Pontosan erre gondoltam, de nagyon megköszönném valakinek, ha ilyen jogi téren felvilágosítana engem [gennyes?] Pontokba foglalom a kérdéseim.
1. Boborján egyáltalán perelhető? Ugye én olyat hallottam, hogy már egyszer beszámíthatatlannak ítélték és gyámság alá helyezték, ilyenkor is felelősségre vonható rágalmazásért?
2. Hova kell majd menni tárgyalásra? Én ilyenkor júliusban-augusztusban itthon vagyok a Vajdaságban [már amikor éppen nem nyaralni vagyok "púphergelés rovat"], de ősztől Szegeden vagyok bérletben, ilyen kétlaki életet folytatok, szóval a tárgyalások itt lennének Szegeden vagy nekem kellene mindég felutaznom Budapestre? [mert, hogy tudtommal Éli már Budapesten él és nem Kecskeméten]
3. Körülbelül meddig tart egy ilyen procedúra? Csak azért érdekel mert nekem hamarosan megkezdődnek az előadások, vizsgák, a tanulás és a mail fiókomat is hamarosan ellepik a Coospace és Neptun értesítők szóval nem tudom, hogy fogok állni az idővel. Az még hagyján, hogy kicsit tovább tart mert mikor elsőéves voltam, akkor is már az mellet, hogy tanultam, dolgoztam a gyufagyárban, de azért remélem nem olyan, hogy az eljárás bele fog nyúlni majd a szorgalmi időszakba horribile dictu 1 évnél tovább tart?!
A tanácsokat nagyon szépen köszönöm szépen! Amennyiben zöld utam lesz tudok egy szórakoztató mellékretardált tartalmat biztosítani ami talán még jól jöhet, ha az úszó levonul a színpadról ideiglenes jelleggel.
Veritas Omnia Vincit
elég könnyen!
hát azért hetyetye
Be tudlak ajánlani a -Szegedi- helytelen: Pécsi gyufagyárba. Csak anyád írásos igazolása kell.
Veritas Omnia Vincit
nszksz.
A sodit szerintem a pöcsös thai lányok érdeklik xD
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ha valaki a retardok számára célpont lett, onnantól egyben sokkal nagyobb veszélyt is jelent a retardokra. Úgy értem a feljelentések onnantól saját néven mehetnek, és sokkal nagyobb faszerdő nő belőlük. És ezzel még Sherlock Porks is egyetért.
Ha valaki balfasz és lebukik az nem gond. Eltereli a figyelmet a többiekről. Igy párhuzamos a show!
Ideges lett, mert leírtuk róla az igazságot.
Jó, nem válaszol, akkor mehet neki a faszerdő.
Veritas Omnia Vincit
A játékos csatornáját is úgy volt, hogy átköltözteti a twitch-re aztán abból sem lett semmi. Szerintem kopogtatott nála a nyárközi Depi Dezső. A normális emberek ilyenkor mennek el nyaralni vagy fesztiválozni ő pedig egyiket sem tudja és amúgy sincs senkije sem neki szerintem ezért Depis most. Gyaygås! ha most itt lurkolsz proxyn keresztül akkor üzenem, hogy most van itt az ideje nagy ingatlan cselezéseknek, hamarosan a pénz [ami amúgy sem létezik csak a FED nyomtatja, hogy tönkretegye felséges Borbély úr Szent Korona valutáját] csak úgy dőlni fog neked. Szinte már látom a 444.hu címlapot ,,6 éve még az internet szélsőjobbos faszverője volt, ma dúsgazdag life coach tréner és ingatlanmogul,, Hidd el bevonzod, csak nagyon akarnod kell......Amúgy ezt csak azért írtam, hogy mániás szakaszba kerülj és idekommentelj, s a kommentedre válaszként leírhassam: Azért majd ne egyed a taknyodat a gányoldában, ha a munkatársaid a közelben lesznek te fasz!
Veritas Omnia Vincit
Ja, de amúgy sem izgulok rá a dologra, elvégre mit jelent, ha valaki a retardáltak célpontja? Tajgi lehugyozza a kerítésem? Boborján készít egy őrjöngő videót rólam? Én a jogi lépésekre sem magam miatt gondoltam, mert egyébként is a faszomnak sincs kedve tyúkperekbe keveredni, de amikor Boborján ominózus videója után az élettársam kappányos nagyiktól kapott csupa NAGYBETŰS gyalázkodó üzenetet akkor azért elgondolkodtam, hogy ilyenkor már az én részemről lenne inkorrekt a környezetem irányába, ha nem tennék azért személyesen, hogy őket ne foglalhassa senki se az őrjöngéseibe, hanem ha én vagyok a célpont akkor én is leszek az aki halászlevet főz az egész retardált bagázsból.
Veritas Omnia Vincit
Max 2 mega.
Már jó
Veritas Omnia Vincit
forum.sodika.org/?page=bookmark
forum.sodika.org/?pageNo=5124&highlight=527728#comment-527728
Valos oldal pedig az 5125 lenne
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Ezen most kivételesen felröhögtem XD
Már nem akar trollokat szájba rúgni, mert megtiltotta neki az anyukája a keménykedést. Meg ott van neki a rendőrségi ügye, és mivel retteg Sittes Sanyi faszától, nem akar megint előzetesbe kerülni.
de legalább nagy a FÜTYI!
hát azért hetyetye
A szuterén nem is, de negyeniksz évesen macskaalmot pucolni szállásért cserébe az már rögtön más.
Erről jut eszembe!
Már aktuális lenne egy újabb főbérlői lehúzás Manfred Prell részéről.
Mit szól ehhez Asodi?
Egy érdekes, informatív, vevőcsalogató vloghoz is megvan minden felszerelése...
hát azért hetyetye
honnan gondoljuk, hogy prell a schreck?
Fürcsi Forevör!
hát azért hetyetye
Ha van bent net, akkor magától megy.
plusz egy pár levél hashajtó..
IT cég, angol nélkül? szerintem a csődbe mentek között keresgélj
Én Londonban keresnék ilyet, hiszen tudvalevő, hogy ott nem lehet megtanulni angolul, hahó!
hát azért hetyetye
miért, megtanult a recskás bejlinyben németül? naugye.
Szerintem érik az, hiszen a legutóbbi flokkba belepörgetve látható a nagy tükrön a nagy törülköző és hát minden egyes nappal nő az esélye, hogy hibázik valamit a gnóm és lebukik.
Btw ez felvet egy másik kérdést is, hogy az egynadrág mellett egytörülközős-e a SoDI és ha igen, akkor a szaunába... oh wait, hát ott szatírkodik és valószínűleg vizesen felöltözik az igénytelen állatja. Nincs kérdésem.
Faszom
ott a gáláns öregurak biztosítják neki azt is, hahó!
Bár volt ott valami véres törülköző vagy (fürdő)lepedő. Azt mondja elesett, pedig nyilván csak körbevitte Fridrich az aktus után, hogy elbüszkélkedjen a szűz lyukkal, mint régen a nászéjszaka után.
Faszom
helytelen. mustafa.
Sodi ánusza viszonylatában kié lehetett az első éjszaka joga?
Azt tudjuk, hogy Tajgi esetében Sittes Sanyi volt a boldog jogosult.
tajgi bepisilt????ez honann tudjátok?????????
Pegazus troll mondta, aki befenyítette rolindát. Sírás is volt, nem csak bepisilés.
nszksz a tájékoztatást.
A könnyfakasztó szag miatt ha akarná, sem tudná ignorálni.
444.hu/2018/07/10/mark-zuckerberg-nyilatkozata-magam-is-mestertroll-vagyok
hát azért hetyetye
de nem addóság miatt, hanem mert kiderült vérfertőző nemi kapcsolatuk.....
Nem vagy vele egyedül. Hirtelen nagy lett az aktivitás. Lehet hogy trollbait és beépülési kisérlet.
Valószínűleg a tiszafaszomi állatkínzó legújabb mesterterve LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Lacika, adok neked ingyen egy jótanácsot. Takarodj el dolgozni! Nincs mit.
Hogy a pöcsömbe lehet beépülni egy nyilvános fórumra?
Beépülési kísérlet nyilvános fórumra. Lolbazmeg.
XD
Ha csak fifi emiatt már felhívja az anyját és az lebassza onnan már célt értem, az hogy van e ott skála vagy nincs részletkérdés. Az aktivitás meg azért van mert végre regisztrált troll lehetek és nem ítél 160-180 perces várakozásra a vasgnóm.
Andi
Mindegy
Reni
Pina
Veritas Omnia Vincit
Rocskai Geriről nincs kép? Régebben próbáltam a facebookon keresni, de nem találtam meg.
Veritas Omnia Vincit
Azért azt tartsd szem előtt hogy ne foglald el a porondot. Már most is sok voltál.
Nem is akarom, azt szeretném, ha végre a Recskás is kommentelne és azokra tudnák írni [bár lehet egyedül vagyok ezzel,de szerintem most is itt lurkol]
Veritas Omnia Vincit
Az a Homer Simpson-agyas van kizarolag. Az is asszem twitteren profilkepe.
🕎Endigame🕎
Örebro
(
x17)
Jul 09, 2018 19:38:21
x17)
mvuszak utåni proba
broni
Jul 09, 2018 19:42:50
tájföldi sodik:hányan is vótak a barlangba-nyócan, főnök!!!!
-na, akkor hónap már nem kell jönnnünk, bassza meg......
-na, akkor hónap már nem kell jönnnünk, bassza meg......
Jul 09, 2018 19:42:50
HGWXX7BP
Jul 09, 2018 19:55:32
kisrühes1 hol vannak eszmi fotói hallod, HALLOD???3
Jul 09, 2018 19:55:32
Archer Dark
Jul 09, 2018 20:02:15
Pereld be, jelentsd fel rágalmazásért, aztán megyünk a tárgyalásra.
Pontosan erre gondoltam, de nagyon megköszönném valakinek, ha ilyen jogi téren felvilágosítana engem [gennyes?] Pontokba foglalom a kérdéseim.
1. Boborján egyáltalán perelhető? Ugye én olyat hallottam, hogy már egyszer beszámíthatatlannak ítélték és gyámság alá helyezték, ilyenkor is felelősségre vonható rágalmazásért?
2. Hova kell majd menni tárgyalásra? Én ilyenkor júliusban-augusztusban itthon vagyok a Vajdaságban [már amikor éppen nem nyaralni vagyok "púphergelés rovat"], de ősztől Szegeden vagyok bérletben, ilyen kétlaki életet folytatok, szóval a tárgyalások itt lennének Szegeden vagy nekem kellene mindég felutaznom Budapestre? [mert, hogy tudtommal Éli már Budapesten él és nem Kecskeméten]
3. Körülbelül meddig tart egy ilyen procedúra? Csak azért érdekel mert nekem hamarosan megkezdődnek az előadások, vizsgák, a tanulás és a mail fiókomat is hamarosan ellepik a Coospace és Neptun értesítők szóval nem tudom, hogy fogok állni az idővel. Az még hagyján, hogy kicsit tovább tart mert mikor elsőéves voltam, akkor is már az mellet, hogy tanultam, dolgoztam a gyufagyárban, de azért remélem nem olyan, hogy az eljárás bele fog nyúlni majd a szorgalmi időszakba horribile dictu 1 évnél tovább tart?!
A tanácsokat nagyon szépen köszönöm szépen! Amennyiben zöld utam lesz tudok egy szórakoztató mellékretardált tartalmat biztosítani ami talán még jól jöhet, ha az úszó levonul a színpadról ideiglenes jelleggel.
Jul 09, 2018 20:02:15
broni
Jul 09, 2018 20:05:40
gyufagyárba lehet bagózni amugy??????????
Jul 09, 2018 20:05:40
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 09, 2018 20:10:48
x6)
gyufagyárba lehet bagózni amugy??????????
elég könnyen!
broni
Jul 09, 2018 20:13:06
irány egy gyufagyár!!!!!!!!!!!
Jul 09, 2018 20:13:06
Archer Dark
Jul 09, 2018 20:25:21
irány egy gyufagyár!!!!!!!!!!!
Be tudlak ajánlani a -Szegedi- helytelen: Pécsi gyufagyárba. Csak anyád írásos igazolása kell.
Jul 09, 2018 20:25:21
broni
Jul 09, 2018 20:28:57
nszksz.
Jul 09, 2018 20:28:57
Laci
Jul 09, 2018 20:33:02
sodi, nem mész tájföldre barlangászni?????????kis séta, sör a kézben.....még lehet tájcsibék is élnek ilyen barlangokban!!!!!!
A sodit szerintem a pöcsös thai lányok érdeklik xD
Jul 09, 2018 20:33:02
broni
Jul 09, 2018 20:36:18
[quote=Laci]A sodit szerintem a pöcsös thai lányok érdeklik xD[/quote
texet is!!!!!!!!!!
texet is!!!!!!!!!!
Jul 09, 2018 20:36:18
Hiénaverő
Jul 09, 2018 20:55:14
Teknyikaji pjóóba
Jul 09, 2018 20:55:14
Archer Dark
Jul 09, 2018 20:57:15
Most, hogy új szépvok fotót akartam beállítani azt írta ki: 413 Request Entity Too Large
nginx/1.10.3 (Ubuntu)
Veritas Omnia Vincit
nginx/1.10.3 (Ubuntu)
Jul 09, 2018 20:57:15
Archer Dark
Jul 09, 2018 21:02:58
Időközben észre sem vettem, hogy hallgató lettem.
Veritas Omnia Vincit
Jul 09, 2018 21:02:58
xray
(
x21)
Jul 09, 2018 21:08:36
x21)
ennyi irl adattal csodálkozol, h célpont vagy? :) 1. Boborján egyáltalán perelhető? Ugye én olyat hallottam, hogy már egyszer beszámíthatatlannak ítélték és gyámság alá helyezték, ilyenkor is felelősségre vonható rágalmazásért?
törzsgyökeres
Jul 09, 2018 21:11:41
ennyi irl adattal csodálkozol, h célpont vagy? :)
Ha valaki a retardok számára célpont lett, onnantól egyben sokkal nagyobb veszélyt is jelent a retardokra. Úgy értem a feljelentések onnantól saját néven mehetnek, és sokkal nagyobb faszerdő nő belőlük. És ezzel még Sherlock Porks is egyetért.
Jul 09, 2018 21:11:41
kripli figyelő
(
x12)
Jul 09, 2018 21:14:15
x12)
Sneci,posztolj valamit a facere :)
xray
(
x21)
Jul 09, 2018 21:16:45
x21)
Jul 09, 2018 21:16:45
lehet, már ha van valakinek erre ideje és energiája. Jul 09, 2018 21:16:45
Hiénaverő
Jul 09, 2018 21:26:07
Óhelló pi a véres-habos keci történt az eredeti regemmel? Ez nem állapot, Endre csinálj valamit!
Jul 09, 2018 21:26:07
-
Jul 09, 2018 21:29:12
Ha valaki balfasz és lebukik az nem gond. Eltereli a figyelmet a többiekről. Igy párhuzamos a show!
Jul 09, 2018 21:29:12
xray
(
x21)
Jul 09, 2018 23:05:04
x21)
sneci tulajdonképpen miért haragszik a fórumára?
-
Jul 09, 2018 23:06:29
sneci tulajdonképpen miért haragszik a fórumára?
Jul 09, 2018 23:06:29
xray
(
x21)
Jul 09, 2018 23:10:53
x21)
Jul 09, 2018 23:10:53
szerintem a főnökúr letiltotta, h megszűnjön a trollkodás a cég ellen. pedig minden hallgatási időszakban a trollok elkezdenek unatkozni és abból még nagyobb faszerdő kerekedik :) Jul 09, 2018 23:10:53
-
Jul 09, 2018 23:12:40
sneci, válaszolj a trolloknak, mert bünti lesz!
Jul 09, 2018 23:12:40
-
Jul 09, 2018 23:18:35
sneci, válaszolj a trolloknak, mert bünti lesz!
Jó, nem válaszol, akkor mehet neki a faszerdő.
Jul 09, 2018 23:18:35
Archer Dark
Jul 09, 2018 23:27:32
Ezeket eddig már a Tajgi is szétböfögte amerre csak tudta, mint már említettem ezekhez az irl információkhoz hozzájutott ami holtbiztos, hogy nem saját kútfőből lett merítve és nem is én figyelemkurvultam. Egyébként meg SoDI vagyok hahó! Jul 09, 2018 23:27:32
-
Jul 09, 2018 23:39:53
Asodi! Költsél még rá vagy 10 ezer eurót a flokkra, biztos visszahozza a befektetést! Ha máshogy nem megy akkor hitelből. Tuti shiker lesz!
Jul 09, 2018 23:39:53
Elsőéves
Jul 09, 2018 23:43:12
Legutóbb nem akkor volt ekkora csönd, amikor állás és albérlet keresés volt Berlin, Germany környékén? :)
Jul 09, 2018 23:43:12
Elsőéves
(
x3)
Jul 09, 2018 23:45:33
x3)
Óhelló, again mine the access.
Fogsz te még engem rajongással szopni
xray
(
x21)
Jul 09, 2018 23:47:15
x21)
Jul 09, 2018 23:47:15
Ezeket eddig már a Tajgi is szétböfögte amerre csak tudta, mint már említettem ezekhez az irl információkhoz hozzájutott ami holtbiztos, hogy nem saját kútfőből lett merítve és nem is én figyelemkurvultam. Egyébként meg SoDI vagyok hahó!
nem a ma beírásodra értettem. Jul 09, 2018 23:47:15
Archer Dark
Jul 09, 2018 23:53:19
Legutóbb nem akkor volt ekkora csönd, amikor állás és albérlet keresés volt Berlin, Germany környékén? :)
A játékos csatornáját is úgy volt, hogy átköltözteti a twitch-re aztán abból sem lett semmi. Szerintem kopogtatott nála a nyárközi Depi Dezső. A normális emberek ilyenkor mennek el nyaralni vagy fesztiválozni ő pedig egyiket sem tudja és amúgy sincs senkije sem neki szerintem ezért Depis most. Gyaygås! ha most itt lurkolsz proxyn keresztül akkor üzenem, hogy most van itt az ideje nagy ingatlan cselezéseknek, hamarosan a pénz [ami amúgy sem létezik csak a FED nyomtatja, hogy tönkretegye felséges Borbély úr Szent Korona valutáját] csak úgy dőlni fog neked. Szinte már látom a 444.hu címlapot ,,6 éve még az internet szélsőjobbos faszverője volt, ma dúsgazdag life coach tréner és ingatlanmogul,, Hidd el bevonzod, csak nagyon akarnod kell......Amúgy ezt csak azért írtam, hogy mániás szakaszba kerülj és idekommentelj, s a kommentedre válaszként leírhassam: Azért majd ne egyed a taknyodat a gányoldában, ha a munkatársaid a közelben lesznek te fasz!
Jul 09, 2018 23:53:19
Archer Dark
Jul 09, 2018 23:58:28
nem a ma beírásodra értettem.
Ja, de amúgy sem izgulok rá a dologra, elvégre mit jelent, ha valaki a retardáltak célpontja? Tajgi lehugyozza a kerítésem? Boborján készít egy őrjöngő videót rólam? Én a jogi lépésekre sem magam miatt gondoltam, mert egyébként is a faszomnak sincs kedve tyúkperekbe keveredni, de amikor Boborján ominózus videója után az élettársam kappányos nagyiktól kapott csupa NAGYBETŰS gyalázkodó üzenetet akkor azért elgondolkodtam, hogy ilyenkor már az én részemről lenne inkorrekt a környezetem irányába, ha nem tennék azért személyesen, hogy őket ne foglalhassa senki se az őrjöngéseibe, hanem ha én vagyok a célpont akkor én is leszek az aki halászlevet főz az egész retardált bagázsból.
Jul 09, 2018 23:58:28
Archer Dark
Jul 10, 2018 00:21:04
Ismerős a profilképem Gyagyås?
Veritas Omnia Vincit
Jul 10, 2018 00:21:04
Zulu
(
x15)
Jul 10, 2018 00:50:16
x15)
Most, hogy új szépvok fotót akartam beállítani azt írta ki: 413 Request Entity Too Large
nginx/1.10.3 (Ubuntu)
nginx/1.10.3 (Ubuntu)
Max 2 mega.
Archer Dark
Jul 10, 2018 00:52:54
Max 2 mega.
Már jó
Jul 10, 2018 00:52:54
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Jul 10, 2018 01:46:49
x4)
Max 2 mega.
a konyvjelzoknel engem rossz oldalra dob :(forum.sodika.org/?page=bookmark
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Jul 10, 2018 01:48:36
x4)
a konyvjelzoknel engem rossz oldalra dob :(
forum.sodika.org/?page=bookmark
ha ezt konyvjelzozom, akkor mar jol szamol forum.sodika.org/?page=bookmark
broni
Jul 10, 2018 08:56:48
megyek ciánt íratni!!!!!!!!!!!
Jul 10, 2018 08:56:48
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 10, 2018 09:13:18
x37)
Ezen most kivételesen felröhögtem XD
símanó
(
x3)
Jul 10, 2018 09:45:05
x3)
amióta tajgi asszony bepisilt, mindenhova ilyen elmebeteg ökörségeket irogat, mint a flokk alatt is "László Kék" néven?
-
Jul 10, 2018 10:09:20
amióta tajgi asszony bepisilt, mindenhova ilyen elmebeteg ökörségeket irogat, mint a flokk alatt is "László Kék" néven?
Már nem akar trollokat szájba rúgni, mert megtiltotta neki az anyukája a keménykedést. Meg ott van neki a rendőrségi ügye, és mivel retteg Sittes Sanyi faszától, nem akar megint előzetesbe kerülni.
Jul 10, 2018 10:09:20
símanó
(
x3)
Jul 10, 2018 10:29:37
x3)
ezek a mamahotelek, gyernőttszobák, szuterének és recskalyukak nem tűnnek a sikeres élet zálogainak
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 10, 2018 10:42:42
x6)
ezek a mamahotelek, gyernőttszobák, szuterének és recskalyukak nem tűnnek a sikeres élet zálogainak
de legalább nagy a FÜTYI!
alpaka nagyi
Jul 10, 2018 10:48:52
A szuterén nem is, de negyeniksz évesen macskaalmot pucolni szállásért cserébe az már rögtön más.
Jul 10, 2018 10:48:52
Gólya
(
x2)
Jul 10, 2018 10:49:13
x2)
Minek a nagy fütyi ha 5 évente baszó SoDi a SoDi?
Hogy állnak amúgy SoDi strigujai?
2 napig csicskultam.
Hogy állnak amúgy SoDi strigujai?
-
Jul 10, 2018 10:50:20
Erről jut eszembe!
Mit szól ehhez Asodi?
Jul 10, 2018 10:50:20
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 10, 2018 11:03:10
x6)
Minek a nagy fütyi ha 5 évente baszó SoDi a SoDi?
Egy érdekes, informatív, vevőcsalogató vloghoz is megvan minden felszerelése...
símanó
(
x3)
Jul 10, 2018 11:29:55
x3)
honnan gondoljuk, hogy prell a schreck?
-
Jul 10, 2018 12:09:07
IT Trollz, nem snecológiai téma, de tud valaki olyan IT céget, ahol a cégvezető angolul csak pötyörög, viszont beszél németül, olaszul, spanyolul, japánul? NSZKSZ!
Jul 10, 2018 12:09:07
-
Jul 10, 2018 12:09:25
Magyar IT céget offkóz...
Jul 10, 2018 12:09:25
broni
Jul 10, 2018 12:32:22
sodit tájföldön beviszik a barlangba, ha mindenkit kihoztak, és lebetonozzák a bejáratot......
Jul 10, 2018 12:32:22
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 10, 2018 12:32:51
x6)
sodit tájföldön beviszik a barlangba, ha mindenkit kihoztak, és lebetonozzák a bejáratot......
Fürcsi Forevör!
-
Jul 10, 2018 12:34:40
Ha van bent net, akkor magától megy.
Jul 10, 2018 12:34:40
broni
Jul 10, 2018 12:38:14
engem barbival zárjanak be.
nszksz.
nszksz.
Jul 10, 2018 12:38:14
-
Jul 10, 2018 12:43:37
engem barbival zárjanak be.
nszksz.
nszksz.
plusz egy pár levél hashajtó..
Jul 10, 2018 12:43:37
broni
Jul 10, 2018 12:54:18
éhen nem halok!!!!))))))))))
Jul 10, 2018 12:54:18
-
Jul 10, 2018 13:48:08
IT Trollz, nem snecológiai téma, de tud valaki olyan IT céget, ahol a cégvezető angolul csak pötyörög
Jul 10, 2018 13:48:08
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 10, 2018 13:52:39
x6)
Én Londonban keresnék ilyet, hiszen tudvalevő, hogy ott nem lehet megtanulni angolul, hahó!
broni
Jul 10, 2018 13:54:22
legális prostitúciót!!!!!!!!!!!!!
Jul 10, 2018 13:54:22
símanó
(
x3)
Jul 10, 2018 13:54:51
x3)
miért, megtanult a recskás bejlinyben németül? naugye.
kramalon
(
x8)
Jul 10, 2018 13:56:46
x8)
Erről jut eszembe!
Mit szól ehhez Asodi?
Mit szól ehhez Asodi?
Szerintem érik az, hiszen a legutóbbi flokkba belepörgetve látható a nagy tükrön a nagy törülköző és hát minden egyes nappal nő az esélye, hogy hibázik valamit a gnóm és lebukik.
Btw ez felvet egy másik kérdést is, hogy az egynadrág mellett egytörülközős-e a SoDI és ha igen, akkor a szaunába... oh wait, hát ott szatírkodik és valószínűleg vizesen felöltözik az igénytelen állatja. Nincs kérdésem.
símanó
(
x3)
Jul 10, 2018 14:00:47
x3)
egytörülközős-e a SoDI és ha igen, akkor a szaunába... oh wait, hát ott szatírkodik és valószínűleg vizesen felöltözik az igénytelen állatja.
kramalon
(
x8)
Jul 10, 2018 14:04:48
x8)
Bár volt ott valami véres törülköző vagy (fürdő)lepedő. Azt mondja elesett, pedig nyilván csak körbevitte Fridrich az aktus után, hogy elbüszkélkedjen a szűz lyukkal, mint régen a nászéjszaka után.
símanó
(
x3)
Jul 10, 2018 14:07:47
x3)
körbevitte Fridrich az aktus után
helytelen. mustafa.
-
Jul 10, 2018 14:08:07
Sodi ánusza viszonylatában kié lehetett az első éjszaka joga?
Azt tudjuk, hogy Tajgi esetében Sittes Sanyi volt a boldog jogosult.
Jul 10, 2018 14:08:07
broni
Jul 10, 2018 14:09:49
Jul 10, 2018 14:09:49
kramalon
(
x8)
Jul 10, 2018 14:11:51
x8)
SoDi: Így szoptam rajongva Fridrichet az aktus előtt!
[img src=blob:https://img.sodika.dk/imgur.com/5nMdrzC.gif]
Zsidók vagytok
Faszom
[img src=blob:https://img.sodika.dk/imgur.com/5nMdrzC.gif]
Zsidók vagytok
-
Jul 10, 2018 14:17:18
Pegazus troll mondta, aki befenyítette rolindát. Sírás is volt, nem csak bepisilés.
Jul 10, 2018 14:17:18
kramalon
(
x8)
Jul 10, 2018 14:18:01
x8)
Picsába! Helyesen:

Zsidók vagytok
Faszom

Zsidók vagytok
broni
Jul 10, 2018 14:19:39
nszksz a tájékoztatást.
Jul 10, 2018 14:19:39
Gólya
(
x2)
Jul 10, 2018 14:22:44
x2)
Andi tényleg említette a recskás rothadó pofáját?
2 napig csicskultam.
Kanalratte
Jul 10, 2018 14:29:59
Andi tényleg említette a recskás rothadó pofáját?
A könnyfakasztó szag miatt ha akarná, sem tudná ignorálni.
Jul 10, 2018 14:29:59
-
Jul 10, 2018 14:55:02
Kéne vezetni egy tanszéki excelt, hogy hány napig tudtuk letiltatni a sodit fb-n. Méltatlan, hogy ilyen troll shikerek nincsenek megfelelően nyilvántartva, miközben ezek a legfájdalmasabb ütéseink.
Jul 10, 2018 14:55:02
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 10, 2018 15:28:32
x16)
index.hu/belfold/budapest/2018/07/10/obuda_mohafal_bontas/
"Bontják a kiszáradt mohafalat a Kolosy téren"
Penész lesz az...
"Bontják a kiszáradt mohafalat a Kolosy téren"
Penész lesz az...
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 10, 2018 15:40:53
x6)
Kéne vezetni egy tanszéki excelt, hogy hány napig tudtuk letiltatni a sodit fb-n. Méltatlan, hogy ilyen troll shikerek nincsenek megfelelően nyilvántartva, miközben ezek a legfájdalmasabb ütéseink.
444.hu/2018/07/10/mark-zuckerberg-nyilatkozata-magam-is-mestertroll-vagyok
broni
Jul 10, 2018 16:10:06
444.hu/2018/07/10/tallai-andras-es-koncz-gabor-koncz-gabor-szobrot-avattak
na, lesz mit szarral bekenni...........
na, lesz mit szarral bekenni...........
Jul 10, 2018 16:10:06
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 10, 2018 17:07:49
x6)
hát azért hetyetye
broni
Jul 10, 2018 17:10:43
Tex és az apja?
24.hu/belfold/2018/07/10/feldarabolt-holttesteket-talaltak-a-pilisszentivani-erdoben/
24.hu/belfold/2018/07/10/feldarabolt-holttesteket-talaltak-a-pilisszentivani-erdoben/
de nem addóság miatt, hanem mert kiderült vérfertőző nemi kapcsolatuk.....
Jul 10, 2018 17:10:43
broni
Jul 10, 2018 17:45:31
a vallonok kinek szurkolnak????????
Jul 10, 2018 17:45:31
Frei Tamás
(
x1)
Jul 10, 2018 18:21:21
x1)
Jó estét kívánok a penész és a 700 ezer plusz Fütyi városából, Berlinből!
Nekem, nekünk,avagy a Frei birodalom fekete öves Facebook trolljainak összesen 90 nap, tehát pár nap híján negyed év tiltást köszönhet a Fatászpika. A csatornapatkány, a recskagép, a púpos náci, vérprofi programozó, a sodi. Aki soha többet nem ír ide.
Si vis pacem, para bellum
Nekem, nekünk,avagy a Frei birodalom fekete öves Facebook trolljainak összesen 90 nap, tehát pár nap híján negyed év tiltást köszönhet a Fatászpika. A csatornapatkány, a recskagép, a púpos náci, vérprofi programozó, a sodi. Aki soha többet nem ír ide.
Archer Dark
Jul 10, 2018 18:23:06
Gyagyås te nem szégyenled a mocskos, orbit rágó méretű fogakkal teletömött pofádat?!! A fülembe jutott a hír, hogy anyád már megint hitelre kellett, hogy vásároljon a házához közeli kis skálában! Hát van képed ezek után lapítani, hogy önbevallásod szerint a német kereseted 700! ezer forintnak felel meg?! Úgy látom hamarosan mi, a trolljaid fogunk segíteni anyádon is ahogy azt egyszer már apáddal megtettük te fasz! Azért majd, ha mész gányolni, a nyakadnak az Ádám csutka közeli részén vágd le azt a kiálló szőrszálat mert kurva igénytelenül néz ki Gyagyåsfasz!
Veritas Omnia Vincit
Jul 10, 2018 18:23:06
Penzmento
(
x6)
Jul 10, 2018 18:46:30
x6)
Nekem gyanus picit ez az Archer Dark... Orebro ir egyedul å-kat, nincs is Pupszaszon Skala a google szerint. Mintha Orebrot majmolna ezzel a hiteles dologgal ugyszinten. Elnezest trollega, ha csal a trollosztonom, de nekem kicsit eroltetettnek tunik ez az aktivkodasod. Aztan lehet, hogy tevedek.
🕎Endigame🕎
broni
Jul 10, 2018 19:00:08
isten áldjon minden gyufagyári dolgozót!!!!!!!!!!!!!
ma még nem iszok meccs előtt, de hónap lehet megkockáztatom, legfeljebb meghalok.meg jobbban is érdekel, mint a mai, hajrá horvátok!!!!!!!!!!köcsög anglia!!!!!!!max 5 sör!!!!!!!
ma még nem iszok meccs előtt, de hónap lehet megkockáztatom, legfeljebb meghalok.meg jobbban is érdekel, mint a mai, hajrá horvátok!!!!!!!!!!köcsög anglia!!!!!!!max 5 sör!!!!!!!
Jul 10, 2018 19:00:08
-
Jul 10, 2018 19:08:21
Nekem gyanus picit ez az Archer Dark... Orebro ir egyedul å-kat, nincs is Pupszaszon Skala a google szerint. Mintha Orebrot majmolna ezzel a hiteles dologgal ugyszinten. Elnezest trollega, ha csal a trollosztonom, de nekem kicsit eroltetettnek tunik ez az aktivkodasod. Aztan lehet, hogy tevedek.
Nem vagy vele egyedül. Hirtelen nagy lett az aktivitás. Lehet hogy trollbait és beépülési kisérlet.
Jul 10, 2018 19:08:21
trendbeli garázdaság
Jul 10, 2018 19:17:42
Valószínűleg a tiszafaszomi állatkínzó legújabb mesterterve LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Lacika, adok neked ingyen egy jótanácsot. Takarodj el dolgozni! Nincs mit.
Jul 10, 2018 19:17:42
broni
Jul 10, 2018 19:22:17
sodi, lukakunak 32 cm a fasza, a tied törpicur.
Jul 10, 2018 19:22:17
-
Jul 10, 2018 19:26:08
Jul 10, 2018 19:26:08
Hiénaverő
Jul 10, 2018 19:29:38
Beépülési kísérlet nyilvános fórumra. Lolbazmeg.
Jul 10, 2018 19:29:38
snecimanó
Jul 10, 2018 19:31:26
XD
Jul 10, 2018 19:31:26
Archer Dark
Jul 10, 2018 19:55:33
Igen, én vagyok a Tiszavasvári kutyabaszó és ezzel még Ip látó Irén is egyetért. Amúgy az å betűt csak a gyagyås szónál használom mert valóban megtetszett Örebro-tól [ő tudja a legjobban szopatni snecit] egyéb téren nem tudom mibe épültem be, még a titkos levelező listára sem kerültem fel így nem tudok senkit sem mikulásruhában meglátogatni.
Zsidók vagytok.
Veritas Omnia Vincit
Zsidók vagytok.
Jul 10, 2018 19:55:33
Archer Dark
Jul 10, 2018 20:00:19
Ha csak fifi emiatt már felhívja az anyját és az lebassza onnan már célt értem, az hogy van e ott skála vagy nincs részletkérdés. Az aktivitás meg azért van mert végre regisztrált troll lehetek és nem ítél 160-180 perces várakozásra a vasgnóm.
Andi
Mindegy
Reni
Pina
Jul 10, 2018 20:00:19
Penzmento
(
x6)
Jul 10, 2018 20:08:48
x6)
Ja, nekem is szokatlan hazaarulokent nem kell nezni az IronGnome-ot :) elnezest kerek, az ember sosem lehet eleg ovatos.
🕎Endigame🕎
Archer Dark
Jul 10, 2018 20:17:19
Ja, nekem is szokatlan hazaarulokent nem kell nezni az IronGnome-ot :) elnezest kerek, az ember sosem lehet eleg ovatos.
Rocskai Geriről nincs kép? Régebben próbáltam a facebookon keresni, de nem találtam meg.
Jul 10, 2018 20:17:19
-
Jul 10, 2018 20:27:26
Andi
Mindegy
Reni
Pina
Andi
Mindegy
Reni
Pina
Azért azt tartsd szem előtt hogy ne foglald el a porondot. Már most is sok voltál.
Jul 10, 2018 20:27:26
Archer Dark
Jul 10, 2018 20:32:54
Nem is akarom, azt szeretném, ha végre a Recskás is kommentelne és azokra tudnák írni [bár lehet egyedül vagyok ezzel,de szerintem most is itt lurkol]
Jul 10, 2018 20:32:54
Hiénaverő
Jul 10, 2018 20:34:18
Jó lenne ha a mások folyamatos kussoltatásában utazók és a magukat moderátrollnak képzelők inkább retardszopatásban és intervencióban élnék ki magukat, natyonépen köszönömszépen.
Zorg írtam mailt.
Zorg írtam mailt.
Jul 10, 2018 20:34:18
Sodipédia Szerkesztőség
Jul 10, 2018 20:47:57
Jul 10, 2018 20:47:57
Penzmento
(
x6)
Jul 10, 2018 20:48:56
x6)
Az a Homer Simpson-agyas van kizarolag. Az is asszem twitteren profilkepe.
Škoda Superb
Jul 10, 2018 21:24:13
Endike, jövő héten utye már írsz ide?
Szuper Bé meg tüdőcske
Jul 10, 2018 21:24:13
45 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Amúgy a Boborján tőlem egy különösen nagy faszerdőre számíthat mert nagy nyilvánosság előtt rágalmazott meg engem, még az Impotosznak is volt annyi esze, hogy ezt csak a kamuprofiljain keresztül merte megtenni [Kék László, Roland Nagy, Migrén Mineral, Cselponthu,Tartarossz] Jól kivehető, hogy a földbolygó legnagyobb skizofrénje meg az unitárius bálna akivel éppen együtt van [Nem tudom ez esetben ki élősködik a másikon] közösen szórnak rágalmakat rám, hogy embercsempész vagyok meg autótolvaj, de nem is sejti ezzel mibe navigálta magát! facebook.com/molnarf.arpad.eli/videos/1665484100226264/?t=11736
Pereld be, jelentsd fel rágalmazásért, aztán megyünk a tárgyalásra.