Dehát miért beszélsz így róluk? Hiszen ők az úgynevezett barátaid! :))))
Hazudsz Roland! De legalább a barátnőd jól megszívatott!
Na és, mi meg élőonlájnban láttuk ahogy megveri a Sodit.
Az eladónak a szerződés bemutatásával be kell jelenteni 15 napon belül, hogy eladta a kocsit. Tehát ezt is te basztad el, mert ha bejelented, akkor Fórizs kénytelen lett volna átiratni. Retardok.
Materialista szardarab vagy, hogy pénzben méred a barátságot? Hány forintnál éri meg barátkozni?
Dehát miért egy példányban készítettétek? Mert retardok vagytok? Az utolsó írástudatlan cigó is tudja, hogy több példány kell. A bölcsész, az orvos, meg a Titán.:)
Hogy írhatsz ilyet Eszterről, amikor te is tudod, hogy titkosszolgálati támadás alatt áll évek óta? Nem gondolod, hogy a te szaros kocsid az utolsó problémája az életveszély során? Nagyon csalódott lesz, hogy ilyeneket írsz róla...
te vagy az Ildikó???
ki ez az óvodás kislány, elvették a babáját, és sír??)))))))))))milyen szánalmas ez a proland.........
Ezt ki mondta? Semmilyen szabályok nem változtak meg, legalább felhívtad volna az okmányirodát, ahelyett, hogy hagytad magad átbaszni.a "barátaid" által. Ennyi ésszel hogy lehet élni?
A hadállást nem, de a faszom állását már rég feladtam hahahaha
Anyagilag pedig magamat teszem tönkre azzal, hogy majd egy évtizede nem dolgozom, csak anyám nyugdíját költöm olcsó piára hahahahha
Bár megpróbáltam drogterjesztéssel pénzt szerezni, de a burzsuszaervő állam lekapcsolt. De majd eltűnök Koreában, ahonnan fehér emberként nem fogok kilógni egyáltalán. A magasságommal mondjuk biztosan nem. Majd nőnek öltözöm, hogy ne találjanak meg, úgysem áll fel a faszom , nem fogok lebukni hahahaha
De legalább kérted tőle, hogy térítse meg a károdat, vagy csak a cipődet nézve motyogtál magadban? De szerintem fel sem merted keresni emiatt.
Akkor miért ítéltek el, kókadt faszú? A bíróság nem bemondásra játszik, dílerkém!
Motyogtam magam elé bámulva, hogy nagyon szépen köszönöm szépen, na és, szarevő? Majd ha kijöttem a sittről újra 38-asra pumplált alkarral, akkor meglátogatom a doktornőt, hahahaha
Sittes Sanyi mondta, hogy annyit kell majd políroznom a pitonját, hogy a 38 centi a garantált minimum hahahahahaha
2) hogy az állam belepofázzon a magánéletembe[/quote]
óóó,csak belpofázott,mert lecssuktak!!!!!!inkább harcolnod kellertt volna, és dicső halált halni!!!!!!!!!!
Nem tárgyalni kell, hanem szembesíteni kell a tényekkel, hogy mekkora kárt okozott neked, fel kell szólítani, hogy fizessen, és közölni kell, hogy milyen következményekkel jár ha nem fizet x napon belül. Ebben nincs semmi erőszak, így csinálják a normális emberek ha anyagi vitájuk támad, aztán mennek a bíróságra. De te sajnos retard vagy. Itt nagy a szád, de a valóságban egy ötvenes nőtől is félsz elkérni a pénzed.
Hát bazmeg, ez hatalmas! Megveretné a mésztelepi cigányokkal a telep tulaját? Videó lesz róla? Szóljatok a jeladós malacnak, az kompletten intézi az ilyen bulikat, még le is üli helyettetek!
vs.
töröltem az ismerőseim közül, nyilván nekem nem ér meg 1 millió forint veszteséget egy barátság
no kommemt!
Neked nem a testedet kellene edzeni, hanem elvégezni egy alapfokú életvezetési tanfolyamot, mert ezt nem tanították neked sem a bölcsész karon. A fordos tanár nénihez be lehet iratkozni, Hahó!
Babikával persze mertél keménykedni meg a kisfiával is, te beteg fasz. Őket ütötted, a nőnek tépted a haját, és büszkén mesélted. Egy ötvenes hermafrodita meg úgy becsicskít, hogy még csak szólni sem mersz neki. És mindezek után nálad alszik a gyerekszobában, anyád mellett LOOOOOLLLLLLLLLLL Megkúrt legalább a hatalmas, fekete faszával az úrhölgy, Impotosz?
De szólni persze nem mertél, te cipőnézegető impotens! Anyád egyébként mit szól hozzá, hogy egy ötvenes travi alszik veled a gyerekszobában? Vagy ez már semmi ahhoz képest, amikor dílerkedtél, és a telep legrosszabb arcai jártak fel anyagért?
És ez igaz, vagy csak a trollokat szórakoztatod? Még ezek után sem vontad kérdőre? Majd csak akkor ha megzsarol?
Már Borbálánál meg az anyjánál házal vele. De nem is ez az érdekes, persze nem érted, mert retard vagy, hanem az, hogy a trolloknak nincsenek ilyen kedves barátai. Olyan nehéz rendes barátokkal élni, komolyan. Szar életünk van, mert nincs egy erőszakos, bűnöző hermafrodita barátunk, aki éjszaka ellenünk kémkedik az otthonunkban.
De nagy lukra futottál, idióta troll. Soha a büdös életbe nem melóztam ezen az oldalon, még programozóként sem. :)
óóarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
barbi?????????????????
tajgi
Anál? Hol??
Andi kérjen bocsánatot.
Mindegy.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Kár, hogy nem az igazi Púpos ír ide...
a púpost legyőzték a trollok, és elmenekült innen.
Trollok, mi? Khmmm.
Igen, trollok.
Andi a hibas!
Úgy van. Ja és az Univerzum, meg Andi a hibásak!
Én is pont ugyanezt mondtam neki. LOL
Ez jó őtlet bórniszlav! Sódi a kósztessz ínyenc éterem, át veszük tőled alap anyagnakk!
A hányásából meg ki tudja szedni a sárgarépát.
ezt rgl rajzolta????tényleg elmebeteg..........
zseniális
szerintem a csúcs a jobb felső sarokban található kémlégy, a művész megemlékezik az ovosz fvontokon elhunyt titánról
valójába májkrémet meg sört vettem a pénzből!!!
a gáztartozás meg úgy jött hogy mondta a sodi, hogy akkor inkább nyissuk kis a gázt!
Milyen snecigeci? Ez bizony Sodi fóruma, ő programozta le egy délután alatt. A facebookon megtévesztően Farkas Endre Kiss néven van fönt, mintha igazából Kiss Farkas Endrének hívnák (ami mondjuk kurva vicces lenne LOOOOOLLLLLLL), de írhatsz neki nyugodtan, hahó!
tudtam én, hogy nem veszel 27 millióér tejet!!!!!!!arany ászok, mi, meg globus májkrém!!!!!!!!!!!
Jól van, hagyjuk ezt a faszságot.
Endre képtelen lenne ezt a fórumot ilyen formában leprogramozni nemhogy egy délután alatt, de még egy örökkévalóság alatt se.
Vérprofizmus mond valamit?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Igen, ez az én fórumom és nincs vele semmi gond, mert én vérprofi programozó vagyok. Ezt a volt groteszkes főnökúr is megmondhatja.
Juszt is!
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Jaja persze, elég csak az Andinak gányolt projektre gondolni.
De most komolyan, kizárt hogy Endre képes legyen ilyet megcsinálni. Ez azért több egyszerű háttérszínezésnél.
Ha csak abból indulunk ki, hogy egy Apply gomb megtalálása órákig tart nála, akkor egy fórum megírása az lehetetlen feladat.
Ebből bizony évismétlés lesz...
A pillanat amikor ráeszmélsz, hogy broni újra szélsőjobboldali lett, de nem azért mert ő változott, hanem mert a magyar szélsőjobb cserélgette úgy az elveit...
őő, iszlamista nem is voltam, csak trolkodtam, azt meg írtam, hogy nem bírom az arabokat, de a zsidókkkal semmi bajom, kivéve persze sodit!!!!!!!!!!
Részt vehetsz egy masztipartin sodival.
edge.liveleak.com/80281E/u/u/thumbs/2007/Aug/19/2e8_1187529121_sf_1.jpg
juhéééééééééééééé
Remélem 6 láb mélyen
-23 centi!
Aztán meg majd te leszel felpakolva a vagonra, és mész oda, ahová régen a haverjaid.
Vagy csak egyszerűen le leszel darálva élve.
Szerző:
broni
Feb 09, 2016 18:44:52
Válasz
(5)
tegnap este a rokonoknál kicsit be -xanx-pálesztoztam))))))))asszonydják ugy horkoltam, hogy rezegtek az ablakok))))))))))))
Feb 09, 2016 18:44:52
retardfigyelő
Feb 09, 2016 18:45:37
Amikor a börtönből jöttem ki és rendesnek tüntek valami roncsautóval elhoztak, Molnár F még időben lelépett, de ezek akkor sem tűrtöztették magukat, Flódnis ráüvöltött RGL-re, hogy ő milyen férfi, hogy a saját gyerekét azért nem láthatja, mert nem dolgozik, aztán jött ez a Petőfi Sándor újra-temetés, RGL begtagadta a videozást mert nem akart nácikat felvenni
Feb 09, 2016 18:45:37
Brian
Feb 09, 2016 18:47:48
akkor is ott voltál, amikor dr. Fórizs Eszter beleverte a SoDI arcát a saját nemi váladékába?
Feb 09, 2016 18:47:48
Sakálember
Feb 09, 2016 18:49:31
Flódnis már nagyobb adósságot halmozott fel nekem, mint a magyar államadósság, a telephelyről is zaklatnak, hogy büdös az autó és nem akarják tárolni, áporodott tejszag miatt a munkások nem tudnak rendesen dolgozni Feb 09, 2016 18:49:31
broni
Feb 09, 2016 18:51:33
444.hu/2016/02/09/meghalt-srebrenica-egyik-fobunose
heroes never die!!!!!!!!!!!!noz, zica, srebrenica!!!!!!!!!fuck allah!!!!!!!
heroes never die!!!!!!!!!!!!noz, zica, srebrenica!!!!!!!!!fuck allah!!!!!!!
Feb 09, 2016 18:51:33
-
Feb 09, 2016 18:53:49
Flódnis már nagyobb adósságot halmozott fel nekem, mint a magyar államadósság, a telephelyről is zaklatnak, hogy büdös az autó és nem akarják tárolni, áporodott tejszag miatt a munkások nem tudnak rendesen dolgozni
Feb 09, 2016 18:53:49
-
Feb 09, 2016 18:55:36
Nem történt ilyen, de Sodi láthatóan mindig tartott a Flódnistól, néha a Titánnak is vörösre volt pofozva a feje, de Sodin is láttam a női erőszak nyomait
Na és, mi meg élőonlájnban láttuk ahogy megveri a Sodit.
Feb 09, 2016 18:55:36
Sakálember
Feb 09, 2016 19:01:17
Akinek ilyen barátai vannak, annak nincsen szüksége ellenségekre, persze nagyszerű dolog, eljött a tárgyalásra, de töröltem az ismerőseim közül, nyilván nekem nem ér meg 1 millió forint veszteséget egy barátság Feb 09, 2016 19:01:17
retardfigyelő
Feb 09, 2016 19:01:39
A suzuki a recskanyomokkal egyébként valahol tatabányán van, egy telephelyen, de amíg börtönben voltam, nem fizették a havi tárolási díjat sem, meg nem íratták át, hagyták, hoyy anyám fizesse a biztosítást, meg mindent értlemetlenül, én el fogok tünni, mert eltünt személytél nem tudnak semit levonni KOreában nemtalálnak meg
Az eladónak a szerződés bemutatásával be kell jelenteni 15 napon belül, hogy eladta a kocsit. Tehát ezt is te basztad el, mert ha bejelented, akkor Fórizs kénytelen lett volna átiratni. Retardok.
Feb 09, 2016 19:01:39
retardfigyelő
Feb 09, 2016 19:03:45
Akinek ilyen barátai vannak, annak nincsen szüksége ellenségekre, persze nagyszerű dolog, eljött a tárgyalásra, de töröltem az ismerőseim közül, nyilván nekem nem ér meg 1 millió forint veszteséget egy barátság
Materialista szardarab vagy, hogy pénzben méred a barátságot? Hány forintnál éri meg barátkozni?
Feb 09, 2016 19:03:45
retardfigyelő
Feb 09, 2016 19:07:00
Így egyszerű az ügy, de az adás-vételi szerződés példányát magánál tartotta.
Dehát miért egy példányban készítettétek? Mert retardok vagytok? Az utolsó írástudatlan cigó is tudja, hogy több példány kell. A bölcsész, az orvos, meg a Titán.:)
Feb 09, 2016 19:07:00
-
Feb 09, 2016 19:10:11
Aki szándékosan kárt okoz, a forgalmi engedélyt és a szerződés példányait magánál tartja, az onnantól nem a pénzen múlik, hanem a szándékos károkozáson
Hogy írhatsz ilyet Eszterről, amikor te is tudod, hogy titkosszolgálati támadás alatt áll évek óta? Nem gondolod, hogy a te szaros kocsid az utolsó problémája az életveszély során? Nagyon csalódott lesz, hogy ilyeneket írsz róla...
Feb 09, 2016 19:10:11
-
Feb 09, 2016 19:11:40
te vagy az Ildikó???
Feb 09, 2016 19:11:40
broni
Feb 09, 2016 19:12:34
ki ez az óvodás kislány, elvették a babáját, és sír??)))))))))))milyen szánalmas ez a proland.........
Feb 09, 2016 19:12:34
retardfigyelő
Feb 09, 2016 19:15:58
Megváltoztak szabályok, és csak a formanyomtatványon elkészített adásvétel az érvényes, egy sima A4-es papír már nem megfelelő, a formanyomtatványból természetesen csak 1 példány volt, ilyen egyszerá, de megoldható lett volna ha engedi, hogy bontóba vigyük a kocsit hivatalosan
Ezt ki mondta? Semmilyen szabályok nem változtak meg, legalább felhívtad volna az okmányirodát, ahelyett, hogy hagytad magad átbaszni.a "barátaid" által. Ennyi ésszel hogy lehet élni?
Feb 09, 2016 19:15:58
Kiss Roland, impotens
Feb 09, 2016 19:17:34
Na, ma is jól besárkányoztam hahahahahaha
Anyám sír a nappaliban, mondtam neki, hogy a tévét viszem legközelebb a zaciba, ha nem kussol be hahahahaha
Vallástudományt tanultam, szarevők, ezért még Hamvas Béla is büszke lenne rám, hogy a burzsujszarládák rendszerének rombolójaként dílerkedésért kerülök börtönbe. Egyébként csak az buzi, aki kéri, hogy megbasszák, én pedig sosem kértem a börtönben. Csak megtörtént. Úgyhogy száz százalék heteró vagyok, még ha nem is fel a faszom nőkre. De férfiakra sem, úgyhogy biztosan nem lehetek buzi hahahahaha
Anyám sír a nappaliban, mondtam neki, hogy a tévét viszem legközelebb a zaciba, ha nem kussol be hahahahaha
Vallástudományt tanultam, szarevők, ezért még Hamvas Béla is büszke lenne rám, hogy a burzsujszarládák rendszerének rombolójaként dílerkedésért kerülök börtönbe. Egyébként csak az buzi, aki kéri, hogy megbasszák, én pedig sosem kértem a börtönben. Csak megtörtént. Úgyhogy száz százalék heteró vagyok, még ha nem is fel a faszom nőkre. De férfiakra sem, úgyhogy biztosan nem lehetek buzi hahahahaha
Feb 09, 2016 19:17:34
retardfigyelő
Feb 09, 2016 19:20:33
Roli a google a barátod! Első találat erre: gépkocsi adásvétel okmányiroda. Semmilyen formanyomtatványról nincs szó benne. Átbasztak téged.
Feb 09, 2016 19:20:33
Kiss Roland, impotens
Feb 09, 2016 19:22:02
ez nem jelenti, hogy a hadállást feladtam volnae
A hadállást nem, de a faszom állását már rég feladtam hahahaha
Anyagilag pedig magamat teszem tönkre azzal, hogy majd egy évtizede nem dolgozom, csak anyám nyugdíját költöm olcsó piára hahahahha
Bár megpróbáltam drogterjesztéssel pénzt szerezni, de a burzsuszaervő állam lekapcsolt. De majd eltűnök Koreában, ahonnan fehér emberként nem fogok kilógni egyáltalán. A magasságommal mondjuk biztosan nem. Majd nőnek öltözöm, hogy ne találjanak meg, úgysem áll fel a faszom , nem fogok lebukni hahahaha
Feb 09, 2016 19:22:02
retardfigyelő
Feb 09, 2016 19:23:27
Így van hagytam, rábíztam és ebből megértettem a célját is, természetesen az volt a célja, hogy adósságom legyen, és neki ne legyen, és a lehető legtöbb előnyt a helyzetből a saját maga számára kihozzon.
De legalább kérted tőle, hogy térítse meg a károdat, vagy csak a cipődet nézve motyogtál magadban? De szerintem fel sem merted keresni emiatt.
Feb 09, 2016 19:23:27
kínzó kérdés
Feb 09, 2016 19:24:14
Mi van bohóc, soha nem árultam drogot te balfék és nem is fogok.
Akkor miért ítéltek el, kókadt faszú? A bíróság nem bemondásra játszik, dílerkém!
Feb 09, 2016 19:24:14
Kiss Roland, impotens
Feb 09, 2016 19:25:49
Motyogtam magam elé bámulva, hogy nagyon szépen köszönöm szépen, na és, szarevő? Majd ha kijöttem a sittről újra 38-asra pumplált alkarral, akkor meglátogatom a doktornőt, hahahaha
Sittes Sanyi mondta, hogy annyit kell majd políroznom a pitonját, hogy a 38 centi a garantált minimum hahahahahaha
Feb 09, 2016 19:25:49
broni
Feb 09, 2016 19:28:47
vannak veszteségek egy háborúban, ez így igaz, megvan a gyász ideje, de ez nem jelenti, hogy a hadállást feladtam volna vagy hogy megengedném magamnak, hogy 1) anyagilag és egyéb módszerekkel megpróbáljanak tönkretenni 2) hogy az állam belepofázzon a magánéletembe
2) hogy az állam belepofázzon a magánéletembe[/quote]
óóó,csak belpofázott,mert lecssuktak!!!!!!inkább harcolnod kellertt volna, és dicső halált halni!!!!!!!!!!
Feb 09, 2016 19:28:47
retardfigyelő
Feb 09, 2016 19:33:55
Szerinted lehet vele normálisan tárgyalni? :) Maximálisan öntörvényű emberekkel nem lehet csak vagy erőszakosan bánni, vagy valamelyik közeli hozzátartozójával tárgyalni, amelyiknek nicnsen iylen tulajdonsága
Nem tárgyalni kell, hanem szembesíteni kell a tényekkel, hogy mekkora kárt okozott neked, fel kell szólítani, hogy fizessen, és közölni kell, hogy milyen következményekkel jár ha nem fizet x napon belül. Ebben nincs semmi erőszak, így csinálják a normális emberek ha anyagi vitájuk támad, aztán mennek a bíróságra. De te sajnos retard vagy. Itt nagy a szád, de a valóságban egy ötvenes nőtől is félsz elkérni a pénzed.
Feb 09, 2016 19:33:55
retardfigyelő
Feb 09, 2016 19:37:33
Nem kellett felkeresni, itt aludt nálam pár hete és közölte, hogy már 800 ezer az adósságom , de ő segít megveretni a telephely vezetőjét, mert szerinte ez sok pénz azért a tárolásért
Hát bazmeg, ez hatalmas! Megveretné a mésztelepi cigányokkal a telep tulaját? Videó lesz róla? Szóljatok a jeladós malacnak, az kompletten intézi az ilyen bulikat, még le is üli helyettetek!
Feb 09, 2016 19:37:33
retardfigyelő
Feb 09, 2016 19:43:00
Akkor most van a neveden egy roncs kocsi, amit el kell tüntetned, ki kell vonatni a forgalomból, és még pluszban egy hatalmas adósság? Te olyan vagy, mint Sodika, ő is évekig nézte ahogy növekszik körülötte az adósság és a faszerdő. És te még hány évig fogsz várni? Ha már 2 milliónál lesz a számla, akkor majd mozdulsz?
Feb 09, 2016 19:43:00
retardfigyelő
Feb 09, 2016 19:46:29
Nem kellett felkeresni, itt aludt nálam pár hete és közölte, hogy már 800 ezer az adósságom , de ő segít megveretni a telephely vezetőjét, mert szerinte ez sok pénz azért a tárolásért
vs.
töröltem az ismerőseim közül, nyilván nekem nem ér meg 1 millió forint veszteséget egy barátság
no kommemt!
Feb 09, 2016 19:46:29
retardfigyelő
Feb 09, 2016 19:51:44
Szerintem a körülötte vörösre pofozott fejek számából az következik, hogy nem lehet vele tárgyalni :D amúgy is elég időt kapott arra, hogy rájöjjön magától, hogy felesleges tevékenység adósságba verni, de nem értem miért nem jött rá magától, de nem is akarom már érteni.
Neked nem a testedet kellene edzeni, hanem elvégezni egy alapfokú életvezetési tanfolyamot, mert ezt nem tanították neked sem a bölcsész karon. A fordos tanár nénihez be lehet iratkozni, Hahó!
Feb 09, 2016 19:51:44
Ószövetségi düh
Feb 09, 2016 19:54:31
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
„Mi, túlélők nem bocsáthatunk meg a..." bla bla bla
Látjátok? Ezt hívják úgy, hogy ószövetségi düh.
És ezen haladt túl a világ értelmesebb fele Krisztus óta.
1 órája ·
És ezen haladt túl a világ értelmesebb fele Krisztus óta.
Feb 09, 2016 19:54:31
Ószövetségi düh
Feb 09, 2016 19:56:51
*Andi*
Feb 09, 2016 19:56:51
trendbeli garázdaság
Feb 09, 2016 20:05:19
Szerinted lehet vele normálisan tárgyalni? :) Maximálisan öntörvényű emberekkel nem lehet csak vagy erőszakosan bánni, vagy valamelyik közeli hozzátartozójával tárgyalni, amelyiknek nicnsen iylen tulajdonsága
Babikával persze mertél keménykedni meg a kisfiával is, te beteg fasz. Őket ütötted, a nőnek tépted a haját, és büszkén mesélted. Egy ötvenes hermafrodita meg úgy becsicskít, hogy még csak szólni sem mersz neki. És mindezek után nálad alszik a gyerekszobában, anyád mellett LOOOOOLLLLLLLLLLL Megkúrt legalább a hatalmas, fekete faszával az úrhölgy, Impotosz?
Feb 09, 2016 20:05:19
retardfigyelő
Feb 09, 2016 20:13:49
Végre Fórizs úrhölgyről is kederült miféle! Megveretné egy telep tulaját, mert szerinte sokat kér a tárolásért. Utolsó cigánybűnöző ez a nő, csak véletlenül orvosi diplomát kapott.:(((
Feb 09, 2016 20:13:49
trendbeli garázdaság
Feb 09, 2016 20:15:26
azt észrevettem, hogy irataim között keresett valamit, biztos fotózott
De szólni persze nem mertél, te cipőnézegető impotens! Anyád egyébként mit szól hozzá, hogy egy ötvenes travi alszik veled a gyerekszobában? Vagy ez már semmi ahhoz képest, amikor dílerkedtél, és a telep legrosszabb arcai jártak fel anyagért?
Feb 09, 2016 20:15:26
retardfigyelő
Feb 09, 2016 20:15:30
Persze megkúrt :) faszt, nem tudtam aludni, mert nem sok jót hallottam róla, azt észrevettem, hogy irataim között keresett valamit, biztos fotózott - ezért is elég gyenge ügynöknek, legalább úgy tegye, hogy ne vegyem észre, nem tudom ki alkalmazza, talán a Sodi ügynökség xD
És ez igaz, vagy csak a trollokat szórakoztatod? Még ezek után sem vontad kérdőre? Majd csak akkor ha megzsarol?
Feb 09, 2016 20:15:30
retardfigyelő
Feb 09, 2016 20:20:11
Jelentkezzen az a troll, aki az egymillás kárt okozó és azt nem fizető, hanem még újabb bűncselekménybe belekeverni akaró "barátját" elszállásolná, majd miután ez a barát éjjel titokban kutat és fotóz az iratai között, meg sem beszélné vele, hogy hé mi volt ez, töröld ki a képeket azonnal! Gondolom sok trollnak van ilyen barátja, és ugyanígy jár el vele, mint Roland.
Feb 09, 2016 20:20:11
retardfigyelő
Feb 09, 2016 20:24:33
Jó sokat kellett volna trollkodni ahhoz, hogy egymilliós kárt tudjunk okozni Tajginak. De szerencsére van egy fórizsunk, aki mindezt megtette helyettünk, és nekünk már csak hátra kell dőlni, és röhögni, ahogy egymást szopatják a retardok.
Feb 09, 2016 20:24:33
Tajgitlanító Osztag
Feb 09, 2016 20:28:13
Ne válaszoljatok már ennek a kókadt faszú emberi roncsnak, Hahó!
Blogoljon a kisszobából valahol máshol.
Blogoljon a kisszobából valahol máshol.
Feb 09, 2016 20:28:13
retardfigyelő
Feb 09, 2016 20:29:55
az évek alatt lerakódott asztali papír szeméttel nem sokra megy majd, az komoly zsaroló potenciál :)
Már Borbálánál meg az anyjánál házal vele. De nem is ez az érdekes, persze nem érted, mert retard vagy, hanem az, hogy a trolloknak nincsenek ilyen kedves barátai. Olyan nehéz rendes barátokkal élni, komolyan. Szar életünk van, mert nincs egy erőszakos, bűnöző hermafrodita barátunk, aki éjszaka ellenünk kémkedik az otthonunkban.
Feb 09, 2016 20:29:55
broni
Feb 09, 2016 20:37:48
piona!!!!!!!!!!!!!!!
Feb 09, 2016 20:37:48
Kroko ?
Feb 09, 2016 20:54:18
Feb 09, 2016 20:54:18
trendbeli garázdaság
Feb 09, 2016 21:07:01
Proland, az árpádsávos köpködő kurvát Sodika videófelvételei alapján találták meg, és ítélték el, hahó! Le vagy maradva! Piton ügynök készséggel vamzerkodott most is.
Sodikának sincs számlája, az örökségét már rég a zsidóknak adta, nézd meg milyen jól él! XD Neked is stabil jövőképed van, lehetsz még stróman, mint a homár zsidó haverod LOOOLLLLLL
Sodikának sincs számlája, az örökségét már rég a zsidóknak adta, nézd meg milyen jól él! XD Neked is stabil jövőképed van, lehetsz még stróman, mint a homár zsidó haverod LOOOLLLLLL
Feb 09, 2016 21:07:01
Célzott hirdetés Sodikána
Feb 09, 2016 21:21:16
performercenter.hu
Nem számít, hogy lány esetleg fiú vagy, egyedül vagy párban szeretnél dolgozni. Csak egy webkamerára, internetre, számítógépre van szükséged, meg arra, hogy nagykorú legyél. Elmúltál 18 éves? Ne vesztegesd az időt, regisztrálj
Nem számít, hogy lány esetleg fiú vagy, egyedül vagy párban szeretnél dolgozni. Csak egy webkamerára, internetre, számítógépre van szükséged, meg arra, hogy nagykorú legyél. Elmúltál 18 éves? Ne vesztegesd az időt, regisztrálj
Feb 09, 2016 21:21:16
a sodi
Feb 09, 2016 21:38:50
performercenter.hu
De nagy lukra futottál, idióta troll. Soha a büdös életbe nem melóztam ezen az oldalon, még programozóként sem. :)
Feb 09, 2016 21:38:50
-
Feb 09, 2016 21:39:58
Hová temetted el az exfeleséged Kaufmann köcsög?
Feb 09, 2016 21:39:58
trendbeli garázdaság
Feb 09, 2016 22:23:03
Valószínűleg tévedtünk, és dr. Fórizs Eszter nem Sodikán, hanem Prolandon végzi a gyógyszerkísérleteket. Az elég sok mindent megmagyarázna. Az impotenciáját is XD
Feb 09, 2016 22:23:03
broni
Feb 09, 2016 23:14:51
[quote=Sakálember]Az asztali sóba belerakott valamit, ki kellett önteni, nem vagyok paranoid, fő a bizalom :D[/quote
sodin élveboncolást mutatnak be, , egyetemisták előtt!!!!!!
sodin élveboncolást mutatnak be, , egyetemisták előtt!!!!!!
Feb 09, 2016 23:14:51
-
Feb 09, 2016 23:21:54
FingottamHahó!
Feb 09, 2016 23:21:54
broni
Feb 09, 2016 23:27:21
FingottamHahó!
barbi?????????????????
Feb 09, 2016 23:27:21
-
Feb 09, 2016 23:30:43
barbi?????????????????
barbi?????????????????
tajgi
Feb 09, 2016 23:30:43
Kappany híradó
Feb 09, 2016 23:41:38
Úgy látszik kiesett a bécigány kegyéből mány péter ivócimbora. Mondjuk oberle meg csak desszert ott. Lesz még itt hárc!
Mány Péter Maximálisan egyetértek a rendezvénnyel, a céllal és a megvalósítással is. AZONBAN! Nem igazán tartom nagy durranásnak. Nagyobb a füstje mint a lángja. 2013-ban kb 20-40 devizás odaköltözött az Orbán család háza elé. Kb 3-4 hétig éjjel nappal ott voltunk. Ha hiszitek ha nem, Orbán Viktor családja (kivéve a miniszterelnököt) minden nap az előadódott helyzeteknek megfelelően, a kötelező udvariasság normának eleget téve, az Orbán család gyermekei, az Édesanya Lévai Ildikóval egyetértésben, naponta az időszaknak megfeleően., "jóreggelt..jónapot.. jóestét..stb köszönéssel tettek eleget az európai viselkedési normáknak. A miniszterelnököt és családját védő rendvédelmiek (TEK stb.) részéről soha egyetlen atrocítás nem fordult elő- Mi. a kisemberek. a gyávának egyáltalán nem nevezhető névtelen harcosok 4 hét után abszolút méltós Semmi erőszak. semmi büntetőeljárás. Később ennél százsdzorosan kevesebb esetben tízser kisebb kltszámmal egy valban bátor társaság feljárt a Csányi család birtoka elé, véleménnyilvánításra. ha hisztek. ha nem emiatt a semmitmondó helyszínen történt megelenések miatt 20 ember ellen aBTK-ba ütköző bűncselekmény miatt müntetőeéjárás van
Tetszik · Válasz · 5 órája
Mány Péter
Mány Péter kiegészíteném a géphibákat: méltóságteljesen levonultunk.Semmi erőszak. semmi büntetőeljárás. Később ennél sokszorosan kevesebb esetben talán kisebb létszámmal egy valóban bátor társaság feljárt a Csányi család birtoka elé, vélemény nyilvánításra. ha hisztek. ha nem emiatt a semmitmondó helyszínen történt megjelenések miatt 20 ember ellen a BTK-ba ütköző bűncselekmény miatt börtönnel fenyegetett büntetőeljárás van folyamatban. Valószínüleg azért, mert ott voltunk ahol "nekik" fáj. Azt hiszem rám (aki ellen 72 évesen 4 szabálysértési eljárás és -egyenlöre- két büntető eljárás van folyamatban. és. szilánkosra tört kézfejjel járok ahová járok). szóval rám nem igazán illik a gyáva. vagy megalkuvó jelző. és szeretlek. tisztellek benneteket. ezt most kihagyom, Ne feledjétek az örök igazságot: az ellenségnek oda kell ütni ahol fáj. Az én ellenségem nem Orbán Viktor, vagy akár Gyurcsány Ferenc vagy valamelyik báb-politikus! Az én igazi ellenségem a mindenkori magyar politikai hatalmat terrorizáló pénzvilág, a háttérhatalom. a bankterror. Az ellen bárhol. bármikor megjelenek harcolni. De igaz és nem álságos politikai érdekekért. Tiszteletem és szeretetem, és szívem, az elmondottaktól függetlenűl a Koppány csoport hőseié is! "Mert a szív győzni fog!"
Tetszik · Válasz · 4 órája
Oberle Gábor Reméljük, azért "kiszedjük" végül a miniszterelnökből, hogy kikre gondolt korábban a felesége, akik elvágnák a nyakát!
Tetszik · Válasz · 4 óráj
Koppány csoport Péter. Ne használd ezt a szót. Méltatlan vagy rá. Inkább nem szólok.
Oberle Gábor www.debreceni-hirhatar.hu/index_cikk.php...
DEBRECENI HÍRHATÁR - Lévai Anikó: Elvágják a férjem torkát a bankok
DEBRECENI-HIRHATAR.HU|FORRÁS: HÍRHATÁR ONLINE LAPCSOPORT
Oberle Gábor 24.hu/.../11/rejtett-kameras-felvetel-levai-anikorol/
Rejtett kamerás felvétel Lévai Anikóról | 24.hu
24.HU
Oberle Gábor Én felettébb kíváncsi vagyok arra, kik akarják elvágni Magyarország miniszterelnökének a nyakát, vajon milyen bankárokra gondolt a felesége? Hiszen akkor azok a magyar nép ellenségei is, ha az országvezetőt fenyegetik, akár rébuszokba beszélve is!
Tetszik · Válasz · 4 órája · Szerkesztve
Mány Péter "Koppány Csoport" kinek a nevében szólsz? Ki vagy? Te most a koppány csoport vagy, vagy netán élő személy? akkor mindjárt másképp veszem én is. Bár. ha tudsz méltóbbat nevezd meg bátran. Én is tudok kapásból legalább ezret. De hol vannak most? Ha már "méltó"-ságról szólunk. Nálatok talán az a méltó aki fejet hajt az önkény előtt és a mások által kijelölt utat járja? Ahhoz ott a Kásler csoport. Az az út nem az enyém.. Én azokhoz szóltam tisztelettel , akik véleményem szerint is méltóbbak rá mint én, és ha figyeltél, láthattad: nem Koppányosként szóltam. De Kedves koppány csoport ezt már jó párszor privátban és magánbeszélgetések közben is tisztáztuk. Válaszodat nagy tisztelettel ugyan, de nem várom. Nem vitatkozom, véleményt nyilvánítok.
Mány Péter Maximálisan egyetértek a rendezvénnyel, a céllal és a megvalósítással is. AZONBAN! Nem igazán tartom nagy durranásnak. Nagyobb a füstje mint a lángja. 2013-ban kb 20-40 devizás odaköltözött az Orbán család háza elé. Kb 3-4 hétig éjjel nappal ott voltunk. Ha hiszitek ha nem, Orbán Viktor családja (kivéve a miniszterelnököt) minden nap az előadódott helyzeteknek megfelelően, a kötelező udvariasság normának eleget téve, az Orbán család gyermekei, az Édesanya Lévai Ildikóval egyetértésben, naponta az időszaknak megfeleően., "jóreggelt..jónapot.. jóestét..stb köszönéssel tettek eleget az európai viselkedési normáknak. A miniszterelnököt és családját védő rendvédelmiek (TEK stb.) részéről soha egyetlen atrocítás nem fordult elő- Mi. a kisemberek. a gyávának egyáltalán nem nevezhető névtelen harcosok 4 hét után abszolút méltós Semmi erőszak. semmi büntetőeljárás. Később ennél százsdzorosan kevesebb esetben tízser kisebb kltszámmal egy valban bátor társaság feljárt a Csányi család birtoka elé, véleménnyilvánításra. ha hisztek. ha nem emiatt a semmitmondó helyszínen történt megelenések miatt 20 ember ellen aBTK-ba ütköző bűncselekmény miatt müntetőeéjárás van
Tetszik · Válasz · 5 órája
Mány Péter
Mány Péter kiegészíteném a géphibákat: méltóságteljesen levonultunk.Semmi erőszak. semmi büntetőeljárás. Később ennél sokszorosan kevesebb esetben talán kisebb létszámmal egy valóban bátor társaság feljárt a Csányi család birtoka elé, vélemény nyilvánításra. ha hisztek. ha nem emiatt a semmitmondó helyszínen történt megjelenések miatt 20 ember ellen a BTK-ba ütköző bűncselekmény miatt börtönnel fenyegetett büntetőeljárás van folyamatban. Valószínüleg azért, mert ott voltunk ahol "nekik" fáj. Azt hiszem rám (aki ellen 72 évesen 4 szabálysértési eljárás és -egyenlöre- két büntető eljárás van folyamatban. és. szilánkosra tört kézfejjel járok ahová járok). szóval rám nem igazán illik a gyáva. vagy megalkuvó jelző. és szeretlek. tisztellek benneteket. ezt most kihagyom, Ne feledjétek az örök igazságot: az ellenségnek oda kell ütni ahol fáj. Az én ellenségem nem Orbán Viktor, vagy akár Gyurcsány Ferenc vagy valamelyik báb-politikus! Az én igazi ellenségem a mindenkori magyar politikai hatalmat terrorizáló pénzvilág, a háttérhatalom. a bankterror. Az ellen bárhol. bármikor megjelenek harcolni. De igaz és nem álságos politikai érdekekért. Tiszteletem és szeretetem, és szívem, az elmondottaktól függetlenűl a Koppány csoport hőseié is! "Mert a szív győzni fog!"
Oberle Gábor Reméljük, azért "kiszedjük" végül a miniszterelnökből, hogy kikre gondolt korábban a felesége, akik elvágnák a nyakát!
Tetszik · Válasz · 4 óráj
Koppány csoport Péter. Ne használd ezt a szót. Méltatlan vagy rá. Inkább nem szólok.
Oberle Gábor www.debreceni-hirhatar.hu/index_cikk.php...
DEBRECENI HÍRHATÁR - Lévai Anikó: Elvágják a férjem torkát a bankok
DEBRECENI-HIRHATAR.HU|FORRÁS: HÍRHATÁR ONLINE LAPCSOPORT
Oberle Gábor 24.hu/.../11/rejtett-kameras-felvetel-levai-anikorol/
Rejtett kamerás felvétel Lévai Anikóról | 24.hu
24.HU
Oberle Gábor Én felettébb kíváncsi vagyok arra, kik akarják elvágni Magyarország miniszterelnökének a nyakát, vajon milyen bankárokra gondolt a felesége? Hiszen akkor azok a magyar nép ellenségei is, ha az országvezetőt fenyegetik, akár rébuszokba beszélve is!
Tetszik · Válasz · 4 órája · Szerkesztve
Mány Péter "Koppány Csoport" kinek a nevében szólsz? Ki vagy? Te most a koppány csoport vagy, vagy netán élő személy? akkor mindjárt másképp veszem én is. Bár. ha tudsz méltóbbat nevezd meg bátran. Én is tudok kapásból legalább ezret. De hol vannak most? Ha már "méltó"-ságról szólunk. Nálatok talán az a méltó aki fejet hajt az önkény előtt és a mások által kijelölt utat járja? Ahhoz ott a Kásler csoport. Az az út nem az enyém.. Én azokhoz szóltam tisztelettel , akik véleményem szerint is méltóbbak rá mint én, és ha figyeltél, láthattad: nem Koppányosként szóltam. De Kedves koppány csoport ezt már jó párszor privátban és magánbeszélgetések közben is tisztáztuk. Válaszodat nagy tisztelettel ugyan, de nem várom. Nem vitatkozom, véleményt nyilvánítok.
Feb 09, 2016 23:41:38
Kappany híradó
Feb 09, 2016 23:44:15
Sodi! Fogsz köszfetyíteni? Az nap nincs munkanap! Hahó!
Feb 09, 2016 23:44:15
[s]Rocskai Gergő[/s] sodi
Feb 09, 2016 23:51:54
Minden nap munkanap Hahó!
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Feb 09, 2016 23:51:54
broni
Feb 10, 2016 00:00:23
mocskos koppány csoport!éljen a kilakoltatás!ingyen plaza tv-tv-t akartatok, szarok?!!!!!!!!!!!!!
Feb 10, 2016 00:00:23
broni
Feb 10, 2016 00:36:29
index.hu/kulfold/2016/02/09/nyaralni_kuldenek_a_megeroszakolt_osztrak_kisfiut/
jó sokan belefuladnak tengerbe legaláb, hála lucifernek!!!!!!!!!!!!!!inél többen, anál jobb!!!!!!!!!!
jó sokan belefuladnak tengerbe legaláb, hála lucifernek!!!!!!!!!!!!!!inél többen, anál jobb!!!!!!!!!!
Feb 10, 2016 00:36:29
Laci
Feb 10, 2016 09:30:58
Anál? Hol??
Feb 10, 2016 09:30:58
Schwezoff Dávid
Feb 10, 2016 10:10:04
Napi öngól
"Farkas Endre Kiss
15 órája ·
És ezen haladt túl a világ értelmesebb fele Krisztus óta."
Angyi. Mindegy.
"Farkas Endre Kiss
15 órája ·
Angyi. Mindegy.
Feb 10, 2016 10:10:04
Feb 10, 2016 11:19:10
Napi öngól
"Farkas Endre Kiss
15 órája ·
Angyi. Mindegy.
"Farkas Endre Kiss
15 órája ·
Angyi. Mindegy.
Andi kérjen bocsánatot.
Mindegy.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Feb 10, 2016 11:19:10
Škoda Superb
Feb 10, 2016 11:23:40
Rocskai Gergő[/s] sodi]Andi kérjen bocsánatot.
Mindegy.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Mindegy.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Feb 10, 2016 11:23:40
sajnos
Feb 10, 2016 11:25:44
Feb 10, 2016 11:25:44
Quaestor-ügy nyomozói
Feb 10, 2016 11:27:57
Trollok, mi? Khmmm.
Feb 10, 2016 11:27:57
rendőrtroll
Feb 10, 2016 11:30:15
Trollok, mi? Khmmm.
Igen, trollok.
Feb 10, 2016 11:30:15
stressznélküli nyugi
Feb 10, 2016 11:46:03
A púpost az Inkaszómanó, Behajtó Brumi, Rezsirém, Mobildíj Mumus, Tandíj Troll, stb. egyszóval a Szupergonoszok Ligája győzte le.
A legfontosabb, hogy a sodi semmiről sem tehet!
Feb 10, 2016 11:46:03
Schwezoff Dávid
Feb 10, 2016 12:11:52
A púpost az Inkaszómanó, Behajtó Brumi, Rezsirém, Mobildíj Mumus, Tandíj Troll, stb. egyszóval a Szupergonoszok Ligája győzte le.
Andi a hibas!
Feb 10, 2016 12:11:52
Škoda Superb
Feb 10, 2016 12:13:22
Úgy van. Ja és az Univerzum, meg Andi a hibásak!
Feb 10, 2016 12:13:22
Škoda Superb
Feb 10, 2016 12:27:51
Jó étvágyat a mai moslékodhoz, Sneci!
Feb 10, 2016 12:27:51
Jani bá
Feb 10, 2016 13:02:12
Jó étvágyat a mai moslékodhoz, Sneci!
Én is pont ugyanezt mondtam neki. LOL
Feb 10, 2016 13:02:12
broni
Feb 10, 2016 14:05:48
sodi, ha kukoricásat eszel, másnapi székletből ki lehet csipegetni a szemeket, hahó!!!!!!
Feb 10, 2016 14:05:48
pappúcsos gordonremzi
Feb 10, 2016 14:15:37
sodi, ha kukoricásat eszel, másnapi székletből ki lehet csipegetni a szemeket, hahó!!!!!!
Ez jó őtlet bórniszlav! Sódi a kósztessz ínyenc éterem, át veszük tőled alap anyagnakk!
Feb 10, 2016 14:15:37
stressznélküli nyugi
Feb 10, 2016 14:30:08
A hányásából meg ki tudja szedni a sárgarépát.
Feb 10, 2016 14:30:08
művészet
Feb 10, 2016 14:32:23
RGL
Feb 10, 2016 14:32:23
broni
Feb 10, 2016 14:44:34
[quote=pappúcsos gordonremzi]Ez jó őtlet bórniszlav! Sódi a kósztessz ínyenc éterem, át veszük tőled alap anyagnakk![/quote
látod, sodi, a barátod segíteni probál!na, indulj a kukoricával a koszteszbe!!!!!!!!
látod, sodi, a barátod segíteni probál!na, indulj a kukoricával a koszteszbe!!!!!!!!
Feb 10, 2016 14:44:34
broni
Feb 10, 2016 14:46:18
RGL
ezt rgl rajzolta????tényleg elmebeteg..........
Feb 10, 2016 14:46:18
broni
Feb 10, 2016 15:05:03
A Ceglédi Tankerületnek komoly adóssága van gázszolgáltatók felé is, összesen 33,3 millió forint. Van még 15 milliós ki nem fizetett áramszámlájuk, 11 millióval tartoznak vízért, 10 millióval papír és írószerekért, 14,4 millióval irodatechnikai felszerelésekért, és 4 millióval tűz- és munkavédelmi szolgáltatásokért. Tejgyártó társaságoknak pedig összesen 27 millió forinttal tartoznak.
tex csinálta az adósságot!!!!!!!!!!!
Feb 10, 2016 15:05:03
-
Feb 10, 2016 15:24:48
RGL
zseniális
szerintem a csúcs a jobb felső sarokban található kémlégy, a művész megemlékezik az ovosz fvontokon elhunyt titánról
Feb 10, 2016 15:24:48
tex
Feb 10, 2016 15:50:34
A Ceglédi Tankerületnek komoly adóssága van gázszolgáltatók felé is, összesen 33,3 millió forint. Van még 15 milliós ki nem fizetett áramszámlájuk, 11 millióval tartoznak vízért, 10 millióval papír és írószerekért, 14,4 millióval irodatechnikai felszerelésekért, és 4 millióval tűz- és munkavédelmi szolgáltatásokért. Tejgyártó társaságoknak pedig összesen 27 millió forinttal tartoznak.
a gáztartozás meg úgy jött hogy mondta a sodi, hogy akkor inkább nyissuk kis a gázt!
Feb 10, 2016 15:50:34
Škoda Superb
Feb 10, 2016 16:01:05
Szolgálati észrevétel:
A fórumról a Sodipediára mutató link rossz.
Snecigeci, javítsd már ki a fórumod!
Feb 10, 2016 16:01:05
trendbeli garázdaság
Feb 10, 2016 16:08:23
Szolgálati észrevétel:
Milyen snecigeci? Ez bizony Sodi fóruma, ő programozta le egy délután alatt. A facebookon megtévesztően Farkas Endre Kiss néven van fönt, mintha igazából Kiss Farkas Endrének hívnák (ami mondjuk kurva vicces lenne LOOOOOLLLLLLL), de írhatsz neki nyugodtan, hahó!
Feb 10, 2016 16:08:23
broni
Feb 10, 2016 16:11:56
tudtam én, hogy nem veszel 27 millióér tejet!!!!!!!arany ászok, mi, meg globus májkrém!!!!!!!!!!!
Feb 10, 2016 16:11:56
Škoda Superb
Feb 10, 2016 16:12:09
Endre képtelen lenne ezt a fórumot ilyen formában leprogramozni nemhogy egy délután alatt, de még egy örökkévalóság alatt se.
Feb 10, 2016 16:12:09
Hiénaverő
(
x17)
Feb 10, 2016 16:13:19
x17)
broni
Feb 10, 2016 16:14:31
a papír és írószert nem igazán értem, arra mit kamuztatok az öregeddel??????vagy bevették, hogy könyvet akartok írni?????))))
Feb 10, 2016 16:14:31
Feb 10, 2016 16:16:17
Igen, ez az én fórumom és nincs vele semmi gond, mert én vérprofi programozó vagyok. Ezt a volt groteszkes főnökúr is megmondhatja.
Juszt is!
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Feb 10, 2016 16:16:17
Škoda Superb
Feb 10, 2016 16:24:16
De most komolyan, kizárt hogy Endre képes legyen ilyet megcsinálni. Ez azért több egyszerű háttérszínezésnél.
Ha csak abból indulunk ki, hogy egy Apply gomb megtalálása órákig tart nála, akkor egy fórum megírása az lehetetlen feladat.
Feb 10, 2016 16:24:16
ELTE Snecológia
Feb 10, 2016 16:33:32
Ebből bizony évismétlés lesz...
Feb 10, 2016 16:33:32
Vágó István
Feb 10, 2016 16:37:28
A pillanat amikor ráeszmélsz, hogy broni újra szélsőjobboldali lett, de nem azért mert ő változott, hanem mert a magyar szélsőjobb cserélgette úgy az elveit...
Feb 10, 2016 16:37:28
broni
Feb 10, 2016 16:39:35
őő, iszlamista nem is voltam, csak trolkodtam, azt meg írtam, hogy nem bírom az arabokat, de a zsidókkkal semmi bajom, kivéve persze sodit!!!!!!!!!!
Feb 10, 2016 16:39:35
broni
Feb 10, 2016 17:03:15
pista bácsi, mit nyertem?????????
Feb 10, 2016 17:03:15
ál-broni
Feb 10, 2016 18:02:52
Feb 10, 2016 18:02:52
Pista bácsi
Feb 10, 2016 18:04:29
Feb 10, 2016 18:04:29
broni
Feb 10, 2016 18:18:55
edge.liveleak.com/80281E/u/u/thumbs/2007/Aug/19/2e8_1187529121_sf_1.jpg
juhéééééééééééééé
Feb 10, 2016 18:18:55
Bauspeck
Feb 10, 2016 20:09:58
hol vagy sodi?
:(
Feb 10, 2016 20:09:58
malmöi legendáré cigány
Feb 10, 2016 20:15:37
hol vagy sodi?
Remélem 6 láb mélyen
Feb 10, 2016 20:15:37
Sírós fazonnyírós
Feb 10, 2016 21:02:27
Remélem 6 láb mélyen
-23 centi!
Feb 10, 2016 21:02:27
broni
Feb 10, 2016 21:24:06
basszátok, beszívtam, pedig csak vodkáera mentem be)))))))))))
Feb 10, 2016 21:24:06
broni
Feb 10, 2016 21:28:39
sez űtm,csajok.............
Feb 10, 2016 21:28:39
Dalbír
Feb 10, 2016 21:30:18
Először az édesanyja, majd Kisboros jön a telefonhoz. Mintha nem örülnének a ciginek.
www.youtube.com/watch?v=2I5ey8QwLeg
www.youtube.com/watch?v=2I5ey8QwLeg
Feb 10, 2016 21:30:18
broni
Feb 10, 2016 21:34:22
mintha nem tudnék beszélni
barbi,,??????????????????????
barbi,,??????????????????????
Feb 10, 2016 21:34:22
tyodika
Feb 10, 2016 21:37:55
Először az édesanyja, majd Kisboros jön a telefonhoz. Mintha nem örülnének a ciginek.
youtube.com/watch?v=2I5ey8QwLeg
ha jól hallottyam, mind a ketten megdübbentek. youtube.com/watch?v=2I5ey8QwLeg
Feb 10, 2016 21:37:55
-
Feb 10, 2016 21:40:38
Aztán meg majd te leszel felpakolva a vagonra, és mész oda, ahová régen a haverjaid.
Vagy csak egyszerűen le leszel darálva élve.
Feb 10, 2016 21:40:38
broni
Feb 10, 2016 21:42:43
megyek reniék4!előveszem a faszom!!!!!!!!!!!!!!
Feb 10, 2016 21:42:43
broni
Feb 10, 2016 21:45:48
á, kihívják a zsarukat..........
Feb 10, 2016 21:45:48
110 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™