Nemzetközi médiacirkusz = tízen részegen óbégatnak a Gólyában.
Púp, belegondoltál abba, hogy a kopasz, törpe, csóró, munkaundoros Kalóz Dani is egy olyan nőt kúr orrba-szájba, mint Drog Petra? Tehát még ez nálad nem sokkal magasabb pozícióban lévő retard is elkaristol egy egészen vállalható, bár igénytelen muffal, te pedig életedben egy szexnagyi pináját láttad, akkor is baj volt a dőlésszöggel meg a tíz másodperc alatt lelankadó pitonnal.
Fénykorában a malacz vagy a kapualjakban a fitymáját ellenőriztető hebroid azért nagy showt tudott produkálni!
Nem értem. Hát nem a kúrmányzó úr dönt a személyi kérdésekről? Váltsa le azonnal Pintért, ha nem teszik neki! A sakálfejű Tauzin Krisztina altábornagy asszonyt ültesse a helyére!
Tauzint már megfosztotta a tisztségétől, Hahó!
Ezek a retardok nagyon okosak.
En ebben az orszagban leginkabb attol tudnek rettegni, ha Pinter Sandor megharagudna ram.
én ott még nem voltam, de mindig szomorú, ha kocsma kerül válságba((((((((((
Megvette őket kilóra.
óóaarrghhhhhhhhhhhhhhhhh
"Tudhatták volna, hogy nem fogjuk tudni fizetni, de a bank még jövedelemigazolást sem kért"
A bank a geci. Tudhatták volna. És Tauzinpicsáék is tudhatták volna, sőt tudták is, de bíztak benne, hogy majd valahogy megoldódik. Nem oldódott meg, dolgozni kellett volna. Most lehet menni négy gyerekkel borgoskodni a panelba. Rend van, na.
Aranyos :-)
Na gondolj egy számra egy és három között Xd
Annyit még segítek, hogy a szám legyen kettőnél kisebb ;)
én is mingyár benne vagyók! a Sódinál már most iss gazdaggab vagyog pedíg ő igazzi búdai dandi!
Már a hajasbaba is áruló?
Ha egyszer valóban borulna a bili, mind a bankok, mind a kedves ügyfelek is mehetnének a böribe.... Szóval itt csak szájkarate van, Póka félék meg még ma is jól élnek mind a két fél hibájából. A sok marha meg gyülekezik körülötte, Póka meg vígan él, két 200 millás házat tart fent, a mai napig kapja a jutalékot a bankoktól. Csak a börit akarja így megúszni, ha egyszer megpiszkálják a hitelközvetítőket.
De, és ma láttam a Thökölyn a buszmegállóban, egy bőrönddel várta a buszt.
www.facebook.com/adrienn.kovacs.374?fref=ts
A kurva annyát, hogy nem überrel megy!!!
eszt nem én irttam tílcsáki! persze hoty bene vatyok ez evídencija
Az a gyíkarcú, aki jogi eszmefuttatást tart itt "önbíráskodásra buzdításról", inkább a saját életén gondolkodjon el. Tényleg nincs jobb dolgod, mint a neten fontoskodni(...)
Ne bassz... Bár én már akkor sejtettem, hogy nem stimmel valami amikor bezárt a sánta egér...
A faszt, meghívom egy szintetikus degusztáció menüre.
Akkor sorry, de vmiért Adriennre emlékeztem.
Sok lett volna ott a pénztárca, persze csak újabb múzeumi darabnak.
Nem mer írni a taxisokról, mert a kuruc még csak érintőlegesen foglalkozott a helyzettel, és nem tudja, melyik oldalt szabad szidni.
Szerintem legelőször belém rakat botoxot, mert mostanság elég szarul nézek ki. Hervadt vagyok, szottyos és puha. ráncosodom is.Hiába végez minden nap többször is nyújtó gyakorlatokat, képtelen vagyok arra mint régen :-(
De a sakálember bankárok kényszerítették a hitelfelvételre, Hahó!
Ezzel a failed felsorolással meg lehetne tölteni a következő fórumoldalt.
Ezt nem én írtam, de mindegy.
Valóban *failed*
SoDI, elgondolkodtál már azon, hogy ha meghalsz, ki fog rád emlékezni a trollokon kívül?
kaufmann asszem azzal védekezett nemi erőszak vádja ellen, hogy nem áll fel a cerka, a dőrppéről meg sneci írta h soha nem volt nővel, össze is akartak dobni neki egy kurvára, de három-négy retardnak összesen nem volt ötezer forintja
*Kibaszottul röhög*
SoDI, elgondolkodtál már azon, hogy ha meghalsz, ki fog rád emlékezni a trollokon kívül?
Azért a Fapóleon nézettsége van pártízezer...
Ne rőhőgj tegnapp is a Demlyánnal meg, Csányivval kúrváztunk a magánröpülőmon!
Rocskai Gergő biztos fog rá emlékezni, hogy hova ásta.
Közvetlen kapcsolatot még nem bizonyítottak a Zika és a mikrokefália között, de aggodalomra ad okot, hogy azokon a területeken, ahol sok a fertőzött, sokszorosára nőtt a rendellenességgel születettek száma.
nomen est omen
én márr kelemen anát dúgom! van rá pénzzem! viszek neki minden este kaviárt meg bélszínt és leeszem a meleiről! Síkositónak meg szarvasgomba krémet használók dóm perinyónnal felőntve!
Ha hagy Jani bácsi.
és Palvin Barbit?
Úgy érzem, ma farkas éhes vagyok. Egy lovat is meg tudnék enni! Ne sírj, Fifikutya, a tányért attól még fényesre nyalhatod utánam!
Na Questor-bizonyítékok megsemmisítése, csá!
Shodika, csillagbogárka, van itt ez két pirula, ezek elmulasztják az éhségérzetet. Új, kísérleti termékek, DE TELJESEN BIZTONSÁGOSAK! Tudod, múltkoritól is csak félig hülyültél meg...
Nagyon szépen köszönöm szépen és esetleg a piton is újra működni fog tőle?
Az enyém biztosan, de ha tényleg hat a gyógyszer, akkor legalább nem fogsz belőle sokat érezni XD
akkor vedd fel, bazmeg!
:-)
Megint meztelenül mentél kocsmázni, mi?
nem, csak as suli elé!!!!!!!!!!
Én is szeretnék egy "Maszti a téli kertben" videót csinálni.
Talán Jövő héten
ooaoaauuaoooaaaarrrgghhhh
Szerző:
Muszlikom
Jan 18, 2016 17:15:51
Válasz
(3)
nem úgy volt h kibaszták az UKból kalózdanit? Vagy őfelsége Privateer-je lett?!
Jan 18, 2016 17:15:51
trendbeli garázdaság
Jan 18, 2016 17:16:08
Daniel T Gardonyi Inspiralni kell a nepeket.. Mi Petraval birosagon leszunk Apr 6-an Londonban egy volt katonai lakotelep elfoglalasa es az utolso lakok megvedese miatt.. szerencsere ujra el lettek vegul szallasolva de minket szopatni akarnak ugyhogy nemzetkozi mediacirkuszt csinalunk
Tetszik · 2 · 5 órája
Tetszik · 2 · 5 órája
Nemzetközi médiacirkusz = tízen részegen óbégatnak a Gólyában.
Púp, belegondoltál abba, hogy a kopasz, törpe, csóró, munkaundoros Kalóz Dani is egy olyan nőt kúr orrba-szájba, mint Drog Petra? Tehát még ez nálad nem sokkal magasabb pozícióban lévő retard is elkaristol egy egészen vállalható, bár igénytelen muffal, te pedig életedben egy szexnagyi pináját láttad, akkor is baj volt a dőlésszöggel meg a tíz másodperc alatt lelankadó pitonnal.
Jan 18, 2016 17:16:08
Škoda Superb
Jan 18, 2016 17:29:13
Azért Púp nélkül nem az igazi ez a fórum.
Nincs olyan retard, aki felül (vagy inkább alul?) tudná őt múlni.
Jan 18, 2016 17:29:13
trendbeli garázdaság
Jan 18, 2016 17:31:57
Azért Púp nélkül nem az igazi ez a fórum.
Fénykorában a malacz vagy a kapualjakban a fitymáját ellenőriztető hebroid azért nagy showt tudott produkálni!
Jan 18, 2016 17:31:57
retardfigyelő
Jan 18, 2016 17:40:02
Molnár F. Árpád Éli
17 órája · Budapest ·
Itt egy következő überbarom, Jergel György. Azon röfög a Facebook-on a köztörvényes barom állatja, hogy ki fizet le. Ugyanis az überbarom szerint a jótettek gaztettek, a gaztettek pedig jótettek, és az elmebeteg marhája ebből az ő elmebeteg retardált következtetéseiből aztán levonta az összes fordított elmebeteg skizofrén következtetését, mert elmebeteg és tajtahó magyarbarom. Jött a Sátán barma, és ahogyan otthon, a disznóólban látta sertés anyjától és genetikailag retardált retek apjától, elkezdett kötekedni és röfögni éktelen. Nos hát: vajon ki fizet le, hogy nem vagyok én is hozzá hasonló retardált, magának harácsoló és mindent a saját sátáni testére elpocsékoló hibbant ganéj magyarféreg magyaridióta: Segítsünk az elmebeteg tajpusztai tahó magyarbaromnak. Fel is sorolok az elmebeteg hülye magyarság elmebeteg hibbant agyából leggyakrabban kiokádott alternatívákat, és segítsünk ennek az elmebeteg haszontalan féregmagyar magyarbaromnak meglelni a helyes választ: Gyurcsány, Orbán, Moszad, CIA, KGB, NBH. Na, ezek a leggyakoribb paranoid elmebeteg magyarbaromságok. Melyik legyen találatos az elmebeteg magyarbaromjának, hogy jól érezze magát a paranoid skizofrén elmebeteg magyarbaromállatja?
Itt a retardált faszkalap magyarféreg parazita magyarbarom Facebook-oldala: www.facebook.com/jergel1?fref=ufi
Az elmebeteg magyarbarom állatja. Hogy törlöm a lábaimat a tetves elmebeteg magyarsöpredék paranoid skizofrén pofájába.
17 órája · Budapest ·
Itt egy következő überbarom, Jergel György. Azon röfög a Facebook-on a köztörvényes barom állatja, hogy ki fizet le. Ugyanis az überbarom szerint a jótettek gaztettek, a gaztettek pedig jótettek, és az elmebeteg marhája ebből az ő elmebeteg retardált következtetéseiből aztán levonta az összes fordított elmebeteg skizofrén következtetését, mert elmebeteg és tajtahó magyarbarom. Jött a Sátán barma, és ahogyan otthon, a disznóólban látta sertés anyjától és genetikailag retardált retek apjától, elkezdett kötekedni és röfögni éktelen. Nos hát: vajon ki fizet le, hogy nem vagyok én is hozzá hasonló retardált, magának harácsoló és mindent a saját sátáni testére elpocsékoló hibbant ganéj magyarféreg magyaridióta: Segítsünk az elmebeteg tajpusztai tahó magyarbaromnak. Fel is sorolok az elmebeteg hülye magyarság elmebeteg hibbant agyából leggyakrabban kiokádott alternatívákat, és segítsünk ennek az elmebeteg haszontalan féregmagyar magyarbaromnak meglelni a helyes választ: Gyurcsány, Orbán, Moszad, CIA, KGB, NBH. Na, ezek a leggyakoribb paranoid elmebeteg magyarbaromságok. Melyik legyen találatos az elmebeteg magyarbaromjának, hogy jól érezze magát a paranoid skizofrén elmebeteg magyarbaromállatja?
Itt a retardált faszkalap magyarféreg parazita magyarbarom Facebook-oldala: www.facebook.com/jergel1?fref=ufi
Az elmebeteg magyarbarom állatja. Hogy törlöm a lábaimat a tetves elmebeteg magyarsöpredék paranoid skizofrén pofájába.
Jan 18, 2016 17:40:02
retardfigyelő
Jan 18, 2016 17:40:36
Molnár F. Árpád Éli
11 órája · Budapest ·
A FÉRGEKET EL KELL TAPOSNI!
Nézegettem éjjel, ahogyan egy retardált magyarmajom mit össze nem kínlódott, azzal próbálva másoknál támadni és őket gyűlölködő csatarendbe toborozni, hogy kiálltam a 'devizahiteles siránkozók' (másfél millió kifosztott ember) mellett, a Koppány Csoport oldalán.
Te Úristen, mennyire retardált a magyar!
Ahogy Domján Tibor mondta egy új filmünkben: az, hogy fogy a magyar, és Magyarországon nem születnek, csak annyit jelent, hogy kevesebb lesz az idióta! Egy nemzet fogyása ilyen esetekben nem rosszat, hanem jót jelent!
Ki a fenének hiányoznak olyan röfögő disznómajmok, mint az az akasztani való féregállat is, amelyik azért támad, hogy miért segítek másfél millió elszegényített magyaron! Az ilyeneknek - ahogyan a kutyagyilkosnak mondta videón Berkes Laura - szét kell verni a fejét baseballütővel vagy kalapáccsal, hogy kifröccsenjen az agya! (Következő filmünk erről lett forgatva. Estére tán megjelenik.)
Nekem is harcmodort kell váltanom. Manapság olyan könnyen megy bárkit 2 millió forintos kártérítésre ítéltetni, ha csak annyit mond közéleti személyre, hogy az "meleg". Így járt Ungár Klára is, aki Kocsis Mátéra mondta. Olyan könnyű egyetlen "Holokamu" kifejezésért 800 ezer forintos pénzbüntetésre, vagy 1 év letöltendőre ítéltetni hétköznapi civilt egyetlen Facebook-hozzászólásért, úgy, hogy a Holokausztot még csak nem is tagadta, csak egy 8 betűs lekicsinylő szóval illette!
Mennyivel inkább bíróság elé kell állítani és elítélni azokat, akik valamely barátom vagy védencem ellen azért, mert az jobb, mint ami bármely ugató féregből, családostól és genetikai hulladék féreggyerekestől valaha lesz, akár egy szóval is leugatja! Azért értek a joghoz, hogy kaszáljak vele, nem?! És tényleg nem kell csúnyán visszaszólni a féregpatkányoknak, mert az túl enyhe! Nem visszaszólni kell, hanem bebörtönözni őket! Bebaszni őket oda, ahová senki féreg görényekként, a nép ellenségeiként valók! Így már csak nem éri szó a ház elejét, hiszen szavak helyett a törvényekkel tapostuk el a Sátánt!
11 órája · Budapest ·
A FÉRGEKET EL KELL TAPOSNI!
Nézegettem éjjel, ahogyan egy retardált magyarmajom mit össze nem kínlódott, azzal próbálva másoknál támadni és őket gyűlölködő csatarendbe toborozni, hogy kiálltam a 'devizahiteles siránkozók' (másfél millió kifosztott ember) mellett, a Koppány Csoport oldalán.
Te Úristen, mennyire retardált a magyar!
Ahogy Domján Tibor mondta egy új filmünkben: az, hogy fogy a magyar, és Magyarországon nem születnek, csak annyit jelent, hogy kevesebb lesz az idióta! Egy nemzet fogyása ilyen esetekben nem rosszat, hanem jót jelent!
Ki a fenének hiányoznak olyan röfögő disznómajmok, mint az az akasztani való féregállat is, amelyik azért támad, hogy miért segítek másfél millió elszegényített magyaron! Az ilyeneknek - ahogyan a kutyagyilkosnak mondta videón Berkes Laura - szét kell verni a fejét baseballütővel vagy kalapáccsal, hogy kifröccsenjen az agya! (Következő filmünk erről lett forgatva. Estére tán megjelenik.)
Nekem is harcmodort kell váltanom. Manapság olyan könnyen megy bárkit 2 millió forintos kártérítésre ítéltetni, ha csak annyit mond közéleti személyre, hogy az "meleg". Így járt Ungár Klára is, aki Kocsis Mátéra mondta. Olyan könnyű egyetlen "Holokamu" kifejezésért 800 ezer forintos pénzbüntetésre, vagy 1 év letöltendőre ítéltetni hétköznapi civilt egyetlen Facebook-hozzászólásért, úgy, hogy a Holokausztot még csak nem is tagadta, csak egy 8 betűs lekicsinylő szóval illette!
Mennyivel inkább bíróság elé kell állítani és elítélni azokat, akik valamely barátom vagy védencem ellen azért, mert az jobb, mint ami bármely ugató féregből, családostól és genetikai hulladék féreggyerekestől valaha lesz, akár egy szóval is leugatja! Azért értek a joghoz, hogy kaszáljak vele, nem?! És tényleg nem kell csúnyán visszaszólni a féregpatkányoknak, mert az túl enyhe! Nem visszaszólni kell, hanem bebörtönözni őket! Bebaszni őket oda, ahová senki féreg görényekként, a nép ellenségeiként valók! Így már csak nem éri szó a ház elejét, hiszen szavak helyett a törvényekkel tapostuk el a Sátánt!
Jan 18, 2016 17:40:36
retardfigyelő
Jan 18, 2016 17:41:42
Fehér Adrienn és pszichopata tenyészete találgatja, ki fizet le, hogy másokért teszek
Segítsünk Fehér Adrienn antiszocális és bűnöző alkatú paranoid pszichopata és nettó elmebeteg fasiszta ismerőseinek és barátainak, mert Fehér Adriennel közösen találgatják (köztörvényes módon (Btk. 226. és 227. §)) Fehér Adrienn Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/adrienn.feher.8), ki fizet le azért, hogy a hozzánk fordulók tömegein sok éve segítünk. Mert az meg hogy lehet, hiszen ők csak moslékot okádni és hamisan vádaskodni, meg rágalmazni tudnak, olyan köztörvényes baromságokat összehordva, amiktől minden normális és jóérzésű embernek a gyomra felfordul. Pedig az lenne a helyes, mint jergel_attila_feher_adriennFehér Adrienn mélymagyar alpári disznóköre, hogy a jót gyűlölve, az igazat lefizetett árulónak, a hazaáruló és paranoid, kötekedő és összeférhetetlen szociopátiát és disznóürüléket tisztaságnak kikiáltva, herékként és ingyenélő vérszívó parazitákként kötekedjünk, mocskolódjunk és rágalmazzunk, hamis vádakkal. Mert akik nem hajlandók a röfögő, kötekedő, here, parazita és vérszívó vámpír disznómagyar életmódot élni, mint pusztában tengődő barom a vágóhíd árnyékában, azok gyanúsak, és nem is kollaboránsok, hanem lefizetett árulók!
Na, erre az elmebeteg disznóbaromságra köpjön valaki nagyobb paranoid pszichopátiát, ha Fehér Adrienn oldalánál és baráti körénél is alávalóbbra tud süllyedni, arról hallucinálva, hogy a magyar attól dicső, ha ilyen ocsmány, undorító, kötekedő és paranoid skizofrén elmebeteg, minden magyarok árulója és összeférhetetlen, gyűlölködő ellensége.
Tehát segítsünk már ennek a kötekedő, összeférhetetlen, magyarkodva acsarkodó, gyűlölködő és mocskolódó pszichopata tárgyadomb paranoiás beltenyészetnek, megfejteni Fehér Adrienn által feltett kérdést, ki fizet le engem, amiért nem vagyok én is utolsó féreg, és a szart nem emelem magasba, kiáltván, hogy ímhol, csak utolsó féreg szarként magyar a magyar! Adjunk pár tippet a leggyakoribb magyarbarom elmebeteg agymenésekből, milyen elmebeteg paranoid ökörségeket okád fel a magyar, ha annyi esze sincs, mint egy disznók közt átvágott torkú és disznók által féreggé taposott tyúknak:
Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor, Moszad, NBH, KGB, CIA.
Ezek a leggyakoribb hamis vádak, amikor here és ingyenélő senki tajtahó ugarbirka barom pszichopata magyarok – a kuruc in fos szellemi, kulturális és morális minősége (öntitulusuk szerint a korlátlanul magyar) – összeröffennek, magyarságuk disznótenyészet és hazaáruló féreg mivoltát, mint valami dicsőséget és a magyarság magasztosságát igazolandó, örök szégyenükre, megvetésükre, portfóliójukra és féreglétükre hangoztatni.
De Fehér Adriennek és korlátlanul magyar disznótenyészetének igaza van! Nevezzük ezt magyarságnak! Ahogyan a kuruc in fos is elérte, hogy aztán az ő minőségüket hívta a világ a magyarok szellemi és kulturális, valamint erkölcsi minőségének! Tanuljátok meg – hangoztatták a kuruc in fososok és a hangoztatták világszerte a korlátlanul magyarok célba ért propagandáját -, hogy ennyi a magyar és semmi több! Ami több, az már ellenség!
Akarsz még magyar lenni? Kell neked ez a szégyen és letörölhetetlen, örökre kiható gyalázat? Vagy azt mondod: ezek nem magyarok, semmi köze az ilyen áruló szeméttelep paranoid és kritikátlan bűnöző disznótenyészetnek ahhoz, ami a magyarságot – velük ellentétben – meghatározza!
A magyarság alsó-disznótenyészetét Fehér Adrienn néven kezdte egy másokkal való kapcsolatait botrányokra botrányokat halmozó Facebook-felhasználó, ahol Fehér Adrienn – disznótenyészetének megadva az ugarmagyar tajtahó legalsóbb baromlét kezdő sebességet, a törvény által büntetendő Becsületsértéssel/Rágalommal kezdve – egyik pillanatról a másikra maradéktalan teret biztosított a Büntető törvénykönyv (Btk.) 227. §-a értelmében Becsületsértésért 1 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, a Btk. 226. §-a értelmében, Rágalmazás miatt 2 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő köztörvényes kocsmaalkoholizmusnak, kuruc in fos szintű és szellemi-erkölcsi minőségű ugarbarom magyar disznókuplerájt alkotva saját házából és portáljából.
Hamar el is érte különben, hogy kizárólag röfögő disznók érezzék úgy, hogy nekik ott bármi keresni valójuk akad, mindenki más pedig undorát és mélységes mély megvetését kifejezve keresett meg privát levelekkel és telefonon, mert gusztusuk és minőségük nem tette lehetővé, hogy ilyen rosszindulatú, mocskolódó, köztörvényesen hazudozó és rágalmazó disznótelepre betegyék a lábukat.
Segítsünk Fehér Adrienn antiszocális és bűnöző alkatú paranoid pszichopata és nettó elmebeteg fasiszta ismerőseinek és barátainak, mert Fehér Adriennel közösen találgatják (köztörvényes módon (Btk. 226. és 227. §)) Fehér Adrienn Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/adrienn.feher.8), ki fizet le azért, hogy a hozzánk fordulók tömegein sok éve segítünk. Mert az meg hogy lehet, hiszen ők csak moslékot okádni és hamisan vádaskodni, meg rágalmazni tudnak, olyan köztörvényes baromságokat összehordva, amiktől minden normális és jóérzésű embernek a gyomra felfordul. Pedig az lenne a helyes, mint jergel_attila_feher_adriennFehér Adrienn mélymagyar alpári disznóköre, hogy a jót gyűlölve, az igazat lefizetett árulónak, a hazaáruló és paranoid, kötekedő és összeférhetetlen szociopátiát és disznóürüléket tisztaságnak kikiáltva, herékként és ingyenélő vérszívó parazitákként kötekedjünk, mocskolódjunk és rágalmazzunk, hamis vádakkal. Mert akik nem hajlandók a röfögő, kötekedő, here, parazita és vérszívó vámpír disznómagyar életmódot élni, mint pusztában tengődő barom a vágóhíd árnyékában, azok gyanúsak, és nem is kollaboránsok, hanem lefizetett árulók!
Na, erre az elmebeteg disznóbaromságra köpjön valaki nagyobb paranoid pszichopátiát, ha Fehér Adrienn oldalánál és baráti körénél is alávalóbbra tud süllyedni, arról hallucinálva, hogy a magyar attól dicső, ha ilyen ocsmány, undorító, kötekedő és paranoid skizofrén elmebeteg, minden magyarok árulója és összeférhetetlen, gyűlölködő ellensége.
Tehát segítsünk már ennek a kötekedő, összeférhetetlen, magyarkodva acsarkodó, gyűlölködő és mocskolódó pszichopata tárgyadomb paranoiás beltenyészetnek, megfejteni Fehér Adrienn által feltett kérdést, ki fizet le engem, amiért nem vagyok én is utolsó féreg, és a szart nem emelem magasba, kiáltván, hogy ímhol, csak utolsó féreg szarként magyar a magyar! Adjunk pár tippet a leggyakoribb magyarbarom elmebeteg agymenésekből, milyen elmebeteg paranoid ökörségeket okád fel a magyar, ha annyi esze sincs, mint egy disznók közt átvágott torkú és disznók által féreggé taposott tyúknak:
Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor, Moszad, NBH, KGB, CIA.
Ezek a leggyakoribb hamis vádak, amikor here és ingyenélő senki tajtahó ugarbirka barom pszichopata magyarok – a kuruc in fos szellemi, kulturális és morális minősége (öntitulusuk szerint a korlátlanul magyar) – összeröffennek, magyarságuk disznótenyészet és hazaáruló féreg mivoltát, mint valami dicsőséget és a magyarság magasztosságát igazolandó, örök szégyenükre, megvetésükre, portfóliójukra és féreglétükre hangoztatni.
De Fehér Adriennek és korlátlanul magyar disznótenyészetének igaza van! Nevezzük ezt magyarságnak! Ahogyan a kuruc in fos is elérte, hogy aztán az ő minőségüket hívta a világ a magyarok szellemi és kulturális, valamint erkölcsi minőségének! Tanuljátok meg – hangoztatták a kuruc in fososok és a hangoztatták világszerte a korlátlanul magyarok célba ért propagandáját -, hogy ennyi a magyar és semmi több! Ami több, az már ellenség!
Akarsz még magyar lenni? Kell neked ez a szégyen és letörölhetetlen, örökre kiható gyalázat? Vagy azt mondod: ezek nem magyarok, semmi köze az ilyen áruló szeméttelep paranoid és kritikátlan bűnöző disznótenyészetnek ahhoz, ami a magyarságot – velük ellentétben – meghatározza!
A magyarság alsó-disznótenyészetét Fehér Adrienn néven kezdte egy másokkal való kapcsolatait botrányokra botrányokat halmozó Facebook-felhasználó, ahol Fehér Adrienn – disznótenyészetének megadva az ugarmagyar tajtahó legalsóbb baromlét kezdő sebességet, a törvény által büntetendő Becsületsértéssel/Rágalommal kezdve – egyik pillanatról a másikra maradéktalan teret biztosított a Büntető törvénykönyv (Btk.) 227. §-a értelmében Becsületsértésért 1 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, a Btk. 226. §-a értelmében, Rágalmazás miatt 2 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő köztörvényes kocsmaalkoholizmusnak, kuruc in fos szintű és szellemi-erkölcsi minőségű ugarbarom magyar disznókuplerájt alkotva saját házából és portáljából.
Hamar el is érte különben, hogy kizárólag röfögő disznók érezzék úgy, hogy nekik ott bármi keresni valójuk akad, mindenki más pedig undorát és mélységes mély megvetését kifejezve keresett meg privát levelekkel és telefonon, mert gusztusuk és minőségük nem tette lehetővé, hogy ilyen rosszindulatú, mocskolódó, köztörvényesen hazudozó és rágalmazó disznótelepre betegyék a lábukat.
Jan 18, 2016 17:41:42
retardfigyelő
Jan 18, 2016 17:43:52
Jan 18, 2016 17:43:52
retardfigyelő
Jan 18, 2016 17:49:20
József Borbély
január 15., 15:42 ·
Meg nemerősített titkosszolgálati információk szerint "Josepf Fouché" alias dr. Pintér Sándor belügyminiszter hamarosan távozik a posztjáról.
Így is van rendjén, ha először őt viszi el az ördög.
Meg nemerősített titkosszolgálati információk szerint "Josepf Fouché" alias dr. Pintér Sándor belügyminiszter hamarosan távozik a posztjáról.
Jan 18, 2016 17:49:20
broni
Jan 18, 2016 17:49:36
faszom,nem vót net!!!!!!!!!!!sodi, megbaszlak!!!!!!!!!
Jan 18, 2016 17:49:36
broni
Jan 18, 2016 17:53:34
taxis gecik, haza!éljen az uber!!!oszlatást!!!!!!!!
Jan 18, 2016 17:53:34
broni
Jan 18, 2016 18:03:50
satu, a kurva anyád!!!ezek a kossuth téri férgek megint!!!!!!!!írtani kéne már őket!!!!!!!
Jan 18, 2016 18:03:50
trendbeli garázdaság
Jan 18, 2016 18:04:24
József Borbély
Nem értem. Hát nem a kúrmányzó úr dönt a személyi kérdésekről? Váltsa le azonnal Pintért, ha nem teszik neki! A sakálfejű Tauzin Krisztina altábornagy asszonyt ültesse a helyére!
Jan 18, 2016 18:04:24
retardfigyelő
Jan 18, 2016 18:04:25
Ez a durva, broni! Ez a hely még Szenteste is nyitva volt.
A Délmagyar.hu vezető hírben számol be arról, hogy a Szani presszó (korábban Sörszanatórium) nyitvatartása az eddigi éjjel-nappaliról reggel hatos nyitásra és este tízes zárásra változott. Állítólag a folyamatos lakossági panaszok és egy tavalyi késelés az oka annak, hogy az önkormányzat korlátozta a szegedi kocsma nyitvatartását.
A Délmagyar.hu vezető hírben számol be arról, hogy a Szani presszó (korábban Sörszanatórium) nyitvatartása az eddigi éjjel-nappaliról reggel hatos nyitásra és este tízes zárásra változott. Állítólag a folyamatos lakossági panaszok és egy tavalyi késelés az oka annak, hogy az önkormányzat korlátozta a szegedi kocsma nyitvatartását.
Jan 18, 2016 18:04:25
retardfigyelő
Jan 18, 2016 18:06:18
Tauzint már megfosztotta a tisztségétől, Hahó!
Jan 18, 2016 18:06:18
Schwezoff Dávid
Jan 18, 2016 18:06:39
József Borbély
Ezek a retardok nagyon okosak.
En ebben az orszagban leginkabb attol tudnek rettegni, ha Pinter Sandor megharagudna ram.
Jan 18, 2016 18:06:39
retardfigyelő
Jan 18, 2016 18:09:55
Jan 18, 2016 18:09:55
broni
Jan 18, 2016 18:10:07
én ott még nem voltam, de mindig szomorú, ha kocsma kerül válságba((((((((((
Jan 18, 2016 18:10:07
broni
Jan 18, 2016 18:17:23
index.hu/chart/2016/01/18/62_embernek_annyi_vagyona_van_mint_a_vilag_szegenyebbik_felenek/
sodichu, benne vagy a 62-be??????????
Jan 18, 2016 18:17:23
retardfigyelő
Jan 18, 2016 18:19:54
index.hu/chart/2016/01/18/62_embernek_annyi_vagyona_van_mint_a_vilag_szegenyebbik_felenek/
Megvette őket kilóra.
Jan 18, 2016 18:19:54
broni
Jan 18, 2016 18:20:21
Megvette őket kilóra.
óóaarrghhhhhhhhhhhhhhhhh
Jan 18, 2016 18:20:21
trendbeli garázdaság
Jan 18, 2016 18:39:35
Tauzin : Újtulaj 0:1
origo.hu/itthon/20100618-kilakoltatas-budafokrol-riport-a-negygyermekes-csaladrol.html
origo.hu/itthon/20100618-kilakoltatas-budafokrol-riport-a-negygyermekes-csaladrol.html
"Tudhatták volna, hogy nem fogjuk tudni fizetni, de a bank még jövedelemigazolást sem kért"
A bank a geci. Tudhatták volna. És Tauzinpicsáék is tudhatták volna, sőt tudták is, de bíztak benne, hogy majd valahogy megoldódik. Nem oldódott meg, dolgozni kellett volna. Most lehet menni négy gyerekkel borgoskodni a panelba. Rend van, na.
Jan 18, 2016 18:39:35
Sodichu
Jan 18, 2016 19:16:00
Jan 18, 2016 19:16:00
Sodichu
Jan 18, 2016 19:21:26
Annyit még segítek, hogy a szám legyen kettőnél kisebb ;)
Jan 18, 2016 19:21:26
pappúcsos rokkefeler
Jan 18, 2016 19:32:02
én is mingyár benne vagyók! a Sódinál már most iss gazdaggab vagyog pedíg ő igazzi búdai dandi!
Jan 18, 2016 19:32:02
hüje 444
Jan 18, 2016 19:46:00
Satu neve Lanczner Ferdinánd, a taxisé meg Czifery Csaba.
JamesTKirk • 41 perce
és az megvan, hogy rendőrségi informátor is volt, magyarul besúgó?
JamesTKirk • 35 perce
Sherlock Porks osztálytársa vagy évfolyamtársa volt és egymást fújták be ahogy hallottam...
JamesTKirk • 31 perce
Sherlock Porks írt is róla valamelyik blogján. nem kedvelték egymást ha jól értettem.
ap057r0ph3 • 27 perce
satu macska barátság? eeeehh..
Avatár
JamesTKirk • 23 perce
szerintem mind a ketten egy helyről kapják a fizut és azért fújnak egymásra.
kucekewi • 26 perce
mondjuk nem nagyon tudom elképzelni, hogy a satu húzza a rövidebbet a kettő közül
444.hu/2016/01/18/es-az-megvan-hogy-a-hetfoi-taxistuntetes-foszervezoje-a-2006-ban-a-kossuth-ter-parancsnoka-volt
JamesTKirk • 41 perce
és az megvan, hogy rendőrségi informátor is volt, magyarul besúgó?
JamesTKirk • 35 perce
Sherlock Porks osztálytársa vagy évfolyamtársa volt és egymást fújták be ahogy hallottam...
JamesTKirk • 31 perce
Sherlock Porks írt is róla valamelyik blogján. nem kedvelték egymást ha jól értettem.
ap057r0ph3 • 27 perce
satu macska barátság? eeeehh..
Avatár
JamesTKirk • 23 perce
szerintem mind a ketten egy helyről kapják a fizut és azért fújnak egymásra.
kucekewi • 26 perce
mondjuk nem nagyon tudom elképzelni, hogy a satu húzza a rövidebbet a kettő közül
444.hu/2016/01/18/es-az-megvan-hogy-a-hetfoi-taxistuntetes-foszervezoje-a-2006-ban-a-kossuth-ter-parancsnoka-volt
Jan 18, 2016 19:46:00
retardkártyák
Jan 18, 2016 19:50:48
Jan 18, 2016 19:50:48
Muszlikom
Jan 18, 2016 20:07:50
Sodi, neked már csak 4 éved van, húzz bele!!!
velvet.hu/helyszinelo/2016/01/18/ot_evig_epitett_szexbunkert_rabszolgaknak/
velvet.hu/helyszinelo/2016/01/18/ot_evig_epitett_szexbunkert_rabszolgaknak/
Jan 18, 2016 20:07:50
Muszlikom
Jan 18, 2016 20:09:32
Persze annyi sem, mert a 38 évet elérni neked angyalszárny. Mindegy. Andi.
Jan 18, 2016 20:09:32
Uncsi zsidó
Jan 18, 2016 20:27:24
Fehér Adrienn és pszichopata tenyészete találgatja, ki fizet le, hogy másokért teszek
Már a hajasbaba is áruló?
Jan 18, 2016 20:27:24
Uncsi zsidó
Jan 18, 2016 20:31:05
Tauzin : Újtulaj 0:1
Ha egyszer valóban borulna a bili, mind a bankok, mind a kedves ügyfelek is mehetnének a böribe.... Szóval itt csak szájkarate van, Póka félék meg még ma is jól élnek mind a két fél hibájából. A sok marha meg gyülekezik körülötte, Póka meg vígan él, két 200 millás házat tart fent, a mai napig kapja a jutalékot a bankoktól. Csak a börit akarja így megúszni, ha egyszer megpiszkálják a hitelközvetítőket.
Jan 18, 2016 20:31:05
broni
Jan 18, 2016 20:56:56
sodit elgázolta egy uber taxi!!meghalt!!!!!!!!!!!!
Jan 18, 2016 20:56:56
Uncsi zsidó
Jan 18, 2016 21:00:25
De jó, hogy az über, nem taxi. Szóval két járgány ment rajta keresztül.
Jan 18, 2016 21:00:25
-
Jan 18, 2016 21:32:53
A hajasbaba neve nem Kovács Nikoletta vagy valami hasonló?
Jan 18, 2016 21:32:53
retardfigyelő
Jan 18, 2016 21:38:20
A hajasbaba neve nem Kovács Nikoletta vagy valami hasonló?
www.facebook.com/adrienn.kovacs.374?fref=ts
Jan 18, 2016 21:38:20
Muszlikom
Jan 18, 2016 21:38:49
facebook.com/adrienn.kovacs.374?fref=ts
A kurva annyát, hogy nem überrel megy!!!
Jan 18, 2016 21:38:49
papúcsoss rótcsild
Jan 18, 2016 21:41:34
eszt nem én irttam tílcsáki! persze hoty bene vatyok ez evídencija
Jan 18, 2016 21:41:34
Malaczháza
Jan 18, 2016 21:47:11
Sherlock Porks megtalálta a kihelyezett csalit, lehet menni szétszopatni, ott nem tud törölni:
Sziasztok, Sherlock Porks vagyok. Örömmel látom, hogy továbbra sem csökkent sem az idióták, sem a hazudozók száma.
A Facebook-oldalunkat rendszeresen törlik, mégpedig hatósági kérésre. A Facebook soha nem mond ellent állami hatóságoknak, így gyakorlatilag szabadon cenzúrázható bármely oldal.
Az a gyíkarcú, aki jogi eszmefuttatást tart itt "önbíráskodásra buzdításról", inkább a saját életén gondolkodjon el. Tényleg nincs jobb dolgod, mint a neten fontoskodni, mintha valamit tudnál a világról azon kívül, amit a tévében láttál? LOL.
tinyurl.com/gura2yv
Sziasztok, Sherlock Porks vagyok. Örömmel látom, hogy továbbra sem csökkent sem az idióták, sem a hazudozók száma.
A Facebook-oldalunkat rendszeresen törlik, mégpedig hatósági kérésre. A Facebook soha nem mond ellent állami hatóságoknak, így gyakorlatilag szabadon cenzúrázható bármely oldal.
Az a gyíkarcú, aki jogi eszmefuttatást tart itt "önbíráskodásra buzdításról", inkább a saját életén gondolkodjon el. Tényleg nincs jobb dolgod, mint a neten fontoskodni, mintha valamit tudnál a világról azon kívül, amit a tévében láttál? LOL.
tinyurl.com/gura2yv
Jan 18, 2016 21:47:11
Malaczháza
Jan 18, 2016 21:51:56
Még hogy hatósági kérésre, lol! Hónapokig működött az oldal, aztán elkezdett tótügyvédezni, és vége lett. Ilyen nagyon egyszerű ez, le sem szarta a hatóság. Be kell neki másolni a fb támogatási üzenetmappát aki jelentette. Aztán röhögünk a röfögésen. Végre lesz műsor.
Jan 18, 2016 21:51:56
Napi öngól
Jan 18, 2016 21:53:11
Az a gyíkarcú, aki jogi eszmefuttatást tart itt "önbíráskodásra buzdításról", inkább a saját életén gondolkodjon el. Tényleg nincs jobb dolgod, mint a neten fontoskodni(...)
Jan 18, 2016 21:53:11
TC Alfa
Jan 18, 2016 21:59:01
Az más. Röff-röff.
Jan 18, 2016 21:59:01
Szegedi troll
Jan 18, 2016 22:08:14
Ne bassz... Bár én már akkor sejtettem, hogy nem stimmel valami amikor bezárt a sánta egér...
Jan 18, 2016 22:08:14
flaneling
Jan 18, 2016 22:10:52
A kósztesz is be fog zárni ha broni végre bemegy, és felgyújtja a tőrppét?
Jan 18, 2016 22:10:52
GK
Jan 18, 2016 22:20:15
Tisztelt Kiss Endre Farkas úr!
Molnár Andrástól, a Costes étterem nagyrabecsült Chef de Cuisine-jétől kaptam kézhez egy bizonyos Rácz Gábor László önéletrajzát, mellé pedig András úr által szignózott ajánlólevét.
Mivel a Google az Ön fórumát jelölte meg elsőnek a találati listán Rácz úrra keresve, érdeklődnék Öntől - mint gasztronómiában szintén jártas személytől - www.youtube.com/watch?v=vv-bPueUfbI - meri-e jó szívvel ajánlani Rácz Gábor urat éttermembe Chef de Partie pozícióra? Részletes válaszát akár itt írásban, akár személyesen a Costes étteremben (Budapest, Ráday u. 4) - egy üzleti ebéd keretében, előzetes egyeztetés nélkül- szívesen várom.
Üdvözlettel
Gerendai Károly
Costes - Tulajdonos
Molnár Andrástól, a Costes étterem nagyrabecsült Chef de Cuisine-jétől kaptam kézhez egy bizonyos Rácz Gábor László önéletrajzát, mellé pedig András úr által szignózott ajánlólevét.
Mivel a Google az Ön fórumát jelölte meg elsőnek a találati listán Rácz úrra keresve, érdeklődnék Öntől - mint gasztronómiában szintén jártas személytől - www.youtube.com/watch?v=vv-bPueUfbI - meri-e jó szívvel ajánlani Rácz Gábor urat éttermembe Chef de Partie pozícióra? Részletes válaszát akár itt írásban, akár személyesen a Costes étteremben (Budapest, Ráday u. 4) - egy üzleti ebéd keretében, előzetes egyeztetés nélkül- szívesen várom.
Üdvözlettel
Gerendai Károly
Costes - Tulajdonos
Jan 18, 2016 22:20:15
Közönség kérés
Jan 18, 2016 22:25:04
Légyszi a Molnáreffet kezdjétek el nyomni megint az kibaszott vicces volt.
Jan 18, 2016 22:25:04
flaneling
Jan 18, 2016 22:25:14
Erről jut eszembe a trófeás szopatás, amikor D4nte meghívására kis híján elment a Sodi pénz nélkül a Trófeába, és rendelt volna magának egy üveg drága bort amíg megérkeznek Gaudiék...
Jan 18, 2016 22:25:14
GK
Jan 18, 2016 22:25:45
A kósztesz is be fog zárni ha broni végre bemegy, és felgyújtja a tőrppét?
A faszt, meghívom egy szintetikus degusztáció menüre.
Jan 18, 2016 22:25:45
Uncsi zsidó
Jan 18, 2016 22:25:51
Akkor sorry, de vmiért Adriennre emlékeztem.
Jan 18, 2016 22:25:51
flaneling
Jan 18, 2016 22:29:09
Béla Balogh
1 órája ·
KI JÖN VELEM?
Tegyünk egy próbát hátha jelenlétünkre felállnak az emberek vagy a tiltakozás kibontakozik? Sokan vannak fent jelenleg a facebbookon. Azonnali visszajelzéseket várok menjünk vagy sem transzparensekkel. Rajtam nem múlik szívesen megyek veletek csak legyen érdeklődés.
ADJUNK A MOCSKOKNAK. TUDJÁTOK ELÉG EGY SZIKRA......
Amennyiben van érdeklődés megbeszéljük a találkozó és csatlakozás.
TetszikMegosztom
Üsztöke Lászlónak ez tetszik.
Béla Balogh MÉLY CSEND.
Csak a szájak nagyok.
Tetszik · 44 perce
Béla Balogh
Béla Balogh Jobb is. Kaptam egy számot és fel is hívtam. A pasas nem is hallott a taxis blokádról. Ennyi erről.
Tetszik · 40 perce
1 órája ·
KI JÖN VELEM?
Tegyünk egy próbát hátha jelenlétünkre felállnak az emberek vagy a tiltakozás kibontakozik? Sokan vannak fent jelenleg a facebbookon. Azonnali visszajelzéseket várok menjünk vagy sem transzparensekkel. Rajtam nem múlik szívesen megyek veletek csak legyen érdeklődés.
ADJUNK A MOCSKOKNAK. TUDJÁTOK ELÉG EGY SZIKRA......
Amennyiben van érdeklődés megbeszéljük a találkozó és csatlakozás.
TetszikMegosztom
Üsztöke Lászlónak ez tetszik.
Béla Balogh MÉLY CSEND.
Csak a szájak nagyok.
Tetszik · 44 perce
Béla Balogh
Béla Balogh Jobb is. Kaptam egy számot és fel is hívtam. A pasas nem is hallott a taxis blokádról. Ennyi erről.
Tetszik · 40 perce
Jan 18, 2016 22:29:09
flaneling
Jan 18, 2016 22:30:32
Medvezsidaj, Hahó! Egy telefonos trollkodásra lenne igény!
Jan 18, 2016 22:30:32
Uncsi zsidó
Jan 18, 2016 22:31:39
Béla Balogh
1 órája ·
KI JÖN VELEM?
Tetszik · 40 perce
1 órája ·
KI JÖN VELEM?
Tetszik · 40 perce
Sok lett volna ott a pénztárca, persze csak újabb múzeumi darabnak.
Jan 18, 2016 22:31:39
taknyos nózi
Jan 18, 2016 22:49:49
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Van 1, egy. EGY,
AZ EGYETLEN EGY GYANÚSÍTOTT.
Hurrrrá! grin hangulatjel grin hangulatjel grin hangulatjel grin hangulatjel Bazmeg, a jelek szerint a német renőrök a legnagyobb balfaszok a világon grin hangulatjel
Azért a rühes migrit gyorsan lekapcsolták Hamburgban.
1 órája ·
Van 1, egy. EGY,
Hurrrrá! grin hangulatjel grin hangulatjel grin hangulatjel grin hangulatjel Bazmeg, a jelek szerint a német renőrök a legnagyobb balfaszok a világon grin hangulatjel
Jan 18, 2016 22:49:49
broni
Jan 18, 2016 22:52:50
fáj a faszom.......
Jan 18, 2016 22:52:50
broni
Jan 18, 2016 22:54:03
ugy vertem........
Jan 18, 2016 22:54:03
Barbi
Jan 18, 2016 22:54:09
Mi történt? :(
Jan 18, 2016 22:54:09
broni
Jan 18, 2016 23:02:16
[quote=Barbi]Mi történt? :([/quote
óóaarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
óóaarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jan 18, 2016 23:02:16
-
Jan 18, 2016 23:39:04
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Van 1, egy. EGY,
1 órája ·
Van 1, egy. EGY,
Nem mer írni a taxisokról, mert a kuruc még csak érintőlegesen foglalkozott a helyzettel, és nem tudja, melyik oldalt szabad szidni.
Jan 18, 2016 23:39:04
Kiss Roland
Jan 19, 2016 00:18:17
Éljenek a taxisok, vesszen az Uber! Viva la revolución! Fegyverbe proletárok!
Jan 19, 2016 00:18:17
tyodika
Jan 19, 2016 05:18:06
Igeny megvárom amig a kurutyinfo is körbejárja a témát, én mindig több oldalról tájékozódom es sosem hityek az ószövetségi dühvel irkáló zsidófirkászoknak
Jan 19, 2016 05:18:06
trendbeli garázdaság
Jan 19, 2016 06:08:54
Milyen 34 évesnek lenni, púpos? Elégedett vagy az életeddel? Így tervezted a felnőtt életedet, amikor a (pót)érettségi után kiléptél a nagyvilágba? Szerinted a szüleid büszkék rád? Lesz családalapítás és botox?
Jan 19, 2016 06:08:54
Schwezoff David
Jan 19, 2016 06:45:52
Jan 19, 2016 06:45:52
botoxolt piton
Jan 19, 2016 08:37:35
Milyen 34 évesnek lenni, púpos? Elégedett vagy az életeddel? Így tervezted a felnőtt életedet, amikor a (pót)érettségi után kiléptél a nagyvilágba? Szerinted a szüleid büszkék rád? Lesz családalapítás és botox?
Szerintem legelőször belém rakat botoxot, mert mostanság elég szarul nézek ki. Hervadt vagyok, szottyos és puha. ráncosodom is.Hiába végez minden nap többször is nyújtó gyakorlatokat, képtelen vagyok arra mint régen :-(
Jan 19, 2016 08:37:35
drezdai kollégák
Jan 19, 2016 09:38:30
*soha nem találkoznak a sodival*
Jan 19, 2016 09:38:30
stressznélküli nyugi
Jan 19, 2016 09:38:37
De a sakálember bankárok kényszerítették a hitelfelvételre, Hahó!
Jan 19, 2016 09:38:37
Iroda utáni korszak
Jan 19, 2016 09:46:56
Ideális búcsúajándék az otthoniaktól
index.hu/tech/2016/01/19/jon_a_napelemes_onmelegito_kabat/
index.hu/tech/2016/01/19/jon_a_napelemes_onmelegito_kabat/
Jan 19, 2016 09:46:56
krisztusi kor
Jan 19, 2016 09:49:04
* failed *
Jan 19, 2016 09:49:04
német meló keresés
Jan 19, 2016 10:22:58
*failed*
Jan 19, 2016 10:22:58
németcsibe nyalás
Jan 19, 2016 10:25:04
*failed*
Jan 19, 2016 10:25:04
családalapítás
Jan 19, 2016 10:26:47
*failed*
Jan 19, 2016 10:26:47
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 19, 2016 10:26:54
x9)
* failed *
*failed*
*failed*
Ezzel a failed felsorolással meg lehetne tölteni a következő fórumoldalt.
Škoda Superb
Jan 19, 2016 10:27:57
*failed*
Jan 19, 2016 10:27:57
eltartottság
Jan 19, 2016 10:29:20
*done*
Jan 19, 2016 10:29:20
impotencia
Jan 19, 2016 10:30:40
*done*
Jan 19, 2016 10:30:40
Škoda Superb
Jan 19, 2016 10:48:58
*failed*
Ezt nem én írtam, de mindegy.
Valóban *failed*
Jan 19, 2016 10:48:58
trendbeli garázdaság
Jan 19, 2016 10:50:26
Miért van az, hogy a retardok nagy része impotens lesz?
Prolandról régóta tudjuk, hogy nem működik a szerszáma.
A metélt hüllő faszát hosszú percekig szopta Melcsike a videóban, mire egyáltalán félmerev lett. Valószínűleg azóta csak romlott a helyzet.
A Sodinál is bedöglött a Piton, az egyetlen dolog, aminek örülhetett az életben.
A törpe farkának a vérellátásáról nem tudunk sokat, de a rudit képen láttuk, és hát azzal még óvodásokat sem lehet megijeszteni.
Bori soha nem volt nővel, nyilván meleg is, mint a Sodi, de lehet, hogy ott sem muzsikálnak jól a dolgok, azért nincsen fickója.
A malacz kizárólag az önbizalomhiányos, dagadt tinédzser Pogit tudta levarrni, azóta semmi. Nem valószínű, hogy ha annyira rendben lenne a kunkori farka, legalább egy gyárlakó gurulkalányt ne tudott volna összeszedni.
Lehet, hogy a nem működő fasznak köze van a retarddá váláshoz???
A metélt hüllő faszát hosszú percekig szopta Melcsike a videóban, mire egyáltalán félmerev lett. Valószínűleg azóta csak romlott a helyzet.
A Sodinál is bedöglött a Piton, az egyetlen dolog, aminek örülhetett az életben.
A törpe farkának a vérellátásáról nem tudunk sokat, de a rudit képen láttuk, és hát azzal még óvodásokat sem lehet megijeszteni.
Bori soha nem volt nővel, nyilván meleg is, mint a Sodi, de lehet, hogy ott sem muzsikálnak jól a dolgok, azért nincsen fickója.
A malacz kizárólag az önbizalomhiányos, dagadt tinédzser Pogit tudta levarrni, azóta semmi. Nem valószínű, hogy ha annyira rendben lenne a kunkori farka, legalább egy gyárlakó gurulkalányt ne tudott volna összeszedni.
Jan 19, 2016 10:50:26
Muszlikom
Jan 19, 2016 10:55:39
stiler.blog.hu/2016/01/18/2016-os_ferfi_hajtrendek
A 34 éves vadászbika vajon melyiket választja?
Oh, wait, neki már kihullott a lítiumtól.
A 34 éves vadászbika vajon melyiket választja?
Oh, wait, neki már kihullott a lítiumtól.
Jan 19, 2016 10:55:39
Brian
Jan 19, 2016 11:01:00
Miért van az, hogy a retardok nagy része impotens lesz?
kaufmann asszem azzal védekezett nemi erőszak vádja ellen, hogy nem áll fel a cerka, a dőrppéről meg sneci írta h soha nem volt nővel, össze is akartak dobni neki egy kurvára, de három-négy retardnak összesen nem volt ötezer forintja
Jan 19, 2016 11:01:00
Gazdag troll
Jan 19, 2016 11:05:31
*Kibaszottul röhög*
Jan 19, 2016 11:05:31
Laci
Jan 19, 2016 11:12:59
Azért a Fapóleon nézettsége van pártízezer...
Jan 19, 2016 11:12:59
Schwezoff Dávid
Jan 19, 2016 11:14:38
Jan 19, 2016 11:14:38
papúccsos rokkefeler
Jan 19, 2016 11:16:38
*Kibaszottul röhög*
Ne rőhőgj tegnapp is a Demlyánnal meg, Csányivval kúrváztunk a magánröpülőmon!
Jan 19, 2016 11:16:38
stressznélküli nyugi
Jan 19, 2016 11:21:38
Rocskai Gergő biztos fog rá emlékezni, hogy hova ásta.
Jan 19, 2016 11:21:38
Cure for Hombárfej
Jan 19, 2016 11:33:34
Már Houstonig eljutott a kisfejűséget okozó Zika vírus
index.hu/tudomany/2016/01/19/mar_hustonban_is_talaltak_zika_virusos_beteget/
Jan 19, 2016 11:33:34
stressznélküli nyugi
Jan 19, 2016 11:41:30
Már Houstonig eljutott a kisfejűséget okozó Zika vírus
Közvetlen kapcsolatot még nem bizonyítottak a Zika és a mikrokefália között, de aggodalomra ad okot, hogy azokon a területeken, ahol sok a fertőzött, sokszorosára nőtt a rendellenességgel születettek száma.
nomen est omen
Jan 19, 2016 11:41:30
papúcsos hugh hafner
Jan 19, 2016 12:31:18
én márr kelemen anát dúgom! van rá pénzzem! viszek neki minden este kaviárt meg bélszínt és leeszem a meleiről! Síkositónak meg szarvasgomba krémet használók dóm perinyónnal felőntve!
Jan 19, 2016 12:31:18
papúcsos hugh hafner
Jan 19, 2016 12:34:11
és meg fógom baszni zimány lindát is meg a bódy szylvyt is! minden celebet megbaszók!!!
enyém a villág!
sódi jösz velem és árrpival íbizára?
enyém a villág!
sódi jösz velem és árrpival íbizára?
Jan 19, 2016 12:34:11
Škoda Superb
Jan 19, 2016 12:44:45
Lesz meleg étel ebédre, Sneci?
Jan 19, 2016 12:44:45
zsneci
Jan 19, 2016 12:50:02
Lesz meleg étel ebédre, Sneci?
Ha hagy Jani bácsi.
Jan 19, 2016 12:50:02
bronihergelés
Jan 19, 2016 12:53:44
és meg fógom baszni zimány lindát is meg a bódy szylvyt is! minden celebet megbaszók!!!
és Palvin Barbit?
Jan 19, 2016 12:53:44
dr. Rocskai János
Jan 19, 2016 13:03:59
Ha hagy Jani bácsi.
Úgy érzem, ma farkas éhes vagyok. Egy lovat is meg tudnék enni! Ne sírj, Fifikutya, a tányért attól még fényesre nyalhatod utánam!
Na Questor-bizonyítékok megsemmisítése, csá!
Jan 19, 2016 13:03:59
Dr. Fórizs
Jan 19, 2016 13:15:29
Shodika, csillagbogárka, van itt ez két pirula, ezek elmulasztják az éhségérzetet. Új, kísérleti termékek, DE TELJESEN BIZTONSÁGOSAK! Tudod, múltkoritól is csak félig hülyültél meg...
Jan 19, 2016 13:15:29
shodika
Jan 19, 2016 13:39:01
Jan 19, 2016 13:39:01
dr. Fórizs Eszter
Jan 19, 2016 13:42:48
Az enyém biztosan, de ha tényleg hat a gyógyszer, akkor legalább nem fogsz belőle sokat érezni XD
Jan 19, 2016 13:42:48
broni
Jan 19, 2016 13:56:39
nekem leesett a faszom!!!!!!!!!!!!!
Jan 19, 2016 13:56:39
Schwezoff Dávid
Jan 19, 2016 13:58:40
nekem leesett a faszom!!!!!!!!!!!!!
akkor vedd fel, bazmeg!
:-)
Jan 19, 2016 13:58:40
broni
Jan 19, 2016 13:58:54
ja, nem, csak összement a hidegbw..........
Jan 19, 2016 13:58:54
Schwezoff Dávid
Jan 19, 2016 14:01:24
Jan 19, 2016 14:01:24
broni
Jan 19, 2016 14:04:42
Jan 19, 2016 14:04:42
shodika
Jan 19, 2016 14:06:00
Én is szeretnék egy "Maszti a téli kertben" videót csinálni.
Talán Jövő héten
Jan 19, 2016 14:06:00
Tanárnéni
Jan 19, 2016 14:10:42
ooaoaauuaoooaaaarrrgghhhh
Jan 19, 2016 14:10:42
112 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™