László!
Nem egyszer volt, hogy a sodipédiás sírás után jöttél azzal, hogy hány twitter, blogspot és egyéb oldalt szedjünk le azonnal. Erre írtam normálisan, hogy érdeklődj a szolgáltatónál vagy annál az ismerősödnél, aki ezeket létrehozta.
Ki dobált ide "véletlenül" információkat?
Ki hányta ide a privát levelezést?
Nos?
Panaszkodtam rá, de ebben használható információ nem volt.
A panaszkodáson pedig nem lepődhet meg. Eddig neki panaszkodtam, de ha neki nem lehet, hogy sokkot okoz nekem saját maga elveszítésével, teljesen természetes, hogy hozzátok üldöz.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Teljesen természetes. Én is az esküdt ellenségeimet szoktam megkeresni, ha fáj valami. És ha így tennék, akkor közben azon igyekeznék, hogy az addiginál is undorítóbb alaknak tartsanak.
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
Kérem, távozzon innen, Boros Úr.
Köszönjük.
Miért természetes ez? Te rendszeresen azzal jössz, hogy itt bűnözök, ügyvédek, rendőrök akarják a vesztedet. Akkor miért itt panaszkodsz?
NEM TEHETEM KISUKRAN MERT OBAMA MEGNYOMJA A GOMBOT ES VEGEM TOVABB KELL GYARTANOM AZ OLDALAKAT
*elmegy új oldalt gyártani*
Evidenciákat...
"Nem mondhatom el senkinek
Elmondom hát mindenkinek"
Idióta.
Szerintem nem borderline, bár természetesen nincs kizárva.
Az tuti, hogy valami nincs rendben az agyával, mármint a szerintem bizonyítottnak tekinthető mániás depresszión kívül.
Eddig őt a vesémbe látó félistennek láttam, de ezután, hogy olyasmiket feltételezett, amikre soha nem vetemedtem volna, ez a tétel is kezd megdőlni.
Te akartad őt így látni. Látod, még az életedet sem te irányítod, hanem amit ő mond/mondott. Talán egyszer megkérdezhetted volna, hogy ő milyen szinten kezel téged.
Másrészt viszont annyira kiszámíthatatlan hangulatember, és annyira hanyag, hogy az már minősíthetetlen.
Hány millisodi a hanyagsága?
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
A könyökünkön jönnek ki a paneljaid, egy hülye cezaromán barom vagy.
Másrészt viszont annyira kiszámíthatatlan hangulatember, és annyira hanyag, hogy az már minősíthetetlen.
Ezt most magadról írod? :) De látod, már megint köpködsz rá. Kibeszéled.
Neked azt van alapod hanyagnak nevezni valakit az 5 milliós tartozásoddal és a penészes ágyaddal :DDD
Egyáltalán nem került szóba, amíg úgy éreztem, hogy rendben vagyunk.
De mégis mi a fasza számít, amikor hirtelen értelmetlenül kezd el viselkedni, olyan dolgokat csinál, amiket korábban elképzelni nem tudtam, és erre még magyarázatot sem ad nekem?
Az, hogy bántani nem fogom, jól látta.
Azt, hogy a weboldalhoz nem fogok nyúlni, látnia kellett volna (ezt a részt mondjuk nem értem, hogyan nézhette ki belőlem, hogy ártanék neki.)
Azt viszont, hogy baj esetén kurva nagy közléskényszerem van, és nincs senki, mert ő volt az egyetlen, akihez ilyenkor forumni tudtam, jól tudta, így az, hogy ide zavart, ide üldözött, a karjaitokba taszított, kurvára olyan dolog, ami ki-be-baszottul általa előidézett, már-már természeti törvényként megbízható dolog volt, amiért szégyellnie is neki kell magát.
gondoljuk ezt át
csak a trollok ismernek téged igazán, azért is jössz mindig vissza!
tudat alatt érzed, hogy kibaszást érdemelsz, "barátaid" trollok, az általad választott nők mind megvernek és megaláznak. andi egyáltalán nem jelentett fejlődést, ugyanolyan idegbeteg majom, mint flódnis, anyád meg a többiek. egyel több vagy kevesebb, te meg itt hisztériázol, ki érti ezt..
Amikor láttam, hogy arra számít, hogy kárt okozok neki, akkor adtam át a weblap jelszavait. És amikor láttam, hogy arra számít, hogy vissza fogok élni a domain-ekkel, akkor mondtam le róluk.
JUSZT IS FÖLÖTTE LESZEK ERKÖLCSILEG ENNEK A NŐNEK, Ő PEDIG FORTYOGJON A SAJÁT LELKIISMERETE TERHE ALATT.
Amikor azt hinné, épp ártani készülök neki, na pont akkor teszem az ellenkezőjét.
És egyébként valamikor bocsánatot kell kérnie tőlem azért, ami most történik, hogy ilyen hanyagul bánik a saját biztonságával.
ez a véle,émye.
remek. helyben vagyunk. tehát neki kell szégyellnie magát, amiért TE a trolloknak öntöd ki a lelkedet. nyilván neki kell szégyellnie magát azért is, mert 32 év alatt nem alakultak ki emberi kapcsolataid. az is az ő hibája, hogy nem tudod eltartani magadat, és bajba kerülsz; ezzel szemben amikor ez százhúsz magyar lánnyal történik angliában, az viszont az ő hibájuk. logikus, nem véletlenül vagy programozó.
Mert még elfelejteni sem lehet, bazmeg.
Jobb is lesz végre elhúzni a közeléből is.
JUSZT IS FÖLÖTTE LESZEK ERKÖLCSILEG ENNEK A NŐNEK, Ő PEDIG FORTYOGJON A SAJÁT LELKIISMERETE TERHE ALATT.
"nem szoktam rólad gondolkodni"
Azért ez erős. Miért lennél te erkölcsileg felette?
Retard retardnak farkasa. Na takarodj innen, kisfosos.
Természetesen.
Kiismert, és tudhatta, mi lesz, ha nem tudom a továbbiaknak kiönteni neki a lelkem.
Nem, nem az, hogy ártok neki (juszt sem tettem, amikor láttam, hogy arra számít, nem adtam meg neki ezt az örömöt, hogy tiszta lehessen a lelkiismerete), hanem hogy panaszkodni kezdek.
Ő szimplán 1 ismerősként tekintett rád, te akaszkodtál rá és te raktad őt be a mentor szerepébe. Ő ezt nem kérte.
fel sem látsz egy normálisan funkcionáló ember erkölcsi szintjéhez, takonyfolt!
ő egyetlen dolgot szégyell: hogy valaha szóba állt veled és veled mutatkozott.
Megpróbálom elmagyarázni:
Az, hogy te milyen vagy, az téged nem ment fel semmi felelősség alól. Gondolj bele, ő is mondhatja, hogy neked TUDNOD KELLETT, hogy ő az ilyen kis közléskényszeres faszoktól ideges lesz, és kerüli őket, te mégsem hagytad békén akkor sem, amikor megkért rá. Látod, máris a te felelősséged.
Általánosságban: Olyat nem lehet mondani, hogy a X ember felelős egy történésért azért, mert Y nem tud máshogy viselkedni. Hát X sem tudott másképp viselkedni, ő miért nem mondhatja ezt az érvet?. Miért van több joga Y-nak, mint X-nek?
Esetleg ha Y szellemi fogyatékos, vagy gyerek(igazi). Érted, hogy hülyeséget beszélsz, vagy fogyatékosnak tartod magad?
Nem azért nem lehet.
Ti nem engeditek. :)
Hadd felejtsem már el.
nesze neked erkölcsi fölény. ha a te hajadat tépte volna ki egy frusztrált, impotens félember, nem dübbennél ezen szarrá
Először kurvázd le, többet szóba sem hozom!
tőlünk vársz segítséget? ha lelki támaszra vágysz, próbálj bevonzani egy jó kis disszociatív személyiségzavart, mert h csak magadra számíthatsz, az úgy biztos, minthogy hamarosan beledöglesz a sérvedbe :D
milyen erkölcsi rendszerben leszel felette?
talán andi is kidobta az apját abból a lakásból amit tőle kapott? talán lemondatta az apját a használati jogáról, és aztán elfeljette visszajegyeztetni?
talán andi is évek óta leszarja a szüleit? talán ő is cserben hagyta az anyját a rezsifizetéssel?
talán andi is nyilvánosan viccelődött népek tragédiájával?
talán andi is kamerába masztizott, és aztán ezzel keresett szexpartnert az interneten?
talán andi is átvert egy keresztény zarándokot?
talán andi is viccelődött megvert, megerőszakolt nőkön?
talán andi is beteges hazudozó?
te olyan alacsonyan állsz bármilyen erkölcsi rendszerben, hogy egyszerűen csak a gyilkosokat van esélyed magad mögé utasítani.
Még azt mondd el nekem, hogy egyáltalán hogyan akarhattál bármit, akár barátságot egy olyan embertől, akinek a politikai és világnézeti álláspontját te büntetnéd?
hát tudhatta volna az a nő, hogy a vén impotens frusztrált lesz, ha elhagyják. ő taszította az agresszió karmaiba szegényt. igazából neki kellene börtönben ülnie kényszerítésért!
pár napja írtad ugyanezt rólunk. azóta is létezünk.
nem durva. ismerni kellene a törvényeket, és akkor nem írnál ekkora faszságot.
Te beteg fasz, ezért érdemelsz meg minden faszt az odvas pofádba!
Nincs egyszerű zaklatási ügy! Ahogy te is, az impotens haverod is pokollá tette egy kétgyerekes nő, és ezáltal a kölykei életét is hosszú hónapokon át. Emellett pedig fizikailag is bántalmazta, majd a távoltartás ellenére tovább zaklatta.
Az a szerencséje, hogy ilyen liberális országban él, mert ha trollokon múlna, akkor tíz éven belül minden nap megerőszakolná egy csorda kancigány, csak hogy érezze azt, milyen az, amikor ő a gyengébb, és nem tud védekezni.
Beteg állat vagy, Endre! Olvastam azt, hogy miket írtál Andinak, hogy figyelted azt, mit csinál a gépén, hogy aktát vezettél róla, hogy odamentél a munkahelyére, hogy a nevére rendeltél csomagot, csak hogy kierőszakolj egy találkozót. Te tényleg segítségre szorulsz, basszameg!
Szerintem egyébként vagy annyira beteg, hogy úgy könyveled el, hogy jártatok, és hogy ha bármikor lekoptatott, megmagyaráztad magadnak, hogy igazából akar téged.
Nagyon kemény, hogy te nem leszíjazva nyáladzol valahol, hanem szabadon mászkálsz.
idő kérdése. gecijól ellesznek a vigyorgóban tajgival. bár állítólag olyan gyógyszerek vannak ott, hogy azzal igen nehéz az orális kommunikáció :DDDDD
Mindig felröhögök, ha meglátom ezt a nicket :D
Egyébként ahogy említettem, az utóbbi időben volt más dolgom is, úgyhogy nem nagyon követtem a fórumot, de azt gondoltam, hogy ez a fogyatékos tiszafaszomi zsírosfejű már leszokott arról, hogy itt szemtelenkedjen.
Pláne, hogy Zsodi kurva nagyot ment mostanában, ő pedig egy unalmas fasz, akinek mindenki szarik a fejére.
Egyébként van egy kérdésem, Zsír: miért akarod, hogy a szerkesztők levegyenek a Sodipédiáról? Nem kapsz állást, ha rákeresnek a nevedre? :D *kurva nagy paródiarovat*
én szeretném ha az enyém bejárná. és akkor mi van?
kurva zseniális, pont a cinken? megjegyezhette volna, hogy nem kéne szilyvel gecizni :DDD
Itt volt a hozzászólásoknál, de már törölték az egészet:
www.facebook.com/cinkhungary/posts/405853386256141
nyilván szily nem akart lebukni snecológusként :D
Elég sok hozzászólást írt, berakott egy csomó képernyőmentést is a hozzászólásokról. Cikket szeretett volna íratni.
Csinálj nekünk ingyen reklámot pls. Én pl még mindig nem találok semmit a neten a nevemre keresve, az pedig szégyen a mai világban. Viszont a "Boros László, Tiszavasvári" nevet akár el is adhatnád, nagyon menő brand lett belőle. SEO power, ugyebár.
azt kérdezte szilytől, hogy írna egy cikket a trollokról, akik egy bűnbanda. mintha megkérdezte volna michael corleonét, hogy írna-e cikket a maffiáról. ekkora faszt...:))))
Mi a kurva anyád van?
Mindig csak haverok voltunk.
Egy haver volt, akit ugyanakkor nagyon tiszteltem.
Nagyon-nagyon. És rajongtam érte.
De csak haver volt.
hányszor verted ki gülüre? naponta.
Hülye vagy? Azt hogy tudtam volna.
elmebeteg
Egy haverért mióta szokás "rajongani"?
Legyél őszinte, mondd azt, hogy igen, megtetszett és elkezdtem szépen lassan beleszeretni.
+ bónusz kérdés: erről a kurva anyázásról nem tudsz leszokni?
Ezt nem mentette senki? :( Az a baj, hogy az ember nem ér rá egész nap Kiskancsó netes ámokfutását követni, viszont nem ártana néha értesülni róla, mert hátha bepattanhat egy szaftos becsületsértési per a tiszafaszomi kisköcsög ellen.
Ő most ilyen kategóriájú haver volt.
Itt írtad, hogy figyelted mit csinál a projekten. Azt nem a gépen csinálta? :)
figyelted mit csinált a rendszerben. táblázatot vezettél róla, hogy hány másodpercig olvasta az üzenetedet. ilyet rögeszmés elmebetegeket, vagy betegesen szerelmesek csinálnak. normális emberek nem.
Hülye.
Egy jobb pillanataiban tiszteletreméltó ember, de mág nálam is jobban meg tud bolondulni, és logikátlanul viselkedni, mint látjuk, meg bajba sodor engem a hanyagságával, de ez legalább segít elengednek.
Ja, és soha nem gondoltam rá másként, mint haverra.
Egy nagyon értékes haverra, de akkor is csak haverra.
Ezt ne nekem sorold, hanem akiket magadra haragítottál.
Ragaszkodni én is sok mindenhez ragaszkodom. Aztán néha bilibe lóg a kezem, amikor felébredek. Ez egy ilyen dog eat dog világ, Kisboros. Mindennek van következménye. Nácultál, pofátlanul kötözködtél, aztán fasz robbant a szádba. Ok és okozat. Hatás és ellenhatás.
Pro tipp: ha nem járnál ide a szádat tépni, szépen megfeledkeznének rólad a főtrollok, és vége lenne a szopásnak.
Tudod, hatás és ellenhatás.
Ez utóbbi csak a annak tükrében volt érdekes, hogy én percig írtam.
Szerintem ilyen haverok nincsenek. Tiszteled, az egy dolog. De rajongani érte? Semmi extrát nem csinál, éli az életét. Ne csodálkozz, hogy ennyire kiakadt azon, hogy mennyire rátapadtál.
nem, nincs ilyen kategóriájú haver. nem ismered a haver szó jelentését. az egy laza kapcsolatot jelent. senki nem vezet táblázatot arról, hogy a haverja mennyi ideig olvassa az üzenetét, meg hasonlók.
Fel akarja gyorsítani a következő faszerdőt.
megint hazudsz. itt magyaráztad nekünk milyen szép szeme van, és milyen mozgása, meg hasonlók. áradoztál róla, a magad autista módján.
Mondjuk én arról sem vezetek, hogy a csajom mennyi ideig olvassa az üzeneteit...
Nem fog sikerülni. Nem tudsz németül, ellenszenves, szakadt és csóró vagy. Még egy piára se tudsz meghívni valakit.
Lassan éjjel 2, telefont vigyél magaddal. Hátha valaki megfenyít :)
ott fogsz ülni a sarokban egyedül.
Kérdésre válaszolva, hogy úgy egyébként.
Mert egyébként tényleg.
De ha nem viselkedik emberként, tök mindegy, hogy egyébként milyen, amikor épp akként viselkedik.
-
Jan 11, 2015 00:29:37
Igen, a szemtelenkedes nyilvan celravezeto, korabban is bejott.
Jan 11, 2015 00:29:37
-
Jan 11, 2015 00:30:23
Teljesen mind1, mit irok mar nektek, mivel az oldalt ugysem szeditek le.
Jan 11, 2015 00:30:23
-
Jan 11, 2015 00:30:46
Kenderkem!
Pup "B.L. haverja" nem azt mondta, hogy az XY altal krealt oldalakat szedjetek le, hanem azt, hogy a rola szolo Sodipedia-oldallal tegyetek ezt meg.
Ennyire faj az a "magas" troll IQ, hogy mar szoveget ertelmezni sem tudtok?
Pup "B.L. haverja" nem azt mondta, hogy az XY altal krealt oldalakat szedjetek le, hanem azt, hogy a rola szolo Sodipedia-oldallal tegyetek ezt meg.

Jan 11, 2015 00:30:46
Kiss Kender Farkas
Jan 11, 2015 00:30:48
Kenderkem!
László!
Nem egyszer volt, hogy a sodipédiás sírás után jöttél azzal, hogy hány twitter, blogspot és egyéb oldalt szedjünk le azonnal. Erre írtam normálisan, hogy érdeklődj a szolgáltatónál vagy annál az ismerősödnél, aki ezeket létrehozta.
Jan 11, 2015 00:30:48
sodika
Jan 11, 2015 00:32:16
Ki dobált ide "véletlenül" információkat?
Ki hányta ide a privát levelezést?
Nos?
A panaszkodáson pedig nem lepődhet meg. Eddig neki panaszkodtam, de ha neki nem lehet, hogy sokkot okoz nekem saját maga elveszítésével, teljesen természetes, hogy hozzátok üldöz.
Jan 11, 2015 00:32:16
Józan Becsület
(
x2)
Jan 11, 2015 00:33:56
x2)
Teljesen természetes. Én is az esküdt ellenségeimet szoktam megkeresni, ha fáj valami. És ha így tennék, akkor közben azon igyekeznék, hogy az addiginál is undorítóbb alaknak tartsanak.
kisfosost pofán baszom
Jan 11, 2015 00:34:22
Ket kerest inteztem itt a forumon: az egyiket hozzatok (Sodipedia), a masikat (a tobbi oldal) ahhoz a titkosszolgalati veglenyhez, akit ramkuldtek, hogy a bizalmamba ferkozzon.
Kérem, távozzon innen, Boros Úr.
Köszönjük.
Jan 11, 2015 00:34:22
Kiss Kender Farkas
Jan 11, 2015 00:34:53
teljesen természetes, hogy hozzátok üldöz.
Miért természetes ez? Te rendszeresen azzal jössz, hogy itt bűnözök, ügyvédek, rendőrök akarják a vesztedet. Akkor miért itt panaszkodsz?
Jan 11, 2015 00:34:53
-
Jan 11, 2015 00:34:58
Gyagyás, a csajom szerint erősen degenerált vagy a videó alapján, és soha semmilyen formában nem akar rólad hallani.
Okos nő és, mindjárt jól meg is dugom! :) bár tudom, ez téged nem hoz lázba, te buzi.
Okos nő és, mindjárt jól meg is dugom! :) bár tudom, ez téged nem hoz lázba, te buzi.
Jan 11, 2015 00:34:58
titkosszolgalati vegleny
Jan 11, 2015 00:35:14
a masikat (a tobbi oldal) ahhoz a titkosszolgalati veglenyhez, akit ramkuldtek, hogy a bizalmamba ferkozzon.
NEM TEHETEM KISUKRAN MERT OBAMA MEGNYOMJA A GOMBOT ES VEGEM TOVABB KELL GYARTANOM AZ OLDALAKAT
*elmegy új oldalt gyártani*
Jan 11, 2015 00:35:14
kisfosost pofán baszom
Jan 11, 2015 00:36:13
Teljesen mind1, mit irok mar nektek, mivel az oldalt ugysem szeditek le.
Evidenciákat...
Jan 11, 2015 00:36:13
xray
Jan 11, 2015 00:37:47
Eddig neki panaszkodtam, de ha neki nem lehet, hogy sokkot okoz nekem saját maga elveszítésével, teljesen természetes, hogy hozzátok üldöz.
"Nem mondhatom el senkinek
Elmondom hát mindenkinek"
Idióta.
Jan 11, 2015 00:37:47
sodika
Jan 11, 2015 00:38:51
Ismer engem, bazmeg, és mégis kibeszéletlenül hagyja főni bennem a saját elvesztésének a tragédiáját. Ahelyett, hogy leült volna velem, hogy "figyelj, hagyjál most engem pár hónapig, ez az egész nem használ neked, megmondom, szerintem mi használ neked, úgyis ezt szeretnéd".
Egy normális haveri kapcsolatot megszakító, vagy kapcsolatot hónapokra felfüggesztő beszélgetéssel le tudott volna nyugtatni, de ő magasról szart bele az én lelkiállapotomba, annak ellenére, hogy pontosan kiismert már engem.
Illetve talán mégsem pontosan, mert a jelek szerint azt hitte, ártani akarok a projektjének, azért nam adom vissza első füttyjére a domainjeit. Tehát felmerült benne, hogy ártani akarok neki, miközben lófaszt.
Egy normális haveri kapcsolatot megszakító, vagy kapcsolatot hónapokra felfüggesztő beszélgetéssel le tudott volna nyugtatni, de ő magasról szart bele az én lelkiállapotomba, annak ellenére, hogy pontosan kiismert már engem.
Illetve talán mégsem pontosan, mert a jelek szerint azt hitte, ártani akarok a projektjének, azért nam adom vissza első füttyjére a domainjeit. Tehát felmerült benne, hogy ártani akarok neki, miközben lófaszt.
Jan 11, 2015 00:38:51
sodika
Jan 11, 2015 00:41:58
Igen, igen, igen...
Ha nagyon pontos akarok lenni, az a tétel is kezd megdőlni bennem, hogy ismer engem, mert amikor nem vette át a csomagomat, utána elkezdte lementeni az oldalról az adatait, arra számítva, hogy tombolok, törölhetem, vagy kizárom őt.
Amikor pedig nem adtam át a domaineket az első szóra, levette őket a Facebook-oldaláról, pedig a domainekkel se volt szándékomban visszaélni, le is mondtam róluk pénteken véglegesen.
Eddig őt a vesémbe látó félistennek láttam, de ezután, hogy olyasmiket feltételezett, amikre soha nem vetemedtem volna, ez a tétel is kezd megdőlni.
Ha nagyon pontos akarok lenni, az a tétel is kezd megdőlni bennem, hogy ismer engem, mert amikor nem vette át a csomagomat, utána elkezdte lementeni az oldalról az adatait, arra számítva, hogy tombolok, törölhetem, vagy kizárom őt.
Amikor pedig nem adtam át a domaineket az első szóra, levette őket a Facebook-oldaláról, pedig a domainekkel se volt szándékomban visszaélni, le is mondtam róluk pénteken véglegesen.
Jan 11, 2015 00:41:58
kisfosost pofán baszom
Jan 11, 2015 00:42:42
Endre, mi a véleményed Boros Lászlóról?
Jan 11, 2015 00:42:42
Kiss Kender Farkas
Jan 11, 2015 00:44:05
Nem rokonod, nem feleséged, nem édesanyád. Van dolga, van élete, nem azzal fog foglalkozni, hogy szegény Endrének most mi játszódhat le a lelkében. Te pedig zaklattad őt, folyamatosan szemmel tartottad. Egy ilyen tömény 6 hónap után még ő "haverkodjon" veled?
A másik pedig, hogy érthető az, hogy mindent visszavesz tőled, mivel látja, hogy hogyan reagálsz dolgokra. Folyamatosan kibeszéled, miközben elég sokszor megkért téged, hogy ezt ne tedd, mert őt zavarja. De te csak csináltad tovább. Teljesen érthető, hogy félti azt a projektet, amibe időt és pénzt fektetett. És te már így is eléggé gátoltad őt benne.
A másik pedig, hogy érthető az, hogy mindent visszavesz tőled, mivel látja, hogy hogyan reagálsz dolgokra. Folyamatosan kibeszéled, miközben elég sokszor megkért téged, hogy ezt ne tedd, mert őt zavarja. De te csak csináltad tovább. Teljesen érthető, hogy félti azt a projektet, amibe időt és pénzt fektetett. És te már így is eléggé gátoltad őt benne.
Jan 11, 2015 00:44:05
-
Jan 11, 2015 00:44:10
Pup, te meg borderline vagy. Ennyi idosen nem gyogyithato, csak kinoheto, de ahhoz kell a betegsegtudat, ami neked nincs..
Jan 11, 2015 00:44:10
sodika
Jan 11, 2015 00:45:25
Egyrészt ez a nő magabiztosan beszél négy nyelven (magyar és a német mellett spanyolul és angolul), Barcelonában több céget tartott kezei között irodavezetőként, és itt Berlinben is remekül hangolja össze művészek munkáit a kéthetente kiállításaira.
Jan 11, 2015 00:45:25
Zulu
(
x15)
Jan 11, 2015 00:45:52
x15)
Pup, te meg borderline vagy. Ennyi idosen nem gyogyithato, csak kinoheto, de ahhoz kell a betegsegtudat, ami neked nincs..
Szerintem nem borderline, bár természetesen nincs kizárva.
Az tuti, hogy valami nincs rendben az agyával, mármint a szerintem bizonyítottnak tekinthető mániás depresszión kívül.
Józan Becsület
(
x2)
Jan 11, 2015 00:45:59
x2)
Jól van, Endre, szerelmes vagy/voltál. Mindenkinek világos. Könyörgöm, lépj már valamit, hogy újra embernek tekintsünk, és aztán beszélgethetünk.
Kiss Kender Farkas
Jan 11, 2015 00:46:33
Te akartad őt így látni. Látod, még az életedet sem te irányítod, hanem amit ő mond/mondott. Talán egyszer megkérdezhetted volna, hogy ő milyen szinten kezel téged.
Jan 11, 2015 00:46:33
Józan Becsület
(
x2)
Jan 11, 2015 00:46:38
x2)
Hány millisodi a hanyagsága?
xray
Jan 11, 2015 00:46:47
.
A könyökünkön jönnek ki a paneljaid, egy hülye cezaromán barom vagy.
Jan 11, 2015 00:46:47
Kiss Kender Farkas
Jan 11, 2015 00:47:51
Ezt most magadról írod? :) De látod, már megint köpködsz rá. Kibeszéled.
Jan 11, 2015 00:47:51
Zulu
(
x15)
Jan 11, 2015 00:48:02
x15)
Egyrészt ez a nő magabiztosan beszél négy nyelven (magyar és a német mellett spanyolul és angolul), Barcelonában több céget tartott kezei között irodavezetőként, és itt Berlinben is remekül hangolja össze művészek munkáit a kéthetente kiállításaira.
Neked azt van alapod hanyagnak nevezni valakit az 5 milliós tartozásoddal és a penészes ágyaddal :DDD
Kovi
Jan 11, 2015 00:48:24
Igen, igen, igen...
mert normalis ember ezt tette volna. megint eljatszottad az eselyedet, hogy tiszteljen. Ha nagyon pontos akarok lenni, az a tétel is kezd megdőlni bennem, hogy ismer engem, mert amikor nem vette át a csomagomat, utána elkezdte lementeni az oldalról az adatait, arra számítva, hogy tombolok, törölhetem, vagy kizárom őt.
Jan 11, 2015 00:48:24
Hanyagságfigyelő
Jan 11, 2015 00:49:02
millisodiban nem mérünk
a legkissebb egység a gigasodi
Jan 11, 2015 00:49:02
Kiss Kender Farkas
Jan 11, 2015 00:49:27
Mikor életvezetési tanácsokat adtál neki, akkor hogy reagált?
Kiröhögött vagy elküldött a fenébe?
Kiröhögött vagy elküldött a fenébe?
Jan 11, 2015 00:49:27
xray
Jan 11, 2015 00:49:34
Nem telt 2 hét és mindjárt le fogod kurvázni. Ritka mocsok egy ember vagy.
Jan 11, 2015 00:49:34
sodika
Jan 11, 2015 00:50:00
Folyamatosan kibeszéled, miközben elég sokszor megkért téged, hogy ezt ne tedd
Egyáltalán nem került szóba, amíg úgy éreztem, hogy rendben vagyunk.
De mégis mi a fasza számít, amikor hirtelen értelmetlenül kezd el viselkedni, olyan dolgokat csinál, amiket korábban elképzelni nem tudtam, és erre még magyarázatot sem ad nekem?
Az, hogy bántani nem fogom, jól látta.
Azt, hogy a weboldalhoz nem fogok nyúlni, látnia kellett volna (ezt a részt mondjuk nem értem, hogyan nézhette ki belőlem, hogy ártanék neki.)
Azt viszont, hogy baj esetén kurva nagy közléskényszerem van, és nincs senki, mert ő volt az egyetlen, akihez ilyenkor forumni tudtam, jól tudta, így az, hogy ide zavart, ide üldözött, a karjaitokba taszított, kurvára olyan dolog, ami ki-be-baszottul általa előidézett, már-már természeti törvényként megbízható dolog volt, amiért szégyellnie is neki kell magát.
Jan 11, 2015 00:50:00
Józan Becsület
(
x2)
Jan 11, 2015 00:50:44
x2)
millisodiban nem mérünk
gondoljuk ezt át
-
Jan 11, 2015 00:51:59
Igen, igen, igen...
csak a trollok ismernek téged igazán, azért is jössz mindig vissza!
tudat alatt érzed, hogy kibaszást érdemelsz, "barátaid" trollok, az általad választott nők mind megvernek és megaláznak. andi egyáltalán nem jelentett fejlődést, ugyanolyan idegbeteg majom, mint flódnis, anyád meg a többiek. egyel több vagy kevesebb, te meg itt hisztériázol, ki érti ezt..
Jan 11, 2015 00:51:59
Kiss Kender Farkas
Jan 11, 2015 00:52:00
Mivel kényszerített ide? Rádparancsolt? Legyen benne önuralom és ennyi.
Jan 11, 2015 00:52:00
sodika
Jan 11, 2015 00:52:57
mert normalis ember ezt tette volna. megint eljatszottad az eselyedet, hogy tiszteljen.
Amikor láttam, hogy arra számít, hogy kárt okozok neki, akkor adtam át a weblap jelszavait. És amikor láttam, hogy arra számít, hogy vissza fogok élni a domain-ekkel, akkor mondtam le róluk.
Amikor azt hinné, épp ártani készülök neki, na pont akkor teszem az ellenkezőjét.
És egyébként valamikor bocsánatot kell kérnie tőlem azért, ami most történik, hogy ilyen hanyagul bánik a saját biztonságával.
ez a véle,émye.
Jan 11, 2015 00:52:57
-
Jan 11, 2015 00:53:07
Zulu, teljesen nyilvanvalo, hogy borderline.
Es mivel ennyit segitettem, lehet torolni sodipediarol...
Jan 11, 2015 00:53:07
Józan Becsület
(
x2)
Jan 11, 2015 00:53:22
x2)
amiért szégyellnie is neki kell magát.
remek. helyben vagyunk. tehát neki kell szégyellnie magát, amiért TE a trolloknak öntöd ki a lelkedet. nyilván neki kell szégyellnie magát azért is, mert 32 év alatt nem alakultak ki emberi kapcsolataid. az is az ő hibája, hogy nem tudod eltartani magadat, és bajba kerülsz; ezzel szemben amikor ez százhúsz magyar lánnyal történik angliában, az viszont az ő hibájuk. logikus, nem véletlenül vagy programozó.
sodika
Jan 11, 2015 00:54:19
Nem telt 2 hét és mindjárt le fogod kurvázni.
Jan 11, 2015 00:54:19
Józan Becsület
(
x2)
Jan 11, 2015 00:54:40
x2)
"nem szoktam rólad gondolkodni"
Kiss Kender Farkas
Jan 11, 2015 00:54:43
Azért ez erős. Miért lennél te erkölcsileg felette?
Jan 11, 2015 00:54:43
Kohnspirátor
Jan 11, 2015 00:55:20
Fifi, én az utóbbi egy hónapban csak olyan dolgokat csináltam, amiket te nem.
A családommal és a barátaimmal voltam az ünnepek alatt, és még az ajándékaim is eljutottak hozzám, sőt én is ajándékoztam. Tényleg, te mit küldtél Rocskaiéknak?
Szeretkeztem egy csodaszép lánnyal, aki nem csak megjátszotta az orgazmust.
Dolgoztam, ráadásul nem csak napi hat órában, hanem volt, hogy dupla annyiban, és pénzt kerestem, amiből a hónap végén elutazhatok a cshodájatyosh asszonyommal egy szép országba.
Két napja megfeszített tempóban olvasom az őrjöngésedet, és bevallom, ez még a legdurvább fantáziáimat is felülmúlta.
Neked sürgősen kezelésre van szükséged, te elmebeteg zaklató, de leginkább a vigyorgóba kéne bekúrni Farkarossz mellé.
A családommal és a barátaimmal voltam az ünnepek alatt, és még az ajándékaim is eljutottak hozzám, sőt én is ajándékoztam. Tényleg, te mit küldtél Rocskaiéknak?
Szeretkeztem egy csodaszép lánnyal, aki nem csak megjátszotta az orgazmust.
Dolgoztam, ráadásul nem csak napi hat órában, hanem volt, hogy dupla annyiban, és pénzt kerestem, amiből a hónap végén elutazhatok a cshodájatyosh asszonyommal egy szép országba.
Két napja megfeszített tempóban olvasom az őrjöngésedet, és bevallom, ez még a legdurvább fantáziáimat is felülmúlta.
Neked sürgősen kezelésre van szükséged, te elmebeteg zaklató, de leginkább a vigyorgóba kéne bekúrni Farkarossz mellé.
Jan 11, 2015 00:55:20
kisfosost pofán baszom
Jan 11, 2015 00:55:39
Zulu, teljesen nyilvanvalo, hogy borderline.
Jan 11, 2015 00:55:39
sodika
Jan 11, 2015 00:56:07
remek. helyben vagyunk. tehát neki kell szégyellnie magát, amiért TE a trolloknak öntöd ki a lelkedet.
Természetesen.
Kiismert, és tudhatta, mi lesz, ha nem tudom a továbbiaknak kiönteni neki a lelkem.
Nem, nem az, hogy ártok neki (juszt sem tettem, amikor láttam, hogy arra számít, nem adtam meg neki ezt az örömöt, hogy tiszta lehessen a lelkiismerete), hanem hogy panaszkodni kezdek.
Jan 11, 2015 00:56:07
Kiss Kender Farkas
Jan 11, 2015 00:56:34
Ő szimplán 1 ismerősként tekintett rád, te akaszkodtál rá és te raktad őt be a mentor szerepébe. Ő ezt nem kérte.
Jan 11, 2015 00:56:34
sodika
Jan 11, 2015 00:57:46
Ja, az mondjuk durva, hogy Roland egy egyszerű zaklatási ügyből kifolyólag még mindig bent van.
Jan 11, 2015 00:57:46
-
Jan 11, 2015 00:58:27
ez a véle,émye.
ez a véle,émye.
fel sem látsz egy normálisan funkcionáló ember erkölcsi szintjéhez, takonyfolt!
ő egyetlen dolgot szégyell: hogy valaha szóba állt veled és veled mutatkozott.
Jan 11, 2015 00:58:27
Zulu
(
x15)
Jan 11, 2015 00:58:29
x15)
Megpróbálom elmagyarázni:
Az, hogy te milyen vagy, az téged nem ment fel semmi felelősség alól. Gondolj bele, ő is mondhatja, hogy neked TUDNOD KELLETT, hogy ő az ilyen kis közléskényszeres faszoktól ideges lesz, és kerüli őket, te mégsem hagytad békén akkor sem, amikor megkért rá. Látod, máris a te felelősséged.
Általánosságban: Olyat nem lehet mondani, hogy a X ember felelős egy történésért azért, mert Y nem tud máshogy viselkedni. Hát X sem tudott másképp viselkedni, ő miért nem mondhatja ezt az érvet?. Miért van több joga Y-nak, mint X-nek?
Esetleg ha Y szellemi fogyatékos, vagy gyerek(igazi). Érted, hogy hülyeséget beszélsz, vagy fogyatékosnak tartod magad?
sodika
Jan 11, 2015 00:58:34
Ő szimplán 1 ismerősként tekintett rád, te akaszkodtál rá és te raktad őt be a mentor szerepébe
Nem azért nem lehet.
Hadd felejtsem már el.
Jan 11, 2015 00:58:34
sodika
Jan 11, 2015 00:59:01
Mondjuk mostantól, 1:00-tól ne legyen többé szó róla.
Nincs megszűnt. Nem létezik a csaj.
sose volt
kösz
sose volt
kösz
Jan 11, 2015 00:59:01
sodika
Jan 11, 2015 00:59:36
Nem létezett.
Sose létezett.
Sose találkoztam vele.
Itt se volt szó róla soha.
Kösz
nincs
nem volt
Sose létezett.
Sose találkoztam vele.
Kösz
nincs
nem volt
Jan 11, 2015 00:59:36
sodika
Jan 11, 2015 00:59:54
ennyi
1:00-
fasza
fürdés
1:00-
fasza
fürdés
Jan 11, 2015 00:59:54
-
Jan 11, 2015 01:00:16
Ja, az mondjuk durva, hogy Roland egy egyszerű zaklatási ügyből kifolyólag még mindig bent van.
nesze neked erkölcsi fölény. ha a te hajadat tépte volna ki egy frusztrált, impotens félember, nem dübbennél ezen szarrá
Jan 11, 2015 01:00:16
Kiss Kender Farkas
Jan 11, 2015 01:02:11
Roland megverte a volt barátnőjét, nem? Ez mitől egyszerű zaklatás?
Jan 11, 2015 01:02:11
főnikmadár
Jan 11, 2015 01:03:22
tisztelem a végtelen türelmedet zulu :DDDDDDD
Jan 11, 2015 01:03:22
xray
Jan 11, 2015 01:04:01
Nem azért nem lehet.
Hadd felejtsem már el.
Hadd felejtsem már el.
Először kurvázd le, többet szóba sem hozom!
Jan 11, 2015 01:04:01
-
Jan 11, 2015 01:04:44
sose volt
kösz
sose volt
kösz
tőlünk vársz segítséget? ha lelki támaszra vágysz, próbálj bevonzani egy jó kis disszociatív személyiségzavart, mert h csak magadra számíthatsz, az úgy biztos, minthogy hamarosan beledöglesz a sérvedbe :D
Jan 11, 2015 01:04:44
-
Jan 11, 2015 01:06:08
milyen erkölcsi rendszerben leszel felette?
talán andi is kidobta az apját abból a lakásból amit tőle kapott? talán lemondatta az apját a használati jogáról, és aztán elfeljette visszajegyeztetni?
talán andi is évek óta leszarja a szüleit? talán ő is cserben hagyta az anyját a rezsifizetéssel?
talán andi is nyilvánosan viccelődött népek tragédiájával?
talán andi is kamerába masztizott, és aztán ezzel keresett szexpartnert az interneten?
talán andi is átvert egy keresztény zarándokot?
talán andi is viccelődött megvert, megerőszakolt nőkön?
talán andi is beteges hazudozó?
te olyan alacsonyan állsz bármilyen erkölcsi rendszerben, hogy egyszerűen csak a gyilkosokat van esélyed magad mögé utasítani.
Jan 11, 2015 01:06:08
jiddise máme
(
x11)
Jan 11, 2015 01:06:21
x11)
arra adott valami magyarázatot, hogy miért nem ment el a pakkodért? tényleg érdekelne
Józan Becsület
(
x2)
Jan 11, 2015 01:06:46
x2)
Nem létezett.
Sose létezett.
Sose találkoztam vele.
Kösz
nincs
nem volt
Sose létezett.
Sose találkoztam vele.
Kösz
nincs
nem volt
Még azt mondd el nekem, hogy egyáltalán hogyan akarhattál bármit, akár barátságot egy olyan embertől, akinek a politikai és világnézeti álláspontját te büntetnéd?
sittes rolika
Jan 11, 2015 01:08:13
Roland megverte a volt barátnőjét, nem? Ez mitől egyszerű zaklatás?
hát tudhatta volna az a nő, hogy a vén impotens frusztrált lesz, ha elhagyják. ő taszította az agresszió karmaiba szegényt. igazából neki kellene börtönben ülnie kényszerítésért!
Jan 11, 2015 01:08:13
Kiss Kender Farkas
Jan 11, 2015 01:09:27
Endre te most úgy adod elő magad, mintha lemennél a haverjaidhoz (jó, tudom, nincsenek :) ) és elkezdenél nekik panaszkodni, majd mikor ők próbálnak valamit reagálni, akkor elkezdesz károgni, hogy miattatok nem tudom elfelejteni és elrohansz. Te jöttél ide és te beszélted őt ki. Te írtad ki, hogy majd miket fogsz vele csinálni "köszönetképpen"
Jan 11, 2015 01:09:27
-
Jan 11, 2015 01:09:29
sose volt
kösz
sose volt
kösz
pár napja írtad ugyanezt rólunk. azóta is létezünk.
Jan 11, 2015 01:09:29
-
Jan 11, 2015 01:10:31
nem durva. ismerni kellene a törvényeket, és akkor nem írnál ekkora faszságot.
Jan 11, 2015 01:10:31
Kohnspirátor
Jan 11, 2015 01:11:56
Nincs egyszerű zaklatási ügy! Ahogy te is, az impotens haverod is pokollá tette egy kétgyerekes nő, és ezáltal a kölykei életét is hosszú hónapokon át. Emellett pedig fizikailag is bántalmazta, majd a távoltartás ellenére tovább zaklatta.
Az a szerencséje, hogy ilyen liberális országban él, mert ha trollokon múlna, akkor tíz éven belül minden nap megerőszakolná egy csorda kancigány, csak hogy érezze azt, milyen az, amikor ő a gyengébb, és nem tud védekezni.
Beteg állat vagy, Endre! Olvastam azt, hogy miket írtál Andinak, hogy figyelted azt, mit csinál a gépén, hogy aktát vezettél róla, hogy odamentél a munkahelyére, hogy a nevére rendeltél csomagot, csak hogy kierőszakolj egy találkozót. Te tényleg segítségre szorulsz, basszameg!
Szerintem egyébként vagy annyira beteg, hogy úgy könyveled el, hogy jártatok, és hogy ha bármikor lekoptatott, megmagyaráztad magadnak, hogy igazából akar téged.
Nagyon kemény, hogy te nem leszíjazva nyáladzol valahol, hanem szabadon mászkálsz.
Jan 11, 2015 01:11:56
betrinyózott veréb
Jan 11, 2015 01:14:26
idő kérdése. gecijól ellesznek a vigyorgóban tajgival. bár állítólag olyan gyógyszerek vannak ott, hogy azzal igen nehéz az orális kommunikáció :DDDDD
Jan 11, 2015 01:14:26
Kohnspirátor
Jan 11, 2015 01:15:15
Mindig felröhögök, ha meglátom ezt a nicket :D
Egyébként ahogy említettem, az utóbbi időben volt más dolgom is, úgyhogy nem nagyon követtem a fórumot, de azt gondoltam, hogy ez a fogyatékos tiszafaszomi zsírosfejű már leszokott arról, hogy itt szemtelenkedjen.
Pláne, hogy Zsodi kurva nagyot ment mostanában, ő pedig egy unalmas fasz, akinek mindenki szarik a fejére.
Egyébként van egy kérdésem, Zsír: miért akarod, hogy a szerkesztők levegyenek a Sodipédiáról? Nem kapsz állást, ha rákeresnek a nevedre? :D *kurva nagy paródiarovat*
Jan 11, 2015 01:15:15
-
Jan 11, 2015 01:19:41
zsír a minap írta a cink üzenőfalára, hogy napi 24 órában foglalkozik a trollok beazonosításával, és hogy hagyjuk abba. de nem tudom mit.
Jan 11, 2015 01:19:41
Kiss Kender Farkas
Jan 11, 2015 01:21:27
A cinken tumblr oldalak volt emlegetve. Hogy ott mindenki megtalálható
Jan 11, 2015 01:21:27
-
Jan 11, 2015 01:22:17
Kohnspirator!
Szeretned, ha a LinkedIn profilod bejarna a nemzetkozi buzioldalakat?
Szeretned, ha a LinkedIn profilod bejarna a nemzetkozi buzioldalakat?
Jan 11, 2015 01:22:17
betrinyózott veréb
Jan 11, 2015 01:22:25
zsír a minap írta a cink üzenőfalára, hogy napi 24 órában foglalkozik a trollok beazonosításával, és hogy hagyjuk abba. de nem tudom mit.
kurva zseniális, pont a cinken? megjegyezhette volna, hogy nem kéne szilyvel gecizni :DDD
Jan 11, 2015 01:22:25
Kiss Kender Farkas
Jan 11, 2015 01:23:42
www.facebook.com/cinkhungary/posts/405853386256141
Jan 11, 2015 01:23:42
betrinyózott veréb
Jan 11, 2015 01:24:29
facebook.com/cinkhungary/posts/405853386256141
facebook.com/cinkhungary/posts/405853386256141
Jan 11, 2015 01:24:29
-
Jan 11, 2015 01:25:20
az idióta, bazmeg, azt lesi egész nap, hogy milyen viccet csináltak róla. és ahelyett, hogy röhögne, ezen mérgelődik, meg bosszút forral. meg is érdemled, ha ilyen hülye vagy.
Jan 11, 2015 01:25:20
Kiss Kender Farkas
Jan 11, 2015 01:26:09
Elég sok hozzászólást írt, berakott egy csomó képernyőmentést is a hozzászólásokról. Cikket szeretett volna íratni.
Jan 11, 2015 01:26:09
kisfosost pofán baszom
Jan 11, 2015 01:26:56
Csinálj nekünk ingyen reklámot pls. Én pl még mindig nem találok semmit a neten a nevemre keresve, az pedig szégyen a mai világban. Viszont a "Boros László, Tiszavasvári" nevet akár el is adhatnád, nagyon menő brand lett belőle. SEO power, ugyebár.
Jan 11, 2015 01:26:56
-
Jan 11, 2015 01:27:43
azt kérdezte szilytől, hogy írna egy cikket a trollokról, akik egy bűnbanda. mintha megkérdezte volna michael corleonét, hogy írna-e cikket a maffiáról. ekkora faszt...:))))
Jan 11, 2015 01:27:43
sodika
Jan 11, 2015 01:28:59
úgy könyveled el, hogy jártatok
Mi a kurva anyád van?
De csak haver volt.
Jan 11, 2015 01:28:59
-
Jan 11, 2015 01:30:37
Mi a kurva anyád van?
De csak haver volt.
De csak haver volt.
Jan 11, 2015 01:30:37
sodika
Jan 11, 2015 01:30:50
figyelted azt, mit csinál a gépén
elmebeteg
Jan 11, 2015 01:30:50
Kiss Kender Farkas
Jan 11, 2015 01:30:51
Mi a kurva anyád van?
De csak haver volt.
De csak haver volt.
Legyél őszinte, mondd azt, hogy igen, megtetszett és elkezdtem szépen lassan beleszeretni.
Jan 11, 2015 01:30:51
kisfosost pofán baszom
Jan 11, 2015 01:31:17
Ezt nem mentette senki? :( Az a baj, hogy az ember nem ér rá egész nap Kiskancsó netes ámokfutását követni, viszont nem ártana néha értesülni róla, mert hátha bepattanhat egy szaftos becsületsértési per a tiszafaszomi kisköcsög ellen.
Jan 11, 2015 01:31:17
sodika
Jan 11, 2015 01:31:19
Jan 11, 2015 01:31:19
Kiss Kender Farkas
Jan 11, 2015 01:32:23
elmebeteg
elmebeteg
Itt írtad, hogy figyelted mit csinál a projekten. Azt nem a gépen csinálta? :)
Jan 11, 2015 01:32:23
-
Jan 11, 2015 01:33:48
elmebeteg
elmebeteg
figyelted mit csinált a rendszerben. táblázatot vezettél róla, hogy hány másodpercig olvasta az üzenetedet. ilyet rögeszmés elmebetegeket, vagy betegesen szerelmesek csinálnak. normális emberek nem.
Jan 11, 2015 01:33:48
sodika
Jan 11, 2015 01:34:09
Hülye.
Egy jobb pillanataiban tiszteletreméltó ember, de mág nálam is jobban meg tud bolondulni, és logikátlanul viselkedni, mint látjuk, meg bajba sodor engem a hanyagságával, de ez legalább segít elengednek.
Jan 11, 2015 01:34:09
Kiss Kender Farkas
Jan 11, 2015 01:34:11
Kender!
Annyit kértem, hogy szedjtek le sodipédiáról, de ti biztos úgy vagytok vele, hogy ez felérne a becsicskításotokkal, ezért nem szeditek le.
Már pedig én ragaszkodom hozzá.
Az a cikk 80% hazugság.
Annyit kértem, hogy szedjtek le sodipédiáról, de ti biztos úgy vagytok vele, hogy ez felérne a becsicskításotokkal, ezért nem szeditek le.
Az a cikk 80% hazugság.
Ezt ne nekem sorold, hanem akiket magadra haragítottál.
Jan 11, 2015 01:34:11
kisfosost pofán baszom
Jan 11, 2015 01:34:58
Kender!
Az a cikk 80% hazugság.
Az a cikk 80% hazugság.
Ragaszkodni én is sok mindenhez ragaszkodom. Aztán néha bilibe lóg a kezem, amikor felébredek. Ez egy ilyen dog eat dog világ, Kisboros. Mindennek van következménye. Nácultál, pofátlanul kötözködtél, aztán fasz robbant a szádba. Ok és okozat. Hatás és ellenhatás.
Pro tipp: ha nem járnál ide a szádat tépni, szépen megfeledkeznének rólad a főtrollok, és vége lenne a szopásnak.
Tudod, hatás és ellenhatás.
Jan 11, 2015 01:34:58
sodika
Jan 11, 2015 01:35:23
Ez utóbbi csak a annak tükrében volt érdekes, hogy én percig írtam.
Jan 11, 2015 01:35:23
Kiss Kender Farkas
Jan 11, 2015 01:36:05
Szerintem ilyen haverok nincsenek. Tiszteled, az egy dolog. De rajongani érte? Semmi extrát nem csinál, éli az életét. Ne csodálkozz, hogy ennyire kiakadt azon, hogy mennyire rátapadtál.
Jan 11, 2015 01:36:05
-
Jan 11, 2015 01:36:08
nem, nincs ilyen kategóriájú haver. nem ismered a haver szó jelentését. az egy laza kapcsolatot jelent. senki nem vezet táblázatot arról, hogy a haverja mennyi ideig olvassa az üzenetét, meg hasonlók.
Jan 11, 2015 01:36:08
xray
Jan 11, 2015 01:36:32
Fel akarja gyorsítani a következő faszerdőt.
Jan 11, 2015 01:36:32
sodika
Jan 11, 2015 01:36:50
Na jó, kinézek abba kocsmába egy sörre.
Hátha tudok valakivel dumálni egy kicsit.
Tényleg gáz már, hogy itt vagyok 5 és fél hónapja, és nyelvsulin meg lakáskeresésen kívül nulla érdemi lehetőségem volt a nyelvet gyakorolni.
Tényleg gáz már, hogy itt vagyok 5 és fél hónapja, és nyelvsulin meg lakáskeresésen kívül nulla érdemi lehetőségem volt a nyelvet gyakorolni.
Jan 11, 2015 01:36:50
-
Jan 11, 2015 01:37:39
Hülye.
megint hazudsz. itt magyaráztad nekünk milyen szép szeme van, és milyen mozgása, meg hasonlók. áradoztál róla, a magad autista módján.
Jan 11, 2015 01:37:39
Attól tartó
Jan 11, 2015 01:37:41
Mondjuk én arról sem vezetek, hogy a csajom mennyi ideig olvassa az üzeneteit...
Jan 11, 2015 01:37:41
Béla
(
x4)
Jan 11, 2015 01:37:44
x4)
Nem úgy volt gyagyás, hogy ma 1-től Andinéni nem is létezett?
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
sodika
Jan 11, 2015 01:37:47
Lehet hogy 10 perc alatt megunom, de most úgyis szomjas vagyok. na lepukkantberlinikocsma, csá
Jan 11, 2015 01:37:47
Zulu
(
x15)
Jan 11, 2015 01:38:20
x15)
Nem fog sikerülni. Nem tudsz németül, ellenszenves, szakadt és csóró vagy. Még egy piára se tudsz meghívni valakit.
Kiss Kender Farkas
Jan 11, 2015 01:38:33
Lassan éjjel 2, telefont vigyél magaddal. Hátha valaki megfenyít :)
Jan 11, 2015 01:38:33
-
Jan 11, 2015 01:38:38
ott fogsz ülni a sarokban egyedül.
Jan 11, 2015 01:38:38
sodika
Jan 11, 2015 01:38:58
megint hazudsz. itt magyaráztad nekünk milyen szép szeme van, és milyen mozgása, meg hasonlók.
Kérdésre válaszolva, hogy úgy egyébként.
Mert egyébként tényleg.
De ha nem viselkedik emberként, tök mindegy, hogy egyébként milyen, amikor épp akként viselkedik.
Jan 11, 2015 01:38:58
65 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™