hallotról vagy jót, vagy semmitt......
ott sodinak kéne lapátolni!!!!!!!!!!!azé olcsó, mer a család temet, nem cég!!!!!!!!!!!én csak tudom)))))
nálatok is anyád lapátolt?
Ott meglátják sodit és nosztalgikus könnycseppek eldörzsölése mellett aládurrantanak a régi krematóriumnak.
há nem is én!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
free hero!!!
nszksz uram.
Megcsodálta a főbérlő is, és levonta a következtetést, hogy van még lehúzható pénze a Sodinak.
Kinevettü, hogy ennyi pénzen vett tavalyi modellt amikor jövő héten kijön az új ugyanennyiért, a másikat meg leárazzák.
Az ország.
Meg kell várni, amíg kész az ebéd.
Már anno a Familia Kft-ben elmondták, hogy nem szabad nyersen megenni a krémet.
Ezek a tüntető diákok türelmetlenek, és nyersen akarják megenni a krémet.
Pedig a süti sütve jó.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
mire számítasz: pártok betiltása, másként gondolkodók börtönbe juttatása, rubel bevezetése?
Értem én, hogy azt mondod: a '68-as lendünet kimúlása a középkorhoz vezet vissza, de ez baromság. Azt is értem, hogy erre azt mondod, hogy a nagy szabadosság normalizálása téged a Szolgálóleány meséjére emlékeztet, de ezzel kapcsolatban csak arra mutatnék rá, hogy a metoo kampény kapcsán a Szolgálóleány szerzőnője is felszólalt, hogy ácsi: talán inverz boszorkányokat mégsem kéne égetni. :D
tehát nem tudod, hogy él-e még. oktass még minket sneci, natyon jól tolod.
Lolbazmeg, hát nincs életveszély? Mit is mondtál pár hete az otthoniak kölcsön kéréseiről?
Azt mondja, dolgozik rajta az ingatlanos néni, hogy szarért-huygért menjen el. Én meg, hogy dobok még egy utolsó menőövet, de törekedjen valami ésszerű kompromisszumra.
Még van bizalmam.
kár, h BALEKSÉGÉRT nem osztanak Oscart.
Abban a reményben, hogy ebből nyáron, június környékén bringa + longboard + olcsóbb fapados utatás kombó lesz.
azért dolgozik, hogy szarért hugyért menjen el? ez valami debil, mint te? milyen kompromisszum, te gyökér?
Ha szarért húgyért, akkor az olyan is, minek venne valaki egy szar házat? Ez kb. olyan mese lesz, mint törpapa két munkahelye.
küldjél nekem is, púpos.
Jól. Megbízok benne.
1700 vagy 2050 euró, mindegy már, annál szebben fog fejlődni a vlog, amikor egyben megadja. :)))
Ennyi.
De ha eddig nem tudta megadni a pénzedet, akkor júniusban mitől tudná? Egy eladhatatlan háza van a jelek szerint. Nem tanultál anyád pátyi házából?
Hát persze, törpapát is jól ismerted. Meg Sas tanár urat is. Meg Rózsa Attilát, meg a többieket akik lehúztak.
nem fogja.
Fogadok a kipámban, hogy egy újabb törpe manővert láthatunk. Nincs is jobb annál, mint amikor a SoDI-t a saját fegyverével állitják szembe.
Szép ház az, láttam a képeket, meg a környék is szép, csak lassan kezd elcigányosodni a környék, és ez jelent némi nehézséget az értékesítésnél. (Konkrétan azt jelenti, hogy elsősorban CSOK-os környékbeli cigányok a legesélyesebb vevőjelöltek.)
miert adna meg egyben, utana is eletveszelyben lesz, mert csak kozmunkas fizuja van, nem? majd elkezdi torleszteni 10 ev mulva!
Nem ANNYIRA vészes, mert 20 még alig volt ott igány, és még mindig kisebbségben vannak, de már érezhető a jelenlétük sajnos.
Törpapa már azelőtt rákos volt, hogy pénzt adtál neki te fasz.
Akkor ez felejtős.
Mert ezzel a feltétellel adtam.
Hogy mentse meg az ingatlanjait az árverezéstől.
De ha már meg vannak mentve, kérem a pénzt.
Az még csak rákgyanú volt akkor.
Egy furcsa dolog a röntgenen lehet bármi.
Hát most éppen nem "bármi" volt, jó, de lehetett volna bármi.
A haver majd máshogy fog emlékezni, ő máshogy értette, meg életveszély van. Aztá nem kapsz vissza semmit.
Vágom, hogy a dolgok elhúzódhatnak. De azt is megtanultam, nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Szóval ebből indulok ki, meg magamból, hogy az illető a "majdnem katasztrófa" pánikból tanulni fog, és nem akar feltétlenül aranyárat a házért.
Ennyi.
Ez kurvajó :DDD
Khm.
De amúgy tudatában vagy annak, hogy most tényleg él-e vagy már nem? Ezt csak úgy mint jóérzésű ember kérdezem tőled.
De feltételezem, hogy nem vagy tudatában és könnyebb ezért terelni meg trollozni mint egy kibaszott kérdést megereszteni.
Végiggondoltad egyáltalán, hogy mi történt? És mekkora féreg vagy, hogy ennyi idő után sem tudsz semmi biztosat? Hülye vagy teljesen? Neked amputálni kéne a fejedet.
Itt az új Soros bazdmeg.
Aztán elsők között mész hitelből licitálni a házra? :D
Mennyi lesz az adósságod a 100 ezer elküldése után? 7500? 7800? És még 3 hét van fizetésig.
Most van kb. 8000-nél, ő maga mondta. Erre jön még 300 eurócska a devizás havernak, majd hitelre a drón. A hónap végére meglesz a 10.000, juhú!
És szerinted mennyiért kéne árulnia a mennyi helyett?
Ez nem konkrét értékekről szól.
Hanem hogy mindennek annyi az ára, amennyiért érdeklődő van rá.
Nincs olyan, hogy "ár alatt". Amennyit adnak érte, annyi az ára.
Ugye? :))))
Még 4 milliónál is csak nevesebb mint hetedével vagyok benne, úgyhogy arányaiban méltán számítok a pénzre. Nem olyan sok az, ha milliókkal van szembeállítva szarom 600 ezer.
Ennyi.
Egy Sodi szerint 4-5 milliót érő ház, hahó! Ehhez számoljátok hozzá, hogy a korcs és az összes ismerősei is mindent lelak, tönkretesz. Láttátok a csótányroppantó Hermén panellakását, vagy a Dőrpee által teljesen szétbarmolt "bérelt" lakást. Szinte biztos, hogy ez a retard is hasonló életvitelt folytat, ami még legalább 1 milliót levon a ház értékéből. Mindez egy borsodi cigányfaluban. Sok sikert az eladásához! LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Nincs semmilyen álom vevő. Téged szopat halálra... az univerzum rajta keresztül amiért mindig gonoszkodsz.
Amúgy meg van használt lakásra CSOK támogatás?
Max. telefonnal számolva, nélküle nem :)
Neked, aki végül kisegítőben érettségiztél le, és egyetlen egyetemi büfészakot nem tudtál elvégezni 23csilliárd félév alatt, miközben a diákhiteled szétrejszoltad és _elloptad_(!), a világon semmi, de SEMMI jogalapod nincs, hogy akár a leggyengébb kettes tanuló gimnazista elveit vagy világlátását kritizáljad.
Pláne, ha ő már most tanulni AKAR, neked meg világ életedben arról szólt és szól az életed, hogy tanulni aztán végképp NEM akarsz.
Sem a szakmádat, sem az idegen nyelvet, sem mást nem akarsz igazán megtanulni.
Vagyis persze, az eredmény az kéne, "dejó lenne" tudni ezt, tudni azt, tudni folyékonyan németül, de tanulni faszmutogatás helyett az fárasztó és időrabló.
Sokkal jobb megint napokon át a zavaros faszságaidat a trollfórumra okádni, aminek egyébként nulla értelme van.
A trollok kiröhögnek és megvetnek, az pedig, hogy mi van, volt vagy lesz az országban, teljesen kívülesik a te élősködő passzív hetyetyézéseiden.
Egyszerűen nem vagy, nem voltál és nem leszel tényező, egy elvesztegetett viccpárrt szavazat, ennyi vagy voltál és leszel.
Holmi tehetős emberek segítsége nélkül te már a sitten, a blahán, vagy a föld alatt lennél, így is éppcsak létezel, vegetálsz, hogy szórakoztass minket.
Más hatásod, befolyásod vagy személyes eredményed nincsen és nem is lesz soha.
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 36773x18) Apr 07, 2018 17:21:30 Könyvjelző Válasz vote up vote down (8)
Igen. 5605+25+1235+30+50+60 = 7005
Szóval egy 200 eurót rá kell dobnom a hitelkártyámról a számlámra gyorsan, nehogy gond legyen a 7000 túllépéséből.
5606, ahol most áll.
24 euró a Visa terhelés, ami hozzá jön hét elején.
1235 euró a Mastercard terhelés, ami hozzá jön hét elején.
30 euró a mobilnet, ami huszadika környékén jön rá.
50 euró a mobiltelefonra az önrész, ami jövő héten jön rá.
És 60 euró a kindibétlet, ami 15-e környékén jön rá.
Ebből legalább egy tételt megint visszautasítanának a 7000-es limit túllépése miatt, úgyhogy még a hétvégén dobok rá 200 eurót Western Union-on keresztül a hitelkártyámról, nehohgy ez legyen.
te milyen kompromisszumot kötöttél? vera nénit kinyaltad? vagy pár napig nem recskáztál kamerába?
négy gurigás ház??? mi ez, valami kotorék mordorban?
ott sztem pékküjjünkki videó lesz a banknak.
balfasz vagy, te magad mondtad, hogy van akin nem érdemes segíteni. mivel bizonyította, hogy neki érdemes?
de nem az volt, hogy a shaját lelki békéd érdekében most már leépítetted a pénzlehúzó otthoniakat?
itt hisztiztél a múltkor, mint egy picsa.:D
Nem úgy volt, hogy soha többet nem írsz ide, púpos szar?
-
Apr 09, 2018 16:19:26
Púp, nagyon hallgatsz apádról. Mi a kurvaanyád van?
Apr 09, 2018 16:19:26
-
Apr 09, 2018 16:21:35
Sodibá hol lakott? El kéne küldeni a fia adatait a jegyzőnek, tudja már kin kell behajtani a köztemetés költségeit.
Apr 09, 2018 16:21:35
broni
Apr 09, 2018 16:24:10
Púp, nagyon hallgatsz apádról. Mi a kurvaanyád van?
hallotról vagy jót, vagy semmitt......
Apr 09, 2018 16:24:10
broni
Apr 09, 2018 16:25:30
Sodibá hol lakott? El kéne küldeni a fia adatait a jegyzőnek, tudja már kin kell behajtani a köztemetés költségeit.
ott sodinak kéne lapátolni!!!!!!!!!!!azé olcsó, mer a család temet, nem cég!!!!!!!!!!!én csak tudom)))))
Apr 09, 2018 16:25:30
-
Apr 09, 2018 16:26:39
A temetés már gondolom lement és púp még csak a reptér / vasútállomás közelben sem volt. no comment
Apr 09, 2018 16:26:39
-
Apr 09, 2018 16:26:55
Asodi vette a fáradságot és a vasárnapi kádbanmaszti ideje kárára elment a 24 percre levő szavazóhelyre azzal a tervvel, hogy krónikás jobbikos hazafiként a fideszre szavazzon, ám mire odaért inkább egy liberális vicc pártra adta le a szavazatát (ezzel semmi bajom). Asodi.
Asodi nem vette a fáradságot, hogy egy kibekúrt telefont megeresszen az otthoniak felé, akiknek amúgy ő rak verejtékes munkával falatot a szájukba (sőt még meg is rágja előtte).
Asodi teljesítette állampolgári kötelességét, de nem teljesítette a családi kötelességét. Mer ilyen sodi a sodi. Még a reggeli szarásom is annyira megveti, hogy meg sem tapadna rajta. Asodi.
Asodi nem vette a fáradságot, hogy egy kibekúrt telefont megeresszen az otthoniak felé, akiknek amúgy ő rak verejtékes munkával falatot a szájukba (sőt még meg is rágja előtte).
Asodi teljesítette állampolgári kötelességét, de nem teljesítette a családi kötelességét. Mer ilyen sodi a sodi. Még a reggeli szarásom is annyira megveti, hogy meg sem tapadna rajta. Asodi.
Apr 09, 2018 16:26:55
Brian
Apr 09, 2018 16:27:29
Apr 09, 2018 16:27:29
-
Apr 09, 2018 16:28:05
Ott meglátják sodit és nosztalgikus könnycseppek eldörzsölése mellett aládurrantanak a régi krematóriumnak.
Apr 09, 2018 16:28:05
broni
Apr 09, 2018 16:29:03
há nem is én!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apr 09, 2018 16:29:03
-
Apr 09, 2018 16:29:30
Btw Bognár Tibibácsi is megmurdelt. Balogh Béla fél lábbal még kikandikál a koporsóból. Endre! A 70-80 éves emberek körül szoktak ilyen ütemben kidőlni az ismerőseik!!
Apr 09, 2018 16:29:30
-
Apr 09, 2018 16:31:04
Sodi púpjának a kétharmada hamarosan feltűnik a böngészőablak mögött
Apr 09, 2018 16:31:04
broni
Apr 09, 2018 16:34:37
nem baj ha él béla, lényeg hogy szenvedjen!!!!!!!!!!!!
Apr 09, 2018 16:34:37
-
Apr 09, 2018 16:39:59
nagyapám szálásaira szavazott régen!!!!!!
free hero!!!
Apr 09, 2018 16:39:59
broni
Apr 09, 2018 16:40:20
A német AFD, az olasz Északi Liga és a holland Geert Wilders is hajbókolva gratulált az európai szélsőjobb magyar ikonjának.
mi fan????méghogy ez a szotyiköpködő pohos fehércigány jobber ikon lenne??????????
muhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
whiteresister.com/images/ssinukraine.jpg
ez nem tom ki....de inkább ikon, mint orbán-órsós
mi fan????méghogy ez a szotyiköpködő pohos fehércigány jobber ikon lenne??????????
muhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
whiteresister.com/images/ssinukraine.jpg
ez nem tom ki....de inkább ikon, mint orbán-órsós
Apr 09, 2018 16:40:20
broni
Apr 09, 2018 16:41:48
free hero!!!
nszksz uram.
Apr 09, 2018 16:41:48
broni
Apr 09, 2018 16:53:55
mydeathspace.com/images/original/28573.jpg
most már tuti megölöm magam, vár a szőke öngyi angyal a mennybe!!!egész nap a seggét nyalom!!!!!!!!!!!
most már tuti megölöm magam, vár a szőke öngyi angyal a mennybe!!!egész nap a seggét nyalom!!!!!!!!!!!
Apr 09, 2018 16:53:55
festett francia főbérlő
Apr 09, 2018 17:07:00
kollégák megcsodálták a telefonodat recskás?
Apr 09, 2018 17:07:00
-
Apr 09, 2018 17:10:05
Megcsodálta a főbérlő is, és levonta a következtetést, hogy van még lehúzható pénze a Sodinak.
Apr 09, 2018 17:10:05
Német melótárs
Apr 09, 2018 17:26:29
Kinevettü, hogy ennyi pénzen vett tavalyi modellt amikor jövő héten kijön az új ugyanennyiért, a másikat meg leárazzák.
Apr 09, 2018 17:26:29
sodika
Apr 09, 2018 17:56:24
gyagyás,kifejtenéd, h mi készül el?
Az ország.
Meg kell várni, amíg kész az ebéd.
Már anno a Familia Kft-ben elmondták, hogy nem szabad nyersen megenni a krémet.
Ezek a tüntető diákok türelmetlenek, és nyersen akarják megenni a krémet.
Pedig a süti sütve jó.
Apr 09, 2018 17:56:24
Örebro
(
x17)
Apr 09, 2018 18:02:26
x17)
gyagyås, ha azt irom, hogy egy szar ember vagy, mert sokadszorra nem tartod be, hogy nem irsz ide többe??
voltål apåd temetesen?
voltål apåd temetesen?
sodika
Apr 09, 2018 18:04:56
A másik dolog, hogy ez a "tanulni akarok" táncuk nagyon bájos, meg aranyos, és érthető a haraguk, amikor nem értik, hogy az idősebbek miért nem vevők erre a fiatalos, idealista, szabadelvű ugrálásra, de ez megint csak azért van, mert nem vizsgálják meg az előzményeket.
Azért nem vevők rá, mert ez már volt.
Ki lett próbálva.
Elsőként a fiatal Orbánnal, majd az SZDSZ-szel.
Nem működött.
Vagy a Tóta. Írta a jelöltek vitájáról: "Itt komoly emberek beszélgettek komoly témákról."
És nem érti, ez miért nem érdekel senkit.
HÁT UGYANAZÉRT NEM.
Mert már volt.
1990 és 2005 között, a rendszerváltástól Gyurcsányig volt már olyan, hogy komoly emberek beszélgettek komoly témákról, és ez volt a politika.
Ki lett próbálva.
Az is.
Nem működött.
A dinamikus, sikeres vállalkozó-kormányzásra sem vevő már senki (pedig 2006-ban még is is hittem a Gyurcsány kampányának, mégha ennek ellenére természetesen a Jobbikra szavaztam).
Ki lett próbálva.
Nem működött.
Korábbi évtizedekben meg a szocializmus meg a nácizmus.
Azok is ki lettek már próbálva.
Az illiberalizmuson kívül minden ki lett már próbálva.
Ezt kell elmagyarázni a fiataloknak. Hogy valahol megszúrja a tüske, vagy megégeti magát, akkor még egy oktalan állat: egy tyúk is megjegyzi, hogy még egyszer nem kéne ugyanazt csinálni, ami már ki lett próbálva, és szar volt.
Én a 2000-es években agyfaszt kaptam attól, hogy a magyar emberek nem emlékeznek semmire. A mostani, harmadik kétharmad jelzi, hogy ezeknek az időknek szerencsére vége, és a magyar emberek VÉGRE EMLÉKEZNEK MINDENRE!
Azért nem vevők rá, mert ez már volt.
Ki lett próbálva.
Elsőként a fiatal Orbánnal, majd az SZDSZ-szel.
Nem működött.
Vagy a Tóta. Írta a jelöltek vitájáról: "Itt komoly emberek beszélgettek komoly témákról."
És nem érti, ez miért nem érdekel senkit.
HÁT UGYANAZÉRT NEM.
Mert már volt.
1990 és 2005 között, a rendszerváltástól Gyurcsányig volt már olyan, hogy komoly emberek beszélgettek komoly témákról, és ez volt a politika.
Ki lett próbálva.
Az is.
Nem működött.
A dinamikus, sikeres vállalkozó-kormányzásra sem vevő már senki (pedig 2006-ban még is is hittem a Gyurcsány kampányának, mégha ennek ellenére természetesen a Jobbikra szavaztam).
Ki lett próbálva.
Nem működött.
Korábbi évtizedekben meg a szocializmus meg a nácizmus.
Azok is ki lettek már próbálva.
Az illiberalizmuson kívül minden ki lett már próbálva.
Ezt kell elmagyarázni a fiataloknak. Hogy valahol megszúrja a tüske, vagy megégeti magát, akkor még egy oktalan állat: egy tyúk is megjegyzi, hogy még egyszer nem kéne ugyanazt csinálni, ami már ki lett próbálva, és szar volt.
Én a 2000-es években agyfaszt kaptam attól, hogy a magyar emberek nem emlékeznek semmire. A mostani, harmadik kétharmad jelzi, hogy ezeknek az időknek szerencsére vége, és a magyar emberek VÉGRE EMLÉKEZNEK MINDENRE!
Apr 09, 2018 18:04:56
sodika
Apr 09, 2018 18:07:35
mire számítasz: pártok betiltása, másként gondolkodók börtönbe juttatása, rubel bevezetése?
Értem én, hogy azt mondod: a '68-as lendünet kimúlása a középkorhoz vezet vissza, de ez baromság. Azt is értem, hogy erre azt mondod, hogy a nagy szabadosság normalizálása téged a Szolgálóleány meséjére emlékeztet, de ezzel kapcsolatban csak arra mutatnék rá, hogy a metoo kampény kapcsán a Szolgálóleány szerzőnője is felszólalt, hogy ácsi: talán inverz boszorkányokat mégsem kéne égetni. :D
Apr 09, 2018 18:07:35
festett francia főbérlő
Apr 09, 2018 18:10:15
ostoba fasz vagy recskás, az értelem csírája sincs meg a politikai elemzéseidben. de ahogy olvasom ebben a hónapban személyesen is előadhatod a butaságaidat egy kedves trollnak, ott bejliny, tyermani környékén, szerencsétlen balfasz
Apr 09, 2018 18:10:15
Örebro
(
x17)
Apr 09, 2018 18:12:10
x17)
neked mindenröl tuti velemenyed van, akkor miert elsz ugy mint egy patkany, miert nincsenek emberi kapcsolataid?
mig el nem felejtem a krizsai apr. 22-en elmegy. nemetors agbol, ha akarsz kredencet venni, vagy szerelmet vallani, addig van idöd.
mig el nem felejtem a krizsai apr. 22-en elmegy. nemetors agbol, ha akarsz kredencet venni, vagy szerelmet vallani, addig van idöd.
sodika
Apr 09, 2018 18:12:20
Egyébként májusban se fogok venni semmi drágát, továbbra is spórolás van. Ezen a héten még megigénylem a drónt, 15 havi részletre, de egyébként a bajban lévő devizás haverra tekintettel spórolgatok, mert utoljára még kisegítem őt ma 100 ezer forinttal.
Apr 09, 2018 18:12:20
festett francia főbérlő
Apr 09, 2018 18:13:09
válaszolj gnóm, él még apád, vagy tényleg meghalt? mondjuk ahogy kerülöd a témát, valszeg utóbbi.
Apr 09, 2018 18:13:09
sodika
Apr 09, 2018 18:13:57
Troll marhaságokkal így 10 év után már reflexből nem foglalkozom. Ennyi. :)
Apr 09, 2018 18:13:57
-
Apr 09, 2018 18:14:03
Sneci, fogd már be azt a buta pofádat. Te annyira hülye vagy, hogy fogalmad sincs mi zajlik a világban, vagy nálunk. Nemrég még azt írtad a korrupcióról, hogy olyat még nem hallottál, hogy Mészáros Lőrinc nem építette meg amit közbeszerzésen elnyert, tehát nincs korrupció. Aztán leírták neked, a síkhülyének, hogyan működött a korrupció Tiborcz esetében, és azóta tolvajozod. Úgyhogy fogd be, te magad is elismered, hogy buta vagy.
Apr 09, 2018 18:14:03
festett francia főbérlő
Apr 09, 2018 18:15:48
tehát nem tudod, hogy él-e még. oktass még minket sneci, natyon jól tolod.
Apr 09, 2018 18:15:48
-
Apr 09, 2018 18:16:08
Egyébként májusban se fogok venni semmi drágát, továbbra is spórolás van. Ezen a héten még megigénylem a drónt, 15 havi részletre, de egyébként a bajban lévő devizás haverra tekintettel spórolgatok, mert utoljára még kisegítem őt ma 100 ezer forinttal.
Lolbazmeg, hát nincs életveszély? Mit is mondtál pár hete az otthoniak kölcsön kéréseiről?
Apr 09, 2018 18:16:08
Örebro
(
x17)
Apr 09, 2018 18:16:53
x17)
a devizas haverböl lesz a törpegnom kettö:-))
Örebro
(
x17)
Apr 09, 2018 18:17:18
x17)
gyogyul a törpe, ujra csajokat rakott ki a facere.
-
Apr 09, 2018 18:18:45
Arra gondoltál már mi lesz ha a devizás haver vidéki háza nem fog elkelni soha? Mi van ha kiderül, hogy egy bontásra ítélt szar? Létezik egyáltalán?
Apr 09, 2018 18:18:45
festett francia főbérlő
Apr 09, 2018 18:18:52
azért az szép, hogy áprilisra már pénzt vártál a "devizahiteles havertól" erre még most is utalsz neki egy kilót. mekkora balek vagy, hihetetlen.
Apr 09, 2018 18:18:52
sodika
Apr 09, 2018 18:20:48
Arra gondoltál már mi lesz ha a devizás haver vidéki háza nem fog elkelni soha?
Azt mondja, dolgozik rajta az ingatlanos néni, hogy szarért-huygért menjen el. Én meg, hogy dobok még egy utolsó menőövet, de törekedjen valami ésszerű kompromisszumra.
Még van bizalmam.
Apr 09, 2018 18:20:48
Schwezoff David
Apr 09, 2018 18:21:48
kár, h BALEKSÉGÉRT nem osztanak Oscart.
Apr 09, 2018 18:21:48
sodika
Apr 09, 2018 18:22:18
azért az szép, hogy áprilisra már pénzt vártál a "devizahiteles havertól" erre még most is utalsz neki egy kilót.
Abban a reményben, hogy ebből nyáron, június környékén bringa + longboard + olcsóbb fapados utatás kombó lesz.
Apr 09, 2018 18:22:18
sodika
Apr 09, 2018 18:23:38
Szóval most az az akcióterv, hogy a drónt megigénylem részletre. Ha nem adják meg, akkor májusban se lesz drón, csak júniusban.
A következő két hónapot pedig kihúzom bérelt biciklivel, olyat is lehet.
A következő két hónapot pedig kihúzom bérelt biciklivel, olyat is lehet.
Apr 09, 2018 18:23:38
festett francia főbérlő
Apr 09, 2018 18:23:48
Még van bizalmam.
Még van bizalmam.
azért dolgozik, hogy szarért hugyért menjen el? ez valami debil, mint te? milyen kompromisszum, te gyökér?
Apr 09, 2018 18:23:48
-
Apr 09, 2018 18:24:00
Még van bizalmam.
Még van bizalmam.
Ha szarért húgyért, akkor az olyan is, minek venne valaki egy szar házat? Ez kb. olyan mese lesz, mint törpapa két munkahelye.
Apr 09, 2018 18:24:00
Schwezoff David
Apr 09, 2018 18:24:12
küldjél nekem is, púpos.
Apr 09, 2018 18:24:12
-
Apr 09, 2018 18:25:33
Mennyire ismered ezt a devizás havert? Találkoztál vele valami tüntetésen kétszer?
Apr 09, 2018 18:25:33
sodika
Apr 09, 2018 18:25:42
Nomrális áron akarja eladni, na.
Erre mondom én, hogy csodát azért ne reméljen, törekedjen valami értelmes kompromisszumra. Anno én is képes voltam erre a túlélés érdekében.
Erre mondom én, hogy csodát azért ne reméljen, törekedjen valami értelmes kompromisszumra. Anno én is képes voltam erre a túlélés érdekében.
Apr 09, 2018 18:25:42
sodika
Apr 09, 2018 18:26:26
Mennyire ismered ezt a devizás havert?
Jól. Megbízok benne.
1700 vagy 2050 euró, mindegy már, annál szebben fog fejlődni a vlog, amikor egyben megadja. :)))
Ennyi.
Apr 09, 2018 18:26:26
-
Apr 09, 2018 18:27:26
De ha eddig nem tudta megadni a pénzedet, akkor júniusban mitől tudná? Egy eladhatatlan háza van a jelek szerint. Nem tanultál anyád pátyi házából?
Apr 09, 2018 18:27:26
-
Apr 09, 2018 18:28:49
Jól. Megbízok benne.
Ennyi.
Ennyi.
Hát persze, törpapát is jól ismerted. Meg Sas tanár urat is. Meg Rózsa Attilát, meg a többieket akik lehúztak.
Apr 09, 2018 18:28:49
-
Apr 09, 2018 18:29:28
Jól. Megbízok benne.
Ennyi.
Ennyi.
nem fogja.
Fogadok a kipámban, hogy egy újabb törpe manővert láthatunk. Nincs is jobb annál, mint amikor a SoDI-t a saját fegyverével állitják szembe.
Apr 09, 2018 18:29:28
sodika
Apr 09, 2018 18:29:44
Egy eladhatatlan háza van a jelek szerint. Nem tanultál anyád pátyi házából?
Szép ház az, láttam a képeket, meg a környék is szép, csak lassan kezd elcigányosodni a környék, és ez jelent némi nehézséget az értékesítésnél. (Konkrétan azt jelenti, hogy elsősorban CSOK-os környékbeli cigányok a legesélyesebb vevőjelöltek.)
Apr 09, 2018 18:29:44
-
Apr 09, 2018 18:29:46
Jól. Megbízok benne.
Ennyi.
Ennyi.
miert adna meg egyben, utana is eletveszelyben lesz, mert csak kozmunkas fizuja van, nem? majd elkezdi torleszteni 10 ev mulva!
Apr 09, 2018 18:29:46
-
Apr 09, 2018 18:30:05
Tippelhetek? Egy cigányok lakta zsálfaluban van a ház Borsodban?
Apr 09, 2018 18:30:05
sodika
Apr 09, 2018 18:30:06
Törpapa elrákosodott, az más.
Apr 09, 2018 18:30:06
sodika
Apr 09, 2018 18:30:48
Tippelhetek? Egy cigányok lakta zsálfaluban van a ház Borsodban?
Nem ANNYIRA vészes, mert 20 még alig volt ott igány, és még mindig kisebbségben vannak, de már érezhető a jelenlétük sajnos.
Apr 09, 2018 18:30:48
sodika
Apr 09, 2018 18:31:07
...20 éve még...
na
na
Apr 09, 2018 18:31:07
-
Apr 09, 2018 18:31:58
Törpapa elrákosodott, az más.
Apr 09, 2018 18:31:58
-
Apr 09, 2018 18:32:10
Akkor ez felejtős.
Apr 09, 2018 18:32:10
sodika
Apr 09, 2018 18:32:19
miert adna meg egyben, utana is eletveszelyben lesz
Apr 09, 2018 18:32:19
sodika
Apr 09, 2018 18:33:02
Az még csak rákgyanú volt akkor.
Egy furcsa dolog a röntgenen lehet bármi.
Hát most éppen nem "bármi" volt, jó, de lehetett volna bármi.
Apr 09, 2018 18:33:02
-
Apr 09, 2018 18:34:12
A haver majd máshogy fog emlékezni, ő máshogy értette, meg életveszély van. Aztá nem kapsz vissza semmit.
Apr 09, 2018 18:34:12
-
Apr 09, 2018 18:35:53
És akkor ezzel a 100 ezerrel most mennyire nőtt az adósságod ? 7500?
Apr 09, 2018 18:35:53
sodika
Apr 09, 2018 18:36:17
Mindegy, ezzel most kap az utolsó pillanatban újabb két hónap lehetőséget. Ha ezzel sem lesz képes élni, akkor levonom a következtetést, és szerintem hagyom bedőlni.
Utolsó utáni esély.
Utolsó utáni esély.
Apr 09, 2018 18:36:17
sodika
Apr 09, 2018 18:37:24
És akkor ezzel a 100 ezerrel most mennyire nőtt az adósságod ? 7500?
Vágom, hogy a dolgok elhúzódhatnak. De azt is megtanultam, nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Szóval ebből indulok ki, meg magamból, hogy az illető a "majdnem katasztrófa" pánikból tanulni fog, és nem akar feltétlenül aranyárat a házért.
Ennyi.
Apr 09, 2018 18:37:24
-
Apr 09, 2018 18:37:28
Ez kurvajó :DDD
Khm.
De amúgy tudatában vagy annak, hogy most tényleg él-e vagy már nem? Ezt csak úgy mint jóérzésű ember kérdezem tőled.
De feltételezem, hogy nem vagy tudatában és könnyebb ezért terelni meg trollozni mint egy kibaszott kérdést megereszteni.
Végiggondoltad egyáltalán, hogy mi történt? És mekkora féreg vagy, hogy ennyi idő után sem tudsz semmi biztosat? Hülye vagy teljesen? Neked amputálni kéne a fejedet.
Apr 09, 2018 18:37:28
-
Apr 09, 2018 18:38:50
Mindegy, ezzel most kap az utolsó pillanatban újabb két hónap lehetőséget. Ha ezzel sem lesz képes élni, akkor levonom a következtetést, és szerintem hagyom bedőlni.
Utolsó utáni esély.
Utolsó utáni esély.
Itt az új Soros bazdmeg.
Aztán elsők között mész hitelből licitálni a házra? :D
Apr 09, 2018 18:38:50
-
Apr 09, 2018 18:39:49
Ennyi.
Ennyi.
Mennyi lesz az adósságod a 100 ezer elküldése után? 7500? 7800? És még 3 hét van fizetésig.
Apr 09, 2018 18:39:49
trendbeli garázdaság
Apr 09, 2018 18:40:25
Egy haverom megpróbálta eladni a szülei családi házát, miután meghalt az édesapja, és magukhoz költöztették az anyukáját (ezt persze te nem is érted, te hálátlan féreg). Egy cigánymentes faluban, Tiszaújváros mellett, tehát még munkalehetőség is lenne a környéken, egy nagyon szép, gyakorlatilag tökéletes állapotban lévő családi házról beszélünk. Tudod, mennyiért ment el, te fasz? 7 millió forintért! 110 négyzetméter plusz szép nagy kert.
Szerinted ezek alapján mennyiért fog elmenni egy cigányoktól hemzsegő faluban, a semmi közepén a devizás haver háza? Én 4-5 milliót tippelek, mert optimista vagyok. Ebből lejön a devizahitele plusz az ingatlanos sikerdíja. Valószínűleg még annyi sem fog maradni belőle, hogy téged kifizessen. De mivel földönfutó, közmunkás csöves lesz, és mivel "a túlélés a morál előtt van", örülhetsz, ha 1-2 százezret visszakapsz. De valószínűleg inkább semmit LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Szerinted ezek alapján mennyiért fog elmenni egy cigányoktól hemzsegő faluban, a semmi közepén a devizás haver háza? Én 4-5 milliót tippelek, mert optimista vagyok. Ebből lejön a devizahitele plusz az ingatlanos sikerdíja. Valószínűleg még annyi sem fog maradni belőle, hogy téged kifizessen. De mivel földönfutó, közmunkás csöves lesz, és mivel "a túlélés a morál előtt van", örülhetsz, ha 1-2 százezret visszakapsz. De valószínűleg inkább semmit LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Apr 09, 2018 18:40:25
sodika
Apr 09, 2018 18:42:09
Túlélem, de ez most már tényleg csak arról a reményemről szól, hogy az illetőt "a majdnem ismét katasztrófa" pánik észhez téríti, és nem reménykedik abban, hogy majd hónapok múltán jön valami milliomos, akinek pont az a ház kell a világ minden pénzééért.
Apr 09, 2018 18:42:09
trendbeli garázdaság
Apr 09, 2018 18:42:47
Most van kb. 8000-nél, ő maga mondta. Erre jön még 300 eurócska a devizás havernak, majd hitelre a drón. A hónap végére meglesz a 10.000, juhú!
Apr 09, 2018 18:42:47
-
Apr 09, 2018 18:43:08
Túlélem, de ez most már tényleg csak arról a reményemről szól, hogy az illetőt "a majdnem ismét katasztrófa" pánik észhez téríti, és nem reménykedik abban, hogy majd hónapok múltán jön valami milliomos, akinek pont az a ház kell a világ minden pénzééért.
Apr 09, 2018 18:43:08
sodika
Apr 09, 2018 18:43:48
4-5 milliónál valóban nem ér többet, de ebben az én 600 ezrem semmi. A devizahitelét pedig nem kell visszafizetni, hanem csak havi 50 ezerrel törlesztgetni, ami a maradékból már menni fog neki.
Apr 09, 2018 18:43:48
sodika
Apr 09, 2018 18:44:31
Ez nem konkrét értékekről szól.
Hanem hogy mindennek annyi az ára, amennyiért érdeklődő van rá.
Nincs olyan, hogy "ár alatt". Amennyit adnak érte, annyi az ára.
Apr 09, 2018 18:44:31
-
Apr 09, 2018 18:47:11
az ingatlanturan kene hirdetnie, gyorsabban elvinnek!!4
Apr 09, 2018 18:47:11
sodika
Apr 09, 2018 18:48:01
Mindegy, magamból indulok ki, és számítok rá, hogy a mostani pánik észhez téríti az illetőt. Ellenkező esetben ugyanazt a következtetést fogom levonni, mint RGL esetében, nevezetesen hogy az illető nem olyan mint én, a vészhelyzet sem téríti észhez.
Ennyi.
Ennyi.
Apr 09, 2018 18:48:01
sodika
Apr 09, 2018 18:48:17
az ingatlanturan kene hirdetnie, gyorsabban elvinnek!!4
Ugye? :))))
Apr 09, 2018 18:48:17
sodika
Apr 09, 2018 18:48:29
Na jó, vlogvágás, csá.
Apr 09, 2018 18:48:29
-
Apr 09, 2018 18:48:31
Szóval egy piaci értéken 4-6 M értékű szar helyen lévő házról beszélünk a cigányos közepén. Ebből te 600k kölcsönnel vagy már bent.
Egy fillér nem jut neked
Egy fillér nem jut neked
Apr 09, 2018 18:48:31
sodika
Apr 09, 2018 18:51:41
Szóval egy piaci értéken 4-6 M értékű szar helyen lévő házról beszélünk a cigányos közepén. Ebből te 600k kölcsönnel vagy már bent.
Egy fillér nem jut neked
Egy fillér nem jut neked
Még 4 milliónál is csak nevesebb mint hetedével vagyok benne, úgyhogy arányaiban méltán számítok a pénzre. Nem olyan sok az, ha milliókkal van szembeállítva szarom 600 ezer.
Ennyi.
Apr 09, 2018 18:51:41
trendbeli garázdaság
Apr 09, 2018 18:52:04
Egy fillér nem jut neked
Egy fillér nem jut neked
Egy Sodi szerint 4-5 milliót érő ház, hahó! Ehhez számoljátok hozzá, hogy a korcs és az összes ismerősei is mindent lelak, tönkretesz. Láttátok a csótányroppantó Hermén panellakását, vagy a Dőrpee által teljesen szétbarmolt "bérelt" lakást. Szinte biztos, hogy ez a retard is hasonló életvitelt folytat, ami még legalább 1 milliót levon a ház értékéből. Mindez egy borsodi cigányfaluban. Sok sikert az eladásához! LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Apr 09, 2018 18:52:04
Néző
Apr 09, 2018 18:52:05
Nincs semmilyen álom vevő. Téged szopat halálra... az univerzum rajta keresztül amiért mindig gonoszkodsz.
Apr 09, 2018 18:52:05
Néző
Apr 09, 2018 18:54:23
Amúgy meg van használt lakásra CSOK támogatás?
Apr 09, 2018 18:54:23
sodika
Apr 09, 2018 18:54:52
Tudom, hogy milyen az, amikor azt hiszed, minden oké, aztán mégsem. Ezért dobok én is utolsó mentőkötelet, mert van hogy ez kell tényleg.
Ennyi.
Ennyi.
Apr 09, 2018 18:54:52
sodika
Apr 09, 2018 18:55:40
Na vlogvágás, csá
Apr 09, 2018 18:55:40
-
Apr 09, 2018 18:59:49
Már le sem mered írni, hogy mennyi a tartozádod? :)))
8000 fölött?
8000 fölött?
Apr 09, 2018 18:59:49
sodika
Apr 09, 2018 19:01:25
Már le sem mered írni, hogy mennyi a tartozádod? :)))
8000 fölött?
8000 fölött?
Apr 09, 2018 19:01:25
sodika
Apr 09, 2018 19:01:35
Na vlogvágás, csá
Apr 09, 2018 19:01:35
-
Apr 09, 2018 19:05:47
Tehat 8000 felett van. Apr 09, 2018 19:05:47
-
Apr 09, 2018 19:07:40
Ennyi.
tenyleg elhuzodnak.te hany evig eloskodtel Rocskaiek nyakan? Ennyi.
Apr 09, 2018 19:07:40
Alázó atka
Apr 09, 2018 19:08:24
A másik dolog, hogy ez a "tanulni akarok" táncuk nagyon bájos, meg aranyos, és érthető a haraguk, amikor nem értik, hogy az idősebbek miért nem vevők erre a fiatalos, idealista, szabadelvű ugrálásra, de ez megint csak azért van
Neked, aki végül kisegítőben érettségiztél le, és egyetlen egyetemi büfészakot nem tudtál elvégezni 23csilliárd félév alatt, miközben a diákhiteled szétrejszoltad és _elloptad_(!), a világon semmi, de SEMMI jogalapod nincs, hogy akár a leggyengébb kettes tanuló gimnazista elveit vagy világlátását kritizáljad.
Pláne, ha ő már most tanulni AKAR, neked meg világ életedben arról szólt és szól az életed, hogy tanulni aztán végképp NEM akarsz.
Sem a szakmádat, sem az idegen nyelvet, sem mást nem akarsz igazán megtanulni.
Vagyis persze, az eredmény az kéne, "dejó lenne" tudni ezt, tudni azt, tudni folyékonyan németül, de tanulni faszmutogatás helyett az fárasztó és időrabló.
Sokkal jobb megint napokon át a zavaros faszságaidat a trollfórumra okádni, aminek egyébként nulla értelme van.
A trollok kiröhögnek és megvetnek, az pedig, hogy mi van, volt vagy lesz az országban, teljesen kívülesik a te élősködő passzív hetyetyézéseiden.
Egyszerűen nem vagy, nem voltál és nem leszel tényező, egy elvesztegetett viccpárrt szavazat, ennyi vagy voltál és leszel.
Holmi tehetős emberek segítsége nélkül te már a sitten, a blahán, vagy a föld alatt lennél, így is éppcsak létezel, vegetálsz, hogy szórakoztass minket.
Más hatásod, befolyásod vagy személyes eredményed nincsen és nem is lesz soha.
Apr 09, 2018 19:08:24
-
Apr 09, 2018 19:11:25
Tehat 8000 felett van.
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 36773x18) Apr 07, 2018 17:21:30 Könyvjelző Válasz vote up vote down (8)
Igen. 5605+25+1235+30+50+60 = 7005
Szóval egy 200 eurót rá kell dobnom a hitelkártyámról a számlámra gyorsan, nehogy gond legyen a 7000 túllépéséből.
5606, ahol most áll.
24 euró a Visa terhelés, ami hozzá jön hét elején.
1235 euró a Mastercard terhelés, ami hozzá jön hét elején.
30 euró a mobilnet, ami huszadika környékén jön rá.
50 euró a mobiltelefonra az önrész, ami jövő héten jön rá.
És 60 euró a kindibétlet, ami 15-e környékén jön rá.
Ebből legalább egy tételt megint visszautasítanának a 7000-es limit túllépése miatt, úgyhogy még a hétvégén dobok rá 200 eurót Western Union-on keresztül a hitelkártyámról, nehohgy ez legyen.
Apr 09, 2018 19:11:25
festett francia főbérlő
Apr 09, 2018 19:14:40
Nomrális áron akarja eladni, na.
te milyen kompromisszumot kötöttél? vera nénit kinyaltad? vagy pár napig nem recskáztál kamerába?
Apr 09, 2018 19:14:40
festett francia főbérlő
Apr 09, 2018 19:16:37
Ennyi.
Ennyi.
négy gurigás ház??? mi ez, valami kotorék mordorban?
Apr 09, 2018 19:16:37
-
Apr 09, 2018 19:17:29
ha jól számolom, a devizás haver pénzével együtt 7350 euró a tartozás, és erre jön rá a telefon, vagyis 8300. következő fizetésig ez felmegy 8800-ra, legalább.
10 ezernél lesz Q & A?
10 ezernél lesz Q & A?
Apr 09, 2018 19:17:29
festett francia főbérlő
Apr 09, 2018 19:18:57
ha jól számolom, a devizás haver pénzével együtt 7350 euró a tartozás, és erre jön rá a telefon, vagyis 8300. következő fizetésig ez felmegy 8800-ra, legalább.
10 ezernél lesz Q & A?
10 ezernél lesz Q & A?
ott sztem pékküjjünkki videó lesz a banknak.
Apr 09, 2018 19:18:57
sodika
Apr 09, 2018 19:20:31
Lehet gúnyolódni, de most hagyjam szerencsétlent szarban?
100 ezer nem túl sok, ha utolsó utáni esélyként adom.
Ennyi.
na csá
Ennyi.
na csá
Apr 09, 2018 19:20:31
festett francia főbérlő
Apr 09, 2018 19:25:06
Ennyi.
na csá
Ennyi.
na csá
balfasz vagy, te magad mondtad, hogy van akin nem érdemes segíteni. mivel bizonyította, hogy neki érdemes?
Apr 09, 2018 19:25:06
-
Apr 09, 2018 19:28:24
Ennyi.
na csá
Ennyi.
na csá
de nem az volt, hogy a shaját lelki békéd érdekében most már leépítetted a pénzlehúzó otthoniakat?
itt hisztiztél a múltkor, mint egy picsa.:D
Apr 09, 2018 19:28:24
-
Apr 09, 2018 19:30:08
szerintem azért ad pénzt a devizás havernak, mert ha a blaha következik, akkor be tud hozzá húzódni a téli hónapokra.
Apr 09, 2018 19:30:08
Pegazus 88
Apr 09, 2018 19:32:39
Ennyi.
na csá
Ennyi.
na csá
Nem úgy volt, hogy soha többet nem írsz ide, púpos szar?
Apr 09, 2018 19:32:39
broni
Apr 09, 2018 19:45:53
mydeathspace.com/images/original/28573.jpg
ez a zene, dajcstömpi!!!!!!!!!!!!
Végtelen valeys a halott
túl a vízesések
egy profán világ
egy lassan haldokló univerzum
ideje visszatérésüket
jön
Hangok a sírok
tépik fejemben
káromló sír
sikolyait terror visszhangozza
szentségtörő suttog
a szellemvilágban
Az oltár vár
a maga áldozati áldozat
Meg van írva
Az idő könyvében
Az ezoterikus prófécia
teljesül
A mágikus tükrök
időt okoznak a megállásra
Az álom útjaiban
Az örökkévaló fa
csörögjelése Hová borult
Halandó sors.
Ostoros a leprás lélek
Romlott lelkek
kérnek visszaváltási
üvölt az elme
Ítélve az egyre
tartó sötétség súlyos
sodródott az örvény
a kortalan idő
Unspeakable terror
szimfóniája
Az abszolút őrültség
istenkáromló sír
Evil visszhangozza
Dacayed lelkek
Cosmic fájdalom
Profán oltár
Sötét sikolyok
Haldokló univerzum
Fekete szimfónia
ez a zene, dajcstömpi!!!!!!!!!!!!
Végtelen valeys a halott
túl a vízesések
egy profán világ
egy lassan haldokló univerzum
ideje visszatérésüket
jön
Hangok a sírok
tépik fejemben
káromló sír
sikolyait terror visszhangozza
szentségtörő suttog
a szellemvilágban
Az oltár vár
a maga áldozati áldozat
Meg van írva
Az idő könyvében
Az ezoterikus prófécia
teljesül
A mágikus tükrök
időt okoznak a megállásra
Az álom útjaiban
Az örökkévaló fa
csörögjelése Hová borult
Halandó sors.
Ostoros a leprás lélek
Romlott lelkek
kérnek visszaváltási
üvölt az elme
Ítélve az egyre
tartó sötétség súlyos
sodródott az örvény
a kortalan idő
Unspeakable terror
szimfóniája
Az abszolút őrültség
istenkáromló sír
Evil visszhangozza
Dacayed lelkek
Cosmic fájdalom
Profán oltár
Sötét sikolyok
Haldokló univerzum
Fekete szimfónia
Apr 09, 2018 19:45:53
122 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

De akinek akkor is ez a hazája, és akkor is a hazája marad, ha a földgolyó legutolsó segglyuka is lenne ez az ország. Akinek magyarnak lenni jelent is valamit, nem csak egy kibaszott H betű az igazolványában. Ez vagyok én.
Ok. Én értelmes emberekre gondoltam, nem a mazochistákra :)