Zulu
Jul 16, 2012 15:03:22
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>
SOK KÖLTSÉGGEL?? Micsoda, egy domain név?!</div>
Nem közvetlenül a weblap, hanem egyéb dolgok.
Majd meglátod.</div>
ugye a turara nem mesz (evidencia) szoval az nem fog penzbe kerulni (ha mennel, az majd' egy misi lenne azt meg ugye eleted vegeig nem skalazod ki)
palmarcsi NEM fog neked SEMMIT kolcsonadni, utolag-fizetek modellre, mert ismer teged.
szoval, ha a 'majd meglatjuk' arra vonatkozik, hogy UTOLAG kell kifizetned a tura koltseget meg a bicaj arat, akkor ELORE szolok, hogy ezt a gondolatot gyorsan hessegesd el, mert koszonoviszonyban sincs a valosaggal.
amit te itt tehetnel/tenni fogsz az a ganyolt szar amit weboldalnak fogsz majd hivni. ennek a koltsege pedig 0 forint.</div>
Annak a 30 kilométernek (vagy 10-nek,.ha szembe fúj a szél) a költségét, amit sodi képes megtenni, szerintem akár be is vállalhatja pál marcsi.
SOK KÖLTSÉGGEL?? Micsoda, egy domain név?!</div>
Nem közvetlenül a weblap, hanem egyéb dolgok.
Majd meglátod.</div>
ugye a turara nem mesz (evidencia) szoval az nem fog penzbe kerulni (ha mennel, az majd' egy misi lenne azt meg ugye eleted vegeig nem skalazod ki)
palmarcsi NEM fog neked SEMMIT kolcsonadni, utolag-fizetek modellre, mert ismer teged.
szoval, ha a 'majd meglatjuk' arra vonatkozik, hogy UTOLAG kell kifizetned a tura koltseget meg a bicaj arat, akkor ELORE szolok, hogy ezt a gondolatot gyorsan hessegesd el, mert koszonoviszonyban sincs a valosaggal.
amit te itt tehetnel/tenni fogsz az a ganyolt szar amit weboldalnak fogsz majd hivni. ennek a koltsege pedig 0 forint.</div>
Annak a 30 kilométernek (vagy 10-nek,.ha szembe fúj a szél) a költségét, amit sodi képes megtenni, szerintem akár be is vállalhatja pál marcsi.
Jul 16, 2012 15:03:22
Trollopata
Jul 16, 2012 15:03:27
BREKING!
Budapest, Gyori Utca 3
itt lakik a nacibacsi, mehetsz interjura.
ha jo leszel, azt is megmondom mikor lesz a haza elott tuntetes
Budapest, Gyori Utca 3
itt lakik a nacibacsi, mehetsz interjura.
ha jo leszel, azt is megmondom mikor lesz a haza elott tuntetes
Jul 16, 2012 15:03:27
sodika
Jul 16, 2012 15:03:56
Kevés olyan nemzeti radikális ember van, aki hozzám hasonlóan még az övéi körében is világosan kijelenti, hogy elítéli a rasszizmust, a buziellenességet, és a valódi antiszemitizmust. Ezt elismernetek kellene bennem, nem pedig még erre hivatkozva külön is támadni engem.
Jul 16, 2012 15:03:56
Trollopata
Jul 16, 2012 15:06:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Kevés olyan nemzeti radikális ember van, aki hozzám hasonlóan még az övéi körében is világosan kijelenti, hogy elítéli a rasszizmust, a buziellenességet, és a valódi antiszemitizmust. Ezt elismernetek kellene bennem, nem pedig még erre hivatkozva külön is támadni engem.</div>
hazudsz, pupos gnomtorzo
szetey montazs (nem vagy buziellenes)
zsidotanar (nem vagy antiszemita)
idezek toled: "Az más."
hazudsz, pupos gnomtorzo
szetey montazs (nem vagy buziellenes)
zsidotanar (nem vagy antiszemita)
idezek toled: "Az más."
Jul 16, 2012 15:06:22
Csak egy olvasó
Jul 16, 2012 15:07:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Kevés olyan nemzeti radikális ember van, aki hozzám hasonlóan még az övéi körében is világosan kijelenti, hogy elítéli a rasszizmust, a buziellenességet, és a valódi antiszemitizmust. Ezt elismernetek kellene bennem, nem pedig még erre hivatkozva külön is támadni engem.</div>
Ha tényleg ezt tennéd, ami persze nem így van, akkor mitől lennél nemzeti <i>radikális</i>?
Ha tényleg ezt tennéd, ami persze nem így van, akkor mitől lennél nemzeti <i>radikális</i>?
Zulu
Hahó, te nem ítéled el, csak magyarázkodsz, hahó! Csak próbálsz úgy helyezkedni, hogy semelyik irányból ne lehessen támadni, hahó!
Hahó, te nem ítéled el, csak magyarázkodsz, hahó! Csak próbálsz úgy helyezkedni, hogy semelyik irányból ne lehessen támadni, hahó!
Sneci Mind Tricks
Jul 16, 2012 15:07:45
de pont az a lényeg, hogy te nem tudsz disztingválni. fingod nincs, milyen a szalonrasszizmus, és az alpári proli rasszizmus közt a különbség, mert fogyatékos vagy. kategorikusan zsidózni, buzizni, az nem az, amiről te beszélsz.
de pont az a lényeg, hogy te nem tudsz disztingválni. fingod nincs, milyen a szalonrasszizmus, és az alpári proli rasszizmus közt a különbség, mert fogyatékos vagy. kategorikusan zsidózni, buzizni, az nem az, amiről te beszélsz.
Jul 16, 2012 15:07:45
törzsgyökeres
Jul 16, 2012 15:08:16
sneci, éjjel levezettem neked, hogy miért hazudsz amikor ezt állítod. miért kezded elölről a hazudozást, zsidó?
sneci, éjjel levezettem neked, hogy miért hazudsz amikor ezt állítod. miért kezded elölről a hazudozást, zsidó?
Jul 16, 2012 15:08:16
Emil
Jul 16, 2012 15:08:32
És épp ezen próbálkozások miatt röhög rajta többezer ember. Egy hazug kis szar vagy, sodika.
Jul 16, 2012 15:08:32
sodika
Jul 16, 2012 15:10:01
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>hazudsz</div>
<b>Csak tudom már magamról, hogy miként viszonyulok ahhoz, ha valaki pusztán származása miatt támad valakit. Konkrétan UNDORRAL.</b>
Aki igazán tud disztingválni, az itt éppen ezért pont hogy én vagyok.
<b>Csak tudom már magamról, hogy miként viszonyulok ahhoz, ha valaki pusztán származása miatt támad valakit. Konkrétan UNDORRAL.</b>
Aki igazán tud disztingválni, az itt éppen ezért pont hogy én vagyok.
Jul 16, 2012 15:10:01
sodika
Jul 16, 2012 15:10:59
<div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div>
Ha tényleg ezt tennéd, ami persze nem így van, akkor mitől lennél nemzeti <i>radikális</i>?</div>
A nemzeti radikális szerinted azt jelenti, hogy rasszista? Mert szerintem marhára nem.
Ha tényleg ezt tennéd, ami persze nem így van, akkor mitől lennél nemzeti <i>radikális</i>?</div>
A nemzeti radikális szerinted azt jelenti, hogy rasszista? Mert szerintem marhára nem.
Jul 16, 2012 15:10:59
Sneci Mind Tricks
Jul 16, 2012 15:11:23
a magyarellenes propaganda egzakt definícióját még mindig várom, snecike. hiszen ez az alapja a jogos vagy jogtalan erőszak közti különbségtételnek, Hahó!
szeszesember
Púp, szerintem inkább szedelőzködj, és vedd az irányt a Kolosy tér felé!
Trollopata
Jul 16, 2012 15:13:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>hazudsz</div>
Aki igazán tud disztingválni, az itt éppen ezért pont hogy én vagyok.</div>
magyarazd el nekem akkor a szetey montazs letjogosultsagat
segitek, cimszavak:
megkulonbozteto jelzes
halaltabor
magyarazd el nekem akkor a szetey montazs letjogosultsagat
segitek, cimszavak:
megkulonbozteto jelzes
halaltabor
Jul 16, 2012 15:13:41
sodika
Jul 16, 2012 15:15:15
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>
magyarazd el nekem akkor a szetey montazs letjogosultsagat</div>
Államtitkár. Propaganda.
Államtitkár. Propaganda.
Jul 16, 2012 15:15:15
Sneci Mind Tricks
Jul 16, 2012 15:16:01
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>hazudsz</div>
tudtad, endre, hogy már maga a buzi szó is pejoratív értelmű, azaz előítéletet közvetít, tehát az egész csoportot bélyegzi meg kollektíven. vagy Az más?
tudtad, endre, hogy már maga a buzi szó is pejoratív értelmű, azaz előítéletet közvetít, tehát az egész csoportot bélyegzi meg kollektíven. vagy Az más?
Jul 16, 2012 15:16:01
Trollopata
Jul 16, 2012 15:17:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>
Államtitkár. Propaganda.</div>
ok.
a montazson nem az allamtitkarsaga latszik
hanem a buzisagat megkulonbozteto jelzes
ezen kivul egy halaltabor, ahova az ilyen jelzesu embereket kiirtani vittek
ebbol az olvasatbol magyarazkodj most, ne csusztass, te szar
Államtitkár. Propaganda.</div>
ok.
Jul 16, 2012 15:17:03
törzsgyökeres
Jul 16, 2012 15:19:30
sneci, megint egy méretes faszerdőbe szaladtál bele. nem tűnt fel, hogy mindig ez van amikor hazudozol?
Jul 16, 2012 15:19:30
sodika
Jul 16, 2012 15:19:40
<div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>tudtad, endre, hogy már maga a buzi szó is pejoratív értelmű, azaz előítéletet közvetít</div>
Faszság. Ez a köznyelvi nevük. Szavakat betiltani PC, annak pedig lejárt az ideje.
Faszság. Ez a köznyelvi nevük. Szavakat betiltani PC, annak pedig lejárt az ideje.
Jul 16, 2012 15:19:40
sodika
Jul 16, 2012 15:20:03
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>
</div>
Öltönyben van, baszod.
</div>
Öltönyben van, baszod.
Jul 16, 2012 15:20:03
Trollopata
Jul 16, 2012 15:20:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>
</div>
Öltönyben van, baszod.</div>
ok.
ne huzd ki a gyufat...
valaszolj a kerdesre
</div>
Öltönyben van, baszod.</div>
ok.
ne huzd ki a gyufat...
valaszolj a kerdesre
Jul 16, 2012 15:20:56
sodika
Jul 16, 2012 15:21:09
Az montázs az éles kontrasztról szól.
Ott áll öltönyben, jól fésülten, és mégis máshol.
Az államtitkár áll ott, nem holmi odahurcolt áldozat.
Az államtitkár áll ott, nem holmi odahurcolt áldozat.
Jul 16, 2012 15:21:09
sodika
Jul 16, 2012 15:22:15
Öltönyben áll, jól fésülten, és ápoltan áll, táboron kívül áll, miegymás. Az alkotás erejét a kontraszt adja. Nem illesztem bele a képbe egyéb módon, csak a háttérrel, és a kitűzővel.
Jul 16, 2012 15:22:15
Sneci Mind Tricks
Jul 16, 2012 15:23:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>tudtad, endre, hogy már maga a buzi szó is pejoratív értelmű, azaz előítéletet közvetít</div>
Faszság. Ez a köznyelvi nevük. Szavakat betiltani PC, annak pedig lejárt az ideje.</div>
de azért tisztában vagy vele, hogy pejoratív értelmű, ugye, mégis használod. azt ne mondd már, hogy a felvonulásra pedig a vonaglás a köznyelvi kifejezés.
Faszság. Ez a köznyelvi nevük. Szavakat betiltani PC, annak pedig lejárt az ideje.</div>
de azért tisztában vagy vele, hogy pejoratív értelmű, ugye, mégis használod. azt ne mondd már, hogy a felvonulásra pedig a vonaglás a köznyelvi kifejezés.
Jul 16, 2012 15:23:16
szeszesember
Jul 16, 2012 15:23:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az montázs az éles kontrasztról szól.
Az államtitkár áll ott, nem holmi odahurcolt áldozat.</div>Púp, ahányszor szóba kerül a Szetey-montázs, mindig más hablattyal állsz elő.
Az államtitkár áll ott, nem holmi odahurcolt áldozat.</div>Púp, ahányszor szóba kerül a Szetey-montázs, mindig más hablattyal állsz elő.
Jul 16, 2012 15:23:30
Emil
Jul 16, 2012 15:23:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az montázs az éles kontrasztról szól.
Az államtitkár áll ott, nem holmi odahurcolt áldozat.</div>
Azért raktál rá a melegek haláltábori megkülönböztetését szolgáló rózsaszín háromszöget, mert államtitkár?
MEGINT BELECSÚSZTÁL A SAJÁT HAZUGSÁGAIDBA, TE FASZ!
Az államtitkár áll ott, nem holmi odahurcolt áldozat.</div>
Azért raktál rá a melegek haláltábori megkülönböztetését szolgáló rózsaszín háromszöget, mert államtitkár?
MEGINT BELECSÚSZTÁL A SAJÁT HAZUGSÁGAIDBA, TE FASZ!
Jul 16, 2012 15:23:47
Sneci Mind Tricks
Jul 16, 2012 15:23:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Öltönyben áll, jól fésülten, és ápoltan áll, táboron kívül áll, miegymás. Az alkotás erejét a kontraszt adja. Nem illesztem bele a képbe egyéb módon, csak a háttérrel, és a kitűzővel.</div>mert csak ennyit tudsz, te igénytelen gyökér.
Jul 16, 2012 15:23:58
Trollopata
Jul 16, 2012 15:24:09
akkor szeretnem tudni mi a mondanivaloja az 'alkotas'-odnak.
milyen kapcsolat van szetey allamtitkarsaga es a BUZIKAT MEGKULONBOZTETO JELZES
illetve a HALALTABOR kozott?
tudom, muveszi szabadsag, de akkoris erdekelne, mi a mondanivaloja a kepnek
milyen kapcsolat van szetey allamtitkarsaga es a BUZIKAT MEGKULONBOZTETO JELZES
illetve a HALALTABOR kozott?
tudom, muveszi szabadsag, de akkoris erdekelne, mi a mondanivaloja a kepnek
Jul 16, 2012 15:24:09
Trollopata
Jul 16, 2012 15:25:28
amugy kis sneci a Szetey-montazs volt a toresvonal.
azert meg felelni fogsz, ezt garantalom
pedig meg buzi se vagyok, nem ugy, mint te
azert meg felelni fogsz, ezt garantalom
pedig meg buzi se vagyok, nem ugy, mint te
Jul 16, 2012 15:25:28
sodika
Jul 16, 2012 15:27:34
Az utolsó néhány hozzászólás jól láthatóan arra irányuló színtiszta provokáció, hogy holokauszttagadó mondatot húzzon ki belőlem, ami alapján aztán fel lehet jelenteni engem. Átlátszó vagy, nem ugrom be.
Jul 16, 2012 15:27:34
sarfasoo
Jul 16, 2012 15:30:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az utolsó néhány hozzászólás jól láthatóan arra irányuló színtiszta provokáció, hogy holokauszttagadó mondatot húzzon ki belőlem, ami alapján aztán fel lehet jelenteni engem. Átlátszó vagy, nem ugrom be.</div>
a picsába, most aztán túljártál az eszünkön! * ásít *
a picsába, most aztán túljártál az eszünkön! * ásít *
Jul 16, 2012 15:30:27
Trollopata
Jul 16, 2012 15:32:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az utolsó néhány hozzászólás jól láthatóan arra irányuló színtiszta provokáció, hogy holokauszttagadó mondatot húzzon ki belőlem, ami alapján aztán fel lehet jelenteni engem. Átlátszó vagy, nem ugrom be.</div>
nem akarok kihuzni beloled semmit, csak a SAJAT velemenyedet.
egy 'muveszi alkotas' magyarazatat
legyen az holokauszttagado vagy sem. EN NEM ertem mirol szol a kep.
latok rajta motivumokat
erdekelne a kapcsolat.
ha ez holokauszttagadassal jar, arrol a MUVESZ tehet, mert ezek szerint ilyen gondolatok motivaltak a 'mualkotas' elkeszitesekor.
ceterum censeo: gyava szar vagy, meg holokauszttagadni is scak otthon a szobaban mersz
nem akarok kihuzni beloled semmit, csak a SAJAT velemenyedet.
egy 'muveszi alkotas' magyarazatat
legyen az holokauszttagado vagy sem. EN NEM ertem mirol szol a kep.
latok rajta motivumokat
erdekelne a kapcsolat.
ha ez holokauszttagadassal jar, arrol a MUVESZ tehet, mert ezek szerint ilyen gondolatok motivaltak a 'mualkotas' elkeszitesekor.
ceterum censeo: gyava szar vagy, meg holokauszttagadni is scak otthon a szobaban mersz
Jul 16, 2012 15:32:28
Trollopata
Jul 16, 2012 15:34:18
ezen kivul jelentsen fel teged az, akinek het anyja van
szerinted majd pont MIATTAD fogok birosagra jarkalni?
ha buntetest erdemelsz, azt majd olyan formaban kapod meg, amilyen erdemelsz. lehet, hogy felre fogod ertelmezni azt is, de hat c'est la vie
szerinted majd pont MIATTAD fogok birosagra jarkalni?
ha buntetest erdemelsz, azt majd olyan formaban kapod meg, amilyen erdemelsz. lehet, hogy felre fogod ertelmezni azt is, de hat c'est la vie
Jul 16, 2012 15:34:18
sodika
Jul 16, 2012 15:35:01
A motívum, hogy ne folyjon kormányzati szinten buzipropaganda.
Legyen az államtitkár úr mással sikeres.
Legyen az államtitkár úr mással sikeres.
Jul 16, 2012 15:35:01
Trollopata
Jul 16, 2012 15:36:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A motívum, hogy ne folyjon kormányzati szinten buzipropaganda.
Legyen az államtitkár úr mással sikeres.</div>
nagyon jo.
akkor mar csak azt magyarazd el, mi koze ennek egy halaltaborhoz es a buzikat megkulonbozteto jelzeshez.
Legyen az államtitkár úr mással sikeres.</div>
nagyon jo.
akkor mar csak azt magyarazd el, mi koze ennek egy halaltaborhoz es a buzikat megkulonbozteto jelzeshez.
Jul 16, 2012 15:36:42
szeszesember
Jul 16, 2012 15:37:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A motívum, hogy ne folyjon kormányzati szinten buzipropaganda.
Legyen az államtitkár úr mással sikeres.</div>Például védett állatfajok lepuffantásával?
Legyen az államtitkár úr mással sikeres.</div>Például védett állatfajok lepuffantásával?
Jul 16, 2012 15:37:19
szeszesember
Jul 16, 2012 15:37:50
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>A motívum, hogy ne folyjon kormányzati szinten buzipropaganda.
Legyen az államtitkár úr mással sikeres.</div>Például védett állatfajok lepuffantásával?</div>Bocsánat, az már miniszterelnök-helyettes.
Legyen az államtitkár úr mással sikeres.</div>Például védett állatfajok lepuffantásával?</div>Bocsánat, az már miniszterelnök-helyettes.
Jul 16, 2012 15:37:50
Sneci Mind Tricks
Jul 16, 2012 15:37:52
szerinted sneci az ország jó hírét kelted egy ilyen fasz montázzsal például? ugyanolyan dolog ez, mint a tiszaeszlározás. híre megy, megjegyzik, más nem változik tőle.
persze ez nem komoly ügy, ahhoz te kevés vagy, de a világban rengeteg homokos és zsidó van komoly vezető beosztásban.
szerinted mondjuk wilson elnök tanácsadói tudtak a tiszaeszlár-ügyről, amikor hagyták, hogy magyarországot feldarabolják versailles-ban? lehet, hogy igen.
így már érted, mit akarok mondani?
persze ez nem komoly ügy, ahhoz te kevés vagy, de a világban rengeteg homokos és zsidó van komoly vezető beosztásban.
szerinted mondjuk wilson elnök tanácsadói tudtak a tiszaeszlár-ügyről, amikor hagyták, hogy magyarországot feldarabolják versailles-ban? lehet, hogy igen.
így már érted, mit akarok mondani?
Jul 16, 2012 15:37:52
sodika
Jul 16, 2012 15:39:28
A zsidók szándékosan nem akarnak olyan országnak am block ártani, ahol jelentőségük tekintetében ők maguk is nagy arányban jelen vannak.
Jul 16, 2012 15:39:28
Trollopata
Jul 16, 2012 15:39:40
<div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>szerinted sneci az ország jó hírét kelted egy ilyen fasz montázzsal például? ugyanolyan dolog ez, mint a tiszaeszlározás. híre megy, megjegyzik, más nem változik tőle.
így már érted, mit akarok mondani?</div>
Az más.
ami a szent Magyarorszagon kivul esik az mind humbug, ellenseges propaganda, illetve zsido kemek ugykodese.
ilyenre hivatkozni csak egy nemzetveszto zsido tud, szoval pfejj
így már érted, mit akarok mondani?</div>
Az más.
ami a szent Magyarorszagon kivul esik az mind humbug, ellenseges propaganda, illetve zsido kemek ugykodese.
ilyenre hivatkozni csak egy nemzetveszto zsido tud, szoval pfejj
Jul 16, 2012 15:39:40
Sneci Mind Tricks
Jul 16, 2012 15:40:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A zsidók szándékosan nem akarnak olyan országnak am block ártani, ahol jelentőségük tekintetében ők maguk is nagy arányban jelen vannak.</div>pl zsanád, ugye, mr disztingválok ezerrel, makimajom...
Jul 16, 2012 15:40:28
Trollopata
Jul 16, 2012 15:41:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A zsidók szándékosan nem akarnak olyan országnak am block ártani, ahol jelentőségük tekintetében ők maguk is nagy arányban jelen vannak.</div>
igazi faszsag, ur isten de mekkora
hozok egy peldat a te nyelvezeteden
Ezek a rohadek galiciai jottmentek betelepultek szep orszagomba, lassan a fovarosban tobb a zsido, mint a kereszteny, ok iranyitanak mindent!
Aztan meg feldaraboljak az orszagot Trianonnal
erzel ellentmondast, kis tudos baratom?
igazi faszsag, ur isten de mekkora
hozok egy peldat a te nyelvezeteden
Ezek a rohadek galiciai jottmentek betelepultek szep orszagomba, lassan a fovarosban tobb a zsido, mint a kereszteny, ok iranyitanak mindent!
Aztan meg feldaraboljak az orszagot Trianonnal
erzel ellentmondast, kis tudos baratom?
Jul 16, 2012 15:41:32
Trollopata
Jul 16, 2012 15:42:00
ezen kivul "en bloc" te muveletlen szar
Jul 16, 2012 15:42:00
Sneci Mind Tricks
Jul 16, 2012 15:42:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A zsidók szándékosan nem akarnak olyan országnak am block ártani, ahol jelentőségük tekintetében ők maguk is nagy arányban jelen vannak.</div>már megint "a zsidók". lásd be, hogy hülye vagy, nem tudsz disztingválni. ne nyilatkozz közéleti kérdésekben, légyszíves.
Jul 16, 2012 15:42:45
Grétsy László
Jul 16, 2012 15:43:24
Endre fiam, írd le százszor: <b>"en bloc"</b>!
Jul 16, 2012 15:43:24
Soós József
Jul 16, 2012 15:43:59
Endre! Én hosszú ideje nem kommentelgetek ide, de rendszeresen olvasom a fórumot és követem az eseményeket.
...azonban lenne egy észrevételem amit megosztanék.
Az elmúlt időszakban egyre összefüggéstelenebbek az érveid ha valamire reagálsz vagy valamit véleményezel. Ez valamelyest megszokott hiszen mindig faszságokat beszélsz, de valahogy sikerült a saját színvonaladat is csökkentened. Számomra nem meglepő és ezért még nem is írtam volna, de az inkább fura, hogy a snecológusokból már nem tudod kiváltani azt a megbotránkozást mint régen. Ha írsz, vagy csinálsz valami bődületes faszságot azt valahogy már közönnyel kezelik legtöbben. Én úgy látom téged itt páran valóban kétségtelenül elkönyveltek egy aberrált beteg embernek és ezzel a mentalitással is állnak hozzád. Annak aki nem aktív tagja a közösségnek ez jóval feltűnőbb jelenség.
Azt gondolom, hogy ez kétségbevonhatatlan jele annak, hogy te egy olyan lejtőn mész lefelé ahol már nem lehet megállni, nincs visszaút és senki nem tud segíteni.
Azt hiszem elkezdődött a totális reménytelenség korszaka és úgy látom te is kezdesz fáradni. Sokkal erőltetettebbnek tűnsz mint régen.
Mintha már te se hinnél magadban...
...azonban lenne egy észrevételem amit megosztanék.
Az elmúlt időszakban egyre összefüggéstelenebbek az érveid ha valamire reagálsz vagy valamit véleményezel. Ez valamelyest megszokott hiszen mindig faszságokat beszélsz, de valahogy sikerült a saját színvonaladat is csökkentened. Számomra nem meglepő és ezért még nem is írtam volna, de az inkább fura, hogy a snecológusokból már nem tudod kiváltani azt a megbotránkozást mint régen. Ha írsz, vagy csinálsz valami bődületes faszságot azt valahogy már közönnyel kezelik legtöbben. Én úgy látom téged itt páran valóban kétségtelenül elkönyveltek egy aberrált beteg embernek és ezzel a mentalitással is állnak hozzád. Annak aki nem aktív tagja a közösségnek ez jóval feltűnőbb jelenség.
Azt gondolom, hogy ez kétségbevonhatatlan jele annak, hogy te egy olyan lejtőn mész lefelé ahol már nem lehet megállni, nincs visszaút és senki nem tud segíteni.
Azt hiszem elkezdődött a totális reménytelenség korszaka és úgy látom te is kezdesz fáradni. Sokkal erőltetettebbnek tűnsz mint régen.
Mintha már te se hinnél magadban...
Jul 16, 2012 15:43:59
sodika
Jul 16, 2012 15:45:34
<div class="quote"><div class="author">Grétsy László</div>Endre fiam, írd le százszor: <b>"en bloc"</b>!</div>
Jogos. Hülye google tévesztett meg ismét.
Jogos. Hülye google tévesztett meg ismét.
Jul 16, 2012 15:45:34
szeszesember
Jul 16, 2012 15:45:51
<div class="quote"><div class="author">Grétsy László</div>Endre fiam, írd le százszor: <b>"en bloc"</b>!</div>Tyanyáj bátyi, hajagudnyi tyetyszik? Elnyézésty, ejgépetyem. Ígéjem, jó kiscsejkész leszek.
Jul 16, 2012 15:45:51
törzsgyökeres
Jul 16, 2012 15:46:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>tudtad, endre, hogy már maga a buzi szó is pejoratív értelmű, azaz előítéletet közvetít</div>
sneci, egy púpos embernek a korcs a köznyelvi neve? vagy lehet használni a genetikai selejt kifejezést is?
sneci, egy púpos embernek a korcs a köznyelvi neve? vagy lehet használni a genetikai selejt kifejezést is?
Jul 16, 2012 15:46:05
sodika
Jul 16, 2012 15:46:54
<div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>már megint "a zsidók".</div>
Köznyelvi szófordulatokról nem nyitok vitát.
Köznyelvi szófordulatokról nem nyitok vitát.
Jul 16, 2012 15:46:54
szeszesember
Jul 16, 2012 15:47:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Jogos. Hülye google tévesztett meg ismét.</div>A zsidók nem lehettek, hiszen te is zsidó vagy. Holló pedig holló szemét nem vájja ki. Evidenciák...
Jul 16, 2012 15:47:18
Sneci Mind Tricks
Jul 16, 2012 15:47:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Grétsy László</div>Endre fiam, írd le százszor: <b>"en bloc"</b>!</div>
Jogos. Hülye google tévesztett meg ismét.</div>
ezt direkt kigugliztad, hogy "am blokk"? ritka igényes társalgó vagy, próbálsz a trollok műveltségi szintjére felkapaszkodni, ez dícséretes, nem vagy szürke egér!!!
ezt direkt kigugliztad, hogy "am blokk"? ritka igényes társalgó vagy, próbálsz a trollok műveltségi szintjére felkapaszkodni, ez dícséretes, nem vagy szürke egér!!!
Jul 16, 2012 15:47:32
szeszesember
Jul 16, 2012 15:48:00
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Köznyelvi szófordulatokról nem nyitok vitát.</div>Ne is, hisz' alig gügyögsz valamit magyarul.
Jul 16, 2012 15:48:00
Emil
Jul 16, 2012 15:48:37
Púp, mit gondolsz Sherlock Porks új írásáról? Neki is megmondod, hogy kárt tesz a nemzeti oldalnak, azzal hogy cigányozik? Vagy eléggé megnevelt már, te gyáva kis buzi?
Jul 16, 2012 15:48:37
sneciakiraly
Jul 16, 2012 15:48:58
Miért nincs még kész a bringatúra weblapja?
Miért kerülne az bármibe is? Nem lesz milliós látogatottsága, így simán elfér egy ingyenes tárhelyen ingyen domainnal. Magyarán csak munka szükséges. De még .hu-s domain alatt normál tárhellyel is kijön 10-20 e ft-ból.
Miért basztad át Pál Marcit a hamis ígéreteiddel?
Miért kerülne az bármibe is? Nem lesz milliós látogatottsága, így simán elfér egy ingyenes tárhelyen ingyen domainnal. Magyarán csak munka szükséges. De még .hu-s domain alatt normál tárhellyel is kijön 10-20 e ft-ból.
Miért basztad át Pál Marcit a hamis ígéreteiddel?
Jul 16, 2012 15:48:58
Trollopata
Jul 16, 2012 15:49:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Grétsy László</div>Endre fiam, írd le százszor: <b>"en bloc"</b>!</div>
hazudsz, megint
MEGINT
a google arra, hogy 'am block' (amit beirtal, te tusko) ezt hozta ki neked (amire rakattintottal)
<a href="http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__nyelvek__87111-az-ergo-es-anblokk-szavunkat-mikor-hasznaljuk-milyen-szovegkornyezetben-mit-je" rel="nofollow" target="_blank">http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__nyelvek__87111-az-ergo-es-anblokk-szavunkat-mikor-hasznaljuk-milyen-szovegkornyezetben-mit-je</a>
itt az ELSO valaszig jutottal, ahol hibasan hasznaljak az en bloc-ot.
a HARMADIK valaszado mar ki is javitja a hibat.
szoval helyesen:
Fingom sincs rola, hogy irjak, inkabb betippeltem a google-be, es aztan el sem olvastam a talalatot rendesen.
ez NEM a google hibaja, hanem CSAK A TIED
undorito hazug szar vagy
hazudsz, megint
MEGINT
a google arra, hogy 'am block' (amit beirtal, te tusko) ezt hozta ki neked (amire rakattintottal)
<a href="http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__nyelvek__87111-az-ergo-es-anblokk-szavunkat-mikor-hasznaljuk-milyen-szovegkornyezetben-mit-je" rel="nofollow" target="_blank">http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__nyelvek__87111-az-ergo-es-anblokk-szavunkat-mikor-hasznaljuk-milyen-szovegkornyezetben-mit-je</a>
itt az ELSO valaszig jutottal, ahol hibasan hasznaljak az en bloc-ot.
a HARMADIK valaszado mar ki is javitja a hibat.
szoval helyesen:
Fingom sincs rola, hogy irjak, inkabb betippeltem a google-be, es aztan el sem olvastam a talalatot rendesen.
ez NEM a google hibaja, hanem CSAK A TIED
undorito hazug szar vagy
Jul 16, 2012 15:49:11
Sneci Mind Tricks
Jul 16, 2012 15:49:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>már megint "a zsidók".</div>
Köznyelvi szófordulatokról nem nyitok vitát.</div>
te fogyatékos. nem a kifejezéssel van baj, hanem ahogyan használod. zsidó pl. zsanád is, szerinted rá is igaz amit írtál az előbb?
Köznyelvi szófordulatokról nem nyitok vitát.</div>
te fogyatékos. nem a kifejezéssel van baj, hanem ahogyan használod. zsidó pl. zsanád is, szerinted rá is igaz amit írtál az előbb?
Jul 16, 2012 15:49:14
Sneci Mind Tricks
Jul 16, 2012 15:50:55
nem volt semmiféle google, Hahó!
Jul 16, 2012 15:50:55
szeszesember
Jul 16, 2012 15:51:21
<div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>te fogyatékos. nem a kifejezéssel van baj, hanem ahogyan használod. zsidó pl. zsanád is, szerinted rá is igaz amit írtál az előbb?</div>Még szép! Reiner Péterből pedig girosz lesz...
Jul 16, 2012 15:51:21
Trollopata
Jul 16, 2012 15:53:12
<div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>nem volt semmiféle google, Hahó!</div>
akkor hazudik!??!
ezt nem hiszem el a Nemzet Kronikasarol!
akkor hazudik!??!
ezt nem hiszem el a Nemzet Kronikasarol!
Jul 16, 2012 15:53:12
?
Jul 16, 2012 15:56:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Az ilyen hazafias, vagy nemzeti radikális szereplőkhöz köthető dolgok sosem hoznak nekem pénzt, mindig pénzembe kerül, hogy foglalkozom velük.</b> Engem aztán senki nem vádolhat nyerészkedéssel.
Épp ezért mondom, hogy nektek is inkább hálásnak kellene lennetek a nemzet érdekében hozott áldozataimért, nem pedig - magyar embertől elképesztő hálátlansággal - a villamosjegyet számon kérni rajtam.</div>
Ilyen ordenáré hazugságot már rég hallottam tőled. Neked legyen bárki is hálás?Mit is tettél te a hazáért?????
Épp ezért mondom, hogy nektek is inkább hálásnak kellene lennetek a nemzet érdekében hozott áldozataimért, nem pedig - magyar embertől elképesztő hálátlansággal - a villamosjegyet számon kérni rajtam.</div>
Ilyen ordenáré hazugságot már rég hallottam tőled. Neked legyen bárki is hálás?Mit is tettél te a hazáért?????
Jul 16, 2012 15:56:15
XVI Benedek
Jul 16, 2012 15:56:22
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div><div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>nem volt semmiféle google, Hahó!</div>
akkor hazudik!??!
ezt nem hiszem el a Nemzet Kronikasarol!</div>
sajnos, úgy néz ki, nem tartja a tízparancsolatot ez a megtévedt bárány. de egy kis szuratás majd helyrehozza. netene, púpos, hő, vissza az igaz ösvényre de rögvest!
akkor hazudik!??!
ezt nem hiszem el a Nemzet Kronikasarol!</div>
sajnos, úgy néz ki, nem tartja a tízparancsolatot ez a megtévedt bárány. de egy kis szuratás majd helyrehozza. netene, púpos, hő, vissza az igaz ösvényre de rögvest!
Jul 16, 2012 15:56:22
Zulu
Jul 16, 2012 15:56:25
<div class="quote"><div class="author">Soós József</div>Endre! Én hosszú ideje nem kommentelgetek ide, de rendszeresen olvasom a fórumot és követem az eseményeket.</div>
A recskagate óta tört meg. Pár héttel előtte, még a recskanapéról is tervezgette a felpörgést és a saját megoldást. Aztán gyors egymásutánban felsült a Ar.Drone projecttel, kiderült, hogy nem hetero, és napvilágra kerültek a faszverő videói. Feltehetőleg emiatt kellett mennie a kolosy téri irodából is egy időre, ahol újfent rengeteget veszekedett az anyjával - erről be is számolt nekünk.
Ez az 1-2 hónap volt az, ami végleg felőrölte szegényt. Márciusban már ő is érezte, hogy gyakorlatilag semmit nem keres, és még az előző évi teljesítményétől is elmarad, majd visszaköltözött a recskanapéra, de gondolom ezt se élhette meg sikerként.
Ő is érzi tudat alatt, hogy innen már nem lehet kitörni, így, mivel az énképe már a rengeteg elhárító mechanizmussal sem volt fenntartható, elvetette magában a zseniális vállalkozó, és a befutásra váró csillag ideáját. Ősszel még őszintén hitt abban, hogy vinni fogja valamire az életben. Ősszel még a "Hogyan legyek nagy ember?" kérdése jellemezte a gondolkodását. Ennek mostanra vége, most már a "Hogyan éljek túl?" kérdése dominál. Az élettel szembeni elvárásai leredukálódtak arra, hogy valahol húzza ki az aktuális hetet, kamerázgathasson, és majd lesz valami.
Szomorú történet, de nem a mi hibánk. Te, és sokan mások is adtak neki hasznos tanácsokat, de baszott megfogadni őket. A hosszú hozzászólásokat eleve nem olvassa el, így ez a beszélgetés sem fog eljutni hozzá.
Magányosan fog megdögleni egy híd alatt, a kérdés csak az, hogy 5, vagy 25 éven belül.
A recskagate óta tört meg. Pár héttel előtte, még a recskanapéról is tervezgette a felpörgést és a saját megoldást. Aztán gyors egymásutánban felsült a Ar.Drone projecttel, kiderült, hogy nem hetero, és napvilágra kerültek a faszverő videói. Feltehetőleg emiatt kellett mennie a kolosy téri irodából is egy időre, ahol újfent rengeteget veszekedett az anyjával - erről be is számolt nekünk.
Ez az 1-2 hónap volt az, ami végleg felőrölte szegényt. Márciusban már ő is érezte, hogy gyakorlatilag semmit nem keres, és még az előző évi teljesítményétől is elmarad, majd visszaköltözött a recskanapéra, de gondolom ezt se élhette meg sikerként.
Ő is érzi tudat alatt, hogy innen már nem lehet kitörni, így, mivel az énképe már a rengeteg elhárító mechanizmussal sem volt fenntartható, elvetette magában a zseniális vállalkozó, és a befutásra váró csillag ideáját. Ősszel még őszintén hitt abban, hogy vinni fogja valamire az életben. Ősszel még a "Hogyan legyek nagy ember?" kérdése jellemezte a gondolkodását. Ennek mostanra vége, most már a "Hogyan éljek túl?" kérdése dominál. Az élettel szembeni elvárásai leredukálódtak arra, hogy valahol húzza ki az aktuális hetet, kamerázgathasson, és majd lesz valami.
Szomorú történet, de nem a mi hibánk. Te, és sokan mások is adtak neki hasznos tanácsokat, de baszott megfogadni őket. A hosszú hozzászólásokat eleve nem olvassa el, így ez a beszélgetés sem fog eljutni hozzá.
Magányosan fog megdögleni egy híd alatt, a kérdés csak az, hogy 5, vagy 25 éven belül.
Jul 16, 2012 15:56:25
szeszesember
Jul 16, 2012 15:56:33
Gnóm, mikor adod meg az 5k-t Rezsőnek? Mikor izzítod be Pál Marci weblapját?
Jul 16, 2012 15:56:33
?
Jul 16, 2012 15:57:15
Sodi te még a prolik között is valahol a legalsó traktusban helyezkedsz el.
Jul 16, 2012 15:57:15
sodika
Jul 16, 2012 15:57:53
Zulu : Lesz saját megoldás, nyugi.
Jul 16, 2012 15:57:53
Emil
Jul 16, 2012 15:59:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Zulu : Lesz saját megoldás, nyugi.</div>
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Jul 16, 2012 15:59:37
XVI Benedek
Jul 16, 2012 16:00:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Zulu : Lesz saját megoldás, nyugi.</div>
A hit nem teher, gyermekem, hanem ajándék. De hamis tanúbizonyságot akkor se tegyél.
A hit nem teher, gyermekem, hanem ajándék. De hamis tanúbizonyságot akkor se tegyél.
Jul 16, 2012 16:00:28
?
Jul 16, 2012 16:01:01
Nem lesz itt semmi ilyesmi.Lassú vegetálás lesz életed végéig, mert tehetségtelen ostoba frusztrált majom vagy.
Nem lesz itt semmi ilyesmi.Lassú vegetálás lesz életed végéig, mert tehetségtelen ostoba frusztrált majom vagy.
Jul 16, 2012 16:01:01
?
Jul 16, 2012 16:01:24
Jul 16, 2012 16:01:24
Zulu
Jul 16, 2012 16:02:06
Sodi, először pénzt kéne keresned, ha máshogy nem megy, 8 órás munkával. Ha csak nettó 120-at keresnél, és egy részét feketén borítékba kapnád, már 80 fölötti összegről rendelkezhetnél, és hónapról hónapra csökkenne a tartozásod. Emellet gondolkodhatnál világmegváltó terveken, kamerázáson, de ezt is elmondtuk már sokszor. Le se szarod. Sajnálom.
Sodi, először pénzt kéne keresned, ha máshogy nem megy, 8 órás munkával. Ha csak nettó 120-at keresnél, és egy részét feketén borítékba kapnád, már 80 fölötti összegről rendelkezhetnél, és hónapról hónapra csökkenne a tartozásod. Emellet gondolkodhatnál világmegváltó terveken, kamerázáson, de ezt is elmondtuk már sokszor. Le se szarod. Sajnálom.
Jul 16, 2012 16:02:06
székelyek
Jul 16, 2012 16:02:11
<a href="http://prog.hu/hirek/3040/Ezt+a+7+dolgot+kell+tudnod+programozokent+ha+jol+akarsz+keresni.html" rel="nofollow" target="_blank">http://prog.hu/hirek/3040/Ezt+a+7+dolgot+kell+tudnod+programozokent+ha+jol+akarsz+keresni.html</a>
Ezt a 7 dolgot kell tudnod programozóként, ha jól akarsz keresni
Ezek szerint a 7 legjobban megfizetett terület, amik esetében nem fontos a papír a következő:
Informatikai biztonsági készségek
SAP Hana
Virtualizációs ismeretek
Prediktív analízis és modellezés
Összetett eseményfeldolgozás
Infrastruktúra-tervezés
Oracle e-business suite/fusion
Ezek közül te melyikben vagy jó, púp?
Ezt a 7 dolgot kell tudnod programozóként, ha jól akarsz keresni
Ezek szerint a 7 legjobban megfizetett terület, amik esetében nem fontos a papír a következő:
Informatikai biztonsági készségek
SAP Hana
Virtualizációs ismeretek
Prediktív analízis és modellezés
Összetett eseményfeldolgozás
Infrastruktúra-tervezés
Oracle e-business suite/fusion
Ezek közül te melyikben vagy jó, púp?
Jul 16, 2012 16:02:11
törzsgyökeres
Jul 16, 2012 16:03:00
persze, úgy lesz saját megoldás, mint ahogy repcsiiii is lett.
hol repcsiiii, púp?
persze, úgy lesz saját megoldás, mint ahogy repcsiiii is lett.
hol repcsiiii, púp?
Jul 16, 2012 16:03:00
Sneci Mind Tricks
Jul 16, 2012 16:04:27
tudod már, mi lesz az?
tudod már, mi lesz az?
Jul 16, 2012 16:04:27
sodika
Jul 16, 2012 16:04:31
Zulu : A múltbéli IRL trollkodások miatt többé nem kötök semmilyen pénzkérdést az orrotokra.
Jul 16, 2012 16:04:31
törzsgyökeres
Jul 16, 2012 16:04:40
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div>Gnóm, mikor adod meg az 5k-t Rezsőnek? Mikor izzítod be Pál Marci weblapját?</div>
* ásít *
Jövő héten.
* ásít *
Jövő héten.
Jul 16, 2012 16:04:40
törzsgyökeres
Jul 16, 2012 16:06:21
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Zulu : A múltbéli IRL trollkodások miatt többé nem kötök semmilyen pénzkérdést az orrotokra.</div>
dehát múltkor, kb. 2 hete is elárultad, hogy 45 forint van a zsebedben. :)))
most mennyi van nálad?
dehát múltkor, kb. 2 hete is elárultad, hogy 45 forint van a zsebedben. :)))
most mennyi van nálad?
Jul 16, 2012 16:06:21
Zulu
Jul 16, 2012 16:06:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Zulu : A múltbéli IRL trollkodások miatt többé nem kötök semmilyen pénzkérdést az orrotokra.</div>
Nekem hiába hazudsz, nincs egy vasad se. Lehet, hogy rocskaitól, vagy valami állami támogatásból folyik hozzád pár fillér, de látni rajtad, hogy negyedannyi sem, mint amennyire minimum szükség lenne.
Nekem hiába hazudsz, nincs egy vasad se. Lehet, hogy rocskaitól, vagy valami állami támogatásból folyik hozzád pár fillér, de látni rajtad, hogy negyedannyi sem, mint amennyire minimum szükség lenne.
Jul 16, 2012 16:06:30
Martin Del Toro
Jul 16, 2012 16:06:34
hallod Sodi, miért nem forgatsz pornófilmet? járhatnád a falvakat, mindenre hajlandó asszonyok után kutatva!
a szexforgatáshoz már úgyis megvan a felszerelés és a <b>know-how</b>, sőt ha gonzó stílusban is hajlandó vagy pár jelenetet felvenni, még neked is összejön egy két zaftos luk!
kellemeset a hasznossal, saját megoldás 2.0!!!!!44
a szexforgatáshoz már úgyis megvan a felszerelés és a <b>know-how</b>, sőt ha gonzó stílusban is hajlandó vagy pár jelenetet felvenni, még neked is összejön egy két zaftos luk!
kellemeset a hasznossal, saját megoldás 2.0!!!!!44
Jul 16, 2012 16:06:34
sodika
Jul 16, 2012 16:07:27
<div class="quote"><div class="author">székelyek</div><a href="http://prog.hu/hirek/3040/Ezt+a+7+dolgot+kell+tudnod+programozokent+ha+jol+akarsz+keresni.html" rel="nofollow" target="_blank">http://prog.hu/hirek/3040/Ezt+a+7+dolgot+kell+tudnod+programozokent+ha+jol+akarsz+keresni.html</a>
</div>
Az ott felsoroltak közül CISCO papírom van.
Az pedig, amivel foglalkozom, az összetett eseményfeldolgozáshoz áll a legközelebb.
</div>
Az pedig, amivel foglalkozom, az összetett eseményfeldolgozáshoz áll a legközelebb.
Jul 16, 2012 16:07:27
?
Jul 16, 2012 16:07:28
Tehát megint 45 Ft van a zsebedben a többi süket duma.Mondjuk az tetszik, hogy be vagy szarva a trolloktól.Jól sikerült az idomítás :)
Tehát megint 45 Ft van a zsebedben a többi süket duma.Mondjuk az tetszik, hogy be vagy szarva a trolloktól.Jól sikerült az idomítás :)
Jul 16, 2012 16:07:28
Soós József
Jul 16, 2012 16:07:33
...kicsit vártam mikor térsz vissza ezzel. Nincs semmilyen pénzkérdés Sodi.
...kicsit vártam mikor térsz vissza ezzel. Nincs semmilyen pénzkérdés Sodi.
Jul 16, 2012 16:07:33
Emil
Jul 16, 2012 16:07:45
Ha tovább hazudozol és ferdítgetsz, sok IRL trollkodásban lesz még részed, nyugi.
Ha tovább hazudozol és ferdítgetsz, sok IRL trollkodásban lesz még részed, nyugi.
Jul 16, 2012 16:07:45
Sneci Mind Tricks
Jul 16, 2012 16:09:04
és mi az oka a trollkodásnak? miért ragaszkodsz még mindig görcsösen a baromságaidhoz?
és mi az oka a trollkodásnak? miért ragaszkodsz még mindig görcsösen a baromságaidhoz?
Jul 16, 2012 16:09:04
Segito Orsi
Jul 16, 2012 16:12:44
Most leirom egyszer, es utoljara.
Amire szukseged van a sajat megoldashoz:
- Alaptoke (sajnos mindenhez kell, ld. 2ik pont)
- Szabadido (nem kell 5ftok utan szaladgalni)
- JO otlet
- Tarsak, akik hozzatesznek/elvesznek, CSISZOLJAK
- Lakas/iroda, ami a TIED (vagy anyade)
Amire NINCS szukseged:
- Vonzas torvenye
- Retardalt kappanyok (lehuznak meg TEGED is)
- Ez az egesz troll-mizeria (sok ido=sokpenz)
EGYEDUL soha nem lesz sajat megoldasod. S-O-H-A
nem azert, mert egy retardalt szar vagy, nem. az csak a hab a tortan. azert nem lesz, mert nem tudod mire van az embereknek igenye, igy azt nem is tudod kielegiteni. Ha EGYEDUL intezed a sajat megoldast, abbol maximum faszverovideos-blog lesz, ami mar egyszer elsullyedt.
Napi 9 oraban dolgozom, hogy fenntartsam magam.
4 'sajatmegoldas' projektet futtatok egyszerre, 4 kulonbozo csapattal.
ezeknek a kifutasa EVEKbe telik.
ha ESETLEG beindul az egyik, abba azonnal penzt kell tenni, meg idot. meg felvenni embereket, stb.
IGY mukodik egy sajat megoldas, es meg IGY SEM biztos.
kapard ossze magad, vagy maradsz egy gecifoltnak egy irodaban, ahonnan nappalra kivernek, mint egy kutyat.
- Szabadido (nem kell 5ftok utan szaladgalni)
- JO otlet
- Tarsak, akik hozzatesznek/elvesznek, CSISZOLJAK
- Lakas/iroda, ami a TIED (vagy anyade)
Amire NINCS szukseged:
- Vonzas torvenye
nem azert, mert egy retardalt szar vagy, nem. az csak a hab a tortan. azert nem lesz, mert nem tudod mire van az embereknek igenye, igy azt nem is tudod kielegiteni. Ha EGYEDUL intezed a sajat megoldast, abbol maximum faszverovideos-blog lesz, ami mar egyszer elsullyedt.
Napi 9 oraban dolgozom, hogy fenntartsam magam.
4 'sajatmegoldas' projektet futtatok egyszerre, 4 kulonbozo csapattal.
ezeknek a kifutasa EVEKbe telik.
ha ESETLEG beindul az egyik, abba azonnal penzt kell tenni, meg idot. meg felvenni embereket, stb.
kapard ossze magad, vagy maradsz egy gecifoltnak egy irodaban, ahonnan nappalra kivernek, mint egy kutyat.
Zulu
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">székelyek</div><a href="http://prog.hu/hirek/3040/Ezt+a+7+dolgot+kell+tudnod+programozokent+ha+jol+akarsz+keresni.html" rel="nofollow" target="_blank">http://prog.hu/hirek/3040/Ezt+a+7+dolgot+kell+tudnod+programozokent+ha+jol+akarsz+keresni.html</a>
</div>
Az pedig, amivel foglalkozom, az összetett eseményfeldolgozáshoz áll a legközelebb.</div>
Azt a kurva, de sötét vagy!
<a href="http://en.wikipedia.org/wiki/Complex_event_processing" rel="nofollow" target="_blank">http://en.wikipedia.org/wiki/Complex_event_processing</a>
"Commercial applications of CEP include algorithmic stock-trading,<8> the detection of credit-card fraud, business activity monitoring, and security monitoring.<9>"
Ilyet csinálsz, vagy csak a mysql-t ítélted complex-nek, és a user "listáz" gombra nyomását event-nek?
</div>
Az pedig, amivel foglalkozom, az összetett eseményfeldolgozáshoz áll a legközelebb.</div>
Azt a kurva, de sötét vagy!
<a href="http://en.wikipedia.org/wiki/Complex_event_processing" rel="nofollow" target="_blank">http://en.wikipedia.org/wiki/Complex_event_processing</a>
"Commercial applications of CEP include algorithmic stock-trading,<8> the detection of credit-card fraud, business activity monitoring, and security monitoring.<9>"
Ilyet csinálsz, vagy csak a mysql-t ítélted complex-nek, és a user "listáz" gombra nyomását event-nek?
Trollopata
Jul 16, 2012 16:26:09
snecigeci!
az a kurva nagy mazlid, hogy ctrl-c van a vilagon :D
buzi informatikusok, pfejj
az a kurva nagy mazlid, hogy ctrl-c van a vilagon :D
buzi informatikusok, pfejj
Jul 16, 2012 16:26:09
Segito Orsi
Jul 16, 2012 16:26:21
- Szabadido (nem kell 5ftok utan szaladgalni, hanem a projektre forditod)
- JO otlet (ez csak honapok, esetleg EVEK mulva derul ki, hogy jo volt-e)
- Tarsak, akik hozzatesznek/elvesznek, CSISZOLJAK (ugye nem kell kifejtenem, miert)
- Lakas/iroda, ami a TIED (vagy anyade vagy berled, de nem kiszolgaltatott vagy)
Amire NINCS szukseged:
- Vonzas torvenye
- Recska- es egyeb szar minosegu videok
nem azert, mert egy retardalt szar vagy, nem. az csak a hab a tortan. azert nem lesz, mert nem tudod mire van az embereknek igenye, igy azt nem is tudod kielegiteni.
Ha EGYEDUL intezed a sajat megoldast, abbol maximum faszverovideos-blog lesz, ami mar egyszer elsullyedt.
Te, mint SoDI mar leszerepeltel, mint programozo, kronikas es legfokeppen, mint EMBER.
Ideje lenne valtani...
Napi 9 oraban dolgozom, hogy fenntartsam magam es alaptoket gyujtsek.
3 'sajatmegoldas' projektet futtatok egyszerre, 3 kulonbozo csapattal.
ezeknek a kifutasa honapokba, akar EVEKbe telik.
a te fantaziavilagodban lehet, hogy mashogy mukodnek a dolgok de ez itt a Valo Vilag!
- Szabadido (nem kell 5ftok utan szaladgalni, hanem a projektre forditod)
- JO otlet (ez csak honapok, esetleg EVEK mulva derul ki, hogy jo volt-e)
- Tarsak, akik hozzatesznek/elvesznek, CSISZOLJAK (ugye nem kell kifejtenem, miert)
- Lakas/iroda, ami a TIED (vagy anyade vagy berled, de nem kiszolgaltatott vagy)
Amire NINCS szukseged:
- Vonzas torvenye
- Recska- es egyeb szar minosegu videok
nem azert, mert egy retardalt szar vagy, nem. az csak a hab a tortan. azert nem lesz, mert nem tudod mire van az embereknek igenye, igy azt nem is tudod kielegiteni.
Ha EGYEDUL intezed a sajat megoldast, abbol maximum faszverovideos-blog lesz, ami mar egyszer elsullyedt.
Te, mint SoDI mar leszerepeltel, mint programozo, kronikas es legfokeppen, mint EMBER.
Ideje lenne valtani...
Napi 9 oraban dolgozom, hogy fenntartsam magam es alaptoket gyujtsek.
3 'sajatmegoldas' projektet futtatok egyszerre, 3 kulonbozo csapattal.
ezeknek a kifutasa honapokba, akar EVEKbe telik.
a te fantaziavilagodban lehet, hogy mashogy mukodnek a dolgok de ez itt a Valo Vilag!
Jul 16, 2012 16:26:21
Sodinímusz
Jul 16, 2012 16:28:56
na mivan Sóder, benyomtál egy kis LOIC-ot?
Jul 16, 2012 16:28:56
Trollopata
Jul 16, 2012 16:29:31
*hol a repcsi phupp?*
Jul 16, 2012 16:29:31
sarfasoo
Jul 16, 2012 16:32:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az pedig, amivel foglalkozom, az összetett eseményfeldolgozáshoz áll a legközelebb.</div>
de kivagy, van bármi fogalmad mi az az "összetett eseményfeldolgozás", más néven complex event processing, CEP? nem tüntetésrejárásról szól, hanem kicsit más jellegű "eseményekkel" foglalkozik...
de kivagy, van bármi fogalmad mi az az "összetett eseményfeldolgozás", más néven complex event processing, CEP? nem tüntetésrejárásról szól, hanem kicsit más jellegű "eseményekkel" foglalkozik...
Jul 16, 2012 16:32:04
ál-sodika
Jul 16, 2012 16:34:38
<div class="quote"><div class="author">Segito Orsi</div>
...</div>
TL;DR
...</div>
TL;DR
Jul 16, 2012 16:34:38
Trollopata
Jul 16, 2012 16:35:02
ja, amugy ha nem kurtad volna el a csaladodat, a lakasodat, az autodat meg 'AMBLOKK' az egesz tyukszaros eletedet, mar lehetne jol mukodo sajat megoldasod anyad penzebol.
ezert vagy te ekkora egy undort kelto szar.
van egy ismerosom, valami kis lofasz falucskaban lakik.
o tenyleg verprofi programozo, en is csak nezek, ha meglatom a kodjat.
csinalt sajat megoldast, csak meg nem indult be neki
viszont penzuk nincs semennyi.
ha ez a haverom a te hatszeleddel indult volna, mar regen egy tengerparti szigeten verne a faszat, esetleg mondjuk nem a kameraba.
te minden lehetoseget, segitseget es evidenciat szetkurtal, most viseld a kovetkezmenyeit.
te NEM IS ERDEMELSZ normalis eletet!
ezert vagy te ekkora egy undort kelto szar.
van egy ismerosom, valami kis lofasz falucskaban lakik.
o tenyleg verprofi programozo, en is csak nezek, ha meglatom a kodjat.
csinalt sajat megoldast, csak meg nem indult be neki
viszont penzuk nincs semennyi.
ha ez a haverom a te hatszeleddel indult volna, mar regen egy tengerparti szigeten verne a faszat, esetleg mondjuk nem a kameraba.
te minden lehetoseget, segitseget es evidenciat szetkurtal, most viseld a kovetkezmenyeit.
te NEM IS ERDEMELSZ normalis eletet!
Jul 16, 2012 16:35:02
Zulu
Jul 16, 2012 16:35:16
<div class="quote"><div class="author">sarfasoo</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az pedig, amivel foglalkozom, az összetett eseményfeldolgozáshoz áll a legközelebb.</div>
de kivagy, van bármi fogalmad mi az az "összetett eseményfeldolgozás", más néven complex event processing, CEP? nem tüntetésrejárásról szól, hanem kicsit más jellegű "eseményekkel" foglalkozik...</div>
Ja, hogy a tüntetések "feldolgozására" hitte azt, hogy CEP? Mint valami kocsmatöltelék proli. :DD
de kivagy, van bármi fogalmad mi az az "összetett eseményfeldolgozás", más néven complex event processing, CEP? nem tüntetésrejárásról szól, hanem kicsit más jellegű "eseményekkel" foglalkozik...</div>
Ja, hogy a tüntetések "feldolgozására" hitte azt, hogy CEP? Mint valami kocsmatöltelék proli. :DD
Jul 16, 2012 16:35:16
Trollopata
Jul 16, 2012 16:37:46
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">sarfasoo</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az pedig, amivel foglalkozom, az összetett eseményfeldolgozáshoz áll a legközelebb.</div>
Ja, hogy a tüntetések "feldolgozására" hitte azt, hogy CEP? Mint valami kocsmatöltelék proli. :DD</div>
ezen vinnyogok azota is.
script-driven stock trading, az kene meg :D
maximum cum-driven videoblogging
Ja, hogy a tüntetések "feldolgozására" hitte azt, hogy CEP? Mint valami kocsmatöltelék proli. :DD</div>
ezen vinnyogok azota is.
script-driven stock trading, az kene meg :D
maximum cum-driven videoblogging
Jul 16, 2012 16:37:46
Sneci Mind Tricks
Jul 16, 2012 16:38:41
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">sarfasoo</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az pedig, amivel foglalkozom, az összetett eseményfeldolgozáshoz áll a legközelebb.</div>
nem, a recskavideókat tartja komplex eseményfeldolgozásnak, esemény is volt, feldolgozás is, ércsük ugyi?
nem, a recskavideókat tartja komplex eseményfeldolgozásnak, esemény is volt, feldolgozás is, ércsük ugyi?
Jul 16, 2012 16:38:41
Sneci Mind Tricks
Jul 16, 2012 16:46:17
sneci, keresztény fiatalként nem jutott még eszedbe, hogy megtérj valamilyen gyülekezetbe? ha már izraelbe nem mész. ott lenne társaságod, kapnál enni, és talán még valódi hitet is nyerhetnél, a sillingó által bizonyított istened helyett.
te tényleg abban a helyzetben vagy, mint pl. gera zoli a szipus korszaka végén. persze a gyülit nem javaslom, de rajtad csak a valódi hit segíthetne. itt a fal, amiről dumáltunk, sneci, így nincs tovább. önerőből nem fogsz rendbejönni. ha nem fér bele, hogy felvállald a libsi mivoltodad, rendben, érthető, ha nem vállalod a zsidó származásod, és mész izraelbe, az is a te dolgod. de keresztényként határozod meg magadat, így ez belefér.
te tényleg abban a helyzetben vagy, mint pl. gera zoli a szipus korszaka végén. persze a gyülit nem javaslom, de rajtad csak a valódi hit segíthetne. itt a fal, amiről dumáltunk, sneci, így nincs tovább. önerőből nem fogsz rendbejönni. ha nem fér bele, hogy felvállald a libsi mivoltodad, rendben, érthető, ha nem vállalod a zsidó származásod, és mész izraelbe, az is a te dolgod. de keresztényként határozod meg magadat, így ez belefér.
Jul 16, 2012 16:46:17
CEP
Jul 16, 2012 16:57:59
Zsidók vagytok.Na meló, csá.
Jul 16, 2012 16:57:59
repcsi
Jul 16, 2012 16:59:52
hol, BAZMEG, HOL??
Jul 16, 2012 16:59:52
3 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Hülye vagy? Snecinek 30 dollár egy vagyon, hahó!!