Te pontosan oda utazol, ahova Veráék kiküldenek ingyen melóra. Ha Tiszavasváriba küldenek, oda. Ha Timbuktuba, akkor meg oda.
Mondd, nem furcsa, hogy az eltartóid rabszolgaként küldözgetnek ide meg oda? A szilaj paripát?
én csak fogyasztó vagyok.........))
akkor mesélj, téged mi vett körül? egy szétesett család, az alkoholista apád és a drogos haverjai, anyád évekre lepasszolt vidékre.
mesélj, hogy te mitől vagy jobb, mint egy borsodi proli?
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Mostantól új ismeretségek kezdetén az illetőt kifaggatom, honnan jött, hol nevelkedett, milyen körülmények között töltötte fiatalságát,
Te - saját állításod szerint - először azt kérdezted meg Krizsai Anditól, hogy a BUZI-E VAGY?
Te ocsmány féreg.
dehát mit tanultál az alkoholista értelmiségi apádtól, vagy az értelmiségi anyádtól, aki évekre lepasszolt a vidéki nagyanyádhoz? azt, hogy a taknyodat pólóba kell törölni, vagy élő adásba azt mondani egy nőnek, hogy leszajlak, majd elkezdeni vele verekedni, a többi ember előtt??? ettől képzeled magad többnek, mint egy proli?
Az őszinteség jegyében ugye te is bemutatod a recskavideódat az ismerkedés kezdetén?
Te viszont úri budai hajléktalan leszel hamarosan.
Evidenciákat...
Tévedsz. Pesti.
ez azért egy kicsit visszás, tekintve hogy jelenleg egy lecsúszott egzisztencia vagy, akinek menekülnie kell a hatóságok elől. testi-lelki egészséged megromlott, barátaid nincsenek, szó szerint a hajléktalan lét fenyeget. egyre növekvő tartozásokból tudod csak eltartani magad. akkor hadd kérdezzek már rá: mi különbséget látsz egy borsodi proli és saját magad között? azt, hogy ők ebbe születtek, te meg áldozatos munkával küzdötted le magad idáig?
Neopúp, ugye te is azt gondoltad magadról az amerikai filmek hatására, hogy a 18 éves koráig szarrá szopatott gyerekból shikeres milliárdos vadászbika lesz, akinek a faszát minden nő rajongással fogja szopni?
De hát senki nem nő ki semmilyen gyermekkori környezetet. Ugye?
Borsodi Világos lebegett a szeme előtt. A söröcske jó, a söröcskétől bátornak és viccesnek érzi magát az értelmiségi úri fiú.
Ezért még olyat baszok a púpodra, hogy a tyúkmelleden fog kijönni. Egyébként már intézem neked a Blahát, ott majd kiselőadást tarthatsz a többi csövesnek, már ha nem az első mondatok után gyújtanak fel a gecibe.
Nyíregyháza Szabolcs-Szatmár Bereg megye, te ultraproli, neveletlen, álmagyar tahó.
a vasutas lenne az értelmiségi?
a kommunizmusban-rákosi rendszerben csak a legmegbízhatóbb bolsevikok lehettek értelmiségiek...
te büszke komcsiivadék.
és a hír tv ennek a faszát szopja?
hát gratulálok.
De miért pont a Blaha? Jöhetne a Moszkvára, mert akkor egyrészt elmondhatná, hogy újépítésű helyen lakik Budán, másrészt minden nap belerúghatnék egyet, amikor arrafelé megyek.
szerintem gabucinora gondolt.
Stílusosabb lenne Ózdon az Október Huszonharmadika Tér.
És ebből mi következik? Andi egy sikeres, önálló, hobbijának élő vállalkozó lett, te pedig egy lecsúszott alkesz. A predesztinációs elméleted alapján ennek nem fordítva kellett volna történnie?
Azért hihetetlen, hogy Andinak az emléke ennyi idő után is ki tudja provokálni belőled, hogy egész nap itt dühöngj és gyűlölködj. Azért ezek a kommentjeid szerencsére meg vannak őrizve, hogy amikor a világ ismét elkezd agyba-főbe szopatni, te meg értetlenül pislogsz, hogy "ezt most miért kapom?", akkor odarakhatók a kismajmozásaid, és hasonlók mellé, megmutatva, hogy miért ennyire kegyetlen az univerzum.
Lehet utca 19 vagy Kartács 7? Ez utóbbi már biztos nem.
Megkérdeztem tőle, mit szól a férje és a gyerekek, hogy távol van. És mondta, hogy egyik sincs. És innentől adta magát a kérdés, mert közel 40 évesen furcsa, ha nincs gyereke egy nőnek.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ez amúgy hány üveg Glédától van?
Szociopata szörnyetegnek mondanálak, ha nem lennél nyomorék retard.
És neked 33 évesen (krisztusi korban) miért nincs feleséged és gyereked? Csak nem meleg vagy? Ja...
Amúgy mondjuk egy önhibáján kívül meddő nőnek tetted volna fel ezt a kérdést, tényleg, semmi illetlen nem lett volna benne. Sőt, még örült is volna neki, hogy felhozod a témát.
Mondom Újpest. IV. kerület, nem XIII. Új építésű, kívül sárga lakópark valami hülye nevű úton vagy utcában, a préri szélén. Talán még valamelyik cége is oda volt bejegyezve.
Káposztásmegyer? Ott vannak ilyen lakóparkszerű tömbök a késő-kádári panelek körül/között.
Fotó.
azt hittem, nem lepleznek le..........((
Akiket konkrétan gyűlölsz.
véjpjofi.....
b+, ezt felpontoztam, a minden alapot nélkülöző önbizalmadnak nincs határa. xD
Gyakorlott szoftverfejlesztő, aki nem képzi magát, aki nem találja az Apply gombot, akire egy kókler garázscégben is csak részfeladatokat lehetett rábízni, amit csak úgy-ahogy volt képes elvégezni?
*A 2-3 órás munkát egy hét alatt sem csinálta meg*
1.: Nem ezt ugattuk neked, hogy az alapokkal se vagy tisztában? Egy csomó ilyen "faszaságról" még nem is hallottál, amik nélkül természetesen szóba se fog veled állni egy magára valamit is adó cég
2.: A phpUnit például pont nem erre való, erre vannak más "faszaságok". A unit tesztek nem nyúlhatnak külső erőforráshoz, csak és kizárólag a PHP kód helyességének ellenőrzésére valók. De többet nem segítek, legyen elég annyi, hogy nap mint nap kiderül, hogy mekkora gányoló kókler vagy.
a gyakorlott szoftverfejlesztő nem 1500 forintos bruttó órabérért dolgozik, mint te.
minek találod ki magadról ezeket a meséket, űrdiplomata? megmondták a groteszkesek, hogy csak kisebb feladatokat bíztak rád, és inkább az adatrögzítő a neked való munkakör, mint a programozó.
még hogy szoftverfejlesztő.:)))))
és kurva nagy sírógörcsök
Ez nem csak előttünk kurva nagy beégés. Én meg vagyok róla győződve, hogy ő maga is elhiszi ezeket a hazugságokat. Tehát ha Solymári rábízza egy oldal háttérszinezését, akkor ő azt úgy érzékeli magában, hogy vezető pozícióban van egy projektben, egyenrangú partnerként. Ha szólnak neki, hogy túl sok a zsuruc meg a fész, akkor neki ebből az jön le, hogy de jó fej a főnök, hogy figyel az alkalmazottakra.
akkor egy gyakorlott szoftverfejlesztő lettem, ami pár héten belül Németországba utazik,
Ha par het mulva utazol akkor munkaba allsz kb dec 20-an. Utana nehany nap mulva Xmas es leall mindenki 2 hetre.
Megeri egy heti munkaert kimenni 2015-ben? Ennek semmi, de semmi ertelme.
Ennyi.
A jetivel béreltek egy új építésű lakást a semmi közepén, Káposztásmegyer mellett. Az albérletet ezer éve felmondták, nem valószínű, hogy oda került volna vissza a malac.
A címe egyébként ez volt:
1048 Budapest, Csíksomlyó utca 2. I. ép. A. lház. G 2.
Mai napig az Athicat Bt. székhelye.
Kit érdekel? Hol a kód, zsidó?
Sodinak tök mindegy hol karácsonyozik Andi nélkül
Az nem biztos, hogy pontosan ugyanazt a lakást vették meg farkasanyóék, de amennyit a műsorból láttam, a lakópark ugyanaz.
Gyakorlott szoftverfejlesztő vagy? Ez furcsa, hiszen alapfogalmakkal nem vagy tisztában, a kódod egy 10 évvel ezelőtti kezdőéhez hasonlít, az egyetlen főnököd is megmondta, hogy nem bízna rád programozást, mert nem értesz hozzá, és gombokért dolgozol. Te egy lecsúszott, eltartott, beteges kis gyernőtt lettél, Endre. És ezzel még Vera néni is egyet ért.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Saját maga mondta, hogy addig nem néz utána valaminek, amíg arra nincs szükség. Ergo semmi önmotiválás, csak a kényszer hajtja előre. Ez az igazi szar proli ismérve. Mint mikor valaki 2015-ben egy fejlett országban azt mondja, hogy nem tud elküldeni egy e-mailt normálisan. Lásd: Orsós Viktor.
Az a videó...
Elítélve?
Mészárszék?
Kaufmanndilkönnyek?
Szevasztok, hírtvsek, ha már így olvastok, lehet gyakorlati jegyet is szerezni malacz-szopatással, Hahó!
nekem a linken valami rablógyilkosság tettese jön be, nem árti.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Általában legalább 4 nagyszülője van az embernek, meg két szülője. Neked valami önmegtermékenyítő nagyapád vagy nagymamád volt? Mert akkor érthető miért lettél genetikailag is hulladék. Belterjesség...
Egyre erősebben hiszem, hogy mindennek a matyarázata a kartács utcai romhalmaz, asszem Jövő Héten valahogy szerzek egy tulajdoni lapot.
Takarneten elérhető, minden egy ezres/db. Ha bemész a földhivatalba, akkor viszont űrlap kitöltés és szig.szám.
az asap kód az informatikai repcsiiiii
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Csaladi problemai vannak, te erzeketlen zsido!
* pr*
Üffélhitelesitési tanusitvány nélkül nemmegyen a takarnet, valami szobafestőirodára leszen szükségem, akinek már van hivatalbol ilyen diszperzitkeverője.
1. Nekünk nem dolgozik asodi. Mondjuk másnak sem :)
2. Nem éri meg copypastelni, ha látszik az összképen, hogy gányhalom és kóklermunka, akkor fél perc alatt lehet megtalálni, honnan lopta a kód normális részét, és egyből megy a kukába. Mondjuk amúgy is... :)
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Téged elnézve azért lehettek gondok azzal az értelmiségi neveléssel.
töppedt buzigolyók
Nov 25, 2015 14:27:52
Egyébként mégsem Berlinbe utazok, hanem máshova.
De mesélni nem fogok róla :)
Na meló, csá.
De mesélni nem fogok róla :)
Na meló, csá.
Te pontosan oda utazol, ahova Veráék kiküldenek ingyen melóra. Ha Tiszavasváriba küldenek, oda. Ha Timbuktuba, akkor meg oda.
Mondd, nem furcsa, hogy az eltartóid rabszolgaként küldözgetnek ide meg oda? A szilaj paripát?
Nov 25, 2015 14:27:52
broni
Nov 25, 2015 14:28:47
Jó reggelt, Professzor Úr! Melós lesz a mai este is a xanax-gyárban?
én csak fogyasztó vagyok.........))
Nov 25, 2015 14:28:47
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 25, 2015 14:29:18
x48)
Az illető élete végégig az marad, ami az első 18 évében körülvette. Mindig.
akkor mesélj, téged mi vett körül? egy szétesett család, az alkoholista apád és a drogos haverjai, anyád évekre lepasszolt vidékre.
mesélj, hogy te mitől vagy jobb, mint egy borsodi proli?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 25, 2015 14:31:27
x48)
be ne meséld már, hogy színházba jártál anyádékkal, és esténként szépirodalmat olvastak neked! nálad nagyobb proli nem is létezik, te műveletlen, neveletlen tuskó! :))))
sodika
Nov 25, 2015 14:34:43
Nem csak mindkét szülőm, de mind a nagy nagyszülőm értelmiségi foglalkozású volt.
Nekem Andi-féle profil többé ne szélhámoskodjanak, hogy ők kinőttek onnan, mert marhaság. Senki nem nő ki semmilyen gyermekkori környezetet. Hazugság.
Soha.
Senki.
Nekem Andi-féle profil többé ne szélhámoskodjanak, hogy ők kinőttek onnan, mert marhaság. Senki nem nő ki semmilyen gyermekkori környezetet. Hazugság.
Soha.
Senki.
Nov 25, 2015 14:34:43
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 25, 2015 14:35:08
x48)
sneci, a borsodi prolikurva is a pólójába törli a taknyát, ahogy te, a nemproli csúcsértelmiségi nemkismajom?
otthon úgy tanították neked a királyi etikettet, hogy a metróperonon talált pizzát eltartott kisujjal illik megzabálni?
otthon úgy tanították neked a királyi etikettet, hogy a metróperonon talált pizzát eltartott kisujjal illik megzabálni?
Schwezoff Dávid
Nov 25, 2015 14:36:00
Mostantól új ismeretségek kezdetén az illetőt kifaggatom, honnan jött, hol nevelkedett, milyen körülmények között töltötte fiatalságát,
Te - saját állításod szerint - először azt kérdezted meg Krizsai Anditól, hogy a BUZI-E VAGY?
Te ocsmány féreg.
Nov 25, 2015 14:36:00
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 25, 2015 14:37:55
x48)
Nem csak mindkét szülőm, de mind a nagy nagyszülőm értelmiségi foglalkozású volt.
Soha.
Senki.
Soha.
Senki.
dehát mit tanultál az alkoholista értelmiségi apádtól, vagy az értelmiségi anyádtól, aki évekre lepasszolt a vidéki nagyanyádhoz? azt, hogy a taknyodat pólóba kell törölni, vagy élő adásba azt mondani egy nőnek, hogy leszajlak, majd elkezdeni vele verekedni, a többi ember előtt??? ettől képzeled magad többnek, mint egy proli?
kínzó kérdés
Nov 25, 2015 14:38:19
Mindegy, nincsenek csodák, az a lényeg.
Ezt egy életre megjegyzem.
Mostantól új ismeretségek kezdetén az illetőt kifaggatom, honnan jött, hol nevelkedett, milyen körülmények között töltötte fiatalságát, és ha olyan emberrel, aki két napja jött onnan, nem kezdenék, akkor akkor sem kezdek az illetővel, ha több évtizede jött onnan, mert ő az, ami.
Mindenki az marad, ahonnan jött.
Mindenki.
Nincsenek csodák, és minen más mese.
Mostantól új ismeretségek kezdetén az illetőt kifaggatom, honnan jött, hol nevelkedett, milyen körülmények között töltötte fiatalságát, és ha olyan emberrel, aki két napja jött onnan, nem kezdenék, akkor akkor sem kezdek az illetővel, ha több évtizede jött onnan, mert ő az, ami.
Mindenki.
Az őszinteség jegyében ugye te is bemutatod a recskavideódat az ismerkedés kezdetén?
Nov 25, 2015 14:38:19
Schwezoff Dávid
Nov 25, 2015 14:38:22
[quote=sodika] Senki nem nő ki semmilyen gyermekkori környezetet. /quote]
Öngól-rovat!
BUNKIBANK. Kukifogdosás.
Öngól-rovat!
BUNKIBANK. Kukifogdosás.
Nov 25, 2015 14:38:22
evidenciák
Nov 25, 2015 14:39:47
"Nem megy, mit nem értesz azalatt, hogy nem megy?"
Édes istenem.
Borsodi prolikka sose kezdjetek.
Tölthet nyugaton bármennyi időt, szaros borsodi proli marad.
Édes istenem.
Nov 25, 2015 14:39:47
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 25, 2015 14:41:50
x48)
Csóka Endre A Wikipedia vajon miért állítja, hogy a "szia" szó 1952-ben keletkezett?
Tetszik · Válasz · november 23., 11:01
Tolvajkéregetők Mert zsidók írják.
Tetszik · Válasz · 1 · november 23., 23:36
Schwezoff Dávid
Nov 25, 2015 14:45:24
Csóka Endre A Wikipedia vajon miért állítja, hogy a "szia" szó 1952-ben keletkezett?
Evidenciákat...
Nov 25, 2015 14:45:24
Blaha Lujza Tér
Nov 25, 2015 14:47:20
Tévedsz. Pesti.
Nov 25, 2015 14:47:20
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 25, 2015 14:47:29
x48)
sneci, te ezt a sok hazudozást az értelmiségi családodtól tanultad, amit folyamatosan előadsz az ügyfeleidnek? anyád mondta, hogy a lustaságod helyett hivatkozz családi gondokra, és hogy nem tudtál gép elé kerülni?
töppedt buzigolyók
Nov 25, 2015 14:48:47
Soha.
Senki.
Soha.
Senki.
ez azért egy kicsit visszás, tekintve hogy jelenleg egy lecsúszott egzisztencia vagy, akinek menekülnie kell a hatóságok elől. testi-lelki egészséged megromlott, barátaid nincsenek, szó szerint a hajléktalan lét fenyeget. egyre növekvő tartozásokból tudod csak eltartani magad. akkor hadd kérdezzek már rá: mi különbséget látsz egy borsodi proli és saját magad között? azt, hogy ők ebbe születtek, te meg áldozatos munkával küzdötted le magad idáig?
Nov 25, 2015 14:48:47
banshee
(
x24)
Nov 25, 2015 14:52:23
x24)
Soha.
Senki.
Soha.
Senki.
Neopúp, ugye te is azt gondoltad magadról az amerikai filmek hatására, hogy a 18 éves koráig szarrá szopatott gyerekból shikeres milliárdos vadászbika lesz, akinek a faszát minden nő rajongással fogja szopni?
De hát senki nem nő ki semmilyen gyermekkori környezetet. Ugye?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 25, 2015 14:53:31
x48)
sneci, te annyira proli vagy, hogy még azt sem tudod, hogy andi nem borsodi, hanem nyírségi. ennyi műveltséged sincs, tahó.
Schwezoff Dávid
Nov 25, 2015 14:55:46
sneci, te annyira proli vagy, hogy még azt sem tudod, hogy andi nem borsodi, hanem nyírségi. ennyi műveltséged sincs, tahó.
Borsodi Világos lebegett a szeme előtt. A söröcske jó, a söröcskétől bátornak és viccesnek érzi magát az értelmiségi úri fiú.
Nov 25, 2015 14:55:46
Univerzum
Nov 25, 2015 14:57:28
Mindegy, nincsenek csodák, az a lényeg.
Mindenki.
Mindenki.
Ezért még olyat baszok a púpodra, hogy a tyúkmelleden fog kijönni. Egyébként már intézem neked a Blahát, ott majd kiselőadást tarthatsz a többi csövesnek, már ha nem az első mondatok után gyújtanak fel a gecibe.
Nov 25, 2015 14:57:28
Schwezoff Dávid
Nov 25, 2015 14:57:46
Faszbook öngól rovat ismét:
Farkas Endre Kiss
36 perce · Budapest ·
Vihar a biliben.
Ezek teljesen ártalmatlan viccelődések.
Meg kell tanulni lenyelni
Farkas Endre Kiss
36 perce · Budapest ·
Vihar a biliben.
Ezek teljesen ártalmatlan viccelődések.
Meg kell tanulni lenyelni
Nov 25, 2015 14:57:46
tigris
Nov 25, 2015 15:05:59
"Nem megy, mit nem értesz azalatt, hogy nem megy?"
Édes istenem.
Édes istenem.
Nyíregyháza Szabolcs-Szatmár Bereg megye, te ultraproli, neveletlen, álmagyar tahó.
Nov 25, 2015 15:05:59
tigris
Nov 25, 2015 15:09:36
Soha.
Senki.
Soha.
Senki.
a vasutas lenne az értelmiségi?
a kommunizmusban-rákosi rendszerben csak a legmegbízhatóbb bolsevikok lehettek értelmiségiek...
te büszke komcsiivadék.
Nov 25, 2015 15:09:36
tigris
Nov 25, 2015 15:11:56
és a hír tv ennek a faszát szopja?
hát gratulálok.
Nov 25, 2015 15:11:56
Zsery
Nov 25, 2015 15:14:39
Tévedsz. Pesti.
De miért pont a Blaha? Jöhetne a Moszkvára, mert akkor egyrészt elmondhatná, hogy újépítésű helyen lakik Budán, másrészt minden nap belerúghatnék egyet, amikor arrafelé megyek.
Nov 25, 2015 15:14:39
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 25, 2015 15:15:15
x48)
szerintem gabucinora gondolt.
Schwezoff Dávid
Nov 25, 2015 15:18:35
Stílusosabb lenne Ózdon az Október Huszonharmadika Tér.
Nov 25, 2015 15:18:35
Sárkány
Nov 25, 2015 15:20:27
Soha.
Senki.
Soha.
Senki.
És ebből mi következik? Andi egy sikeres, önálló, hobbijának élő vállalkozó lett, te pedig egy lecsúszott alkesz. A predesztinációs elméleted alapján ennek nem fordítva kellett volna történnie?
Azért hihetetlen, hogy Andinak az emléke ennyi idő után is ki tudja provokálni belőled, hogy egész nap itt dühöngj és gyűlölködj. Azért ezek a kommentjeid szerencsére meg vannak őrizve, hogy amikor a világ ismét elkezd agyba-főbe szopatni, te meg értetlenül pislogsz, hogy "ezt most miért kapom?", akkor odarakhatók a kismajmozásaid, és hasonlók mellé, megmutatva, hogy miért ennyire kegyetlen az univerzum.
Nov 25, 2015 15:20:27
-
Nov 25, 2015 15:22:49
Engem az új malacól arra az újpesti címre emlékeztet, ahol pogival lakott régebben. Nemrég valaki beírta a pontos címet, csak nem találom.
Nov 25, 2015 15:22:49
sodika
Nov 25, 2015 15:29:20
Sárkány:
Én nem "lettem" senki, vagy ha lettem, akkor egy gyakorlott szoftverfejlesztő lettem, ami pár héten belül Németországba utazik, hogy a továbbiakban ott vesse be a szakmai felkészültségét, illetve kamatoztassa az önfejlődésre vonatkozó elhivatottságát.
Én nem "lettem" senki, vagy ha lettem, akkor egy gyakorlott szoftverfejlesztő lettem, ami pár héten belül Németországba utazik, hogy a továbbiakban ott vesse be a szakmai felkészültségét, illetve kamatoztassa az önfejlődésre vonatkozó elhivatottságát.
Nov 25, 2015 15:29:20
sodika
Nov 25, 2015 15:30:28
Te ocsmány féreg.
Te ocsmány féreg.
Megkérdeztem tőle, mit szól a férje és a gyerekek, hogy távol van. És mondta, hogy egyik sincs. És innentől adta magát a kérdés, mert közel 40 évesen furcsa, ha nincs gyereke egy nőnek.
Nov 25, 2015 15:30:28
Schwezoff Dávid
Nov 25, 2015 15:30:39
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2015%2F11%2F25%2Fszlovakia_perverz_szeklet_nok_tamadas_elfogas%2F
Broni???
"
Saját magát is bekente a kakival, ez lett a veszte
Április közepe óta keresték a szlovák rendőrök a férfit, aki nőket támad meg és ken össze.
"
Broni???
"
Április közepe óta keresték a szlovák rendőrök a férfit, aki nőket támad meg és ken össze.
"
Nov 25, 2015 15:30:39
sodika
Nov 25, 2015 15:31:20
"És a férjed meg a gyerekek hogy viselik, hogy ilyen hosszan távol vagy?"
Egy 38 éves nőnek tök releváns kérdés, semmi illetlen nincs benne.
Nov 25, 2015 15:31:20
Schwezoff Dávid
Nov 25, 2015 15:32:11
Sárkány:
Ez amúgy hány üveg Glédától van?
Nov 25, 2015 15:32:11
Schwezoff Dávid
Nov 25, 2015 15:35:12
Szociopata szörnyetegnek mondanálak, ha nem lennél nyomorék retard.
Nov 25, 2015 15:35:12
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 25, 2015 15:36:34
x9)
És neked 33 évesen (krisztusi korban) miért nincs feleséged és gyereked? Csak nem meleg vagy? Ja...
Amúgy mondjuk egy önhibáján kívül meddő nőnek tetted volna fel ezt a kérdést, tényleg, semmi illetlen nem lett volna benne. Sőt, még örült is volna neki, hogy felhozod a témát.
-
Nov 25, 2015 15:39:39
Mondom Újpest. IV. kerület, nem XIII. Új építésű, kívül sárga lakópark valami hülye nevű úton vagy utcában, a préri szélén. Talán még valamelyik cége is oda volt bejegyezve.
Nov 25, 2015 15:39:39
mindegy
Nov 25, 2015 15:40:52
hányszor sírtál ma sneci?
Nov 25, 2015 15:40:52
Schwezoff Dávid
Nov 25, 2015 15:45:29
Káposztásmegyer? Ott vannak ilyen lakóparkszerű tömbök a késő-kádári panelek körül/között.
Fotó.
Nov 25, 2015 15:45:29
broni
Nov 25, 2015 15:59:33
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2015%2F11%2F25%2Fszlovakia_perverz_szeklet_nok_tamadas_elfogas%2F
Broni???
"
"
Broni???
"
"
azt hittem, nem lepleznek le..........((
Nov 25, 2015 15:59:33
-
Nov 25, 2015 15:59:36
Soha.
Senki.
Soha.
Senki.
Akiket konkrétan gyűlölsz.
Nov 25, 2015 15:59:36
sodika
Nov 25, 2015 16:00:26
De hogy ez a PHPUnit milyen faszaság.
Eddig csomó időt elbasztam arra, hogy próbálgattam, jó-e, amit csinálok, formokat töltögettem, meg ilyenek. Mostantól tudom nyomni egyetlen gombnyomással, ha ügyesen megtervezem.
Hogy mik vannak. :D
Na meló, csá.
Eddig csomó időt elbasztam arra, hogy próbálgattam, jó-e, amit csinálok, formokat töltögettem, meg ilyenek. Mostantól tudom nyomni egyetlen gombnyomással, ha ügyesen megtervezem.
Na meló, csá.
Nov 25, 2015 16:00:26
-
Nov 25, 2015 16:01:34
Huuu asodi ezentúl csak értelmiségiekkel barátkozik. Sodi pl. a tőrpe vagy Hermán is értelmiségi? Na találj ki v.mi okos magyarázatot. Pl kvázi értelmiségi mert veled barátkozik.
Nov 25, 2015 16:01:34
tigris
Nov 25, 2015 16:01:46
Na meló, csá.
Na meló, csá.
véjpjofi.....
Nov 25, 2015 16:01:46
broni
Nov 25, 2015 16:18:16
sodi, kend be magad szarral,és menjél be a munkaügyi minisztériumba!!!!!
Nov 25, 2015 16:18:16
Univerzum
Nov 25, 2015 16:22:24
Sárkány:
b+, ezt felpontoztam, a minden alapot nélkülöző önbizalmadnak nincs határa. xD
Nov 25, 2015 16:22:24
banshee
(
x24)
Nov 25, 2015 16:23:33
x24)
Sárkány:
Gyakorlott szoftverfejlesztő, aki nem képzi magát, aki nem találja az Apply gombot, akire egy kókler garázscégben is csak részfeladatokat lehetett rábízni, amit csak úgy-ahogy volt képes elvégezni?
-
Nov 25, 2015 16:31:51
Na ebben szerepel kiemelve a monitortolvaj címe szerintem. Csekkoljátok Google térképen.
Szerző: - Oct 29, 2015 22:24:56 Válasz vote up vote down (5)
Az Athicat Bt. még mindig a 1048 Budapest, Csíksomlyó utca 2. I. ép. A. lház. G 2. címre van bejegyezve. Talán a műsort régebb óta követők emlékeznek, hogy ez volt az a bizonyos szuperluxus lakópark, ahol a malac együtt lakott Pogival, mielőtt szétmentek volna. Érdekes információ, hogy a hely Káposztásmegyer és egyben a város szélén is van. Érthető, hogy a mélyproli Porksnak ez tökéletesen megfelelt, de érdekes, hogy a Gellért-hegyen felnőtt, felsőosztálybeli, zsidó Pogi miért ment bele abba, hogy ezen a borzasztó helyen éljenek. Az is érdekes, hogy a cég telephelye a mai napig, azaz a 2014. februárjában kezdeményezett felszámolásig itt lehetett.
Szerző: - Oct 29, 2015 22:24:56 Válasz vote up vote down (5)
Az Athicat Bt. még mindig a 1048 Budapest, Csíksomlyó utca 2. I. ép. A. lház. G 2. címre van bejegyezve. Talán a műsort régebb óta követők emlékeznek, hogy ez volt az a bizonyos szuperluxus lakópark, ahol a malac együtt lakott Pogival, mielőtt szétmentek volna. Érdekes információ, hogy a hely Káposztásmegyer és egyben a város szélén is van. Érthető, hogy a mélyproli Porksnak ez tökéletesen megfelelt, de érdekes, hogy a Gellért-hegyen felnőtt, felsőosztálybeli, zsidó Pogi miért ment bele abba, hogy ezen a borzasztó helyen éljenek. Az is érdekes, hogy a cég telephelye a mai napig, azaz a 2014. februárjában kezdeményezett felszámolásig itt lehetett.
Nov 25, 2015 16:31:51
gyakorlott szoftverfejles
Nov 25, 2015 16:42:31
Sárkány:
*A 2-3 órás munkát egy hét alatt sem csinálta meg*
Nov 25, 2015 16:42:31
Zulu
(
x15)
Nov 25, 2015 16:42:40
x15)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
1.: Nem ezt ugattuk neked, hogy az alapokkal se vagy tisztában? Egy csomó ilyen "faszaságról" még nem is hallottál, amik nélkül természetesen szóba se fog veled állni egy magára valamit is adó cég
2.: A phpUnit például pont nem erre való, erre vannak más "faszaságok". A unit tesztek nem nyúlhatnak külső erőforráshoz, csak és kizárólag a PHP kód helyességének ellenőrzésére valók. De többet nem segítek, legyen elég annyi, hogy nap mint nap kiderül, hogy mekkora gányoló kókler vagy.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 25, 2015 16:48:50
x48)
Sárkány:
a gyakorlott szoftverfejlesztő nem 1500 forintos bruttó órabérért dolgozik, mint te.
minek találod ki magadról ezeket a meséket, űrdiplomata? megmondták a groteszkesek, hogy csak kisebb feladatokat bíztak rád, és inkább az adatrögzítő a neked való munkakör, mint a programozó.
még hogy szoftverfejlesztő.:)))))
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 25, 2015 16:53:19
x48)
ezt mondta a főnök úr a sodiról. a sodiról.
Aszondja erre a fickó, hogy hát nem igazán tudott beilleszkedni a vállalati kultúrába, és gondjai voltak a munkaidővel meg a fegyelemmel, de ami munkát adtak neki, azt úgy azért megcsinálta, ha lassan is, meg néha bele kellett javítani utána. Kérdeztem tőle, hogy szerinte akkor alkalmas-e ilyen kis bonyolultságú munkára, mint az adatrögzítés. Igen, arra biztos alkalmas. És ha mondjuk programozási feladatokat is adnánk neki emellé? Arra nem biztos, hogy alkalmas, de ezt ő így nem tudja megmondani, mert ők csak részfeladatokat adtak az Endrének, ilyen kis apróságokat, amikre másnak nem volt ideje.
Aszondja erre a fickó, hogy hát nem igazán tudott beilleszkedni a vállalati kultúrába, és gondjai voltak a munkaidővel meg a fegyelemmel, de ami munkát adtak neki, azt úgy azért megcsinálta, ha lassan is, meg néha bele kellett javítani utána. Kérdeztem tőle, hogy szerinte akkor alkalmas-e ilyen kis bonyolultságú munkára, mint az adatrögzítés. Igen, arra biztos alkalmas. És ha mondjuk programozási feladatokat is adnánk neki emellé? Arra nem biztos, hogy alkalmas, de ezt ő így nem tudja megmondani, mert ők csak részfeladatokat adtak az Endrének, ilyen kis apróságokat, amikre másnak nem volt ideje.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 25, 2015 16:55:19
x48)
"gyakorlott szoftverfejlesztő"
vs.
"csak részfeladatokat adtak az Endrének, ilyen kis apróságokat, amikre másnak nem volt ideje."
mese vs. valóság. bizony.
vs.
"csak részfeladatokat adtak az Endrének, ilyen kis apróságokat, amikre másnak nem volt ideje."
mese vs. valóság. bizony.
tigris
Nov 25, 2015 16:56:57
sodi hívhatlak mostantól részfeladatnak?
mit takart ez? néha leküldtek a postára?
mit takart ez? néha leküldtek a postára?
Nov 25, 2015 16:56:57
Hiénaverő
(
x17)
Nov 25, 2015 16:59:45
x17)
Kávét kellett főznie Solymári főnökúrnak, meg néha szóltak hogy mossa el a kollégák otthagyott tányérjait a SoDI. A szoftverfejlesztő. A SoDI. Bizony.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 25, 2015 17:00:43
x48)
sneci, te még egy ilyen picsányi garázscégben is a legutolsó gányoló voltál, aki megcsinálja az alja munkát, amire másnak nincs ideje, de még azt is csak lassan, és hibákkal tudtad megcsinálni.
és ilyen előzmények után akarsz belépni a német munkaerőpiacra, gyakorlott szoftverfejlesztőnek hazudva magadat. nem kell hozzá sok ész, hogy az ember belássa, ebből kurva nagy bukás lesz.
és ilyen előzmények után akarsz belépni a német munkaerőpiacra, gyakorlott szoftverfejlesztőnek hazudva magadat. nem kell hozzá sok ész, hogy az ember belássa, ebből kurva nagy bukás lesz.
banshee
(
x24)
Nov 25, 2015 17:03:14
x24)
sneci, te még egy ilyen picsányi garázscégben is a legutolsó gányoló voltál, aki megcsinálja az alja munkát, amire másnak nincs ideje, de még azt is csak lassan, és hibákkal tudtad megcsinálni.
és kurva nagy sírógörcsök
A SODI
Nov 25, 2015 17:05:06
Rágalom, hogy a főnökök ne lennének tökéletesen elégedettek a munkámmal. Egy példa a többszáz közül:
Feladó: (főnök)
Címzett: SoDI
Dátum: 2010. december 15., 23:57
Köszönöm.
Eredeti üzenet:
Mellékelten küldöm a múlt hónapra ígért kódot. Elnézést a kis csúszásért, de sajnos édesapám súlyos betegsége miatt éjjel-nappal mellette kellett lennem, és ilyenkor nálam első a család.
Feladó: (főnök)
Címzett: SoDI
Dátum: 2010. december 15., 23:57
Köszönöm.
Eredeti üzenet:
Mellékelten küldöm a múlt hónapra ígért kódot. Elnézést a kis csúszásért, de sajnos édesapám súlyos betegsége miatt éjjel-nappal mellette kellett lennem, és ilyenkor nálam első a család.
Nov 25, 2015 17:05:06
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 25, 2015 17:07:29
x48)
szerintem az utóbbi évek legnagyobb trollkodása volt a groteszkes hívás. mindig azok a trollkodások jelentik a legnagyobb találatot, ahol az alany külvilág előtt sokáig fenntartott hazugságai omlanak össze. és most egy pillanat alatt omlott össze a mese a gyakorlott programozóról, akire egész projekteket bízott rá a főnök úr.
kiderült, hogy a legutolsó vérpistike volt a főnök úr szemében, és csak jelentéktelen részfeladatokat bízott rá.
nem is csodálom, hogy ezek után Soha többet nem írok ide időszak jön. kurva nagy beégés ez neki a trollok előtt.
kiderült, hogy a legutolsó vérpistike volt a főnök úr szemében, és csak jelentéktelen részfeladatokat bízott rá.
nem is csodálom, hogy ezek után Soha többet nem írok ide időszak jön. kurva nagy beégés ez neki a trollok előtt.
töppedt buzigolyók
Nov 25, 2015 17:15:55
szerintem az utóbbi évek legnagyobb trollkodása volt a groteszkes hívás. mindig azok a trollkodások jelentik a legnagyobb találatot, ahol az alany külvilág előtt sokáig fenntartott hazugságai omlanak össze. és most egy pillanat alatt omlott össze a mese a gyakorlott programozóról, akire egész projekteket bízott rá a főnök úr.
Ez nem csak előttünk kurva nagy beégés. Én meg vagyok róla győződve, hogy ő maga is elhiszi ezeket a hazugságokat. Tehát ha Solymári rábízza egy oldal háttérszinezését, akkor ő azt úgy érzékeli magában, hogy vezető pozícióban van egy projektben, egyenrangú partnerként. Ha szólnak neki, hogy túl sok a zsuruc meg a fész, akkor neki ebből az jön le, hogy de jó fej a főnök, hogy figyel az alkalmazottakra.
Nov 25, 2015 17:15:55
Molnár Fucks Endre
Nov 25, 2015 17:18:20
akkor egy gyakorlott szoftverfejlesztő lettem, ami pár héten belül Németországba utazik,
Ha par het mulva utazol akkor munkaba allsz kb dec 20-an. Utana nehany nap mulva Xmas es leall mindenki 2 hetre.
Nov 25, 2015 17:18:20
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 25, 2015 17:22:50
x48)
a sodi fél a rendes munkahelyektől, ahol rendes követelmények vannak, hajtani, produkálni kell naponta. ezeket ő versenyistállónak hívja, és retteg attól, hogy ilyen helyre kerül. a sodi abban reménykedik, hogy egy gyengécske céghez kerül, ahol elnézik neki is a gyengeségeit, és ahol a sarokban elbújva alibizgethet. a sodi túlélni akar. a sodi.
sodileaks
(
x10)
Nov 25, 2015 17:23:40
x10)
Nov 25, 2015 17:23:40
De miért pont a Blaha? Jöhetne a Moszkvára, mert akkor egyrészt elmondhatná, hogy újépítésű helyen lakik Budán
pontosan ezt mondatná vele az autiköd generátor. Nov 25, 2015 17:23:40
Lokalizáló Lajos
Nov 25, 2015 17:24:07
Engem az új malacól arra az újpesti címre emlékeztet, ahol pogival lakott régebben. Nemrég valaki beírta a pontos címet, csak nem találom.
A jetivel béreltek egy új építésű lakást a semmi közepén, Káposztásmegyer mellett. Az albérletet ezer éve felmondták, nem valószínű, hogy oda került volna vissza a malac.
A címe egyébként ez volt:
1048 Budapest, Csíksomlyó utca 2. I. ép. A. lház. G 2.
Mai napig az Athicat Bt. székhelye.
Nov 25, 2015 17:24:07
Lokalizáló Lajos
Nov 25, 2015 17:31:11
Nem csinált senki screenshotot arról, ahogy a malac belép a jelenlegi ól ajtaján? Esetleg fent van már valahol a videó?
Nov 25, 2015 17:31:11
software developer
Nov 25, 2015 17:44:25
A kukoricazabáló a cégben már nincs, csak Juhász István és Robin. A Kartácsba és a Terézbe is be volt már jelentve a cég. Amúgy azt nem értem, hogy a végrehajtást 2009-ben indították el, hogy nincs még megszüntetve a cég? Ráadásul ez a Juhász István egy hajléktalan szállóra van bejelentve. BMSZKI Átmeneti Szálló 1096 Budapest Táblás u. 31.
Nov 25, 2015 17:44:25
software developer
Nov 25, 2015 17:53:07
Lehet fel kellene kérdezni Juhász urat, hogy mennyit kapott, hogy a nevére vegye Heléntől és Porkstól a céget. Robi sem csinálhatta ingyen. Egyszerre volt tagváltozás tavaly.
Nov 25, 2015 17:53:07
software developer
Nov 25, 2015 17:54:11
*Robin
Nov 25, 2015 17:54:11
Kétujjas sasfogás
Nov 25, 2015 18:12:07
Soha.
Senki.
Soha.
Senki.
Kit érdekel? Hol a kód, zsidó?
Nov 25, 2015 18:12:07
banshee
(
x24)
Nov 25, 2015 18:15:07
x24)
A szpítsoppban! Szpítsopp! Klapka!
-
Nov 25, 2015 18:17:26
Sodinak tök mindegy hol karácsonyozik Andi nélkül
Nov 25, 2015 18:17:26
broni
Nov 25, 2015 18:21:45
sodi, ugorj latrinába!!!!!!!!!!!
Nov 25, 2015 18:21:45
-
Nov 25, 2015 18:28:20
Az nem biztos, hogy pontosan ugyanazt a lakást vették meg farkasanyóék, de amennyit a műsorból láttam, a lakópark ugyanaz.
Nov 25, 2015 18:28:20
-
Nov 25, 2015 18:31:05
A lakópark neve egy brazil szappanoperát idéz: Homoktövis lakókert.
Nov 25, 2015 18:31:05
Riasztás
Nov 25, 2015 18:40:28
2015. november 28., szombat 21.30
2015. november 29., vasárnap 18.05
hirtv.hu/hirtv/elitelve-riasztas-1315427
Nov 25, 2015 18:40:28
kézműves cigánytej
Nov 25, 2015 18:59:04
Ideje rádolgozni megint kicsit a kettesre, csupa olyasmi történik, ami szürreális.
Megvették? Miből? Minek? Ezek az új lakások irreális áron vannak, 47nm 15-18 millió, kint a faxban..
És ez még csak a kakispakli felső lapja, egy jó állapotú kádárlakótelep szerencsésebb kialakítású lakása tud sok szempontból elfogadhatóbb lenni, mint ezek a rettenetes gyorsbagányolt újépítések.
Mi a túrót kezdenek ott a semmi közepén magukkal, két erősen idősödő angyalföldi proli?
Esetleg azért bérelték anno ott az ólat a pogácsával, mert már megvolt a közelben a szülők lakása(?), és a röfinek farkasmama közel legyen étellelletó, mosodai, és egyéb szolgálat gyanánt...hm.
Egyre erősebben hiszem, hogy mindennek a matyarázata a kartács utcai romhalmaz, asszem Jövő Héten valahogy szerzek egy tulajdoni lapot.
Megvették? Miből? Minek? Ezek az új lakások irreális áron vannak, 47nm 15-18 millió, kint a faxban..
És ez még csak a kakispakli felső lapja, egy jó állapotú kádárlakótelep szerencsésebb kialakítású lakása tud sok szempontból elfogadhatóbb lenni, mint ezek a rettenetes gyorsbagányolt újépítések.
Mi a túrót kezdenek ott a semmi közepén magukkal, két erősen idősödő angyalföldi proli?
Esetleg azért bérelték anno ott az ólat a pogácsával, mert már megvolt a közelben a szülők lakása(?), és a röfinek farkasmama közel legyen étellelletó, mosodai, és egyéb szolgálat gyanánt...hm.
Nov 25, 2015 18:59:04
töppedt buzigolyók
Nov 25, 2015 19:02:07
Recskás, megvan már a kód? Hol a kód? Mi lesz így az ASAP melócsával? Elsodikáztad ezt is?
Miért rúgtak ki a Groteszktől?
Miért rúgtak ki a Groteszktől?
Nov 25, 2015 19:02:07
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 25, 2015 19:15:02
x38)
Sárkány:
Gyakorlott szoftverfejlesztő vagy? Ez furcsa, hiszen alapfogalmakkal nem vagy tisztában, a kódod egy 10 évvel ezelőtti kezdőéhez hasonlít, az egyetlen főnököd is megmondta, hogy nem bízna rád programozást, mert nem értesz hozzá, és gombokért dolgozol. Te egy lecsúszott, eltartott, beteges kis gyernőtt lettél, Endre. És ezzel még Vera néni is egyet ért.
töppedt buzigolyók
Nov 25, 2015 19:22:54
Endre, amúgy miért nem kommentálod a Groteszkes referenciát? Felhívtad már Solymárit? Kihúztad már őket az önéletrajzodból? Komolyan, semmi hozzáfűznivalód nincs ahhoz, hogy a főnökurad gyakorlatilag egy kókler gányolónak nevezett burkoltan? Mekkora csicska vagy, Istenem :D :D :D
Nov 25, 2015 19:22:54
Schwezoff David
Nov 25, 2015 19:28:58
Sodi! Ez nem a te napod. Heted. Honapod. Evtizeded.
Nov 25, 2015 19:28:58
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 25, 2015 19:29:53
x38)
"önfejlődésre vonatkozó elhivatottság"
Csodaszép sodizmus, csak ugye hazugság. Soha nem voltál elhivatott, az önfejlődésed (lol) pedig kimerült abban, hogy egyre egzotikusabb helyeken akartad a faszodat beleverni a kamerába. Évek óta "programozol", mégis kókler gányoló maradtál. Évek óta kamerázol, mégsem tudod még egyenesen sem tartani azt a homályos lencséjű szart. Amid fejlődött, az a púpod és a sérved. Ehhez viszont semmi közöd, ezek maguktól nőttek ekkorára, te csak annyiban segítettél, hogy leszartad őket.
Csodaszép sodizmus, csak ugye hazugság. Soha nem voltál elhivatott, az önfejlődésed (lol) pedig kimerült abban, hogy egyre egzotikusabb helyeken akartad a faszodat beleverni a kamerába. Évek óta "programozol", mégis kókler gányoló maradtál. Évek óta kamerázol, mégsem tudod még egyenesen sem tartani azt a homályos lencséjű szart. Amid fejlődött, az a púpod és a sérved. Ehhez viszont semmi közöd, ezek maguktól nőttek ekkorára, te csak annyiban segítettél, hogy leszartad őket.
banshee
(
x24)
Nov 25, 2015 19:33:16
x24)
az önfejlődésre vonatkozó elhivatottság nem azt jelenti, hogy akkor tanul meg az ember valamit, amikor már a körmére ég és nem is azt hogy azokat a kódokat használja, amiket Mózes hozott le a kőtáblákon :-DDD
töppedt buzigolyók
Nov 25, 2015 19:37:32
"önfejlődésre vonatkozó elhivatottság"
Saját maga mondta, hogy addig nem néz utána valaminek, amíg arra nincs szükség. Ergo semmi önmotiválás, csak a kényszer hajtja előre. Ez az igazi szar proli ismérve. Mint mikor valaki 2015-ben egy fejlett országban azt mondja, hogy nem tud elküldeni egy e-mailt normálisan. Lásd: Orsós Viktor.
Nov 25, 2015 19:37:32
-
Nov 25, 2015 20:01:08
Az a videó...
Elítélve?
Mészárszék?
Kaufmanndilkönnyek?
Szevasztok, hírtvsek, ha már így olvastok, lehet gyakorlati jegyet is szerezni malacz-szopatással, Hahó!
Nov 25, 2015 20:01:08
broni
Nov 25, 2015 20:02:48
szerintem hót szar a hírtv
Nov 25, 2015 20:02:48
Haim
(
x10)
Nov 25, 2015 20:06:35
x10)
nekem a linken valami rablógyilkosság tettese jön be, nem árti.
Riasztás
Nov 25, 2015 20:07:54
- újratöltve (kolbásznak)
- mészárszék (disznóvágás)
Van humora a zsírtv-nek, csak olvasni kell a sorok között :)
- mészárszék (disznóvágás)
Van humora a zsírtv-nek, csak olvasni kell a sorok között :)
Nov 25, 2015 20:07:54
broni
Nov 25, 2015 20:09:09
[quote=Haim]nekem a linken valami rablógyilkosság tettese jön be, nem árti.[/quote
az lesz az)))))))))))))))
az lesz az)))))))))))))))
Nov 25, 2015 20:09:09
software developer
Nov 25, 2015 20:10:50
Nem csak mindkét szülőm, de mind a nagy nagyszülőm értelmiségi foglalkozású volt
Általában legalább 4 nagyszülője van az embernek, meg két szülője. Neked valami önmegtermékenyítő nagyapád vagy nagymamád volt? Mert akkor érthető miért lettél genetikailag is hulladék. Belterjesség...
Nov 25, 2015 20:10:50
broni
Nov 25, 2015 20:14:01
sodikaNem csak mindkét szülőm, de mind a nagy nagyszülőm értelmiségi fogyatékos volt
Nov 25, 2015 20:14:01
FH
Nov 25, 2015 20:15:32
Takarneten elérhető, minden egy ezres/db. Ha bemész a földhivatalba, akkor viszont űrlap kitöltés és szig.szám.
Nov 25, 2015 20:15:32
stressznélküli nyugi
Nov 25, 2015 20:15:50
Recskaboy valaha kész lesz az asap kód? Legalább télapóra?
Nov 25, 2015 20:15:50
Haim
(
x10)
Nov 25, 2015 20:18:11
x10)
az asap kód az informatikai repcsiiiii
Schwezoff David
Nov 25, 2015 20:39:40
Csaladi problemai vannak, te erzeketlen zsido!
* pr*
Nov 25, 2015 20:39:40
töppedt buzigolyók
Nov 25, 2015 20:40:26
Mivel teljesen nyilvánvaló, hogy nincs itt semmiféle ASAP próbamelócsá, ezért én azt gondolom, a púpos most épp ezerrel túrja a guglit meg a tutorialokat, hogy hogyan lehetne egy ilyen kódot összerakni. Aztán majd ide copypastel valami szart, és azt mondja, az az.
Nov 25, 2015 20:40:26
kézműves cigánytej
Nov 25, 2015 20:44:13
Üffélhitelesitési tanusitvány nélkül nemmegyen a takarnet, valami szobafestőirodára leszen szükségem, akinek már van hivatalbol ilyen diszperzitkeverője.
Nov 25, 2015 20:44:13
broni
Nov 25, 2015 20:46:05
mióta molnár fasz lobotomián esett áll, ne is érdemes bl-t nézni...tegnap is a roma mecccs.....
Nov 25, 2015 20:46:05
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 25, 2015 20:50:43
x38)
Mivel teljesen nyilvánvaló, hogy nincs itt semmiféle ASAP próbamelócsá, ezért én azt gondolom, a púpos most épp ezerrel túrja a guglit meg a tutorialokat, hogy hogyan lehetne egy ilyen kódot összerakni. Aztán majd ide copypastel valami szart, és azt mondja, az az.
1. Nekünk nem dolgozik asodi. Mondjuk másnak sem :)
2. Nem éri meg copypastelni, ha látszik az összképen, hogy gányhalom és kóklermunka, akkor fél perc alatt lehet megtalálni, honnan lopta a kód normális részét, és egyből megy a kukába. Mondjuk amúgy is... :)
-
Nov 25, 2015 20:52:02
Soha.
Senki.
Soha.
Senki.
Téged elnézve azért lehettek gondok azzal az értelmiségi neveléssel.
Nov 25, 2015 20:52:02
126 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mindenki.
Endre, akkor légyszives mesélj már arról, hogy MAGADRÓL mit gondolsz ezen a téren. A tények azért makacs dolgok. Kvázi "úri" családból származol, és momentán nincs egy bilid, amibe pisálj, és egy ablakod, amin kiöntsd. Ha érted a célzást.