A 2013-as Zsery-féle beszélgetést egyszer kitette már ide valaki:
drive.google.com/file/d/0BxD0Whw1KnC6TG9jM3Rnc0o1bkFBdzJibVhIbTkzZTFZN1pv/view?usp=sharing
Elsőre letagadta asodit, tényleg rutinos hazudozó lehet a vén szipirtyó is :)
Sok papírt és tollat használhattak az irodában.
Demencia
tudhatnád hogy endrének varázspitonja van és igen gyakorlott a kígyóbűvölésben Hahó!
minden bizonnyal
Gondolom. Rengeteg pizzafutár is érkezhetett, azokat is fizetni kellett :)
Az első belinkelt levélben az "életmentő" és "túlélés" szavak még árulkodóbbak.
Ráadásul Vera néni telefonját is lehallgatja, azt az előbb linkelt beszélgetést is ő szivárogtatta ki, aztán elkezdett zsarolni vele.
óóarrgghhhhhhhhhhhhhhhh
A te gépedre nem telepített semmit? :) Nehogy újabb "belső használatra" készült videók terjedjenek el a neten ;)
Jó, de neked meg biztos van téli kabátod például.
1:1. :)
veletlenul leszavaztam bocs.
ugyan már hol élsz te ilyen nehéz gazdasági körülmények között ki engedheti meg magának a télikabátok luxusát?
Mekkora pofa kell ahhoz, hogy a Rocskai cégbirodalom egyik tulajdonosa 70.000 Ft-os kisnyugdíjasnak hazudja magát? Gondolom papíron minden az öreg Rocskai papa nevén van, hogy anyjuk el tudjon menni kényelmesen nyugdíjba, és utána már maga után se kelljen járulékot fizetnie. Nem lennék meglepve, ha Rocskai papa is nyugdíjas lenne, és felvenné a nyugdíjat a céges osztalék mellé.
Endre pedig 100%, hogy gyámság alá van helyezve, ha életmentő télikabátocskákról regél az eltartója.
Mi a büdös faszért nem küldtek neki 100 EURt, hogy vegyen magának egy sapkát meg egy közepes minőségű télikabátot?
Bele kell férnie...
Esetleg egy full statikus egy darab index.html-s (képek binárisan, inline css, sql free) "mindjárt jövünk" címlapot érdemes betartalékolni, hátha elszabadul a pokol :)
Mi a büdös faszért nem küldtek neki 100 EURt, hogy vegyen magának egy sapkát meg egy közepes minőségű télikabátot?
Na mit gondolsz miért? Mert még aznap este elbaszná valamelyik kocsmában. :)
Itt valami kibaszott komoly dolog húzódik meg a háttérben, ha Vera néni ennyire pátyolgatja Endrét.
Attól tartok, hogy Fifi anyja tényleg összefeküdhetett Rocskaival, és tőle van a gyerek. Mert egy sima barátság vagy üzlettársi viszony miatt nem fogadsz be ennyire senkit, ez 100%.
és mégis mi a faszt csináljanak vele? az állam se akarja ingyen tartani az ilyen csöves lumpeneket kitoloncolni meg szerintem nem tudják
szerintem inkább a pátyi piton került bevetésre
úgy nem nehéz, ha az összes ingatlanod hivatalosan székhely / telephely, így az összes rezsit, felújítást, bútort, konyhai eszközt, takarítószert, WC-papírt, tényleg majdnem mindent le tudsz költségelni. Autókat szintén, bár az már nem annyira jó biznisz.
nem baj, bebasszák valami zárt menekültáborba afgánok meg hasonlók közé, szerintem vicces lennne)))))
Nagyon szépen köszönöm szépen, de ez sajnos a butított verzió, amiben pl nincs multitrack (így nem tudom betenni alá azt az instrumentális zenei alapot, amire rá szeretném énekeltetni a sodit)
a 2-es szerintem nem alacsony, hanem kizárt......ezek vén kommerek baker...
Én ezt tartom lehetségesnek. Semmi titkos viszony nincs közöttük, egyszerűen csak segítettek neki és most, hogy befuccsolt ez a Berlin projekt, visszafogadják.
inná a kurva anyja ennek a tehénnek....
Jól hangzik, de ha ez lenne a helyzet, nem engedték volna ki Berlinbe. Vagy legalábbis nem támogatták volna anyagilag az egy hónaposnak indult nyaralás elhúzódása után.
púpot leköltségelik? :-)
Mondjuk tényleg viszi a pénzt a csöves faszverő!
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Biztos nem 23 millió volt? Furcsa.
SodIOS, the future of masztiparti. Beépitett -minkdét fél beleegyezése esetén is kizáró- partnerkeresővel és lőcsmérővel.
Soderák
Ezért kellett az irodába sneci. Kiküldték Berlinbe, nagy összegű számlákat szereztek az irodafelújításról-fertőtlenítésről. Ha esetleg valakinek feltűnik az összeg, majd mutogatják Oma papírjait, hogy ott is mekkora kárt csinált a lakásban ez az óriáscsecsemő.
Gondolod, hogy sneci cége állította ki a számlát?
Ha igen, akkor minden meg van magyarázva.
Talán még Andit is megvették kilóra. Írta is, hogy magától nem ment volna ki Berlinbe, ehhez kellett a csodálatos mentor, aki szépen kicsalogatta őt és hitegette, hogy maradjon még. A pályaudvaros sztorinál (mikor már éppen tépte a sorszámot) is Rocskaiék szólhattak oda, hogy csináljon valamit, nehogy tényleg hazajöjjön. Itt tényleg valami komoly buli lehet, hogy megérte nekik ennyi embert pénzelni :)
jogos! Megtrollkodta az útlevelét, rádobott egy ismeretlen végösszegű kártérítést, lefoglalt kütyüket...jól nyomta, ott a helye a Sas ligában!
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Lehet, de ahhoz nagyon jo baratnoknek kell lenni, hogy befogadj egy 33 eves oriascsecsemot, aki talan meg a sajat segget sem tudja kitorolni, es also hangon is evi milliokba kerul az eltartasa. Vera kb ugy torodik vele mint ha a sajat fia lenne.
Ahol ilyen szép 20-30 milliós éves bevételek vannak, ott ez nem tétel. Itthon nem viszi annyira a pénzt, mint Berlinben.
Valamint majdnem minden évben megjelenik róla egy negatív címlapsztori valamelyik nagy forgalmú weboldalon vagy lapban.
És mindehhez nem szereti igazán. Amikor felrakta a vonatra akkor azonnal otthagyta. Nem hogy a vonat indulását nem várta meg, 3-4 percet sem beszélgetett vele, pedig az indulásig volt még vagy fél óra, és ez a berlini kaland eleve veszélyesnek ígérkezett sneci agyával.
Vera nem szeretetből és nem aggódásból pátyolgatja snecit, ez szházházalék.
Miről beszélgessen vele? Snecivel nem lehet beszélgetni, nincs témája, nincsenek gondolatai. A pár anyai jó tanácsát simán elmondhatta, míg kiértek a vonathoz.
turulchanon elérheted de egyébként ott /int/-en írtak róla egy bunkibankos beütésű sztorit
Na mi az, mégis előkerült a számlatömb ott Berlinben?
Azt is le tudnák költségelni, csak ott kerülgetni kéne a szobájában faszt verő, büdös, ápolatlan, csöves barátokkal rendelkező, fogyatékos koboldot.
Én azt nem értem, miért nem basznak hozzá havi 150.000 Ft-ot, hogy Isten éltessen Endre, takarodál el itthonról albérletbe. Nyilván ennek legalább a tízszeresét veszik ki havonta a zümmögő dobozból Endre cégein keresztül. Teljesen egyértelmű, hogy a 36 milliós bruttó árbevételre 200K-s nyereség is úgy jött ki, hogy Endre cégei számláztak nekik vastagon, az ÁFA meg elfelejtődött befizetve lenni. És kit baszhatnak meg emiatt? Senki mást, mint Endikét. Ezért maradt otthon a személyi meg a számlatömb is... gondolom az aláírásáról már rég pecsétet gyártattak.
a vége az lesz amúgy hogy recskaiék lebuknak valami huncutkodással aztán majd szépen rákenik endikére az egészet ha már úgyis kéznél van ott az irodában
Ez lassan evidencia. Nyilván nem egy tételben, hanem a gányolásait, amit falból megrendeltek tőle, százszoros áron számláztatták ki vele. Sőt, jobbat mondok, maguknak írták meg a számlákat Endre számlatömbjének segítségével :D
Elég drága hobbi sodit tartani.
Ennél az is olcsóbb lett volna, ha vesznek egy elefántot.
Én azt nem értem, miért nem basznak hozzá havi 150.000 Ft-ot, hogy Isten éltessen Endre, takarodál el itthonról albérletbe.
Te rábíznál egy egész lakást (legyen csak 10 misiért valami szobakonyhás panel Rákosborzasztón) a recskakoboldra, aki egy hónap alatt képes lakhatatlanra amortizálni egy szobát? Egy év alatt az ingatlan értékével megegyező kárt is simán összehozna. Snecinek egy ól kéne, valami 100 fős zsákfaluban.
azért én neked sem szívesen adnék ki albérletet, még a plafon is lubricanttól tocsogna.
A disznóól mellett pont elférne. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
na ne :)
tuti hogy az, kurva beteg az arc.
drezda, villamos. evidenciák.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
CD, ha jól láttam.
piona más imageboardokon már hírnévre tett szert: magyarchan.net/int/src/142081615115.png
Nem, ő turulos.
jut majd hely számára is a ducatoban, azt hiszem.
amúgy /b/-ben a sodikás fonálban leírja hogy segélyből él
Óriási szívességet kellett tennie, ami persze nincs kizárva.
Ez akkor fix hogy Mandy.
Nem tudom de kiderült róla, hogy jött már érte a partybusz, ez az ember se lehet jobb sodronynál, de lehet jól kijöttek volna.
lassan forgathatna már valaki egy tényfeltáró, leleplező videót
nagyon régen nem hallottam róla, azt hittem, hogy teljesen felszívódott.
andinéni valszeg ezért nem vette be az ima a fohászhozt. jó sok dolgot tudhat rocskaiékról és a mocskos üzleteikről, tuti felháborodott, hogy ilyenekkel nyifog neki veranéni.
Rossz pénz nem vész el. Most újra itt lábatlankodik :)
Azt mondja hogy most hallott először sodiról... szerintem a végére járhatna ennek az ügynek.
Kiss Kender Farkas
Jan 14, 2015 14:30:59
Milyen érdekes, a levélben említve van, hogy adja át a posta előtt. Endre is mindig ezzel jött :)
Aztán pedig:
"Szerettem volna családommal együtt kis karácsonyi melegséget is éreztetni ezzel a mostoha körülmények között élő fiatalembernek.
Na ki szokta rendszeresen elírni a szavakat, toldalékokat, stb. ? :)
Aztán pedig:
"Szerettem volna családommal együtt kis karácsonyi melegséget is éreztetni ezzel a mostoha körülmények között élő fiatalembernek.
Jan 14, 2015 14:30:59
IsmeretlenJoAkaro
Jan 14, 2015 14:31:06
Pup lassan annyira lesz fiatalember mint Kaufmann.
Jan 14, 2015 14:31:06
Elsőéves
(
x3)
Jan 14, 2015 14:31:39
x3)
Nem értem mi kell ahhoz, hogy Endrét egy szerencsétlen, mostoha körülmények között élő fiatalembernek lássa valaki, egy felelőtlen, élősködő gyernőtt helyett.
Fogsz te még engem rajongással szopni
-
Jan 14, 2015 14:31:59
Vera neninek ment mar felkerdezos telefon? Vagy csak emailben vette fel vele a kapcsolatot a tanszek?
A 2013-as Zsery-féle beszélgetést egyszer kitette már ide valaki:
drive.google.com/file/d/0BxD0Whw1KnC6TG9jM3Rnc0o1bkFBdzJibVhIbTkzZTFZN1pv/view?usp=sharing
Elsőre letagadta asodit, tényleg rutinos hazudozó lehet a vén szipirtyó is :)
Jan 14, 2015 14:31:59
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 14, 2015 14:33:01
x9)
nagyon költséges tevékenység az adótanácsadás, könyvvizsgálat. bizony. majdnem 25 millió volt csak az anyagi jellegű ráfordítás.
Sok papírt és tollat használhattak az irodában.
xray
Jan 14, 2015 14:33:30
Nem értem mi kell ahhoz, hogy Endrét egy szerencsétlen, mostoha körülmények között élő fiatalembernek lássa valaki, egy felelőtlen, élősködő gyernőtt helyett.
Demencia
Jan 14, 2015 14:33:30
Dr. Fingos Fasz
Jan 14, 2015 14:33:51
tudhatnád hogy endrének varázspitonja van és igen gyakorlott a kígyóbűvölésben Hahó!
Jan 14, 2015 14:33:51
snecigeci
(
x44)
Jan 14, 2015 14:33:59
x44)
A házignóm zabáltatását és eltartását is költségként számolták el?
She was a dude.
snecigeci
(
x44)
Jan 14, 2015 14:34:20
x44)
Úgy reális a 25 millió.
She was a dude.
Kiss Kender Farkas
Jan 14, 2015 14:34:53
Nézzük a tényeket:
Endre be tud lépni a pénzmentős fiókba
Van hozzáférése Andi minden vackához
Andi levelezését feltörik
Andi "legfontosabb portfolioját" feltörik
Feltö.. Ja, azt még nem :)
Mindegy
Szóval elég érdekes vagy te, Endre :)
Mindegy
Jan 14, 2015 14:34:53
Dr. Fingos Fasz
Jan 14, 2015 14:35:10
minden bizonnyal
Jan 14, 2015 14:35:10
Kiss Kender Farkas
Jan 14, 2015 14:36:01
Gondolom. Rengeteg pizzafutár is érkezhetett, azokat is fizetni kellett :)
Jan 14, 2015 14:36:01
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 14, 2015 14:36:55
x9)
Milyen érdekes, a levélben említve van, hogy adja át a posta előtt. Endre is mindig ezzel jött :)
Aztán pedig:
Aztán pedig:
Az első belinkelt levélben az "életmentő" és "túlélés" szavak még árulkodóbbak.
Zsery
Jan 14, 2015 14:38:55
Nézzük a tényeket:
Mindegy
Mindegy
Ráadásul Vera néni telefonját is lehallgatja, azt az előbb linkelt beszélgetést is ő szivárogtatta ki, aztán elkezdett zsarolni vele.
Jan 14, 2015 14:38:55
broni
Jan 14, 2015 14:40:55
Jól megetette szarral Púp ezt a vén hülyét.
óóarrgghhhhhhhhhhhhhhhh
Jan 14, 2015 14:40:55
Kiss Kender Farkas
Jan 14, 2015 14:41:09
A te gépedre nem telepített semmit? :) Nehogy újabb "belső használatra" készült videók terjedjenek el a neten ;)
Jan 14, 2015 14:41:09
snecigeci
(
x44)
Jan 14, 2015 14:41:42
x44)
Sneci, te a tavalyi évben többszörösét költötted nyaralgatásra (Berlin), mint én.
Szóval mostoha körülmények az apád fasza, az.
She was a dude.
Kiss Kender Farkas
Jan 14, 2015 14:44:48
6 hónapos nyaralás :) Ezek aztán a mostoha körülmények.
Jan 14, 2015 14:44:48
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 14, 2015 14:44:56
x30)
Sneci, te a tavalyi évben többszörösét költötted nyaralgatásra (Berlin), mint én.
Brian
Jan 14, 2015 14:45:58
veletlenul leszavaztam bocs.
Jan 14, 2015 14:45:58
Dr. Fingos Fasz
Jan 14, 2015 14:47:16
ugyan már hol élsz te ilyen nehéz gazdasági körülmények között ki engedheti meg magának a télikabátok luxusát?
Jan 14, 2015 14:47:16
Hiénaverő
Jan 14, 2015 14:47:43
Az a baj hogy a vén faszfej Recskaiék rendesen be vannak kötve a mindenkori rezsimhez (ballib érában a komcsi múlt, jelenleg a fideszesség védi őket), úgyhogy NAV-val szerintem nem lehet megszopatni őket, fix hogy van ott is emberük.
Jan 14, 2015 14:47:43
töppedt buzigolyók
Jan 14, 2015 14:48:33
Ok.
Mekkora pofa kell ahhoz, hogy a Rocskai cégbirodalom egyik tulajdonosa 70.000 Ft-os kisnyugdíjasnak hazudja magát? Gondolom papíron minden az öreg Rocskai papa nevén van, hogy anyjuk el tudjon menni kényelmesen nyugdíjba, és utána már maga után se kelljen járulékot fizetnie. Nem lennék meglepve, ha Rocskai papa is nyugdíjas lenne, és felvenné a nyugdíjat a céges osztalék mellé.
Endre pedig 100%, hogy gyámság alá van helyezve, ha életmentő télikabátocskákról regél az eltartója.
Jan 14, 2015 14:48:33
broni
Jan 14, 2015 14:52:11
sodinál semmi papír nincs tényleg, hogy ki-mi, és magyar állampolgár??????hát, az ilyeneet azért begyüjthetnék a rendőrök, ha a vonat magyar területre lép...
Jan 14, 2015 14:52:11
-
Jan 14, 2015 14:53:02
Hol lesz címlapos púp? És mekkora forgalom várható pénteken? Bővítsük ideiglenesen a szerver-erőforrásokat?
Bele kell férnie...
Esetleg egy full statikus egy darab index.html-s (képek binárisan, inline css, sql free) "mindjárt jövünk" címlapot érdemes betartalékolni, hátha elszabadul a pokol :)
Jan 14, 2015 14:53:02
xray
Jan 14, 2015 14:53:44
Na mit gondolsz miért? Mert még aznap este elbaszná valamelyik kocsmában. :)
Jan 14, 2015 14:53:44
töppedt buzigolyók
Jan 14, 2015 14:53:45
Itt valami kibaszott komoly dolog húzódik meg a háttérben, ha Vera néni ennyire pátyolgatja Endrét.
Attól tartok, hogy Fifi anyja tényleg összefeküdhetett Rocskaival, és tőle van a gyerek. Mert egy sima barátság vagy üzlettársi viszony miatt nem fogadsz be ennyire senkit, ez 100%.
Jan 14, 2015 14:53:45
Dr. Fingos Fasz
Jan 14, 2015 14:53:56
sodinál semmi papír nincs tényleg, hogy ki-mi, és magyar állampolgár??????hát, az ilyeneet azért begyüjthetnék a rendőrök, ha a vonat magyar területre lép...
és mégis mi a faszt csináljanak vele? az állam se akarja ingyen tartani az ilyen csöves lumpeneket kitoloncolni meg szerintem nem tudják
Jan 14, 2015 14:53:56
Dr. Fingos Fasz
Jan 14, 2015 14:55:19
szerintem inkább a pátyi piton került bevetésre
Jan 14, 2015 14:55:19
töppedt buzigolyók
Jan 14, 2015 14:56:06
de mit is beszélek! egy rosszindulatú geci vagyok! hiszen most nézem csak, hogy a 38,6 millió nettó árbevétel mellett szerény 282 ezres adózás előtti eredmény szerepel a mérlegben, így csak 53 ezer forint adót fizettek, szegény nyomorgó vera néniék.
nagyon költséges tevékenység az adótanácsadás, könyvvizsgálat. bizony. majdnem 25 millió volt csak az anyagi jellegű ráfordítás.
úgy nem nehéz, ha az összes ingatlanod hivatalosan székhely / telephely, így az összes rezsit, felújítást, bútort, konyhai eszközt, takarítószert, WC-papírt, tényleg majdnem mindent le tudsz költségelni. Autókat szintén, bár az már nem annyira jó biznisz.
Jan 14, 2015 14:56:06
IsmeretlenJoAkaro
Jan 14, 2015 15:01:52
Szerintem a kovetkezo lehetosegek vannak:
1. Rocskaiek tenyleg stromannak hasznaljak pupot. Cserebe, hogy a lelkiismeretuk enyhuljon, tamogatjak. Valoszinuseg: magas
2. Rocskaiek csak egy artatlan idos hazaspar, akik pusztan felebarati szeretetbol tamogatjak a kis Endit. Valoszinuseg: rendkivul alacsony
3. Az idos Rocskai hazaspar szexualis jatekokhoz hasznalta a 23 centis kejruddal rendelkezo csodort, cserebe tamogatjak. Valoszinuseg: kozepes
4. Titkos csaladi osszefonodas van a Bata es a Rocskai klan kozott. Ez jelentheti azt, hogy az oreg Rocskai Sodi igazi apja, vagy az is lehet, hogy egy vad orgiaban fogant, es igy az apja eredete bizonytalan. Valoszinuseg: kozepes.
Van meg valami, amit kihagytam?
1. Rocskaiek tenyleg stromannak hasznaljak pupot. Cserebe, hogy a lelkiismeretuk enyhuljon, tamogatjak. Valoszinuseg: magas
2. Rocskaiek csak egy artatlan idos hazaspar, akik pusztan felebarati szeretetbol tamogatjak a kis Endit. Valoszinuseg: rendkivul alacsony
3. Az idos Rocskai hazaspar szexualis jatekokhoz hasznalta a 23 centis kejruddal rendelkezo csodort, cserebe tamogatjak. Valoszinuseg: kozepes
4. Titkos csaladi osszefonodas van a Bata es a Rocskai klan kozott. Ez jelentheti azt, hogy az oreg Rocskai Sodi igazi apja, vagy az is lehet, hogy egy vad orgiaban fogant, es igy az apja eredete bizonytalan. Valoszinuseg: kozepes.
Jan 14, 2015 15:01:52
broni
Jan 14, 2015 15:02:36
nem baj, bebasszák valami zárt menekültáborba afgánok meg hasonlók közé, szerintem vicces lennne)))))
Jan 14, 2015 15:02:36
Zsery
Jan 14, 2015 15:03:41
ncore.cc/torrents.php?action=details&id=929307
ncore.cc/torrents.php?action=details&id=847879
ncore.cc/torrents.php?action=details&id=847879
Nagyon szépen köszönöm szépen, de ez sajnos a butított verzió, amiben pl nincs multitrack (így nem tudom betenni alá azt az instrumentális zenei alapot, amire rá szeretném énekeltetni a sodit)
Jan 14, 2015 15:03:41
medvezsidaj
Jan 14, 2015 15:04:19
Gyongyi regi baratnoje lehet, talan rokona Vera es megkerte, hogy fogadjak be az irodaba cserebe adatrogzitest, excelezest csinal nekik csak pup idokozben a fejukre nott es belattak/megsajnaltak a kis fogyatekost.
Jan 14, 2015 15:04:19
broni
Jan 14, 2015 15:04:49
Szerintem a kovetkezo lehetosegek vannak:
a 2-es szerintem nem alacsony, hanem kizárt......ezek vén kommerek baker...
Jan 14, 2015 15:04:49
medvezsidaj
Jan 14, 2015 15:06:32
Biztos sokat rajatszott az allapotara, pl nem tud kikelni az agybol, mert faj mindene vagy rangatozik, osszeesik, hogy meg tobb okot adjon a sajnalatra.
Milyen trukkjeid vannak kicsi zsido?
Milyen trukkjeid vannak kicsi zsido?
Jan 14, 2015 15:06:32
Kiss Kender Farkas
Jan 14, 2015 15:06:33
Gyongyi regi baratnoje lehet, talan rokona Vera es megkerte, hogy fogadjak be az irodaba cserebe adatrogzitest, excelezest csinal nekik csak pup idokozben a fejukre nott es belattak/megsajnaltak a kis fogyatekost.
Én ezt tartom lehetségesnek. Semmi titkos viszony nincs közöttük, egyszerűen csak segítettek neki és most, hogy befuccsolt ez a Berlin projekt, visszafogadják.
Jan 14, 2015 15:06:33
Főnikmadár
Jan 14, 2015 15:06:39
Jan 14, 2015 15:06:39
Zsery
Jan 14, 2015 15:07:03
www.celemony.com/cgi-bin/WebObjects/CelemonyShop
Innen ha a Studio Bundle-t valaki valahogy meg tudja nekem szerezni okosítva, akkor lesz szerelmes dal Soditól :)
(Az időzítés már megvan, csak a dallammal szenvedek, Autotune-t nagynehezen sikerült beüzemelnem, de az nem jó)
Innen ha a Studio Bundle-t valaki valahogy meg tudja nekem szerezni okosítva, akkor lesz szerelmes dal Soditól :)
(Az időzítés már megvan, csak a dallammal szenvedek, Autotune-t nagynehezen sikerült beüzemelnem, de az nem jó)
Jan 14, 2015 15:07:03
medvezsidaj
Jan 14, 2015 15:08:04
Ha nagyon akar valamit, akkor eleg csak anyunak hivnia verat...
Jan 14, 2015 15:08:04
broni
Jan 14, 2015 15:10:04
Broni, innád a pisijét?
cink.hu/onsorfozo-szindromaval-kuzd-molnar-aniko-1679403458
cink.hu/onsorfozo-szindromaval-kuzd-molnar-aniko-1679403458
inná a kurva anyja ennek a tehénnek....
Jan 14, 2015 15:10:04
medvezsidaj
Jan 14, 2015 15:10:08
Sot... sokszor meglepheti, hogy kitakaritja az irodat, meglocsolja veraanyu viragait...
Jan 14, 2015 15:10:08
Kiss Kender Farkas
Jan 14, 2015 15:10:19
Sírdogál egy kicsit, előadja, hogy őt mindenhol zaklatják és máris megy a sajnálkozás, hogy jaj, szegény kis Endikét mindenhonnan csak támadás éri.
Jan 14, 2015 15:10:19
-
Jan 14, 2015 15:10:20
Sodi mire is menne a nők nélkül.
Jan 14, 2015 15:10:20
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 14, 2015 15:10:21
x30)
Jól hangzik, de ha ez lenne a helyzet, nem engedték volna ki Berlinbe. Vagy legalábbis nem támogatták volna anyagilag az egy hónaposnak indult nyaralás elhúzódása után.
medvezsidaj
Jan 14, 2015 15:12:06
Vera anyu engem csak azert bantanak, mert fogyatekos vagyok? Miert ilyen gonoszak az emberek? Ennek sosem lesz vege? Nyissam ki a gazt?
Nagy manipulator vegy endre, nagyon nagy!
Nagy manipulator vegy endre, nagyon nagy!
Jan 14, 2015 15:12:06
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jan 14, 2015 15:12:47
x48)
sneci, te 25 milliós költségszámlát állítottál ki a pénzmentőnek?
Haim
(
x10)
Jan 14, 2015 15:15:16
x10)
de mit is beszélek! egy rosszindulatú geci vagyok! hiszen most nézem csak, hogy a 38,6 millió nettó árbevétel mellett szerény 282 ezres adózás előtti eredmény szerepel a mérlegben, így csak 53 ezer forint adót fizettek, szegény nyomorgó vera néniék.
púpot leköltségelik? :-)
Mondjuk tényleg viszi a pénzt a csöves faszverő!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jan 14, 2015 15:15:59
x48)
ha nav megkérdezi, hogy mi volt az a programozási feladat 25 millióba került, mondd azt, hogy oprendszert fejlesztettél nekik.
echelon mérnök
Jan 14, 2015 15:17:54
Biztos nem 23 millió volt? Furcsa.
Jan 14, 2015 15:17:54
Uruk-Hai Csatacigány
Jan 14, 2015 15:18:00
ha nav megkérdezi, hogy mi volt az a programozási feladat 25 millióba került, mondd azt, hogy oprendszert fejlesztettél nekik.
SodIOS, the future of masztiparti. Beépitett -minkdét fél beleegyezése esetén is kizáró- partnerkeresővel és lőcsmérővel.
Jan 14, 2015 15:18:00
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 14, 2015 15:18:17
x9)
Ezért kellett az irodába sneci. Kiküldték Berlinbe, nagy összegű számlákat szereztek az irodafelújításról-fertőtlenítésről. Ha esetleg valakinek feltűnik az összeg, majd mutogatják Oma papírjait, hogy ott is mekkora kárt csinált a lakásban ez az óriáscsecsemő.
PGS
Jan 14, 2015 15:19:53
Gondolod, hogy sneci cége állította ki a számlát?
Ha igen, akkor minden meg van magyarázva.
Jan 14, 2015 15:19:53
Kiss Kender Farkas
Jan 14, 2015 15:22:27
Talán még Andit is megvették kilóra. Írta is, hogy magától nem ment volna ki Berlinbe, ehhez kellett a csodálatos mentor, aki szépen kicsalogatta őt és hitegette, hogy maradjon még. A pályaudvaros sztorinál (mikor már éppen tépte a sorszámot) is Rocskaiék szólhattak oda, hogy csináljon valamit, nehogy tényleg hazajöjjön. Itt tényleg valami komoly buli lehet, hogy megérte nekik ennyi embert pénzelni :)
Jan 14, 2015 15:22:27
Dr. Fingos Fasz
Jan 14, 2015 15:22:42
lassan beírhatnátok már omát is a sodipédiába Hahó!
Jan 14, 2015 15:22:42
Haim
(
x10)
Jan 14, 2015 15:24:09
x10)
lassan beírhatnátok már omát is a sodipédiába Hahó!
jogos! Megtrollkodta az útlevelét, rádobott egy ismeretlen végösszegű kártérítést, lefoglalt kütyüket...jól nyomta, ott a helye a Sas ligában!
IsmeretlenJoAkaro
Jan 14, 2015 15:27:43
Lehet, de ahhoz nagyon jo baratnoknek kell lenni, hogy befogadj egy 33 eves oriascsecsemot, aki talan meg a sajat segget sem tudja kitorolni, es also hangon is evi milliokba kerul az eltartasa. Vera kb ugy torodik vele mint ha a sajat fia lenne.
Jan 14, 2015 15:27:43
Rózsa Attila
Jan 14, 2015 15:29:38
Elnézést, hogy közbeszólók, de én is szeretnék bekerülni a Sodipédiába.
További jó munkát!
R. A.
További jó munkát!
R. A.
Jan 14, 2015 15:29:38
Kiss Kender Farkas
Jan 14, 2015 15:29:52
Ahol ilyen szép 20-30 milliós éves bevételek vannak, ott ez nem tétel. Itthon nem viszi annyira a pénzt, mint Berlinben.
Jan 14, 2015 15:29:52
Kiss Kender Farkas
Jan 14, 2015 15:32:00
Így a magyarázat is megvan arra, hogy miért az irodában lakik: mert költségként elszámolhatnak szinte mindent. Ezért nem a saját otthonukban tárolják.
Jan 14, 2015 15:32:00
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 14, 2015 15:33:35
x30)
Lehet, de ahhoz nagyon jo baratnoknek kell lenni, hogy befogadj egy 33 eves oriascsecsemot, aki talan meg a sajat segget sem tudja kitorolni, es also hangon is evi milliokba kerul az eltartasa.
Valamint majdnem minden évben megjelenik róla egy negatív címlapsztori valamelyik nagy forgalmú weboldalon vagy lapban.
Keleti Pályaudvaros Troll
Jan 14, 2015 15:34:27
És mindehhez nem szereti igazán. Amikor felrakta a vonatra akkor azonnal otthagyta. Nem hogy a vonat indulását nem várta meg, 3-4 percet sem beszélgetett vele, pedig az indulásig volt még vagy fél óra, és ez a berlini kaland eleve veszélyesnek ígérkezett sneci agyával.
Vera nem szeretetből és nem aggódásból pátyolgatja snecit, ez szházházalék.
Jan 14, 2015 15:34:27
tabdi glädä
Jan 14, 2015 15:36:55
a Piona elnevezésű úriembertől kérdezném, hogy a csatorna többi videói azok... mifélék? kicsit furcsának találom, van bennük egy kis bunkibankos életérzés.
Jan 14, 2015 15:36:55
echelon mérnök
Jan 14, 2015 15:37:46
Endre, segítségképpen: ilyet soha ne csinálj mert megfuckol a system.
Ha Rocskaiék ilyet akarnának aláíratni veled, kérd a trollok segítségét! Fiktív számla csúnya dolog, hazaárulás, akár 25,000,000 akár "tizenkettőmilliárd", bűncselekmény!
Ha Rocskaiék ilyet akarnának aláíratni veled, kérd a trollok segítségét! Fiktív számla csúnya dolog, hazaárulás, akár 25,000,000 akár "tizenkettőmilliárd", bűncselekmény!
Jan 14, 2015 15:37:46
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jan 14, 2015 15:37:56
x48)
piona = titus beda
-
Jan 14, 2015 15:39:03
Amikor felrakta a vonatra akkor azonnal otthagyta. Nem hogy a vonat indulását nem várta meg, 3-4 percet sem beszélgetett vele
Miről beszélgessen vele? Snecivel nem lehet beszélgetni, nincs témája, nincsenek gondolatai. A pár anyai jó tanácsát simán elmondhatta, míg kiértek a vonathoz.
Jan 14, 2015 15:39:03
Dr. Fingos Fasz
Jan 14, 2015 15:40:04
a Piona elnevezésű úriembertől kérdezném, hogy a csatorna többi videói azok... mifélék? kicsit furcsának találom, van bennük egy kis bunkibankos életérzés.
turulchanon elérheted de egyébként ott /int/-en írtak róla egy bunkibankos beütésű sztorit
Jan 14, 2015 15:40:04
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 14, 2015 15:41:00
x30)
Na mi az, mégis előkerült a számlatömb ott Berlinben?
töppedt buzigolyók
Jan 14, 2015 15:43:24
Így a magyarázat is megvan arra, hogy miért az irodában lakik: mert költségként elszámolhatnak szinte mindent. Ezért nem a saját otthonukban tárolják.
Azt is le tudnák költségelni, csak ott kerülgetni kéne a szobájában faszt verő, büdös, ápolatlan, csöves barátokkal rendelkező, fogyatékos koboldot.
Én azt nem értem, miért nem basznak hozzá havi 150.000 Ft-ot, hogy Isten éltessen Endre, takarodál el itthonról albérletbe. Nyilván ennek legalább a tízszeresét veszik ki havonta a zümmögő dobozból Endre cégein keresztül. Teljesen egyértelmű, hogy a 36 milliós bruttó árbevételre 200K-s nyereség is úgy jött ki, hogy Endre cégei számláztak nekik vastagon, az ÁFA meg elfelejtődött befizetve lenni. És kit baszhatnak meg emiatt? Senki mást, mint Endikét. Ezért maradt otthon a személyi meg a számlatömb is... gondolom az aláírásáról már rég pecsétet gyártattak.
Jan 14, 2015 15:43:24
Dr. Fingos Fasz
Jan 14, 2015 15:43:54
a vége az lesz amúgy hogy recskaiék lebuknak valami huncutkodással aztán majd szépen rákenik endikére az egészet ha már úgyis kéznél van ott az irodában
Jan 14, 2015 15:43:54
töppedt buzigolyók
Jan 14, 2015 15:45:20
Ez lassan evidencia. Nyilván nem egy tételben, hanem a gányolásait, amit falból megrendeltek tőle, százszoros áron számláztatták ki vele. Sőt, jobbat mondok, maguknak írták meg a számlákat Endre számlatömbjének segítségével :D
Jan 14, 2015 15:45:20
Kémlégy
Jan 14, 2015 15:48:39
Elég drága hobbi sodit tartani.
Ennél az is olcsóbb lett volna, ha vesznek egy elefántot.
Jan 14, 2015 15:48:39
Zsery
Jan 14, 2015 15:53:52
Én azt nem értem, miért nem basznak hozzá havi 150.000 Ft-ot, hogy Isten éltessen Endre, takarodál el itthonról albérletbe.
Te rábíznál egy egész lakást (legyen csak 10 misiért valami szobakonyhás panel Rákosborzasztón) a recskakoboldra, aki egy hónap alatt képes lakhatatlanra amortizálni egy szobát? Egy év alatt az ingatlan értékével megegyező kárt is simán összehozna. Snecinek egy ól kéne, valami 100 fős zsákfaluban.
Jan 14, 2015 15:53:52
üregi zsidó
Jan 14, 2015 15:57:10
a teória alátámasztására íme egy kép: s28.postimg.org/3xxfjl0f1/sodi_recskai.jpg Attól tartok, hogy Fifi anyja tényleg összefeküdhetett Rocskaival, és tőle van a gyerek. Mert egy sima barátság vagy üzlettársi viszony miatt nem fogadsz be ennyire senkit, ez 100%.
Jan 14, 2015 15:57:10
tabdi glädä
Jan 14, 2015 15:57:26
azért én neked sem szívesen adnék ki albérletet, még a plafon is lubricanttól tocsogna.
Jan 14, 2015 15:57:26
Elsőéves
(
x3)
Jan 14, 2015 15:57:32
x3)
A disznóól mellett pont elférne. :D
-
Jan 14, 2015 15:57:44
Sodi vajon minek deportálték Berlinbe?
Jan 14, 2015 15:57:44
tabdi glädä
Jan 14, 2015 15:58:40
kibaszott nagy komcsi tömegbelövetős feje van az öreg recskainak.
Jan 14, 2015 15:58:40
xray
Jan 14, 2015 16:01:36
piona = titus beda
Jan 14, 2015 16:01:36
tabdi glädä
Jan 14, 2015 16:02:37
Jan 14, 2015 16:02:37
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jan 14, 2015 16:02:44
x48)
Potyautas
Jan 14, 2015 16:03:31
a csatorna többi videói azok... mifélék?
CD, ha jól láttam.
Jan 14, 2015 16:03:31
Dr. Fingos Fasz
Jan 14, 2015 16:04:11
piona más imageboardokon már hírnévre tett szert: magyarchan.net/int/src/142081615115.png
Jan 14, 2015 16:04:11
Kohnspirátor
Jan 14, 2015 16:04:27
Azért Vera néniéknek is meglehet a véleményűk a púposról, ha inkább szopnak a WU-val, minthogy egy társkártyát csináltassanak neki napi 20-30 eurós limittel.
A másik verzió, hogy Zsodi tényleg stróman, és ezért papíron semmi közük hozzá, így szó nélkül be tudják áldozni, ha jön a NAV-ellenőrzés.
A másik verzió, hogy Zsodi tényleg stróman, és ezért papíron semmi közük hozzá, így szó nélkül be tudják áldozni, ha jön a NAV-ellenőrzés.
Jan 14, 2015 16:04:27
Potyautas
Jan 14, 2015 16:05:05
Nem, ő turulos.
Jan 14, 2015 16:05:05
tabdi glädä
Jan 14, 2015 16:06:00
Jan 14, 2015 16:06:00
Kiss Kender Farkas
Jan 14, 2015 16:06:47
Gyöngyi mama ugye ingatlanjogász (volt)? Mi van akkor, ha ő is besegített Rocskaiék ingatlanos bulijába, látott ezt-azt és azért ez a nagy "mentsük meg Endikét" projekt? :)
Jan 14, 2015 16:06:47
Dr. Fingos Fasz
Jan 14, 2015 16:08:09
Jan 14, 2015 16:08:09
PGS
Jan 14, 2015 16:08:10
Gyöngyi mama ugye ingatlanjogász (volt)? Mi van akkor, ha ő is besegített Rocskaiék ingatlanos bulijába, látott ezt-azt és azért ez a nagy "mentsük meg Endikét" projekt? :)
Óriási szívességet kellett tennie, ami persze nincs kizárva.
Jan 14, 2015 16:08:10
Hiénaverő
Jan 14, 2015 16:09:29
Ez akkor fix hogy Mandy.
Jan 14, 2015 16:09:29
IsmeretlenJoAkaro
Jan 14, 2015 16:12:07
Olyanra tudok meg gondolni, hogy Rocskaiek sodi igazi szulei. Szuletesekor nem akartak megtartani, igy Vera lepasszolta a baratnojenek Gyongyinek, aki ferjevel sajatjakent nevelte. Miutan a szornyszulott anyagilag es emberileg is tonkretette a neveloszuleit, Rocskaiek ugy ereztek kotelesseguk visszafogadni a gnomot, akit ujbol sajatjukkent nevelnek.
Jan 14, 2015 16:12:07
Dr. Fingos Fasz
Jan 14, 2015 16:14:54
Ez akkor fix hogy Mandy.
Nem tudom de kiderült róla, hogy jött már érte a partybusz, ez az ember se lehet jobb sodronynál, de lehet jól kijöttek volna.
Jan 14, 2015 16:14:54
Dr. Fingos Fasz
Jan 14, 2015 16:16:28
Olyanra tudok meg gondolni, hogy Rocskaiek sodi igazi szulei. Szuletesekor nem akartak megtartani, igy Vera lepasszolta a baratnojenek Gyongyinek, aki ferjevel sajatjakent nevelte. Miutan a szornyszulott anyagilag es emberileg is tonkretette a neveloszuleit, Rocskaiek ugy ereztek kotelesseguk visszafogadni a gnomot, akit ujbol sajatjukkent nevelnek.
lassan forgathatna már valaki egy tényfeltáró, leleplező videót
Jan 14, 2015 16:16:28
bronihergelés
Jan 14, 2015 16:19:56
a biszku bélabá tudott volna érdekes dolgokat mondani sodi őseiről, kár hogy ilyen téren nem szorongatta meg a média.
Jan 14, 2015 16:19:56
xray
Jan 14, 2015 16:22:28
Jan 14, 2015 16:22:28
-
Jan 14, 2015 16:23:22
Mekkora pofa kell ahhoz, hogy a Rocskai cégbirodalom egyik tulajdonosa 70.000 Ft-os kisnyugdíjasnak hazudja magát?
andinéni valszeg ezért nem vette be az ima a fohászhozt. jó sok dolgot tudhat rocskaiékról és a mocskos üzleteikről, tuti felháborodott, hogy ilyenekkel nyifog neki veranéni.
Jan 14, 2015 16:23:22
Kiss Kender Farkas
Jan 14, 2015 16:24:22
Rossz pénz nem vész el. Most újra itt lábatlankodik :)
Jan 14, 2015 16:24:22
Dr. Fingos Fasz
Jan 14, 2015 16:24:31
Azt mondja hogy most hallott először sodiról... szerintem a végére járhatna ennek az ügynek.
Jan 14, 2015 16:24:31
53 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

egyetemista srác... ja már nem :D