miért védeném?????????egy barom...........anyám meg él(((((((((((
broni, nem volt ez igy mindig. vannak itt nagyon regi snecologusok is!
nincs malacz, akit szopjanak...nézzetek el pajr atyához, vagy bloginkához.............
Bloginka mar belga soroket szupurtyul a chrysler volanja mogott zsido marketinggurukat idezgetve. Sic transit gloria mundi.
Javítva
Változó.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Zsodika, kibaszott kurva vagy; és a kurva anyád.
Mi lesz ma a program? Maratoni szomszèdok? Esetleg egy kis naruto? Lesz nèmetállás gyagyás?
Mésztemáapicsábahülyevagyáááaakkorinkábbnyissukmegagázt! Augusztusban jelentkezni munkára, amikor minden HR-es nyaral? LOL
Vejanéni kéjemszépen a vacsoját. Ó szalonnás krumpli, a kedvencem. Nagyon szépen köszönöm szépen!
aki a lelkesedését rombolja, az az életét rombolja, a többit már tudod..
Sneci, hétfőn küldd el az összes szóba jöhető helyre!
Egy hr-es ismerősöm azt mondta, hogy a diploma ma már csak egy referencia az info szakmában. Egy bizonyíték arról, hogy képes vagy valamit befejezni. Nem szakmai relevanciát bizonyít.
A befejezetlen szakok rossszat jelentenek, vagyis a te estedben a valóságot. Azt bizloygatod vele, hogy mindenbe belekapsz de igazából semmiben nem vagy kitartó.
Ebből tovább lehet gondolni, hogy nincs speciális szakterületed se aminek ura lennél.
Meg hülyének is néznek.
mifan te fasz, ebböl megiscsak szomod lesz? ezert a feleledö szulö fele a håla? mondjuk jobb mint a blaha.
Pedig jól mondja a troll. Ebben az esetben szégyelned kellene. Ha még igaz is lenne az elfogyott a pénz sztori, akkor is titkolnod kellene.
Amúgy a CV-d olyan mintha egy bolondé lenne. Nevetni fognak.
Lehetséges, de az esetemben nem ez a kérdés, hanem az, hogy mi a legtöbb, amit a múltamból ki tudok hozni. És az bizony ez.
Az elfogyott a pénz pedig igaz. Elfogyott a pénz, utána meg nem hiányzott a papír, volt anélkül is melóm, és ezért nincs.
Ebből tovább lehet gondolni, hogy nincs speciális szakterületed se aminek ura lennél.
Ez terveim szerint a mobilfejlesztés lesz.
Egyébként a speciális terület hiányát ki lehet dumálni azzal, hogy a továbbfejlődésem érdekében vagyok itt, új dolgokat tanulni, és kihívásokkal találkozni.
a multadbol?
- egy szar naci vagy
- szuleit kihasznalo, halatlan szar
- hazudozo senki
- apolatlan, beteg
Még okostelefonod sincs, te kókler majom, felhasználóként se tudod hogy működnek azok az appok amiket neked kéne fejlesztőként megírni, idióta.
Nem vagyok beképzelt, szívesen tanulok, és tapasztalok.
felpontoztam Xd
Az elfogyott a pénz pedig igaz. Elfogyott a pénz, utána meg nem hiányzott a papír, volt anélkül is melóm, és ezért nincs.
Ha igaz is lenne akkor is csak égeted magad. Egyszerűen nem is lesz lehetőséged, hogy ezt a dumát elmond.
Másrészt ha lenne akkor azt kérdezik, miért nem csak egy diplomát csináltál?
1 befejezett diploma = 1 diploma
4 befejezetlen diploma = 0 diploma
Zsendre a munkahely nyem etyetyem, nem ott kell megtanulni a szakmát, ott már tudni kell teljesíteni. Tanulni az etyetyemen kellett volna faszkiverés helyett.
A munkahelyeken csak azt nézik, hogy azzal ha ott mereszted a picsád mennyit tudsz a cégnek kitermelni a zümmögő dobozból a munkáddal. Ha magadon kívül többletet, akkor maradhatsz
- nyilvános faszverö
csak hogy neked nincsenek meg azok az alapok, amikre lehetne építeni az új dolgokat, ezt pedig egy hr-es ránézésre meg tudja állapítani a cv-dből, mivel semmilyen értékelhető heléyen nem dolgoztál és semmilyen értékelhető referenicát nem tudsz felmutatni
Hogy áll a fórum android applikációja? Nem szept elejére ígérted, hogy kész lesz?
Amúgy a CV-d olyan mintha egy bolondé lenne. Nevetni fognak.
Lehet, de legalább pont annyira jön át, amennyire ténylegesen az is vagyok. Picit, és egészséges mértékben.
Ha egyben szűrőként is funkcionál, az csak jó, mert nem akarok kifogni még egy Andit, aki a teljes őszinteségem dacára is egészen mást olvas ki a szavaimból, mint amit mondok.
Aki nem olyanra gondol, mint én, az tényleg AKKOR TESZ JÓT nekem, ha eleve nem fáraszt, hanem szemétkosárba dobja a jelentkezésem.
Ez esetben viszont meg kell,hogy dicsérjük, mert elvégre egy bolond CV-je,hogy nézne ki, ha nem úgy mint egy bolondé?
mucuska, lelkesedni 20-éves korban kell, 33 évesen már illik felmutatni valamit
mit tudsz te felmutatni a kivert faszodon és az andi-a-hibáson kívül?
Egyetem mellett is sokat dolgoztam.
Azóta meg szünet nélkül, folyamatosan.
Jó, nem specializálódtam, de alig várom, hogy náluk arra is sor kerüljön. Ha jelentkezem, erre helyezem a hangsúlyt. Nem vagyok beképzelt, ellenben szívesen tanulok, és alkalmazkodok, formálható vagyok, és nyitott.
A gyakorlatomat mutatom fel, hogy sem túl hülye nem vagyok, se beképzelt seggfej, hanem olyasvalaki, aki nagyon lelkes, és szívesen tanul, de közben elég tapasztalt is az önálló munkavégzéshez.
Nem, az jön át, hogy fullon el van baszódva az értékrended. De az nagyon.
Az utolsó 5 évben kitartottam egy helyen.
Ahogy az egyetemre is bejártam előtte 5 éven át.
Vagyis nem vagyok csapodár, és ezt láthatják.
De bazmeg 33 éves vagy. 20 évesen oké lett volna.
fogd már fel, te idióta, hogy amiket te dolgoztál, az nulla, nem értékelhető, és hogy semmiben sem vagy kiemelkedően jó, amiért cserébe elnézik, hogy másban nem annyira
33 évesen már fel kell tudni mutatni valamit, te meg semmit nem tudsz delmutatni, nincsenek olyan referenciáid amiért érdemes lenne bármit is belédfeccölni
te tényleg nem fogod fel, hogy nincsenek meg azok az alapjaid, amikre bármit is építeni lehet?
a hr-es ránéz a referenciáidra, és röhögőgörcsöt kap
Egyesítem magamban egy újonc és óreg róka előnyeit. Lelkes és formálható vagyok, miközben nem vagyok egy fogalmatlan kétéves.
Azt akarom, hogy amennyire valóban bolond vagyok, ANNYIRA valóban lássanak is annak, mert nem akarok még egy Krizsai Andit, aki a teljes és kendőzetlen igazság dacára is arra hivatkozott, hogy zsákbamacskát vett a személyemben.
Tehát az olyan helyek, ahova ez a fajta őszinteség kevés, tényleg akkor tesznek velem jót, és akkor tartozok nekik hálával, ha eleve válaszra sem méltatnak, és nem rabolják feleslegesen az időmet és érzelmi energiámat azzal, hogy bíztatnak.
a német groteszkesek meg nyilván nem egy magyar debilt fognak alakalmazni, arra vannak nekik saját német debiljeik, nem szorulnak rá importra
1) Az egyetem után folyamatosan dolgozom.
2) Az utolsó 5 év ugyanott, egyetlen helyen.
Ha ez nem jó referencia, akkor semmi se az.
jol ertem, akkor berlin környeken is dolgoztal? adot fizettel? vagy adot csaltal?hazug fasz!
nem, nem jó referencia, mert egy békasegge alatti cégnél dolgoztál és nem tudsz semmit felmutatni, amitől ne kapjon bárki röhögőgörcsöt
ugyanez vonatkozik az egyetem utáni munkáidra, azokból se tudsz semmit felmutatni
Te kb arra lennel jo egy nemet IT cegnek, hogy egy zart szobaban, kameraval figyelve kulonbozo adathordozokrol csinalj biztonsagi menteseket mondjuk magnesszalagokra, elore installalt processzek alapjan, napi 8 oraban. Betanitott digitalis segedmunkara vagy alkalmas.
A SoDI nem vállal olyan munkát, ami nem kreatív, mert unatkozna, Hahó!
Alkotás nélkül nem SoDI a SoDI. Bizony!
dehogy tettél meg mindent. ha mindent megtettél volna, akkor a nav n gonál, prezinél lennél senior fejlesztő.
évekig semmittevés, laza filmnézős meló napi 1-2 órában, és az eredmény az, ahol tartasz: gombokért gányolsz egy nevenincs mikrocégnél.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Szokasos elvetelt faszsagod ez is, mint minden probalkozasod a kisegito gimi ota.
Hát, vagy sikerül, és akkor azért jó.
Vagy láthatja itthon mindenki, hogy én aztán mindent próbáltam, és azért jó.
Szégyenkeznem egyik esetben sem kell.
Mindkét lehetőséggel ki vagyok békülve.
Ird azt is bele, hogy egy beteges hazudozo idiota is vagy. Csak ilyenek irnak 203 fele egymastol fenyevekre levo skillet a cvjukbe, mert valojaban semmihez sem ertenek. Az a szep, hogy annyira hulyenek nezed a hr-eseket, hogy meg vagy gyozodve arrol, hogy beveszik a hazugsagaidat. Pedig sut a cv-dbol, hogy egy csapongo, semmihez sem erto hulye kis niemand vagy.
Mivel pedig csak magadhoz hasonlo korlatolt ostoba allatokkal erintkezel csak, nyilvan fel sem foghatod, hogy a hazug cv-d "mesterterve" mennyire atlatszo es sokatmondo egy normalis ember szamara.
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
Az fog átjönni a HR-esnek, hogy te fullba nyomod a kretént.
A két lehetőség közül az egyikre esélyed sincs, a másik meg a Blaha. azért jó látni, hogy már kibékültél a hajléktalansággal :D
Ide jutottál a budai lakástól és a cégbirodalomtól. Ez shiker!
Vagy láthatja itthon mindenki, hogy én aztán mindent próbáltam, és azért jó.
te veja nyényinek és anyádnak alibizel. az a célod, hogy lássák, csak gombokért tudsz gányolni, és továbbra is tartsanak el.
Az angol-német tanárom szerint, aki sokáig volt kint a Fordnál, azt mondja, hogy én elég fiatal vagyok ahhoz, hogy semmi se legyen a múltamban irreleváns.
Ki az "mindenki" te ostoba majom? A 15 troll meg Vera?
Állítolag évek óta dolgozol. Anyád apád leszarod, nem témogatod őket. Veráék ingyen tartanak életben. Nem költesz semmire.Hol van a pénz amit megkerestél? Ja nem is létezel, tehát a munkád sem.
hát persze, hogy nyugodt vagy. a lényeg, hogy veja nyényi legyen meggyőződve arról, te mindent megpróbáltál, mert így maradhatsz továbbra is a rocskai család eltartottja, aki jobb sorsra érdemes, csak a világ nem engedi érvényesülni.
Leforditom neked: annyira remenytelen idiota vagy, hogy meg az is pozitiv es relevans info, hogy ki tudod egyedul torolni a seggedet.
Masreszt krisztusi korban vagy, es ilyen cv-ket meg frissdiplomas junior jeloltek sem kuldenek be. Foleg, hogy nem azert kell 3 oldalas modoros szarkupacot irniuk, hogy eltakarjanak 15 ev ertelmetlen faszverest.
Ezt uzeni a cv-d sneci. Masfel elvesztegetett evtizedet.
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
ne vedd el a kedvet, mert jön a depi :-)
erre:-)
Latod sneci, megint magadbol, es az ostoba kornyezetedbol indulaz ki.
Nekunk nyitott konyv vagy. Amit gf ir, az a tiszta igazsag: alibizel. Pontosan ugy, mint a 28 felev egyetemeddel, a nemet tanulassal, a berlini kalanddal.
Te meg mindig azt hiszed, hogy egy buta dandy vagy, aki megteheti, hogy 50 eves koraig nagymamahotel lako kegyen, addig pedig ellavirozgat.
Pedig az igazsag oraka kozeleg, here!
Na végre kibújt az a szög amit itt mindenki megjósolt elöre. Csak erröl szól az egész nagy német álláskeresés hogy elmondhasd Vera néninek hogy te lelkesen próbálkozl csak a gonosz rendszer nem engedi érvényesülni a megnemértett zsenit. Reménykedsz hogy így nem basszák ki a púpodat tavasszal.
-
Sep 26, 2015 00:02:47
ez az őszfasz lesz. bár nehéz felismerni, szokatlanul józan, biztos nem adott ma a mama sárkányra
Sep 26, 2015 00:02:47
Landy Mane
Sep 26, 2015 00:04:11
Üdv Dortmundból Mindenkinek!
Sep 26, 2015 00:04:11
-
Sep 26, 2015 00:05:20
Mi ez a retard gyulekezo igy pentek este?
Sep 26, 2015 00:05:20
broni
Sep 26, 2015 00:05:34
Bronikám, korpa közé keveredtél és soha nem védted SoDI, így kénytelen vagyok arra gondolni, hogy iszonyúan magányos és frusztrálsz lehetsz. Mégiscsak kikukkant hozzád a TEK. Pár órán belül ott is lesznek, mert szerintem kedves Édesanyád már jó ideje a hűtőben aszalódik, te meg a nyugdíjából tengeted napjaid.
miért védeném?????????egy barom...........anyám meg él(((((((((((
Sep 26, 2015 00:05:34
sodibodi
Sep 26, 2015 00:08:32
miért védeném?????????egy barom.......
broni, nem volt ez igy mindig. vannak itt nagyon regi snecologusok is!
Sep 26, 2015 00:08:32
broni
Sep 26, 2015 00:08:36
amugy nem vok magányos, van sok szesztestvérem!!!!!!!!!!!!!!
Sep 26, 2015 00:08:36
broni
Sep 26, 2015 00:10:50
[quote=sodibodi]broni, nem volt ez igy mindig. vannak itt nagyon regi snecologusok is

Felhivtam aztan vmi android Vera 0.1 azt mondta, nem tudnak fogadni :(