Az álmoskönyv szerint aki terhes nőt fenyeget, eltörik az orrát.
könyöjgöm béküjjünkki. nem akarok következményeket
Donthetsz ugy meg karacsonyig, hogy megadod zsery 65 eurojat! Kulonben...
Recsy néha, megsajnállak, de teszel arról, hogy ez hamar elmúljon. Neked nem ps4 kell, hanem orvos.
Mi lesz a nagy bosszú, halljuk recskás!!
Lesz angyinéniről nagyszabású motyogós lejáratófilm, amit összesen innen kb. 10db troll fog ásítozva megnézni, rajtad röhögve, ezután törlik fiókkal együtt és ennyi volt?!?
Hajtogasd csak szépen, angyi-angyi bosszutyájjok, mindegy, önyéjetyjajz, önéjetyjajz, munykáty kejesek, angyi, angyi..ésígytovább.
Az országban senkit nem érdekel, a kb maximum 20fős retardköreiden kívül mit autistáskodsz össze.
Andinak pedig már megvan a kis családja, a jövője és a boldogsága máshol, leszarja az egész országot is ha akarja.
Az esti hiradóban mutathatnának bármit róla, akkor sem történne vele ott kint semmi.
De hidd csak, hogy a gyerekes bosszúállásodnak van bármi értelme, hajrá, erőlködj, remélem ennek is durva kárpi lesz a vége, és szűkölhetsz.
Mi pedig -szokás szerint- gurgulázni fogunk a röhögéstől, fetrengeni és könnyezni, amikor majd éveken át angyinéninek skáláz inkább a véjpjofi sodi, hogy ne kerüljön börtönbe..biszony!
Ő abból vesz ott egy fél csomag pelust a babának, te pedig beledöglessz, amig itt összegányolod valahol havonta azt a pár rongyos eurót...klassz lesz!
Hűha, most megfogtál! Kiment a fejemből, hogy helyettesítek, és elfeljettem talárt hozni :( Nembaj, majd elkérem egy kedves kollégától, kössz, hogy figyelmeztettél! :)
Sas Tanárúr, Tracy, Schilingó?
Vagy mondjuk az a csaj, aki kihasználva, hogy Gábor nem érti németül a "felmondás szót", azt mondta neki, hogy ez csak egy jogviszony-felfüggesztési papír, amíg jobban nem lesz, írja csak alá. Erről is van felvétel szerencsére, mint ahogy az andicsaló ezer eurós ígéreteiről.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ügyes vagy fifike, de ez csak a mániás szakasz.
Zseniális!
A második részben pedig szó eshetne egy berlini csalóról,aki 50 eurót kiszélhámoskodott egy jólelkű fiatalembertől aki segített rajta a bajban!
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
akkor gondolom az android meg az iphone fejlesztést már nem kell, hogy többször felhozzuk...
elsőként arról az aljas geciről forgass, aki kikönyörgött zserytől 50 eurót, azt se a munkát nem csinálta meg, se a pénzt nem adta vissza. a geci.
Adócsalókról, cégekkel svindlizőkről és a Questor-botrányról lesz benne szó, neopúp?
like this
Tőled bizonyára jobban megijedtek...
Kőprofi! A Jéghideg Jogász, a Trükkös Bosszúk Mestere!!
Elámultam, ekkora húzást igazán nem vártam tőled sodrák, isten vagy!
Nemistudom, lehet most gyorsan szólnom kéne a csajomnak, hogy induljon a kolosssyra rajongva leszopni téged!?!?
Ugye a filmben az összes szerepet te játszod majd?!? Nyilván! SzinészIsten!!
Legalábbis a csaló és a szélhámos az mindenképpen fekszik neked ugye!
Adok kölcsön kipát is, addig gyakorold a hajlott háttal kézdörgölgetést, oké zsodi zsici?
Esetleg pálmarci és gery lehetnének a lehúzott áldozatok, olyan kis ártatlan a képük, szerintem ez beválik majd, tök hihető meg minden!
Az utolsó jelenet miatt viszont szeritnem a film be lesz tiltva sajnos.
Tudod, amikor a lehúzott, megvezetett balekok megérkeznek egy kellően felszerelt ducatoval a csaló irodája elé.
(tovább nem írhatom le, mert mivan, ha broni prof ettől rosszat álmodik ma éjjel, nem venném a szívemre, na)
Hanem ROLAD.
A címe lehetne az, hogy Sodi élete... de beleveheted a retard haverjaidat is.
A Sodiverzum készen áll kidolgozott karakterekkel, csak az a kérdés, hogy burleszk legyen-e vagy pszichodráma :-)
szpíttsoppban, klapka
A napi öngólt csak berúgtad te élősködő szerdarab.
Azért is kérj bocsánatot hogy lebeszélted asodit a szíriai utazásról és ezzel lehet megmentetted a tyúkszaros életét.
És erre vagy büszke,hogy az iskolás gyerekek maradék cukorkáit megkaptad? Koldusok gyöngye :-)
Kis aprót nem szórtak eléd informatikusok gyöngye?
Sikerre vagy ítélve.
Pizzamaradékuk nem volt?
én ezzel nem dicsekednék
Ezert tolunk kene bocsanatot kernie.
egy irodaházba minek menne gyerek? vagy hol volt a "cég"? egy kertesházban? lakótelepi lakásban?
ja, ez aljas húzás volt a gonosz berlini boszitól
istenments, akkor inkább leszek bede, bár az se sokkal jobb
Az nagyon jót fog tenni a már amúgy is bájos fogsorodnak, Púp.
Szép találat, zsidó! Ismét lebukott a tetves kis Sodika. Valószínűleg se hotel, se iroda nem volt. Hanem Vera néni egy ismerősénél húzta meg magát, és neki kellett beállítania az otthoni internetjét. Ennyi. Nem a hotelból jövet keresgették egymást, hanem a balfasz púpos a pályaudvarról nem találta meg a két sarokra parkoló szexnagyit.
Ez már csak a harmadik részben lenne, mert volt előzménye: amikor a beteg édesapjára hivatkozva kuncsorgott tízezer forintért ugyanennél a fiatalembernél, majd elment notebook-táskát venni a pénzből.
Ezt már el is felejtettem! Mennyire egy utolsó patkány vagy te, Púp! Az élet akkor lenne igazságos, ha miután Rocskaiék kibasznak a recskairodából, apád megmondja, hogy sajnos nem tud befogadni, és téged elvisz egy tűdőgyula a Blaha aluljáróban az első télen. Persze hosszú, fájdalmas halálról beszélünk.
Akkor mit fogsz szólni a sorozat negyedik epizódja után, ahol a főszereplő csak úgy volt hajlandó lemenni a nélkülöző és segítségre szoruló édesapjához, hogy tízezer forintot kért tőle, amiből digitális tv-tunert vásárolt?
Az más.
Akkor mégse 150 euro volt a fizetséged? A nyalókát a munka végén kaptad, amikor az osztrák főnőkúr nekiállt lehúzni a sliccét és...
Tényleg púp, nyitotta még a kulcsod a Kolosy téri iroda ajtaját?
ha nem ad pénzt a "megrendelő" akkor hogy jöttél volna haza? nem úgy volt hogy a költségeket eleve fizetik? a szállodában kellett valamit csinálnod a nyalókáért? ha nem lett volna ez a kamumeló, akkor ma 40ezret kéne skáláznod csak hogy nullán legyél?
Önlelepező-tényfeltáródokumentumfilm, ilyen tuti nincs még, Sodi, történelmet írhatsz... Piszkoskék óceán, shaját mhegoldás! Még díjat is elneveznének rólad. A Halhatatlanság karnyújtásnyira! Gondold meg!
Bécsben Hellowient ünnepelnek, te műveletlen proli!
Bazmeg, ezt a leleplező videót, amiben szó lesz Andi szexuális devianciájáról (remélhetően) jobban várom, mint a Star Wars hetedik részét. Már vágom a centit karácsonyig.
én szivesen nyilatkozok sodinak, imngyen, de kizárólag meztelenül!!!!!!!!!!!!!
sajnos el fogja sodikázni. evidenciákat.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Sodika, te is dönthetsz még így karácsonyig, és akkor nem baszol rá annyira.
Jövő héten (hahó!) lesz az 1 éves évfordulója annak, hogy küldtem neked 50 eurót. Már kitaláltam, milyen meglepivel készülök, hogyha bocsánatot kérsz, akkor enyhítem a dolgot, de azért úgy is jó móka lesz. Szóval kérjélbocsánatot, a sodi.
Ne légy már nagyon hülye. Ha most karácsonyig haladékot kap a bocsánatkérésére, akkor persze mindent megígér, hogy elkerülje a mostani meglepit.
És ne szólj neki előre, hogy készülsz valamivel, mert csak elbújik az ágyneműtartóban.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Nyugi, tudom hogy mit csinálok. Kb ugyanazt, mint tavaly ilyentájt, amiből aztán az év szopatása lett. :)
Tudom, hogy nem fog bocsánatot kérni a sodi. Tavaly ilyenkor is tudtam, hogy el fogja sodikázni a melót a sodi. Mert a Sodi az Sodi. A sodi. :)
Szerintem ez érthető. *pr*
Gurulj csak le a dombról.
De nekem legalább feláll a farkam, és jól meg tudom döngetni XD
Tajgi, Zserynek legalább van nője. Te meg sírva húzogatod a kókadt faszodat a kisszobában. Hahaha, persze, azért nem áll fel, mert vegetáriánus vagy. Ez volt az évszázad vicce. Tudod, miért nem áll fel? Mert impotens vagy a sok piálástól, azért. Ilyen nagyon egyszerű ez. De tudod mit? Minuszolgass csak nyugodtan, meg írogass be mások nevében. Az nagyon jó szórakozás. Biztos kevésbé leszel tőle testi-lelki nyomorék... ja, nem.
Ez Tajgi. Talált egy proxy-listát, és 10 másodpercenként másik proxyról nyomja. Magát lájkolja, minket minuszol. Kurva nagy teljesítmény... szánalmas csicska szar, semmi egyéb. Tudod, Tajgi, ha itt minden értelmes hozzászólás 0 szavazaton marad, neked akkor is fasz lesz téve a szádba, meg akkor is, ha felpontozódnak. Senkit nem érdekel.
Megcsinálta az életművét! Hamvas Béla is büszke lenne rá.
Tajgikám, welcome to the club. Az enyém is az, sosem csináltam ebből titkot, ahogy abból sem, hogy nekem erre áll fel. Merthogy nekem legalább feláll. :)
Jövő héten (hahó!) lesz az 1 éves évfordulója annak, hogy küldtem neked 50 eurót.
Akkor a visszafizetési határidő első évfordulójára meg is kapod. :)
Protipp Pityu
Nov 02, 2015 17:57:15
Dönthet úgy, hogy karácsonyig sem kér bocsánatot, persze, csak akkor nekem már nem lesz felelősségem a következményekben.
Az álmoskönyv szerint aki terhes nőt fenyeget, eltörik az orrát.
Nov 02, 2015 17:57:15
Andi
Nov 02, 2015 17:58:57
Dönthet úgy, hogy karácsonyig sem kér bocsánatot, persze, csak akkor nekem már nem lesz felelősségem a következményekben.
könyöjgöm béküjjünkki. nem akarok következményeket
Nov 02, 2015 17:58:57
Schwezoff David
Nov 02, 2015 17:59:40
Donthetsz ugy meg karacsonyig, hogy megadod zsery 65 eurojat! Kulonben...
Nov 02, 2015 17:59:40
Visszatérő
Nov 02, 2015 18:00:01
Recsy néha, megsajnállak, de teszel arról, hogy ez hamar elmúljon. Neked nem ps4 kell, hanem orvos.
Nov 02, 2015 18:00:01
alpaka nagyi
Nov 02, 2015 18:00:45
Ez a bosszúállós mese már volt, és unalmas. Valami újdonsággal szórakoztasd a trolljaidat! Pl. nem tettél tönkre valamit a "megrendelőd" irodájában vagy a hotelszobában? Hazafele úton jó vonatra szálltál fel? Utánanéztél már, hogy mire jó az MX rekord?
Nov 02, 2015 18:00:45
-
Nov 02, 2015 18:10:59
Kikérted már a tárgyalásod iratait?
Nov 02, 2015 18:10:59
Nov 02, 2015 18:12:09
csak akkor nekem már nem lesz felelősségem a következményekben
Mi lesz a nagy bosszú, halljuk recskás!!
Lesz angyinéniről nagyszabású motyogós lejáratófilm, amit összesen innen kb. 10db troll fog ásítozva megnézni, rajtad röhögve, ezután törlik fiókkal együtt és ennyi volt?!?
Hajtogasd csak szépen, angyi-angyi bosszutyájjok, mindegy, önyéjetyjajz, önéjetyjajz, munykáty kejesek, angyi, angyi..ésígytovább.
Az országban senkit nem érdekel, a kb maximum 20fős retardköreiden kívül mit autistáskodsz össze.
Andinak pedig már megvan a kis családja, a jövője és a boldogsága máshol, leszarja az egész országot is ha akarja.
Az esti hiradóban mutathatnának bármit róla, akkor sem történne vele ott kint semmi.
De hidd csak, hogy a gyerekes bosszúállásodnak van bármi értelme, hajrá, erőlködj, remélem ennek is durva kárpi lesz a vége, és szűkölhetsz.
Mi pedig -szokás szerint- gurgulázni fogunk a röhögéstől, fetrengeni és könnyezni, amikor majd éveken át angyinéninek skáláz inkább a véjpjofi sodi, hogy ne kerüljön börtönbe..biszony!
Ő abból vesz ott egy fél csomag pelust a babának, te pedig beledöglessz, amig itt összegányolod valahol havonta azt a pár rongyos eurót...klassz lesz!
Nov 02, 2015 18:12:09
-
Nov 02, 2015 18:17:18
neked előbb lesza tárgyalásod
Hűha, most megfogtál! Kiment a fejemből, hogy helyettesítek, és elfeljettem talárt hozni :( Nembaj, majd elkérem egy kedves kollégától, kössz, hogy figyelmeztettél! :)
Nov 02, 2015 18:17:18
sodika
Nov 02, 2015 18:21:32
A nagy ötlet egy olyan, csalókról és szélhámosokról szóló sorozat, ami nem róla szól, de a főcímben mindig elmondanám, hogy az egész munka indítását ő inspirálta. :)
Nov 02, 2015 18:21:32
Haim
(
x10)
Nov 02, 2015 18:22:02
x10)
Levi!
Nem lehetne megoldani,hogy a minusz gombot csak regisztrált zsidók nyomogathassák? Vegyük már el tajgi utolsó szórakozását is.
Nem lehetne megoldani,hogy a minusz gombot csak regisztrált zsidók nyomogathassák? Vegyük már el tajgi utolsó szórakozását is.
sodika
Nov 02, 2015 18:22:43
Kell találni érdekes sztorikat. A csalódott, becsapott emberek mindig örülnek, ha megszólalhatnak, így ez könnyű. Mindig más-más történet, de a főcím változatlan. Kis sulykolás. :D
Nov 02, 2015 18:22:43
bőrré ázott róka
Nov 02, 2015 18:23:11
A nagy ötlet egy olyan, csalókról és szélhámosokról szóló sorozat, ami nem róla szól, de a főcímben mindig elmondanám, hogy az egész munka indítását ő inspirálta. :)
Nov 02, 2015 18:23:11
sodika
Nov 02, 2015 18:23:12
Szóval ez most a zseniális gondolatom. :)
Nov 02, 2015 18:23:12
prolesz
Nov 02, 2015 18:24:21
Üdv a pátyi nembudapesti ghettóból Mindenkinek!
Sodi, Sodi, még mindig Andin lovagolsz? És a keresztényvasárnapi kereszt megbocsátás az smafu?
Sodi, Sodi, még mindig Andin lovagolsz? És a keresztény
Nov 02, 2015 18:24:21
sodika
Nov 02, 2015 18:24:52
Vagy mondjuk az a csaj, aki kihasználva, hogy Gábor nem érti németül a "felmondás szót", azt mondta neki, hogy ez csak egy jogviszony-felfüggesztési papír, amíg jobban nem lesz, írja csak alá. Erről is van felvétel szerencsére, mint ahogy az andicsaló ezer eurós ígéreteiről.
Nov 02, 2015 18:24:52
Vera néni
Nov 02, 2015 18:24:56
Ügyes vagy fifike, de ez csak a mániás szakasz.
Nov 02, 2015 18:24:56
Haim
(
x10)
Nov 02, 2015 18:25:24
x10)
Zseniális!
A második részben pedig szó eshetne egy berlini csalóról,aki 50 eurót kiszélhámoskodott egy jólelkű fiatalembertől aki segített rajta a bajban!
vsetko jedno
Nov 02, 2015 18:25:30
akkor gondolom az android meg az iphone fejlesztést már nem kell, hogy többször felhozzuk...
Nov 02, 2015 18:25:30
Brian
Nov 02, 2015 18:26:16
elsőként arról az aljas geciről forgass, aki kikönyörgött zserytől 50 eurót, azt se a munkát nem csinálta meg, se a pénzt nem adta vissza. a geci.
Nov 02, 2015 18:26:16
banshee
(
x24)
Nov 02, 2015 18:27:27
x24)
Adócsalókról, cégekkel svindlizőkről és a Questor-botrányról lesz benne szó, neopúp?
Pál Marci
Nov 02, 2015 18:29:02
Kell találni érdekes sztorikat. A csalódott, becsapott emberek mindig örülnek, ha megszólalhatnak, így ez könnyű. Mindig más-más történet, de a főcím változatlan. Kis sulykolás. :D
like this
Nov 02, 2015 18:29:02
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 02, 2015 18:29:48
x38)
Ez tényleg nagy ötlet, a krokszi is milyen nagy nézettségű csatornát hozott össze a hasonló szintű idióta videóival! Endre, te egy zseni vagy!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 02, 2015 18:30:22
x48)
semmilyen kárt nem teszel andiban a nyomi videóddal, magadról viszont tökéletes szegénységi bizonyítványt állítasz ki. andi ismerősei akik megnézik esetleg a. yomi videódat, mind azt fogják mondani: ki ez az idióta aki ilyen videókat gyárt? rád keresnek, aztán csak rajtad fognak röhögni: nézd már, a faszverésével szerepelt az indexen, mekkora kretén, andi majd legközelebb jobban megválagotja az ismerőseit.
és ami még fontosabb: az egész rád fog visszahullani a vonzás törvénye és az univerzum által, keresztény nyelven: az isten meg fog büntetni a gonoszságodért. ez eddig is így volt, csak soha nem tanultál belőle, mert annyi eszed sincs. egyik szopást intézed magadnak a másik után, aztán csodálkozol, hogy mi ez a faszerdő már megint. dehát ezért vagy retard, mint az összes többi.
és ami még fontosabb: az egész rád fog visszahullani a vonzás törvénye és az univerzum által, keresztény nyelven: az isten meg fog büntetni a gonoszságodért. ez eddig is így volt, csak soha nem tanultál belőle, mert annyi eszed sincs. egyik szopást intézed magadnak a másik után, aztán csodálkozol, hogy mi ez a faszerdő már megint. dehát ezért vagy retard, mint az összes többi.
banshee
(
x24)
Nov 02, 2015 18:31:47
x24)
Egy tényfeltáró srác pereket provokál önmaga ellen.
Brian
Nov 02, 2015 18:33:11
hagyjátok már had csinálja, nehogy lebeszéljétek. kurvajó lesz endre, mutasd meg a rüfkének!!!
Nov 02, 2015 18:33:11
sodika
Nov 02, 2015 18:33:35
Tök fincsi a nyalóka, amit Bécsből hoztam.
Nem jött Halloweenkor elég gyerek, így a megmaradt édesságet nekem ajándékozták. :)
Na meló, csá.
Nem jött Halloweenkor elég gyerek, így a megmaradt édesságet nekem ajándékozták. :)
Na meló, csá.
Nov 02, 2015 18:33:35
banshee
(
x24)
Nov 02, 2015 18:34:58
x24)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Tőled bizonyára jobban megijedtek...
Brian
Nov 02, 2015 18:35:38
kaptál egy nyalókát a munkádért? nyilván annyit is ér, de te vagy a legolcsóbban dolgozó ember a földön, ez shiker
Nov 02, 2015 18:35:38
Kaig Hu Arg
Nov 02, 2015 18:36:36
Sodi, szeretnék tőled bocsánatot kérni.
Bocsánatot kérek, hogy nem készültem el a weboldallal, amit neked ígértem. és ezzel több hónapos csúszást okoztam a projektedben, amivel súlyos anyagi hátrányba kerültél.
Bocsánatot kérek, hogy megfigyeltelek, folyamatosan sztalkertem utánad, és megpróbáltam feltörni a levelezésedet.
Bocsánatot kérek, hogy állandóan követtelek, hogy kellemetlen helyzetbe hoztalak a barátaid és az ügyfeleid előtt, hogy fizikailag inzultáltalak.
Bocsánatot kérek, hogy folyamatosan hazudoztam neked, letagadtam a náci múltamat és jelenemet, a szakmai inkompetenciámat és azt is, hogy igazából csak élősködni akartam rajtad.
Bocsánatot kérek, hogy év eleje óta folyamatosan mocskollak, ribancozlak, prolizlak, és le akarlak járatni mindenki előtt.
Remélem, megbocsájtasz, Sodi.
Na baszás, galériázás és gyerekvárás, csá!
Bocsánatot kérek, hogy nem készültem el a weboldallal, amit neked ígértem. és ezzel több hónapos csúszást okoztam a projektedben, amivel súlyos anyagi hátrányba kerültél.
Bocsánatot kérek, hogy megfigyeltelek, folyamatosan sztalkertem utánad, és megpróbáltam feltörni a levelezésedet.
Bocsánatot kérek, hogy állandóan követtelek, hogy kellemetlen helyzetbe hoztalak a barátaid és az ügyfeleid előtt, hogy fizikailag inzultáltalak.
Bocsánatot kérek, hogy folyamatosan hazudoztam neked, letagadtam a náci múltamat és jelenemet, a szakmai inkompetenciámat és azt is, hogy igazából csak élősködni akartam rajtad.
Bocsánatot kérek, hogy év eleje óta folyamatosan mocskollak, ribancozlak, prolizlak, és le akarlak járatni mindenki előtt.
Nov 02, 2015 18:36:36
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 02, 2015 18:37:03
x48)
de félre ne értsd, tetves kis sodika, nem akarlak lebeszélni semmiről, hiszen nekünk az a jó, ha ülteted magadnak a faszerdőket, mert mi azon röhögünk, ahogy szopatod magad. abban nincs műsor, hogy fejlődsz, és tanulsz a hibáidból. nekünk az a műsor ha továbbra is retard módjára viselkedsz, és ugyanazokat a hibákat követed el. gonoszságért gonoszságot kapsz az élettől, vagy istentől. úgyhogy hajrá, csináld csak meg a lejárató videót.
™™™™™
Nov 02, 2015 18:38:10
olyan, csalókról és szélhámosokról szóló sorozat
Kőprofi! A Jéghideg Jogász, a Trükkös Bosszúk Mestere!!
Elámultam, ekkora húzást igazán nem vártam tőled sodrák, isten vagy!
Nemistudom, lehet most gyorsan szólnom kéne a csajomnak, hogy induljon a kolosssyra rajongva leszopni téged!?!?
Ugye a filmben az összes szerepet te játszod majd?!? Nyilván! SzinészIsten!!
Legalábbis a csaló és a szélhámos az mindenképpen fekszik neked ugye!
Adok kölcsön kipát is, addig gyakorold a hajlott háttal kézdörgölgetést, oké zsodi zsici?
Esetleg pálmarci és gery lehetnének a lehúzott áldozatok, olyan kis ártatlan a képük, szerintem ez beválik majd, tök hihető meg minden!
Az utolsó jelenet miatt viszont szeritnem a film be lesz tiltva sajnos.
Tudod, amikor a lehúzott, megvezetett balekok megérkeznek egy kellően felszerelt ducatoval a csaló irodája elé.
(tovább nem írhatom le, mert mivan, ha broni prof ettől rosszat álmodik ma éjjel, nem venném a szívemre, na)
Nov 02, 2015 18:38:10
prolesz
Nov 02, 2015 18:40:08
Egy féltő figyelmeztetés, Sodi: ha Andinak bármi baja esik, téged kannibálok közé tesznek már az előzetesben is... ezért is hiába reménykedsz, hogy ha kellően sok embert tömeggyilkolsz akkor magánzárkát kapsz. jobb.lesz mindenkinek, ha inkább Dunának mész, Zsery 50 euróját összedobják a trollok. jelképes húsz-húszeurócenttel - üsse kavics, egyszer élünk - beszállok én is.
Nov 02, 2015 18:40:08
Schwezoff David
Nov 02, 2015 18:40:45
A nagy ötlet egy olyan, csalókról és szélhámosokról szóló sorozat, ami nem róla szól, de a
Hanem ROLAD.
Nov 02, 2015 18:40:45
Visszatérő
Nov 02, 2015 18:41:15
Nov 02, 2015 18:41:15
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 02, 2015 18:44:21
x48)
ettől vagytok retardok, hogy magatokat szopatjátok. nézz csak körbe a retard köreidben! tajgi, malacz annyira ügyesen szopatják magukat, hogy börtönbe kerültek. te pedig, tetves kis sodika, elvesztetted a neked ajándékozott vagyont, és ezen felül annyi adósságot gyűjtöttél össze, hogy még évekig nem fogsz tudni talpra állni.
ilyen tehetséges önszopató retardok nélkül nem lenne ilyen kibaszott nagy műsor. tehát csak folytassátok, retardok!
ilyen tehetséges önszopató retardok nélkül nem lenne ilyen kibaszott nagy műsor. tehát csak folytassátok, retardok!
munkanapi 8000
Nov 02, 2015 18:46:18
hol van? repcsin?
Nov 02, 2015 18:46:18
prolesz
Nov 02, 2015 18:46:21
A Sodiverzum készen áll kidolgozott karakterekkel, csak az a kérdés, hogy burleszk legyen-e vagy pszichodráma :-)
Nov 02, 2015 18:46:21
Brian
Nov 02, 2015 18:47:10
hol van? repcsin?
szpíttsoppban, klapka
Nov 02, 2015 18:47:10
-
Nov 02, 2015 18:48:18
A napi öngólt csak berúgtad te élősködő szerdarab.
Nov 02, 2015 18:48:18
-
Nov 02, 2015 18:54:08
Sodi, szeretnék tőled bocsánatot kérni.
Azért is kérj bocsánatot hogy lebeszélted asodit a szíriai utazásról és ezzel lehet megmentetted a tyúkszaros életét.
Nov 02, 2015 18:54:08
Haim
(
x10)
Nov 02, 2015 18:55:58
x10)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
És erre vagy büszke,hogy az iskolás gyerekek maradék cukorkáit megkaptad? Koldusok gyöngye :-)
Kis aprót nem szórtak eléd informatikusok gyöngye?
mindegy
Nov 02, 2015 18:57:07
az látható, hogy recskagnómnak a legerősebb motivációs erő az elmúlt pár évben a mára büdös kurvává átlényegült tavaly előtti berlini vendéglátó volt. ez lett volna az igazi shaját megoldás, a mára kifacsart és eldobott igazi anyja helyett rácupanni anygyikára, mint pótanyára, aki eltartja bejlinyben, ahol csili az élet és finom a kenyér..
Nov 02, 2015 18:57:07
Nyalóka
Nov 02, 2015 18:57:49
Egyből ráéreztek az értelmi színvonaladra...
Nov 02, 2015 18:57:49
-
Nov 02, 2015 18:58:39
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Sikerre vagy ítélve.
Nov 02, 2015 18:58:39
Hamvas Béla
Nov 02, 2015 19:00:13
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Pizzamaradékuk nem volt?
Nov 02, 2015 19:00:13
nyalóka
Nov 02, 2015 19:04:24
cupp, cupp, rajongva szop engem a sodi, ohhdefincsi, igaz masztiboy?
Nov 02, 2015 19:04:24
jiddise máme
(
x11)
Nov 02, 2015 19:04:56
x11)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
én ezzel nem dicsekednék
Schwezoff David
Nov 02, 2015 19:05:39
Nov 02, 2015 19:05:39
tigris
Nov 02, 2015 19:07:12
Na meló, csá.
Na meló, csá.
egy irodaházba minek menne gyerek? vagy hol volt a "cég"? egy kertesházban? lakótelepi lakásban?
Nov 02, 2015 19:07:12
Brian
Nov 02, 2015 19:07:22
ja, ez aljas húzás volt a gonosz berlini boszitól
Nov 02, 2015 19:07:22
prolesz
Nov 02, 2015 19:08:01
Blájen nem a Blogin? vagy történt valami igazán nagy durranás Zsery bekamerázása óta amiről lemaradtam?
Nov 02, 2015 19:08:01
prolesz
Nov 02, 2015 19:10:14
Ja, Brian, csak raccsol a nagyi... Dobjátok a padlóla le :-)
Nov 02, 2015 19:10:14
Rácsos ágy
Nov 02, 2015 19:14:51
Tajginak egy jó hír...
hvg.hu/itthon/20151102_Elokerult_a_Merenyipszichiatria_szant_40?s=hk
hvg.hu/itthon/20151102_Elokerult_a_Merenyipszichiatria_szant_40?s=hk
Nov 02, 2015 19:14:51
Brian
Nov 02, 2015 19:26:31
Blájen nem a Blogin?
istenments, akkor inkább leszek bede, bár az se sokkal jobb
Nov 02, 2015 19:26:31
lélektani pont
Nov 02, 2015 19:27:53
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Az nagyon jót fog tenni a már amúgy is bájos fogsorodnak, Púp.
Nov 02, 2015 19:27:53
lélektani pont
Nov 02, 2015 19:37:00
Szép találat, zsidó! Ismét lebukott a tetves kis Sodika. Valószínűleg se hotel, se iroda nem volt. Hanem Vera néni egy ismerősénél húzta meg magát, és neki kellett beállítania az otthoni internetjét. Ennyi. Nem a hotelból jövet keresgették egymást, hanem a balfasz púpos a pályaudvarról nem találta meg a két sarokra parkoló szexnagyit.
Nov 02, 2015 19:37:00
Bécsi meló
Nov 02, 2015 19:41:03
Basszus, mint a cukros bácsik :D Így már érthető az apply gomb 4 órás keresése. Azt nem a másik alsógatyájában kell keresni...
prolesz
Tényleg Sodi, a sérved optimális megoperáltatása által megkívánt TB-t befizetted már vagy marad a C-terv (rosszul lenni nyílvános helyen, remélve hogy nem lépnek át rajtad alkoholmámorban motyogó csövesnek nézve)?
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 02, 2015 19:41:27
x9)
Zseniális!
Ez már csak a harmadik részben lenne, mert volt előzménye: amikor a beteg édesapjára hivatkozva kuncsorgott tízezer forintért ugyanennél a fiatalembernél, majd elment notebook-táskát venni a pénzből.
lélektani pont
Nov 02, 2015 19:45:01
Ezt már el is felejtettem! Mennyire egy utolsó patkány vagy te, Púp! Az élet akkor lenne igazságos, ha miután Rocskaiék kibasznak a recskairodából, apád megmondja, hogy sajnos nem tud befogadni, és téged elvisz egy tűdőgyula a Blaha aluljáróban az első télen. Persze hosszú, fájdalmas halálról beszélünk.
Nov 02, 2015 19:45:01
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 02, 2015 19:48:07
x9)
Akkor mit fogsz szólni a sorozat negyedik epizódja után, ahol a főszereplő csak úgy volt hajlandó lemenni a nélkülöző és segítségre szoruló édesapjához, hogy tízezer forintot kért tőle, amiből digitális tv-tunert vásárolt?
Haim
(
x10)
Nov 02, 2015 19:50:06
x10)
Az más.
tigris
Nov 02, 2015 19:56:30
sodi legyen egy olyan rész isa sorozatban, amikor bemutatod, hogy valaki hogy teszi utcára egy jogi trükkel a saját apját annak a lakásából!
Nov 02, 2015 19:56:30
prolesz
Nov 02, 2015 19:59:52
Egy bonuszrészt talán az is megérne, hogy mik egy Édesanya kötelességei, ha nem akarja, hogy gyermeke szétperelje...
Nov 02, 2015 19:59:52
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 02, 2015 20:03:07
x9)
Sneci, látod, milyen rendesek a kommenthaverok? Lassan összejön egy teljes évad tervezete.
Szerepelhetne még a biciklitúra és a sok éve megadhatatlan benzinpénz.
Esetleg a következő évad felvezetéseként meg lehetne említeni azt is, aki PS4 vételét tervezi magának karácsonyra, a szüleinek pedig szokás szerint semmit.
Szerepelhetne még a biciklitúra és a sok éve megadhatatlan benzinpénz.
Esetleg a következő évad felvezetéseként meg lehetne említeni azt is, aki PS4 vételét tervezi magának karácsonyra, a szüleinek pedig szokás szerint semmit.
stressznélküli nyugi
Nov 02, 2015 20:03:54
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Akkor mégse 150 euro volt a fizetséged? A nyalókát a munka végén kaptad, amikor az osztrák főnőkúr nekiállt lehúzni a sliccét és...
Tényleg púp, nyitotta még a kulcsod a Kolosy téri iroda ajtaját?
Nov 02, 2015 20:03:54
prolesz
Nov 02, 2015 20:07:35
Egy bonuszrészt talán az is megérne, hogy mik egy Édesanya kötelességei, ha nem akarja, hogy gyermeke szétperelje...
Nov 02, 2015 20:07:35
lélektani pont
Nov 02, 2015 20:09:57
Nekem eszembe jutott egy olyan epizód is, ahol egy műveletlen, szerencsétlen asszony az utolsó fillérjeit is MLM-be és egy másik lehúzásba, az Apostoli Magyar Királyság névre hallgató pilótajátékba akarja fektetni. Egy jobb sorsra érdemes fiatalember ezzel tisztában van, de a pillanatnyi haszonszerzés (bojszófőzejék, pajacsintya) többet ér neki, mint egy másik ember élete és jövője, ezért még inkább belehajszolja a biztos bukásba.
Erről nem akarsz filmet forgatni, Púp?
Nov 02, 2015 20:09:57
prolesz
Nov 02, 2015 20:11:07
(bug lehet: opera minit hasznalok android 2.3 alatt)
Nov 02, 2015 20:11:07
fura ez a bécsi meló
Nov 02, 2015 20:13:54
Na, a végén kaptam azért 100 eurót, pedig nem is kértem.
150-et pontosan, de abból 40 a visszaút jegyköltsége volt.
Ez mondjuk holnap rögtön el is megy, mert az önéletrajzos tanárnak lógok 20 ezerrel, Kronónénak meg egy 10-essel, de nem baj, legalább nullán vagyok, arra jó volt ez a hétvége.
Egyébként Bécsbe se költöznék. A turistáknak való részek biztos szépek, de azon kívül kibaszott ronda az egész, ráadásul úgy, hogy még Berlin össze-vissza multimulti zsibvására sincs meg.
Érdekes, hogy valahányszor hazaérkezem Budapestre, mindig elcsodálkozom, hogy milyen gyönyörű is ez, és ehhez képest milyen kurva ronda a világ többi része. :D
150-et pontosan, de abból 40 a visszaút jegyköltsége volt.
Ez mondjuk holnap rögtön el is megy, mert az önéletrajzos tanárnak lógok 20 ezerrel, Kronónénak meg egy 10-essel, de nem baj, legalább nullán vagyok, arra jó volt ez a hétvége.
Egyébként Bécsbe se költöznék. A turistáknak való részek biztos szépek, de azon kívül kibaszott ronda az egész, ráadásul úgy, hogy még Berlin össze-vissza multimulti zsibvására sincs meg.
Érdekes, hogy valahányszor hazaérkezem Budapestre, mindig elcsodálkozom, hogy milyen gyönyörű is ez, és ehhez képest milyen kurva ronda a világ többi része. :D
ha nem ad pénzt a "megrendelő" akkor hogy jöttél volna haza? nem úgy volt hogy a költségeket eleve fizetik? a szállodában kellett valamit csinálnod a nyalókáért? ha nem lett volna ez a kamumeló, akkor ma 40ezret kéne skáláznod csak hogy nullán legyél?
Nov 02, 2015 20:13:54
papúcsoss dzsémi óliver
Nov 02, 2015 20:15:07
Túdokk nekked kónyhai múnkátt Sódi. Fízetni nem túdnakk de jó sokk ételmaradékott túdnak adni. Édeséget is cúkrot, nyallókát. Válald el ugy foksz élni mínt az úrakk!
Nov 02, 2015 20:15:07
prolesz
Nov 02, 2015 20:17:49
Nekem eszembe jutott egy olyan epizód is, ahol egy műveletlen, szerencsétlen asszony az utolsó fillérjeit is MLM-be és egy másik lehúzásba, az Apostoli Magyar Királyság névre hallgató pilótajátékba akarja fektetni. Egy jobb sorsra érdemes fiatalember ezzel tisztában van, de a pillanatnyi haszonszerzés (bojszófőzejék, pajacsintya) többet ér neki, mint egy másik ember élete és jövője, ezért még inkább belehajszolja a biztos bukásba.
Önlelepező-tényfeltáródokumentumfilm, ilyen tuti nincs még, Sodi, történelmet írhatsz... Piszkoskék óceán, shaját mhegoldás! Még díjat is elneveznének rólad. A Halhatatlanság karnyújtásnyira! Gondold meg!
Nov 02, 2015 20:17:49
Galla Miklós
Nov 02, 2015 20:26:33
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Bécsben Hellowient ünnepelnek, te műveletlen proli!
Nov 02, 2015 20:26:33
Haim
(
x10)
Nov 02, 2015 20:29:31
x10)
Sodi!
Most 34 évesen az iskolások nyalókáit megkaparintottad. Mik lesznek a távlati terveid? 40 évesen megszerzel egy Happy Meal menüt?
Most 34 évesen az iskolások nyalókáit megkaparintottad. Mik lesznek a távlati terveid? 40 évesen megszerzel egy Happy Meal menüt?
-
Nov 02, 2015 20:44:31
bejliny: peroni pizza
ausztjija: 1 marék nyalóka
ausztjija: 1 marék nyalóka
Nov 02, 2015 20:44:31
-
Nov 02, 2015 20:49:37
Zsery lehetne az első vendéged a műsorban. Nov 02, 2015 20:49:37
töppedt buzigolyók
Nov 02, 2015 20:54:42
Bazmeg, ezt a leleplező videót, amiben szó lesz Andi szexuális devianciájáról (remélhetően) jobban várom, mint a Star Wars hetedik részét. Már vágom a centit karácsonyig.
Nov 02, 2015 20:54:42
broni
Nov 02, 2015 20:55:04
Zsery lehetne az első vendéged a műsorban.
én szivesen nyilatkozok sodinak, imngyen, de kizárólag meztelenül!!!!!!!!!!!!!
Nov 02, 2015 20:55:04
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 02, 2015 21:15:12
x48)
sajnos el fogja sodikázni. evidenciákat.
-
Nov 02, 2015 21:19:46
Lehet, hogy Sneci egy gonosz tréfa áldozata lett Bécs városában. Valójában egy valóságshow forgatására hívták meg, és most torkuk szakadtával röhögnek rajta, hogy 4 óráig keresett egy gombot, az egyéb be nem vallott balfaszságairól nem is beszélve. A végső poén az volt, hogy fizetés helyett egy kemény, kiszáradt nyalókát dugtak a szájába, amit földig hajlongva köszönt meg.
Nov 02, 2015 21:19:46
Zsery
Nov 02, 2015 21:20:40
Sodika, te is dönthetsz még így karácsonyig, és akkor nem baszol rá annyira.
Jövő héten (hahó!) lesz az 1 éves évfordulója annak, hogy küldtem neked 50 eurót. Már kitaláltam, milyen meglepivel készülök, hogyha bocsánatot kérsz, akkor enyhítem a dolgot, de azért úgy is jó móka lesz. Szóval kérjélbocsánatot, a sodi.
Nov 02, 2015 21:20:40
Zsery
Nov 02, 2015 21:23:15
...mármint dönthetsz úgy, hogy bocsánatot kérsz karácsonyig, és akkor (és csak akkor) nem baszol rá annyira, csak kicsit. :)
Nov 02, 2015 21:23:15
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 02, 2015 21:40:54
x16)
...mármint dönthetsz úgy, hogy bocsánatot kérsz karácsonyig, és akkor (és csak akkor) nem baszol rá annyira, csak kicsit. :)
Ne légy már nagyon hülye. Ha most karácsonyig haladékot kap a bocsánatkérésére, akkor persze mindent megígér, hogy elkerülje a mostani meglepit.
És ne szólj neki előre, hogy készülsz valamivel, mert csak elbújik az ágyneműtartóban.
töppedt buzigolyók
Nov 02, 2015 21:43:27
Ez az Kókadtfasz, nyomjad csak a minuszolást. Ennyi telik tőled.
Amúgy csak nekem gyanús a 80 látogató? Csak nem gurulkák is idetaláltak?
Amúgy csak nekem gyanús a 80 látogató? Csak nem gurulkák is idetaláltak?
Nov 02, 2015 21:43:27
Snecológus Gólya
Nov 02, 2015 21:51:29
Szeretném megkérdezni a mélyen tisztelt "SoDIfórum I" előadókat "*pr*" kifejezés jelentéséről. Az elmúlt pár előadáson nem tudtam részt venni, dolgoztam.
Nov 02, 2015 21:51:29
Zsery
Nov 02, 2015 21:53:30
Nyugi, tudom hogy mit csinálok. Kb ugyanazt, mint tavaly ilyentájt, amiből aztán az év szopatása lett. :)
Tudom, hogy nem fog bocsánatot kérni a sodi. Tavaly ilyenkor is tudtam, hogy el fogja sodikázni a melót a sodi. Mert a Sodi az Sodi. A sodi. :)
Nov 02, 2015 21:53:30
Zsery
Nov 02, 2015 21:55:32
Szeretném megkérdezni a mélyen tisztelt "SoDIfórum I" előadókat "*pr*" kifejezés jelentéséről. Az elmúlt pár előadáson nem tudtam részt venni, dolgoztam.
Szerintem ez érthető. *pr*
Gurulj csak le a dombról.
Nov 02, 2015 21:55:32
Bonyolult nap
Nov 02, 2015 21:55:42
Paródia Rovat Nov 02, 2015 21:55:42
ál-Zsery
Nov 02, 2015 21:59:30
A feleségem egy dagadt disznó
De nekem legalább feláll a farkam, és jól meg tudom döngetni XD
Nov 02, 2015 21:59:30
Bonyolult nap
Nov 02, 2015 21:59:49
Jézusom, mekkora gurulka-hadosztály van itt, 3 mp alatt 5 lájk ál-Zseryre. Mindjárt bedobok egy bankszámlaszámot, hátha azzal ellesznek 10 percig.
Nov 02, 2015 21:59:49
lélektani pont
Nov 02, 2015 22:01:53
LOL A kókadtfaszú, rojtosra kúrt seggű, alkoholista, elítélt nőverő, börtönviselt, munkanélküli, egyetemről kibukott őszfasz most már nem csak lepontozza a hozzászólásokat, de a sajátjára nyomja a pluszt, mintha nem lenne másnap. Szép volt, Proland, nagyon ügyes vagy!
Ugyanitt érdeklődnék, hogy Dalbír szokta keresni Farkarossz édesanyját? Az időeltolódás miatt nyilván esténként, remélem. Ja, és az a hír járja, hogy az országos herbál elosztóközpont áttette a székhelyét Tiszvasváriból a Drégelyvár utcába.
Ugyanitt érdeklődnék, hogy Dalbír szokta keresni Farkarossz édesanyját? Az időeltolódás miatt nyilván esténként, remélem. Ja, és az a hír járja, hogy az országos herbál elosztóközpont áttette a székhelyét Tiszvasváriból a Drégelyvár utcába.
Nov 02, 2015 22:01:53
töppedt buzigolyók
Nov 02, 2015 22:01:59
Tajgi, Zserynek legalább van nője. Te meg sírva húzogatod a kókadt faszodat a kisszobában. Hahaha, persze, azért nem áll fel, mert vegetáriánus vagy. Ez volt az évszázad vicce. Tudod, miért nem áll fel? Mert impotens vagy a sok piálástól, azért. Ilyen nagyon egyszerű ez. De tudod mit? Minuszolgass csak nyugodtan, meg írogass be mások nevében. Az nagyon jó szórakozás. Biztos kevésbé leszel tőle testi-lelki nyomorék... ja, nem.
Nov 02, 2015 22:01:59
töppedt buzigolyók
Nov 02, 2015 22:03:45
Jézusom, mekkora gurulka-hadosztály van itt, 3 mp alatt 5 lájk ál-Zseryre. Mindjárt bedobok egy bankszámlaszámot, hátha azzal ellesznek 10 percig.
Ez Tajgi. Talált egy proxy-listát, és 10 másodpercenként másik proxyról nyomja. Magát lájkolja, minket minuszol. Kurva nagy teljesítmény... szánalmas csicska szar, semmi egyéb. Tudod, Tajgi, ha itt minden értelmes hozzászólás 0 szavazaton marad, neked akkor is fasz lesz téve a szádba, meg akkor is, ha felpontozódnak. Senkit nem érdekel.
Nov 02, 2015 22:03:45
Bonyolult nap
Nov 02, 2015 22:04:51
Azért közel az 50 felé ez már valami.
Nov 02, 2015 22:04:51
stressznélküli nyugi
Nov 02, 2015 22:07:24
Ez Tajgi. Talált egy proxy-listát, és 10 másodpercenként másik proxyról nyomja. Magát lájkolja, minket minuszol. Kurva nagy teljesítmény...
Megcsinálta az életművét! Hamvas Béla is büszke lenne rá.
Nov 02, 2015 22:07:24
Zsery
Nov 02, 2015 22:09:09
Tajgikám, welcome to the club. Az enyém is az, sosem csináltam ebből titkot, ahogy abból sem, hogy nekem erre áll fel. Merthogy nekem legalább feláll. :)
Nov 02, 2015 22:09:09
Visszatérő
Nov 02, 2015 22:11:20
Jóhát legalább róla tudni, hogy hol lehet meglátogatni rendszeresen pár év múlva. A SoDI-t meg majd vadászni kell az aluljárókban...
Nov 02, 2015 22:11:20
sodika
Nov 02, 2015 22:13:28
Jövő héten (hahó!) lesz az 1 éves évfordulója annak, hogy küldtem neked 50 eurót.
Akkor a visszafizetési határidő első évfordulójára meg is kapod. :)
Nov 02, 2015 22:13:28
112 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™