és hogy csináltad? nagyon erősen gondoltál rá, vagy ilyen állatba bújó vagy, mint a Trónok Harcában Bronn? :D
én azt hittem, hogy kamutajgi, mert nem fenyegetőzik, meg veri magát........
már elkezdte, csak takarítottam.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
*már szervezkednek, várják bronit meg a dörpét*
Az a bejelentett, hivatalos lakcime, haho!
Hat hatosagok elol bujkalo, adocsalo es bunozo-e asodi, hogy mashol bujkaljon eletviteszeruen? A sodi?
*pr*
én útra készen állok!!!!!!sodi be van már fogva?????
Tenyleg, nszksz:-)
:DD eltöltöttél egy napot egy bécsi gyártelepen és már komplett véleményed van arról milyen a város. ebből látszik, hogy értelmi fogyatékos vagy
nem tudom, te laksz pátyon. miért nem költözöl akkor Budapestre?
És a "szaros" 60 euró? Hahó!
in progress
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Bédekkert nem akarsz írni, te púpos szar? :D Bécs sorban nyeri a világ legélhetőbb városa címeket, felváltva egy kanadai várossal. De biztos kibaszott ronda. Hallod, én ahányszor voltam, mindig megállapítottam, hogy a legszarabb része is magasan veri az átlag budapesti míliőt, mind közbiztonságban, mind tisztaságban, mindenhogy.
Szépen megerősítetted ezzel az elszólással, hogy nem a cég fizette neked az utazást, amihez tegnap még ragaszkodtál. Az is kiderült, hogy pénzed semmi, mert még a nyelvtanárnak is tartozol (akikhez a fizetésedet hordod), ki fizette a kiruccanásodat, gyernőtt?
Miért rúgtak ki a Groteszktől?
Kelenföld körül különösen szépek a lakótelepek... Bár ki tudja, egy asztal alól minden szépnek tűnik.
Nekem a nyugati közbiztonságról is megvan a véleményem. 32 évet éltem le úgy, hogy Sherlock Porks-en kívül senki nem bántott, erre Berlinben az első napon a mentő vitt el.
a sötétben a pátyra vezető út csodálatos?
ittál megint? vagy bevettél valamit?
Múlt héten Budapest nyerte a világ második legjobb városa címet. Az itt élők csak azért utálják, mert nincs pénzük.
Bécset meg azért szeretik a bécsiek, mert van pénzük.
Hiába szarabb a város, úgy egyébként.
Ha van pénzed, ez a világ legjobb helye.
Ha ez az ország működne, akkor itt is a mentő vinne el. A diliházba.
tényleg a mentő vitt el bajnok? dehát akkor miért nem rakták helyre a törött orrod?
miért ilyen deformált a fejed? a mentők se értesítették a rendőrséget?
Lesznek még megbízások. Csak távmunka. Nyugi már. :)
A részletekről majd egyeztetünk a héten.
gyönyörű találat zsidó!
hazudik a sodi
bizony!
a sodi!
Mert egy kibaszott debil vagy. Berlinben egy szobában recskáztál,vagy részegen telibehánytad az utcákat. Mit tudsz te Berliről? Mit tudsz te bármiről a világban? Idióta.
Fél év alatt az ember mindent megtud, amit érdemes tudni.
Ha van pénzed, mindenhol jó élni, persze.
De legjobb Pesten.
Itt az az átok, hogy aki itt él, akinek nincs elég pénzze arra, hogy kiélvezze.
dolgozni kéne, és nem nyelvtanárhoz járni, :DDDD ez a titok.
ha ennyire odavagy budapestért, akkor az egy évvel ezelőtti videóban miért hüppögtél , mint egy picsa, hogy nem akarsz pestre költözni?
sodi sodi megint a pénz! milyen egy materialista szardarab vagy!
kérjél kölcsön zseryitől megint! könyörögj, alázkodj meg, mint a múltkor :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A múlt héten kivételesen úgy jött ki a lépés, hogy csak egy nyelvórám volt, a többi csúszott, mert vagy a tanárt nem ért rá, vagy én utaztam, vagy egy meló-határidő miatt mondtam le.
Depis lettem péntekre, úgyhogy kellenek a nyelvórák, a nyelvtanárok társasága, hogy ne legyek depis.
Ennyi
depis lett a buzisodi?
kimentél berlinbe és az volt az első, hogy ránéztél andika oldalára ?:DDD elmebeteg zaklató vagy
Dehát asodi szinte sehova nem ment el. ddr múzeum, tv torony? Alig mozdultál ki, hahó! Vagy azt állítod,hogy alaposan megismerted Berlint?
Pénzed meg azért nincs,mert nem dolgozol,vagy ha dolgozol,akkor keveset és azt is szarul.
Kiutaztál Bécsbe és ott a következőket csináltad a "munkán" kívül:
- hotelszobában mászkálós videó
- stalkerkedés folytatása Andi után
Ezután levontad a következtetést, hogy Bécs mennyivel rosszabb, mint Budapest. Ehhez már tényleg csak gratulálni lehet.
S T A L K E R
Egy pszichológussal jobban járnál, és ezt nem oltásból mondom.
ez gyógyszer nélkül nem kezelhető, tehát pszichiáterre lenne szüksége.
Mekkora egy büdös nagy faszparaszt vagy te, nincsenek rá szavak. Hagyjad már azt a csajt a francba, saját magadat tedd előbb rendbe. Két dolog: neki van élete, neked nincs. Nem fog beengedni a sajátjába, mert tudja, hogy csak élősködnél rajta. Először rakd össze a saját életedet, utána próbálkozhatnál egy hasonló csajnál, mert Andinál már végképp nincs semmi esélyed.
már it rótyog a fazékba, fínóm pöri let belöle!
fogalma sincs már kinek mit hazudik.
Andit kellene megkérdezni.
Tegnap még próbamelóról volt szó, és tagadtad, hogy Vera néniék haverjának gányolnál. Hazug vagy, púpos korcsadék!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
nem is dicsekedtél el vele, hogy elvitt a mentő :DDDDDDDD
nem találtál vissza a kórházhoz ? :DDD
kész bazmeg.
mondjuk te még budapesten is eltévedtél
A google a hibás, mert az automatikus kiegészítés más címet dobott ki, mint amire keresni akartam a Google Maps-ban. A gonosznő ezt pár másodperc alatt kideríthette volna nekem, ha gép elő ül, de ő inkább undok volt.
Leadóztad a bevételed? Tudod, hogy Feri nem szereti az ilyesmit. Nehogy Walter bajba kerüljön!
gondolhattam volna, hogy a google a hibás :DDDD
miért menekültél el a kórházból?
Hogy nehogy ki kelljen fizetni a számlát.
életképtelen szar vagy, ne andit meg a googlet hibáztasd
Érdekes, hogy ez meg velem nem történik meg soha valamiért. Ha ingyen van, ingyen van, ha pénzt kérek érte, akkor pénzt kapok érte. Materialista szar lehetek ezek szerint. Hogy a viharba nem jut senkinek eszébe utólag hozzám vágni 100 Eurót csak úgy. Egyébként 150-et kaptál, segítek, te magad hazudtad. Csak abból kellett 39 a hazaútra a Railjetre. Endre, én azt javaslom, hogy vagy igazat mondj, vagy semmit, mert kurva szarul hazudsz.
Ha nem adnak 150 eurót, megint Vera néni szabadított volna ki?
Érdekes. Nekem az a benyomásom, hogy a trollok többségének azért sikerült.
Evidens, hogy ingyen gányolt valami cégnél, és Veráék fizették az oda-vissza utat, a cég meg a szállást talán. Gyakorlatilag kölcsön adták a rabszolgájukat két napra egy cégnek. Ez annyira életszerűtlen sztori, mármint hogy utólag a kezébe nyomnak 100 EUR-t, hogy nem is érdemes vele foglalkozni. Ugye úgy indultunk, hogy próbamunka, és majd felveszik. Aztán kiderült, hogy ingyenmunka. Aztán kiderült, hogy pénzt adtak érte. Aztán kiderült, hogy lesz több megrendelés is, de azokat otthonról lehet. Akkor ezt miért nem lehetett otthonról? Jobban megérte a cégnek kifizetni két napi szállást? Össze-vissza hazudozik a púpos szar. Egy szava sem igaz, konkrétan.
Biztos, hogy valami rejtélyes "protekciós" feladat volt, és valamit nem tudunk itt.
Mert olyan hülye cégvezető viszont BIZTOS nincs, aki egy gnómmal személyesen bújócskázik bécsben, holott eldobhatná mailben, ledarálhatná skype-on, vagy akármi, hogy mi a feladat.
Már, ha vele akarja megcsináltatni midnenáron, amire megint elég zavaros indokok találhatóak csak. 150eu-ért már önmagában komoly és igényes melót dob össze neki bármelyik szabadúszó, 20x kisebb vesződséggel. Ja és még a DNS rekordjait sem bassza el. Pl.
Valami más volt ez. Az egész egy mese, vagy legalábbis nagyon nagy része az.
De sodó esetében én nem lepődök meg ezen, a saját élete is annyira korlátolt és visszamaradott, hogy könnyen lehet, ő ennyit értett az egészből, mehet bécsbe stalkerkedni, "gyakojlás"..jajdejó.
Az eurók meg ugyis lefolynak ugyanazon az auti-lefolyón, mint az összes többi, kapásbol bevallotta, hogy minuszban van, mindennel, mint rendesen, fűnek fának tartozik.
Szerző:
broni
Nov 01, 2015 16:49:36
Válasz
(10)
előbb hívta muttert egy szembe szomszéd, hogy mi volt tegnap délelőtt nálunk, rendőrség, mentő....)))))))
Nov 01, 2015 16:49:36
papúcsoss rótcsild
Nov 01, 2015 16:50:39
Tudók múnkátt nekked Sódi. Mósogatni kell napi tizezer. Úgy tudóm hogy te nem fogacc el pénzt de én elrakomm a te részedett is úgy hamarab meg túdom veni azt a péesz néggy játékott.
Nov 01, 2015 16:50:39
betrinyózott veréb
Nov 01, 2015 17:14:40
én hívtam ki a farkast a pécsi állatkertből, ha Budapestre ér azonnal értesítsen aki látja, előbb kell odaérnem mint a rendőrség, senki ne merjen wamzerkodni
és hogy csináltad? nagyon erősen gondoltál rá, vagy ilyen állatba bújó vagy, mint a Trónok Harcában Bronn? :D
Nov 01, 2015 17:14:40
Haim
(
x10)
Nov 01, 2015 17:20:56
x10)
Tajgival ne beszélgessetek,mert törölni fogom. Ez a gyagyás fóruma,hahó!
Farkarossz se nem szórakoztató, se nem érdekes.
broni
Nov 01, 2015 17:37:56
Tajgival ne beszélgessetek,mert törölni fogom. Ez a gyagyás fóruma,hahó!
Nov 01, 2015 17:37:56
-
Nov 01, 2015 17:38:23
Cellapincér,ha esetleg ma este rendőrök csöngetnek be hozzád,akkor azonnal ess nekik a papagájfogóval mert csak pár beöltözött troll szórakozik veled.
Nov 01, 2015 17:38:23
Haim
(
x10)
Nov 01, 2015 17:40:48
x10)
már elkezdte, csak takarítottam.
-
Nov 01, 2015 17:53:49
Púpnak totálisan betett az 1nap "munka" és a kudarc.Már auticunamira sem volt ereje.Most félálomba motyog a vonaton,és senki se mer leülni mellé.Illetve egy csökkentlátású kisnyugdíjas kalaptartónak használja az előrebicsakló hombár feje miatt égnekmeredő púpját.
Nov 01, 2015 17:53:49
broni
Nov 01, 2015 17:58:51
Nov 01, 2015 17:58:51
Schwezoff David
Nov 01, 2015 18:30:15
Pupos, hazaertel mar Patyra...kolossyra? Budosebb van-e ismet a trianoni gunyhatarok kozott altalad? Ugye nem tevedtel el a vasutallomason?
Nov 01, 2015 18:30:15
stressznélküli nyugi
Nov 01, 2015 18:37:49
Lehetne kicsit upgradelni a fórumot. A mehet gombot ki kéne cserélni apply-ra, hogy megfeleljen a kor elvárásainak. Igaz sodikának néhány órába tellne, mire elküldene egy hozzászólást, de annál nagyobb lenne az öröme, miután rájött a megoldásra. Az istencsászár sodi.
Nov 01, 2015 18:37:49
broni
Nov 01, 2015 18:38:21
sodi pátyon....???ezóta készülödnek a lincselésre a helyiek.....
Nov 01, 2015 18:38:21
pátyi ISIS
Nov 01, 2015 18:40:45
Nov 01, 2015 18:40:45
Schwezoff David
Nov 01, 2015 18:44:37
Hat hatosagok elol bujkalo, adocsalo es bunozo-e asodi, hogy mashol bujkaljon eletviteszeruen? A sodi?
*pr*
Nov 01, 2015 18:44:37
broni
Nov 01, 2015 18:47:15
én útra készen állok!!!!!!sodi be van már fogva?????
Nov 01, 2015 18:47:15
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 01, 2015 18:51:42
A Sodi hivatalos lakcíme a Nándorfejérvári utca.
*pr*
A Sodi hivatalos lakcíme a Nándorfejérvári utca.
*pr*
Nov 01, 2015 18:51:42
Schwezoff David
Nov 01, 2015 18:57:33
Tenyleg, nszksz:-)
Nov 01, 2015 18:57:33
sodika
Nov 01, 2015 19:29:21
Na, a végén kaptam azért 100 eurót, pedig nem is kértem.
150-et pontosan, de abból 40 a visszaút jegyköltsége volt.
Ez mondjuk holnap rögtön el is megy, mert az önéletrajzos tanárnak lógok 20 ezerrel, Kronónénak meg egy 10-essel, de nem baj, legalább nullán vagyok, arra jó volt ez a hétvége.
Egyébként Bécsbe se költöznék. A turistáknak való részek biztos szépek, de azon kívül kibaszott ronda az egész, ráadásul úgy, hogy még Berlin össze-vissza multimulti zsibvására sincs meg.
Érdekes, hogy valahányszor hazaérkezem Budapestre, mindig elcsodálkozom, hogy milyen gyönyörű is ez, és ehhez képest milyen kurva ronda a világ többi része. :D
Ez mondjuk holnap rögtön el is megy, mert az önéletrajzos tanárnak lógok 20 ezerrel, Kronónénak meg egy 10-essel, de nem baj, legalább nullán vagyok, arra jó volt ez a hétvége.
Egyébként Bécsbe se költöznék. A turistáknak való részek biztos szépek, de azon kívül kibaszott ronda az egész, ráadásul úgy, hogy még Berlin össze-vissza multimulti zsibvására sincs meg.
Érdekes, hogy valahányszor hazaérkezem Budapestre, mindig elcsodálkozom, hogy milyen gyönyörű is ez, és ehhez képest milyen kurva ronda a világ többi része. :D
Nov 01, 2015 19:29:21
sodika
Nov 01, 2015 19:31:58
Most, hogy Bécset is láttam, tényleg megerősödött bennem, amit akkor is éreztem, amikor Berlinből jöttem haza. Budapesten lakni a világ a legjobb dolga, ha van pénzed.
Csak pénz nélkül szar.
Csak pénz nélkül szar.
sodika
Most, hogy Bécset is láttam, tényleg megerősödött bennem, amit akkor is éreztem, amikor Berlinből jöttem haza. Budapesten lakni a világ a legjobb dolga, ha van pénzed.
Csak pénz nélkül szar.
Csak pénz nélkül szar.
tigris
Nov 01, 2015 19:32:44
:DD eltöltöttél egy napot egy bécsi gyártelepen és már komplett véleményed van arról milyen a város. ebből látszik, hogy értelmi fogyatékos vagy
Nov 01, 2015 19:32:44
sodika
Nov 01, 2015 19:33:35
Miért ilyen kibaszott ronda a világ többi része, amikor elhagyjuk Budapest határát? :D
Nov 01, 2015 19:33:35
tigris
Nov 01, 2015 19:34:19
Miért ilyen kibaszott ronda a világ többi része, amikor elhagyjuk Budapest határát? :D
nem tudom, te laksz pátyon. miért nem költözöl akkor Budapestre?
Nov 01, 2015 19:34:19
Zsery
Nov 01, 2015 19:34:44
z mondjuk holnap rögtön el is megy, mert az önéletrajzos tanárnak lógok 20 ezerrel, Kronónénak meg egy 10-essel, de nem baj, legalább nullán vagyok, arra jó volt ez a
Nov 01, 2015 19:34:44
sodika
Nov 01, 2015 19:36:47
Sokat láttam belőle. Először Meidling-nál szálltam le, és ott lehetőségem volt körbenézni, lévén rögtön elvégedtem. :D
Utálna ma felfedeztem a főpályaudvar környékét, az is kibaszottul nagyonronda.
Volt alkalmam több mint fél át figyelni az utat az autóból, amíg kivittek oda, és minden kibaszott ronda volt ott is.
Ehhez képest Kelenföldről jövök, és minden gyönyörű.
Nagyon szép és varázslatos.
Volt alkalmam több mint fél át figyelni az utat az autóból, amíg kivittek oda, és minden kibaszott ronda volt ott is.
Nov 01, 2015 19:36:47
sodika
Nov 01, 2015 19:37:18
in progress
Nov 01, 2015 19:37:18
töppedt buzigolyók
Nov 01, 2015 19:38:13
Bédekkert nem akarsz írni, te púpos szar? :D Bécs sorban nyeri a világ legélhetőbb városa címeket, felváltva egy kanadai várossal. De biztos kibaszott ronda. Hallod, én ahányszor voltam, mindig megállapítottam, hogy a legszarabb része is magasan veri az átlag budapesti míliőt, mind közbiztonságban, mind tisztaságban, mindenhogy.
Nov 01, 2015 19:38:13
sodika
Nov 01, 2015 19:38:50
Valahogy az az érzésem, hogy a "nyugaton minden jobb"-érzés nélkül fogok meghalni, mert akárhányszor utazom nyugatra, mindig azzal térek haza, hogy kicsit érdekes ott minden, mert más, de a Mésztelek is ugyanezért érdekes. :D
Nov 01, 2015 19:38:50
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 01, 2015 19:39:20
x9)
Szépen megerősítetted ezzel az elszólással, hogy nem a cég fizette neked az utazást, amihez tegnap még ragaszkodtál. Az is kiderült, hogy pénzed semmi, mert még a nyelvtanárnak is tartozol (akikhez a fizetésedet hordod), ki fizette a kiruccanásodat, gyernőtt?
töppedt buzigolyók
Nov 01, 2015 19:39:25
Sokat láttam belőle. Először Meidling-nál szálltam le, és ott lehetőségem volt körbenézni, lévén rögtön elvégedtem. :D
Kelenföld körül különösen szépek a lakótelepek... Bár ki tudja, egy asztal alól minden szépnek tűnik.
Nov 01, 2015 19:39:25
sodika
Nov 01, 2015 19:39:37
Hallod, én ahányszor voltam, mindig megállapítottam, hogy a legszarabb része is magasan veri az átlag budapesti míliőt, mind közbiztonságban, mind tisztaságban, mindenhogy.
Nekem a nyugati közbiztonságról is megvan a véleményem. 32 évet éltem le úgy, hogy Sherlock Porks-en kívül senki nem bántott, erre Berlinben az első napon a mentő vitt el.
Nov 01, 2015 19:39:37
tigris
Nov 01, 2015 19:40:58
a sötétben a pátyra vezető út csodálatos?
ittál megint? vagy bevettél valamit?
Nov 01, 2015 19:40:58
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 01, 2015 19:41:35
x38)
Púp, milyen indokkal nem vettek fel a bécsi groteszkhez?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
sodika
Nov 01, 2015 19:41:37
Bécs sorban nyeri a világ legélhetőbb városa címeket, felváltva egy kanadai várossal
Múlt héten Budapest nyerte a világ második legjobb városa címet. Az itt élők csak azért utálják, mert nincs pénzük.
Bécset meg azért szeretik a bécsiek, mert van pénzük.
Hiába szarabb a város, úgy egyébként.
Ha van pénzed, ez a világ legjobb helye.
Nov 01, 2015 19:41:37
Haim
(
x10)
Nov 01, 2015 19:41:39
x10)
Ha ez az ország működne, akkor itt is a mentő vinne el. A diliházba.
tigris
Nov 01, 2015 19:42:03
tényleg a mentő vitt el bajnok? dehát akkor miért nem rakták helyre a törött orrod?
miért ilyen deformált a fejed? a mentők se értesítették a rendőrséget?
Nov 01, 2015 19:42:03
sodika
Nov 01, 2015 19:42:24
Púp, milyen indokkal nem vettek fel a bécsi groteszkhez?
Lesznek még megbízások. Csak távmunka. Nyugi már. :)
A részletekről majd egyeztetünk a héten.
Nov 01, 2015 19:42:24
tigris
Nov 01, 2015 19:43:19
gyönyörű találat zsidó!
hazudik a sodi
bizony!
a sodi!
Nov 01, 2015 19:43:19
Haim
(
x10)
Nov 01, 2015 19:43:36
x10)
Valahogy az az érzésem, hogy a "nyugaton minden jobb"-érzés nélkül fogok meghalni, mert akárhányszor utazom nyugatra, mindig azzal térek haza, hogy kicsit érdekes ott minden, mert más, de a Mésztelek is ugyanezért érdekes. :D
Mert egy kibaszott debil vagy. Berlinben egy szobában recskáztál,vagy részegen telibehánytad az utcákat. Mit tudsz te Berliről? Mit tudsz te bármiről a világban? Idióta.
sodika
Nov 01, 2015 19:43:52
A legfaszább tényleg az lenne, hogy itt valahogy pénzt szerezni a jó életre, de az sajnos nehézkes. Úgyhogy továbbra is marad a német melókeresés. :)
na, melózom is tovább
Na meló, csá.
na, melózom is tovább
Na meló, csá.
Nov 01, 2015 19:43:52
sodika
Nov 01, 2015 19:45:03
Mit tudsz te Berliről?
De legjobb Pesten.
Nov 01, 2015 19:45:03
tigris
Nov 01, 2015 19:45:25
A legfaszább tényleg az lenne, hogy itt valahogy pénzt szerezni a jó életre, de az sajnos nehézkes. Úgyhogy továbbra is marad a német melókeresés. :)
na, melózom is tovább
Na meló, csá.
na, melózom is tovább
Na meló, csá.
ha ennyire odavagy budapestért, akkor az egy évvel ezelőtti videóban miért hüppögtél , mint egy picsa, hogy nem akarsz pestre költözni?
Nov 01, 2015 19:45:25
tigris
Nov 01, 2015 19:46:31
De legjobb Pesten.
De legjobb Pesten.
sodi sodi megint a pénz! milyen egy materialista szardarab vagy!
kérjél kölcsön zseryitől megint! könyörögj, alázkodj meg, mint a múltkor :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nov 01, 2015 19:46:31
sodika
Nov 01, 2015 19:47:38
A múlt héten kivételesen úgy jött ki a lépés, hogy csak egy nyelvórám volt, a többi csúszott, mert vagy a tanárt nem ért rá, vagy én utaztam, vagy egy meló-határidő miatt mondtam le.
Depis lettem péntekre, úgyhogy kellenek a nyelvórák, a nyelvtanárok társasága, hogy ne legyek depis.
Ennyi
Nov 01, 2015 19:47:38
vsetko jedno
Nov 01, 2015 19:47:51
gyagyás valld be, te valami gagyi prediktív szövegbevitelt használsz.
vagy nem tudsz magyarul.
vagy nem tudsz magyarul.
Nov 01, 2015 19:47:51
sodika
Nov 01, 2015 19:49:32
Úgyhogy ezen a héten már minden nyelvóra meg lesz tartva, és még a múlthétről is bepótolok egy extrát. Drága mulatság, de kell, mert a múlt héten rájöttem, hogy ha csak dolgozom, és nem járok nyelvórákra, akkor a hét végére fásult szomorúság vesz erőt rajtam. Szóval kellenek a nyelvórák.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Nov 01, 2015 19:49:32
tigris
Nov 01, 2015 19:49:37
Ennyi
Ennyi
depis lett a buzisodi?
Nov 01, 2015 19:49:37
sodika
Nov 01, 2015 19:51:03
Ja, arra még rájöttem, hogy a berlini büdöskurva nem úgy állította be az FB-oldalain az IP-blokkolást, hogy csak Németországból lehessen látni, hanem Magyarországot rakta ban-ra, mert Bécsből az összes oldala simán megnyitható, ami innen Pestről nem.
Már csak emiatt a felfedezés miatt is érdemes volt megtenni a bécsi utat. :D
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Nov 01, 2015 19:51:03
tigris
Nov 01, 2015 19:52:27
Ja, arra még rájöttem, hogy a berlini büdöskurva nem úgy állította be az FB-oldalain az IP-blokkolást, hogy csak Németországból lehessen látni, hanem Magyarországot rakta ban-ra, mert Bécsből az összes oldala simán megnyitható, ami innen Pestről nem.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
kimentél berlinbe és az volt az első, hogy ránéztél andika oldalára ?:DDD elmebeteg zaklató vagy
Nov 01, 2015 19:52:27
Haim
(
x10)
Nov 01, 2015 19:54:39
x10)
De legjobb Pesten.
De legjobb Pesten.
Dehát asodi szinte sehova nem ment el. ddr múzeum, tv torony? Alig mozdultál ki, hahó! Vagy azt állítod,hogy alaposan megismerted Berlint?
Pénzed meg azért nincs,mert nem dolgozol,vagy ha dolgozol,akkor keveset és azt is szarul.
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 01, 2015 19:54:54
x9)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Kiutaztál Bécsbe és ott a következőket csináltad a "munkán" kívül:
- hotelszobában mászkálós videó
- stalkerkedés folytatása Andi után
Ezután levontad a következtetést, hogy Bécs mennyivel rosszabb, mint Budapest. Ehhez már tényleg csak gratulálni lehet.
Haim
(
x10)
Nov 01, 2015 19:55:32
x10)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
S T A L K E R
Zulu
(
x15)
Nov 01, 2015 20:08:05
x15)
Drága mulatság, de kell, mert a múlt héten rájöttem, hogy ha csak dolgozom, és nem járok nyelvórákra, akkor a hét végére fásult szomorúság vesz erőt rajtam. Szóval kellenek a nyelvórák..
xray
Nov 01, 2015 20:13:03
ez gyógyszer nélkül nem kezelhető, tehát pszichiáterre lenne szüksége.
Nov 01, 2015 20:13:03
Utazó Ursula
Nov 01, 2015 20:20:59
Abban igazat adok Sodinak, hogy Budapestnél nem sok város szebb, én is sok helyen jártam.
Ugyanakkor egy ilyen baromságot leírni, hogy Budapest határán kívül minden ronda.. Mondja Sodi, aki 2 városban járt, és mindkét helyen a 4 fal között recskázott. Annyira korlátoltan ostoba vagy.. legalább képeket nézz Olaszországról, Görögországról, Spanyolországról, Ázsiáról, Ausztriáról, Svájcról te műveletlen fasz.
Bárcsak nekem lenne ekkora önbizalmam. 10x akkora élettapasztalattal, 100x akkora fizetéssel és emberi kapcsolattal sem vonok le ilyen következtetéseket, és nem osztom azt észt se a Facebookon arról, hogy szerintem hogyan kéne élnie az embereknek, milyen az egészséges szexualitás, kinek engedélyezett kivándorolni, és bevándorolni, melyik politikai oldalnál van az egyetlen igazság. Gecibuta vagy. Ez azt is mutatja, hogy az okos, intelligens emberek inkább azzal jönnek tisztába, hogy mennyi mindent nem tudnak még. Nem csoda hogy az apply gombot sem találtad meg.
Ugyanakkor egy ilyen baromságot leírni, hogy Budapest határán kívül minden ronda.. Mondja Sodi, aki 2 városban járt, és mindkét helyen a 4 fal között recskázott. Annyira korlátoltan ostoba vagy.. legalább képeket nézz Olaszországról, Görögországról, Spanyolországról, Ázsiáról, Ausztriáról, Svájcról te műveletlen fasz.
Bárcsak nekem lenne ekkora önbizalmam. 10x akkora élettapasztalattal, 100x akkora fizetéssel és emberi kapcsolattal sem vonok le ilyen következtetéseket, és nem osztom azt észt se a Facebookon arról, hogy szerintem hogyan kéne élnie az embereknek, milyen az egészséges szexualitás, kinek engedélyezett kivándorolni, és bevándorolni, melyik politikai oldalnál van az egyetlen igazság. Gecibuta vagy. Ez azt is mutatja, hogy az okos, intelligens emberek inkább azzal jönnek tisztába, hogy mennyi mindent nem tudnak még. Nem csoda hogy az apply gombot sem találtad meg.
Nov 01, 2015 20:20:59
go out with a bang
Nov 01, 2015 20:25:01
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Mekkora egy büdös nagy faszparaszt vagy te, nincsenek rá szavak. Hagyjad már azt a csajt a francba, saját magadat tedd előbb rendbe. Két dolog: neki van élete, neked nincs. Nem fog beengedni a sajátjába, mert tudja, hogy csak élősködnél rajta. Először rakd össze a saját életedet, utána próbálkozhatnál egy hasonló csajnál, mert Andinál már végképp nincs semmi esélyed.
Nov 01, 2015 20:25:01
broni
Nov 01, 2015 20:35:19
lelőtték farkast!!!!!!!!!!!
Nov 01, 2015 20:35:19
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 01, 2015 20:39:43
x38)
Púp, miért keresel melót, ha a bécsi főnökúrtól kapod a zsíros megrendeléseket? Vagy mégsem vettek fel, hanem Danke, húzz a gecibe kókler címszóval hazazavartak az irodába? Mit szólt Vera néni, hogy elbasztad ezt is?
Az meg extra facepalm, hogy nyelvórákra azért jársz, hogy társaságod legyen. Ennyi erővel inkább menj el kurvázni, olcsóbb is és még a pitont is nyúzhatnád.
Te koldusszar.
Az meg extra facepalm, hogy nyelvórákra azért jársz, hogy társaságod legyen. Ennyi erővel inkább menj el kurvázni, olcsóbb is és még a pitont is nyúzhatnád.
Te koldusszar.
PAPÚCSOSS KORDONRAMZEY
Nov 01, 2015 20:47:31
lelőtték farkast!!!!!!!!!!!
már it rótyog a fazékba, fínóm pöri let belöle!
Nov 01, 2015 20:47:31
hazudikasodi
Nov 01, 2015 20:52:38
Eddig az volt a mese hogy a orrtörésed után két nappal mentél élősködni a nyémet egészségügyi rendszeren azt is Andi unszolására. Nov 01, 2015 20:52:38
Haim
(
x10)
Nov 01, 2015 20:53:18
x10)
Eddig az volt a mese hogy a orrtörésed után két nappal mentél élősködni a nyémet egészségügyi rendszeren azt is Andi unszolására.
fogalma sincs már kinek mit hazudik.
Andit kellene megkérdezni.
broni
Nov 01, 2015 20:58:49
[quote=PAPÚCSOSS KORDONRAMZEY]már it rótyog a fazékba, fínóm pöri let belöle