Helyesen:
Rolika bizonyítsd be, hogy nem a sitten farkaltak meg.
nem kell vityeó, azt nem birná lerenderelni a gépe (a sodié is alig birja az ilyemsit). Elég egy fénykép az álló kéjlőcsről ami mellett egy kézzel irott papir van hogy "forum.sodika.org. Kiss Endre Farkas (Recskaboy) a kurva anyád!"
Ez Fórizs fasza?
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
Csajom szerint Fórizsé nagyobb és eresebb, honnan veszi ne kérdezd..
Bipoláris vagy és hazaáruló is.
Erről ennyit. Kár volt a sok karakterért amit ideszartál, idegbeteg idióta!
tényleg nem vagy dipoláris! tök boldog vagy, aztán egyszer csak őrjöngeni kezdesz! ez már inkább tripoláris
nyilván most is a mi zaklatunk téged....
ha nem szemét munkát adtál volna ki a kezed közül, akkor nyugodt lelkiismerettel lerázhatnál mindenkit. szemrebbenés nélkül tudná egy programozó javítani, vagy kiegészíteni, így viszont meglátják a kontár kódodat, azonnal elküldik a hülye balekot a francba.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
szerinted ők is az anyjuknál lakanak a panelban, a kisszobában (tudom te a közepes méretű szobában laksz).
És technikailag az anyja lakik nála!
Mindenkit ki kell zárni SoDiI! Mostantól mindenhova füldugóval és szemellenzővel menj!
Mindig fordíts hátat a főnökúrnak és a kollégáknak is, kivéve abban a napi 66 másodpercben, amit engedélyezel nekik, hogy elmondhassák mi a hasafájásuk!
Az emaileket úgy kell olvasnod mint a trollok kérdéseit: csak azt meglátni ami a SoDiNaK tetszik, amire a sOdi válaszolni óhajt. A SODI!!!
+1 és Borbála is depresszióba süllyedne!!
Szavazzunk 1-2 hét forumzárról.
Ha elég szavazat érkezik, az adminok zárják le a fórumot 1-2 hétre.
Én aufólia-sisakot vagy alufólia-takarót javasolnék.

Ha az adminok is így gondolják, írjanak egy posztot, amit up-olni kell.
Az ideiglenes nem sokat ér, a Gyagyás meg a többi retard tudják hogy csak átmeneti. Utána még durvábban öntenék ide az autizmust és az elmebajos őrjöngést.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
dugni kéne olcsó rúd szalámit a seggibe, lehet segít.........
lehet, h nem jól értetted a munkaszerződést és fizetés nélküli gyakornoknak vettek fel.
Jah :)
Nem szeretem, amikor a megszokott dolgok megváltoznak, de mindegy, hozzászokok ehhez is. Csak az utolsó hétfőjén már mehszoktam, hogy bővíthetem az Exceleket, de akkor ez most akkor marad a hó utolsó napjára. Az holnapután van. De elvileg akkor rendben teljesítenek, ha csak elsején utalnak.
Albérletet tudod még anélkül is fizetni, meg kajálni is, de akkor sem szeretem az efféle bizonytalanságot. :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Teremtek magam köré rendet és nyugalmat, és bassza meg mindenki a meglepetéseit. 36 éves koromra megtanultam szeretni a nyugalmat.
te meg a rend körülötted, marha jót röhögtem. azért kell állandóan a főbérlőnek rád parancsolni, h takarítsd ki az odúdat.
Hiába, ez sajnos teljesen jogos, ki kell fizetned.
az a nyugalom olyan lesz, mint egy kártyavár. egy apró szellő ledönti.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
ebből is látszik, hogy milyen gyenge alapokon áll a nyugalmad. futóhomokra építkezel. ha olvastad volna a bibliát, ismernéd péter történetét, akik kősziklára építette a házát.
Felkérdeztek, ugye? Nem működik a Webmentő, és a főnökúr baszogat, igaz? :D :D :D :D :D Az Univerzum gondoskodik arról, hogy ne unatkozzál, te világ csicskája.
ez németország, sneci! a németeket nem tudod meglopni mint a magyarokkal tetted. te bizony fizetni fogsz!
Nem követelnek sokat, de elvből basszák meg, mert albérlő voltam, sose főbérlő. Fizetni meg lakás után kell.
Szóval egyelőre vitázom velük, úgy döntöttem.
Ezen a héten írok nekik levelet, oszt meglátjuk.
Utálom ha hülyének néznek. Január 11-től jelentkeztem be, mi az anyját számítanak akkor nekem január 1-től bármit is? Akkor még Pesten laktam.
Arra a 10 napra albérleti díjat sem fizetnék, elvégre ott sem voltál! Ugyanakkor hadd jegyezzem meg, különös, hogy az életedet olyan mérföldkövek jellemzik, mint a négerhez költözés.
Működik az, csak előtte való héten, amikor nem értettem, az előző verzió miért nem csatlakozik, próbáltam variálni az SQL szerver jogaival, és abból van apró szervezési gond.
Lefordítom magyarra: szétcseszted a teljes rendszerüket, milliós kártérítési igény lóg a levegőben
Ennek nagy shikere lesz Gyagyás, minél előbb kerülsz végrehajtás alá a Reichben, annál jobb. :D
Előtte való 34 éven át nézte valaki helyettem. :D
Ne légy hülye. 2016. január 11 és február 28 között rezeghet a léc, de ha megpróbálnak a január 1 és 10 közötti időszakkat keménykedni, bíróságra is megyek ellenük, mert amikor még közöm nem volt Németországhoz, akkor még kurvára hozzájuk sem.
Igen, alig 5-10 euróról van szó, de ez elvekről szól. :)
Egyikünknek sem volt, de olyan lakás után is kell fizetni, ahol nincs tévé. Tök mindegy, hogy öt tévé van, vagy nulla, ha ez egy lakás, fizetni kell.
A lelki békém érdekében.
Neked nincs lelked, nincsenek érzéseid. Üres vagy. Egy görcsös pótcselekvés.
Ezt elfogadod akkor vár nyugalom. Addig neked marad a vergődés, nekünk meg marad a röhögés.
micsoda suttyó senkiházi vagy, nem lehet igaz.
Autista vagy, ilyen nagyon egyszerű ez.
Bocs Endre, ennyire nem vagyok naprakész belőled.
Zseniális amúgy hogy a festett hajú nigger még egy év után is képes lehúzni téged valami mondvacsinált indokkal úgy, hogy rég nem laksz ott :D Mert ne legyenek kétségeink, a SoDi olyan SoDi, hogy fizetni fog, mint a katonatiszt. A balek SoDi, a beszari csicska. A SoDi.
Németűl is előtudod ezt majd adni?
coub.com/view/n229
Megy már ennyire biztosan a német?
öhhhm öhhhhm ööööö nyichty jetyzty???
a te németeddel pereskedni?:)))
sodi, mind tudjuk, hogy becsicskulsz...
szőnyeg, kanapé, ablak, párna, penész, "festmény"...
bármi
Te most miről beszélsz? Kötelező előfizetni a kábeltvévét Németországban, vagy mifann?
Igen itthon a tv is itthon van. Akkor mért vagy berlinben?
Szerző:
-
Jan 29, 2018 17:23:49
Válasz
(2)
Rolika bizonyitsd be hogy sitten nem farkaltak meg.
Jan 29, 2018 17:23:49
-
Jan 29, 2018 17:25:11
Rolika bizonyitsd be hogy sitten nem farkaltak meg.
Helyesen:
Rolika bizonyítsd be, hogy nem a sitten farkaltak meg.
Jan 29, 2018 17:25:11
Laci csaja
Jan 29, 2018 17:25:45
szerintem elég egy recskavideó bizonyítéknak
Jan 29, 2018 17:25:45
-
Jan 29, 2018 17:31:38
szerintem elég egy recskavideó bizonyítéknak
nem kell vityeó, azt nem birná lerenderelni a gépe (a sodié is alig birja az ilyemsit). Elég egy fénykép az álló kéjlőcsről ami mellett egy kézzel irott papir van hogy "forum.sodika.org. Kiss Endre Farkas (Recskaboy) a kurva anyád!"
Jan 29, 2018 17:31:38
Orbán Viktor
Jan 29, 2018 17:32:16
sneci a flokk előtt az együtt kampánya megy. nem örülök.
Jan 29, 2018 17:32:16
-
Jan 29, 2018 17:39:42
Róland, akarsz körszakállt?
Sittes Sanyi kérdezi.
Sittes Sanyi kérdezi.
Jan 29, 2018 17:39:42
Kiss Roland, impotens
Jan 29, 2018 17:48:32
farkarossz nem ért le negyven perc alatt. bige tanúsítja. pedig milyen nagy szád volt megint gólkirály.
Jan 29, 2018 17:48:32
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Jan 29, 2018 17:51:25
x2)
Ez Fórizs fasza?
Pegazus 88 (nem azé!!!)
Jan 29, 2018 17:54:59
Jan 29, 2018 17:54:59
-
Jan 29, 2018 17:59:38
Ez Fórizs fasza?
Csajom szerint Fórizsé nagyobb és eresebb, honnan veszi ne kérdezd..
Jan 29, 2018 17:59:38
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Jan 29, 2018 18:10:54
x2)
Mi volt ma a melócsában, Endre?
Ma már voltál vagy mész edzeni, forgattál étterem kritikát?
Ma már voltál vagy mész edzeni, forgattál étterem kritikát?
motivációs mappa
Jan 29, 2018 18:24:11
Roli, Roli, ebből min. egy álló faszos kép lesz, ennek hiányában evidencia, h impotens vagy, különben miért nem teszel fel? Hallod? A kancsöcseidről és a konyhásnéni zsírkarodról tudtál feltenni (hohy milyen minőségben azt most hagyjuk LOOOLLLL) szóval addig ez egy beismerés részedről, hogy képtelen vagy erekciót produkálni!!!4 (egy kurva fotó erejéig sem!!)
Jan 29, 2018 18:24:11
Király Balázs
Jan 29, 2018 18:38:48
ez a CviGány is sírva könyörög a trollfaszért úgy látszik
a legújabb flokk alatt van egy link a hozzászólásában, ne kattintsatok, (legalábbis ha be vagytok jeletkezve facéra) mert egy újabb fbcsoport link
a legújabb flokk alatt van egy link a hozzászólásában, ne kattintsatok, (legalábbis ha be vagytok jeletkezve facéra) mert egy újabb fbcsoport link
Jan 29, 2018 18:38:48
-
Jan 29, 2018 19:18:43
Rolcsi kaptal mar vanilias nyaklancot?
Jan 29, 2018 19:18:43
sodika
Jan 29, 2018 19:26:37
Egyébként ma bizonyosodott be saját magam előtt, hogy lófaszt vagyok én dipoláris, kibaszottul jó kedvem volt, amíg megint be nem futott, az most mindegy, honnan, és mivel kapcsolatban, de két személyes számonkérő email. Terveztem az esti edzést és éttermezést. Aztán el csapásra agyfaszt kaptam, ráadásul melóidő alatt ért ez. Ebből pedig tényleg az a kibaszott tanulság, hogy ha arra rendezkedek be, hogy elérjem, hogy mindenki pont bassza meg magát, akárhol is van, aki tőlem vár bármit is, és csak a vlogra koncentrálok, akkor tökéletes és felhőtlen a kiegyensúlyozottságom. Ehhez, bassza meg, megrendelőket kell végleg lekoptatni, ahogy idén már a kunyeráló otthoniakat is leállítottam (az utolsó Corvinus-os tandíjamból a következő három hónap folyamán még havi 40 ezer forintot váró rokon kivételével), és akkor beköszönt a tökéletes öröm, és hogy tényleg élvezni tudom, hogy kurvára távol vagyok Magyarországtól. Több éve nem lakom abban az országban, így pedig kibaszottul nem kellene hagynom, hogy bárkinek bármilyen óhaja, sóhaja, bánata, problémája is utánam nyúljon ide. A lehető legminimálisabb lépéseket megteszem, ami ahhoz szükséges, hogy saját magam előtt erkölcsileg tisztának érezhessem magamat, de ezen túl kurvára az lesz mindenkinek a választom, legyen akár a dolog egy apró hajszálnyival is túl ezen a saját magam elé állított minimumon, hogy nem, semmit sem, és tessék a SoDI-t már kurvára békén hagyni minden faszsággal.
Egyébiránt egészséges vagyok, és kiegyensúlyozott.
Soha nincs olyan, hogy külső inger nélkül felbasznám magam.
Addig kibaszottul kiegyensúlyozott vagyok, amíg nem érkezik az email-fiókomba semmiféle segítségkérés (akár anyagi, akár szakmai vonatkozásban korábbi megoldásaim kapcsán), és egyéb számonkérés sem.
Ha van a meló 8 órája, ahol az ember tudja, hogy kötelezettségei vannak a fizetésért cserébe, de ezen túl kurvára leszarhat mindent.
Szóval mostantól kezdve, ettől a pillanattól kezdve erősebbre rakom a lerázós mércét, és sokkal alacsonyabban lesz az ingerküszöböl, amitől már azt mondom, hogy bocs, de erre nekem most nincs időm, illetve esetlegesen hogy egyáltalán nem érdekel.
A lelki békém érdekében.
Ennyi.
Úgyhogy, bazmeg, most este 9-ig még foglalkozom a faszságokkal, de ma 21:00-tól mindenki bassza meg kurvára magát minden szarral.
Ennyi.
Addig kibaszottul kiegyensúlyozott vagyok, amíg nem érkezik az email-fiókomba semmiféle segítségkérés (akár anyagi, akár szakmai vonatkozásban korábbi megoldásaim kapcsán), és egyéb számonkérés sem.
Ha van a meló 8 órája, ahol az ember tudja, hogy kötelezettségei vannak a fizetésért cserébe, de ezen túl kurvára leszarhat mindent.
Szóval mostantól kezdve, ettől a pillanattól kezdve erősebbre rakom a lerázós mércét, és sokkal alacsonyabban lesz az ingerküszöböl, amitől már azt mondom, hogy bocs, de erre nekem most nincs időm, illetve esetlegesen hogy egyáltalán nem érdekel.
A lelki békém érdekében.
Ennyi.
Úgyhogy, bazmeg, most este 9-ig még foglalkozom a faszságokkal, de ma 21:00-tól mindenki bassza meg kurvára magát minden szarral.
Ennyi.
Jan 29, 2018 19:26:37
pszichomókus
Jan 29, 2018 19:32:44
Egyébként ma bizonyosodott be saját magam előtt, hogy lófaszt vagyok én dipoláris..
Több éve nem lakom abban az országban,
Ennyi.
Több éve nem lakom abban az országban,
Ennyi.
Bipoláris vagy és hazaáruló is.
Erről ennyit. Kár volt a sok karakterért amit ideszartál, idegbeteg idióta!
Jan 29, 2018 19:32:44
sodika
Jan 29, 2018 19:33:26
Tényleg, úgy vagyok vele, hogy most már mindenkivel minden rendben van, oszt egyszer csak rámírnak valami faszsággal.
Hát baszd meg akkor.
Ez lesz mostantól a válaszom, oszt nem érdekel.
Na 9-ig csá.
Hát baszd meg akkor.
Na 9-ig csá.
Jan 29, 2018 19:33:26
-
Jan 29, 2018 19:34:11
ez a beszéd!
Jan 29, 2018 19:34:11
Hiénaverő
(
x17)
Jan 29, 2018 19:37:16
x17)
Ha leszarod ezt az országot, miért ide üzengetsz?
-
Jan 29, 2018 19:38:57
Egyébként ma bizonyosodott be saját magam előtt, hogy lófaszt vagyok én dipoláris, kibaszottul jó kedvem volt, amíg megint be nem futott, az most mindegy, honnan, és mivel kapcsolatban, de két személyes számonkérő email. Terveztem az esti edzést és éttermezést. Aztán el csapásra agyfaszt kaptam, ráadásul melóidő alatt ért ez. Ebből pedig tényleg az a kibaszott tanulság, hogy ha arra rendezkedek be, hogy elérjem, hogy mindenki pont bassza meg magát, akárhol is van, aki tőlem vár bármit is, és csak a vlogra koncentrálok, akkor tökéletes és felhőtlen a kiegyensúlyozottságom. Ehhez, bassza meg, megrendelőket kell végleg lekoptatni, ahogy idén már a kunyeráló otthoniakat is leállítottam (az utolsó Corvinus-os tandíjamból a következő három hónap folyamán még havi 40 ezer forintot váró rokon kivételével), és akkor beköszönt a tökéletes öröm, és hogy tényleg élvezni tudom, hogy kurvára távol vagyok Magyarországtól. Több éve nem lakom abban az országban, így pedig kibaszottul nem kellene hagynom, hogy bárkinek bármilyen óhaja, sóhaja, bánata, problémája is utánam nyúljon ide. A lehető legminimálisabb lépéseket megteszem, ami ahhoz szükséges, hogy saját magam előtt erkölcsileg tisztának érezhessem magamat, de ezen túl kurvára az lesz mindenkinek a választom, legyen akár a dolog egy apró hajszálnyival is túl ezen a saját magam elé állított minimumon, hogy nem, semmit sem, és tessék a SoDI-t már kurvára békén hagyni minden faszsággal.
A lelki békém érdekében.
Ennyi.
Ennyi.
Bezzeg Recskas mikor Veran es a tobbi megvezetett emberen eloskodtel kissirt szemmel akkor elvartad hogy veled foglalkozzanak. Tovabbra is varjuk a munkaszerzodesedet. Egyébiránt egészséges vagyok, és kiegyensúlyozott.
A lelki békém érdekében.
Ennyi.
Ennyi.
Jan 29, 2018 19:38:57
-
Jan 29, 2018 19:40:09
Tényleg, úgy vagyok vele, hogy most már mindenkivel minden rendben van, oszt egyszer csak rámírnak valami faszsággal.
Hát baszd meg akkor.
Na 9-ig csá.
Ha haza kell menekulnod akkor majd jol jonnenek megrendelok. Persze tudjik hogy nincsenek megrendeloid es szerintem munkad sem Hát baszd meg akkor.
Na 9-ig csá.
Jan 29, 2018 19:40:09
Szörcs Indexing
Jan 29, 2018 19:40:54
Hány sörikénél tartasz ma?
Jan 29, 2018 19:40:54
Fekete bikapata
Jan 29, 2018 19:41:10
Ha segítséget kérnek, AMÍG MÉG SEGÍTSÉGET KÉRNEK tőled, azt jelenti, ember vagy...
Amint nem adsz, amikor már senki nem számít rád, vége lesz, mindennek...
,,Adni'' egy alapvető jósága az embernek!
Teljesen lel fogsz szigetelődni, téged nem érdekelnek az emberek, nem is értem, minek ez a magamutogatás a vlog-ban, sodi! Mit akarsz bebizonyítani, kinek?
Barátoknak, rokonoknak, haveroknak, kinek???
Nem tudsz teljesen szabad lenni, mert hiába vagy Németországban, anyagi javak között (pillanatnyilag), a magad által létrehozott ketrecben élsz, ahonnan nem akarsz kilépni és nem engedsz be senkit, nem is akarsz...
Nincs kivel kommunikálnod (ezért baszod itt a rezet, még így is, hogy minden áldott nap beleverik az orrodat az általad szart bélsárba), nincsenek meg a normális, szociális interakcióid!
Én a helyedben már becsavarodtam volna, neked pedig ez a normális...
Érted már, hogy mire akarok kilyukadni?
Amint nem adsz, amikor már senki nem számít rád, vége lesz, mindennek...
,,Adni'' egy alapvető jósága az embernek!
Teljesen lel fogsz szigetelődni, téged nem érdekelnek az emberek, nem is értem, minek ez a magamutogatás a vlog-ban, sodi! Mit akarsz bebizonyítani, kinek?
Barátoknak, rokonoknak, haveroknak, kinek???
Nem tudsz teljesen szabad lenni, mert hiába vagy Németországban, anyagi javak között (pillanatnyilag), a magad által létrehozott ketrecben élsz, ahonnan nem akarsz kilépni és nem engedsz be senkit, nem is akarsz...
Nincs kivel kommunikálnod (ezért baszod itt a rezet, még így is, hogy minden áldott nap beleverik az orrodat az általad szart bélsárba), nincsenek meg a normális, szociális interakcióid!
Én a helyedben már becsavarodtam volna, neked pedig ez a normális...
Érted már, hogy mire akarok kilyukadni?
Jan 29, 2018 19:41:10
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 29, 2018 19:41:11
Miért nem németül írsz ide, ha ennyire utálod a hazádat?
Jan 29, 2018 19:41:11
Kétujjas sasfogás
Jan 29, 2018 19:41:45
Sodó megint gányolni kell?
Jan 29, 2018 19:41:45
sodika
Jan 29, 2018 19:41:49
Ha kellenek, majd felélesztem őket, addig a minimumot vállalom el, ami közelebbről az ápolás a már átadott termékeimben elvárható a szaremberség hiányához, oszt ennyi.
Jan 29, 2018 19:41:49
keresztény vállalkozó
Jan 29, 2018 19:46:32
Ha kellenek, majd felélesztem őket, addig a minimumot vállalom el, ami közelebbről az ápolás a már átadott termékeimben elvárható a szaremberség hiányához, oszt ennyi.
tényleg nem vagy dipoláris! tök boldog vagy, aztán egyszer csak őrjöngeni kezdesz! ez már inkább tripoláris
Jan 29, 2018 19:46:32
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Jan 29, 2018 19:49:35
x2)
A mostani és a Webmentős ideggörcs is azt bizonyítja, hogy minőségi munkát végeztél és nem esnek ki csontvázak a szekrényből a projektek átadása után.
**
Jan 29, 2018 19:50:27
Vejmelka Michal farkát fogdossa a sodi, szemét Michal megcsalt :( ezzel a bunkó rohadó fogú nácival, most mi lesz a púzómmal brühühühüüü
nyilván most is a mi zaklatunk téged....
Jan 29, 2018 19:50:27
xray
(
x21)
Jan 29, 2018 19:51:27
x21)
ha nem szemét munkát adtál volna ki a kezed közül, akkor nyugodt lelkiismerettel lerázhatnál mindenkit. szemrebbenés nélkül tudná egy programozó javítani, vagy kiegészíteni, így viszont meglátják a kontár kódodat, azonnal elküldik a hülye balekot a francba.
**
Jan 29, 2018 19:51:31
roland, téged nagyon zavar ez a két tiszetességes, sikeres ügyvéd?
Jan 29, 2018 19:51:31
**
Jan 29, 2018 19:54:09
roland, téged nagyon zavar ez a két tiszetességes, sikeres ügyvéd?
szerinted ők is az anyjuknál lakanak a panelban, a kisszobában (tudom te a közepes méretű szobában laksz).
Jan 29, 2018 19:54:09
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Jan 29, 2018 19:55:40
x2)
Endre, olyan idegegörcsöt kaptál, hogy edzés helyett vedeltél, mi?
Pedig az edzés is nagyon jó stresszlevezető ám.
Pedig az edzés is nagyon jó stresszlevezető ám.
pszichomókus
Jan 29, 2018 19:56:08
És technikailag az anyja lakik nála!
Jan 29, 2018 19:56:08
Molnár F. Ibolyka jótanác
Jan 29, 2018 19:56:21
Hát baszd meg akkor.
Na 9-ig csá.
Hát baszd meg akkor.
Na 9-ig csá.
Mindenkit ki kell zárni SoDiI! Mostantól mindenhova füldugóval és szemellenzővel menj!
Mindig fordíts hátat a főnökúrnak és a kollégáknak is, kivéve abban a napi 66 másodpercben, amit engedélyezel nekik, hogy elmondhassák mi a hasafájásuk!
Az emaileket úgy kell olvasnod mint a trollok kérdéseit: csak azt meglátni ami a SoDiNaK tetszik, amire a sOdi válaszolni óhajt. A SODI!!!
Jan 29, 2018 19:56:21
Szörcs Indexing
Jan 29, 2018 20:01:36
Proland mindjárt kibasz SoDI a picsába, ha eltűnnek a kommentjeid, tudod kinek köszönheted. Amúgy Endre miért néz le téged? Talán mert többet keres nálad? Vagy mert neki feláll, és büszkén tudja a kamerába mutogatni?????
Jan 29, 2018 20:01:36
broni
Jan 29, 2018 20:02:25
youtu.be/n_jhUibZqlw
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!
rónját kell hozniuk
és a zsidó ékszert, amelyet megesküdtem
a leesett tehén álla
Elhagytam álmos fagylaltomat
A közúti utak emlékére
számtalan emléket nyitott
és tizenkét tanítványt vetett
az Isten vitalitásának kinyilatkoztatásával
Aztán felkiáltott minden fekete gondolatra
és meghódították az utat
tüskés terhekkel és kalapácsütésekkel
akik szegezték az uramat
Minden vörös cseppet énekelek
magamnak és mérlegemnek
Az a vér, amely a méh trónját öntötte
legyőzhetetlen mindenható
Összetörni az ellenséget
az utakat és a gyerekeket
Én vetettem a fekete hadsereget
és aludt a fájdalom
és elültette az emberi lélekbe
így nyerj boltrer minket
Csata a földön, harc a kozmoszban
Megmutatom az utat ...
Az emberiség gyűlöletével és éjszakájával
Dommedagdal fogunk jönni.
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!
rónját kell hozniuk
és a zsidó ékszert, amelyet megesküdtem
a leesett tehén álla
Elhagytam álmos fagylaltomat
A közúti utak emlékére
számtalan emléket nyitott
és tizenkét tanítványt vetett
az Isten vitalitásának kinyilatkoztatásával
Aztán felkiáltott minden fekete gondolatra
és meghódították az utat
tüskés terhekkel és kalapácsütésekkel
akik szegezték az uramat
Minden vörös cseppet énekelek
magamnak és mérlegemnek
Az a vér, amely a méh trónját öntötte
legyőzhetetlen mindenható
Összetörni az ellenséget
az utakat és a gyerekeket
Én vetettem a fekete hadsereget
és aludt a fájdalom
és elültette az emberi lélekbe
így nyerj boltrer minket
Csata a földön, harc a kozmoszban
Megmutatom az utat ...
Az emberiség gyűlöletével és éjszakájával
Dommedagdal fogunk jönni.
Jan 29, 2018 20:02:25
Hiénaverő
(
x17)
Jan 29, 2018 20:02:47
x17)
Be kéne zárni a fórumot, a Gyagyás egy héten belül megőrülne a magánytól.
szellemmozi
Jan 29, 2018 20:05:48
Jan 29, 2018 20:05:48
Kiss Roland meleg
Jan 29, 2018 20:09:04
rolinda meg a sürgősségin kötne ki, végbelébe szorult tárgyak és kisállatok miatt... Jan 29, 2018 20:09:04
-
Jan 29, 2018 20:13:38
Hiszen te olyan verprofi vagy hogy a megrendelok konyorognek majd neked. A te elonyod hogy gombokert szinezel hatteret. Ezen kivul egy 0 szardarab vagy. Hol a munkaszerodesed Recskas? Mikor emlekezel meg Verarol egy folkkban? Jan 29, 2018 20:13:38
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Jan 29, 2018 20:13:48
x2)
-
Jan 29, 2018 20:16:23
Tamgatom. Ha elég szavazat érkezik, az adminok zárják le a fórumot 1-2 hétre.
Jan 29, 2018 20:16:23
-
Jan 29, 2018 20:17:34
Sot. Recskas ha pentek este 8 ig nem mutatod meg a munkaszerzodeset akkor ket hetig a farkaddal fogsz beszelgetni.
Jan 29, 2018 20:17:34
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Jan 29, 2018 20:18:57
x2)
Én aufólia-sisakot vagy alufólia-takarót javasolnék.

Szóbeli Szerződés
(
x2)
Jan 29, 2018 20:19:52
x2)
Tamgatom.
Ha az adminok is így gondolják, írjanak egy posztot, amit up-olni kell.
broni
Jan 29, 2018 20:21:17
na, lement már tajgi verekedni??????????
Jan 29, 2018 20:21:17
broni
Jan 29, 2018 20:22:18
néztem a templomosokat az hbo-n..........
Jan 29, 2018 20:22:18
banshee
(
x24)
Jan 29, 2018 20:22:31
x24)
tajgi a faszát próbálja kiverni, csak nem áll fel neki
Hiénaverő
(
x17)
Jan 29, 2018 20:24:21
x17)
Az ideiglenes nem sokat ér, a Gyagyás meg a többi retard tudják hogy csak átmeneti. Utána még durvábban öntenék ide az autizmust és az elmebajos őrjöngést.
broni
Jan 29, 2018 20:37:55
tajgi a faszát próbálja kiverni, csak nem áll fel neki
dugni kéne olcsó rúd szalámit a seggibe, lehet segít.........
Jan 29, 2018 20:37:55
sodika
Jan 29, 2018 20:38:58
Gondoltam, legalább a fizum fel fog vidítani, mert az előző melóhelyeken előző fó 28-án mindig a számlán volt, de itt, úgy néz ki, a hó végére hagyják. Érdekes.
Mindegy, túlélem. :)
Jan 29, 2018 20:38:58
-
Jan 29, 2018 20:40:18
a dőrppe ellenzékbe vágta a koppot!!
index.hu/gazdasag/2018/01/29/coop_boltok_egy_resze_hetfonkent_nem_nyit_ki/
index.hu/gazdasag/2018/01/29/coop_boltok_egy_resze_hetfonkent_nem_nyit_ki/
Jan 29, 2018 20:40:18
sodika
Jan 29, 2018 20:41:17
előző hó, na
Jan 29, 2018 20:41:17
xray
(
x21)
Jan 29, 2018 20:42:33
x21)
Gondoltam, legalább a fizum fel fog vidítani, mert az előző melóhelyeken előző fó 28-án mindig a számlán volt, de itt, úgy néz ki, a hó végére hagyják. Érdekes.
lehet, h nem jól értetted a munkaszerződést és fizetés nélküli gyakornoknak vettek fel.
-
Jan 29, 2018 20:45:11
recskás, te hiába zárod ki a magyar megrendelőket, a kunyerálókat, meg mindenkit, aki miatt kellemetlenül érezheted magad, mindig lesz valami olyan negatív esemény, ami váratlanul ér, és amitől ideges leszel. azméletet nem tudod kizárni az életedből. te egyszerűen gyenge vagy pszichikailag. a legapróbb kihívástól is összeomlasz.
Jan 29, 2018 20:45:11
sodika
Jan 29, 2018 20:47:41
Jah :)
Nem szeretem, amikor a megszokott dolgok megváltoznak, de mindegy, hozzászokok ehhez is. Csak az utolsó hétfőjén már mehszoktam, hogy bővíthetem az Exceleket, de akkor ez most akkor marad a hó utolsó napjára. Az holnapután van. De elvileg akkor rendben teljesítenek, ha csak elsején utalnak.
Albérletet tudod még anélkül is fizetni, meg kajálni is, de akkor sem szeretem az efféle bizonytalanságot. :)
Jan 29, 2018 20:47:41
sodika
Jan 29, 2018 20:48:21
te egyszerűen gyenge vagy pszichikailag. a legapróbb kihívástól is összeomlasz.
Teremtek magam köré rendet és nyugalmat, és bassza meg mindenki a meglepetéseit. 36 éves koromra megtanultam szeretni a nyugalmat.
Jan 29, 2018 20:48:21
sodika
Jan 29, 2018 20:51:13
Pl. követelik tőlem a tévédíjat a négerhez költözés előtti időszakból, 2016 január és március között, de elvből basszák meg, 2016 januárban az első 10 napot Magyarországon töltöttem meg, ezért ezt megírom nekik, és kész.
Jan 29, 2018 20:51:13
xray
(
x21)
Jan 29, 2018 20:52:37
x21)
te meg a rend körülötted, marha jót röhögtem. azért kell állandóan a főbérlőnek rád parancsolni, h takarítsd ki az odúdat.
-
Jan 29, 2018 20:53:05
sosem fogod megtalálni a stresszmentes nyugit, sodika. az élet már csak olyan, hogy kisebb vagy nagyobb időközönként tartogat kellemetlen meglepetéseket. a titok nyitja nem az intim méreted, hanem az, hogyan tudod kezelni ezeket a helyzeteket. te pedig nagyon szarul kezeled. elég egy számonkérő email, és kiborulsz. szaunára és alkoholra, azaz külső eszközökre van szükséged ahhoz, hogy valamennyire nyugodt maradjál hétköznap, de ezek az eszközök hamarosan nem lesznek hatásosak. te össze fogsz roppanni, ez csak idő kérdése.
Jan 29, 2018 20:53:05
normális néger
Jan 29, 2018 20:53:26
Pl. követelik tőlem a tévédíjat a négerhez költözés előtti időszakból, 2016 január és március között, de elvből basszák meg, 2016 januárban az első 10 napot Magyarországon töltöttem meg, ezért ezt megírom nekik, és kész.
Hiába, ez sajnos teljesen jogos, ki kell fizetned.
Jan 29, 2018 20:53:26
-
Jan 29, 2018 20:54:55
az a nyugalom olyan lesz, mint egy kártyavár. egy apró szellő ledönti.
Jan 29, 2018 20:54:55
xray
(
x21)
Jan 29, 2018 20:55:13
x21)
Jan 29, 2018 20:55:13
hány € a vitatott 10 nap? 10 €? Jan 29, 2018 20:55:13
Hiénaverő
(
x17)
Jan 29, 2018 20:55:56
x17)
Jan 29, 2018 20:55:56
Megint lopni akarsz Sneci? Jan 29, 2018 20:55:56
-
Jan 29, 2018 20:58:18
ebből is látszik, hogy milyen gyenge alapokon áll a nyugalmad. futóhomokra építkezel. ha olvastad volna a bibliát, ismernéd péter történetét, akik kősziklára építette a házát.
Jan 29, 2018 20:58:18
töppedt buzigolyók
Jan 29, 2018 21:00:11
A lelki békém érdekében.
Ennyi.
Ennyi.
A lelki békém érdekében.
Ennyi.
Ennyi.
Felkérdeztek, ugye? Nem működik a Webmentő, és a főnökúr baszogat, igaz? :D :D :D :D :D Az Univerzum gondoskodik arról, hogy ne unatkozzál, te világ csicskája.
Jan 29, 2018 21:00:11
-
Jan 29, 2018 21:01:15
ez németország, sneci! a németeket nem tudod meglopni mint a magyarokkal tetted. te bizony fizetni fogsz!
Jan 29, 2018 21:01:15
sodika
Jan 29, 2018 21:01:21
hány € a vitatott 10 nap? 10 €?
Nem követelnek sokat, de elvből basszák meg, mert albérlő voltam, sose főbérlő. Fizetni meg lakás után kell.
Utálom ha hülyének néznek. Január 11-től jelentkeztem be, mi az anyját számítanak akkor nekem január 1-től bármit is? Akkor még Pesten laktam.
Jan 29, 2018 21:01:21
Karandas
Jan 29, 2018 21:01:34
Arra a 10 napra albérleti díjat sem fizetnék, elvégre ott sem voltál! Ugyanakkor hadd jegyezzem meg, különös, hogy az életedet olyan mérföldkövek jellemzik, mint a négerhez költözés.
Jan 29, 2018 21:01:34
töppedt buzigolyók
Jan 29, 2018 21:02:22
Fogadni merek, hogy vonyított a melóhelyen hogy "most mifaaaaan nyeeee most nyeeeeeem", amikor megkapta a felkérdezős maileket XD A kollégák meg csak néztek, hogy gyertek geci, műsor van, a fogyi rohamot kapott :D
sodika
Felkérdeztek, ugye? Nem működik a Webmentő, és a főnökúr baszogat, igaz? :D :D :D :D :D
Működik az, csak előtte való héten, amikor nem értettem, az előző verzió miért nem csatlakozik, próbáltam variálni az SQL szerver jogaival, és abból van apró szervezési gond.
broni
Jan 29, 2018 21:03:34
l. követelik tőlem a tévédíjat a négerhez költözés előtti időszakból, 2016 január és március között, de elvből basszák meg, 2016 januárban az első 10 napot Magyarországon töltöttem meg, ezért ezt megírom nekik, és kész.
adós, fizess!!!!!!!!!!!!!!!balog béla kurva anyád!!!!!!!!
adós, fizess!!!!!!!!!!!!!!!balog béla kurva anyád!!!!!!!!
Jan 29, 2018 21:03:34
Karandas
Jan 29, 2018 21:04:12
Endre!
Egyébként szerinted, amíg Magyarországon voltál, szereztek valakit aki helyetted nézi a tévét és fizet érte tíz napig?
Egyébként szerinted, amíg Magyarországon voltál, szereztek valakit aki helyetted nézi a tévét és fizet érte tíz napig?
xray
(
x21)
x21)
mifan, a főbérlőnek nm volt kábel előfizetése? csak a kedvedért kötötték be? Szóval egyelőre vitázom velük, úgy döntöttem.
sodika
Jan 29, 2018 21:04:14
Nem vinnyogok, ha vannak mellettem, de a mély lélegzetvételből érezhető, hogy nem szeretem az olvasott hírt.
De mostantól mentesítem magam a hülyeségektől. Ezeknek a tévédíjasoknak is küldök egy basszátok meg emailt.
De mostantól mentesítem magam a hülyeségektől. Ezeknek a tévédíjasoknak is küldök egy basszátok meg emailt.
Jan 29, 2018 21:04:14
sodika
Jan 29, 2018 21:04:42
Sosem voltam főbérlő sehol, és lakás után kell fizetni, úgyhogy nyalják ki.
Jan 29, 2018 21:04:42
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 29, 2018 21:05:15
Lefordítom magyarra: szétcseszted a teljes rendszerüket, milliós kártérítési igény lóg a levegőben
Jan 29, 2018 21:05:15
Hiénaverő
(
x17)
Jan 29, 2018 21:06:06
x17)
Nem vinnyogok, ha vannak mellettem, de a mély lélegzetvételből érezhető, hogy nem szeretem az olvasott hírt.
Ennek nagy shikere lesz Gyagyás, minél előbb kerülsz végrehajtás alá a Reichben, annál jobb. :D
xray
(
x21)
Jan 29, 2018 21:06:33
x21)
sneci a négernek nem volt tévéje és csak miattad köttette be a kábelt tévét?
sodika
Jan 29, 2018 21:07:05
Endre!
Ne légy hülye. 2016. január 11 és február 28 között rezeghet a léc, de ha megpróbálnak a január 1 és 10 közötti időszakkat keménykedni, bíróságra is megyek ellenük, mert amikor még közöm nem volt Németországhoz, akkor még kurvára hozzájuk sem.
Jan 29, 2018 21:07:05
sodika
Jan 29, 2018 21:07:43
sneci a négernek nem volt tévéje és csak miattad köttette be a kábelt tévét?
Egyikünknek sem volt, de olyan lakás után is kell fizetni, ahol nincs tévé. Tök mindegy, hogy öt tévé van, vagy nulla, ha ez egy lakás, fizetni kell.
Jan 29, 2018 21:07:43
vastaps
Jan 29, 2018 21:09:11
A lelki békém érdekében.
Neked nincs lelked, nincsenek érzéseid. Üres vagy. Egy görcsös pótcselekvés.
Ezt elfogadod akkor vár nyugalom. Addig neked marad a vergődés, nekünk meg marad a röhögés.
Jan 29, 2018 21:09:11
xray
(
x21)
Jan 29, 2018 21:09:25
x21)
micsoda suttyó senkiházi vagy, nem lehet igaz.
Karandas
Jan 29, 2018 21:11:20
Kurva jó ez a néger vonal!
Jan 29, 2018 21:11:20
töppedt buzigolyók
Jan 29, 2018 21:12:01
Autista vagy, ilyen nagyon egyszerű ez.
Jan 29, 2018 21:12:01
sodika
Jan 29, 2018 21:12:31
Írok nekik ezen a héten egy levelet, hogy tegyenek le arról a 10 napról mindenképp, különben évekig elpereskedek velük rajta, naná. Vannak elvek is a világon, és engem magyarországi napjaim vonatkozásában kurvára hagyjanak békén.
Jan 29, 2018 21:12:31
Karandas
Jan 29, 2018 21:13:09
Bocs Endre, ennyire nem vagyok naprakész belőled.
Jan 29, 2018 21:13:09
töppedt buzigolyók
Jan 29, 2018 21:13:38
Zseniális amúgy hogy a festett hajú nigger még egy év után is képes lehúzni téged valami mondvacsinált indokkal úgy, hogy rég nem laksz ott :D Mert ne legyenek kétségeink, a SoDi olyan SoDi, hogy fizetni fog, mint a katonatiszt. A balek SoDi, a beszari csicska. A SoDi.
Jan 29, 2018 21:13:38
vastaps
Jan 29, 2018 21:14:11
Írok nekik ezen a héten egy levelet, hogy tegyenek le arról a 10 napról mindenképp, különben évekig elpereskedek velük rajta, naná. Vannak elvek is a világon, és engem magyarországi napjaim vonatkozásában kurvára hagyjanak békén.
Németűl is előtudod ezt majd adni?
coub.com/view/n229
Megy már ennyire biztosan a német?
öhhhm öhhhhm ööööö nyichty jetyzty???
Jan 29, 2018 21:14:11
Karandas
Jan 29, 2018 21:15:00
Endre!
Csak halkan merem megkérdezni, de nincs véletlenül egy festmény a fürdőszobában?
Csak halkan merem megkérdezni, de nincs véletlenül egy festmény a fürdőszobában?
Jan 29, 2018 21:15:00
-
Jan 29, 2018 21:15:04
a te németeddel pereskedni?:)))
Jan 29, 2018 21:15:04
-
Jan 29, 2018 21:15:05
sodi, mind tudjuk, hogy becsicskulsz...
szőnyeg, kanapé, ablak, párna, penész, "festmény"...
bármi
Jan 29, 2018 21:15:05
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Jan 29, 2018 21:15:12
x2)
Te most miről beszélsz? Kötelező előfizetni a kábeltvévét Németországban, vagy mifann?
Hiénaverő
(
x17)
Jan 29, 2018 21:16:02
x17)
A te neveden volt a kábeltévé?
xray
(
x21)
Jan 29, 2018 21:16:13
x21)
Jan 29, 2018 21:16:13
és a kábeltársaságnak honnan kurva anyjából kellett tudnia, h egy migri mikor volt itthon? havi díjak vannak, nem napi. Jan 29, 2018 21:16:13
sodika
Jan 29, 2018 21:16:45
Pár éve Magyarországon is volt ilyen tévédíj, de pont az Orbán szüntette meg, mert faszság.
Jan 29, 2018 21:16:45
sodika
Jan 29, 2018 21:17:18
Ez nem kábeltévé.
Ez állami faszság, amit Németországban minden lakás után fizetni kell.
Ez állami faszság, amit Németországban minden lakás után fizetni kell.
Jan 29, 2018 21:17:18
vastaps
Jan 29, 2018 21:17:36
Pár éve Magyarországon is volt ilyen tévédíj, de pont az Orbán szüntette meg, mert faszság.
Igen itthon a tv is itthon van. Akkor mért vagy berlinben?
Jan 29, 2018 21:17:36
sodika
Jan 29, 2018 21:18:12
De lakás után, úgyhogy kapnak tőlem egy basszátok meg levelet, mert sehol nem voltam főbérlő.
Jan 29, 2018 21:18:12
103 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™