?
Jul 15, 2012 22:38:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>Meg arra épül hogy dolgozd ki a beled.</div>
Részben. Ez nem munkaérték-elmélet. Ez hatékonyság-elmélet. Tedd szorgalmasan a jó dolgot, de a jó dolgot.</div>
Milyen jó dolgot csináltál te életedben?
Részben. Ez nem munkaérték-elmélet. Ez hatékonyság-elmélet. Tedd szorgalmasan a jó dolgot, de a jó dolgot.</div>
Milyen jó dolgot csináltál te életedben?
Jul 15, 2012 22:38:41
sarfasoo
Jul 15, 2012 22:39:11
a házat az alapjánál kezdik építeni. te a tetőt akarod elsőnek.
Jul 15, 2012 22:39:11
banshee
Jul 15, 2012 22:39:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Sneci, ezt nem Tracy meg Kiosaki meg egyéb ilyen kóklerek mondták, hanem egy olyan ember, aki ha belefogott valamibe, összejött neki. Úgy hívják hogy Dr. Arnold Schwarczenegger. Sikeres sportoló, sikeres filmszínész, sikeres politikus.
Sneci, ezt nem Tracy meg Kiosaki meg egyéb ilyen kóklerek mondták, hanem egy olyan ember, aki ha belefogott valamibe, összejött neki. Úgy hívják hogy Dr. Arnold Schwarczenegger. Sikeres sportoló, sikeres filmszínész, sikeres politikus.
Jul 15, 2012 22:39:45
sodika
Jul 15, 2012 22:42:11
<div class="quote"><div class="author">sarfasoo</div>az meg a másik, hogy egy bármelyik ügyvéd darabokra szedne keresztkérdésekkel, úgy hogy köpni-nyelni nem tudnál.</div>
A tanár uras esetnél a legdurvábbnak tartott, és fölényes grimasszal előadott ügyvédi keresztkérdés így hangzott:
- Kiss úr, amikor aláírták az adásvételi elismervényt, akkor történt ilyen pénzátadás?
Itt az ügyvéd úr nyilván hosszas magyarázkodásra számított, de a válaszom ennyi volt:
- Nem.
Erre csalódottan leült. :)
Én bíróságon nem szoktam magyarázkodni.
A tényekre szorítkozom.
A tanár uras esetnél a legdurvábbnak tartott, és fölényes grimasszal előadott ügyvédi keresztkérdés így hangzott:
- Kiss úr, amikor aláírták az adásvételi elismervényt, akkor történt ilyen pénzátadás?
Itt az ügyvéd úr nyilván hosszas magyarázkodásra számított, de a válaszom ennyi volt:
- Nem.
A tényekre szorítkozom.
Jul 15, 2012 22:42:11
sarfasoo
Jul 15, 2012 22:42:55
sneci a király, meghajlok a nagyságod előtt!
Jul 15, 2012 22:42:55
sarfasoo
Jul 15, 2012 22:44:10
amúgy a tanár uras esetnél te voltál a felperes? itt meg szopóágon leszel, lehet hogy majd kicsit jobban odalépnek. (javíts ki ha hülyeséget gondolok)
Jul 15, 2012 22:44:10
sneciakiraly
Jul 15, 2012 22:44:57
Kurva bölcs dolog volt ugye nagyképűen ügyvéd nélkül menni a kihallgatásokra, hogy aztán a saját vallomásod alapján ítéljenek majd el!
Jul 15, 2012 22:44:57
sodika
Jul 15, 2012 22:45:33
Az összes eddigi bírósági meghallgatásom úgy nézett ki, hogy aki velem szemben állt, magyarázott negyedórát, öt percig csavargatta a legegyszerűbb kérdéseket is, amire én egy vagy két szóban válaszoltam. :)
Aki arra számít, hogy bíróság előtti magyarázkodásomon röhöghet, az mindig csalódik.
Aki arra számít, hogy bíróság előtti magyarázkodásomon röhöghet, az mindig csalódik.
Jul 15, 2012 22:45:33
sodika
Jul 15, 2012 22:47:02
<div class="quote"><div class="author">sarfasoo</div>amúgy a tanár uras esetnél te voltál a felperes?</div>
Engem hívtak annak, bár nem értem ezt a logikát. Aki a fizetési meghagyásnak ellent mond, szerintem azt kéne felperesnek hívni, mert ő vitat valamit. Na mindegy.
Engem hívtak annak, bár nem értem ezt a logikát. Aki a fizetési meghagyásnak ellent mond, szerintem azt kéne felperesnek hívni, mert ő vitat valamit. Na mindegy.
Jul 15, 2012 22:47:02
Sneci Mind Tricks
Jul 15, 2012 22:47:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Azt a gondolatot, hogy méltatlanul lenne nagy az arcom, azért nem tudom elfogadni, mert az összes sikerkönyv, és tanfolyam (Brian Tracy, Vonzás törvénye, stb...) arra az egyszerű gondolatra épül, hogy ne hagyd korlátozni a gondolkodásodat a látszólagos körülményeid által.
<b>Egyetlen csoportot nézek le, mégpedig a szürke realistákét, akik már álmodni sem mernek. És esetleg még siránkoznak is a fásultsághoz.</b>
De szociális vagy egyéb helyzetétől függetlenül senki mást. Az meggazdagodásról szóló könyvek és hanganyagok alapján szilárdan hiszem, hogy az én mentalitásom felsőbbrendű az ő mentalitásukhoz képest.
De ez nem a körülményekről, hanem helyzetről, nem szociális kérdésekről, hanem csak és kizárólag a gondolkodásmódról szól.</div>a legalja gondolkodásmód a tiéd, mert minden marketingszart csont nélkül beszopsz. meggazdagodásról szóló HANGANYAGOK, te nem érzed ilyenkor egy kicsit sem idiótának magadat?
<b>Egyetlen csoportot nézek le, mégpedig a szürke realistákét, akik már álmodni sem mernek. És esetleg még siránkoznak is a fásultsághoz.</b>
De szociális vagy egyéb helyzetétől függetlenül senki mást. Az meggazdagodásról szóló könyvek és hanganyagok alapján szilárdan hiszem, hogy az én mentalitásom felsőbbrendű az ő mentalitásukhoz képest.
De ez nem a körülményekről, hanem helyzetről, nem szociális kérdésekről, hanem csak és kizárólag a gondolkodásmódról szól.</div>a legalja gondolkodásmód a tiéd, mert minden marketingszart csont nélkül beszopsz. meggazdagodásról szóló HANGANYAGOK, te nem érzed ilyenkor egy kicsit sem idiótának magadat?
Jul 15, 2012 22:47:04
sodika
Jul 15, 2012 22:48:55
<div class="quote"><div class="author">sneciakiraly</div>Kurva bölcs dolog volt ugye nagyképűen ügyvéd nélkül menni a kihallgatásokra, hogy aztán a saját vallomásod alapján ítéljenek majd el!</div>
1) A készséges együttműködés, és a cselekvőségre vonatkozó tényfeltárás enyhítő körülmény lehet.
2) Amit csináltam, továbbra sem bűncselekmény.
1) A készséges együttműködés, és a cselekvőségre vonatkozó tényfeltárás enyhítő körülmény lehet.
2) Amit csináltam, továbbra sem bűncselekmény.
Jul 15, 2012 22:48:55
törzsgyökeres
Jul 15, 2012 22:49:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sarfasoo</div>az meg a másik, hogy egy bármelyik ügyvéd darabokra szedne keresztkérdésekkel, úgy hogy köpni-nyelni nem tudnál.</div>
- Nem.
A tényekre szorítkozom.</div>
sneci, az ilyen sztorizásoknál, amikor magadat fényezed valami teljesen irreleváns hülyeséggel, először mindig a kezeimbe temetem az arcom (facepalm), hogy milyen ostoba vagy, aztán pedig elmosolyodok, mert belegondolok abba, hogy az ostobaságodnak köszönhetően mekkorákat fogsz szopni a jövőben, és én milyen jókat fogok ezen röhögni.
- Nem.
A tényekre szorítkozom.</div>
sneci, az ilyen sztorizásoknál, amikor magadat fényezed valami teljesen irreleváns hülyeséggel, először mindig a kezeimbe temetem az arcom (facepalm), hogy milyen ostoba vagy, aztán pedig elmosolyodok, mert belegondolok abba, hogy az ostobaságodnak köszönhetően mekkorákat fogsz szopni a jövőben, és én milyen jókat fogok ezen röhögni.
Jul 15, 2012 22:49:54
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 15, 2012 22:50:13
Ne aggódj Sodi. Én biztos vagyok benne, hogy kurva jól fogunk szórakozni mindkét tárgyalásodon, akár lesz ügyvéded, akár nem.
Jul 15, 2012 22:50:13
Optimus Prime
Jul 15, 2012 22:51:34
Már megint ez az "egyetemista koromban" duma...
Sodi fogd már fel, hogy ez nem kifogás, sőt ettől még nagyobb hülyének tűnsz. Pont, hogy egy egyetemistának több eszének kellene lennie...
De nagyon jól tudom, hogy te ezzel azt akarod sugallni hogy fiatal és meggondolatlan voltál, ezzel lehet meg tudod etetni azokat akik nincsenek tisztában a tényekkel de ettől még ordas nagy csúsztatás. Az átlag emberek a 20 év körüliekre gondolnak, te viszont már közelebb voltál a harminchoz mikor ezeket elkövetted.
Egyszer vállalnád egyenesed a dolgaidat, de arra aztán várhatunk...
Sodi fogd már fel, hogy ez nem kifogás, sőt ettől még nagyobb hülyének tűnsz. Pont, hogy egy egyetemistának több eszének kellene lennie...
De nagyon jól tudom, hogy te ezzel azt akarod sugallni hogy fiatal és meggondolatlan voltál, ezzel lehet meg tudod etetni azokat akik nincsenek tisztában a tényekkel de ettől még ordas nagy csúsztatás. Az átlag emberek a 20 év körüliekre gondolnak, te viszont már közelebb voltál a harminchoz mikor ezeket elkövetted.
Egyszer vállalnád egyenesed a dolgaidat, de arra aztán várhatunk...
Jul 15, 2012 22:51:34
sodika
Jul 15, 2012 22:52:01
<div class="quote"><div class="author">sarfasoo</div>a házat az alapjánál kezdik építeni. te a tetőt akarod elsőnek.</div>
Épp hogy nem akarok kapkodni. Az elmúlt 10 évem azért telt el látszólag hatástalanul, mert hagytam magam hajtani, gondolkodás nélkül. Az eredmény kurva sok kárba veszett munka.
<b>Ha valami az alapozás elvére épül. hát az a rám most jellemző fontolva haladás</b>, és a sietségre vonatkozó külső nyomások ignorálása.
Épp hogy nem akarok kapkodni. Az elmúlt 10 évem azért telt el látszólag hatástalanul, mert hagytam magam hajtani, gondolkodás nélkül. Az eredmény kurva sok kárba veszett munka.
<b>Ha valami az alapozás elvére épül. hát az a rám most jellemző fontolva haladás</b>, és a sietségre vonatkozó külső nyomások ignorálása.
Jul 15, 2012 22:52:01
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 15, 2012 22:53:47
Ne aggódj Sodi. Én biztos vagyok benne, hogy kurva jól fogunk szórakozni mindkét tárgyalásodon, akár lesz ügyvéded, akár nem.
Jul 15, 2012 22:53:47
törzsgyökeres
Jul 15, 2012 22:54:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sneciakiraly</div>Kurva bölcs dolog volt ugye nagyképűen ügyvéd nélkül menni a kihallgatásokra, hogy aztán a saját vallomásod alapján ítéljenek majd el!</div>
2) Amit csináltam, továbbra sem bűncselekmény.</div>
hülyeség, egyszerűen idióta voltál. hekkerekre hivatkozol, mint lehetséges tettesekre, aztán amikor megkérdezi a nyomozó, hogy a listát átírták-e a hekkerek, akkor azt válaszoltad, hogy nem tudsz erről.
most pedig ezt úgy adod elő, hogy együttműködtél, miközben az iratismertetésnél azt magyaráztad, hogy ki mindenkit kell megkérdezni a hekkerkedésről.
olyan buta vagy, mint a főőőd.
hülyeség, egyszerűen idióta voltál. hekkerekre hivatkozol, mint lehetséges tettesekre, aztán amikor megkérdezi a nyomozó, hogy a listát átírták-e a hekkerek, akkor azt válaszoltad, hogy nem tudsz erről.
most pedig ezt úgy adod elő, hogy együttműködtél, miközben az iratismertetésnél azt magyaráztad, hogy ki mindenkit kell megkérdezni a hekkerkedésről.
olyan buta vagy, mint a főőőd.
Jul 15, 2012 22:54:13
sodika
Jul 15, 2012 22:54:22
Pontosan tudom, hogy akkor van tető, ha van előtte marha sok munka. De amíg nincs építési terv, addig abba kell a sok energiát fektetni.
Jul 15, 2012 22:54:22
sodika
Jul 15, 2012 22:56:03
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
hülyeség, egyszerűen idióta voltál. hekkerekre hivatkozol, mint lehetséges tettesekre, aztán amikor megkérdezi a nyomozó, hogy a listát átírták-e a hekkerek, akkor azt válaszoltad, hogy nem tudsz erről. </div>
A hackerek még fontosak lehetnek ebben az ügyben is.
Attól függ, az ügyész mit és mivel akar bizonyítani.
De ne szaladjunk előre.
hülyeség, egyszerűen idióta voltál. hekkerekre hivatkozol, mint lehetséges tettesekre, aztán amikor megkérdezi a nyomozó, hogy a listát átírták-e a hekkerek, akkor azt válaszoltad, hogy nem tudsz erről. </div>
De ne szaladjunk előre.
Jul 15, 2012 22:56:03
sarfasoo
Jul 15, 2012 22:56:44
tizenéve tervezel, én már 5 éve húzom az igát külföldön, hogy legyen elég kessem saját céget csinálni. te mikor szeded össze a lóvét?
Jul 15, 2012 22:56:44
törzsgyökeres
Jul 15, 2012 22:58:34
sneci, a te védekezésedet a hermán-ügyben tanítani kéne a bűnözőegyetemen, hogy hogyan ne pofázzanak átgondolatlan, következetlen hülyeségeket ügyvéd nélkül. te a tipikus balek voltál. úgy tagadtál, hogy közben terhelő vallomást tettél saját magadra.
és az a vicc, hogy még fel sem fogod, meg azt mondod ekkora balfaszság után, hogy neked nem kell ügyvéd. hát ja, most már felesleges is lenne, hiszen elbasztad, ahoyg csak tudtad.
és az a vicc, hogy még fel sem fogod, meg azt mondod ekkora balfaszság után, hogy neked nem kell ügyvéd. hát ja, most már felesleges is lenne, hiszen elbasztad, ahoyg csak tudtad.
Jul 15, 2012 22:58:34
sodika
Jul 15, 2012 22:58:39
<b>Az a gondolat pedig, hogy rám az állítólagos zsidózás miatt kellene haragudni, ott csúszik el, hogy aki figyeli a nemzeti radikálisok Facebook-folyamát, és olvassa a Kurucok kommenteket, az világosan láthatja, hogy én abszolút a visszafogott, alpári zsidózástól tartózkodó, a gyűlölködéstől lehetőség szerint magát távol tartó réteget képviselem.</b>
Jul 15, 2012 22:58:39
törzsgyökeres
Jul 15, 2012 23:01:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
De ne szaladjunk előre.</div>
persze, hogyne.:)
még mindig nem fogtad fel, hogy ez neked innentől szopóág.
De ne szaladjunk előre.</div>
persze, hogyne.:)
még mindig nem fogtad fel, hogy ez neked innentől szopóág.
Jul 15, 2012 23:01:09
banshee
Jul 15, 2012 23:01:33
Aki meg elolvassa a régi sodiblogot, az rájön, hogy nem...
Jul 15, 2012 23:01:33
sneciakiraly
Jul 15, 2012 23:02:49
te komolyan meglepődtél azon, hogy a rendőrség/ügyészség az elkövetők vallomásait szokta felhasználni?
Komolyan meglepődtél azon, hogy a kihallgatók nem a haverjaid, hanem próbálnak csőbehúzni?
Kibaszott nagyképű voltál ahelyett hogy anyádtól segítséget kértél volna.
Komolyan meglepődtél azon, hogy a kihallgatók nem a haverjaid, hanem próbálnak csőbehúzni?
Kibaszott nagyképű voltál ahelyett hogy anyádtól segítséget kértél volna.
Jul 15, 2012 23:02:49
banshee
Jul 15, 2012 23:03:06
Ha nem bcs amit csináltál, akkor minek enyhítő körülmény?
Ha nem bcs amit csináltál, akkor minek enyhítő körülmény?
Jul 15, 2012 23:03:06
törzsgyökeres
Jul 15, 2012 23:03:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Az a gondolat pedig, hogy rám az állítólagos zsidózás miatt kellene haragudni, ott csúszik el, hogy aki figyeli a nemzeti radikálisok Facebook-folyamát, és olvassa a Kurucok kommenteket, az világosan láthatja, hogy én abszolút a visszafogott, alpári zsidózástól tartózkodó, a gyűlölködéstől lehetőség szerint magát távol tartó réteget képviselem.</b></div>
attól, hogy félkövér betűkkel írsz, ez még nem lesz igaz, te beteges hazudozó.
zsanád nagyanyjának nem akarod elküldeni a kfc jewst, a humos az humor alapon?
attól, hogy félkövér betűkkel írsz, ez még nem lesz igaz, te beteges hazudozó.
zsanád nagyanyjának nem akarod elküldeni a kfc jewst, a humos az humor alapon?
Jul 15, 2012 23:03:56
banshee
Jul 15, 2012 23:04:10
<div class="quote"><div class="author">sneciakiraly</div>te komolyan meglepődtél azon, hogy a rendőrség/ügyészség az elkövetők vallomásait szokta felhasználni?
Kibaszott nagyképű voltál ahelyett hogy anyádtól segítséget kértél volna.</div>
Na majd a bíró meg az ügyész meggyőzik hogy tényleg bűncselekmény amit csinált.
Csicskaboy...
Kibaszott nagyképű voltál ahelyett hogy anyádtól segítséget kértél volna.</div>
Na majd a bíró meg az ügyész meggyőzik hogy tényleg bűncselekmény amit csinált.
Csicskaboy...
Jul 15, 2012 23:04:10
sneciakiraly
Jul 15, 2012 23:04:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Az a gondolat pedig, hogy rám az állítólagos zsidózás miatt kellene haragudni, ott csúszik el, hogy aki figyeli a nemzeti radikálisok Facebook-folyamát, és olvassa a Kurucok kommenteket, az világosan láthatja, hogy én abszolút a visszafogott, alpári zsidózástól tartózkodó, a gyűlölködéstől lehetőség szerint magát távol tartó réteget képviselem.</b></div>
vagyis azért nem vagy antiszemita, mert más még jobban gyűlöli a zsidókat?
ez alapján fletó sem magyarellenes, hiszen csau sokkal jobban gyűlölte a magyarokat.
vagyis azért nem vagy antiszemita, mert más még jobban gyűlöli a zsidókat?
ez alapján fletó sem magyarellenes, hiszen csau sokkal jobban gyűlölte a magyarokat.
Jul 15, 2012 23:04:11
sodika
Jul 15, 2012 23:04:36
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>te a tipikus balek voltál. úgy tagadtál, hogy közben terhelő vallomást tettél saját magadra.</div>
Ráadásul - igazán ez bassza fel az agyam - <b>AZ ÜGYÉSZ LÁTHATÓAN AZZAL AKARJA MEGALAPOZNI A BECSÜLETSÉRTÉST, HOGY ELMONDTAM: SOKSZOR KITETTEM HERMÁN ANYAGAIT A BLOGOMRA, MERT EZ MÁR SZERINTE MUNKAMEGOSZTÁS, MUNKATÁRSI VISZONY, KÖZÖS SZERKESZTÉS</b>.
:D
A sokszor nem azt jelenti, hogy állandóan és kiemelten. Sokszor rakok ki mindenhonnan minden szart. Ezt jelenti.
<b>Még a részletes körülményeket kérdés nélkül, saját védelmemben feltáró szavaimat is ellenem próbálja fordítani.</b> Ez az, ami igazán vérlázító.
Ráadásul - igazán ez bassza fel az agyam - <b>AZ ÜGYÉSZ LÁTHATÓAN AZZAL AKARJA MEGALAPOZNI A BECSÜLETSÉRTÉST, HOGY ELMONDTAM: SOKSZOR KITETTEM HERMÁN ANYAGAIT A BLOGOMRA, MERT EZ MÁR SZERINTE MUNKAMEGOSZTÁS, MUNKATÁRSI VISZONY, KÖZÖS SZERKESZTÉS</b>.
A sokszor nem azt jelenti, hogy állandóan és kiemelten. Sokszor rakok ki mindenhonnan minden szart. Ezt jelenti.
<b>Még a részletes körülményeket kérdés nélkül, saját védelmemben feltáró szavaimat is ellenem próbálja fordítani.</b> Ez az, ami igazán vérlázító.
Jul 15, 2012 23:04:36
sneciakiraly
Jul 15, 2012 23:06:57
"
Még a részletes körülményeket kérdés nélkül, saját védelmemben feltáró szavaimat is ellenem próbálja fordítani. Ez az, ami igazán vérlázító. "
Úristen, EZ AZ ÜGYÉSZ DOLGA!
Még a részletes körülményeket kérdés nélkül, saját védelmemben feltáró szavaimat is ellenem próbálja fordítani. Ez az, ami igazán vérlázító. "
Úristen, EZ AZ ÜGYÉSZ DOLGA!
Jul 15, 2012 23:06:57
sarfasoo
Jul 15, 2012 23:07:21
<b>Még a részletes körülményeket kérdés nélkül, saját védelmemben feltáró szavaimat is ellenem próbálja fordítani.</b> Ez az, ami igazán vérlázító.</div>
ez a dolga, és ezért vagy szopóágon, meg mert okosabb, tapasztaltabb és tanultabb nálad
<b>Még a részletes körülményeket kérdés nélkül, saját védelmemben feltáró szavaimat is ellenem próbálja fordítani.</b> Ez az, ami igazán vérlázító.</div>
ez a dolga, és ezért vagy szopóágon, meg mert okosabb, tapasztaltabb és tanultabb nálad
Jul 15, 2012 23:07:21
sodika
Jul 15, 2012 23:08:21
Ennyi erővel több száz szerkesztője volt a blogomnak, mert állandóan dolgoztam fel anyagokat innen-onnan. De nem. Aszongya: Hermán lekérte az anyagokat, feldolgozta, én meg közzétettem. Ez volt köztünk a bejáratott és régi munkamegosztás.
Hivatkozom arra, hogy semmi közöm nem volt Hermánhoz, csak jöttek tőle, mint ahogy sok más helyről is a levelek, és ebből a mondatomból csinált közös szerkesztőséget. :)
Beszarok.
Tegyen ezeknek ezután részletes vallomást a radai rosseb.
Hivatkozom arra, hogy semmi közöm nem volt Hermánhoz, csak jöttek tőle, mint ahogy sok más helyről is a levelek, és ebből a mondatomból csinált közös szerkesztőséget. :)
Beszarok.
Tegyen ezeknek ezután részletes vallomást a radai rosseb.
Jul 15, 2012 23:08:21
sneciakiraly
Jul 15, 2012 23:08:40
az ügyész nem bíró, neki nem feladata a pártatlanság. az ő feadata azt, hogy a vádlottra rábizonyítsa a bűncselekmény elkövetését.
mégis milyen kibaszott hobbijogász vagy, ezt még az is tudja, aki max 1-2 bíróságon játszódó mozifilmet vagy sorozatot megnézett.
mégis milyen kibaszott hobbijogász vagy, ezt még az is tudja, aki max 1-2 bíróságon játszódó mozifilmet vagy sorozatot megnézett.
Jul 15, 2012 23:08:40
sarfasoo
Jul 15, 2012 23:09:42
már megtetted a vallomást. kezd összeállni a kép?
Jul 15, 2012 23:09:42
törzsgyökeres
Jul 15, 2012 23:10:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>te a tipikus balek voltál. úgy tagadtál, hogy közben terhelő vallomást tettél saját magadra.</div>
látod, pontosan ezért mondom, hogy tipikus balek voltál. eleve nem lett volna szabad kérdésekre válaszolni, és csicseregni, csak egy jól átgondolt írásbeli vallomást tenni, amit a bíróságon fenntartasz.
de te kurva okosnak gondoltad magad.:)))
látod, pontosan ezért mondom, hogy tipikus balek voltál. eleve nem lett volna szabad kérdésekre válaszolni, és csicseregni, csak egy jól átgondolt írásbeli vallomást tenni, amit a bíróságon fenntartasz.
de te kurva okosnak gondoltad magad.:)))
?
Sodi megint trolloknak magyarázkodsz?
sneciakiraly
Jul 15, 2012 23:10:38
Szerintem konzultálj anyáddal és sürgősen helyeztesd magad gondnokság alá! Mert a beszámíthatatlanság fő jele az, hogy az ügyészt valamilyen havernak gondoltad, akinek bármit elpofázhatsz.
Jul 15, 2012 23:10:38
sodika
Jul 15, 2012 23:11:03
<b>Hivatkozom valaminek az érdekében valamire, erre ezt a mondatomat pont a szándékom ellenkezőjét bizonyítandó terjeszti elő.</b>
:)
A védekezésem ezek után nem kis részben arra fog épülni, hogy nem kéne annak ügyésznek mennie, akinek szövegértési problémái vannak.
A védekezésem ezek után nem kis részben arra fog épülni, hogy nem kéne annak ügyésznek mennie, akinek szövegértési problémái vannak.
Jul 15, 2012 23:11:03
sarfasoo
Jul 15, 2012 23:11:52
ha tudnál angolul, most linkelném azt a videót, amiben egy rendőr magyarázza el mit kell tenni, ha elkapnak. így csak röviden összefoglalom: semmit nem szabad mondani, írásba adni meg főleg nem, amíg az ügyvéddel nem beszéltél... bocsi, de ez a valóság, nem az alternatív sodiverzum, amiben lebegsz.
Jul 15, 2012 23:11:52
sneciakiraly
Jul 15, 2012 23:12:19
<div class="quote"><div class="author">?</div>Sodi megint trolloknak magyarázkodsz?</div>
persze, hiszen nincsenek barátai, csak a kommenthaverok. meg az ügyész, akivel milyen jól eldumált, aztán a szemét képes volt a saját vallomását felhasználni ellene.
a putriscigány is okosabb snecinél.
persze, hiszen nincsenek barátai, csak a kommenthaverok. meg az ügyész, akivel milyen jól eldumált, aztán a szemét képes volt a saját vallomását felhasználni ellene.
a putriscigány is okosabb snecinél.
Jul 15, 2012 23:12:19
törzsgyökeres
Jul 15, 2012 23:12:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Tegyen ezeknek ezután részletes vallomást a radai rosseb.</div>
már megtetted, Hahó!
esetleg vond vissza, az még sokat segítene rajtad.:)))
már megtetted, Hahó!
esetleg vond vissza, az még sokat segítene rajtad.:)))
Jul 15, 2012 23:12:57
sneciakiraly
Jul 15, 2012 23:13:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Hivatkozom valaminek az érdekében valamire, erre ezt a mondatomat pont a szándékom ellenkezőjét bizonyítandó terjeszti elő.</b>
A védekezésem ezek után nem kis részben arra fog épülni, hogy nem kéne annak ügyésznek mennie, akinek szövegértési problémái vannak.</div>
hivatkozz arra, hogy szemmel láthatóan szellemi fogyatékos vagy, ezért az ügyész szabálytalan volt, amikor képviselő nélkül hallgatott ki téged.
A védekezésem ezek után nem kis részben arra fog épülni, hogy nem kéne annak ügyésznek mennie, akinek szövegértési problémái vannak.</div>
hivatkozz arra, hogy szemmel láthatóan szellemi fogyatékos vagy, ezért az ügyész szabálytalan volt, amikor képviselő nélkül hallgatott ki téged.
Jul 15, 2012 23:13:43
Callahan
Jul 15, 2012 23:13:47
Snecike, hogy lehet az, hogy az általad megfelelőnek tartott mentalitás birtokában sikertelenebb vagy, mint az átlag? A többség nem olvasott "shikerkönyveket", mégis jobban él nálad.
Az nem érv, hogy lusta vagy. Olyan nincs, hogy valaki egy vagyont kereshetne, csak az akarat hiányzik hozzá, de helyette inkább éhezik, és szar körülmények közt él.
Világosíts fel minket, különben azt kell higgyük, hogy egy lúzer vagy, aki nem ért semmihez.
Az nem érv, hogy lusta vagy. Olyan nincs, hogy valaki egy vagyont kereshetne, csak az akarat hiányzik hozzá, de helyette inkább éhezik, és szar körülmények közt él.
Világosíts fel minket, különben azt kell higgyük, hogy egy lúzer vagy, aki nem ért semmihez.
Jul 15, 2012 23:13:47
sarfasoo
Jul 15, 2012 23:14:01
diploma- és munkanélküliként igazán hiteles leszel az ügyész szapulásával, aki majd a bíróval együtt röhög a tárgyalás után az ebédlőasztalnál...
Jul 15, 2012 23:14:01
törzsgyökeres
Jul 15, 2012 23:15:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Hivatkozom valaminek az érdekében valamire, erre ezt a mondatomat pont a szándékom ellenkezőjét bizonyítandó terjeszti elő.</b>
azt csipázni fogja a bíró, amikor a kollégáját, akivel minden nap együtt tárgyal, fikázza egy idióta. csak legyél a bíróság előtt is nagyarcú hülyegyerek, ahogy általában szoktál.
azt csipázni fogja a bíró, amikor a kollégáját, akivel minden nap együtt tárgyal, fikázza egy idióta. csak legyél a bíróság előtt is nagyarcú hülyegyerek, ahogy általában szoktál.
Jul 15, 2012 23:15:23
sarfasoo
Jul 15, 2012 23:16:10
<div class="quote"><div class="author">sneciakiraly</div>
hivatkozz arra, hogy szemmel láthatóan szellemi fogyatékos vagy, ezért az ügyész szabálytalan volt, amikor képviselő nélkül hallgatott ki téged.</div>
utolsó esély
hivatkozz arra, hogy szemmel láthatóan szellemi fogyatékos vagy, ezért az ügyész szabálytalan volt, amikor képviselő nélkül hallgatott ki téged.</div>
utolsó esély
Jul 15, 2012 23:16:10
sodika
Jul 15, 2012 23:16:30
Előadok valami tök irrelevánsnak szánt, színesítő részletet a motivációimról, erre látom, hogy a vádirat pont erre a mondatomra építi fel az egész ügyet.
Anyátok.
Anyátok.
Jul 15, 2012 23:16:30
törzsgyökeres
Jul 15, 2012 23:17:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>erre látom, hogy a vádirat pont erre a mondatomra építi fel az egész ügyet.</div>
nocsak, mégis a kezedben a vádirat?:)))
nocsak, mégis a kezedben a vádirat?:)))
Jul 15, 2012 23:17:58
sarfasoo
Jul 15, 2012 23:18:22
miért a mi anyánk? felnőtt ember vagy bázz!
sneciakiraly
"tök irrelevánsnak szánt, színesítő részletet a motivációimról,"
magyarán idióta módon pofáztál, ahogy a trolloknak is szoktál.
Tényleg nem bírsz kussbanlenni?
Tényleg nem bírsz kussbanlenni?
sodika
Jul 15, 2012 23:19:26
azt csipázni fogja a bíró, amikor a kollégáját, akivel minden nap együtt tárgyal, fikázza egy idióta.</div>
Á, ezt Kaufmanntól lestem el.
Mindegyik pere jó nagy arányban arról szól, hogy a szemben ülő ügyvéd vagy ügyész még a magyar nyelvet sem ismeri, pláne a törvényeket, meg úgy bármit is, csoda, hogy egyáltalán lélegezni nem felejt el. :D
Mégis sorra nyeri az ügyeit.
Ez a "mindenki milyen segghülye már itt, látja, tisztelt bíróság, lol"-stílus tetszik nekem, ezt igenis átveszem. :D
azt csipázni fogja a bíró, amikor a kollégáját, akivel minden nap együtt tárgyal, fikázza egy idióta.</div>
Mindegyik pere jó nagy arányban arról szól, hogy a szemben ülő ügyvéd vagy ügyész még a magyar nyelvet sem ismeri, pláne a törvényeket, meg úgy bármit is, csoda, hogy egyáltalán lélegezni nem felejt el. :D
Ez a "mindenki milyen segghülye már itt, látja, tisztelt bíróság, lol"-stílus tetszik nekem, ezt igenis átveszem. :D
Jul 15, 2012 23:19:26
sodika
Jul 15, 2012 23:20:14
nocsak, mégis a kezedben a vádirat?:)))</div>
Nem. Még nincs. Csak tudom, mi lesz benne.
Nem. Még nincs. Csak tudom, mi lesz benne.
Jul 15, 2012 23:20:14
sarfasoo
Jul 15, 2012 23:20:43
leírhatatlan érzés, hogy több hétnyi okoskodás után pont ma este kezd el leülepedni a fejedben a lehetséges jövőbeli forgatókönyv, és ennek élőben a részese lehettem :) első dolgod legyen holnap reggel hívni muttert, hátha még ki tud vakarni valamelyik ismerőse a szarból
Jul 15, 2012 23:20:43
törzsgyökeres
Jul 15, 2012 23:21:02
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
Ez a "mindenki milyen segghülye már itt, látja, tisztelt bíróság, lol"-stílus tetszik nekem, ezt igenis átveszem. :D</div>
ez az sneci, készülj a szereplésre. dőlni fogunk a röhögéstől.
Ez a "mindenki milyen segghülye már itt, látja, tisztelt bíróság, lol"-stílus tetszik nekem, ezt igenis átveszem. :D</div>
ez az sneci, készülj a szereplésre. dőlni fogunk a röhögéstől.
Jul 15, 2012 23:21:02
törzsgyökeres
Jul 15, 2012 23:21:28
Nem. Még nincs. Csak tudom, mi lesz benne.</div>
akkor mégis vádlott vagy?
Nem. Még nincs. Csak tudom, mi lesz benne.</div>
akkor mégis vádlott vagy?
Jul 15, 2012 23:21:28
sneciakiraly
Jul 15, 2012 23:21:38
"
Ez a "mindenki milyen segghülye már itt, látja, tisztelt bíróság, lol"-stílus tetszik nekem, ezt igenis átveszem. :D "
kibaszottul meg fogod szívni a nagyképűségeddel.
Ez a "mindenki milyen segghülye már itt, látja, tisztelt bíróság, lol"-stílus tetszik nekem, ezt igenis átveszem. :D "
kibaszottul meg fogod szívni a nagyképűségeddel.
Jul 15, 2012 23:21:38
sodika
Jul 15, 2012 23:22:06
Tényleg nem bírsz kussbanlenni?</div>
Nem baj, ilyen félremagyarázások után legalább jóízűeket lehet "ha nem lenne problémája a magyar nyelv helyes értelmezésével"-ezni, és "kisgyermekek által is könnyen belátható elemi logikázni". :D
Tényleg nem bírsz kussbanlenni?</div>
Nem baj, ilyen félremagyarázások után legalább jóízűeket lehet "ha nem lenne problémája a magyar nyelv helyes értelmezésével"-ezni, és "kisgyermekek által is könnyen belátható elemi logikázni". :D
Jul 15, 2012 23:22:06
sarfasoo
Jul 15, 2012 23:23:13
trollok, valaki kezeli majd a fütyikamot amíg sodi számot ad a tényállásról?
Jul 15, 2012 23:23:13
sneciakiraly
Jul 15, 2012 23:23:26
<div class="quote"><div class="author">sarfasoo</div>leírhatatlan érzés, hogy több hétnyi okoskodás után pont ma este kezd el leülepedni a fejedben a lehetséges jövőbeli forgatókönyv, és ennek élőben a részese lehettem :) első dolgod legyen holnap reggel hívni muttert, hátha még ki tud vakarni valamelyik ismerőse a szarból</div>
egyedüli lehetőség, ha az autizmus miatt beszámíthatatlanná nyílvánítják. Ehhez persze mellékelni kell ezt a fórumot is, ahol látható hogy az őt direkt szivató trollokkal haverkodik, mert ennyire problémás a szocializációja.
egyedüli lehetőség, ha az autizmus miatt beszámíthatatlanná nyílvánítják. Ehhez persze mellékelni kell ezt a fórumot is, ahol látható hogy az őt direkt szivató trollokkal haverkodik, mert ennyire problémás a szocializációja.
Jul 15, 2012 23:23:26
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 15, 2012 23:23:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sarfasoo</div>a házat az alapjánál kezdik építeni. te a tetőt akarod elsőnek.</div>
<b>Ha valami az alapozás elvére épül. hát az a rám most jellemző fontolva haladás</b>, és a sietségre vonatkozó külső nyomások ignorálása.</div>
Mégis mire vársz? Már vagy saját magadnak szabott határidőt buktál be nagyon csúnyán.
Április elején a kétéves "pályakezdői időszak" (LOL) is rég lejárt. Megvan azóta a tervbe vett átlagkereset? Vagy majd "átlagban"?
A nyugdíjadból akarod majd kifizetni a diákhitelt? Vagy anyád nyugdíjából?
<b>Ha valami az alapozás elvére épül. hát az a rám most jellemző fontolva haladás</b>, és a sietségre vonatkozó külső nyomások ignorálása.</div>
Mégis mire vársz? Már vagy saját magadnak szabott határidőt buktál be nagyon csúnyán.
Április elején a kétéves "pályakezdői időszak" (LOL) is rég lejárt. Megvan azóta a tervbe vett átlagkereset? Vagy majd "átlagban"?
A nyugdíjadból akarod majd kifizetni a diákhitelt? Vagy anyád nyugdíjából?
Jul 15, 2012 23:23:41
sodika
Jul 15, 2012 23:24:07
kibaszottul meg fogod szívni a nagyképűségeddel.</div>
Védekezzen csicskítva a halál.
Én soha nem adok elő védekezést.
Visszatámadok. Mindig.
<b>Engem senki nem fog védekezésre kényszeríteni.
Lófasz. Soha.</b>
Visszatámadok. Mindig.
Lófasz. Soha.</b>
Jul 15, 2012 23:24:07
sneciakiraly
Jul 15, 2012 23:26:36
"
Április elején a kétéves "pályakezdői időszak" (LOL) is rég lejárt. Megvan azóta a tervbe vett átlagkereset? Vagy majd "átlagban"?"
a pályakezdés után a 20 éves alapozó időszak kezdődik.
Április elején a kétéves "pályakezdői időszak" (LOL) is rég lejárt. Megvan azóta a tervbe vett átlagkereset? Vagy majd "átlagban"?"
a pályakezdés után a 20 éves alapozó időszak kezdődik.
Jul 15, 2012 23:26:36
törzsgyökeres
Jul 15, 2012 23:28:17
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sneciakiraly</div>
Visszatámadok. Mindig.
Lófasz. Soha.</b></div>
ja, a rendőrségen is annyira visszatámadtál, hogy közben észre sem vetted, hogy mennyire elkaszáltad magad. tele van a gyanúsítotti vallomásod jegyzőkönyve visszatámadásokkal, csak valahogy nem tudom idézni.:))
Visszatámadok. Mindig.
Lófasz. Soha.</b></div>
ja, a rendőrségen is annyira visszatámadtál, hogy közben észre sem vetted, hogy mennyire elkaszáltad magad. tele van a gyanúsítotti vallomásod jegyzőkönyve visszatámadásokkal, csak valahogy nem tudom idézni.:))
Jul 15, 2012 23:28:17
sodika
Jul 15, 2012 23:28:24
Az előkészítő iratokban még visszafogottan utaltam csak rá, hogy a rendőrség mellőzte az ésszerűséget, mert gondoltam, az ügyészségnek van annyi esze, hogy osztja az álláspontomat.
Innentől, hogy talán mégse, már bármiféle visszafogottság nélkül fogom támadni őket. Minden múltbeli vagy jövőbeli nyilatkozatuk egy ötéves óvodás infantilizmusáról fog tanúskodni; nagyjából ez lesz a bíróság felé tett minden egyes nyilatkozatom lényegi sarokpontja.
Innentől, hogy talán mégse, már bármiféle visszafogottság nélkül fogom támadni őket. Minden múltbeli vagy jövőbeli nyilatkozatuk egy ötéves óvodás infantilizmusáról fog tanúskodni; nagyjából ez lesz a bíróság felé tett minden egyes nyilatkozatom lényegi sarokpontja.
Jul 15, 2012 23:28:24
grafikus007
Jul 15, 2012 23:28:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote">
fontolva haladás, mi? inkább egy lépés előre, kettő hátra. Mindától kérdezd meg ez kitől származik</div>
fontolva haladás, mi? inkább egy lépés előre, kettő hátra. Mindától kérdezd meg ez kitől származik</div>
Jul 15, 2012 23:28:26
sarfasoo
Jul 15, 2012 23:28:43
még az állatokban is van annyi életösztön, hogy csak akkor támadnak vissza ha van esélyük... te tudod
Jul 15, 2012 23:28:43
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 15, 2012 23:29:53
Szerinted használna az ügyednek, ha elkezded sértegetni az ügyészt? Egy érettségivel és 45 forinttal a zsebedben, velvetes-masztivideós múlttal?
Szerinted használna az ügyednek, ha elkezded sértegetni az ügyészt? Egy érettségivel és 45 forinttal a zsebedben, velvetes-masztivideós múlttal?
Jul 15, 2012 23:29:53
törzsgyökeres
Jul 15, 2012 23:30:20
úristen (silingó által bizonyított), hogy ebből mekkora pofára esés lesz....olyat még nem látott a bkkb épülete.:)))
Jul 15, 2012 23:30:20
sodika
Jul 15, 2012 23:30:44
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>tele van a gyanúsítotti vallomásod jegyzőkönyve visszatámadásokkal, csak valahogy nem tudom idézni.:))</div>
Az a vallomás "na, akkor elmondom részletesen, hogy mi volt, de hülyék vagytok, mert ez kurvára nem bűncselekmény"-gondolatra épült. Ott még éppen ezért nem éreztem szükségét az érdemi támadásnak.
Az a vallomás "na, akkor elmondom részletesen, hogy mi volt, de hülyék vagytok, mert ez kurvára nem bűncselekmény"-gondolatra épült. Ott még éppen ezért nem éreztem szükségét az érdemi támadásnak.
Jul 15, 2012 23:30:44
banshee
Jul 15, 2012 23:32:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az előkészítő iratokban még visszafogottan utaltam csak rá, hogy a rendőrség mellőzte az ésszerűséget, mert gondoltam, az ügyészségnek van annyi esze, hogy osztja az álláspontomat.
Innentől, hogy talán mégse, már bármiféle visszafogottság nélkül fogom támadni őket. Minden múltbeli vagy jövőbeli nyilatkozatuk egy ötéves óvodás infantilizmusáról fog tanúskodni; nagyjából ez lesz a bíróság felé tett minden egyes nyilatkozatom lényegi sarokpontja.</div>
Közted meg a Kaufmanndil között az a nagy különbség, hogy ő tud beszélni meg van előadókészsége, neked meg nincs.
De azért támadd csak az ügyészt a bíró előtt.
Sőt, ha elsőfokon el is ítélnek, a fellebbezésben hülyézd le az elsőfokú bírót is...:-DDD
Innentől, hogy talán mégse, már bármiféle visszafogottság nélkül fogom támadni őket. Minden múltbeli vagy jövőbeli nyilatkozatuk egy ötéves óvodás infantilizmusáról fog tanúskodni; nagyjából ez lesz a bíróság felé tett minden egyes nyilatkozatom lényegi sarokpontja.</div>
Közted meg a Kaufmanndil között az a nagy különbség, hogy ő tud beszélni meg van előadókészsége, neked meg nincs.
De azért támadd csak az ügyészt a bíró előtt.
Sőt, ha elsőfokon el is ítélnek, a fellebbezésben hülyézd le az elsőfokú bírót is...:-DDD
Jul 15, 2012 23:32:43
banshee
Jul 15, 2012 23:33:50
Az a vallomás "na, akkor elmondom részletesen, hogy mi volt, de hülyék vagytok, mert ez kurvára nem bűncselekmény"-gondolatra épült. Ott még éppen ezért nem éreztem szükségét az érdemi támadásnak.</div>
Majd fogják érezni a cellatársaid amikor betámadják az ánuszodat...
Az a vallomás "na, akkor elmondom részletesen, hogy mi volt, de hülyék vagytok, mert ez kurvára nem bűncselekmény"-gondolatra épült. Ott még éppen ezért nem éreztem szükségét az érdemi támadásnak.</div>
Majd fogják érezni a cellatársaid amikor betámadják az ánuszodat...
Jul 15, 2012 23:33:50
sarfasoo
Jul 15, 2012 23:33:54
rendbírság 100 ropi, leülöd?
Jul 15, 2012 23:33:54
sodika
Jul 15, 2012 23:33:56
<div class="quote"><div class="author">sarfasoo</div>még az állatokban is van annyi életösztön, hogy csak akkor támadnak vissza ha van esélyük.</div>
Lófaszt. Értem én, hogy azért magyaráz bele faszságokat a mondatokba az ügyész, mert így áll össze a koncepciója, de ezzel igenis olyan magas labdát rúg nekem egy jóízű funkcionális anafabétázásra, hogy jaj. :D
<b>SoDI soha nem védekezik. SoDI támad.</b>
Majd rögtön kirakom Fészre, ha megírtam a támadást.
Na de most már csá.
Lófaszt. Értem én, hogy azért magyaráz bele faszságokat a mondatokba az ügyész, mert így áll össze a koncepciója, de ezzel igenis olyan magas labdát rúg nekem egy jóízű funkcionális anafabétázásra, hogy jaj. :D
<b>SoDI soha nem védekezik. SoDI támad.</b>
Majd rögtön kirakom Fészre, ha megírtam a támadást.
Na de most már csá.
Jul 15, 2012 23:33:56
sodika
Jul 15, 2012 23:34:31
<div class="quote"><div class="author">sarfasoo</div>rendbírság 100 ropi, leülöd?</div>
Annál azért én ügyesebben fogalmazok élő szóban is.
Annál azért én ügyesebben fogalmazok élő szóban is.
Jul 15, 2012 23:34:31
törzsgyökeres
Jul 15, 2012 23:34:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>tele van a gyanúsítotti vallomásod jegyzőkönyve visszatámadásokkal, csak valahogy nem tudom idézni.:))</div>
igen, látszik ott is, hogy mekkora arcod volt. nem értetted, hogy tényelőadásokat kell tenni, nem pedig jogi okfejtéseket előadni. egy ostoba de okoskodó balek képe rajzolódik ki a jegyzőkönyvből.
igen, látszik ott is, hogy mekkora arcod volt. nem értetted, hogy tényelőadásokat kell tenni, nem pedig jogi okfejtéseket előadni. egy ostoba de okoskodó balek képe rajzolódik ki a jegyzőkönyvből.
Jul 15, 2012 23:34:51
sarfasoo
Jul 15, 2012 23:35:33
szerintem említsd meg milyen hősi módon harcolsz Vizó meg Kalmár ellen, hátha gyorsított eljárásban ejtik az ügyet és felvesznek a rendőrség kötelékébe különleges ügynöknek!
*sodiverzum*
*sodiverzum*
Jul 15, 2012 23:35:33
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 15, 2012 23:36:01
Nagyjából mikor lesz a tárgyalás? Ősszel ugye meglesz?
Jul 15, 2012 23:36:01
sarfasoo
Jul 15, 2012 23:36:35
SoDI ügyes, SoDI okos, SoDI harmadik személyben beszél magaról. jövő héten jön az új feature: királyi többes?
Jul 15, 2012 23:36:35
sodika
Jul 15, 2012 23:37:12
Az zsidózás témájához pedig annyit, hogy azt, hogy az anticionisták leantiszemitázása egy közönséges trükk, már a magas izraeli körök is nyíltan bevallják.
Volt izraeli miniszter: Az antiszemitázás csak egy trükk, mindig használjuk
<a href="http://kuruc.info/r/4/98541/" rel="nofollow" target="_blank">http://kuruc.info/r/4/98541/</a>
Többet kellene olvasni.
És figyelemmel kísérni a friss híreket.
<a href="http://kuruc.info/r/4/98541/" rel="nofollow" target="_blank">http://kuruc.info/r/4/98541/</a>
Többet kellene olvasni.
És figyelemmel kísérni a friss híreket.
Jul 15, 2012 23:37:12
törzsgyökeres
Jul 15, 2012 23:38:01
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Nagyjából mikor lesz a tárgyalás? Ősszel ugye meglesz?</div>
kevés rá az esély, de akkora show-t nyomott le ma este, hogy holnap ezzel kezdem a napot, és megérdeklődöm, hátha ki van már tűzve.
kevés rá az esély, de akkora show-t nyomott le ma este, hogy holnap ezzel kezdem a napot, és megérdeklődöm, hátha ki van már tűzve.
Jul 15, 2012 23:38:01
Emil
Jul 15, 2012 23:38:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az zsidózás témájához pedig annyit, hogy azt, hogy az anticionisták leantiszemitázása egy közönséges trükk, már a magas izraeli körök is nyíltan bevallják.
Többet kellene olvasni.
És figyelemmel kísérni a friss híreket.</div>
Te komolyan azt várod, hogy elfogadjuk a kurucot hitelesnek?
Többet kellene olvasni.
És figyelemmel kísérni a friss híreket.</div>
Te komolyan azt várod, hogy elfogadjuk a kurucot hitelesnek?
Jul 15, 2012 23:38:39
Optimus Prime
Jul 15, 2012 23:39:29
Neki lehet elnézik, de ő egy diplomás, felnőtt ember (látszatra), rólad viszont ordít, hogy egy hülyegyerek vagy ráadásul nem is tudsz értelmesen, elfogadhatóan beszélni. Szerinted ez sértegetős, lolozós stílus mennyire lesz penge, egy össze-vissza makogó, gyernőttől?
Nem szoktad vissza nézni magad?
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=lqCpaKcU9Yo" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=lqCpaKcU9Yo</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=EUfpRi8yU34&feature=relmfu" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=EUfpRi8yU34&feature=relmfu</a>
Neki lehet elnézik, de ő egy diplomás, felnőtt ember (látszatra), rólad viszont ordít, hogy egy hülyegyerek vagy ráadásul nem is tudsz értelmesen, elfogadhatóan beszélni. Szerinted ez sértegetős, lolozós stílus mennyire lesz penge, egy össze-vissza makogó, gyernőttől?
Nem szoktad vissza nézni magad?
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=lqCpaKcU9Yo" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=lqCpaKcU9Yo</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=EUfpRi8yU34&feature=relmfu" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=EUfpRi8yU34&feature=relmfu</a>
Jul 15, 2012 23:39:29
sarfasoo
Jul 15, 2012 23:39:46
szarok erre magasról. a zsidózás, cigányozás, niggerezés nem szalonképes, ennyi vele a probléma. négy fal között nyomjad, ha már ennyire haragszol rájuk.
amúgy olvasok kurucot, de megtanultam a sorok <b>között</b> olvasni, és összehasonlítani egyes sajtótermékek tartalmát. ez az amire te is vered magad sajtófigyelés címén, csak kicsit egy irányba szalad a lovad
amúgy olvasok kurucot, de megtanultam a sorok <b>között</b> olvasni, és összehasonlítani egyes sajtótermékek tartalmát. ez az amire te is vered magad sajtófigyelés címén, csak kicsit egy irányba szalad a lovad
Jul 15, 2012 23:39:46
sodika
Jul 15, 2012 23:41:06
<div class="quote"><div class="author">Emil</div>
Te komolyan azt várod, hogy elfogadjuk a kurucot hitelesnek?</div>
<b>OTT A VIDEÓ, BAZMEG.
OTT A KIBASZOTT VIDEÓ.</b>
Te komolyan azt várod, hogy elfogadjuk a kurucot hitelesnek?</div>
<b>OTT A VIDEÓ, BAZMEG.
OTT A KIBASZOTT VIDEÓ.</b>
Jul 15, 2012 23:41:06
törzsgyökeres
Jul 15, 2012 23:42:04
<div class="quote"><div class="author">Optimus Prime</div><a href="http://www.youtube.com/watch?v=lqCpaKcU9Yo" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=lqCpaKcU9Yo</a></div>
el púp :))
el púp :))
Jul 15, 2012 23:42:04
sodika
Jul 15, 2012 23:42:31
<div class="quote"><div class="author">Optimus Prime</div>
Neki lehet elnézik, de ő egy diplomás, felnőtt ember (látszatra), rólad viszont ordít, hogy egy hülyegyerek vagy</div>
Ezért kell különös figyelmet fordítanom arra, hogy ne a levegőbe beszéljek, hanem ha támadok, azt megalapozottan tegyem.
Neki lehet elnézik, de ő egy diplomás, felnőtt ember (látszatra), rólad viszont ordít, hogy egy hülyegyerek vagy</div>
Ezért kell különös figyelmet fordítanom arra, hogy ne a levegőbe beszéljek, hanem ha támadok, azt megalapozottan tegyem.
Jul 15, 2012 23:42:31
sarfasoo
Jul 15, 2012 23:43:42
Ha végre itt a nyár, és meleg az idő,
Az ember strandra jár, mer' ragyog az idő.
Míg trollok öklözik, a Sodi ideges,
Mert kísérti az ügyész úr és tele a gatyesz.
Az ember strandra jár, mer' ragyog az idő.
Míg trollok öklözik, a Sodi ideges,
Mert kísérti az ügyész úr és tele a gatyesz.
Jul 15, 2012 23:43:42
sarfasoo
Jul 15, 2012 23:44:53
Sodi tudod mi jutott eszembe? "Nem vak az a ló, csak bátor"
sok sikert a tárgyalótermi improvizáláshoz!
sok sikert a tárgyalótermi improvizáláshoz!
Jul 15, 2012 23:44:53
Optimus Prime
Jul 15, 2012 23:45:01
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Optimus Prime</div>
Ezért kell különös figyelmet fordítanom arra, hogy ne a levegőbe beszéljek, hanem ha támadok, azt megalapozottan tegyem.</div>
van honnan javulnod, a perbeszéded alatt rajtad röhögött az egész terem, baromi kínos lehetett
Ezért kell különös figyelmet fordítanom arra, hogy ne a levegőbe beszéljek, hanem ha támadok, azt megalapozottan tegyem.</div>
van honnan javulnod, a perbeszéded alatt rajtad röhögött az egész terem, baromi kínos lehetett
Jul 15, 2012 23:45:01
sodika
Jul 15, 2012 23:45:26
<div class="quote"><div class="author">sarfasoo</div>szarok erre magasról. a zsidózás, cigányozás, niggerezés nem szalonképes</div>
Ébresztő. 2012 van!
2010-ben azért tűnt el a süllyesztőben az SZDSZ, mert az embereknek a faszuk tele lett már az értelmetlen politikai korrektkedéssel.
<b>Orbán Viktor legokosabb 30 másodperce erről</b>:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=3TYpVoEOTwg" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=3TYpVoEOTwg</a>
Ébresztő. 2012 van!
2010-ben azért tűnt el a süllyesztőben az SZDSZ, mert az embereknek a faszuk tele lett már az értelmetlen politikai korrektkedéssel.
<b>Orbán Viktor legokosabb 30 másodperce erről</b>:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=3TYpVoEOTwg" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=3TYpVoEOTwg</a>
Jul 15, 2012 23:45:26
sneciakiraly
Jul 15, 2012 23:45:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Optimus Prime</div>
és még mindig nem akarsz ügyvédet fogadni?
Egy ügyvéd szájából jobban hangzik, ha analfabétának minősíti az ügyészt, mint egy gnóméból.
Egy ügyvéd szájából jobban hangzik, ha analfabétának minősíti az ügyészt, mint egy gnóméból.
Jul 15, 2012 23:45:28
sodika
Jul 15, 2012 23:46:09
<div class="quote"><div class="author">Optimus Prime</div>
van honnan javulnod, a perbeszéded alatt rajtad röhögött az egész terem</div>
Nem baj, oda amúgy is trollkodni mentem. :D
Nem baj, oda amúgy is trollkodni mentem. :D
Jul 15, 2012 23:46:09
sodika
Jul 15, 2012 23:47:02
</div>
Persze hogy nem.
Tökegyedül sokkal édesebb földbe döngölni a hülyéket.
Nem kell ügyvéd. Nem lesz ügyvéd.
</div>
Persze hogy nem.
Nem kell ügyvéd. Nem lesz ügyvéd.
Jul 15, 2012 23:47:02
grafikus007
Jul 15, 2012 23:47:50
Nem baj, oda amúgy is trollkodni mentem. :D</div>
ezt Vona és "józsidó" Reiner is tudja?
Nem baj, oda amúgy is trollkodni mentem. :D</div>
ezt Vona és "józsidó" Reiner is tudja?
Jul 15, 2012 23:47:50
sneciakiraly
Jul 15, 2012 23:48:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sneciakiraly</div>
</div>
Persze hogy nem.
Nem kell ügyvéd. Nem lesz ügyvéd.</div>
vagyis miután megszopatott az ügyész a kihallgatáson, nyitott szájjal mész a tárgyalásra, várva az újabb szopatást?
</div>
Persze hogy nem.
vagyis miután megszopatott az ügyész a kihallgatáson, nyitott szájjal mész a tárgyalásra, várva az újabb szopatást?
Emil
</div>
Persze hogy nem.
Majd írd ki, mikor lesz a tárgyalásod, mehessek én is trollkodni...
</div>
Persze hogy nem.
Majd írd ki, mikor lesz a tárgyalásod, mehessek én is trollkodni...
sodika
Jul 15, 2012 23:49:04
A politikai korrektkedés a késő '90-es évek és a 2000-es évek elmebetegsége volt. Ma már vége van. Kimúlt.
Jul 15, 2012 23:49:04
grafikus007
Jul 15, 2012 23:50:09
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=lqCpaKcU9Yo&feature=player_detailpage#t=250s" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=lqCpaKcU9Yo&feature=player_detailpage#t=250s</a>
miért hazudod hogy nincs púpod?
vagy csak egy kiadós kreatin kúra és egy húzós hátedzés után készült a felvétel?
miért hazudod hogy nincs púpod?
vagy csak egy kiadós kreatin kúra és egy húzós hátedzés után készült a felvétel?
Jul 15, 2012 23:50:09
1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

2) Az nem kommentelt, hanem erőszakkal fenyegetett. Én <b>mindenféle erőszakot elítélek</b>, ami nem önvédelem.</div>
Aha, csak fenyegetőztél boxerrel meg ábrándoztál viperázásról, te kis vérpacifista.