Ja bazmeg, mert agyfaszt kaptam 4-5 órán át, amíg a fejlesztői környezetet megpróbáltam beállítani a laptopomon, és nemt ment az istennek sem.
Így, hogy leírtam, mi kell, a főnök meg rászólt a rendszergazdának, hogy ezt kapjam meg azonnal, és este 6-tól ne dolgozzon senki a távoli asztalon, hogy én tudjak, rögtön összeraktam alig több mint egy óra alatt.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nem értem, a Microsoft-fejlesztők hogy nem kapnak agyfaszt ettől a sok szeméttől, amikor kijön valami új verzió, és telepíted, és ahelyett, hogy a régit írná felül, amellé pakol ezer új vasckot, hogy amikor dolgoznál vele, ne tudd, az ezer szemét közül melyikkel is kéne. :D
vérprofikám, kettő dolog
vm és korszerű gép
fizesd ki helyettem a jelképes bitkojnt! Féltem a személyem jogait!
Na ágyneműtartó, csá!
persze, hogy lenyomozd a sodi ip címét. Hát hülye sodi a sodi?
No meg a lényeg Endre!
Ugye fogalmad sincs arról, hogy valójában miért nem ment, csak hisztiztél mint egy dübbenős anyuka amikor csörög a telefon, ahelyett, hogy megkerested volna, hogy mi a probléma és tanultál volna belőle. Vérprofi vagy, no.
Hát igen, ha Windows fejlesztő lennék, biztos a VM lenne a megoldás. Mert egy így, ez gépen, egy Windowon ami hét éve a windows (mégha frissítettem is Windows 10-re) agyrém.
te semmilyen fejlesző nem vagy. az egy gány, amit csinálsz és ezt te is jól tudod. az etytemen nem ezt tanítják.
Ott gondolkodni tanítottak volna meg, de látszólag ez sem sikerült. így nehéz is lett volna diplomát szerezni
Fejezzük már be. K.ZS. Valószínűleg megint valamelyik csökkentelméjűnek a kitalációja
Rohadt vicces, hogy a 4-5 óra alatt egyszer sem jutott eszedbe, hogy VM alatt töredék idő alatt telepíthetted volna a fejlesztőkörnyezetet egy tiszta rendszeren.
Tudod hány távoli munkamenet lehetséges egy normálisabb gépen, egyszerre?
""Jaj, mozognyi kezgyett asz egéj, a tyeamvjuvejbey, mejt gyolgoznyak a gépeny, mileszmosty"""
....basszki...ez kééész :DD
Jó, TeamViewer-rel nem lehet.
Ott tényleg egymásnak mozgatjátok az egeret. :D
Tegnap ettől kaptam agyfaszt, és ezért küldött a főnök ma körlevelet, hogy senki ne dolgozzon ma este 6-tól. :)
Ez van.
De legalább most fasza minden.
Bizony, így lesz ASODIból Linux expert. Természetesen már rég felrakta a VM-re azt a distrot, amit az új helyén kell használnia, és két sörike között megírta a Scepter fixet is a kernelbe. * pr *
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Állítólagos pjogjamozóként egy kurva gépet nem vagy képes újrahúzni, kb tíz éve? :)))
Miért húznám újra?
Jól működik 2011. márciusa óta.
Kis registry cleaner néha, oszt jó ez.
Fasz akar lenni Expert. Így a harmadik hét végére már vágom, hogy megy a Cagrant, meg ha beszar, hogy indítom újra, oszt ennyi nekem elég. :D
Annyira jól, hogy nem megy fel rá a fejlesztőkörnyezet.
Lassú hozzá a gépem. :D
De akár.
Na Black mirror, majd alvás, csá.
Miről beszélsz egyébként?
Meg mi ez a windows fejlesztő duma?
Felraksz egy Vmwaret a mostani windowsod alá, és dolgozol.
Kurva nehéz ám , látom
Kurva nehéz ám , látom
Most már nem kell.
na csá
Fogyaték
Ha meglesz az új szuperhiper SSD, akkor mi lesz, gyagya???
Elviszed valahova ,hogy ""tyókolom, tyereljék be és mátyolják át a komplett wingyózty a sodinak?"" :DDD
Természetesen. Beviszem szervízbe, rakják bele, és bithiteles másolatot kérek a jelenlegi vinyóról rá.
Nem is gonoltam másra.
Ironizálhatsz buzigyuri, de 5 perce még azt sem tudtad hogy fel lehet rakni windowsra VM-et.
Ne merd magad programozónak, IT-snak, egyáltalán bárminek nevezni, te kókler szar. Mehet az etyetyemen nem tanították mantra.
Eredetileg négy, de félidőben, tehát 3 és fél év után bővítettem 8-ra.
csá
Sosem lesz, mert egy szegény szar a Sodi, egy filléres cigány. Nem költ ilyen úrias dolgokra mint technikai fejlődés, de még ahhoz is csíra hogy a munkahelyén kiharcoljon (LMAO) egy laptopot.
Értelmes melóhoz legalább 16GB kell. Ne vegyél asztali gémer gépet, elég az SDD meg a nagyobb RAM.
éjetveszély volty
Különben ezt sem értem. Nem vagyok IT-s, nem értek hozzá, de azt látom, hogy nem IT-s területen, de értelmes munkahelyeken dolgozó ismerőseim közül gyakorlatilag mindenki kap munkahelyi laptopot, amit haza is vihet.
Ez IT-s területen nem elterjedt gyakorlat?
Te trollkodsz velünk. Ennyire síkhülye nem lehetsz!
Abszolút nem, illetve ha adnak is akkor gecifoltos Acert.
Komolyabbra fordítva pedig az IT mindig jobbat kap mint az átlaguser, nálam jövő héten lesz cserélve, a Sodi kb maga alá szarna a spectől. De hát ő nem IT-s, ez már kiderült :D
Gyerünk még 43 néző és lesz ideggörcsöcske!
En mar nem erek ra, de ha valakinek van ideje, gyorsan regeljen be Kiss Roland neven, es szervezzen le egy bunyot a dregelyvar utcaba ezzel a melakkal :DD
Fincsi fasz fog robbanni a szádba, masztignóm, ha tovább bíztatod a retard haverjaidat. Ismered azt a szót, hogy "felbujtás"?
Mutatja a youtube insight, hogy mennyi az átkattintás a coub.com domainről? Kezd eléggé felpörögni, pár napja örültem a 10k megtekintésnek (ez kb fél év alatt lett meg) most meg már 16k-nál tart.
hú, mit nem adnék, ha átböngészhetném azt a bithiteles másolatot! talán még a masztipartis sodi jelszava is ott lappang valami temp mappában!
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
Mert minden héten van valami fejlődés a flokkban néha, technikai de néha csak csatorna kép, néha meg vesz féliratkozókat. Most pl a socialblade szerint egy nap alatt lett +155 feliratkozó. (https://socialblade.com/youtube/channel/UCc1wHdf4w_ITAdoagR63Fqg/monthly)
Véletlen? * ásít *
Hát azért hetyetye, tagja vagyok a BÜK-nek, és azért ahhoz elég sok csekket kellett elkevernie. XD
ŠoDI a tengerész...
én az egyetemen tanultam fizikát, tehát mindenhez értek
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Linux live + dd lenne a baratod, de hat hulye vagy hozza, mint mindenhez :D
Tenyleg, a fonokur feka vagy lengyel, esetleg kozelkeletu? LolbazmegTermészetesen zsidó.
NSZKSZ!
Na és a "hallod?" ?
zsír már törölte a kommentjeit.
Van egy videó azt hiszem ebből jött az egész felkérdezésesdi:
www.youtube.com/watch?v=6duES9VfG9k
De ha tévedek broni írja be az egyest.
Amikor meglett a +feliratkozó akkor jött a +megtekintés is.
Minden héten fejlődik a flokk, most nézőket meg féliratkozókat vett.
Remélem nem egy trolléga pazarolja erre a pénzt.
A "hallod? hallod?"-ot az anyja ismételgette, amikor figyelmen kívül próbálta hagyni a számára kellemetlen kérdéseket, mint pl. mikor megy el végre dolgozni, vagy mikor ad be a rezsibe kétezer forintnál többet.
+érdemes beírni a sodikomment-keresőbe, hogy "tudtál haladni"
akár mi is az igazság, a végén úgy isSoros mi nevetünk
nyugi, nyugi meg lesz minden! nyugi már!
Jövő héten
Na meló, csá.
Akkor bizonyos értelemben sodimama is egy troll xD
Inkább csak egy idióta, hogy nem helyeztette gyámság alá a debil fiát, pedig anno komolyan elgondolkodott rajta. Púp dőzsölésének hála elúszott a nagyanyai örökség, két autó, a Nándorfejérvár közi recskabarlang és a pátyi hacienda is.
A minimálbérre bejelentett Gyöngyi így most kénytelen havi 65 ezer forintból vegetálni, mert az önző, hálatlan, féreg gyereke még havi száz eurót sem ad már neki, amióta nyugdíja lett. Ehelyett inkább sok ezret basz ki az ablakon értelmetlen szarokra. Szerintem az utóbbi években Gyöngyi nagyon sokat gondolkodott azon, hogy miért nem kullogott el idejében küretre LOOOLLLLLLLLLLLLLLL
bizonyos értelemben igen, de a sodi alapvetően azért lett ilyen minőségtelen ember, mert a szülei, főleg az anyja ilyenné nevelte. mondjuk az anyja félig elsodikázta a nevelését amikor évekre lepasszolta a sodit a vidéki nagyszülőknek. amúgy milyen anya az ilyen?
vastaps
Jan 22, 2018 22:49:41
1 óra munka húzódott idáig ? :DDD
Jan 22, 2018 22:49:41
Fekete bikapata
Jan 22, 2018 22:50:44
Tényleg, sodáj, ha mutter ilyen jól keresett, miért csak ennyi a nyögdíja?
Jan 22, 2018 22:50:44
sodika
Jan 22, 2018 22:51:25
1 óra munka húzódott idáig ? :DDD
Ja bazmeg, mert agyfaszt kaptam 4-5 órán át, amíg a fejlesztői környezetet megpróbáltam beállítani a laptopomon, és nemt ment az istennek sem.
Így, hogy leírtam, mi kell, a főnök meg rászólt a rendszergazdának, hogy ezt kapjam meg azonnal, és este 6-tól ne dolgozzon senki a távoli asztalon, hogy én tudjak, rögtön összeraktam alig több mint egy óra alatt.
Jan 22, 2018 22:51:25
vastaps
Jan 22, 2018 22:51:39
Tanultad az egyetemen? És ilyen jól megy, hogy 1 óra alatt rendbe vágtad... akkor ... akkkor... mért nincs diploma erről?
Jan 22, 2018 22:51:39
-bige
Jan 22, 2018 22:52:31
Na, bassza meg.
Így, hogy van normális fejlesztői környezet, amit ma a tegnap esti kérésem után beállított nekem a rendszergazda, és távoli gépen tudtam vele dolgozni, alig több egy óra alatt kész is lettem a webmentővel.
Nem értem, a Microsoft-fejlesztők hogy nem kapnak agyfaszt ettől a sok szeméttől, amikor kijön valami új verzió, és telepíted, és ahelyett, hogy a régit írná felül, amellé pakol ezer új vasckot, hogy amikor dolgoznál vele, ne tudd, az ezer szemét közül melyikkel is kéne. :D
Értek hozzá, mert tanultuk egyetemen, ezért meg is oldottam ma este is, de ha ezzel kéne dolgoznom, hát azt utálnám, mint a szart.
de kit érdekel a nyomorod? kérdeztük tőled? nem! mert nem akarunk piszkálni. azért. Így, hogy van normális fejlesztői környezet, amit ma a tegnap esti kérésem után beállított nekem a rendszergazda, és távoli gépen tudtam vele dolgozni, alig több egy óra alatt kész is lettem a webmentővel.
Értek hozzá, mert tanultuk egyetemen, ezért meg is oldottam ma este is, de ha ezzel kéne dolgoznom, hát azt utálnám, mint a szart.
Jan 22, 2018 22:52:31
vastaps
Jan 22, 2018 22:53:50
Figyelj sodei egy jelképes húszezerért bármikor kibérelheted tőlem fejlesztő környezetnek az egyik gépemet. Hogy ne forduljon elő ez már többet. Deal?
Jan 22, 2018 22:53:50
Karandas
Jan 22, 2018 22:54:19
Endre!
Nekem egyetemista koromban (sőt egy kicsit még most is) rögeszmém volt egy olyan tudományos publikációknak helyt adó fórum, ami arról szól, hogy rosszul gondoltam, elbasztam, elmértem, elnéztem, stb..., ne gyere te is ugyanebbe a zsákutcába.
Ez a fórum az IT-s kvintesszenciája ennek a kezdeményezésnek, de sajnos csak egyszereplős a történet.
Nekem egyetemista koromban (sőt egy kicsit még most is) rögeszmém volt egy olyan tudományos publikációknak helyt adó fórum, ami arról szól, hogy rosszul gondoltam, elbasztam, elmértem, elnéztem, stb..., ne gyere te is ugyanebbe a zsákutcába.
Ez a fórum az IT-s kvintesszenciája ennek a kezdeményezésnek, de sajnos csak egyszereplős a történet.
Jan 22, 2018 22:54:19
-
Jan 22, 2018 22:55:35
vérprofikám, kettő dolog
vm és korszerű gép
Jan 22, 2018 22:55:35
K.ZS.
Jan 22, 2018 22:55:36
Na ágyneműtartó, csá!
Jan 22, 2018 22:55:36
-
Jan 22, 2018 22:56:08
Figyelj sodei egy jelképes húszezerért bármikor kibérelheted tőlem fejlesztő környezetnek az egyik gépemet. Hogy ne forduljon elő ez már többet. Deal?
persze, hogy lenyomozd a sodi ip címét. Hát hülye sodi a sodi?
Jan 22, 2018 22:56:08
Karandas
Jan 22, 2018 22:58:00
No meg a lényeg Endre!
Ugye fogalmad sincs arról, hogy valójában miért nem ment, csak hisztiztél mint egy dübbenős anyuka amikor csörög a telefon, ahelyett, hogy megkerested volna, hogy mi a probléma és tanultál volna belőle. Vérprofi vagy, no.
Jan 22, 2018 22:58:00
sodika
Jan 22, 2018 22:59:56
vérprofikám, kettő dolog
vm és korszerű gép
vm és korszerű gép
Hát igen, ha Windows fejlesztő lennék, biztos a VM lenne a megoldás. Mert egy így, ez gépen, egy Windowon ami hét éve a windows (mégha frissítettem is Windows 10-re) agyrém.
Jan 22, 2018 22:59:56
Motivációs mappa
Jan 22, 2018 23:00:32
SoDI ittál ma már sörikét? Hányat?
Jan 22, 2018 23:00:32
vastaps
Jan 22, 2018 23:01:59
Várgyál sodesz, te 7 éve nem voltál képes legalább a szaros win7-et néha újra rakni?
Jan 22, 2018 23:01:59
-
Jan 22, 2018 23:02:16
te semmilyen fejlesző nem vagy. az egy gány, amit csinálsz és ezt te is jól tudod. az etytemen nem ezt tanítják.
Ott gondolkodni tanítottak volna meg, de látszólag ez sem sikerült. így nehéz is lett volna diplomát szerezni
Jan 22, 2018 23:02:16
sodika
Jan 22, 2018 23:02:56
Telepítettem 5 meg 3 évvel ezelőtt is ezt, oszt most az újat, és akkor mindenből megmaradt valami, ami az akad az újjal, és nem ám hogy leszedi a régit, amikor jösz telepíteni, hanem mellé rakja, és az eredeti elérési utak indexelődnek, és az alapértelmezett index a már nem is a gépen lévő szutyokhoz tartozik, és áttekinthetetlen, mégis mi micsoda.
Édes faszom. Nagyon örülök, hogy asztali alkalmazásokkal foglalkozom :D
Édes faszom. Nagyon örülök, hogy asztali alkalmazásokkal foglalkozom :D
Jan 22, 2018 23:02:56
sodika
Jan 22, 2018 23:05:41
Na alvás, csá
Jan 22, 2018 23:05:41
-
Jan 22, 2018 23:08:17
Na ágyneműtartó, csá!
Na ágyneműtartó, csá!
Fejezzük már be. K.ZS. Valószínűleg megint valamelyik csökkentelméjűnek a kitalációja
Jan 22, 2018 23:08:17
örök holnap
Jan 22, 2018 23:10:42
Rohadt vicces, hogy a 4-5 óra alatt egyszer sem jutott eszedbe, hogy VM alatt töredék idő alatt telepíthetted volna a fejlesztőkörnyezetet egy tiszta rendszeren.
Jan 22, 2018 23:10:42
Karandas
Jan 22, 2018 23:12:05
Endre!
Régen megkérdezném, és most összeszedetem a bátorságot. Ez az "oszt" nekem ismerős Orbán szájából, de te már akkor is használtad, amikor még a Jobbikot láttad politikai messiásként. Arra lennék kíváncsi, hogy már akkor is szerelmes voltál titokban Orbánba, vagy te is egy sültparaszt vagy?
Régen megkérdezném, és most összeszedetem a bátorságot. Ez az "oszt" nekem ismerős Orbán szájából, de te már akkor is használtad, amikor még a Jobbikot láttad politikai messiásként. Arra lennék kíváncsi, hogy már akkor is szerelmes voltál titokban Orbánba, vagy te is egy sültparaszt vagy?
Jan 22, 2018 23:12:05
sodika
Jan 22, 2018 23:13:12
Tudod hány távoli munkamenet lehetséges egy normálisabb gépen, egyszerre?
""Jaj, mozognyi kezgyett asz egéj, a tyeamvjuvejbey, mejt gyolgoznyak a gépeny, mileszmosty"""
....basszki...ez kééész :DD
Jó, TeamViewer-rel nem lehet.
Ott tényleg egymásnak mozgatjátok az egeret. :D
Tegnap ettől kaptam agyfaszt, és ezért küldött a főnök ma körlevelet, hogy senki ne dolgozzon ma este 6-tól. :)
Ez van.
De legalább most fasza minden.
Jan 22, 2018 23:13:12
Fekete bikapata
Jan 22, 2018 23:15:21
Summa summarum, a Fidesz pont neked való párt, Sodika!
Ugyanolyanok, mint te; már nem emlékeznek arra, hogy mikor, mit hazudtak! Jó éjt!
Ugyanolyanok, mint te; már nem emlékeznek arra, hogy mikor, mit hazudtak! Jó éjt!
Jan 22, 2018 23:15:21
vastaps
Jan 22, 2018 23:15:23
ÉS hol állt le este 6után a munka emiatt? A NASA-nal vagy Teslánál?
Jan 22, 2018 23:15:23
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 22, 2018 23:15:56
x38)
Bizony, így lesz ASODIból Linux expert. Természetesen már rég felrakta a VM-re azt a distrot, amit az új helyén kell használnia, és két sörike között megírta a Scepter fixet is a kernelbe. * pr *
sodika
Jan 22, 2018 23:18:02
Állítólagos pjogjamozóként egy kurva gépet nem vagy képes újrahúzni, kb tíz éve? :)))
Miért húznám újra?
Kis registry cleaner néha, oszt jó ez.
Jan 22, 2018 23:18:02
örök holnap
Jan 22, 2018 23:18:23
Endre, nem lesz programozós lájv? Röviden ismertetnéd, mi a feladat, mi a fejlesztőkörnyezet, aztán megosztanád a desktopodat és írnád/tesztelnéd a kódot, miközben a trollok tippeket adnának a cseten. Lehetnének challenge-ek is, kapnál a trolloktól feladatokat, időre, donate-ért cserébe. A kemény mag még a 4-5 órás Visual Studio telepítéseket is végignézné. Na, nem?
Jan 22, 2018 23:18:23
sodika
Jan 22, 2018 23:19:18
Bizony, így lesz ASODIból Linux expert.
Fasz akar lenni Expert. Így a harmadik hét végére már vágom, hogy megy a Cagrant, meg ha beszar, hogy indítom újra, oszt ennyi nekem elég. :D
Jan 22, 2018 23:19:18
örök holnap
Jan 22, 2018 23:19:50
Miért húznám újra?
Annyira jól, hogy nem megy fel rá a fejlesztőkörnyezet.
Jan 22, 2018 23:19:50
sodika
Jan 22, 2018 23:19:56
Endre, nem lesz programozós lájv?
Lassú hozzá a gépem. :D
De akár.
Na Black mirror, majd alvás, csá.
Jan 22, 2018 23:19:56
sodika
Jan 22, 2018 23:20:17
Vagrant, na.
Jan 22, 2018 23:20:17
-
Jan 22, 2018 23:20:37
Miről beszélsz egyébként?
Meg mi ez a windows fejlesztő duma?
Kurva nehéz ám , látom
Jan 22, 2018 23:20:37
Többen kérdezik
Jan 22, 2018 23:22:01
sodit, tényleg nem érzel szagokat?
Jan 22, 2018 23:22:01
sodika
Jan 22, 2018 23:22:03
Kurva nehéz ám , látom
Most már nem kell.
na csá
Jan 22, 2018 23:22:03
Hetyetye
Jan 22, 2018 23:23:17
Most már nem kell.
na csá
na csá
Fogyaték
Jan 22, 2018 23:23:17
C64korszak
Jan 22, 2018 23:28:59
Regcleaner, mint a kisiskolás pistikék +10éve...és csodálkozik, hogy egy zombi a windows azon a szikszalagozott szutykon...
...ezen besírtam baszki :DDD
Elviszed valahova ,hogy ""tyókolom, tyereljék be és mátyolják át a komplett wingyózty a sodinak?"" :DDD
...ezen besírtam baszki :DDD
Jan 22, 2018 23:28:59
sodika
Jan 22, 2018 23:31:23
Természetesen. Beviszem szervízbe, rakják bele, és bithiteles másolatot kérek a jelenlegi vinyóról rá.
Nem is gonoltam másra.
Jan 22, 2018 23:31:23
sodika
Jan 22, 2018 23:32:54
Miért, hogyan kéne, ha nem így?
Hát gyorsabb lesz, mert SSD.
Most azért lasső sokszor, mert 100%-os a vinyóhasználat.
Jan 22, 2018 23:32:54
sodika
Jan 22, 2018 23:33:10
Mindgy
csá
csá
Jan 22, 2018 23:33:10
Hetyetye
Jan 22, 2018 23:33:35
Nem is gonoltam másra.
Nem is gonoltam másra.
Ironizálhatsz buzigyuri, de 5 perce még azt sem tudtad hogy fel lehet rakni windowsra VM-et.
Jan 22, 2018 23:33:35
sodika
Jan 22, 2018 23:36:32
Nem. TÉNYLEG ez volt az eredeti tervem. :)
De most hogy mondod, átgondolom, van-e alternatíva.
Már még nem tudom, hogy mi.
Kéne vásárolnom új Windows-t?
Mert a jelenlegi kódja már olvashatatlan az alján 7 év után.
De most hogy mondod, átgondolom, van-e alternatíva.
Már még nem tudom, hogy mi.
Kéne vásárolnom új Windows-t?
Mert a jelenlegi kódja már olvashatatlan az alján 7 év után.
Jan 22, 2018 23:36:32
sodika
Jan 22, 2018 23:36:48
Na mindegy, majd utána nézek, hogy van ez.
Jan 22, 2018 23:36:48
sodika
Jan 22, 2018 23:38:21
csá
Jan 22, 2018 23:38:21
Hetyetye
Jan 22, 2018 23:39:21
Na mindegy, majd utána nézek, hogy van ez.
Ne merd magad programozónak, IT-snak, egyáltalán bárminek nevezni, te kókler szar. Mehet az etyetyemen nem tanították mantra.
Jan 22, 2018 23:39:21
C64korszak
Jan 22, 2018 23:43:45
Ó égi nagy istenek, bár lenne pénze a Sodinak SSD-re, mert akkora ideggörcsöcske lesz, mint ide lacháza :)
Az nem fordult meg a hombár fejedben gyagya, hogy
1. telivan a gép minden szarral, amit betölt vagy próbál, az pörgeti a lemezt
2. kevés a ram benne, ettől összevissza swapel, és perszehogy a többi lemezművelettel együtt már nem bírja a lassú HDD?
3. (pótkérdés) Ha ugyanezt a trágyát átmásoltatod bitpontosan, és marad benne a kevés ram, szerinted abból mi lesz? :)
Az nem fordult meg a hombár fejedben gyagya, hogy
1. telivan a gép minden szarral, amit betölt vagy próbál, az pörgeti a lemezt
2. kevés a ram benne, ettől összevissza swapel, és perszehogy a többi lemezművelettel együtt már nem bírja a lassú HDD?
3. (pótkérdés) Ha ugyanezt a trágyát átmásoltatod bitpontosan, és marad benne a kevés ram, szerinted abból mi lesz? :)
Jan 22, 2018 23:43:45
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 22, 2018 23:46:05
Mennyi RAM van a faptopban?
Jan 22, 2018 23:46:05
sodika
Jan 22, 2018 23:46:14
Jó, majd mindent átgondolok.
Nyugimá'
csá
Nyugimá'
csá
Jan 22, 2018 23:46:14
sodika
Jan 22, 2018 23:46:42
Mennyi RAM van a faptopban?
csá
Jan 22, 2018 23:46:42
Hetyetye
Jan 22, 2018 23:47:21
Ó égi nagy istenek, bár lenne pénze a Sodinak SSD-re, mert akkora ideggörcsöcske lesz, mint ide lacháza :)
Sosem lesz, mert egy szegény szar a Sodi, egy filléres cigány. Nem költ ilyen úrias dolgokra mint technikai fejlődés, de még ahhoz is csíra hogy a munkahelyén kiharcoljon (LMAO) egy laptopot.
Jan 22, 2018 23:47:21
-
Jan 22, 2018 23:48:31
csá
csá
Értelmes melóhoz legalább 16GB kell. Ne vegyél asztali gémer gépet, elég az SDD meg a nagyobb RAM.
Jan 22, 2018 23:48:31
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 22, 2018 23:49:01
Te Endre, most őszintén. Költöttél vagy 5000 eurót játékra. De lehet, hogy simán 8000-t is.
Nem lett volna hasznosabb, ha mondjuk 2000-ért vettél volna valami bikaerős gépet?
Őszintén, nem ez lett volna a helyes döntés?
Nem lett volna hasznosabb, ha mondjuk 2000-ért vettél volna valami bikaerős gépet?
Jan 22, 2018 23:49:01
-
Jan 22, 2018 23:50:33
Te Endre, most őszintén. Költöttél vagy 5000 eurót játékra. De lehet, hogy simán 8000-t is.
éjetveszély volty
Jan 22, 2018 23:50:33
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 22, 2018 23:51:12
...de még ahhoz is csíra hogy a munkahelyén kiharcoljon (LMAO) egy laptopot.
Különben ezt sem értem. Nem vagyok IT-s, nem értek hozzá, de azt látom, hogy nem IT-s területen, de értelmes munkahelyeken dolgozó ismerőseim közül gyakorlatilag mindenki kap munkahelyi laptopot, amit haza is vihet.
Jan 22, 2018 23:51:12
örök holnap
Jan 22, 2018 23:51:22
Nem is gonoltam másra.
Nem is gonoltam másra.
Te trollkodsz velünk. Ennyire síkhülye nem lehetsz!
Jan 22, 2018 23:51:22
Hetyetye
Jan 23, 2018 00:00:54
Abszolút nem, illetve ha adnak is akkor gecifoltos Acert.
Komolyabbra fordítva pedig az IT mindig jobbat kap mint az átlaguser, nálam jövő héten lesz cserélve, a Sodi kb maga alá szarna a spectől. De hát ő nem IT-s, ez már kiderült :D
Jan 23, 2018 00:00:54
sodifan
Jan 23, 2018 00:02:22
Az kemény, hogy az én videómon van 204 megtekintés, mig a legutóbbi flokkon 247 :D
Jan 23, 2018 00:02:22
-
Jan 23, 2018 00:04:22
Az kemény, hogy az én videómon van 204 megtekintés, mig a legutóbbi flokkon 247 :D
Gyerünk még 43 néző és lesz ideggörcsöcske!
Jan 23, 2018 00:04:22
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 23, 2018 00:14:00
Az hogy lehet, hogy 289 feliratkozó van, de csak 247-en nézték meg a csidejót?
Jan 23, 2018 00:14:00
Elsőéves
(
x3)
Jan 23, 2018 00:38:55
x3)
Púpi, azt azért gondold át, hogy hiába veszel egy 10 éves faptopba SSD-t, attól a többi hardver még ugyanakkora szutyok szar marad.
Szerintem mindenképpen ROG szériás notiban kéne gondolkodnod, esetleg Omenben, azok elég olcsók és képzeld, némelyikbe gyárilag szerelnek SSD-t, hiperszuper DDR4-ből akár 16 gigát is, illetve van benne proper videókártya is, amivel ha nem is fogsz pubgzni 100 fps-sel, de azért egy OBS simán eldöcög rajta, hogy köszfetyíthesd a Yooka&Layleet az ötéveseknek.
Ezzel kár spórolni, csak magadat szopatod. Oh wait...
Fogsz te még engem rajongással szopni
Szerintem mindenképpen ROG szériás notiban kéne gondolkodnod, esetleg Omenben, azok elég olcsók és képzeld, némelyikbe gyárilag szerelnek SSD-t, hiperszuper DDR4-ből akár 16 gigát is, illetve van benne proper videókártya is, amivel ha nem is fogsz pubgzni 100 fps-sel, de azért egy OBS simán eldöcög rajta, hogy köszfetyíthesd a Yooka&Layleet az ötéveseknek.
Ezzel kár spórolni, csak magadat szopatod. Oh wait...
Elsőéves
(
x3)
Jan 23, 2018 00:41:17
x3)
Púpos arra gondoltál már, hogy a nézőiddel beszélgetős tartalmat csinálj? Szerintem bombashiker lenne.
www.youtube.com/watch?v=KWfsNOOKKvk
Nézd meg ezt. 800 feliratkozó, 116 néző. Pont négyszer annyi, mint nálad. Pedig hát mégsem emelkedettebb a csávó a mésztelepieknél.. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
www.youtube.com/watch?v=KWfsNOOKKvk
Nézd meg ezt. 800 feliratkozó, 116 néző. Pont négyszer annyi, mint nálad. Pedig hát mégsem emelkedettebb a csávó a mésztelepieknél.. :D
-
Jan 23, 2018 00:45:32
Púpos arra gondoltál már, hogy a nézőiddel beszélgetős tartalmat csinálj? Szerintem bombashiker lenne.
youtube.com/watch?v=KWfsNOOKKvk
youtube.com/watch?v=KWfsNOOKKvk
En mar nem erek ra, de ha valakinek van ideje, gyorsan regeljen be Kiss Roland neven, es szervezzen le egy bunyot a dregelyvar utcaba ezzel a melakkal :DD
Jan 23, 2018 00:45:32
Tajgi kókadt fasza
Jan 23, 2018 01:06:07
Kinyomoztad, hova költözött a szlovákügyvéd?
Tééééényleg, az véletlenül nem fegyelmi vétség, ha máshol van az iroda, mint ahova be van jelentve a kamarához? Csak mert Roland szerint nem ott van. :D
Boros, Roland, szerintem ennek menjetek utána, nekem most nincs rá időm, csak ez tipp.
Na meló, csá.
Tééééényleg, az véletlenül nem fegyelmi vétség, ha máshol van az iroda, mint ahova be van jelentve a kamarához? Csak mert Roland szerint nem ott van. :D
Boros, Roland, szerintem ennek menjetek utána, nekem most nincs rá időm, csak ez tipp.
Na meló, csá.
Fincsi fasz fog robbanni a szádba, masztignóm, ha tovább bíztatod a retard haverjaidat. Ismered azt a szót, hogy "felbujtás"?
Jan 23, 2018 01:06:07
Fb & Coub & Tumblr admin
Jan 23, 2018 04:21:49
Mutatja a youtube insight, hogy mennyi az átkattintás a coub.com domainről? Kezd eléggé felpörögni, pár napja örültem a 10k megtekintésnek (ez kb fél év alatt lett meg) most meg már 16k-nál tart.
Jan 23, 2018 04:21:49
Józan Becsület
(
x2)
Jan 23, 2018 06:20:45
x2)
Nem is gonoltam másra.
Nem is gonoltam másra.
hú, mit nem adnék, ha átböngészhetném azt a bithiteles másolatot! talán még a masztipartis sodi jelszava is ott lappang valami temp mappában!
Néző
Jan 23, 2018 07:08:37
Most mondja Makai, hogy imeibe csak a nem beszámíthatóakat küldik, tudatbeszűkülés, leépülés, paranoia, retardáltság..
Khm
Khm
Jan 23, 2018 07:08:37
tigris
Jan 23, 2018 08:03:31
SoDI miért írkálsz leveleket a boszorkánynak, amiben a 250 feliratkozóval dicsekedsz? szerinted érdekli?
Jan 23, 2018 08:03:31
vastaps
Jan 23, 2018 08:09:26
Az hogy lehet, hogy 289 feliratkozó van, de csak 247-en nézték meg a csidejót?
Mert minden héten van valami fejlődés a flokkban néha, technikai de néha csak csatorna kép, néha meg vesz féliratkozókat. Most pl a socialblade szerint egy nap alatt lett +155 feliratkozó. (https://socialblade.com/youtube/channel/UCc1wHdf4w_ITAdoagR63Fqg/monthly)
Véletlen? * ásít *
Jan 23, 2018 08:09:26
fideszes troll
Jan 23, 2018 08:24:50
Elkeverte a csekket.
Hát azért hetyetye, tagja vagyok a BÜK-nek, és azért ahhoz elég sok csekket kellett elkevernie. XD
Jan 23, 2018 08:24:50
Random troll
Jan 23, 2018 08:46:21
Vágatlan csatornára is lett véve 8000 kínai néző
Jan 23, 2018 08:46:21
Škoda Superb
Jan 23, 2018 09:02:24
Értek hozzá, mert tanultuk egyetemen
ŠoDI a tengerész...
Jan 23, 2018 09:02:24
-
Jan 23, 2018 09:14:03
igaza van, pont úgy ért hozzá, mint akik az etyetyemen "tanulták"
Jan 23, 2018 09:14:03
-
Jan 23, 2018 09:19:11
most,hogy sodi soha többet nem ír ide, végre nyugodtan beszélgethetünk a hüvelygombáról
Jan 23, 2018 09:19:11
-
Jan 23, 2018 09:46:26
igaza van, pont úgy ért hozzá, mint akik az etyetyemen "tanulták"
én az egyetemen tanultam fizikát, tehát mindenhez értek
Jan 23, 2018 09:46:26
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Jan 23, 2018 09:53:45
x4)
Jan 23, 2018 09:53:45
most,hogy sodi soha többet nem ír ide, végre nyugodtan beszélgethetünk a hüvelygombáról
most, hogy sodi soha tobbet nem ir ide, nem kell beszelgetnunk a peniszgombarol Jan 23, 2018 09:53:45
-
Jan 23, 2018 10:05:12
Miért, hogyan kéne, ha nem így?
Linux live + dd lenne a baratod, de hat hulye vagy hozza, mint mindenhez :D
Jan 23, 2018 10:05:12
-
Jan 23, 2018 10:06:42
Sodi! Q&A live-ot a nepnek chat ablakkal termeszetesen! Azok kurvajol porognek.
Tenyleg, a fonokur feka vagy lengyel, esetleg kozelkeletu? Lolbazmeg
Jan 23, 2018 10:06:42
-
Jan 23, 2018 10:13:05
Lackónál kiverte a biztosítékot bige tényfeltárása a jabilnál. Rettenetes bosszút tervez. Azt írta a flokk alatt, hogy folytatja a trollos videókat, és durván fog moderálni a sodi játszik lájvoknál. Húha!
Jan 23, 2018 10:13:05
Webmentős Főnökúr
Jan 23, 2018 10:14:19
Endre, tudtál haladni?
Jan 23, 2018 10:14:19
kripli figyelő
Jan 23, 2018 10:17:56
Jan 23, 2018 10:17:56
Škoda Superb
Jan 23, 2018 10:23:04
Endre, utye azért még írsz ide?
Ne hatyd cserben a kommenthaverokat!
Ne hatyd cserben a kommenthaverokat!
Jan 23, 2018 10:23:04
Škoda Superb
Jan 23, 2018 10:25:22
Ez a "tudtál-e haladni" ugye egy felkérdező szöveg, ami rettenetesen idegesíti a Gyagyást? Mint a "hallod?" ?
Ezek honnan erednek?
Ezek honnan erednek?
Jan 23, 2018 10:25:22
Tibibácsi szelleme
Jan 23, 2018 10:28:51
Endre, tiltsd le a kommentelést!
Jan 23, 2018 10:28:51
Webmentős Főnökúr
Jan 23, 2018 10:40:12
A "tudtál haladni" teljesen normális érdeklődés a megrendelőtől, amire normális esetben nem is lenne szükség, de a Gyhagyás persze soha nem tartja be a határidőket, ezért híresült el a dolog, és rettentően idegesíti. Persze azt hiszi ez magyar szokás, hiszen tündérmeseországban nem szokták sürgetni állítólag
Jan 23, 2018 10:40:12
Škoda Superb
Jan 23, 2018 10:48:41
A "tudtál haladni" teljesen normális érdeklődés a megrendelőtől, amire normális esetben nem is lenne szükség, de a Gyhagyás persze soha nem tartja be a határidőket, ezért híresült el a dolog, és rettentően idegesíti. Persze azt hiszi ez magyar szokás, hiszen tündérmeseországban nem szokták sürgetni állítólag
NSZKSZ!
Na és a "hallod?" ?
Jan 23, 2018 10:48:41
Tajgi kókadt fasza
Jan 23, 2018 10:51:31
Melyik flokkepizód alatt dübbenget Zsír éppen?
És ki vett 1000 nézőt a legutóbbi epizódhoz? :D 1300+-on áll jelenleg, ami kizárható, hogy organikus legyen. Magától 2-300 nézőt tud összehozni a púpos, de azt is csak egy hónap alatt. Vagy ez már az a legendás új nézőközönség?
Endre, válaszoljál, miért vettél kínai kamunézőket?
És ki vett 1000 nézőt a legutóbbi epizódhoz? :D 1300+-on áll jelenleg, ami kizárható, hogy organikus legyen. Magától 2-300 nézőt tud összehozni a púpos, de azt is csak egy hónap alatt. Vagy ez már az a legendás új nézőközönség?
Jan 23, 2018 10:51:31
-
Jan 23, 2018 10:54:44
zsír már törölte a kommentjeit.
Jan 23, 2018 10:54:44
vastaps
Jan 23, 2018 11:09:03
Ez a "tudtál-e haladni" ugye egy felkérdező szöveg, ami rettenetesen idegesíti a Gyagyást? Mint a "hallod?" ?
Ezek honnan erednek?
Ezek honnan erednek?
Van egy videó azt hiszem ebből jött az egész felkérdezésesdi:
www.youtube.com/watch?v=6duES9VfG9k
De ha tévedek broni írja be az egyest.
Jan 23, 2018 11:09:03
vastaps
Jan 23, 2018 11:12:30
Jan 23, 2018 11:12:30
alpaka nagyi
Jan 23, 2018 11:27:23
NSZKSZ!
Na és a "hallod?" ?
Na és a "hallod?" ?
A "hallod? hallod?"-ot az anyja ismételgette, amikor figyelmen kívül próbálta hagyni a számára kellemetlen kérdéseket, mint pl. mikor megy el végre dolgozni, vagy mikor ad be a rezsibe kétezer forintnál többet.
Jan 23, 2018 11:27:23
még éltet a remény
Jan 23, 2018 11:43:45
akár mi is az igazság, a végén úgy is
Jan 23, 2018 11:43:45
Sodigyülölő
Jan 23, 2018 11:58:09
Húúú de utállak sodi! Dögölj meg!!!
Jan 23, 2018 11:58:09
tigris
Jan 23, 2018 12:11:40
nyugi, nyugi meg lesz minden! nyugi már!
Jövő héten
Na meló, csá.
Jan 23, 2018 12:11:40
Škoda Superb
Jan 23, 2018 12:37:37
Jan 23, 2018 12:37:37
-
Jan 23, 2018 12:38:23
The cloud grows like a clear gypsy.
Never lead a whale!!!
Never lead a whale!!!
Jan 23, 2018 12:38:23
trendbeli garázdaság
Jan 23, 2018 12:42:32
Inkább csak egy idióta, hogy nem helyeztette gyámság alá a debil fiát, pedig anno komolyan elgondolkodott rajta. Púp dőzsölésének hála elúszott a nagyanyai örökség, két autó, a Nándorfejérvár közi recskabarlang és a pátyi hacienda is.
A minimálbérre bejelentett Gyöngyi így most kénytelen havi 65 ezer forintból vegetálni, mert az önző, hálatlan, féreg gyereke még havi száz eurót sem ad már neki, amióta nyugdíja lett. Ehelyett inkább sok ezret basz ki az ablakon értelmetlen szarokra. Szerintem az utóbbi években Gyöngyi nagyon sokat gondolkodott azon, hogy miért nem kullogott el idejében küretre LOOOLLLLLLLLLLLLLLL
Jan 23, 2018 12:42:32
-
Jan 23, 2018 12:43:06
bizonyos értelemben igen, de a sodi alapvetően azért lett ilyen minőségtelen ember, mert a szülei, főleg az anyja ilyenné nevelte. mondjuk az anyja félig elsodikázta a nevelését amikor évekre lepasszolta a sodit a vidéki nagyszülőknek. amúgy milyen anya az ilyen?
Jan 23, 2018 12:43:06
haltápszag detektor
Jan 23, 2018 12:44:35
forum.sodika.org
Ip csapda? Jan 23, 2018 12:44:35
-
Jan 23, 2018 12:45:14
kérem az impotens tartalom törlését!
Jan 23, 2018 12:45:14
Felpörgés 2018
Jan 23, 2018 12:50:32
Homosexual
HUNGARY BUZI
Kiss Roland
Adress:
Újpalota
ezt már tudjuk. HUNGARY BUZI
Kiss Roland
Adress:
Újpalota
Jan 23, 2018 12:50:32
broni
Jan 23, 2018 12:54:37
megöltem 28 idegent az uccán,nehogy trollvadász legyék!!!!!!!!!!
Jan 23, 2018 12:54:37
51 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ott lesz a polcon a "Keresztlevelek, diplomák" feliratú boríték mellett. Tudod, közvetlen a "Ne minimálbéren legyünk bejelentve ügyvédként, mert akkor 80 ezer lesz a nyugdíj!" könyv közelében.