nszksz, én bevettem 10 mega xanaxot, mert nincs hova mennem....egyelőre.....előbb korgyoltam rá páleszt is...
Rólad tényleg mindenki tudja, hogy ki vagy. De te itt most összekevered a hírességet a hírhedtséggel, attól tartok.
Mondjuk szerintem ez a hozzaszolas szorakoztato volt.
Hát azért hetyetye.
Még a villamosjegy sem akadály?
Bocs, ilyenkor szórakoztató vagy. Szeretem ha őrjöngsz.
És maradjunk annyiban, hogy te a büdös életben nem szeretnél velem személyesen találkozni, kishülye.
A leúsztatással meg valakivel keversz, de nem ez az első eset, amekkora ostoba idióta vagy, már azt sem tudod, kit gyűlölsz a legjobban innen, és miért.
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
én bevettem))) ma a heti adagot)))))))))
Gyerünk, kiscsicska, hopp! Csináld a showt amíg a recskás le van tiltva Vera néni által innen!
Mesélj, mit szólnál, ha a szon.hu-n megjelenne rólad valami izgalmas? Hívjam fel Szilyt? Hátha el tudja intézni.
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
Akkor miért akarod levetetni a szócikkedet?
Whether you're a brother or whether you're a mother
You're stayin' alive, stayin' alive
Feel the city breakin' and everybody shakin'
And we're stayin' alive, stayin' alive
Ah, ha, ha, ha, stayin' alive, stayin' alive
Ah, ha, ha, ha, stayin' alive
What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more
Oh, baby don't hurt me
Don't hurt me no more
Szerintem értesítsük a TEK-et, hogy egy bomlott elméjű ember valami olyat akar végrehajtani, ami miatt sokan fogják ismerni.
Én már mászom is az ágyneműtartóba.
Kisboros, akarod látni Sneci faszát? Elnyammognál a 23 centis csodán mi? Te kis harcsaszájú buzi.
keresse a faszom, te vagy a detektív, linkeld be!
Tehát pont annyira nem érdekel mások véleménye rólad, mint amennyire Sodi sem volt szerelmes Andiba. Talán nincs semmi, ami jobban érdekelne, különben nem abból állna a napod, hogy a nevedre keresgélsz a Google-ben.
It's my life
it's my life my worries
It's my life
it's my life my problems
It's my life
it's my life my worries
It's my life
it's my life my problems.
visszamész a hazádba, te ukrán geci? az jó, ott olcsóbb a zsíroldó szakember
És akkor:
A hétvégén majd felmegyünk a hegyekbe
Mert érzem mindenféle gond van most a fejedbe
Akkor ejtőzünk a kertben minden délelőtt
Az a jó, ami jó, nem is kell már ennél több
De előtte még bosszút állsz mindenkin, ugye?
Ha az országból is elhúzol, főleg nincs miért aggódnod a szócikk miatt. Eddig csak magyar nyelvű tényfeltáró anyagok jelentek meg rólad, ha nem tévedek. Külföldön senki sem fog Google fordítóval vadászni utánad, és ha mégis, neki még mindig beadod, hogy az egy másik Boros Laci.
Nekem már nem kell semmi, hagyjatok békén ennyi,
Nem kell levél, nem kell bélyeg,
Hagyjátok, hogy végre éljek,
Nem érdekel semmilyen kényszer,
Hadd rúgjak be végre elégszer már,
Én másnapos akarok lenni.
Rádkeresnek? És megtalálnak? Mit is énekelhetnénk erre:
Megtalállak még, tudom hogy ennyi még nem elég,
Megtalállak még, valahol, valahol, tudom jóóól. xD
Az nekem vicces. Most is röhögök. :)

Ez shiker!
Minél távolabb akarsz kerülni tőle, ezért ma is követted ide. Szerintem ez érthető.
Annak már ezerszer leírt feltételei vannak. És csak nem is egy úszómellényes videót kérünk, csak néhány apróságot, és még ezeket is képtelen vagy teljesíteni.
Hogyan gondolod akkor, hogy komolyan vegyük a kérésedet?
óóaarrgghhhh biztos domborodik alul rendesen
gyakorlásképp elhúzhatnál erről a fórumról
Kérdés, hogy ki bír tartósan elviselni egy nőt, akinek Coelho a kedvenc írója.
(Talán valaki, aki agyilag hasonló nívón van.)
Bolondos nézés, hahó!
Jogilag erős a Sodi!
angyalszárny
Pedig név nélkül szerepelt benne, a yt linket már nem sokkal megjelenés után kiszedték belőle, nem tudom miért csicskultak be,
Te Bélát találod be? :))) hozzá se mernél szólni.
Rocskai papa odatelefonalt, vagy Vera neni irt egy siros, 70ezres-kisnyugdijas levelet nekik. A recskas visszatert a vedoernyo ala, a vedoernyo pedig a recskai csalad. Ami szopatas oket eri, az a recskason triplan csapodik, ne feledjetek!
Menet közben rájöttem, hogy ez a muff szerepelt a Robotzsaruban is, mármint az eredetiben. De ez a faszpörgettyű homár Kisboros véletlenül se a kult klasszikus akciófilmet linkeli, hanem a zs-kategóriás sírós-baszós taknyot, amire senki nem emlékszik.
Kramalon vagy amalono esetleg grafikus24. Mindegy.
Ez a púpos saját Vaskupolája.
andy vetette le, mert megvette a tanszéktől a megfilmesítési jogokat 1 milliárdért. emiatt kényszerül eladni a házát. bizony!
index.hu/kulfold/2015/01/17/andy_vajna_1_000_000_000_forintert_arulja_a_los_angeles-i_luxusvillajat/
Figyu már zsír, Streisand-effect mond neked valamit? Kurvára le se szarná a fejed senki, ha nem pattognál itt folyton. Ha majd egyszer az életben leteszel valamit az asztalra (paródiarovat) akkor pláne senkit sem fognak érdekelni az esetleges múltbeli botlásaid.
Szépen kérlek, húzz innen a faszba. Sodi vergődése legalább vicces, a tiéd szimplán unalmas.
Jobb ötletem van repcsiiivel, csak ahhoz az kéne, hogy a Sodival egy nem túl forgalmas helyen fussak össze (a Budakeszi út ideálisnak tűnik, ha nem sodikázódik el megint a tárgyalás)
soderálják
A szilaj paripa?? A piranha?? Ezt képtelen vagyok elhinni... :((((
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Akkor valaki írjon narancssárgával egyet (kettőt).
igen a legutobbi ilyennel bukkant fel laci, ennyire futotta a szintetizalasbol
Tényleg, a kérdés az, hogy mi lesz most? Az utolsó tétel is ki lett húzva a listáról, nincs se családalapítás, se visszavonulás, van viszont bukott berlini project és mérges Vera néni. Mi lesz akkor ha még netezni sem engedik? Elmegy dolgozni? (*pr)
Juszt sem.
konzervvéren fogunk élni
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Béla
(
x4)
Jan 17, 2015 01:01:34
x4)
Figyelj zsír. Kezdj el imádkozni, hogy sneci itthon is legyen annyira szórakoztató, mint kint Berlin, Germany környékén, mert ha jön egy Soha többet nem írok ide mondjuk két hétig, akkor olyan faszerdő fog feléd elindulni, hogy amikor becsapódik a tiszafaszomi putritokba, akkor tiszapöcsömben is hallani fogják a dübbenést.
Figyellek egy ideje, és valójában azért vagy idegesítő, mert egyáltalán nem vagy szórakoztató, csak egy apró kis nagypofájú gyáva geci, egy igazi undorító töppedt kullancs, amit az ember a körmével pukkant szét a fejét csóválva. Igazi csicska vamzer.
Asszem most, hogy gennyes prof visszatért, kicsit megdolgozunk, jó? Jelezd, ha van ellenvetésed.
Figyellek egy ideje, és valójában azért vagy idegesítő, mert egyáltalán nem vagy szórakoztató, csak egy apró kis nagypofájú gyáva geci, egy igazi undorító töppedt kullancs, amit az ember a körmével pukkant szét a fejét csóválva. Igazi csicska vamzer.
Asszem most, hogy gennyes prof visszatért, kicsit megdolgozunk, jó? Jelezd, ha van ellenvetésed.
broni
Jan 17, 2015 01:02:44
De be vagyok baszva. Broni az egészségedre ittam a jó kis pale ale-t.
nszksz, én bevettem 10 mega xanaxot, mert nincs hova mennem....egyelőre.....előbb korgyoltam rá páleszt is...
Jan 17, 2015 01:02:44
zsír
Jan 17, 2015 01:07:51
Béla, gyáva geci?
Rólam mindenki tudja ki vagyok, te viszont csak álnév mögül mersz pofázni.
Én sem felejtettelek el, főleg nem a fenygetést a "tiszán leúsztatásról".
A listámon meg régóta 1. helyen szerepelsz..
Jan 17, 2015 01:07:51
töppedt buzigolyók
Jan 17, 2015 01:12:21
Béla, gyáva geci?
Rólad tényleg mindenki tudja, hogy ki vagy. De te itt most összekevered a hírességet a hírhedtséggel, attól tartok.
Jan 17, 2015 01:12:21
zsír
Jan 17, 2015 01:13:57
Engem ne fenyegessen álnév mögül egy ilyen semmirekellő mocskos anonim szarláda, mint ez a Béla.
Miért nem tolja ide a házunk elé a pofáját, ahogy a múltkor ígérte?
Mire vár még?
Mikor jön már Tiszán leúsztatni?
Hallod! Mikor jössz a rohadt büdös kurva anyádat?
Mire vár még?
Jan 17, 2015 01:13:57
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 17, 2015 01:16:05
x16)
Kisboros, már megint nem vetted be a gyógyszered?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 17, 2015 01:16:16
x30)
zsír!
Be mered rakni a halállistád első 10 helyezettjét?
Be mered rakni a halállistád első 10 helyezettjét?
Fakenguru
(
x5)
Jan 17, 2015 01:16:49
x5)
Engem ne fenyegessen álnév mögül egy ilyen semmirekellő mocskos anonim szarláda, mint ez a Béla.
Mire vár még?
Mire vár még?
Mondjuk szerintem ez a hozzaszolas szorakoztato volt.
zsír
Jan 17, 2015 01:17:29
1-től 10-ig Béla neve van a listán.
Legyen elég ennyi. Egyszer elkapom azt a férget. Ha kell, a világ végére is utána megyek.
Legyen elég ennyi. Egyszer elkapom azt a férget. Ha kell, a világ végére is utána megyek.
Jan 17, 2015 01:17:29
Laci
Jan 17, 2015 01:18:57
Gyere zsír, party van! Nyomjunk egy kis Bobo-t! xD
Jan 17, 2015 01:18:57
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 17, 2015 01:19:21
x30)
Még a villamosjegy sem akadály?
zeller, a rezes
Jan 17, 2015 01:20:33
megint hazudsz, a múltkor még valaki más volt a második. azt hiszem nyilvános faszkiverő
Jan 17, 2015 01:20:33
Béla
(
x4)
Jan 17, 2015 01:20:44
x4)
Mire vár még?
Mire vár még?
Bocs, ilyenkor szórakoztató vagy. Szeretem ha őrjöngsz.
És maradjunk annyiban, hogy te a büdös életben nem szeretnél velem személyesen találkozni, kishülye.
A leúsztatással meg valakivel keversz, de nem ez az első eset, amekkora ostoba idióta vagy, már azt sem tudod, kit gyűlölsz a legjobban innen, és miért.
broni
Jan 17, 2015 01:21:23
Kisboros, már megint nem vetted be a gyógyszered?
én bevettem))) ma a heti adagot)))))))))
Jan 17, 2015 01:21:23
Béla
(
x4)
Jan 17, 2015 01:22:55
x4)
Gyerünk, kiscsicska, hopp! Csináld a showt amíg a recskás le van tiltva Vera néni által innen!
Mesélj, mit szólnál, ha a szon.hu-n megjelenne rólad valami izgalmas? Hívjam fel Szilyt? Hátha el tudja intézni.
zeller, a rezes
Jan 17, 2015 01:25:59
hekkeled a fórumot, a zsíros kurva dübbenő anyádat???
Jan 17, 2015 01:25:59
zsír
Jan 17, 2015 01:26:46
Címlappal nem velem basznátok ki, hanem a családommal.
Őket kezdené el basztatni a sok pletykás elmebeteg, engem nem érdekel, ki mit gondol rólam.
Őket kezdené el basztatni a sok pletykás elmebeteg, engem nem érdekel, ki mit gondol rólam.
Jan 17, 2015 01:26:46
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 17, 2015 01:26:48
x30)
Mi az, hát már Vera sem hajlandó átvenni a Zsodi segélycsomagját?
Laci
Jan 17, 2015 01:27:13
Zsír! Hafanana-t bírod?
Mulungo ni mulandi hafanana
Hambana kukanela cha la la la la
Hambana kukanela cha la la la
Wena na mina hafanana
Wena na mina hafanana
Hey makedu dayuda
Mulungo hafanana
Wakedidi wakedu dayuda
Bula bula na wena
Pattanj fel az asztalra és nyomjad! Gyerünk!
Hambana kukanela cha la la la la
Wena na mina hafanana
Wena na mina hafanana
Hey makedu dayuda
Mulungo hafanana
Wakedidi wakedu dayuda
Bula bula na wena
Pattanj fel az asztalra és nyomjad! Gyerünk!
Jan 17, 2015 01:27:13
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 17, 2015 01:28:16
x30)
engem nem érdekel, ki mit gondol rólam.
Akkor miért akarod levetetni a szócikkedet?
Laci
Jan 17, 2015 01:29:09
Címlappal nem velem basznátok ki, hanem a családommal.
Whether you're a brother or whether you're a mother
You're stayin' alive, stayin' alive
Feel the city breakin' and everybody shakin'
And we're stayin' alive, stayin' alive
Ah, ha, ha, ha, stayin' alive, stayin' alive
Ah, ha, ha, ha, stayin' alive
Jan 17, 2015 01:29:09
zeller, a rezes
Jan 17, 2015 01:31:34
btw, tudjuk, hogy zsír elvégezte az etyetyemet? nehéz elhinni hogy végzett programozó szalag mellett dolgozzon.
téged is kibasztak, zsír, vagy szereztél oklevelet? a szakdolgozatod négyes lett, mint zsodinak?
téged is kibasztak, zsír, vagy szereztél oklevelet? a szakdolgozatod négyes lett, mint zsodinak?
Jan 17, 2015 01:31:34
Kóser Szalonna
Jan 17, 2015 01:32:01
Jan 17, 2015 01:32:01
zsír
Jan 17, 2015 01:32:43
Mert volt pár tervem, ami ha bejönne, utána lehet gyakran keresnének rám.
Attól, hogy rühellek közétek menni, még néha muszáj, de akkor sem szeretném, ha mindenki ujjal mutogatna rám, mert faszságokat olvastak rólam a neten.
Zeller, akarod látni a szakdogám?
Keresd meg!
Attól, hogy rühellek közétek menni, még néha muszáj, de akkor sem szeretném, ha mindenki ujjal mutogatna rám, mert faszságokat olvastak rólam a neten.
Keresd meg!
Jan 17, 2015 01:32:43
Laci
Jan 17, 2015 01:34:09
Keresd meg!
Keresd meg!
What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more
Oh, baby don't hurt me
Don't hurt me no more
Jan 17, 2015 01:34:09
töppedt buzigolyók
Jan 17, 2015 01:35:06
Keresd meg!
Keresd meg!
Szerintem értesítsük a TEK-et, hogy egy bomlott elméjű ember valami olyat akar végrehajtani, ami miatt sokan fogják ismerni.
Én már mászom is az ágyneműtartóba.
Kisboros, akarod látni Sneci faszát? Elnyammognál a 23 centis csodán mi? Te kis harcsaszájú buzi.
Jan 17, 2015 01:35:06
zeller, a rezes
Jan 17, 2015 01:36:40
Keresd meg!
Keresd meg!
keresse a faszom, te vagy a detektív, linkeld be!
Jan 17, 2015 01:36:40
zsír
Jan 17, 2015 01:38:07
Buzigolyó, hülye vagy.
Jan 17, 2015 01:38:07
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 17, 2015 01:38:35
x30)
Tehát pont annyira nem érdekel mások véleménye rólad, mint amennyire Sodi sem volt szerelmes Andiba. Talán nincs semmi, ami jobban érdekelne, különben nem abból állna a napod, hogy a nevedre keresgélsz a Google-ben.
Laci
Jan 17, 2015 01:40:03
Buzigolyó, hülye vagy.
It's my life
it's my life my worries
It's my life
it's my life my problems
It's my life
it's my life my worries
It's my life
it's my life my problems.
Jan 17, 2015 01:40:03
zsír
Jan 17, 2015 01:40:18
Karalábé, az új tervekbe az is beletartozik, hogy elhúzok ebből a városból, talán még az országból is. Itt már semmi keresnivalóm nincs.
Jan 17, 2015 01:40:18
zeller, a rezes
Jan 17, 2015 01:42:14
Karalábé, az új tervekbe az is beletartozik, hogy elhúzok ebből a városból, talán még az országból is. Itt már semmi keresnivalóm nincs.
visszamész a hazádba, te ukrán geci? az jó, ott olcsóbb a zsíroldó szakember
Jan 17, 2015 01:42:14
Laci
Jan 17, 2015 01:42:36
És akkor:
A hétvégén majd felmegyünk a hegyekbe
Mert érzem mindenféle gond van most a fejedbe
Akkor ejtőzünk a kertben minden délelőtt
Az a jó, ami jó, nem is kell már ennél több
Jan 17, 2015 01:42:36
töppedt buzigolyók
Jan 17, 2015 01:44:07
De előtte még bosszút állsz mindenkin, ugye?
Jan 17, 2015 01:44:07
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 17, 2015 01:45:44
x30)
Ha az országból is elhúzol, főleg nincs miért aggódnod a szócikk miatt. Eddig csak magyar nyelvű tényfeltáró anyagok jelentek meg rólad, ha nem tévedek. Külföldön senki sem fog Google fordítóval vadászni utánad, és ha mégis, neki még mindig beadod, hogy az egy másik Boros Laci.
zsír
Jan 17, 2015 01:47:27
Nem szeretnék, csak azt, hogy hagyjon békén mindenki.
Jan 17, 2015 01:47:27
zsír
Jan 17, 2015 01:48:57
Az neked "tényfeltárás", hogy ha beírják a nevem a Google-ba, kutyaszaros képeket dob ki?
Jan 17, 2015 01:48:57
Laci
Jan 17, 2015 01:49:40
Nem szeretnék, csak azt, hogy hagyjon békén mindenki.
Nekem már nem kell semmi, hagyjatok békén ennyi,
Nem kell levél, nem kell bélyeg,
Hagyjátok, hogy végre éljek,
Nem érdekel semmilyen kényszer,
Hadd rúgjak be végre elégszer már,
Én másnapos akarok lenni.
Jan 17, 2015 01:49:40
Laci
Jan 17, 2015 01:51:30
Az neked "tényfeltárás", hogy ha beírják a nevem a Google-ba, kutyaszaros képeket dob ki?
Rádkeresnek? És megtalálnak? Mit is énekelhetnénk erre:
Megtalállak még, tudom hogy ennyi még nem elég,
Megtalállak még, valahol, valahol, tudom jóóól. xD
Jan 17, 2015 01:51:30
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 17, 2015 01:51:42
x30)
Az nekem vicces. Most is röhögök. :)
Béla
(
x4)
Jan 17, 2015 01:52:15
x4)

Ez shiker!
zsír
Jan 17, 2015 01:53:52
És a nyomorult, aki csinálta a kutyaszaros oldalakat (Twitter, Blogspot, Wordpress...) ma is kommentelt ide, és továbbra sem törli az oldalait. Pont az ilyenektől akaro minél távolabb kerülni, és minden létező vonalat felszámolni, amin keresztül szaglászhatna utánam.
Jan 17, 2015 01:53:52
Szőke Zoltán
Jan 17, 2015 01:54:10
Ne pattogj kisboros!!!!!! Helyedre!!!!!!
Jan 17, 2015 01:54:10
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 17, 2015 01:55:57
x30)
Pont az ilyenektől akaro minél távolabb kerülni, és minden létező vonalat felszámolni, amin keresztül szaglászhatna utánam.
Minél távolabb akarsz kerülni tőle, ezért ma is követted ide. Szerintem ez érthető.
zsír
Jan 17, 2015 01:58:24
Nem követtem senkit.
Ha nem tűnt volna fel, hetek óta azt kérem, hogy töröljetek Sodipédiáról.
Jan 17, 2015 01:58:24
Béla
(
x4)
Jan 17, 2015 01:59:04
x4)
Már késő zsír. Figyelmet akartál, megkapod.
Béla
(
x4)
Jan 17, 2015 02:00:46
x4)
Nem követtem senkit.
Annak már ezerszer leírt feltételei vannak. És csak nem is egy úszómellényes videót kérünk, csak néhány apróságot, és még ezeket is képtelen vagy teljesíteni.
Hogyan gondolod akkor, hogy komolyan vegyük a kérésedet?
Laci
Jan 17, 2015 02:08:25
Napfény járja át a szívem újra
Csak egy szál bikinit hoztam el az útra!
Jan 17, 2015 02:08:25
broni
Jan 17, 2015 02:11:11
Napfény járja át a szívem újra
óóaarrgghhhh biztos domborodik alul rendesen
Jan 17, 2015 02:11:11
jiddise máme
(
x11)
Jan 17, 2015 02:51:01
x11)
gyakorlásképp elhúzhatnál erről a fórumról
Boros Laci xD
Jan 17, 2015 03:12:31
Mindent megteszek, hogy én legyek az első,
hisz a fődíj egy szép nagy faszerdő
Majd a számban azt forgatom,
miközben ezt a dalt dúdolgatom
hisz a fődíj egy szép nagy faszerdő
Majd a számban azt forgatom,
miközben ezt a dalt dúdolgatom
Jan 17, 2015 03:12:31
xray
Jan 17, 2015 08:34:44
A krisztusi kor elérése meghozta recskásnak egy újabb álom bukását, mert a berlini kaland nem volt más. Attól rettegett, hogy a trollok ki fogják röhögni és juszt sem fogja megadni ezt az örömöt. Hát Sneci, megint eltelt egy év és egy tapodtat sem jutottál előbbre, sőt, még lejjebb csúsztál és boldog boldogtalan rajtad röhög. A szülinapodon elgondolkodhatsz azon, hogy ezt mind magadnak köszönheted és senki másnak.
Jan 17, 2015 08:34:44
malmöi legendáré cigány
Jan 17, 2015 08:35:53
Na idefigyelj, tiszafaszomi nyomorék!
Csak hogy lásd, milyen rendes vagyok, hajlandó voltam utánanézni, mennyi munkádba kerülne a rólad szóló kompromittáló anyagok eltüntetése a gugliról. Tizedannyiba SEM, mint a trollvadászat.
-Sodipedia: munkakeresés. Én nem rég váltottam, önéletrajzírással, professionön böngészéssel, interjúkkal EGYÜTT volt kevesebb, mint 2 hónap a tényleges munkába állásig, az aláírt papírokig. És még diplomám sincs.
Egyéb opció: hetente szelfi mosott hajjal. Ez még könnyebb.
-a képek egy típusa... Lehet, bukom a szemesztert ezért, de elárulom a nagy titkot: írsz annak az oldalnak, ahol fent van (help@.....), nos ez neked eszedbe sem jutott, sakkbajnok. Indokolás nélkül is leveszik, és még arról is udvariasan tájékoztatnak, meddig kell türelemmel lenned, amíg a google cacheből is törlődik. Átlagosan 1-2 hét.
Mikor fogod fel végre, hogy nekünk már nyilvánvaló, te imádod játszani a szenvedőt?
Csak hogy lásd, milyen rendes vagyok, hajlandó voltam utánanézni, mennyi munkádba kerülne a rólad szóló kompromittáló anyagok eltüntetése a gugliról. Tizedannyiba SEM, mint a trollvadászat.
-Sodipedia: munkakeresés. Én nem rég váltottam, önéletrajzírással, professionön böngészéssel, interjúkkal EGYÜTT volt kevesebb, mint 2 hónap a tényleges munkába állásig, az aláírt papírokig. És még diplomám sincs.
Egyéb opció: hetente szelfi mosott hajjal. Ez még könnyebb.
-a képek egy típusa... Lehet, bukom a szemesztert ezért, de elárulom a nagy titkot: írsz annak az oldalnak, ahol fent van (help@.....), nos ez neked eszedbe sem jutott, sakkbajnok. Indokolás nélkül is leveszik, és még arról is udvariasan tájékoztatnak, meddig kell türelemmel lenned, amíg a google cacheből is törlődik. Átlagosan 1-2 hét.
Mikor fogod fel végre, hogy nekünk már nyilvánvaló, te imádod játszani a szenvedőt?
Jan 17, 2015 08:35:53
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 17, 2015 09:16:56
x16)
Boldog Születésnapot Endre!
Remélem jó lesz a buli Fórizzsal meg Hajdúval!
Mit kaptál Vera nénitől ajándékba? Egy Berlin-Budapest vonatjegyet?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Remélem jó lesz a buli Fórizzsal meg Hajdúval!
Mit kaptál Vera nénitől ajándékba? Egy Berlin-Budapest vonatjegyet?
prolesz
Jan 17, 2015 09:52:25
vigyazz, malmoi testverem, nem tart semeddig sem lekerni interneten a fel even belul ket honap alatt munkahely valtoztato nem diplomasokat, es ugy tudom, hogy tiszavasvariban is van internet, miota sikeresen implementaltak a tcp/ip protokollba a fustjel- valamint a postagalamb alapu kapcsolatot.
Jan 17, 2015 09:52:25
Kémlégy
Jan 17, 2015 10:30:50
az ilyen jó csajok kevés ideig dolgoznak, elvisik őket állandó csajnak. vagy beteszik őket valamelyik magazinba, és onnantól dubajoznak.
Kérdés, hogy ki bír tartósan elviselni egy nőt, akinek Coelho a kedvenc írója.
(Talán valaki, aki agyilag hasonló nívón van.)
Jan 17, 2015 10:30:50
Kémlégy
Jan 17, 2015 10:33:59
ki a faszom ez a negyvenes, kiélt arcú nő? Liptai Klaudia?
Bolondos nézés, hahó!
Jan 17, 2015 10:33:59
Brian
Jan 17, 2015 10:49:06
ez milyen fétis lehet a retardoknàl? bolondosnézesű-travifejű-gerontofília, bár sneci egy 13 éves kisfiús lányra is rámozdulna, ha elég bolondosan nèzne
Jan 17, 2015 10:49:06
Sodichu
Jan 17, 2015 10:59:29
Sodi, mult heten megvettem Berlint, es neked akartam ajandekozni szuletesnapodra, de hallom visszamentel budara, igy inkabb Andineninek adom. Boldog szulinapot recskas!
Jan 17, 2015 10:59:29
Főnikmadár
Jan 17, 2015 11:00:05
Eltűnt a Cs&P-s poszt. Valószínűleg ezért nem írt Sodi tegnap a fórumba, mert ezen ügyködött.
csajokespasik.blog.hu/2015/01/16/ezert_a_sztoriert_andy_vajna_is_ringbe_szall
Jan 17, 2015 11:00:05
Kémlégy
Jan 17, 2015 11:08:14
Eltűnt a Cs&P-s poszt. Valószínűleg ezért nem írt Sodi tegnap a fórumba, mert ezen ügyködött.
Jogilag erős a Sodi!
Jan 17, 2015 11:08:14
-
Jan 17, 2015 11:11:26
tényleg, pushynak megadtad végül az ötezret?
Rezső Puchleitner Farkas Endre Kiss
18 perce ·
Boldog szülinapot, Isten éltessen
18 perce ·
Jan 17, 2015 11:11:26
Brian
Jan 17, 2015 11:17:00
tényleg, pushynak megadtad végül az ötezret?
18 perce ·
18 perce ·
angyalszárny
Jan 17, 2015 11:17:00
-
Jan 17, 2015 11:25:36
sneci, te most tényleg nem fogod megköszönni a szülinapi köszöntéseket a trolloknak? micsoda viselkedés ez már megint?
Jan 17, 2015 11:25:36
xray
Jan 17, 2015 11:42:42
Pedig név nélkül szerepelt benne, a yt linket már nem sokkal megjelenés után kiszedték belőle, nem tudom miért csicskultak be,
Jan 17, 2015 11:42:42
Szerkesztőségi titkár
Jan 17, 2015 11:56:23
Mire vár még?
Mire vár még?
Te Bélát találod be? :))) hozzá se mernél szólni.
Jan 17, 2015 11:56:23
Béla
(
x4)
Jan 17, 2015 12:02:23
x4)
Rocskai papa odatelefonalt, vagy Vera neni irt egy siros, 70ezres-kisnyugdijas levelet nekik. A recskas visszatert a vedoernyo ala, a vedoernyo pedig a recskai csalad. Ami szopatas oket eri, az a recskason triplan csapodik, ne feledjetek!
töppedt buzigolyók
Jan 17, 2015 12:04:26
Bolondos nézés, hahó!
Menet közben rájöttem, hogy ez a muff szerepelt a Robotzsaruban is, mármint az eredetiben. De ez a faszpörgettyű homár Kisboros véletlenül se a kult klasszikus akciófilmet linkeli, hanem a zs-kategóriás sírós-baszós taknyot, amire senki nem emlékszik.
Jan 17, 2015 12:04:26
ka
Jan 17, 2015 12:18:35
vegre elhuzyal innen te rohadek vissza se gyere ha meglatlak egy teglaval verem szet a hulye fejedet! es add ide a jelszavamat szemet!!
Jan 17, 2015 12:18:35
shodika
Jan 17, 2015 12:29:24
vegre elhuzyal innen te rohadek vissza se gyere ha meglatlak egy teglaval verem szet a hulye fejedet! es add ide a jelszavamat szemet!!
Kramalon vagy amalono esetleg grafikus24. Mindegy.
Jan 17, 2015 12:29:24
Kémlégy
Jan 17, 2015 12:30:04
Ez a púpos saját Vaskupolája.
Jan 17, 2015 12:30:04
-
Jan 17, 2015 12:34:09
andy vetette le, mert megvette a tanszéktől a megfilmesítési jogokat 1 milliárdért. emiatt kényszerül eladni a házát. bizony!
index.hu/kulfold/2015/01/17/andy_vajna_1_000_000_000_forintert_arulja_a_los_angeles-i_luxusvillajat/
Jan 17, 2015 12:34:09
-
Jan 17, 2015 12:36:04
sneci, amikor elindultál berlinbe, gondoltad volna, hogy végül index címlap lesz belőle?
Jan 17, 2015 12:36:04
-
Jan 17, 2015 12:37:56
ebben a sztoriban van andy, endi és andi. milyen érdekes egybeesés!
Jan 17, 2015 12:37:56
Zsery
Jan 17, 2015 12:38:37
Nem követtem senkit.
Figyu már zsír, Streisand-effect mond neked valamit? Kurvára le se szarná a fejed senki, ha nem pattognál itt folyton. Ha majd egyszer az életben leteszel valamit az asztalra (paródiarovat) akkor pláne senkit sem fognak érdekelni az esetleges múltbeli botlásaid.
Szépen kérlek, húzz innen a faszba. Sodi vergődése legalább vicces, a tiéd szimplán unalmas.
Jan 17, 2015 12:38:37
Zsery
Jan 17, 2015 12:40:22
Sodi te meg gyere elő, legyen meg szülinapodra a 33 33 33 komment :)
Jan 17, 2015 12:40:22
-
Jan 17, 2015 12:41:36
zsery, reptesd fel pesca kutyát repcsiiivel recskaiék ablakáig, és ugasson be sodinak! a kutya fejére meg szerelj egy goprot!
Jan 17, 2015 12:41:36
-
Jan 17, 2015 12:47:30
és ebből mennyi a szexnagyi?
65 ismerős írt Farkas idővonalára a születésnapja alkalmából.
Farkas Endre Kiss
Születésnap: Ma
65 ismerős írt Farkas idővonalára a születésnapja alkalmából.
Farkas Endre Kiss
Születésnap: Ma
Jan 17, 2015 12:47:30
Haim
(
x10)
Jan 17, 2015 12:47:37
x10)
Boldog szülinapot recskás!
Kaptál tortát?
Anyád és apád felköszöntött?
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Kaptál tortát?
Anyád és apád felköszöntött?
Zsery
Jan 17, 2015 12:49:59
zsery, reptesd fel pesca kutyát repcsiiivel recskaiék ablakáig, és ugasson be sodinak! a kutya fejére meg szerelj egy goprot!
Jobb ötletem van repcsiiivel, csak ahhoz az kéne, hogy a Sodival egy nem túl forgalmas helyen fussak össze (a Budakeszi út ideálisnak tűnik, ha nem sodikázódik el megint a tárgyalás)
Jan 17, 2015 12:49:59
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 17, 2015 12:50:01
x38)
Endre, szülinapi ajándéknak kérd meg Vera nénit, hogy hadd írhass ide. Biztos ki vagy már készülve a folyamatos felkérdezéstől és baszogatástól. Mi mindig itt vagyunk neked, te is tudod! Mondd meg a vén kurvájának a magadét! Egyszer egy évben állj a sarkadra!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
cache-figyelő
Jan 17, 2015 12:51:08
Hová tűnik a hozzászólás, amit elküldök? :(
Jan 17, 2015 12:51:08
*bőrré áztam*
Jan 17, 2015 12:53:47
Hová tűnik a hozzászólás, amit elküldök? :(
soderálják
Jan 17, 2015 12:53:47
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 17, 2015 12:53:57
x38)
Azért nehogy eltűnjön teljesen..
SEO powah
Jan 17, 2015 13:01:03
Sziasztok! Képzeljetek el egy 32 éves fiút, akit soha senki sem szeretett, és ő sem szeretett senkit. Emberi kapcsolatait saját maga úgy írta le, hogy vannak a szövetségesek, az ellenségek, és az NPC-k (non playing character). Soha egy napig sem gondoskodott magáról, a szülein és más gazdatesteken való élősködésre rendezkedett be, a munkának az említésétől is kirázta a hideg. Kitaszított, beteges megjelenésű, csóró internetes politikai szélsőségesként élte életét, és néhány szexcseten meg szexhirdetésben felszedett, ronda öreg nő megdugásán kívül semmit sem tudott a szerelemről.
Hogy honnan tudjuk mindezt, és ami még ezután jön? Ez az ember olyan magányos volt, hogy nyomorúságának minden megalázó részletét megosztotta az interneten, de legfőképp a saját trolljaival, akik évek óta röhögtek rajta.
Aztán egy napon szóba állt vele egy nő. Andinak hívták. Nem volt kivételes, sem ragyogóan okos, sem csodaszép, negyven felé pláne nem. Egyszerűen csak normális volt, könnyen beszélgető, vidám teremtés, aki a mi hősünkkel is ugyanolyan közvetlenül eldumált, mint bárki mással. Még meg is hívta magához Berlinbe, ahol élt. Így tett sok-sok ismerősével azelőtt, de most óvatlanul bekapta a hármashorgot.
A sráccal soha nő ennyit nem beszélgetett az anyján kívül, így szegény azt hitte, ez a szerelem. Boldogan tett eleget a meghívásnak, hogy aztán két héten át kuksoljon a berlini kisszobában, rettegve attól, hogy önállóan elinduljon Berlinben bárhová. Bár ezen kívül nem történt semmi, hazatérése után a fellegekben járt, és elhatározta, hogy visszamegy Németországba, és végleg meghódítja szerelme szívét. Nagy örömmel vállalt neki ingyen programozást, emellett mániákusan német tanulásba kezdett. Ennek sok eredménye nem volt ugyan, ám ez nem tartotta vissza attól, hogy egy évvel az első szívhang után Berlinbe települjön. Ott azonban még aznap orrba vágta a keserű igazság: Andinak barátja van, és különben sem igényli kifejezetten a fiú társaságát.
Keserves szenvedés vette kezdetét. Sírógörcsök és számolatlanul küldözgetett szerelmes levelek, gyermeteg próbálkozások a kapcsolatfelvételre, majd a konkrét zaklatás, internetes felületeken való követés, és hívatlan látogatás is. Andi ekkorra már tudta, hogy menekülnie kell, de hiába próbálta egyre brutálisabban lekoptatni őrült rajongóját.
A fiú nem adta fel. Utolsó mentőötletét megvalósítva videóüzenetet készített, amelyben sírva kéri Andit, hogy béküljön ki vele. A felvétel elemi erővel állít emléket az emberi esendőségnek, a gyermeklétbe ragadt férfiaknak, a kiszolgáltatottságnak és minden csődbe jutott életnek. A történet megfilmesítésének jogáért kiélezett verseny kezdődött európai és hollywoodi produkciós irodák részéről, de sajtóértesülések szerint Andy Vajna is ringbe száll, mivel a sztoriban "korunk nemzeti eposzát" látja. Európának nincs más választása, mint levonni a megfelelő tanulságokat.
Hogy honnan tudjuk mindezt, és ami még ezután jön? Ez az ember olyan magányos volt, hogy nyomorúságának minden megalázó részletét megosztotta az interneten, de legfőképp a saját trolljaival, akik évek óta röhögtek rajta.
Aztán egy napon szóba állt vele egy nő. Andinak hívták. Nem volt kivételes, sem ragyogóan okos, sem csodaszép, negyven felé pláne nem. Egyszerűen csak normális volt, könnyen beszélgető, vidám teremtés, aki a mi hősünkkel is ugyanolyan közvetlenül eldumált, mint bárki mással. Még meg is hívta magához Berlinbe, ahol élt. Így tett sok-sok ismerősével azelőtt, de most óvatlanul bekapta a hármashorgot.
A sráccal soha nő ennyit nem beszélgetett az anyján kívül, így szegény azt hitte, ez a szerelem. Boldogan tett eleget a meghívásnak, hogy aztán két héten át kuksoljon a berlini kisszobában, rettegve attól, hogy önállóan elinduljon Berlinben bárhová. Bár ezen kívül nem történt semmi, hazatérése után a fellegekben járt, és elhatározta, hogy visszamegy Németországba, és végleg meghódítja szerelme szívét. Nagy örömmel vállalt neki ingyen programozást, emellett mániákusan német tanulásba kezdett. Ennek sok eredménye nem volt ugyan, ám ez nem tartotta vissza attól, hogy egy évvel az első szívhang után Berlinbe települjön. Ott azonban még aznap orrba vágta a keserű igazság: Andinak barátja van, és különben sem igényli kifejezetten a fiú társaságát.
Keserves szenvedés vette kezdetét. Sírógörcsök és számolatlanul küldözgetett szerelmes levelek, gyermeteg próbálkozások a kapcsolatfelvételre, majd a konkrét zaklatás, internetes felületeken való követés, és hívatlan látogatás is. Andi ekkorra már tudta, hogy menekülnie kell, de hiába próbálta egyre brutálisabban lekoptatni őrült rajongóját.
A fiú nem adta fel. Utolsó mentőötletét megvalósítva videóüzenetet készített, amelyben sírva kéri Andit, hogy béküljön ki vele. A felvétel elemi erővel állít emléket az emberi esendőségnek, a gyermeklétbe ragadt férfiaknak, a kiszolgáltatottságnak és minden csődbe jutott életnek. A történet megfilmesítésének jogáért kiélezett verseny kezdődött európai és hollywoodi produkciós irodák részéről, de sajtóértesülések szerint Andy Vajna is ringbe száll, mivel a sztoriban "korunk nemzeti eposzát" látja. Európának nincs más választása, mint levonni a megfelelő tanulságokat.
Jan 17, 2015 13:01:03
-
Jan 17, 2015 13:07:08
Sodi volt ma sírógörcs?
Jan 17, 2015 13:07:08
-
Jan 17, 2015 13:08:42
Ja amúgy meg boldog szülinapot. Szép ajándék volt a videó. Zsír vazzeg próbálok benned v.mi szórakoztatót találni, de még mindig kib. unalmas vagy.
Jan 17, 2015 13:08:42
Brian
Jan 17, 2015 13:15:38
100% hogy be lett fenyítve a sodi hogy repul a recskairodabol ha egyszer is ideir
Jan 17, 2015 13:15:38
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 17, 2015 13:17:27
x38)
100% hogy be lett fenyítve a sodi hogy repul a recskairodabol ha egyszer is ideir
A szilaj paripa?? A piranha?? Ezt képtelen vagyok elhinni... :((((
-
Jan 17, 2015 13:17:59
Akkor valaki írjon narancssárgával egyet (kettőt).
Jan 17, 2015 13:17:59
-
Jan 17, 2015 13:23:41
ez evidencia. púpkognitóban fog leskelődni, amíg ki nem szabadul az íróasztal alól. akkor viszont durva cunami jön, szóval nem árt felkészülni
Jan 17, 2015 13:23:41
prolesz
Jan 17, 2015 13:25:35
befenyites nincsen. tapasztalat szintetizalas van, mert mar a dunanak menes pillanata volna, ha nem lenne a leghalvanyabb remeny az angolnazasra.
Jan 17, 2015 13:25:35
Brian
Jan 17, 2015 13:27:29
befenyites nincsen. tapasztalat szintetizalas van, mert mar a dunanak menes pillanata volna, ha nem lenne a leghalvanyabb remeny az angolnazasra.
igen a legutobbi ilyennel bukkant fel laci, ennyire futotta a szintetizalasbol
Jan 17, 2015 13:27:29
Ismail Mowshowitch
Jan 17, 2015 13:32:10
Tényleg, a kérdés az, hogy mi lesz most? Az utolsó tétel is ki lett húzva a listáról, nincs se családalapítás, se visszavonulás, van viszont bukott berlini project és mérges Vera néni. Mi lesz akkor ha még netezni sem engedik? Elmegy dolgozni? (*pr)
Jan 17, 2015 13:32:10
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 17, 2015 13:37:44
x16)
Megmondta mi lesz: soha nem látott felpörgés, majd májusban visszatérés a sikerek helyszínére, Németországba.
Miért kételkedtek szavaiban?
Miért kételkedtek szavaiban?
xray
Jan 17, 2015 13:38:39
Elmegy dolgozni? (*pr)
Juszt sem.
Jan 17, 2015 13:38:39
prolesz
Jan 17, 2015 13:42:22
te sodi, epp elbasztam en is: csodalatos asszonyom, gyermekem anyja megorrolt ram a faszsagom miatt. nem angolnazom, igazsagat elismerem, es probalok helyes iranyba valtozni. ennyit tehek, a tobbi az univerzum dolga. szoval probalj meg legalabb kemenyharcosgolyo lenni, mert toppedt kis buzigolyokbol dunat lehet rekeszteni! (nem a trollegabol!)
Jan 17, 2015 13:42:22
-Jövőlátó Jónás
Jan 17, 2015 13:53:08
Sodi fronton száraz időszak következik rövidtávon.
Jan 17, 2015 13:53:08
Haim
(
x10)
Jan 17, 2015 13:55:40
x10)
Sodi fronton száraz időszak következik rövidtávon.
konzervvéren fogunk élni
118 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Az egy jó film.
Én ilyet nézek, te meg Sodi faszveréseit.
Fogalmad sincs, hogy mi miket nézünk. Én például a következőket fogom, nem feltétlenül ebben a sorrendben
Birdman
The Judge
Gone Girl
Grand Budapest Hotel
Te meg verd nyugodtan a szar nyolcvanas évekbeli zs-kategóriás szarjaidra
www.imdb.com/title/tt0087910/?ref_=nm_flmg_act_28