sodika
Jun 11, 2012 21:58:17
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>sneci, akkor pogány úrral miért konfrontálódtál</div>
:DDDDD
Bazmeg, azt ígérted, hogy felhívod telefonon, hogy róla van-e szó. Azóta egy egész hét eltelt. :D
Minden szarnak utána nézel, csak ennek nem.
Bazmeg, azt ígérted, hogy felhívod telefonon, hogy róla van-e szó. Azóta egy egész hét eltelt. :D
Minden szarnak utána nézel, csak ennek nem.
Jun 11, 2012 21:58:17
Rendőr troll
Jun 11, 2012 22:00:29
Már hiába magyarázkodsz, a vonat elindult Pátyra, egy
romák által sűrűn lakott környékre, szóval erősítésre is szükség lehet...
romák által sűrűn lakott környékre, szóval erősítésre is szükség lehet...
Jun 11, 2012 22:00:29
Ószövetségi Düh
Jun 11, 2012 22:01:05
<div class="quote"><div class="author">Rendőr troll</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>Nem az volt a sztori, hogy fenyegette a kecskeméti rendôrkapitányt, és mivel ez volt a sokadik húzása, gyámság alá helyezték, és elmére küldték?</div>
Pontosan. Gyámság alá helyezték és elrendelték a kényszergyógykezelését.</div>
Ahogy elnézem, az a kezelés nem sikerült túl jól.
Ahogy elnézem, az a kezelés nem sikerült túl jól.
Jun 11, 2012 22:01:05
sodika
Jun 11, 2012 22:01:44
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Szóval ha te azt írod, hogy "tökéletesen igazad van", akkor az nem azt jelenti, hogy "tökéletesen igazad van", hanem azt, hogy "figyu!"?</div>
<b>VÉGRE, VÉGRE, VÉGRE, MEGÉRTETTED!!! :DDDDD
HURRÁ! ... ha pezsgő a hűtőben, most kibontanám</b>
Elborult emberrel ezzel a két szóval lehet kapcsolatot teremteni. "Nagyon igazad van". Bármilyen más módon indítasz, lepattan róla, mert támadásnak veszi. Ez viszont felkelti az érdeklődését, és ezen a módon eléred, hogy figyeljen rád.
Egy négyszemközt faszán működik is, de nyilvános fórumon tényleg nem, mert - és ezt visszatérő tapasztalat - <b>az első lépéseknél jön valami fasz, aki beszól, hogy azzal vagyok, akit éppen le akarok nyugtatni</b>...
Szóval ha te azt írod, hogy "tökéletesen igazad van", akkor az nem azt jelenti, hogy "tökéletesen igazad van", hanem azt, hogy "figyu!"?</div>
Elborult emberrel ezzel a két szóval lehet kapcsolatot teremteni. "Nagyon igazad van". Bármilyen más módon indítasz, lepattan róla, mert támadásnak veszi. Ez viszont felkelti az érdeklődését, és ezen a módon eléred, hogy figyeljen rád.
Egy négyszemközt faszán működik is, de nyilvános fórumon tényleg nem, mert - és ezt visszatérő tapasztalat - <b>az első lépéseknél jön valami fasz, aki beszól, hogy azzal vagyok, akit éppen le akarok nyugtatni</b>...
Jun 11, 2012 22:01:44
sodika
Jun 11, 2012 22:06:10
Jó, egyébként jogos.
Ez a megoldás.
SZÓ SZERINT most értettem meg.
A fent leírt kommunikációs taktikám igenis <b>hibátlan, tökéletes, mesteri, zseniális, és kikezdhetetlen</b>, csak éppen szűk körben az. Nyilvános felületen a mindenbe belekötő faszok miatt alkalmazhatatlan. :)
Ennyi.
Ez a megoldás.
SZÓ SZERINT most értettem meg.
A fent leírt kommunikációs taktikám igenis <b>hibátlan, tökéletes, mesteri, zseniális, és kikezdhetetlen</b>, csak éppen szűk körben az. Nyilvános felületen a mindenbe belekötő faszok miatt alkalmazhatatlan. :)
Ennyi.
Jun 11, 2012 22:06:10
törzsgyökeres
Jun 11, 2012 22:06:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>sneci, akkor pogány úrral miért konfrontálódtál</div>
Minden szarnak utána nézel, csak ennek nem.</div>
semmi ilyesmit nem ígértem. azt ígértem, hogy a tárgyalás napján ott foglak csicskítani a bírósági folyosón hangos recskaboyozással.
"á, megjött recskaboy, lába között a 23 centis csodával. mikor láthatunk tőled újabb farokverő videót az internetre feltöltve? még mindig a fürdőkádban szoktad kiverni? hogy van a csodálatos asszony? a fütyikamerát is elhoztad, recskaboy?"
ilyen, és ehhez hasonló csicskítás lesz. ezt ígértem, és ezt be is tartom. pont ott fogok tapétázni a II-III. kerületi bíróságon amikor a személyes meghallgatásod lesz. egészen véletlenül.
aztán ugyanez lesz a hermán-ügyben a bkkb-n.
Minden szarnak utána nézel, csak ennek nem.</div>
semmi ilyesmit nem ígértem. azt ígértem, hogy a tárgyalás napján ott foglak csicskítani a bírósági folyosón hangos recskaboyozással.
"á, megjött recskaboy, lába között a 23 centis csodával. mikor láthatunk tőled újabb farokverő videót az internetre feltöltve? még mindig a fürdőkádban szoktad kiverni? hogy van a csodálatos asszony? a fütyikamerát is elhoztad, recskaboy?"
ilyen, és ehhez hasonló csicskítás lesz. ezt ígértem, és ezt be is tartom. pont ott fogok tapétázni a II-III. kerületi bíróságon amikor a személyes meghallgatásod lesz. egészen véletlenül.
aztán ugyanez lesz a hermán-ügyben a bkkb-n.
Jun 11, 2012 22:06:11
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 11, 2012 22:06:16
Jézus Mária Sodi, erre már tényleg nem tudok mit mondani. Te teljesen hibbant vagy. Legújabban már pszichiáternek képzeled magad? Hangokat is hallasz?
Molnár a rendőrök meggyilkolására szólított fel, te meg helyeseltél neki. Minden más csak süket duma.
Kezeltesd magad.
Molnár a rendőrök meggyilkolására szólított fel, te meg helyeseltél neki. Minden más csak süket duma.
Kezeltesd magad.
Jun 11, 2012 22:06:16
?
Jun 11, 2012 22:06:41
Sodi a a baj, hogy élőszóban nehezen fejezed ki magadat mert keveset vagy emberek között, beszari vagy és alapvető dolgokkal sem vagy tisztában.
Ha pedig véletlenül bekerülsz valami társaságba az is általában a legalja szokott lenni.
Ha pedig véletlenül bekerülsz valami társaságba az is általában a legalja szokott lenni.
Jun 11, 2012 22:06:41
?
Jun 11, 2012 22:08:03
"A fent leírt kommunikációs taktikám igenis hibátlan, tökéletes, mesteri, zseniális, és kikezdhetetlen, csak éppen szűk körben az. Nyilvános felületen a mindenbe belekötő faszok miatt alkalmazhatatlan. :)"
Tehát egy kalap szar a kommunikációs technikád.
Tehát egy kalap szar a kommunikációs technikád.
Jun 11, 2012 22:08:03
törzsgyökeres
Jun 11, 2012 22:09:07
sneci, miből utaztál ma monorra? megint anyádtól kellett pénzt kérned?
Jun 11, 2012 22:09:07
sodika
Jun 11, 2012 22:09:42
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Legújabban már pszichiáternek képzeled magad? </div>
Nem. Figyelj.
Mivel nem vagyok szürke egér, megértem azokat a folyamatokat, amik mentén valaki elborultságokat ír. Éppen ezért, mivel értem ezt az érzést, tudom azt is, miként lehet a normalitás felé terelni.
Nem. Figyelj.
Mivel nem vagyok szürke egér, megértem azokat a folyamatokat, amik mentén valaki elborultságokat ír. Éppen ezért, mivel értem ezt az érzést, tudom azt is, miként lehet a normalitás felé terelni.
Jun 11, 2012 22:09:42
sodika
Jun 11, 2012 22:12:06
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div> azt ígértem, hogy a tárgyalás napján ott foglak csicskítani a bírósági folyosón hangos recskaboyozással</div>
Remek szőkebuzi-remixek lesznek belőle.
Ügyfelek biztos szívesen járnak majd egy netes mémhez :D
Ügyfelek biztos szívesen járnak majd egy netes mémhez :D
Jun 11, 2012 22:12:06
Freud is fraud
Jun 11, 2012 22:12:15
Sodi, szerintem neked se ízlésed, se műveltséged, se tehetséged, se jó képességeid, se fejlett kommunikációs készséged nincs. Időnként nagyokat gondolsz magadról, mint valami tinédzser lány. De ennyi. :)
Jun 11, 2012 22:12:15
törzsgyökeres
Jun 11, 2012 22:13:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mivel nem vagyok szürke egér</div>
kár, hogy az élet folyamatosan rád cáfol, cincogi.:)))))
kár, hogy az élet folyamatosan rád cáfol, cincogi.:)))))
Jun 11, 2012 22:13:20
Freud is fraud
Jun 11, 2012 22:14:36
Én a helyében elmennék, vennék magamnak egy használt, felemás konverz cipőt a Jajcicában, felemás cipőfűzővel, meg egy színes kalappal. A Blaha Bohóca! A Blaha Bohóca! :D
Jun 11, 2012 22:14:36
sodika
Jun 11, 2012 22:16:40
<div class="quote"><div class="author">Rendőr troll</div>
Ez hülyeség.
Ha így lenne, akkor az egyik cigány-gyilkossági perről miért hurcolták el a nyomozók igazságügyi pszichiátriai vizsgálatra? Ha papírja lenne a beszámíthatatlanságáról, akkor felesleges lenne ismét elvégezni ezt a vizsgálatot.
Ráadásul, amennyire tudom, ezen a pesti vizsgálaton Árpád egyáltalán nem volt hajlandó megszólalni, még a saját nevét sem volt hajlandó bediktálni.
Ez pedig szerintem ügyes húzás, mert a totális hallgatásból nem tudnak róla a beszámíthatatlanságát alátámasztó jelentést írni. :)
Amikor Árpád meséli a videóján, hogy a vizsgálat alkalmával meg sem szólalt, akkor jöttem rá, hogy ez nem bolond, hanem nagyon is gógyis ember. Nem hagyja magát csapdába csalni. Ahol jogilag tétje lenne a szavainak, inkább csendben marad.
Ez hülyeség.
Ha így lenne, akkor az egyik cigány-gyilkossági perről miért hurcolták el a nyomozók igazságügyi pszichiátriai vizsgálatra? Ha papírja lenne a beszámíthatatlanságáról, akkor felesleges lenne ismét elvégezni ezt a vizsgálatot.
Ráadásul, amennyire tudom, ezen a pesti vizsgálaton Árpád egyáltalán nem volt hajlandó megszólalni, még a saját nevét sem volt hajlandó bediktálni.
Ez pedig szerintem ügyes húzás, mert a totális hallgatásból nem tudnak róla a beszámíthatatlanságát alátámasztó jelentést írni. :)
Amikor Árpád meséli a videóján, hogy a vizsgálat alkalmával meg sem szólalt, akkor jöttem rá, hogy ez nem bolond, hanem nagyon is gógyis ember. Nem hagyja magát csapdába csalni. Ahol jogilag tétje lenne a szavainak, inkább csendben marad.
Jun 11, 2012 22:16:40
törzsgyökeres
Jun 11, 2012 22:21:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div> azt ígértem, hogy a tárgyalás napján ott foglak csicskítani a bírósági folyosón hangos recskaboyozással</div>
Ügyfelek biztos szívesen járnak majd egy netes mémhez :D</div>
eddig is bőven akadtak kuncsaftjaim, mázolnivaló, tapétázni való mindig akad. nem púpos korcsok netes faszságain múlik a jólétem, hanem a minőségi munkám alapján dőlnek el a dolgok. ezért is keresek annyi pénzt, amennyit te soha életedben nem fogsz. pedig csak egy egyszerű festő-mázoló vagyok. még érettségim sincs, csak szakmunkás bizonyítványom. ilyen nagyon egyszerű ez.
neked nem lesz kedved kamerázni, mivel az egész bírósági folyosó rajtad fog röhögni, recskaboy. már a portás is mosolyogni fog amikor belépsz a bíróság épületébe, mert addigra már ő is elolvassa a velvet cikket, és addigra már ő is ismerni fogja a farokverős pályafutásodat, a masztipartis kommenttel együtt.:)
az egész ténykedésemet beteheted majd a karaktergyilkosság rovatba. a hardcore kezdeményezések közé. mert olyat még nem éltél, amit akkor tapasztalsz majd. készülj, recsító.:))
Ügyfelek biztos szívesen járnak majd egy netes mémhez :D</div>
eddig is bőven akadtak kuncsaftjaim, mázolnivaló, tapétázni való mindig akad. nem púpos korcsok netes faszságain múlik a jólétem, hanem a minőségi munkám alapján dőlnek el a dolgok. ezért is keresek annyi pénzt, amennyit te soha életedben nem fogsz. pedig csak egy egyszerű festő-mázoló vagyok. még érettségim sincs, csak szakmunkás bizonyítványom. ilyen nagyon egyszerű ez.
neked nem lesz kedved kamerázni, mivel az egész bírósági folyosó rajtad fog röhögni, recskaboy. már a portás is mosolyogni fog amikor belépsz a bíróság épületébe, mert addigra már ő is elolvassa a velvet cikket, és addigra már ő is ismerni fogja a farokverős pályafutásodat, a masztipartis kommenttel együtt.:)
az egész ténykedésemet beteheted majd a karaktergyilkosság rovatba. a hardcore kezdeményezések közé. mert olyat még nem éltél, amit akkor tapasztalsz majd. készülj, recsító.:))
Jun 11, 2012 22:21:38
sodika
Jun 11, 2012 22:23:27
Megdumáltuk.
Netes mém akarsz lenni. :)
Rajtam nem fog múlni.
Na meló, csá.
Rajtam nem fog múlni.
Na meló, csá.
Jun 11, 2012 22:23:27
Ószövetségi Düh
Jun 11, 2012 22:23:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez hülyeség.
Ha így lenne, akkor az egyik cigány-gyilkossági perről miért hurcolták el a nyomozók igazságügyi pszichiátriai vizsgálatra? Ha papírja lenne a beszámíthatatlanságáról, akkor felesleges lenne ismét elvégezni ezt a vizsgálatot.</div>
Talán mert nem jelent meg magától, te idióta.
Ha így lenne, akkor az egyik cigány-gyilkossági perről miért hurcolták el a nyomozók igazságügyi pszichiátriai vizsgálatra? Ha papírja lenne a beszámíthatatlanságáról, akkor felesleges lenne ismét elvégezni ezt a vizsgálatot.</div>
Talán mert nem jelent meg magától, te idióta.
Jun 11, 2012 22:23:39
Jörg Haider
Jun 11, 2012 22:24:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Egy négyszemközt faszán működik is, de nyilvános fórumon tényleg nem, mert - és ezt visszatérő tapasztalat - <b>az első lépéseknél jön valami fasz, aki beszól, hogy azzal vagyok, akit éppen le akarok nyugtatni</b>...</div>
Molnár F. Árpád mit szól hozzá, hogy a háta mögött a "saját" fórumodon elborult embernek tartod és mindezt a trolljaiddal tárgyalod ki?
Egy négyszemközt faszán működik is, de nyilvános fórumon tényleg nem, mert - és ezt visszatérő tapasztalat - <b>az első lépéseknél jön valami fasz, aki beszól, hogy azzal vagyok, akit éppen le akarok nyugtatni</b>...</div>
Molnár F. Árpád mit szól hozzá, hogy a háta mögött a "saját" fórumodon elborult embernek tartod és mindezt a trolljaiddal tárgyalod ki?
Jun 11, 2012 22:24:12
Bognár Tibor
Jun 11, 2012 22:26:57
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>sneci, miből utaztál ma monorra? megint anyádtól kellett pénzt kérned?</div>
Ilyenkor engem visz magával ez a pernahajder, hogy kihasználhassa a 90%-os utazási kedvezményem a villanyos vasúton.
Ilyenkor engem visz magával ez a pernahajder, hogy kihasználhassa a 90%-os utazási kedvezményem a villanyos vasúton.
Jun 11, 2012 22:26:57
sodika
Jun 11, 2012 22:28:02
<div class="quote"><div class="author">Jörg Haider</div>
Molnár F. Árpád mit szól hozzá, hogy a háta mögött a "saját" fórumodon elborult embernek tartod és mindezt a trolljaiddal tárgyalod ki?</div>
Most általánosságban beszéltünk, nem az Árpádról.
Árpád nem elborult ember, hanem nagyon is értelmes, és intelligens, de ez éppen egy elborultabb hozzászólása volt, amire illett az analógia.
Molnár F. Árpád mit szól hozzá, hogy a háta mögött a "saját" fórumodon elborult embernek tartod és mindezt a trolljaiddal tárgyalod ki?</div>
Árpád nem elborult ember, hanem nagyon is értelmes, és intelligens, de ez éppen egy elborultabb hozzászólása volt, amire illett az analógia.
Jun 11, 2012 22:28:02
sodika
Jun 11, 2012 22:29:04
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Talán mert nem jelent meg magától, te idióta.</div>
Nem ez volt a kérdés.
Ha egyszer már megállapították, hogy nem beszámítható, akkor miért vitték MEGINT újabb vizsgálatra?
Ennek semmi értelme nem lenne.
Ergo nem mondasz igazat, és Árpád hivatalosan beszámítható.
Nem ez volt a kérdés.
Ha egyszer már megállapították, hogy nem beszámítható, akkor miért vitték MEGINT újabb vizsgálatra?
Ennek semmi értelme nem lenne.
Ergo nem mondasz igazat, és Árpád hivatalosan beszámítható.
Jun 11, 2012 22:29:04
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 11, 2012 22:29:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Megdumáltuk.
Rajtam nem fog múlni.
Na meló, csá.</div>
Sodi, de hogyan indítasz el egy netes mémet? Kipakolod a blogodra, ahol 5-10 troll fordul meg? Csinálsz egy youtube videót, amit majd megnéz 10-20 ember?
Rajtam nem fog múlni.
Na meló, csá.</div>
Sodi, de hogyan indítasz el egy netes mémet? Kipakolod a blogodra, ahol 5-10 troll fordul meg? Csinálsz egy youtube videót, amit majd megnéz 10-20 ember?
Jun 11, 2012 22:29:08
törzsgyökeres
Jun 11, 2012 22:30:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Megdumáltuk.
Rajtam nem fog múlni.
Na meló, csá.</div>
mondja ezt a recskaboy néven ismert netes mém. már a végrehajtók is ismernek, recsító. ott röhögtek rajtad szombathelyen is. nem láttad titkárnő mancika gúnyos mosolyát az ablakban?
Rajtam nem fog múlni.
Na meló, csá.</div>
mondja ezt a recskaboy néven ismert netes mém. már a végrehajtók is ismernek, recsító. ott röhögtek rajtad szombathelyen is. nem láttad titkárnő mancika gúnyos mosolyát az ablakban?
Jun 11, 2012 22:30:37
Ószövetségi Düh
Jun 11, 2012 22:31:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Nem ez volt a kérdés.
Ha egyszer már megállapították, hogy nem beszámítható, akkor miért vitték MEGINT újabb vizsgálatra?</div>
Talán mert a kényszergyógykezelés nem egyszeri alkalom?
Nem ez volt a kérdés.
Ha egyszer már megállapították, hogy nem beszámítható, akkor miért vitték MEGINT újabb vizsgálatra?</div>
Talán mert a kényszergyógykezelés nem egyszeri alkalom?
Jun 11, 2012 22:31:13
Ószövetségi Düh
Jun 11, 2012 22:31:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Jörg Haider</div>
Árpád nem elborult ember, hanem nagyon is értelmes, és intelligens, de ez éppen egy elborultabb hozzászólása volt, amire illett az analógia.</div>
Dehát papírja van róla, hogy hülye!
Árpád nem elborult ember, hanem nagyon is értelmes, és intelligens, de ez éppen egy elborultabb hozzászólása volt, amire illett az analógia.</div>
Dehát papírja van róla, hogy hülye!
Jun 11, 2012 22:31:54
sodika
Jun 11, 2012 22:31:57
Na jó, látom, tényleg ideje írnom egy objektív véleménycikket a Molnár F. Árpádról. Ez valamiért eddig mindig kimaradt, de a napokban már tényleg bepótlom.
Most viszont tényleg húzok melózni.
Csá.
Most viszont tényleg húzok melózni.
Csá.
Jun 11, 2012 22:31:57
Hegyizsidó
Jun 11, 2012 22:33:12
Ezek 3 kivételével a pszichopátia Cleckley által meghatározott jellemzői:
Felületes báj, amit fel is használ ahhoz, hogy elérje céljait
Okszerűtlen gondolkodás
<b>Idegeskedés hiánya</b>
<b>Megbízhatatlanság</b>
<b>Őszinteség hiánya</b>
<b>A megbánás és szégyenérzet hiánya</b>
A szociális normák szándékos megszegése
<b>Gyenge ítélőképesség és a saját hibáiból való tanulás hiánya</b>
Kóros egoizmus
Öngyilkos szándékok, bár ritkán valósítja meg
Empátia teljes hiánya
<b>Személytelen, unalmas szexuális élet</b>
<b>Felelőtlenség</b>
Megjegyzés: egyes szakemberek szerint, ha ebből 3 jellemző illik egy egyénre, az pszichopatának nevezhető.
<a href="http://hu.wikipedia.org/wiki/Antiszoci%C3%A1lis_szem%C3%A9lyis%C3%A9gzavar" rel="nofollow" target="_blank">http://hu.wikipedia.org/wiki/Antiszoci%C3%A1lis_szem%C3%A9lyis%C3%A9gzavar</a>
Lehet ezen elgondolkodni, Korcs. Csütörtökön 15:30-ra megyek a grafológushoz, nincs kedved odajönni? Meghívlak egy kávéra.
Belváros, Oktogon környéke. De csak okosan, mert én nem RGL vagyok, én igazából felruglak ha kamerázol vagy odahozol valami szardarbot még.
Megmondom őszintén, hogy eldöntöttem, kezembe veszem a sorsodat, Anyáddal is beszélni fogok. Vedd úgy, hogy most ez nekem küldetés, egyfajta a micva. Jó leszek hozzád, mint zsidó a zsidóhoz.
Felületes báj, amit fel is használ ahhoz, hogy elérje céljait
Okszerűtlen gondolkodás
<b>Idegeskedés hiánya</b>
<b>Megbízhatatlanság</b>
<b>Őszinteség hiánya</b>
<b>A megbánás és szégyenérzet hiánya</b>
A szociális normák szándékos megszegése
<b>Gyenge ítélőképesség és a saját hibáiból való tanulás hiánya</b>
Kóros egoizmus
Öngyilkos szándékok, bár ritkán valósítja meg
Empátia teljes hiánya
<b>Személytelen, unalmas szexuális élet</b>
<b>Felelőtlenség</b>
Megjegyzés: egyes szakemberek szerint, ha ebből 3 jellemző illik egy egyénre, az pszichopatának nevezhető.
<a href="http://hu.wikipedia.org/wiki/Antiszoci%C3%A1lis_szem%C3%A9lyis%C3%A9gzavar" rel="nofollow" target="_blank">http://hu.wikipedia.org/wiki/Antiszoci%C3%A1lis_szem%C3%A9lyis%C3%A9gzavar</a>
Lehet ezen elgondolkodni, Korcs. Csütörtökön 15:30-ra megyek a grafológushoz, nincs kedved odajönni? Meghívlak egy kávéra.
Belváros, Oktogon környéke. De csak okosan, mert én nem RGL vagyok, én igazából felruglak ha kamerázol vagy odahozol valami szardarbot még.
Megmondom őszintén, hogy eldöntöttem, kezembe veszem a sorsodat, Anyáddal is beszélni fogok. Vedd úgy, hogy most ez nekem küldetés, egyfajta a micva. Jó leszek hozzád, mint zsidó a zsidóhoz.
Jun 11, 2012 22:33:12
Horváth Rozi
Jun 11, 2012 22:33:24
Kedves Endre Farkas!
Kérem, hogy amennyiben ideje engedi, küldje el nekem a Koppányos utazás első napján készült Polippaprikás receptjét. Szeretném ha az új szakácskönyvem "Különlegességek" rovatába bekerülne. Természetesen feltüntetjük majd az Ön becsületes nevét a recept mellett.
Üdvözlettel,
Rozália
Kérem, hogy amennyiben ideje engedi, küldje el nekem a Koppányos utazás első napján készült Polippaprikás receptjét. Szeretném ha az új szakácskönyvem "Különlegességek" rovatába bekerülne. Természetesen feltüntetjük majd az Ön becsületes nevét a recept mellett.
Üdvözlettel,
Rozália
sodika
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Dehát papírja van róla, hogy hülye!</div>
Mondod te.
Én meg egészen egyszerűen nem hiszem el, mert egy olyan embert, akinek papírja van róla, nem hurcolnak el vizsgálatra, elvégre ilyen embernél enélkül is tudják, hogy mi lenne az eredmény.
Na meló, csá.
Mondod te.
Én meg egészen egyszerűen nem hiszem el, mert egy olyan embert, akinek papírja van róla, nem hurcolnak el vizsgálatra, elvégre ilyen embernél enélkül is tudják, hogy mi lenne az eredmény.
Na meló, csá.
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 11, 2012 22:34:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na jó, látom, tényleg ideje írnom egy objektív véleménycikket a Molnár F. Árpádról. Ez valamiért eddig mindig kimaradt, de a napokban már tényleg bepótlom.</div>
El ne sodikázd ezt is, mint a múltkor beígért írást a pozitív diszkriminációról.
El ne sodikázd ezt is, mint a múltkor beígért írást a pozitív diszkriminációról.
Jun 11, 2012 22:34:03
törzsgyökeres
Jun 11, 2012 22:36:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Most viszont tényleg húzok melózni.
Csá.</div>
ma már ne dolgozz, az éjszaka a pihenésé. élvezed a napközben megkeresett tízezrek sikerének ízét. én is ezt teszem. vegyél a kezedbe egy köteg 100 euróst, és gondold ki, hogy holnap mire költöd, ha éppen ehhez lesz majd kedved.
prolihergelés rovat.
Csá.</div>
ma már ne dolgozz, az éjszaka a pihenésé. élvezed a napközben megkeresett tízezrek sikerének ízét. én is ezt teszem. vegyél a kezedbe egy köteg 100 euróst, és gondold ki, hogy holnap mire költöd, ha éppen ehhez lesz majd kedved.
prolihergelés rovat.
Jun 11, 2012 22:36:37
Ószövetségi Düh
Jun 11, 2012 22:39:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Mondod te.
Na meló, csá.</div>
Tehát teljesen normális, mert kényszergyógykezelésre utalták, és kényszerrel viszik vizsgálatra. Logikus.
Te Sneci, asszem rád is rádférne egy vizsgálat.
Mondod te.
Na meló, csá.</div>
Tehát teljesen normális, mert kényszergyógykezelésre utalták, és kényszerrel viszik vizsgálatra. Logikus.
Te Sneci, asszem rád is rádférne egy vizsgálat.
Jun 11, 2012 22:39:22
törzsgyökeres
Jun 11, 2012 22:46:14
sneci, holnap közvetíted nagyörgy tárgyalását? anyádtól kértél pénzt buszjegyre?
Jun 11, 2012 22:46:14
Jörg Haider
Jun 11, 2012 23:12:28
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>sneci, holnap közvetíted nagyörgy tárgyalását? anyádtól kértél pénzt buszjegyre?</div>
- Anyuci, kéne buszjegyre pénz.
- Minek az neked fiacskám? Állandóan azt hallgatom, hogy távmunkában dolgozol, akkor mindek ennyit buszozni?
- Anyaaa, a nemzet érdeke...
- Csend fiam! Takarodj dolgozni vagy stoppolj!
- De az aggregált függvények...
- Fiam, jön a pofon, ha nem fejezed be. Ne kelljen már evidenciákat magyaráznom!
- Anyuci, kéne buszjegyre pénz.
- Minek az neked fiacskám? Állandóan azt hallgatom, hogy távmunkában dolgozol, akkor mindek ennyit buszozni?
- Anyaaa, a nemzet érdeke...
- Csend fiam! Takarodj dolgozni vagy stoppolj!
- De az aggregált függvények...
- Fiam, jön a pofon, ha nem fejezed be. Ne kelljen már evidenciákat magyaráznom!
Jun 11, 2012 23:12:28
törzsgyökeres
Jun 11, 2012 23:16:49
hogyan alakul az új blogod látogatottsága, recsító?
valahogy nem akarnak hozzászólni az olvasóid. kibaszottul csendes a többség, recsító.:)))
valahogy nem akarnak hozzászólni az olvasóid. kibaszottul csendes a többség, recsító.:)))
Jun 11, 2012 23:16:49
CsoSoDI, az öreg púpszter
Jun 11, 2012 23:19:35
Endrének elég a tudat hogy ott állnak mögötte, zsidó!
Nem kell hogy megnyilvánuljanak, minden egészséges 30 -as tudja ha megnyilvánul a neten akkor az sokaknak tetszeni fog.
Nem kell hogy megnyilvánuljanak, minden egészséges 30 -as tudja ha megnyilvánul a neten akkor az sokaknak tetszeni fog.
Jun 11, 2012 23:19:35
Miguel Vieira
Jun 11, 2012 23:26:00
<div class="quote"><div class="author">Horváth Rozi</div>Kedves Endre Farkas!
Üdvözlettel,
Rozália</div>
Rozi néni, maga csak maradjon az oldschool dolgoknál, én viszont elképzeltem egy Sodi degusztációs menüt, haladóbb felfogásban.
Koppány pörkölt emulzió,
Gennyes hám consommé pátyi retekkel, tempurált hámforgácsokkal,
Mirelit pizza posírozva, gyrostál zselével
Mekisfagyi álom, másképp
Pista Édesvörös Dankó Pista és 290ft-os pátyi Zweigelt, majd a zászlósborunk az 500ft-os bikavér borkíséretnek, mert igényesek vagyunk, basszamegakurvaisten.
Telhetetleneknek egy palac román energiaitalt is felszolgálunk.
Üdvözlettel,
Rozália</div>
Rozi néni, maga csak maradjon az oldschool dolgoknál, én viszont elképzeltem egy Sodi degusztációs menüt, haladóbb felfogásban.
Koppány pörkölt emulzió,
Gennyes hám consommé pátyi retekkel, tempurált hámforgácsokkal,
Mirelit pizza posírozva, gyrostál zselével
Mekisfagyi álom, másképp
Pista Édesvörös Dankó Pista és 290ft-os pátyi Zweigelt, majd a zászlósborunk az 500ft-os bikavér borkíséretnek, mert igényesek vagyunk, basszamegakurvaisten.
Telhetetleneknek egy palac román energiaitalt is felszolgálunk.
Jun 11, 2012 23:26:00
Hegyizsidó
Jun 12, 2012 00:56:00
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=mCTsDb3jRtU" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=mCTsDb3jRtU</a>
Titán és Molnár F. fénykorában, még Lázár Janival is lejattolt, sőt fel is kérdezték.
Sodi, látod, hogy sok szorgalommal milyen magasságokba lehet eljutni? Te mikor csinálsz valami hasonlóan fontos figurával riportot?
Titán és Molnár F. fénykorában, még Lázár Janival is lejattolt, sőt fel is kérdezték.
Sodi, látod, hogy sok szorgalommal milyen magasságokba lehet eljutni? Te mikor csinálsz valami hasonlóan fontos figurával riportot?
Jun 12, 2012 00:56:00
Hitvány Patkány
Jun 12, 2012 01:16:54
Csodálkoztam is, hogy Árpi mitől lett ilyen békés, és honnan jöttek ezek a menő cuccok. De ha ehhez hozzávesszük a gyógykezelést, akkor teljesen érthető.
Jun 12, 2012 01:16:54
Hitvány Patkány
Jun 12, 2012 01:17:19
Csodálkoztam is, hogy Árpi mitől lett ilyen békés, és honnan jöttek ezek a menő cuccok. De ha ehhez hozzávesszük a gyógykezelést, akkor teljesen érthető.
Jun 12, 2012 01:17:19
szpítsopp
Jun 12, 2012 05:43:02
Sodi, befejezhetnéd már ezt a szőkebuzizást, kurvára unalmas. A legvalószínűbb szkenárió amúgy is az, hogy az egyetlen buzi a fórumon te vagy.
Jun 12, 2012 05:43:02
Erwin Kotányi
Jun 12, 2012 07:26:26
<div class="quote"><div class="author">Horváth Rozi</div>Kedves Endre Farkas!
Üdvözlettel,
Rozália</div>
Kedves Rozália, ezzel úgy érzem, kissé elkésett. Mi jövô héten dobjuk piacra új, "Alien-ragu Koppányné módra" fantázianevû fûszerkeverékünket. Keresse a boltok polcain.
Üdvözlettel,
Rozália</div>
Kedves Rozália, ezzel úgy érzem, kissé elkésett. Mi jövô héten dobjuk piacra új, "Alien-ragu Koppányné módra" fantázianevû fûszerkeverékünket. Keresse a boltok polcain.
Jun 12, 2012 07:26:26
Jenőcske
Jun 12, 2012 07:29:21
Ha elkopik a ruhácskám, átbattyogok a máltai szeretetotthonba és turcsizok magamnak néhány kis kaftánt. :)
Jun 12, 2012 07:29:21
Muzulmán
Jun 12, 2012 07:34:38
Reds di jiddis, reds di jiddis, redds di jiddis?
Jun 12, 2012 07:34:38
Muzulmán
Jun 12, 2012 07:37:44
Kedves Kollegák!
Aki szeretne hétfőre epret, púpot, polipot vagy alient, az iratkozzon fel a mellékelt excel táblázatba! Azt is írjátok be, hány kilót kértek!!!
Terje Ripdalné Mnemnoszüné Etelka
Aki szeretne hétfőre epret, púpot, polipot vagy alient, az iratkozzon fel a mellékelt excel táblázatba! Azt is írjátok be, hány kilót kértek!!!
Terje Ripdalné Mnemnoszüné Etelka
Jun 12, 2012 07:37:44
grafikus007
Jun 12, 2012 09:47:28
"Egy másik orvos szakértő, Ulrik Frederik Malt, az Oslói Egyetem professzora pénteken tett tanúvallomásában maga is úgy látta: nincs arra utaló bizonyíték, hogy Breivik paranoid skizofréniában szenvedne, szerinte az ő esetében Asperger- és Tourette-szindrómáról van szó. Az előbbi neurobiológiai fejlődési zavar, az autizmus egy enyhébb formája, amely már gyermekkorban elkezd kifejlődni."
Jun 12, 2012 09:47:28
Béla
Jun 12, 2012 10:10:28
Azonnal takarodj közvetíteni, Sneci, ne a facsén mentegetőzzél, csicska. Úgysem dolgozol, csak FAP-FAP-olsz.
Jun 12, 2012 10:10:28
törzsgyökeres
Jun 12, 2012 10:35:49
nem kapott pénzt az anyjától buszjegyre?
Jun 12, 2012 10:35:49
Jörg Haider
Jun 12, 2012 10:42:51
Sodi, sajnos ismét felvetődött egy kérdés...
Te a nap jelentős részét itt töltöd és ezalatt gondolom párszor lekezeled magadat. Jól sejtem, hogy néha két komment között alaposan kicsapod a csodafaszod?
Nem tartod kellemetlennek, hogy bloggerként az olvasóid azzal is tisztában vannak, hogy milyen a farkad, nincs fitymaféked, stb? Szerinted ez normális így?
A filmesítési jogokra továbbra is várom a válaszod.
Te a nap jelentős részét itt töltöd és ezalatt gondolom párszor lekezeled magadat. Jól sejtem, hogy néha két komment között alaposan kicsapod a csodafaszod?
Nem tartod kellemetlennek, hogy bloggerként az olvasóid azzal is tisztában vannak, hogy milyen a farkad, nincs fitymaféked, stb? Szerinted ez normális így?
A filmesítési jogokra továbbra is várom a válaszod.
Jun 12, 2012 10:42:51
Géntolvaj református
Jun 12, 2012 11:07:08
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=qZsu4qwx7Ns" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=qZsu4qwx7Ns</a>
Kemény ez a videó!:) Ez Sodi. A négy fal között rendőrök lemészárlásáról fantáziál, zárt ajtók mögül anyázza őket, de ha szemtől szemben kell állni velük, csak erre az egércincogásra futja.:D
Kemény ez a videó!:) Ez Sodi. A négy fal között rendőrök lemészárlásáról fantáziál, zárt ajtók mögül anyázza őket, de ha szemtől szemben kell állni velük, csak erre az egércincogásra futja.:D
Jun 12, 2012 11:07:08
sodika
Jun 12, 2012 11:11:12
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div><a href="http://www.youtube.com/watch?v=qZsu4qwx7Ns" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=qZsu4qwx7Ns</a>
Kemény ez a videó!:) Ez Sodi. A négy fal között rendőrök lemészárlásáról fantáziál, zárt ajtók mögül anyázza őket, de ha szemtől szemben kell állni velük, csak erre az egércincogásra futja.:D</div>
Itt éppen hátra lett fogva a kezem, és már bilincsben vagyok, te szar. :D
Egyébként ehhez a videóhoz kellemes emlékek fűznek. Emiatt kaptam 800 ezret. :D
Kemény ez a videó!:) Ez Sodi. A négy fal között rendőrök lemészárlásáról fantáziál, zárt ajtók mögül anyázza őket, de ha szemtől szemben kell állni velük, csak erre az egércincogásra futja.:D</div>
Egyébként ehhez a videóhoz kellemes emlékek fűznek. Emiatt kaptam 800 ezret. :D
Jun 12, 2012 11:11:12
Béla
Jun 12, 2012 11:13:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div><a href="http://www.youtube.com/watch?v=qZsu4qwx7Ns" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=qZsu4qwx7Ns</a>
Egyébként ehhez a videóhoz kellemes emlékek fűznek. Emiatt kaptam 800 ezret. :D</div>
Beszari kis balfasz vagy Sneci, akit 3 perc alatt bármikor becsicskít egy anonim troll is.
Nem kell ehhez bilincs, poop.
Egyébként ehhez a videóhoz kellemes emlékek fűznek. Emiatt kaptam 800 ezret. :D</div>
Beszari kis balfasz vagy Sneci, akit 3 perc alatt bármikor becsicskít egy anonim troll is.
Nem kell ehhez bilincs, poop.
Jun 12, 2012 11:13:04
Géntolvaj református
Jun 12, 2012 11:17:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Itt éppen hátra lett fogva a kezem, és már bilincsben vagyok, te szar. :D
Na, ez vagy te. A képernyő mögül bátran leszarozol, de ha összefutnánk az utcán, bepánikolva makognád, hogy "nye tyessék bántyanyi, nyem úty gontyoltyam!":)
Na, ez vagy te. A képernyő mögül bátran leszarozol, de ha összefutnánk az utcán, bepánikolva makognád, hogy "nye tyessék bántyanyi, nyem úty gontyoltyam!":)
Jun 12, 2012 11:17:13
Kóser Szalonna
Jun 12, 2012 11:25:34
Sodi, te verekedtél már életedben? Akár úgy is, hogy nem balhéból, hanem mondjuk valami küzdősport (hahaha) edzésén?
Jun 12, 2012 11:25:34
sodika
Jun 12, 2012 11:28:50
<div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>Sodi, te verekedtél már életedben? Akár úgy is, hogy nem balhéból, hanem mondjuk valami küzdősport (hahaha) edzésén?</div>
Minek az, nem az őserdőben élünk. :D
Minek az, nem az őserdőben élünk. :D
Jun 12, 2012 11:28:50
törzsgyökeres
Jun 12, 2012 11:30:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div><a href="http://www.youtube.com/watch?v=qZsu4qwx7Ns" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=qZsu4qwx7Ns</a>
és hol van az a pénz? mennyit tudsz belőle felmutatni? nincs 800 forint sem a zsebedben, és tele vagy adósságokkal. még a rezsire valót sem tudod összeszedni, minden alkalommal kénytelen vagy anyádnak mentegetőzni, hogy miért nem tudod kifizetni neki a létfenntartásod rád eső részét. ha anyád nem lenne már régen éhen haltál volna. itt tartasz 30 éves informatikusként, te szar.:)))
és hol van az a pénz? mennyit tudsz belőle felmutatni? nincs 800 forint sem a zsebedben, és tele vagy adósságokkal. még a rezsire valót sem tudod összeszedni, minden alkalommal kénytelen vagy anyádnak mentegetőzni, hogy miért nem tudod kifizetni neki a létfenntartásod rád eső részét. ha anyád nem lenne már régen éhen haltál volna. itt tartasz 30 éves informatikusként, te szar.:)))
Jun 12, 2012 11:30:25
Kérdezőbiztos
Jun 12, 2012 11:31:14
Jajj, de bátran szarozik a kis Poop.
Ez meg a verekedés?
Láttátok, hogy milyen beállása volt a retardcsapattal?
Láttátok, hogy miként fog meg egy fegyvert a lompiacos videón?
Válasznak ennyi épp elég.
Ez meg a verekedés?
Válasznak ennyi épp elég.
Jun 12, 2012 11:31:14
Géntolvaj református
Jun 12, 2012 11:32:01
<div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>Sodi, te verekedtél már életedben? Akár úgy is, hogy nem balhéból, hanem mondjuk valami küzdősport (hahaha) edzésén?</div>
Egyszer volt, hogy egy cigány csöves odament hozzá, nem sikerült a cigányidomítás, ezért szorult helyzetéből úgy tört ki, hogy belepókemberezett egyet az arcába. De nem hiszem, hogy az verekedésnek számít.
Egyszer volt, hogy egy cigány csöves odament hozzá, nem sikerült a cigányidomítás, ezért szorult helyzetéből úgy tört ki, hogy belepókemberezett egyet az arcába. De nem hiszem, hogy az verekedésnek számít.
Jun 12, 2012 11:32:01
Kérdezőbiztos
Jun 12, 2012 11:32:42
<div class="quote"><div class="author">Kérdezőbiztos</div>Jajj, de bátran szarozik a kis Poop.
Ez meg a verekedés?
Válasznak ennyi épp elég.</div>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=DM3XY5pQH1U" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=DM3XY5pQH1U</a>
2:34-től.
Ez meg a verekedés?
Válasznak ennyi épp elég.</div>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=DM3XY5pQH1U" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=DM3XY5pQH1U</a>
2:34-től.
Jun 12, 2012 11:32:42
Géntolvaj református
Jun 12, 2012 11:34:51
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=uCPuswctnjU" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=uCPuswctnjU</a>
Szegény Sodi, hogy beletenyerelnek a púpjába, rossz nézni! Egyébként neked bejön az OPNI-szökevény Waszlavik zenéje? Látszik, hogy nincs zenei ízlésed.
Szegény Sodi, hogy beletenyerelnek a púpjába, rossz nézni! Egyébként neked bejön az OPNI-szökevény Waszlavik zenéje? Látszik, hogy nincs zenei ízlésed.
Jun 12, 2012 11:34:51
törzsgyökeres
Jun 12, 2012 11:45:51
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div><div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>Sodi, te verekedtél már életedben? Akár úgy is, hogy nem balhéból, hanem mondjuk valami küzdősport (hahaha) edzésén?</div>
Egyszer volt, hogy egy cigány csöves odament hozzá, nem sikerült a cigányidomítás, ezért szorult helyzetéből úgy tört ki, hogy belepókemberezett egyet az arcába. De nem hiszem, hogy az verekedésnek számít.</div>
+ egyszer megsimogatta Sherlock Porks vállát kántorral. az már kvázi-verekedés.
sőt, sokszor ábrándozott arról, hogy hogyan törné szilánkosra a trollok csontjait. ez is kvázi.
Egyszer volt, hogy egy cigány csöves odament hozzá, nem sikerült a cigányidomítás, ezért szorult helyzetéből úgy tört ki, hogy belepókemberezett egyet az arcába. De nem hiszem, hogy az verekedésnek számít.</div>
+ egyszer megsimogatta Sherlock Porks vállát kántorral. az már kvázi-verekedés.
sőt, sokszor ábrándozott arról, hogy hogyan törné szilánkosra a trollok csontjait. ez is kvázi.
Jun 12, 2012 11:45:51
Fotelrocker_Presszócigány
Jun 12, 2012 11:48:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Itt éppen hátra lett fogva a kezem, és már bilincsben vagyok, te szar. :D</div>
miért, ha nem vagy bilincselve széthajigáltad volna mindkét rendőr mi?? valószínű.. egyébként milyen komoly ahogy megy felé a rendőr ez a kis csicska meg csak hátrál.. ilyen kemény csicska gyerek vagy te bazdmeg csak a neten nagy a pofád:DD
Itt éppen hátra lett fogva a kezem, és már bilincsben vagyok, te szar. :D</div>
miért, ha nem vagy bilincselve széthajigáltad volna mindkét rendőr mi?? valószínű.. egyébként milyen komoly ahogy megy felé a rendőr ez a kis csicska meg csak hátrál.. ilyen kemény csicska gyerek vagy te bazdmeg csak a neten nagy a pofád:DD
Jun 12, 2012 11:48:39
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 12, 2012 11:53:25
Ez egy hat evvel ezelotti felvetel.
Azota Sodi mar szalkasra gyurta magat, es ideologiailag is sokkal kepzettebb.
Majd figyeljetek meg a legkozelebbi kilakoltatasnal, ahogy a kappanyosok rohamcsapatat vezeti a rendorok (vagy RGL?) ellen.
Azota Sodi mar szalkasra gyurta magat, es ideologiailag is sokkal kepzettebb.
Majd figyeljetek meg a legkozelebbi kilakoltatasnal, ahogy a kappanyosok rohamcsapatat vezeti a rendorok (vagy RGL?) ellen.
Jun 12, 2012 11:53:25
törzsgyökeres
Jun 12, 2012 11:53:39
sneci, egyébként te hogy reagálnál arra, ha anyád azt a szöveget nyomná neked kaja helyett, amit te nyomsz neki rezsipénz helyett?
mit szólnál, ha ebéd helyett azt mondaná, hogy örülj a tegnapi ebédnek, és annak, hogy legalább egészségesek vagytok?
mit szólnál, ha ebéd helyett azt mondaná, hogy örülj a tegnapi ebédnek, és annak, hogy legalább egészségesek vagytok?
Jun 12, 2012 11:53:39
törzsgyökeres
Jun 12, 2012 11:56:32
sneci, mit csinálnál, ha anyád az excelre való hivatkozással leállna a zabáltatásoddal?
hogyan oldanád meg, hogy ne éhezzél? keresnél valami rokont akin élősködhetsz?
hogyan oldanád meg, hogy ne éhezzél? keresnél valami rokont akin élősködhetsz?
Jun 12, 2012 11:56:32
Géntolvaj református
Jun 12, 2012 11:58:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Minek az, nem az őserdőben élünk. :D</div>
Szép, hogy tegnap kiderült, Sodi nem biztos a férfiasságában, most meg bevallja, hogy képtelen lenne megvédeni magát és családját, ahogy az egy férfitól elvárható lenne.
Szép, hogy tegnap kiderült, Sodi nem biztos a férfiasságában, most meg bevallja, hogy képtelen lenne megvédeni magát és családját, ahogy az egy férfitól elvárható lenne.
Jun 12, 2012 11:58:05
sodika
Jun 12, 2012 11:58:34
Rohamrendőrre közelharcban és egyedül nem támadunk.
Kártérítés ilyenkor a passzivitásra jár.
Egyébként össze kéne spannolni néhány ilyen oszlatóval, hogy időnként vigyenek be néhányunkat tök értelmetlenül. Oszt utána megosztozunk a kártérítésen. :DDDD
Egyébként össze kéne spannolni néhány ilyen oszlatóval, hogy időnként vigyenek be néhányunkat tök értelmetlenül. Oszt utána megosztozunk a kártérítésen. :DDDD
Jun 12, 2012 11:58:34
sodika
Jun 12, 2012 11:59:22
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>most meg bevallja, hogy képtelen lenne megvédeni magát és családját, ahogy az egy férfitól elvárható lenne.</div>
Védekezni úgy kell, hogy hang -és képfelvételt készítesz a támadókról. A többi a rendőrség dolga.
Védekezni úgy kell, hogy hang -és képfelvételt készítesz a támadókról. A többi a rendőrség dolga.
Jun 12, 2012 11:59:22
sodika
Jun 12, 2012 11:59:36
Na meló, csá.
Jun 12, 2012 11:59:36
Trollopata
Jun 12, 2012 12:00:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Rohamrendőrre közelharcban és egyedül nem támadunk.
Egyébként össze kéne spannolni néhány ilyen oszlatóval, hogy időnként vigyenek be néhányunkat tök értelmetlenül. Oszt utána megosztozunk a kártérítésen. :DDDD</div>
Szoljal mar a Kohnpany csoportnak, hogy szervezzenek tuntetest a Melytorok utcaba, mert az adofizetok penzebol kicsalt 800ezred pont jo lenne valami kilakoltatott venasszonynak...
Egyébként össze kéne spannolni néhány ilyen oszlatóval, hogy időnként vigyenek be néhányunkat tök értelmetlenül. Oszt utána megosztozunk a kártérítésen. :DDDD</div>
Szoljal mar a Kohnpany csoportnak, hogy szervezzenek tuntetest a Melytorok utcaba, mert az adofizetok penzebol kicsalt 800ezred pont jo lenne valami kilakoltatott venasszonynak...
Jun 12, 2012 12:00:49
Kérdezőbiztos
Jun 12, 2012 12:01:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Rohamrendőrre közelharcban és egyedül nem támadunk.
Tök jó ötlet.
Ő utána nem faszul ám a feletteseitől egy kicsit sem.
Vagy oda is osztunk pénzt tesó?
Milyen okosságod van még?
Tök jó ötlet.
Ő utána nem faszul ám a feletteseitől egy kicsit sem.
Vagy oda is osztunk pénzt tesó?
Milyen okosságod van még?
Jun 12, 2012 12:01:25
Géntolvaj református
Jun 12, 2012 12:01:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Védekezni úgy kell, hogy hang -és képfelvételt készítesz a támadókról. A többi a rendőrség dolga.</div>
Tehát, ha a feleséged megerőszakolják a cigányok egy szűk sikátorban, te ahelyett, hogy megvédenéd, leállsz kamerázni? Ugye azért nem csapod ki rá?
Tehát, ha a feleséged megerőszakolják a cigányok egy szűk sikátorban, te ahelyett, hogy megvédenéd, leállsz kamerázni? Ugye azért nem csapod ki rá?
Jun 12, 2012 12:01:37
törzsgyökeres
Jun 12, 2012 12:02:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Rohamrendőrre közelharcban és egyedül nem támadunk.</div>
te funkcionális analfabéta vagy?
nem arról volt szó, hogy nem támadsz, hanem arról, hogy megy feléd a rendőr, és te hátrálsz. tudod mi a különbség a nem támadni és a hátrálni között?
tanulj már meg magyarul, bazmeg.
te funkcionális analfabéta vagy?
nem arról volt szó, hogy nem támadsz, hanem arról, hogy megy feléd a rendőr, és te hátrálsz. tudod mi a különbség a nem támadni és a hátrálni között?
tanulj már meg magyarul, bazmeg.
Jun 12, 2012 12:02:05
törzsgyökeres
Jun 12, 2012 12:04:24
sneci, te ha szembe kerülnél egy trollal, aki megindulna feléd, te akkor is hátrálnál.
Jun 12, 2012 12:04:24
SoDomIa
Jun 12, 2012 12:05:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div> De könyörgöm a 100-at csak törlesztésre miből fizette volna? Jó állása volt? Ugyan már..</div>
HAHÓ!
Ki az a fasz, aki így ad hitelt? :)
Ezen gondolkozz már el!
Aki hitelképtelen annak NEM SZABAD ADNI.
Ennyi a titok.</div>
sneci te segg, hát a te diákhiteleddel mi van? amikor arról ábrándozol, hogy kölcsönkérsz a spanyol biciklitúrára, akkor te hitelképesnek tartod magad? Pont egy ilyen csaló geci, szoctámos, bukott vállalkozó, milliós adósságokkal akarja elmagyarázni, kinek kéne hitelt adni? ez is olyan, mint amikor shitpaja szakdogáján röhögsz, fikázod más feleségét, vagy éppen a buzik és az ötkenyér irodája a téma. nem gondolod, hogy te vagy az utolsó, akinek véleménye lehet ezekben az ügyekben, púpi? látom tegnap nagyon keményen nyomtad a melót, XD
HAHÓ!
Ki az a fasz, aki így ad hitelt? :)
Ezen gondolkozz már el!
Aki hitelképtelen annak NEM SZABAD ADNI.
Ennyi a titok.</div>
sneci te segg, hát a te diákhiteleddel mi van? amikor arról ábrándozol, hogy kölcsönkérsz a spanyol biciklitúrára, akkor te hitelképesnek tartod magad? Pont egy ilyen csaló geci, szoctámos, bukott vállalkozó, milliós adósságokkal akarja elmagyarázni, kinek kéne hitelt adni? ez is olyan, mint amikor shitpaja szakdogáján röhögsz, fikázod más feleségét, vagy éppen a buzik és az ötkenyér irodája a téma. nem gondolod, hogy te vagy az utolsó, akinek véleménye lehet ezekben az ügyekben, púpi? látom tegnap nagyon keményen nyomtad a melót, XD
Jun 12, 2012 12:05:43
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 12, 2012 12:05:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként össze kéne spannolni néhány ilyen oszlatóval, hogy időnként vigyenek be néhányunkat tök értelmetlenül. Oszt utána megosztozunk a kártérítésen. :DDDD</div>
Cigány.
Cigány.
Jun 12, 2012 12:05:54
sodika
Jun 12, 2012 12:06:53
Hihi, Árpád megint hozzászólt a tegnapi videómhoz.
Idézet a végéről:
"Ennek a rendőrnek kell a feje, ha pedig bármi okból valaki megoldaná a problémát, azaz megölné, akkor a családja is! "
"a rendőröket és a politikusokat ölni, ölni, ölni kell. Egy bűnöző halála a társadalom számára áldás, a bűnözésre átok, a Sátánra búbánat."
forrás:
<a href="https://www.facebook.com/multimedia.hirhatter/posts/404545189587125" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/multimedia.hirhatter/posts/404545189587125</a>
Idézet a végéről:
"Ennek a rendőrnek kell a feje, ha pedig bármi okból valaki megoldaná a problémát, azaz megölné, akkor a családja is! "
"a rendőröket és a politikusokat ölni, ölni, ölni kell. Egy bűnöző halála a társadalom számára áldás, a bűnözésre átok, a Sátánra búbánat."
forrás:
<a href="https://www.facebook.com/multimedia.hirhatter/posts/404545189587125" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/multimedia.hirhatter/posts/404545189587125</a>
Jun 12, 2012 12:06:53
sodika
Jun 12, 2012 12:08:18
<div class="quote"><div class="author">SoDomIa</div>
sneci te segg, hát a te diákhiteleddel mi van?</div>
Mi lenne?
Azt sem kellett volna odaadni nekem.
Szigorú hitelbírálat nélkül senkinek semmit.
sneci te segg, hát a te diákhiteleddel mi van?</div>
Mi lenne?
Azt sem kellett volna odaadni nekem.
Szigorú hitelbírálat nélkül senkinek semmit.
Jun 12, 2012 12:08:18
törzsgyökeres
Jun 12, 2012 12:09:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hihi, Árpád megint hozzászólt a tegnapi videómhoz.
Idézet a végéről:
forrás:
<a href="https://www.facebook.com/multimedia.hirhatter/posts/404545189587125" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/multimedia.hirhatter/posts/404545189587125</a></div>
és ez nevezi magát keresztyénnek. facepalm.
Idézet a végéről:
forrás:
<a href="https://www.facebook.com/multimedia.hirhatter/posts/404545189587125" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/multimedia.hirhatter/posts/404545189587125</a></div>
és ez nevezi magát keresztyénnek. facepalm.
Jun 12, 2012 12:09:44
Andy Dufresne
Jun 12, 2012 12:10:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hihi, Árpád megint hozzászólt a tegnapi videómhoz.
Idézet a végéről:
forrás:
Ez nem vicces, recskas. Ez az ember tenyleg beteg. Be kene zarni.
Idézet a végéről:
forrás:
Ez nem vicces, recskas. Ez az ember tenyleg beteg. Be kene zarni.
Jun 12, 2012 12:10:26
Kóser Szalonna
Jun 12, 2012 12:10:57
Idézet a végéről:
forrás:
Szerinted épelméjű ez az ember? Még a legelvakultabb, utcán balhéző csőcselék sem mond ilyeneket...
Idézet a végéről:
forrás:
Szerinted épelméjű ez az ember? Még a legelvakultabb, utcán balhéző csőcselék sem mond ilyeneket...
Jun 12, 2012 12:10:57
Andy Dufresne
Jun 12, 2012 12:12:45
"Works at gárdista * Studied at Atilla Király Népfőiskola"
:D :D :D
<a href="http://www.facebook.com/andras.hanczik" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/andras.hanczik</a>
:D :D :D
<a href="http://www.facebook.com/andras.hanczik" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/andras.hanczik</a>
Jun 12, 2012 12:12:45
sodika
Jun 12, 2012 12:17:00
Egyébként most poénból szívesen elküldeném Árpádnak a vágatlan anyagot, ha biztos lennék benne, hogy kérésemnek megfelelően megtartja saját magának, és nem lesz Hírháttér.org plakát horogkeresztekkel és/vagy ördögszarvakkal a rendőrbácsi arcából, így viszont inkább nem teszem. :D
Pellengérre csak az agresszív rendőrt kell állítani. Aki vagy tettlegesen vagy verbálisan agresszív. Ezek tegnap Monoron ostobák (értsd: totálisan tanácstalanok, döntésképtelenek és gyávák) voltak, de agresszívek nem, éppen ezért megérdemlik az előzékenységet.
Pellengérre csak az agresszív rendőrt kell állítani. Aki vagy tettlegesen vagy verbálisan agresszív. Ezek tegnap Monoron ostobák (értsd: totálisan tanácstalanok, döntésképtelenek és gyávák) voltak, de agresszívek nem, éppen ezért megérdemlik az előzékenységet.
Jun 12, 2012 12:17:00
törzsgyökeres
Jun 12, 2012 12:17:12
recsító, csinálj egy telefoninterjút titánnal, hogy mi volt az elmeszakértői vizsgálaton.
lehet, hogy obama szúratta közben a szívét.
lehet, hogy obama szúratta közben a szívét.
Jun 12, 2012 12:17:12
sodika
Jun 12, 2012 12:19:05
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>recsító, csinálj egy telefoninterjút titánnal, hogy mi volt az elmeszakértői vizsgálaton.
lehet, hogy obama szúratta közben a szívét.</div>
Az ma volt?
Hogy repül az idő.
Egyébként ez kivételesen jó ötlet.
lehet, hogy obama szúratta közben a szívét.</div>
Az ma volt?
Hogy repül az idő.
Egyébként ez kivételesen jó ötlet.
Jun 12, 2012 12:19:05
Kérdezőbiztos
Jun 12, 2012 12:19:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként most poénból szívesen elküldeném Árpádnak a vágatlan anyagot, ha biztos lennék benne, hogy kérésemnek megfelelően megtartja saját magának, és nem lesz Hírháttér.org plakát horogkeresztekkel és/vagy ördögszarvakkal a rendőrbácsi arcából, így viszont inkább nem teszem. :D
Pellengérre csak az agresszív rendőrt kell állítani. Aki vagy tettlegesen vagy verbálisan agresszív. Ezek tegnap Monoron ostobák (értsd: totálisan tanácstalanok, döntésképtelenek és gyávák) voltak, de agresszívek nem, éppen ezért megérdemlik az előzékenységet.</div>
Inkább egyél hámot.
Pellengérre csak az agresszív rendőrt kell állítani. Aki vagy tettlegesen vagy verbálisan agresszív. Ezek tegnap Monoron ostobák (értsd: totálisan tanácstalanok, döntésképtelenek és gyávák) voltak, de agresszívek nem, éppen ezért megérdemlik az előzékenységet.</div>
Inkább egyél hámot.
Jun 12, 2012 12:19:28
Feljelentő Feri
Jun 12, 2012 12:22:29
* csodálkozik Endre ostobaságán *
Jun 12, 2012 12:22:29
sodika
Jun 12, 2012 12:23:03
<div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>
Szerinted épelméjű ez az ember? Még a legelvakultabb, utcán balhéző csőcselék sem mond ilyeneket...</div>
Persze, hogy épelméjű.
Ez nekem akkor esett le, amikor csinált egy olyan letölthető mp3-formájú rádióműsort, ahol teli torokból üvöltözött, és szitkozódott. Két ilyen kiabálás között megállt, és a vonalban lévő ismerősének teljesen nyugodt, és békés hangon ezt mondta:
- bocsánat, csak felvétel van, és kell a műsor
A telefonvonal végén a hölgy kuncogva:
- Értem, persze.
Ezután Árpád ismét elkezdte az ordítozást és a szitkozódást, mintha nem is lett volna ez az apró kitérő.
Ekkor jöttem rá, hogy teljesen normális, és értelmes, csak hülyéskedik egy kicsit a kamerának és a mikrofonnak. Meg a netnek.
Szerinted épelméjű ez az ember? Még a legelvakultabb, utcán balhéző csőcselék sem mond ilyeneket...</div>
Persze, hogy épelméjű.
Ez nekem akkor esett le, amikor csinált egy olyan letölthető mp3-formájú rádióműsort, ahol teli torokból üvöltözött, és szitkozódott. Két ilyen kiabálás között megállt, és a vonalban lévő ismerősének teljesen nyugodt, és békés hangon ezt mondta:
- Értem, persze.
Ezután Árpád ismét elkezdte az ordítozást és a szitkozódást, mintha nem is lett volna ez az apró kitérő.
Ekkor jöttem rá, hogy teljesen normális, és értelmes, csak hülyéskedik egy kicsit a kamerának és a mikrofonnak. Meg a netnek.
Jun 12, 2012 12:23:03
Kóser Szalonna
Jun 12, 2012 12:25:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>
Persze, hogy épelméjű.
- Értem, persze.
Ekkor jöttem rá, hogy teljesen normális, és értelmes, csak hülyéskedik egy kicsit a kamerának és a mikrofonnak. Meg a netnek.</div>
Szóval csak trollkodik?
Persze, hogy épelméjű.
- Értem, persze.
Ekkor jöttem rá, hogy teljesen normális, és értelmes, csak hülyéskedik egy kicsit a kamerának és a mikrofonnak. Meg a netnek.</div>
Szóval csak trollkodik?
Jun 12, 2012 12:25:52
Jézus
Jun 12, 2012 12:28:41
ÁRPÁD!
HÁT MI A PICSÁT KÉPZELSZ TE MAGADRÓL,HOGY CSAK ÚGY FŰRÉSZELGETNÉL EMBERI FEJEKET? GYILKOLNI AKARSZ?MEG AKAROD SÉRTENI A TÖRVÉNYEIMET?
HÁT KAPJÁL MÁR A FEJEDHEZ ÖCSÉM!!!!!4444
ps: ezek után ne is álmodj,hogy elintézzem az EB-t, ahogy kérted!
HÁT MI A PICSÁT KÉPZELSZ TE MAGADRÓL,HOGY CSAK ÚGY FŰRÉSZELGETNÉL EMBERI FEJEKET? GYILKOLNI AKARSZ?MEG AKAROD SÉRTENI A TÖRVÉNYEIMET?
HÁT KAPJÁL MÁR A FEJEDHEZ ÖCSÉM!!!!!4444
ps: ezek után ne is álmodj,hogy elintézzem az EB-t, ahogy kérted!
Jun 12, 2012 12:28:41
sodika
Jun 12, 2012 12:28:46
<div class="quote"><div class="author">Feljelentő Feri</div>* csodálkozik Endre ostobaságán *</div>
Pontosan azért takartam ki a rendőrt, mert előre éreztem, hogy ebből nagy felháborodás lesz itt-ott, viszont én ne legyek már belekeverve abba, hogy mindenhol kiplakátolják az arcát, kiírják a nevét. Épp ezért nem adom ki a vágatlan felvételt senkinek, és a hosszabb verzióban is ki lesz kockázva az illető. :)
Pontosan azért takartam ki a rendőrt, mert előre éreztem, hogy ebből nagy felháborodás lesz itt-ott, viszont én ne legyek már belekeverve abba, hogy mindenhol kiplakátolják az arcát, kiírják a nevét. Épp ezért nem adom ki a vágatlan felvételt senkinek, és a hosszabb verzióban is ki lesz kockázva az illető. :)
Jun 12, 2012 12:28:46
sodika
Jun 12, 2012 12:29:07
<div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>
Szóval csak trollkodik?</div>
A jelek szerint igen.
Szóval csak trollkodik?</div>
A jelek szerint igen.
Jun 12, 2012 12:29:07
sodika
Jun 12, 2012 12:30:08
Na meló, csá.
Jun 12, 2012 12:30:08
SoDomIa
Jun 12, 2012 12:31:58
egyébként a koponyafűrészelés, azaz trepanáció az ősmagyar sámánok tudománya volt, és pont a kereszténység szorította vissza ezt a gyakorlatot. szóval magyarosnak magyaros, de nem túl keresztényi.
Jun 12, 2012 12:31:58
sodika
Jun 12, 2012 12:37:38
Jé, most nézem, nem is ma volt a Soós Jocó vizsgálata, hanem tegnap. Hogy repül az idő. Majd tényleg megkérdezem tőle, mi volt.
De most akkor is melózok.
Csá.
Csá.
Jun 12, 2012 12:37:38
SoDomIa
Jun 12, 2012 12:41:59
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Jé, most nézem, nem is ma volt a Soós Jocó vizsgálata, hanem tegnap. Hogy repül az idő. Majd tényleg megkérdezem tőle, mi volt.
Csá.</div>
hamarosan várható a tiéd is, hehe...
Csá.</div>
hamarosan várható a tiéd is, hehe...
Jun 12, 2012 12:41:59
Jörg Haider
Jun 12, 2012 12:43:23
Sodi, harmadszor kérdezem: mi az álláspontod a filmezési jogokkal kapcsolatban?
Jun 12, 2012 12:43:23
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ez szerintem tök jó stratégia.
És BE IS JÖN, ha nem jön már az első lépésnél valami fasz, aki azt mondja, hogy "bazmeg, Sodi, te is olyan vagy, mint ezek?"
Na, ekkor leszek ideges. Mert lófaszt vagyok olyan, csak éppen mérséklő hatást akarok kifejteni, azt pedig nem lehet elefántként a porcelánboltba.