« 3885 3886 3887 3888 3889 3890 3891 3892 3893 3894 »
1734743 komment.

Szerző: töppedt buzigolyók Oct 27, 2015 13:58:02
Válasz
(3)
Zsery
Mi lenne, ha a politikusok nem lopnának? Egy faszább ország, de sajnos lopnak, ezért van szükség például az átlátszó.hu-ra, és ez az igény hívta életre a tolvajkéregetőket is. Szomorú, de sajnos ez van, amíg felülről képtelenek rendet tenni, addig ez lesz.

Igen, de a tolvajkéregetőket is lehetett volna jól csinálni, náculás meg cigányozás/pedofilozás, stb nélkül. Mindent csináltak ezek, csak épp nem bringatolvajokat fogtak. Én még emlékszem arra a sztorira, mikor a kiscsaj ellógott vidékről Anyutól meg Aputól, feljött Pestre valami faszihoz, ezek az észlények meg egy másik fickót akartak meglincselni, mert hogy biztos bedrogozta a kiscsajt és pedofil, stb. Aztán kiderült, hogy a csaj tök magától jött fel, és egy másik pasihoz, de végül is tökmindegy, mert bocsánatot kértek tőle és kárpótolták azért, mert kiplakátolták a fejével a facebookot, hogy pedofil... ja nem.
A malac nagyon jó helyen van a sitten, annyit mondhatok. És a tolvajkéregetőket pedig tekintsük járulékos veszteségnek. Egy jó kezdeményezés, ami a tokás köcsög miatt tönkrement.
Oct 27, 2015 13:58:02

Szerző: Dr. Asszed Oct 27, 2015 13:58:40
Válasz
(2)
Zsery
Mi lenne, ha a politikusok nem lopnának? Egy faszább ország, de sajnos lopnak, ezért van szükség például az átlátszó.hu-ra, és ez az igény hívta életre a tolvajkéregetőket is. Szomorú, de sajnos ez van, amíg felülről képtelenek rendet tenni, addig ez lesz.

Ja meg a liberálisokra is ezért van szükség nem?
Oct 27, 2015 13:58:40

Szerző: töppedt buzigolyók Oct 27, 2015 14:00:27
Válasz
(2)
Dr. Asszed
Ja meg a liberálisokra is ezért van szükség nem?

Tajgi, mi a faszért nem írsz a saját neved alatt? Kurvára kilóg a lóláb minden mondatodnál.
Oct 27, 2015 14:00:27

Szerző: Dr. Asszed Oct 27, 2015 14:02:00
Válasz
(2)
töppedt buzigolyók
Tajgi, mi a faszért nem írsz a saját neved alatt? Kurvára kilóg a lóláb minden mondatodnál.

A büdös faszba! Nem tajgi vagyok, hanem az original Dr. Asszed. IP látó Irén megmondja.
Oct 27, 2015 14:02:00

Szerző: Schwezoff Dávid Oct 27, 2015 14:02:03
Válasz
(2)
Zsery

Nem ugyanaz a kettő.

Politikusi korrupciót feltárni és megírni újságcikkben az más műfaj, mint VÉLT vagy valós biciklitolvajt léprecsalni és jól megverni.

Más műfaj.

Bodoky sincs még sitten, ugye.
Oct 27, 2015 14:02:03

Szerző: töppedt buzigolyók Oct 27, 2015 14:06:36
Válasz
(1)
Dr. Asszed
A büdös faszba! Nem tajgi vagyok, hanem az original Dr. Asszed. IP látó Irén megmondja.

Akkor le lehet gurulni a dombról.
Oct 27, 2015 14:06:36

Szerző: Dr. Asszed Oct 27, 2015 14:09:03
Válasz
(0)
töppedt buzigolyók
Akkor le lehet gurulni a dombról.

Ja, bocs. Azt hittem a trollok szabadelvűek.

Úgy látszik mégse.
Oct 27, 2015 14:09:03

Szerző: moshe dayan (Snecológus-pontszám: 4676x2) Oct 27, 2015 14:27:04
Válasz
(2)
töppedt heterógolyók
szabadelvű, ne nevetess, ez itt mind büdös náci

én haredi zsidó vagyok hahó
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Oct 27, 2015 14:27:04

Szerző: Dr. Asszed Oct 27, 2015 14:36:32
Válasz
(1)
bubo
Asszedgeci gurulj mar anyadba innen

Az elmúlt két hónapban semmi gond nem volt.

Köszi te először feltűnő kamunick.
Oct 27, 2015 14:36:32

Szerző: broni Oct 27, 2015 14:43:52
Válasz
(1)
nagyapám régen kutyákat mérgezett!!!!!!!lehet írtam már.......oszt akkor mi van??zavarta az ugatás!!!!!!
Oct 27, 2015 14:43:52

Szerző: stressznélküli nyugi Oct 27, 2015 15:13:36
Válasz
(2)
Mortal Danger
értem én, csupán azt állítom, hogy Puzsér szerintem nagyon sok dolgot nagyon jól lát, ebben a dologban is igaza van, kivéve porks személyének megítélését.

Az a gond Puzsér cikkével, hogy végig a malacot mosdatja benne. Ha arra hegyezte volna ki a hangsúlyt, hogy egy hasznos kezdeményezést hogyan lehet teljesen félrevinni, akkor rendben lenne.
Lehet köpködni érte, de én is azt vallom, hogy ma a rendőrség a feladatainak csak nagyon kis részét tudja/akarja elvégezni. Valahol logikus is, hogy az "apró-cseprő" biciklilopások a prioritási listájuk végén állnak. Erre lett volna jó a tolvajkéregetők, hogy segítse a rendőrség munkáját és nem teljes mértékben átvállalja, hiszen nem is tehetné azt meg (pl. nincs joguk letartóztatni senkit, stb.)
Az agresszív sertés viszont garancia volt arra, hogy előbb utóbb csak önkéntes utcai terminátorkodásról, keménykedésről szóljon az egész.
Nem is értem a gurulkákat, hogy miután lecsukták Porksot, ahelyett, hogy még mindig a faszát szopják, miért nem váltottak profilt és kezdték volna újra, normális keretek között, a rendőrséggel együttműködve a tevékenységüket. Persze az nem olyan izgi, mint batmant játszani...
Oct 27, 2015 15:13:36

Szerző: Szájbarágó Szilárd Oct 27, 2015 15:19:04
Válasz
(6)
Úgy látom, megint vissza kell térnem, mert pár faszparaszt nem pontosan érti, mi a probléma a dagadttal és a Tolvajkéregetőkkel.

1. Nem Porks találta fel a spanyolviaszt, nyugati országokban hosszú évek óta léteznek a rendőrséggel együttműködő, több százezres nézettségű youtube csatornákkal futó, tolvajokat lebuktató projektek. Autókkal, biciklivel stb.

2. Két dolog már rögtön feltűnhetett, miszerint ingyenes, tehát nem DVD-n árult filmekről van szó, és hogy az ilyen csoportok tagjai MINDIG együttműködnek a rendőrséggel és sokszor más civil szevezetekkel, polgárőrökkel is. Bejegyzett szervezetként, adományokból működnek, amivel fillérre pontosan elszámolnak.

3. Az akcióikat több kamerával, folyamatosan rögzítik, ha bármilyen kérdés merülne fel, az események több látószögből is dokumentáltak.

4. Ezek a szervezetek nonprofit alapon működnek. Ez azt jelenti, hogy tagjaiknak adhatnak fizetést, költségtérítést, de ezt ellenőrzött keretek között kell tenniük.

5. Sosem fajul önbíráskodássá a dolog. Még a sokkal vadabb körülmények között, Moszkvában működő Stop a Douchebag projekt is kizárólag önvédelemből használ minimális erőszakot, és minden ilyen esetben rendőrt hívnak.

6. Nem az alkalom szüli a tolvajt módszer a fő műfajuk, a visszaszerzett bicikliket, autókat, egyéb értékeket alaposan dokumentálják, ebben a rendőrségi statisztikák is a segítségükre vannak.

Remélem, gurulkák, magatoktól is össze tudjátok rakni, hogy mely pontoknak nem felelt meg Porks és csapata. Ha mégsem, akkor nézzük át pontról pontra!

1. Az egész kezdeményezésre rátelepedett a hájas valagával, a hasonló kezdeményezéseket folyamatosan mocskolta és az abban résztvevőket állandó fenyegette. A magát csak "alapítóként" emlegető Porks kizárólag abban az esetben társult, ha ő kezelhette az összes adományt.

2. A rendőrséggel, polgárőrséggel és más szervezetekkel való kooperáció szinte teljes hiánya. A dagadt magát a törvényen felülállónak képzelte, az ítélkezés és a törvénysértések (személyes adatokkal való visszaélés, erőszakra való felbujtás, testi sértések, garázdaság, sikkasztás, lopások) jellemezték a szervezet egész működését.

3. Megvágott, manipulált anyagok közzététele, a feltört fórum alapján tudható, hogy felvételeket semmisítettek meg. Az objektivitás teljes hiánya.

4. A tokás a saját bankszámlájára szedte az adományokat, valamint egy teljesen más profilú egyesületére. Hiteles elszámolást soha nem közölt, a vidéki szervezeteknek csak filléreket csorgatott, a bejövő pénzt a saját és lumpen társai megélhetésére fordította.

5. A rendőrség jellemzően csak a testi sértések után jelent meg az akcióik helyszínén, akkor is a sértettek hívására. Állandó eleme volt a működésüknek az ítélkezés és az azonnali ítélet-végrehajtás. Utóbbi cigány módra, csoportban elkövetett bántalmazást jelentett, többször a sértett értékeinek meglovasításával összekapcsolva.

6. Visszaadott biciklikről, a rendőrség által kiállított elismerésről soha nem került fel se videó, se hiteles dokumentum a malacék oldalára. Bár állításuk szerint működésük alatt több száz biciklit találtak meg, erre semmiféle bizonyíték nincsen, semmi nem támasztja alá. Ezek után erősen megkérdőjelezhető, hogy volt-e egyáltalán haszna a tevékenységnek a tagok anyagi haszonszerzésén kívül.
Oct 27, 2015 15:19:04

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Oct 27, 2015 15:19:14
Válasz
(2)
stressznélküli nyugi
Nem is értem a gurulkákat, hogy miután lecsukták Porksot, ahelyett, hogy még mindig a faszát szopják, miért nem váltottak profilt és kezdték volna újra, normális keretek között, a rendőrséggel együttműködve a tevékenységüket.

Legtöbben - és ez nem csak a gurulkákra igaz - teljesen alkalmatlanok, hogy akár csak egy ilyen kezdeményezést is a hátukon vigyenek, és gondolhatod, hogy aki képes rá, azt eleve nem vonzotta a malac agresszív mini-szektája.
Oct 27, 2015 15:19:14

Szerző: Zsery Oct 27, 2015 15:22:03
Válasz
(2)
Csak egy olvasó
És az átlátszós srácok mennyi politikust is vertek meg eddig?

Az önbíráskodással és TC egyéb dolgaival én se értek egyet, csak annyit mondtam, hogy igény lenne ilyesmire. Tervezek egyébként hasonlót jövőre, mivel láttam Kínában ugyanolyan cuccot, mint a Spybike (nem lennék meglepve, ha a Spybike is ugyanez lenne rebrandelve dupla áron a balekoknak) és ha veszek bringát, próbaképp veszek egyet magamnak, és ha beválik, forgatok róla tolvajkéregetős videót :)
Oct 27, 2015 15:22:03

Szerző: Titkos Pogrom...Programoz Oct 27, 2015 15:25:20
Válasz
(1)
"MINDIG együttműködnek a rendőrséggel"

Összekacsintás az shemmi? kussoljál már!

" és sokszor más civil szevezetekkel, polgárőrökkel is. Bejegyzett szervezetként, adományokból működnek, amivel fillérre pontosan elszámolnak"

A Svájci Fehér Juhászkutyáról ne feledkezz el, faszparaszt!
Oct 27, 2015 15:25:20

Szerző: stressznélküli nyugi Oct 27, 2015 15:25:35
Válasz
(1)
Zulu
Legtöbben - és ez nem csak a gurulkákra igaz - teljesen alkalmatlanok, hogy akár csak egy ilyen kezdeményezést is a hátukon vigyenek, és gondolhatod, hogy aki képes rá, azt eleve nem vonzotta a malac agresszív mini-szektája.

Na ja, Dovábol, Robinból én sem nézek ki bármi ilyet...
Oct 27, 2015 15:25:35

Szerző: lélektani pont Oct 27, 2015 15:26:11
Válasz
(3)
Zsery
Az önbíráskodással és TC egyéb dolgaival én se értek egyet, csak annyit mondtam, hogy igény lenne ilyesmire. Tervezek egyébként hasonlót jövőre, mivel láttam Kínában ugyanolyan cuccot, mint a Spybike (nem lennék meglepve, ha a Spybike is ugyanez lenne rebrandelve dupla áron a balekoknak) és ha veszek bringát, próbaképp veszek egyet magamnak, és ha beválik, forgatok róla tolvajkéregetős videót :)

Zsery, én drukkolok neked. Tudod, ez normálisan úgy nézett volna ki, hogy a malacék szépen kiépítik az együttműködést, létrehoznak egy adatbázist a lopott bringáknak, ahol tudod ellenőrizni a dolgokat, és esetleg a polgárőröket is ellátják egy-egy keresővel, mert nekik idejük és sokszor kedvük is van az ilyen mókához. Csak akkor a szervezet kapott volna reflektorfényt, nem a zsíros náci, és nem lehetett volna rendőrködni meg büntetni. Azt senki ne felejtse már el, hogy Ártit pszichológiai alkalmatlanság miatt nem vették fel a rendőrtisztire, és azóta folyamatosan Dredd bírót játszik!
Oct 27, 2015 15:26:11

Szerző: Schwezoff Dávid Oct 27, 2015 15:29:03
Válasz
(1)
Zsery

OK Zsery,
de ilyenkor jön egy bökkenő. Jelez a szerkezet, esetleg látod is hova vitte a tolvaj.
MIT CSINÁLSZ?

Hívod a rendőrséget? Elhajtanak.

Ha nincs rablás vagy emberölés, vagy politikai megrendelés, ezek nem nyomoznak semmit.

Budapesten a gépjárműlopásoknak 97 (kilencvenhét) %-a marad felderítetlen. Szerintem biciklis bohóckodás kapcsán majd segítenek?

Mi marad akkor? Odamész te is verekedni, vagy mi?

Nem látom ennek semmi értelmét.
Oct 27, 2015 15:29:03

Szerző: Alert!! Oct 27, 2015 15:31:04
Válasz
(3)
lélektani pont
Zsery, én drukkolok neked. Tudod, ez normálisan úgy nézett volna ki, hogy a malacék szépen kiépítik az együttműködést, létrehoznak egy adatbázist a lopott bringáknak, ahol tudod ellenőrizni a dolgokat, és esetleg a polgárőröket is ellátják egy-egy keresővel, mert nekik idejük és sokszor kedvük is van az ilyen mókához. Csak akkor a szervezet kapott volna reflektorfényt, nem a zsíros náci, és nem lehetett volna rendőrködni meg büntetni. Azt senki ne felejtse már el, hogy Ártit pszichológiai alkalmatlanság miatt nem vették fel a rendőrtisztire, és azóta folyamatosan Dredd bírót játszik!

*bííííp*
összeegyeztethetetlen szavak!
Oct 27, 2015 15:31:04

Szerző: stressznélküli nyugi Oct 27, 2015 15:32:25
Válasz
(1)
Schwezoff Dávid
OK Zsery,
de ilyenkor jön egy bökkenő. Jelez a szerkezet, esetleg látod is hova vitte a tolvaj.
MIT CSINÁLSZ?

Hívod a rendőrséget? Elhajtanak.

Ha nincs rablás vagy emberölés, vagy politikai megrendelés, ezek nem nyomoznak semmit.

Budapesten a gépjárműlopásoknak 97 (kilencvenhét) %-a marad felderítetlen. Szerintem biciklis bohóckodás kapcsán majd segítenek?

Mi marad akkor? Odamész te is verekedni, vagy mi?

Nem látom ennek semmi értelmét.

Mit csinálna, hát amit kell! Acélbetétessel fejbe rúgja!
Oct 27, 2015 15:32:25

Szerző: Schwezoff Dávid Oct 27, 2015 15:34:13
Válasz
(1)
stressznélküli nyugi

Ha nem felejti el kibiztosítani...izé, bekötni a cipőfűzőt!
Oct 27, 2015 15:34:13

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Oct 27, 2015 15:37:43
Válasz
(2)
Zsery
Az önbíráskodással és TC egyéb dolgaival én se értek egyet, csak annyit mondtam, hogy igény lenne ilyesmire.

Magára az ötletre senki nem mondta, még itt a fórumon sem, hogy ne lenne jó, csak a megvalósítással volt gond.
Oct 27, 2015 15:37:43

Szerző: Zsery Oct 27, 2015 15:39:42
Válasz
(1)
stressznélküli nyugi

Én az ilyesmihez túl pacifista vagyok :) De a rendőrök azért csak kijönnek, és mivel a bringa a sajátom (amit számlával tudok igazolni) valami csak lesz. Ha nem, akkor buktam egy bringát, de szeretnék hinni abban, hogy ha normálisan próbál együttműködni az ember a rendőrséggel úgy, hogy nincs mögötte X évnyi balhés életút, akkor azért csak segítenek.
Oct 27, 2015 15:39:42

Szerző: Zsery Oct 27, 2015 15:42:21
Válasz
(2)
Egyébként engem akkor se hajtottak el, amikor ellopták a laptopomat (pedig az egy elég reménytelen helyzet volt, nem is számítottam arra, hogy megtalálják) hanem szépen kijöttek, és legalább felvették az adatait, hátha valahogy a látókörükbe kerül a gép mondjuk egy tök más miatt elrendelt házkutatás során.
Oct 27, 2015 15:42:21

Szerző: P. Tamás Oct 27, 2015 15:51:25
Válasz
(4)
Zsery
Én az ilyesmihez túl pacifista vagyok :) De a rendőrök azért csak kijönnek, és mivel a bringa a sajátom (amit számlával tudok igazolni) valami csak lesz. Ha nem, akkor buktam egy bringát, de szeretnék hinni abban, hogy ha normálisan próbál együttműködni az ember a rendőrséggel úgy, hogy nincs mögötte X évnyi balhés életút, akkor azért csak segítenek.

Kedves Gergely!

Több éven keresztül egy hasonló tevékenységi kört folytató szervezet vezetője/Alapítója voltam.
Most jelenleg sajnos nem érek rá, de néhány év múlva, ha még érdekel a dolog, tudom segíteni a munkádat a hosszú évek tapasztalatával, ami mögöttem van.
A szervezet vezetését, az informatikai háttér kiépítését (mérnök végzettséggel rendelkezem) és a pénzügyi teendőket el tudom vállalni.
Gondold meg, nem járnál rosszul!

Oct 27, 2015 15:51:25

Szerző: Kukidoki Oct 27, 2015 15:58:01
Válasz
(7)
Kedves barátom, Roland!
Hogy vagy? Én nagyon is jól, de sajnálattal hallottam, hogy péniszed újra lankadt. Szívesen megismétlem korábbi kezelésem, Marfanos mágikus ujjaim garantálják a sikert!
Kérlek ne felejtsd elkérni a kezelés díját, 8000 forintot édesanyádtól. Sajnos az elmúlt napokban fel kellett emelnem a korábbi 7500 forintos díjat. Ha tudnál hozni egy üveg finom édes likőrkét, akkor véleményem szerint nagyon szép hangulatban telne az esténk.

Eddig minden megrendelőm elégedett volt, hidd el, nálad sem van vallok kudarcot: felállítom a kis ősz harcost! XD
Oct 27, 2015 15:58:01

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Oct 27, 2015 16:01:19
Válasz
(3)
úgy látom teljesen félrement itt a társalgás. hadd fordítsam vissza a tanszéki mederbe.

szerintem az volna most a jó irány, ha a médiageci trollok intézkednének, és valaki érdeklődne a hír tv-nél, hogy igaz-e a pletyka, és milyen műsorra gondoltak, miért pont a vállalhatatlan malaczot szerették volna képernyőre. nyilván a c:com lenne a legütősebb, de jó lesz bármi más is.

ezzel párhuzamosan el lehetne indítani egy threadet a tumblin, mert onnan bárki felkaphatja, és aztán meglovagolhatjuk a hullámokat.

jó lenne egy cikk a sittes malacz meghiúsult médiakarrierjéről. vagy nem világos mindenkinek, hogy most kapaszkodott volna vissza a mainstreambe? ezt bukta el, és nehogy már ne legyen ennek híre, reklámozva a tanszéki eredményeket is.

munkára, Hahó!
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Oct 27, 2015 16:01:19

Szerző: broni Oct 27, 2015 16:05:18
Válasz
(1)
zsery, te ugy látom , szeretsz utazgatni, nem jössz velem az isis-be?????egy szesztestvérem se akar jönni, én nem tudom, mi bajuk...jön a törpe is, ha nem kamuzott....
Oct 27, 2015 16:05:18

Szerző: Dr. Asszed Oct 27, 2015 16:06:27
Válasz
(2)
gennyes féregzsidó
úgy látom teljesen félrement itt a társalgás. hadd fordítsam vissza a tanszéki mederbe.

szerintem az volna most a jó irány, ha a médiageci trollok intézkednének, és valaki érdeklődne a hír tv-nél, hogy igaz-e a pletyka, és milyen műsorra gondoltak, miért pont a vállalhatatlan malaczot szerették volna képernyőre. nyilván a c:com lenne a legütősebb, de jó lesz bármi más is.

ezzel párhuzamosan el lehetne indítani egy threadet a tumblin, mert onnan bárki felkaphatja, és aztán meglovagolhatjuk a hullámokat.

jó lenne egy cikk a sittes malacz meghiúsult médiakarrierjéről. vagy nem világos mindenkinek, hogy most kapaszkodott volna vissza a mainstreambe? ezt bukta el, és nehogy már ne legyen ennek híre, reklámozva a tanszéki eredményeket is.

munkára, Hahó!

Hé Zsidó! A péniszmento.hu is pang, nem lett tényfeltárás,c sak 4 link meg Recskai papa kirakva.
Oct 27, 2015 16:06:27

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Oct 27, 2015 16:11:42
Válasz
(1)
Dr. Asszed
Hé Zsidó! A péniszmento.hu is pang, nem lett tényfeltárás,c sak 4 link meg Recskai papa kirakva.

minden egy folyamat. evidenciákat.
Oct 27, 2015 16:11:42

Szerző: P. Tamás Oct 27, 2015 16:14:41
Válasz
(1)
gennyes féregzsidó

szerintem az volna most a jó irány, ha a médiageci trollok intézkednének, és valaki érdeklődne a hír tv-nél, hogy igaz-e a pletyka, és milyen műsorra gondoltak, miért pont a vállalhatatlan malaczot szerették volna képernyőre.

Lehet, hogy valami trashrealityt akar forgatni a hírtv.
Oct 27, 2015 16:14:41

Szerző: tigris Oct 27, 2015 16:26:15
Válasz
(2)
kell csinálni egy pefilkergegetők névre hallgató oldalt, aztán telebaszni vele a puzsér képét. akkor talán felfogná, hogy miről van szó.

ostoba gyökér vinnyogó állat az is.
dagadt kretén.
Oct 27, 2015 16:26:15

Szerző: Aszed ur uzen Oct 27, 2015 16:39:40
Válasz
(0)
ma reggel is alig birtam a fszommal, sok votla 300 beeresztő mára +10 kg hátizsákkal izomlázam van, sittes edzés tesztosztteron na te buzi zsery nem akarod bekapni a faszomat?
Oct 27, 2015 16:39:40

Szerző: tigris Oct 27, 2015 16:40:46
Válasz
(1)
Aszed ur uzen
ma reggel is alig birtam a fszommal, sok votla 300 beeresztő mára +10 kg hátizsákkal izomlázam van, sittes edzés tesztosztteron na te buzi zsery nem akarod bekapni a faszomat?

tajgi milyen romantikus vagy ma!
Oct 27, 2015 16:40:46

Szerző: Aszed ur uzen Oct 27, 2015 16:46:47
Válasz
(0)
remélem megértetted te szarházi
Oct 27, 2015 16:46:47

Szerző: Sittes Sanyi Oct 27, 2015 16:48:24
Válasz
(2)
Tajgi, megint ide akarsz jönni hozzám? Elég jól haladsz az úton, Hahó! Nem tanultál semmiből?
Oct 27, 2015 16:48:24

Szerző: broni Oct 27, 2015 16:53:06
Válasz
(1)
nem tudjátok aseggbabaszott cigányfaszopó ősz gecit kitiltani????????aki nicsét olvas!

muhahaaaaaaaaaa
Oct 27, 2015 16:53:06

Szerző: tajgi Oct 27, 2015 16:55:56
Válasz
(2)
Sittes Sanyi
Tajgi, megint ide akarsz jönni hozzám? Elég jól haladsz az úton, Hahó! Nem tanultál semmiből?

Kedves Sándor, kérem ismételje meg rajtam a kolonoszkópiát bioműszerével, a sok sárkány valami gondot okozhatott a vastagbelemben!
Oct 27, 2015 16:55:56

Szerző: Aszed ur uzen Oct 27, 2015 16:58:23
Válasz
(0)
nem tajgi vagyok hahahaha, hanem Aszed úr hahahaha
Oct 27, 2015 16:58:23

Szerző: Kiss Roland Oct 27, 2015 16:59:52
Válasz
(3)
sdhdjamrzkrzkrm,rm,mas Na Sárkány sör, csá.
Na Sárkány sör, csá.
Na Sárkány sör, csá.
Börtönviselt vagyok.
Börtönviselt vagyok.
Mamahotel!
Mamahotel!
Mamahotel!
Mamahotel!
mfhm fm fmryszm
Oct 27, 2015 16:59:52

Szerző: broni Oct 27, 2015 17:00:03
Válasz
(1)
[quote=Aszed ur uzen]simen leverlek téged is hiába pofázol szarossegu buzeráns keci[/quote

megöletlek a cigány haverjaimmal te kis szar....
Oct 27, 2015 17:00:03

Szerző: - Oct 27, 2015 17:03:50
Válasz
(4)
mi van tajgi, jöttek páran a vasért, és lebaszott a mama? XDDD
Oct 27, 2015 17:03:50

Szerző: Vasas Vendel Oct 27, 2015 17:07:15
Válasz
(4)
* jól megnézte azt a zárat, éjjel megy öregezni *
Oct 27, 2015 17:07:15

Szerző: megtévedt miska Oct 27, 2015 17:08:01
Válasz
(2)
Zsery
Én az ilyesmihez túl pacifista vagyok :) De a rendőrök azért csak kijönnek, ....

Sajnos nem, sokszor nem. És az tényleg helyesen hangzik el a tarhakéregetőkben, hogy miért nem.
Piti ügyek ezek nekik, hiába a mindened a bringa, több 100ezret lopni (ami másnak az álma, a több havi-éves spórolt pénze, a szeme fénye) csak holmi szabálysértés.

Egy szempontból lenne egy ilyennek értelme, és bevallom engem eleinte meg is vezetett a röfi, REKLÁMNAK.

Azthittem végre észre tért(LOL) és valami közösségi biztonsági vállalkozást (startupot-webshopot-kezdeményezést) akármit szeretne. De lehete ezt bővíteni a záraktól az olcsó otthoni figyelő, telefonvédelmi, stb,stb cuccal.

Aminek egyik fő terméke egy egyedi fejlesztésű, most még drága, de nemsokára tömegyártatott, a jó lakatoknál is olcsóbb integrált keresős kütyü lesz.

Amit majd visznek mint a cukrot, és a hájas megtollasodik, észre tér, lenyugszik, stb, stb.

Ehhez gondoltam egy reklámnak a tolvajkergetést. Én naív nulla.

Ráncoltam is a homlokomat erősen, amikor egyre másra jöttek a kétes dolgok, de sokáig elhesegettem magamtól avval ,hogy minden kezdet nehéz, majd beindul ez.

Kb a kilakoltatásos+pedofilos ügynél jutottam el oda, hogy najó, ez a bambagyár kettő, semmi más.
... és akkor értettem meg kvázi mindent és szégyeltem el magam, hogy egy pillantra is elhittem a röfinek bármit, mikor elolvastam a fórumukat.

Ahol már az első websorozat idején napi filléres bajok, lenyúlt ilyenolyan bevételek, összevágott kamuk folyamatos tarhagyári agresszió és fajgyűlölet fröcsögött minden sorból.

És nem annyi, hogy na a büdös tolvaj bidámok, hanem bármi mással kapcsolatban is, folyamatosan, szisztematikusan.

Oct 27, 2015 17:08:01

Szerző: broni Oct 27, 2015 17:08:17
Válasz
(7)
Aszed ur uzen
te már most is hulla vagy buzló kutyszar ne erolkodj gyogyszeres kecxi

gyógyszerers??én hobbiból szedem, téged meg ágyhoz szijaztak, ugy tömték a mocskos kádárszopó pofádba.....
Oct 27, 2015 17:08:17

Szerző: shahfad Oct 27, 2015 17:09:40
Válasz
(0)
twenaten an ntnta natnatj ja ajja
Oct 27, 2015 17:09:40

Szerző: Haim (Snecológus-pontszám: 21850x10) Oct 27, 2015 17:12:25
Válasz
(3)
Kiszelektáltam a lankadtfaszú baromságait. Szerintem épp ideje odabaszni neki, mert nagyon pimasz.
Holnap meg fogja hirdetni a Suzukiját. Valakinek megvan az archívumban a kép a kocsiról? Csak,hogy hiteles legyen. Egy olcsó Suzukira csak úgy repülnek a vevők!
Továbbá fotóboltos trollok csinálhatnának a képével faroknövelő és viagra reklámot. Hirdethetne olyat is apróhirdetési oldalakon. Meg mehet partnert keresni, elvégre fényképünk van hozzá.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Oct 27, 2015 17:12:25

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Oct 27, 2015 17:12:47
Válasz
(4)
mindeközben a sodi erőlködik a napi 8 ezres álom elérésével, de sajnos megint kudarcot vallott. a sodi. kudarcot. a sodi.
Oct 27, 2015 17:12:47

Szerző: broni Oct 27, 2015 17:20:34
Válasz
(1)
[quote=gennyes féregzsidó]mindeközben a sodi erőlködik a napi 8 ezres álom elérésével, de sajnos megint kudarcot vallott. a sodi. kudarcot. a sodi.[/quote

viszont akkor vonat alá kellett volna ugrania...megint hangemberkedett a nagymagyar hazaffyy.......
Oct 27, 2015 17:20:34

Szerző: töppedt buzigolyók Oct 27, 2015 17:49:02
Válasz
(2)
Aszed ur uzen

Tajgi, te max a gatyádba eresztettél bele ma, mert a sok baszástól meggyengült záróizmaid már nem bírják bent tartani a Sárkány sörtől híg fost.
Oct 27, 2015 17:49:02

Szerző: broni Oct 27, 2015 17:51:25
Válasz
(3)
töppedt buzigolyók
Tajgi, te max a gatyádba eresztettél bele ma, mert a sok baszástól meggyengült záróizmaid már nem bírják bent tartani a Sárkány sörtől híg fost.

barbi szereti vajon a sárkány sört?????????????
Oct 27, 2015 17:51:25

Szerző: töppedt buzigolyók Oct 27, 2015 17:53:33
Válasz
(4)
Azt nem tudom, de Tajgi szereti. A Sárkány sört meg a cigányfaszt, nem feltétlenül ebben a sorrendben.
Oct 27, 2015 17:53:33

Szerző: Schwezoff David Oct 27, 2015 18:02:05
Válasz
(3)
Sodika, zsery penzet kerdeztem ma mar?
Oct 27, 2015 18:02:05

Szerző: broni Oct 27, 2015 18:08:07
Válasz
(1)
elvira.mav-start.hu/elvira.dll

sodi úr, hahó!!!!!!!!!!!!
Oct 27, 2015 18:08:07

Szerző: Kiss Roland tajgetosz Oct 27, 2015 18:13:08
Válasz
(5)
* seggbebaszott buzeráns vagyok, kegyelmezzetek *
Oct 27, 2015 18:13:08

Szerző: broni Oct 27, 2015 18:22:48
Válasz
(2)
444.hu/2015/10/27/eloretort-az-isis-alleponal

szopjál asszad...remélem végignézetik vele, amikor a 200-adik isises bassza szájba kurva feleségét......
Oct 27, 2015 18:22:48

Szerző: Zsery Oct 27, 2015 18:33:41
Válasz
(2)
megtévedt miska
Egy szempontból lenne egy ilyennek értelme, és bevallom engem eleinte meg is vezetett a röfi, REKLÁMNAK.

Azthittem végre észre tért(LOL) és valami közösségi biztonsági vállalkozást (startupot-webshopot-kezdeményezést) akármit szeretne. De lehete ezt bővíteni a záraktól az olcsó otthoni figyelő, telefonvédelmi, stb,stb cuccal.

Szerintem eleinte ez lehetett a koncepció, csak besült a dolog, és az ebből fakadó frusztráció miatt siklott félre véglegesen a projekt. Mondjuk nem tudom mit vártak 1 darab termékre építve, ami ráadásul meglehetősen túlárazott, és a használata is körülményes. (Amikor például páran felvetették, hogy agydinamós töltőről kéne működnie, hogy ne kelljen kéthetente kiszerelni tölteni, akkor ők voltak a hülyék, hogy elégedetlenkednek... Pedig szerintem teljesen jogos, és a vevőnek különben is mindig igaza van.)

Egyébként én is reklámnak szánom, csak én kicsit okosabban - ahogy például a napikalef.tumblr.com és a készülő 1 éves timelapse is reklám lesz. Már a demót is 30k ember nézte meg, szerintem van potenciál az ilyesmiben, ha jól van összerakva.
Oct 27, 2015 18:33:41

Szerző: - Oct 27, 2015 18:45:21
Válasz
(4)
A sodi kérjen bocsánatot anditól!!!
Oct 27, 2015 18:45:21

Szerző: Schwezoff David Oct 27, 2015 18:51:49
Válasz
(2)
-
A sodi kérjen bocsánatot anditól!!!

MINDEGY!
Oct 27, 2015 18:51:49

Szerző: Schwezoff David Oct 27, 2015 18:53:16
Válasz
(2)
Zsery
Szerintem eleinte ez lehetett a koncepció, csak besült a dolog, és az ebből fakadó frusztráció miatt siklott félre véglegesen a projekt. Mondjuk nem tudom mit vártak 1 darab termékre építve, ami ráadásul meglehetősen túlárazott, és a használata is körülményes. (Amikor például páran felvetették, hogy agydinamós töltőről kéne működnie, hogy ne kelljen kéthetente kiszerelni tölteni, akkor ők voltak a hülyék, hogy elégedetlenkednek... Pedig szerintem teljesen jogos, és a vevőnek különben is mindig igaza van.)

.

Zsery te most trollkodsz, vagy ennyire naiv vagy?
Oct 27, 2015 18:53:16

Szerző: sodika Oct 27, 2015 18:56:06
Válasz
(7)
Meg a lófaszt!

Ezek után amit velem művelt a szottyadt boszorkány legalább annyi elvárható tőle, hogy utánam nevezi el a korcs gyerekét.

Legalább.

Soha többet nem írok ide
Oct 27, 2015 18:56:06

Szerző: - Oct 27, 2015 18:59:40
Válasz
(11)
Kiss úr, Ön elhanyagolható méretű pénisszel rendelkezik.
Oct 27, 2015 18:59:40

Szerző: Schwezoff David Oct 27, 2015 19:00:08
Válasz
(6)
sodika
Meg a lófaszt!

Ezek után amit velem művelt a szottyadt boszorkány legalább annyi elvárható tőle, hogy utánam nevezi el a korcs gyerekét.

A "Gnome" elismert keresztnev nemetorszagban?
Oct 27, 2015 19:00:08

Szerző: töprengő Oct 27, 2015 19:17:56
Válasz
(1)
Na, most az van, hogy simán elhiszem az utolsó kettő sodika hozzászólásról, hogy a valódi asodi írta őket.
Oct 27, 2015 19:17:56

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Oct 27, 2015 19:19:15
Válasz
(5)
Tajgi írta őket, de remélem a vasas cigányok elveszik a kedvét az idefosástól... Ha nem, akkor majd Dalbír tesz róla, hogy az anyja fakanállal verje a kisszobában, amikor egész éjjel csörög a telefon. Apropó, Dalbír! Intézkedtél már? :)
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Oct 27, 2015 19:19:15

Szerző: stressznélküli nyugi Oct 27, 2015 19:25:56
Válasz
(14)
Tajgefosnak ma is produktív napja volt. Beírt különbözö álneveken egy trollfórumra és vagy 20 IP címröl lemínuszolta a többi hozzászólást. 45 évesen ez shiker!
Oct 27, 2015 19:25:56

Szerző: vsetko jedno Oct 27, 2015 19:39:05
Válasz
(4)
sodika
jól meg kellene verni a kurvat, tajginak van igaza

mit fog szólni ehhez Fórizs, te motyogó?
Oct 27, 2015 19:39:05

Szerző: ötlet ödön Oct 27, 2015 19:54:02
Válasz
(3)
döröfórizst -aliasz hölgyúr- nem lehete rászorítani, hogy pofozza le innen végre ezt az elmebeteg retardáltat -kvázi saját érdekében-?

Hogy lelkesebb legyen, mittudomén, egy idő után mehetne pár matyarázókártya ismertebb körorvosoknak, stb

Oct 27, 2015 19:54:02

Szerző: Mikrocsip Oct 27, 2015 20:23:25
Válasz
(24)
* Egy kis maalac röff röff röff
Sitten kúúrják töff töff töff *
Oct 27, 2015 20:23:25

Szerző: broni Oct 27, 2015 20:26:21
Válasz
(4)
sodika
jól meg kellene verni a kurvat, tajginak van igaza

apám 6 kurvát ölt meg a kádár rendszerbe, ezért akasztották föl........
Oct 27, 2015 20:26:21

Szerző: SoDI Oct 27, 2015 20:27:53
Válasz
(1)
broni

Kamu! :)
Oct 27, 2015 20:27:53

Szerző: broni Oct 27, 2015 20:28:14
Válasz
(4)
stressznélküli nyugi
Tajgefosnak ma is produktív napja volt. Beírt különbözö álneveken egy trollfórumra és vagy 20 IP címröl lemínuszolta a többi hozzászólást. 45 évesen ez shiker!

értesítem az isis közeli szekciójátát tajgiról......iszlám és mohamed gyalázó, stb.......
Oct 27, 2015 20:28:14

Szerző: broni Oct 27, 2015 20:39:05
Válasz
(3)
SoDI
Kamu! :)

fogadunk????menjél be a bm --hez, kért ki az aktákat, nem sok ilyen ügy volt!!!!!!!!!
Oct 27, 2015 20:39:05

Szerző: puszi Oct 27, 2015 20:41:10
Válasz
(9)
A BGY időkben hiába hívták Puzsért a Blogina rádióba vendégnek, nemet mondott. Ha igaz a közös műsor ötlete, az azt jelenti, hogy Puzsér már nem tartja vállalhatatlannak a monitortolvajt. Az pedig tuti, hogy a malacz piszkos ügyei nagyrészéről fingja sincs és felületes ismeretek alapján írta a védelmező cikket.
Oct 27, 2015 20:41:10

Szerző: SoDI Oct 27, 2015 20:42:35
Válasz
(3)
broni
fogadunk????menjél be a bm --hez, kért ki az aktákat, nem sok ilyen ügy volt!!!!!!!!!

Egy masztipartiba?
Oct 27, 2015 20:42:35

Szerző: broni Oct 27, 2015 20:50:57
Válasz
(3)
nem, 10 sörbe!!!!!!!!!!!!
Oct 27, 2015 20:50:57

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Oct 27, 2015 20:51:03
Válasz
(16)
broni

Lebukott a professzúr úr, megvan a kedves édesapja.

Jack the Stripper ("Vetkőztetős Jack")- 1964 és 1965 között 6 prostituáltat ölt meg.

hu.wikipedia.org/wiki/Jack_the_Stripper

Tajgi, iktasd a trollakták közé!
Oct 27, 2015 20:51:03

Szerző: SoDI Oct 27, 2015 20:51:45
Válasz
(4)
Jó, de utána masztiparti!
Oct 27, 2015 20:51:45

Szerző: broni Oct 27, 2015 20:53:02
Válasz
(1)
Karalábé Hadnagy
Lebukott a professzúr úr, megvan a kedves édesapja.

Jack the Stripper ("Vetkőztetős Jack")- 1964 és 1965 között 6 prostituáltat ölt meg.

hu.wikipedia.org/wiki/Jack_the_Stripper

Tajgi, iktasd a trollakták közé!

sajsze((((((
Oct 27, 2015 20:53:02

Szerző: turnawaypull Oct 27, 2015 21:01:16
Válasz
(7)
Oct 27, 2015 21:01:16

Szerző: Haim (Snecológus-pontszám: 21850x10) Oct 27, 2015 21:40:50
Válasz
(11)
puszi
A BGY időkben hiába hívták Puzsért a Blogina rádióba vendégnek, nemet mondott. Ha igaz a közös műsor ötlete, az azt jelenti, hogy Puzsér már nem tartja vállalhatatlannak a monitortolvajt. Az pedig tuti, hogy a malacz piszkos ügyei nagyrészéről fingja sincs és felületes ismeretek alapján írta a védelmező cikket.

Puzsérnak szólt az új gazdija,hogy kéne egy cikk ártiról, aztán megírta. Ennyi. Kézivezérléssel megy itt minden. Azt hitték, ezzel kezdhetnek valamit, de nem. A malac olyan szinten vállalhatatlan,hogy senki nem mozdítja érte a kisujját sem.
Stílusosan mondva : öttészarja mindenki,hogy mi van a disznóval.
Oct 27, 2015 21:40:50

Szerző: - Oct 27, 2015 21:41:22
Válasz
(3)
turnawaypull
Baxi cselez
youtube.com/watch?v=t08AXZyjYE0

ez a videó a gyogyósválogatottas időkből van?
Oct 27, 2015 21:41:22

Szerző: Haim (Snecológus-pontszám: 21850x10) Oct 27, 2015 21:42:43
Válasz
(2)
turnawaypull
Baxi cselez
youtube.com/watch?v=t08AXZyjYE0

Egész ügyes baxi.
Oct 27, 2015 21:42:43

Szerző: papúcsos Oct 27, 2015 21:43:14
Válasz
(10)
broni
értesítem az isis közeli szekciójátát tajgiról......iszlám és mohamed gyalázó, stb.......

Fráter monta nekem hoty felvete az íszlám valást.
A kerekessszékébe anyi dínamitott tud rakni hoty egy ujjpalotai pannelt is fel tud vele robantani!
Oct 27, 2015 21:43:14

Szerző: Karandas Oct 27, 2015 22:22:27
Válasz
(3)
Haim
Puzsérnak szólt az új gazdija,hogy kéne egy cikk ártiról, aztán megírta. Ennyi. Kézivezérléssel megy itt minden. Azt hitték, ezzel kezdhetnek valamit, de nem. A malac olyan szinten vállalhatatlan,hogy senki nem mozdítja érte a kisujját sem.
Stílusosan mondva : öttészarja mindenki,hogy mi van a disznóval.

Az aktuális főszerkesztő intellektuálisan pár polccal feljebb van a malacrajongó szintnél. Csak közszolgálati tájékoztatási jelleggel írom.
Oct 27, 2015 22:22:27

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Oct 27, 2015 22:32:21
Válasz
(7)
Karandas
Az aktuális főszerkesztő intellektuálisan pár polccal feljebb van a malacrajongó szintnél. Csak közszolgálati tájékoztatási jelleggel írom.

a hír tv-nek át kellett állni piaci alapokra, és vkinek a fejéből kipattant, hogy a malac gyökérsége a faszbúkon 180 k lájkolót hozott, tehát a tv-ben is hozni fog vmennyi nézőt. és van is benne ráció. csak azzal nem számoltak, hogy ugyanilyen nagyságú ellenszelet is hoz, ami végül elsöpri az egész műsort, mert a szponzorok el fognak pártolni a gyökértől. a végén csak az lesz a kérdés, hogy hány embert ránt magával. lásd amostani gurulkákat, akik szerintem már megbánták, hogy vádlottak lettek, és évekig szoronghatnak, hogy mit fognak kapni a végén, felfüggőt, vagy sittet.
Oct 27, 2015 22:32:21

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Oct 27, 2015 22:55:40
Válasz
(16)
de még nincs veszve minden a hír tv számára, még hozhat nekik nézettséget a malacz. csak annyit kell tenni, hogy minden tárgyalási napról készítenek egy fasza beszámolót, lehetőleg minél többet mutatva ártit bilincsben. az évad végén pedig az ítélethirdetés, közelről mutatva a röfi arcát amikor közlik vele, hogy még 3 évet csücsülni kell az addig letöltött 2 után.
Oct 27, 2015 22:55:40

Szerző: Kacsintó Katalin Oct 27, 2015 23:13:49
Válasz
(0)
P. Tamás nem fog letöltendőt kapni zsidók, hiába akarjátok!
Oct 27, 2015 23:13:49

Szerző: broni Oct 27, 2015 23:31:58
Válasz
(1)
[quote=papúcsos]Fráter monta nekem hoty felvete az íszlám valást.
A kerekessszékébe anyi dínamitott tud rakni hoty egy ujjpalotai pannelt is fel tud vele robantani![/quote

panelt???a sok proliért ugyse kár!!!!!!!!!!!!!!
Oct 27, 2015 23:31:58

Szerző: xray Oct 27, 2015 23:40:08
Válasz
(2)
Kacsintó Katalin
P. Tamás nem fog letöltendőt kapni zsidók, hiába akarjátok!

reménykedj csak!
Oct 27, 2015 23:40:08

Szerző: broni Oct 27, 2015 23:49:39
Válasz
(2)
éljen fráter meg a törpe testvérem!dzsihád!!!!!!!!!!!
Oct 27, 2015 23:49:39

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Oct 28, 2015 00:01:11
Válasz
(11)
Nahát, tajgi, már a metélt hebroidnál is kihúztad a gyufát?

Oct 28, 2015 00:01:11

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Oct 28, 2015 00:18:02
Válasz
(15)
kíváncsian várom, hogy Kaufmannt hogyan fogja megszopatni az univerzum. ha a malacz és a tetves kis sodika is megkapta a faszerdőt, akkor végül ez is megkapja.

Oct 28, 2015 00:18:02

Szerző: töppedt buzigolyók Oct 28, 2015 01:16:49
Válasz
(14)
Regász már rég rájöhetett volna, hogy heti 7x20 óra munka helyett 10 perc felhívni pár "megoldóembert", akik kimennek házhoz, és szétbasszák a hüllő fejét viperával, aztán rászórják az anyja hamvait, és ott hagyják nyöszörögni. Ha jön még egy feljelentés, akkor megint mennek. Ilyen nagyon egyszerű ez. A hüllő geci hamar rájönne, hogy törött lábbal bíróságra járni nehézkes, és becsicskulna.
Oct 28, 2015 01:16:49

Szerző: Aczél elvtárs Oct 28, 2015 02:30:45
Válasz
(5)
broni, ma büszeke lennél rám ha nem nyírt ad volna ki magad.hétfő délután óta iszunk, megy mellé az ücsi :))))), meg ilyen eprecskés eki ami vicces mert max fél óra vagy 10-12 lement már. xanax néha ha valaki durvába kezd átemenő megetteünk abból is 3 egyes dobozt, meg a kettes rivó népszerű. valamelyik buzi 34 fokra állította a fűtést. Tajgi, sárkány nincs de ha árugranál most akkor kapnál fegyencedzest a spájzban, lankadt geciputtony.
Oct 28, 2015 02:30:45

Szerző: 7 perc munkakeresés Oct 28, 2015 06:35:48
Válasz
(25)
Ha meguntam, hogy mindig Pátyon legyek
Majd utazgatok, mert utazni élvezet
De szóba se jöhet Skandinávia
Csak a jó meleg iroda, ott fülledt az erotika
Aha-ha

Kibérelek egy jó nagy puputevét
Bejárom Berlint és Zimbabwét
Minden migrinek fizetek egy feketét
Tömény romantika, imádlak iroda
Aha-ha

Rerf.:
Dőrppe, Fórizs, Rolika, maKaufmann
bambusznád, majomkenyérfa, kókuszdió
szavannák, aaron cute
Ó-ó-ó, iroda!

A fiúkat majd a bunkiba csábítom
Egy kukicsókért mindenem odaadom
Utólag úgyis az egészet letagadom
Ha Gergő kérdi idehaza: Na milyen volt az iroda?
Aha-ha
Oct 28, 2015 06:35:48

Szerző: sodibodi Oct 28, 2015 07:00:04
Válasz
(2)
sodiboodi, yeah
maszti paaarty, yeah
sodiboodi, yeah
rock your body right
MASZ-TI-PAR-TYZZA!
Oct 28, 2015 07:00:04

Szerző: Sodika a jövőből Oct 28, 2015 07:39:58
Válasz
(11)
Azt hiszitek bántanak még ezek?
Mióta 2016-ban, hajléktalanná válásom után nem sokkal coming outoltam és összejöttem a fiatalos alig 50 éves berlini fodrásszal, Jürgennel. Azóta együtt szidjuk a migriket, és beiratott egy műköröm-építő tanfolyamra, ugy érzem egyenesbe jött az életem. Boldog leszek és sikeres juszt is, ti meg pukkadjatok meg, soha többet nem írok ide.

Na körömfestés, csá.
Oct 28, 2015 07:39:58

Szerző: berlini ütyvéd Oct 28, 2015 07:49:54
Válasz
(0)
töppedt buzigolyók
Regász már rég rájöhetett volna, hogy heti 7x20 óra munka helyett 10 perc felhívni pár "megoldóembert", akik kimennek házhoz, és szétbasszák a hüllő fejét viperával, aztán rászórják az anyja hamvait, és ott hagyják nyöszörögni. Ha jön még egy feljelentés, akkor megint mennek. Ilyen nagyon egyszerű ez. A hüllő geci hamar rájönne, hogy törött lábbal bíróságra járni nehézkes, és becsicskulna.

Mondjuk azért RM is megérdemli a faszerdőt amit nagyrészt saját magának állított. Ha jól emlékszem, a vita azon robbant ki (vagy legalábbis jelentősen eszkalálta a vitát), hogy Melcsi (RM tanácsára?) szabotálta a bíróság által előírt láthatást láthatást. Ha ez tényleg RM tanácsára történt, akkor szerintem mindent megérdemelt.

Persze a vén hebroid meg bolond....

Oct 28, 2015 07:49:54

Szerző: Schwezoff David Oct 28, 2015 09:01:19
Válasz
(9)
Sodika, miert rugtak ki a groteszktol?
Oct 28, 2015 09:01:19
« 3885 3886 3887 3888 3889 3890 3891 3892 3893 3894 »
1734743 komment.

229 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™