Plusz az év többi része.
plusz a kiutazás, hazautazás, meg a nyelviskolákat is szűken számoltam. simán megvan 1.5 millió a bejlinyi kaland, ha még az otthoniak által drága pénzen vett kabátot is beleszámolom.
min. 500 ezret fizettek ebből rocskaiék, plusz az, hogy egész évben, augusztusig rajtuk élősködött. ha csak napi 1500-at számolok a kajára, az 3 kiló. 2014-ben min. 800 ezerbe került a gnóm rocskaiéknak.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
jaja, a hajléktalanverésnél is megírta a keresetet strászburgba, mint minden panaszkodós cigány, aztán el is hajtották a gecibe. a szokásos forgatókönyv szerint megy minden. a malacz kurva okos, de a végén elítélik, és nem lesz kárpi. csak most még ülni is fog.
Jövő héten
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Te idióta hülye fasz :D :D
Te olyan hülye vagy Tajgi, mint a szar. Gery az egyetlen troll, aki saját nevén ír ide, de te még ezt sem tudod dekódolni, mert egy kromoszómasérült debil vagy. Anyád szipuzott, mikor terhes volt veled? Vagy fagyállót ivott? Petróleumot? Nagyon akarhatott téged, ebből is látszik.
már megmondtam, hogy szobafestő vagyok. mit nem lehet ezen megérteni? te teljesen hülye vagy, tajgikutya?
akkor csak azt áruld el, hogy Berlin előtt miből éltél és hogy miért rinyértél Gerynek szaros ötven euróért, ha annyira tele voltáé pénzzel
Az egy májusi topik, a válasz viszont tegnapi. Ennek az elmebetegnek az volt az első dolga mikor kijött, hogy ráguglizott saját magára. Sodika a figyelemkurvulásával elbújhat.
Valahol szomorú az, hogy neked az a legjobb szórakozásod, hogy ide böfögöd a senkit sem érdeklő szarságaidat hulla részegen. Másoknak meg családja van, élete van, tartalmas szórakozás jut nekik. Tudod, milyen vagy te? Mint a szegény utcagyerek, aki csak kívülről nézi a szép, fényes kirakatot, és közben tudja, hogy sosem lesz neki olyan, mint amit ott bent árulnak. De álmodozni azért lehet. Te álmodban már biztos megfizettél minden trollnak, visszaszerezted a nődet, aki rajongó szemekkel szopja kőmerevre a dákódat, miközben befeszíted az 50 centis bicepszeidet, és telefonon tárgyalsz az ügynököddel a legújabb könyved kiadásáról... A valóság pedig az, hogy egy impotens, alkoholista élősködő szar vagy, akit a saját családja is elkerül, barátai nincsenek, életkilátásai nincsenek, priusza viszont annál inkább.
Ezen gondolkodjál, Csicskatosz.
Számoljunk!
Havi 400 euród ment el a lakásra. Ez fél év alatt 2.400 euró, ami 750.000 forint.
Erre jön rá a nyelviskola. A Kapitel Zweinál 222 euró egy kurzus, a másik is hasonló lehetett, az még kb. 450 euró, azaz olyan 150.000 forint.
Havonta 80 euró körül vettél buszbérletet, az fél évre 480 euró, másik 150.000 forint.
Még nem ettél semmit, de már átléptük az 1.000.000 forintos keretet, te hazug szar!
Napi 10 euróval számolva még 1.800 euród ment el csak a kajára, az további 550.000 forint.
A kauciót mindenhol elbuktad, Omáéknál pedig sok százezres kárt okoztál, bár utóbbi nagy részét nem fizetted ki. Négy helyen laktál, jóindulatúan az még 1.000 euró, azaz 300.000 forint mínusz.
A kiutazásod és a hazamenekítésed még legalább 200 euróba, de minimum 50.000 forintba került.
Ezen kívül keményen piáltál, égősorokat vásároltál, pénzt hagytál el, biztonsági őrt fizettél le stb. Havi 100 euróval számolva ez még 600, kb. 200.000 forint.
Alsó hangon 1.850.000 forintot költöttél el fél év alatt Berlinben.
Miközben egész évben csak 1 milliót kerestél, legalábbis annyira kozmetikáztad ki az Excelt.
Ezen kívül még hat hónapot itthon töltöttél, amit szintén nem te fedeztél. Hazug szar.
Csicskatosz, neked van hivatalos papírod is arról, hogy zaklató vagy, hahó!
ip láto mindent lát...sodi a fasz, eddig kocsmáztam, az a nyomi kocsmázik szerinted????????haverja, sincs.......mert bűzlik...............
ez rendes volt, igyunk!!!!!!!!!!!!!!no hate!!!!!!!!
kibaszott részeg vok..reni..emőke..pia........2 sze már elesstem........))))))))))))
A B-betus varosokkal mindig megszopod, gnom!
Angyi, mindegy.
tony soprano a diliodokikál:látná anyámat))))))))))
rip tony!!!!!!!!!!!!
más dolga nincs az életben, hahó!
Hülyeségeket ír, iszik és eltartatja magát anyuval a 45 éves rolika.
Ki az Emőke ?
első szererelem.......
salut))))))))))))))
milyen romantikus volt már fiatal korában is a professzor úr!
Na, ez most akár Broni is lehetne.:)
akkor még...utána a kurvák........
pinas!!!!!!!!!!!!!!!!
a szállodában netezik inkább.
Nem turista vagyok.
Egyfajta programozói próbamelóra jöttem.
Ehhez fizették nekem az útiköltséget, és fizetik a hotelt is.
Ha beválok, ebből faszaságok sülhetnek ki.
Ha pedig nem, akkor sem történik tragédia. Na bumm.
Na indulok is melózni lassan, 11-re bent kell lennem.
Csá.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
ez az a meló ahova próbálnak benyomni. rocskaiék ismerősei. szánalomból felvesznek, aztán kárt fogsz okozni nekik.
Odaültetnek egy napra valami gép elé, hogy óránként nyomj meg egy gombot, csak a csimpánzokat nagyon drágának találták?
dehogynem nem nyomtak be. protekcióval kaptad a lehetőséget, nem pályáztál. nepotizmus.
Könyörögve kérlek, dobj nekünk egy képet az outfitedről!
ja, valószínűleg nem infós cégről van szó, és nem infós munkakörről, mert azt dicsekedve újságolta volna. beültetik egy fülkébe egy raktárban, és fel kell vezetnie a megrakott kamionok rendszámát, meg a fuvarokmányokat kell gépen kitöltenie.
Most reggeliztem, lehetne kicsit később?
amivel alapvetően nem lenne semmi baj, teljesen jó kis munka és kint meg is fizetik, csak ugye asodi itt sem fog beválni,mert asodi rájött,hogy ha beválik,akkor kirakják a púpját és magáról kell gondoskodnia asodinak. Erre pedig még nem készült fel, így 34 évesen, hahó!
Az hagyján, de állítólag ki is fizetik neki az útiköltséget és a szállást. Ráadásul ha ma tizenegy órára kell beérnie, miért kellett már pénteken kimenni? Budapest-Bécs 3-4 óra vonattal és kb. óránként indulnak nemzetközi járatok. Itt valami nagyon sántít.
Persze, Vera meg Rocskai fizette ki neki a vonatot meg a szállást. Szerintem még 20 euró zsebpénzt is kapott, mert az neki jár.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
kurvára nagy röhögés lesz itt ha 28 egyetemi félévvel raktáros lesz a rühes migriből.
szerintem rocskaiék belátták, hogy a lélektani álláskeresés nem vezet sehova, és megparancsolták neki, hogy tiplizzen ki próbamunkára az ismerősükhöz.
Hétközben nem mernek beengedni az irodába a többi ember közé, mi?
erre tényleg nehéz mit mondani.
Valószínűleg ez így történik. Azt sem tartom kizártnak,hogy innentől nem szól hozzánk, mivel kisakkoztuk,hogy mit csinál kint. Én örülnék, ha összejönne neki Bécs, mert a berlini műsor is nagyon színvonalas volt.
rocskaiék fizetik neki a szállást és az útiköltséget, nem a munkaadó, mert annak nem éri meg. rocskaiéknak viszont megéri, hátha így gyorsabban szabadulnak a tetves kis élősködő sodikától.
Ordas nagy kamu. Próbamelóra nem hívnak be, ha külföldről vagy. Max kiadnak valami feladatot, hogy csináld meg másnapra otthon, és küldd vissza. Neeeem, ők fizetik az utat meg a szállást, mert nekik annyira kell a Sodika próbamelója... Lolbazmeg :D A haverom, aki 4 körös interjún jutott be Luxemburgban egy jó melóba, magának fizette az utat meg a szállást az utolsó körön...
még azt is el tudom képzlni, hogy rocskai geri szerezte nki az "álláslehetőséget", és azért kellett egy éjszakát hotelben töltenie, hogy a lakatosok nyugodtan le tudják cserélni az összes zárat, illetve, hogy kibaszhassák a szarjait, minden gond nélkül.
így nem lesz pampogás, meg visítás, illetve, hát lesz, de az már mindegy.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 30, 2015 23:55:05
x48)
2370 eurót költöttél csak lakásra. 600 bérletre. 90 eurót elhagytál. 20 eurót költöttél sapkára. 20 eurót adtál a kidobónak. napi 5 eurót számoljunk kajára, mert igénytelen állat vagy, az 900 euró. vettél könyveket 40 euróért. nyelviskola 400. voltál bulizni 50 euró. ez 4440 euró. és akkor a likőrkét és a karácsonyi égősort nem is számoltam.
ez 1.3 millió, te hazudós tetű.
Hiénaverő
Oct 30, 2015 23:57:10
2370 eurót költöttél csak lakásra. 600 bérletre. 90 eurót elhagytál. 20 eurót költöttél sapkára. 20 eurót adtál a kidobónak. napi 5 eurót számoljunk kajára, mert igénytelen állat vagy, az 900 euró. vettél könyveket 40 euróért. nyelviskola 400. voltál bulizni 50 euró. ez 4440 euró. és akkor a likőrkét és a karácsonyi égősort nem is számoltam.
Plusz az év többi része.
Oct 30, 2015 23:57:10
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 30, 2015 23:58:09
x48)
sneci, te olyan gecibután hazudozol, mint amilyen gecibuta vagy egyébként is.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2015 00:02:22
x16)
www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__6815259-szerintetek-a-tolvajkergetok-Sherlock Porks-nevu-vezetojet-felkostoljak-a-bortonben-meg
"Sziasztok, Sherlock Porks vagyok. Itt mindenki ennyire tudja, mi van a börtönben? Gyakran jártok oda?
Sajnálattal közlöm, hogy semmiféle bokszolás és felkóstolás nem volt. A zuhanyozás során sem történt semmilyen gikszer, és egyáltalán nem váltak valóra az élet nagy tudósainak jövendölései. Szóval nem, nem kellett ütnöm magamért. Üldögéltem, feküdgettem, és kiolvastam a Trónok harcát eredetiben, mindenkinek ajánlom. Most éppen Strasbourgba írok kártérítési keresetet. Pár millió adóforintjába fog kerülni az államnak ez a kis erősködés, de ez nem tartozik ide.
A Tolvajkéregetők hamarosan közzétesznek egy vlogot arról, hogy mi történt velem (velünk) és miért. Azok, akik mindent tudni vélnek, várják meg, mert láthatnak közokiratokat, amikre igencsak rá fognak csodálkozni. Bár a hülyéken sajnos ez sem segít."
"Sziasztok, Sherlock Porks vagyok. Itt mindenki ennyire tudja, mi van a börtönben? Gyakran jártok oda?
Sajnálattal közlöm, hogy semmiféle bokszolás és felkóstolás nem volt. A zuhanyozás során sem történt semmilyen gikszer, és egyáltalán nem váltak valóra az élet nagy tudósainak jövendölései. Szóval nem, nem kellett ütnöm magamért. Üldögéltem, feküdgettem, és kiolvastam a Trónok harcát eredetiben, mindenkinek ajánlom. Most éppen Strasbourgba írok kártérítési keresetet. Pár millió adóforintjába fog kerülni az államnak ez a kis erősködés, de ez nem tartozik ide.
A Tolvajkéregetők hamarosan közzétesznek egy vlogot arról, hogy mi történt velem (velünk) és miért. Azok, akik mindent tudni vélnek, várják meg, mert láthatnak közokiratokat, amikre igencsak rá fognak csodálkozni. Bár a hülyéken sajnos ez sem segít."
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 00:03:44
x48)
Plusz az év többi része.
plusz a kiutazás, hazautazás, meg a nyelviskolákat is szűken számoltam. simán megvan 1.5 millió a bejlinyi kaland, ha még az otthoniak által drága pénzen vett kabátot is beleszámolom.
min. 500 ezret fizettek ebből rocskaiék, plusz az, hogy egész évben, augusztusig rajtuk élősködött. ha csak napi 1500-at számolok a kajára, az 3 kiló. 2014-ben min. 800 ezerbe került a gnóm rocskaiéknak.
Hiénaverő
Oct 31, 2015 00:04:47
HA tényleg kiengedték, akkor már tuti itt sasol a malacz! Szia Árti! Ne negyon csomagolj ki, mindjárt mész vissza, Hahó!
Oct 31, 2015 00:04:47
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 00:08:29
x48)
www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__6815259-szerintetek-a-tolvajkergetok-Sherlock Porks-nevu-vezetojet-felkostoljak-a-bortonben-meg
jaja, a hajléktalanverésnél is megírta a keresetet strászburgba, mint minden panaszkodós cigány, aztán el is hajtották a gecibe. a szokásos forgatókönyv szerint megy minden. a malacz kurva okos, de a végén elítélik, és nem lesz kárpi. csak most még ülni is fog.
vsetko jedno
Oct 31, 2015 00:09:44
sodika, nézem ezeket a táblázatokat az összegekkel.
ez ilyen zsebpénz, vagy mi?
ez ilyen zsebpénz, vagy mi?
Oct 31, 2015 00:09:44
Asodipontosanfogalmaz
Oct 31, 2015 00:10:17
vagy egyéb, vissza nem térítendő támogatást.
Soha.
tehát kölcsönkértél valakitől, amit főszabály szerint soha nem fogsz megadni. Fórizs? Vera? Soha.
Oct 31, 2015 00:10:17
Hiénaverő
Oct 31, 2015 00:10:25
Artány hogy áll a trollok elleni nyomozás? Egy éve folyik nagy erőkkel, mégsem kaptam idézést! Írd meg Strasbourgba is! Interpolt el ne felejtsd értesíteni, míg kinn vagy!
Oct 31, 2015 00:10:25
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2015 00:11:38
x16)
Jelenleg 222 euró egy négyhetes tanfolyam a Kapitel Zwei-nál.
Ide két turnusra járt, és utána két turnusra valahova máshova is. 600-700 euró minimum elment nyelvtanfolyamra, ha nem több.
1000-2000 euró kölcsönt kaphatott Berlin előtt valakitől (Rocskai família), amit elvileg (tavaly) októbertől kellett volna törlesztenie saját bevallása szerint, de szerintem egy fillért nem adott még meg.
Ide két turnusra járt, és utána két turnusra valahova máshova is. 600-700 euró minimum elment nyelvtanfolyamra, ha nem több.
1000-2000 euró kölcsönt kaphatott Berlin előtt valakitől (Rocskai família), amit elvileg (tavaly) októbertől kellett volna törlesztenie saját bevallása szerint, de szerintem egy fillért nem adott még meg.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 00:13:01
x48)
jaj de jó, lesz vlog. ez azért fasza, mert amikor majd elítélik, duplán lehet röhögni.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2015 00:16:17
x16)
jaj de jó, lesz vlog.
Jövő héten
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 00:17:22
x48)
farkasanyó előfizetett netre a lecsúszott gyerekének. milyen rendes tőle.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 00:19:43
x48)
tajgi, egyet szögezzünk le: a malacznak nincs pénze ügyvédre. ő egy ruppótlan proli, pont úgy, ahogy te is. na meg a tetves kis sodika.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 00:23:08
x48)
látom a közokirat lesz az új parasztvakítós szöveg. az ilyen szavakkal próbálja elhitetni magáról, hogy ő ért a joghoz. csak aztán a bíróságon elmagyarázzák neki, hogy ez nem így van, és elítélik.
Hiénaverő
Oct 31, 2015 00:27:14
Tomanovics, azaz gennyes
Te idióta hülye fasz :D :D
Oct 31, 2015 00:27:14
töppedt buzigolyók
Oct 31, 2015 00:29:58
Tomanovics, azaz gennyes te mióta értesz a joghoz, Sherlock Porks jó pár eljárás alatt volt már öcsi te meg csak egy hollandiai alkesz mosogató vagy
Te olyan hülye vagy Tajgi, mint a szar. Gery az egyetlen troll, aki saját nevén ír ide, de te még ezt sem tudod dekódolni, mert egy kromoszómasérült debil vagy. Anyád szipuzott, mikor terhes volt veled? Vagy fagyállót ivott? Petróleumot? Nagyon akarhatott téged, ebből is látszik.
Oct 31, 2015 00:29:58
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 00:30:14
x48)
Tomanovics, azaz gennyes te mióta értesz a joghoz, Sherlock Porks jó pár eljárás alatt volt már öcsi te meg csak egy hollandiai alkesz mosogató vagy
már megmondtam, hogy szobafestő vagyok. mit nem lehet ezen megérteni? te teljesen hülye vagy, tajgikutya?
jiddise máme
(
x11)
Oct 31, 2015 00:47:36
x11)
2014-ben egymilliót kerestem, és Berlinben is kb. egymilliót költöttem el. Mi nem jön ki? Hülye vagy?
akkor csak azt áruld el, hogy Berlin előtt miből éltél és hogy miért rinyértél Gerynek szaros ötven euróért, ha annyira tele voltáé pénzzel
evidenciák
Oct 31, 2015 00:52:27
Az egy májusi topik, a válasz viszont tegnapi. Ennek az elmebetegnek az volt az első dolga mikor kijött, hogy ráguglizott saját magára. Sodika a figyelemkurvulásával elbújhat.
Oct 31, 2015 00:52:27
töppedt buzigolyók
Oct 31, 2015 01:45:13
ez most egy technikai próba, nézzük meg tudok e törölni, nos melyik troll akar bannolás alá esni, ki az első patkány aki ideszalad?
Valahol szomorú az, hogy neked az a legjobb szórakozásod, hogy ide böfögöd a senkit sem érdeklő szarságaidat hulla részegen. Másoknak meg családja van, élete van, tartalmas szórakozás jut nekik. Tudod, milyen vagy te? Mint a szegény utcagyerek, aki csak kívülről nézi a szép, fényes kirakatot, és közben tudja, hogy sosem lesz neki olyan, mint amit ott bent árulnak. De álmodozni azért lehet. Te álmodban már biztos megfizettél minden trollnak, visszaszerezted a nődet, aki rajongó szemekkel szopja kőmerevre a dákódat, miközben befeszíted az 50 centis bicepszeidet, és telefonon tárgyalsz az ügynököddel a legújabb könyved kiadásáról... A valóság pedig az, hogy egy impotens, alkoholista élősködő szar vagy, akit a saját családja is elkerül, barátai nincsenek, életkilátásai nincsenek, priusza viszont annál inkább.
Ezen gondolkodjál, Csicskatosz.
Oct 31, 2015 01:45:13
Jenő bácsi
Oct 31, 2015 01:51:05
"Valahol szomorú az, hogy neked az a legjobb szórakozásod, hogy ide böfögöd a senkit sem érdeklő szarságaidat hulla részegen"
broni?
broni?
Oct 31, 2015 01:51:05
Bonyolult nap
Oct 31, 2015 01:54:13
Hah
Oct 31, 2015 01:54:13
Matek Misi
Oct 31, 2015 02:23:59
2014-ben egymilliót kerestem, és Berlinben is kb. egymilliót költöttem el. Mi nem jön ki? Hülye vagy?
Számoljunk!
Havi 400 euród ment el a lakásra. Ez fél év alatt 2.400 euró, ami 750.000 forint.
Erre jön rá a nyelviskola. A Kapitel Zweinál 222 euró egy kurzus, a másik is hasonló lehetett, az még kb. 450 euró, azaz olyan 150.000 forint.
Havonta 80 euró körül vettél buszbérletet, az fél évre 480 euró, másik 150.000 forint.
Még nem ettél semmit, de már átléptük az 1.000.000 forintos keretet, te hazug szar!
Napi 10 euróval számolva még 1.800 euród ment el csak a kajára, az további 550.000 forint.
A kauciót mindenhol elbuktad, Omáéknál pedig sok százezres kárt okoztál, bár utóbbi nagy részét nem fizetted ki. Négy helyen laktál, jóindulatúan az még 1.000 euró, azaz 300.000 forint mínusz.
A kiutazásod és a hazamenekítésed még legalább 200 euróba, de minimum 50.000 forintba került.
Ezen kívül keményen piáltál, égősorokat vásároltál, pénzt hagytál el, biztonsági őrt fizettél le stb. Havi 100 euróval számolva ez még 600, kb. 200.000 forint.
Alsó hangon 1.850.000 forintot költöttél el fél év alatt Berlinben.
Miközben egész évben csak 1 milliót kerestél, legalábbis annyira kozmetikáztad ki az Excelt.
Ezen kívül még hat hónapot itthon töltöttél, amit szintén nem te fedeztél. Hazug szar.
Oct 31, 2015 02:23:59
broni
Oct 31, 2015 02:27:38
bbasztok ?én bebasztam????????őlni akarok!heil allah!!!!
Oct 31, 2015 02:27:38
sodika
Oct 31, 2015 02:28:52
És még annyit, alegtöbb trollnak egy fizikai konfrontációban acsicska szerep jutna, tehát nem ajánlom hogy bármelyik az utcán megtámadjon, mert odabaszom mint a Kaufmanndil a vizibivalyt tehát úgy erősködjél szaros zsery meg sodi, ha sodi utálná a trollokat, és nem dolgozna össze velük, akkor a belépési kódját már átadta volna, mivel nem hajlandó rá, így egyértelmű hogy nektek dolgozik az ellentét pőedig álca, tehát ő is bekaphatja a szappant
Oct 31, 2015 02:28:52
broni
Oct 31, 2015 02:29:54
bezárt a kocsma, te mocsok sodi, nálunk a csövesek jobban néznek ki, hülyegyerek..........
Oct 31, 2015 02:29:54
broni
Oct 31, 2015 02:31:18
[quote=sodika]És még annyit, alegtöbb trollnak egy fizikai konfrontációban acsicska szerep jutna, tehát nem ajánlom hogy bármelyik az utcán megtámadjon, mert odabaszom mint a Kaufmanndil a vizibivalyt tehát úgy erősködjél szaros zsery meg sodi, ha sodi utálná a trollokat, és nem dolgozna össze velük, akkor a belépési kódját már átadta volna, mivel nem hajlandó rá, így egyértelmű hogy nektek dolgozik az ellentét pőedig álca, tehát ő is bekaphatja a szappant[/quote
anyáddnad szopikí,,mennyiért???????
anyáddnad szopikí,,mennyiért???????
Oct 31, 2015 02:31:18
lélektani pont
Oct 31, 2015 02:33:08
LOL! Tajgi szerint a röfi azért ért a joghoz, mert már sokszor vonták eljárás alá. Proland, nem figyelsz. Ha ennyire ért a joghoz, akkor miért került annyiszor sittre, vagy baszták meg pénzre és közmunkára?
Téged pedig annyira keményen (érted XD) bevédhettek a sitten, hogy az IMEIbe kerültél, ahol két napig tömtek gyógyszerrel, mire abbahagytad a sírást. Élősködő, rojtosra baszott seggű idióta.
Téged pedig annyira keményen (érted XD) bevédhettek a sitten, hogy az IMEIbe kerültél, ahol két napig tömtek gyógyszerrel, mire abbahagytad a sírást. Élősködő, rojtosra baszott seggű idióta.
Oct 31, 2015 02:33:08
broni
Oct 31, 2015 02:34:04
[quote=sodika]broni, takarodj a fórumomról a kurva anyádba[/quote
anyámat szidhatod, te kis buzi, megöletm őt is, meg téged is..........dzsihád!!!!!!!!!!!igyad a sárkány szart, én heinenet nyomatok...., ja, te prolesz vagy, sittes geci....
anyámat szidhatod, te kis buzi, megöletm őt is, meg téged is..........dzsihád!!!!!!!!!!!igyad a sárkány szart, én heinenet nyomatok...., ja, te prolesz vagy, sittes geci....
Oct 31, 2015 02:34:04
evidenciák
Oct 31, 2015 02:34:20
kibannollak a picsába kiscsávó huzd el innen az alkesz beledet te zaklató geciláda
Csicskatosz, neked van hivatalos papírod is arról, hogy zaklató vagy, hahó!
Oct 31, 2015 02:34:20
broni
Oct 31, 2015 02:35:51
amugy én vagyok az egyik legrégibb fórumózó, a kurva kölköd égetem el elevenen, ha lesz, nekem ne ugass, kutya!!!!!!!!!!
Oct 31, 2015 02:35:51
broni
Oct 31, 2015 02:43:23
a malacz,. álva szarik, nem a sitt miatt, blogina már rég szétbaszta.........
mágnes asszonyveset, blogina...de utálom a versek..........ady jó...petőfi buzi volt.......
mágnes asszonyveset, blogina...de utálom a versek..........ady jó...petőfi buzi volt.......
Oct 31, 2015 02:43:23
broni
Oct 31, 2015 02:45:28
broni bazmeg, mindenki tudja, hgoy te sodi egyik inkarnációja vagy, tehát változz vissza kutya most sodivá !
ip láto mindent lát...sodi a fasz, eddig kocsmáztam, az a nyomi kocsmázik szerinted????????haverja, sincs.......mert bűzlik...............
Oct 31, 2015 02:45:28
broni
Oct 31, 2015 02:49:59
news.sky.com/story/1579207/explosion-at-romanian-nightclub-kills-27
rip...
amugy én vok, eddig kocsmáztam...ip......cím
rip...
amugy én vok, eddig kocsmáztam...ip......cím
Oct 31, 2015 02:49:59
broni
Oct 31, 2015 02:53:26
akkor a filologia..........stílus, annyi.......engem felismernek.......még az indymédiárol is, pedig más néven írtam..........
Oct 31, 2015 02:53:26
broni
Oct 31, 2015 02:55:18
nyugodjék békében aki meghalt, Ceausescué minden dicsőség a földön és a mennyországban ámen
ez rendes volt, igyunk!!!!!!!!!!!!!!no hate!!!!!!!!
Oct 31, 2015 02:55:18
kínzó kérdés
Oct 31, 2015 03:06:35
Fáj még az ánuszod, Roland?
Oct 31, 2015 03:06:35
kínzó kérdés
Oct 31, 2015 03:17:11
Mennyi idővel a szabadulásod után tudtál előszö ülni, Roland?
Oct 31, 2015 03:17:11
broni
Oct 31, 2015 03:25:16
[quote=sodika]az indymédia az ilyen sárga színű oldal volt, anarchisták kommunisták gyülekezőhelye és elég jó cikkekkel, íársokkal emlékszem bocs azt hittem sodi vagy itt midneki Sodi[/quote
sodi meg az indy?))))))))))annyira hülye, 2 hoszászólás után bann!!!!!!!!!!!!!
sodi meg az indy?))))))))))annyira hülye, 2 hoszászólás után bann!!!!!!!!!!!!!
Oct 31, 2015 03:25:16
broni
Oct 31, 2015 04:04:34
a kocsmából se jön se senki velem az isisbe!!!!!!!!!!!!!!alah akbaRr!!!!!!jó csjokat baszunk, narkózunk, stb......jobb, mint az s volt........rokon pedig hunyadis volt...fél milliárd embert ölünk meg!!!!!!!!!!
Oct 31, 2015 04:04:34
broni
Oct 31, 2015 04:06:48
a nsagy r véletlen!!!!!!!!igyubk, , xanax..
Oct 31, 2015 04:06:48
broni
Oct 31, 2015 04:08:35
jézus, a szélhámos ?egy lerprás kurva fettya...........
Oct 31, 2015 04:08:35
broni
Oct 31, 2015 04:34:50
bocs,atom ki vok ütve((((((((((((
piona, star!barbi!!!!!!!!!!!
piona, star!barbi!!!!!!!!!!!
Oct 31, 2015 04:34:50
broni
Oct 31, 2015 04:38:41
én dáhk úr vagyok, sodi meg buzi!+jó, biszex is is vok, írtam, de sodi kurva ocsmány vagy
tajgi mewg öreg............
tajgi mewg öreg............
Oct 31, 2015 04:38:41
broni
Oct 31, 2015 04:40:47
picsába, hítak a cigánykocsmába balhézni, é30 éves srác..én nem akarok örek lenni...........megölöm mam!!!!!!!
Oct 31, 2015 04:40:47
broni
Oct 31, 2015 05:54:09
a kurva anyaáéd, itt éjszaka én zoktam őrjöngni, sittes fasz.miért nem bírtsd a sittet,, mi,m gyáva vagy, kis szarcsimbók........
Oct 31, 2015 05:54:09
Haim
(
x10)
Oct 31, 2015 05:56:44
x10)
Látod, kiss roland impotens. Egész éjjel fostad a szót én meg most 1 perc alatt kitakarítottam.
Mennyit gépeltél? 1 órát?
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Mennyit gépeltél? 1 órát?
Haim
(
x10)
Oct 31, 2015 06:01:13
x10)
Te teljesen debil vagy roli. Most nézem,hogy egész éjjel fostad a szót és még most is itt fosod. Nem jön álom a szemedre? Elfogyott a dilibogyó?
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
szaros
Oct 31, 2015 06:03:20
ha nem állítod helyre a fórumot és a hozzászólásaimat, akkor a napokban d, j erősségű földrengést fogok meditációval elérni, szerintem neked is jobb ha nem kell kint sátorozni a hidegben amikor morajlani kezd a föld
Oct 31, 2015 06:03:20
broni
Oct 31, 2015 06:13:30
Te teljesen debil vagy roli. Most nézem,hogy egész éjjel fostad a szót és még most is itt fosod. Nem jön álom a szemedre? Elfogyott a dilibogyó?
kibaszott részeg vok..reni..emőke..pia........2 sze már elesstem........))))))))))))
Oct 31, 2015 06:13:30
Örebro
Oct 31, 2015 06:34:19
te nem veletlen voltal a gyogyoban roland! a baj az, hogy nem tudtak meggyogyitani, mesz te vissza oda.
Oct 31, 2015 06:34:19
Schwezoff David
Oct 31, 2015 06:43:48
Hogy is kell beköszönni?
Üdvözlet Bécsből!
Üdvözlet Bécsből!
A B-betus varosokkal mindig megszopod, gnom!
Angyi, mindegy.
Oct 31, 2015 06:43:48
Laci
Oct 31, 2015 07:06:22
Nálam is lakik egy gyapjas alakváltó!
Lehúzom a gatyámat, egyből látom. A gyapjas rész közepén ott a feje. De ha bejön a csajom és levetkőzik,ilyenkor elkezdődik az alakváltás és megnő Xd
Lehúzom a gatyámat, egyből látom. A gyapjas rész közepén ott a feje. De ha bejön a csajom és levetkőzik,ilyenkor elkezdődik az alakváltás és megnő Xd
Oct 31, 2015 07:06:22
broni
Oct 31, 2015 07:11:15
hl a gecube viok megint..the best forum zhe world.........
hé, dagadék, molnár, megdöglötél ár...bóti cigi...........
hé, dagadék, molnár, megdöglötél ár...bóti cigi...........
Oct 31, 2015 07:11:15
Hiénaverő
Oct 31, 2015 07:32:59
Nem tudsz aludni te fasz? Egész éjjel itt basztad az anyádat?
Oct 31, 2015 07:32:59
broni
Oct 31, 2015 07:45:10
tony soprano a diliodokikál:látná anyámat))))))))))
rip tony!!!!!!!!!!!!
Oct 31, 2015 07:45:10
Egyet mondok
Oct 31, 2015 07:45:49
Ha minden pénzed nyelvtanárokhoz hordod, akkor miből vagy most Bécsben? Tetves tolvaj kis sodika.
Oct 31, 2015 07:45:49
broni
Oct 31, 2015 07:46:58
apám temetétésén nem sírtam, mikor olvatam, meghalt tony, meg igen.érdekes..............
Oct 31, 2015 07:46:58
7 perc munkakeresés
Oct 31, 2015 07:47:36
Oct 31, 2015 07:47:36
-
Oct 31, 2015 08:18:53
Ki az Emőke ?
Oct 31, 2015 08:18:53
broni
Oct 31, 2015 08:25:52
Ki az Emőke ?
első szererelem.......
salut))))))))))))))
Oct 31, 2015 08:25:52
7 perc munkakeresés
Oct 31, 2015 08:34:00
első szererelem.......
salut))))))))))))))
salut))))))))))))))
Oct 31, 2015 08:34:00
Fekete Bikapata
Oct 31, 2015 09:00:41
Most kit húztál le, sodó?
Sírós videó újratöltve (vol. 2.)? Lesz bővített kiadás?
Bécs utcáit is összehányod?
Néha azért majd szellőztess...
Sírós videó újratöltve (vol. 2.)? Lesz bővített kiadás?
Bécs utcáit is összehányod?
Néha azért majd szellőztess...
Oct 31, 2015 09:00:41
most szlovák troll
Oct 31, 2015 09:07:45
Na, ez most akár Broni is lehetne.:)
Oct 31, 2015 09:07:45
broni
Oct 31, 2015 09:07:59
akkor még...utána a kurvák........
pinas!!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 31, 2015 09:07:59
most szlovák troll
Oct 31, 2015 09:12:30
Tc még mindig nagypofájú, okoskodó és irritáló, tajgi nem változott és maradt elmebeteg, asodi szemtelen és nagyzol a semmire ami másnak természetes (Bécsbe kiugrani).
Ezek örökre ilyenek maradnak.
Ezek örökre ilyenek maradnak.
Oct 31, 2015 09:12:30
7 perc munkakeresés
Oct 31, 2015 09:27:17
Egyébként roli tegnapi beismerése,hogy ő impotens, de csak azért mert vega, illetve,hogy azért nem dolgozik,hogy másoknak jusson munka, na szóval ezek lehetnének a csajozó szövege is :-)
Szia!
Roli vagyok, 45 éves, büntetett előéletű, anyámmal lakom, alkoholista vagyok, elmebeteg, nem áll fel és nem is dolgozom, tehát pénzem sincs. Apropó : nőverésért és zaklatásért voltam sitten, majd diliházban. Megiszunk valamit? De Te fizetsz!
Szia!
Roli vagyok, 45 éves, büntetett előéletű, anyámmal lakom, alkoholista vagyok, elmebeteg, nem áll fel és nem is dolgozom, tehát pénzem sincs. Apropó : nőverésért és zaklatásért voltam sitten, majd diliházban. Megiszunk valamit? De Te fizetsz!
Oct 31, 2015 09:27:17
jiddise máme
(
x11)
Oct 31, 2015 09:44:38
x11)
jó reggelt sneckó! ma melyik múzeumot nézed meg Bécsben?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 10:07:10
x48)
jó reggelt sneckó! ma melyik múzeumot nézed meg Bécsben?
sodika
Oct 31, 2015 10:10:37
Nem turista vagyok.
Csá.
Oct 31, 2015 10:10:37
sodika
Oct 31, 2015 10:11:41
Egyébként holnap este már otthon leszek, akármi is történik.
Ez csak egy hétvégi program.
Na csá.
Na csá.
Oct 31, 2015 10:11:41
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 10:16:03
x48)
Nem turista vagyok.
Csá.
Csá.
ez az a meló ahova próbálnak benyomni. rocskaiék ismerősei. szánalomból felvesznek, aztán kárt fogsz okozni nekik.
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 31, 2015 10:17:08
x9)
...
Na csá.
...
Na csá.
Odaültetnek egy napra valami gép elé, hogy óránként nyomj meg egy gombot, csak a csimpánzokat nagyon drágának találták?
sodika
Oct 31, 2015 10:17:28
Nem nyomott be senki, és könnyen lehet, hogy nem válok be.
Ez csak egy hétvégi teszt.
Na csá.
Na csá.
Oct 31, 2015 10:17:28
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 10:17:43
x48)
rocskaiék mindent megtesznek, hogy végre megszabaduljanak a soditól. a soditól.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 10:18:49
x48)
Na csá.
Na csá.
dehogynem nem nyomtak be. protekcióval kaptad a lehetőséget, nem pályáztál. nepotizmus.
most szlovák troll
Oct 31, 2015 10:24:08
Na csá.
Na csá.
Oct 31, 2015 10:24:08
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 10:24:23
x48)
könnyen lehet, hogy nem válok be - ebből kudarc lesz, aztán makd érkezik depresszió dezső.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 10:26:17
x48)
a rühes migri el akarja venni az osztrákok munkáját.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2015 10:29:00
x16)
A raktáros meló lesz ez. Az olyan helyeken dolgoznak hétvégén is, nem az IT-cégeknél.
A "progarmozói meló" annyiban merülhet ki, hogy valami excelben kell rögzíteni, mikor hova kerülnek a ládák.
A "progarmozói meló" annyiban merülhet ki, hogy valami excelben kell rögzíteni, mikor hova kerülnek a ládák.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 10:30:20
x48)
milyen lehet az az egyfajta programozói próbameló, amihez ki kell utazni a helyszínre? le akarják tesztelni, hogy tud-e hátteret átszínezni facebookozás nélkül?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 10:36:19
x48)
A raktáros meló lesz ez. Az olyan helyeken dolgoznak hétvégén is, nem az IT-cégeknél.
ja, valószínűleg nem infós cégről van szó, és nem infós munkakörről, mert azt dicsekedve újságolta volna. beültetik egy fülkébe egy raktárban, és fel kell vezetnie a megrakott kamionok rendszámát, meg a fuvarokmányokat kell gépen kitöltenie.
Sittes Sanyi
Oct 31, 2015 10:39:23
Most reggeliztem, lehetne kicsit később?
Oct 31, 2015 10:39:23
7 perc munkakeresés
Oct 31, 2015 10:39:48
amivel alapvetően nem lenne semmi baj, teljesen jó kis munka és kint meg is fizetik, csak ugye asodi itt sem fog beválni,mert asodi rájött,hogy ha beválik,akkor kirakják a púpját és magáról kell gondoskodnia asodinak. Erre pedig még nem készült fel, így 34 évesen, hahó!
Oct 31, 2015 10:39:48
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 31, 2015 10:42:39
x9)
milyen lehet az az egyfajta programozói próbameló, amihez ki kell utazni a helyszínre? le akarják tesztelni, hogy tud-e hátteret átszínezni facebookozás nélkül?
Az hagyján, de állítólag ki is fizetik neki az útiköltséget és a szállást. Ráadásul ha ma tizenegy órára kell beérnie, miért kellett már pénteken kimenni? Budapest-Bécs 3-4 óra vonattal és kb. óránként indulnak nemzetközi járatok. Itt valami nagyon sántít.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2015 10:44:17
x16)
Az hagyján, de állítólag ki is fizetik neki az útiköltséget és a szállást.
Persze, Vera meg Rocskai fizette ki neki a vonatot meg a szállást. Szerintem még 20 euró zsebpénzt is kapott, mert az neki jár.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 10:45:38
x48)
kurvára nagy röhögés lesz itt ha 28 egyetemi félévvel raktáros lesz a rühes migriből.
szerintem rocskaiék belátták, hogy a lélektani álláskeresés nem vezet sehova, és megparancsolták neki, hogy tiplizzen ki próbamunkára az ismerősükhöz.
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 31, 2015 10:47:45
x9)
"Hotelszoba-körbejárkálós videó", ez kész. Ismét egy másik városba kiutazik, az állítólagos munka előtt fél nappal, és nem körbenéz a környéken, hanem körbejárkálja a szobát, amit felvesz videóra.
evidenciák
Oct 31, 2015 10:47:57
Na csá.
Na csá.
Hétközben nem mernek beengedni az irodába a többi ember közé, mi?
Oct 31, 2015 10:47:57
tigris
Oct 31, 2015 10:48:29
"Hotelszoba-körbejárkálós videó", ez kész. Ismét egy másik városba kiutazik, az állítólagos munka előtt fél nappal, és nem körbenéz a környéken, hanem körbejárkálja a szobát, amit felvesz videóra.
erre tényleg nehéz mit mondani.
Oct 31, 2015 10:48:29
7 perc munkakeresés
Oct 31, 2015 10:48:37
Valószínűleg ez így történik. Azt sem tartom kizártnak,hogy innentől nem szól hozzánk, mivel kisakkoztuk,hogy mit csinál kint. Én örülnék, ha összejönne neki Bécs, mert a berlini műsor is nagyon színvonalas volt.
Oct 31, 2015 10:48:37
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 10:48:52
x48)
rocskaiék fizetik neki a szállást és az útiköltséget, nem a munkaadó, mert annak nem éri meg. rocskaiéknak viszont megéri, hátha így gyorsabban szabadulnak a tetves kis élősködő sodikától.
töppedt buzigolyók
Oct 31, 2015 10:49:57
Nem turista vagyok.
Csá.
Csá.
Ordas nagy kamu. Próbamelóra nem hívnak be, ha külföldről vagy. Max kiadnak valami feladatot, hogy csináld meg másnapra otthon, és küldd vissza. Neeeem, ők fizetik az utat meg a szállást, mert nekik annyira kell a Sodika próbamelója... Lolbazmeg :D A haverom, aki 4 körös interjún jutott be Luxemburgban egy jó melóba, magának fizette az utat meg a szállást az utolsó körön...
Oct 31, 2015 10:49:57
tigris
Oct 31, 2015 10:51:03
még azt is el tudom képzlni, hogy rocskai geri szerezte nki az "álláslehetőséget", és azért kellett egy éjszakát hotelben töltenie, hogy a lakatosok nyugodtan le tudják cserélni az összes zárat, illetve, hogy kibaszhassák a szarjait, minden gond nélkül.
így nem lesz pampogás, meg visítás, illetve, hát lesz, de az már mindegy.
Oct 31, 2015 10:51:03
Rocskai Gergely
Oct 31, 2015 10:52:08
Ég veled púp! xD
Soha többet nem nem fogsz minket lehúzni.
Soha többet nem nem fogsz minket lehúzni.
Oct 31, 2015 10:52:08
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 31, 2015 10:55:12
x48)
amiöor a tetves kis sodika az egyfajta, a kvázi és hasonló szavakat használja, akkor ott ordas nagy hazudozás van a háttérben, és valami kurva nagy beégést próbál leplezni.
ezért én már most röhögök, pedig nem tudom mi a valóság.
ezért én már most röhögök, pedig nem tudom mi a valóság.
jiddise máme
(
x11)
Oct 31, 2015 10:57:31
x11)
hogy haladsz a kvázi-programozói munkával?
129 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mint most te?