üDV DUBLINBÓL MINDENKINEK?
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
De miért kéne itt bármit feltörni/elkövetni, mikor ez Kiss Endre Farkas (Recskaboy, Sodika) SAJÁT, különbejáratu fóruma.
Mi csak a rajongói vagyunk, akik követik kalandját, mint egy nagyon interaktív blogon, és ő jelenlétével felkér minket újabb challenge-k létrehozatalára, illetve itt éli az életét is.
szerintem toporzékolj ilyenkor a lábaiddal, úgy még hatásosabb!
a cikk nem letörölve, hanem bővítve lesz. amint lesz ideje az illetékes kollégának
csak kíváncsi járókelő vagyok
Zsír! A vasvári pletykákat nem mi szállítottuk. Neked van egy rosszakaród ott, aki megtalálta ezt a fórumot. Talán nézzél körül bazmeg otthon a házad táján, hogy ki lehet az. De ez már geci unalmas.
ok, azt hittem te vagy ARSZLAN.
Tippelek: szerintem az a "Judit", akire állandóan hivatkozik. Valamilyen egzotikus nicknevet is irkál, hogy az ez a nő. De majd ő megmondja.
Ő a Szabó, Hahó!
Ha szükséged van ilyen pletykákra, akkor írd meg a címedet és egy haverom segít, hogy legyenek rólad ilyen pletykák xD
Számból vetted ki a szót. Pont ezt akartam mondani, hogy engem még sosem vádoltak ilyesmivel, pedig fogadok, hogy több ismerősöm van, mint Zsírnak.
Elvileg holnapra elkészül a Saját Megoldás is, és annak bevételeiből fog élni a gyagyás.
Sodi, holnaptól nem kell dolgoznod, hahó!
ez nem igaz, fotón, videón már többször láthattatok XD
Szerintem ha 30 évesen még soha nem voltál nővel, akkor már nem is leszel. Szokd a gondolatot.
2. "buzis" (tehát nem csontkopasz, mint a "férfiaknak") a hajam. ráadásul 100 kiló fölött sem vagyok, "mint a férfiak".
Most komolyan ez a buziság kritériuma? A kopasz fej és az 100 kiló? Ebben az esetben akkor elég sokan lehetnek itt buzik
És én hogy jövök a képbe? Visszaolvastam és mr tegnap is fenyegetőztél, ma pedig ez a gyalázkodó anyag. Nem értem a dolgot, de azért van a felelős magyar bíróság, hogy ezekben az ügyekben segítsen. Gondolom az oldal üzemeltetői a rendelkezésemre bocsájtják majd a szükséges adatokat ezzel kapcsolatban.
téged mindenhol csak bántanak, ugye?:))
azért volt buzis a nézésed mert folyamatosan fiúkkal szemeztél
Nyugtass meg, hogy azért farkat verni szoktál...
102 kiló vagyok, köcsög xD
Szokott, csak nem a sajátját.
Akkor te mi vagy? Aszexuális?
Closet gay. Azért mondja, hogy nem vonzódik senkihez, mert a nőkhöz nem, a férfiakhoz meg nem mer.
Soha nem voltál nővel, Kisboros. Honnan tudod, hogy nem érdekelnek?
Elmúlt az érdeklődés? Vagy valami lelki gond? Netán neked is sérved van, mint Endrének és az gátol meg?
Igen, mi megyünk a te fórumodra állandóan okoskodni.
jól van chucky, most pedig takarodj le a színpadról.
De ezt én nem értem, ezt így általánosságban hogy lehet kimondani?
Chucky... Mörderpuppe... De nagy volt a pofád, amikor Tajgival ketten álmodoztatok torokelvágásról meg papagájfogóról, ugye? Ott nyomultál minden nap a trollvadász facebook-oldalon, adtad a jobbnál jobb tippeket. Aztán Tajgi börtönbe került, te pedig átpártoltál a Tolvajkéregetőkhöz, és ott próbáltál infókat adni a trollokról. Pl a szegedi TK oldalon, ahol meg is kaptad, hogy fogyatékos vagy, és ki fognak bannolni, ha nem hagyod abba a hülyeségeidet. A tegnapi elefánis mókát pedig nem fogod tudni lemosni magadról.
Zsarol valamivel a SoDI, hogy mindig eltereled a figyelmet, ha valamilyen SoDI leleplezés történik?
A nőké a világ összes pinája. Téged nem érdekelnek a nők. Ergo téged nem érdekel a pina. Ergo ratyi vagy.
Valamelyikük e-mail fiókjában lapul egy közös videó :)
nekem még hiznom kell 7-8 kilót!!!!!!!
Vagy a 444.hu youtube videósok rovata
aaronra hányszor verted ki eddig? csak az igazat!!!
nekem nem tetszik......
szerintem nem jutott el oda sem. úgy volt vele, hogy majd megnézi a neten.
majd megnézi, ha visszamegy. :)
Münchenbe tervezi a visszatérést. Persze odáig sem fog visszajutni, de biztosan nem tudna egyedül átutazni egy másik városba.
Laci
Sneci monomániásan ragaszkodik azokhoz a helyszínekhez, amit már "ismer".
Ezért is hagyott fel a németcsibe-vadászattal és fogja helyette Flódnis faszát szopni.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Flóris tényleg transz?
jobbb, ha nem tudjuk, micsoda(((((((((
Az biztos, hogy jóval több benne a tesztoszteron, mint az ösztrogén. :)
Bár egyértelmű bizonyítékkal még nem rendelkezik a tanszék, azonban semmi nőies jelleget nem mutat az egyed,így a tanszék jelenleg kénytelen azt az álláspontot elfogadni,hogy transznemű. Egyes snecológusok azt is felvetették,hogy snecinél nagyobb fasza lehet. (24 cm). Ez szintén nélkülöz minden bizonyítékot, ám ennek ellenére elterjedt és népszerű elmélet.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Pedig van rajta cici. meg nem az övék a gyerekek a "Sodi Fórizzsal táncol" videóban?
Javaslom, hogy a kezdő trolléga tekintse át a tanszéki youtube archívumot. Az első féléves jegyzetekben megtalál mindent.
www.youtube.com/user/SajatMegoldas
Fogsz te még engem rajongással szopni
felvételt, vagy meg sem történt!
Még a rendőrök is kiszálltak hozzátok razziázni, te dübbenő!
Az, hogy fülest kaptál, és megúsztad, szerencse volt, de máskor nem biztos, hogy ilyen gyorsan el tudod tüntetni a bizonyítékokat...
Ennyi.
Csak hogy én nem írok ide hiénaverő néven!! Ennyit sikerült kiderítened.... és azt is elrontottad. Ostoba vagy.
és akkor mi van? talán tilos egy fórumba álnéven írni? tetováltasd bele a homlokodba a kurva infóidat, aztán villogjál vele, hogy te milyen kibaszott okos vagy. ha már állást nem tudsz szerezni magadnak, gyökér.
Mónikaaaa! xD
képet a gnómról!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jan 16, 2015 15:44:26
x48)
sziasztok
Schwezoff Dávid
Jan 16, 2015 15:44:39
Sőt, mi van akkor, ha te és Endre közösen követtétek el mindezt, amiről itt vádaskodsz, kedves Boros László? Elvégre te diplomás programozó vagy, érthetsz ilyesmikhez.
De miért kéne itt bármit feltörni/elkövetni, mikor ez Kiss Endre Farkas (Recskaboy, Sodika) SAJÁT, különbejáratu fóruma.
Mi csak a rajongói vagyunk, akik követik kalandját, mint egy nagyon interaktív blogon, és ő jelenlétével felkér minket újabb challenge-k létrehozatalára, illetve itt éli az életét is.
Jan 16, 2015 15:44:39
-
Jan 16, 2015 15:44:48
Eszmeraldát nem én hoztam ide. Akkor tudott már Sodiról, amikor te még nem is hallottál róla.
Mit szeretnél hallani egyébként? Hogy én voltam Chucky? Ha leírom azt, hogy én voltam, töröltök Sodipédiáról?
Ugye hogy nem? Akkor meg nem tök mindegy mit írok nektek?
Gennyes!
Az elmúlt fél évben, ahová adtam be önéletrajzot, nem hívtak vissza.
Nem tudhatom, hogy a Google-találatoknak van-e ebben szerepe, de több helyen is mondták, hogy utána néznek az felvételizőknek.
Meg ha el is mennék valahová, a kolégák előbb-utóbb úgyis rámkeresnének a neten, aztán indulna a sok szemét pletyka a hátam mögött. Nekem meg semmi kedvem ilyen közegben lenni.
Töröljetek Sodipédiáról, az a ti részetek.
A Twitter, a Blogspot meg a többi E-hez tartozik, de azt majd elintézem máshogy.
Mit szeretnél hallani egyébként? Hogy én voltam Chucky? Ha leírom azt, hogy én voltam, töröltök Sodipédiáról?
Gennyes!
Nem tudhatom, hogy a Google-találatoknak van-e ebben szerepe, de több helyen is mondták, hogy utána néznek az felvételizőknek.
Meg ha el is mennék valahová, a kolégák előbb-utóbb úgyis rámkeresnének a neten, aztán indulna a sok szemét pletyka a hátam mögött. Nekem meg semmi kedvem ilyen közegben lenni.
A Twitter, a Blogspot meg a többi E-hez tartozik, de azt majd elintézem máshogy.
szerintem toporzékolj ilyenkor a lábaiddal, úgy még hatásosabb!
a cikk nem letörölve, hanem bővítve lesz. amint lesz ideje az illetékes kollégának
Jan 16, 2015 15:44:48
jiddise máme
(
x11)
Jan 16, 2015 15:45:56
x11)
elbézést, nem figyeltem, ki ez az Esmeralda, akire ez a barom állandóan hivatkozik?
újdonsült snecibarát
Jan 16, 2015 15:46:12
Jan 16, 2015 15:46:12
töppedt buzigolyók
Jan 16, 2015 15:46:57
Eszmeraldát nem én hoztam ide. Akkor tudott már Sodiról, amikor te még nem is hallottál róla.
Gennyes!
Gennyes!
Zsír! A vasvári pletykákat nem mi szállítottuk. Neked van egy rosszakaród ott, aki megtalálta ezt a fórumot. Talán nézzél körül bazmeg otthon a házad táján, hogy ki lehet az. De ez már geci unalmas.
Jan 16, 2015 15:46:57
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jan 16, 2015 15:47:31
x48)
ok, azt hittem te vagy ARSZLAN.
töppedt buzigolyók
Jan 16, 2015 15:48:00
Az meg, hogy te voltál Chucky evidencia. Eddig kétszázszor tagadtad le Chuckyt és Mörderpuppét is, mégis mindenki tudja, hogy te voltál.
Jan 16, 2015 15:48:00
Kiss Kender Farkas
Jan 16, 2015 15:48:15
elbézést, nem figyeltem, ki ez az Esmeralda, akire ez a barom állandóan hivatkozik?
Tippelek: szerintem az a "Judit", akire állandóan hivatkozik. Valamilyen egzotikus nicknevet is irkál, hogy az ez a nő. De majd ő megmondja.
Jan 16, 2015 15:48:15
Hiénaverő
Jan 16, 2015 15:50:08
Ő a Szabó, Hahó!
Jan 16, 2015 15:50:08
snecigeci
(
x44)
Jan 16, 2015 15:50:49
x44)
Sodi holnap lép a krisztusi korba, de nekünk még be sem mutatta a menyasszonyát.
She was a dude.
zsír
Jan 16, 2015 15:51:40
Buzigolyó!
Azzal a rosszakaróval innen vette fel valaki a kapcsolatot. Sejtem is, hogy ki.
Onnan ismeri, hogy megírtam FB-re, hogy az illető előbb a bizalmamba férkőzött, aztán kicsalt tőlem 60 ezret két évvel ezelőtt.
Később kiderült, hogy ezt eljátszotta már a fél várossal, de én erről akkor nem tudtam. Nem is adtam volna neki pénzt, ha tudom.
Azóta terjeszt rólam mindenféle faszságot, meg fenyegetőzik, hogy ő "nem is tartozik", "csak kitaláltam", "a Facebook-chat nem bizonyíték", meg "úgyse tudok csinálni semmit, mert elveret a haverjaival" és ehhez hasonlók.
Semmit nem tud rólam az a szarházi, csak helyi pletykákat, azoknak meg a 90%-a hazugság.
Azzal a rosszakaróval innen vette fel valaki a kapcsolatot. Sejtem is, hogy ki.
Onnan ismeri, hogy megírtam FB-re, hogy az illető előbb a bizalmamba férkőzött, aztán kicsalt tőlem 60 ezret két évvel ezelőtt.
Később kiderült, hogy ezt eljátszotta már a fél várossal, de én erről akkor nem tudtam. Nem is adtam volna neki pénzt, ha tudom.
Azóta terjeszt rólam mindenféle faszságot, meg fenyegetőzik, hogy ő "nem is tartozik", "csak kitaláltam", "a Facebook-chat nem bizonyíték", meg "úgyse tudok csinálni semmit, mert elveret a haverjaival" és ehhez hasonlók.
Semmit nem tud rólam az a szarházi, csak helyi pletykákat, azoknak meg a 90%-a hazugság.
Jan 16, 2015 15:51:40
átlagos troll
Jan 16, 2015 15:53:47
vajon miért van az, hogy rólam nincsenek homokos/kutyakínzós/drogcsempész helyi pletykák?
Jan 16, 2015 15:53:47
Hiénaverő
Jan 16, 2015 15:55:13
Zsír, a feltételek adottak, vagy teljesítsd és lekerül a cikk, vagy húzzál el innen. ilyen nagyon egyszerű ez.
Jan 16, 2015 15:55:13
Laci
Jan 16, 2015 15:55:20
vajon miért van az, hogy rólam nincsenek homokos helyi pletykák?
Ha szükséged van ilyen pletykákra, akkor írd meg a címedet és egy haverom segít, hogy legyenek rólad ilyen pletykák xD
Jan 16, 2015 15:55:20
Kémlégy
Jan 16, 2015 15:55:48
Kisruszki, te kezdtél el nyomozni a trollok után, ezért szopsz most. A többi csak duma.
Jan 16, 2015 15:55:48
töppedt buzigolyók
Jan 16, 2015 15:56:48
vajon miért van az, hogy rólam nincsenek homokos/kutyakínzós/drogcsempész helyi pletykák?
Számból vetted ki a szót. Pont ezt akartam mondani, hogy engem még sosem vádoltak ilyesmivel, pedig fogadok, hogy több ismerősöm van, mint Zsírnak.
Jan 16, 2015 15:56:48
SoDI guide
Jan 16, 2015 15:56:59
Üdv minden új érdeklődőnek!
Ez a fórum és a hozzá tartozó oldal részletesen dokumentálja egy furcsa, sokak szerint beteg, ember életét.
Bármi is az oka SoDI viselkedésének, többször bizonyította, hogy kifejezetten manipulatív, rosszindulatú, számító ember.
Elindulni ezen a linken érdemes:
sodipedia.sodika.org/?title=SoDI
Amennyiben szeretnél segíteni a világ jobbá tételében és tovább korlátozni az ámokfutó tevékenységét, írj ide a fórumra. Jelen pillanatban főleg a gazdasági vonal érdekes, mivel több személyt vélhetően megvezetett havi, rendszeres támogatásért.
SoDI jelenleg a Kolosy téren húzta meg magát, sokak szerint a német hatóságok elől menekülve.
Nagyon fontos, hogy ne áruld el a neved se olyan információt amiből a kikövetkeztethető a kiléted! Több, hasonló zaklató személy vadászik a fórum tagjaira, bizonyos esetekben fizikai erőszaktól se riadtak vissza!
Ez a fórum és a hozzá tartozó oldal részletesen dokumentálja egy furcsa, sokak szerint beteg, ember életét.
Bármi is az oka SoDI viselkedésének, többször bizonyította, hogy kifejezetten manipulatív, rosszindulatú, számító ember.
Elindulni ezen a linken érdemes:
sodipedia.sodika.org/?title=SoDI
Amennyiben szeretnél segíteni a világ jobbá tételében és tovább korlátozni az ámokfutó tevékenységét, írj ide a fórumra. Jelen pillanatban főleg a gazdasági vonal érdekes, mivel több személyt vélhetően megvezetett havi, rendszeres támogatásért.
SoDI jelenleg a Kolosy téren húzta meg magát, sokak szerint a német hatóságok elől menekülve.
Nagyon fontos, hogy ne áruld el a neved se olyan információt amiből a kikövetkeztethető a kiléted! Több, hasonló zaklató személy vadászik a fórum tagjaira, bizonyos esetekben fizikai erőszaktól se riadtak vissza!
Jan 16, 2015 15:56:59
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 16, 2015 15:57:17
x16)
Itt egy emberről tudható biztosan, hogy megpróbálta feltörni Andi emailjét, és az Sodi, mert maga vallotta be.
Különben szerintem Sodi hozta nyilvánosságra a videót, mert buta fejével azt remélte, hogy Andi majd megsajnálja, és visszafogadja kegyeibe.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Különben szerintem Sodi hozta nyilvánosságra a videót, mert buta fejével azt remélte, hogy Andi majd megsajnálja, és visszafogadja kegyeibe.
Kémlégy
Jan 16, 2015 15:57:35
Sodi holnap lép a krisztusi korba, de nekünk még be sem mutatta a menyasszonyát.
Elvileg holnapra elkészül a Saját Megoldás is, és annak bevételeiből fog élni a gyagyás.
Sodi, holnaptól nem kell dolgoznod, hahó!
Jan 16, 2015 15:57:35
játékos pókujjak
Jan 16, 2015 15:58:12
ez nem igaz, fotón, videón már többször láthattatok XD
Jan 16, 2015 15:58:12
zsír
Jan 16, 2015 15:58:13
A drogcsempészt ti találtátok ki.
A kutyakínzás 100% hazugság, hogy lejárassanak.
A homokosnak meg két oka van:
1. nincs barátnőm
2. "buzis" (tehát nem csontkopasz, mint a "férfiaknak") a hajam. ráadásul 100 kiló fölött sem vagyok, "mint a férfiak".
Ez a buzi téma mindenhol előjön előbb-utóbb. Amikor egyetemre jártam, ott is előjött, bár akkor szerintük a "nézésem" volt buzis.
1. nincs barátnőm
Ez a buzi téma mindenhol előjön előbb-utóbb. Amikor egyetemre jártam, ott is előjött, bár akkor szerintük a "nézésem" volt buzis.
Jan 16, 2015 15:58:13
Hiénaverő
Jan 16, 2015 16:00:11
Ha valaki úgy néz ki mint egy buzi, úgy picsog mint egy buzi, úgy viselkedik mint egy buzi, akkor az bizony egy BUZI, hiába állítja magáról az ellenkezőjét.
Jan 16, 2015 16:00:11
töppedt buzigolyók
Jan 16, 2015 16:00:39
1. nincs barátnőm
1. nincs barátnőm
Szerintem ha 30 évesen még soha nem voltál nővel, akkor már nem is leszel. Szokd a gondolatot.
Jan 16, 2015 16:00:39
Kiss Kender Farkas
Jan 16, 2015 16:01:44
Most komolyan ez a buziság kritériuma? A kopasz fej és az 100 kiló? Ebben az esetben akkor elég sokan lehetnek itt buzik
Jan 16, 2015 16:01:44
szp
Jan 16, 2015 16:01:59
1. nincs barátnőm
1. nincs barátnőm
És én hogy jövök a képbe? Visszaolvastam és mr tegnap is fenyegetőztél, ma pedig ez a gyalázkodó anyag. Nem értem a dolgot, de azért van a felelős magyar bíróság, hogy ezekben az ügyekben segítsen. Gondolom az oldal üzemeltetői a rendelkezésemre bocsájtják majd a szükséges adatokat ezzel kapcsolatban.
zsír
Nem vagyok buzi, és nem is érdekel egyik nem sem.
Nem vonzódom egyikhez sem.
Hiénaverő
Jan 16, 2015 16:02:07
Nem "furcsa", hogy kivétel nélkül mindenhol buzinak néznek?
Biztos véletlen. Annyira vagy te hetero, mint Laci.
Jan 16, 2015 16:02:07
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jan 16, 2015 16:02:50
x48)
téged mindenhol csak bántanak, ugye?:))
játékos pókujjak
Jan 16, 2015 16:03:03
1. nincs barátnőm
1. nincs barátnőm
azért volt buzis a nézésed mert folyamatosan fiúkkal szemeztél
Jan 16, 2015 16:03:03
Hiénaverő
Jan 16, 2015 16:03:25
Zsír, a Fapoleonra kiveted már?
Jan 16, 2015 16:03:25
töppedt buzigolyók
Jan 16, 2015 16:03:31
Jan 16, 2015 16:03:31
Laci
Jan 16, 2015 16:04:04
Nem "furcsa", hogy kivétel nélkül mindenhol buzinak néznek?
102 kiló vagyok, köcsög xD
Jan 16, 2015 16:04:04
Kémlégy
Jan 16, 2015 16:04:53
Szokott, csak nem a sajátját.
Jan 16, 2015 16:04:53
Kiss Kender Farkas
Jan 16, 2015 16:05:10
Jan 16, 2015 16:05:10
Hiénaverő
Jan 16, 2015 16:07:03
Csak egy sima ratyi, nem kell ezt úgy túldimenzionálni. Ugye, DJ Bobo?
Jan 16, 2015 16:07:03
töppedt buzigolyók
Jan 16, 2015 16:07:19
Closet gay. Azért mondja, hogy nem vonzódik senkihez, mert a nőkhöz nem, a férfiakhoz meg nem mer.
Jan 16, 2015 16:07:19
SoDI guide
Jan 16, 2015 16:08:40
A fórum jelenleg is támadás alatt áll. A zsír néven spammelő alak magánnyomozásai során több ártatlan embert is elkezdett zaklatni, másokat felbujtani a zaklatásra.
A fórum tagok szerint egy köztörvényes bűnöző (zaklatás) ember (fedőneve: tajgi) segédje volt nyomozások során. Miután lebukott gyilkossággal próbált megfenyegetni pár önkéntes zaklatókergetőt. Sikertelenül.
Zsír nick mögött rejtőzködő ember feltételezhetően megtalálható ebben a google keresésben:
www.google.hu/?q=boros+l%C3%A1szl%C3%B3+tiszavasv%C3%A1ri
Sajnálatos módon ma Magyarországon csak a civilszervezetek tudnak megfelelően fellépni a zaklatás ellen. Mint látható, a zaklatók csoportokba tömörülnek és közös erővel próbálják tevékenységüket eltussolni.
Minden segítséget szívesen veszünk a zaklató maffia megfékezéshez!
A fórum tagok szerint egy köztörvényes bűnöző (zaklatás) ember (fedőneve: tajgi) segédje volt nyomozások során. Miután lebukott gyilkossággal próbált megfenyegetni pár önkéntes zaklatókergetőt. Sikertelenül.
Zsír nick mögött rejtőzködő ember feltételezhetően megtalálható ebben a google keresésben:
www.google.hu/?q=boros+l%C3%A1szl%C3%B3+tiszavasv%C3%A1ri
Sajnálatos módon ma Magyarországon csak a civilszervezetek tudnak megfelelően fellépni a zaklatás ellen. Mint látható, a zaklatók csoportokba tömörülnek és közös erővel próbálják tevékenységüket eltussolni.
Minden segítséget szívesen veszünk a zaklató maffia megfékezéshez!
Jan 16, 2015 16:08:40
zsír
Jan 16, 2015 16:09:23
Buzigolyó!
Nem vagyok buzi. A nők meg már nem érdekelnek. Régen érdekeltek, most már nem. Ilyen egyszerű...
Nem vagyok buzi. A nők meg már nem érdekelnek. Régen érdekeltek, most már nem. Ilyen egyszerű...
Jan 16, 2015 16:09:23
töppedt buzigolyók
Jan 16, 2015 16:10:03
Buzigolyó!
Soha nem voltál nővel, Kisboros. Honnan tudod, hogy nem érdekelnek?
Jan 16, 2015 16:10:03
zsír
Jan 16, 2015 16:10:23
Én nem zaklattam senkit.
Ti zaklattatok engem.
Ti zaklattatok engem.
Jan 16, 2015 16:10:23
Kiss Kender Farkas
Jan 16, 2015 16:11:21
Buzigolyó!
Elmúlt az érdeklődés? Vagy valami lelki gond? Netán neked is sérved van, mint Endrének és az gátol meg?
Jan 16, 2015 16:11:21
Karandas
Jan 16, 2015 16:11:38
Én nem zaklattam senkit.
Ti zaklattatok engem.
Ti zaklattatok engem.
Igen, mi megyünk a te fórumodra állandóan okoskodni.
Jan 16, 2015 16:11:38
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jan 16, 2015 16:11:40
x48)
Én nem zaklattam senkit.
Ti zaklattatok engem.
Ti zaklattatok engem.
jól van chucky, most pedig takarodj le a színpadról.
zsír
Jan 16, 2015 16:11:46
Buzigolyó!
Mert nincs bennük semmi, ami érdekelne.
Jan 16, 2015 16:11:46
Hiénaverő
Jan 16, 2015 16:11:50
Dehogynem, most is itt zaklatsz minket.
Jan 16, 2015 16:11:50
Kiss Kender Farkas
Jan 16, 2015 16:13:08
Buzigolyó!
De ezt én nem értem, ezt így általánosságban hogy lehet kimondani?
Jan 16, 2015 16:13:08
töppedt buzigolyók
Jan 16, 2015 16:13:20
Én nem zaklattam senkit.
Ti zaklattatok engem.
Ti zaklattatok engem.
Chucky... Mörderpuppe... De nagy volt a pofád, amikor Tajgival ketten álmodoztatok torokelvágásról meg papagájfogóról, ugye? Ott nyomultál minden nap a trollvadász facebook-oldalon, adtad a jobbnál jobb tippeket. Aztán Tajgi börtönbe került, te pedig átpártoltál a Tolvajkéregetőkhöz, és ott próbáltál infókat adni a trollokról. Pl a szegedi TK oldalon, ahol meg is kaptad, hogy fogyatékos vagy, és ki fognak bannolni, ha nem hagyod abba a hülyeségeidet. A tegnapi elefánis mókát pedig nem fogod tudni lemosni magadról.
Jan 16, 2015 16:13:20
-
Jan 16, 2015 16:14:29
Én nem zaklattam senkit.
Ti zaklattatok engem.
Ti zaklattatok engem.
Zsarol valamivel a SoDI, hogy mindig eltereled a figyelmet, ha valamilyen SoDI leleplezés történik?
Jan 16, 2015 16:14:29
töppedt buzigolyók
Jan 16, 2015 16:15:02
Buzigolyó!
A nőké a világ összes pinája. Téged nem érdekelnek a nők. Ergo téged nem érdekel a pina. Ergo ratyi vagy.
Jan 16, 2015 16:15:02
Kiss Kender Farkas
Jan 16, 2015 16:15:27
Valamelyikük e-mail fiókjában lapul egy közös videó :)
Jan 16, 2015 16:15:27
Hiénaverő
Jan 16, 2015 16:17:04
Az a baj, hogy szokni kell ezt a buzivezért, mert Púp most sokáig el lesz tiltva a fórumtól. Én a malac felpörgésében reménykedem.
Jan 16, 2015 16:17:04
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jan 16, 2015 16:19:02
x48)
broni
Jan 16, 2015 16:21:43
nekem még hiznom kell 7-8 kilót!!!!!!!
Jan 16, 2015 16:21:43
Karandas
Jan 16, 2015 16:22:08
Egy Subba-post még dobna a szülinap emelkedettségén.
Jan 16, 2015 16:22:08
Kiss Kender Farkas
Jan 16, 2015 16:23:16
Egy Subba-post még dobna a szülinap emelkedettségén.
Vagy a 444.hu youtube videósok rovata
Jan 16, 2015 16:23:16
broni
Jan 16, 2015 16:23:38
amugy tetszenek a lányos arcú, vékony, szőrtelen, fiatal srácok, inkább mint egy zsery nője....bár még nem volt homoierotikus kapcsolatom
Jan 16, 2015 16:23:38
broni
Jan 16, 2015 16:24:49
amugy tök hülyeség ezen rágodni, itt mindenki drogos, buzi és zsidó, ez evidencia!!!!!!
Jan 16, 2015 16:24:49
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jan 16, 2015 16:24:57
x48)
amugy tetszenek a lányos arcú, vékony, szőrtelen, fiatal srácok, inkább mint egy zsery nője....bár még nem volt homoierotikus kapcsolatom
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 16, 2015 16:25:02
x38)
Zsír színre lép:
Szerző: Géntolvaj református Dec 18, 2012 12:53:06
Sodi fb:
"László Boros A trolljaidról: szervezettzaklatas.wordpress.com/ "
Idefigyelj, Lacika! Ha mi zaklatjuk Sodit, miért veri itt a faszát a nap 24 órájában? Na? Az nem számít zaklatásnak, ha ő is akarja. Sodi egy figyelemkurva.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Szerző: Géntolvaj református Dec 18, 2012 12:53:06
Sodi fb:
"László Boros A trolljaidról: szervezettzaklatas.wordpress.com/ "
Idefigyelj, Lacika! Ha mi zaklatjuk Sodit, miért veri itt a faszát a nap 24 órájában? Na? Az nem számít zaklatásnak, ha ő is akarja. Sodi egy figyelemkurva.
Kiss Kender Farkas
Jan 16, 2015 16:27:39
Már ilyen régóta idejár? Nem is gondoltam volna. Megy az idő :)
Jan 16, 2015 16:27:39
broni
Jan 16, 2015 16:37:41
nekem nem tetszik......
Jan 16, 2015 16:37:41
broni
Jan 16, 2015 16:56:36
1.bp.blogspot.com/-xy_qHW2oXbA/T2-F-ZtMezI/AAAAAAAAAhI/N2HD8EsLccw/s1600/25032012052.JPG
fráterkám, megvannak a lábaid!!!!
fráterkám, megvannak a lábaid!!!!
Jan 16, 2015 16:56:36
33 év magány
Jan 16, 2015 17:00:05
Jan 16, 2015 17:00:05
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 16, 2015 17:01:07
x16)
Endre most büntetésben van, és eltiltották a netről?
Legalább a DDR múzeumban és a TV-toronyban készült fotókat kirakhatta volna a Facebookra, hogy vele együtt örülhessünk, hogy milyen szép helyeken járt.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Legalább a DDR múzeumban és a TV-toronyban készült fotókat kirakhatta volna a Facebookra, hogy vele együtt örülhessünk, hogy milyen szép helyeken járt.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jan 16, 2015 17:02:00
x48)
Endre most büntetésben van, és eltiltották a netről?
xray
Jan 16, 2015 17:06:05
Jan 16, 2015 17:06:05
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 16, 2015 17:14:49
x9)
Münchenbe tervezi a visszatérést. Persze odáig sem fog visszajutni, de biztosan nem tudna egyedül átutazni egy másik városba.
Hiénaverő
Jan 16, 2015 17:17:47
Ki a müncheni gazdatest?
Jan 16, 2015 17:17:47
*bőrré áztam*
Jan 16, 2015 17:18:39
Ki a müncheni gazdatest?
Laci
Jan 16, 2015 17:18:39
xray
Jan 16, 2015 17:19:02
Jan 16, 2015 17:19:02
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 16, 2015 17:20:22
x38)
Ezért is hagyott fel a németcsibe-vadászattal és fogja helyette Flódnis faszát szopni.
*bőrré áztam*
Jan 16, 2015 17:23:10
Flóris tényleg transz?
Jan 16, 2015 17:23:10
broni
Jan 16, 2015 17:25:58
Flóris tényleg transz?
jobbb, ha nem tudjuk, micsoda(((((((((
Jan 16, 2015 17:25:58
xray
Jan 16, 2015 17:26:32
Flóris tényleg transz?
Az biztos, hogy jóval több benne a tesztoszteron, mint az ösztrogén. :)
Jan 16, 2015 17:26:32
Haim
(
x10)
Jan 16, 2015 17:27:27
x10)
Flóris tényleg transz?
Bár egyértelmű bizonyítékkal még nem rendelkezik a tanszék, azonban semmi nőies jelleget nem mutat az egyed,így a tanszék jelenleg kénytelen azt az álláspontot elfogadni,hogy transznemű. Egyes snecológusok azt is felvetették,hogy snecinél nagyobb fasza lehet. (24 cm). Ez szintén nélkülöz minden bizonyítékot, ám ennek ellenére elterjedt és népszerű elmélet.
*bőrré áztam*
Jan 16, 2015 17:30:10
Pedig van rajta cici. meg nem az övék a gyerekek a "Sodi Fórizzsal táncol" videóban?
Jan 16, 2015 17:30:10
Kiss Kender Farkas
Jan 16, 2015 17:32:39
Miért van a vodás számod kikapcsolva, krónikás?
Jan 16, 2015 17:32:39
Elsőéves
(
x3)
Jan 16, 2015 17:34:17
x3)
Javaslom, hogy a kezdő trolléga tekintse át a tanszéki youtube archívumot. Az első féléves jegyzetekben megtalál mindent.
www.youtube.com/user/SajatMegoldas
*bőrré áztam*
Jan 16, 2015 17:50:35
Jan 16, 2015 17:50:35
broni
Jan 16, 2015 18:02:14
még egy csöves az országba, miért nem kented be magad fekete bosszal németbe, és ha azt mondod, szomáliai vagy, kaptál volna 1500 eurót, meg szükséglakást ingyen!!te mesüge!!!
Jan 16, 2015 18:02:14
prolesz
Jan 16, 2015 18:08:41
ez a zsir a gabuccino?
ha igen, miert nem kedvelik a TKsok, hiszen anno BGYs volt, ha jol tudom.
ha igen, miert nem kedvelik a TKsok, hiszen anno BGYs volt, ha jol tudom.
Jan 16, 2015 18:08:41
Kiss Kender Farkas
Jan 16, 2015 18:12:39
A német számodat miért úgy veszed fel, hogy: "Halló, tessék"? Szerinted egy német erre mit válaszoljon? És arra, hogy ki beszél? 6 hónap alatt ennyi nem jött össze németül?
Jan 16, 2015 18:12:39
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 16, 2015 18:14:17
x38)
Nem, zsír az Boros László, Tiszavasváriból. Önjáró, öntökönszúró retard, mamahotelben dübbentő munkanélküli programozó. Szót sem érdemelne, ha nem drogokkal kereskedne.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jan 16, 2015 18:20:56
x48)
A német számodat miért úgy veszed fel, hogy: "Halló, tessék"? Szerinted egy német erre mit válaszoljon? És arra, hogy ki beszél? 6 hónap alatt ennyi nem jött össze németül?
felvételt, vagy meg sem történt!
Érdeklődő
Jan 16, 2015 18:24:08
Ezt a drogkereskedős mesédet bizonyítsd már, jó?
Amúgy tudjátok, hogy a legkönnyebb beazonosítani bizonyos személyeket? Egyszerűen csak szétnézek a közéleti személyek közt, és megnézem, kiknek a viselkedése passzol a leginkább ahhoz, ami itt megy.
Így kerültek képbe bizonyos firkászok is, és egy nyomozás után mit ad isten, kiderült, hogy itt vannak...
Folytassam?
Amúgy tudjátok, hogy a legkönnyebb beazonosítani bizonyos személyeket? Egyszerűen csak szétnézek a közéleti személyek közt, és megnézem, kiknek a viselkedése passzol a leginkább ahhoz, ami itt megy.
Így kerültek képbe bizonyos firkászok is, és egy nyomozás után mit ad isten, kiderült, hogy itt vannak...
Folytassam?
Még a rendőrök is kiszálltak hozzátok razziázni, te dübbenő!
Az, hogy fülest kaptál, és megúsztad, szerencse volt, de máskor nem biztos, hogy ilyen gyorsan el tudod tüntetni a bizonyítékokat...
Jan 16, 2015 18:24:08
sodileaks
(
x10)
Jan 16, 2015 18:24:28
x10)
Jan 16, 2015 18:24:28
Folytassam?
Ne. És ne is kommentelj. Soha többet. Jan 16, 2015 18:24:28
szp
Jan 16, 2015 18:25:12
Folytassam?
Folytassam?
Csak hogy én nem írok ide hiénaverő néven!! Ennyit sikerült kiderítened.... és azt is elrontottad. Ostoba vagy.
Jan 16, 2015 18:25:12
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jan 16, 2015 18:25:41
x48)
Folytassam?
Folytassam?
és akkor mi van? talán tilos egy fórumba álnéven írni? tetováltasd bele a homlokodba a kurva infóidat, aztán villogjál vele, hogy te milyen kibaszott okos vagy. ha már állást nem tudsz szerezni magadnak, gyökér.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 16, 2015 18:27:17
x38)
Engem mindenképp a közéleti személyek között keress! Az RTL Klubon saját műsorom van, ennyit segítek. Amúgy meg takarodj a dübbenő anyádba innen, de herbál-árus szar!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jan 16, 2015 18:28:28
x48)
"firkász"- írja dehonesztálóan a mamahotellakó munkanélküli lúzer. hát, kibaszott hiteles a szádból minden kritika.
Laci
Jan 16, 2015 18:29:02
Engem mindenképp a közéleti személyek között keress! Az RTL Klubon saját műsorom van, ennyit segítek. Amúgy meg takarodj a dübbenő anyádba innen, de herbál-árus szar!
Mónikaaaa! xD
Jan 16, 2015 18:29:02
Bayer Zsolt
Jan 16, 2015 18:33:35
je suis hiénaverő!
Jan 16, 2015 18:33:35
Szerkesztőségi titkár
Jan 16, 2015 18:35:17
Zsír. Leborotváltad már a hajad, úgy ahogy arra utasítottalak? Nem. Akkor mit vergődsz a Sodipédiás szócikkeden?
Addig marad és gyarapodik is. Tehát még egyszer: hajnyíró, hab, borotva erről készítesz egy videót, feltöltöd, hogy mindenki meg tudja nézni és már el is tűnik a szócikk.
Na, kotródj!
Addig marad és gyarapodik is. Tehát még egyszer: hajnyíró, hab, borotva erről készítesz egy videót, feltöltöd, hogy mindenki meg tudja nézni és már el is tűnik a szócikk.
Na, kotródj!
Jan 16, 2015 18:35:17
Endre Farkas Kiss
Jan 16, 2015 18:35:46
* je suis juif! *
Jan 16, 2015 18:35:46
---
Jan 16, 2015 18:36:34
Ég a villany az irodában, milyen furcsa. Persze addig jó, amíg csak a lámpa ég, és nem jut az iroda a törpe sorsára :)
Jan 16, 2015 18:36:34
Szerkesztőségi titkár
Jan 16, 2015 18:37:19
je suis SoDi
Jan 16, 2015 18:37:19
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jan 16, 2015 18:37:38
x48)
Ég a villany az irodában, milyen furcsa. Persze addig jó, amíg csak a lámpa ég, és nem jut az iroda a törpe sorsára :)
képet a gnómról!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 16, 2015 18:37:41
x38)
Zsery, nincs kedved egy kínai repcsivel benézni az irodába?
113 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Gennyes!