sodika
Jun 11, 2012 19:27:10
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Igen? Melyik számokban láthatjuk / olvashatjuk a beszámolódat a mai eseményről?</div>
Majd meglátod.
Igen? Melyik számokban láthatjuk / olvashatjuk a beszámolódat a mai eseményről?</div>
Majd meglátod.
Jun 11, 2012 19:27:10
banshee
Jun 11, 2012 19:27:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div> hahaha-hatyvanhat-mátyotperc tyútúb csatorna?</div>
Emellett a FUSZ-nak és az Utca Népének.</div>
FUSZ?
Faszverő Untermenschek Szövetsége?
FUSZ?
Faszverő Untermenschek Szövetsége?
Jun 11, 2012 19:27:44
snecigeci
Jun 11, 2012 19:29:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Majd meglátod.</div>
Meglátom? Rendben. Hol tudom megvenni az Utca Népét?
Meglátom? Rendben. Hol tudom megvenni az Utca Népét?
Káoszkapitány
<div class="quote"><div class="author">banshee</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div> hahaha-hatyvanhat-mátyotperc tyútúb csatorna?</div>
FUSZ?
Faszverő Untermenschek Szövetsége?</div>
Fasisztákat Utálók Szervezete.
FUSZ?
Faszverő Untermenschek Szövetsége?</div>
Fasisztákat Utálók Szervezete.
sodika
Jun 11, 2012 19:29:44
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>
FUSZ?</div>
Elírtam. FÚSZ.
FUSZ?</div>
Elírtam. FÚSZ.
Jun 11, 2012 19:29:44
banshee
Jun 11, 2012 19:30:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Vak néni házát árverezik, hahó.
Nincs semmi méltányosság.
Vak? Öreg? Agyvérzésen esett át.
Á, le van az szarva.
Na, EZT kell többek között megszüntetni.
Meg azt, hogy ne lehessen azt mondani a hitelezőnek, hogy oké, haver, itt a ház, de akkor nem tartozom semmivel ezen felül.</div>
Ha ez meg lenne szüntetve, mindenki keresne egy fogyatékos családtagot, aki felveszi a kölcsönt amit baszik fizetni és nem lehet onnan kirakni. Ez tetszene, púpos?
Á, le van az szarva.
Meg azt, hogy ne lehessen azt mondani a hitelezőnek, hogy oké, haver, itt a ház, de akkor nem tartozom semmivel ezen felül.</div>
Ha ez meg lenne szüntetve, mindenki keresne egy fogyatékos családtagot, aki felveszi a kölcsönt amit baszik fizetni és nem lehet onnan kirakni. Ez tetszene, púpos?
Jun 11, 2012 19:30:07
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 11, 2012 19:30:31
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Vak néni házát árverezik, hahó.
Nincs semmi méltányosság.</div>
Ezt te honnan tudod? Mert Balogh mondta? Semmit sem tudsz az ügy előéletéről. Nem is érdekel.
És mi a megoldás? Hogy elengedik neki a hitelt, és mi adófizetők dobjuk össze a végén?
Nincs semmi méltányosság.</div>
Ezt te honnan tudod? Mert Balogh mondta? Semmit sem tudsz az ügy előéletéről. Nem is érdekel.
És mi a megoldás? Hogy elengedik neki a hitelt, és mi adófizetők dobjuk össze a végén?
Jun 11, 2012 19:30:31
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 11, 2012 19:31:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Elírtam. FÚSZ.</div>
Faszverő Újságíró-wannabe-k Szórólapja?
Faszverő Újságíró-wannabe-k Szórólapja?
Jun 11, 2012 19:31:43
sodika
Jun 11, 2012 19:32:54
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Ezt te honnan tudod?</div>
Onnan, hogy a végrehajtási eljárás édesapám agyvérzését is pontosan ugyanígy leszarja. Nincs semmiféle egészségügyi vagy egyéb méltányosság. Egyszerűen nincs ilyen jogintézmény. Nincs törvényi lehetőség rá. Nem írták bele a törvénybe.
Onnan, hogy a végrehajtási eljárás édesapám agyvérzését is pontosan ugyanígy leszarja. Nincs semmiféle egészségügyi vagy egyéb méltányosság. Egyszerűen nincs ilyen jogintézmény. Nincs törvényi lehetőség rá. Nem írták bele a törvénybe.
Jun 11, 2012 19:32:54
snecigeci
Jun 11, 2012 19:33:57
Lakás alanyi jogon jár mindenkinek. Mit is mondott a púpos, min. 1.5 szobás, internettel?
Majd gyárt az állam hozzá pénzt, a faszért kell evidenciákat magyarázni.
Majd gyárt az állam hozzá pénzt, a faszért kell evidenciákat magyarázni.
Jun 11, 2012 19:33:57
sodika
Jun 11, 2012 19:34:04
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>nne szüntetve, mindenki keresne egy fogyatékos családtagot, aki felveszi a kölcsönt amit baszik fizetni és nem lehet onnan kirakni. Ez tetszene, púpos?</div>
Aki olyan embernek ad kölcsön, aki beteg, az magára vessen, miért volt ilyen hülye. Aki pedig olyan embernek, aki lerokkant, az pedig így járt, miért nem küldte el orvosi vizsgálatra a hitelfelvevőt a hitelbírálat részeként? Vágod...
Aki olyan embernek ad kölcsön, aki beteg, az magára vessen, miért volt ilyen hülye. Aki pedig olyan embernek, aki lerokkant, az pedig így járt, miért nem küldte el orvosi vizsgálatra a hitelfelvevőt a hitelbírálat részeként? Vágod...
Jun 11, 2012 19:34:04
banshee
Jun 11, 2012 19:34:29
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Onnan, hogy a végrehajtási eljárás édesapám agyvérzését is pontosan ugyanígy leszarja. Nincs semmiféle egészségügyi vagy egyéb méltányosság. Egyszerűen nincs ilyen jogintézmény. Nincs törvényi lehetőség rá. Nem írták bele a törvénybe.</div>
Nanáhogy!
Mert mindenki kenné meg az orvost hogy igazoljon neki akármit, tudod a túlélés a morál előtt van, ki is mondta ezt?
Onnan, hogy a végrehajtási eljárás édesapám agyvérzését is pontosan ugyanígy leszarja. Nincs semmiféle egészségügyi vagy egyéb méltányosság. Egyszerűen nincs ilyen jogintézmény. Nincs törvényi lehetőség rá. Nem írták bele a törvénybe.</div>
Nanáhogy!
Mert mindenki kenné meg az orvost hogy igazoljon neki akármit, tudod a túlélés a morál előtt van, ki is mondta ezt?
Jun 11, 2012 19:34:29
snecigeci
Jun 11, 2012 19:36:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Aki olyan embernek ad kölcsön, aki beteg, az magára vessen, miért volt ilyen hülye. Aki pedig olyan embernek, aki lerokkant, az pedig így járt, miért nem küldte el orvosi vizsgálatra a hitelfelvevőt a hitelbírálat részeként? Vágod...</div>
A zsidó tanár úr is rákos beteg, őt miért nem küldted el orvosi vizsgálatra annak idején? Tekintettel az állapotára, ő már semmivel nem tartozik neked, púp!
A zsidó tanár úr is rákos beteg, őt miért nem küldted el orvosi vizsgálatra annak idején? Tekintettel az állapotára, ő már semmivel nem tartozik neked, púp!
Jun 11, 2012 19:36:16
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 11, 2012 19:36:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Onnan, hogy a végrehajtási eljárás édesapám agyvérzését is pontosan ugyanígy leszarja. Nincs semmiféle egészségügyi vagy egyéb méltányosság. Egyszerűen nincs ilyen jogintézmény. Nincs törvényi lehetőség rá. Nem írták bele a törvénybe.</div>
Akkor meg mi a fasznak tüntettek a végrehajtónál?
Írjál levelet a képviselődnek, hogy változtassák meg a törvényt. Vagy menj be a parlamentbe és az ülés közben kiabálj le a sajtópáholyból: "Beteg emberek adósságát el kell engedni!"
Írjál levelet a képviselődnek, hogy változtassák meg a törvényt. Vagy menj be a parlamentbe és az ülés közben kiabálj le a sajtópáholyból: "Beteg emberek adósságát el kell engedni!"
Jun 11, 2012 19:36:20
sodika
Jun 11, 2012 19:36:43
banshee :
Szigorúvá kell tenni az ellenőrzéseket.
Aki tényleg rokkant, annak jár a méltányosság. Ennyi.
Aki tényleg rokkant, annak jár a méltányosság. Ennyi.
Jun 11, 2012 19:36:43
Ószövetségi Düh
Jun 11, 2012 19:37:38
<div class="quote"><div class="author">banshee</div><div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>Azért ez a "ha hitelt vett fel, akkor fizesse az időközben háromszorosára emelkedett részletet, vagy dögöljön meg" nem annyira egyszerű dolog ám. Ügynökök ezrei ostromolták éveken át az embereket ajánlatokkal, minden sarkon öt óriásplakát hirdette a hiteleket, aláírattak velük olyan szerződéseket, amiből egy szót sem értettek, stb. Persze, én is eszelős dolognak tartom a hitelfelvételt és soha nem tenném meg, de tényleg rengeteg ember jóhiszeműen ment bele, és nem azért, hogy terepjárót vegyen, hanem hogy végre legyen egy otthona, és ne kelljen a családnak albérletben élni. Ezekben az esetekben az ügy pontos ismerete nélkül állást foglalni igen nehéz.</div>
Baszki, ha valamit nem értek, azt nem írom alá. Pisztolyt meg senki fejéhez nem tartottak hogy devizahitelt vegyen fel. Engem amikor felvettem felhomályosítottak az árfolyamkockázatról.
Ilyen nagyon egyszerű ez.</div>
A kamatszámítás meg általános iskolai tananyag. Ha teszem azt én hó elején fütyikamerát meg repcsiiit veszek, aztán hó végén nincs pénzem még parizerre se, akkor én is szaladjak az államhoz, hogy mentsen meg?
Arról nem beszélve, hogy mi a fasznak kell devizaspekulánsokat mentegetni, mikor a forinthitelesek (akik nem ruletteztek) sokkal szarabb helyzetben vannak? Ez kibaszottul vérforraló.
Baszki, ha valamit nem értek, azt nem írom alá. Pisztolyt meg senki fejéhez nem tartottak hogy devizahitelt vegyen fel. Engem amikor felvettem felhomályosítottak az árfolyamkockázatról.
Ilyen nagyon egyszerű ez.</div>
A kamatszámítás meg általános iskolai tananyag. Ha teszem azt én hó elején fütyikamerát meg repcsiiit veszek, aztán hó végén nincs pénzem még parizerre se, akkor én is szaladjak az államhoz, hogy mentsen meg?
Arról nem beszélve, hogy mi a fasznak kell devizaspekulánsokat mentegetni, mikor a forinthitelesek (akik nem ruletteztek) sokkal szarabb helyzetben vannak? Ez kibaszottul vérforraló.
Jun 11, 2012 19:37:38
sodika
Jun 11, 2012 19:37:48
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
</div>
Béla elmondja a videóban.
Ha ott vagyunk, a potenciális vásárló elriad.
</div>
Ha ott vagyunk, a potenciális vásárló elriad.
Jun 11, 2012 19:37:48
Ószövetségi Düh
Jun 11, 2012 19:38:34
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>banshee :
Aki tényleg rokkant, annak jár a méltányosság. Ennyi.</div>
Nem arról van szó, hogy nem rokkant, te idióta!
Hanem hogy más vele veteti fel a hitelt, te ostoba fasz!
Aki tényleg rokkant, annak jár a méltányosság. Ennyi.</div>
Hanem hogy más vele veteti fel a hitelt, te ostoba fasz!
Jun 11, 2012 19:38:34
snecigeci
Jun 11, 2012 19:38:59
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ha ott vagyunk, a potenciális vásárló elriad.</div>
Na, értem már, miért visznek téged magukkal.
Na, értem már, miért visznek téged magukkal.
Jun 11, 2012 19:38:59
banshee
Jun 11, 2012 19:39:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Aki olyan embernek ad kölcsön, aki beteg, az magára vessen, miért volt ilyen hülye.</div>
Akkor meg amiatt nyígnátok hogy diszkriminálják a betegeket.
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Aki pedig olyan embernek, aki lerokkant, az pedig így járt, miért nem küldte el orvosi vizsgálatra a hitelfelvevőt a hitelbírálat részeként? Vágod...</div>
Miért kéne? Hogy mutatná ki egy orvosi vizsgálat hogy 7 év múlva agyvérzése lesz?
Akkor meg amiatt nyígnátok hogy diszkriminálják a betegeket.
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Aki pedig olyan embernek, aki lerokkant, az pedig így járt, miért nem küldte el orvosi vizsgálatra a hitelfelvevőt a hitelbírálat részeként? Vágod...</div>
Miért kéne? Hogy mutatná ki egy orvosi vizsgálat hogy 7 év múlva agyvérzése lesz?
Jun 11, 2012 19:39:09
Ószövetségi Düh
Jun 11, 2012 19:39:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
</div>
Ha ott vagyunk, a potenciális vásárló elriad.</div>
Ha téged meglát, biztos.
</div>
Ha téged meglát, biztos.
Jun 11, 2012 19:39:22
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 11, 2012 19:39:24
Sodi, miért nem magyaráztad el a vak néninek, hogy megoldhatatlan problémák megoldására ne fordítson energiát?
Miért foglalkoztok egy megoldhatatlan problémával?
Miért foglalkoztok egy megoldhatatlan problémával?
Jun 11, 2012 19:39:24
sodika
Jun 11, 2012 19:39:37
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Arról nem beszélve, hogy mi a fasznak kell devizaspekulánsokat mentegetni, mikor a forinthitelesek (akik nem ruletteztek) sokkal szarabb helyzetben vannak? Ez kibaszottul vérforraló.</div>
Azért, mert ők nem vásároltak devizát. Sőt: még a bankjuk sem vásárolt nekik a folyósításhoz devizát. Devizaalapúnak hazudják, de valójában az a deviza soha nem lett senki által megvásárolva. Ha erről lemaradtál volna, olvass vissza kicsit a hírekben.
Arról nem beszélve, hogy mi a fasznak kell devizaspekulánsokat mentegetni, mikor a forinthitelesek (akik nem ruletteztek) sokkal szarabb helyzetben vannak? Ez kibaszottul vérforraló.</div>
Azért, mert ők nem vásároltak devizát. Sőt: még a bankjuk sem vásárolt nekik a folyósításhoz devizát. Devizaalapúnak hazudják, de valójában az a deviza soha nem lett senki által megvásárolva. Ha erről lemaradtál volna, olvass vissza kicsit a hírekben.
Jun 11, 2012 19:39:37
Káoszkapitány
Jun 11, 2012 19:39:50
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Lakás alanyi jogon jár mindenkinek. Mit is mondott a púpos, min. 1.5 szobás, internettel?
Majd gyárt az állam hozzá pénzt, a faszért kell evidenciákat magyarázni.</div>
Sodi azt felejtette el hozzátenni, hogy a munka is alanyi jog és kötelesség lenne ebben az esetben. Vagy ő úgy képzelte, hogy kiutalnak neki ingyen egy lakást, ahol egész nap rejszolhat és internetezhet?
Majd gyárt az állam hozzá pénzt, a faszért kell evidenciákat magyarázni.</div>
Sodi azt felejtette el hozzátenni, hogy a munka is alanyi jog és kötelesség lenne ebben az esetben. Vagy ő úgy képzelte, hogy kiutalnak neki ingyen egy lakást, ahol egész nap rejszolhat és internetezhet?
Jun 11, 2012 19:39:50
sodika
Jun 11, 2012 19:40:10
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Hanem hogy más vele veteti fel a hitelt, te ostoba fasz!</div>
Az olyanoknak ne adjanak hitelt.
Az olyannak ad hitelt, az hülye.
Hanem hogy más vele veteti fel a hitelt, te ostoba fasz!</div>
Az olyanoknak ne adjanak hitelt.
Az olyannak ad hitelt, az hülye.
banshee
</div>
Tőletek?
</div>
Tőletek?
sodika
Jun 11, 2012 19:40:31
Tőletek?
Tőletek?
Jun 11, 2012 19:40:31
sodika
Jun 11, 2012 19:41:01
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Tőletek?</div>
Bizony.
Pontosabban a többiektől, én csak sajtós vagyok. :)
Tőletek?</div>
Bizony.
Pontosabban a többiektől, én csak sajtós vagyok. :)
Jun 11, 2012 19:41:01
sodika
Jun 11, 2012 19:41:56
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>Hogy mutatná ki egy orvosi vizsgálat hogy 7 év múlva agyvérzése lesz?</div>
Jha kérem, hitelkockázat.
Tessék egészségesnek tűnő embereknek hitelt adni.
Tessék egészségesnek tűnő embereknek hitelt adni.
Jun 11, 2012 19:41:56
snecigeci
Jun 11, 2012 19:42:05
Sneci, azt mondtad, majd meglátom a cikket. Szóval hol tudok előfizetni az Utca Népére?
Jun 11, 2012 19:42:05
banshee
Jun 11, 2012 19:42:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Azért, mert ők nem vásároltak devizát. Sőt: még a bankjuk sem vásárolt nekik a folyósításhoz devizát. Devizaalapúnak hazudják, de valójában az a deviza soha nem lett senki által megvásárolva. Ha erről lemaradtál volna, olvass vissza kicsit a hírekben.</div>
Volt rá lehetőségük hogy forintalapút vegyenek fel?
Volt?
Éltek vele?
Nem.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Volt rá lehetőségük hogy forintalapút vegyenek fel?
Volt?
Éltek vele?
Nem.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Jun 11, 2012 19:42:16
sodika
Jun 11, 2012 19:42:22
Na meló, csá.
Jun 11, 2012 19:42:22
Káoszkapitány
Jun 11, 2012 19:42:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Tőletek?</div>
Bizony.
Pontosabban a többiektől, én csak sajtós vagyok. :)</div>
És mától fogva a nap 24 órájában ott fogtok állni? Mert akkor tényleg lesz foganatja az akciónak, különben semmi.
Tőletek?</div>
Bizony.
És mától fogva a nap 24 órájában ott fogtok állni? Mert akkor tényleg lesz foganatja az akciónak, különben semmi.
Jun 11, 2012 19:42:33
Haim
Jun 11, 2012 19:42:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>nne szüntetve, mindenki keresne egy fogyatékos családtagot, aki felveszi a kölcsönt amit baszik fizetni és nem lehet onnan kirakni. Ez tetszene, púpos?</div>
Aki olyan embernek ad kölcsön, aki beteg, az magára vessen, miért volt ilyen hülye. Aki pedig olyan embernek, aki lerokkant, az pedig így járt, miért nem küldte el orvosi vizsgálatra a hitelfelvevőt a hitelbírálat részeként? Vágod...</div>
Aki beteg lesz és erre nem volt biztosítása, miközben masszív hiteleket vett fel, magára vessen. Aki pedig rokkantként agyonhitelezi magát, majd nem tudja fizetni, szintén így járt. Mit mondott a mami, mennyi a törlesztője? 600 euro? Havi 180 rugó? Tegyük fel,hogy a bank nagy geci volt és 100 rugóról felemelte 180-ra az árfolyam miatt. De könyörgöm a 100-at csak törlesztésre miből fizette volna? Jó állása volt? Ugyan már..
Aki olyan embernek ad kölcsön, aki beteg, az magára vessen, miért volt ilyen hülye. Aki pedig olyan embernek, aki lerokkant, az pedig így járt, miért nem küldte el orvosi vizsgálatra a hitelfelvevőt a hitelbírálat részeként? Vágod...</div>
Aki beteg lesz és erre nem volt biztosítása, miközben masszív hiteleket vett fel, magára vessen. Aki pedig rokkantként agyonhitelezi magát, majd nem tudja fizetni, szintén így járt. Mit mondott a mami, mennyi a törlesztője? 600 euro? Havi 180 rugó? Tegyük fel,hogy a bank nagy geci volt és 100 rugóról felemelte 180-ra az árfolyam miatt. De könyörgöm a 100-at csak törlesztésre miből fizette volna? Jó állása volt? Ugyan már..
banshee
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Tőletek?</div>
Bizony.
Mert a többiek olyan félelmetesek?
Tőletek?</div>
Bizony.
Mert a többiek olyan félelmetesek?
Ószövetségi Düh
Jun 11, 2012 19:42:57
Tőletek?</div>
Bizony.
Hogy ijedne már meg. Balogh a rendôrség elsô említésére úgy eltakarodott, mintha csak parancsba adták volna. Elijeszteni max a te fejeddel lehetne bárkit is.
Tőletek?</div>
Bizony.
Hogy ijedne már meg. Balogh a rendôrség elsô említésére úgy eltakarodott, mintha csak parancsba adták volna. Elijeszteni max a te fejeddel lehetne bárkit is.
Jun 11, 2012 19:42:57
banshee
Jun 11, 2012 19:43:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>Hogy mutatná ki egy orvosi vizsgálat hogy 7 év múlva agyvérzése lesz?</div>
Tessék egészségesnek tűnő embereknek hitelt adni.</div>
Hogy látod valakin hogy holnap agyvérzése lesz?
Tessék egészségesnek tűnő embereknek hitelt adni.</div>
Hogy látod valakin hogy holnap agyvérzése lesz?
Jun 11, 2012 19:43:46
snecigeci
Jun 11, 2012 19:44:21
50 év felett senki ne kapjon hitelt? Normális vagy, gnóm?
Valszeg te sem kapnál hitelt, meglát az orvos, ahogy beoldalazol a püffedt fejeddel meg a púpodal a rendelőbe, egyből írja az elutasító papírt.
Valszeg te sem kapnál hitelt, meglát az orvos, ahogy beoldalazol a püffedt fejeddel meg a púpodal a rendelőbe, egyből írja az elutasító papírt.
Jun 11, 2012 19:44:21
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 11, 2012 19:44:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Aki olyan embernek ad kölcsön, aki beteg, az magára vessen, miért volt ilyen hülye. Aki pedig olyan embernek, aki lerokkant, az pedig így járt, miért nem küldte el orvosi vizsgálatra a hitelfelvevőt a hitelbírálat részeként? Vágod...</div>
Változtassátok meg a törvényt. Ha a törvény kimondja, hogy beteg embertől nem szabad hitelt visszakövetelni, akkor majd mehettek tünteti, ha ezt a bank nem veszi figyelembe.
Vicces lesz, mert senki senkinek nem fog kölcsön adni semmit sem, aztán nem 1.5%-kal, hanem 15%-kal fog esni a magyar GDP, de ez téged gondolom nem érdekel. Te már rég a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" stádiumban vagy, mivel 30 éves korodra menthetetlenül elrontottad az életedet.
A vak nénit meg sajnálom, de hát menjen el az önkormányzathoz segélyért. Az azért van, nem?
Változtassátok meg a törvényt. Ha a törvény kimondja, hogy beteg embertől nem szabad hitelt visszakövetelni, akkor majd mehettek tünteti, ha ezt a bank nem veszi figyelembe.
Vicces lesz, mert senki senkinek nem fog kölcsön adni semmit sem, aztán nem 1.5%-kal, hanem 15%-kal fog esni a magyar GDP, de ez téged gondolom nem érdekel. Te már rég a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" stádiumban vagy, mivel 30 éves korodra menthetetlenül elrontottad az életedet.
A vak nénit meg sajnálom, de hát menjen el az önkormányzathoz segélyért. Az azért van, nem?
Jun 11, 2012 19:44:32
sodika
Jun 11, 2012 19:45:28
<div class="quote"><div class="author">Haim</div> De könyörgöm a 100-at csak törlesztésre miből fizette volna? Jó állása volt? Ugyan már..</div>
HAHÓ!
Ki az a fasz, aki így ad hitelt? :)
Ezen gondolkozz már el!
Aki hitelképtelen annak NEM SZABAD ADNI.
Ennyi a titok.
HAHÓ!
Ezen gondolkozz már el!
Ennyi a titok.
Jun 11, 2012 19:45:28
Ószövetségi Düh
Jun 11, 2012 19:45:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Azért, mert ők nem vásároltak devizát. Sőt: még a bankjuk sem vásárolt nekik a folyósításhoz devizát. Devizaalapúnak hazudják, de valójában az a deviza soha nem lett senki által megvásárolva. Ha erről lemaradtál volna, olvass vissza kicsit a hírekben.</div>
Tehát aki fütyikamerát vett számlabefizetés helyett, azt azért mentsük meg, mert fütyikamerát vett.
Ostoba vagy, mint a segg.
Azért, mert ők nem vásároltak devizát. Sőt: még a bankjuk sem vásárolt nekik a folyósításhoz devizát. Devizaalapúnak hazudják, de valójában az a deviza soha nem lett senki által megvásárolva. Ha erről lemaradtál volna, olvass vissza kicsit a hírekben.</div>
Tehát aki fütyikamerát vett számlabefizetés helyett, azt azért mentsük meg, mert fütyikamerát vett.
Ostoba vagy, mint a segg.
Jun 11, 2012 19:45:35
sodika
Jun 11, 2012 19:47:08
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>30 éves korodra menthetetlenül elrontottad az életedet.</div>
Ugyan már.
Csak bizonyos utakat zártak el előlem.
Ha nem lehet a nevemen semmi, majd lesz a Sodi alapítvány, vagy a Sodi egyesület nevén. :D
Ugyan már.
Ha nem lehet a nevemen semmi, majd lesz a Sodi alapítvány, vagy a Sodi egyesület nevén. :D
Jun 11, 2012 19:47:08
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 11, 2012 19:48:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>30 éves korodra menthetetlenül elrontottad az életedet.</div>
Ugyan már.
Ha nem lehet a nevemen semmi, majd lesz a Sodi alapítvány, vagy a Sodi egyesület nevén. :D</div>
Mi? A 30 forint?
Ugyan már.
Ha nem lehet a nevemen semmi, majd lesz a Sodi alapítvány, vagy a Sodi egyesület nevén. :D</div>
Mi? A 30 forint?
Jun 11, 2012 19:48:06
banshee
Jun 11, 2012 19:48:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div> De könyörgöm a 100-at csak törlesztésre miből fizette volna? Jó állása volt? Ugyan már..</div>
HAHÓ!
Ezen gondolkozz már el!
Ennyi a titok.</div>
Hallottál már hamisított munkáltatói igazolásról, púp?
HAHÓ!
Ezen gondolkozz már el!
Ennyi a titok.</div>
Hallottál már hamisított munkáltatói igazolásról, púp?
Jun 11, 2012 19:48:07
Béla
Jun 11, 2012 19:49:35
Na mi van vádlott, megkaptad már a papírt?
Jun 11, 2012 19:49:35
Ószövetségi Düh
Jun 11, 2012 19:52:06
<div class="quote"><div class="author">banshee</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div> De könyörgöm a 100-at csak törlesztésre miből fizette volna? Jó állása volt? Ugyan már..</div>
HAHÓ!
Ezen gondolkozz már el!
Ennyi a titok.</div>
Hallottál már hamisított munkáltatói igazolásról, púp?</div>
Hogy hallott volna, életében nem volt munkaviszonya.
HAHÓ!
Ezen gondolkozz már el!
Ennyi a titok.</div>
Hallottál már hamisított munkáltatói igazolásról, púp?</div>
Hogy hallott volna, életében nem volt munkaviszonya.
Jun 11, 2012 19:52:06
banshee
Jun 11, 2012 19:53:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>30 éves korodra menthetetlenül elrontottad az életedet.</div>
Ugyan már.
Feljelentő Feri szerintem nonstop levélkapcsolatban fog állni az ügyészséggel...
Ugyan már.
Feljelentő Feri szerintem nonstop levélkapcsolatban fog állni az ügyészséggel...
Jun 11, 2012 19:53:03
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 11, 2012 19:54:28
Sodi nagyon kemény a youtube kommentek között:
<i>Tökéletesen igazad van, ezért ha még egyszer a 2006 október 23-it valóban meghaladó súlyosságú visszaélés-sorozat történik, akkor <b>legalább egy rohamládának el kell véreznie a pesti flaszteron, mert úgy a helyes</b>, de én ezzel együtt csak az erőszakos, vagy kirívóan jogsértő csinovnyikokat szoktam pellengérre állítani. Az ostoba csinovnyikokat nem (márpedig egy tüntetésen az ÖSSZES megjelent embert feljelenteni szimpla gyengeelméjűség), azoknak ugyanis elég teher a saját agyi bajuk.</i>
66masodperc válasz a következőre: Ocean989 26 perccel ezelőtt
<i>Tökéletesen igazad van, ezért ha még egyszer a 2006 október 23-it valóban meghaladó súlyosságú visszaélés-sorozat történik, akkor <b>legalább egy rohamládának el kell véreznie a pesti flaszteron, mert úgy a helyes</b>, de én ezzel együtt csak az erőszakos, vagy kirívóan jogsértő csinovnyikokat szoktam pellengérre állítani. Az ostoba csinovnyikokat nem (márpedig egy tüntetésen az ÖSSZES megjelent embert feljelenteni szimpla gyengeelméjűség), azoknak ugyanis elég teher a saját agyi bajuk.</i>
66masodperc válasz a következőre: Ocean989 26 perccel ezelőtt
Jun 11, 2012 19:54:28
Mordecháj Rosenzweig
Jun 11, 2012 19:55:38
Na, bazmeg, megnéztem ezt a SOHATÖBBÉ nevű videót. Ilyen putri embereket hol lehet találni? Mégis mi a faszt akarnak ezek? Gondozóban van a helyük, nem egy másik ember lakásán! Mire gondoltál, amikor ezekkel álltál össze?
Jun 11, 2012 19:55:38
sodika
Jun 11, 2012 19:58:15
sodilegnagyobbrajongoja :
A mondat hangsúlya nem itt van, hanem itt:
"ha még egyszer a 2006 október 23-it valóban meghaladó súlyosságú visszaélés-sorozat történik"
AKKOR bizony igen.
"ha még egyszer a 2006 október 23-it valóban meghaladó súlyosságú visszaélés-sorozat történik"
AKKOR bizony igen.
Jun 11, 2012 19:58:15
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 11, 2012 19:59:33
<div class="quote"><div class="author">Mordecháj Rosenzweig</div>Na, bazmeg, megnéztem ezt a SOHATÖBBÉ nevű videót. Ilyen putri embereket hol lehet találni? Mégis mi a faszt akarnak ezek? Gondozóban van a helyük, nem egy másik ember lakásán! Mire gondoltál, amikor ezekkel álltál össze?</div>
Hőbörögtek egy jót egy szerencsétlen öregasszony kárára.
Hőbörögtek egy jót egy szerencsétlen öregasszony kárára.
Jun 11, 2012 19:59:33
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 11, 2012 20:01:01
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>sodilegnagyobbrajongoja :
AKKOR bizony igen.</div>
Ne terelj. Rendőrgyilkosságra szólítasz fel nagy nyilvánosság előtt. Ha 10 perc múlva is kint van a komment, megy a levél a zsaruknak.
Emlékszik valaki a Hermán-ügyben eljáró rendőr vagy ügyész nevére?
AKKOR bizony igen.</div>
Ne terelj. Rendőrgyilkosságra szólítasz fel nagy nyilvánosság előtt. Ha 10 perc múlva is kint van a komment, megy a levél a zsaruknak.
Emlékszik valaki a Hermán-ügyben eljáró rendőr vagy ügyész nevére?
Jun 11, 2012 20:01:01
Haim
Jun 11, 2012 20:03:01
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div> De könyörgöm a 100-at csak törlesztésre miből fizette volna? Jó állása volt? Ugyan már..</div>
HAHÓ!
Ezen gondolkozz már el!
Ennyi a titok.</div>
Ha faszság volt adni, akkor már buktak rajta, tehát mentik ami menthető! A menthető pedig az ingatlanjuk.
A kappanoktól meg egy végrehajtó vagy licitáló sem fog megijedni. Szoktunk együtt melózni bírósági végrehajtókkal, hát nem azok az ijedős srácok :-)
Ja és 2006 brutalitásáról : picsafüst egy átlagos lengyel derbi utáni verekedéshez képest. mind a tüntetők, mind a rendőrök reakciója. Menj egyszer ki és próbálj megtámadni egy lengyel rendőrt. A mellkasodra veri ki a púpodat. Vagy kapsz egy gumilövedéket (bizony ott még használják) és összefosod magad, mint jó pár hazafi, akit csak azért nem gyűjtöttek be, mert nem volt gusztusuk összeszedni a fosszagú embereket akik fetrengtek. (haslövésnél fordult elő leggyakrabban a befosás-hányás)
HAHÓ!
Ezen gondolkozz már el!
Ennyi a titok.</div>
Ha faszság volt adni, akkor már buktak rajta, tehát mentik ami menthető! A menthető pedig az ingatlanjuk.
A kappanoktól meg egy végrehajtó vagy licitáló sem fog megijedni. Szoktunk együtt melózni bírósági végrehajtókkal, hát nem azok az ijedős srácok :-)
Ja és 2006 brutalitásáról : picsafüst egy átlagos lengyel derbi utáni verekedéshez képest. mind a tüntetők, mind a rendőrök reakciója. Menj egyszer ki és próbálj megtámadni egy lengyel rendőrt. A mellkasodra veri ki a púpodat. Vagy kapsz egy gumilövedéket (bizony ott még használják) és összefosod magad, mint jó pár hazafi, akit csak azért nem gyűjtöttek be, mert nem volt gusztusuk összeszedni a fosszagú embereket akik fetrengtek. (haslövésnél fordult elő leggyakrabban a befosás-hányás)
Jun 11, 2012 20:03:01
Rendőr troll
Jun 11, 2012 20:03:25
Endre, ha nem törlöd a youtube kommentet külön gondot fordítunk rád!
Jun 11, 2012 20:03:25
Haim
Jun 11, 2012 20:04:52
AKKOR bizony igen.</div>
És majd Te kimész és rájuk lősz?
Ne röhögtess.
Butaházi meg bandája egy szabadnapos cserkészbrigád bármely lengyel focihuligán bandához képest.
Egyedül az MNA próbálkozik erőteljesen militarizálódni, de őket meg figyeli az echelon.
AKKOR bizony igen.</div>
Ne röhögtess.
Butaházi meg bandája egy szabadnapos cserkészbrigád bármely lengyel focihuligán bandához képest.
Egyedül az MNA próbálkozik erőteljesen militarizálódni, de őket meg figyeli az echelon.
Jun 11, 2012 20:04:52
banshee
Jun 11, 2012 20:05:54
AKKOR bizony igen.</div>
Sneci, akkor élessel fognak a tömegbe lőni, te gyökér...
Tudod, mint Horthy. "A hőzöngő tömegbe belelövetek..."
AKKOR bizony igen.</div>
Sneci, akkor élessel fognak a tömegbe lőni, te gyökér...
Tudod, mint Horthy. "A hőzöngő tömegbe belelövetek..."
Jun 11, 2012 20:05:54
sodika
Jun 11, 2012 20:09:20
<div class="quote"><div class="author">Rendőr troll</div>Endre, ha nem törlöd a youtube kommentet külön gondot fordítunk rád!</div>
2006. október 23-nak soha nem szabad megismétlődnie. Ami még annál is egyértelműen súlyosabb, az már bizony forradalmi helyzetnek minősül.
Az erőszakot ma már igyekezni kell 100%-osan elkerülni, és rendőrt ne bántson soha senki, ugyanakkor csonttöréses, szemkilövős, viperás, hátbalövős vérengzést nem szabad soha többé azonnali méltó válasz nélkül hagyni.
Ezzel a mondattal az égvilágon semmi gond nincs.
Háborús helyzetbe háborús lépések valóak.
Most éppen béke van.
A békét minden erőnkkel meg kell őrizni, ugyanakkor a magyart soha többé senki nem bánthatja így, ahogyan 2006. október 23-án történt. Annál súlyosabban pedig pléne nem.
2006. október 23-nak soha nem szabad megismétlődnie. Ami még annál is egyértelműen súlyosabb, az már bizony forradalmi helyzetnek minősül.
Az erőszakot ma már igyekezni kell 100%-osan elkerülni, és rendőrt ne bántson soha senki, ugyanakkor csonttöréses, szemkilövős, viperás, hátbalövős vérengzést nem szabad soha többé azonnali méltó válasz nélkül hagyni.
Ezzel a mondattal az égvilágon semmi gond nincs.
Háborús helyzetbe háborús lépések valóak.
Most éppen béke van.
A békét minden erőnkkel meg kell őrizni, ugyanakkor a magyart soha többé senki nem bánthatja így, ahogyan 2006. október 23-án történt. Annál súlyosabban pedig pléne nem.
Jun 11, 2012 20:09:20
snecigeci
Jun 11, 2012 20:09:28
Csicskítás indul!
Jun 11, 2012 20:09:28
sodika
Jun 11, 2012 20:10:08
<div class="quote"><div class="author">Haim</div>
</div>
Én? Nem.
Én személy szerint még 1956 súlyosságú helyzetben is csak a krónikás lennék.
</div>
Én? Nem.
Én személy szerint még 1956 súlyosságú helyzetben is csak a krónikás lennék.
Jun 11, 2012 20:10:08
sodika
Jun 11, 2012 20:10:59
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Csicskítás indul!</div>
Én már növesztettem csicskításdetektort ám. :D
Kezdek immunis lenni rá.
Na meló, csá.
Én már növesztettem csicskításdetektort ám. :D
Kezdek immunis lenni rá.
Na meló, csá.
Jun 11, 2012 20:10:59
sodika
Jun 11, 2012 20:11:23
Jé, kint van a Kurucon a mai videóm. Hurrá.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Jun 11, 2012 20:11:23
Rendőr troll
Jun 11, 2012 20:11:28
Endre, utoljára figyelmeztetlek. Tudod nagyon jól ,hogy mindenkit elő lehet venni valamivel. Nem elég neked a Hermán-ügy, tényleg akarsz még egy púpot a hátadra?
Töröld a kommentet.
Töröld a kommentet.
Jun 11, 2012 20:11:28
Bognár Tibor
Jun 11, 2012 20:12:44
Endre tiltsd le a kommentelést!
Jun 11, 2012 20:12:44
banshee
Jun 11, 2012 20:13:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div>
</div>
Én? Nem.
Én személy szerint még 1956 súlyosságú helyzetben is csak a krónikás lennék.</div>
Ja. Amikor a szexnagyit dugta a szexpapi, akkor is csak a krónikás voltál.
</div>
Én? Nem.
Én személy szerint még 1956 súlyosságú helyzetben is csak a krónikás lennék.</div>
Ja. Amikor a szexnagyit dugta a szexpapi, akkor is csak a krónikás voltál.
Jun 11, 2012 20:13:30
Levélíró
Jun 11, 2012 20:13:40
Töröld a kommentet púp, vagy megy a levél. Akarsz még egy ügyet a nyakadba?
Jun 11, 2012 20:13:40
sodika
Jun 11, 2012 20:16:41
Itt nincs rendőr troll. Ez kamu. A normális rendőr elítéli 2006 október 23-át. A nem normális pedig nem rendőr.
Jun 11, 2012 20:16:41
Rendőr troll
Jun 11, 2012 20:17:07
Egyszer volt hol nem volt egy pátyi számlagyár. A házkutatási parancs csak egy telefonba kerül. Vagy törlöd a kommentet. Rajtad áll.
Jun 11, 2012 20:17:07
Rendőr troll
Jun 11, 2012 20:18:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Itt nincs rendőr troll. Ez kamu. A normális rendőr elítéli 2006 október 23-át. A nem normális pedig nem rendőr.</div>
Felbujtó vagy. És felőlem gondolhatsz akármit, kamu nem kamu, leszarom. Csak ne csodálkozz ha kellemetlen meglepetések érnek a héten.
Felbujtó vagy. És felőlem gondolhatsz akármit, kamu nem kamu, leszarom. Csak ne csodálkozz ha kellemetlen meglepetések érnek a héten.
Jun 11, 2012 20:18:25
Molnár F. Árpád
Jun 11, 2012 20:19:56
<div class="quote"><div class="author">Rendőr troll</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Itt nincs rendőr troll. Ez kamu. A normális rendőr elítéli 2006 október 23-át. A nem normális pedig nem rendőr.</div>
Felbujtó vagy. És felőlem gondolhatsz akármit, kamu nem kamu, leszarom. Csak ne csodálkozz ha kellemetlen meglepetések érnek a héten.</div>
KOPONYAFŰRÉSZELÉST RÁD ÉS A CSALÁDODRA TE FÉREG!!!!!
SODI NE HAGYD MAGAD!!!
Felbujtó vagy. És felőlem gondolhatsz akármit, kamu nem kamu, leszarom. Csak ne csodálkozz ha kellemetlen meglepetések érnek a héten.</div>
KOPONYAFŰRÉSZELÉST RÁD ÉS A CSALÁDODRA TE FÉREG!!!!!
SODI NE HAGYD MAGAD!!!
Jun 11, 2012 20:19:56
sodika
Jun 11, 2012 20:20:04
Most komolyan, hogy a retkes francba lehet bármi is annyira felborult elméjű szar, hogy bármikor, bármilyen vonatkozásban védje a 2006. október 23-án történt vérengzést még 6 évvel ezután is, hogy egymástól független minden vizsgálat, jogszabály, határozat, és tanulmány egyöntetűen az elítélése mellett szól?
Ennyire végtelenül beteg szar lelke, hogy 2006. október 23 kapcsán a magyarság önvédelmi joga ellen beszéljen, ami még Morvai Krisztina szerint is megilleti a népet a jogtalan támadás mértékével szembeállítva, épelméjű embernek szerintem nem lehet. Számomra legalábbis elképzelhetetlen.
Ennyire végtelenül beteg szar lelke, hogy 2006. október 23 kapcsán a magyarság önvédelmi joga ellen beszéljen, ami még Morvai Krisztina szerint is megilleti a népet a jogtalan támadás mértékével szembeállítva, épelméjű embernek szerintem nem lehet. Számomra legalábbis elképzelhetetlen.
Jun 11, 2012 20:20:04
Rendőr troll
Jun 11, 2012 20:21:17
Jobb ha visszafogod az elmebeteg haverodat Endre, mert az ő szövegeléséért is te fogsz felelni. Vagy ezt akarod?
Jun 11, 2012 20:21:17
sodika
Jun 11, 2012 20:23:02
Azzal, bazmeg, még Morvai Krisztina is tökéletesen egyetért, hogy ha valakiket maszkos, azonosító nélküli emberek üvöltve elkezdenek viperával csépelni az utcán, mint ahogyan az 2006. október 23-án történt, akkor az illetőnek joga van ahhoz, hogy ugyanilyen eszközökkel, és erővel visszatámadjon rájuk. Márpedig Morvai Krisztina magasan képzett jogász szaktekintély. Gondolkodjunk már el ezen.
Jun 11, 2012 20:23:02
Rendőr troll
Jun 11, 2012 20:24:20
Endi te csak ne legyél felháborodva, OK? Egyszerű dolgot kértem, csak egy kattintás az egész és elfelejtjük ezt a kis "stiklit". Na?
Jun 11, 2012 20:24:20
banshee
Jun 11, 2012 20:25:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Azzal, bazmeg, még Morvai Krisztina is tökéletesen egyetért, hogy ha valakiket maszkos, azonosító nélküli emberek üvöltve elkezdenek viperával csépelni az utcán, mint ahogyan az 2006. október 23-án történt, akkor az illetőnek joga van ahhoz, hogy ugyanilyen eszközökkel, és erővel visszatámadjon rájuk. Márpedig Morvai Krisztina magasan képzett jogász szaktekintély. Gondolkodjunk már el ezen.</div>
De te nem ugyanolyan eszközökről írtál, hanem gyilkosságról.
De te nem ugyanolyan eszközökről írtál, hanem gyilkosságról.
Jun 11, 2012 20:25:22
Levélíró
Jun 11, 2012 20:25:26
A rendőrök helyesen jártak el 2006-ban. Most pedig töröld a kommentet, vagy megy a levél.
Jun 11, 2012 20:25:26
Pintér Sándor
Jun 11, 2012 20:27:36
Törlöd a kommentet, MOST!
Jun 11, 2012 20:27:36
BRFK
Jun 11, 2012 20:27:39
Buta púp, 1 perced van törölni a kommentet.
Jun 11, 2012 20:27:39
sodika
Jun 11, 2012 20:28:08
De te nem ugyanolyan eszközökről írtál, hanem gyilkosságról.</div>
Oké, ez kivételesen jogos.
Átalakítottam így:
"Tökéletesen igazad van, ezért ha még egyszer a 2006 október 23-it valóban meghaladó súlyosságú visszaélés-sorozat történik, akkor minden egyes sérülést azonnal és azonos mértékben meg kell torolni, mert úgy a helyes, de én ezzel együtt csak az erőszakos, vagy kirívóan jogsértő csinovnyikokat szoktam pellengérre állítani. Az ostoba csinovnyikokat nem (márpedig egy tüntetésen az ÖSSZES megjelent embert feljelenteni szimpla gyengeelméjűség), azoknak ugyanis elég teher a saját agyi bajuk."
Na meló, csá.
Átalakítottam így:
"Tökéletesen igazad van, ezért ha még egyszer a 2006 október 23-it valóban meghaladó súlyosságú visszaélés-sorozat történik, akkor minden egyes sérülést azonnal és azonos mértékben meg kell torolni, mert úgy a helyes, de én ezzel együtt csak az erőszakos, vagy kirívóan jogsértő csinovnyikokat szoktam pellengérre állítani. Az ostoba csinovnyikokat nem (márpedig egy tüntetésen az ÖSSZES megjelent embert feljelenteni szimpla gyengeelméjűség), azoknak ugyanis elég teher a saját agyi bajuk."
Na meló, csá.
Jun 11, 2012 20:28:08
sodika
Jun 11, 2012 20:28:40
Erről a témáról még írok a napokban hosszabban.
Na csá.
Na csá.
Jun 11, 2012 20:28:40
Morvai Krisztina
Jun 11, 2012 20:28:48
Én elhatárolódom attól ami itt és a youtube-on folyik. Kérem többé ne említsék a nevemet.
Köszönettel:
Morvai Krisztina
Köszönettel:
Morvai Krisztina
Jun 11, 2012 20:28:48
snecigeci
Jun 11, 2012 20:29:33
Csicsuklás megtörtént. Ez shíker.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Jun 11, 2012 20:29:33
Ószövetségi Düh
Jun 11, 2012 20:29:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Átalakítottam így:
Na meló, csá.</div>
HÁHÁHÁ, CSICSKA!
Átalakítottam így:
Na meló, csá.</div>
HÁHÁHÁ, CSICSKA!
Jun 11, 2012 20:29:52
banshee
Jun 11, 2012 20:30:20
Átalakítottam így:
Na meló, csá.</div>
Milyen megtorlás? A védekezés az nem megtorlás, te most önbíráskodásra szólítottál fel, púp.
Átalakítottam így:
Na meló, csá.</div>
Milyen megtorlás? A védekezés az nem megtorlás, te most önbíráskodásra szólítottál fel, púp.
Jun 11, 2012 20:30:20
Mordecháj Rosenzweig
Jun 11, 2012 20:30:39
MNA? :D
<a href="http://hu.metapedia.org/m/images/b/ba/1984_movie_big_brother.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://hu.metapedia.org/m/images/b/ba/1984_movie_big_brother.jpg</a>
<a href="http://hu.metapedia.org/m/images/a/a9/Mnator.JPG" rel="nofollow" target="_blank">http://hu.metapedia.org/m/images/a/a9/Mnator.JPG</a>
<a href="http://hu.metapedia.org/m/images/6/68/Gyorkos-ce-tung.png" rel="nofollow" target="_blank">http://hu.metapedia.org/m/images/6/68/Gyorkos-ce-tung.png</a>
<a href="http://hu.metapedia.org/m/images/b/ba/1984_movie_big_brother.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://hu.metapedia.org/m/images/b/ba/1984_movie_big_brother.jpg</a>
<a href="http://hu.metapedia.org/m/images/a/a9/Mnator.JPG" rel="nofollow" target="_blank">http://hu.metapedia.org/m/images/a/a9/Mnator.JPG</a>
<a href="http://hu.metapedia.org/m/images/6/68/Gyorkos-ce-tung.png" rel="nofollow" target="_blank">http://hu.metapedia.org/m/images/6/68/Gyorkos-ce-tung.png</a>
Jun 11, 2012 20:30:39
snecigeci
Jun 11, 2012 20:30:42
Elromlott a csicskítás-detektorod, púp!
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Jun 11, 2012 20:30:42
Rendőr troll
Jun 11, 2012 20:30:51
Ezzel még nem végeztünk Farkas. Nem arról volt szó, hogy tovább maszatolod amit kiszartál magadból, hanem TÖRLÖD! Ilyen lassú a felfogásod?
Jun 11, 2012 20:30:51
sodika
Jun 11, 2012 20:31:45
Milyen megtorlás? A védekezés az nem megtorlás, te most önbíráskodásra szólítottál fel, púp.</div>
Forradalmi helyzetben bizony.
Ne legyen forradalmi helyzet, de ha az van, az van.
Csá.
Milyen megtorlás? A védekezés az nem megtorlás, te most önbíráskodásra szólítottál fel, púp.</div>
Forradalmi helyzetben bizony.
Ne legyen forradalmi helyzet, de ha az van, az van.
Csá.
Jun 11, 2012 20:31:45
TROLLKÓRUS
Jun 11, 2012 20:32:51
CSICS-KULJ SO-DI!
CSICS-KULJ SO-DI!
CSICS-KULJ SO-DI!
CSICS-KULJ SO-DI!
CSICS-KULJ SO-DI!
Jun 11, 2012 20:32:51
Rendőr troll
Jun 11, 2012 20:32:54
* elege lett Farkasból, intézkedik. *
Jun 11, 2012 20:32:54
sodika
Jun 11, 2012 20:33:20
1956 is önbíráskodás volt, hahó.
Az akkori jogszabályok szerint.
A forradalom az forradalom.
Ami 2006. október 23-nál súlyosabb, az valódi forradalom.
Ennyi.
Az akkori jogszabályok szerint.
A forradalom az forradalom.
Ami 2006. október 23-nál súlyosabb, az valódi forradalom.
Ennyi.
Jun 11, 2012 20:33:20
sodika
Jun 11, 2012 20:33:41
Nekem is elegem lett, húzok is melózni.
Csá.
Csá.
Jun 11, 2012 20:33:41
Haim
Jun 11, 2012 20:34:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Azzal, bazmeg, még Morvai Krisztina is tökéletesen egyetért, hogy ha valakiket maszkos, azonosító nélküli emberek üvöltve elkezdenek viperával csépelni az utcán, mint ahogyan az 2006. október 23-án történt, akkor az illetőnek joga van ahhoz, hogy ugyanilyen eszközökkel, és erővel visszatámadjon rájuk. Márpedig Morvai Krisztina magasan képzett jogász szaktekintély. Gondolkodjunk már el ezen.</div>
Külföldön (ahol még nem jártál) nincs ám mindenhol azonosító a rendőrön, ha csapaterőként dolgoznak. És teljesen legális a vipera. Angliában, Franciaországban, az összes skandináv országban, Németországban, Szlovákiában csak úgy hirtelenjében ennyi jutott eszembe. Ja és vidáman küldik a rendbontókat gumilövedékkel sok sok helyen. 2006 nem volt annyira brutális, nem kell túlozni. Nyilván aki először volt tüntetésen, annak sokkoló lehetett, de hidd el ,nem volt nagy cucc, inkább a rendőrök töketlenkedése és a rossz felszerelés miatt fajult el. A TV ostrom kb 20 perc alatt szakszerűen szétkergethető lett volna. (paprika spray,pár flash bang, jobb irányítás, megfelelő felszerelés, nem lejárt CS gáz, és 20 perc múlva már takaríthattak is volna az FKFVsek.
Külföldön (ahol még nem jártál) nincs ám mindenhol azonosító a rendőrön, ha csapaterőként dolgoznak. És teljesen legális a vipera. Angliában, Franciaországban, az összes skandináv országban, Németországban, Szlovákiában csak úgy hirtelenjében ennyi jutott eszembe. Ja és vidáman küldik a rendbontókat gumilövedékkel sok sok helyen. 2006 nem volt annyira brutális, nem kell túlozni. Nyilván aki először volt tüntetésen, annak sokkoló lehetett, de hidd el ,nem volt nagy cucc, inkább a rendőrök töketlenkedése és a rossz felszerelés miatt fajult el. A TV ostrom kb 20 perc alatt szakszerűen szétkergethető lett volna. (paprika spray,pár flash bang, jobb irányítás, megfelelő felszerelés, nem lejárt CS gáz, és 20 perc múlva már takaríthattak is volna az FKFVsek.
Jun 11, 2012 20:34:44
Rendőr troll
Jun 11, 2012 20:35:53
Bejelentés érkezett alig 1 perce, egy számlagyárról. A haza érdekében fel kell göngyölítenünk ezt az ügyet. Bizony le kell foglalnunk a számítógépeket, laptopot és a kamerákat átvizsgálásra.
Jun 11, 2012 20:35:53
sodika
Jun 11, 2012 20:39:29
<div class="quote"><div class="author">Haim</div> 2006 nem volt annyira brutális, nem kell túlozni. Nyilván aki először volt tüntetésen, annak sokkoló lehetett, de hidd el ,nem volt nagy cucc</div>
- törött csontok
- kilőtt szemek
- hátba lőtt vak ember
- hátrabilincselt kézen eltört ujj
Ha nem nagy szám, ez utóbbiért miért járt börtön?
Miért ítélte meg a bíróság sorban a kártérítéseket?
Lehet át vitatkozni a bírósági ítéletekkel, a tanulmányokkal, könyvekkel, jelentésekkel, jogszabályokkal, határozatokkal, csak éppen nevetséges.
Ennyi.
- törött csontok
- kilőtt szemek
- hátba lőtt vak ember
Lehet át vitatkozni a bírósági ítéletekkel, a tanulmányokkal, könyvekkel, jelentésekkel, jogszabályokkal, határozatokkal, csak éppen nevetséges.
Ennyi.
Jun 11, 2012 20:39:29
igazi rendőr troll
Jun 11, 2012 20:40:54
Hova lehet úgy képet feltölteni,hogy biztonsággal belinkelhető legyen ide?
Jun 11, 2012 20:40:54
sodika
Jun 11, 2012 20:43:46
De már megint hagytam elszívni az energiáim faszságokra. Ezért nem haladok soha a melóval.
Most juszt is húzok TÉNYLEGESEN melózni.
Ami 2006 október 23-nál súlyosabb a forradalom.
Aki ezzel nem ért egyet, az nem magyar. Ennyi.
Ez evidencia, és ilyesmin nem fogok vitatkozni soha többet. Ha valaki még egyszer evidenciákat próbál előttem megkérdőjelezni, nem fogok érvelni még azzal sem, hogy ez magától értetődő, hanem egész egyszerűen pofán röhögöm a szerencsétlent, és kész.
Teszem ezt azért, mert mára pontosan rájöttem, hogy magától értetődő evidenciákkal csak az vitatkozik, akinek az egyetlen célja, hogy öncélúan felbassza az agyamat.
De ez soha többé nem fog sikerülni.
Aki a evidenciákat nem érti, az ostoba ember.
Ostobákkal pedig soha többé nem fogok leállni vitatkozni.
ENNYI.
Na meló, csá.
Most juszt is húzok TÉNYLEGESEN melózni.
Ami 2006 október 23-nál súlyosabb a forradalom.
Aki ezzel nem ért egyet, az nem magyar. Ennyi.
Ez evidencia, és ilyesmin nem fogok vitatkozni soha többet. Ha valaki még egyszer evidenciákat próbál előttem megkérdőjelezni, nem fogok érvelni még azzal sem, hogy ez magától értetődő, hanem egész egyszerűen pofán röhögöm a szerencsétlent, és kész.
Teszem ezt azért, mert mára pontosan rájöttem, hogy magától értetődő evidenciákkal csak az vitatkozik, akinek az egyetlen célja, hogy öncélúan felbassza az agyamat.
ENNYI.
Na meló, csá.
Jun 11, 2012 20:43:46
igazi rendőr troll
Jun 11, 2012 20:44:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div> 2006 nem volt annyira brutális, nem kell túlozni. Nyilván aki először volt tüntetésen, annak sokkoló lehetett, de hidd el ,nem volt nagy cucc</div>
- törött csontok
- kilőtt szemek
- hátba lőtt vak ember
Ennyi.</div>
Nem csak 1 manusznak lőtték ki a szemét?
(ami borzasztó, de gumilövedék helytelen alkalmazásánál vagy véletlen találatnál előfordulhat.
Törött csont: bizony sok sok rendőr megsérült. Látnod kellett volna a vidéki srácokat,hogy milyen állapotban mentek vissza a szállásukra. Már aki nem a kórházba került a tv ostrom után.
Kártérítés : a ujjtöréses manusznak jogos volt, a többi naplopó csak politikai okokból kapott. Nyugaton lófaszt sem kaptak volna, maximum egy olyan verést,hogy az egész nem fajult volna eddig.
- törött csontok
- kilőtt szemek
- hátba lőtt vak ember
Ennyi.</div>
Nem csak 1 manusznak lőtték ki a szemét?
(ami borzasztó, de gumilövedék helytelen alkalmazásánál vagy véletlen találatnál előfordulhat.
Törött csont: bizony sok sok rendőr megsérült. Látnod kellett volna a vidéki srácokat,hogy milyen állapotban mentek vissza a szállásukra. Már aki nem a kórházba került a tv ostrom után.
Kártérítés : a ujjtöréses manusznak jogos volt, a többi naplopó csak politikai okokból kapott. Nyugaton lófaszt sem kaptak volna, maximum egy olyan verést,hogy az egész nem fajult volna eddig.
Jun 11, 2012 20:44:30
Káoszkapitány
Jun 11, 2012 20:45:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
ENNYI.
Na meló, csá.</div>
Azt kifelejtetted, hogy soha többé nem írsz ide.
ENNYI.
Na meló, csá.</div>
Azt kifelejtetted, hogy soha többé nem írsz ide.
Jun 11, 2012 20:45:10
Mordecháj Rosenzweig
Jun 11, 2012 20:46:57
Az az 1 ember barátok közt is 5.
Jun 11, 2012 20:46:57
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Szerinted Sodi mit tud az ügyről? Vagy Balogh Béla? Semmit.</div>
Á, le van az szarva.
Meg azt, hogy ne lehessen azt mondani a hitelezőnek, hogy oké, haver, itt a ház, de akkor nem tartozom semmivel ezen felül.