Jesszom pepi, van itt még valaki az indexfórumos időkből?
Ja, van :) . Patrona egy troll volt, a levágott lábú meg Mandy Lane
óhelló
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Nálam az abszolút arany kipa díjas az ál-Fórizsos Sneci-csicskítás eddig, és az, amikor Andi fiókjából küldött levéllel lett a Recskás a minuszokban, szakadó esőben Andi lakásához küldve, ahol kint ténfergett vagy húsz percig, aztán hazazavarták a gecibe, hogy ők nem hívták, mit keres ott :D :D :D
yes
jó látni, hogy nem én vagyok az egyedüli hülye, aki majd tíz éve röhög napi rendszerességgel a malacon és gyagyáson
Én Sherlock Porks régi blogja irányából jöttem, onnan jött az indexes Sherlock Porksfórum. Amikor létrejött ugyanott A Gyagyás fórum, oda be-benéztem, de sneci unalmas volt. A sneci blogokat se nagyon néztem, a kommenteket pláne nem. Aztán ennek s fórumnak a létezésére hosszabb kihagyás után találtam rá. Azóta függő vagyok :)
az az indexfórummal egy időben volt, sztem oda is kommentelt mindenki :)
az igaz, hogy sneci geciunalmas volt az elején a röfi mellett, még a gyagyás topikot is csak malacpótléknak tekintettem az elején, aztán hogy beindult a púpos a kontentgyártással
van egy pár ezer komment lementve a porksfórumból, a gyagyásból is valamennyi. amikor kezdett durvulni a helyzet -a malacz kitiltva, záhonyi szintén, akkor épp taxi4 néven írt - akkor kezdtem lementeni.
De ott követhetetlen volt, hogy beindult valami téma, aztán jött egy új post, oda is jöttek már újabb kommentek meg a régibe is..... kiigazodni se lehetett rajta, akármilyen fasz volt már akkor is sneci.
Meg mondom, a gyagyás akkoriban totál érdektelen volt nekem, Sherlock Porks megette reggelire (aztán le is fejelte ugye :) )
Aztán amikor itt elkezdtem elmélyedni a sodipediaban meg a kommentekben, akkor már tudtam hogy kincsre leltem :)
Ez egyébként már közvetlenül a koppanyos korszak után lehetett, de többször írtátok hogy már akkoriban is nagy műsor volt.
Ha adtok pixelpontos méretet és megmondjátok, mi legyen a fejlécben, összerakom.
Ha WP, akkor 740x192. Figyelemfelhívó színek, ütős cím, ezt még ki kéne találni. Pénzmentő-gate talán, Quaestor logóval és valami kép, ami egyértelműsíti, hogy a károsultaknak szól az oldal.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Oké, meglátom, mit tehetek. A Pénzmentő-gate jó lesz, megy mellé a logó, képet nem tennék bele, jobb a minimál. Úgyis a SEO viszi el a hátán, nem a fejléc. Ha kész, feltöltöm valahova, és belinkelem.
Sneci mindent meg tud magyarázni, olyan vastag rinocéroszbőr van a pofáján, hogy nincs az a hazugság, amit ne vetne be a koszos hálózsák érdekében. Ahhoz, hogy tényleg elgondolkozzanak a leválasztáson, ütéseket kell bevinni. A péniszmentő domain egy elég jó lehetőség erre, nem kéne veszni hagyni. Ahogy tényleges fenyegetést éreznek, nem csak pár pizzát vagy telefont kapnak, hanem a tarkójukon érzik a károsultak fröcsögő nyálát, nem lesz már kérdés, hogy kapituláljanak-e.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Erre azért ne vegyél mérget xD
A Tanszék nevében NSZKSZ. A penzmento.hu--t regelt troll itt van? majd oda kéne feltölteni a cuccot, így elég hivatalos látszata is lenne.
Ne tessék haragudni, a malenkij matyar nyelvtudásért,
teccik adni egy pontos lakcím? Ahol mi és az Igor a géppisztollyal ez elvtárst jobb belátásra térít?
Kolosy tér 1/a
danyiilra gondolsz? mert rajta kivul csak az ujsagiro trolloknak van iroi venajuk.
Nyet, nyet, a masik suhajnc cime kell, aki eztet irta: "Óvatosan sugallni lehet, hogy az ex-komcsi Recskai klán politikai hátszéllel segédkezett az állampolgárok meglopásában". Ety igaz kommenista, mint testverunk, Recskai elvtars rágalmazása vért kíván.
ne húzogasd a Kaufmann bajszát mert hamar felkerülhetsz a halállistájára
Nem vagyok telhetetlen, mert már a malacén így is előkelő helyen szereplek. Ha Árti kijön a sittről, és Púp se döglött még meg, újra összeállhat a trollvadász kommandó, természetesen Impotosz hathatós támogatásával.
Itt, de az csak domain, tarhelyre nem futja Gerevics Bélának, rég volt már gurulka kuncsorgás.
hát, mást ugye nem nagyon húzogathatna rajta, hiányzik annak a garbónak a nyaka...
Ha még eddig nem esett le, a "-" név nem troll nicknév, hanem egy alapértelmezett név, amit bárki használhat, aki ide ír. Még te is.
Ez ál-Kaufmann lesz XDDD
Dehogy is! Téged már be is azonosított a forrásom. Készítem a kalitkát. Elindult érted Roland bajtársam! Hiába menekülsz!
Kedvencem a hirdetes alatta:
Hitel? Nem gond!
Sokat hallani mostanában a sajtóban, hogy egyre nehezebb hitelhez jutni, ami szerencsére a Pénzszerző.hu ügyfeleit nem érinti. A penzszerzo.hu oldalon továbbra is a bankok és közvetítők versenyeznek Önért, hogy a lehető legkedvezőbb feltételekkel juthasson hitelhez. Ha esetleg befektetésre, biztosításra van szüksége akkor is jó helyen jár és a verseny a garancia, hogy a legjobb feltételeket kapja, sokszor jobbat mint ha utcáról bemenne a bankba, biztosítóba!
Versenyeztessen Ön is! penzszerzo.hu
(x)
látod, raktáros? 86 lájkot kapott a komment, ennyi troll akarja, hogy boldog legyél a drogos cigánykurvával.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
szegény hogy vergődik, és még ott is leszarja mindenki, átnéznek rajta :))))
Kiss Roland Egy elszabadult gyapjas alakváltóról lehet szó, amikor rátaláltam erre az oldalra akkor világosodott meg minden tudatieletmatrix.com/
Azt hiszem, ez végleg bekattant. Paranoid skizofréniára tippelek.
Ez hol?
itt: www.facebook.com/Robert.Puzser/posts/895444043864743
alapos tényfeltárást kérünk, n.sz.k.sz.! meg lehet említeni, hogy éppen tajgi töröltette a tk fb-ját: pestisracok.hu/toroltek-a-tolvajkergetok-facebook-oldalat-Sherlock Porksek-megkeresnek-a-feljelentot/
nyomjatok pls egy printscreent, mert én valamiért nem látom.
Én se látom a kommenteket, viszont a linkelt oldal nagyon kemény cucc.
tudatieletmatrix.com/post/129339644986/az-antimigráns-energizáló-gömbrúna
régen a budapest tv-n volt gerincműtét képernyőn keresztül))))))))
ez egy mesteri trollkodás az ilyen chemtrailes szarokkal szerintem. Túl durva ahhoz, hogy ne az legyen.
már Einstein is megmondta:“Csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi butaság, bár az elsőben nem vagyok egészen biztos."
élő példa a gyíkemberes sneci.
Nem hiszem. Azokban a Grabovoj vagy milyen számokban is milliók hisznek.
Fiatalember is elég jól írt anno.
Olyan szívhez szóló leveleket írt, hogy mindig elmorzsoltam egy könnycseppet.
roland, a törpe, rgl.........minden ismerőse??????
Szerintem nem. Csak örvend, hogy leszállt róla a fórum. De majd fog dolgozni, ha rá lesz kényszerítve, ha mást nem , újságkihordást. Zsír se százas, de sodi fölött van azért pár kategóriával.
Nem úgy volt, hogy Németországba megy melózni? Eléggé meg volt indulva. Persze neki nem volt milliós CV-je, úgyhogy érthető, ha nem sikerült...
+1
Szerző:
túszul ejtett útlevél
Oct 16, 2015 21:20:26
Válasz
(3)
Az anonok szerint nem. Ők úgy tudták, hogy a patrona nicknek Sodi új volt. De ők is tudhatták rosszul.
Oct 16, 2015 21:20:26
Karandas
Oct 16, 2015 21:24:24
Patrona nem valami pedofil, akinek levágta a lábát a villamos? Mitha ilyesmire emlékeznék. Na, ők megérdemelnék egymást Snecivel.
Oct 16, 2015 21:24:24
Keszon
Oct 16, 2015 21:26:18
Ja, van :) . Patrona egy troll volt, a levágott lábú meg Mandy Lane
Oct 16, 2015 21:26:18
-
Oct 16, 2015 21:31:48
Meg kell hagyni a péniszmentő honlap előtti utolsó trollkodás amin ilyen jól szórakoztam az tajgi becsicskítása volt a hölgyúr előtt.Tudom az csak egy apró trollkodás volt,de még most is mosolygással tölt el a gondolat ahogy farkarossz soderálásért kuncsorog snecinek a facen,és nem meri felvállalni a fórumos hozzászólásait a hölgyúr előtt.
Ez a péniszmentős trollkodás viszont top hármas lehet ha a tanszék ügyes.
Oct 16, 2015 21:31:48
Haim
(
x10)
Oct 16, 2015 21:32:04
x10)
óhelló
töppedt buzigolyók
Oct 16, 2015 21:34:59
Meg kell hagyni a péniszmentő honlap előtti utolsó trollkodás amin ilyen jól szórakoztam az tajgi becsicskítása volt a hölgyúr előtt.Tudom az csak egy apró trollkodás volt,de még most is mosolygással tölt el a gondolat ahogy farkarossz soderálásért kuncsorog snecinek a facen,és nem meri felvállalni a fórumos hozzászólásait a hölgyúr előtt.
Nálam az abszolút arany kipa díjas az ál-Fórizsos Sneci-csicskítás eddig, és az, amikor Andi fiókjából küldött levéllel lett a Recskás a minuszokban, szakadó esőben Andi lakásához küldve, ahol kint ténfergett vagy húsz percig, aztán hazazavarták a gecibe, hogy ők nem hívták, mit keres ott :D :D :D
Oct 16, 2015 21:34:59
xray
Oct 16, 2015 21:37:21
yes
Oct 16, 2015 21:37:21
Brian
Oct 16, 2015 21:40:50
yes
jó látni, hogy nem én vagyok az egyedüli hülye, aki majd tíz éve röhög napi rendszerességgel a malacon és gyagyáson
Oct 16, 2015 21:40:50
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 16, 2015 21:42:54
Szerintem a fél tanszék a Sherlock Porks eladta a lelkét topikból indult.
Oct 16, 2015 21:42:54
kérdőjel
Oct 16, 2015 21:44:46
Én Sodi régi blogján (ahol az etyetyemista srác pereket provokált maga ellen) is kommenteltem.
Oct 16, 2015 21:44:46
AutismusMaximus
Oct 16, 2015 21:45:44
Én Sherlock Porks régi blogja irányából jöttem, onnan jött az indexes Sherlock Porksfórum. Amikor létrejött ugyanott A Gyagyás fórum, oda be-benéztem, de sneci unalmas volt. A sneci blogokat se nagyon néztem, a kommenteket pláne nem. Aztán ennek s fórumnak a létezésére hosszabb kihagyás után találtam rá. Azóta függő vagyok :)
Oct 16, 2015 21:45:44
Brian
Oct 16, 2015 21:45:50
Én Sodi régi blogján (ahol az etyetyemista srác pereket provokált maga ellen) is kommenteltem.
az az indexfórummal egy időben volt, sztem oda is kommentelt mindenki :)
Oct 16, 2015 21:45:50
Brian
Oct 16, 2015 21:48:59
az igaz, hogy sneci geciunalmas volt az elején a röfi mellett, még a gyagyás topikot is csak malacpótléknak tekintettem az elején, aztán hogy beindult a púpos a kontentgyártással
Oct 16, 2015 21:48:59
xray
Oct 16, 2015 21:56:16
van egy pár ezer komment lementve a porksfórumból, a gyagyásból is valamennyi. amikor kezdett durvulni a helyzet -a malacz kitiltva, záhonyi szintén, akkor épp taxi4 néven írt - akkor kezdtem lementeni.
Oct 16, 2015 21:56:16
#
Oct 16, 2015 21:58:03
Maximus te mesüge. Csak a kommentek miatt volt értelme sneci blogjait látogatni.
Oct 16, 2015 21:58:03
-
Oct 16, 2015 22:02:56
A régi "szép" idők...Ma már csak álom a malacznak Hollán Ernő utcán pörögni vagy a gyagyásnak masztiparty kommentelni :)
Oct 16, 2015 22:02:56
AutismusMaximus
Oct 16, 2015 22:05:24
Maximus te mesüge. Csak a kommentek miatt volt értelme sneci blogjait látogatni.
De ott követhetetlen volt, hogy beindult valami téma, aztán jött egy új post, oda is jöttek már újabb kommentek meg a régibe is..... kiigazodni se lehetett rajta, akármilyen fasz volt már akkor is sneci.
Meg mondom, a gyagyás akkoriban totál érdektelen volt nekem, Sherlock Porks megette reggelire (aztán le is fejelte ugye :) )
Aztán amikor itt elkezdtem elmélyedni a sodipediaban meg a kommentekben, akkor már tudtam hogy kincsre leltem :)
Ez egyébként már közvetlenül a koppanyos korszak után lehetett, de többször írtátok hogy már akkoriban is nagy műsor volt.
Oct 16, 2015 22:05:24
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 16, 2015 22:06:44
x38)
A péniszmentő oldalát fel kell pörgetni!
Szerintem nem kéne snecire kihegyezni, hanem véresen komolyan kéne venni a dolgot. Kis oknyomozás az ex-komcsi Recskaiék körül, az összes link ami a Quaestor-botrányhoz köti őket, összefonódások az önkorikkal, stb. Lehetőleg 3-4 cikket összehozni a témában, snecit nagyon halványan megemlíteni, mint lehetséges strómant, és az irodában elkövetett bugyogtatást említve (csak, hogy a Velvetre is linkelni lehessen). Jó lenne, ha a munkanélkülivé vált (*pr*) cinkes újságírók kicsit aktivizálnák magukat ezen a fronton. Kéne egy fejléc is, grafikus troll, hahó! Valami Wordpress alapú akármit lehetne kitenni, ahová tudnánk pár hónapnyi kommentet hamisítani, ahogy a károsultak verik a nyálukat. Elég hamar odavonzaná a többieket is, hadd nőjön a kis gömböc magától. Lehetőleg politikamentesen kéne, de mindenképpen az összes párt felelősségét felvetve, nehogy a nácik/komcsik/fideszesek rárepüljenek!
Óvatosan sugallni lehet, hogy az ex-komcsi Recskai klán politikai hátszéllel segédkezett az állampolgárok meglopásában, de a cél itt nem a vagdalkozás illetve a törvénysértés, hanem a gőzhenger beindítása, ami utána majd magától szabadul el. Mivel a kis Gergőke olvassa a fórumot, pontosan tudják már a férgek, hogy mi állunk az oldal mögött, és, hogy egyetlen esetben állunk le: ha a púpos bizonyítottan az utcára kerül! Lazán kapcsolódik, hogy ha esetleg ez nem történne meg időben, és az oldal önjáróvá válik, akkor jól rákúrtak, és hiába kötik fel a púpost, collateral damage lesz belőlük, szóval elejét vehetik a szopásnak, ha már ma este kibasszák a korcsot.
Szerintem nem kéne snecire kihegyezni, hanem véresen komolyan kéne venni a dolgot. Kis oknyomozás az ex-komcsi Recskaiék körül, az összes link ami a Quaestor-botrányhoz köti őket, összefonódások az önkorikkal, stb. Lehetőleg 3-4 cikket összehozni a témában, snecit nagyon halványan megemlíteni, mint lehetséges strómant, és az irodában elkövetett bugyogtatást említve (csak, hogy a Velvetre is linkelni lehessen). Jó lenne, ha a munkanélkülivé vált (*pr*) cinkes újságírók kicsit aktivizálnák magukat ezen a fronton. Kéne egy fejléc is, grafikus troll, hahó! Valami Wordpress alapú akármit lehetne kitenni, ahová tudnánk pár hónapnyi kommentet hamisítani, ahogy a károsultak verik a nyálukat. Elég hamar odavonzaná a többieket is, hadd nőjön a kis gömböc magától. Lehetőleg politikamentesen kéne, de mindenképpen az összes párt felelősségét felvetve, nehogy a nácik/komcsik/fideszesek rárepüljenek!
Óvatosan sugallni lehet, hogy az ex-komcsi Recskai klán politikai hátszéllel segédkezett az állampolgárok meglopásában, de a cél itt nem a vagdalkozás illetve a törvénysértés, hanem a gőzhenger beindítása, ami utána majd magától szabadul el. Mivel a kis Gergőke olvassa a fórumot, pontosan tudják már a férgek, hogy mi állunk az oldal mögött, és, hogy egyetlen esetben állunk le: ha a púpos bizonyítottan az utcára kerül! Lazán kapcsolódik, hogy ha esetleg ez nem történne meg időben, és az oldal önjáróvá válik, akkor jól rákúrtak, és hiába kötik fel a púpost, collateral damage lesz belőlük, szóval elejét vehetik a szopásnak, ha már ma este kibasszák a korcsot.
Pinky Pinkhoud
Oct 16, 2015 22:12:50
Zsery, hogy áll az ügyed sneci ellen?
A PKKB-s iratot átvetted? RL12550028405186
A PKKB-s iratot átvetted? RL12550028405186
Oct 16, 2015 22:12:50
grafikus troll
Oct 16, 2015 22:15:11
Ha adtok pixelpontos méretet és megmondjátok, mi legyen a fejlécben, összerakom.
Oct 16, 2015 22:15:11
-
Oct 16, 2015 22:27:15
Ha sneci nagyon rácsavarodott a gazdatestre akkor a "fájdalommentes" eltávolítás érdekében legyen engedélyezve 3 hónap előre fizetett lakbér,rezsi nélkül egy Érpataki fával fűtött (hogy sneci ne tudja kinyitni a gázt) putriban.Így garantált lenne hogy a trollok nem unatkoznak.
Oct 16, 2015 22:27:15
töppedt buzigolyók
Oct 16, 2015 22:35:17
Szerintem ezek már a végnapok. Annyira Veráék sem lehetnek hülyék, hogy a saját egzisztenciájukat kockáztassák Sneci hülyesége miatt.
Oct 16, 2015 22:35:17
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 16, 2015 22:41:50
x38)
Ha WP, akkor 740x192. Figyelemfelhívó színek, ütős cím, ezt még ki kéne találni. Pénzmentő-gate talán, Quaestor logóval és valami kép, ami egyértelműsíti, hogy a károsultaknak szól az oldal.
grafikus troll
Oct 16, 2015 23:00:39
Oké, meglátom, mit tehetek. A Pénzmentő-gate jó lesz, megy mellé a logó, képet nem tennék bele, jobb a minimál. Úgyis a SEO viszi el a hátán, nem a fejléc. Ha kész, feltöltöm valahova, és belinkelem.
Oct 16, 2015 23:00:39
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 16, 2015 23:01:31
x38)
Szerintem ezek már a végnapok. Annyira Veráék sem lehetnek hülyék, hogy a saját egzisztenciájukat kockáztassák Sneci hülyesége miatt.
Sneci mindent meg tud magyarázni, olyan vastag rinocéroszbőr van a pofáján, hogy nincs az a hazugság, amit ne vetne be a koszos hálózsák érdekében. Ahhoz, hogy tényleg elgondolkozzanak a leválasztáson, ütéseket kell bevinni. A péniszmentő domain egy elég jó lehetőség erre, nem kéne veszni hagyni. Ahogy tényleges fenyegetést éreznek, nem csak pár pizzát vagy telefont kapnak, hanem a tarkójukon érzik a károsultak fröcsögő nyálát, nem lesz már kérdés, hogy kapituláljanak-e.
broni
Oct 16, 2015 23:11:57
sodi fel fog fordulni az uccán))))))))))))nem olyan, mint a szívós törpe..........
Oct 16, 2015 23:11:57
Laci
Oct 16, 2015 23:23:42
sodi fel fog fordulni az uccán))))))))))))nem olyan, mint a szívós törpe..........
Erre azért ne vegyél mérget xD
Oct 16, 2015 23:23:42
Hiénaverő
Oct 16, 2015 23:27:01
A Tanszék nevében NSZKSZ. A penzmento.hu--t regelt troll itt van? majd oda kéne feltölteni a cuccot, így elég hivatalos látszata is lenne.
Oct 16, 2015 23:27:01
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 16, 2015 23:28:39
x38)
A tanszék jó írói vénával megáldott doktoranduszai pedig összehozhatnának egy kis kontentet. Tényleg jó lenne, ha Jövő Héten már tudnánk indulni. Közeleg a tél, Hahó! Meg kell, hogy fagyjon a recskás idén!
Kiöregedett KGBs
Oct 17, 2015 01:08:47
teccik adni egy pontos lakcím? Ahol mi és az Igor a géppisztollyal ez elvtárst jobb belátásra térít?
Oct 17, 2015 01:08:47
xray
Oct 17, 2015 01:15:49
Kolosy tér 1/a
Oct 17, 2015 01:15:49
-
Oct 17, 2015 01:17:11
A tanszék jó írói vénával megáldott doktoranduszai pedig összehozhatnának egy kis kontentet. Tényleg jó lenne, ha Jövő Héten már tudnánk indulni. Közeleg a tél, Hahó! Meg kell, hogy fagyjon a recskás idén!
danyiilra gondolsz? mert rajta kivul csak az ujsagiro trolloknak van iroi venajuk.
Oct 17, 2015 01:17:11
Kiöregedett KGBs
Oct 17, 2015 01:21:10
Kolosy tér 1/a
Nyet, nyet, a masik suhajnc cime kell, aki eztet irta: "Óvatosan sugallni lehet, hogy az ex-komcsi Recskai klán politikai hátszéllel segédkezett az állampolgárok meglopásában". Ety igaz kommenista, mint testverunk, Recskai elvtars rágalmazása vért kíván.
Oct 17, 2015 01:21:10
üregi zsidó
Oct 17, 2015 03:39:49
Na, megjött a vén hüllő a Falk Miksa utcából. Pedig nincs is hamvazószerda. Milyen érzés, hogy a gyereked utál? Tütüke volt ma? Oct 17, 2015 03:39:49
Brian
Oct 17, 2015 08:37:36
anyád hogy van kalmárlaci?
Oct 17, 2015 08:37:36
Hiénaverő
Oct 17, 2015 08:40:26
Úgy tűnik a pappúcsos héber még egy trollt se kapott el, hiába a vérdíj... Mikor dalolnak már a trollok, Kaufi?
Oct 17, 2015 08:40:26
Brian
Oct 17, 2015 08:43:45
Úgy tűnik a pappúcsos héber még egy trollt se kapott el, hiába a vérdíj... Mikor dalolnak már a trollok, Kaufi?
Oct 17, 2015 08:43:45
Hiénaverő
Oct 17, 2015 08:47:44
Nem vagyok telhetetlen, mert már a malacén így is előkelő helyen szereplek. Ha Árti kijön a sittről, és Púp se döglött még meg, újra összeállhat a trollvadász kommandó, természetesen Impotosz hathatós támogatásával.
Oct 17, 2015 08:47:44
Bonyolult nap
Oct 17, 2015 09:21:46
Itt, de az csak domain, tarhelyre nem futja Gerevics Bélának, rég volt már gurulka kuncsorgás.
Oct 17, 2015 09:21:46
-
Oct 17, 2015 09:31:13
hát, mást ugye nem nagyon húzogathatna rajta, hiányzik annak a garbónak a nyaka...
Oct 17, 2015 09:31:13
KLGY
Oct 17, 2015 10:30:39
Röhöghettek trollbünözök, de ha elkapok egyet közületek és kalitkába zárok 2 perc alatt fogja eldalolni a többi troll nevét. Föleg amelyiknek - néven írogat.
Oct 17, 2015 10:30:39
Škoda Superb
Oct 17, 2015 10:33:27
Röhöghettek trollbünözök, de ha elkapok egyet közületek és kalitkába zárok 2 perc alatt fogja eldalolni a többi troll nevét. Föleg amelyiknek - néven írogat.
Ha még eddig nem esett le, a "-" név nem troll nicknév, hanem egy alapértelmezett név, amit bárki használhat, aki ide ír. Még te is.
Oct 17, 2015 10:33:27
banshee
(
x24)
Oct 17, 2015 10:34:11
x24)
Személyes szabadság megsértése, Kauffman? Tudod hogy azt büntetik?
túszul ejtett útlevél
Oct 17, 2015 10:55:11
Ez ál-Kaufmann lesz XDDD
Oct 17, 2015 10:55:11
Kaufmann-mama
Oct 17, 2015 10:56:20
*ki van száradva*
Oct 17, 2015 10:56:20
KLGY
Oct 17, 2015 11:05:08
Ez ál-Kaufmann lesz XDDD
Dehogy is! Téged már be is azonosított a forrásom. Készítem a kalitkát. Elindult érted Roland bajtársam! Hiába menekülsz!
Oct 17, 2015 11:05:08
Koffeinmentes KV
Oct 17, 2015 11:15:13
Endike legyél szives és azonnal töröld a fórumodat és a pénzmentős oldalt! Jani bácsi es Gergőke is nagyon mérgesek az előbb üvöltöztek velem a telefonban, de mondtam hogy elsimítom veled az ügyet! Intézkedj minél előbb, ez sürgős!
KV
KV
Oct 17, 2015 11:15:13
grafikus troll
Oct 17, 2015 11:18:14
Kész a fejléc a megadott méretben. Ha van valami óhaj-sóhaj, közöljétek. Nem vittem túlzásba, ennyi időm van most erre.
kepfeltoltes.hu/view/151017/peniszmento_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Oct 17, 2015 11:18:14
Bonyolult nap
Oct 17, 2015 11:20:50
Kész a fejléc a megadott méretben. Ha van valami óhaj-sóhaj, közöljétek. Nem vittem túlzásba, ennyi időm van most erre.
Kedvencem a hirdetes alatta:
Hitel? Nem gond!
Sokat hallani mostanában a sajtóban, hogy egyre nehezebb hitelhez jutni, ami szerencsére a Pénzszerző.hu ügyfeleit nem érinti. A penzszerzo.hu oldalon továbbra is a bankok és közvetítők versenyeznek Önért, hogy a lehető legkedvezőbb feltételekkel juthasson hitelhez. Ha esetleg befektetésre, biztosításra van szüksége akkor is jó helyen jár és a verseny a garancia, hogy a legjobb feltételeket kapja, sokszor jobbat mint ha utcáról bemenne a bankba, biztosítóba!
Versenyeztessen Ön is! penzszerzo.hu
(x)
Oct 17, 2015 11:20:50
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 17, 2015 12:22:29
x48)
szavazzunk!
aki szeretné, hogy a sodi összeköltözzön a drogos cigánykurvával, az nyomjon erre a kommentre egy pluszt.
ki fog derülni, hogy a jószívű trollok ezúttal is csak a legjobbat akarják a sodinak.
aki szeretné, hogy a sodi összeköltözzön a drogos cigánykurvával, az nyomjon erre a kommentre egy pluszt.
ki fog derülni, hogy a jószívű trollok ezúttal is csak a legjobbat akarják a sodinak.
látod, raktáros? 86 lájkot kapott a komment, ennyi troll akarja, hogy boldog legyél a drogos cigánykurvával.
töppedt buzigolyók
Oct 17, 2015 12:45:17
Amúgy ránézésre nem is olyan veszélyes a csaj. Mármint úgy értem, MESSZE Endre szintje fölött van, még akkor is, ha a seggét pacallá kúrta az arab faszija minden nap. A recskás igazi balfasz lenne, ha nem próbálna meg legalább 1-2 numerát kihozni ebből a helyzetből. Persze ezt is el fogja baszni, mint mindent.
Endre, megint le vagy tiltva a kommentelésről? Vagy már a csajt hegeszted? (*pr*)
Endre, megint le vagy tiltva a kommentelésről? Vagy már a csajt hegeszted? (*pr*)
Oct 17, 2015 12:45:17
_
Oct 17, 2015 13:12:26
puzser oldalan tajgi nev szerint fikazza a trollokat
Oct 17, 2015 13:12:26
üregi zsidó
Oct 17, 2015 13:23:02
Tajginak nem tetszik, hogy Endre baszási esélyeit támogatjuk. Bár lehet, hogy egyiküknek sem áll fel, de Tajginak biztosan nem.
Oct 17, 2015 13:23:02
Brian
Oct 17, 2015 13:26:21
Oct 17, 2015 13:26:21
Hiénaverő
Oct 17, 2015 13:32:22
Kurva vicces a vén impotens tényfeltárása :D
Oct 17, 2015 13:32:22
Zulu
(
x15)
Oct 17, 2015 13:37:03
x15)
Kiss Roland Egy elszabadult gyapjas alakváltóról lehet szó, amikor rátaláltam erre az oldalra akkor világosodott meg minden tudatieletmatrix.com/
Azt hiszem, ez végleg bekattant. Paranoid skizofréniára tippelek.
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 17, 2015 13:38:58
x9)
Tajgi, szerkeszd már át az egyik posztodat: "a Kolosy téri Pénzmentő kft-nél" írd még oda, hogy ", aminek köze volt a Quaestor pénzügyeihez", meg linkeld be a penzmento.hu-t is. NSZKSZ!
Bonyolult nap
Oct 17, 2015 13:39:41
Na jó, valljátok be, hogy valaki felnyomta Tajgi fb-ját. Ilyen nincs:
ezek után pedig az éber hipnózisban fekvő Tomanovics Gergely tudatán keresztül a Kolosy téri Pénzmentő kft-nél 50 eurót követel.
ezek után pedig az éber hipnózisban fekvő Tomanovics Gergely tudatán keresztül a Kolosy téri Pénzmentő kft-nél 50 eurót követel.
Oct 17, 2015 13:39:41
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 17, 2015 13:49:55
x48)
az ideiglenesen szabadlábon lévő tajgi nehezen viseli a trollok győzelmét, és tehetetlenségében nyüszít néha, de elég gyenge kontentet nyom. már nagyon várom, hogy megint valami balhét csináljon, és lecsukathassam.
* ásít *
* ásít *
Zsery
Oct 17, 2015 13:52:46
Na jó, valljátok be, hogy valaki felnyomta Tajgi fb-ját. Ilyen nincs:
Ez hol?
Oct 17, 2015 13:52:46
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 17, 2015 13:55:51
x48)
Ez hol?
itt: www.facebook.com/Robert.Puzser/posts/895444043864743
alapos tényfeltárást kérünk, n.sz.k.sz.! meg lehet említeni, hogy éppen tajgi töröltette a tk fb-ját: pestisracok.hu/toroltek-a-tolvajkergetok-facebook-oldalat-Sherlock Porksek-megkeresnek-a-feljelentot/
töppedt buzigolyók
Oct 17, 2015 14:46:35
Oct 17, 2015 14:46:35
banshee
(
x24)
Oct 17, 2015 14:48:19
x24)
A tényfeltárásba bele kéne venni Tajgi impotenciáját is, ha elég jó a kontent, akkor az azt tolóknak megajánljuk az ötöst félévkor tajgetológiából.
Bonyolult nap
Oct 17, 2015 14:49:05
Oct 17, 2015 14:49:05
Tajgiblokk- figyelő
Oct 17, 2015 14:51:27
Akkor engem biztos tiltott a kókadtfaszú, mert én ezeket a hozzászólásokat nem látom, csak a többi alteregójáét :D
Oct 17, 2015 14:51:27
Tajgiblokk- figyelő
Oct 17, 2015 14:54:11
Még vagy három másik név alatt is osztja ugyanott az észt. Szerintem tényleg teljesen megőrült. Lejárt már a büntije, vagy ha pattog, visszabasszák a sittre?
Oct 17, 2015 14:54:11
broni
Oct 17, 2015 15:03:21
én is alakváltó vagyok, igaza van rolandnak!!!!!!!!!!!meg vámpír is!!(nem kriszta)
Oct 17, 2015 15:03:21
Zsery
Oct 17, 2015 15:06:54
Akkor engem biztos tiltott a kókadtfaszú, mert én ezeket a hozzászólásokat nem látom, csak a többi alteregójáét :D
Oct 17, 2015 15:06:54
broni
Oct 17, 2015 15:17:27
Oct 17, 2015 15:17:27
Tajgiblokk- figyelő
Oct 17, 2015 15:29:52
ez egy mesteri trollkodás az ilyen chemtrailes szarokkal szerintem. Túl durva ahhoz, hogy ne az legyen.
Oct 17, 2015 15:29:52
xray
Oct 17, 2015 15:30:13
már Einstein is megmondta:“Csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi butaság, bár az elsőben nem vagyok egészen biztos."
Oct 17, 2015 15:30:13
xray
Oct 17, 2015 15:33:57
élő példa a gyíkemberes sneci.
Oct 17, 2015 15:33:57
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 17, 2015 15:36:26
Nem hiszem. Azokban a Grabovoj vagy milyen számokban is milliók hisznek.
Oct 17, 2015 15:36:26
broni
Oct 17, 2015 16:12:58
ilyen szopást, ma nem lesz piálás a rohadt aranyerem miatt((((((((néha meghajt a pia, és ha valamit nem akarok, az a szarás......
Oct 17, 2015 16:12:58
banshee
(
x24)
Oct 17, 2015 16:16:07
x24)
Kérdezd a púpost, neki van tapasztalata ebben, napi szinten seggbebaszottak is hozzá fordulnak tanácsért.
kaftános raktáros
Oct 17, 2015 16:22:22
Fiatalember is elég jól írt anno.
Olyan szívhez szóló leveleket írt, hogy mindig elmorzsoltam egy könnycseppet.
Oct 17, 2015 16:22:22
broni
Oct 17, 2015 16:31:20
Kérdezd a púpost, neki van tapasztalata ebben, napi szinten seggbebaszottak is hozzá fordulnak tanácsért.
roland, a törpe, rgl.........minden ismerőse??????
Oct 17, 2015 16:31:20
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 17, 2015 16:40:42
x38)
Miért nem privátban írsz neki, troll a trollnak nem farkasa, ne adj már okot a korcsnak, hogy örömködjön. Ráadásul egy zsenge trollról van szó.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 17, 2015 16:52:41
x48)
az egész profilodat töröltesd, mert nem ezekkel a kommentekkel van baj, hanem 6 ezer másikkal. nyilván nem fogom idemásolni. gondolkodni kellene picikét.
fráterminátor
Oct 17, 2015 16:57:13
Mi a fasz van?
Én tyemély tyerinty ezt a "pimaszkodós" ügyet nem ismerem, de te annyi infót kikotyogsz magadról, bazmeg, hogy nem csodálkoznék ha a mélységi felderítő előbb utóbb megbanánozna. Oct 17, 2015 16:57:13
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 17, 2015 17:02:10
x48)
zsír is megtalálta a témát:
Boros László A sok gyökér liberális - főként "újságíró" - nem a tolvajkergetés miatt szállt rá Polgárra, hanem a politikai nézetei miatt. Ez volt az egyetlen okuk a Tolvajkéregetők ellen, semmi más, az, hogy Polgár csinálja, akit gyűlölnek, mert nem liberális. Ezért álltak a tolvaj bűnözők mellé, akik gondolom vígan lopkodnak most is Budapest utcáin... Az ilyenek miatt élhetetlen ez az ország, meg lassan egész Európa. Szemet szúró volt az is, hogy amíg működött a TK, mennyire elhallgatta a liberális média. Igen azok, akik most azt támogatják, hogy lepjék el Európát a gazdasági bevándorlók közé vegyülő arab terroristák.
Tetszik · Válasz · 45 perce
Boros László A sok gyökér liberális - főként "újságíró" - nem a tolvajkergetés miatt szállt rá Polgárra, hanem a politikai nézetei miatt. Ez volt az egyetlen okuk a Tolvajkéregetők ellen, semmi más, az, hogy Polgár csinálja, akit gyűlölnek, mert nem liberális. Ezért álltak a tolvaj bűnözők mellé, akik gondolom vígan lopkodnak most is Budapest utcáin... Az ilyenek miatt élhetetlen ez az ország, meg lassan egész Európa. Szemet szúró volt az is, hogy amíg működött a TK, mennyire elhallgatta a liberális média. Igen azok, akik most azt támogatják, hogy lepjék el Európát a gazdasági bevándorlók közé vegyülő arab terroristák.
Tetszik · Válasz · 45 perce
töppedt buzigolyók
Oct 17, 2015 17:08:55
Evidencia, hogy ahol Tajgi felbukkan, ott egy idő után Zsír is. Ennyit arról, hogy nem retardkodik többet.
Oct 17, 2015 17:08:55
arcpálma-figyelő
Oct 17, 2015 17:09:10
Óbazdmeg, nem lehetsz ekkora retard, hogy más nevén kommentelsz...
Oct 17, 2015 17:09:10
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 17, 2015 17:17:32
x48)
a troll a trollnak nem farkasa szabály csak addig érvényes, amíg az egyikből nem lesz retard. és ezzel még önkéntes zsírdisznológus is egyetért.
broni
Oct 17, 2015 17:17:36
én nem nagyon értek semmit..jó, hülyére ittam magam az idők folyamán......
sodi, te ganaj!!!!!!!!!!!!!
sodi, te ganaj!!!!!!!!!!!!!
Oct 17, 2015 17:17:36
Hídangolna
Oct 17, 2015 17:31:12
1-1 tessék szépen kibékülni
Oct 17, 2015 17:31:12
-
Oct 17, 2015 17:32:47
Boros már dolgozik?
Oct 17, 2015 17:32:47
Rózsa Sándor
Oct 17, 2015 17:35:13
Ja, most már értem. érthető a prof dühe.
Oct 17, 2015 17:35:13
Rózsa Sándor
Oct 17, 2015 17:36:15
Remélem, azért megoldódik a vita.
Oct 17, 2015 17:36:15
Bonyolult nap
Oct 17, 2015 17:40:18
Mifaaaan? Sabbath van, ne veszekedjetek.
Oct 17, 2015 17:40:18
Rózsa Sándor
Oct 17, 2015 17:40:21
Boros már dolgozik?
Szerintem nem. Csak örvend, hogy leszállt róla a fórum. De majd fog dolgozni, ha rá lesz kényszerítve, ha mást nem , újságkihordást. Zsír se százas, de sodi fölött van azért pár kategóriával.
Oct 17, 2015 17:40:21
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 17, 2015 17:43:01
x16)
Kérem ne foglalkozzunk Zsírral. Senkinek sem hiányzik, hogy visszajöjjön ide.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
töppedt buzigolyók
Oct 17, 2015 17:43:22
Nem úgy volt, hogy Németországba megy melózni? Eléggé meg volt indulva. Persze neki nem volt milliós CV-je, úgyhogy érthető, ha nem sikerült...
Oct 17, 2015 17:43:22
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 17, 2015 17:44:23
x48)
tőlem továbbra is bárki írhat bárki más nevében, értem a viccet, szeretem is, de másokra is tekintettel kell lenni, akik viszont nem értik a poént. és azért kellett itt elintézni, mert ilyenkor pár lépéssel előre kell gondolkodni. aki nem érti az okokat, annak sajnos nem fogom elmagyarázni. nincsen harag, ez csak a felszín. minden úgy zajlott ahogy előre terveztem, megy tovább minden a régiben.
töppedt buzigolyók
Oct 17, 2015 17:44:26
Kérem ne foglalkozzunk Zsírral. Senkinek sem hiányzik, hogy visszajöjjön ide.
+1
Oct 17, 2015 17:44:26
broni
Oct 17, 2015 17:47:53
az én nevembe is szokott írogatni valaki!!!!!!amugy leszarom!!!!!
Oct 17, 2015 17:47:53
SoDika
Oct 17, 2015 17:51:03
444.hu/2015/10/17/magyarorszagon-forgat-charlize-theron
Na. Ma végre megvolt a 15 ezer, szóval a sodi pörög és minden rendben van. Hétfőn befizetem a superb első részletét, de még gondolkodom,hogy kell e bele bőrkárpit, vagy üljek szövet üléseken,mint az átlag emberek?
Na de szombat este van, egyedül vagyok és még mielőtt még összeköltöznék egy ifjú hölggyel,kell egy kis kaland egy jóképű vadászbikának. Pont kapóra jön a külföldi, dekoratív hölgy. Itt dolgozik, ez dicséretes, de neki is jár egy kis szórakozás. Azt hiszem nem fosztom meg attól az élménytől,hogy este együtt fekve nézzük az irodai asztal alját a kényelmes hálózsákomon fekve. Talán UTÁNA előkerül egy üveg jó macedón édes bor is. Na megyek,nem baszom itt az időmet civakodó zsidó trollok között.
Na. Ma végre megvolt a 15 ezer, szóval a sodi pörög és minden rendben van. Hétfőn befizetem a superb első részletét, de még gondolkodom,hogy kell e bele bőrkárpit, vagy üljek szövet üléseken,mint az átlag emberek?
Na de szombat este van, egyedül vagyok és még mielőtt még összeköltöznék egy ifjú hölggyel,kell egy kis kaland egy jóképű vadászbikának. Pont kapóra jön a külföldi, dekoratív hölgy. Itt dolgozik, ez dicséretes, de neki is jár egy kis szórakozás. Azt hiszem nem fosztom meg attól az élménytől,hogy este együtt fekve nézzük az irodai asztal alját a kényelmes hálózsákomon fekve. Talán UTÁNA előkerül egy üveg jó macedón édes bor is. Na megyek,nem baszom itt az időmet civakodó zsidó trollok között.
Oct 17, 2015 17:51:03
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 17, 2015 17:52:20
x48)
még annyit mondok, hogy a tanszék egyik nagy szövetségesét kellett megtartanom, vagy le is szarhattam volna. szóval a tanszéki érdek miatt volt minden. durva sakkjátszmák mennek a háttérben, hogy mindenhol legyenek pozícióink. a játszadozó gyerekeket néha arrébb kell tennem, hogy ne borítsák fel a sakktáblát. ilyen nagyon egyszerű ez.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oct 17, 2015 18:02:23
Értem én, hogy retardok átlagos példánya a kiló réz áránál tart (épp ezen fuldoklok a kötelező időszakos visszaolvasás keretében most:))
tehát ami ma itt volt, abból lófaszt se ért
..,de azé' szvsz nem ártana a témát hanyagolni mostmár, és ami odavissza idekerült ebből, mielőbb soderálni az elejétől.
nszksz!
tehát ami ma itt volt, abból lófaszt se ért
..,de azé' szvsz nem ártana a témát hanyagolni mostmár, és ami odavissza idekerült ebből, mielőbb soderálni az elejétől.
nszksz!
Oct 17, 2015 18:02:23
104 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™