Nyilvánvalóan a közelében sincs a dolognak. Havi 100 ezer forintot költ (Vera néni pénzéből) nyelvtanárokra, ha pedig ennyit költ, azt kvázi meg is kereste.
Egyébként pedig:
- kibaszták a Groteszktől, úgyhogy állandó bevétele nincs
- néha gányolgat szalonnás krumpliért Rocskai Gergőnek
- esetleg Vera néni ajánlja be valahova fusizni
- Bejlinytündéjmeseojszág után hónapokig depressziós volt, a munka szóba sem jöhetett
Kijelenthetjük, hogy a Sodi idén valószínűleg még a 2012-es fekete év szintjét sem érte el. Mivel nincs fent egyetlen freelancer oldalon sem, a kódját sem lehet megtalálni sehol, így esélytelen, hogy ismeretlentől munkát kapjon, hiszen az még a létezéséről sem tud. Így maradnak a Rocskai klán által adott kegyelemgányolások, de ennyi.
de sodiról van szó!!!!!!!!!!!
havi bruttó 90 ezer, és minden okés? miközben 20-30 millióba került a taníttatásod, eltartásod? hát hogy a silingó által bizonyított kurva istenbe lenne ez okés?
jóval több pénzt élsz fel, mint amennyit keresel, Hahó!
34 évesen még mindig eltartott csecsemő vagy, Hahó!
ez lenne okés?
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Miért hordod a tanárokhoz más pénzét? Tolmács akarsz lenni? Vagy mégis miért kéne neked perfektül megtanulni németül? Apropó, hol a nyelvvizsgád?
Neked most minden fillért félre kéne raknod, és ezerrel fejleszteni a programozási képességeidet, hogy legalább egy junior szintjét meg tudd ugrani. A fejlesztés pedig nem azt jelenti, hogy beírsz az önéletrajzodba fél év nem létező tudást.
Nem az önéletrajzod és a nyelvtudásod az akadálya annak, hogy pénzt keress, hanem az, hogy nem értesz semmihez, nincsenek referenciáid, nincs szakmai gyakorlatod, nincs irodai tapasztalatod, ehhez járul hozzá a botrányos egészségi állapotod és a zéró önuralmad.
Ha borzasztóan ápolt, jó megjelenésű ember volnál, mindehhez pedig perfektül beszélnél németül, akkor talán felvennének valahová, de két héten belül ki is rúgnának, mert kiderülne, hogy használhatatlan vagy, sőt, kárt okozol.
Bónusz kérdés:
A PS4 mennyiben járul hozzá a jövőbeli sikereidhez? Nem inkább a lekoszlott Acert kéne lecserélni?
azért vagy elmebeteg, mert már most látszik, hogy ablakon kibaszott pénz volt az egész, hiszen egy hónapja küldözgeted a milliós csoda cv-t, és egy kibaszott interjúra sem hívtak be. teljes kudarc a munkakeresésre irányuló nyelvtanulásod, csak nem vagy hajlandó beismerni, mivel elmebeteg vagy.
ha rocskaiék kibasznak, mehetsz a menhelyre, vagy megint valami gazdatesthez, mert gazdaságilag életképtelen vagy. a buta kismajom dőrpe is életképesebb nálad.
ezek kőkemény objektív tények. bizony.
Viszont lesz egy PS4-e!
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
4 millió 6 év alatt, az annyi mint 666.6 ezer évente, 55.5 ezer havonta, 2500 ft körül naponta. Ennyit még a legprimitívebb fogatlan büdös cigány is ki tud skálázni. Sőt, Zsodi még ennyit se keres, mert nem 8 órát dolgozik, csak 1-2 órákat gányolgat max.
Sodi, milyen érzés, hogy hozzád képest még a törpe is Rockefeller és Bill Gates közös örökösének tűnik???
Én csak Rocskai Gergőt nem értem.
Én aztán tényleg nem vagyok egy erőszakos ember, de ha az én anyámra csimpaszkodna rá egy ilyen vérszívó, hát neki mennék, az biztos.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Valószínűleg a féltestvére a Sodi. Mármint én nem tudok mást elképzelni, mint hogy az öreg Rocskai az apja. Az "igazi" apjának valószínűleg nem lehetett gyereke, vagy nem állt fel a piától, ezért segített be az öreg komcsi. És ezért tartják most el.
Feleslegesen, szerintem a Blahán nincs konnektor.
ha a tetves kis sodikának tényleg tipliznie kell az irodából, az szerintem a gergő gyerek miatt lehet. ő mondhatta azt az anyjának, hogy most már elég pénzt basztak el a púposra, és azt lényegében tőle lopta el a gnóm.
veja nyényi annyira meg van vezetve, hogy tőle haláláig ott csövezhetne a masztis élősködő az irodában.
...ééés már el is tapsolta. Jól fektették be azt a 300 eurót.
Endre, milyen érzés, hogy Rácz többet tud kiskálázni a stuttgarti pályaudvar férfivécéjében, mint te 28 félév egyetemmel?
nettóban persze, az kimaradt
Csak anyuka elzárta a netet a petyhüdtfaszú alkoholista elől, miután naponta tízszer keresték sittes cigányok a fémhulladék és az eladó Suzuki miatt. Megnézzük mi lesz, akkor, ha elindul Dalbír műszakja is. Hatalmas dübbenések várhatók a Drégelyvár utcában XD
Nem érteni pontosan. Hány karton zárjegy nélküli cigaretta rendelni a Drégelyvár utcába? Ezer? Rendben, küldeni. Fog telefonálni részletek miatt. Sokszor XD Námászte!
Nem figyelsz, zsidó? Majd novemberben. Nem szabad ezt elsietni!
Es pont ugyanannyi eredmennyel.
'23Total Likes'
ez nem lehet veletlen!
A mondatot feltételes mód helyett kijelentőmódba tedd és akkor úgy helytálló lesz a megállapítás.
Péesnégy az kell! Gondolkodásban nagyjából egy butább tizenéves szintjén állsz.
adósság : ez az oszlop az előző kettő különbözete lenne - ha csak 20.000 forintot gányoltál össze egy hónapban, de a kiadásaid 200.000 körül voltak (mert nagyjából ennyi megy el rád), akkor bekerül oda a 180.000 forintos különbség, ami egyben az adósságodat is jelenti
Mit szólsz, Púp?
Ha adósságról van szó, akkor a pénz nem létezi, Hahó!
Szuperebéd akkor lesz, ha újra főzöl nekem finom tacsimacsi pörköltet.
Tényleg, kedves Törpapa barátom, nincs szükséged véletlenül a méltóságos életedet megörökítő, kamerázásban vérprofi, az interneten számos referenciával rendelkező krónikásra? Vagy legalább egy kis alamizsnával szánjon meg a napi 10 ezerből, méltóságos uram...
Sittes buzi. De mondhatnám köcsögnek is, elvégre csak az ő seggében járt a fasz.
ez kb olyan, mint a 100 ezer like Sherlock Porks szabadon engedéséért oldal, ahol kb 300+ lájkot sikerült begyűjteni, ezen még annyi se lesz
Nem tudtad faszparaszt? A bíróság úgy működik h ha valaki összegyűjt x ezer like-ot akkor szabadon engedik! Oink.
Nekem az tetszik amikor jön a 300 kitolással, meg a millió fekvővel, mint valami kemény sittes arc, aztán vitték a zokogó ideggyengét a rehabokhoz, mert nem bírta a börtönt.
Kőszönöm de nem. Az utobi ídöben a felvételeidden mindik naggyon moszog ősze visza a kép és csak a lábakat lehett látni. Meg azzokat is homájosan a gecífoltoss kamera miatt.
de kérlek, ha egyszer proli vagy, minek nevezzen?
-
Oct 28, 2015 21:11:03
Igy van a tetves kis sodika már azt se tudja mikor mit hazudik.
Oct 28, 2015 21:11:03
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 28, 2015 21:11:23
x38)
900 ezret kerestél, de elvertél kétmilliót tanárokra plusz a berlini kalandodra. Ez hogy jön ki, eltartott gyernőtt? Mégiscsak más fizette a kiruccanásodat? A bevételed még a berlini nyelviskola árára sem elég, Hahó!!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
evidenciák
Oct 28, 2015 21:12:54
Dehogy keres ennyit. A Nagy Későőszi Felpörgés eredményeként szeretné ezt a szintet elérni.
Nyilvánvalóan a közelében sincs a dolognak. Havi 100 ezer forintot költ (Vera néni pénzéből) nyelvtanárokra, ha pedig ennyit költ, azt kvázi meg is kereste.
Egyébként pedig:
- kibaszták a Groteszktől, úgyhogy állandó bevétele nincs
- néha gányolgat szalonnás krumpliért Rocskai Gergőnek
- esetleg Vera néni ajánlja be valahova fusizni
- Bejlinytündéjmeseojszág után hónapokig depressziós volt, a munka szóba sem jöhetett
Kijelenthetjük, hogy a Sodi idén valószínűleg még a 2012-es fekete év szintjét sem érte el. Mivel nincs fent egyetlen freelancer oldalon sem, a kódját sem lehet megtalálni sehol, így esélytelen, hogy ismeretlentől munkát kapjon, hiszen az még a létezéséről sem tud. Így maradnak a Rocskai klán által adott kegyelemgányolások, de ennyi.
Oct 28, 2015 21:12:54
broni
Oct 28, 2015 21:14:34
6 év alatt? Miért olyan nagy szám az? Én kb 1 év alatt keresek annyit.
Oct 28, 2015 21:14:34
lélektani pont
Oct 28, 2015 21:18:28
A Sodi, most segítséget nyújtok neked, kivételesen! Három rovatot kéne feltüntetned az exceledben összesen.
bevétel : ide az kerülne, mennyi zseton ütötte a markodat
kiadás : ide azt írnád, mennyi pénzt költöttél el, vagy mennyi pénz értékben vettél igénybe másoktól szolgáltatást (lakhatás, rezsi, ruházkodás, étel, internet, közlekedés, nyelvórák stb.)
adósság : ez az oszlop az előző kettő különbözete lenne - ha csak 20.000 forintot gányoltál össze egy hónapban, de a kiadásaid 200.000 körül voltak (mert nagyjából ennyi megy el rád), akkor bekerül oda a 180.000 forintos különbség, ami egyben az adósságodat is jelenti
Mit szólsz, Púp?
bevétel : ide az kerülne, mennyi zseton ütötte a markodat
kiadás : ide azt írnád, mennyi pénzt költöttél el, vagy mennyi pénz értékben vettél igénybe másoktól szolgáltatást (lakhatás, rezsi, ruházkodás, étel, internet, közlekedés, nyelvórák stb.)
Mit szólsz, Púp?
Oct 28, 2015 21:18:28
Sodika a jövőből
Oct 28, 2015 21:24:16
2016 karácsonya bizonyára sokkal jobb lesz. Jürgen megígérte, ha párszor elkísérem egy meleg swingerklubba, karira megkapom a hőn áhított PS4-et. Előtte letiltom facebookon Rácz Gábor barátomat, hiszen a kölcsönkért, és metrón hagyott kamerákért még mindig nem tudom pótolni, de az CoD rész fontosabb. Már 90%-os a körömmodell hirdetésem, ha átlépem a 95%-os lélektani határt feladom, és nekiveselkedek a műkörömépítő vizsgának. Na narutozás Jürgennel a bunkibankban, csá
Oct 28, 2015 21:24:16
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 28, 2015 21:26:27
x48)
Egyébként ez még mindig a legjobb évem.
Szóval minden okés.
Szóval minden okés.
havi bruttó 90 ezer, és minden okés? miközben 20-30 millióba került a taníttatásod, eltartásod? hát hogy a silingó által bizonyított kurva istenbe lenne ez okés?
jóval több pénzt élsz fel, mint amennyit keresel, Hahó!
34 évesen még mindig eltartott csecsemő vagy, Hahó!
ez lenne okés?
lélektani pont
Oct 28, 2015 21:32:48
elmebeteg lennék, ha most nem tanárokhoz hordanék minden pénzt
amit nem a ps4-re teszek félre
Miért hordod a tanárokhoz más pénzét? Tolmács akarsz lenni? Vagy mégis miért kéne neked perfektül megtanulni németül? Apropó, hol a nyelvvizsgád?
Neked most minden fillért félre kéne raknod, és ezerrel fejleszteni a programozási képességeidet, hogy legalább egy junior szintjét meg tudd ugrani. A fejlesztés pedig nem azt jelenti, hogy beírsz az önéletrajzodba fél év nem létező tudást.
Nem az önéletrajzod és a nyelvtudásod az akadálya annak, hogy pénzt keress, hanem az, hogy nem értesz semmihez, nincsenek referenciáid, nincs szakmai gyakorlatod, nincs irodai tapasztalatod, ehhez járul hozzá a botrányos egészségi állapotod és a zéró önuralmad.
Ha borzasztóan ápolt, jó megjelenésű ember volnál, mindehhez pedig perfektül beszélnél németül, akkor talán felvennének valahová, de két héten belül ki is rúgnának, mert kiderülne, hogy használhatatlan vagy, sőt, kárt okozol.
Bónusz kérdés:
A PS4 mennyiben járul hozzá a jövőbeli sikereidhez? Nem inkább a lekoszlott Acert kéne lecserélni?
Oct 28, 2015 21:32:48
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 28, 2015 21:42:10
x48)
azért vagy elmebeteg, mert már most látszik, hogy ablakon kibaszott pénz volt az egész, hiszen egy hónapja küldözgeted a milliós csoda cv-t, és egy kibaszott interjúra sem hívtak be. teljes kudarc a munkakeresésre irányuló nyelvtanulásod, csak nem vagy hajlandó beismerni, mivel elmebeteg vagy.
ha rocskaiék kibasznak, mehetsz a menhelyre, vagy megint valami gazdatesthez, mert gazdaságilag életképtelen vagy. a buta kismajom dőrpe is életképesebb nálad.
ezek kőkemény objektív tények. bizony.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 28, 2015 21:43:33
x16)
Viszont lesz egy PS4-e!
-
Oct 28, 2015 21:43:50
Heti 24ezer forintot hazudoztál össze nyelvtanárokra itt. +kaufiné +ps4 +1nyelvtanár Január óta akihez már nem jársz.
Tudom hogy nem erősséged a matek de hogy Vera néni se tud számolni.
Tudom hogy nem erősséged a matek de hogy Vera néni se tud számolni.
Oct 28, 2015 21:43:50
AutismusMaximus
Oct 28, 2015 21:46:30
4 millió 6 év alatt, az annyi mint 666.6 ezer évente, 55.5 ezer havonta, 2500 ft körül naponta. Ennyit még a legprimitívebb fogatlan büdös cigány is ki tud skálázni. Sőt, Zsodi még ennyit se keres, mert nem 8 órát dolgozik, csak 1-2 órákat gányolgat max.
Sodi, milyen érzés, hogy hozzád képest még a törpe is Rockefeller és Bill Gates közös örökösének tűnik???
Oct 28, 2015 21:46:30
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 28, 2015 21:47:38
x48)
ja, végre kiderült, hogy veja nyéni szponzorálja a csecsemő nyelvóráit is mármint a kaján és rezsin kívül. mondom, eddig alsó hangon 5 millióba van rocskaiéknak a púpos csecsemő.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 28, 2015 21:56:45
x48)
a sodi eddig 5 millió forintot élt fel rocskai gergely örökségéből. a sodi.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 28, 2015 21:58:02
x16)
ja, végre kiderült, hogy veja nyéni szponzorálja a csecsemő nyelvóráit is mármint a kaján és rezsin kívül. mondom, eddig alsó hangon 5 millióba van rocskaiéknak a púpos csecsemő.
Én aztán tényleg nem vagyok egy erőszakos ember, de ha az én anyámra csimpaszkodna rá egy ilyen vérszívó, hát neki mennék, az biztos.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 28, 2015 22:07:45
x48)
látod, tetves kis sodika? még a lúzer kiscigó is többet szakít nálad. lolbazmeg!
Gábor Rácz
6 órája ·
Tegnap 300 Euro-t kaptam egy borítékban. Ebből kb. 180-at elajándékoztam (pl. kifizettem pár napra egy hajléktalan barátom szállását...) , vettem egy használt HTC-t, hogy végre úgy filmezhessem, hogy látom is a tartalmat, és fotózhassam is. Vettem a képen látható cipőt, kb. 40 Euro-ért, némi ételt ( ma már végre teljes menüt ehettem 'csóri' Vatikán hajléktalan-megsemmisítő részlegében ) ...
Lényeg: 24 óra alatt (nem, nem az órás asztala alatt) sikerült az összeget "elvernem", így 15 Euróból gazdálkodom a továbbiakban.
Bocsánatot kérek éhező, nélkülöző Barátaimtól.
Gábor Rácz
6 órája ·
Tegnap 300 Euro-t kaptam egy borítékban. Ebből kb. 180-at elajándékoztam (pl. kifizettem pár napra egy hajléktalan barátom szállását...) , vettem egy használt HTC-t, hogy végre úgy filmezhessem, hogy látom is a tartalmat, és fotózhassam is. Vettem a képen látható cipőt, kb. 40 Euro-ért, némi ételt ( ma már végre teljes menüt ehettem 'csóri' Vatikán hajléktalan-megsemmisítő részlegében ) ...
Lényeg: 24 óra alatt (nem, nem az órás asztala alatt) sikerült az összeget "elvernem", így 15 Euróból gazdálkodom a továbbiakban.
töppedt buzigolyók
Oct 28, 2015 22:08:13
Valószínűleg a féltestvére a Sodi. Mármint én nem tudok mást elképzelni, mint hogy az öreg Rocskai az apja. Az "igazi" apjának valószínűleg nem lehetett gyereke, vagy nem állt fel a piától, ezért segített be az öreg komcsi. És ezért tartják most el.
Oct 28, 2015 22:08:13
-
Oct 28, 2015 22:09:39
Feleslegesen, szerintem a Blahán nincs konnektor.
Oct 28, 2015 22:09:39
Hiénaverő
Oct 28, 2015 22:12:29
Púp, ha Gergő néha bemegy az irodába, te elbújsz előle, be az asztal alá? Hogy szokott köszönni ha meglát? Óhelló?
Oct 28, 2015 22:12:29
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 28, 2015 22:12:55
x48)
ha a tetves kis sodikának tényleg tipliznie kell az irodából, az szerintem a gergő gyerek miatt lehet. ő mondhatta azt az anyjának, hogy most már elég pénzt basztak el a púposra, és azt lényegében tőle lopta el a gnóm.
veja nyényi annyira meg van vezetve, hogy tőle haláláig ott csövezhetne a masztis élősködő az irodában.
Hiénaverő
Oct 28, 2015 22:16:08
Az excel is nagyon szép, 28 félév, 30 millió, Cisco, Silingó, Brájentrészi, Kiyosaki, nyelvtanulásra és csoda CV-re kibaszott újabb 2 milla után 33.545588 évesen, 4 év pályakezdés után nem keresed meg a bruttó minimálbért, véjpjofikám? Szerinted ez shiker?
Ismersz még pjogjamozókat (a tokáson kívül), akik nem keresik meg a minimálbért a szakmájukban?
Ismersz még pjogjamozókat (a tokáson kívül), akik nem keresik meg a minimálbért a szakmájukban?
Oct 28, 2015 22:16:08
nyelvész troll
Oct 28, 2015 22:17:21
filmezhessem, hogy látom is a tartalmat, és fotózhassam is
Rácz, bazdmeg, annyira földbuta vagy. Attól még, hogy a "filmez" és a "fotóz" ikes ige is lehet, tehát van "filmezik", meg "fotózik" alakjuk, ez nem jelenti azt, hogy a "filmezhet" meg a "fotózhat" is ikes igék. Nem mondjuk azt, hogy "János fotózhatik". Tehát olyan alak sincs, hogy "fotózhassam", legfeljebb tárgyas ragozásban: "Azért szedtem fel a csajt, hogy állandóan fotózhassam és ne kelljen mindig fizetnem neki, amiért modell áll" vagy valami ilyesmi. Oct 28, 2015 22:17:21
-
Oct 28, 2015 22:22:21
látod, tetves kis sodika? még a lúzer kiscigó is többet szakít nálad. lolbazmeg!
Gábor Rácz
6 órája ·
Gábor Rácz
6 órája ·
...ééés már el is tapsolta. Jól fektették be azt a 300 eurót.
Oct 28, 2015 22:22:21
-
Oct 28, 2015 22:22:45
kemény ez a táblázat sodi, nagyon kemény. hat év alatt 4 millió bruttó. ez egy átlagos trollnak itthon egy év, bónuszokat/prémiumot/túlórát/shaját megoldást nem számolva
Oct 28, 2015 22:22:45
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 28, 2015 22:23:25
x16)
Gábor Rácz
6 órája ·
Tegnap 300 Euro-t kaptam egy borítékban.
Gábor Rácz
6 órája ·
Tegnap 300 Euro-t kaptam egy borítékban.
Endre, milyen érzés, hogy Rácz többet tud kiskálázni a stuttgarti pályaudvar férfivécéjében, mint te 28 félév egyetemmel?
-
Oct 28, 2015 22:24:02
kemény ez a táblázat sodi, nagyon kemény. hat év alatt 4 millió bruttó. ez egy átlagos trollnak itthon egy év, bónuszokat/prémiumot/túlórát/shaját megoldást nem számolva
nettóban persze, az kimaradt
Oct 28, 2015 22:24:02
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 28, 2015 22:40:59
x48)
a sodi azért tette ki a táblázatot, mert nem shikerül neki tartania a napi 8 ezres álomhatárt. ezzel akarta magát megnyugtatni: igaz, hogy megint kudarcot vallott, de minden okés. a sodi.
broni
Oct 28, 2015 23:03:06
tajgit tán beviték az imeibe???????????))))))))))
Oct 28, 2015 23:03:06
broni
Oct 28, 2015 23:21:55
vagy megölte magát)))))))))))))))))))))))))))
Oct 28, 2015 23:21:55
csörr-csörr
Oct 29, 2015 01:01:42
vagy megölte magát)))))))))))))))))))))))))))
Csak anyuka elzárta a netet a petyhüdtfaszú alkoholista elől, miután naponta tízszer keresték sittes cigányok a fémhulladék és az eladó Suzuki miatt. Megnézzük mi lesz, akkor, ha elindul Dalbír műszakja is. Hatalmas dübbenések várhatók a Drégelyvár utcában XD
Oct 29, 2015 01:01:42
kolompár ramszesz
Oct 29, 2015 02:58:57
dikk má, há itten bújkál á kedvenc szopós málácom! merre jártál cunci, hiányzik á hámvás segged!
Oct 29, 2015 02:58:57
Dalbír
Oct 29, 2015 05:38:03
Látom Vejmenka fogatlanul szeretne élete hátralévő nyomorúságos éveiben reggelizni, ne nagyon kaparj buzeráns szopott gombóc, mert megnyalod a szart
Nem érteni pontosan. Hány karton zárjegy nélküli cigaretta rendelni a Drégelyvár utcába? Ezer? Rendben, küldeni. Fog telefonálni részletek miatt. Sokszor XD Námászte!
Oct 29, 2015 05:38:03
Sodika a jövőből
Oct 29, 2015 05:49:36
Sodi tehetne feljelentest is a nevtelen fenyegetesek miatt
Oct 29, 2015 05:49:36
Schwezoff David
Oct 29, 2015 07:40:09
Sodi, ezen a heten hany helyre ment ki az oneletrajzod?
Oct 29, 2015 07:40:09
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 29, 2015 07:45:17
Sodi, ezen a heten hany helyre ment ki az oneletrajzod?
Nem figyelsz, zsidó? Majd novemberben. Nem szabad ezt elsietni!
Oct 29, 2015 07:45:17
Hiénaverő
Oct 29, 2015 07:50:56
Dehát november elseje nem hétfőre esik, Hahó! Majd februárban, addig csiszolgathatja, mint a faszát.
Oct 29, 2015 07:50:56
Schwezoff David
Oct 29, 2015 07:58:21
Dehát november elseje nem hétfőre esik, Hahó! Majd februárban, addig csiszolgathatja, mint a faszát.
Es pont ugyanannyi eredmennyel.
Oct 29, 2015 07:58:21
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 29, 2015 08:03:04
x48)
www.facebook.com/Kiállunk-Sherlock Porks-mellett-1533624003594476/?hc_location=ufi
-
Oct 29, 2015 08:16:47
www.facebook.com/Kiállunk-Sherlock Porks-mellett-1533624003594476/?hc_location=ufi
'23Total Likes'
ez nem lehet veletlen!
Oct 29, 2015 08:16:47
papúcsos dónáld trámp
Oct 29, 2015 09:09:16
Pár év mulva le tudóm cseréllni a banyatankót egy hazsnált skóda szúperbére.
Zsódika, nekedd míkór lesz szúpebéd?
Oct 29, 2015 09:09:16
stressznélküli nyugi
Oct 29, 2015 09:15:17
A mondatot feltételes mód helyett kijelentőmódba tedd és akkor úgy helytálló lesz a megállapítás.
Péesnégy az kell! Gondolkodásban nagyjából egy butább tizenéves szintjén állsz.
Oct 29, 2015 09:15:17
stressznélküli nyugi
Oct 29, 2015 09:29:24
Mit szólsz, Púp?
Ha adósságról van szó, akkor a pénz nem létezi, Hahó!
Oct 29, 2015 09:29:24
Zsodi
Oct 29, 2015 10:22:59
Pár év mulva le tudóm cseréllni a banyatankót egy hazsnált skóda szúperbére.
Tényleg, kedves Törpapa barátom, nincs szükséged véletlenül a méltóságos életedet megörökítő, kamerázásban vérprofi, az interneten számos referenciával rendelkező krónikásra? Vagy legalább egy kis alamizsnával szánjon meg a napi 10 ezerből, méltóságos uram...
Oct 29, 2015 10:22:59
töppedt buzigolyók
Oct 29, 2015 10:26:16
Ebből annyira lesz PS4, mint karácsonyi pinanyalás Berlinben tavaly. Abból is mi lett? Egy égősor meg egy üveg három eurós likőr.
Sírtál, mikor bebasztál, Recskás? Mikor már tudtad, hogy haza kell jönnöd, mert se pénzed, se barátod, semmid nem maradt már kint? Mikor megcsapott az éhezés szele?
Zokogtál, igaz? Pedig olyan jó ötletnek tűnt kimenni Berlinbe, világot látni, igaz? Várt kint Andi, várt kint a sok lehetőség, a nyelviskola, új arcok, új helyek... és szépen sorban ELBASZTAD AZ ÖSSZESET, egymás után. Végül úgy kellett hazamenekíteni.
Úgyhogy remélem, ahányszor berúgsz, zokogva borulsz az asztalra.
Sírtál, mikor bebasztál, Recskás? Mikor már tudtad, hogy haza kell jönnöd, mert se pénzed, se barátod, semmid nem maradt már kint? Mikor megcsapott az éhezés szele?
Zokogtál, igaz? Pedig olyan jó ötletnek tűnt kimenni Berlinbe, világot látni, igaz? Várt kint Andi, várt kint a sok lehetőség, a nyelviskola, új arcok, új helyek... és szépen sorban ELBASZTAD AZ ÖSSZESET, egymás után. Végül úgy kellett hazamenekíteni.
Úgyhogy remélem, ahányszor berúgsz, zokogva borulsz az asztalra.
Oct 29, 2015 10:26:16
Škoda Superb
Oct 29, 2015 11:12:04
Sneci, hol az Androidos snecifórum applikáció? Lesz applikáció?
Oct 29, 2015 11:12:04
hopp
Oct 29, 2015 11:42:45
*Egy tajgi. Na intézek mág pár vassast meg pár karton szeszt a cigi mellé.
Dalbir, Kalányos Rómeó kérlek!
Dalbir, Kalányos Rómeó kérlek!
Oct 29, 2015 11:42:45
broni
Oct 29, 2015 11:43:36
sodi fosdarab
Oct 29, 2015 11:43:36
tajgi
Oct 29, 2015 11:46:07
sodi fosdarab
Sittes buzi. De mondhatnám köcsögnek is, elvégre csak az ő seggében járt a fasz.
Oct 29, 2015 11:46:07
asd
Oct 29, 2015 11:47:16
Na mi van, anyád odaengedett a géphez? Tényleg kell még oda pár vasas. Dobok is fel pár hirdetést.
A Suzuki is olcsón fog menni, ne félj. Ezekkel az itteni pattogásaiddal csak az árat vered lefele.
A Suzuki is olcsón fog menni, ne félj. Ezekkel az itteni pattogásaiddal csak az árat vered lefele.
Oct 29, 2015 11:47:16
Sodika
Oct 29, 2015 11:47:52
de kemény vagy autista pálcikaember
Oct 29, 2015 11:47:52
jiddise máme
(
x11)
Oct 29, 2015 11:53:18
x11)
ez kb olyan, mint a 100 ezer like Sherlock Porks szabadon engedéséért oldal, ahol kb 300+ lájkot sikerült begyűjteni, ezen még annyi se lesz
-
Oct 29, 2015 12:05:07
Uncsi vagy farkarossz :))
Oct 29, 2015 12:05:07
Tokás
Oct 29, 2015 12:07:56
Nem tudtad faszparaszt? A bíróság úgy működik h ha valaki összegyűjt x ezer like-ot akkor szabadon engedik! Oink.
Oct 29, 2015 12:07:56
Kiss Roland tajgetosz
Oct 29, 2015 12:10:13
Mamahotel-lakó alkoholista ürülék-bűnöző
Oct 29, 2015 12:10:13
stressznélküli nyugi
Oct 29, 2015 12:11:38
Kemény vagy tajgi! Most rengeteg bosszúságot okoztál, hogy egy kicsit kellett görgetni a fórumot.
Apropó, szeretnél hirdetést feladni meleg társkereső oldalakra?
Apropó, szeretnél hirdetést feladni meleg társkereső oldalakra?
Oct 29, 2015 12:11:38
-
Oct 29, 2015 12:15:55
pRoland, milyen az ha valakinek "rossz a börtöntűrő képessége" ?
Nem bírja annyira az anális abuzálást?
Oct 29, 2015 12:15:55
töppedt buzigolyók
Oct 29, 2015 12:29:02
Tajgi! Focizni kurva szarul tudsz, baszni sehogy sem, a segged nem bírja a faszt, alkoholista vagy és munkanélküli, ráadásul priuszos, feltételesen szabadlábon. Szerintem ezen gondolkodjál inkább, ne azon, hogy miket írogass egy fórumra.
Oct 29, 2015 12:29:02
Dalbír Tobacco
Oct 29, 2015 12:30:16
* Tessék mondani rendelést xDD *
Oct 29, 2015 12:30:16
Spotter
Oct 29, 2015 12:30:51
pRoland, milyen az ha valakinek "rossz a börtöntűrő képessége" ?
Nekem az tetszik amikor jön a 300 kitolással, meg a millió fekvővel, mint valami kemény sittes arc, aztán vitték a zokogó ideggyengét a rehabokhoz, mert nem bírta a börtönt.
Oct 29, 2015 12:30:51
Drégelyvár utca
Oct 29, 2015 12:32:22
* egy modem lefüstöl a sok ki-be kapcsolástól *
Oct 29, 2015 12:32:22
-
Oct 29, 2015 12:33:42
Kiss Endre Balfasz (Recskaboy)
Oct 29, 2015 12:33:42
jiddise máme
(
x11)
Oct 29, 2015 12:35:40
x11)
Galla Miklós
Oct 29, 2015 12:41:32
Tajgi új neve: Scrolland
Oct 29, 2015 12:41:32
Lázár Jani
Oct 29, 2015 12:45:34
Tajgikám, annyit érsz amennyid van xD
Oct 29, 2015 12:45:34
Kiss Roland kakibűnöző
Oct 29, 2015 12:52:32
Egy 50 éves lúzer senki, aki agresszivitással kompenzálja impotenciáját.
Oct 29, 2015 12:52:32
Baxi
Oct 29, 2015 13:05:59
Cselezek cselezek
Egy sàrkány sört
Beverek beverek.
Egy sàrkány sört
Beverek beverek.
Oct 29, 2015 13:05:59
irodai recskagnóm
Oct 29, 2015 13:23:07
sok facebook álnevem van amivel be vagyok épülv a saját facebook oldalamra, így Verespatak polgármesterére is rajtam keresztül tudtak rászállni a megfigyelők
Oct 29, 2015 13:23:07
Hiénaverő
Oct 29, 2015 13:38:39
Én hol vagyok a listáról, Impotosz? Szalay vagyok, Hahó!
Oct 29, 2015 13:38:39
IsmeretlenJoAkaro
Oct 29, 2015 13:40:50
Es en hol vagyok? Pedig Sherlock Porks ket IP cimemet is hitelesittette!
Oct 29, 2015 13:40:50
Hiénaverő
Oct 29, 2015 13:44:12
Tajgi, megvan már a vérmengele? Úgy tudom mosogatóként dolgozik és napi 10.000-et skáláz! Kerítsd elő, a vén metélt hüllő egymillát perkál érte, az tízezer doboz Sárkány sörre elég!
Oct 29, 2015 13:44:12
-
Oct 29, 2015 13:47:19
Endre szólj hozzá. Tajgetosz barátod sárkánysörtől megrèszegülten itt duhajkodik a fórumodon. Azonnal tiltsd le a kómentelèst!
Oct 29, 2015 13:47:19
kiss roland
Oct 29, 2015 13:49:24
buzi vagyok, de a seggem nem bírja a faszt, ezért iszom.
Oct 29, 2015 13:49:24
Hiénaverő
Oct 29, 2015 13:50:10
De ezeket miért ide írkálod te majom? Mi ezekkel tisztában vagyunk, miért nem a trollcsoportban tolod a tényfeltárást?
Oct 29, 2015 13:50:10
Kiss Roland tartarossz
Oct 29, 2015 13:52:02
Egy elítélt nőverő bűnöző vagyok aki imádja ha seggbebasszák. Ezért járok a népligetbe sétálni.
Oct 29, 2015 13:52:02
Kókadtfaszú Recskaboy
Oct 29, 2015 13:54:13
Tajgi, ha ilyen jól tudod, hol vannak a bizonyítékok? Sherlock Porks kirakott másokat is az oldalára, négy nevet, te közülük egyet neveztél meg. Honnan jönnek a különbségek? Vagy talán nem tudod te sem, ő sem pontosan?
Oct 29, 2015 13:54:13
töppedt buzigolyók
Oct 29, 2015 13:56:38
mert azt nem olvassa senki... evidenciákat. tajgi saját magával beszélget azon az oldalon, és saját magát lájkolja. senki le se szarja az őrjöngését
Oct 29, 2015 13:56:38
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 29, 2015 13:57:56
x9)
Hiénaverő
Oct 29, 2015 13:57:57
Impotosz, mikor indulsz felkérdezni a trollokat? A papagájfogót nehogy a kisszobában felejtsd, Hahó!
Oct 29, 2015 13:57:57
-
Oct 29, 2015 13:59:21
Erre a fórumra írt már saját névvel Gyurcsány, Orbán, Simicska, Palvin Barbi, Vona, Böde Dani, Asszad, Putyin, stb XDDDD nem nehéz őket azonosítani XDDDD
Oct 29, 2015 13:59:21
-
Oct 29, 2015 14:11:41
Tajgi mennyi pénz van a zsebedben? Vagy úgy kérdezzem mennyi zsebpénzt ad a mama? :))
Oct 29, 2015 14:11:41
töppedt buzigolyók
Oct 29, 2015 14:11:46
telefonról kicsit szarakodik a fórum.
Oct 29, 2015 14:11:46
Kiss Roland
Oct 29, 2015 14:15:16
Itt keménykedek a kis szobában a sitten pedig hörögve élveztem ahogy a seggembe spriccelt a zárka menő.
Oct 29, 2015 14:15:16
Hiénaverő
Oct 29, 2015 14:21:15
Púp az impotens haverod itt köcsögöz téged, és te ezt hagyod? Kérdezd fel fészen vagy szkájpon, MSOT!
Oct 29, 2015 14:21:15
kiss roland
Oct 29, 2015 14:25:27
anyámat baszom a ravatalon. illetve csak basznám, de nem áll fel, mert buzi vagyok, és a cigányfaszra gerjedek
Oct 29, 2015 14:25:27
kiss roland
Oct 29, 2015 14:28:14
imádom a cigányfaszt. ahogy éjjel bevágták a seggembe szárazon, az maga volt a gyönyör.
Oct 29, 2015 14:28:14
Hiénaverő
Oct 29, 2015 14:36:57
Komolyan nincs itt egy moderátroll aki kitakarítaná az elmebeteg alkoholista proli férget?
Oct 29, 2015 14:36:57
kiss roland
Oct 29, 2015 14:37:30
mindenféle neveket sorolok, akikről fogalmam sincs, kicsodák... közben pedig csak a fincsi cigányfasz jár a fejemben, és az,hogy mikor mehetek végre vissza a börtönbe az én drága Ronaldómhoz
Oct 29, 2015 14:37:30
kiss roland
Oct 29, 2015 14:40:01
örömmel fogom nyelni a cigányfaszt, mikor becsületsértésért visszabasznak a sittre.
Oct 29, 2015 14:40:01
papúcsos dónáld trámp
Oct 29, 2015 14:41:10
Kőszönöm de nem. Az utobi ídöben a felvételeidden mindik naggyon moszog ősze visza a kép és csak a lábakat lehett látni. Meg azzokat is homájosan a gecífoltoss kamera miatt.
Oct 29, 2015 14:41:10
Gyurcsány Viktor
Oct 29, 2015 14:42:54
Gyurcsány Viktor vagyok és azon munkálkodok, hogy Kiss Roland elmebeteg asszonyverőt basszák a cigányok a ravatalon
Oct 29, 2015 14:42:54
kiss roland
Oct 29, 2015 14:45:20
szeretnék sittre kerülni, ezért kérem a levelező trollokat, hogy értesítsék a felsorolt nevek tulajdonosait.
Oct 29, 2015 14:45:20
Hiénaverő
Oct 29, 2015 14:49:12
Nem ideges vagyok, hanem Szalay, Hahó!
Oct 29, 2015 14:49:12
szellemi arisztokrata
Oct 29, 2015 14:54:46
Szopd le gergely barátodat ás tanuld meg te burzsuj szar, hogy nem prolizol az embereket te autista féreg
de kérlek, ha egyszer proli vagy, minek nevezzen?
Oct 29, 2015 14:54:46
-
Oct 29, 2015 14:58:51
Gyanusan sokat forog gondolatod a szar körül. Fekalofil ürülékbűnöző kóstoltad már a sajátodat?
Oct 29, 2015 14:58:51
-
Oct 29, 2015 15:02:36
Miért nem akkor voltál ilyen kemény proli amikor Gery felkérdezett? Csak motyogtál a háttérben és a cipődet nézted :)) bekaksiztál te 50es kar? :)) mamahotel rendel
Oct 29, 2015 15:02:36
tigris
Oct 29, 2015 15:07:27
tényleg az a legviccesebb ebben, hogy amikor zsery ott volt egyedül a retardok között, akkor a "kőkemény" utcai harcos farbatosz csak a cipőjét bámulta :DDDDDD sodi meg buzis hangon nyivákolt :DDDDDDDDDDDDD
csicskaparadé.
csicskaparadé.
Oct 29, 2015 15:07:27
NEO
Oct 29, 2015 15:07:37
T-omcat ki fog jönni a sittről tehát kár a gőzért majmok
Oct 29, 2015 15:07:37
renew
Oct 29, 2015 15:10:36
bye
Oct 29, 2015 15:10:36
renew
Oct 29, 2015 15:16:50
ennyit tudsz nagy bannolo
Oct 29, 2015 15:16:50
121 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Dehogy keres ennyit. A Nagy Későőszi Felpörgés eredményeként szeretné ezt a szintet elérni.