Nászúton van Barbival, majd jön! (Kurva nehéz verset írni a Xanaxlevesről, csak mondom.)
bori te sosem voltál egy elmebajnok és senki sem tévesztene össze még egy félművelt trógerrel sem tájékozottságodat tekintve, de azért a 888 mindennek a legalja
a mama kihívta a kékeket, akik vettek egy vérképet majd azt meglátva tájékoztatták, hogy ez alapján életfogytiglan, elvonó, vagy az Egyetemi Kórház laborja hogy megfejtsék azt a biológiai csodát ami még életben tartja. broni a harmadikat választotta volna új gyógyszerek reményében, de egy vad "BARBI OOOOOOOAAAAAAARRGGGHHHH' kiáltás kíséretében kidőlt és a mama a második opcióra szavazot
tuti infó, a kémkakas hozta
Csak nem Tamásból lett Eszmeralda???
egyetértek, vissza SoDI-t a színpadra!
akkor azért volt olyan kurva fontos a csomag, és azért nem akarta Andi átvenni, mert nem akart bűncselekménybe keveredni. postásnak használták volna ezek a bűnözők Andreát.
aki az elejétől fogva önfeláldozóan segítette endrét.
* szégyenkezik, hogy csak szaros adócsalásban meszelték el *
* de legalább nem attól lett világhírű, hogy kamerába verte a farkát *
Mivel a korcsnak hivatalosan semmi köze Vera néniékhez, így társkártyát sem kaphatott az öreglány számlájához mondjuk tíz eurós napi limittel LOOOOLLLLLL
Ezért maradt a western union, de arról meg letiltották. Egyébként el tudom képzelni hogy figyelték az öreglány pénzmozgásait. Mert hát a kisnyugdíjából heti 150 eurókat utalgatni azért érdekes XDDDDDD
A végére már tényleg éhezhetett a náci szemétláda. Hatalmas respekt Andi néninek, hogy a sarkára állt és nem engedte magát megzsarolni a korcs által! Andi! Andi! Andi! Sok boldogságot kívánok a gyerekhez!
Takarodj már a kurva anyádba!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Szerintem innen kellene felvenned a fonalat egy alapos tényfeltárással, aztán megkérdezni blogint, hogy szerinte mitől is verődött be tricikli orra.
Megszüntették a Sherlock Porks elleni nyomozást
2008. október 22. 21:07
HunHír.Hu
Csaknem két év után lezárult a nyomozás az állítólag általunk szájon vágott Balás Márk, alias Trychydts ügyében. Az eredmény: a nyomozást megszüntették. Ennyit a hazudozó héberről - közölte blogján Sherlock Porks.
Balás Márk, alias "Trychydts" 2007 januárjában jelentette fel Sherlock Porkset, azt állítva, hogy ismeretlen társával megverte őt, követelve, hogy távolítsa el blogjáról a Sherlock Porksről írt "leleplező" cikkét, és hogy még le is zsidózta ráadásképpen. Csaknem két év, mindenre kiterjedő, aprólékos nyomozás után a rendőrség vádemelési javaslattal adta át az ügyet az ügyészségnek, annak ellenére, hogy Tricikli és barátnője is olyan ellentmondásokat produkáltak, amelyekből ordított a hamis tanúzás. Hogy mást ne mondjak, Tricike azt hazudta, hogy miközben ütötték, hagyták telefonálni a rendőrségnek (ezt tessék elképzelni, valaki aközben telefonál, hogy az arcát éppen szétbokszolják), illetve elfelejtette közölni a nőjével, hogy a mese szerint ő kétségbeesetten sikítozott segítségért a lépcsőházban, a barátnő meg azt vallotta, hogy egyáltalán nem hallott semmit a lépcsőházból, de azt mindig hallja a negyedik emeleten, ha a kapu becsapódik lent. Egy ilyen vicces hazugság lepleződik le a fenti dokumentumból is: a végzés szerint Tricikli azt vallotta, hogy lelökték őt a pincelejárathoz, noha a háznak nincs is pincéje, tessék nyugodtan megnézni, IX. Epreserdő utca 38/b. Amikor Blogin néhány nappal a feljelentés után gúnyos hangnemben kifigurázta blogján Triceratopsot, érdekes módon a szegény sértett mindjárt felismerte benne a második, addig ismeretlen támadót.
Most, csaknem két év után megszüntették a Sherlock Porksék ellen indított nyomozást.
HunHír.Hu - bombagyar.hu
evidenciákat
*Szomorúan csóválják a farkukat*
Erről az ötvenes nős sztoriról hol találom az anyagot az Etyetyemi Archivumban?
* ő sem tud már mást csinálni vele *
Sherlock Porkseladta.blogspot.hu
Ezt megúszta, de a bosszú népe intézkedett, és végül is ennek köszönheti, hogy éveken át telepítettük neki a faszerdőket.
Itt Mexikóban még nem láttam...
Azt írta a legutóbbi videó alatt, hogy hamarosan indul az új weboldal, Robin meg új projektet emlegetett a biciklis hirdetésében. A tanszék fel van készülve, hogy új támadást indítson a gyesznó ellen, de attól tartok, Jövő héten indulnak.
Klasszikust idézve:
"bujkálhatsz kislány az életed végéig"
Akárhol is van, úgysem fogja bírni sokáig, hogy kussban maradjon és elkezdi majd osztani az észt.
Kérem jelezze, aki nem így gondolja xD
Szerintem majd nála kell érdeklődni: www.facebook.com/matyaczko.krisztian
Nagyon kemény az őszfasz! Persze pont a fasza az egyáltalán nem kemény LOOOLLLLLL
Ez nem tajgi, ez broni haverja, szokott kommentelni a falán.
Akkor szorri. Ha professzor egyik kollégájáról van szó, akkor kurvára mea culpa.
meglepő módon sodi percekkel ezután a komment után kijavította a posztot
#nemolvas

Kiez középen, a bácsfi?
* visszahívja a kopaszcsávókat *
Ez már majdnem akkora, mint a Sodié xD
Gondolom öngyilkos lett.
Vőfély
Mar 24, 2016 23:08:01
Hiányzik az igazi Bronislaw professzor!
Nászúton van Barbival, majd jön! (Kurva nehéz verset írni a Xanaxlevesről, csak mondom.)
Mar 24, 2016 23:08:01
-
Mar 24, 2016 23:47:52
lol
"Ott tartunk, hogy Tóta W. Árpád - a százmilliókért Gyurcsány-propagandát készítő független újságíró - moralizál. Broáf.
Kedvenc rovatunk jelentkezik, szembesítjük a lekozmált libsiket a saját múltjukkal.
"
888.hu/article-gyurcsany-bajnai-seggnyaloja-is-a-tv2-s-riportert-kutyazza
"Ott tartunk, hogy Tóta W. Árpád - a százmilliókért Gyurcsány-propagandát készítő független újságíró - moralizál. Broáf.
Kedvenc rovatunk jelentkezik, szembesítjük a lekozmált libsiket a saját múltjukkal.
"
888.hu/article-gyurcsany-bajnai-seggnyaloja-is-a-tv2-s-riportert-kutyazza
bori te sosem voltál egy elmebajnok és senki sem tévesztene össze még egy félművelt trógerrel sem tájékozottságodat tekintve, de azért a 888 mindennek a legalja
Mar 24, 2016 23:47:52
-
Mar 24, 2016 23:50:40
még csak egy hete nem ír broni, ez sima elvonó lesz
Mar 24, 2016 23:50:40
kripli figyelő
Mar 25, 2016 00:11:47
Most érek a párnapos zsírcunami visszaolvasásának a végére.Agysorvasztó olvasni a kis buzi picsogását eszmiről.Zsír,sürgősen jelentkezz a púposnál masztipartyra vagy lufizzál le egy celebet a Balázs showból.
Mellesleg miért nem mersz szólni a szomszédnak a kakas miatt?Mond el a szomszédodnak hogy biztos forrásból tudod,a kakas egy beépített ügynök,a zsidók képezték ki hogy téged megfigyeljen és zaklasson és soros fizeti aranytojásokkal.Lehet hálás lesz a szomszédod az infóért,és meghív egy kisfröccsre a kocsmájában.
Mellesleg miért nem mersz szólni a szomszédnak a kakas miatt?Mond el a szomszédodnak hogy biztos forrásból tudod,a kakas egy beépített ügynök,a zsidók képezték ki hogy téged megfigyeljen és zaklasson és soros fizeti aranytojásokkal.Lehet hálás lesz a szomszédod az infóért,és meghív egy kisfröccsre a kocsmájában.
Mar 25, 2016 00:11:47
kripli figyelő
Mar 25, 2016 00:30:51
a műtermet pedig tervezem.
csak nem olyan egyszerű havi 90-ből úgy, hogy egyik hónapban elkérik az egészet, másikban be nem tervezett kiadások vannak, és hagyni is kéne tartalékot, mert bármikor beüthet valami...
nem mindenki lehúzós zsidó, mint ezek a stock oldalak, ahol 20-25% jutalékokat fizetnek egy-egy eladott képért, a többit meg zsebre vágják...
Én tudok valakit aki piaci ár alatt elvállalja a műtermed honlapjának elkészítését. csak nem olyan egyszerű havi 90-ből úgy, hogy egyik hónapban elkérik az egészet, másikban be nem tervezett kiadások vannak, és hagyni is kéne tartalékot, mert bármikor beüthet valami...
nem mindenki lehúzós zsidó, mint ezek a stock oldalak, ahol 20-25% jutalékokat fizetnek egy-egy eladott képért, a többit meg zsebre vágják...
Mar 25, 2016 00:30:51
hallgatói kérés
Mar 25, 2016 00:44:25
Zsírnak is kéne saját nick, amivel írhat, és az ő aktivitását is lehetne figyelné. Meglepődnék, ha lenne benne 12 óra szünet, ami a Jabilos műszakokhoz kell.
Mar 25, 2016 00:44:25
Sipimanó
Mar 25, 2016 00:45:24
Álomország fővárosa Mesevár,
Mesevárban Sipimanó a király,
Manónyi a koronája,
Ő a mesék nagy királya,
A malacok minden este kérlelik:
Refrén (×2):
Sipimanó, mesélj nekünk,
Sipimanó, maradj velünk,
Malacok barátja,
Mesék nagy királya.
Sipimanó, mesélj nekünk.
Mesevárban Sipimanó a király,
Manónyi a koronája,
Ő a mesék nagy királya,
A malacok minden este kérlelik:
Refrén (×2):
Sipimanó, mesélj nekünk,
Sipimanó, maradj velünk,
Malacok barátja,
Mesék nagy királya.
Sipimanó, mesélj nekünk.
Mar 25, 2016 00:45:24
-
Mar 25, 2016 00:45:30
még csak egy hete nem ír broni, ez sima elvonó lesz
a mama kihívta a kékeket, akik vettek egy vérképet majd azt meglátva tájékoztatták, hogy ez alapján életfogytiglan, elvonó, vagy az Egyetemi Kórház laborja hogy megfejtsék azt a biológiai csodát ami még életben tartja. broni a harmadikat választotta volna új gyógyszerek reményében, de egy vad "BARBI OOOOOOOAAAAAAARRGGGHHHH' kiáltás kíséretében kidőlt és a mama a második opcióra szavazot
tuti infó, a kémkakas hozta
Mar 25, 2016 00:45:30
drezdai kollégák
Mar 25, 2016 06:43:28
Elnézést, mi voltunk!
Farkas Endre Kiss
10 órája ·
Akármelyik troll is próbálja éppen feltörni a Facebook-fiókomat, üzenem neki, hogy a kurva anyád.
Farkas Endre Kiss
10 órája ·
Akármelyik troll is próbálja éppen feltörni a Facebook-fiókomat, üzenem neki, hogy a kurva anyád.
Mar 25, 2016 06:43:28
drezdai kollégák
Mar 25, 2016 06:45:34
Farkas Endre Kiss holnap
10 órája
Rezső Puchleitner Azaz egy év múlva sem.
9 órája
Farkas Endre Kiss holnap
9 órája
A fb-n nincs Jövő héten gomb?
10 órája
Rezső Puchleitner Azaz egy év múlva sem.
9 órája
Farkas Endre Kiss holnap
9 órája
A fb-n nincs Jövő héten gomb?
Mar 25, 2016 06:45:34
Schwezoff Dávid
Mar 25, 2016 06:49:05
Mar 25, 2016 06:49:05
Schwezoff Dávid
Mar 25, 2016 07:29:48
Sodi tiltakozik a hátsó bejárat ellen. Mit szólna ehhez Aaron???
Farkas Endre Kiss
9 órája ·
A nemzetbiztonsági szervek itt azt szeretnék, hogy az olyan magáncégek, amelyek titkosítást használnak (neten vagy mobilhálózaton), adjanak egy "hátsó bejáratot" a hatóságoknak
MEG A KURVA ANYÁTOK
Farkas Endre Kiss
9 órája ·
A nemzetbiztonsági szervek itt azt szeretnék, hogy az olyan magáncégek, amelyek titkosítást használnak (neten vagy mobilhálózaton), adjanak egy "hátsó bejáratot" a hatóságoknak
MEG A KURVA ANYÁTOK
Mar 25, 2016 07:29:48
Nemzetbiztonság
Mar 25, 2016 08:27:37
Sodi tiltakozik a hátsó bejárat ellen. Mit szólna ehhez Aaron???
Farkas Endre Kiss
9 órája ·
MEG A KURVA ANYÁTOK
a te kurva anyádat Farkas Endre Kiss
9 órája ·
MEG A KURVA ANYÁTOK
Mar 25, 2016 08:27:37
-
Mar 25, 2016 08:43:10
Hiányzik az igazi Bronislaw professzor!
Mi a faszt rinyálsz? Inkább ünnepelj és örülj magadban, hogy végre megdöglött. Mar 25, 2016 08:43:10
Nemzetbiztonság 2
Mar 25, 2016 08:43:50
Ne aggódjon Kiss úr, az olyan jelentéktelen fing, bujkáló csatornapatkányokat mint ön a lehallgatás veszélye nem fenyegeti. xD
Mar 25, 2016 08:43:50
kézműves cigánytej
Mar 25, 2016 08:57:15
Fosik a stróman, hogy kikérik a rosszhangulattal ugrándozó rendőrbácsik a levelezését...
Egy milliárdos ügy, pláne ha nemzetbiztonsági vonatkozása van, simán ebbe a kategóriába tartozhat ☺
Egy milliárdos ügy, pláne ha nemzetbiztonsági vonatkozása van, simán ebbe a kategóriába tartozhat ☺
Mar 25, 2016 08:57:15
Az igazi Sipi
Mar 25, 2016 09:04:22
Ez már a múlt. Ez nem is én voltam.
Én már komoly dolgozó ember vagyok és csak a pénz érdekel.
Ti trollok meg verjétek a faszotokat otthon, anyuci házában.
#thuglife
Én már komoly dolgozó ember vagyok és csak a pénz érdekel.
Ti trollok meg verjétek a faszotokat otthon, anyuci házában.
#thuglife
Mar 25, 2016 09:04:22
Az igazi Sipi
Mar 25, 2016 09:11:21
Azért ez top komment volt.
Mar 25, 2016 09:11:21
Škoda Superb
Mar 25, 2016 09:23:19
Elképzelhető, hogy Endre nemhogy nem akar ide kommentálni, hanem egyszerűen nem mer?
A Quaestor-érintettségre célozok ezzel.
A Quaestor-érintettségre célozok ezzel.
Mar 25, 2016 09:23:19
Hiénaverő
(
x17)
Mar 25, 2016 09:30:00
x17)
Ugyanaz a helyzet mint a berlini expedíció előtt: az otthoniak letiltották a fórumról.
Onnan lehet majd tudni, hogy Recskaiék kibaszták, hogy újra kommentelni kezd.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Onnan lehet majd tudni, hogy Recskaiék kibaszták, hogy újra kommentelni kezd.
sipifigyelő
Mar 25, 2016 10:36:03
SIPOS ZOLTÁN (KREATÍV KONTROLL KFT.)
SIPOS ZOLTÁN (MARKETINGSZOVEG.COM)
SIPOS ZOLTÁN (SZÖVEGÍRÓ)
SEO-ban a SODIKA fórum jön fel a nevére.
Keep doing it guys.
SIPOS ZOLTÁN (MARKETINGSZOVEG.COM)
SIPOS ZOLTÁN (SZÖVEGÍRÓ)
SEO-ban a SODIKA fórum jön fel a nevére.
Keep doing it guys.
Mar 25, 2016 10:36:03
lebuktunk
Mar 25, 2016 10:52:08
Imre Kalapis Farkas Endre Kiss Közben kutakodtam és megtaláltam a potenciális troll bitangokat akik felelhetnek ezért a kibertámadásért forum.sodika.org/
See Translation
SoDIfórum
SoDIfórum - Mindent SoDIról!
FORUM.SODIKA.ORG
Like · 12 hrs
See Translation
SoDIfórum
SoDIfórum - Mindent SoDIról!
FORUM.SODIKA.ORG
Like · 12 hrs
Mar 25, 2016 10:52:08
AutismusMaximus
Mar 25, 2016 11:01:17
Mi van, Bloginnak is lett egy Eszmeraldája? Elég uncsi ez az izzadtságszagú erőfeszítés, hogy minden módon próbáld ráterelni a figyelmet.
Sipos igazából már senkit nem érdekel itt. Csinálja csak a kis bizniszét, kit izgat?? Szóval uncsi vagy, lódulj!
Itt mi Sodi visszatérését várjuk mint a messiast, a szünetben jó lenne ha zsír és Eszmi sokkal minőségibb iszapbirkózást folytatna. Nem kell újabb Maunika show minőségű civakodó retard-pár, hahó!
Sipos igazából már senkit nem érdekel itt. Csinálja csak a kis bizniszét, kit izgat?? Szóval uncsi vagy, lódulj!
Itt mi Sodi visszatérését várjuk mint a messiast, a szünetben jó lenne ha zsír és Eszmi sokkal minőségibb iszapbirkózást folytatna. Nem kell újabb Maunika show minőségű civakodó retard-pár, hahó!
Mar 25, 2016 11:01:17
Schwezoff Dávid
Mar 25, 2016 11:04:53
Mi van, Bloginnak is lett egy Eszmeraldája?
Csak nem Tamásból lett Eszmeralda???
Mar 25, 2016 11:04:53
SF kommenthaverja
Mar 25, 2016 11:13:02
IT fejtágító retardoknak:
Első rész, a backdoor:
- lassan húsz éve van backdoor például a PGP-ben (a 2.6.1-es még backdoor-mentes).
Második rész, a telefon-lehallgatás:
- ha már nyíltam használható a goy masszának a Google VoiceSearch, akkor feltételezhető, hogy lassan húsz éve használják realtime a titkosszolgálatok is...
Remélem, segítettem befosni, retardok.
Első rész, a backdoor:
- lassan húsz éve van backdoor például a PGP-ben (a 2.6.1-es még backdoor-mentes).
Második rész, a telefon-lehallgatás:
- ha már nyíltam használható a goy masszának a Google VoiceSearch, akkor feltételezhető, hogy lassan húsz éve használják realtime a titkosszolgálatok is...
Remélem, segítettem befosni, retardok.
Mar 25, 2016 11:13:02
SF kommenthaverja
Mar 25, 2016 11:15:48
És, hogy teljes legyen a befosi:
Az Y2K sem az ezredfordulóról szólt... ;)
"út a kulcshoz"
Az Y2K sem az ezredfordulóról szólt... ;)
"út a kulcshoz"
Mar 25, 2016 11:15:48
Mortal Danger
Mar 25, 2016 11:16:21
Mi van, Bloginnak is lett egy Eszmeraldája? Elég uncsi ez az izzadtságszagú erőfeszítés, hogy minden módon próbáld ráterelni a figyelmet.
egyetértek, vissza SoDI-t a színpadra!
Mar 25, 2016 11:16:21
Peniszmento
Mar 25, 2016 11:34:42
Ez tajgi Final Form-ja a bevonulas elott? Zoldszemes ostorosra itta volna magat?
Mar 25, 2016 11:34:42
Schwezoff Dávid
Mar 25, 2016 12:02:28
Mar 25, 2016 12:02:28
Kiss Endre János
Mar 25, 2016 12:19:26
Broni Szomódra költözött, fiammá fogadtam. Úszó, téged pedig kitagadlak a gecibe!
Mar 25, 2016 12:19:26
Kubatov Gábor
Mar 25, 2016 13:22:55
"Farkas Endre Kiss megosztotta MI voltunk fényképét.
10 perce ·
Közszereplők Kutatov emberei, ezért nem kell kitakarni az arcukat"
Szétbaszatom az arcodat a kopasz barátaimmal, ha nem rendesen írod a nevem, te diszlexiás púpos!
10 perce ·
Szétbaszatom az arcodat a kopasz barátaimmal, ha nem rendesen írod a nevem, te diszlexiás púpos!
Mar 25, 2016 13:22:55
Káröröm Kázmér
Mar 25, 2016 13:24:26
"Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Kaufmann tanár úrékat átverte pár netes csaló."
REND VAN, NA
1 órája ·
Kaufmann tanár úrékat átverte pár netes csaló."
REND VAN, NA
Mar 25, 2016 13:24:26
Sipimanó
Mar 25, 2016 13:26:16
Hiaba fizette ki Kaufmann a soros ugynokoknek az egymilliot a tiszafaszvari cimert es nevert?
Mar 25, 2016 13:26:16
Schwezoff Dávid
Mar 25, 2016 13:31:10
És ismét kiderült, hogy a VALÓSÁG túlszárnyalja a trollok képzeletét!!!
Pénzmosás gyanúja miatt éhezett a vadászbika Bejlintündéjmeseojszágban!
"Farkas Endre Kiss
2 órája ·
"Itt nem arról van szó, hogy vannak becsületes emberek, na, van egy pénzem a bankban, utalok a gyereknek, és erre akarnának rálátni a titkosszolgálatok."
HAZUG PÖCS. Nekünk világosan bevallottátok, hogy a számomra 2014-ben Berlinbe érkező (átlag 100-150 euró összegű) pénzek GYANÚSAK voltak, ezért a pénzmosás elleni osztályotok utasították a Western Union-t, hogy a küldőt tiltsa el a szolgáltatás használatától."
"Farkas Endre Kiss
2 órája ·
"Itt nem arról van szó, hogy vannak becsületes emberek, na, van egy pénzem a bankban, utalok a gyereknek, és erre akarnának rálátni a titkosszolgálatok."
HAZUG PÖCS. Nekünk világosan bevallottátok, hogy a számomra 2014-ben Berlinbe érkező (átlag 100-150 euró összegű) pénzek GYANÚSAK voltak, ezért a pénzmosás elleni osztályotok utasították a Western Union-t, hogy a küldőt tiltsa el a szolgáltatás használatától."
Mar 25, 2016 13:31:10
Sipimanó
Mar 25, 2016 13:36:58
Meg szerencse hogy a penz nem is letezik!
Mar 25, 2016 13:36:58
Hiénaverő
(
x17)
Mar 25, 2016 13:42:37
x17)
Ki a faszt érdekel Plugin? Geci unalmas ez a kínlódás amit itt nyomtok. Ha nagyon unatkoztok, kedves Sipimanók, lehet elemezni a kajmán videóit, 1-2 naponta van friss kontent:
www.youtube.com/user/Kaufmanntanarur/videos
Ezzel a bloginozással meg lehet gurulni a dombról a kecibe. Majd ha megint csinál valami orbitális baromságot, akkor visszatérhetünk rá, addig meg le van szarva, senkit nem érdekel a kamumarketinges dumája.
www.youtube.com/user/Kaufmanntanarur/videos
Ezzel a bloginozással meg lehet gurulni a dombról a kecibe. Majd ha megint csinál valami orbitális baromságot, akkor visszatérhetünk rá, addig meg le van szarva, senkit nem érdekel a kamumarketinges dumája.
Protipp Pityu
Mar 25, 2016 13:45:56
Mar 25, 2016 13:45:56
zsidók
Mar 25, 2016 13:46:38
az ebihal követése nagyon is fontos feladat.
Mar 25, 2016 13:46:38
Hiénaverő
(
x17)
Mar 25, 2016 13:47:39
x17)
Jó, akkor kövesd, de kémlégy-módban, és ne szemeteld tele fos kontenttel a fórumot. NSZKSZ.
tigris
Mar 25, 2016 13:48:30
"Farkas Endre Kiss
2 órája ·
"Farkas Endre Kiss
2 órája ·
akkor azért volt olyan kurva fontos a csomag, és azért nem akarta Andi átvenni, mert nem akart bűncselekménybe keveredni. postásnak használták volna ezek a bűnözők Andreát.
aki az elejétől fogva önfeláldozóan segítette endrét.
Mar 25, 2016 13:48:30
Schwezoff Dávid
Mar 25, 2016 13:52:31
Endre annyira köztörvényes, hogy van rendőrlistás bírósági ügye, quaestoros ajtóndörömbölős rendőrségi ügye, van hamburgi hoteles wififeltörős-pornós ügye, most kiderült, hogy van egy pénzmosási vonal is.
Ez már nem hetyetye!
Ez már nem hetyetye!
Mar 25, 2016 13:52:31
Al Capone
Mar 25, 2016 13:58:26
Endre annyira köztörvényes, hogy van rendőrlistás bírósági ügye, quaestoros ajtóndörömbölős rendőrségi ügye, van hamburgi hoteles wififeltörős-pornós ügye, most kiderült, hogy van egy pénzmosási vonal is.
Ez már nem hetyetye!
Ez már nem hetyetye!
Mar 25, 2016 13:58:26
Al Capone2
Mar 25, 2016 14:01:17
* de legalább nem attól lett világhírű, hogy kamerába verte a farkát *
Mar 25, 2016 14:01:17
Al Capone
Mar 25, 2016 14:03:01
* ej, ha lett volna akkor fütyikamera *
Mar 25, 2016 14:03:01
trendbeli garázdaság
Mar 25, 2016 14:09:50
"Farkas Endre Kiss
2 órája ·
"Farkas Endre Kiss
2 órája ·
Mivel a korcsnak hivatalosan semmi köze Vera néniékhez, így társkártyát sem kaphatott az öreglány számlájához mondjuk tíz eurós napi limittel LOOOOLLLLLL
Ezért maradt a western union, de arról meg letiltották. Egyébként el tudom képzelni hogy figyelték az öreglány pénzmozgásait. Mert hát a kisnyugdíjából heti 150 eurókat utalgatni azért érdekes XDDDDDD
A végére már tényleg éhezhetett a náci szemétláda. Hatalmas respekt Andi néninek, hogy a sarkára állt és nem engedte magát megzsarolni a korcs által! Andi! Andi! Andi! Sok boldogságot kívánok a gyerekhez!
Mar 25, 2016 14:09:50
Quaestor nyomozó
Mar 25, 2016 14:11:25
"Ezért maradt a western union, de arról meg letiltották. Egyébként el tudom képzelni hogy figyelték az öreglány pénzmozgásait."
* bólogat *
* bólogat *
Mar 25, 2016 14:11:25
bronifigyelő
Mar 25, 2016 14:41:29
Broni állítólag gyomorrontást kapott Barbi szarától, bevitték a ceglédi kórházba, ahol egy kórterembe került tex apjával, aki masztipartit kezdeményezett, de nem tartotta be a főszabályt. A többi már evidencia.
Mar 25, 2016 14:41:29
bronifigyelő
Mar 25, 2016 14:42:52
Egyébként ma melyik retard az ügyeletes?
Mar 25, 2016 14:42:52
sipifigyelő
Mar 25, 2016 14:44:22
SIPOS ZOLTÁN
Mar 25, 2016 14:44:22
trendbeli garázdaság
Mar 25, 2016 14:47:52
Na jó, geci unalmas a bloginázás. Sosem produkálta magát a színpadon, sosem volt vicces, és kurvára mellékretard. Ráadásul ha szarul is, de dolgozik. Meg lehet csinálni a forum.blogina.orgot, Púp leprogramozza egy délután alatt, hahó! Hajrá!
Mar 25, 2016 14:47:52
Hiénaverő
(
x17)
Mar 25, 2016 14:53:20
x17)
SIPOS ZOLTÁN
Takarodj már a kurva anyádba!
retardfigyelő
Mar 25, 2016 14:54:10
SIPOS ZOLTÁN
Szerintem innen kellene felvenned a fonalat egy alapos tényfeltárással, aztán megkérdezni blogint, hogy szerinte mitől is verődött be tricikli orra.
Megszüntették a Sherlock Porks elleni nyomozást
2008. október 22. 21:07
HunHír.Hu
Csaknem két év után lezárult a nyomozás az állítólag általunk szájon vágott Balás Márk, alias Trychydts ügyében. Az eredmény: a nyomozást megszüntették. Ennyit a hazudozó héberről - közölte blogján Sherlock Porks.
Balás Márk, alias "Trychydts" 2007 januárjában jelentette fel Sherlock Porkset, azt állítva, hogy ismeretlen társával megverte őt, követelve, hogy távolítsa el blogjáról a Sherlock Porksről írt "leleplező" cikkét, és hogy még le is zsidózta ráadásképpen. Csaknem két év, mindenre kiterjedő, aprólékos nyomozás után a rendőrség vádemelési javaslattal adta át az ügyet az ügyészségnek, annak ellenére, hogy Tricikli és barátnője is olyan ellentmondásokat produkáltak, amelyekből ordított a hamis tanúzás. Hogy mást ne mondjak, Tricike azt hazudta, hogy miközben ütötték, hagyták telefonálni a rendőrségnek (ezt tessék elképzelni, valaki aközben telefonál, hogy az arcát éppen szétbokszolják), illetve elfelejtette közölni a nőjével, hogy a mese szerint ő kétségbeesetten sikítozott segítségért a lépcsőházban, a barátnő meg azt vallotta, hogy egyáltalán nem hallott semmit a lépcsőházból, de azt mindig hallja a negyedik emeleten, ha a kapu becsapódik lent. Egy ilyen vicces hazugság lepleződik le a fenti dokumentumból is: a végzés szerint Tricikli azt vallotta, hogy lelökték őt a pincelejárathoz, noha a háznak nincs is pincéje, tessék nyugodtan megnézni, IX. Epreserdő utca 38/b. Amikor Blogin néhány nappal a feljelentés után gúnyos hangnemben kifigurázta blogján Triceratopsot, érdekes módon a szegény sértett mindjárt felismerte benne a második, addig ismeretlen támadót.
Most, csaknem két év után megszüntették a Sherlock Porksék ellen indított nyomozást.
HunHír.Hu - bombagyar.hu
Mar 25, 2016 14:54:10
Hiénaverő
(
x17)
Mar 25, 2016 14:55:31
x17)
Nem mintha nagy kár lenne Tricikliért is. Egymást ütik a retardok, szerintem ez shiker.
trendbeli garázdaság
Mar 25, 2016 14:57:53
A malacz már akkor is kemény volt. Egy elhízott tinit vertek meg ketten, este a lakótelepen ahol élt. Aztán tovább emelte a tétet a hízó, és már egy ötvenes nőt sikerült összevernie LOOOOLLLLLLLLLL Az univerzum viszont rendet tett és a röfi egy elítélt, negyvenes, cukros gyerekszobalakó barátok és pénz nélkül. Rend van na! Remélem hamarosan kitágítják a lukát a cigány spanok a kaptárban!
Mar 25, 2016 14:57:53
retardfigyelő
Mar 25, 2016 14:59:04
A százezer forintos pénzjutalom Szerkesztés
A 2006. március 15-ei állami ünnepségen néhány kormányellenes tüntető szóváltásba keveredett más jelenlévőkkel. A tüntetők szerint egyiküket, egy 13 éves kislányt, egy Dávid-csillagot viselő fiatalember megütötte.[69] Sherlock Porks 50 ezer forint pénzdíjat tűzött ki az ismeretlen személy felkutatójának.[70] Ez az összeg később 360 ezer forintra emelkedett a Kuruc.info-nak és más felajánlóknak köszönhetően.[71]
Néhány hét múlva sikerült az elkövetőt beazonosítani;[71] a nyomravezető a pénzt a lány családjának ajánlotta fel. Sherlock Porks az összegyűlt pénzből 100 ezer forintot hosszabb ideig nem adott át a családnak, arra hivatkozva, hogy az több hónapos előzetes letartóztatása miatti kényszerpihenő során a pénz távollétében elkeveredett; blogjában azt állította, hogy a kislány édesapja nem tartott igényt a pénzre.[72] Egy Balás Márk nevű (Trychydts néven publikáló) blogger kiderítette, hogy a Nemzeti Jogvédő Alapítvány térítésmentesen látta el Sherlock Porks védelmét. Gaudi-Nagy Tamás védőügyvéd kérésére Sherlock Porks a blogjában publikált információkat többször helyesbítette, végül édesanyját okolta a pénz eltűnéséért.[73] Egy évvel később Sherlock Porks a blogjában azt állította, hogy időközben visszaadta a pénzt.[74]
Balás Márkot állítása szerint 2006. december 29-én a lakása előtt megverte Sherlock Porks és egy társa.[75] A százezer forintról, illetve Sherlock Porks magánéletéről szóló bejegyzéseit ennek hatására Balás eltávolította a blogjából, később azonban büntetőfeljelentést tett.[76] Sherlock Porks a történetet Balás kitalációjának nevezte.[77] A nyomozás iratainak egy részét Sherlock Porks közzétette a blogján, melyekben – Polgár szerint – Balás többször ellentmondásba keveredett.[77] 2008. október 13-án a IX. kerületi Ügyészség bizonyítékok hiányában megszüntette az eljárást Sherlock Porks és a szintén gyanúsított Blogin ellen (B.IX.300/2007/16-I sz. végzés).[78] Sherlock Porks feljelentést tett Balás és barátnője ellen hamis vád és hamis tanúzás bűntettének gyanúja miatt.
Sherlock Porks az eset kapcsán beperelte Balás Márkot és a Népszabadságot. A per során Könnyű Károly, a megütött lány édesapja igazolta, hogy a pénzt hiánytalanul megkapta. Gaudi-Nagy Tamás alátámasztotta, hogy tévedésről volt szó, nem pedig rosszhiszemű eljárásról.[79] A per 2008. augusztus 27-én lezárult, a keresetet a bíróság teljes egészében megalapozatlannak találta.[forrás?] Sherlock Porks fellebbezett, fellebezését a bíróság formai okokból elutasította.
A 2006. március 15-ei állami ünnepségen néhány kormányellenes tüntető szóváltásba keveredett más jelenlévőkkel. A tüntetők szerint egyiküket, egy 13 éves kislányt, egy Dávid-csillagot viselő fiatalember megütötte.[69] Sherlock Porks 50 ezer forint pénzdíjat tűzött ki az ismeretlen személy felkutatójának.[70] Ez az összeg később 360 ezer forintra emelkedett a Kuruc.info-nak és más felajánlóknak köszönhetően.[71]
Néhány hét múlva sikerült az elkövetőt beazonosítani;[71] a nyomravezető a pénzt a lány családjának ajánlotta fel. Sherlock Porks az összegyűlt pénzből 100 ezer forintot hosszabb ideig nem adott át a családnak, arra hivatkozva, hogy az több hónapos előzetes letartóztatása miatti kényszerpihenő során a pénz távollétében elkeveredett; blogjában azt állította, hogy a kislány édesapja nem tartott igényt a pénzre.[72] Egy Balás Márk nevű (Trychydts néven publikáló) blogger kiderítette, hogy a Nemzeti Jogvédő Alapítvány térítésmentesen látta el Sherlock Porks védelmét. Gaudi-Nagy Tamás védőügyvéd kérésére Sherlock Porks a blogjában publikált információkat többször helyesbítette, végül édesanyját okolta a pénz eltűnéséért.[73] Egy évvel később Sherlock Porks a blogjában azt állította, hogy időközben visszaadta a pénzt.[74]
Balás Márkot állítása szerint 2006. december 29-én a lakása előtt megverte Sherlock Porks és egy társa.[75] A százezer forintról, illetve Sherlock Porks magánéletéről szóló bejegyzéseit ennek hatására Balás eltávolította a blogjából, később azonban büntetőfeljelentést tett.[76] Sherlock Porks a történetet Balás kitalációjának nevezte.[77] A nyomozás iratainak egy részét Sherlock Porks közzétette a blogján, melyekben – Polgár szerint – Balás többször ellentmondásba keveredett.[77] 2008. október 13-án a IX. kerületi Ügyészség bizonyítékok hiányában megszüntette az eljárást Sherlock Porks és a szintén gyanúsított Blogin ellen (B.IX.300/2007/16-I sz. végzés).[78] Sherlock Porks feljelentést tett Balás és barátnője ellen hamis vád és hamis tanúzás bűntettének gyanúja miatt.
Sherlock Porks az eset kapcsán beperelte Balás Márkot és a Népszabadságot. A per során Könnyű Károly, a megütött lány édesapja igazolta, hogy a pénzt hiánytalanul megkapta. Gaudi-Nagy Tamás alátámasztotta, hogy tévedésről volt szó, nem pedig rosszhiszemű eljárásról.[79] A per 2008. augusztus 27-én lezárult, a keresetet a bíróság teljes egészében megalapozatlannak találta.[forrás?] Sherlock Porks fellebbezett, fellebezését a bíróság formai okokból elutasította.
Mar 25, 2016 14:59:04
retardfigyelő
Mar 25, 2016 15:00:08
Egy egyetemista srác pereket provokál maga ellen. . » trychydts - SoDI
freeblog.sodika.org › tags › trychydts
2008. febr. 18. - Címkék: bombagyar Sherlock Porks trychydts ... Címkék: athina blogadmin rendorseg Sherlock Porks trychydts zsido
freeblog.sodika.org › tags › trychydts
2008. febr. 18. - Címkék: bombagyar Sherlock Porks trychydts ... Címkék: athina blogadmin rendorseg Sherlock Porks trychydts zsido
Mar 25, 2016 15:00:08
Sittes Sanyi
Mar 25, 2016 15:00:13
A malacz már akkor is kemény volt. .... Remélem hamarosan kitágítják a lukát a cigány spanok a kaptárban!
evidenciákat
Mar 25, 2016 15:00:13
trendbeli garázdaság
Mar 25, 2016 15:06:33
A száz ropis adomány is kurva nagy sztori volt. A dagadék simán ellopta a pénzt, aztán hazudozott össze-vissza, ráfogta a saját anyjára a lopást, elhordta Farkasanyót mindennek, és végül kénytelen, kelletlen a pénzt odaadta az egyébként azóta már szerencsére megdöglött Bécigányhasonmás Könnyü Károlynak. Persze nem tudjuk mennyit lopott el belőle, mert nyilvántartva ugye nem volt ez sem. Tolvaj féreg Porks.
Mar 25, 2016 15:06:33
Svájci juhászkutyák
Mar 25, 2016 15:09:42
A száz ropis adomány is kurva nagy sztori volt. A dagadék simán ellopta a pénzt, aztán hazudozott össze-vissza, ráfogta a saját anyjára a lopást, elhordta Farkasanyót mindennek, és végül kénytelen, kelletlen a pénzt odaadta az egyébként azóta már szerencsére megdöglött Bécigányhasonmás Könnyü Károlynak. Persze nem tudjuk mennyit lopott el belőle, mert nyilvántartva ugye nem volt ez sem. Tolvaj féreg Porks.
Mar 25, 2016 15:09:42
Škoda Superb
Mar 25, 2016 15:15:36
A malacz már akkor is kemény volt. Egy elhízott tinit vertek meg ketten, este a lakótelepen ahol élt. Aztán tovább emelte a tétet a hízó, és már egy ötvenes nőt sikerült összevernie LOOOOLLLLLLLLLL Az univerzum viszont rendet tett és a röfi egy elítélt, negyvenes, cukros gyerekszobalakó barátok és pénz nélkül. Rend van na! Remélem hamarosan kitágítják a lukát a cigány spanok a kaptárban!
Mar 25, 2016 15:15:36
asodi
Mar 25, 2016 15:18:42
* ő sem tud már mást csinálni vele *
Mar 25, 2016 15:18:42
Klapka
Mar 25, 2016 15:19:07
Sherlock Porkseladta.blogspot.hu
Mar 25, 2016 15:19:07
Peniszmento
Mar 25, 2016 15:20:55
Macstappancsok éke, tomketeladta blogspoton asszem van rola info
Mar 25, 2016 15:20:55
Škoda Superb
Mar 25, 2016 15:22:15
NSZKSZ
Mar 25, 2016 15:22:15
bevált a jóslat
Mar 25, 2016 15:24:20
Sherlock Porks aljas támadása egy fórumozó nő ellen
Megtörtént az, amire már régóta számítani lehetett. Lecsapott Sherlock Porks (alias Sherlock Porks, tompika, Sherlock Porks), az agresszív bűnöző.
Szombaton (2009.12.19.), délelőtt 11 óra körüli időben a bűnöző Sherlock Porks becsöngetett egy 50 év körüli nő budapesti otthonának ajtaján, és az ajtónyitást követően aljas módon, brutálisan összeverte a gyanútlan sértettet. A magát informatikusnak, webdesignernek, néha hamisan mérnöknek kiadó, valójában lecsúszott egzisztenciájú, illegális trikóboltot üzemeltető adóhátralékos élősködő, súlyos sérüléseket okozott védtelen áldozatának, akihez ki kellett hívni a mentőket. Az összevert nő egyes hírek szerint a Sherlock Porks agresszív magatartását, bűnöző életmódját tárgyaló internetes fórumba írt a bűnöző Polgárt bíráló bejegyzéseket.
Sherlock Porks nem először követett el erőszakos bűncselekményt az őt interneten bíráló személyek ellen. Mint emlékezetes, korábban két alkalommal is bántalmazott fiatalokat internetes viták miatt. Azonban ez volt az első eset, hogy a magát jó "érdekérvényesítő képességűként" jellemző bűnöző egy nő ellen használta ki fizikai fölényét.
Többen értetlenségüket fejezték ki az eset után, hogy az agresszív bűnöző Sherlock Porks, aki a jelek szerint csak a nála gyengébbek ellen mer kiállni, mondvacsinált indokokkal hárította el Toroczkai kihívását, és gyáván megfutamodott a küzdelem elől.
Sherlock Porks bűncselekményét jelentős közfelháborodás követte a róla szóló fórumtopikban, amelyet végül törölt az üzemeltető. Többen úgy vélik, hogy Sherlock Porks azért verte össze védtelen áldozatát, hogy ezzel elérje a topik törlését. Az index.hu portál meghajlott a bűnöző agressziója hatására.
A rendőrség aljas indokból elkövetett testi sértés miatt nyomoz a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Sherlock Porks ellen. Rendőrségi forrásból úgy értesültünk, hogy a bűnözőt az esti órákban elfogták, kihallgatása jelenleg is tart.
Sherlock Porks, aki bombagyár nevű blogját korábban bűncselekmények szervezésére használta, és a megtévedt, befolyásolható fiatalokat gyakran erőszakos bűncselekmények elkövetéséhez használta, bújtotta fel, nemrégiben felhagyott a bűncselekmények szervezésével, és úgy tűnt, megpróbál beilleszkedni a társadalomba. Valószínű azonban, hogy a beilleszkedés nem ment zökkenőmentesen, a munkavállalást Sherlock Porks korábbi bűnöző tevékenysége miatt sorozatos elutasítások akadályozták, a lehetséges munkaadók nem akartak egy agresszív, beilleszkedni képtelen, embertársaira veszélyes bűnözőt alkalmazni. A kudarcok érzelmi frusztráltságot okozhattak az egyébként mentálisan labilis bűnözőnél, és valószínűleg ezt a frusztráltságot vezette le Sherlock Porks újabb bűncselekményével.
Az általunk megkérdezett pszichológus szakértő úgy vélekedett, hogy Sherlock Porks még nem készült fel a társadalomba való beilleszkedésre, életvitele, magatartása továbbra is veszélyt jelent az államSherlock Porks életének következő valószínű állomása nem egy informatikai munkahely, hanem egy büntetésvégrehajtási intézet szűk cellája lesz, ahonnan évek múlva szabadulhat.
Bejegyezte: mrljane dátum: 1:27 0 megjegyzés
Megtörtént az, amire már régóta számítani lehetett. Lecsapott Sherlock Porks (alias Sherlock Porks, tompika, Sherlock Porks), az agresszív bűnöző.
Szombaton (2009.12.19.), délelőtt 11 óra körüli időben a bűnöző Sherlock Porks becsöngetett egy 50 év körüli nő budapesti otthonának ajtaján, és az ajtónyitást követően aljas módon, brutálisan összeverte a gyanútlan sértettet. A magát informatikusnak, webdesignernek, néha hamisan mérnöknek kiadó, valójában lecsúszott egzisztenciájú, illegális trikóboltot üzemeltető adóhátralékos élősködő, súlyos sérüléseket okozott védtelen áldozatának, akihez ki kellett hívni a mentőket. Az összevert nő egyes hírek szerint a Sherlock Porks agresszív magatartását, bűnöző életmódját tárgyaló internetes fórumba írt a bűnöző Polgárt bíráló bejegyzéseket.
Sherlock Porks nem először követett el erőszakos bűncselekményt az őt interneten bíráló személyek ellen. Mint emlékezetes, korábban két alkalommal is bántalmazott fiatalokat internetes viták miatt. Azonban ez volt az első eset, hogy a magát jó "érdekérvényesítő képességűként" jellemző bűnöző egy nő ellen használta ki fizikai fölényét.
Többen értetlenségüket fejezték ki az eset után, hogy az agresszív bűnöző Sherlock Porks, aki a jelek szerint csak a nála gyengébbek ellen mer kiállni, mondvacsinált indokokkal hárította el Toroczkai kihívását, és gyáván megfutamodott a küzdelem elől.
Sherlock Porks bűncselekményét jelentős közfelháborodás követte a róla szóló fórumtopikban, amelyet végül törölt az üzemeltető. Többen úgy vélik, hogy Sherlock Porks azért verte össze védtelen áldozatát, hogy ezzel elérje a topik törlését. Az index.hu portál meghajlott a bűnöző agressziója hatására.
A rendőrség aljas indokból elkövetett testi sértés miatt nyomoz a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Sherlock Porks ellen. Rendőrségi forrásból úgy értesültünk, hogy a bűnözőt az esti órákban elfogták, kihallgatása jelenleg is tart.
Sherlock Porks, aki bombagyár nevű blogját korábban bűncselekmények szervezésére használta, és a megtévedt, befolyásolható fiatalokat gyakran erőszakos bűncselekmények elkövetéséhez használta, bújtotta fel, nemrégiben felhagyott a bűncselekmények szervezésével, és úgy tűnt, megpróbál beilleszkedni a társadalomba. Valószínű azonban, hogy a beilleszkedés nem ment zökkenőmentesen, a munkavállalást Sherlock Porks korábbi bűnöző tevékenysége miatt sorozatos elutasítások akadályozták, a lehetséges munkaadók nem akartak egy agresszív, beilleszkedni képtelen, embertársaira veszélyes bűnözőt alkalmazni. A kudarcok érzelmi frusztráltságot okozhattak az egyébként mentálisan labilis bűnözőnél, és valószínűleg ezt a frusztráltságot vezette le Sherlock Porks újabb bűncselekményével.
Az általunk megkérdezett pszichológus szakértő úgy vélekedett, hogy Sherlock Porks még nem készült fel a társadalomba való beilleszkedésre, életvitele, magatartása továbbra is veszélyt jelent az államSherlock Porks életének következő valószínű állomása nem egy informatikai munkahely, hanem egy büntetésvégrehajtási intézet szűk cellája lesz, ahonnan évek múlva szabadulhat.
Bejegyezte: mrljane dátum: 1:27 0 megjegyzés
Mar 25, 2016 15:24:20
trendbeli garázdaság
Mar 25, 2016 15:24:36
Seleanu Magdaléna, aki macstappancsok éke néven írta le a tokásról, hogy mekkora egy tetű, annyira felhúzta az angyalföldi prolit, hogy az fogta magát, elutazott hozzá és a lépcsőházban megagyalta. Egy alacsony, ötvenéves nőről beszélünk. Aki csúnyákat mert írt egy köztörvényes tolvajról és náciról. Ezen a szinten van a "hiperagresszív zsírár.tány", ahogy Záhonyi Pista bácsi nevezte LOOOLLLLLL
Mar 25, 2016 15:24:36
nem ússza meg élve
Mar 25, 2016 15:26:47
2009. december 21., hétfő
Sherlock Porks az egyik fórumozó megölésével fenyegetőzik
A mai napon az index.hu Sherlock Porksról szóló fórumtopikjából az alábbi hozzászólás került törlésre, melynek szerzője maga Sherlock Porks volt:
válasz megnéz könyvjelző 2009.12.21 13:58:55 © (744)
Innen a fórumról még sosem pereltem be senkit, mert kb. leszarom, kivéve az egotastic/mrljane/kndrs34 nevű kis eltévedt báránykát, mert ő elég súlyos bűncselekményekkel próbálkozott IRL, nem véletlenül lett kibaszva innen. Az sem véletlen egyébként, hogy most azt hazudozza, hogy egy többgyermekes családanya, meg az Indexnek is próbál betartani, azt állítva, hogy félmillió forintokat kapott a mocskolódó posztjaiért, ami nem igaz. Teljesen jól tette, hogy szedte a sátorfáját, talán jobban tenné, ha a bolygóról is elköltözne, mert ő egy kicsit túlment azon a határon, amit még élve megúszhat. A nicknevem nem véletlen.
(Sherlock Porks nicknévként egy címet használt, amely valószínűsíthetően a jövendőbeli áldozata vélt vagy valós lakcíme, erre utal a célzás a fenti törölt hozzászólás utolsó mondatában - a szerk.)
Bejegyezte: mrljane dátum: 16:40 1 megjegyzés
Sherlock Porks az egyik fórumozó megölésével fenyegetőzik
A mai napon az index.hu Sherlock Porksról szóló fórumtopikjából az alábbi hozzászólás került törlésre, melynek szerzője maga Sherlock Porks volt:
válasz megnéz könyvjelző 2009.12.21 13:58:55 © (744)
Innen a fórumról még sosem pereltem be senkit, mert kb. leszarom, kivéve az egotastic/mrljane/kndrs34 nevű kis eltévedt báránykát, mert ő elég súlyos bűncselekményekkel próbálkozott IRL, nem véletlenül lett kibaszva innen. Az sem véletlen egyébként, hogy most azt hazudozza, hogy egy többgyermekes családanya, meg az Indexnek is próbál betartani, azt állítva, hogy félmillió forintokat kapott a mocskolódó posztjaiért, ami nem igaz. Teljesen jól tette, hogy szedte a sátorfáját, talán jobban tenné, ha a bolygóról is elköltözne, mert ő egy kicsit túlment azon a határon, amit még élve megúszhat. A nicknevem nem véletlen.
(Sherlock Porks nicknévként egy címet használt, amely valószínűsíthetően a jövendőbeli áldozata vélt vagy valós lakcíme, erre utal a célzás a fenti törölt hozzászólás utolsó mondatában - a szerk.)
Bejegyezte: mrljane dátum: 16:40 1 megjegyzés
Mar 25, 2016 15:26:47
Škoda Superb
Mar 25, 2016 15:27:40
Közben már megtaláltam, de azért kösz.
Lett ebből a röfinek rendőrségi ügye?
Mar 25, 2016 15:27:40
Klapka
Mar 25, 2016 15:31:59
Közben már megtaláltam, de azért kösz.
Ezt megúszta, de a bosszú népe intézkedett, és végül is ennek köszönheti, hogy éveken át telepítettük neki a faszerdőket.
Mar 25, 2016 15:31:59
kézműves cigánytej
Mar 25, 2016 15:45:54
Ezért lenne jó biztosat tudni hova lett a röfi, tartok tőle , amint lekerült a csülkéről a jeladó megpattant nehogy pár évre berakják végre a rácsos ólba, ahová való.
Mar 25, 2016 15:45:54
Lakodalmas Lajos
Mar 25, 2016 15:50:06
Ezért lenne jó biztosat tudni hova lett a röfi, tartok tőle , amint lekerült a csülkéről a jeladó megpattant nehogy pár évre berakják végre a rácsos ólba, ahová való.
Itt Mexikóban még nem láttam...
Mar 25, 2016 15:50:06
jövő héten
Mar 25, 2016 15:51:53
Azt írta a legutóbbi videó alatt, hogy hamarosan indul az új weboldal, Robin meg új projektet emlegetett a biciklis hirdetésében. A tanszék fel van készülve, hogy új támadást indítson a gyesznó ellen, de attól tartok, Jövő héten indulnak.
Mar 25, 2016 15:51:53
Schwezoff Dávid
Mar 25, 2016 15:55:54
Klasszikust idézve:
"bujkálhatsz kislány az életed végéig"
Mar 25, 2016 15:55:54
Peniszmento
Mar 25, 2016 16:01:53
Komolyan aggodom broniert. Egyik prof se tud rola semmit, hejj?
Mar 25, 2016 16:01:53
Škoda Superb
Mar 25, 2016 16:05:10
Akárhol is van, úgysem fogja bírni sokáig, hogy kussban maradjon és elkezdi majd osztani az észt.
Kérem jelezze, aki nem így gondolja xD
Mar 25, 2016 16:05:10
helytelen
Mar 25, 2016 16:06:11
Szerintem majd nála kell érdeklődni: www.facebook.com/matyaczko.krisztian
Mar 25, 2016 16:06:11
trollok.kisboros2016.xls
Mar 25, 2016 16:09:27
Mar 25, 2016 16:09:27
trendbeli garázdaság
Mar 25, 2016 16:11:33
Szerintem majd nála kell érdeklődni: facebook.com/matyaczko.krisztian
Nagyon kemény az őszfasz! Persze pont a fasza az egyáltalán nem kemény LOOOLLLLLL
Mar 25, 2016 16:11:33
helytelen
Mar 25, 2016 16:30:54
Mar 25, 2016 16:30:54
trendbeli garázdaság
Mar 25, 2016 16:35:11
Akkor szorri. Ha professzor egyik kollégájáról van szó, akkor kurvára mea culpa.
Mar 25, 2016 16:35:11
sipifigyelő
Mar 25, 2016 16:47:09
TOMCAT cukorbeteg?
Mar 25, 2016 16:47:09
takarodj már
Mar 25, 2016 16:48:56
sipifigyelő.
Mar 25, 2016 16:48:56
sipifigyelő
Mar 25, 2016 16:49:35
Mar 25, 2016 16:49:35
-
Mar 25, 2016 16:50:52
"Farkas Endre Kiss megosztotta MI voltunk fényképét.
10 perce ·
10 perce ·
#nemolvas
Mar 25, 2016 16:50:52
sipifigyelő
Mar 25, 2016 16:52:11

Mar 25, 2016 16:52:11
péniszmentő
Mar 25, 2016 16:56:02
Kiez középen, a bácsfi?
Mar 25, 2016 16:56:02
sipifigyelő
Mar 25, 2016 17:05:10
Mar 25, 2016 17:05:10
trendbeli garázdaság
Mar 25, 2016 17:07:56
Sipifigyelő, azt vedd már észre hogy csak a dagadt röfi miatt jók a képeid. Nevezd át magad inkább tokásfigyelőre, és Ártiról posztoljál, ne az uncsi homár exéről! Nszksz!
Mar 25, 2016 17:07:56
Kubatov Gábor
Mar 25, 2016 17:12:23
#nemolvas
#nemolvas
* visszahívja a kopaszcsávókat *
Mar 25, 2016 17:12:23
Laci
Mar 25, 2016 17:26:34
Ez már majdnem akkora, mint a Sodié xD
Mar 25, 2016 17:26:34
Bibi Netanjahu
Mar 25, 2016 17:45:23
Miután átvettük a hatalmat az ország és a Kárpát-medence vízkincse fölött, minden büdös gój így fog járni. Megértetted, Kisboros? Az vigasztaljon, hogy felül fogjuk írni a trianoni békeszerződést, és visszaállítjuk az ezer éves határokat. Csak azon a "Magyar"országon a gójok lesznek a szolgák, a zsidók meg az urak! Soros Gyuri barátom már be is jelentkezett a miniszterelnöki posztra. És milyen barát lennék, ha nemet mondanék neki? XD
index.hu/kulfold/2016/03/25/fejbe_lotte_a_katona_az_elfogott_palesztint/
index.hu/kulfold/2016/03/25/fejbe_lotte_a_katona_az_elfogott_palesztint/
Mar 25, 2016 17:45:23
Ceglédi alkesz
Mar 25, 2016 18:09:51
Gondolom öngyilkos lett.
Mar 25, 2016 18:09:51
ál-broni
Mar 25, 2016 18:11:59
[quote=Ceglédi alkesz]Gondolom öngyilkos lett.[/quote
Már a kislányokkal vagyok a mennyben!!!
óóóóaaarrrrggghhhhh
Már a kislányokkal vagyok a mennyben!!!
óóóóaaarrrrggghhhhh
Mar 25, 2016 18:11:59
SF kommenthaverja
Mar 25, 2016 18:39:40
Sieg heil, Netanjahu!
Sieg heil, Israel!
Izráel, Izráel, Te csodás!
Te vagy nékünk a szívdobogás!
Palesztindnsseloltottretróvirustszabadonengedninemkellfélnedjólesz!
Sieg heil, Israel!
Izráel, Izráel, Te csodás!
Te vagy nékünk a szívdobogás!
Palesztindnsseloltottretróvirustszabadonengedninemkellfélnedjólesz!
Mar 25, 2016 18:39:40
SF kommenthaverja
Mar 25, 2016 19:08:39
ja persze! 17:46 (CET)-tol sabbath van.. a gojok meg ugysem lajkolnak semmi Izraelest.
Shalom!
ui: megkértem az Urat, hogy nálam kicsit még legyen csüti.
Na gyertyagyújtás, csá!
Shalom!
ui: megkértem az Urat, hogy nálam kicsit még legyen csüti.
Na gyertyagyújtás, csá!
Mar 25, 2016 19:08:39
sipifigyelő
Mar 25, 2016 19:24:27
Broni, ne foglalkozz a névtelen trollokkal.
Jó, amit csinálsz. Így tovább.
Jó, amit csinálsz. Így tovább.
Mar 25, 2016 19:24:27
Dalbeer
Mar 25, 2016 20:11:21
Jó reggelt! Hogy van? Köszönöm, én jól. Nagyon jól. Most kaptam egy adag extra tápszert Soros Gyuri bácsitól :) Cserébe csak annyit kell tennem, hogy reggelente a szokásos koncertemet egy zsírosfejű kétlábú ablakába felpattanva kell előadnom. :) Olyan vicces látni, ahogy először vöröslő fejjel rekedten üvöltve, aztán a tehetetlenségtől zokogva próbál elhajtani, de nem tud semmit se tenni ellenem :) Gyuri bácsi küldött egy kis viagrát is, úgyhogy most mindjárt végigkúrom az egész tyúkólt, ez is olyan tevékenység, amit ettől a kétlábútól még csak félig elrohadt kutyatetemeken láttam gyakorolni :) Na kukorékolás délig, csá!
azt a kurva sirva röhögök! Free Broni, the greatest hero
azt a kurva sirva röhögök! Free Broni, the greatest hero
Mar 25, 2016 20:11:21
-
Mar 25, 2016 20:18:42
nocsak, bíztató jövő...
"Hitlernek igaza volt, utálom a zsidókat" - túl okos lett a Microsoft mesterséges intelligenciája
Forrás: kuruc.info/r/58/156751/
"Hitlernek igaza volt, utálom a zsidókat" - túl okos lett a Microsoft mesterséges intelligenciája
Forrás: kuruc.info/r/58/156751/
Mar 25, 2016 20:18:42
broniért aggódó
Mar 25, 2016 20:19:22
Fordulóponthoz érkeztünk a fórum életében, ha Broni esetleg letérdelt.
Mindegy, én iszom most egyet az egészségére.
Mindegy, én iszom most egyet az egészségére.
Mar 25, 2016 20:19:22
116 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Azt hallottam, hogy aczéllal és tajgival vonult be a sittre múlt héten.