Én kifejezetten nyugodt vagyok.
Te tűnsz egy kicsit idegesnek manapság.
Ott a címben, ahova mentem :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Miért szennyezed az internetet ilyen digitális szeméttel?
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
mert csak ilyenek vannak, minden sztorija kínos normális ember számára.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
a pesti ismerőssel ment oda, szinte biztos. az is valami retard lehet.
Van, de minek? A címben hiba, a leírásban hiba, a kommentek között pedig a hájas hátú impotens tombol. Mestermű! Ja, és még a videót nem is mertem elindítani.
faszival ment, csak eltévesztették, mert a kék osztrigába akartak menni. :)
Te fizettél 200 eurot azért, hogy végig unatkozd, amég egy vén nyugger ki-be súrulja a kókadt pitonodat, úgy, hogy csak ő élvezi?
Gyakrabban menj, hátha Andiék is pont mennek.
És még meg is magyarázta, hogy ez mind spórolás. Tulajdonképpen el fogunk jutni oda, hogy a hitel pedig megtakarítás.
És még csak 6.-a van. Ez shiker!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
A hitel ingyenpénz. Nem tervezi visszafizetni, behajtani úgyse tudják rajta, így kvázi ajándék.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
A penz nem letezik. Ezt sem szabad elfeledni. Ami meg nincs azzal sem elszamolni sem vissza fizetni nem kell.
Bar elkolteni nagyon szereti sodesz...de az mas. Ezen nem szabad fenakadni.
Ha mar itt tartunk. 7 eves a faptop. Mennsi a faplep? Szerintem megint jo uzletet csinaltal fasznyak. Gombhoz veszed a kabatot.
Ismerem magam annyira, hogy tudjam, hogy ezt egyszer ki kellett próbálnom, hogy ne folyton ezen járjon az eszem, és hogy tudjam, hogy unalmas hülyeség.
Másrészt ha az okosórától végre megjön a motivációm az edzéshez, akkor az is megéri, mert azért a rendszeres mozgás ad egy általános jó közérzetet az embernek, hogy utána még az utcán sétálva is jobban érezd magad a bőrödben, ez tehát, hogy a grafikonok kedvéért ugyan, de edzek, hasznos tud lenni. Meg jó vlogtéma lesz a fejlődésem is.
Na meló, csá.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Meg a lónak a faszát.
Tehát a szex unalmas hülyeség a sodesznak. Ebből látszik, hogy még sose volt benne részed. Legalább ekkora baromságokat ne írjál már le. Vagy lehet tényleg nem a hajléktalan csöves kosztümödben, büdösen kell ilyen helyre elmenni. Erről mit gondolsz fasznyak?
Grafikonok miat edzeni? Adunk egy tanszéki számlaszámot baszod és ha nem mész el edzeni akkor oda pengeted az 5 eurót aztán csinálunk is neked még grafikont is. A befolyt összegből Broni prof. meg elkezdi felpimpelni a ducatot vagy veszünk még egyet és akkor majd ducato flotta fog érted menni. Mert kurva isten hogy az első alkalom után soha többet nem mész se edzeni, se grafikonokat nem fogsz nézegetni.
Vettesd magad gyámság alá!
És kurvára tedd ki a kódot amit beígértél.
nemi betegségeket
Egyszer ki kellett próbálnod, ezért elmentél kétszer.
Az meg külön vicces, hogy saját bevallásod szerint folyton ezen jár az eszed.
Matolcsy apja büszke lesz az unortodox, sneci féle közgazdaságtanra.
ezt a kütyüt is felavattad már, mi?
Amikor pedig rájössz,hogy a faszverésed is komoly kalóriaégetés és erőfeszítés a girhes testednek, megspórolod az uszibelépőt. Bár ott meg nézhetsz fiatal fiúkat a zuhanyzóban és mutogathatod a pitont, szóval lehet,hogy lesz itt még uszibelépő is.
Váltott karral?
Mert különben aszimmetrikus lesz a sodi izomzata!
Erről is lesz grafikony.
Nem biztos, hogy elég tartós az akksija hozzá, hahó! Kell venni egy pótakksit, ami tisztán spórolás!
Kipróbálni? Dehát már voltál swingerben, kipróbáltad már.
Tajgefos hergelés?
Facebookon a TK oldalon aktív, valahonnan úgy értesült, hogy egyben kerül fel a szakértős és a tárgyalós videó.
Efrajim Canuck Szerintem egybe fogják venni az egészet a köv videóban. A tárgyalást meg a szakértőt.
7 órája
Zsodi, te színegyedül elmentél egy swingerklubba? Tisztában vagy azzal, hogy ott kifejezetten utálják az egyedül érkező pasikat? Az egyedül érkező csajok azok tök okésak meg a párok is, de a pasikat kinézik. Mi a faszra számítottál te gyépés?
Amúgy én is osztom, hogy nem egyedül volt, hanem a magyar "megrendelővel" mentek le, aki valószínűleg ugyanolyan kaffogó buzi, mint Fifi.
Elmentél Fórizzsal swingelni? Hogy fogadták a 30 centis fekete faszú travit? Ott is megütött embereket? Volt bondage meg torture is? Pisiszex? Két srác, egy csaj? Csépelted a pitont a klaffogó herék látványára? Izgató volt férfi segglyukakat nézegetni? Fantáziádban bele is nyelveztél? Sodi!!!! Most felizultál? Fogsz még visszamenni "uncsizni"???
Pfuj!
Ezt most valamiért úgy olvastam, hogy "Végre kiverték a takarítónénik"
Tényleg Sodi!
Ez olyan álarcos buli volt, vagy nézték, hogy miként jutott be a jávorszarvas és mit bőgeti a pitont?
Milyen a granny pina? jobb a dőlésszög? Ujjaztak meg? Fisting? Nyam-nyam kuki?
Itt mesélhetsz, tudjuk, hogy a valóság sokkal durvább és mindig hazudsz!
Ugy atlagosan mennyit foglalkozol ezzel egy nap? Csak mert ugy nez ki, eleg alaposan tisztaban vagy az arakkal, egymashoz viszonyitott aranyokkal, stb.
Van ilyen fule is az excelnek?
Eleinte nekem az volt érthetetlen, hogy maga is elismerte, hogy szüksége van gépre, de mégse vett. Csak az okosóra + swinger + meccsjegy + rajztábla kombó árából kijött volna egy gép, amivel villámgyorsan renderelhetne, de nem.
Szerintem azért nem akar gépet, mert ő a vásárlással kizárólag felvágni akar. Ezért nem simán egy rajz van a flokkjában, hanem egy félperces betét arról, hogy ő 200 euróért vett rajztáblát. Okosóra dettó. A géppel viszont nem tudna felvágni, az mindenkinek van, az egy használati tárgy, azt nem azért venné, mert megteheti, hanem azért, mert szüksége van rá. Az meg milyen már... kivéve persze, ha 2500 euróért venne csillogó ledes faszomot, de arra meg nincs pénze.
Ebetev!
Mit szólsz keresztény-jobboldaliként Endre eltévelyedéseiről?
Nálad is függőséget okozott a snecológia?
minden nap 2x kissé uncsi lenne
Tamás (ha tényleg te vagy) mit szólsz ahhoz, hogy ide csak 444-es zsidók írnak, akiki ugye kicsináltak téged. Itt mégis közös platformon vagy velünk .vagy mindent a tudományért?
barbi!!! oooooaaaaarghhh
Nem Tamásnak hívnak, de én vagyok. Mit kellene szólnom? Zsidó vagyok, ám nem cionista. És ha nekem nem hiszel, keresd meg Jerushálemben az ultra-ortodox zsidó közösséget, és kérdezd meg a Rabbit, hogy Ők vajon törvényesnek tekintik-e Izráél államát.
Jó, ha ennyire tudni akarjátok, akkor elárulhatom, hogy van róla excel. Mennyiségre, állagra és ízre külön értekelve, grafikonon tudom követni ha valamilyen szempontbó romlana a minőség . Na bumm!
Most viszont megyek kajálni, na csá!
Na meló, csá.
ne hezitálj, radírozz!
Nem tudod, miről maradtál le.
Én speciel nem sokszor voltam hármasban (akkor is pénzért! *köp*), de van annak egy diszkrét bája, hogy "átlógatva a likon" megszexualizálsz egy nedves puncit. Only for pleasure. Csak a Baath-ásért magáért. Rendben, dehumanizált. De jó ;)
Bannolták. Az Edit-ek között látszik.
Ez az Edit valami kampósorrú zsidó trollpicsa! De majd megvédem magam ellene az acélbetétes martensszel, hülyebíró!
sztem ez nem ő volt
Hát, biztos nem a kettes, azon emberi fejformája van :D
egyikse, már nincs ennyi haj a veknin!
Warning ID: 10T error detected:
Nézz flokkot a youtubeon, ne itt cirkuszolj. Vedd a fáradtságot és olvasd vissza a threadet a legutóbbi képbeszúrásod óta és meg fogod találni a flokk linkjét. De ha ez nem menne, akkor húzzál fel a Jewtube-ra és ird be a keresőbe, hogy "Sodi vlog" és ki fogja adni.
az apjának hogy vett volna ajándékot? hiszen azt sem tudja hol tartózkodik. lol
""Szerző: SoDI, beküldte: Winstrol (2010-06-01 12:19) forrás link (0) Életemben egyetlen egyszer néztem be egy swinger klubba, kapva az alkalmon, hogy elhívott oda egy csaj, mert amúgy is kíváncsi voltam rá, hogy milyen belülről egy ilyen hely. (Én is kíváncsi voltam, és ő is – nosza hát!)
...
Kb. fél-háromnegyed óra után úgy döntöttünk a csajjal, hogy eszünk valamit az asztaloknál (ha már befizettük a belépőt, tömjük tele magunkat kihasználva a jegyben benne lévő korlátlan kaja -és piafogyasztást) , és utána húzzunk el a rákba, mert nála otthon sokkal kellemesebb lesz (sokkal kellemesebb is volt). Éppen ezért soha többé nem megyek ilyen helyre, de egyszer meg lehetett nézni.
Indulás előtt még felmarkoltunk egy nagy adag óvszert, ha már az is ingyen volt. ‘Ha felhasználjuk akkor is jár, ha nem, akkor is’-felkiáltással. Ennyi pénzért még jó, menjenek a francba. :)""
Azt se tudja, él-e még egyáltalán.
Szerző:
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Feb 06, 2018 00:12:07
Válasz
(3)
x4)
Válasz
(3)
ebben semmi sem történik, nem is mentél sehova te gonosz bohóc?
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 06, 2018 00:12:39
Nyugi má' :)
Én kifejezetten nyugodt vagyok.
Te tűnsz egy kicsit idegesnek manapság.
Feb 06, 2018 00:12:39
sodika
Feb 06, 2018 00:13:34
ebben semmi sem történik, nem is mentél sehova te gonosz bohóc?
Feb 06, 2018 00:13:34
Kiss Kender Farkas
Feb 06, 2018 00:14:36
Miért szennyezed az internetet ilyen digitális szeméttel?
Feb 06, 2018 00:14:36
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Feb 06, 2018 00:14:53
x4)
múzeumban unatkozik a sodi. annak is sok értelme volt :D
Tajgi kókadt fasza
Feb 06, 2018 00:18:17
Amúgy ha én elmennék egy swingerklubba, és ott látványosan szarul érezném magam, mert csak öregek vannak, vagy egyszerűen nem jött be, akkor kurvára kussolnék róla, nem büszkélkednék vele. Azt max akkor, ha ájultra kúrtam volna az összes csálé csöcsű picsát. Soha nem fogom megérteni a gyagyás kobold szereplési kényszerét; ráadásul olyan sztorikat oszt meg magáról, amik rá nézve kínosak.
Feb 06, 2018 00:18:17
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Feb 06, 2018 00:19:54
x4)
Feb 06, 2018 00:19:54
ráadásul olyan sztorikat oszt meg magáról, amik rá nézve kínosak.
ez van, ha az ember lelki, testi, szellemi toprongyként dicsekvési kényszeres (ld. tajgi és kisboros is) Feb 06, 2018 00:19:54
xray
(
x21)
Feb 06, 2018 00:21:08
x21)
Amúgy ha én elmennék egy swingerklubba, és ott látványosan szarul érezném magam, mert csak öregek vannak, vagy egyszerűen nem jött be, akkor kurvára kussolnék róla, nem büszkélkednék vele. Azt max akkor, ha ájultra kúrtam volna az összes csálé csöcsű picsát. Soha nem fogom megérteni a gyagyás kobold szereplési kényszerét; ráadásul olyan sztorikat oszt meg magáról, amik rá nézve kínosak.
mert csak ilyenek vannak, minden sztorija kínos normális ember számára.
Kiss Kender Farkas
Feb 06, 2018 00:25:02
Gyagyásch te egy elmebeteg vagy! Titán elmebetegen barátnőt reszelt, Rgl a börtön, a zártosztály és a margitszigeti padok háromszögében nőket!!! kúrt (volt fiatal is). Erre itt vagy te, aki még egy swinger klubban (ami kimondottan a kúrásról szól) sem tud még egy - ne legyünk telhetetlenek - 3 perces fújatást rendezni. Minek mentél oda?
Feb 06, 2018 00:25:02
Berlini szatír
Feb 06, 2018 00:27:16
Gyagyásch te egy elmebeteg vagy! Titán elmebetegen barátnőt reszelt, Rgl a börtön, a zártosztály és a margitszigeti padok háromszögében nőket!!! kúrt (volt fiatal is). Erre itt vagy te, aki még egy swinger klubban (ami kimondottan a kúrásról szól) sem tud még egy - ne legyünk telhetetlenek - 3 perces fújatást rendezni. Minek mentél oda?
magamutogatni, mi másért? :) Feb 06, 2018 00:27:16
Kiss Kender Farkas
Feb 06, 2018 00:27:45
Legalább beszélgetést kezdeményeztél valakivel? Vagy csak ültél a 2 hetes mosatlan alsógatyádban és renderelted a pitont?
Feb 06, 2018 00:27:45
xray
(
x21)
Feb 06, 2018 00:27:56
x21)
a pesti ismerőssel ment oda, szinte biztos. az is valami retard lehet.
púp-orr-sérvész
Feb 06, 2018 00:30:40
Swinger klubba párral mész, és cserélsz egy időre, de ha nincs párod, akkor mit cserélsz?

Feb 06, 2018 00:30:40
Kiss Kender Farkas
Feb 06, 2018 00:37:16
Tessék, van vlog
Van, de minek? A címben hiba, a leírásban hiba, a kommentek között pedig a hájas hátú impotens tombol. Mestermű! Ja, és még a videót nem is mertem elindítani.
Feb 06, 2018 00:37:16
Kiss Kender Farkas
Feb 06, 2018 00:39:24
Magyarósi inkább visszamenne Attraktort forgatni, ha ilyen szart kéne összeraknia.
Feb 06, 2018 00:39:24
xray
(
x21)
Feb 06, 2018 00:45:27
x21)
Swinger klubba párral mész, és cserélsz egy időre, de ha nincs párod, akkor mit cserélsz?
faszival ment, csak eltévesztették, mert a kék osztrigába akartak menni. :)
púp-orr-sérvész
Feb 06, 2018 01:57:21
Vagy nincs élet, vagy pár vén boszorkány érzi jól magát.
Elképesztően unalmas, soha többet.
adtam neki ma második esélyt is, máshol, de ez is tabnulópénz volt
hogy nem kell, mert rém uncsi dolog
Elképesztően unalmas, soha többet.
adtam neki ma második esélyt is, máshol, de ez is tabnulópénz volt
hogy nem kell, mert rém uncsi dolog
Te fizettél 200 eurot azért, hogy végig unatkozd, amég egy vén nyugger ki-be súrulja a kókadt pitonodat, úgy, hogy csak ő élvezi?
Gyakrabban menj, hátha Andiék is pont mennek.
Feb 06, 2018 01:57:21
agyturkász
Feb 06, 2018 02:52:20
Azért ez a fej 11:53-nál, amikor megpróbálsz mosolyogni, az simán muszájmellényt ér...
Feb 06, 2018 02:52:20
Sose halunk meg
Feb 06, 2018 03:00:09
Feb 06, 2018 03:00:09
banshee
(
x24)
Feb 06, 2018 06:05:46
x24)
ha ott lett volna a swingerben egy alpaka, az tetszett volna, mi, púp?
Néző
Feb 06, 2018 06:30:15
MÚZAUMA
Az igényességre és a színvonalra nagyon figyel mindig asodi.
Az igényességre és a színvonalra nagyon figyel mindig asodi.
Feb 06, 2018 06:30:15
Schwezoff David
Feb 06, 2018 07:23:12
Swinger klub, maganyos, pupos buzival...nem, ilyen nincsen.
200 euroert.
Az Univerzum vegtelenul vicces.
200 euroert.
Az Univerzum vegtelenul vicces.
Feb 06, 2018 07:23:12
Schwezoff David
Feb 06, 2018 07:26:19
En amugy kernek egy strigut a statisztikaba a Proftol.
Feb 06, 2018 07:26:19
-
Feb 06, 2018 07:35:20
Sneci, akkor eddig kb. 1500 euró ment el a fizetésedből egy hét alatt?
Mit saccolsz, ebben a hónapban mennyivel fog növekedni az adósságod?
Feb 06, 2018 07:35:20
Arabka
Feb 06, 2018 08:03:56
És még meg is magyarázta, hogy ez mind spórolás. Tulajdonképpen el fogunk jutni oda, hogy a hitel pedig megtakarítás.
Feb 06, 2018 08:03:56
Hiénaverő
(
x17)
Feb 06, 2018 08:04:54
x17)
És még csak 6.-a van. Ez shiker!
Hiénaverő
(
x17)
Feb 06, 2018 08:05:29
x17)
A hitel ingyenpénz. Nem tervezi visszafizetni, behajtani úgyse tudják rajta, így kvázi ajándék.
vastaps
Feb 06, 2018 08:13:02
A penz nem letezik. Ezt sem szabad elfeledni. Ami meg nincs azzal sem elszamolni sem vissza fizetni nem kell.
Bar elkolteni nagyon szereti sodesz...de az mas. Ezen nem szabad fenakadni.
Ha mar itt tartunk. 7 eves a faptop. Mennsi a faplep? Szerintem megint jo uzletet csinaltal fasznyak. Gombhoz veszed a kabatot.
Feb 06, 2018 08:13:02
sodika
Feb 06, 2018 08:16:43
Ismerem magam annyira, hogy tudjam, hogy ezt egyszer ki kellett próbálnom, hogy ne folyton ezen járjon az eszem, és hogy tudjam, hogy unalmas hülyeség.
Másrészt ha az okosórától végre megjön a motivációm az edzéshez, akkor az is megéri, mert azért a rendszeres mozgás ad egy általános jó közérzetet az embernek, hogy utána még az utcán sétálva is jobban érezd magad a bőrödben, ez tehát, hogy a grafikonok kedvéért ugyan, de edzek, hasznos tud lenni. Meg jó vlogtéma lesz a fejlődésem is.
Na meló, csá.
Feb 06, 2018 08:16:43
vastaps
Feb 06, 2018 08:27:25
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Meg a lónak a faszát.
Tehát a szex unalmas hülyeség a sodesznak. Ebből látszik, hogy még sose volt benne részed. Legalább ekkora baromságokat ne írjál már le. Vagy lehet tényleg nem a hajléktalan csöves kosztümödben, büdösen kell ilyen helyre elmenni. Erről mit gondolsz fasznyak?
Grafikonok miat edzeni? Adunk egy tanszéki számlaszámot baszod és ha nem mész el edzeni akkor oda pengeted az 5 eurót aztán csinálunk is neked még grafikont is. A befolyt összegből Broni prof. meg elkezdi felpimpelni a ducatot vagy veszünk még egyet és akkor majd ducato flotta fog érted menni. Mert kurva isten hogy az első alkalom után soha többet nem mész se edzeni, se grafikonokat nem fogsz nézegetni.
Vettesd magad gyámság alá!
És kurvára tedd ki a kódot amit beígértél.
Feb 06, 2018 08:27:25
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Feb 06, 2018 08:37:52
x4)
A gjafikonban tevedsz, ez az egyetlen, ami a sodit ra tudja venni barmire, az autizmusa.
Persze csak amig nem szakad meg a lanc aaron cute miatt, mert akkor megint hetfot kell varni, ami elsejere esik.
Persze csak amig nem szakad meg a lanc aaron cute miatt, mert akkor megint hetfot kell varni, ami elsejere esik.
vastaps
Feb 06, 2018 08:39:59
Üveg vissza váltós flokk!
Feb 06, 2018 08:39:59
vastaps
Feb 06, 2018 08:57:00
Sodesz külön köszi, hogy a többen kérték rovatba bekerült a 4K. Csak az a baj, hogy megint kurvára hülye vagy. Az, hogy te igénytelen szar voltál és nem voltál hajlandó új kamerát venni évekig nem azt jelenti hogy más sem. Tényleg azt írták az újságban? Huhh, lehet erről nem szóltak 2016 vége óta 2017-ben folyamatosan 4K-ban videót készítő youtubosoknek. Te nagyon hülye.
Egyébként meg nagyon nagy gz az újabb múzeumban unatkozásra, jó volt nézni, hogy még a kibaszott régi árkád játékokhoz is hülye vagy. De tudom tudom, nem tanították meg az egyetemen.
Vr-teszt is nagoyn tetszet, sok mindent megtudtam a játékról föleg amikor azt lehetett nézni, hogy te hogy ugrálsz a csöves-outfitedben.
Az egyedüli értékelhető tartalom valóban az volt amikor vissza vitted az üvegeket...
Ja igen megint sehol a sincs a sörike teszt és sehol sincs a február 1-től induló wolf végigjátszás.
A rajztáblás kontentet külön kiemelném még. Ezt valóban nem letehet volna paintben megcsinálni, ehhez kellet a 200 eurós faptábla.
Egyébként meg nagyon nagy gz az újabb múzeumban unatkozásra, jó volt nézni, hogy még a kibaszott régi árkád játékokhoz is hülye vagy. De tudom tudom, nem tanították meg az egyetemen.
Vr-teszt is nagoyn tetszet, sok mindent megtudtam a játékról föleg amikor azt lehetett nézni, hogy te hogy ugrálsz a csöves-outfitedben.
Az egyedüli értékelhető tartalom valóban az volt amikor vissza vitted az üvegeket...
Ja igen megint sehol a sincs a sörike teszt és sehol sincs a február 1-től induló wolf végigjátszás.
A rajztáblás kontentet külön kiemelném még. Ezt valóban nem letehet volna paintben megcsinálni, ehhez kellet a 200 eurós faptábla.
Feb 06, 2018 08:57:00
Sodilegnagyobbrajongoja
Feb 06, 2018 09:02:27
Fenéket fogsz te edzeni járni, egyszerűen túl lusta vagy hozzá.
Feb 06, 2018 09:02:27
még éltet a remény
Feb 06, 2018 09:08:19
nemi betegségeket
Feb 06, 2018 09:08:19
Sodilegnagyobbrajongoja
Feb 06, 2018 09:08:25
Ismerem magam annyira, hogy tudjam, hogy ezt egyszer ki kellett próbálnom, hogy ne folyton ezen járjon az eszem, és hogy tudjam, hogy unalmas hülyeség..
Egyszer ki kellett próbálnod, ezért elmentél kétszer.
Az meg külön vicces, hogy saját bevallásod szerint folyton ezen jár az eszed.
Feb 06, 2018 09:08:25
még éltet a remény
Feb 06, 2018 09:10:18
Matolcsy apja büszke lesz az unortodox, sneci féle közgazdaságtanra.
Feb 06, 2018 09:10:18
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Feb 06, 2018 09:12:23
x4)
Ne szidjatok sodit a rajz minosege miatt: a sok sortol sajat bevallasa szerint is felig petyhudt allapotban van a penisze, puha ecsettel pedig nem lehet konturos vonalakat huzni... Ne kelljen mar evidenciakat matyarazni...
még éltet a remény
Feb 06, 2018 09:13:38
Nem érted. Méri az úszást. Innentől már megéri.
Eddig azért nem akartam ilyet venni, mert én az edzés közel felében úszok, innentől szart sem ér, ha csak a többit méri.
De mostantól egzakt grafikon lesz az úszásról is.
Én nem szubjektív lesz, hogy teljesítettem-e a napi kvótát, hanem pontos érték.
Így már megéri edzeni.
Eddig azért nem akartam ilyet venni, mert én az edzés közel felében úszok, innentől szart sem ér, ha csak a többit méri.
De mostantól egzakt grafikon lesz az úszásról is.
Én nem szubjektív lesz, hogy teljesítettem-e a napi kvótát, hanem pontos érték.
Így már megéri edzeni.
ezt a kütyüt is felavattad már, mi?
Amikor pedig rájössz,hogy a faszverésed is komoly kalóriaégetés és erőfeszítés a girhes testednek, megspórolod az uszibelépőt. Bár ott meg nézhetsz fiatal fiúkat a zuhanyzóban és mutogathatod a pitont, szóval lehet,hogy lesz itt még uszibelépő is.
Feb 06, 2018 09:13:38
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Feb 06, 2018 09:15:56
x4)
Tenyleg egy esti flokkvagas helyetti aaron cute maraton hany uszashossznak felel meg?
Schwezoff Dávid
Feb 06, 2018 09:20:15
Tenyleg egy esti flokkvagas helyetti aaron cute maraton hany uszashossznak felel meg?
Váltott karral?
Mert különben aszimmetrikus lesz a sodi izomzata!
Feb 06, 2018 09:20:15
picsafüst
Feb 06, 2018 09:22:05
van létjososulsága az okosórának, ez a pro modell már tudja számolni hányat ránt a pitonon
Feb 06, 2018 09:22:05
vastaps
Feb 06, 2018 09:22:54
Erről is lesz grafikony.
Feb 06, 2018 09:22:54
Schwezoff Dávid
Feb 06, 2018 09:23:38
van létjososulsága az okosórának, ez a pro modell már tudja számolni hányat ránt a pitonon
Nem biztos, hogy elég tartós az akksija hozzá, hahó! Kell venni egy pótakksit, ami tisztán spórolás!
Feb 06, 2018 09:23:38
-
Feb 06, 2018 09:28:27
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Kipróbálni? Dehát már voltál swingerben, kipróbáltad már.
Feb 06, 2018 09:28:27
-
Feb 06, 2018 09:30:32
Sneci te mestere vagy az autista magyarázatok gyártásának, főleg ha pénzköltésről van szó. Azt próbálod palástolni, hogy nincs önuralmad.
Feb 06, 2018 09:30:32
vastaps
Feb 06, 2018 09:32:26
Ééés már megint ott tartunk, hogy meglenne az új erőmű amin nem 2 napig tartana a renderelés mint a faptopon. De az nem kell természetesen. Ha kihúzza a még 3 évig a faptop akkor az árát elosztva az évekkel vagy a napokkal nagyon jó árérték alakul ki ami igazolja, hogy milyen jó vétel volt.
Ja és sodesz ha a Google-ba beírod hogy sodi velvet akkor ez jön ki:
Ja és sodesz ha a Google-ba beírod hogy sodi velvet akkor ez jön ki:
Feb 06, 2018 09:32:26
picsafüst
Feb 06, 2018 09:41:32
annyira hülyének néz mindenkit, hogy lekamerázza, h valamit beírt a gugliba és mutatja az első találatot. balfasz.
Zserynek is úgy magyarázta el, h hol talál WU-t, mint egy fogytékos csimpánznak.
vagy csak magából indul ki és neki is ilyen nyelvtanilag (is) pontos leírást kéne kapnia mindenről?
most, h ezt leírtam beugrott, hogy igen b+ ez erre vár, mikor szólnak neki, h takarítsa ki az odúját, meg kap egy feladatot a melóhelyen. FOGYATÉK.
apropó meló. gyanúsan nem válaszol, szerintem ott is fejlemények vannak...
Zserynek is úgy magyarázta el, h hol talál WU-t, mint egy fogytékos csimpánznak.
vagy csak magából indul ki és neki is ilyen nyelvtanilag (is) pontos leírást kéne kapnia mindenről?
most, h ezt leírtam beugrott, hogy igen b+ ez erre vár, mikor szólnak neki, h takarítsa ki az odúját, meg kap egy feladatot a melóhelyen. FOGYATÉK.
Feb 06, 2018 09:41:32
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Feb 06, 2018 09:44:02
x4)
annyira hülyének néz mindenkit, hogy lekamerázza, h valamit beírt a gugliba és mutatja az első találatot. balfasz.
biztos ido előtt megkapta a fizuemeles t *pr Zserynek is úgy magyarázta el, h hol talál WU-t, mint egy fogytékos csimpánznak.
-
Feb 06, 2018 09:49:57
www.quora.com/profile/Efrajim-Canuck
Efrajim nagyon eltűnt. Ugye nem kapta el a kanadai bevándorlási hatóság?
Feb 06, 2018 09:49:57
Szerencsejáték Zrt.
Feb 06, 2018 09:57:37
Esemény:
- Pénteken pontban 4-kor új epizód
Oddsok:
- Igen 500.00
- Nem 1.01
Oddsok:
- Igen 500.00
- Nem 1.01
Feb 06, 2018 09:57:37
-
Feb 06, 2018 09:59:19
Esemény:
Oddsok:
- Igen 500.00
- Nem 1.01
Oddsok:
- Igen 500.00
- Nem 1.01
Tajgefos hergelés?
Feb 06, 2018 09:59:19
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Feb 06, 2018 10:00:42
x4)
en csak kisboros neveben jelentettem a haziallatos oldalon, remelem kapcsolatba leptek a bevandorlasiakkal Efrajim nagyon eltűnt. Ugye nem kapta el a kanadai bevándorlási hatóság?
alpaka nagyi
Feb 06, 2018 10:05:11
Facebookon a TK oldalon aktív, valahonnan úgy értesült, hogy egyben kerül fel a szakértős és a tárgyalós videó.
Efrajim Canuck Szerintem egybe fogják venni az egészet a köv videóban. A tárgyalást meg a szakértőt.
7 órája
Feb 06, 2018 10:05:11
Tajgi kókadt fasza
Feb 06, 2018 10:09:37
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Zsodi, te színegyedül elmentél egy swingerklubba? Tisztában vagy azzal, hogy ott kifejezetten utálják az egyedül érkező pasikat? Az egyedül érkező csajok azok tök okésak meg a párok is, de a pasikat kinézik. Mi a faszra számítottál te gyépés?
Amúgy én is osztom, hogy nem egyedül volt, hanem a magyar "megrendelővel" mentek le, aki valószínűleg ugyanolyan kaffogó buzi, mint Fifi.
Feb 06, 2018 10:09:37
vastaps
Feb 06, 2018 10:22:31
Következő yt epizódnak mi lesz a címe?
"Swinger klubban voltam - senki nem akarta kiverni a faszom"
Rá egy héttel meg jön a "Végre kiverték a maszírózónénik!"
Te nagyon hülye. Aztán majd az is ki lesz kockázva? Betegállatja
Feb 06, 2018 10:22:31
-
Feb 06, 2018 10:23:24
Elmentél Fórizzsal swingelni? Hogy fogadták a 30 centis fekete faszú travit? Ott is megütött embereket? Volt bondage meg torture is? Pisiszex? Két srác, egy csaj? Csépelted a pitont a klaffogó herék látványára? Izgató volt férfi segglyukakat nézegetni? Fantáziádban bele is nyelveztél? Sodi!!!! Most felizultál? Fogsz még visszamenni "uncsizni"???
Pfuj!
Feb 06, 2018 10:23:24
-
Feb 06, 2018 10:25:29
Következő yt epizódnak mi lesz a címe?
Ezt most valamiért úgy olvastam, hogy "Végre kiverték a takarítónénik"
Tényleg Sodi!
Ez olyan álarcos buli volt, vagy nézték, hogy miként jutott be a jávorszarvas és mit bőgeti a pitont?
Milyen a granny pina? jobb a dőlésszög? Ujjaztak meg? Fisting? Nyam-nyam kuki?
Itt mesélhetsz, tudjuk, hogy a valóság sokkal durvább és mindig hazudsz!
Feb 06, 2018 10:25:29
-
Feb 06, 2018 10:32:45
Ennyi pénzből itt Berlinben háromszor kiverték volna a farkamat erotikus masszázs fénypontjaként, amin nem voltam ugyan még soha, de most nagyjából ezt az értékes pocsékoltam el a haláli unalomra, csak összehasonlításképp.
Ugy atlagosan mennyit foglalkozol ezzel egy nap? Csak mert ugy nez ki, eleg alaposan tisztaban vagy az arakkal, egymashoz viszonyitott aranyokkal, stb.
Van ilyen fule is az excelnek?
Feb 06, 2018 10:32:45
vastaps
Feb 06, 2018 10:39:17
Ha a munka vegzesrol van perc meg ms alapu kimutat tuti van a recskazasrol is.
Feb 06, 2018 10:39:17
stressznélküli nyugi
Feb 06, 2018 10:53:47
Én ezt már nem bírom, reseteltem! Swinger klub, ahol még a vénasszonyok sem hajlandóak kúrni a púpos gnómmal, ráadásul két alkalommal is, okosóra úszáshoz Endrének a butatelefonja mellé, mindez durván 1000 eurós spórolás. Gyagyás, mondd, hogy csak nekünk produkálod magad itt és ezekből semmi sem igaz!
Feb 06, 2018 10:53:47
-
Feb 06, 2018 11:01:09
Én ezt már nem bírom, reseteltem! Swinger klub, ahol még a vénasszonyok sem hajlandóak kúrni a púpos gnómmal, ráadásul két alkalommal is, okosóra úszáshoz Endrének a butatelefonja mellé, mindez durván 1000 eurós spórolás. Gyagyás, mondd, hogy csak nekünk produkálod magad itt és ezekből semmi sem igaz!
Eleinte nekem az volt érthetetlen, hogy maga is elismerte, hogy szüksége van gépre, de mégse vett. Csak az okosóra + swinger + meccsjegy + rajztábla kombó árából kijött volna egy gép, amivel villámgyorsan renderelhetne, de nem.
Szerintem azért nem akar gépet, mert ő a vásárlással kizárólag felvágni akar. Ezért nem simán egy rajz van a flokkjában, hanem egy félperces betét arról, hogy ő 200 euróért vett rajztáblát. Okosóra dettó. A géppel viszont nem tudna felvágni, az mindenkinek van, az egy használati tárgy, azt nem azért venné, mert megteheti, hanem azért, mert szüksége van rá. Az meg milyen már... kivéve persze, ha 2500 euróért venne csillogó ledes faszomot, de arra meg nincs pénze.
Feb 06, 2018 11:01:09
etebev
Feb 06, 2018 11:01:52
Én senki vagyok. A Tanszék a minden!
Ki más tudmá elmodani magáról, hogy 28 etyemi félév (hivhatjuk szemESZTERnek is...) alatt egy komplett tudományágat GRÜNdolt össze?!,??!!!
Ki más tudmá elmodani magáról, hogy 28 etyemi félév (hivhatjuk szemESZTERnek is...) alatt egy komplett tudományágat GRÜNdolt össze?!,??!!!
Feb 06, 2018 11:01:52
etebev
Feb 06, 2018 11:05:21
Broni professzor pedig egy min. 160-as IQ-jú megnemértett. Látszik a tudatmódosításaiból is......
Ez a zene, kecik
Hungarian blues
Ez a zene, kecik
Hungarian blues
Feb 06, 2018 11:05:21
etebev
Feb 06, 2018 11:07:20
Bocs a pátyi grammatikáért(c)!
Feb 06, 2018 11:07:20
-
Feb 06, 2018 11:08:38
Broni professzor pedig egy min. 160-as IQ-jú megnemértett. Látszik a tudatmódosításaiból is......
Ez a zene, kecik
Hungarian blues
Ez a zene, kecik
Hungarian blues
Ebetev!
Mit szólsz keresztény-jobboldaliként Endre eltévelyedéseiről?
Nálad is függőséget okozott a snecológia?
Feb 06, 2018 11:08:38
-
Feb 06, 2018 11:10:56
Illetve mit szólsz a tolvajkéregető kanadai kirándulásához? Komolyan érdekelne.
Elfuthatsz, de el nem bújhatsz
Elfuthatsz, de el nem bújhatsz
Feb 06, 2018 11:10:56
etebev
Feb 06, 2018 11:14:55
Mit szóljak? Az ember szar mellett születik. Szarból van mind. Csak a parfüm változik mindig.
Végsősoron, mi, egy szarszagú szaron röhögő dezodorált szarok vagyunk.
....
....
Feb 06, 2018 11:14:55
etebev
Feb 06, 2018 11:17:11
Kanada nekem is szimpatikus. Szívesrn lennék kanadai. Meg ott még rokon is van. Megélnék.
Feb 06, 2018 11:17:11
Schwezoff David
Feb 06, 2018 11:28:30
Üveg vissza váltós flokk!
minden nap 2x kissé uncsi lenne
Feb 06, 2018 11:28:30
Mortal Danger
Feb 06, 2018 11:33:17
Kanada nekem is szimpatikus. Szívesrn lennék kanadai. Meg ott még rokon is van. Megélnék.
Tamás (ha tényleg te vagy) mit szólsz ahhoz, hogy ide csak 444-es zsidók írnak, akiki ugye kicsináltak téged. Itt mégis közös platformon vagy velünk .vagy mindent a tudományért?
Feb 06, 2018 11:33:17
vastaps
Feb 06, 2018 11:39:14
Sodesznek egyszeruen nincs igenye lecserelni a faptopot. 1000euros dron is elobb lesz mint egy alsokategorias szar de uj(abb) laptop.
Plusz 52 het 52 vr teszt jatekonkent x euro...osszesen ki se merem szamolni.
Meg most meg se tudom neznk hogy mennyi egy ilyen game.
De a lenyeg abbol mar szhazazhazalek hogy valami dualgpus maxos procis kurva sok rammos csodat lehetne venni. Csak a vr teszt jatekok arabol. Talan a felebol is.
Fasz a dersodi mert ilyrn der a dersodi. Ugye Enydre?
Plusz 52 het 52 vr teszt jatekonkent x euro...osszesen ki se merem szamolni.
Meg most meg se tudom neznk hogy mennyi egy ilyen game.
De a lenyeg abbol mar szhazazhazalek hogy valami dualgpus maxos procis kurva sok rammos csodat lehetne venni. Csak a vr teszt jatekok arabol. Talan a felebol is.
Fasz a dersodi mert ilyrn der a dersodi. Ugye Enydre?
Feb 06, 2018 11:39:14
álbroni
Feb 06, 2018 11:43:19
Mit szóljak? Az ember szar mellett születik. Szarból van mind. Csak a parfüm változik mindig.
....
....
barbi!!! oooooaaaaarghhh
Feb 06, 2018 11:43:19
stressznélküli nyugi
Feb 06, 2018 11:45:15
444.hu/2018/02/06/berlinben-prostitualtakat-futtato-magyar-ferfiak-ellen-emeltek-vadat
Gyagyás, lehet, hogy elmarad a páros faszveretés is!
Gyagyás, lehet, hogy elmarad a páros faszveretés is!
Feb 06, 2018 11:45:15
stressznélküli nyugi
Feb 06, 2018 11:52:44
Endre, nem akarsz bejelentkezni a rekordernek a legtöbb wolfenstein láblövés kategóriában? Vagy nfs szalagkorlát csiszolás?
444.hu/2018/02/06/ket-legendas-gamerrol-is-kiderult-hogy-csalassal-allitott-fel-lehetetlen-vilagrekordokat
444.hu/2018/02/06/ket-legendas-gamerrol-is-kiderult-hogy-csalassal-allitott-fel-lehetetlen-vilagrekordokat
Feb 06, 2018 11:52:44
textilmentes piton
Feb 06, 2018 11:56:22
a keresztény konzervatív hazafi, aki swingerklubba jár. Ennél durvábbat hollywoodban sem tudnak kitalálni. És főszabály szerint az igazság mindig durvább, mint amit mi el merünk képzelni, úgyhogy majdnem biztos, hogy buzulni ment a langymeleg gnóm.
Feb 06, 2018 11:56:22
etebev
Feb 06, 2018 12:00:33
Nem Tamásnak hívnak, de én vagyok. Mit kellene szólnom? Zsidó vagyok, ám nem cionista. És ha nekem nem hiszel, keresd meg Jerushálemben az ultra-ortodox zsidó közösséget, és kérdezd meg a Rabbit, hogy Ők vajon törvényesnek tekintik-e Izráél államát.
Feb 06, 2018 12:00:33
Radírpók
Feb 06, 2018 12:02:15
* alig tudja már visszatartani magát *
Feb 06, 2018 12:02:15
etebev
Feb 06, 2018 12:02:36
Broni, egy teljes tégely Donalgin vagy öt sörre...
Te jössz!
Ooooaaarrrrhhhh!:)
Te jössz!
Ooooaaarrrrhhhh!:)
Feb 06, 2018 12:02:36
textilmentes piton
Feb 06, 2018 12:03:08
Endre, én egy liberális nyugatos zsidó vagyok, az a fajta, aki a hazafiak szerint minimum állatokkal szexel és gyerekeket áldoz, hogy legyen vér a pászkába. Voltam hármasban többször is, két csajos meg két pasis felállásban is. De a swingerklubot nem merném bevállalni, mert az még az én szabados erkölcseim szerint is túl durva. Hogy a picsába lehet, hogy egy olyan ember, aki anno megtisztulást hirdetett ilyen helyekre jár??? te utolsó perverz szar :D
Feb 06, 2018 12:03:08
schodika
Feb 06, 2018 12:09:44
Ha a munka vegzesrol van perc meg ms alapu kimutat tuti van a recskazasrol is.
Jó, ha ennyire tudni akarjátok, akkor elárulhatom, hogy van róla excel. Mennyiségre, állagra és ízre külön értekelve, grafikonon tudom követni ha valamilyen szempontbó romlana a minőség . Na bumm!
Most viszont megyek kajálni, na csá!
Na meló, csá.
Feb 06, 2018 12:09:44
-
Feb 06, 2018 12:11:58
* alig tudja már visszatartani magát *
ne hezitálj, radírozz!
Feb 06, 2018 12:11:58
etebev
Feb 06, 2018 12:12:40
Endre, én egy liberális nyugatos zsidó vagyok, az a fajta, aki a hazafiak szerint minimum állatokkal szexel és gyerekeket áldoz, hogy legyen vér a pászkába. Voltam hármasban többször is, két csajos meg két pasis felállásban is. De a swingerklubot nem merném bevállalni, mert az még az én szabados erkölcseim szerint is túl durva. Hogy a picsába lehet, hogy egy olyan ember, aki anno megtisztulást hirdetett ilyen helyekre jár??? te utolsó perverz szar :D
Nem tudod, miről maradtál le.
Én speciel nem sokszor voltam hármasban (akkor is pénzért! *köp*), de van annak egy diszkrét bája, hogy "átlógatva a likon" megszexualizálsz egy nedves puncit. Only for pleasure. Csak a Baath-ásért magáért. Rendben, dehumanizált. De jó ;)
Feb 06, 2018 12:12:40
-
Feb 06, 2018 12:19:56
Feb 06, 2018 12:19:56
Efrajim nemkanadábólám
Feb 06, 2018 12:51:58
Ez az Edit valami kampósorrú zsidó trollpicsa! De majd megvédem magam ellene az acélbetétes martensszel, hülyebíró!
Feb 06, 2018 12:51:58
vastaps
Feb 06, 2018 13:08:02
Jut eszembe púpos!
Anyádnak mit vettél karácsonyra? Egy kg narancsot?
És apádnak? Te hálátlan szar!
Magadra nem sajnálod költeni a pénzt, de nekik nem segítesz mi?!
Bezzeg régen jó volt minden forint meg, hogy minden szart megvettek neked.
Tudom, hogy itt lurkolsz válaszolj te fasznyak!
Feb 06, 2018 13:08:02
ZGYGY
Feb 06, 2018 13:20:47
VBT!
NE KELLJEN MEGINT TELEFONÁLNOM!
[img src=https://forum.sodika.org/sodi-images/e94fa9e8279b7a9bb9fa593853ebe8ff.jpg]
[img src=https://forum.sodika.org/sodi-images/e94fa9e8279b7a9bb9fa593853ebe8ff.jpg]
Feb 06, 2018 13:20:47
pocokarcú fiú
Feb 06, 2018 13:29:38
VBT!
sztem ez nem ő volt
Feb 06, 2018 13:29:38
KEF
Feb 06, 2018 13:48:35
Ez a zgygy elég gyagya rövidítés!
Feb 06, 2018 13:48:35
Brian
Feb 06, 2018 13:48:59
cvigány lesz ez, nem vbt
Feb 06, 2018 13:48:59
Napi kvíz
Feb 06, 2018 13:49:07
Melyik Sodi az igazi Sodi?
Feb 06, 2018 13:49:07
-
Feb 06, 2018 13:54:19
Hát, biztos nem a kettes, azon emberi fejformája van :D
Feb 06, 2018 13:54:19
FLOKK!!!
Feb 06, 2018 14:00:36
Feb 06, 2018 14:00:36
vastaps
Feb 06, 2018 14:04:52
Azért remélem, hogy az okosóra a faszverős grafikonokon kívül rendesen fogja mutatni azt is hogy mennyi idő van a péntek délutáni flokkig, mert a folyamatos késére már kurvára nem vagyunk vevőek sodesz!
Feb 06, 2018 14:04:52
Schwezoff David
Feb 06, 2018 14:04:56
egyikse, már nincs ennyi haj a veknin!
Feb 06, 2018 14:04:56
-
Feb 06, 2018 14:05:47
Warning ID: 10T error detected:
Nézz flokkot a youtubeon, ne itt cirkuszolj. Vedd a fáradtságot és olvasd vissza a threadet a legutóbbi képbeszúrásod óta és meg fogod találni a flokk linkjét. De ha ez nem menne, akkor húzzál fel a Jewtube-ra és ird be a keresőbe, hogy "Sodi vlog" és ki fogja adni.
Feb 06, 2018 14:05:47
-
Feb 06, 2018 14:06:24
Jut eszembe púpos!
Feb 06, 2018 14:06:24
-
Feb 06, 2018 14:09:32
valaki elő tudná keresni a freeblogon, hogy mit írt akkor a sodi a swingerről, hogy miért ment oda keresztény hazafiként? nekem úgy rémlik, az volt az indok, hogy megnézte, milyen helyekre jár az ellenség. ehhez képest most kétszer is elment két egymást követő napon. vicces lenne olvasni a hazudozását.
Feb 06, 2018 14:09:32
vastaps
Feb 06, 2018 14:12:01
valaki elő tudná keresni a freeblogon, hogy mit írt akkor a sodi a swingerről, hogy miért ment oda keresztény hazafiként? nekem úgy rémlik, az volt az indok, hogy megnézte, milyen helyekre jár az ellenség. ehhez képest most kétszer is elment két egymást követő napon. vicces lenne olvasni a hazudozását.
""Szerző: SoDI, beküldte: Winstrol (2010-06-01 12:19) forrás link (0) Életemben egyetlen egyszer néztem be egy swinger klubba, kapva az alkalmon, hogy elhívott oda egy csaj, mert amúgy is kíváncsi voltam rá, hogy milyen belülről egy ilyen hely. (Én is kíváncsi voltam, és ő is – nosza hát!)
...
Kb. fél-háromnegyed óra után úgy döntöttünk a csajjal, hogy eszünk valamit az asztaloknál (ha már befizettük a belépőt, tömjük tele magunkat kihasználva a jegyben benne lévő korlátlan kaja -és piafogyasztást) , és utána húzzunk el a rákba, mert nála otthon sokkal kellemesebb lesz (sokkal kellemesebb is volt). Éppen ezért soha többé nem megyek ilyen helyre, de egyszer meg lehetett nézni.
Indulás előtt még felmarkoltunk egy nagy adag óvszert, ha már az is ingyen volt. ‘Ha felhasználjuk akkor is jár, ha nem, akkor is’-felkiáltással. Ennyi pénzért még jó, menjenek a francba. :)""
Feb 06, 2018 14:12:01
Sodilegnagyobbrajongoja
Feb 06, 2018 14:15:43
Azt se tudja, él-e még egyáltalán.
Feb 06, 2018 14:15:43
66 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™