Sajnos ez csak a köztudatba van igy bedova politikai okokból, a valóságban a szabályok bonyolultabbak.
Eleve különös és többszörös erőszakos visszaesőkre szigorít, alapvetően duplatétellel, és csak ha az elérné a 20évet, akár összevonva, akkor jön az életfogyt.
net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1200100.TV
Plussz amit felsoroltál, azon túl ott van a bombaügy is, amiben viszont ténylegesen ült.
Ugyan szintén csak előzetben, de nem tudom mi lett a tényleges vége a dolognak.
Cigók ezek is, itt derült ki.
A fórumon még nagy volt a keménység, mindenki acél és kevlártestű volt -a képzeletében-, jó volt álmodozni, malac kit hogy üssél, vérét vegyed, repülj arcába, kamera vérbeborul, stb
Mikor aztán tényleg embercsontok törtek, megszeppentek a kis csicskák.
Bilincsben elvitték a rendőrbácsik a sok kis nyomit, midnegyiknek könnyes lett a kis szeme bent a kihallgatáson, és úgy énekelt a verekedős csúnya tonketre, ahogy csak a nyomozóbácsik kérték, de érdekes, jéééé.
A bombaügy az közveszély okozása, az nem hiszem hogy beleszámít.
Lehet, hogy teljesen félreértettem, de nekem úgy tűnik, hogy a kérdés csak az, hogy a garázdaság személy elleni erőszakos bűncselekménynek számít-e. A személy elleni kitétel miatt arra tippelnék, hogy nem, de minden más, nem szakmai forrás alapján meg úgy tűny, hogy a három csapásba beleszámít a garzdaság.
Én ebből képtelen vagyok 2 mondatnál többet elolvasni bakker, MIAJAFASZOMEZ?!?!
Néha már a blogina baromkodásai is olyanok voltak, hogy "na, most átugorjuk ezt a zavaros 5 körmondatot", nemoszt nemszoroz az egész baromság attól még ugyanolyan zagyva....de ez itt, ez miiiii?!?!?
Ehhez képest siposelvtárs a teológia és a mélyfilozófia szakavatott lángoszlopa volt világéletében, basszuskulcs.
Gyanum szerint a legerőltetettebb definícióhoz a totál fogyatékos gyagyás közelebb van, mint a röfi.
Sodgánynak X sornyi iszonyatos vérpistike kódja működik valahol mélyen valami mögött, amiért ellenszolgáltatást kapott, keresett vele végülis..
ez sokat elmond azért a malacz és a programozás összefüggéséről :)
he-he, mehetsz cumizni a népligetbe, már ugyis jól megy............)))))))))))
Ágyneműtartóban rettegnek a szlovák hitgyülis szobafestőktől, hahó!
sneci recskázott a sarokban
Hat ez ujsagirasbol egyes. Ennyit meg sodi is tudott fenykoraban, amikor odatartotta a kurmanyzo ele a mikrofont. Annyit lehet azokhoz kepest felhozni pozitivumkent, hogy nem szaggat a kep, es nem Sherlock Porks labat vette vegig a kamera.
Elég kókadtnak tűnsz.
olvasom tajgi szösszeneteit. Mennyire szöges ellentétben állnak a nőverő, erőszakos énjével, aki késsel akar trollokra vadászni és élteti a hezbollahot.
Ez is a törvény határán mozgó pofának néz ki. Nem tűnik megélhetési bűnözőnek, de annak igen, hogy ha jó balhéra van lehetőség, azt ne hagyja ki. Olyan vagánynak, aki a benő a feje lágya és a lecsúszás lehetősége között ingadozik.
napfolttevékenység, valamint a szlovák titkosszolgálat és a CIA agyzavaróinak eredményeképpen, faszparaszt!
Azt mondjuk megkérdezhette volna a riporter, hogy ha ők annyira törvénytisztelően, együttműködően dolgoznak a rendőrséggel, mi a fenének keveredtek egyáltalán szóváltásba a drogossal. Miért nem várták meg, hogy a kiérkező rendőrök intézkedjenek?
Háát ja. Pont akkor nézett máshova a kamera amikor a csávó "nyóc napon túl sérülést" okozott az egyik gurulkának.
Szegény TC, újra mamahotel lakó lesz. Anyuka biztos örül majd neki.
mert a kiérkező rendőrök nem az összekacsintós fajtából valóak voltak, hanem egyértelműen reptilián-zsidó összeesküvők,akik a háttérhatalom utasítására elengedték volna azt, akire a malac rámutat,hogy bűnös. Hát ezért.
Tajgi, meséld el nekünk, milyen érzés, amikor arra ébredsz, hogy befogják a szádat, lehúzzák a gatyádat, és szárazon beverik neked a cigányfaszt?
Én ismerem ezt a gyereket. Drogos köcsög volt és talán még mindig az. Szülei kibaszták otthonról amikor a dealerkedése elviselhetetlen lett. A borítókén van egy bme-s doktorandusz (rajta keresztül ismerem) az kaparta össze valamennyire.
óarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!
Egy fontos német munkaerő nem áll le trollozni hitgyülis zsidó szlovák titkosügynökökkel, Hahó!
A skodaszuperbezés, csá!
A Saxoban sodi menekült?
Azért maradjunk annyiban, hogy egy Jobbik kormányzásnál sok rosszabb dolgot nem tudok elképzelni, és nem csak azért, mert én tényleg zsidó vagyok...
okos vagy tajgi. na és ez kié lehet: martonbede.tumblr.com? szerintem az új péteré, gyorsan írd ki mindenhová
Na, mondjuk ha ott is megkapargatjuk a keresztlevelek ügyét meg a magyarság-métert, szem nem marad szárazon.
kosullo@sodikaorg = Tajgi, 1:1, tessék szépen kibékülni!
nem ér rá munkakeresés közben!
Épp tesztvezetésen van a legújabb superb-ben Hahó!
Rocskai Gergő olajfoltokat helyez el az útjában és azt mormogja az orra elé "balesetnek fog látszani, anyám is elhiszi, hehehe, koboldnak annyi".
Nem használta, az csak egy poén volt a részemről. A spam mappából szemezgettem rá illő hirdetéseket. Viszont gondolkodom, hogy küldök egy pénzmentő-gate logós-fejléces színesboldos érdeklődő emailt a Quaestorról és Sneciről Veráéknak minden nap.
Sőt az egész ország megmozdul a nemes ügy érdekében! Megalakul a Free Sherlock Porks mozgalom, ömleni fog a pénz a malacz számlájára.
Mi gátol meg benne?
Szürkeegérkedésem.
* egy szabad vadászbika felröhög *
*csúnyán ránéz, erre a bika visszamászik az asztal alá*
HÁRÁSÓ, Gyévocska!
Ó, basz..! Na mindegy, akkor is szép volt zsidó!
Üsd a Recskást, ahol éred!
keresztlÁnyt?
what?
Tajgi, te csak a faszod merevedő képességét irtottad ki a sok söröcskével meg a mozgásszegény életmóddal. Aztán a normális életre való esélyedet azzal, hogy börtönbe kerültél. Amúgy hogy vagy?
mindenre egzakt magyarázat: Az más.
Az egész még hagyján lenne, ha a mostani orosz rezsim nem tartaná magát a szovjetunió szellemi örökösének. A valóságban viszont mostanra gyakorlatilag rehabilitálták sztálint, és büszkeséggel vegyes nosztalgiával tekintenek a szovjet időkre, és dettó ugyanazt csinálják - kicst lájtosabban - amit a hatvanas-hetvenes évek vezetése csinálna ma.
Mintha skizofrének lennének.
De most, hogy a vadászbika épp szobafogságban van, még egy sárkánysörös őrjöngés is jó lenne szórakozásnak, nem?
NEM.
Nyilván köze van a dologhoz annak is, hogy az Oroszok kőkemény pénzeket tolnak az EU-szkeptikus pártokba, mint pl a Jobbik. Ebből is látszik, hogy Vona akkora hazafi, hogy jó pénzért az anyját is megbaszná. Elvei nincsenek, az biztos. Pont olyan, mint a gazdája, Orbán. '89-ben "Ruszkik haza!", 2010 után meg keleti nyitás, Putyinfasz a szájba hirtelen, az oroszok megnyerik a paksi bővítést, a metrófelújítást, mindent. Véletlenül sem lehet, hogy masszív kenőpénzek csúsztak bele a felcsúti Napóleon zsebébe? Nem a faszt. Egy tőről fakad Vonával, ugyanúgy meg lehet őket venni kilóra.
Egyértelmű.
Emlékeztek,mekkora őrjöngés volt a Szabadság téri ruszki emlékmű miatt? Pálmarci is megdobálta pisával, meg minden, aztán egyik napról a másikra semmi. Hirtelen már nem fáj a hazzaffyaknak. Még 2 év és Emőke megkoszorúzza, ha a nagy testvér úgy kívánja. Elvtelen senkiháziak. Még náciknak is kurva szarok voltak. (gárdák LOL)
Just do it! xD
én úgy tudom, ezt azzal magyarázzák, hogy az _oroszokkal sosem volt baj, csak a szovjetekkel, akik mind zsidók is persze!
Nagy Alekosz mit keres Putyinnál?
Alah agbakr!!!!!
De legalább most helyesen írta le aszet elnök úr nevét.
mmuzsik kurva lesz a ribanc, azok is kirugdossák belőle a gyereket, jobban mint itt)))))))
testvérem, már nem gyujtalak fel, együtt égetjük a gyaur kutyákat!!!!!!!!
A professzor úrnak szeretettel:
Sherlock Porks már gyerekkorában is a 4 Tigris Piacon kergette a tolvaj sárgákat
m.blog.hu/su/subba/image/malac.jpg
Szerző:
gyapjas alakváltó
Oct 20, 2015 22:32:50
Válasz
(4)
szegeny tc, mintha veszitett volna a vagosulyabol. nincs marcipan, vagy lakatos mario nem gondoskodik a kello feherjebevitelrol?
Oct 20, 2015 22:32:50
Zulu
(
x15)
Oct 20, 2015 22:32:59
x15)
Azon gondolkodtam, hogy röfi 2010 szeptemberében lecsapta novák elődöt. Jogerősen elítélték garázdaságért, pénzbüntit kapott. Azóta megy ellene egy garázdaság a hajléktalanverős ügyben, meg megy a mostani ügye, ami sts + önbíráskodás vagy garázdaság.
Én úgy számolom, hogy ha mindkettő megáll, akkor az pont három erőszakos bűncselekmény lenne. Kérdésem a szobafestőkhöz, hogy megáll nála a három csapás minden feltétele?
Én úgy számolom, hogy ha mindkettő megáll, akkor az pont három erőszakos bűncselekmény lenne. Kérdésem a szobafestőkhöz, hogy megáll nála a három csapás minden feltétele?
-
Oct 20, 2015 22:37:10
Azért a legszebb az egész sztoriban, hogy minden csicskája rávallott a malacra, és egyedül ment a sittre. Jézust megtagadták a tanítványok!
Oct 20, 2015 22:37:10
üregi zsidó
Oct 20, 2015 22:51:56
Tajgi újra blogol
tartarossz.blogspot.hu/
Kétségtelen, hogy ez egy súlyosan elmeháborodott ember szövege. Ennyi sületlenséget Szaniszló is ritkán szokott összehaordani a műsorában. tartarossz.blogspot.hu/
Oct 20, 2015 22:51:56
Oct 20, 2015 23:02:45
három erőszakos bűncselekmény lenne. Kérdésem a szobafestőkhöz, hogy megáll nála a három csapás minden feltétele?
Sajnos ez csak a köztudatba van igy bedova politikai okokból, a valóságban a szabályok bonyolultabbak.
Eleve különös és többszörös erőszakos visszaesőkre szigorít, alapvetően duplatétellel, és csak ha az elérné a 20évet, akár összevonva, akkor jön az életfogyt.
Plussz amit felsoroltál, azon túl ott van a bombaügy is, amiben viszont ténylegesen ült.
Oct 20, 2015 23:02:45
kézműves cigánytej
Oct 20, 2015 23:07:54
Azért a legszebb az egész sztoriban, hogy minden csicskája rávallott a malacra, és egyedül ment a sittre. Jézust megtagadták a tanítványok!
Cigók ezek is, itt derült ki.
A fórumon még nagy volt a keménység, mindenki acél és kevlártestű volt -a képzeletében-, jó volt álmodozni, malac kit hogy üssél, vérét vegyed, repülj arcába, kamera vérbeborul, stb
Mikor aztán tényleg embercsontok törtek, megszeppentek a kis csicskák.
Bilincsben elvitték a rendőrbácsik a sok kis nyomit, midnegyiknek könnyes lett a kis szeme bent a kihallgatáson, és úgy énekelt a verekedős csúnya tonketre, ahogy csak a nyomozóbácsik kérték, de érdekes, jéééé.
Oct 20, 2015 23:07:54
Zulu
(
x15)
Oct 20, 2015 23:10:04
x15)
A bombaügy az közveszély okozása, az nem hiszem hogy beleszámít.
Lehet, hogy teljesen félreértettem, de nekem úgy tűnik, hogy a kérdés csak az, hogy a garázdaság személy elleni erőszakos bűncselekménynek számít-e. A személy elleni kitétel miatt arra tippelnék, hogy nem, de minden más, nem szakmai forrás alapján meg úgy tűny, hogy a három csapásba beleszámít a garzdaság.
-
Oct 20, 2015 23:11:21
szerényen megemlíti azt is a tokás, hogy a tolvajkéregetők volt konkrétan 'a legnézetteb magyar csatorna'...
szabvány Sherlock Porks-matek, 12 milla>140 milla: www.youtube.com/user/ZGSTUDIO/about
tippem szerint talán az ötvenben lehet benne, jóindulattal
szabvány Sherlock Porks-matek, 12 milla>140 milla: www.youtube.com/user/ZGSTUDIO/about
tippem szerint talán az ötvenben lehet benne, jóindulattal
Oct 20, 2015 23:11:21
csillámos mennyezetmalac
Oct 20, 2015 23:14:03
Ennyi sületlenséget Szaniszló is ritkán szokott összehaordani a műsorában.
Én ebből képtelen vagyok 2 mondatnál többet elolvasni bakker, MIAJAFASZOMEZ?!?!
Néha már a blogina baromkodásai is olyanok voltak, hogy "na, most átugorjuk ezt a zavaros 5 körmondatot", nemoszt nemszoroz az egész baromság attól még ugyanolyan zagyva....de ez itt, ez miiiii?!?!?
Ehhez képest siposelvtárs a teológia és a mélyfilozófia szakavatott lángoszlopa volt világéletében, basszuskulcs.
Oct 20, 2015 23:14:03
-
Oct 20, 2015 23:16:19
nyemértyem, Sherlock Porks szerint már nem SIS-ügynökök vagyunk, hanem a hit gyülekezetének a megbízásából szopatjuk őt
Oct 20, 2015 23:16:19
vsetko jedno
Oct 20, 2015 23:20:22
Sherlock Porks is rajta van a "programozó vagyok" tripen :)
Oct 20, 2015 23:20:22
-
Oct 20, 2015 23:23:46
hát valamit mondania kell, az már nem megy, mint annó a bombaügyben, hogy a gyurcsányi koholtváddal személyesen börtönöztette be őt, mint hős rendszerellenes hazaffyt
köpné ő a fideszt is ahol éri, de nem meri, ez a banda tényleg a személyes bosszúállásig primitív és akarnok néhol
ha most elkezd legfelülre csulázni a gecizőtévében nyilvánosan, ott rohad meg azon a priccsen, tesznek róla, ha valakit NAGYON el akarnak intéztetni, azért vannak módszerek
köpné ő a fideszt is ahol éri, de nem meri, ez a banda tényleg a személyes bosszúállásig primitív és akarnok néhol
ha most elkezd legfelülre csulázni a gecizőtévében nyilvánosan, ott rohad meg azon a priccsen, tesznek róla, ha valakit NAGYON el akarnak intéztetni, azért vannak módszerek
Oct 20, 2015 23:23:46
broni
Oct 20, 2015 23:25:26
ott dögölj meg a sitten, te szar hazudós, tolvaj, undorító mangalica........
Oct 20, 2015 23:25:26
?
Oct 20, 2015 23:27:59
A legutólsó mondata volt a legjobb a porksnak.
Oct 20, 2015 23:27:59
-
Oct 20, 2015 23:32:48
Sherlock Porks is rajta van a "programozó vagyok" tripen :)
Gyanum szerint a legerőltetettebb definícióhoz a totál fogyatékos gyagyás közelebb van, mint a röfi.
Sodgánynak X sornyi iszonyatos vérpistike kódja működik valahol mélyen valami mögött, amiért ellenszolgáltatást kapott, keresett vele végülis..
ez sokat elmond azért a malacz és a programozás összefüggéséről :)
Oct 20, 2015 23:32:48
Zénó
Oct 20, 2015 23:34:43
"... mint mondtam, én biztosan nem fogok semmit tenni már ezért az országért, ööö az biztos, hogy az életemet lenullázták ezzel az eljárással, gyakorlatilag hát én programozó vagyok, az ügyfeleimet elvesztettem, gyakorlatilag a lakásomat is elvesztettem, 40 évesen költözhetek vissza a szüleimhez, tehát gratulálok, mindezt azért, mert egy betépett drogos valamit állított az éjszakában."
Oct 20, 2015 23:34:43
broni
Oct 20, 2015 23:45:15
"... mint mondtam, én biztosan nem fogok semmit tenni már ezért az országért, ööö az biztos, hogy az életemet lenullázták ezzel az eljárással, gyakorlatilag hát én programozó vagyok, az ügyfeleimet elvesztettem, gyakorlatilag a lakásomat is elvesztettem, 40 évesen költözhetek vissza a szüleimhez, tehát gratulálok, mindezt azért, mert egy betépett drogos valamit állított az éjszakában."
he-he, mehetsz cumizni a népligetbe, már ugyis jól megy............)))))))))))
Oct 20, 2015 23:45:15
jiddise máme
(
x11)
Oct 20, 2015 23:49:40
x11)
gurulkák mikor tüntiznek a böri előtt?
Bonyolult nap
Oct 20, 2015 23:51:28
gurulkák mikor tüntiznek a böri előtt?
Ágyneműtartóban rettegnek a szlovák hitgyülis szobafestőktől, hahó!
Oct 20, 2015 23:51:28
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 21, 2015 00:07:08
x16)
Engem meggyőzött. *pr*
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
ál-Galla Miklós
Oct 21, 2015 00:07:35
A gázpisztolyos történetben Hevesen nyomoznak...1canbpFHRZM
Azt hittem, Hódmezővásárhelyen történt a dolog. Oct 21, 2015 00:07:35
ál-Galla Miklós
Oct 21, 2015 00:08:44
A gázpisztolyos történetben Hevesen nyomoznak...
Azt hittem, Hódmezővásárhelyen történt a dolog. Oct 21, 2015 00:08:44
broni
Oct 21, 2015 00:11:19
youtu.be/hugrkOb9mM8
Mocsok okádó én
gabona, mint a sáskák feketedés az ég
Ők dicsérni a ürüléke
hívják a megmentő Kings szolgált engem itták bor Sátán a szennyezett ajándéka Samael vagyok a Whore of Bethlehem kezüket ÚGY FILCHED halántékát MÁRVÁNY változott Obsidian hívják AZ ISTEN FIA hívom AZ FIA 1000 MEN született a test és a vér Eredmény kicsapongás Fia Sadomatic Arts-tól mélyén én kurva picsa
ez a zene kecik!!!!!!!!!fuck kerik!dzsihád!!!!!!!!!!!
Mocsok okádó én
gabona, mint a sáskák feketedés az ég
Ők dicsérni a ürüléke
hívják a megmentő Kings szolgált engem itták bor Sátán a szennyezett ajándéka Samael vagyok a Whore of Bethlehem kezüket ÚGY FILCHED halántékát MÁRVÁNY változott Obsidian hívják AZ ISTEN FIA hívom AZ FIA 1000 MEN született a test és a vér Eredmény kicsapongás Fia Sadomatic Arts-tól mélyén én kurva picsa
ez a zene kecik!!!!!!!!!fuck kerik!dzsihád!!!!!!!!!!!
Oct 21, 2015 00:11:19
üregi zsidó
Oct 21, 2015 00:14:56
A TC-videón 13:04-nél kihez tartoznak azok a pókujjak? :D
Oct 21, 2015 00:14:56
Brian
Oct 21, 2015 00:15:44
A TC-videón 13:04-nél kihez tartoznak azok a pókujjak? :D
sneci recskázott a sarokban
Oct 21, 2015 00:15:44
IsmeretlenJoAkaro
Oct 21, 2015 00:25:30
youtu.be/1canbpFHRZM
Hat ez ujsagirasbol egyes. Ennyit meg sodi is tudott fenykoraban, amikor odatartotta a kurmanyzo ele a mikrofont. Annyit lehet azokhoz kepest felhozni pozitivumkent, hogy nem szaggat a kep, es nem Sherlock Porks labat vette vegig a kamera.
Oct 21, 2015 00:25:30
broni
Oct 21, 2015 00:46:24
faszt reklámozzák ezt a buzit.szar hírkeci.............
Oct 21, 2015 00:46:24
Egyet mondok
Oct 21, 2015 00:56:08
* A sertés röfögés nem hallatszik az égig. *
Oct 21, 2015 00:56:08
Kezdő troll
Oct 21, 2015 04:07:24
A pár hónap előzetes elég volt megtörni a malacot.
"ezért az országért" már nem fog bloggolni, uszítani, tolvajt kergetni.
Gondolom akkor saját magáért sem.
"ezért az országért" már nem fog bloggolni, uszítani, tolvajt kergetni.
Gondolom akkor saját magáért sem.
Oct 21, 2015 04:07:24
kosullo
Oct 21, 2015 07:10:37
nincs igazatok, amig nincs elitelve valaki ti mar akkor kinoznatok beteg tarsasag en kiszalltam bede marton 444.hu
Oct 21, 2015 07:10:37
-
Oct 21, 2015 07:21:57
nincs igazatok, amig nincs elitelve valaki ti mar akkor kinoznatok beteg tarsasag en kiszalltam bede marton 444.hu
Elég kókadtnak tűnsz.
Oct 21, 2015 07:21:57
Schwezoff Dávid
Oct 21, 2015 07:23:38
Basszameg, mehetek a Vidám Vasárnapra, hogy Sherlocknak igaza legyen. Ott fogok ülni az első sorban kipában Vajmilka és Bedemarci között. Szép lesz.
(Figyu, ez az "Újszövetség" dolog ez mi a fene? Egy gyorstalpalót, plíz!)
(Figyu, ez az "Újszövetség" dolog ez mi a fene? Egy gyorstalpalót, plíz!)
Oct 21, 2015 07:23:38
Galla Miki
Oct 21, 2015 07:40:04
Hogy hívják azt a BV-s alkalmazottat, aki a Venyige utcában teljesít szolgálatot porks cellája előtt?
Polgár-őr!
Hahahahahaha
Polgár-őr!
Hahahahahaha
Oct 21, 2015 07:40:04
Ez az ország
Oct 21, 2015 07:46:52
Köszönjük Tamás az erőfeszítéseket, de inkább add meg az adótartozásod, és ne fenyegesd, inzultáld az állampolgárainkat!
köszönettel,
Az Ország
ui: még valami, sohasem kértük tőled, hogy tegyél értünk valamit. el vagy tévedve. Tomika.
köszönettel,
Az Ország
ui: még valami, sohasem kértük tőled, hogy tegyél értünk valamit. el vagy tévedve. Tomika.
Oct 21, 2015 07:46:52
15 perc fütyizés
Oct 21, 2015 08:01:22
Tajgi újra blogol
tartarossz.blogspot.hu/
tartarossz.blogspot.hu/
olvasom tajgi szösszeneteit. Mennyire szöges ellentétben állnak a nőverő, erőszakos énjével, aki késsel akar trollokra vadászni és élteti a hezbollahot.
Oct 21, 2015 08:01:22
Škoda Superb
Oct 21, 2015 08:26:06
"Púposak lehetnek a telefonfüggő gyerekek és meglepő módon szinte mindegyikük képes megnevezni a függőség tüneteit."
sg.hu/cikkek/115261/testi-es-lelki-bajokat-is-okoz-az-it-fuggoseg
sg.hu/cikkek/115261/testi-es-lelki-bajokat-is-okoz-az-it-fuggoseg
Oct 21, 2015 08:26:06
Škoda Superb
Oct 21, 2015 08:36:06
És még egy ugyanerről a portálról, csak mert olyan aranyos a cikkben szereplő kép xD
sg.hu/cikkek/115190/genmodositott-diszno-a-legjobb-donor
sg.hu/cikkek/115190/genmodositott-diszno-a-legjobb-donor
Oct 21, 2015 08:36:06
-
Oct 21, 2015 08:41:17
Ez is a törvény határán mozgó pofának néz ki. Nem tűnik megélhetési bűnözőnek, de annak igen, hogy ha jó balhéra van lehetőség, azt ne hagyja ki. Olyan vagánynak, aki a benő a feje lágya és a lecsúszás lehetősége között ingadozik.
Oct 21, 2015 08:41:17
Bonyolult nap
Oct 21, 2015 09:02:59
index.hu/belfold/2015/10/20/mar_szlovak_rendorok_is_vedik_a_magyar_hatart/
Remélem minket azért nem vezényelnek át...
Remélem minket azért nem vezényelnek át...
Oct 21, 2015 09:02:59
Mortal Danger
Oct 21, 2015 09:55:26
Oct 21, 2015 09:55:26
Schwezoff Dávid
Oct 21, 2015 09:58:38
youtu.be/1canbpFHRZM?t=393
3 kamera volt náluk, és pont nem működtek végig?! Micsoda véletlen...
napfolttevékenység, valamint a szlovák titkosszolgálat és a CIA agyzavaróinak eredményeképpen, faszparaszt!
Oct 21, 2015 09:58:38
Költői kérdés
Oct 21, 2015 10:00:04
Azt mondjuk megkérdezhette volna a riporter, hogy ha ők annyira törvénytisztelően, együttműködően dolgoznak a rendőrséggel, mi a fenének keveredtek egyáltalán szóváltásba a drogossal. Miért nem várták meg, hogy a kiérkező rendőrök intézkedjenek?
Oct 21, 2015 10:00:04
Dr. Asszed
Oct 21, 2015 10:00:57
Háát ja. Pont akkor nézett máshova a kamera amikor a csávó "nyóc napon túl sérülést" okozott az egyik gurulkának.
Szegény TC, újra mamahotel lakó lesz. Anyuka biztos örül majd neki.
Oct 21, 2015 10:00:57
15 perc fütyizés
Oct 21, 2015 10:02:27
mert a kiérkező rendőrök nem az összekacsintós fajtából valóak voltak, hanem egyértelműen reptilián-zsidó összeesküvők,akik a háttérhatalom utasítására elengedték volna azt, akire a malac rámutat,hogy bűnös. Hát ezért.
Oct 21, 2015 10:02:27
töppedt buzigolyók
Oct 21, 2015 10:09:15
Tajgi, meséld el nekünk, milyen érzés, amikor arra ébredsz, hogy befogják a szádat, lehúzzák a gatyádat, és szárazon beverik neked a cigányfaszt?
Oct 21, 2015 10:09:15
Schwezoff Dávid
Oct 21, 2015 10:22:26
Sodika, Khölnben vagy már? Vagy már megvolt az állásinterjú? Mikor kezdesz tündérmeseorszégban?
Oct 21, 2015 10:22:26
-
Oct 21, 2015 10:33:12
Én ismerem ezt a gyereket. Drogos köcsög volt és talán még mindig az. Szülei kibaszták otthonról amikor a dealerkedése elviselhetetlen lett. A borítókén van egy bme-s doktorandusz (rajta keresztül ismerem) az kaparta össze valamennyire.
Oct 21, 2015 10:33:12
Tajgi
Oct 21, 2015 10:35:10
óarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!
Oct 21, 2015 10:35:10
stressznélküli nyugi
Oct 21, 2015 10:41:33
Endre, miért hagyod, hogy a saját fórumodról, a sodi fórumáról kiszorítson Tajgi meg a malac? Kérd meg Gergőt, hogy trollozhassál kicsit, térj vissza a porondra!
Oct 21, 2015 10:41:33
Schwezoff Dávid
Oct 21, 2015 10:45:52
Endre, miért hagyod, hogy a saját fórumodról, a sodi fórumáról kiszorítson Tajgi meg a malac? Kérd meg Gergőt, hogy trollozhassál kicsit, térj vissza a porondra!
Egy fontos német munkaerő nem áll le trollozni hitgyülis zsidó szlovák titkosügynökökkel, Hahó!
A skodaszuperbezés, csá!
Oct 21, 2015 10:45:52
Sajtófigyelő
Oct 21, 2015 10:46:53
"Az év legtöbb napján lehetőség van arra, hogy hétköznapi autósok is használhassák a legendás versenypályát, a Nürburgring-Nordschleifét, akár egy Fiat Ducatóval is. A száguldó teherautó azonban félelmet válthat ki a kisebb autók vezetőiben, amint az az alábbi videón is megfigyelhető."
www.origo.hu/auto/20151020-nurburgring-citroen-saxo-fiat-ducato-elozes-baleset.html
www.origo.hu/auto/20151020-nurburgring-citroen-saxo-fiat-ducato-elozes-baleset.html
Oct 21, 2015 10:46:53
stressznélküli nyugi
Oct 21, 2015 10:50:26
"Az év legtöbb napján lehetőség van arra, hogy hétköznapi autósok is használhassák a legendás versenypályát, a Nürburgring-Nordschleifét, akár egy Fiat Ducatóval is. A száguldó teherautó azonban félelmet válthat ki a kisebb autók vezetőiben, amint az az alábbi videón is megfigyelhető."
origo.hu/auto/20151020-nurburgring-citroen-saxo-fiat-ducato-elozes-baleset.html
origo.hu/auto/20151020-nurburgring-citroen-saxo-fiat-ducato-elozes-baleset.html
A Saxoban sodi menekült?
Oct 21, 2015 10:50:26
-
Oct 21, 2015 10:54:36
Kicsit az esélye, de azért él a remény, hogy Simicska tényleg neki állt pénzelni a Jobbikot és ez az egész Sherlock Porks mutogatás csak arról szól, hogy Novák Elődnek üzenjen (ha igaz az, hogy Elődke kézzel lábbal tiltakozik Lajos ellen).
Ez már csak azért igen nagyon "nagyszerű" lenne, mert akkor Elődke és a haverjai is megpróbálnak visszabaszni és Sherlock Porks abból már nem jöhet jól ki, ha az ő sorsával akar mindenki demonstrálni.
Ez már csak azért igen nagyon "nagyszerű" lenne, mert akkor Elődke és a haverjai is megpróbálnak visszabaszni és Sherlock Porks abból már nem jöhet jól ki, ha az ő sorsával akar mindenki demonstrálni.
Oct 21, 2015 10:54:36
töppedt buzigolyók
Oct 21, 2015 11:41:21
Kicsit az esélye, de azért él a remény, hogy Simicska tényleg neki állt pénzelni a Jobbikot és ez az egész Sherlock Porks mutogatás csak arról szól, hogy Novák Elődnek üzenjen (ha igaz az, hogy Elődke kézzel lábbal tiltakozik Lajos ellen).
Azért maradjunk annyiban, hogy egy Jobbik kormányzásnál sok rosszabb dolgot nem tudok elképzelni, és nem csak azért, mert én tényleg zsidó vagyok...
Oct 21, 2015 11:41:21
Tumblr-figyelő
Oct 21, 2015 11:43:31
kosullo.tumblr.com = Szily Laci
Oct 21, 2015 11:43:31
Brian
Oct 21, 2015 11:48:41
okos vagy tajgi. na és ez kié lehet: martonbede.tumblr.com? szerintem az új péteré, gyorsan írd ki mindenhová
Oct 21, 2015 11:48:41
Schwezoff Dávid
Oct 21, 2015 11:51:09
Na, mondjuk ha ott is megkapargatjuk a keresztlevelek ügyét meg a magyarság-métert, szem nem marad szárazon.
Oct 21, 2015 11:51:09
Karandas
Oct 21, 2015 11:53:04
kosullo@sodikaorg = Tajgi, 1:1, tessék szépen kibékülni!
Oct 21, 2015 11:53:04
Bonyolult nap
Oct 21, 2015 11:54:01
Én már nem értek itt semmit.
Jöjjön vissza Sneci.
Jöjjön vissza Sneci.
Oct 21, 2015 11:54:01
Schwezoff Dávid
Oct 21, 2015 11:57:04
Jöjjön vissza Sneci.
Jöjjön vissza Sneci.
nem ér rá munkakeresés közben!
Oct 21, 2015 11:57:04
stressznélküli nyugi
Oct 21, 2015 12:00:10
Jöjjön vissza Sneci.
Jöjjön vissza Sneci.
Oct 21, 2015 12:00:10
powerfap
Oct 21, 2015 12:02:40
Azért jó nagy gyomrost kapott a Recskás ezzel a domain lenyúlással. (Szép volt Héber Hammer!)
Láttuk, hogy használta az pénzmentő info-s mail címét, ami szerintem azt bizonyítja, hogy valamennyire rá volt bízva az informatikai része, mint "sza[s]g[s]kemberre.
A történtek után, tuti hogy a Kisrocsaki a púpján ugrándozott idegességében.
Aztán most be lett fenyítve, ha továbbra is itt bassza a rezet, hamarabb kibasszák a csoda-mese irodából, mint a beígért tavasz.
Nézegeted már albit Gyagyás? Ajánlom, hogy közel legyen az irodához, akkor visszajárhatsz kajálni a vénlányhoz.
Láttuk, hogy használta az pénzmentő info-s mail címét, ami szerintem azt bizonyítja, hogy valamennyire rá volt bízva az informatikai része, mint "sza[s]g[s]kemberre.
Aztán most be lett fenyítve, ha továbbra is itt bassza a rezet, hamarabb kibasszák a csoda-mese irodából, mint a beígért tavasz.
Nézegeted már albit Gyagyás? Ajánlom, hogy közel legyen az irodához, akkor visszajárhatsz kajálni a vénlányhoz.
Oct 21, 2015 12:02:40
Schwezoff Dávid
Oct 21, 2015 12:02:58
Rocskai Gergő olajfoltokat helyez el az útjában és azt mormogja az orra elé "balesetnek fog látszani, anyám is elhiszi, hehehe, koboldnak annyi".
Oct 21, 2015 12:02:58
MigráncsPÁTYolgató
Oct 21, 2015 12:03:05
www.youtube.com/watch?v=1canbpFHRZM
kommentek:
Zoltan Varga: "A tolvajkéregetőket már az elejétől fogva nézem. Annak ellenére az átlag tolvajkergető-nézőkkel szemben a "másik csapatban játszok" politikailag, egyetértek azzal amit csinálnak. Néha becsúszik egy-egy zsidózás, egy kis komcsizás, de elsiklok felette. Az eredmény sokkal többet jelent. Lényeg a lényeg, folytatnia kell amit elkezdett. Sherlock Porks, most nem hagyhatod abba... A magam részéről támogatni foglak mint magánszemélyt, anyagilag és ahogy tudlak. Szerintem sokan vannak még így, akinek nem csak a szája jár és a jó ügy érdekében belépnek a kis internetbankjukba és átutalják egy doboz cigi árát. Hidd el hogy meg fog mozdulni az a több tízezres tömeg (százezres?) és visszakapod a lakásod, az életed. Az elveszett időt nem, de a végén megköszönjük hogy Te csináltad végig amit valakinek végig kellett :S Ha nem így lesz akkor abbahagyhatod, de előtte teremts lehetőséget hogy támogassunk. Köszi:)"
Mi az isten ez a bűzhödt szarfolyás? Nyugtasson meg valaki, hogy ez csak valami cinikus szatíra, vagy mélyproli helyzetdal! Hallatlan! Ilyen ember nincs, aki még ezek után is bőszen szopkodná a faszát ennek a leszerepelt neonáci bűnözőnek...
kommentek:
Zoltan Varga: "A tolvajkéregetőket már az elejétől fogva nézem. Annak ellenére az átlag tolvajkergető-nézőkkel szemben a "másik csapatban játszok" politikailag, egyetértek azzal amit csinálnak. Néha becsúszik egy-egy zsidózás, egy kis komcsizás, de elsiklok felette. Az eredmény sokkal többet jelent. Lényeg a lényeg, folytatnia kell amit elkezdett. Sherlock Porks, most nem hagyhatod abba... A magam részéről támogatni foglak mint magánszemélyt, anyagilag és ahogy tudlak. Szerintem sokan vannak még így, akinek nem csak a szája jár és a jó ügy érdekében belépnek a kis internetbankjukba és átutalják egy doboz cigi árát. Hidd el hogy meg fog mozdulni az a több tízezres tömeg (százezres?) és visszakapod a lakásod, az életed. Az elveszett időt nem, de a végén megköszönjük hogy Te csináltad végig amit valakinek végig kellett :S Ha nem így lesz akkor abbahagyhatod, de előtte teremts lehetőséget hogy támogassunk. Köszi:)"
Mi az isten ez a bűzhödt szarfolyás? Nyugtasson meg valaki, hogy ez csak valami cinikus szatíra, vagy mélyproli helyzetdal! Hallatlan! Ilyen ember nincs, aki még ezek után is bőszen szopkodná a faszát ennek a leszerepelt neonáci bűnözőnek...
Oct 21, 2015 12:03:05
Bonyolult nap
Oct 21, 2015 12:08:00
Azért jó nagy gyomrost kapott a Recskás ezzel a domain lenyúlással. (Szép volt Héber Hammer!)
Nem használta, az csak egy poén volt a részemről. A spam mappából szemezgettem rá illő hirdetéseket. Viszont gondolkodom, hogy küldök egy pénzmentő-gate logós-fejléces színesboldos érdeklődő emailt a Quaestorról és Sneciről Veráéknak minden nap.
Oct 21, 2015 12:08:00
stressznélküli nyugi
Oct 21, 2015 12:08:06
www.youtube.com/watch?v=1canbpFHRZM
kommentek:
kommentek:
Sőt az egész ország megmozdul a nemes ügy érdekében! Megalakul a Free Sherlock Porks mozgalom, ömleni fog a pénz a malacz számlájára.
Oct 21, 2015 12:08:06
Dr. Asszed
Oct 21, 2015 12:10:10
Mi gátol meg benne?
Oct 21, 2015 12:10:10
Bonyolult nap
Oct 21, 2015 12:11:02
Mi gátol meg benne?
Szürkeegérkedésem.
Oct 21, 2015 12:11:02
a távolban
Oct 21, 2015 12:23:23
Szürkeegérkedésem.
Oct 21, 2015 12:23:23
R.Gergő
Oct 21, 2015 12:26:40
*csúnyán ránéz, erre a bika visszamászik az asztal alá*
Oct 21, 2015 12:26:40
töppedt buzigolyók
Oct 21, 2015 12:27:56
"László Petra, a menekültrugdosással világhírűvé vált operatőr beperelné azt a menekültet, aki a kisfiával vágódott hasra mellette, derült ki az orosz Izvesztyijának adott interjújából.
A szélsőjobbos N1TV tévé egykori munkatársa a Facebook ellen is pert akar indítani, mert szerinte a szájt törölte az őt védő oldalakat, miközben a tettét elítélő csoportok tovább működhettek, számolt be az interjúról a Mashable.
László Petra pere lezárulta után családjával Oroszországba költözik, Magyarországon ugyanis nem érzi magát biztonságban, jelentette be a tervét az orosz lapban. A család már tanul oroszul. "
Sírok, geci.
A szélsőjobbos N1TV tévé egykori munkatársa a Facebook ellen is pert akar indítani, mert szerinte a szájt törölte az őt védő oldalakat, miközben a tettét elítélő csoportok tovább működhettek, számolt be az interjúról a Mashable.
László Petra pere lezárulta után családjával Oroszországba költözik, Magyarországon ugyanis nem érzi magát biztonságban, jelentette be a tervét az orosz lapban. A család már tanul oroszul. "
Sírok, geci.
Oct 21, 2015 12:27:56
Schwezoff Dávid
Oct 21, 2015 12:29:17
"László Petra, a menekültrugdosással világhírűvé vált operatőr beperelné azt a menekültet, aki a kisfiával vágódott hasra mellette, derült ki az orosz Izvesztyijának adott interjújából.
Sírok, geci.
Sírok, geci.
HÁRÁSÓ, Gyévocska!
Oct 21, 2015 12:29:17
powerfap
Oct 21, 2015 12:32:32
Ó, basz..! Na mindegy, akkor is szép volt zsidó!
Üsd a Recskást, ahol éred!
Oct 21, 2015 12:32:32
töppedt buzigolyók
Oct 21, 2015 12:37:05
Azon tudok igazán sírva röhögni, amikor a magyar náczik szopják az oroszfaszt, és közben megünneplik a kitörés napját, ami ugye a hősies németek oroszokkal szembeni ellenállásának napja. Aztán március 15-én meg október 23-án teli pofával éneklik a himnuszt. Az nem esik le nekik, hogy mindkét forradalmunkat a ruszkik verték le. És a németek, akik ugye Hitler árja fajának egyenesági leszármazottai épp most ellenségek, mert Wilkommenskultur meg Merkel...
Szánalmas, nevetséges, nem lehet rá szavakat találni. Olyan émelyítő sötétség lehet a széljobbos fejekben, hogy hozzájuk képest a néger fasza atomvillanás. Két évvel ezelőttig ha kimondta valaki, hogy "ruszki", akkor köptek egyet a padlóra. Aztán Vona kiadta az ukázt, hogy a oroszok a barátaink, és azóta rendületlenül szopják Putyin retkes faszát, tűzön-vízen át, Orbánnal együtt.
Szánalmas, nevetséges, nem lehet rá szavakat találni. Olyan émelyítő sötétség lehet a széljobbos fejekben, hogy hozzájuk képest a néger fasza atomvillanás. Két évvel ezelőttig ha kimondta valaki, hogy "ruszki", akkor köptek egyet a padlóra. Aztán Vona kiadta az ukázt, hogy a oroszok a barátaink, és azóta rendületlenül szopják Putyin retkes faszát, tűzön-vízen át, Orbánnal együtt.
Oct 21, 2015 12:37:05
Schwezoff Dávid
Oct 21, 2015 12:37:19
jól tetted papamaci, én is kiírtanék minden keresztlnyt
keresztlÁnyt?
what?
Oct 21, 2015 12:37:19
töppedt buzigolyók
Oct 21, 2015 12:38:16
jól tetted papamaci, én is kiírtanék minden keresztlnyt
Tajgi, te csak a faszod merevedő képességét irtottad ki a sok söröcskével meg a mozgásszegény életmóddal. Aztán a normális életre való esélyedet azzal, hogy börtönbe kerültél. Amúgy hogy vagy?
Oct 21, 2015 12:38:16
Schwezoff Dávid
Oct 21, 2015 12:38:55
Azon tudok igazán sírva röhögni, amikor a magyar náczik szopják az oroszfaszt, és közben megünneplik a kitörés napját, ami ugye a hősies németek oroszokkal szembeni ellenállásának napja. Aztán március 15-én meg október 23-án teli pofával éneklik a himnuszt. Az nem esik le nekik, hogy mindkét forradalmunkat a ruszkik verték le. És a németek, akik ugye Hitler árja fajának egyenesági leszármazottai épp most ellenségek, mert Wilkommenskultur meg Merkel...
mindenre egzakt magyarázat: Az más.
Oct 21, 2015 12:38:55
Törlő Tódor
Oct 21, 2015 12:40:13
Tajginak ne válaszoljatok, hiába ír...
Oct 21, 2015 12:40:13
Zulu
(
x15)
Oct 21, 2015 12:40:57
x15)
Az egész még hagyján lenne, ha a mostani orosz rezsim nem tartaná magát a szovjetunió szellemi örökösének. A valóságban viszont mostanra gyakorlatilag rehabilitálták sztálint, és büszkeséggel vegyes nosztalgiával tekintenek a szovjet időkre, és dettó ugyanazt csinálják - kicst lájtosabban - amit a hatvanas-hetvenes évek vezetése csinálna ma.
töppedt buzigolyók
Oct 21, 2015 12:41:49
Tajginak ne válaszoljatok, hiába ír...
De most, hogy a vadászbika épp szobafogságban van, még egy sárkánysörös őrjöngés is jó lenne szórakozásnak, nem?
Oct 21, 2015 12:41:49
Schwezoff Dávid
Oct 21, 2015 12:42:50
NEM.
Oct 21, 2015 12:42:50
töppedt buzigolyók
Oct 21, 2015 12:46:44
Nyilván köze van a dologhoz annak is, hogy az Oroszok kőkemény pénzeket tolnak az EU-szkeptikus pártokba, mint pl a Jobbik. Ebből is látszik, hogy Vona akkora hazafi, hogy jó pénzért az anyját is megbaszná. Elvei nincsenek, az biztos. Pont olyan, mint a gazdája, Orbán. '89-ben "Ruszkik haza!", 2010 után meg keleti nyitás, Putyinfasz a szájba hirtelen, az oroszok megnyerik a paksi bővítést, a metrófelújítást, mindent. Véletlenül sem lehet, hogy masszív kenőpénzek csúsztak bele a felcsúti Napóleon zsebébe? Nem a faszt. Egy tőről fakad Vonával, ugyanúgy meg lehet őket venni kilóra.
Oct 21, 2015 12:46:44
15 perc fütyizés
Oct 21, 2015 13:03:09
Egyértelmű.
Emlékeztek,mekkora őrjöngés volt a Szabadság téri ruszki emlékmű miatt? Pálmarci is megdobálta pisával, meg minden, aztán egyik napról a másikra semmi. Hirtelen már nem fáj a hazzaffyaknak. Még 2 év és Emőke megkoszorúzza, ha a nagy testvér úgy kívánja. Elvtelen senkiháziak. Még náciknak is kurva szarok voltak. (gárdák LOL)
Oct 21, 2015 13:03:09
töppedt buzigolyók
Oct 21, 2015 13:07:02
Szopták ezek Aszad faszát is Putyin utasítására. A Recskás most is Aszad elnök urazza, és hogy milyen kurva jó, hogy a Putyin elnökúr meg az Aszad elnök úr végre összefogott. Szét kéne baszni a kilós vekni méretű hombár fejét egy vascsővel, aztán elnök urazzon a korcs.
Oct 21, 2015 13:07:02
Škoda Superb
Oct 21, 2015 13:19:05
Szopták ezek Aszad faszát is Putyin utasítására. A Recskás most is Aszad elnök urazza, és hogy milyen kurva jó, hogy a Putyin elnökúr meg az Aszad elnök úr végre összefogott. Szét kéne baszni a kilós vekni méretű hombár fejét egy vascsővel, aztán elnök urazzon a korcs.
Just do it! xD
Oct 21, 2015 13:19:05
Mortal Danger
Oct 21, 2015 13:28:48
én úgy tudom, ezt azzal magyarázzák, hogy az _oroszokkal sosem volt baj, csak a szovjetekkel, akik mind zsidók is persze!
Oct 21, 2015 13:28:48
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 21, 2015 13:32:45
x9)
kaftános raktáros
Oct 21, 2015 13:35:20
Végleg megzakkant a recskapók.
Oct 21, 2015 13:35:20
Bonyolult nap
Oct 21, 2015 13:35:22
Nagy Alekosz mit keres Putyinnál?
Oct 21, 2015 13:35:22
15 perc fütyizés
Oct 21, 2015 13:50:48
Oct 21, 2015 13:50:48
dőrrpe
Oct 21, 2015 13:58:57
444.hu/2015/10/20/dzsihadista-torpe-az-al-kaida-uj-sztarja
Magyarországról pedig várják a Dőrpét!
Magyarországról pedig várják a Dőrpét!
Alah agbakr!!!!!
Oct 21, 2015 13:58:57
stressznélküli nyugi
Oct 21, 2015 14:02:10
Végleg megzakkant a recskapók.
De legalább most helyesen írta le aszet elnök úr nevét.
Oct 21, 2015 14:02:10
Schwezoff Dávid
Oct 21, 2015 14:05:09
* A világ két legrendesebb embere együtt *
Mekkora trollkodás ez már, púpos!
Mekkora trollkodás ez már, púpos!
Oct 21, 2015 14:05:09
broni
Oct 21, 2015 14:27:53
Sírok, geci.
Sírok, geci.
mmuzsik kurva lesz a ribanc, azok is kirugdossák belőle a gyereket, jobban mint itt)))))))
Oct 21, 2015 14:27:53
broni
Oct 21, 2015 14:29:12
Alah agbakr!!!!!
testvérem, már nem gyujtalak fel, együtt égetjük a gyaur kutyákat!!!!!!!!
Oct 21, 2015 14:29:12
broni
Oct 21, 2015 14:31:09
asszad, basszad a muzsikot, ha már elment hozád!!!!!!!!!!
Oct 21, 2015 14:31:09
broni
Oct 21, 2015 14:48:06
www.borsonline.hu/20151020_te_jo_eg_mi_szorult_a_malac_fenekebe__video
a sitten már jópár cigányfasz, wc kefe, seprűnyél)))))))))))))))
Oct 21, 2015 14:48:06
Bonyolult nap
Oct 21, 2015 14:54:13
www.borsonline.hu/20151020_te_jo_eg_mi_szorult_a_malac_fenekebe__video
A professzor úrnak szeretettel:
Sherlock Porks már gyerekkorában is a 4 Tigris Piacon kergette a tolvaj sárgákat
m.blog.hu/su/subba/image/malac.jpg
Oct 21, 2015 14:54:13
50 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™