« 4071 4072 4073 4074 4075 4076 4077 4078 4079 4080 »
1734088 komment.

Szerző: aprócigánynak Dec 27, 2015 22:49:27
Válasz
(4)
* gestapos felkérdezés intézve, relaxációs jelleggel *
Dec 27, 2015 22:49:27

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 27, 2015 22:58:20
Válasz
(3)
gennyes féregzsidó
lolbazmeg, pont karácsonykor kellett szerelmet vallanod??

Meg kell verekedned Artánnyal a SoDI-ért, Hahó!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Dec 27, 2015 22:58:20

Szerző: Kuti Áron Dec 27, 2015 23:00:29
Válasz
(5)
sodika
Röhöghetsz, de a szlovákügyvéd azért hívta Rolandra a rendőröket, mert megijedt attól, hogy egy szükség esetén logikát nélkülüző magatartást is az eszköztárában tudó fordult ellene. :)

A kiszámíthatatlanságtól megijed még ő is.
Ezt azóta feljegyeztük. :)

Ja, nagyon ijesztő lehet, ha egy ősz törpe ugrál előtted. Inkább csak kínos.

Egyébként mi a legdurvább eset, ami történhet? A lankadt faszú megüti a tót ügyvédet. A rendőrök elviszik Tajgit, látlelet, garázdaság, testi sértés, előre kitervelt, aljas indokból stb. Plusz egy pár évig tágítják a már most is rojtosra baszott seggét a haverodnak. Szerintem a szobafestő lenne a legboldogabb, ha az impotens haverod akcióba lendülne XD
Dec 27, 2015 23:00:29

Szerző: kripli figyelő Dec 27, 2015 23:05:07
Válasz
(1)
Zsneci miért tereled a szót az előző kudarctúrádról?Eljutottál a próbafeladatokig vagy már elvéreztél a beugró beszélgetésen.Finoman küldtek el a picsába vagy úgy hogy még zsebkendőt se adtak amibe a taknyos nózid törölhetted volna?
Dec 27, 2015 23:05:07

Szerző: Kuti Áron Dec 27, 2015 23:05:45
Válasz
(3)
gennyes féregzsidó
lolbazmeg, pont karácsonykor kellett szerelmet vallanod??

mifaaan? most éppen nyeeeem...

A fagyöngy alatt estleg? Az én videóimnak naponta szerelmet vall, de persze csak a teasereket nézi meg a fösvény zsidaja, ahelyett, hogy előfizetne. Na seggborotválás, csá! :3
Dec 27, 2015 23:05:45

Szerző: broni Dec 27, 2015 23:06:18
Válasz
(2)
segbekuki
Dec 27, 2015 23:06:18

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Dec 27, 2015 23:14:12
Válasz
(14)
na akkor ennyit arról, hogy mennyire jelentéktelennek és ártalmatlannak tartják a retardok a trollokat, és mennyire nem foglalkoznak velünk.

látjátok, trollégák, hogy mekkora hatalmunk van felettük? kurva nagy sérelemként élik meg amit tőlünk kapnak ezen a fórumon. minden kommentünk egy újabb ökölcsapás a buta arcukon. a hárcnak ezek tükrében folytatódnia kell.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Dec 27, 2015 23:14:12

Szerző: broni Dec 27, 2015 23:15:00
Válasz
(0)
meghalt titán!!!!!!!!!!!!
Dec 27, 2015 23:15:00

Szerző: Kérdés SoDI felé Dec 27, 2015 23:18:14
Válasz
(1)
Melyik nap és hol láttad a Star Wars-t?
Dec 27, 2015 23:18:14

Szerző: Kérdés SoDI felé Dec 27, 2015 23:18:44
Válasz
(1)
Ja és hánykor?
Dec 27, 2015 23:18:44

Szerző: Kuti Áron Dec 27, 2015 23:19:47
Válasz
(4)
gennyes féregzsidó
na akkor ennyit arról, hogy mennyire jelentéktelennek és ártalmatlannak tartják a retardok a trollokat, és mennyire nem foglalkoznak velünk.

látjátok, trollégák, hogy mekkora hatalmunk van felettük? kurva nagy sérelemként élik meg amit tőlünk kapnak ezen a fórumon. minden kommentünk egy újabb ökölcsapás a buta arcukon. a hárcnak ezek tükrében folytatódnia kell.

Ez azért nagyon vicces, mert körülbelül az a szint, mintha a tükörrel anyáznának, hogy nem tetszik a kép, amit mutat. A Sodi, malac, metélt hüllő, lankadt faszú és a többiek! Szerintetek ki miatt keveredtek újra és újra faszerdőbe? A trollok miatt, vagy az antiszociális, munkakerülő, bűnöző életmódotok és a végtelen butaságotok miatt, ami meggátol titeket, hogy tanuljatok bármiből is?
Dec 27, 2015 23:19:47

Szerző: broni Dec 27, 2015 23:21:06
Válasz
(2)
Zene: Jimmy / Dalszöveg: Jocke Limbless hullák, szétszórva A hús és csont szilárd talajon Számtalan szervek halmoztak fel egy másik egy több, torz, mint a többi [Chorus:] Továbbra is piros Végtelen rosszindulat marad piros örök horror ocsmány mészárlást, a massmurder teljes levágták fej és levágott láb Ez orgia a vér, egy gyilkos ünnepe élete vettünk egy tucat legalább Vér fröccsent szerte a falakon Minden szobában, még a folyosókon Ez nem emberi, mi történt ez a hely levágott testrészeit alkotó egy labirintus [Kórus]

hej, ez as fsza dalszöveg, demjon rózsrózsa, meg a szerelvonat, mi???))))a buziknak!!!!!!!!!!!

Dec 27, 2015 23:21:06

Szerző: Andy Dufresne (Snecológus-pontszám: 8446x4) Dec 27, 2015 23:22:16
Válasz
(6)
Kérdés SoDI felé
Melyik nap és hol láttad a Star Wars-t?

Hazudik, nem látta. Ha látta volna eldicsekedett volna vele a proli haverjainak FB-n.
Dec 27, 2015 23:22:16

Szerző: Kérdés SoDI felé Dec 27, 2015 23:23:34
Válasz
(3)
Pontosan ezért kérdezem.
Dec 27, 2015 23:23:34

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja (Snecológus-pontszám: 32267x16) Dec 27, 2015 23:34:44
Válasz
(3)
Lehet, hogy Vera nénitől kapott egy jegyet karácsonyra. Plusz 1000 forintot pattogtatott kukoricára.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Dec 27, 2015 23:34:44

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Dec 27, 2015 23:36:17
Válasz
(7)
Ha a Sodi látta volna az SW-t, posztolt volna valami ilyesmit FB-re. Azaz a Sodi megint hazudik.

Farkas Endre Kiss
november 8. · Budapest ·

Na, valamelyik kritikában, talán az Indexen olvastam, hogy az új James Bond film valójában a világ legdrágább utazási reklámfilmje. Ma este megnéztem, és bizony van benne valami. De miért bűn az, ha valami kedvet hoz neked az utazgatásra? :)
Dec 27, 2015 23:36:17

Szerző: leszajlak Dec 27, 2015 23:43:28
Válasz
(5)
sodika
Nem azért, amit csinált.
Sherlock Porks sem azért.
És a hölgyismerősünk sem.
.
what, milyen hölgyismerős? Miért nem mered leírni dr. Fórizs Eszter elítélt bűnöző nevét???
Dec 27, 2015 23:43:28

Szerző: - Dec 27, 2015 23:49:47
Válasz
(10)
dr. Fórizs Eszter okleveles elmebeteg
Dec 27, 2015 23:49:47

Szerző: - Dec 27, 2015 23:51:33
Válasz
(9)
Te Sódi, mit tudsz te arról, hogy Kaufmann megint a fogdán töltötte a karácsonyt?
Dec 27, 2015 23:51:33

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 27, 2015 23:51:37
Válasz
(1)
Szekeres Mária lesz az szerintem.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Dec 27, 2015 23:51:37

Szerző: - Dec 27, 2015 23:52:58
Válasz
(3)
bolond - bolond
mindegy
Dec 27, 2015 23:52:58

Szerző: broni Dec 27, 2015 23:54:04
Válasz
(1)
fráter nője, lóg a tőgye!!!!!!!!!!
Dec 27, 2015 23:54:04

Szerző: Szünidei matiné Dec 28, 2015 00:02:31
Válasz
(6)
Miután megőrült, azonnal a Mandiner nevű szennylap apostola lett: Soós József őrjöngése Balogh Béla rövid üzenetére (A HÍRHÁTTÉR történetének legmocskosabb stílusú "cikkét" olvashatják; tehát semmi közünk hozzá)

2012-12-12.

Soós József a HÍRHÁTTÉR munkatársa volt. Eztán hirtelen irányt váltott: hamis vádas, terhelő tanúvallomást tett a rendőrségen többek között Molnár F. Árpád (ELI) és Domján Tibor ellen, s mivel ezzel udvariasan ugyan, de nem értettünk egyet, ezért fékevesztett és azóta is egyoldalú őrjöngésbe kezdett, ami miatt a nácik közt is elszigetelté vált fasiszta ideológiával küszködő Fórizs Eszter és stílustársa, a Mandiner azonnal védelmébe vette. Soós József hosszú hónapok óta tartó őrjöngéseire - mivel a legkisebb dolgunk is fontosabb ennél, és rengeteg a segítségért hozzánk forduló a világ minden részéből - nem hoztunk nyilvánosságra semmit, és nem is válaszoltunk az egyoldalú és visszatérő, fékevesztett és rosszindulatú hazudozás-, rágalom-, zaklatás- és gyűlöletőrjöngésekre, amikben büntető feljelentést sem tettünk. A Fórizs-Soós elszigetelt társaság szóvivője - miközben Fórizs is súlyos testi sértés és zaklatás miatt ült hónapokat előzetes letartóztatásban -, Soós József addig mocskolódott Balogh Béla ellen, a Koppány Csoport elnöke ellen, őt állandóan és egy kicsit is profi számára ránézésre is abszolút alaptalanul ügynöközve, míg Balogh Béla Úr - alábbi rövid levelében ma, 2012.12.12-én - bejelentette, hogy feljelentést tesz. Balogh Béla egyébként minden magyarok legerősebb otthonvédő vezetője, egyúttal egymástól független és általunk is publikált vallomások szerint a titkosszolgálatok által éppen erkölcsi fedhetetlensége és az állami, milliárdos lakásmaffiára nézve is kiemelt kockázati tényezőként és kormánybukási kockázatként számon tartott, a titkosszolgálatok által legmegfigyeltebb otthonvédő közösség, a Koppány Csoport elnöke.

Balogh Béla rövid levelét és arra Soós József válaszát olvashatják. Egyúttal ismételten levonhatjuk a számunkra egyik legkedveltebb konklúziót, miszerint: A közélet egyik legfőbb szépsége azoknak, akikben kellő erkölcs és gerinc lakik, hogy abban csak egyszer lehet olyan bűnt elkövetni, amit soha nem tud elkövetni olyan, aki nincs markánsan alacsony, minősítően immorális, fordított kulturális és szociális színvonal alatt. Miután - szoktuk mondani - ezt a minimális erkölcsi és megbízhatósági színvonalat valaki alulmúlta, már soha többet nem moshatja ki magát, hiszen tettei magáról az ember gerincéről és minőségéről tettek végleges és végzetes tanúbizonyságot. Olyan minőségről, amit kizárólag egy rendkívül alacsony erkölcsi színvonal alatt lehet elkövetni, és ezt csak a maguk is erkölcsi analfabéták és morális idióták nem látják, na meg maximum néhány elmebeteg, aki nem tudja felismerni környezete eseményeit és történéseit.

Ehhez tartozik, hogy Fórizs Eszter pártfogását fejezte ki Soós József levele után.

Balogh Béla levele Soós Józsefnek:

Kedves Sósperec József.

Ezúton tájékoztatom, hogy engem ért folyamatos zaklatása és rágalmazásai miatt haladéktalanul büntető feljelentést kezdeményezek ön ellen és Rácz Gábor ellen.

Felhívom szíves figyelmét, hogy haladéktalanul kezdje meg ügynök voltommal kapcsolatos bizonyítékok begyűjtését, bizonyára a hatóság is kérni fogja.

Folyamatos hitelrontásai miatt szintén pert indítok ön ellen.

Üdvözlettel:

Balogh Béla

Soós József válasza:

BELUSOM, RA RAM HALLGATSZ AZT CSINALSZ AMIT AKARSZ! EN NEM KORLATOZLAK SEMMIBEN........ te es MOLNAR FASZ nagyon szeret feljelentgetni, szeretnem, ha nem csak a " magyar gazsagszolgaltatasnal ", hanem a MOSSAD - nal is feljelentest tennel, hiszen MOLNAR FASZ ARPAD nyiltan arulja el a magyar nepet, nyiltan tesz feljelentest a magyar nem serelmere a magyarokat megszallo, tonkretevo CIONISTA - ILLUMINATUS - UJ VILAGREND hiditoktol....
BELUSOM TE ES MOLNAR FASZ ARPAD EGY SZINTEN VAGYTOK, NEM VELETLEN, HOGY ILYEN JOL MEGERTITEK EGYMAST...

BELUSKA.... van ember, aki teged jol ismer, a 2006. oktoberi mutatvanyaidat is tudja, erti, es tobb esze van mint neked valaha lesz.... azt az embert akit most nem nevezek meg ( Eszter jo baratai kozul valo ), nyilvan a TE MOCSKOS ARULO FAJTAD TETTE TONKRE...
igen BELUSKA.... tudnak ellened bizonyitekokat felmutatni.......

de nem is ez a lenyeg.... MAGYARORSZAGON nincs torveny, ezt mindenki tudja, nekem a szemembe mondtak tobb alkalommal is allami emberek, " hatosagi emberek "

Ezt tudja mar ESZTER is, a BANDY KATA ugy sok mindenre ravilagitotta, megtanitotta ESZTER asszont.
Gyakorlatilag ott, akkor megtanulta o is, hogy a JELENLEGI MAGYARORSZAGON NINCS TORVENY, NINCS REND, NINCS IGAZSAGSZOLGALTATAS.

A te mocskos BALOGH szar genetikai selejt jellemed, es a MOLNAR FASZ MOSSAD ARPAD gerinctelensege is bizonyitotta, hogy ti nem emberjogvedok vagtok, hanem HAZAARULO hullkadekok.

EN EZERT MENTEM EL BRAZILIABA, mert ilyen troger, szar moslek emberek kozott nem kivanok elni mint amilyen te, es mocskos fajtad.

MOLNAR FASZ ARPAD, es BALOGH - UGYNOK troger BELA elmehet a " magyar LIKUD-FIDESZ allamtitkosszolgalati igazsagszolgaltatashoz, magas ivben nem erdekel...

UGYNOK BALOGH........

Molnar Fasz Arpad nyiltan HAZAARULO, feljelenteseiben MOSSAD vedelmet, MOSSAD igazsagszolgaltatast ker, KERVENYEZ.

BANDY KATA ugye ota tudja mindenki, ESZTER is tudja, hogy NINCS MAGYAR ALLAM, NINCS MAGYAR IGAZSAGSZOLGALTATAS, NINCS IGAZSAG, NINCS TORVENY...

Igazsagszolgaltatas, csak BALOGH UGYNOKOKNEK JAR, es HAZAARULOKNAK.

Az IGAZ MAGYAROKNAK, KERESZTENYEKNEK, EMBERJOGVEDOKNEK NINCS IGAZSAGSZOLGALTATAS, NINCS TORVENY MAGYARORSZAGON, NEKUNK DIKTATURA VAN, ES TERROR.

BALOGH BELA, MOLNAR FASZ ARPAD ELMEHETTEK A KURVA ANYATOKBA! Molndtam Molnar Fasz Arpad, ha IZRAELI IGAZSAGSZOLGALTATAST AKARSZ, AZT SZERETNEL, MENJ EL GAZA OVEZETEBE, ES SZIRIABA, ott meglatod a CIONISTA - TALMUDISTA - ILLUMINATUS - UJ VILAGREND igazsagszolgaltatasat. KOSZONJUK, MI NEM KERUNK BELOLE.

De ha te annyira vagyod a SATAN ZSINAGOGAJANAK IZRAELET, A NETANJAU FELE REZSIMET, AKKOR KOLTOZZ ODA, TAKARODJ EL A MAGYAR FOLDROL, HUZD EL A BELED A BALOGH BELADDAL EGYUTT... elj ott...
Ha te oket szereted, a magyarokat UTALOD, az EMBERJOGVEDOKET ELARULOD, sot feljelented, mint ez a kis BALOGH BUZI BELA, akkor elj ott NETANJAU ORSZAGABAN.

NINCS HELYED A MAGYAROK KOZOTT, MERT TE NEM VAGY MAGYAR, az artatlanul megolt, meggyalazott BANDY KATAROL is ocsmany TALMUDISATA modon beszeltel, hogy a POFADROL NEM SULT LE A BOR, de meg lesulhet, ha bebasznak egy atomot, akkor a NUKLEARIS VILLANAS LERADIROZZA A POFADROL A MOSOLYT.

BANDY KATA ugyben nyilvanvalo volt, hogy te ARULO VAGY, MOLNAR FASZ ARPAD, nem voltal hajlando segiteni, ESZTER milyen szepen, kereszteny modon megkert teged, te pedig lapitottal mint szar a fuben, es az ARTATLAN MAGYAR KISLANYT GYALAZTAD, AKIT MEGOLTEK....

BALOGH KURVA BELA, es MOLNAR FASZ ARPAD attol az allamtol, es attol az igazsagszolgaltatastol ker segitseget, es " JOGORVOSLATOT " amelyik ezt csinalja a magyar emberekkel, artatlan emberekkel, kereszteny emberekkel...

UNDORITO VAGY BALOGH PATKANY, UNDORITO VAGY MOLNAR FASZ ARPAD!

Balogh Bela ugynok! Ne legyen ketseged abban a dologban, hogy bizonyitani tudjuk a te ARULASOD, UGYNOK LETED! Vannak emberek akik ismernek teged korabbrol, van ember, aki sokat tud rolad....
ARULO FELJELENTEST TESZ, A HAZAARULO MAGYARNAK HAZUDOTT IGAZSAGSZOLGALTATASNAL......

EGESZSEGEDRE BELUSKAM!

Sokan tudjak rolad az igazsagot, es ha ez a moslek banda a daraloba kerult, veluk egutt fogsz te is megbukni, HAZAARULO patkany!

Kelt> Brazilia 2012. 12. 12.

Képaláírás:
Fórizs Eszter már állást foglalt. Neki Soós József levele tetszett. A felvételen éppen egy cigány-magyar uszítás botrányban fenyegetőzik... természetesen nem a nácik ellen...
Dec 28, 2015 00:02:31

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 28, 2015 00:06:49
Válasz
(8)
Titán megírta az igazat az élősködő Boborjánról, aztán elment a redőnygyárba szürkeegérkedni. Ha deathmatch-re kerülne a dolog, már csak ezért is neki szurkolnék.
Dec 28, 2015 00:06:49

Szerző: balrad.com Dec 28, 2015 00:08:14
Válasz
(2)
dr. Fórizs Eszter says:
2015-10-24 at 02:18

Köszönöm az oroszoknak, hogy beavatkoztak Szíriában. Pénzt és emberéletet áldozva a moszad-isis terror leverésére.
Dec 28, 2015 00:08:14

Szerző: broni Dec 28, 2015 00:08:19
Válasz
(6)
meg megbuktatta platinit is!!!!!!!!!!!!
Dec 28, 2015 00:08:19

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 28, 2015 00:09:03
Válasz
(15)
Volt egy kurvajó videó, ahol RGL és Titán együtt stricizik Bécigányt, az őket interjúvoló Sneci pedig nem győz h hetyetyézni. :D :D
Dec 28, 2015 00:09:03

Szerző: broni Dec 28, 2015 00:09:22
Válasz
(4)
balrad.com
dr. Fórizs Eszter says:
2015-10-24 at 02:18

Köszönöm az oroszoknak, hogy beavatkoztak Szíriában. Pénzt és emberéletet áldozva a moszad-isis terror leverésére.

csak képet ne linkeljetek a hölyúrrrol..bnagyon ronda........
Dec 28, 2015 00:09:22

Szerző: Nájszli Dec 28, 2015 00:11:08
Válasz
(2)
Rocskainé Kovács Veronika
Kisfiam, most néztem meg a DVD-t, amit a fa alá raktál nekem! Hát ezen a hímvessződdel játszol!

Legközelebb rajzolj inkább valami szépet, jó, bogaram?

B.meggggg
Te egy állat vagy. Ezen hangosan felröhögtem, majdnem felébredt a gyerek :-D
Dec 28, 2015 00:11:08

Szerző: Dr. Fórizs Eszter bolond Dec 28, 2015 00:11:50
Válasz
(4)
Dr. Fórizs Eszter budapesti lakos panaszt nyújtott be az FVB-hez, és kérte a gyertyafénnyel világított és Európai Uniós Parlamenti Választásokra kiadott urnazáró címkéket használó szavazóhelyiségekben leadott szavazatok újraszámlálását. Panasza az FVB december 10-én - 15.00 órára kitűzött ülése napirendjének 10. pontján szerepelt.

Mivel szombatig, december 11-én - 16.00 óráig semmilyen értesítést nem kapott, és tudva, hogy az FVB ülése elmaradt, ebben az időpontban benyújtotta panaszát az OVB-hez. Az OVB még aznapi ülésén tárgysorozatára vette a panaszt, és azt tárgyalás nélkül átutalta az FVB-hez.

Dr. Fórizs Eszter, hétfőn, december 13-án - 13.00 órakor megjelent az FVB ülésének helyszínén, ahol zárt ajtókat talált, jóllehet az FVB ülései törvény szerint nyíltak. A helyszínen tartózkodó várakozóktól megtudta, hogy az FVB ülése határozatképtelenség miatt elmaradt. Ekkor döntötte el, hogy az MVSZ sajtószolgálatának segítségével a nyilvánossághoz fordul.
Dec 28, 2015 00:11:50

Szerző: Nájszli Dec 28, 2015 00:27:00
Válasz
(0)
gennyes féregzsidó
szerintem kezdetnek mutasd meg a szép fogaidat, rögtön utána pedig a púpodat. 2 tömegpusztító fegyverrel rendelkezel, Hahó!

Hahó és a szag, meg a vizuális környezetszennyezés hol marad? Arról nem is szólva, h a "beszédével" képes agyat sorvasztani... :-D
Dec 28, 2015 00:27:00

Szerző: xray Dec 28, 2015 00:31:23
Válasz
(2)
könnyezve röhögős időszak volt az is. xD
Dec 28, 2015 00:31:23

Szerző: Škoda Superb Dec 28, 2015 00:32:40
Válasz
(2)
Schnetzi a geci,dökhöjmekk!
Dec 28, 2015 00:32:40

Szerző: töppedt buzigolyók Dec 28, 2015 00:38:17
Válasz
(5)
sodika
Röhöghetsz, de a szlovákügyvéd azért hívta Rolandra a rendőröket, mert megijedt attól, hogy egy szükség esetén logikát nélkülüző magatartást is az eszköztárában tudó fordult ellene. :)

A kiszámíthatatlanságtól megijed még ő is.
Ezt azóta feljegyeztük. :)

Kurva sokra mentek a feljegyzésekkel.

-Proland börtönbe megy mindjárt a drogügye miatt
-A tokás börtönbe megy, de addig sem hagyhatja el a lakhelyét
-Kisborosnak angyalszárny kategória egy prágai vonatjegy, de még ha ki is tudná skálázni, az anyja lekúrna neki két emberes pofont, és visszazavarná a szobájába.
-Te megy egy 20 centis karú, életképtelen nyomorék vagy, akin mindenki csak röhög.
Dec 28, 2015 00:38:17

Szerző: töppedt buzigolyók Dec 28, 2015 00:51:36
Válasz
(7)
sodika
Ellenben amikor vidékről hív téged ismeretlen női hang, akkor ingerült leszel. Ezt is tudjuk már. :)

Bazmeg, ha engem hívnának retardok kérésére más retardok, meg tökismeretlenek zaklatnának orrba-szájba, én nem szimplán ideges lennék, hanem a rendőrséghez fordulnék, hogy nyomozzák le a számokat, hogy kik zaklatnak, aztán megbaszatnálak titeket úgy, hogy a taknyotokat nyelnétek utána hónapokig a bíróságon. A NORMÁLIS emberek így reagálnak a zaklatásra ugyanis.
Dec 28, 2015 00:51:36

Szerző: Kuti Áron Dec 28, 2015 01:22:00
Válasz
(3)
töppedt buzigolyók
Bazmeg, ha engem hívnának retardok kérésére más retardok, meg tökismeretlenek zaklatnának orrba-szájba, én nem szimplán ideges lennék, hanem a rendőrséghez fordulnék, hogy nyomozzák le a számokat, hogy kik zaklatnak, aztán megbaszatnálak titeket úgy, hogy a taknyotokat nyelnétek utána hónapokig a bíróságon. A NORMÁLIS emberek így reagálnak a zaklatásra ugyanis.

Vagy rendelkeznek mobiltelefonnal, és tiltják a zaklató számokat. Esetleg egy telefonnal a szolgáltatójuknál tiltják vonalasra is a számokat. Amennyiben persze okosabbak, mint Bori.
Dec 28, 2015 01:22:00

Szerző: fel fogják semmi a sodit Dec 28, 2015 03:11:40
Válasz
(7)
Csodálatos a műsor, Recskás, fenyegesd még a trollokat, az asztal alól, pénz és kapcsolatok nélkül :)

A legdurvább, amire képes lennél, hogy beállítasz a szobafestő nagyapjához, vagy kihez, fingasz kettőt, aztán próbálsz valamit mondani, de remegsz a félelemtől meg az éhségtől. Esetleg megpróbálod megdobálni az irodából hozott papírgalacsinokkal, de pókujjaiddal ez sem sikerül. A szobafestő nagyapja nem is a rendőrséget, hanem egyből a mentőket hívja ezek után.

Vagy: beállítasz Andihoz, a legjobb ruhádban, szépen elkészülve (két számmal nagyobb FUBU, gondolod ezzel biztos elvarázsolod, hajadba disznózsír, csak arra volt pénzed a zselé helyett, wc-illatosító spray parfűm helyett, ezt találtad az irodában) fingasz hármat, aztán Andi hívja a haverjait, és jól megvernek egy sikátorban, az orrod tovább görbül, a fogászati kezelésed pedig még időszerűbb lesz.

Óriási lehet, ahogy a tehetetlen dühöt érzed, dübbengetsz a lábaddal, és idegesen markolászod a pitont, mert te is tudod, hogy maximum ennyire, de még ennyire sem vagy képes :))))
Dec 28, 2015 03:11:40

Szerző: sodika Dec 28, 2015 03:20:20
Válasz
(10)
-
Te Sódi, mit tudsz te arról, hogy Kaufmann megint a fogdán töltötte a karácsonyt?

A SoDI erről nem faggatta ki a tanárurat.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Dec 28, 2015 03:20:20

Szerző: sodika Dec 28, 2015 04:08:29
Válasz
(4)
Egy boltba pedig miért ne sétálhatnék be, ha nyitva van? :D
Dec 28, 2015 04:08:29

Szerző: - Dec 28, 2015 06:21:51
Válasz
(6)
sodika

mert egy zaklató fogyatékos vagy
Dec 28, 2015 06:21:51

Szerző: Kredenc Dec 28, 2015 07:12:56
Válasz
(7)
sodika
Mondom, idén még lélektanilag veszélyes volt, de jövőre már tuti képes lennék elmenni Berlinbe úgy, hogy a galéria útbaejtése nélkül utazzak el onnan.

És velem mi leszi? :(
Dec 28, 2015 07:12:56

Szerző: TBfigyelő Tamás Dec 28, 2015 07:22:23
Válasz
(4)
gennyes féregzsidó
orvos látott már, kisfiam?

A púpja, a fogai és általános állapotát, valamint a be nem fizetett járulékokat nézve határozottan kijelenthetjük,hogy nem látta orvos. Nagyjából születése óta.
Dec 28, 2015 07:22:23

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Dec 28, 2015 08:00:07
Válasz
(14)
SoDI, mit vettél a sérvednek és a púpodnak karácsonyra? Már csak ők a közeli családod, bizony!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Dec 28, 2015 08:00:07

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48790x24) Dec 28, 2015 08:18:35
Válasz
(9)
sodilegnagyobbrajongoja
Hahó! Super Bével fog menni!

Ha már a super bré csak pillanatokra áll fel...
Dec 28, 2015 08:18:35

Szerző: töppedt buzigolyók Dec 28, 2015 08:35:19
Válasz
(7)
sodika

Csak a nagyon súlyosan visszamaradottak beszélnek magukról harmadik személyben. Ezt tudtad? Plusz mi a fasznak hívod magadat ezen a szar kitalált néven? És mi a púpos picsának kicsi benne az "o" betű? És miért ügyelsz erre annyira?

Mondd csak, Endre... te fogyatékos vagy?
Dec 28, 2015 08:35:19

Szerző: Tyodika Dec 28, 2015 08:39:03
Válasz
(7)
nyilvános faszkiverő
SoDI, mit vettél a sérvednek és a púpodnak karácsonyra? Már csak ők a közeli családod, bizony!

Elkéjtem Jani bácsi egyik XXXL-es flanelingét. Ha úgy veszem a hátyamra hogy jobb oldalt 20centivel lejjebb lógjon, akkor tökéletesen betakarja Púppalit és Sérvsanyit. Így nem is látszanak, senki meg nem monydaná hogy a két legjobb barátommal élek együtt.
Dec 28, 2015 08:39:03

Szerző: Kuti Áron Dec 28, 2015 08:41:38
Válasz
(7)
töppedt buzigolyók
Plusz mi a fasznak hívod magadat ezen a szar kitalált néven? És mi a púpos picsának kicsi benne az "o" betű? És miért ügyelsz erre annyira?

A legviccesebb az, hogy a Sodi szerelme, a malac terjesztette el, miszerint a SoDI a Son of Divine Israel rövidítése.

Valószínűleg ennél sokkalta durvább az igazság, mert akármikor felmerül a téma, a recskás csak lapít.

Minek a rövidítése a neved, púpos? Áruld el szépen a trollbácsiknak! Vagy az igazságnál az is jobb, ha a tokás lezsidóz?
Dec 28, 2015 08:41:38

Szerző: Tyodika Dec 28, 2015 08:44:07
Válasz
(7)
töppedt buzigolyók
Csak a nagyon súlyosan visszamaradottak beszélnek magukról harmadik személyben. Ezt tudtad? Plusz mi a fasznak hívod magadat ezen a szar kitalált néven? És mi a púpos picsának kicsi benne az "o" betű? És miért ügyelsz erre annyira?

Amikor Sass tanár úr megígérte nekem a rendszergazda melót, ahonnan nyugdíjba mehetek, felvettem anyám vallását és a Son of Divine Israel nevet. Persze ekkor még nem tudtam, hogy a zsidóság a föld legaljasabb népe, lélektanyilag akkor tudatosult bennem amikor anyám a perrel való fenyegetyés ellenére is megszüntette az anyagi dotálásomat, előbb proli majd unterclass sorba taszítva engem. És a mai napig sem kért bocsánatot a büdös Pátyi kujva. Mindegy.
Dec 28, 2015 08:44:07

Szerző: Evidenciák Dec 28, 2015 08:48:03
Válasz
(3)
töppedt buzigolyók
Csak a nagyon súlyosan visszamaradottak beszélnek magukról harmadik személyben. Ezt tudtad? (...)

Az ég kék, a fű zöld, a SoDI fogyatékos. Valakinek ez új?
Dec 28, 2015 08:48:03

Szerző: kinőttem az országot Dec 28, 2015 08:52:32
Válasz
(3)
sodika

Látom Adonisz már alvásproblémáid is vannak. Biztos hajnalig csajoztál, buliztál a haverokkal vagy már a drezdai éjjeliőr melóra gyúrsz? Inkább az lehet, hogy beteg szar asodi, a depressziótól már aludni sem tud. Ez shiker!
Dec 28, 2015 08:52:32

Szerző: Tyodika Dec 28, 2015 08:54:21
Válasz
(11)
2015 elején, a dicső bejlini visszavonulás idején vettem fel a tyodika becenevet, hogy ezzel is tiszteletet parancsoljak az engem követő, botoxos facebook-szexpumák köjében.

Ty: Tyúkmester, a berlini csibenyalás projekt itthoni tyovábbfuttatása, kisebb-nagyon nyelvtani sikerekkel;
o: Ezzel a kis 0-val emlékszem meg a gonosz berlini rüfkeről, aki még azt sem érgyemli meg, hogy EGY NAGY NULLÁNAK HÍVJAM;
dik: Angolul nem tudóknak jegyzem meg, hogy ez matyarul a hatalmas péniszemre utal;
a: Aljasság, hiszen ketyelmet nem ismerve állok majd bosszút mindenkin, ahogy a lélektani életveszélyt sikerült elhárítani, vagy pedig Veja néni elég pénzt ad rá.
Dec 28, 2015 08:54:21

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48790x24) Dec 28, 2015 08:59:20
Válasz
(5)
Kuti Áron
A legviccesebb az, hogy a Sodi szerelme, a malac terjesztette el, miszerint a SoDI a Son of Divine Israel rövidítése.

Az nem a malac volt, hanem az egyik őstrollja...
Dec 28, 2015 08:59:20

Szerző: Kuti Áron Dec 28, 2015 09:05:04
Válasz
(6)
banshee
Az nem a malac volt, hanem az egyik őstrollja...

Mea culpa. Én csak arra emlékszem, hogy a sertés előszeretettel ismételgette ezt a verziót, pláne nagy nyilvánosság előtt, azaz a gurulkáknak. Sokat tett azért a cukros, hogy ez elterjedjen.

Vajon emiatt zúgott bele a ratyi Sodi, vagy a lefejelés gyújtotta szerelemre?
Dec 28, 2015 09:05:04

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48790x24) Dec 28, 2015 09:06:07
Válasz
(1)
Az lehet, de nem ő találta ki.
Dec 28, 2015 09:06:07

Szerző: KA Dec 28, 2015 09:24:51
Válasz
(11)
sodika

Egy zaklatónak miért ne verhetném szét a fejét a betonba? :D
Dec 28, 2015 09:24:51

Szerző: Stréber Troll Dec 28, 2015 09:25:29
Válasz
(18)
Tisztelettel,

Kérnénk a tanszéket, hogy a januári uv időszak előtt hivatalos állásfoglalást-jegyzetet adjon ki a következő témakörökben:

-"Én, kredenc", avagy egy zaklatott lélek
víziói: hol kezdődik a valóság alcímmel pszichológiai jegyzet.
-"Ezsünk, mink a úrakk": gasztronómiai jegyzet monsegnieur Cillinderezs Dörpe úrtól
-"Pokoljárásom a magyar eüben, rivo-xani kiskáté diákoknak": professzor úrral nagyon jól haladunk, további jegyzet NEM szükséges.
-Laci XD barátnője megkapta a fehérjedús vegánkoszt börtönlakóknak jegyzetet, de az valahogy eltűnt a fiókjából, Laci nagyon vigyorog de azt mondja ő nem tud semmit.
-bokorszaró szakot úgy tűnik senki nem vette fel.
A német jegyzet "wie war die Hamburg Hetyetye" végül a diákok önszorgalmának köszönhetően jelentősen kibővült, bár itt van egy kis gond, néhány vadhajtás megjelent, a diákok közt furcsa pletyka terjeng, nő a kétely és a tanszéken érdekes dolgokat hallani.

Egyesek úgy hiszik, a legutóbbi melócsá, meg a pròbamunka meg sem történt és az alany hazugsággal palástolja az apró, cigányfasz felé érzett őrületes vágyait.

Ezügyben egy komolyabb zsinati-dékáni döntésre volna szükség, hogy kicsit csillapodjanak az indulatok.

Köszönettel!
Dec 28, 2015 09:25:29

Szerző: xray Dec 28, 2015 09:53:56
Válasz
(11)
mivel a szerencsétlen kókadtfasznak az a szórakozása, h órákon keresztül mínuszozással tölti az idejét, nem lehetne visszaállítani a régi megoldást, h le legyen tiltva a leszavazás? még ennyi öröme se legyen a munkakerülő bűnözőnek.
Dec 28, 2015 09:53:56

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Dec 28, 2015 09:55:41
Válasz
(8)
sodika
Felállítjuk a személyiségprofilt.
Ellenségismeret.

jegyezd fel a profilomba, hogy most szartam!
Dec 28, 2015 09:55:41

Szerző: Rósza Dec 28, 2015 10:07:12
Válasz
(5)
gennyes féregzsidó
jegyezd fel a profilomba, hogy most szartam!
Óóóóóaaaaaaaaarrrrrrgggh!
Dec 28, 2015 10:07:12

Szerző: Örebro Dec 28, 2015 10:09:38
Válasz
(9)
gyagyås ketszer is hivtalak a maradekra, nem kellett te kurvanagy vitez, pedigjol megverhettel volna. most a repterröl irok, utazom vissza mert holnap megyek jamaicaba, tudod aki dolgozik az baszhat is es en megerdemlem a feka csajokat!!!
Dec 28, 2015 10:09:38

Szerző: - Dec 28, 2015 10:23:53
Válasz
(3)
Hiénaverő
Nem lehet hogy azért, mert ez a normális eljárás akkor, ha egy láthatóan zavart idióta zaklat az utcán?

Nem. Prágában valószínűleg agyonlőnék. Ott egy ügyvédnél alap az önvédelmi fegyver. Csehországban és Szlovákiában* kissé másként állnak ehhez, mint mifelénk.

De persze sok sikert a Prágai Nagybácsi Projekthez. Azt hiszem címszót érdemel ez is a wikipédiában.

*igen, shodi: Izraelben is.
Dec 28, 2015 10:23:53

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Dec 28, 2015 10:34:13
Válasz
(4)
-

De persze sok sikert a Prágai Nagybácsi Projekthez.

az a baj, hogy ezt a projektet megelőzi a drezdai melócsá projekt, az pedig kudarcocska lesz, így sajnos prága sem jöhet össze.
Dec 28, 2015 10:34:13

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Dec 28, 2015 10:38:59
Válasz
(8)
van egy olyan sejtésem, hogy a drezdai próbameló költségeit nem a cég fogja fizetni, hanem a sodinak kell előteremtenie. ez a tétel tovább fogja emelni a melókeresési kudarcocska összegét. most még csak 150 ezer körül járunk, de meglátjátok, hogy hamarosan 1 milliós buktában lesz a sodi. az elején megjósoltam, hogy ez lesz.

szegény rocskai gergő, tovább apad az öröksége.:(((
Dec 28, 2015 10:38:59

Szerző: - Dec 28, 2015 11:19:27
Válasz
(5)
gennyes féregzsidó
van egy olyan sejtésem, hogy a drezdai próbameló költségeit nem a cég fogja fizetni, hanem a sodinak kell előteremtenie. ez a tétel tovább fogja emelni a melókeresési kudarcocska összegét. most még csak 150 ezer körül járunk, de meglátjátok, hogy hamarosan 1 milliós buktában lesz a sodi. az elején megjósoltam, hogy ez lesz.

szegény rocskai gergő, tovább apad az öröksége.:(((

Asodinak csak milliós projektjei vannak. Hahó.
Dec 28, 2015 11:19:27

Szerző: ál-sodika Dec 28, 2015 11:20:52
Válasz
(5)
Szaros százezren nem múlik semmi sem.
Dec 28, 2015 11:20:52

Szerző: - Dec 28, 2015 11:21:13
Válasz
(5)
nyilvános faszkiverő

Biztos van neve is annak a sérvnek. PL. kissodi
Dec 28, 2015 11:21:13

Szerző: Sodi!!!!!! Dec 28, 2015 11:25:09
Válasz
(2)
22 ezer programozó hiányzik a munkaerőpiacról.
index.hu/tech/2015/12/28/havonta_5_5_milliard_forintot_elbukunk/
Dec 28, 2015 11:25:09

Szerző: - Dec 28, 2015 11:27:09
Válasz
(5)
Sodi!!!!!!
22 ezer programozó hiányzik a munkaerőpiacról.
index.hu/tech/2015/12/28/havonta_5_5_milliard_forintot_elbukunk/

Ezzel csak az a baj, hogy asodi nem programozó.
Dec 28, 2015 11:27:09

Szerző: - Dec 28, 2015 11:28:33
Válasz
(1)
sodika

Azért ez nem egészen így van. Egyébként meg nem vagy te olyan bátor fiú.
Dec 28, 2015 11:28:33

Szerző: Schwezoff Dávid Dec 28, 2015 11:30:33
Válasz
(4)
gennyes féregzsidó
az a baj, hogy ezt a projektet megelőzi a drezdai melócsá projekt, az pedig kudarcocska lesz, így sajnos prága sem jöhet össze.

Ez az Európán belül utazgatás miért olyan egzotikus dolog a retardoknak vajon?

Nekem kimenni Prágába annyi, hogy 10 perc alatt foglalok szállodai szobát neten, beülök a kocsimba és kész, 8 óra múlva kint vagyok, úgy, hogy közben megállok valahol kajálni.

Euró meg CZK van itthon, de bankkártyám is van.

...ohh wait

Dec 28, 2015 11:30:33

Szerző: - Dec 28, 2015 11:31:19
Válasz
(4)
"Röhöghetsz, de a szlovákügyvéd azért hívta Rolandra a rendőröket, mert megijedt attól, hogy egy szükség esetén logikát nélkülüző magatartást is az eszköztárában tudó fordult ellene. :)"

Kit kellett volna hívnia egy őrült zaklató miatt? Rolika anyját? Vagy malaczosan kellett volna eljárnia? Ez nem jött be.
Dec 28, 2015 11:31:19

Szerző: f-o-g-y-i Dec 28, 2015 11:33:41
Válasz
(6)
sodika

Fél nappal korábban

sodika
Dec 27, 2015 14:27:54

Nem, szerintem 2016-ban már képes lennék úgy elmenni Berlinbe, hogy nem kísértene a késztetés, hogy elmenjek a boltjába. Az idő azért megoldotta ezt is.
Dec 28, 2015 11:33:41

Szerző: Sárkány Dec 28, 2015 11:52:11
Válasz
(8)
sodika
Felállítjuk a személyiségprofilt.
Ellenségismeret.

Milyen ellenség? Sodika, jelenleg a legfőbb ellenségeid Behajtó Benő és hűséges társa, Inkasszómanó, de Határidő Hugó is ott tesz keresztbe neked, ahol csak tud, a konkrétan életveszélyes fenyegetés meg most is ott van veled Sérv Sándor és Púp Péter személyében.

Tudhatnád, hogy komolyan kell őket venni, hiszen valószínűleg még él benned a híres pátyi ütközet emléke, amely során megsemmisítő vereséget mért rád a Rezsidémon által vezetett Gázgoblin és Villanyszámlavámpír. A teljes pusztulástól csak Vera néni nyugdíja tudott megmenteni, de csak az ő jóakarata tartja az ajtódon kívül a szörnyek hadát.

És arra is érdemes felkészülni, hogy egy év múlva már lehet, hogy új ellenség jelenik meg Tél Tábornok képében, aki tovább fogja nehezíteni az amúgy is álmatlan éjszakáidat, amelyek során élet-halál harcot fogsz vívni a részeg csövesekkel, az eladott faptopod után járó 10 ezer forint felett.

És ezek ismeretében te egy internetes trollal hadakoznál?
Dec 28, 2015 11:52:11

Szerző: Munka Mátyás Dec 28, 2015 11:53:55
Válasz
(7)
Sárkány
Milyen ellenség? Sodika, jelenleg a legfőbb ellenségeid Behajtó Benő és hűséges társa, Inkasszómanó, de Határidő Hugó is ott tesz keresztbe neked, ahol csak tud, a konkrétan életveszélyes fenyegetés meg most is ott van veled Sérv Sándor és Púp Péter személyében.

És én???
Dec 28, 2015 11:53:55

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Dec 28, 2015 11:59:27
Válasz
(5)
-

Miután az új Mad Max filmért is odavolt (bár a moziba nem jutott el erre sem), rajzolt rájuk smiley arcokat és elnevezte őket Larry-nek és Barry-nek.
Dec 28, 2015 11:59:27

Szerző: sodika Dec 28, 2015 12:02:05
Válasz
(0)
Más úgy bemenni, hogy miért nem, és más kényszerből ugyanez.
Ez lesz a különbség.
Dec 28, 2015 12:02:05

Szerző: - Dec 28, 2015 12:05:58
Válasz
(1)
Már mint dolgozni bemenni vagy a kjedencért?
Dec 28, 2015 12:05:58

Szerző: - Dec 28, 2015 12:13:17
Válasz
(2)
sodika
Ez lesz a különbség.

Bla,bla, bla.
Dec 28, 2015 12:13:17

Szerző: - Dec 28, 2015 12:14:20
Válasz
(4)
Te a büdös életben nem fogsz többet Andival találkozni ez 100%.
Dec 28, 2015 12:14:20

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Dec 28, 2015 12:17:46
Válasz
(5)
sodika

Ezt valaki lefordítaná?
Dec 28, 2015 12:17:46

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Dec 28, 2015 12:19:35
Válasz
(10)
Csak egy olvasó
Ezt valaki lefordítaná?

andi. mindegy.
Dec 28, 2015 12:19:35

Szerző: - Dec 28, 2015 12:19:44
Válasz
(2)
Bíróságon még simán lehetséges.
Dec 28, 2015 12:19:44

Szerző: *-* Dec 28, 2015 12:20:48
Válasz
(17)
Svédországból lassan teljesen eltűnik a készpénzhasználat

Elmaradott népség. A Sodinál már réges rég eltűnt!
Dec 28, 2015 12:20:48

Szerző: index.hu Dec 28, 2015 12:35:24
Válasz
(5)
"A törpemalacok okos, engedelmes, nagyon tiszta, jólnevelt állatok, ennek ellenére nem feltétlenül kell a lakásban tartani őket. A kutyákhoz és macskákhoz hasonlóan a tágas kert a megfelelő hely számukra. Semmi esetre sem szabad őket zárt helyen tartani, mert azt nem viselik el. A kirekesztettséget nem szeretik. Szükségük van egy családra, vagyis emberekre, akik az anyai gondoskodást pótolják számukra. A törpemalacok nagyon ragaszkodó állatok." - tudtam meg a háziállat.hu leírásából, amikor arra próbáltam rájönni, hogy vajon miért olyan menő mostanában mikromalacot tartani, azon a minden kétséget kizáró tényen túl, hogy cuki. Nagyon-nagyon cuki. A mexikóiak egyenesen odáig vannak értük, idén több, mint 300 malackát vásároltak és akár 1600 dollárt is hajlandóak voltak fizetni egy példányért. Igazi kedvenként bánnak velük; öltöztetik, fürdetik, sétáltatják és persze agyonimádják őket.
Dec 28, 2015 12:35:24

Szerző: irigy troll Dec 28, 2015 12:36:03
Válasz
(6)
Sodibodi, én elirigyeltem tőled a kisnyugdíjas futtatódat. Én is be szeretnék jelentkezni Vera néninél eltartásra. Tudom, hogy a telefonállókat nem szereti, úgyhogy személyesen akarom felkeresni. Hol érdemes kezdeni? Farkastorki út?
Dec 28, 2015 12:36:03

Szerző: luhanszk megye lordjai Dec 28, 2015 12:38:23
Válasz
(3)
kinőttem az országot
Látom Adonisz már alvásproblémáid is vannak. Biztos hajnalig csajoztál, buliztál a haverokkal vagy már a drezdai éjjeliőr melóra gyúrsz? Inkább az lehet, hogy beteg szar asodi, a depressziótól már aludni sem tud. Ez shiker!

Kurva hideg van ilyenkor a toronyban, jóhogy nem tud aludni.
Dec 28, 2015 12:38:23

Szerző: migri toronyőr Dec 28, 2015 12:42:21
Válasz
(3)
* ez a pupos ganaj nem veszi el a munkát *
Dec 28, 2015 12:42:21

Szerző: még éltet a remény Dec 28, 2015 12:48:43
Válasz
(12)
-

Sérv of Divine Israel
Dec 28, 2015 12:48:43

Szerző: xray Dec 28, 2015 13:07:01
Válasz
(2)
sneci,
mikor feküdsz már kés alá, te szerencsétlen, megvárod amíg beledöglesz ?
Dec 28, 2015 13:07:01

Szerző: - Dec 28, 2015 13:13:44
Válasz
(6)
Életében egy szalmaszálat nem rakott keresztbe ez a semmirekellő, mi a fasztól lett sérve.
Dec 28, 2015 13:13:44

Szerző: Schwezoff David Dec 28, 2015 13:21:44
Válasz
(3)
-
Életében egy szalmaszálat nem rakott keresztbe ez a semmirekellő, mi a fasztól lett sérve.

Hasmonitor sulyatol pitonbuvoles kozben?
Dec 28, 2015 13:21:44

Szerző: Andy Dufresne (Snecológus-pontszám: 8446x4) Dec 28, 2015 13:22:49
Válasz
(8)
Endre, ma már dolgozol vagy még szabadságon vagy?

*pr
Dec 28, 2015 13:22:49

Szerző: xray Dec 28, 2015 13:25:27
Válasz
(4)
-

valahol ki kell jönnie a gonoszságának, az univerzum így jutalmaz.
Dec 28, 2015 13:25:27

Szerző: luhanszk megye lordjai Dec 28, 2015 13:28:37
Válasz
(5)
-

Megemelt egy floppyt.
Dec 28, 2015 13:28:37

Szerző: Laci Dec 28, 2015 13:41:57
Válasz
(11)
Egyszer a szexpapi úgy seggbedurrantotta, hogy a hasán jött ki a vége. Lol xDd
Dec 28, 2015 13:41:57

Szerző: sodika Dec 28, 2015 13:46:41
Válasz
(5)
Csak egy olvasó
Ezt valaki lefordítaná?

más úgy, hogy kényszerből szelekszel, és más úgy, hogy "miért ne"
Dec 28, 2015 13:46:41

Szerző: sodika Dec 28, 2015 13:48:18
Válasz
(0)
Ez olyan, mint amikor Horthy nem passzóból, hanem szomorúan lövetett volna. Hatalmas különbség, hogy lélektani nyomás irányít oda, vagy csak az úri jókedv.
Dec 28, 2015 13:48:18

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Dec 28, 2015 13:48:57
Válasz
(4)
miért nem mesélsz inkább a hamburgi kudarcocskáról? kiröhögtek?
Dec 28, 2015 13:48:57

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Dec 28, 2015 13:49:54
Válasz
(4)
sodika
más úgy, hogy kényszerből szelekszel, és más úgy, hogy "miért ne"

És téged mi kényszerített volna egy ilyen "szelekedetre"? Csak nem a monomániád vagy egyéb agybajod?
Dec 28, 2015 13:49:54

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Dec 28, 2015 13:50:10
Válasz
(2)
sodika
Ez olyan, mint amikor Horthy nem passzóból, hanem szomorúan lövetett volna. Hatalmas különbség, hogy lélektani nyomás irányít oda, vagy csak az úri jókedv.

a januári kollégák úri jókedvükben röhögtek ki hamburgban?
Dec 28, 2015 13:50:10
« 4071 4072 4073 4074 4075 4076 4077 4078 4079 4080 »
1734088 komment.

120 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™