Adok érte 50 eurót! xD
szar wars-ra nincs????
ja, igaz.....pld. barbi.....
A nedves, hideg földre rábaszott egy szigeteletlen, fa tetejű dobozt. Ez azért kiváló, mert nem csak szétrohad pár hét alatt, de be is ázik. Ha egy szellőztető mellé fekszik egy hajléktalan, akkor nem fagy meg, ebben a penészgyárban igen, és meg is betegszik. Mint a penészkirály Sodi Bejlintündéjmeseojszágban.
Azt pedig tényleg jó lenne felfogni, hogy nem hogy házat építeni, de még lakókocsit vagy sátrat felállítani is szigorúan tilos közterületen, és az első alkalommal fogják elbontani az egészet a gecibe, a csövest jól megbüntetve. Ez a féreg Bécigány tényleg bárkin átgázol, hogy reflektorfénybe kerüljön.
HAZUDSZ!!! Németországban nem mutyigazdaság van, és nem a pénztárosnő dönti el, hogy mit és mennyiért vált vissza a Deutsche Bahn. Miért hazudsz folyamatosan, zsidó?
Mert attól félt, hogyha leírja, hogy RGL az ebayen keresztül passzolta el, akkor megtaláljuk a hirdetést, és kiderül, hogy Hamburgba megy.
Persze a retard azért retard, hogy hülyeségeket csináljon, és RGL be is rakta a Facebookjára a hirdetést.
Az új német mobilszámával együtt xD
Szép találat, zsidó!
Közben el is ment az az 50 euró XD
www.facebook.com/racz.gabor.laszlo/videos/215903545408388/?pnref=story
Hova megy próbanapra Hamburgba a Sodi? Melyik céghez? Vajon megtalálják a trollok? A Sodi vagy a masztivideója ér előbb oda?
igen, ezt akartam is kérdezni, hogy megvan-e már a szakállas főnök úr, és odaért-e már a postaládájába a faszverő náci bemutatkozó anyaga.
nehogy már úgy kezdődjön a próbamelócsá, hogy nem tudják a cégnél, a titok nyitja a sodi átlagon felüli intim mérete.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Szerintem is. Plusz instant 50 ezer forint segítség minden Questor-károsultnak és jogi tanácsadás. Házfelújítás után megmaradt ereszcsatorna és régi rézlemezek. Lehet érte menni egyenesen a Farkastorki út 54-be!
Vicces, hogy a Farkastorki úton laknak a vén kommerek, mert Rocskai Jani bácsi és mélytorkoztatja a Farkast XD
20 perc, és nem miattam történt. :D
Volt két fasz, aki felszállt, majd indulás előtt leszállt.
Oszt nem tudta a legénység, hogy ez mi a fasz, és hogy hagytak-e kézipoggyászt, ami biztonsági okokból lenne gáz.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Farkas Endre Kiss 2 új fényképet töltött fel.
19 perce ·
Na, én közben megérkeztem a második német programozási próbameló (ezesetben pontosabban szólva: programozási teszttel egybekötött személyes állásinterjú) helyszínére, sokszáz kilométerre az előző helyszíntől. Arra számítottam, hogy a trollok intéznek nekem valami "igaz, hogy Ön az Iszlám Állam pedofil vezetője"-féle nemzetbiztonsági kikérdezést, de ez sajnos elmaradt. Kár, pedig tudtam volna gyakorolni a nyelvet. grin hangulatjel A nagy életképességemben viszont idefele jövet sikerült még a reptéren is eltévednem és szó szerint pánikba esnem, mert alaposan összezavart, hogy másik kapunál kellett beszállni, mint ami a jegyen szerepelt, és nem jutott eszembe ránézni az információs pultra, ahova a változást kiírták. Most meg az a legnagyobb gondom, hogy kajás vagyok, oszt fogalmam sincs, hol van itt valami olcsó kifőzde a szálloda közelében. Holnap meg az lesz fárasztó, hogy nincs követlen repülőjárat haza, átszállásal kell Peste jutnom. Ejnye, no, nehéz a szegény emberek élete.
dehát már 2 hete mondtam, hogy hamburgba mész.
Attól még, hogy én jól rejtem el az információkat
Hogy mit csinálsz?
Erre is csak azt tudom kérdezni, hogy minek jársz erre a fórumra?
Nem érkedel. :D
Andinek két dologban volt igaza.
1) Csak azért jártam kamerázni, mert nem tudtam magammal mit kezdeni (erről ezért is szoktam le)
2) Korábban azért történtek velem kellemetlenségek, mert a Facebook-on élem az életemet.
Na, EZ az a pillanat, amikor mindkettőt elvágom.
Én meg azt, hogy hol a Zsery 60 eurója (50 törzstartozás, 10 euro 1 éves kamat)?
Van pénz nagylábon menőzni németben?
Jogos.
EZZEL a pillanattal ezt is befejeztem.
csááá
Reeperbahn-hoz csóró vagyok. :D
Majd ha lesz itteni fizetésem :D :D :D :D :D :D
de vigye magával az összes értékét, nehogy a szállodában meglopják.
FürdŐk? Csak nem gőzfürdők, Recskaboy?
Nem kell hazudozni, zsidó. Tudjuk, hogy ideggörcsöt kaptál, és téged kellett leszedálni.
Soha többet nem írok ide
* ásít *
Ezt vehetjük coming outnak, a Sodi? Az első fizudból buzikurvákhoz akarsz menni?
Elmebeteg vagy, hétfő este már itt fogsz örömködni, hogy sikerült élve haza jutnod a távoli Németországból.
milyen kellemetlenségek történhettek a sodival? hiszen a trollok ártalmatlanok.
Valamelyik troll másolja már oda azt, amikor bevallotta, hogy még a wifire sem tudott csatlakozni! A hazug, szocionista kurva anyádat, púpos!
:D
kikötőhöz és Reeperbahn-hoz csóró a sodi még. :D
Mondjuk az első fizetést tuti ott ünnepelném meg, szegény kurvák nagyon el fognak ázni a pezsgőben :DDDD
Na csááá
tényleg nem írok ide már többé
Ez a mai nagy lecke volt. RGL meg hülye, vazz :D
Asszem, ha felvesznek, nem csak a Facebook közönsége elől, de talán még előle is eltitkolom :D EZEK UTÁN, vazz :)
na csáá
az lesz az! szép találat, zsidó!
úgy látom felkészültél a hamburgi buzikurvák tanyázó helyéből.
Szerencsére a tetves kis sodika nem szokott hazudozni.
Asszem, ha felvesznek, nem csak a Facebook közönsége elől, de talán még előle is eltitkolom :D EZEK UTÁN, vazz
a sodi bújkál mint egy patkány, bizony, a sodi
andinek? hamburgben? az lesz majd a nagy szám, amikro nem hogy nem fogod tudni azt a pár nyelvet, majd még keverd is őket
De attól még lehetnek ott neked való buzikurvák. Bár te max. RGL-nek fogsz kézimunkázni egy kiadós guberálás után.
Professzor úr, akkor innen hamar meglesz a cég, nem? Nem tudná idézni az emailt? Több troll hatékonyabban keres, és akkor reggel várhatná a púpost egy jó fajta felkérdezés.
Ilyet csinált asodi? Hát egy nagy balfasz sodi asodi...
Én kinézem belőle, hogy beugrott szelfizni egyet egy másik szállóba, aztán nem is ott száll meg.
De persze nem biztos, hogy ilyen rafinált asodi.
itt is van:
Hi Endre,
you find enclosed your XX ticket from ZZ to Budapest on XX.12.15. We can take care of the XXX
I also booked a hotel room at the YY close to XZ and already payed for it. Don't hesitate to contact me, if you have further questions regarding your interview or travel details.
You will find our office at ZZZ in a nice courtyard. The reception as well as the IT office is in the building on the XXX. ZZ and XX are looking forward to meeting you on Monday at 10am.
Ő ott a best retard, szóval a köszöntése már megvan.
németes trollok, Hahó!
szíriai zászlós képek a fb-n!
Legyen az az első, hogy a torkodat vágod el. Bölcs lépés lenne.
Ugyan, a SoDI-nak már ahhoz is nagy bátorság kell, hogy a saját szállodájába bemenjen és elmakogja, hogy mit akar :)
jaja, mindent írjál amit csak szeretnél! nszksz!
Persze el is tévedhetett szokás szerint.
Hogy legyen? beirjam ide és majd valamelyik kék beteszi, vagy regelhetek a sodipediára?
szerintem szabadon regelhetsz és írhatsz.
Motel One, Altona. Sima Motel One-ból négy van:)
Most épp nem. (mifaan?)
De írd meg amit akarsz, küldd el az evilzorgra, és intézünk neked reget.
zárt a reg...
Szerinted odatalálna egy másik szállodába? Azt is vedd hozzá hogy kurva fáradt lehet és mint írta, éhes is, szerintem ehhez kurvára nincs kedve, még ha eszébe is jutott, amit kétlek.
Plusz vegyük hozzá, hogy se Berlinben, se Stuttgart, sehol nem érdekelte semmi, a városokból nem látott semmit. A Sodi a szállodában fappog és alszik, és a munkahelyen kívül a helyi török kisboltot nézi meg, hogy glédát és mirelitpizzát vegyen.
Patkányként bujkál a taknyos nózijú kicsi zsidó?
Tyodi Skywalker
Dec 20, 2015 17:50:42
Nem kell valakinek 2 darab jó helyre szóló IMAX mozijegy a Star Wars VII-re? Szerintem itt jobb műsor ígérkezik ma este :)
Adok érte 50 eurót! xD
Dec 20, 2015 17:50:42
broni
Dec 20, 2015 17:56:11
Nem kell valakinek 2 darab jó helyre szóló IMAX mozijegy a Star Wars VII-re? Szerintem itt jobb műsor ígérkezik ma este :)
szar wars-ra nincs????
Dec 20, 2015 17:56:11
broni
Dec 20, 2015 17:57:11
Gondolj arra, hogy becsületes és normális emberek is utaztak a gépen :)
ja, igaz.....pld. barbi.....
Dec 20, 2015 17:57:11
Kiss Kender Farkas
Dec 20, 2015 18:04:38
SoDI-n igazán lehetne egy spybike jeladó és akkor most látnánk, hogy merre jár. Tyodálatoty lenne élőben nézni ahogy eltéved Hamburgban :)
Dec 20, 2015 18:04:38
Kuti Áron
Dec 20, 2015 18:08:23
kész lett a sodi háza!
A nedves, hideg földre rábaszott egy szigeteletlen, fa tetejű dobozt. Ez azért kiváló, mert nem csak szétrohad pár hét alatt, de be is ázik. Ha egy szellőztető mellé fekszik egy hajléktalan, akkor nem fagy meg, ebben a penészgyárban igen, és meg is betegszik. Mint a penészkirály Sodi Bejlintündéjmeseojszágban.
Azt pedig tényleg jó lenne felfogni, hogy nem hogy házat építeni, de még lakókocsit vagy sátrat felállítani is szigorúan tilos közterületen, és az első alkalommal fogják elbontani az egészet a gecibe, a csövest jól megbüntetve. Ez a féreg Bécigány tényleg bárkin átgázol, hogy reflektorfénybe kerüljön.
Dec 20, 2015 18:08:23
Kuti Áron
Dec 20, 2015 18:10:33
Meggondolta magát.
Mégis volt egy vasúti iroda, ahol megvették a jegyet tőle 50 euróért.
Mégis volt egy vasúti iroda, ahol megvették a jegyet tőle 50 euróért.
HAZUDSZ!!! Németországban nem mutyigazdaság van, és nem a pénztárosnő dönti el, hogy mit és mennyiért vált vissza a Deutsche Bahn. Miért hazudsz folyamatosan, zsidó?
Dec 20, 2015 18:10:33
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 20, 2015 18:13:24
Mert attól félt, hogyha leírja, hogy RGL az ebayen keresztül passzolta el, akkor megtaláljuk a hirdetést, és kiderül, hogy Hamburgba megy.
Persze a retard azért retard, hogy hülyeségeket csináljon, és RGL be is rakta a Facebookjára a hirdetést.
Dec 20, 2015 18:13:24
Kiss Kender Farkas
Dec 20, 2015 18:15:45
és RGL be is rakta a Facebookjára a hirdetést.
Az új német mobilszámával együtt xD
Dec 20, 2015 18:15:45
aprócigány
Dec 20, 2015 18:24:21
Lányok, hívjatok!
+49 151 6628-9450
+49 151 6628-9450
Dec 20, 2015 18:24:21
Schwezoff Dávid
Dec 20, 2015 18:31:46
Sodi, ma hamburgban hamburgert vacsorazol egy kukabol? Mert a sodinak van stilusa!
Dec 20, 2015 18:31:46
broni
Dec 20, 2015 18:51:47
[quote=aprócigány]Lányok, hívjatok!
+49 151 6628-9450[/quote
hímringyó!!!!!!!!!!!!
+49 151 6628-9450[/quote
hímringyó!!!!!!!!!!!!
Dec 20, 2015 18:51:47
Kuti Áron
Dec 20, 2015 18:55:29
A Sodi, ha összejön a német melócsá, fogsz fizetni egyházi adót? Nem kötelező, csak lehet. Ha igen, melyik egyháznak?
Azt tudtad, hogy minden nyugat-német fizet kompenzációs adót, amiből a keleti tartományokat húzzák fel? Tehát ha Dortmundban dolgoznál, akkor egyenesen Andinak menne a fizetésed egy meghatározott része minden hónapban XD
Azt tudtad, hogy minden nyugat-német fizet kompenzációs adót, amiből a keleti tartományokat húzzák fel? Tehát ha Dortmundban dolgoznál, akkor egyenesen Andinak menne a fizetésed egy meghatározott része minden hónapban XD
Dec 20, 2015 18:55:29
Kuti Áron
Dec 20, 2015 18:58:27
Szép találat, zsidó!
Közben el is ment az az 50 euró XD
www.facebook.com/racz.gabor.laszlo/videos/215903545408388/?pnref=story
Dec 20, 2015 18:58:27
kínzó kérdés
Dec 20, 2015 18:59:28
Hova megy próbanapra Hamburgba a Sodi? Melyik céghez? Vajon megtalálják a trollok? A Sodi vagy a masztivideója ér előbb oda?
Dec 20, 2015 18:59:28
DEA
Dec 20, 2015 19:01:22
Én kinézem a púposból hogy visszafelé kicsit nagyobb lesz a púpja pár zacskó marihuánától, nem kéne erről tudni a reptéri biztonságiaknak?
Dec 20, 2015 19:01:22
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 20, 2015 19:03:57
x48)
igen, ezt akartam is kérdezni, hogy megvan-e már a szakállas főnök úr, és odaért-e már a postaládájába a faszverő náci bemutatkozó anyaga.
nehogy már úgy kezdődjön a próbamelócsá, hogy nem tudják a cégnél, a titok nyitja a sodi átlagon felüli intim mérete.
Medvezsidaj
Dec 20, 2015 19:17:46
Holnap reggel kene par hirdetes vera neni szamaval sneci nevevel pl jofogasra lakas/auto nagyon olcson, Hasznaltauto.hura 200ezres suzuki swift, ingyen elviheto tuzifa
Dec 20, 2015 19:17:46
-
Dec 20, 2015 19:36:42
Beért a Sodi a szállodába.
Dec 20, 2015 19:36:42
banshee
(
x24)
Dec 20, 2015 19:46:56
x24)
facebookra még nem írta ki
-
Dec 20, 2015 19:50:17
facebookra még nem írta ki
Úgy gondolom hogy nem is Dec 20, 2015 19:50:17
-
Dec 20, 2015 19:51:34
fogja
Dec 20, 2015 19:51:34
xray
Dec 20, 2015 19:56:03
persze lehet, h a reptéri ideggörcsöt nem mondhatja el senkinek sem, elmondja hát mindenkinek. :)
Dec 20, 2015 19:56:03
Kuti Áron
Dec 20, 2015 19:56:24
Holnap reggel kene par hirdetes vera neni szamaval sneci nevevel pl jofogasra lakas/auto nagyon olcson, Hasznaltauto.hura 200ezres suzuki swift, ingyen elviheto tuzifa
Szerintem is. Plusz instant 50 ezer forint segítség minden Questor-károsultnak és jogi tanácsadás. Házfelújítás után megmaradt ereszcsatorna és régi rézlemezek. Lehet érte menni egyenesen a Farkastorki út 54-be!
Vicces, hogy a Farkastorki úton laknak a vén kommerek, mert Rocskai Jani bácsi és mélytorkoztatja a Farkast XD
Dec 20, 2015 19:56:24
töppedt buzigolyók
Dec 20, 2015 20:04:52
Kíváncsi leszek, beszámol-e a Sodika arról, hogy mi történt vele a reptéren, és hogy miért indult fél óra késéssel a gép.
Dec 20, 2015 20:04:52
sodika
Dec 20, 2015 20:06:33
Kíváncsi leszek, beszámol-e a Sodika arról, hogy mi történt vele a reptéren, és hogy miért indult fél óra késéssel a gép.
Oszt nem tudta a legénység, hogy ez mi a fasz, és hogy hagytak-e kézipoggyászt, ami biztonsági okokból lenne gáz.
Dec 20, 2015 20:06:33
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 20, 2015 20:06:49
x48)
Farkas Endre Kiss 2 új fényképet töltött fel.
19 perce ·
Na, én közben megérkeztem a második német programozási próbameló (ezesetben pontosabban szólva: programozási teszttel egybekötött személyes állásinterjú) helyszínére, sokszáz kilométerre az előző helyszíntől. Arra számítottam, hogy a trollok intéznek nekem valami "igaz, hogy Ön az Iszlám Állam pedofil vezetője"-féle nemzetbiztonsági kikérdezést, de ez sajnos elmaradt. Kár, pedig tudtam volna gyakorolni a nyelvet. grin hangulatjel A nagy életképességemben viszont idefele jövet sikerült még a reptéren is eltévednem és szó szerint pánikba esnem, mert alaposan összezavart, hogy másik kapunál kellett beszállni, mint ami a jegyen szerepelt, és nem jutott eszembe ránézni az információs pultra, ahova a változást kiírták. Most meg az a legnagyobb gondom, hogy kajás vagyok, oszt fogalmam sincs, hol van itt valami olcsó kifőzde a szálloda közelében. Holnap meg az lesz fárasztó, hogy nincs követlen repülőjárat haza, átszállásal kell Peste jutnom. Ejnye, no, nehéz a szegény emberek élete.
sodika
Dec 20, 2015 20:09:13
Jó, ebből is tanultam most.
Attól még, hogy én jól rejtem el az információkat, valaki más még lehet hülye, ezért jobb ezeket a haveroktól is távol tartani. :D
RGL persze, hogy megosztja a faszságot Facebook-on. :D
Na jó, én akkor most pont ebben a pillanatban befejezem be, hogy az életemet a Facebook-on éljem. :D
Attól még, hogy én jól rejtem el az információkat, valaki más még lehet hülye, ezért jobb ezeket a haveroktól is távol tartani. :D
Na jó, én akkor most pont ebben a pillanatban befejezem be, hogy az életemet a Facebook-on éljem. :D
Dec 20, 2015 20:09:13
sodika
Dec 20, 2015 20:10:13
Ez volt az utolsó alkalom, hogy akár ide akár Facebook-ra bármilyen személyes jellegű információt megírok.
Egyszerűen senkinek semmihez semmi köze.
Ennyi.
Ennyi.
Dec 20, 2015 20:10:13
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 20, 2015 20:10:49
x48)
Jó, ebből is tanultam most.
banshee
(
x24)
Dec 20, 2015 20:10:58
x24)
Aztán megint panaszkodhatnékod lesz és elkezded fosni a szavakat.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 20, 2015 20:12:15
x48)
most izgulhat a sodi, hogy reggelre megkapja-e a tényfeltárást a szakállás főnök úr. jaj, de izgi!
-*-*-
Dec 20, 2015 20:12:34
Sodi drága.
Mi már nagyon rég tudjuk hogy hova mész. Facebookról meg nem fogsz leszokni. Kár iyleneket irnod mert csak magadat teszed nevetségessé, amikor 10 perc múlva tolsz falami faszságot...
Mi már nagyon rég tudjuk hogy hova mész. Facebookról meg nem fogsz leszokni. Kár iyleneket irnod mert csak magadat teszed nevetségessé, amikor 10 perc múlva tolsz falami faszságot...
Dec 20, 2015 20:12:34
banshee
(
x24)
Dec 20, 2015 20:13:04
x24)
Milyen kék esőkabátba meg vajszínű nadrágba mentél?
nagy életképesség
Dec 20, 2015 20:13:06
Attól még, hogy én jól rejtem el az információkat
Hogy mit csinálsz?
Dec 20, 2015 20:13:06
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 20, 2015 20:13:41
x48)
tizen éve a neten éli az egész életét, de majd pont most shikerül leállnia róla. teljesen hihető.
-
Dec 20, 2015 20:14:04
Ez volt az utolsó alkalom, hogy akár ide akár Facebook-ra bármilyen személyes jellegű információt megírok.
Ennyi.
Ennyi.
Dec 20, 2015 20:14:04
banshee
(
x24)
Dec 20, 2015 20:14:50
x24)
Púp, menj a kikötőbe, ott vannak olcsó kajáldák ahol meg tudod tömni a púpodat.
sodika
Dec 20, 2015 20:15:45
1) Csak azért jártam kamerázni, mert nem tudtam magammal mit kezdeni (erről ezért is szoktam le)
2) Korábban azért történtek velem kellemetlenségek, mert a Facebook-on élem az életemet.
Dec 20, 2015 20:15:45
-*-*-
Dec 20, 2015 20:15:54
Én meg azt, hogy hol a Zsery 60 eurója (50 törzstartozás, 10 euro 1 éves kamat)?
Van pénz nagylábon menőzni németben?
Dec 20, 2015 20:15:54
sodika
Dec 20, 2015 20:16:28
Na jó, nem érdkeeltek.
Keresek valami olcsóbb kajáldát,
fürdők egyet
átnézek még egy PHP OOP tutorialt
osz alszom, és holnap friss leszek. :D
Na meló, csá.
Keresek valami olcsóbb kajáldát,
fürdők egyet
Na meló, csá.
Dec 20, 2015 20:16:28
Kuti Áron
Dec 20, 2015 20:16:50
A Reeperbahnon találsz kedvedre való buzikurvákat, oda menj inkább!
Dec 20, 2015 20:16:50
sodika
Dec 20, 2015 20:16:59
Jogos.
csááá
Dec 20, 2015 20:16:59
sodika
Dec 20, 2015 20:17:30
A Reeperbahnon találsz kedvedre való buzikurvákat, oda menj inkább!
Dec 20, 2015 20:17:30
sodika
Dec 20, 2015 20:17:47
Na kajálda-vadászat, csááá...
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Dec 20, 2015 20:17:47
xray
Dec 20, 2015 20:18:14
Púp, menj a kikötőbe, ott vannak olcsó kajáldák ahol meg tudod tömni a púpodat.
Dec 20, 2015 20:18:14
kínzó kérdés
Dec 20, 2015 20:18:26
Na jó, nem érdkeeltek.
Keresek valami olcsóbb kajáldát, fürdők egyet
Na meló, csá.
Keresek valami olcsóbb kajáldát, fürdők egyet
Na meló, csá.
FürdŐk? Csak nem gőzfürdők, Recskaboy?
Dec 20, 2015 20:18:26
töppedt buzigolyók
Dec 20, 2015 20:19:05
Nem kell hazudozni, zsidó. Tudjuk, hogy ideggörcsöt kaptál, és téged kellett leszedálni.
Dec 20, 2015 20:19:05
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 20, 2015 20:19:28
x48)
Soha többet nem írok ide
* ásít *
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 20, 2015 20:19:58
x30)
Detti Detti
Hogy ment a próbamunka Sodi? Ill. munkák.. Sikerült? vagy csak később tudod meg?
Tetszik · 2 · 6 perce
Farkas Endre Kiss
a stuttgarti nekem nem tetszett, ezért eljöttem
a holnapi itt Hamburgben lehet hogy tetszeni fog
Tetszik · 1 · 3 perce
Detti Detti
Ok, továbbra is szorítok!!!
Tetszik · 1 · 2 perce
Farkas Endre Kiss
Detti Detti kösz!
Tetszik · épp most
Hogy ment a próbamunka Sodi? Ill. munkák.. Sikerült? vagy csak később tudod meg?
Tetszik · 2 · 6 perce
Farkas Endre Kiss
Tetszik · 1 · 3 perce
Detti Detti
Tetszik · 1 · 2 perce
Farkas Endre Kiss
Detti Detti kösz!
Tetszik · épp most
Kuti Áron
Dec 20, 2015 20:20:06
Ezt vehetjük coming outnak, a Sodi? Az első fizudból buzikurvákhoz akarsz menni?
Dec 20, 2015 20:20:06
nagy életképesség
Dec 20, 2015 20:20:28
Jogos.
csááá
csááá
Elmebeteg vagy, hétfő este már itt fogsz örömködni, hogy sikerült élve haza jutnod a távoli Németországból.
Dec 20, 2015 20:20:28
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 20, 2015 20:21:07
x48)
milyen kellemetlenségek történhettek a sodival? hiszen a trollok ártalmatlanok.
Kuti Áron
Dec 20, 2015 20:21:13
Detti Detti
Tetszik · 2 · 6 perce
Farkas Endre Kiss
Tetszik · 1 · 3 perce
Detti Detti
Tetszik · 1 · 2 perce
Farkas Endre Kiss
Detti Detti kösz!
Tetszik · épp most
Tetszik · 2 · 6 perce
Farkas Endre Kiss
Tetszik · 1 · 3 perce
Detti Detti
Tetszik · 1 · 2 perce
Farkas Endre Kiss
Detti Detti kösz!
Tetszik · épp most
Valamelyik troll másolja már oda azt, amikor bevallotta, hogy még a wifire sem tudott csatlakozni! A hazug, szocionista kurva anyádat, púpos!
Dec 20, 2015 20:21:13
Sherlock Trolls
Dec 20, 2015 20:22:27
Ha a gyanúm igaz, akkor a sodi bizony a Motel One nevű szállodában szállt meg hamburgban.
Dec 20, 2015 20:22:27
sodika
Dec 20, 2015 20:22:28
Mondjuk az első fizetést tuti ott ünnepelném meg, szegény kurvák nagyon el fognak ázni a pezsgőben :DDDD
Na csááá
tényleg nem írok ide már többé
Ez a mai nagy lecke volt. RGL meg hülye, vazz :D
Asszem, ha felvesznek, nem csak a Facebook közönsége elől, de talán még előle is eltitkolom :D EZEK UTÁN, vazz :)
na csáá
Dec 20, 2015 20:22:28
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 20, 2015 20:23:31
x30)
Juhúúúú, mekkora coming out!
sodika
Dec 20, 2015 20:25:45
Hülye.
Az nem buzinegyed, bár piroslámpás, az tény :D
na csááá
Soha többet nem írok ide
Hülye.
na csááá
Soha többet nem írok ide
Dec 20, 2015 20:25:45
banshee
(
x24)
Dec 20, 2015 20:26:17
x24)
Miért áznak el a kurvák? Főszabályként te nem kurvázol, vagy mégis?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 20, 2015 20:27:14
x48)
Ha a gyanúm igaz, akkor a sodi bizony a Motel One nevű szállodában szállt meg hamburgban.
az lesz az! szép találat, zsidó!
banshee
(
x24)
Dec 20, 2015 20:27:38
x24)
Te hülye fasz, szerinted a kikötői kajáldák ahol a harmadik világbeli matrózok esznek, olyan drágák?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 20, 2015 20:28:31
x48)
bemásolt egy emailt a foglalásról, ott írta a cég, hogy a szállodához képest merre van a melócsá.
xray
Dec 20, 2015 20:29:10
úgy látom felkészültél a hamburgi buzikurvák tanyázó helyéből.
Dec 20, 2015 20:29:10
-
Dec 20, 2015 20:29:28
Detti Detti
Tetszik · 2 · 6 perce
Farkas Endre Kiss
Tetszik · 1 · 3 perce
Detti Detti
Tetszik · 1 · 2 perce
Farkas Endre Kiss
Detti Detti kösz!
Tetszik · épp most
Tetszik · 2 · 6 perce
Farkas Endre Kiss
Tetszik · 1 · 3 perce
Detti Detti
Tetszik · 1 · 2 perce
Farkas Endre Kiss
Detti Detti kösz!
Tetszik · épp most
Szerencsére a tetves kis sodika nem szokott hazudozni.
Dec 20, 2015 20:29:28
jiddise máme
(
x11)
Dec 20, 2015 20:29:41
x11)
Asszem, ha felvesznek, nem csak a Facebook közönsége elől, de talán még előle is eltitkolom :D EZEK UTÁN, vazz
a sodi bújkál mint egy patkány, bizony, a sodi
broni
Dec 20, 2015 20:30:16
sodi, miért nem kukázol valami kaját, neked már rutin.....
Dec 20, 2015 20:30:16
-
Dec 20, 2015 20:30:33
andinek? hamburgben? az lesz majd a nagy szám, amikro nem hogy nem fogod tudni azt a pár nyelvet, majd még keverd is őket
Dec 20, 2015 20:30:33
-
Dec 20, 2015 20:30:37
Hát akkor éjfél után indulhatnak is a terrorelhárítók Herr Kiss-ért a Motel One-hoz.
Dec 20, 2015 20:30:37
-
Dec 20, 2015 20:31:04
Hülye.
na csááá
Soha többet nem írok ide
Hülye.
na csááá
Soha többet nem írok ide
De attól még lehetnek ott neked való buzikurvák. Bár te max. RGL-nek fogsz kézimunkázni egy kiadós guberálás után.
Dec 20, 2015 20:31:04
-
Dec 20, 2015 20:32:36
Recskás nem titkolnál el semmit. A nagyzolás a lételemed te buta proli.
Dec 20, 2015 20:32:36
Kuti Áron
Dec 20, 2015 20:33:06
bemásolt egy emailt a foglalásról, ott írta a cég, hogy a szállodához képest merre van a melócsá.
Professzor úr, akkor innen hamar meglesz a cég, nem? Nem tudná idézni az emailt? Több troll hatékonyabban keres, és akkor reggel várhatná a púpost egy jó fajta felkérdezés.
Dec 20, 2015 20:33:06
banshee
(
x24)
Dec 20, 2015 20:33:37
x24)
Ilyet csinált asodi? Hát egy nagy balfasz sodi asodi...
-
Dec 20, 2015 20:33:49
"a stuttgarti nekem nem tetszett"
Neked bizony a hazug kurva anyádat.
Neked bizony a hazug kurva anyádat.
Dec 20, 2015 20:33:49
sziketelő
Dec 20, 2015 20:34:44
Én kinézem belőle, hogy beugrott szelfizni egyet egy másik szállóba, aztán nem is ott száll meg.
Dec 20, 2015 20:34:44
banshee
(
x24)
Dec 20, 2015 20:34:53
x24)
Púp, mit érne meg neked, ha reggel az ott dolgozók ne Tsüss Retschkaboyjal köszöntsenek?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 20, 2015 20:37:18
x48)
itt is van:
Hi Endre,
you find enclosed your XX ticket from ZZ to Budapest on XX.12.15. We can take care of the XXX
I also booked a hotel room at the YY close to XZ and already payed for it. Don't hesitate to contact me, if you have further questions regarding your interview or travel details.
You will find our office at ZZZ in a nice courtyard. The reception as well as the IT office is in the building on the XXX. ZZ and XX are looking forward to meeting you on Monday at 10am.
sziketelő
Dec 20, 2015 20:37:45
Púp, mit érne meg neked, ha reggel az ott dolgozók ne Tsüss Retschkaboyjal köszöntsenek?
Ő ott a best retard, szóval a köszöntése már megvan.
Dec 20, 2015 20:37:45
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 20, 2015 20:38:33
x48)
Hát akkor éjfél után indulhatnak is a terrorelhárítók Herr Kiss-ért a Motel One-hoz.
németes trollok, Hahó!
szíriai zászlós képek a fb-n!
Kiss Kender Farkas
Dec 20, 2015 20:39:51
Legyen az az első, hogy a torkodat vágod el. Bölcs lépés lenne.
Dec 20, 2015 20:39:51
nácifészek
Dec 20, 2015 20:40:36
Itt héderezik RGL:
www.stuttgart.de/item/show/305802/1/dept/114594?
Ambulante Hilfe e.V.
Kreuznacher Straße 41A
70372 Stuttgart
Bad Cannstatt
Telefon
+49 711 52045450
Fax
+49 711 520454540
[email protected]
Internet
www.ambulantehilfestuttgart.de
www.stuttgart.de/item/show/305802/1/dept/114594?
Ambulante Hilfe e.V.
Kreuznacher Straße 41A
70372 Stuttgart
Bad Cannstatt
Telefon
+49 711 52045450
Fax
+49 711 520454540
[email protected]
Internet
www.ambulantehilfestuttgart.de
Dec 20, 2015 20:40:36
broni
Dec 20, 2015 20:41:11
kéjgyilkoság hamburgban
brutális kegyetlenséggel végeztek az éjjel egy hamburgi transzvesztitával.
brutális kegyetlenséggel végeztek az éjjel egy hamburgi transzvesztitával.
Dec 20, 2015 20:41:11
-*-*-
Dec 20, 2015 20:41:12
Tisztelt kéktrollok!
Arra van-e lehetőség, hogy az itt elhangzott történeteket (persze elősoderálás után) megirjama sodipediára? Azt nem nagyon szerkesztitek már ahogy észrevettem.
Arra van-e lehetőség, hogy az itt elhangzott történeteket (persze elősoderálás után) megirjama sodipediára? Azt nem nagyon szerkesztitek már ahogy észrevettem.
Dec 20, 2015 20:41:12
Kiss Kender Farkas
Dec 20, 2015 20:41:38
Ugyan, a SoDI-nak már ahhoz is nagy bátorság kell, hogy a saját szállodájába bemenjen és elmakogja, hogy mit akar :)
Dec 20, 2015 20:41:38
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 20, 2015 20:42:44
x48)
Tisztelt kéktrollok!
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 20, 2015 20:43:19
x9)
Persze el is tévedhetett szokás szerint.
-*-*-
Dec 20, 2015 20:44:36
Hogy legyen? beirjam ide és majd valamelyik kék beteszi, vagy regelhetek a sodipediára?
Dec 20, 2015 20:44:36
xray
Dec 20, 2015 20:45:00
látod sneci, patkányként kell bujkálnod, mert mindenhol patkánycsapdák és patkánymérgek vannak elhelyezve.
ez a patkányok sorsa, ezt vonzottad be magadnak.
ez a patkányok sorsa, ezt vonzottad be magadnak.
Dec 20, 2015 20:45:00
Sherlock Trolls
Dec 20, 2015 20:48:37
Meg is van.
Egész pontosan ebben a szállodában van:
www.motel-one.com/de/hotels/hamburg/hotel-hamburg-altona/
Motel One, Altona.
Itt a cím: goo.gl/yYiWg4 Ennek már elegendőnek kell lennie a pizzások számára is.
Egész pontosan ebben a szállodában van:
www.motel-one.com/de/hotels/hamburg/hotel-hamburg-altona/
Motel One, Altona.
Itt a cím: goo.gl/yYiWg4 Ennek már elegendőnek kell lennie a pizzások számára is.
Dec 20, 2015 20:48:37
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 20, 2015 20:50:11
x48)
gyanús szír kapcsolatokkal rendelkező is-közeli személy a hamburgi one motelben!! polizei!! hilfe!!!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 20, 2015 20:51:20
x48)
Sherlock Trolls
Dec 20, 2015 20:51:26
gyanús szír kapcsolatokkal rendelkező is-közeli személy a hamburgi one motelben!! polizei!! hilfe!!!
Motel One, Altona. Sima Motel One-ból négy van:)
Dec 20, 2015 20:51:26
Zulu
(
x15)
Dec 20, 2015 20:52:26
x15)
Most épp nem. (mifaan?)
De írd meg amit akarsz, küldd el az evilzorgra, és intézünk neked reget.
-*-*-
Dec 20, 2015 20:55:59
zárt a reg...
Dec 20, 2015 20:55:59
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 20, 2015 20:57:03
x48)
polizei!! isis terrorist endre f. kiss! hilfe schnell!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 20, 2015 21:00:20
x48)
der isis terrorist endre.f. kiss!!! polizei!!
banshee
(
x24)
Dec 20, 2015 21:07:24
x24)
Szerinted odatalálna egy másik szállodába? Azt is vedd hozzá hogy kurva fáradt lehet és mint írta, éhes is, szerintem ehhez kurvára nincs kedve, még ha eszébe is jutott, amit kétlek.
Kuti Áron
Dec 20, 2015 21:09:43
Plusz vegyük hozzá, hogy se Berlinben, se Stuttgart, sehol nem érdekelte semmi, a városokból nem látott semmit. A Sodi a szállodában fappog és alszik, és a munkahelyen kívül a helyi török kisboltot nézi meg, hogy glédát és mirelitpizzát vegyen.
Dec 20, 2015 21:09:43
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 20, 2015 21:10:08
x48)
sneci, szerinted hol leszel holnap reggel 10-kor? a melócsában, vagy a hamburgi rendőrség terrorelhárító osztályán fogsz csicseregni, hogy miért akartál szíriába utazni, és milyen szíriai személyeket ismersz, milyen fegyveres kiképzést kaptál?
töppedt buzigolyók
Dec 20, 2015 21:11:39
Ennyi.
Ennyi.
Patkányként bujkál a taknyos nózijú kicsi zsidó?
Dec 20, 2015 21:11:39
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 20, 2015 21:12:00
x48)
vajon a szakállas főnök urat is kikérdezi a polizei?
147 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Gondolj arra, hogy becsületes és normális emberek is utaztak a gépen :)