Ezt meg kene zenesiteni...
Mivel vagod ossze?
[img src=http://sodipedia.sodika.org/images/7/72/Screen_Shot_2011-11-04_at_11.08.22_PM.jpg]
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Fákk faszparaszt! Where is my polájsz...MARZIPAN!
Ez sima Premiere Pro, de megy AE is, majd valami ilyesmit gondoltam:
coub.com/view/1245nk
Gyűjtögetem ezeket, míg jön valami olyasmi sláger, mint tavaly a Despacito, aminek a hullámait meglovagolva el lehet érni 1-2 millió nézőt :)
Idén lenne 17 éves a gyereked, ha nem masztypartiban gondolkodsz. Jövőre érettségi, aztán etyetem. Oh, wait!
Nagy sodira is alig alig nem hogy kisSodira nincs felkészülve ez a világ.
mifan - marfan: same shit
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
OK, Sir Broni!
Your mother will find me behind the LIDL at Pécs...I drive a Tesla, of course!
Hogy nem is húzta le pénzzel, mert amit közösen használnak most azt valójában az övé.
Ez a legfőbb sodesz hazugság herrschreckről.
ok.
az okosórát használják közösen vagy a swingerbelépőt?
Igen, azt mondta neki Srekk, hogy a nyugdíj elérése után visszamegy Venezuelába.
És Wedekindstraße 22, 10243 Berlin a cím, ugye?
Házszámban nem vagyok biztos, a többi stimmel
saját bevallása szerint ordított, bömbölt,szipogott.
összeomlott a vadászbika...
Visszakerestem, igen, ez a cím lett ide bedobva anno.

Felkérdezés nem volt, mivel németül nem tudok ráadásul kurva hideg volt meg eléggé siettem. Így is majdnem kimaradt egy strigu, amiért a forró punci helyett inkább egy púpos buzi után mentem leskelődni. Tyerintyem ez értyhető.
Eredetileg terveztem volna meglepit is hagyni a gnómnak, de sajnos semmi időm nem volt ezzel foglalkozni, az elmúlt hetekben a fórumot se nagyon tudtam követni.
Szép munka, zsidó!
Kezdődhet a tényfeltárás! Munkára trollok!
Mennyi csengő. Bárcsak valami venezuellai bevándorlónál lakna, akinek a nevét kilóméterről ki lehet szúrni a sok Halle es Gutsche közt... OH WAIT!
vagy jimenez otto cerrea
A lánya ott él, és nyugdíj után ő is oda akar költözni. Én sajnos nem hallottam a saját fülemmel, de gondolom valamelyik streamben kotyogta el a gyagyás.
Hang alapján nem lehet nehéz kiszúrni shrekket.
Sodi új albérletet keres. Igaz még beta verzió, de hamarosan jön a teljes
A festett venezuelai néger az a hamburgi főberlő volt.
Ez a legyes Schreck mami valami pedáns Berliner Oma lesz, nem migri.
Nem, a venezuelai az a Sreck. A négerről bővebben nem beszélt Schodika.
francia néger volt úgy emlékszem
sodi seggébe van a vezeték.
Én is
Azért én a különböző testrészekre helyezhető gopro tartót kidobnám....
ha barmelyiknek van facebookja, lakasfotokkal, akkor eleg hamar.
Őt felhívja egy németes troll, hogy melyik lakásban lakik a rühes sodimigri?
Biztos?
forum.sodika.org/index.php?page=comments&pageNo=4514
kisborost pofán baszom Apr 07, 2017 22:56:53
"A nyugat haldoklik, ezek a végórák, és ezzel kivételesen még a főbérlője is egyetért, aki csak 3 évig akar maradni, ameddig eléri a nyugdíjkorhatárt, aztán visszamegy Venezuelába német nyugdíjból dőzsölni."
Tavaly áprilisban már Berlinben volt?
- Ja hallo, Kovács ist mein Name, ich möchte mit Herrn Kiss sprechen...
Version A:
- Sorry, dann habe ich mich verwählt, auf Wiederhören!
Version B:
- Könnten Sie ihn zum Apparat holen? PÚPI, A KURVA ANYÁD!!!
Milyen volt a steak?
olvass vissza, nagy baj van.
Nem kérdeztek rá, hogy miért nem csináltál még mindig semmit?
így most van három óra túlórám, ennyivel korábban fogok tudni párszor korábban eljönni.
Látod, máris van 3 extra órád. Felhasználhatod pl. új albérlet kereséséhez xD
Dehogy van baj, a csengők mind a szomszéd tulajdoni lapján vannak :))
Senkit sem érdekel a faszságod, Púpos. Takarodj a színpadról, most tanszéki tényfeltáró munka van, csak zavarsz.
Mert most három napig nem is láttam az arcát a vezető fejlesztőnek, oszt nem volt kit lerohannom azzal, hogy jaj, faszán átnéztem már a kódot, adj már valamit.
Mert írta ugyan valamelyik barom közületek, hogy kérdezzem meg a többieket, be tudok-e segíteni valamibe, de ezt mégis hogyan gondoljátok? Üljek oda a gépéhez, ahol be van állítva rendesen a fejlesztői környezet úgy, hogy a tesztek is lefutnak rendesen (ami ugye normális helyen a commitolás előfeltétele). Mert az új projektnél még mindig nem tartok teljesen ott.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Olyanról még nem hallottam, hogy valaki a Föld segglyukát, Venezuelát válassza
Van ott egy csaj, akivel élt már ott két évet, hozzá menne vissza, amikor eléri a nyugdíjkorhatárt. Néha Skype-ol vele nagyon nyögvenyelős spanyollal, ami nem csak az én németemnél, de még az angolomnál is szarabb spanyol, de elvannak még így távkapcsolatban is. :)
Olyanról még nem hallottam, hogy valaki a Föld segglyukát, Venezuelát válassza, de aki hajlandó Endrét albérlőnek befogadni és megtűrni, az valószínűleg maga sem teljesen komplett.
Vagy valami olyan szélbalos barom, aki szerint a valódi szocializmus minden világok legjobbika. Lehet, hogy nem örülne, ha megtudná, hogy kit rejt a kisszoba.
Köszönjük, tehát német
A csomagjaid előkészítésével talán jobban járnál ;)
az sem igaz amit kerdez a gyagyås!
Persze, hogy elvannak, mert a nő a venéz nyomornegyedből már alig várja, hogy hozzáköltözzön a számára mesés gazdagságot megtestesítő német kisnyugdíjas, aki majd eltartja őt és fél családját.
Igazi szerelem.
2014-ben is nulla gond volt az első két helyen, ahol németektől bérteltem kérót, és a görög csajjal lett a gond.
Hamburgban sem volt gond a német csajjal, akinek a lakását két hónapig béreltem, csak az afrikaival lett gond.
Büdös életben nem állok én itt többé szóval senkivel, aki nem echte témet. Semmi más szarral, még magyarral sem (az Andi után a helyi magyarok irányában is kurva erős előítéleteim vannak).
Nyilván terel, érdemes az egész névsorra keresni
Na most mész el a jó büdös kurva anyádba. Megmondtam, hogy invesztálod azt a fél napot, míg beállítottál mindent, aztán kérsz tőlük feladatot, akár egy trouble ticket formájában (debuggolásból sokat lehet tanulni egy adott rendszerről).
Erre te itt gyártod a kibaszott autista kifogásaidat, meg fogod érdemelni ha kibasznak.
És még egyszer a kurva anyád, amiért azokat barmozod, akik tanácsokkal segítenek, hogy a szaros segged ne kerüljön lapátra! Te hálátlan geci!
-
Feb 07, 2018 13:17:16
Na, hát sziasztok!
coub.com/view/131wxr
coub.com/view/131wxr
Mivel vagod ossze?
Feb 07, 2018 13:17:16
-
Feb 07, 2018 13:23:47
szegény rolinda, szegény kisukrán, korán örültetek!
444.hu/2018/02/07/jogeros-felmentes-a-torvenyszek-leirta-azt-a-szot-hogy-szartartaly#
444.hu/2018/02/07/jogeros-felmentes-a-torvenyszek-leirta-azt-a-szot-hogy-szartartaly#
Feb 07, 2018 13:23:47
Sodivilága
Feb 07, 2018 13:30:09
Zsidók, le kéne dokumentálni az évadokat, hátha el tudjuk adni a Nexflixnek.
Ki mire emlékszik évszámmal és mellékszereplővel az elmúlt 15 évből? 2004, SG vonalon érdemes indulni.
Pld: 2012 Koppányos vonal, alienpöri, kakás rósza...
Ki mire emlékszik évszámmal és mellékszereplővel az elmúlt 15 évből? 2004, SG vonalon érdemes indulni.
Feb 07, 2018 13:30:09
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Feb 07, 2018 13:33:40
x4)
Zsidók, le kéne dokumentálni az évadokat, hátha el tudjuk adni a Nexflixnek.
[img src=http://sodipedia.sodika.org/images/7/72/Screen_Shot_2011-11-04_at_11.08.22_PM.jpg]
Elon Musk
Feb 07, 2018 13:45:08
Kitaláljátok ki ül a space-x teslaban?
egy kanadai zsido indian. De magyarul karomkodik.
Feb 07, 2018 13:45:08
Efrajim nemkanadábólám
Feb 07, 2018 14:04:55
Kitaláljátok ki ül a space-x teslaban?
Fákk faszparaszt! Where is my polájsz...MARZIPAN!
Feb 07, 2018 14:04:55
kisSoDI
Feb 07, 2018 14:06:26
[img src=https://sodipedia.sodika.org/images/7/72/Screen_Shot_2011-11-04_at_11.08.22_PM.jpg]
Idén lenne 17 éves a gyereked, ha nem masztypartiban gondolkodsz. Jövőre érettségi, aztán etyetem. Oh, wait!
Feb 07, 2018 14:06:26
Fb & Coub & Tumblr admin
Feb 07, 2018 14:11:32
Mivel vagod ossze?
Mivel vagod ossze?
Ez sima Premiere Pro, de megy AE is, majd valami ilyesmit gondoltam:
coub.com/view/1245nk
Gyűjtögetem ezeket, míg jön valami olyasmi sláger, mint tavaly a Despacito, aminek a hullámait meglovagolva el lehet érni 1-2 millió nézőt :)
Feb 07, 2018 14:11:32
vastaps
Feb 07, 2018 14:12:38
Nagy sodira is alig alig nem hogy kisSodira nincs felkészülve ez a világ.
Feb 07, 2018 14:12:38
Fb & Coub & Tumblr admin
Feb 07, 2018 14:13:51
Feb 07, 2018 14:13:51
broni
Feb 07, 2018 14:33:07
got morgen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Feb 07, 2018 14:33:07
Miffannn??
Feb 07, 2018 14:35:54
Feb 07, 2018 14:35:54
spionfliege
Feb 07, 2018 14:48:05
Trollz!
Mit is hazudott a gnóm Herr Schreckről? Hogy venezuelai?
Feb 07, 2018 14:48:05
moshe dayan
(
x2)
Feb 07, 2018 14:49:42
x2)
azt hittem a "mifan"? csak trollros túlzás, de nem
mifan - marfan: same shit
Elon Musk
Feb 07, 2018 15:13:13
azértpálesz, xani.odabasz..hp, 50 fkos, meg a serek..hejjj elon musk,szúrasd sodibuzit!!!!!!!!
elon, barbit ved meg nekem léci, anyám leszop!!!!!!!!
elon, barbit ved meg nekem léci, anyám leszop!!!!!!!!
OK, Sir Broni!
Feb 07, 2018 15:13:13
Elon Musk
Feb 07, 2018 15:15:06
Than I will buy a winery from Mr. Orban, and change my name to MusT.
Hey Codreanu, Hej Iron Guard!
Hey Codreanu, Hej Iron Guard!
Feb 07, 2018 15:15:06
vastaps
Feb 07, 2018 15:19:57
Trollz!
Hogy nem is húzta le pénzzel, mert amit közösen használnak most azt valójában az övé.
Feb 07, 2018 15:19:57
broni
Feb 07, 2018 15:29:27
OK, Sir Broni!
ok.
Feb 07, 2018 15:29:27
Brian
Feb 07, 2018 15:32:25
az okosórát használják közösen vagy a swingerbelépőt?
Feb 07, 2018 15:32:25
Kiss Kender Farkas
Feb 07, 2018 15:43:35
Trollz!
Igen, azt mondta neki Srekk, hogy a nyugdíj elérése után visszamegy Venezuelába.
Feb 07, 2018 15:43:35
-
Feb 07, 2018 16:15:51
amikor a sodi azt mondja, hogy úszik, akkor a sodi nagyon pontosan fogalmazó sodi: a sodi milliós adósságban úszó sodi
Feb 07, 2018 16:15:51
-
Feb 07, 2018 16:17:11
és ezzel a Samsung Gear Fit2 PRO is egyetért
Feb 07, 2018 16:17:11
spionfliege
Feb 07, 2018 16:20:37
Feb 07, 2018 16:20:37
Andi
Feb 07, 2018 16:38:40
Endrénél alap a huszonhármas.
Feb 07, 2018 16:38:40
Kiss Kender Farkas
Feb 07, 2018 16:41:32
Feb 07, 2018 16:41:32
vastaps
Feb 07, 2018 16:54:50
Ha lesz felkerdezes legyen video is. NszKsz!
Felkerul majd a vagatlan csatornara legkesobb marcius 15ig
Felkerul majd a vagatlan csatornara legkesobb marcius 15ig
Feb 07, 2018 16:54:50
AutismusMaximus
Feb 07, 2018 17:11:09
Sneci, ha nosztalgiázni akarsz, ne a 3 órás Minda pereket töltögessed fel, lószart se érdekel, a kutya meg nem nézi.
Mesélj inkább a régi dolgokról, ez tényleg érdeklődésre számot tart. Ma már nyugodtan beszélhetsz a Rocskai, Kolosy időszakról, nincs már jelentősége, már meg se tudnak trollkodni vele. De egy csomó érdekességet mesélhetnél.
Nem kell vlog meg semmi ilyen szar, csak itt a fórumon írd meg.
Például ott volt Oma útlevél lefoglalása és a berlini hazamenekítés?
-ki hívta fel Omát az "otthoniak" közül? Jani bácsi vagy Vera néni? Netán Gergő?
-milyen nyelven beszéltek Omával? Németül, angolul?
-mit mondtak neki? Agresszívek, erőszakosak, követelőzőek voltak? Vagy higgadtan, észérvekkel próbálták meggyőzni? Említették Omának hogy fogyatékos vagy?
-ki menekített végül haza? Gergő jött érted kocsival? Vagy telekocsi volt? Ki szervezte, ki fizette ki?
-sírtál a hazautazás közben?
Mesélj inkább a régi dolgokról, ez tényleg érdeklődésre számot tart. Ma már nyugodtan beszélhetsz a Rocskai, Kolosy időszakról, nincs már jelentősége, már meg se tudnak trollkodni vele. De egy csomó érdekességet mesélhetnél.
-ki hívta fel Omát az "otthoniak" közül? Jani bácsi vagy Vera néni? Netán Gergő?
-mit mondtak neki? Agresszívek, erőszakosak, követelőzőek voltak? Vagy higgadtan, észérvekkel próbálták meggyőzni? Említették Omának hogy fogyatékos vagy?
-ki menekített végül haza? Gergő jött érted kocsival? Vagy telekocsi volt? Ki szervezte, ki fizette ki?
Feb 07, 2018 17:11:09
broni
Feb 07, 2018 17:14:05
mehalt páoai joci.
Feb 07, 2018 17:14:05
tigris
Feb 07, 2018 17:14:48
Sneci, ha nosztalgiázni akarsz, ne a 3 órás Minda pereket töltögessed fel, lószart se érdekel, a kutya meg nem nézi.
saját bevallása szerint ordított, bömbölt,szipogott.
összeomlott a vadászbika...
Feb 07, 2018 17:14:48
spionfliege
Feb 07, 2018 17:15:05

Felkérdezés nem volt, mivel németül nem tudok ráadásul kurva hideg volt meg eléggé siettem. Így is majdnem kimaradt egy strigu, amiért a forró punci helyett inkább egy púpos buzi után mentem leskelődni. Tyerintyem ez értyhető.
Eredetileg terveztem volna meglepit is hagyni a gnómnak, de sajnos semmi időm nem volt ezzel foglalkozni, az elmúlt hetekben a fórumot se nagyon tudtam követni.
Feb 07, 2018 17:15:05
-
Feb 07, 2018 17:18:18
Szép munka, zsidó!
Kezdődhet a tényfeltárás! Munkára trollok!
Feb 07, 2018 17:18:18
-
Feb 07, 2018 17:24:31
Mennyi csengő. Bárcsak valami venezuellai bevándorlónál lakna, akinek a nevét kilóméterről ki lehet szúrni a sok Halle es Gutsche közt... OH WAIT!
Feb 07, 2018 17:24:31
broni
Feb 07, 2018 17:43:38
maduró
Feb 07, 2018 17:43:38
o_o
Feb 07, 2018 17:45:59
mennyi szar migráns lakik már ott!
Feb 07, 2018 17:45:59
púp-orr-sérvész
Feb 07, 2018 17:46:46
Honnan az info, hogy venezuelai?
Ha biztos, hogy az (nem olasz, nem portugál), akkor csak a Murillo Garcia lehet vagy az üres.
Ha biztos, hogy az (nem olasz, nem portugál), akkor csak a Murillo Garcia lehet vagy az üres.
Feb 07, 2018 17:46:46
Brian
Feb 07, 2018 17:47:51
vagy jimenez otto cerrea
Feb 07, 2018 17:47:51
-
Feb 07, 2018 17:57:05
A lánya ott él, és nyugdíj után ő is oda akar költözni. Én sajnos nem hallottam a saját fülemmel, de gondolom valamelyik streamben kotyogta el a gyagyás.
Feb 07, 2018 17:57:05
púp-orr-sérvész
Feb 07, 2018 17:58:38
Az Otto és a Corrêa inkább portugál, de most látom, hogy a Jimenez nem lehet portugál.
Tehát még mindig két kapucsengőt kell próbálni.
Feb 07, 2018 17:58:38
-
Feb 07, 2018 18:01:19
Az Otto és a Corrêa inkább portugál, de most látom, hogy a Jimenez nem lehet portugál.
Hang alapján nem lehet nehéz kiszúrni shrekket.
Feb 07, 2018 18:01:19
Sodi ánusza
Feb 07, 2018 18:19:25
* rángatózik *
Feb 07, 2018 18:19:25
púp-orr-sérvész
Feb 07, 2018 18:19:40
Schrek hangra van link?
Feb 07, 2018 18:19:40
-
Feb 07, 2018 18:30:30
A facebookot már néztétek?
Feb 07, 2018 18:30:30
púp-orr-sérvész
Feb 07, 2018 18:31:08
Egy átlagos jelenet a live faszverő oldalakon:
Garcia benyit a recskaboy szobájába

Garcia benyit a recskaboy szobájába

Feb 07, 2018 18:31:08
-
Feb 07, 2018 18:50:13
Akkor vegulis senor Shrek a neve?
Feb 07, 2018 18:50:13
Sodilegnagyobbrajongoja
Feb 07, 2018 19:01:44
Milyen VR-bemutató lesz ma?
Feb 07, 2018 19:01:44
Kiss Kender Farkas
Feb 07, 2018 19:08:02
Milyen VR-bemutató lesz ma?
Sodi új albérletet keres. Igaz még beta verzió, de hamarosan jön a teljes
Feb 07, 2018 19:08:02
Anatómiai Csoda
Feb 07, 2018 19:13:07
Tényleg, szerda ban, VR teszt! Alig várom. Endre, mikor tudunk indulni?
Feb 07, 2018 19:13:07
-
Feb 07, 2018 19:37:59
Feb 07, 2018 19:37:59
broni
Feb 07, 2018 19:48:03
Ó, én egy jó öreg lázadó
Most épp ezért vagyok, amire én vagyok
És ezen a yankee nemzeten
nem adok egy rohadtat
, örülök, hogy ellene harcoltam
Csak azt akartam, hogy nyertünk
Nem kérek bocsánatot
semmiért Tettem
utáltam a jenki nemzetet
És mindent,
amit csinálok , utálom a
függetlenség nyilatkozatát is.
Utálom a dicsőséges uniót.
"A vérünk csöpögött,
utálom a csíkos zászlót.
És harcoltam mindent,
amit lovagolhattam Robert E. Lee-vel
. Három év ott van
Négy helyen megsebesültem
És Éltem a Point Lookout-ban
Éreztem a reumát
Campin a hóban
De megöltem egy esélyt a Yankees-ről
És meg akarok ölni még többet
Háromszázezer Yankees
merev a déli porban
Háromszázezer embert kaptunk
Mielőtt meghódított minket
Déli lázzal haltak meg
És déli acélból és lövésből
azt kívántam, hogy három millió volt
Ahelyett, hogy mi kaptuk
, nem tudom elviselni a muskétámat,
és nem harcolni többé.
De nem akarok szeretni őket.
Most biztos
vagyok benne, és nem akarok kegyelmet
. am
én nem rekonstruálható
És nem érdekel
Ó, én a jó öreg lázadó
most, hogy”éppen ezért vagyok,
és erre a jenki nemzetre
nem sértődöm
Örülök, hogy ellene harcoltam,
csak azt akartam, hogy nyertünk. Nem kérek
bocsánatot
. Bármit tettem, nem kérek
bocsánatot
semmiért, amit tettem ...
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!
youtu.be/f8ZA_8l3YVg
Most épp ezért vagyok, amire én vagyok
És ezen a yankee nemzeten
nem adok egy rohadtat
, örülök, hogy ellene harcoltam
Csak azt akartam, hogy nyertünk
Nem kérek bocsánatot
semmiért Tettem
utáltam a jenki nemzetet
És mindent,
amit csinálok , utálom a
függetlenség nyilatkozatát is.
Utálom a dicsőséges uniót.
"A vérünk csöpögött,
utálom a csíkos zászlót.
És harcoltam mindent,
amit lovagolhattam Robert E. Lee-vel
. Három év ott van
Négy helyen megsebesültem
És Éltem a Point Lookout-ban
Éreztem a reumát
Campin a hóban
De megöltem egy esélyt a Yankees-ről
És meg akarok ölni még többet
Háromszázezer Yankees
merev a déli porban
Háromszázezer embert kaptunk
Mielőtt meghódított minket
Déli lázzal haltak meg
És déli acélból és lövésből
azt kívántam, hogy három millió volt
Ahelyett, hogy mi kaptuk
, nem tudom elviselni a muskétámat,
és nem harcolni többé.
De nem akarok szeretni őket.
Most biztos
vagyok benne, és nem akarok kegyelmet
. am
én nem rekonstruálható
És nem érdekel
Ó, én a jó öreg lázadó
most, hogy”éppen ezért vagyok,
és erre a jenki nemzetre
nem sértődöm
Örülök, hogy ellene harcoltam,
csak azt akartam, hogy nyertünk. Nem kérek
bocsánatot
. Bármit tettem, nem kérek
bocsánatot
semmiért, amit tettem ...
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!
youtu.be/f8ZA_8l3YVg
Feb 07, 2018 19:48:03
Mortal Danger
Feb 07, 2018 19:49:01
Sneci, az igaz, hogy azóta is rendszeresen írsz leveleket Andinak, amiben beszámolsz a sikereidről, csak épp nem adod fel őket, hanem mintegy naplóként gyűjtögeted őket??
Feb 07, 2018 19:49:01
-
Feb 07, 2018 19:51:56
Recskas kimostad holnapra az 1 db nadragodat?
Feb 07, 2018 19:51:56
Carolina Gutsche
Feb 07, 2018 19:54:36
Ha még egy felcsengetést meghallok, kidobom az ablakon a ruháit, tisztasági festés címén megtartom a kütyüket, és zárat cserélek. Tőlem bőghet megint.
Feb 07, 2018 19:54:36
Kiss Kender Farkas
Feb 07, 2018 19:54:49
Feb 07, 2018 19:54:49
-
Feb 07, 2018 19:54:57
Prell Manfred
Telefon: (0 30) 2 96 19 07
Wedekindstr. 22
10243 Berlin - Friedrichshain
Wedekindstr. 22
Feb 07, 2018 19:54:57
Brian
Feb 07, 2018 19:56:31
francia néger volt úgy emlékszem
Feb 07, 2018 19:56:31
Néző
Feb 07, 2018 20:06:27
Pup mi a fasz van megint kihuzta a routert a főbérlő?
Vagy az 11kor lesz?
Vagy az 11kor lesz?
Feb 07, 2018 20:06:27
Señor Schreck
Feb 07, 2018 20:18:07
Miota derSoDI kirakta kapucsengo kep, nincs internet. Letiltottam
Feb 07, 2018 20:18:07
broni
Feb 07, 2018 20:22:44
Pup mi a fasz van megint kihuzta a routert a főbérlő?
Vagy az 11kor lesz?
Vagy az 11kor lesz?
sodi seggébe van a vezeték.
Feb 07, 2018 20:22:44
stabil köszfetyítyés
Feb 07, 2018 20:27:14
údebetéptem
Feb 07, 2018 20:27:14
BL, the reaper
Feb 07, 2018 20:30:58
údebetéptem
Én is
Feb 07, 2018 20:30:58
-
Feb 07, 2018 20:42:52
Endre mit saccolsz, mikorra találnak be az első trollkodások a főbérlődnél illetve nálad?
Feb 07, 2018 20:42:52
stressznélküli nyugi
Feb 07, 2018 20:44:41
Ha még egy felcsengetést meghallok, kidobom az ablakon a ruháit, tisztasági festés címén megtartom a kütyüket, és zárat cserélek. Tőlem bőghet megint.
Azért én a különböző testrészekre helyezhető gopro tartót kidobnám....
Feb 07, 2018 20:44:41
Schwezoff David
Feb 07, 2018 20:50:30
Endre mit saccolsz, mikorra találnak be az első trollkodások a főbérlődnél illetve nálad?
ha barmelyiknek van facebookja, lakasfotokkal, akkor eleg hamar.
Feb 07, 2018 20:50:30
-
Feb 07, 2018 21:00:24
Sneci hogy áll az ügy a német közigazgatási troll ellen?
És hogyan befolyásolja az ügy állása, hogy most a lakókat csekkoljuk egyesével, és hamarosan indulnak a trollkodások?
És hogyan befolyásolja az ügy állása, hogy most a lakókat csekkoljuk egyesével, és hamarosan indulnak a trollkodások?
Feb 07, 2018 21:00:24
Kapucsengő
Feb 07, 2018 21:04:42
Hát úgy néz ki valamiért eltűnt sodi lett a SoDi a SoDi. Ki érti ezt!
Feb 07, 2018 21:04:42
-
Feb 07, 2018 21:05:51
Prell Manfred
Wedekindstr. 22
Wedekindstr. 22
Feb 07, 2018 21:05:51
Az análvonaton nincsen fé
Feb 07, 2018 21:06:02
Biztos ami tuti az összes migri nevű arcot le kell csekkolni és megszórni a matyarázókártyákkal. A Pötsch meg a Görtsch nevűeket is, mindenkit. Előbb-utóbb valaki fel fogja kérdezni Herr "Szétdohányzott Ogre" Shrecket, hogy miért bújtat egy közismert nácit, aki ráadásul az otthoni adóhatóság elöl menekül. Sőt, jobbat mondok: elég azt a tudtukra adni, hogy a köztiszteletben álló mély hangú négus albérlője egy swingerklubos-buziszaunás perverz, aki már tizenéves korában kisfiúk faszát markolászta fagyiért cserébe.
Feb 07, 2018 21:06:02
-
Feb 07, 2018 21:18:40
Szerintem asodi most azon aggódik, hogy ha most délután odament a troll a házhoz, vajon reggel is odamegy-e, hogy a melócsáig kövesse. Vagy ha nem holnap, akkor holnapután. Vagy jövő héten. Vagy bármikor. Hát jogos a félelme asodinak.
Feb 07, 2018 21:18:40
-
Feb 07, 2018 21:21:40
meg kellene irni a matyarázókártyákat németül és angolul is
Feb 07, 2018 21:21:40
-
Feb 07, 2018 21:26:26
Biztos?
"A nyugat haldoklik, ezek a végórák, és ezzel kivételesen még a főbérlője is egyetért, aki csak 3 évig akar maradni, ameddig eléri a nyugdíjkorhatárt, aztán visszamegy Venezuelába német nyugdíjból dőzsölni."
Feb 07, 2018 21:26:26
-
Feb 07, 2018 21:28:40
- Ja hallo, Kovács ist mein Name, ich möchte mit Herrn Kiss sprechen...
Version A:
- Sorry, dann habe ich mich verwählt, auf Wiederhören!
Version B:
- Könnten Sie ihn zum Apparat holen? PÚPI, A KURVA ANYÁD!!!
Feb 07, 2018 21:28:40
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Feb 07, 2018 21:29:18
x4)
Biztos?
igen, ev vegen lett volna meg az egy eves berlini tartozkodas, csak jott a menetrendszerinti kirugasocska... forum.sodika.org/index.php?page=comments&pageNo=4514
sodika
Feb 07, 2018 21:30:18
Ezt a szart néztük a munkatársaimmal fél 9-ig. (Online Laravel konferencia).
laracon.net/
De legalább munkaidőnek számít, így most van három óra túlórám, ennyivel korábban fogok tudni párszor korábban eljönni.
Így még edzés közben sportórát kipróbálni se volt időm, de nem baj, mert szerencsére enélkül is van elég téma a vlogba.
laracon.net/
De legalább munkaidőnek számít, így most van három óra túlórám, ennyivel korábban fogok tudni párszor korábban eljönni.
Így még edzés közben sportórát kipróbálni se volt időm, de nem baj, mert szerencsére enélkül is van elég téma a vlogba.
Feb 07, 2018 21:30:18
kapucsengő
Feb 07, 2018 21:31:55
Az ablakot tudjuk már, a földszinten lakik, éjjel becsengetve egyesével kis kivárásokkal, hogy hol kapcsolüdik fel a villany.
Mivel földszinti a pecó, ezért esélyes a fenti csengők valamelyike.
Esetleg teleragasztani SoDI felirattal az összes csengőt, hogy amikor megy melóba, összeszarja magát :DDD
Nem nő a főbérlő, hanem egy férfi OGRE. Olyan a hangja, mint Hegedűs Zsuzsának aki a cigóknak vetőmagok meg csirkét osztogatott.
Live streamben lehetett hallani.
Esetleg teleragasztani SoDI felirattal az összes csengőt, hogy amikor megy melóba, összeszarja magát :DDD
Nem nő a főbérlő, hanem egy férfi OGRE. Olyan a hangja, mint Hegedűs Zsuzsának aki a cigóknak vetőmagok meg csirkét osztogatott.
Feb 07, 2018 21:31:55
-
Feb 07, 2018 21:32:03
laracon.net/
laracon.net/
Milyen volt a steak?
Száá-báá.-bááá
laracon.net/
laracon.net/
kínzó kérdés
Feb 07, 2018 21:33:32
laracon.net/
laracon.net/
Nem kérdeztek rá, hogy miért nem csináltál még mindig semmit?
Feb 07, 2018 21:33:32
Kiss Kender Farkas
Feb 07, 2018 21:34:11
így most van három óra túlórám, ennyivel korábban fogok tudni párszor korábban eljönni.
Látod, máris van 3 extra órád. Felhasználhatod pl. új albérlet kereséséhez xD
Feb 07, 2018 21:34:11
-
Feb 07, 2018 21:34:43
Alulfoglalkoztatott voltál ma is?
Feb 07, 2018 21:34:43
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Feb 07, 2018 21:36:30
x4)
Az ablakot tudjuk már, a földszinten lakik, éjjel becsengetve egyesével kis kivárásokkal, hogy hol kapcsolüdik fel a villany.
na ugye hogy lehet schreckmama is... Mivel földszinti a pecó, ezért esélyes a fenti csengők valamelyike.
Kiss Kender Farkas
Feb 07, 2018 21:37:50
Dehogy van baj, a csengők mind a szomszéd tulajdoni lapján vannak :))
Feb 07, 2018 21:37:50
sodika
Feb 07, 2018 21:38:58
Egyébként meg ha a történetet akarjátok leírni, netflixhez, hahaha, akkor a történet úgy teljes, hogy érettségi után három év infós suli két végzettséggel, ECDL-lel, és Cisco-val, utána 5 év egyetem, az idő nagy részében egyszerre két helyen is, majd pedig a válság, ami ekkorra nullázott le minket. Ezután úgy voltam bele, hogy nem baj, még a lakásom elvesztése sem, elvégre egyrészt a történelmi események 2010 után lezárultak, és remekül elvagyok én Pátyon is, ha nincs már mit kamerázni. Berendezkedek arra, hogy nap közben programozgatok, este meg megnézek pár filmet nCore-ról. A törés a lelkemben tehát nem a tanulmányaim vége volt, és még nem is a lakásom elvesztése, hanem hogy volt ez a hosszabb időszak, amikor tényleg eltűntem, nem vlogoltam, nem kameráztam, csak a programozási melókra koncentráltam, melyek már döcögősen, néha kötbérrel, de lényegében azért beindultak annyira, hogy havi átlagban - mégha a kártérítéseimmel együtt számolva is - vittem haza 100 ezer forintot, miközben előtte 28 éven át egy fillért sem. És utána kikapcsolták a villanyt. És utána Kolosy tér. És akkor kezdtem el újra kamerázni, és ez az az időszak, amit ti retardok és elmebetegek kamerázásának neveztek, mert valódi téma már nem volt, 2010 után semmi, de én meg úgy voltam, hogy ennek legalább van valami értelme, nem értelmetlen erőfeszítés, legalább néhány YouTube-videó van róla.
Feb 07, 2018 21:38:58
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 07, 2018 21:39:44
Sok egyest kell itt kiosztani.
A fekete francia festett hajú főbérlő Hamburgban volt.
A mostani főbérlőről írta Endre, hogy korábban Venezuelában élt, és azt tervezi, hogy nyugdíjasként majd visszamegy, mert ott mennyivel jobb az élet. (Venezuelában, beszarás.)
Arról nem volt szó, hogy venezuelai lenne. Szerintem echte német.
Német nyugdíjasok között gyakori, hogy valami melegebb helyre költöznek. A tehetősebbek Spanyolországba, a csóróbbak Thaiföldre vagy éppen Bulgáriába.
Olyanról még nem hallottam, hogy valaki a Föld segglyukát, Venezuelát válassza, de aki hajlandó Endrét albérlőnek befogadni és megtűrni, az valószínűleg maga sem teljesen komplett.
A fekete francia festett hajú főbérlő Hamburgban volt.
A mostani főbérlőről írta Endre, hogy korábban Venezuelában élt, és azt tervezi, hogy nyugdíjasként majd visszamegy, mert ott mennyivel jobb az élet. (Venezuelában, beszarás.)
Arról nem volt szó, hogy venezuelai lenne. Szerintem echte német.
Német nyugdíjasok között gyakori, hogy valami melegebb helyre költöznek. A tehetősebbek Spanyolországba, a csóróbbak Thaiföldre vagy éppen Bulgáriába.
Feb 07, 2018 21:39:44
Tajgi kókadt fasza
Feb 07, 2018 21:41:22
laracon.net/
laracon.net/
Senkit sem érdekel a faszságod, Púpos. Takarodj a színpadról, most tanszéki tényfeltáró munka van, csak zavarsz.
Feb 07, 2018 21:41:22
sodika
Feb 07, 2018 21:41:42
Alulfoglalkoztatott voltál ma is?
Mert most három napig nem is láttam az arcát a vezető fejlesztőnek, oszt nem volt kit lerohannom azzal, hogy jaj, faszán átnéztem már a kódot, adj már valamit.
Mert írta ugyan valamelyik barom közületek, hogy kérdezzem meg a többieket, be tudok-e segíteni valamibe, de ezt mégis hogyan gondoljátok? Üljek oda a gépéhez, ahol be van állítva rendesen a fejlesztői környezet úgy, hogy a tesztek is lefutnak rendesen (ami ugye normális helyen a commitolás előfeltétele). Mert az új projektnél még mindig nem tartok teljesen ott.
Feb 07, 2018 21:41:42
még éltet a remény
Feb 07, 2018 21:42:55
Melyik a csengőd sodi?
Feb 07, 2018 21:42:55
sodika
Feb 07, 2018 21:43:20
Olyanról még nem hallottam, hogy valaki a Föld segglyukát, Venezuelát válassza
Van ott egy csaj, akivel élt már ott két évet, hozzá menne vissza, amikor eléri a nyugdíjkorhatárt. Néha Skype-ol vele nagyon nyögvenyelős spanyollal, ami nem csak az én németemnél, de még az angolomnál is szarabb spanyol, de elvannak még így távkapcsolatban is. :)
Feb 07, 2018 21:43:20
sodika
Feb 07, 2018 21:44:37
Na jó, fürdök, oszt készítem elő a mai VR stream-et.
Feb 07, 2018 21:44:37
-
Feb 07, 2018 21:44:55
Vagy valami olyan szélbalos barom, aki szerint a valódi szocializmus minden világok legjobbika. Lehet, hogy nem örülne, ha megtudná, hogy kit rejt a kisszoba.
Feb 07, 2018 21:44:55
Kiss Kender Farkas
Feb 07, 2018 21:45:04
Köszönjük, tehát német
Feb 07, 2018 21:45:04
sodika
Feb 07, 2018 21:45:56
Meg megyek WC-re is meg miegymás.
De legkésőbb 11-ig kezdünk.
Feb 07, 2018 21:45:56
Kiss Kender Farkas
Feb 07, 2018 21:46:09
Na jó, fürdök, oszt készítem elő a mai VR stream-et.
A csomagjaid előkészítésével talán jobban járnál ;)
Feb 07, 2018 21:46:09
Örebro
(
x17)
Feb 07, 2018 21:46:30
x17)
Köszönjük, tehát német
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 07, 2018 21:47:28
Persze, hogy elvannak, mert a nő a venéz nyomornegyedből már alig várja, hogy hozzáköltözzön a számára mesés gazdagságot megtestesítő német kisnyugdíjas, aki majd eltartja őt és fél családját.
Igazi szerelem.
Feb 07, 2018 21:47:28
sodika
Feb 07, 2018 21:48:26
Köszönjük, tehát német
2014-ben is nulla gond volt az első két helyen, ahol németektől bérteltem kérót, és a görög csajjal lett a gond.
Hamburgban sem volt gond a német csajjal, akinek a lakását két hónapig béreltem, csak az afrikaival lett gond.
Büdös életben nem állok én itt többé szóval senkivel, aki nem echte témet. Semmi más szarral, még magyarral sem (az Andi után a helyi magyarok irányában is kurva erős előítéleteim vannak).
Feb 07, 2018 21:48:26
Kiss Kender Farkas
Feb 07, 2018 21:48:47
Nyilván terel, érdemes az egész névsorra keresni
Feb 07, 2018 21:48:47
-
Feb 07, 2018 21:48:51
Meg megyek WC-re is meg miegymás.
A seggedet ne felentsd el kitorolni + wc kefe. De legkésőbb 11-ig kezdünk.
Feb 07, 2018 21:48:51
-
Feb 07, 2018 21:49:27
Na most mész el a jó büdös kurva anyádba. Megmondtam, hogy invesztálod azt a fél napot, míg beállítottál mindent, aztán kérsz tőlük feladatot, akár egy trouble ticket formájában (debuggolásból sokat lehet tanulni egy adott rendszerről).
Erre te itt gyártod a kibaszott autista kifogásaidat, meg fogod érdemelni ha kibasznak.
És még egyszer a kurva anyád, amiért azokat barmozod, akik tanácsokkal segítenek, hogy a szaros segged ne kerüljön lapátra! Te hálátlan geci!
Feb 07, 2018 21:49:27
103 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ezek a burkus vénasszonyok nem tudják, mi a jó! Én ma is bármikor elhajítanám a műfogsorom Golyó kedvéért! Persze neki én voltam az első szerelme, mindenki mást hozzám mér, így nehéz neki egy olyan vonzó, okos, és szexuálisan is nyitott partnert találnia, mint amilyen én voltam!