ezt nem én írtam..felőlem éhendögölhet))))))))))))
Keményen nyomja a sittes edzést, nyilván. Az izomépítéshez szükséges extra fehérjéről pedig gondoskodik a LakatosTech étrendkiegészítő termékcsalád.
Pontosan ez történt, ezért fizet a BEVA. Nem a meglévő 70 milliárdnyi Hrurira kötvényre, hanem a Q bróker által bekamuzott 150 milliárdnyi kötvényre kellene fizetnie. Ebből eddig kb. 88-at(?) fizettek ki...
Tehát nem a kibocsátói kockázatra fizet, arra természetesen nincs biztosítás, hanem a brókerkockázatra, mert erre találták ki a BEVA-t...
A 444, mint hiteles forrás? Nemár...:DDD
Az értékpapír típusa teljesen érdektelen, ha a brókered nem tud elszámolni vele ÉS tagja a BEVA-nak, a BEVA fizet...
Nem, nem ez történt. A Questor-csalásnak pont az a volt a lényege, hogy úgy tálalták, mintha a BEVA garantálná a kötvényeket, de ez nem volt igaz. Ha valaki ténylegesen utánaolvasott a dologak, egyből kiderült, hogy ez nem igaz. A 444-en kívül több médium is foglalkozott a megtévesztéssel és a dolog jogi/pénzügyi hátterével. Most sem a BEVA fizetett, hanem az állam rendelte el a legkisebb befektetők egy részének kártalanítását.
Egyébként meg gurulj már le a dombról, senkit nem érdekel az okoskodásod! Ez itt Sodika fóruma, a Questor-botrány pedig kizárólag annyira érdekes az olvasói számára, hogy ez lesz-e az a dolog, ami miatt utcára kerül.
Fogalmatlanul hablatyolsz, de mindegy, ez itt tényleg off. Mivel családilag érintett vagyok, sokkal jobban bassza a csőrömet, mint az, hogy mi lesz sodikával, azt pont leszarom, róla majd az Univerzum és a Vonzás Törvénye gondoskodik...:D
Ebben mi az újdonság?
Akkor sajnos azt kell mondjam, hülye a családod, hogy bóvlikötvénybe tette a pénzét. Ilyen nagyon egyszerű ez. És főleg az baszná a csőrömet, ha az én pénzemből lennének kártalanítva, márpedig a kártalanítás bármelyik formája abból történik, közvetlen vagy közvetett módon, az kurva mindegy. A devizásoknál még lenyeltem a dolgot, bár már ott is úgy voltam vele, hogy baszná telibe a kurva úristen a sok kretént, aki megköti a szerződést, élvezi a forinthitelnél kedvezőbb kondíciókat, aztán mikor beüt a szar, akkor nyújtja a markát azok felé, akik nem vettek fel hitelt, vagy nem devizában, hogy "mentsetek meg". Holott ahány devizást ismerek, egy dologban mind egyetértett, hogy összességében még pluszban vannak ahhoz képest, mintha ugyanerre a futamidőre forinthitelt vettek volna fel. És mégis meg kellett őket menteni.
Mindegy, zárjuk le ezt a témát, és koncentráljunk a recskásra.
Nem érted a helyzetet, de mindegy, tényleg hagyjuk...
nem én hoztam fel a fórum szempontjából teljesen off témát, ha már itt tartunk.
Nem is én. Hónapok óta megy itt a Quaestorozás, gondoltam némi információval szolgálok a hogyanok és mikéntek terén, mert érezhetően nagy a homály a témában...
Nem szolgáltál semmiféle információval, csak lehülyéztél mindenkit, aki újságból tájékozódik. Ez történt, konkrétan.
és milyen szarul fogta :D
1-1 tessék szépen kibékülini.
Igen, miután azok, akik újságból tájékozódnak, lehülyéztek engem. Elmondtam, miért és mi köze van a BEVA-nak ehhez az egészhez, miért került szóba a kártalanítás egyáltalán, mi a különbség a kötvény kibocsátója és forgalmazója között biztosítási szempontból és végül hogy szopatja meg a geci kormánya a károsultakat.
Az, hogy nem ment át az info, már nem az én ügyem...
Oooaaaooaaarggh...mondana erre broni
Mivan? Nem érteni magyar?
Köszi nagyon, hogy fellőtted az oldalt! A vitát le kell szarni. Az SEO-t kicsit gyúrd még. Keywords és ha lehet pár mondat az oldalon a legfontosabb szavakkal. NSZKSZ
ezt nem értem..........én nem akarok roland szobájába menni...pláne nem begerjedve.........
Nem rólam van szó, idióta.
A családodról. Az mááááááás. Na keress inkább egy jó lejtős dombot, vagy Sodival, esetleg a malaccal kapcsolatos kommentekkel töltsd az időt! N.sz.k.sz.!

Ki tart fel, te fasz, a Szupergonoszok Ligája maximum. 1 éve írod azt a 3 oldalnyi fostos önéletrajzodat és halogatod a munkakeresést.
remélem a riporter megkétdezte, hogy eddig mit tett Magyarországért :)
Erről elég a NAVot meg a bíróságot megkérdeznie, és megkapja a választ feketén, fehéren.
Urnát olvastam...
* gyerekszoba *
ja...........nem is vagyok pedofil..........
Mehet Púpnak a faszerdő! xD
Tegnap is csak késő este engedték géphez a szilaj paripát. Ma sem fog éjfél előtt írni, az szház százalék.
Ez a szabálysértés neve, mindent amit kb "lőfegyver alakuval" követnek el, visszaélés lőfegyverrel szabálysértése vagy vétsége, vagy bűntette lesz.
Olyan általános gumitéma mint a garázdaság, van halom alakzata, és a máshol pontosan definiált "lőfegyver" definíciójához shemmi köze.
Nincs külön visszaélés festéklövőfegyverrel, visszaélés légfegyverrel, visszaélés riasztófegyverrel, stb. nincs mindenre külön szabálysértés.
Ki tart fel, te fasz, a Szupergonoszok Ligája maximum. 1 éve írod azt a 3 oldalnyi fostos önéletrajzodat és halogatod a munkakeresést.
Mar elkuldte az elso jelentkezest, haho!
A fegyver engedélyköteles, amit bárki megkaphat, de Porksé nem volt érvényes a bűncselekmény elkövetésekor. Ez az első probléma. Tartani és vásárolni engedély nélkül is lehetséges, viselni azonban nem. Mivel nem egy dobozból, szétszerelt állapotban vette elő, hanem élesítve (amit végül bebiztosított, mert retard), ráadásul másik személy ingatlanán, magánlaksértés közben, így bizony megvalósult a visszaélés, ráadásul több szempontból is. Az csak a büntetés súlyosságán változtatna, ha illegálisan szerzett kalasnyikovval hadonászott volna. A felvételen nem, viszont később tényleg pofánlőtte Borbást.
ó, ez nagyon vidám lesz :) kicsit kezd megkattanni árti
'biztos, hogy az életemet lenullázták': nem malac, te nuláztad le az életedet, már nagyon régen...
Nem, aki bizonyos cselekmények miatt eljárás hatálya alatt áll, akár csak szabálysértés miatt, az nem kap viselésit gázpöffentőre SEM.
Porksnak meg országszerte tele a priusza, szerinte "hamisított" meg "rég lezárt" ügyekkel, a legtöbb nem is szimpla szabálysértés, hanem súlyosabb bíróságon, ügyészségen pattogó történet.
Ezek cuccok jogszerűen csak önvédelemre használhatóak, különben visszaélés máris megáll.
Mindegy, hogy dobozban vagy miben vitte, hol volt a tár, a töltény,......valakinek töltött fegyvert a képébe nyomni, aki csak áll, az nem önvédelem a világon sehol.
Itt nem számít, hogy ordít, az anyámat szidja, vagy miket mond, nem lehet az anyázás és kicsinálás emlegetésének "verbális veszélyét" fegyver ráfogásával megtorolni.
Tompó azt hiszi folyton ,hogy a vadnyugaton van, de ott őt már kicsinálták volna mint a balfasz daltonokat, elkapta volna egy morcos sheriff és még aznap akasztófára húzta volna, vagy hasonló.
El nem bírom képzelni, a gurulkák mit esznek ezen a seggfejen.
Ez a habonyi fifika.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Ezen én is erősen csodálkozom, hogy nem Broni professzor a minta.
dzsihád!!!!!!!!!!!!!!!éhgjenek a csuhások!!!!!!!!!!!
Minden frusztrált, sikertelen kis senkiben ott munkál a vágy, hogy megmutassa a világnak, ő is ér annyit, ha nem többet, mint mások.
Mindannyian voltunk frusztrált kis senkik, ez a tinédzserkor. Pattanások, megnyúlt, ügyetlen végtagok, fiúknál mutálás, esetlenség a lányokkal, konfliktusok a szülőkkel, minden érdekesebb, mint a suli stb.
Erre értelmes embernek az a válasza, hogy fejlődik. Elmegy sportolni, hogy ne legyen nyeszlett, görbehátú szerencsétlen, vesz arctisztítót, hogy ne csúfolják pizzának, próbál rájönni, mivel lehet jobb a csajoknál és így tovább.
Csak ugye ez munkás, ebbe energiát kell fektetni. És itt jön a képbe Porks. Aki azt üzeni, hogy dehogy, elég ügyeskedni, trükközni, lopni, megtalálni a nálad gyengébbet, hogy azon éld ki a frusztrációdat, érvelés helyett verekedni, mozgás helyett zabálni. Amikor éppen felívelőben van, ezt sokan el is hiszik neki.
Pontosan ugyanazt mondja, mint a shikerkönyvek, hogy nem kemény munkával, hanem ügyeskedéssel és nagy arccal is elérhető a cél. Nem, nem az. Ahogy ezt Sodi, Porks vagy Kaufmann példája is mutatja.
Hiába gyűlöli verésért és megaláztatásokért valahol Sodi a malacot, valahol mégis rajong érte. Mégpedig azért, mert különben be kéne vallania magának, hogy a tokás is csak egy vesztes, egy lufi. Akkor pedig az egész elcseszett életével szembe kéne néznie. Akkor pedig inkább nyissuk ki a gázt. Így vannak ezzel a szánalmas szarok is. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Csak egy igazi bunkó mondja piszuárnak a pissoir-t, de mindegy.
Hányjad ide a szarodat, hamarabb lesz eltakarítva, mint amennyi időbe a bemásolása kerül. Én csak azt sajnálom, hogy mire felkelek reggel, már nyoma sem lesz.
Tajgi, inkább azt meséld el, milyen érzés volt az, hogy bokszolnod kellett a seggedért, és vesztettél? Milyen volt, mikor először megkefélt egy férfi?
A lofegyverrel kapcsolatos szabalysertest kevered a lofegyverrel es loszerrel valo visszaeles buntettevel.
Az elobbit el lehet kovetni gaz- es riasztofegyverrel (de nem kovette el, ha nem bizonyithato, hogy kozteruleten viselte).
A buntett alakzatot viszont csak lofegyverrel es/vagy loszerrel lehet elkovetni. Az meg nem kerult elo. Még?:-)
Ehelyett a fegyveres, csoportos elkovetessel sulyosbitott garazdasag vetseget (igy mar: buntettet) kovette el, mert azt fegyvernek latszo targgyal is el lehet kovetni.
Na ennyit a szobafestes kuzdelmes mindennapjaibol.
(Ne ugy jogaszkodjunk mar, mint Porks vagy a Berlini Ugyvedur! Hahó!)
Sajnos teljesen rosszul tudod - Porks baratunk csakis akkor kovette volna el a szabalysertest, ha _bizonyitani_ lehet, hogy KOZTERULETEN, testen, ruhazatan helyezte volna el a gaz- es riasztofegyvert.
Ha van errol pl. *videofelvetel*, akkor bukta - de egy 30-50 ezer forintos szabalysertesi birsag jelen helyzeteben lenyegeben nem oszt, nem szoroz. Olyan, mintha lenne egy gyorshajtasa kb.
Az ugyesz az eloeletet tekintve nem ezt venne elo, hanem ennel sokkal tobb van a rovasan, peldaul birosagi epuletben egy orszaggyulesi kepviselo bantalmazasa...
Roli, ahogy nézem, elfogyott a pénz arra a gyógyszerre, amivel eddig leszedáltak.
Ugye nem az történt, hogy anyád leküldött a gyógyszertárba, te meg inkább Sárkány sört vettél pirulák helyett?
Ma este lesz csak.
A gyakorlatban ez nem így van, Hahó!
www.nethirlap.hu/forum/userimgs/nhgalVXgqVR.jpg
www.nethirlap.hu/forum/userimgs/nhgalnsaF22.jpg
Hozzáteszem, hogy a nem rendeltetésszerű használat is megvalósítja a szabálysértést, meg még 200 más dolog, nem csak a viseléssel lehet szabályt sérteni.
Az pedig megvan videón, hogy az agresszívsertés egy ácsorgó embernek a képébe nyomja a stukit, és megpróbálja elsütni.
Olvasgass, haho
www.kaliberinfo.hu/cikkek/ugyeszseg-a-szallitas-nem-viseles
Gondolhatnának az izraeli nézőkre is!
Felveszi valaki?
Nem rakják ki az ilyen riportokat utána a hírTV honlapjára?
Endre, jött pár e-mailed az [email protected]. Nem tudom, Veráék mióta engedik, hogy használd a cégüket a saját kis ügyeid intézésére, de úgy tűnik, rendesen belaktad.
ezt nem lehetne olvasható méretben feltölteni? nszksz
Sajnos egyelőre csak ez van.
Hööööölgyeim és urrrraim! A porondon pedig ismét a koprofág, alkoholista bünöző, Taaaaaaaajgeeeee-fooooooooos!!! Ne szégyenlősködjenek, repüljenek azok a rohadt gyümölcsök és zöldségek, ezért jött el hozzánk a mi Rolandunk.
Közben pedig egy villáminterjú az első sorban ülő Kolompár Romárióval, aki kizárólag a mai cirkuszi előadásra.
- Romárió, igaz, hogy a világ legviccesebb dolgaként élte meg Roland, amikor ön és a kedves cellatársai napi rendszerességgel megerőszakolták?
- Nem.
- Köszönöm az interjút.
Valószínűleg hasonlóan zajlott a dolog. Tudjuk, hogy élőben csak maga elé mer motyogni, nem meglepő, ha pár agresszív, börtönviselt cigány között megszólalni sem mert. Egyértelmű volt a csicskaszerep. A nőkkel erőszakoskodóknak pedig általában nemi erőszak az osztályrésze, Roland ráadásul impotens is, így kizárólag passzív félként vehetett részt a mókában. Az univerzum nagyon korrekt módon szolgáltatta vissza neki azt, amit Bori ellen elkövetett.
Nem tudom, miről beszélnek. Én ilyen kis gecikkel nem foglalkozok, csak a Gecivel.
na putyinpincsi-szopatás, csá
A tragédiákat illik felvezetni, Hahó!
broni
Oct 19, 2015 18:23:52
mi vicces van abban, ha valaki lefogy a böriben te nyomorék lélek?
ezt nem én írtam..felőlem éhendögölhet))))))))))))
Oct 19, 2015 18:23:52
üregi zsidó
Oct 19, 2015 18:29:02
Hogy lefogyott a sertés :D :D :D Úgy látszik a vega menü odabent két zsömle meg három karika répa ebédre.
Sörösüvegváll azért még mindig befigyel... :) Oct 19, 2015 18:29:02
töppedt buzigolyók
Oct 19, 2015 18:31:01
Sörösüvegváll azért még mindig befigyel... :)
Keményen nyomja a sittes edzést, nyilván. Az izomépítéshez szükséges extra fehérjéről pedig gondoskodik a LakatosTech étrendkiegészítő termékcsalád.
Oct 19, 2015 18:31:01
ál-zsery
Oct 19, 2015 18:32:42
ez nem az én ötletem volt, hahó?
index.hu/video/2015/10/19/moszkva_lapse/
index.hu/video/2015/10/19/moszkva_lapse/
Oct 19, 2015 18:32:42
LOL
Oct 19, 2015 18:46:58
Egy kötvényt hogy biztosítana már a BEVA? Az OBA ugye csak bankbetétekre volt jó, tehét csakis a BEVA jöhetett volna szóba, ami viszont arra van kitalálva ha az alapkezelőd elsikkasztja, elbukja a kötvényeidet.
Pontosan ez történt, ezért fizet a BEVA. Nem a meglévő 70 milliárdnyi Hrurira kötvényre, hanem a Q bróker által bekamuzott 150 milliárdnyi kötvényre kellene fizetnie. Ebből eddig kb. 88-at(?) fizettek ki...
Tehát nem a kibocsátói kockázatra fizet, arra természetesen nincs biztosítás, hanem a brókerkockázatra, mert erre találták ki a BEVA-t...
Oct 19, 2015 18:46:58
LOL
Oct 19, 2015 18:50:22
Elég jó infó ahhoz, hogy a 444 lehozza. Nyilván kikértek egy szerződéssablont, és nem a levegőbe írták. Egyébként pedig a vállalti kötvények alapból nem biztosítottak sehol.
A 444, mint hiteles forrás? Nemár...:DDD
Az értékpapír típusa teljesen érdektelen, ha a brókered nem tud elszámolni vele ÉS tagja a BEVA-nak, a BEVA fizet...
Oct 19, 2015 18:50:22
Szájbarágó Szilárd
Oct 19, 2015 18:52:08
Zsír. Nem tartottad be a trolloknak tett ígéreted, és nem takarodtál el dolgozni, sőt, még az undorító, zsíros hajadat sem mostad meg. Ráadásul a fórumot is láthatóan még mindig éjjel-nappal bújod. Ennek ellenére leszálltak rólad, sőt, a téged felemlegető kommentek legtöbbje is törlésre kerül, és az összes olyan hozzászólás rendre nagyon magas pontszámot ér el, amiben valamelyik troll felveti, hogy hagyjanak téged békén. A legjobban teszed, ha befogod a pofádat, és soha többet nem írsz ide! Ezt vedd figyelmeztetésnek!
Farkarossz, téged a börtönbe küldtek a trollok legutóbb, ahonnan a folyamatos nemi erőszakok miatt bekerültél a vigyorgóba. Onnan is feltételesen vagy kint, de úgy látszik, nem szeded rendesen a gyógyszereidet. Egyelőre a púpos sokkal jobb műsort nyom nálad, de ahogy jön egy hosszabb sohatöbbetnemírokide szakasz, fel fognak rángatni a színpadra, és annak bizony sírás, aztán pedig a kóter lesz a vége. Tényleg ezt akarod? Sokan nagyon szívesen segítenek neked ebben.
Farkarossz, téged a börtönbe küldtek a trollok legutóbb, ahonnan a folyamatos nemi erőszakok miatt bekerültél a vigyorgóba. Onnan is feltételesen vagy kint, de úgy látszik, nem szeded rendesen a gyógyszereidet. Egyelőre a púpos sokkal jobb műsort nyom nálad, de ahogy jön egy hosszabb sohatöbbetnemírokide szakasz, fel fognak rángatni a színpadra, és annak bizony sírás, aztán pedig a kóter lesz a vége. Tényleg ezt akarod? Sokan nagyon szívesen segítenek neked ebben.
Oct 19, 2015 18:52:08
evidenciák
Oct 19, 2015 18:56:00
Pontosan ez történt, ezért fizet a BEVA.
Nem, nem ez történt. A Questor-csalásnak pont az a volt a lényege, hogy úgy tálalták, mintha a BEVA garantálná a kötvényeket, de ez nem volt igaz. Ha valaki ténylegesen utánaolvasott a dologak, egyből kiderült, hogy ez nem igaz. A 444-en kívül több médium is foglalkozott a megtévesztéssel és a dolog jogi/pénzügyi hátterével. Most sem a BEVA fizetett, hanem az állam rendelte el a legkisebb befektetők egy részének kártalanítását.
Egyébként meg gurulj már le a dombról, senkit nem érdekel az okoskodásod! Ez itt Sodika fóruma, a Questor-botrány pedig kizárólag annyira érdekes az olvasói számára, hogy ez lesz-e az a dolog, ami miatt utcára kerül.
Oct 19, 2015 18:56:00
-
Oct 19, 2015 18:58:00
Egyetértek Zuluval. zsír, ne írj ide, örülj neki, hogy nem megy a faszerdő, és nincs szócikk. Hadd a trollokat háborúzni, akikkel akarnak, és aki velük akar. Ha veszed észre, Eszmeralda provokációit is korrekten kezelik a trollok.
Oct 19, 2015 18:58:00
-
Oct 19, 2015 18:59:46
Ha a kéknickesek melléfognak Rocskaiékkal vagy Simicskáékkal, vagy nem, az már nem a te ügyed. A te ügyed korrektül elrendeződött, éld az életed, keress munkát, igyál, tv-zzél, keress nőt magadnak, utazzál, bármit. Neked is így a jobb.
Oct 19, 2015 18:59:46
-
Oct 19, 2015 19:01:01
Bocsi srácok, ez zsírnak ment, igyekeztem normális lenni, elmondani, hogy mi az ő ügye és mi nem. Ezzel téma befejezve.
Oct 19, 2015 19:01:01
-
Oct 19, 2015 19:11:43
A mai napod is egy nyugger kitartott élősködőjeként sikerült eltöltened,recskás.Ez shiker.Gondoltad volna púp 10évvel ezelőtt hogy az életedben ez lesz a shiker,ha a napodat egy kitartott csövesként tengedheted egy hálózsákban?
Oct 19, 2015 19:11:43
-
Oct 19, 2015 19:14:10
*tengetheted
Oct 19, 2015 19:14:10
LOL
Oct 19, 2015 19:16:59
Fogalmatlanul hablatyolsz, de mindegy, ez itt tényleg off. Mivel családilag érintett vagyok, sokkal jobban bassza a csőrömet, mint az, hogy mi lesz sodikával, azt pont leszarom, róla majd az Univerzum és a Vonzás Törvénye gondoskodik...:D
Oct 19, 2015 19:16:59
töppedt buzigolyók
Oct 19, 2015 19:17:18
zsidók vagytok
Ebben mi az újdonság?
Oct 19, 2015 19:17:18
töppedt buzigolyók
Oct 19, 2015 19:25:45
Akkor sajnos azt kell mondjam, hülye a családod, hogy bóvlikötvénybe tette a pénzét. Ilyen nagyon egyszerű ez. És főleg az baszná a csőrömet, ha az én pénzemből lennének kártalanítva, márpedig a kártalanítás bármelyik formája abból történik, közvetlen vagy közvetett módon, az kurva mindegy. A devizásoknál még lenyeltem a dolgot, bár már ott is úgy voltam vele, hogy baszná telibe a kurva úristen a sok kretént, aki megköti a szerződést, élvezi a forinthitelnél kedvezőbb kondíciókat, aztán mikor beüt a szar, akkor nyújtja a markát azok felé, akik nem vettek fel hitelt, vagy nem devizában, hogy "mentsetek meg". Holott ahány devizást ismerek, egy dologban mind egyetértett, hogy összességében még pluszban vannak ahhoz képest, mintha ugyanerre a futamidőre forinthitelt vettek volna fel. És mégis meg kellett őket menteni.
Oct 19, 2015 19:25:45
LOL
Oct 19, 2015 19:27:25
Nem érted a helyzetet, de mindegy, tényleg hagyjuk...
Oct 19, 2015 19:27:25
töppedt buzigolyók
Oct 19, 2015 19:35:40
Rajcsányi Gellért? a töppedt buzit nem lehetne kivágni
Oct 19, 2015 19:35:40
LOL
Oct 19, 2015 19:40:35
Nem is én. Hónapok óta megy itt a Quaestorozás, gondoltam némi információval szolgálok a hogyanok és mikéntek terén, mert érezhetően nagy a homály a témában...
Oct 19, 2015 19:40:35
Schwezoff David
Oct 19, 2015 19:42:30
A porksnak lofegyverrel valo visszaelese nem volt, nem is lehetett. Gazoisztollyal bohockodott, azt sem tudta kibiztositani az onjelolt dredd biro. Lol
Oct 19, 2015 19:42:30
töppedt buzigolyók
Oct 19, 2015 19:42:51
Nem szolgáltál semmiféle információval, csak lehülyéztél mindenkit, aki újságból tájékozódik. Ez történt, konkrétan.
Oct 19, 2015 19:42:51
gázputyi-figyelő
Oct 19, 2015 19:45:55
A porksnak lofegyverrel valo visszaelese nem volt, nem is lehetett. Gazoisztollyal bohockodott, azt sem tudta kibiztositani az onjelolt dredd biro. Lol
és milyen szarul fogta :D
Oct 19, 2015 19:45:55
Hídangolna
Oct 19, 2015 19:46:19
1-1 tessék szépen kibékülini.
Oct 19, 2015 19:46:19
Haim
(
x10)
Oct 19, 2015 19:48:08
x10)
Impotosz hülyeségeit törlöm.
Roli, ne kelljen még egyszer szólnunk,hogy menj vissza a gyerekszobába!
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
LOL
Oct 19, 2015 19:48:46
Igen, miután azok, akik újságból tájékozódnak, lehülyéztek engem. Elmondtam, miért és mi köze van a BEVA-nak ehhez az egészhez, miért került szóba a kártalanítás egyáltalán, mi a különbség a kötvény kibocsátója és forgalmazója között biztosítási szempontból és végül hogy szopatja meg a geci kormánya a károsultakat.
Az, hogy nem ment át az info, már nem az én ügyem...
Oct 19, 2015 19:48:46
Schwezoff David
Oct 19, 2015 19:49:24
Impotosz hülyeségeit törlöm.
Oct 19, 2015 19:49:24
Tájékozott
Oct 19, 2015 19:52:22
Az újságok mind hülyék, csak a Fidesz által kézi vezérelt közmédia mondja meg a tutit, nem igaz? Kurvára gyanús vagy te itt, kedves LOL, hogy rárepültél a Questoros témára, ahogy élesedett az új oldal. Az a kemény, hogy ezért neked még fizetnek is. Lehet nyugodtan legurulni a picsába a kormányszopó dombról, Hahó!
Oct 19, 2015 19:52:22
LOL
Oct 19, 2015 19:54:14
Az újságok mind hülyék, csak a Fidesz által kézi vezérelt közmédia mondja meg a tutit, nem igaz? Kurvára gyanús vagy te itt, kedves LOL, hogy rárepültél a Questoros témára, ahogy élesedett az új oldal. Az a kemény, hogy ezért neked még fizetnek is. Lehet nyugodtan legurulni a picsába a kormányszopó dombról, Hahó!
Mivan? Nem érteni magyar?
Oct 19, 2015 19:54:14
Tájékozott
Oct 19, 2015 19:55:11
Nem érteni kérdés?
Mennyit fizetnek a túlóráért?
Mennyit fizetnek a túlóráért?
Oct 19, 2015 19:55:11
Bonyolult nap
Oct 19, 2015 19:55:22
Nem volt celom a penzmentovel vitat gerjeszteni itt, elsosorban sneciszopatasnak szantam, pls ne menjunk el mas iranyba :)
Oct 19, 2015 19:55:22
Ingyenes Webhosting
Oct 19, 2015 19:57:44
Nem volt celom a penzmentovel vitat gerjeszteni itt, elsosorban sneciszopatasnak szantam, pls ne menjunk el mas iranyba :)
Köszi nagyon, hogy fellőtted az oldalt! A vitát le kell szarni. Az SEO-t kicsit gyúrd még. Keywords és ha lehet pár mondat az oldalon a legfontosabb szavakkal. NSZKSZ
Oct 19, 2015 19:57:44
jogmanó
Oct 19, 2015 19:58:06
Ok, kezd unalmas lenni a csörte.
Oct 19, 2015 19:58:06
broni
Oct 19, 2015 20:03:39
ezt nem értem..........én nem akarok roland szobájába menni...pláne nem begerjedve.........
Oct 19, 2015 20:03:39
Szájbarágó Szilárd
Oct 19, 2015 20:03:50
LOL egy idióta, aki nem nézte át az apróbetűs részt, csak tetszett neki a nagy hozam ígérete. Megszívta. Ahogy megszívták a devizások is. A probléma abban van, hogy hosszú évek óta nem történik semmiféle állami kísérlet a magyar pénzügyi rendszer megrendszabályozására a betétesek, befektetők védelmében. Viszont ez az egész KURVÁRA NEM TARTOZIK IDE! Lehet menni a deviza-, Questor- és ki tudja még milyen károsultak fórumaira sírni és hülyézni a másikat, de ez Sodi fóruma, hahó!
Oct 19, 2015 20:03:50
LOL
Oct 19, 2015 20:06:41
LOL egy idióta, aki nem nézte át az apróbetűs részt, csak tetszett neki a nagy hozam ígérete. Megszívta. Ahogy megszívták a devizások is. A probléma abban van, hogy hosszú évek óta nem történik semmiféle állami kísérlet a magyar pénzügyi rendszer megrendszabályozására a betétesek, befektetők védelmében. Viszont ez az egész KURVÁRA NEM TARTOZIK IDE! Lehet menni a deviza-, Questor- és ki tudja még milyen károsultak fórumaira sírni és hülyézni a másikat, de ez Sodi fóruma, hahó!
Oct 19, 2015 20:06:41
Szájbarágó Szilárd
Oct 19, 2015 20:09:04
A családodról. Az mááááááás. Na keress inkább egy jó lejtős dombot, vagy Sodival, esetleg a malaccal kapcsolatos kommentekkel töltsd az időt! N.sz.k.sz.!
Oct 19, 2015 20:09:04
Bonyolult nap
Oct 19, 2015 20:10:59

Oct 19, 2015 20:10:59
jiddise máme
(
x11)
Oct 19, 2015 20:13:16
x11)
evidenciák
Oct 19, 2015 20:15:23
Erről elég a NAVot meg a bíróságot megkérdeznie, és megkapja a választ feketén, fehéren.
Oct 19, 2015 20:15:23
broni
Oct 19, 2015 20:15:46
csisztula, holnap viszik az uránt, ne lődd be magad!!!!!!
Oct 19, 2015 20:15:46
Kroko tanár úr
Oct 19, 2015 20:17:20
csisztula, holnap viszik az uránt, ne lődd be magad!!!!!!
Urnát olvastam...
Oct 19, 2015 20:17:20
Schwezoff David
Oct 19, 2015 20:21:31
* gyerekszoba *
Oct 19, 2015 20:21:31
broni
Oct 19, 2015 20:31:08
* gyerekszoba *
ja...........nem is vagyok pedofil..........
Oct 19, 2015 20:31:08
broni
Oct 19, 2015 20:38:27
még a nyugati aluljároban sem szedtem fel gyerekprostikat!!!!!!!!!!!!
Oct 19, 2015 20:38:27
xray
Oct 19, 2015 20:46:24
Púp, mássz elő az asztal alól, mert kezd rossz lenni a hangulat és az neked mindig újabb faszerdőt jelent!
Oct 19, 2015 20:46:24
notorius troll
Oct 19, 2015 21:09:28
Púp, mássz elő az asztal alól, mert kezd rossz lenni a hangulat és az neked mindig újabb faszerdőt jelent!
Oct 19, 2015 21:09:28
Bonyolult nap
Oct 19, 2015 21:21:31
Púp, megy a nevedre egy levél a google businesstől 1-2 héten belül a Kolosyra, majd scanneld már be pls, kéne róla a hitelesítő kód a pénzmentő kft-hez. Csak Vera vagy Janópapó meg ne lássa, mert hátat hasítanak az előgerinchúros testedből.
NSZKSZ!
NSZKSZ!
Oct 19, 2015 21:21:31
töppedt buzigolyók
Oct 19, 2015 21:22:17
Tegnap is csak késő este engedték géphez a szilaj paripát. Ma sem fog éjfél előtt írni, az szház százalék.
Oct 19, 2015 21:22:17
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oct 19, 2015 21:26:25
Ez a szabálysértés neve, mindent amit kb "lőfegyver alakuval" követnek el, visszaélés lőfegyverrel szabálysértése vagy vétsége, vagy bűntette lesz.
Olyan általános gumitéma mint a garázdaság, van halom alakzata, és a máshol pontosan definiált "lőfegyver" definíciójához shemmi köze.
Nincs külön visszaélés festéklövőfegyverrel, visszaélés légfegyverrel, visszaélés riasztófegyverrel, stb. nincs mindenre külön szabálysértés.
Oct 19, 2015 21:26:25
posztdoc
Oct 19, 2015 21:41:27
Mar elkuldte az elso jelentkezest, haho!
Oct 19, 2015 21:41:27
evidenciák
Oct 19, 2015 21:55:17
A fegyver engedélyköteles, amit bárki megkaphat, de Porksé nem volt érvényes a bűncselekmény elkövetésekor. Ez az első probléma. Tartani és vásárolni engedély nélkül is lehetséges, viselni azonban nem. Mivel nem egy dobozból, szétszerelt állapotban vette elő, hanem élesítve (amit végül bebiztosított, mert retard), ráadásul másik személy ingatlanán, magánlaksértés közben, így bizony megvalósult a visszaélés, ráadásul több szempontból is. Az csak a büntetés súlyosságán változtatna, ha illegálisan szerzett kalasnyikovval hadonászott volna. A felvételen nem, viszont később tényleg pofánlőtte Borbást.
Oct 19, 2015 21:55:17
-
Oct 19, 2015 21:58:32
Zsendre már jönni kellene az eredményeknek nyémetmeló,cv,nyelvtanár mantraháromságból.Hol vannak a shikerek?Miért nem dicsekedsz a nyémet raktársodi,újságkihordó állásoddal?Most kellene megmutatnod juszt is a trolloknak.Miért sunnyogsz,és tereled a szót prostikra?Talán egy hatalmas kudarc asodi amivel eltöltött több mint fél évet asodi.
Oct 19, 2015 21:58:32
-
Oct 19, 2015 22:01:04
'biztos, hogy az életemet lenullázták': nem malac, te nuláztad le az életedet, már nagyon régen...
Oct 19, 2015 22:01:04
-
Oct 19, 2015 22:12:26
Azért egy szépvok képet sikerült készíttettnie a zárkában.A figyelemkurvulási hajlandósága még mindig a régi,ezért is fog pár év után a sitten fejkendőben,kirúzsozva,portörlővel a kézben mászkálni a folyosón,hátha felkelti egy jobb parti figyelmét. 'biztos, hogy az életemet lenullázták': nem malac, te nuláztad le az életedet, már nagyon régen...
Oct 19, 2015 22:12:26
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oct 19, 2015 22:23:18
A fegyver engedélyköteles, amit bárki megkaphat,
Nem, aki bizonyos cselekmények miatt eljárás hatálya alatt áll, akár csak szabálysértés miatt, az nem kap viselésit gázpöffentőre SEM.
Porksnak meg országszerte tele a priusza, szerinte "hamisított" meg "rég lezárt" ügyekkel, a legtöbb nem is szimpla szabálysértés, hanem súlyosabb bíróságon, ügyészségen pattogó történet.
Ezek cuccok jogszerűen csak önvédelemre használhatóak, különben visszaélés máris megáll.
Mindegy, hogy dobozban vagy miben vitte, hol volt a tár, a töltény,......valakinek töltött fegyvert a képébe nyomni, aki csak áll, az nem önvédelem a világon sehol.
Itt nem számít, hogy ordít, az anyámat szidja, vagy miket mond, nem lehet az anyázás és kicsinálás emlegetésének "verbális veszélyét" fegyver ráfogásával megtorolni.
Tompó azt hiszi folyton ,hogy a vadnyugaton van, de ott őt már kicsinálták volna mint a balfasz daltonokat, elkapta volna egy morcos sheriff és még aznap akasztófára húzta volna, vagy hasonló.
Oct 19, 2015 22:23:18
Jenő bácsi
Oct 19, 2015 22:31:05
Akinek nem elég hiteles a 444, annak ott van a 2x hitelesebb 888.hu. Nem vicc.
Oct 19, 2015 22:31:05
Jenő bácsi
Oct 19, 2015 22:34:12
Én először azt hittem április tréfa, hogy van ilyen oldal, hogy 888.hu, de aztán kiderült, hogy nem, a kormány fizeti.
Oct 19, 2015 22:34:12
Bonyolult nap
Oct 19, 2015 22:35:54
Énis azt hittem, hogy a kétfarkú v a hircsárda trollkodik, de az élet Fidesz a legnagyobb troll.
Oct 19, 2015 22:35:54
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 19, 2015 22:35:55
x16)
Én először azt hittem április tréfa, hogy van ilyen oldal, hogy 888.hu, de aztán kiderült, hogy nem, a kormány fizeti.
Ez a habonyi fifika.
Jenő bácsi
Oct 19, 2015 22:36:00
Oct 19, 2015 22:36:00
broni
Oct 19, 2015 22:56:28
dzsihád!!!!!!!!!!!!!!!éhgjenek a csuhások!!!!!!!!!!!
Oct 19, 2015 22:56:28
lélektani pont
Oct 19, 2015 23:42:37
Minden frusztrált, sikertelen kis senkiben ott munkál a vágy, hogy megmutassa a világnak, ő is ér annyit, ha nem többet, mint mások.
Mindannyian voltunk frusztrált kis senkik, ez a tinédzserkor. Pattanások, megnyúlt, ügyetlen végtagok, fiúknál mutálás, esetlenség a lányokkal, konfliktusok a szülőkkel, minden érdekesebb, mint a suli stb.
Erre értelmes embernek az a válasza, hogy fejlődik. Elmegy sportolni, hogy ne legyen nyeszlett, görbehátú szerencsétlen, vesz arctisztítót, hogy ne csúfolják pizzának, próbál rájönni, mivel lehet jobb a csajoknál és így tovább.
Csak ugye ez munkás, ebbe energiát kell fektetni. És itt jön a képbe Porks. Aki azt üzeni, hogy dehogy, elég ügyeskedni, trükközni, lopni, megtalálni a nálad gyengébbet, hogy azon éld ki a frusztrációdat, érvelés helyett verekedni, mozgás helyett zabálni. Amikor éppen felívelőben van, ezt sokan el is hiszik neki.
Pontosan ugyanazt mondja, mint a shikerkönyvek, hogy nem kemény munkával, hanem ügyeskedéssel és nagy arccal is elérhető a cél. Nem, nem az. Ahogy ezt Sodi, Porks vagy Kaufmann példája is mutatja.
Hiába gyűlöli verésért és megaláztatásokért valahol Sodi a malacot, valahol mégis rajong érte. Mégpedig azért, mert különben be kéne vallania magának, hogy a tokás is csak egy vesztes, egy lufi. Akkor pedig az egész elcseszett életével szembe kéne néznie. Akkor pedig inkább nyissuk ki a gázt. Így vannak ezzel a szánalmas szarok is. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Oct 19, 2015 23:42:37
tajgetosz
Oct 20, 2015 01:41:47
tanuljátok meg faszfejek, hogy nincs olyan fogalom, hogy vesztes, az a ti burzsujfosadék elgennyesedett kripli és megpatkányosodott faszfejagyatokban létezik csak. Azt is meg fogjátok tanulni a napokban, hogy az oldalatokat piszuárnak fogom használni. Ide járok hugyozni hozzátok és másokdat is ide hívok a tetemetekre, sokszor fogok ide tonnányi trágyát hordani, de ezt méltóképpen viseljétek gyökerek, úgy ahogyan én a sors csapásait, tanuljátok meg, hogy senkik vagytok fostos gyáva névtelen szarmócsingok fikagalacsinok na csákánydoroszló
Oct 20, 2015 01:41:47
Hiénaverő
Oct 20, 2015 01:47:14
Óhelló Impotosz, anyád befizette a netdíjat? :DDDD Méltóképpen viseled a kisszobát sz újpalotai panelban?
Na mindegy, a lényeg, hogy innen gyorsan ki leszel takarítva a gecibe. Ezt veheted shikernek, Hahó!
Na mindegy, a lényeg, hogy innen gyorsan ki leszel takarítva a gecibe. Ezt veheted shikernek, Hahó!
Oct 20, 2015 01:47:14
spriccelő hiénaverőér
Oct 20, 2015 02:00:56
kitakarítva? mikor holnap? jövő héten te végbéltermék?? vicces vagy
Oct 20, 2015 02:00:56
töppedt buzigolyók
Oct 20, 2015 02:08:02
tanuljátok meg faszfejek, hogy nincs olyan fogalom, hogy vesztes, az a ti burzsujfosadék elgennyesedett kripli és megpatkányosodott faszfejagyatokban létezik csak. Azt is meg fogjátok tanulni a napokban, hogy az oldalatokat piszuárnak fogom használni. Ide járok hugyozni hozzátok és másokdat is ide hívok a tetemetekre, sokszor fogok ide tonnányi trágyát hordani, de ezt méltóképpen viseljétek gyökerek, úgy ahogyan én a sors csapásait, tanuljátok meg, hogy senkik vagytok fostos gyáva névtelen szarmócsingok fikagalacsinok na csákánydoroszló
Csak egy igazi bunkó mondja piszuárnak a pissoir-t, de mindegy.
Hányjad ide a szarodat, hamarabb lesz eltakarítva, mint amennyi időbe a bemásolása kerül. Én csak azt sajnálom, hogy mire felkelek reggel, már nyoma sem lesz.
Tajgi, inkább azt meséld el, milyen érzés volt az, hogy bokszolnod kellett a seggedért, és vesztettél? Milyen volt, mikor először megkefélt egy férfi?
Oct 20, 2015 02:08:02
-
Oct 20, 2015 04:07:11
Púp,milyen jó hogy impotosz az egyik legjobb barátod és veled van. :)
Érdekes tanulmány lenne hogy melyik a nagyobb csapás,ha sneci vagy ha impotosz a barátod.
Érdekes tanulmány lenne hogy melyik a nagyobb csapás,ha sneci vagy ha impotosz a barátod.
Oct 20, 2015 04:07:11
Józan Becsület
(
x2)
Oct 20, 2015 04:08:53
x2)
Roli, engem a nő kezeléséről és üzemeltetéséről korábban írott téziseid foglalkoztatnak. Emlékszem ám, milyen lelkesen terjesztetted, hogy jól meg kell verni, és akkor nem hagy ott! Izgatottan várom a második, javított kiadást! Vagy Bori nem volt ott a szabadulópartin?
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
kínzó kérdés
Oct 20, 2015 04:50:08
Proland, ha nincs olyan, hogy vesztes, milyen szóval írnál le egy egyetemről kibukott, munkanélküli, gyerekszobalakó, negyvenes, börtönviselt, többször megerőszakolt, elmebeteg impotenst?
Oct 20, 2015 04:50:08
-
Oct 20, 2015 05:20:27
Ez a legviccesebb, „ megerőszakolt" itt maximum anyádat erőszakolhatta meg egy mongol idióta és ebből születtél te mint kínzó kérdés, fődegenerált :)
Oct 20, 2015 05:20:27
_
Oct 20, 2015 05:41:14
itt lapul a nagymoderátor? mint szar a fűben :)
Oct 20, 2015 05:41:14
Józan Becsület
(
x2)
Oct 20, 2015 05:54:27
x2)
Na mesélj már, Rolcsi! Beváltak a párkapcsolati elveid? Hogy sikerülhetett félre ez a mesterterv? Talán mégsem a boldog párkapcsolat záloga erőszakos mamahotellakónak lenni?
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
-
Oct 20, 2015 06:27:54
Tudod mi a lenyeges? Az, hogy te egy börtönviselt szarember vagy a trollok pedig nem. Ez jarjon a buta fejedben.
Oct 20, 2015 06:27:54
Schwezoff Dávid
Oct 20, 2015 06:57:03
A lofegyverrel kapcsolatos szabalysertest kevered a lofegyverrel es loszerrel valo visszaeles buntettevel.
Az elobbit el lehet kovetni gaz- es riasztofegyverrel (de nem kovette el, ha nem bizonyithato, hogy kozteruleten viselte).
A buntett alakzatot viszont csak lofegyverrel es/vagy loszerrel lehet elkovetni. Az meg nem kerult elo. Még?:-)
Ehelyett a fegyveres, csoportos elkovetessel sulyosbitott garazdasag vetseget (igy mar: buntettet) kovette el, mert azt fegyvernek latszo targgyal is el lehet kovetni.
Na ennyit a szobafestes kuzdelmes mindennapjaibol.
Oct 20, 2015 06:57:03
Schwezoff Dávid
Oct 20, 2015 07:01:58
Sajnos teljesen rosszul tudod - Porks baratunk csakis akkor kovette volna el a szabalysertest, ha _bizonyitani_ lehet, hogy KOZTERULETEN, testen, ruhazatan helyezte volna el a gaz- es riasztofegyvert.
Ha van errol pl. *videofelvetel*, akkor bukta - de egy 30-50 ezer forintos szabalysertesi birsag jelen helyzeteben lenyegeben nem oszt, nem szoroz. Olyan, mintha lenne egy gyorshajtasa kb.
Az ugyesz az eloeletet tekintve nem ezt venne elo, hanem ennel sokkal tobb van a rovasan, peldaul birosagi epuletben egy orszaggyulesi kepviselo bantalmazasa...
Oct 20, 2015 07:01:58
Schwezoff Dávid
Oct 20, 2015 07:11:59
Facebook-figyelő:
A megfigyelt alany (fedőneve: púpos) 1 órája megosztott egy orbánellenes hivatkozást a hírhedt liberális szennyportálról, a 444-ről.
Coming Out hamarosan?
A megfigyelt alany (fedőneve: púpos) 1 órája megosztott egy orbánellenes hivatkozást a hírhedt liberális szennyportálról, a 444-ről.
Coming Out hamarosan?
Oct 20, 2015 07:11:59
kaftános raktáros
Oct 20, 2015 08:35:41
Roli, ahogy nézem, elfogyott a pénz arra a gyógyszerre, amivel eddig leszedáltak.
Ugye nem az történt, hogy anyád leküldött a gyógyszertárba, te meg inkább Sárkány sört vettél pirulák helyett?
Oct 20, 2015 08:35:41
tigris
Oct 20, 2015 08:39:14
mi volt a hírtévés műsorban? kiderült, hogy ki akarja kicsinálni az alapítót?
Oct 20, 2015 08:39:14
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 20, 2015 08:41:12
mi volt a hírtévés műsorban? kiderült, hogy ki akarja kicsinálni az alapítót?
Ma este lesz csak.
Oct 20, 2015 08:41:12
pisztolymester
Oct 20, 2015 09:07:29
...
...
www.nethirlap.hu/forum/userimgs/nhgalVXgqVR.jpg
www.nethirlap.hu/forum/userimgs/nhgalnsaF22.jpg
Hozzáteszem, hogy a nem rendeltetésszerű használat is megvalósítja a szabálysértést, meg még 200 más dolog, nem csak a viseléssel lehet szabályt sérteni.
Az pedig megvan videón, hogy az agresszívsertés egy ácsorgó embernek a képébe nyomja a stukit, és megpróbálja elsütni.
Oct 20, 2015 09:07:29
Schwezoff David
Oct 20, 2015 09:27:44
nethirlap.hu/forum/userimgs/nhgalVXgqVR.jpg
nethirlap.hu/forum/userimgs/nhgalnsaF22.jpg
nethirlap.hu/forum/userimgs/nhgalVXgqVR.jpg
nethirlap.hu/forum/userimgs/nhgalnsaF22.jpg
Olvasgass, haho
www.kaliberinfo.hu/cikkek/ugyeszseg-a-szallitas-nem-viseles
Oct 20, 2015 09:27:44
Schwezoff David
Oct 20, 2015 09:30:08
Embernek tamadoan arcaba nyomni fegyveralakut az pedig buncselekmeny, nem szabsertes.
A malac BUNOZO! Nem szabalyserto botlasocska...
A malac BUNOZO! Nem szabalyserto botlasocska...
Oct 20, 2015 09:30:08
5 perc KV szünet
Oct 20, 2015 09:47:38
- Endike, kiviszem a tányérokat, mert már belepik a nyomtatót is, es Gergő jön nem sokára targyalasra!
- Köszönöm Veja néni!
- Kérsz esetleg meg valamit enni?
- Nem Veja néni, jól laktam a maradék krumplival.
- Ha befeztes a mesenézést, ugye küldesz még ki önéletrajzokat?
- Ma már elküldtem harmat! Ez pedig Naruto te hülye vén kurva!
- Köszönöm Veja néni!
- Kérsz esetleg meg valamit enni?
- Nem Veja néni, jól laktam a maradék krumplival.
- Ha befeztes a mesenézést, ugye küldesz még ki önéletrajzokat?
- Ma már elküldtem harmat! Ez pedig Naruto te hülye vén kurva!
Oct 20, 2015 09:47:38
Bonyolult nap
Oct 20, 2015 09:49:57
Malaczot lehet valahol nézni online? Seholse találok müködő livestreamet :(
Oct 20, 2015 09:49:57
kaftános raktáros
Oct 20, 2015 10:10:33
Malaczot lehet valahol nézni online? Seholse találok müködő livestreamet :(
Felveszi valaki?
Oct 20, 2015 10:10:33
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 20, 2015 10:16:10
Felveszi valaki?
Felveszi valaki?
Nem rakják ki az ilyen riportokat utána a hírTV honlapjára?
Oct 20, 2015 10:16:10
Bonyolult nap
Oct 20, 2015 11:28:38
Endre, jött pár e-mailed az [email protected]. Nem tudom, Veráék mióta engedik, hogy használd a cégüket a saját kis ügyeid intézésére, de úgy tűnik, rendesen belaktad. Oct 20, 2015 11:28:38
Schwezoff Dávid
Oct 20, 2015 11:36:46
Endre, jött pár e-mailed az [email protected]. Nem tudom, Veráék mióta engedik, hogy használd a cégüket a saját kis ügyeid intézésére, de úgy tűnik, rendesen belaktad.
ezt nem lehetne olvasható méretben feltölteni? nszksz
Oct 20, 2015 11:36:46
Schwezoff Dávid
Oct 20, 2015 11:41:37
Jaaa, ezek csak spam. Már azt hittem, valami érdekesebb, mondjuk valami médiamunkás vagy ilyesmi.
Oct 20, 2015 11:41:37
Bonyolult nap
Oct 20, 2015 11:46:19
Jaaa, ezek csak spam. Már azt hittem, valami érdekesebb, mondjuk valami médiamunkás vagy ilyesmi.
Sajnos egyelőre csak ez van.
Oct 20, 2015 11:46:19
-
Oct 20, 2015 11:52:46
Oct 20, 2015 11:52:46
porondmester
Oct 20, 2015 12:01:12
Ez a legviccesebb, „ megerőszakolt" itt maximum anyádat erőszakolhatta meg egy mongol idióta és ebből születtél te mint kínzó kérdés, fődegenerált :)
Hööööölgyeim és urrrraim! A porondon pedig ismét a koprofág, alkoholista bünöző, Taaaaaaaajgeeeee-fooooooooos!!! Ne szégyenlősködjenek, repüljenek azok a rohadt gyümölcsök és zöldségek, ezért jött el hozzánk a mi Rolandunk.
Közben pedig egy villáminterjú az első sorban ülő Kolompár Romárióval, aki kizárólag a mai cirkuszi előadásra.
- Romárió, igaz, hogy a világ legviccesebb dolgaként élte meg Roland, amikor ön és a kedves cellatársai napi rendszerességgel megerőszakolták?
- Nem.
- Köszönöm az interjút.
Oct 20, 2015 12:01:12
töppedt buzigolyók
Oct 20, 2015 12:18:54
Tajgi szerintem képtelen feldolgozni, hogy őt, a kőkemény, 100%-ig hetero, nőcsicskító, 40-es karú vaádszbikát megköcsögölték első este a cellában.
Fogadni merek, hogy azért került át az IMEI-be, mert boxolnia kellett volna a helyért a rangsorban, és nem mert belemenni, úgyhogy megruházták és elkönyvelték csicskának. Az meg tudjuk, mit jelent. Mosogatsz a másikra, rendbe rakod az ágyát, és esténként leszopod vagy megbasz. És ha nem olyan jó fej, akkor pár szál cigiért odaad a többi haverjának kölcsönbe 1-1 menetre.
Azután gondolom befalcolt, mert nem bírta, akkor elkülönítették, de azt sem bírta, ott is befalcolt, és ez után szállították át az IMEI-be, hogy kötözzék le és gyógyszerezzék, mert önveszélyes.
Így volt, puhafasz?
Fogadni merek, hogy azért került át az IMEI-be, mert boxolnia kellett volna a helyért a rangsorban, és nem mert belemenni, úgyhogy megruházták és elkönyvelték csicskának. Az meg tudjuk, mit jelent. Mosogatsz a másikra, rendbe rakod az ágyát, és esténként leszopod vagy megbasz. És ha nem olyan jó fej, akkor pár szál cigiért odaad a többi haverjának kölcsönbe 1-1 menetre.
Azután gondolom befalcolt, mert nem bírta, akkor elkülönítették, de azt sem bírta, ott is befalcolt, és ez után szállították át az IMEI-be, hogy kötözzék le és gyógyszerezzék, mert önveszélyes.
Így volt, puhafasz?
Oct 20, 2015 12:18:54
evidenciák
Oct 20, 2015 12:27:50
Tajgi szerintem képtelen feldolgozni, hogy őt, a kőkemény, 100%-ig hetero, nőcsicskító, 40-es karú vaádszbikát megköcsögölték első este a cellában.
Így volt, puhafasz?
Így volt, puhafasz?
Valószínűleg hasonlóan zajlott a dolog. Tudjuk, hogy élőben csak maga elé mer motyogni, nem meglepő, ha pár agresszív, börtönviselt cigány között megszólalni sem mert. Egyértelmű volt a csicskaszerep. A nőkkel erőszakoskodóknak pedig általában nemi erőszak az osztályrésze, Roland ráadásul impotens is, így kizárólag passzív félként vehetett részt a mókában. Az univerzum nagyon korrekt módon szolgáltatta vissza neki azt, amit Bori ellen elkövetett.
Oct 20, 2015 12:27:50
Bonyolult nap
Oct 20, 2015 12:31:24
Én csak azt nem értem, miért erőlködik Simicska ennyire nulla alakok szerepeltetésével, mint Porks. Biztos, hogy van neki sokkal erősebb ütőkártyája Orbánék ellen egy angyalföldi suttyónál.
Oct 20, 2015 12:31:24
Simicska Lajos
Oct 20, 2015 12:38:15
Én csak azt nem értem, miért erőlködik Simicska ennyire nulla alakok szerepeltetésével, mint Porks. Biztos, hogy van neki sokkal erősebb ütőkártyája Orbánék ellen egy angyalföldi suttyónál.
Nem tudom, miről beszélnek. Én ilyen kis gecikkel nem foglalkozok, csak a Gecivel.
na putyinpincsi-szopatás, csá
Oct 20, 2015 12:38:15
Jenő bácsi
Oct 20, 2015 12:47:55
A tragédiákat illik felvezetni, Hahó!
Oct 20, 2015 12:47:55
Jenő bácsi
Oct 20, 2015 12:49:35
Anettkával mi van, btw. Nem hallottam róla évek óta. Sodi nem hívogatta anno Anettkát, amikor még félmeztelenül szerepelt a TV-ben?
Oct 20, 2015 12:49:35
58 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

cigányfaszcsit adtak esténként desszertnek a kajcsi után, attól tartok.