Zsír ha esetleg nem értenéd NF trolléga mondandóját akkor összefoglalom neked egy mondatban. Egy életképtelen szar vagy.
35 éves ez a faszkalap, elvileg minimum 17 éve elballagott a középiskolából. Biztos nagyon szerethették ott is, hiszen az egyik tanáráról azt feltételezi, hogy 17 év után is szopatja, ráadásul ezen a fórumon. Micsoda elviselhetetlen gyökér lehet ez a való életben...
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Kicsit off, de mindig felröhögök ha meglátom Proland alkesz, püffedt búráját az avatarodban LOOOOLLLLLL
Na igen, a retardok nemcsak félelmetesen ostoba megnyilvánulásaikkal, de rendkívül igénytelen megjelenésükkel is nagyban hozzájárulnak a trollok szórakoztatásához. Egyébként mostanság gondolkodom hogy váltani kéne Kisborosra, ha már megint állandó szereplővé lépett elő a fórumon. Régóta túrom az archívumot a gülü gyíkemberes képéért, de sajnos sehol nem találom. Ha valakinek esetleg megvan, linkelje legyen szíves.
Natyon szépen köszönömszépen!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Nem értem, ezzel mi a probléma.
Ooooooaarrghhhhh
Ostobaságról szó sincs.
Feltétlen tiszteletet várok el, ezen a fórumon is!!
Értékeljük a megosztást, a koca az nőstény, így félreérthető kicsit.
Esetleg tudható ez mikor történt?
Ha netalán jó 10-12 éve, konkrétumok nélkül, akkor érthetően kevésbé reveláns a tanszéki munka szempontjából, mintha mondjuk pár hónapja vagy másfél hete.
Nagyon szépen köszönjük szépen!
Hát, végül is lassan úgyis nőstény lesz belőle. :D
Sajnos semmi konkrétumot nem mondott, de talán jobb is, legalább a tanár úr lábtörlője nem kerül veszélybe. :D
Csak gondoltam leírom, mert személy szerint én eddig csak a demós lopásokról hallottam, és azt hittem ez valami egyszeri dolog volt.
Egyszeri???? LOOOOOLLLLLLLLLL
Bombagyár szerver, torbacsil, gázai víztisztító, Dragon kígyófejős kalandja, huculfarm, bombagyáros kamera és egyéb eszközök, Tolvajkéregetők furgonja, az adományok nagy része és valószínűleg lehetne még sorolni. És a demós buliban is volt ram, vinyó meg a híres monitorok amiből rendőrségi ügy is lett. A röfi életvitelszerűen lop és követ el testi sértéseket, hahó! Egy visszaeső megrögzött bűnöző!
Igazán nem terveztem több kommentet írni, de azt még hozzáteszem hogy a tarhálást és a lopást két külön dolognak vettem. Az előbbiekkel természetesen tisztában vagyok, de fizikai eltulajdonításról csak a demósakat ismertem.
Mindenkinek további kellemes estét.
Az azért kibaszott érdekes helyzet lehet, amikor egy egyetemi órán szóba kerül a malacz, és az az óra nem egy büntetőjog szeminárium.
Akkor hadd magyarázzam el a dolgot, mert ezt a retardált Bori sem értette. Tarhálhatsz pénzt koldusként vagy közszereplőként is, a kérdés az hogy mire kéred. Ha az életviteledre akkor semmi gond, lehet eltapsolni, ez garantálja hogy tudd végezni a munkádat.
Viszont ha egy tolvaj sertés vagy, akkor csalibringára, új videóra, víztisztítóra meg más faszságra tarthálsz, mindezt egy egyesület nevében. Aztán kurvára elfejtesz elszámolni tételesen a pénzekkel. És nem valósulnak meg a célok sem, amiket a megtévesztett hülyegyerekek pénzeltek. És a feltört levelezésből kiderül hogy elköltötték a tagok. Ezt hívják sikkasztásnak.
Szóval kurvára ne keverjük már a szezont a fazonnal, mert az Bori meg a többi retard szintje! Nszksz!
Bad boys, whatcha want
Watcha want, whatcha gonna do?
When sheriff Blogin come for you
Tell me whatcha wanna do, whatcha gonna do?
Ebben a szerkóban a kék osztrigába készült éppen?
nem szeretem a zsidókat.
Miért? A vén dagadt Andy Vajna nem lop eleget? Kampós is, fideszes is, pont a kedvenceid archeotípusa.
igaz...
akkor a fideszes zsidókkal kivételt teszek. őket szeretem.
Helyes. Akkor kivételt tehetsz az összes többivel is, mert a Zsidesz a Likud testvérpártja, Hahó! Ugyanúgy be vannak kötve a háttérhatalomhoz mint a ballibek vagy a Zsobbik.
Teljesen mindegy hogy kapálózol Kisboros, mi győztünk. Nekünk gürcölsz éhbérért a Jabilban, ránk szavazol a választásokon, a mi netünket használod, a mi zsidócégünkön keresztül osztod meg a faszságaidat a szintén héber Facebookon, JewTube-on keresztül. A markunkban vagy Kisboros, akár az egész világ, és mi röhögve nézzük tehetetlen vergődésedet. :DD
" A sztorit néhány héten belül leadja az ausztrál televízió."
:DDDDDDDDDD
tényleg kurva nagy balhé lehetett
azért a zsidóságnak is megvan a nincstelen legalja.
ez a fórum a példa rá...
mi van karpov mész dolgozni? haha, csak vicc volt,
na hát igen megvan az alja ez tény, nálunk a szegényeknek csak 3 emeletes ház jut!
olyan, amit munkások, és nem egy reszkető kezű részeges tróger húz fel a saját kezével.
A vízkincs miatt csináltuk! Meg, hogy te munkaundort kapjál, és egész nap szegény anyádon, meg meg a messzire szakadt apádon élősködj. Bizony!
aludnom kéne, de nem tudok.
a szomszéd kocsma új bérlője úgy gondolta, praktikus dolog csirkékkel benépesíteni az udvarát, pont az ablakom alatt, ahol a kibaszott kakas minden reggel 4-kor nekiáll kukorékolni, és délig nem fogja be a pofáját.
A zsidók keze mindenhová elér. Szerinted miért mehet még a hunhír, a zsurucinfó meg a többi retardportál? Mert engedjük, hogy a gojim ott engedje ki a gőzt. Facebook-kommentelési lehetőség zsurucon, amikor az FB egy kampós multi, persze, biztosan véletlen mi?
Aztán amikor úgy gondoljuk hogy elég volt a mókából, akkor töröljük az egészet, mint a malacz FB-oldalát, vagy a Hunhír fórumot.
Ennyikeh.
nem is tudtam hogy tiszavasvári falu.....
most meg a szomszéd a hibás mi?
vegyél füldugót te életképtelen parasztgyerek!
az töröl, aki a végén töröl...
na megjött a keresztényjobbikoserkölcsember...
templomban voltam! a korán kelés minket protestánsokat nem zavar, hiszen ilyenkor megyünk DOLGOZNI.
Jövő héten
* ásít *
Egyik nap még Gyuri bá által pénzelt libsi újságírók vagyunk, másnap már nincstelen zsidók?
Nagyon gyorsan állj le a brainboosterrel!
kisfiam, próbáld ki az én receptemet a problémára!
Zámbó Jimmy megoldotta...
kozben meg panaszkodik, hogy csak 90 et keres a szalag melett, mikor infos diplomaval tobbet kene skalaznia, mint szily meg tota egyutt. retad, ez van.
Ugo Gusalli Beretta szponzorálna erre egy megoldást, mint Z. Imre néhai csepeli lakos esetén.

A kakas is trolléga?
Amúgy hol van Endre? Kibaszhatná már innen ezt az unalmas fasz Zsírt.
Sőt, azt se áruljuk el, hogy a telefonhasználatra is kiképezzük a kakast, így Dalbírral felváltva tudják egyeztetni Borival és Bné-vel a zárjegy nélküli cigi és herbál szállításának részleteit.
Na dübbentés, csá!
Kedves Kisboros!
Úgy látom, megint szükséged van rám, és szokás szerint itt vagyok. Először kezdjük egyes szavak értelmezésével, mert sajnos már az elején gondjaid akadtak ezzel.
Az első szavunk a független. Az a hírportál tekinthető függetlennek, amelyik semmilyen politikai oldaltól nem kap juttatásokat, sőt, kizárólag piaci bevételekből él, olyannyira, hogy politikai hirdetéseket még anyagi kompenzáció esetén sem helyez el. A Hunhírrel nem ez a helyzet. Rendszeres hirdetőjük például a jobbikos Kis Csaba Harcos márkaboltja, de a szerkesztőgárda is az anno a MIÉP érdekeltségébe tartozó Pannon Rádióból verbuválódott. Ők voltak azok, akik időben igazoltak át a Jobbikhoz, mielőtt Csurka ámokfutása bedöntötte a Magyar Igazság és Élet Pártját. Mind a hirdetők, mind a szerzők között megtalálod a Jobbikhoz vagy a holdudvarához köthető embereket. Ráadásul a minimális hirdetési felület, amiken kizárólag kis- és középvállalkozások hirdetnek, nem teszi lehetővé az oldal piaci alapú fenntartását. Így támogatásokból működnek, amiknek a nagy részét a Jobbiktól vagy a Jobbikhoz köthető személyektől kapják.
A második szavunk az objektív. Objektívnek akkor lenne tekinthető egy hír, ha kizárólag tényekre alapozott, véleményeket, interpretációkat nélkülöző anyagokat tartalmazna. Egy egész hírportál objektivitása szinte megoldhatatlan, hiszen már azzal is szubjektívvé válik az oldal, hogy milyen híreket közöl le, és milyen híreket nem. Sőt, már az egyes hírek kiemelése, címoldalassá tétele is torzítja az objektivitást. A Hunhír vagy akár az általad szintén kedvelt kuruc.info esetében tovább romlik a helyzet, hiszen rendszeresen vesznek át ellenőrizetlen, meg nem erősített orosz propagandaoldalakról anyagokat, rengeteg a mindenféle tényanyagot nélkülöző, de ennek ellenére súlyos állításoktól hemzsegő véleménycikk is.
A probléma az, Lackó barátom, hogy nem beszélsz értékelhető szinten egy idegen nyelvet sem, ráadásul nagyon kevés forrásból tájékozódsz, továbbá képtelen vagy a forráskritikára. Ez már egy mesterképzés alatt megírt egyetemi dolgozat esetében is bukást eredményezne, a munkaerőpiacon pedig a betanított munkánál magasabb beosztásra nem predesztinál. Ha valóban szeretnél egy viszonylagos objektív képet kialakítani egyes eseményekről, az anyanyelveden kívül legalább egy idegen nyelven olvasnál legalább két-három mértékadó lapot. A legtöbb nyugati újságnak létezik angol nyelvű kiadása, így elég lenne a stabil angol nyelvismeret. Utána kiválaszthatnál egy jobboldali és baloldali lapot, valamint a helyi távirati iroda objektivitásra törekvő híreit, és abból alkothatnál saját álláspontot.
Értem én, Lackó barátom, hogy ez sokkal nehezebb, mint készen kapott véleményeket visszaböfögni, de hosszú távon előnyödre válna a diverzifikált gondolkodás. Azt a titkot is elárulom neked, hogy a szélsőjobboldali vagy szélsőbaloldali lapokból, portálokról való tájékozódás sosem fog eredményre vezetni, ugyanis ezek az oldalak mind pártújságként működnek, az adott párt szócsöveiként, a pártpropaganda megerősítése a céljuk. Ezért kerülik a hiteles forrásokat, ugyanis az extremista nézeteket nagyon nehéz tényekre alapozni.
Javaslom neked, hogy iratkozz be a helyi könyvtárba, ahol az angol nyelvkönyvek mellett bátran böngészheted az idegen nyelvű folyóiratokat is. Jó és kitartó tanulást kívánok neked, kedves barátom. Ne feledd, szellemed pallérozása kinyitja előtted a világot!
Üdvözlettel:
barátod, Szilárd
"Haverjaid?" Ha lenne benned némi tartás, kedves Endre, akkor most megjegyeznéd, hogy a "haverjaidat" legalább foglalkoztatta a hogyléted, ellentétben a "hazaffy barátaiddal".
Ha valóban szeretnél egy viszonylagos objektív képet kialakítani egyes eseményekről, az anyanyelveden kívül legalább egy idegen nyelven olvasnál legalább két-három mértékadó lapot.
azok mind soros által pénzelt, zsidó kézben lévő lapok...
na kuruc, csá!
Gyere Endi, várnak a kommenthaverok. Tyerintyem értyhetyő voltam.
Ezekkel a posztokkal is ide üzenget, úgyhogy valóban feltolhatná a púpját.
Endre saját akaratából nem ír ide soha többet! LOL
Viszont a FB oldalára nyilvánvalóan ő maga ír.
rocskaiéknak nem sikerült agyonverniük, púp kiásta magát a gödörből, ahová elkaparták
Mifaaaan? A zsidók kedvencei a szélsőséges, antiszemita, erőszakos, naplopó muzulmán csőcselék? Azt sem tudod már mit beszélsz, annyira szétherbáloztad meg brainboosterezted az agyad.
ti, liberális firkászok és soros által pénzelt áljogvédők mocskoltatok mindenkit, aki nem kért az arab terrorista hordák ellenőrízetlenül történő európába özönléséből.
ezek a terrorakciók valamilyen szinten mind nektek is köszönhető.
ilyen nagyon egyszerű ez.
Nem figyelsz. A háttérhatalmi kipások célja a fehér faj kipusztítása a rongyfejűek által, mert így könnyebben elfoglalhatják Európát. Nem olvassátok a zsuruc-direktívákat?
A liberálisok se véletlenül propagálják a keveredést és a bevándorlást, azzal is korcsosodik az árja vérvonal, így sokkal könnyebb lesz rajtuk uralkodni, Hahó! Hol a picsába voltatok a múlt havi Bilderberg-konferenciáról?
Szóljál már Szilárdnak Bori, hogy magyarázza el neked a különbséget a minden muzulmán kiirtása és gettóba zárása és a civilizálatlan, alkalmatlan gecik importálása között. A te szinteden a kettő ugyanaz. A mi szintünkön meg az van, hogy nem kellenek a parazita gecik sehova, mert munkájuk nem lesz, aztán csak bűnöznek. Sodi strómankodik meg feltöri a hotel wifijét, a malacz lop és sikkaszt, Tajgi nőket ver, te meg dílerkedsz, Abdul meg robbant. Mindannyian paraziták vagytok, akiktől az összes támogatást meg kéne vonni, és sóbányában dolgoztatni titeket. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Buta Bori! Megnézted a forrást? Balrad.com Egy szélsőbalos zugportál. Keress rá az átvett hírre az MTI-nél. Nem fogod megtalálni. Fogyatékos vagy. De tényleg. Állj le a drogokkal Bori!
Zsírzó kérdések
Mar 21, 2016 20:32:03
Miért félsz Eszmitől annyira, tán tud valamit?;)
Miért hazudozol, egyszer vettél zsidóbrainboostert 11ért, most azt mondod nem is.
Miért beszélsz össze-vissza?Egyszer lekaszablokka a trollokat, most meg forditsuk angolra Eszmi szarát.
Miért hazudozol, hogy hol laksz, egyszer írtad, hogy már nem otthon, de többször bebuktad.
Miért hazudsz a munkáról?Egyszer 90et keresel, amugy itt lógsz 0-24ben!
Egyszer félted anyád a dübbenéstől, másszor megtagadod B-nét.
Lackó a herbál cigi szétmarja az agyadat szivacsosra, mint Sodinak a penészspóra!
Miért hazudozol, egyszer vettél zsidóbrainboostert 11ért, most azt mondod nem is.
Miért beszélsz össze-vissza?Egyszer lekaszablokka a trollokat, most meg forditsuk angolra Eszmi szarát.
Miért hazudozol, hogy hol laksz, egyszer írtad, hogy már nem otthon, de többször bebuktad.
Miért hazudsz a munkáról?Egyszer 90et keresel, amugy itt lógsz 0-24ben!
Egyszer félted anyád a dübbenéstől, másszor megtagadod B-nét.
Lackó a herbál cigi szétmarja az agyadat szivacsosra, mint Sodinak a penészspóra!
Mar 21, 2016 20:32:03
-
Mar 21, 2016 21:14:33
Zsír, te kibaszottul buta vagy.
1. Ha tényleg valami titkosszolgálatnak dolgoznánk, akkor szerinted egy publikus fórumon beszélgetnénk, és életképtelen idióta faszokkal foglalkoznánk, mint te vagy SoDI? Gondolkozz már, brain booster!
2. Nekem igazából nem lenne bajom azzal, hogy van korrupció. Legyen, a politika része. Leszarom, mennyit lopnak. Ha én is akarnék lopni, elmennék politikusnak, biztos csurranna cseppenne valami. A gond nem itt van. A gond ott van, hogy akár az MSZP, akár a FIDESZ van kormányon, nem végzik jól a munkájukat. A gazdaság romokban, az egészségügynek annyi, az oktatás most pusztul el teljesen. Ráadásul annyit lopnak, hogy nem is marad ezekre a dolgokra pénz. Az ország katasztrófa felé sodródik. Ezért is menekülnek el az értelmesebbek, mert bár szeretik a hazájukat, nem akarják itt felnevelni a gyerekeiket a lerohadt iskolákban, nem akarják kitenni őket annak, hogy egy mandulaműtét után a kórházban dögöljön meg és nem akarnak napi 9 órát robotolni fél/negyed/nyolcad pénzért. Az, hogy te ennek tapsikolsz, ráadásul vélt kárörömből, az téged minősít csak. Ráadásul neked nincs esélyed elmenekülni, te majd belecsúszol egy kórházi fertőzésbe vagy pedig megfagysz télen a 600 Forintos órabéredből.
Mi meg közben élünk, mint hal a vízben a saját lakásunkban, a családunkkal, a gyerekeinkkel. Van, akit Soros pénzel, van akit a FIDESZ, van, aki Saját Megoldásból él, és van, aki jó pénzért dolgozik itthon vagy külföldön. Teljesen mindegy is ez, mert NEKED egyikre sem lesz soha lehetőséged. Te egy szalagmunkás rabszolga maradsz világ életedben. Te vagy az, aki őrjöng, aki irigykedik, aki gyógyszert szed, aki dübben a konyhában. Mi jól érezzük magunkat, időnként kommentelünk ide, röhögünk a retardokon, de nekünk van életünk is. Bizony. Rend van, na!
1. Ha tényleg valami titkosszolgálatnak dolgoznánk, akkor szerinted egy publikus fórumon beszélgetnénk, és életképtelen idióta faszokkal foglalkoznánk, mint te vagy SoDI? Gondolkozz már, brain booster!
2. Nekem igazából nem lenne bajom azzal, hogy van korrupció. Legyen, a politika része. Leszarom, mennyit lopnak. Ha én is akarnék lopni, elmennék politikusnak, biztos csurranna cseppenne valami. A gond nem itt van. A gond ott van, hogy akár az MSZP, akár a FIDESZ van kormányon, nem végzik jól a munkájukat. A gazdaság romokban, az egészségügynek annyi, az oktatás most pusztul el teljesen. Ráadásul annyit lopnak, hogy nem is marad ezekre a dolgokra pénz. Az ország katasztrófa felé sodródik. Ezért is menekülnek el az értelmesebbek, mert bár szeretik a hazájukat, nem akarják itt felnevelni a gyerekeiket a lerohadt iskolákban, nem akarják kitenni őket annak, hogy egy mandulaműtét után a kórházban dögöljön meg és nem akarnak napi 9 órát robotolni fél/negyed/nyolcad pénzért. Az, hogy te ennek tapsikolsz, ráadásul vélt kárörömből, az téged minősít csak. Ráadásul neked nincs esélyed elmenekülni, te majd belecsúszol egy kórházi fertőzésbe vagy pedig megfagysz télen a 600 Forintos órabéredből.
Mi meg közben élünk, mint hal a vízben a saját lakásunkban, a családunkkal, a gyerekeinkkel. Van, akit Soros pénzel, van akit a FIDESZ, van, aki Saját Megoldásból él, és van, aki jó pénzért dolgozik itthon vagy külföldön. Teljesen mindegy is ez, mert NEKED egyikre sem lesz soha lehetőséged. Te egy szalagmunkás rabszolga maradsz világ életedben. Te vagy az, aki őrjöng, aki irigykedik, aki gyógyszert szed, aki dübben a konyhában. Mi jól érezzük magunkat, időnként kommentelünk ide, röhögünk a retardokon, de nekünk van életünk is. Bizony. Rend van, na!
Zsír ha esetleg nem értenéd NF trolléga mondandóját akkor összefoglalom neked egy mondatban. Egy életképtelen szar vagy.
Mar 21, 2016 21:14:33
Dalbeer
Mar 21, 2016 22:06:11
Zsír, megmondom őszintén, hogy csalódtam Benned. Azt hittem, lesz annyi eszed a trollokkal kötött ultimátum után, hogy ha hajat ugyan nem is mosol, meg dolgozni se annyira dolgozol, de legalább eltakarodsz erről a fórumról a sajtszagú csajoddal együtt a dübbenetes kurva anyádba. Erre fel mit látok: egész nap itt vered a faszt, és ideírsz olyan ökörségeket, hogy majd' leég a hajam. Nagy a show, nem mondom, de azért Belőled többet néztem volna ki. Méghogy sakkozó, lol :D a brain boosterek nem használtak sokat az intelligenciádnak, asszem.
Mar 21, 2016 22:06:11
trendbeli garázdaság
Mar 21, 2016 22:17:24
Azt észrevettétek nyilván, hogy Bori azért szopja Habony meg Orsós faszát mert azt hiszi, hogy ezzel idegesíti a trollokat. Nyilván kiröhögi mindenki ezért a fogyatékost,de nem ez most a lényeg. A pszichopata Sodika is ezzel dübbentette meg a nagymamát, hogy folyamatosan olyan dolgokat mondogatott neki amik idegesítették. Pontosan ugyanaz az elmebetegsége a tokás zsírfejnek is, mint a recskásnak! Valószínűleg a suliban is ezt csinálta a tanáraival meg az osztálytársaival, ezért is agyalták meg a hülyegyereket nem egyszer.
Mar 21, 2016 22:17:24
Hiénaverő
(
x17)
Mar 21, 2016 22:20:51
x17)
Pontosan ugyanaz az elmebetegsége a tokás zsírfejnek is, mint a recskásnak! Valószínűleg a suliban is ezt csinálta a tanáraival meg az osztálytársaival, ezért is agyalták meg a hülyegyereket nem egyszer.
35 éves ez a faszkalap, elvileg minimum 17 éve elballagott a középiskolából. Biztos nagyon szerethették ott is, hiszen az egyik tanáráról azt feltételezi, hogy 17 év után is szopatja, ráadásul ezen a fórumon. Micsoda elviselhetetlen gyökér lehet ez a való életben...
trendbeli garázdaság
Mar 21, 2016 22:25:12
Kicsit off, de mindig felröhögök ha meglátom Proland alkesz, püffedt búráját az avatarodban LOOOOLLLLLL
Mar 21, 2016 22:25:12
Hiénaverő
(
x17)
Mar 21, 2016 22:34:59
x17)
Na igen, a retardok nemcsak félelmetesen ostoba megnyilvánulásaikkal, de rendkívül igénytelen megjelenésükkel is nagyban hozzájárulnak a trollok szórakoztatásához. Egyébként mostanság gondolkodom hogy váltani kéne Kisborosra, ha már megint állandó szereplővé lépett elő a fórumon. Régóta túrom az archívumot a gülü gyíkemberes képéért, de sajnos sehol nem találom. Ha valakinek esetleg megvan, linkelje legyen szíves.
Natyon szépen köszönömszépen!
Konspirátor Konrád
Mar 21, 2016 23:24:06
Én találtam egy érdekeset, ő lenne Eszmi? De mi köze ausztráliához? Különös..enyhén szólva.
riel.cdu.edu.au/sites/default/files/pictures/picture-142-1404295507.jpg
Egyáltalán létezik ilyen személy, vagy kisfosos találta ki bebrainboosterezve?
Esetleg valaki, hogy őt szopassa?
Nagyon furcsa ez, mintha simáncsak googleval lenne legyártva az egész story.
Hallod zsír, virítsad azt a fészbuk infót, mostmár érdekel, hogy lehet ez.
Egyelőre nem árulom el, milyen különös dolgokat láttam, hátha egy másik trollt szopatok evvel.
Megvárom mi lesz, jön a sok leleplező kontent, vagy nemjön.
Egyelőre nem árulom el, milyen különös dolgokat láttam, hátha egy másik trollt szopatok evvel.
Mar 21, 2016 23:24:06
sodiazisten
Mar 21, 2016 23:27:43
Mennyire kell ostobának lenni, hogy valaki "habony a mi istenünk" nicken írjon?
Nem értem, ezzel mi a probléma.
Mar 21, 2016 23:27:43
Новый читатель
Mar 21, 2016 23:28:40
Jó estét!
Elnézést, hogy megzavarom itt a tanszéki munkát, de ma az egyetemen az óraadó a munkája apropóján megemlítette, hogy korábban együtt dolgozott mindenki kedvenc kocájával, és mesélte, hogy másfél hét után lopás miatt ki is rúgták. :D Úgy éreztem, meg kell osztanom ezt az infót, mert egyből a fórum jutott eszembe, mikor meghallottam. :D
Nagyon szépen köszönöm szépen a figyelmet!
Elnézést, hogy megzavarom itt a tanszéki munkát, de ma az egyetemen az óraadó a munkája apropóján megemlítette, hogy korábban együtt dolgozott mindenki kedvenc kocájával, és mesélte, hogy másfél hét után lopás miatt ki is rúgták. :D Úgy éreztem, meg kell osztanom ezt az infót, mert egyből a fórum jutott eszembe, mikor meghallottam. :D
Mar 21, 2016 23:28:40
-
Mar 21, 2016 23:30:36
Alkaa te vagy az?
Mar 21, 2016 23:30:36
Álbroni
Mar 21, 2016 23:36:11
Én találtam egy érdekeset, ő lenne Eszmi? De mi köze ausztráliához? Különös..enyhén szólva.
Ooooooaarrghhhhh
Mar 21, 2016 23:36:11
Habony Árpád *Századvég Z
Mar 21, 2016 23:37:50
Mennyire kell ostobának lenni, hogy valaki "habony a mi istenünk" nicken írjon?
Ostobaságról szó sincs.
Feltétlen tiszteletet várok el, ezen a fórumon is!!
Mar 21, 2016 23:37:50
csillámos mennyezetmalac
Mar 21, 2016 23:46:19
együtt dolgozott mindenki kedvenc kocájával, és mesélte
Ha netalán jó 10-12 éve, konkrétumok nélkül, akkor érthetően kevésbé reveláns a tanszéki munka szempontjából, mintha mondjuk pár hónapja vagy másfél hete.
Mar 21, 2016 23:46:19
Новый читатель
Mar 21, 2016 23:59:25
Sajnos semmi konkrétumot nem mondott, de talán jobb is, legalább a tanár úr lábtörlője nem kerül veszélybe. :D
Csak gondoltam leírom, mert személy szerint én eddig csak a demós lopásokról hallottam, és azt hittem ez valami egyszeri dolog volt.
Mar 21, 2016 23:59:25
trendbeli garázdaság
Mar 22, 2016 00:07:11
Bombagyár szerver, torbacsil, gázai víztisztító, Dragon kígyófejős kalandja, huculfarm, bombagyáros kamera és egyéb eszközök, Tolvajkéregetők furgonja, az adományok nagy része és valószínűleg lehetne még sorolni. És a demós buliban is volt ram, vinyó meg a híres monitorok amiből rendőrségi ügy is lett. A röfi életvitelszerűen lop és követ el testi sértéseket, hahó! Egy visszaeső megrögzött bűnöző!
Mar 22, 2016 00:07:11
Новый читатель
Mar 22, 2016 00:11:17
Igazán nem terveztem több kommentet írni, de azt még hozzáteszem hogy a tarhálást és a lopást két külön dolognak vettem. Az előbbiekkel természetesen tisztában vagyok, de fizikai eltulajdonításról csak a demósakat ismertem.
Mar 22, 2016 00:11:17
Malaczháza
Mar 22, 2016 00:14:21
Jó estét!
Az azért kibaszott érdekes helyzet lehet, amikor egy egyetemi órán szóba kerül a malacz, és az az óra nem egy büntetőjog szeminárium.
Mar 22, 2016 00:14:21
röfiszakértő
Mar 22, 2016 00:21:25
Volt az első blogján egy csomó balhé, amikor őt "kirugták kihasználták sőt igaztalanul lopással vádolták"..
ezekben a dolgokban mindenki hatalmas droid volt, természetesen.
tizenéves témák, nem túl izgalmasak, archìvumokban fellelhetőek.
Megvan az is mikor irc-en bevallja, hogy lop, elmondása szerint cégektől és nem "csóró scenerektől".Ez egy text, elméletben lehet hamis, de túl hihető.
ezekben a dolgokban mindenki hatalmas droid volt, természetesen.
tizenéves témák, nem túl izgalmasak, archìvumokban fellelhetőek.
Megvan az is mikor irc-en bevallja, hogy lop, elmondása szerint cégektől és nem "csóró scenerektől".Ez egy text, elméletben lehet hamis, de túl hihető.
Mar 22, 2016 00:21:25
trendbeli garázdaság
Mar 22, 2016 00:22:37
Akkor hadd magyarázzam el a dolgot, mert ezt a retardált Bori sem értette. Tarhálhatsz pénzt koldusként vagy közszereplőként is, a kérdés az hogy mire kéred. Ha az életviteledre akkor semmi gond, lehet eltapsolni, ez garantálja hogy tudd végezni a munkádat.
Viszont ha egy tolvaj sertés vagy, akkor csalibringára, új videóra, víztisztítóra meg más faszságra tarthálsz, mindezt egy egyesület nevében. Aztán kurvára elfejtesz elszámolni tételesen a pénzekkel. És nem valósulnak meg a célok sem, amiket a megtévesztett hülyegyerekek pénzeltek. És a feltört levelezésből kiderül hogy elköltötték a tagok. Ezt hívják sikkasztásnak.
Szóval kurvára ne keverjük már a szezont a fazonnal, mert az Bori meg a többi retard szintje! Nszksz!
Mar 22, 2016 00:22:37
röfiszakértő
Mar 22, 2016 00:35:19
Így igaz, pl máig nem tudni hol az a nyomorult kocsi és kinek jön rá az adó, kin hajtanak be több millio ft biztosìtás fedezetlenségi dijat évek után majd. Hogy szabályosan végig átiratva majd bontásival kivonatva nincs az tuti. Tajgi suzuki 2 lesz belőle, hála röffencsnek és retard bandájának.
Aztán ott a két kamera...gyanus mikor az ujdonsült marketingguru exfőgurulka "videózik is" ....csak nem esetleg a gyárlakók fizették a kreativkontrol kameráját? Hmm..hmm..
Aztán ott a két kamera...gyanus mikor az ujdonsült marketingguru exfőgurulka "videózik is" ....csak nem esetleg a gyárlakók fizették a kreativkontrol kameráját? Hmm..hmm..
Mar 22, 2016 00:35:19
Az igazi Sipi
Mar 22, 2016 00:46:29
Na most már tényleg el lehetne itt felejteni engem srácok, mielőtt mindenkit letartóztatok...
Mar 22, 2016 00:46:29
Elsőéves Púpfigyelő
Mar 22, 2016 05:54:14
Farkas Endre Kiss megosztott egy emléket.
9 órája ·
Úristen... Ma van pont két éve, hogy lezárult a Kaufmannmamás bírósági ügyem.
A 2009-es rendőrlistás ügyem bezzeg továbbra is folyamatban van.
2014-ben a berlini nyelvtanulásom akadályozott abban, hogy megjelenjek tárgyaláson, idén februárban pedig egy jóval prózaibb okból voltam akadályoztatva, de a miattam fennálló késedelmeket leszámítva is több mint 5 éve húzódik az ügy. Azért ez nem semmi.
És ez még csak az elsőfok.
9 órája ·
2014-ben a berlini nyelvtanulásom akadályozott abban, hogy megjelenjek tárgyaláson, idén februárban pedig egy jóval prózaibb okból voltam akadályoztatva, de a miattam fennálló késedelmeket leszámítva is több mint 5 éve húzódik az ügy. Azért ez nem semmi.
Mar 22, 2016 05:54:14
Még éltet a remény
Mar 22, 2016 05:57:49
Na most már tényleg el lehetne itt felejteni engem srácok, mielőtt mindenkit letartóztatok...
Bad boys, whatcha want
Watcha want, whatcha gonna do?
When sheriff Blogin come for you
Tell me whatcha wanna do, whatcha gonna do?
Mar 22, 2016 05:57:49
Még éltet a remény
Mar 22, 2016 05:59:00
Ebben a szerkóban a kék osztrigába készült éppen?
Mar 22, 2016 05:59:00
Schwezoff Dávid
Mar 22, 2016 07:18:13
Azannyát, most eszembe jutott, hogy a múlt heten utalt nekem Habonyárpi egyik cége egy kimutatható összeget. Tényleg, viccen kívül.
Most akkor a zsír szeretni fog engem? Fúújjjjj.
Mar 22, 2016 07:18:13
habony a mi istenünk
Mar 22, 2016 07:46:53
Azannyát, most eszembe jutott, hogy a múlt heten utalt nekem Habonyárpi egyik cége egy kimutatható összeget. Tényleg, viccen kívül.
nem szeretem a zsidókat.
Mar 22, 2016 07:46:53
Hiénaverő
(
x17)
Mar 22, 2016 07:48:55
x17)
nem szeretem a zsidókat.
Miért? A vén dagadt Andy Vajna nem lop eleget? Kampós is, fideszes is, pont a kedvenceid archeotípusa.
habony a mi istenünk
Mar 22, 2016 07:51:20
igaz...
Mar 22, 2016 07:51:20
Hiénaverő
(
x17)
Mar 22, 2016 07:57:32
x17)
igaz...
Helyes. Akkor kivételt tehetsz az összes többivel is, mert a Zsidesz a Likud testvérpártja, Hahó! Ugyanúgy be vannak kötve a háttérhatalomhoz mint a ballibek vagy a Zsobbik.
Teljesen mindegy hogy kapálózol Kisboros, mi győztünk. Nekünk gürcölsz éhbérért a Jabilban, ránk szavazol a választásokon, a mi netünket használod, a mi zsidócégünkön keresztül osztod meg a faszságaidat a szintén héber Facebookon, JewTube-on keresztül. A markunkban vagy Kisboros, akár az egész világ, és mi röhögve nézzük tehetetlen vergődésedet. :DD
habony a mi istenünk
Mar 22, 2016 08:00:27
látom, tombol a liberalizmus svédországban.
nemzetiarcvonal.net/2016/03/01/nigger-horda-tamadasa-svedorszagban/
Mar 22, 2016 08:00:27
tigris
Mar 22, 2016 08:01:46
látom, tombol a liberalizmus svédországban.
" A sztorit néhány héten belül leadja az ausztrál televízió."
:DDDDDDDDDD
tényleg kurva nagy balhé lehetett
Mar 22, 2016 08:01:46
habony a mi istenünk
Mar 22, 2016 08:02:16
ez a fórum a példa rá...
Mar 22, 2016 08:02:16
tigris
Mar 22, 2016 08:04:24
ez a fórum a példa rá...
ez a fórum a példa rá...
na hát igen megvan az alja ez tény, nálunk a szegényeknek csak 3 emeletes ház jut!
olyan, amit munkások, és nem egy reszkető kezű részeges tróger húz fel a saját kezével.
Mar 22, 2016 08:04:24
habony a mi istenünk
Mar 22, 2016 08:08:21
hogy mik vannak... ezen most teljesen meglepődtem...
jók ezek a valóban független, objektív hírportálok.
valódi felüdülés a liberális hazugsággyárak után.
"Magyarországot nem A ZSIDÓK, de zsidók tették tönkre! Ötszáz zsidó. Én mondom ezt, aki magam is zsidó vagyok."
hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=92402
"Magyarországot nem A ZSIDÓK, de zsidók tették tönkre! Ötszáz zsidó. Én mondom ezt, aki magam is zsidó vagyok."
Mar 22, 2016 08:08:21
Hiénaverő
(
x17)
Mar 22, 2016 08:10:22
x17)
[quote=habony
"Magyarországot nem A ZSIDÓK, de zsidók tették tönkre! Ötszáz zsidó. Én mondom ezt, aki magam is zsidó vagyok."[/quote]
És ezzel mi a gond? Biztos ezek is fideszes zsidók voltak.
"Magyarországot nem A ZSIDÓK, de zsidók tették tönkre! Ötszáz zsidó. Én mondom ezt, aki magam is zsidó vagyok."[/quote]
És ezzel mi a gond? Biztos ezek is fideszes zsidók voltak.
tigris
Mar 22, 2016 08:10:40
A vízkincs miatt csináltuk! Meg, hogy te munkaundort kapjál, és egész nap szegény anyádon, meg meg a messzire szakadt apádon élősködj. Bizony!
Mar 22, 2016 08:10:40
flaneling
Mar 22, 2016 08:11:02
Keresd meg a hunhír fórumán a 700-as topikot, zsír! Régen ott szopattuk a malaczot.
Mar 22, 2016 08:11:02
flaneling
Mar 22, 2016 08:12:11
A malacz szerint miattunk szedték le a fórumot meg a cikkek alatti kommentelést a hunhíren.
Mar 22, 2016 08:12:11
habony a mi istenünk
Mar 22, 2016 08:12:52
a szomszéd kocsma új bérlője úgy gondolta, praktikus dolog csirkékkel benépesíteni az udvarát, pont az ablakom alatt, ahol a kibaszott kakas minden reggel 4-kor nekiáll kukorékolni, és délig nem fogja be a pofáját.
Mar 22, 2016 08:12:52
Hiénaverő
(
x17)
Mar 22, 2016 08:15:38
x17)
A malacz szerint miattunk szedték le a fórumot meg a cikkek alatti kommentelést a hunhíren.
A zsidók keze mindenhová elér. Szerinted miért mehet még a hunhír, a zsurucinfó meg a többi retardportál? Mert engedjük, hogy a gojim ott engedje ki a gőzt. Facebook-kommentelési lehetőség zsurucon, amikor az FB egy kampós multi, persze, biztosan véletlen mi?
Aztán amikor úgy gondoljuk hogy elég volt a mókából, akkor töröljük az egészet, mint a malacz FB-oldalát, vagy a Hunhír fórumot.
Ennyikeh.
tigris
Mar 22, 2016 08:16:24
Mar 22, 2016 08:16:24
Szerző: -
Mar 22, 2016 08:16:40
akkor gyakorold b+ a programozast, allitolag van valami infos diplomad. vagy egesz eletedben a szalag mellett akarsz robotolni?
ja, minket meg felejts mar el vegre, baszod, nem hiszem el, hogy valakinek ennyire nincs igenye a normalis eletre.
ja, minket meg felejts mar el vegre, baszod, nem hiszem el, hogy valakinek ennyire nincs igenye a normalis eletre.
Mar 22, 2016 08:16:40
habony a mi istenünk
Mar 22, 2016 08:17:25
Ennyikeh.
Ennyikeh.
az töröl, aki a végén töröl...
Mar 22, 2016 08:17:25
Hiénaverő
(
x17)
Mar 22, 2016 08:19:49
x17)
Mit akarsz te a háttérhatalom ellen, hülyegyerek?
habony a mi istenünk
Mar 22, 2016 08:19:57
Mar 22, 2016 08:19:57
tigris
Mar 22, 2016 08:21:37
templomban voltam! a korán kelés minket protestánsokat nem zavar, hiszen ilyenkor megyünk DOLGOZNI.
Mar 22, 2016 08:21:37
-
Mar 22, 2016 08:41:07
várjuk az infókat Eszmiről
Mar 22, 2016 08:41:07
zsíroldó
Mar 22, 2016 08:42:02
várjuk az infókat Eszmiről
Jövő héten
* ásít *
Mar 22, 2016 08:42:02
stressznélküli nyugi
Mar 22, 2016 09:21:46
ez a fórum a példa rá...
ez a fórum a példa rá...
Egyik nap még Gyuri bá által pénzelt libsi újságírók vagyunk, másnap már nincstelen zsidók?
Mar 22, 2016 09:21:46
Zámbó Imre
Mar 22, 2016 09:25:05
kisfiam, próbáld ki az én receptemet a problémára!
Mar 22, 2016 09:25:05
banshee
(
x24)
Mar 22, 2016 09:31:07
x24)
Zámbó Jimmy megoldotta...
szétkaszablokka
Mar 22, 2016 09:41:19
*kakas*
Mar 22, 2016 09:41:19
Szerző: -
Mar 22, 2016 09:41:45
kozben meg panaszkodik, hogy csak 90 et keres a szalag melett, mikor infos diplomaval tobbet kene skalaznia, mint szily meg tota egyutt. retad, ez van.
Mar 22, 2016 09:41:45
Zsírnak mehet a faszerdő
Mar 22, 2016 09:49:30
Elég kicsi az érdekérvényesítő képességed kisszaros, ha kifog rajtad egy kukorékoló kakas. Hogy akarsz így trollokat kaszablokkolni?
Mar 22, 2016 09:49:30
kukorékoló kakas
Mar 22, 2016 10:09:21
Jó reggelt! Hogy van? Köszönöm, én jól. Nagyon jól. Most kaptam egy adag extra tápszert Soros Gyuri bácsitól :) Cserébe csak annyit kell tennem, hogy reggelente a szokásos koncertemet egy zsírosfejű kétlábú ablakába felpattanva kell előadnom. :) Olyan vicces látni, ahogy először vöröslő fejjel rekedten üvöltve, aztán a tehetetlenségtől zokogva próbál elhajtani, de nem tud semmit se tenni ellenem :) Gyuri bácsi küldött egy kis viagrát is, úgyhogy most mindjárt végigkúrom az egész tyúkólt, ez is olyan tevékenység, amit ettől a kétlábútól még csak félig elrohadt kutyatetemeken láttam gyakorolni :) Na kukorékolás délig, csá!
Mar 22, 2016 10:09:21
kakas
Mar 22, 2016 10:11:19
*ő is Soros által fizetett troll*
Mar 22, 2016 10:11:19
kakas
Mar 22, 2016 10:12:59
Egy két há...kukurikúúúúúúúú
DÜBB a konyhakövön
DÜBB a konyhakövön
Mar 22, 2016 10:12:59
Hiénaverő
(
x17)
Mar 22, 2016 10:16:18
x17)
Kakas bazmeg :D :D Ez egyre jobb XDDDD
kokas
Mar 22, 2016 10:19:31
Szídd fel begyem a sok herbált!
Mar 22, 2016 10:19:31
spectator
Mar 22, 2016 10:22:59
Azért ez tényleg hihetetlen, hogy amíg Sodi szabadságon van, addig Zsír meg Tajgi a beugró retardok.
The show must go on!
The show must go on!
Mar 22, 2016 10:22:59
Kakasfigyelő
Mar 22, 2016 10:24:20
Ugo Gusalli Beretta szponzorálna erre egy megoldást, mint Z. Imre néhai csepeli lakos esetén.
Mar 22, 2016 10:24:20
szídd fel begyem!
Mar 22, 2016 11:40:36

Mar 22, 2016 11:40:36
tomi ???
Mar 22, 2016 11:45:16
Mar 22, 2016 11:45:16
zsír ???
Mar 22, 2016 11:45:27
Mar 22, 2016 11:45:27
Lucy Hay
Mar 22, 2016 12:21:40
Kisboros, add át az infóidat Eszmiről a trolloknak!
Most!
Most!
Mar 22, 2016 12:21:40
Schwezoff Dávid
Mar 22, 2016 12:26:02
A multikulturalizmus és a tolerancia jegyében az jutott eszembe, hogy ATOMOT MEKKÁRA!
Mar 22, 2016 12:26:02
Schwezoff Dávid
Mar 22, 2016 12:45:17
sodifigyelő:-)))
"Ferenc Huszár
Jajj, Sodi, manapság elmész egy buliba, és válogathatsz, mi meg hosszan udvaroltunk. Nektek kicsit könnyebb.
Más:
Azt írták nekem, hogy életveszélyes állapotban voltál kórházban. Ez igaz? Ugye már jól vagy? (Vagy csak megint hülyéskednek a "haverjaid?)"
"válogathat":-))))
"Ferenc Huszár
Jajj, Sodi, manapság elmész egy buliba, és válogathatsz, mi meg hosszan udvaroltunk. Nektek kicsit könnyebb.
Más:
Azt írták nekem, hogy életveszélyes állapotban voltál kórházban. Ez igaz? Ugye már jól vagy? (Vagy csak megint hülyéskednek a "haverjaid?)"
Mar 22, 2016 12:45:17
Érdeklődő
Mar 22, 2016 12:59:08
Abból, hogy véletlennek hiszed a kakasos epizódot, látszik, hogy mekkora hülye vagy, Lackó... Néha nézz ki az ablakon. :)
Mar 22, 2016 12:59:08
Škoda Superb
Mar 22, 2016 13:10:37
Abból, hogy véletlennek hiszed a kakasos epizódot, látszik, hogy mekkora hülye vagy, Lackó... Néha nézz ki az ablakon. :)
A kakas is trolléga?
Amúgy hol van Endre? Kibaszhatná már innen ezt az unalmas fasz Zsírt.
Mar 22, 2016 13:10:37
alpaka nagyi
Mar 22, 2016 13:11:31
Nem kellene a fórumon a titkos tervünkre utalgatni, Hahó! Még csak az hiányozna, hogy valaki elkotyogja, hogy a kakast elkezdtük kiképezni a megafon használatára, és amíg meg nem tanulja, addig is rádiót rejtünk el az ólban és Boriék zuhanyrózsájában. Utóbbit egy 120 decibeles erősítővel is el akarjuk látni, de ez már tényleg top secret!
Mar 22, 2016 13:11:31
stressznélküli nyugi
Mar 22, 2016 13:19:53
Nem kellene a fórumon a titkos tervünkre utalgatni, Hahó! Még csak az hiányozna, hogy valaki elkotyogja, hogy a kakast elkezdtük kiképezni a megafon használatára, és amíg meg nem tanulja, addig is rádiót rejtünk el az ólban és Boriék zuhanyrózsájában. Utóbbit egy 120 decibeles erősítővel is el akarjuk látni, de ez már tényleg top secret!
Sőt, azt se áruljuk el, hogy a telefonhasználatra is kiképezzük a kakast, így Dalbírral felváltva tudják egyeztetni Borival és Bné-vel a zárjegy nélküli cigi és herbál szállításának részleteit.
Na dübbentés, csá!
Mar 22, 2016 13:19:53
Főnök Úr
Mar 22, 2016 13:45:11
Lacika, ugye tudtál aludni? A munkahelyeden tökéletesen kell teljesíteni, engem nem érdekelnek a kakasok, a kukásautók vagy a csiripelő madarak. Eddig is sok gond volt veled, úgy tűnik, nem tudsz beilleszkedni a csapatba. Tehát meg ne halljam hogy alváshiányra hivatkozol! A munkahelyeden munkára képes állapotban kell megjelenned!
5 perc alatt találunk a helyedre mást, szedd most már össze magad! Nem kötelező itt dolgozni, akár tanulhattál is volna, és akkor többet keresnél, és jobb munkád lenne!
Nézd az új telefonom, hogy tetszik? Az új kocsim meg kinn áll, láttad? Na, menjél a szalag mellé, 4 óra után mehetsz wc-re, ahogy a szokás! Na akkor rabszolgamunka, csá!
5 perc alatt találunk a helyedre mást, szedd most már össze magad! Nem kötelező itt dolgozni, akár tanulhattál is volna, és akkor többet keresnél, és jobb munkád lenne!
Nézd az új telefonom, hogy tetszik? Az új kocsim meg kinn áll, láttad? Na, menjél a szalag mellé, 4 óra után mehetsz wc-re, ahogy a szokás! Na akkor rabszolgamunka, csá!
Mar 22, 2016 13:45:11
tajgi???
Mar 22, 2016 14:12:26
Mar 22, 2016 14:12:26
Schwezoff Dávid
Mar 22, 2016 14:27:08
Mar 22, 2016 14:27:08
Szájbarágó Szilárd
Mar 22, 2016 14:28:38
Kedves Kisboros!
Úgy látom, megint szükséged van rám, és szokás szerint itt vagyok. Először kezdjük egyes szavak értelmezésével, mert sajnos már az elején gondjaid akadtak ezzel.
Az első szavunk a független. Az a hírportál tekinthető függetlennek, amelyik semmilyen politikai oldaltól nem kap juttatásokat, sőt, kizárólag piaci bevételekből él, olyannyira, hogy politikai hirdetéseket még anyagi kompenzáció esetén sem helyez el. A Hunhírrel nem ez a helyzet. Rendszeres hirdetőjük például a jobbikos Kis Csaba Harcos márkaboltja, de a szerkesztőgárda is az anno a MIÉP érdekeltségébe tartozó Pannon Rádióból verbuválódott. Ők voltak azok, akik időben igazoltak át a Jobbikhoz, mielőtt Csurka ámokfutása bedöntötte a Magyar Igazság és Élet Pártját. Mind a hirdetők, mind a szerzők között megtalálod a Jobbikhoz vagy a holdudvarához köthető embereket. Ráadásul a minimális hirdetési felület, amiken kizárólag kis- és középvállalkozások hirdetnek, nem teszi lehetővé az oldal piaci alapú fenntartását. Így támogatásokból működnek, amiknek a nagy részét a Jobbiktól vagy a Jobbikhoz köthető személyektől kapják.
A második szavunk az objektív. Objektívnek akkor lenne tekinthető egy hír, ha kizárólag tényekre alapozott, véleményeket, interpretációkat nélkülöző anyagokat tartalmazna. Egy egész hírportál objektivitása szinte megoldhatatlan, hiszen már azzal is szubjektívvé válik az oldal, hogy milyen híreket közöl le, és milyen híreket nem. Sőt, már az egyes hírek kiemelése, címoldalassá tétele is torzítja az objektivitást. A Hunhír vagy akár az általad szintén kedvelt kuruc.info esetében tovább romlik a helyzet, hiszen rendszeresen vesznek át ellenőrizetlen, meg nem erősített orosz propagandaoldalakról anyagokat, rengeteg a mindenféle tényanyagot nélkülöző, de ennek ellenére súlyos állításoktól hemzsegő véleménycikk is.
A probléma az, Lackó barátom, hogy nem beszélsz értékelhető szinten egy idegen nyelvet sem, ráadásul nagyon kevés forrásból tájékozódsz, továbbá képtelen vagy a forráskritikára. Ez már egy mesterképzés alatt megírt egyetemi dolgozat esetében is bukást eredményezne, a munkaerőpiacon pedig a betanított munkánál magasabb beosztásra nem predesztinál. Ha valóban szeretnél egy viszonylagos objektív képet kialakítani egyes eseményekről, az anyanyelveden kívül legalább egy idegen nyelven olvasnál legalább két-három mértékadó lapot. A legtöbb nyugati újságnak létezik angol nyelvű kiadása, így elég lenne a stabil angol nyelvismeret. Utána kiválaszthatnál egy jobboldali és baloldali lapot, valamint a helyi távirati iroda objektivitásra törekvő híreit, és abból alkothatnál saját álláspontot.
Értem én, Lackó barátom, hogy ez sokkal nehezebb, mint készen kapott véleményeket visszaböfögni, de hosszú távon előnyödre válna a diverzifikált gondolkodás. Azt a titkot is elárulom neked, hogy a szélsőjobboldali vagy szélsőbaloldali lapokból, portálokról való tájékozódás sosem fog eredményre vezetni, ugyanis ezek az oldalak mind pártújságként működnek, az adott párt szócsöveiként, a pártpropaganda megerősítése a céljuk. Ezért kerülik a hiteles forrásokat, ugyanis az extremista nézeteket nagyon nehéz tényekre alapozni.
Javaslom neked, hogy iratkozz be a helyi könyvtárba, ahol az angol nyelvkönyvek mellett bátran böngészheted az idegen nyelvű folyóiratokat is. Jó és kitartó tanulást kívánok neked, kedves barátom. Ne feledd, szellemed pallérozása kinyitja előtted a világot!
Üdvözlettel:
barátod, Szilárd
Mar 22, 2016 14:28:38
Schwezoff Dávid
Mar 22, 2016 14:34:17
Kedves Szilárd,
nagyon szórakoztatóan és korrekten írsz, de sajnos - egy sakkbeli példával élve - Boros László Herbáldíler Tiszavasváriból egy SÖTÉT PARASZT!
nagyon szórakoztatóan és korrekten írsz, de sajnos - egy sakkbeli példával élve - Boros László Herbáldíler Tiszavasváriból egy SÖTÉT PARASZT!
Mar 22, 2016 14:34:17
trendbeli garázdaság
Mar 22, 2016 14:37:57
Egyébként most komolyan, hogy a gecibe tudott lediplomázni Bori? Szerintetek azóta épült le nagyon durván a sok herbáltól vagy mindig ilyen hülye volt? Mert ezekkel a képességekkel nem tudom elképzelni, hogy képes egy komplexebb feladat megoldására. Lehet, hogy csak vette a papírt a vidéki fősulin? Infós troll olvasta a szakdogáját? Vélemény?
Mar 22, 2016 14:37:57
Kiss Kender Farkas
Mar 22, 2016 14:39:36
sodifigyelő:-)))
"Ferenc Huszár
"Ferenc Huszár
"Haverjaid?" Ha lenne benned némi tartás, kedves Endre, akkor most megjegyeznéd, hogy a "haverjaidat" legalább foglalkoztatta a hogyléted, ellentétben a "hazaffy barátaiddal".
Mar 22, 2016 14:39:36
álzsír
Mar 22, 2016 14:41:12
Ha valóban szeretnél egy viszonylagos objektív képet kialakítani egyes eseményekről, az anyanyelveden kívül legalább egy idegen nyelven olvasnál legalább két-három mértékadó lapot.
azok mind soros által pénzelt, zsidó kézben lévő lapok...
na kuruc, csá!
Mar 22, 2016 14:41:12
Központ
Mar 22, 2016 15:31:30
Központ hívja Kémkakast. Kémkakas, jelentkezz!
(Reméljük, nem jutottál a mobilnet stick vagy a tiszavasvári kóborkutyák sorsára.)
(Reméljük, nem jutottál a mobilnet stick vagy a tiszavasvári kóborkutyák sorsára.)
Mar 22, 2016 15:31:30
ál-broni
Mar 22, 2016 15:36:37
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.youtube.com/watch?v=IEZYnXi5z9g
Vizelet szagú hely
jövök
Dip szűz vére
Ez mutat
Íz olvasztott bőr és tudván,
Venni az egészet, és éget a hidak
Fedezi fel a szemed
Nem lehet látni, hogy nincs módja
Élő holnap
De nem lehet, mert félsz a mai
paranoid idő
Véged van
Nem lehet pihenni
Vedd meg a szeretetet, és dugják a seggedbe
Mennem kell azzal, amit tudok
és használni a ajándékokat lent
És mi hideg te meleg nekem
És én nevetek
Betegség csak akkor vérzik
www.youtube.com/watch?v=IEZYnXi5z9g
Vizelet szagú hely
jövök
Dip szűz vére
Ez mutat
Íz olvasztott bőr és tudván,
Venni az egészet, és éget a hidak
Fedezi fel a szemed
Nem lehet látni, hogy nincs módja
Élő holnap
De nem lehet, mert félsz a mai
paranoid idő
Véged van
Nem lehet pihenni
Vedd meg a szeretetet, és dugják a seggedbe
Mennem kell azzal, amit tudok
és használni a ajándékokat lent
És mi hideg te meleg nekem
És én nevetek
Betegség csak akkor vérzik
Mar 22, 2016 15:36:37
Škoda Superb
Mar 22, 2016 15:39:42
Farkas Endre Kiss megosztott egy emléket.
9 órája ·
9 órája ·
Mar 22, 2016 15:39:42
Kiss Kender Farkas
Mar 22, 2016 16:08:43
Ezekkel a posztokkal is ide üzenget, úgyhogy valóban feltolhatná a púpját.
Mar 22, 2016 16:08:43
Hiénaverő
(
x17)
Mar 22, 2016 16:19:19
x17)
Púpkognitóban egész nap itt leskelődik, de kommentelni már nem mer. Fél a kínos kérdésektől, pl. mikor költözik el Recskaiéktól, miért nincs még mindig német melócsá, stb...
Rocskai János
Mar 22, 2016 16:44:59
Púpkognitóban egész nap itt leskelődik, de kommentelni már nem mer. Fél a kínos kérdésektől, pl. mikor költözik el Recskaiéktól, miért nincs még mindig német melócsá, stb...
Mar 22, 2016 16:44:59
Škoda Superb
Mar 22, 2016 16:52:25
Mar 22, 2016 16:52:25
-
Mar 22, 2016 16:56:54
úgy látom a kedvenceitek ma is alkottak...
ilyenkor mindig a koztunkelnek tumblr oldal jut az eszembe, meg akik szerkesztik, hogy azért tettek ki embereket céltáblának, mert nem akarták ezt.
ezek vagytok ti...
"Repülőtéren és metróban robbantott Brüsszelben az IÁ - 34 halott, több mint 200 sebesült - íme az elkövetők"
Forrás: kuruc.info/r/4/156625/
ha voltak is olyan terveim, hogy kimegyek nyugatra, már lemondtam róluk. nyugat-európa sehol nem biztonságos már. miattatok bármikor, bárhol robbanthatnak.
ilyenkor mindig a koztunkelnek tumblr oldal jut az eszembe, meg akik szerkesztik, hogy azért tettek ki embereket céltáblának, mert nem akarták ezt.
ezek vagytok ti...
"Repülőtéren és metróban robbantott Brüsszelben az IÁ - 34 halott, több mint 200 sebesült - íme az elkövetők"
Forrás: kuruc.info/r/4/156625/
ha voltak is olyan terveim, hogy kimegyek nyugatra, már lemondtam róluk. nyugat-európa sehol nem biztonságos már. miattatok bármikor, bárhol robbanthatnak.
Mar 22, 2016 16:56:54
Brian
Mar 22, 2016 16:58:48
rocskaiéknak nem sikerült agyonverniük, púp kiásta magát a gödörből, ahová elkaparták
Mar 22, 2016 16:58:48
poop
Mar 22, 2016 16:59:11
Jó reggelt zsír, szólt a Kakas?
Mar 22, 2016 16:59:11
Hiénaverő
(
x17)
Mar 22, 2016 17:00:04
x17)
Már vártam hogy mikor hozod fel a brüsszeli robbantásokat.
Nem baj ha nem akarsz nyugatra menni, az ukrán határ amúgy is közelebb van. a lényeg hogy innen takarodj el minél gyorsabban.
Nem baj ha nem akarsz nyugatra menni, az ukrán határ amúgy is közelebb van. a lényeg hogy innen takarodj el minél gyorsabban.
trendbeli garázdaság
Mar 22, 2016 17:01:19
úgy látom a kedvenceitek ma is alkottak...
Mifaaaan? A zsidók kedvencei a szélsőséges, antiszemita, erőszakos, naplopó muzulmán csőcselék? Azt sem tudod már mit beszélsz, annyira szétherbáloztad meg brainboosterezted az agyad.
Mar 22, 2016 17:01:19
trendbeli garázdaság
Mar 22, 2016 17:02:58
„Az iszlám az emberiség utolsó reménye!”
Tudod, ki mondta ezt, Bori? Vona Gábor, a Jobbik elnöke. Pont a hozzád hasonló kemény antiszemita konteós lumpenek szopták a muszlimok faszát éveken keresztül, aztán most visszanyalt a fagyi.
Tudod, ki mondta ezt, Bori? Vona Gábor, a Jobbik elnöke. Pont a hozzád hasonló kemény antiszemita konteós lumpenek szopták a muszlimok faszát éveken keresztül, aztán most visszanyalt a fagyi.
Mar 22, 2016 17:02:58
-
Mar 22, 2016 17:04:53
ti, liberális firkászok és soros által pénzelt áljogvédők mocskoltatok mindenkit, aki nem kért az arab terrorista hordák ellenőrízetlenül történő európába özönléséből.
Mar 22, 2016 17:04:53
Hiénaverő
(
x17)
Mar 22, 2016 17:05:25
x17)
Mifaaaan? A zsidók kedvencei a szélsőséges, antiszemita, erőszakos, naplopó muzulmán csőcselék?
Nem figyelsz. A háttérhatalmi kipások célja a fehér faj kipusztítása a rongyfejűek által, mert így könnyebben elfoglalhatják Európát. Nem olvassátok a zsuruc-direktívákat?
A liberálisok se véletlenül propagálják a keveredést és a bevándorlást, azzal is korcsosodik az árja vérvonal, így sokkal könnyebb lesz rajtuk uralkodni, Hahó! Hol a picsába voltatok a múlt havi Bilderberg-konferenciáról?
trendbeli garázdaság
Mar 22, 2016 17:08:49
Szóljál már Szilárdnak Bori, hogy magyarázza el neked a különbséget a minden muzulmán kiirtása és gettóba zárása és a civilizálatlan, alkalmatlan gecik importálása között. A te szinteden a kettő ugyanaz. A mi szintünkön meg az van, hogy nem kellenek a parazita gecik sehova, mert munkájuk nem lesz, aztán csak bűnöznek. Sodi strómankodik meg feltöri a hotel wifijét, a malacz lop és sikkaszt, Tajgi nőket ver, te meg dílerkedsz, Abdul meg robbant. Mindannyian paraziták vagytok, akiktől az összes támogatást meg kéne vonni, és sóbányában dolgoztatni titeket. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Mar 22, 2016 17:08:49
-
Mar 22, 2016 17:14:12
látom, már megy a buli felétek...
"Több német menekülttáborban ünnepeltek a migránsok a brüsszeli támadás hírére"
www.titkolthirek.hu/a-befogadottak-nemetorszag-szerte-unmepeltek-a-brusszeli-robbantasokat/
www.titkolthirek.hu/a-befogadottak-nemetorszag-szerte-unmepeltek-a-brusszeli-robbantasokat/
Mar 22, 2016 17:14:12
Hiénaverő
(
x17)
Mar 22, 2016 17:18:47
x17)
Mik ezek a retedék szennyoldalak, amiket folyton linkelsz? Boborján-cikkeket nem akarsz megosztani? Azok is a teljes igazságot tartalmazzák, Hahó!
trendbeli garázdaság
Mar 22, 2016 17:18:57
látom, már megy a buli felétek...
titkolthirek.hu/a-befogadottak-nemetorszag-szerte-unmepeltek-a-brusszeli-robbantasokat/
titkolthirek.hu/a-befogadottak-nemetorszag-szerte-unmepeltek-a-brusszeli-robbantasokat/
Buta Bori! Megnézted a forrást? Balrad.com Egy szélsőbalos zugportál. Keress rá az átvett hírre az MTI-nél. Nem fogod megtalálni. Fogyatékos vagy. De tényleg. Állj le a drogokkal Bori!
Mar 22, 2016 17:18:57
133 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

csak kell egy pár nap, mivel több ezer kommentet kell kisajtolnom a facebookból.
tudom is hogy tudtok vele a leghatékonyabban kibaszni. lefordítjátok angolra, és eljuttatjátok a férjének.
Zsír, megcsinaljuk. Angolozas se okoz problémát. Virítsd az infót. Legyen végre műsor. Eszmeralda egyébként nekem is nagyon a bogyomben van, bőségesen raszolgalt a faszerdőre.