azt gondoltuk, hogy ezt az infót te szállítod, mert te voltál vasutas.
egy ilyen lator ajánlatra talán még a genfi egyezmény sem tér ki, olyan rémisztő.
hejj, buzi vasutasok!!!
mesélj miket műveltél ott! kaller voltál??
2 napot dolgoztál összesen?
meg a fél év tanfolyam!!!!!!!!
Tajgit es Beciganyt kisboros orizne, Hahó!
Szerintem nem csak cigicsempész és kutyakínzó vagy, hanem egy vérmezői bokorbaszaró székletbűnöző is, legalábbis valami ilyesmit olvastam rólad, és ki is nézem belőled.
Név, arc és cím a szerkesztőségben.
Na ágyneműtartó, csá.
meg a malacot, Hahó!
ezt nagyon elbasztad zsír! már rég meg tudtunk volna alkudni a szócikkről. de így sajnos este ki lesz téve a bővített változat.
Szerinted te alkalmas lettél volna smasszernak? Ne röhögtessél már, ennél még a kalauz is testhezállóbb meló neked.
És akkor még szó sem volt a fizikai állapotot felmérő tesztről...
Egy olyan diplomád van, amivel multinál vagy valami menő startupnál melózhatnál, a magyar gazdaság teljesítményétől függetlenül kapnád euróban vagy dollárban a fizudat, és annyit villamosozhatnál a plázába, amennyit jól esik. Erre te inkább a szüleitől függő gyerekként élsz meg aljamunkákra jelentkezel vagy egy gyárban összeszerelsz a bunkókkal.
Zsodikát idézve: "Nyem éjtyem."
Látod Zsery milyen jól csinálta? Nem is basztatja senki. Érdemes lenne követned a példáját.
Extra paródiarovat :D
Gyerekkoromban volt egy "Nagy ho-ho-horgász" című rajzfilmsorozat, aminek az egyik részében a hal önként kapta be a horgot, mert már ő is megsajnálta azt a szerencsétlen balfasz horgászt. "Legalább egyszer az életében legyen már neki is sikerélménye" - na, valahogy így vagyok ezzel én is veled kapcsolatban :) Olyan régóta pedzegeted a trollaktákat meg ilyeneket, tessék, itt egy troll, írd fel a listára és kapd el :)
A programozás logikája megvan, de a nulláról kéne kezdenem mindent, kapcsolatok nélkül, azt sem tudva, hogy mi merre hány méter.
Ráérsz, nem? Otthon vered a faszod egész nap.
ezért inkább a mamahotel, az élősködés, és a trollvadászat napi 24 órában. retard vagy, semmi kétség.
micsoda felvétel lehetne ebből.
Viccen kívül mondom: ha van a közeletekben Aldi, akkor kérdezz rá árufeltöltői melóra. Részmunkaidőben van, heti 25 óra talán. Fizetés olyan nettó 90-100 környéke. Mellette marad időd felfrissíteni a prog. tudásod. Lediplomáztál, szóval mérföldekkel sodika előtt vagy, hamar menne a dolog.
A szadistákat első körben szűrik ki, a skizofréneket meg rögtön utána. Zsír, te totálisan alkalmatlan vagy minden olyan feladatra, ahol bármilyen fegyvert és némi hatalmat adnak a kezedbe. Visszaélnél vele, és utána mehetnél hűsölni a kóterbe.
Khm, nem mellesleg közben Zsery a saját bizniszét csinálja, és nem élősködik senkin. Mond ez neked valamit, kiszsíros?
Ja, úgyse kell költened semmire, eltartanak.
Azt hittem, a Moby Dick volt a gyerekkori kedvenced.
A freelancer.com-on az a borosl82 a te profilod?
Ott nincs valami, ami menne?
Mekkora egy büdös buzi vagy, ide érzem a fütyiszagot! XD
írd be a keresőbe, hogy gyakornok programozó.
A legtöbb ember haverok, ismerősök útján jut el bizonyos munkahelyekre.
Ezt a faszságot honnan veszed?
1. neked nincsenek ismerőseid és haverjaid, honnan tudnád nekik hogy shikerült elhelyzkedni?
2. Sosem próbáltál munkát keresni, honnan tudnád hogy megy ez? Ha alkalmatlan vagy, akkor persze hogy nem vesznek fel. Nekem egy ismerősöm se került protekcióval a munkahelyére, mind pályázat alapján jutott be, kivéve aki a családi vállalkozást fogja tovább vinni. Ja, hogy nem a faszukat verték 8 évig diploma után?
érdekes, de én a mostani munkámat úgy "találtam" ,hogy a szakmai tapasztalataim és jó hírem alapján megkerestek. Igaz, előtte kő keményen melóztam 9 évet,hogy megalapozzam azt, ami most lehetek.
Na meló, csá.
fél éve vadászik trollokra napi 24 órában. arra bezzeg volt ideje és energiája.
Amilyen az adjonisten, olyan szokik lenni a fogadjisten is. Rengeteg olyan facebook-csoport van egyébként, ahol szabadúszók passzolgatják egymásnak a melókat, amivel nem boldogulnak, vagy nem akarnak megcsinálni. Ha nem mindig a kurucot bújnád meg a Bravo magazint, akkor esetleg nézz körül ilyenek után kutatva.
"Magas szintűPHP, Apache, HTML(5), CSS(3) tudás, e területeken több éves tapasztalat
AJAX fejlesztésben való jártasság, XML, JavaScript megfelelő szintű ismerete
MySQL vagy más relációs adatbázis-kezelésben szerzett több éves tapasztalat
Tapasztalat nagylátogatottságú (10-60 ezer napi látogató) weboldal fejlesztésében, karbantartásában, terhelés-, erőforrás optimalizálásában"
Pont ezekre a dolgokra írta, hogy húzós nála
Értem én, nem is azért mondom, csak azért ilyen elvárásokra nem tud jelentkezni, ha saját bevallása szerint nincs ilyen szinten a témában.
Legalább pályázik valahová, azért már ez is egy eredmény. Endre 6 hónap alatt 1 helyre sem jelentkezett.
Nehogy elhidd.
She was a dude.
Az más.
Jó, azt, hogy a börtönőrös az paródiarovat, de a másik akár lehet igaz is.
Borinak programozói diplomája van. Ehhez képest pedig 7-8 évet sodikázott el az életéből semmittevéssel. Ideje van, a szülei eltartják. Egy év alatt szintrehozhatná magát, de enélkül is szó nélkül felvennék rendszergazdának. Ezerszer beljebb van, mint Zsodi vagy a malac, akiknek csak érettségijük meg sajtpapírjuk van. Az, hogy Zsír nem dolgozik, csak azért van, mert lusta. Amilyen kurva mélyen van a magyar IT társadalom, nem igaz, hogy nem találna melót.
hogy ne lenne bolondos a tekinte, full kretén!!!!!!!
amugy arról nincs, csak egyéb agybajok, alkholizmussal társítva
Te fasz, fogod magad, regelsz githubra, felutod a szakirodalmat, es osszeraksz egy vendegkonyvet. Utana csinalsz valami sakkozos oldalt, mindegy mit. Ez el fog tartani par honapig, de menet kozben megtanulod az alapokat. Mindenkeppen olvass alaposan utana az OO elveknek, mert ha megvagy a masodik oldaladdal, amit hobbibol csinaltal, utana elkezdesz symfony-t tanulni. A helo world utan rairsz a tiszaakarmilyen sakklubb elnokere, hogy ingyen osszeraknal nekik egy normalis oldalt. Megcsinalod. Ha megvagy, akkor a github accountodat, es az elesre rakott oldalt beirod a CV-dbe, es juniornak barhova felvesznek
Biztos irtak folottem is, de nem olvasok vissza: Ha sodit felvettek tavmunkaba, akkor ne legyen mar gond megugrani ezt a szintet...
menj el anonim alkeszekhez, áll fel, és mondd nekik:
"broni vagyok, alkoholista, és szeretem a xanaxot, meg azt ha cigánykurvák hugyoznak a számba. ikszdé!"
szerintem shikered lenne, báttya!
Ezen most KIVÉTELESEN én is felnevettem :)
elhibázott kattintás
She was a dude.
Francoista lettél, broni?
nem, sajnos((((((((((
hát, inkább mint a büdös tróger kommerek...mint rolcsi)))))))))))
Sodi a haverod, Hahó!
Ráadásul neked számlád is van, kaphatnád oda a pénzt, így nem kell elbumliznod BKV -n a főnökurakhoz.
Csak véletlenül vörösebb az orra, mint Rudolfnak...
ne álnevezzél, broni!
Egy szlovák börtönben próbálja elmagyarázni Lubomírnak és Slavomírnak, hogy a harmadi kör után már tényleg nagyon fáj az ánusza.
11 körül még online volt.
Legalábbis gyanús. És Németországban fizetős a vonaton a wifi és Csehországban is csak egyes regionális járatokon érhető el ingyenesen. Ez magyarázná, hogy miért nem onlájn a recskás.
Úristen ez förtelem!
Bassza meg, Zsery elég elbaszott gusztusod van!
sose álnevezek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elvira.hu szerint mindegyik vonat a Keletibe érkezik, ott érdemes őt keresgélni
-
Jan 15, 2015 15:08:21
megérkett már sodi a vonattal?????
Jan 15, 2015 15:08:21
ENSZ BIZTONSÁGI TANÁCS
Jan 15, 2015 15:08:27
Egyezséget ajánlok. Ha feltöltesz egy képet a megmosott hajadról, akkor egy hétig lekerül a cikk. Utána visszarakjuk, de az újabb hajmosás megint leveteti. Így elég, ha hetente megmosod a hajad, a cikk el fog tűnni a netről. Áll az alku?
egy ilyen lator ajánlatra talán még a genfi egyezmény sem tér ki, olyan rémisztő.
Jan 15, 2015 15:08:27
Laci
Jan 15, 2015 15:16:25
Csinálhatna egy "béküljünk ki!" videót xD
Jan 15, 2015 15:16:25
broni
Jan 15, 2015 15:17:37
hejj, buzi vasutasok!!!
Jan 15, 2015 15:17:37
-
Jan 15, 2015 15:20:08
hejj, buzi vasutasok!!!
mesélj miket műveltél ott! kaller voltál??
Jan 15, 2015 15:20:08
broni
Jan 15, 2015 15:26:13
[quote=-]mesélj miket műveltél ott! kaller voltál??[/quote
1 napig pályamunkás, 1 napig kalóz, de a tanfolyam fél éves volt, az jó volt......
1 napig pályamunkás, 1 napig kalóz, de a tanfolyam fél éves volt, az jó volt......
Jan 15, 2015 15:26:13
-
Jan 15, 2015 15:29:13
[quote=-]mesélj miket műveltél ott! kaller voltál??[/quote
Jan 15, 2015 15:29:13
zsír
Jan 15, 2015 15:31:48
Amúgy tavaly nyáron voltam felvételizni a közeli börtönben, mint fegyőr. :))
Ott azt mondták, hogy lecsekkolnak rólam mindent, de van egy olyan sejtésem, hogy a pszicho teszten hasaltam el, miután közölték velem, hogy mivel jár ez az egész, és annyira már nem is akartam odamenni..
Ott azt mondták, hogy lecsekkolnak rólam mindent, de van egy olyan sejtésem, hogy a pszicho teszten hasaltam el, miután közölték velem, hogy mivel jár ez az egész, és annyira már nem is akartam odamenni..
Jan 15, 2015 15:31:48
broni
Jan 15, 2015 15:32:18
meg a fél év tanfolyam!!!!!!!!
Jan 15, 2015 15:32:18
-
Jan 15, 2015 15:33:37
te ilyen igénytelen állat vagy, hogy programozó diplomával elmennél fegyőrnek? *facepalm*
Jan 15, 2015 15:33:37
Molnár Fucks Endre
Jan 15, 2015 15:33:51
Jan 15, 2015 15:33:51
Zsery
Jan 15, 2015 15:35:26
Buzigolyó!
Neved és arcod vállalva is le mered írni azt, hogy "cigicsempész" vagyok, és "kutyákat kínzok"?
Vagy csak álnév mögül nagy a pofád neked is, mint a többi szólásszabadság-harcosnak?
Neved és arcod vállalva is le mered írni azt, hogy "cigicsempész" vagyok, és "kutyákat kínzok"?
Vagy csak álnév mögül nagy a pofád neked is, mint a többi szólásszabadság-harcosnak?
Szerintem nem csak cigicsempész és kutyakínzó vagy, hanem egy vérmezői bokorbaszaró székletbűnöző is, legalábbis valami ilyesmit olvastam rólad, és ki is nézem belőled.
Név, arc és cím a szerkesztőségben.
Na ágyneműtartó, csá.
Jan 15, 2015 15:35:26
-
Jan 15, 2015 15:36:22
meg a malacot, Hahó!
ezt nagyon elbasztad zsír! már rég meg tudtunk volna alkudni a szócikkről. de így sajnos este ki lesz téve a bővített változat.
Jan 15, 2015 15:36:22
Hiénaverő
Jan 15, 2015 15:37:11
Szerinted te alkalmas lettél volna smasszernak? Ne röhögtessél már, ennél még a kalauz is testhezállóbb meló neked.
Jan 15, 2015 15:37:11
zsír
Jan 15, 2015 15:38:26
De nagy a pofád, te nyaligép "zsery", pedig hozzád továbbra sem szóltam.
Sodikát is csak azért kérdezted fel a kameráddal, hogy bevágódj a trolloknál. Ez volt az egyetlen cél, ami vezérelt, semmmi más. Azóta is ezt teszed folyamatosan: nekik próbálsz megfelelni.Azzal is, hogy nekem beugatsz.
Sodikát is csak azért kérdezted fel a kameráddal, hogy bevágódj a trolloknál. Ez volt az egyetlen cél, ami vezérelt, semmmi más. Azóta is ezt teszed folyamatosan: nekik próbálsz megfelelni.Azzal is, hogy nekem beugatsz.
Jan 15, 2015 15:38:26
Kohnspirátor
Jan 15, 2015 15:40:05
És akkor még szó sem volt a fizikai állapotot felmérő tesztről...
Egy olyan diplomád van, amivel multinál vagy valami menő startupnál melózhatnál, a magyar gazdaság teljesítményétől függetlenül kapnád euróban vagy dollárban a fizudat, és annyit villamosozhatnál a plázába, amennyit jól esik. Erre te inkább a szüleitől függő gyerekként élsz meg aljamunkákra jelentkezel vagy egy gyárban összeszerelsz a bunkókkal.
Zsodikát idézve: "Nyem éjtyem."
Jan 15, 2015 15:40:05
Hiénaverő
Jan 15, 2015 15:41:52
Látod Zsery milyen jól csinálta? Nem is basztatja senki. Érdemes lenne követned a példáját.
Jan 15, 2015 15:41:52
zsír
Jan 15, 2015 15:43:19
A fizikai állapotot felmérő teszten átmentem.
Elvégeztettek minden tesztet még aznap.
Jan 15, 2015 15:43:19
Kiss Kender Farkas
Jan 15, 2015 15:45:03
A fizikai állapotot felmérő teszten átmentem.
Extra paródiarovat :D
Jan 15, 2015 15:45:03
zsír
Jan 15, 2015 15:47:07
Adtam be pesti startup céghez önéletrajzot a nyáron, de nem hívtak vissza.
Valszeg azért, mert régen volt az a 2008, amikor végeztem, és nem dolgoztam a szakmában.
A programozás logikája megvan, de a nulláról kéne kezdenem mindent, kapcsolatok nélkül, azt sem tudva, hogy mi merre hány méter.
Na reset, csá!
Valszeg azért, mert régen volt az a 2008, amikor végeztem, és nem dolgoztam a szakmában.
Na reset, csá!
Jan 15, 2015 15:47:07
Zsery
Jan 15, 2015 15:49:12
Gyerekkoromban volt egy "Nagy ho-ho-horgász" című rajzfilmsorozat, aminek az egyik részében a hal önként kapta be a horgot, mert már ő is megsajnálta azt a szerencsétlen balfasz horgászt. "Legalább egyszer az életében legyen már neki is sikerélménye" - na, valahogy így vagyok ezzel én is veled kapcsolatban :) Olyan régóta pedzegeted a trollaktákat meg ilyeneket, tessék, itt egy troll, írd fel a listára és kapd el :)
Jan 15, 2015 15:49:12
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 15, 2015 15:49:16
x38)
Akkor marad az anyádon élősködés vagy a szalag.
Igazi shiker!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Igazi shiker!
Hiénaverő
Jan 15, 2015 15:49:48
Ráérsz, nem? Otthon vered a faszod egész nap.
Jan 15, 2015 15:49:48
-
Jan 15, 2015 15:49:54
Na reset, csá!
Na reset, csá!
ezért inkább a mamahotel, az élősködés, és a trollvadászat napi 24 órában. retard vagy, semmi kétség.
Jan 15, 2015 15:49:54
-
Jan 15, 2015 15:51:00
Jan 15, 2015 15:51:00
Laci
Jan 15, 2015 15:55:41
Zsery és Bory közös videójához még olaj sem kéne, hiszen ott a zsír... XD Jan 15, 2015 15:55:41
Kiss Kender Farkas
Jan 15, 2015 15:56:31
Na reset, csá!
Na reset, csá!
Viccen kívül mondom: ha van a közeletekben Aldi, akkor kérdezz rá árufeltöltői melóra. Részmunkaidőben van, heti 25 óra talán. Fizetés olyan nettó 90-100 környéke. Mellette marad időd felfrissíteni a prog. tudásod. Lediplomáztál, szóval mérföldekkel sodika előtt vagy, hamar menne a dolog.
Jan 15, 2015 15:56:31
✡
Jan 15, 2015 15:58:00
zsodikanak hegyekben all a melo, biztos at tud adni par megbizast. amiket o ganyol, ahhoz pont eleg a nullarol indulni. fogadok, h tobb penzt tudnal osszeganyolni mint a recskas.
Jan 15, 2015 15:58:00
töppedt buzigolyók
Jan 15, 2015 16:01:34
A szadistákat első körben szűrik ki, a skizofréneket meg rögtön utána. Zsír, te totálisan alkalmatlan vagy minden olyan feladatra, ahol bármilyen fegyvert és némi hatalmat adnak a kezedbe. Visszaélnél vele, és utána mehetnél hűsölni a kóterbe.
Jan 15, 2015 16:01:34
Laci
Jan 15, 2015 16:01:50
Így van, alapítsatok közös gányoldát! Fontos: a határidők betartása viszont még a másik fél beleegyezése esetén is legyen kizárva.
Jan 15, 2015 16:01:50
töppedt buzigolyók
Jan 15, 2015 16:03:14
Khm, nem mellesleg közben Zsery a saját bizniszét csinálja, és nem élősködik senkin. Mond ez neked valamit, kiszsíros?
Jan 15, 2015 16:03:14
-
Jan 15, 2015 16:03:51
miért nem mész el fél évre távmunkás gyakornoknak, akár ingyen?
Jan 15, 2015 16:03:51
Hiénaverő
Jan 15, 2015 16:06:20
miért nem mész el fél évre távmunkás gyakornoknak, akár ingyen?
Ja, úgyse kell költened semmire, eltartanak.
Jan 15, 2015 16:06:20
Kóser Szalonna
Jan 15, 2015 16:06:37
Jan 15, 2015 16:06:37
xray
Jan 15, 2015 16:08:54
Kisfosos, áruld már el, hogy milyen mentális betegséged van, amiről papírod is van! Ha bebizonyítod, hogy beteg vagy és azért nem tudsz munkát vállalni, akkor a magam részéről nem foglak elküldeni a kurva anyádba, egyébként meg igen.
Jan 15, 2015 16:08:54
zsír
Jan 15, 2015 16:10:56
Távmunkás gyakornok..
Ilyenről még életemben nem hallottam.
Nekem egyik sincs, és a tapasztalataim (lehúzás, átverés, rendőrök rámküldése) alapján nem is nagyon akarok haverkodni már senkivel...
Pá!
Nekem egyik sincs, és a tapasztalataim (lehúzás, átverés, rendőrök rámküldése) alapján nem is nagyon akarok haverkodni már senkivel...
Pá!
Jan 15, 2015 16:10:56
Hiénaverő
Jan 15, 2015 16:12:07
Na akkor amíg meg nem gondolod magad, mehet a bővített szócikk, hátha az meghozza a kedvedet.
Jan 15, 2015 16:12:07
Kiss Kender Farkas
Jan 15, 2015 16:12:44
Távmunkás gyakornok..
Pá!
Pá!
A freelancer.com-on az a borosl82 a te profilod?
Ott nincs valami, ami menne?
Jan 15, 2015 16:12:44
Laci
Jan 15, 2015 16:12:49
Pá!
"Pá, kis aranyom, pá..."Mekkora egy büdös buzi vagy, ide érzem a fütyiszagot! XD
Jan 15, 2015 16:12:49
-
Jan 15, 2015 16:13:08
Távmunkás gyakornok..
Pá!
Pá!
írd be a keresőbe, hogy gyakornok programozó.
Jan 15, 2015 16:13:08
Hiénaverő
Jan 15, 2015 16:15:08
Ezt a faszságot honnan veszed?
1. neked nincsenek ismerőseid és haverjaid, honnan tudnád nekik hogy shikerült elhelyzkedni?
2. Sosem próbáltál munkát keresni, honnan tudnád hogy megy ez? Ha alkalmatlan vagy, akkor persze hogy nem vesznek fel. Nekem egy ismerősöm se került protekcióval a munkahelyére, mind pályázat alapján jutott be, kivéve aki a családi vállalkozást fogja tovább vinni. Ja, hogy nem a faszukat verték 8 évig diploma után?
Jan 15, 2015 16:15:08
15 perc fütyizés
Jan 15, 2015 16:16:30
Távmunkás gyakornok..
Pá!
Pá!
érdekes, de én a mostani munkámat úgy "találtam" ,hogy a szakmai tapasztalataim és jó hírem alapján megkerestek. Igaz, előtte kő keményen melóztam 9 évet,hogy megalapozzam azt, ami most lehetek.
Na meló, csá.
Jan 15, 2015 16:16:30
Kiss Kender Farkas
Jan 15, 2015 16:17:02
De most komolyan, írod, hogy a logikája megvan, innentől mennyi lehet újrakalibrálnod magadat? Fél - 1 év?
Jan 15, 2015 16:17:02
-
Jan 15, 2015 16:18:43
De most komolyan, írod, hogy a logikája megvan, innentől mennyi lehet újrakalibrálnod magadat? Fél - 1 év?
fél éve vadászik trollokra napi 24 órában. arra bezzeg volt ideje és energiája.
Jan 15, 2015 16:18:43
Elsőéves
(
x3)
Jan 15, 2015 16:18:55
x3)
Az miért van, hogy rám sosem akartak guglizni? Talán mert meggyőző önéletrajzzal jelentkeztem, 5 perc beszélgetésből rájöttek, hogy képes vagyok kommunikálni és a másik 5 perc alatt, hogy nem csak behazudtam a nyelvtudás. Utána meg már igazoltak a számok, de kb. soha az életben egyszer sem mondta senki, hogy google kereséssel akart rólam többet megtudni. Nem lehet, hogy csak neked van üldözési mániád Bori? :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
töppedt buzigolyók
Jan 15, 2015 16:20:49
Távmunkás gyakornok..
Pá!
Pá!
Amilyen az adjonisten, olyan szokik lenni a fogadjisten is. Rengeteg olyan facebook-csoport van egyébként, ahol szabadúszók passzolgatják egymásnak a melókat, amivel nem boldogulnak, vagy nem akarnak megcsinálni. Ha nem mindig a kurucot bújnád meg a Bravo magazint, akkor esetleg nézz körül ilyenek után kutatva.
Jan 15, 2015 16:20:49
töppedt buzigolyók
Jan 15, 2015 16:22:17
Tessék. Ezt is egy olyan csoportról szedtem, fél perc keresés után.
manatwork.hu/hun/allas-webfejleszto-referenciaszam-re-1119.html
Jan 15, 2015 16:22:17
Kiss Kender Farkas
Jan 15, 2015 16:24:56
Tessék. Ezt is egy olyan csoportról szedtem, fél perc keresés után.
"Magas szintűPHP, Apache, HTML(5), CSS(3) tudás, e területeken több éves tapasztalat
AJAX fejlesztésben való jártasság, XML, JavaScript megfelelő szintű ismerete
MySQL vagy más relációs adatbázis-kezelésben szerzett több éves tapasztalat
Tapasztalat nagylátogatottságú (10-60 ezer napi látogató) weboldal fejlesztésében, karbantartásában, terhelés-, erőforrás optimalizálásában"
Pont ezekre a dolgokra írta, hogy húzós nála
Jan 15, 2015 16:24:56
töppedt buzigolyók
Jan 15, 2015 16:27:02
Csak arra kívántam célozni, hogy nem árt, ha az ember nem csak zsidózásra meg trollvadászatra használja a facebookot, mert keringenek ott állásajánlatok is.
Jan 15, 2015 16:27:02
Kohnspirátor
Jan 15, 2015 16:28:18
Hagyjuk már ezt a nyomorultat! Ezredszerre futjuk ugyanazokat a köröket. Ti is, én is mempróbáltunk vele normálisan beszélni, cáfolni a hazugságait, rávenni arra, hogy emberien nézzen ki és húzzon el dolgozni. Semmi eredmény.
Aki akarja, zavarja be egy faszerdőbe, nekem még ehhez sincs kedvem, annyira unalmas ez a gyökér. Szóval kérném a moderátrollokat a del+ban alkalmazására. Nagyon szépen köszönöm szépen!
Aki akarja, zavarja be egy faszerdőbe, nekem még ehhez sincs kedvem, annyira unalmas ez a gyökér. Szóval kérném a moderátrollokat a del+ban alkalmazására. Nagyon szépen köszönöm szépen!
Jan 15, 2015 16:28:18
Kiss Kender Farkas
Jan 15, 2015 16:29:23
Csak arra kívántam célozni, hogy nem árt, ha az ember nem csak zsidózásra meg trollvadászatra használja a facebookot, mert keringenek ott állásajánlatok is.
Értem én, nem is azért mondom, csak azért ilyen elvárásokra nem tud jelentkezni, ha saját bevallása szerint nincs ilyen szinten a témában.
Jan 15, 2015 16:29:23
Laci
Jan 15, 2015 16:29:44
Lehetne például óvszeríz-tesztelő is.
Jan 15, 2015 16:29:44
Kohnspirátor
Jan 15, 2015 16:31:01
Zsír ugyanolyan, mint Púp vagy Farkarossz volt. Inkább magányosan veri a faszát (na jó, ezt Tajgi nem tudta XD) a gyerekszobában (Púp esetében asztal alatt), és kifogásokat gyárt a gazdatestei (jelen esetben a szülei) számára, csak hogy dolgozni ne kelljen. Reménytelen eset.
Jan 15, 2015 16:31:01
broni
Jan 15, 2015 16:32:09
nekem orvosi papírom van, hogy őrült vagyok!!!!!!!!!!!!!!
Jan 15, 2015 16:32:09
Kiss Kender Farkas
Jan 15, 2015 16:33:11
Zsír ugyanolyan, mint Púp vagy Farkarossz volt. Inkább magányosan veri a faszát (na jó, ezt Tajgi nem tudta XD) a gyerekszobában (Púp esetében asztal alatt), és kifogásokat gyárt a gazdatestei (jelen esetben a szülei) számára, csak hogy dolgozni ne kelljen. Reménytelen eset.
Legalább pályázik valahová, azért már ez is egy eredmény. Endre 6 hónap alatt 1 helyre sem jelentkezett.
Jan 15, 2015 16:33:11
-
Jan 15, 2015 16:34:51
KISBOROS!
mutassál bizonyítékot arra, hogy a Google-találatok miatt meg nem vesznek fel sehova dolgozni.
hol a bizonyíték? leszbizonyíték?
mutassál bizonyítékot arra, hogy a Google-találatok miatt meg nem vesznek fel sehova dolgozni.
hol a bizonyíték? leszbizonyíték?
Jan 15, 2015 16:34:51
snecigeci
(
x44)
Jan 15, 2015 16:35:03
x44)
Nehogy elhidd.
-
Jan 15, 2015 16:36:05
nekem orvosi papírom van, hogy őrült vagyok!!!!!!!!!!!!!!
Az más.
Jan 15, 2015 16:36:05
broni
Jan 15, 2015 16:36:25
://4http.bp.blogspot.com/_J0WGSZxKe0Q/Sm7AUBfzNII/AAAAAAAAAMk/298Ux1Mzo1g/s1600/bajnok.jpg
nagyapám!!!!!!!!!!!!!!
nagyapám!!!!!!!!!!!!!!
Jan 15, 2015 16:36:25
Kiss Kender Farkas
Jan 15, 2015 16:37:17
Nehogy elhidd.
Jan 15, 2015 16:37:17
broni
Jan 15, 2015 16:37:29
://4http.bp.blogspot.com/_J0WGSZxKe0Q/Sm7AUBfzNII/AAAAAAAAAMk/298Ux1Mzo1g/s1600/bajnok.jpg
nagyapám!!!!!!!!!!!!!!
nagyapám!!!!!!!!!!!!!!
Jan 15, 2015 16:37:29
broni
Jan 15, 2015 16:39:00
Jan 15, 2015 16:39:00
Kohnspirátor
Jan 15, 2015 16:43:42
Borinak programozói diplomája van. Ehhez képest pedig 7-8 évet sodikázott el az életéből semmittevéssel. Ideje van, a szülei eltartják. Egy év alatt szintrehozhatná magát, de enélkül is szó nélkül felvennék rendszergazdának. Ezerszer beljebb van, mint Zsodi vagy a malac, akiknek csak érettségijük meg sajtpapírjuk van. Az, hogy Zsír nem dolgozik, csak azért van, mert lusta. Amilyen kurva mélyen van a magyar IT társadalom, nem igaz, hogy nem találna melót.
Jan 15, 2015 16:43:42
Laci
Jan 15, 2015 16:44:35
4.bp.blogspot.com/_J0WGSZxKe0Q/Sm7AUBfzNII/AAAAAAAAAMk/298Ux1Mzo1g/s1600-h/bajnok.jpg
Szép a szeme és olyan kis bolondos a tekintete, like! Jan 15, 2015 16:44:35
-
Jan 15, 2015 16:48:36
könnyebb a neten okoskodni, mint irl boldogulni, ugye, lacika? ha állást kell találni akkor már nem olyan nagy a pofád, akkor már a kifogásokat keresed.
na csak keressél meg személyesen, majd úgy helyre foglak rakni, hogy sírva fogsz haza kotródni munkát keresni.
na csak keressél meg személyesen, majd úgy helyre foglak rakni, hogy sírva fogsz haza kotródni munkát keresni.
Jan 15, 2015 16:48:36
broni
Jan 15, 2015 16:48:50
Szép a szeme és olyan kis bolondos a tekintete, like!
hogy ne lenne bolondos a tekinte, full kretén!!!!!!!
Jan 15, 2015 16:48:50
broni
Jan 15, 2015 16:50:22
Az más.
Jan 15, 2015 16:50:22
Zulu
(
x15)
Jan 15, 2015 16:51:51
x15)
Na reset, csá!
Na reset, csá!
Te fasz, fogod magad, regelsz githubra, felutod a szakirodalmat, es osszeraksz egy vendegkonyvet. Utana csinalsz valami sakkozos oldalt, mindegy mit. Ez el fog tartani par honapig, de menet kozben megtanulod az alapokat. Mindenkeppen olvass alaposan utana az OO elveknek, mert ha megvagy a masodik oldaladdal, amit hobbibol csinaltal, utana elkezdesz symfony-t tanulni. A helo world utan rairsz a tiszaakarmilyen sakklubb elnokere, hogy ingyen osszeraknal nekik egy normalis oldalt. Megcsinalod. Ha megvagy, akkor a github accountodat, es az elesre rakott oldalt beirod a CV-dbe, es juniornak barhova felvesznek
Biztos irtak folottem is, de nem olvasok vissza: Ha sodit felvettek tavmunkaba, akkor ne legyen mar gond megugrani ezt a szintet...
broni
Jan 15, 2015 16:52:09
pld:hipománia...
Jan 15, 2015 16:52:09
Laci
Jan 15, 2015 16:53:55
Koprofágia?
Jan 15, 2015 16:53:55
-
Jan 15, 2015 16:54:09
menj el anonim alkeszekhez, áll fel, és mondd nekik:
"broni vagyok, alkoholista, és szeretem a xanaxot, meg azt ha cigánykurvák hugyoznak a számba. ikszdé!"
Jan 15, 2015 16:54:09
Zsery
Jan 15, 2015 17:07:16
Ezen most KIVÉTELESEN én is felnevettem :)
Jan 15, 2015 17:07:16
broni
Jan 15, 2015 17:07:31
Koprofágia?
arol nem beszétem.......
enj el anonim alkeszekhez, áll fel, és mondd nekik:
nem megye én, inkább megdöglök!!!!!!viva la muerta!!!!
arol nem beszétem.......
enj el anonim alkeszekhez, áll fel, és mondd nekik:
nem megye én, inkább megdöglök!!!!!!viva la muerta!!!!
Jan 15, 2015 17:07:31
snecigeci
(
x44)
Jan 15, 2015 17:08:45
x44)
broni neked nem GG Allin volt az apád?
She was a dude.
snecigeci
(
x44)
Jan 15, 2015 17:12:36
x44)
filefap.com/watch/3567472_egcll
elhibázott kattintás
Kóser Szalonna
Jan 15, 2015 17:13:49
viva la muerta!!!!
Jan 15, 2015 17:13:49
broni
Jan 15, 2015 17:15:32
broni neked nem GG Allin volt az apád?
nem, sajnos((((((((((
Jan 15, 2015 17:15:32
broni
Jan 15, 2015 17:16:57
hát, inkább mint a büdös tróger kommerek...mint rolcsi)))))))))))
Jan 15, 2015 17:16:57
snecigeci
(
x44)
Jan 15, 2015 17:21:40
x44)
Azért a csávó egy kibaszott géniusz volt.
Érdemes beleolvasni a dalszövegeibe :)
www.plyrics.com/g/ggallin.html
She was a dude.
Érdemes beleolvasni a dalszövegeibe :)
www.plyrics.com/g/ggallin.html
snecigeci
(
x44)
Jan 15, 2015 17:23:51
x44)
Púp dala:
I pull my pud until it bleeds
I masturbate on toilet seats
Girls can't give me the satisfaction
I fuck my fist to the rage of passion
I wanna fuck myself
I wanna fuck myself
I wanna fuck myself
I wanna fuck myself
Fuck myself
I wanna fuck myself
I like the way it fits in my hand
Feel the cum through my burning head
I like to fly it on my chest
I fuck myself 'cause I'm the best
I wanna fuck myself
I wanna fuck myself
I wanna fuck myself
I wanna fuck myself
Fuck myself
I wanna fuck myself
And no one else
I love myself
I wanna fuck myself
I beat myself until I'm raw
Come and come 'till there's no more
My hand is my favorite whore
Stick my finger up my ass, beat it some more
She was a dude.
I pull my pud until it bleeds
I masturbate on toilet seats
Girls can't give me the satisfaction
I fuck my fist to the rage of passion
I wanna fuck myself
I wanna fuck myself
I wanna fuck myself
I wanna fuck myself
Fuck myself
I wanna fuck myself
I like the way it fits in my hand
Feel the cum through my burning head
I like to fly it on my chest
I fuck myself 'cause I'm the best
I wanna fuck myself
I wanna fuck myself
I wanna fuck myself
I wanna fuck myself
Fuck myself
I wanna fuck myself
And no one else
I love myself
I wanna fuck myself
I beat myself until I'm raw
Come and come 'till there's no more
My hand is my favorite whore
Stick my finger up my ass, beat it some more
banshee
(
x24)
Jan 15, 2015 17:27:51
x24)
Távmunkás gyakornok..
Pá!
Pá!
Sodi a haverod, Hahó!
Ráadásul neked számlád is van, kaphatnád oda a pénzt, így nem kell elbumliznod BKV -n a főnökurakhoz.
Kohnspirátor
Jan 15, 2015 17:31:34
Egyébként hány melót vállaltál el a freelancer accountoddal, Bori? Csak mert ott senki sem csekkol téged a google-ben, pláne nem egy külföldi. Neki annyi kell, hogy működjön, amit akar, jó áron. Nyilván nem oprendszereket kell fejleszteni, egy-két egyszerű munkát vállalhatnál, és egy év alatt meglenne a referenciád meg a gyakorlás is.
Kurvára sajnálom a szüleidet, hogy még mindig hisznek neked :(
Kurvára sajnálom a szüleidet, hogy még mindig hisznek neked :(
Jan 15, 2015 17:31:34
banshee
(
x24)
Jan 15, 2015 17:32:38
x24)
Másik meg hogy te nem vagy púpos, ezért először pár hónap Aldi, akkor bejelented magad KATA adóra, akkor be tudod fizetni a havi 50 -et, abból megvan járulék, adó, minden, aztán ha kinőtted magad, akkor hagyd az Aldit a picsába és élj programozásból.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 15, 2015 17:51:50
x38)
Hol van Endre? Egész nap csend volt!
1. A berlini pályaudvaron lekapcsolták, most koldul egy ravioli-konzervre
2. Az első határátkelőn kapcsolták le, most éppen a kimenekítést szervezi
3. Már a Kolosyn melegszik, és kapja a fejmosást Vera nénitől
4. Leugrott a TV-toronyból
5. Odaadta a faptopot Omának és éppen egy óra netkávézóra koldul
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
broni
Jan 15, 2015 17:56:37
Jan 15, 2015 17:56:37
Andi
Jan 15, 2015 17:59:18
lelöttem!!! Jan 15, 2015 17:59:18
alkoholista-figyelő
Jan 15, 2015 17:59:43
kuruc.info/r/2/138268/
Csak véletlenül vörösebb az orra, mint Rudolfnak...
Jan 15, 2015 17:59:43
-
Jan 15, 2015 18:00:33
lelöttem!!!
ne álnevezzél, broni!
Jan 15, 2015 18:00:33
Kohnspirátor
Jan 15, 2015 18:01:39
Egy szlovák börtönben próbálja elmagyarázni Lubomírnak és Slavomírnak, hogy a harmadi kör után már tényleg nagyon fáj az ánusza.
Jan 15, 2015 18:01:39
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 15, 2015 18:08:23
x16)
Nem lehet, hogy egész nap a vonaton ült és most gurul be mindjárt a Nyugatiba?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
-
Jan 15, 2015 18:10:19
11 körül még online volt.
Jan 15, 2015 18:10:19
Kohnspirátor
Jan 15, 2015 18:11:19
Legalábbis gyanús. És Németországban fizetős a vonaton a wifi és Csehországban is csak egyes regionális járatokon érhető el ingyenesen. Ez magyarázná, hogy miért nem onlájn a recskás.
Jan 15, 2015 18:11:19
*bőrré áztam*
Jan 15, 2015 18:15:34
elhibázott kattintás
Úristen ez förtelem!
Bassza meg, Zsery elég elbaszott gusztusod van!
Jan 15, 2015 18:15:34
broni
Jan 15, 2015 18:16:45
ne álnevezzél, broni!
sose álnevezek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 15, 2015 18:16:45
- rr -
Jan 15, 2015 18:23:52
Jan 15, 2015 18:23:52
Kiss Kender Farkas
Jan 15, 2015 18:43:09
elvira.hu szerint mindegyik vonat a Keletibe érkezik, ott érdemes őt keresgélni
Jan 15, 2015 18:43:09
töppedt buzigolyók
Jan 15, 2015 18:49:54
"olyan kérdésekben is rendkívül tájékozottan és bátran foglalt állást, mint a zsidóság kártékony szerepe életünkben és vallásunkban, vagy akár Szálasi Ferenc igazsága. S közben tájékoztatott, művelt, zenét hallgatni tanított."
Ja, és 58 éves korára halálra itta magát ez a szar náci. Erről ennyit.
Ja, és 58 éves korára halálra itta magát ez a szar náci. Erről ennyit.
Jan 15, 2015 18:49:54
122 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Holnap jön. Ma tv torony, csá.