Les Diables Rouges
László Boros
23 órája ·
Kueez
·
Kár, hogy nem nőnek születtem. Szerintem szebb vagyok, mint a legtöbb csaj. Hozzámentem volna valami gazdaghoz, aztán elváltam volna a tőle, a fele vagyonát meg köszöntem volna szépen... Így gondolkozik egy dögös csaj, aki a helyén kezeli a férfiakat és a világot. Nem is értem...
#kueez
László Boros Női alteregóm mondjuk még nincs.
Kezelés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése · 22 órája
László Boros Egyébként amikor castingoltak Nemes-Jelesék a Sunset című filmjéhez, küldtem magamról képeket. Úgy voltam vele, hogy egy kicsit kipúderezve játszhatnám én a női főszerepet... ki venné észre? És mekkorát szólt volna, ha aztán kiderül, hogy mégsem nő vagyok....
Kezelés
László Boros Ők viszont másként gondolkodtak... mind1. Majd ha berobbanok Hollywoodban, előadom ezt a tervemet valamelyik fejesnek, hátha nem öregszem meg addigra....
Kezelés
László Justh Ugyan...vannak öreg nők is :D
Na jól van bazmeg, ha ez nem generátor, akkor a kisbuzi teljesen meghibbant. Most azon ne akadjunk fenn, hogy válás esetén csak az együtt töltött idő alatt szerzett vagyonért lehet pereskedni, mert Lacika ehhez úgyis síkhülye, de hogy a zsidókhoz jelentkezett travi szerepre, azt már tényleg nem hiszem el úgy röhögök LOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ez valami heppje a retardáltaknak. Chris Chan is transzi lett [Hasonló szépséggel megáldott mint a Bori] youtu.be/vX0C3Nudlj0
Veritas Omnia Vincit
Lolbazmeg, ebből fincsi szopatás lehet.
Kérd meg, hogy mutassák be a csapatot, hogy ki dolgozna a projekten, milyen tapasztalatokkal. Aztáh ha előkerül a faszverő neve, lehet tovább trollkodni.
kérdezd meg, mekkora az egységteszt-lefedettségük!
magyarul is makogó vérprofi programozók előnyben!
Szerintem snecológiai szempontból a legjobb stratégia az infók begyűjtése. Nevek, mailcímek, stb. Aztán meglátjuk mire tudjuk használni ezeket.
Nekem is ez jött le! Amúgy meg a referenciájuk alapján, nem egy komoly cég. Szerintem kb 2 hétig tudom húzni a velük való kapcsolatot, de bent mindenki komolytalannak tartja őket. MegLÁSSUK!
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Valami kamu esélyegyenlőségi tesztet kellene kitöltetni velük, ahol be kellene jelölniük, hogy milyen országokból foglalkoztatnak migriket.
Ezt szerintem nyugodtan tekinthetjük coming outnak. Kicsit sajnálom Borit. Olyan életkörülményei vannak, hogy nem tudja kiélni a meleg vágyait, így szép lassan beleőrült a feszültségbe :(
*buzifal
Föföfőőőnök úr!
a legeslegjobb lenne, ha én kapnék itt a raktárba egy kinyitható kanapét, meg korlátlan melegvizet a zuhanyzóba, és akkor esetleg a cég el is költözhetne idővel.
előre is nagyon szépen köszöni,
a sodi
Ráadásul ehhez idő, és türelem is kell. Már biztos, hogy kiestek a pixisből a cégnél, mert 3 hónapot kértek a felkészülő, előkészítő munkára. Azt egyáltalán nem titkolták, hogy a cég erre nincs felkészülve (szerintem sohasem, és ezért hirdetnek állandóan)és az erőforrásuk most ehhez nincs meg. De azért tudnának, ha akarnának...
Baromság. Debrecenbe, egy nagy egyetemi városba mehetett tanulni, nyilván a koliját vagy albérletét és az egész életvitelét akkor is fizették a szülők. Van egy programozói diplomája, élet Németországban, Sodinál biztosan jobban beszéli a nyelvet. Ez a lusta, parazita hulladék bármikor találhatott volna magának egy nettó 300 fölötti kezdőfizus állást Budapesten, ahol kedvére buzulhatna, még az anyjáéknak sem kéne tudnia róla. Ha nincsen diliflepnije, ami miatt gyámság alatt állna, akkor egyszerűen csak here, akinek marha kényelmes, hogy az anyja kinyalja a valagát otthon, az apja pedig pénzeli. És akkor nagy kegyesen évi egy-két hónapot robotol a gyárban, ahol még annyit sem keres, hogy a saját szükségleteit fedezze. Nem kell sajnálni ezt a kullancsot, saját magának bassza el az életét. Ahogy az összes többi retard.
még mindig teli seresdobozzal.........
Kisboros szorgalmasan feljegyzi a szerző nevét a troll-akták.xls-be.
(És bazmeg, gondolatban én is gyanakszok a kolleganőre.)
hát azért hetyetye
A Törpéről már van szó a ki kicsoda cikkben. Ennyi szerintem bőven elég róla, nem ér ő többet ennél.
hát azért hetyetye:
a papúcsoss gonddónremzí már akkor devizáshaver volt, amikor még nem volt divat devizáshavernek lenni
28 félév alatt erről nem volt szó, hahó!
Van valami konyhásnéni sajtpapírja, elvileg azzal akart dolgozni. De baszki milyen cég lehet, aki felveszi a dőrppét? Olyan konyhába, ahol embereknek főznek, higiéniai okokból nem engedném be, sertéstápot meg azért nem porciózhatna, mert a malac sem szereti a cigarettacsikket a moslékban, arról pedig még nem is volt szó, hogy hazalopná a cocák kajáját LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Nyüszítve fog visszajönni. Az univerzum intézi.
Én már megint becézgetik a tettest. A Bándy Kata ügyében is, ha jól emlékszem azt a mocskos akasztani való cigányt ,,Péntek Lacikának,, hívták. Most is Lacikázzák a robbantót. Az úrhölgynek amúgy a kokerók iránti fétise az a Novotni kapcsolata tönkremenetele után alakult ki?
Veritas Omnia Vincit
Igen, akkor kapott rá a cigányfaszra. Snecit is rászoktatta, érdemes megnézni azt a képet, amikor Endre valami pláza parkolójában ismerkedik Ártatlan Lacika valami rokonával. Valami elképesztő gusztustalan, izzik közöttük a levegő.
De ha nem volt fasz, Sodinak jó volt a cigány muff is, Lacika anyukájával összejött egy forró éjszaka valami koszos szállodában, mikor lementek valami tárgyalásra.
ne vicceljünk már, hiszen bizonyított, hogy felfedezte a rák gyógyszerét, hiszen csak így lehet még életben!
hát azért hetyetye
a tacsímacsí pöri lesz az!
Ez komoly? Dicsekedett vele?
Nem kimondottan, de kiderült, hogy "véletlenül" egy szobába került a leharcolt cigányasszonnyal. Persze itt szerénykedett, hogy csak alvás volt, de én biztos vagyok benne, hogy Vera mama mellett ő is felkerült a trófeák közé.
Érdemes visszakeresni a képet, pontosan Sneci esetének tűnik a hölgy.
Az úrhölgy lerendelte a pincsijét Pécsre, hogy tudósítson Ártatlan Lacika tárgyalásáról. Fizetett neki szállást valami panzióban, de a szobán (az ágyon?) osztozkodnia kellett a gyilkos anyjával.
Ha jól emlékszem ekkor volt a KFC-s sztori is. Endre zsebpénzt is kapott szolgálataiért Fórizstól, és a KFC-ben kikérte az XXL-es vödröt 3-4000 forintért. És büszkén mesélte, hogy a pultos csajszi hogyan csodálkozott ezen.
Ha már mellékretardok: Flódnis él még?
Ingatkanügyek
Lehetett róla tavaly ősszel látni bjútyúb videókban, nagyon leépülve, lefogyva. Állítólag rákos, de még Sneci is lenézte mert állítása szerint titkosszolgák mérgezik. A recskás karácsonyi hazalátogatós flokkjában is feltűnik, akkor már nem tűnt ennyire utolsó stádiumosnak.
2 napig csicskultam.
Sodimama is tud ilyet: Beravatalozza faszát fogva, előtte három kamera és faptopon nyitva forum, kuruc.
|__o__|
helytelen. aron cute.
az egy hete feltoltott videok a robbantorol, a koruti kamera elemzesek korábbi videok ujra feltoltve, honapokkal ezelőtt fent voltak azok már. Az újakat nem tudom, majd bepótlom.
Minek kezdett el pörögni ezen a témán?
Egyik videojaban ott a novere Gyros boltja és cégének a neve, mint mellék retard, mellék szálának, mellék infoja.
Töröljétek ezt a kommentet, kivéve az utolsó hozzászólásomat.
A nővére rendes embernek tűnik. Nekem az jött le, hogy cigány lányként hozzáment egy törökhöz és a török kisiparos férje nem engedi neki, hogy élete végéig istápolja az élősködő RGL-t amiért a kiscigány haragszik rá, csakúgy mint a nagymamájára aki szintén kirakta a szűrét neki. Erre a robbantásos témára meg egzisztenciális okokból kattant rá, csakúgy mint a Sneci amikor szakítva polgári, Budai értékeivel Kásler lumpenjait ment filmezni. Fórizs ezért fizet nekik valamint szállást és élelmet biztosít ezeknek. Előre látom, hogy itt megint lesznek nagy pofonok a brokis dilidoki részéről [aki nem dolgozik, az is basszék te tetű!] csak azt nem értem ezeknek a retardáltaknak, ha nem derogál ezt az agresszív ciganofíl hermafroditát mindenhova követni bablevesért meg kakukkfészki kihúzhatós kanapéért, akkor miért derogálna az, hogy mondjuk egy középszerű munkahelyen szót fogadjanak egy átlagos, néhanapján kiabálós, de azért mégis józan főnökúrnak rendes középszerű fizuért?
Veritas Omnia Vincit
Ugyanez nem mondható el a RGL-ről, kisborosról, de még kisboros anyjáról sem, aki aktívan támogatja fiacskaja elmebetegségét és a trollvadászatot kajával es kvartéllyal. Nekik mehet a faszerdő!
Elképzelhető, hogy a cigány szabadságvágy, a cigány karavánélet húzódhat meg a háttérben :DD
kicombosodni jóltáplált konyhásnéni alakot felvenni.
Nánáná mindegy csak dolgozni ne kelljen...
Evidenciákat. Nem tanították az etyetemen.
2 napig csicskultam.
A csinos fiatal focista srácokkal szívesen zuhanyozna együtt.
hát azért hetyetye
Szerző:
kramalon
(
x8)
Jul 10, 2018 22:22:12
Válasz
(8)
x8)
Válasz
(8)
Kéne egy Törpés tréfák szócikk is... mi volt ez az elégetett mobilstick? Csak a Pitbullal pózoló férfi c. képre emlékszem, Sodi a facebookon tett közzé felhívást, hogy jelentkezzen a megrendelő mert a dőrpe készen van és a kérésnek megfelelően be is kereteztette xDD
Faszom
belga troll
Jul 10, 2018 22:26:36
a vallonok kinek szurkolnak????????
Les Diables Rouges
Jul 10, 2018 22:26:36
-
Jul 10, 2018 22:35:52
Jó lenne ha a mások folyamatos kussoltatásában utazók és a magukat moderátrollnak képzelők inkább retardszopatásban és intervencióban élnék ki magukat, natyonépen köszönömszépen.
Zorg írtam mailt.
Na-na, hátrébb a menórákkal. A retardszopatás ott kezdődött volna, hogy Faptoptörő Ferdinánd elpusztítja sneci faptopját. Ez nem történt meg; csak a poénkodás meg a fenyegetőzés ment. Zorg írtam mailt.
Jul 10, 2018 22:35:52
-
Jul 10, 2018 22:42:53
Nézzétek meg kisukrán facebookját. A kommenteket is. Női szerepre jelentkezett. Így már minden érthető.
Jul 10, 2018 22:42:53
-
Jul 10, 2018 22:47:31
Nézzétek meg kisukrán facebookját. A kommenteket is. Női szerepre jelentkezett. Így már minden érthető.
de hiszen eddig is tudtuk, h csíra. :) Jul 10, 2018 22:47:31
símanó
(
x3)
Jul 10, 2018 22:49:12
x3)
Alexandra ügynök??
Archer Dark
Jul 10, 2018 23:07:29
Vigyázz kisbőrös! Az ukrán társadalomban a házimunka női princípium.
Veritas Omnia Vincit
Jul 10, 2018 23:07:29
borifal
Jul 10, 2018 23:13:22
László Boros
23 órája ·
Kueez
·
Kár, hogy nem nőnek születtem. Szerintem szebb vagyok, mint a legtöbb csaj. Hozzámentem volna valami gazdaghoz, aztán elváltam volna a tőle, a fele vagyonát meg köszöntem volna szépen... Így gondolkozik egy dögös csaj, aki a helyén kezeli a férfiakat és a világot. Nem is értem...
#kueez
Kezelés
László Boros Egyébként amikor castingoltak Nemes-Jelesék a Sunset című filmjéhez, küldtem magamról képeket. Úgy voltam vele, hogy egy kicsit kipúderezve játszhatnám én a női főszerepet... ki venné észre? És mekkorát szólt volna, ha aztán kiderül, hogy mégsem nő vagyok....
Kezelés
László Boros Ők viszont másként gondolkodtak... mind1. Majd ha berobbanok Hollywoodban, előadom ezt a tervemet valamelyik fejesnek, hátha nem öregszem meg addigra....
Kezelés
Jul 10, 2018 23:13:22
Andi
(
x13)
Jul 10, 2018 23:14:11
x13)
Életem, egy zenés-vágásos flokktéma, hátha kihoz a nyáridepiből.
Dundika kifakadt a bulvármédiának,
hogy mit vetett a szemére Majka.
A kilencvenes évekből Wollberné Diának
sokkal szebb volt a szeméremajka.
És micsoda ránc volt.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Dundika kifakadt a bulvármédiának,
hogy mit vetett a szemére Majka.
A kilencvenes évekből Wollberné Diának
sokkal szebb volt a szeméremajka.
És micsoda ránc volt.
trendbeli garázdaság
Jul 10, 2018 23:22:28
László Boros
23 órája ·
Kueez
·
#kueez
Kezelés
Kezelés
Kezelés
23 órája ·
Kueez
·
#kueez
Kezelés
Kezelés
Kezelés
Na jól van bazmeg, ha ez nem generátor, akkor a kisbuzi teljesen meghibbant. Most azon ne akadjunk fenn, hogy válás esetén csak az együtt töltött idő alatt szerzett vagyonért lehet pereskedni, mert Lacika ehhez úgyis síkhülye, de hogy a zsidókhoz jelentkezett travi szerepre, azt már tényleg nem hiszem el úgy röhögök LOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Jul 10, 2018 23:22:28
Archer Dark
Jul 10, 2018 23:44:57
img src=https://imgur.com/a/HMCdlQb
Veritas Omnia Vincit
Jul 10, 2018 23:44:57
xray
(
x21)
Jul 10, 2018 23:50:56
x21)
Jul 10, 2018 23:50:56
img src=https://imgur.com/a/HMCdlQb
szép vagy, szép vagy szép királyfi, de hókefélke százszor szebb. Jul 10, 2018 23:50:56
Archer Dark
Jul 10, 2018 23:57:50
szép vagy, szép vagy szép királyfi, de hókefélke százszor szebb.
Ez valami heppje a retardáltaknak. Chris Chan is transzi lett [Hasonló szépséggel megáldott mint a Bori] youtu.be/vX0C3Nudlj0
Jul 10, 2018 23:57:50
Recskaboy Coub Admin
Jul 11, 2018 00:10:16
coub.com/recskaboy | officialrecskaboy.tumblr.com | facebook.com/officialrecskaboy
Jul 11, 2018 00:10:16
Frei Tamás
(
x1)
Jul 11, 2018 00:29:34
x1)
Tehát ki fogja összerakni a tiltásos excelt?
Kellene a jövőheti anyagba. Címnek mi a Penész és Csattogás Berlinbenre gondoltunk, de persze várjuk a tanszéki javaslatokat.
Na, fake news. Csá!
Si vis pacem, para bellum
Kellene a jövőheti anyagba. Címnek mi a Penész és Csattogás Berlinbenre gondoltunk, de persze várjuk a tanszéki javaslatokat.
Na, fake news. Csá!
La Haine
(
x2)
Jul 11, 2018 08:19:44
x2)
broni
Jul 11, 2018 08:50:53
szt hittem, sodi, de látom, hogy barnábbb, nem olyan hullaszínű, amí életében vót.
Jul 11, 2018 08:50:53
Penzmento
(
x6)
Jul 11, 2018 09:07:20
x6)
Készül a Farsói Flokk!
444.hu/2018/07/10/hatmeteres-oriaspiton-garazdalkodik-varso-kornyeken
🕎Endigame🕎
444.hu/2018/07/10/hatmeteres-oriaspiton-garazdalkodik-varso-kornyeken
Biztatási kár
(
x10)
Jul 11, 2018 11:01:32
x10)
Az élet írja a legjobb forgatókönyvet. :) Nem írom le a szektort, de német piacra akarnak lépni azok, akiknek most tanácsadóként dolgozom. Lehetett "ötletelni", hogy kinek, milyen tapasztalata van a német oldalakra, modul fejlesztésekre. Én meg poénból harmadiknak beírtam az espestot. Jelen pillanatban egy, egyeztető emailban vagyok Peterrel, Martinnal és Merle-vel. Ez tegnap történt, és én azóta folyamatosan, csak "nevetek" LOL!
-
Jul 11, 2018 11:05:58
Az élet írja a legjobb forgatókönyvet. :) Nem írom le a szektort, de német piacra akarnak lépni azok, akiknek most tanácsadóként dolgozom. Lehetett "ötletelni", hogy kinek, milyen tapasztalata van a német oldalakra, modul fejlesztésekre. Én meg poénból harmadiknak beírtam az espestot. Jelen pillanatban egy, egyeztető emailban vagyok Peterrel, Martinnal és Merle-vel. Ez tegnap történt, és én azóta folyamatosan, csak "nevetek" LOL!
Lolbazmeg, ebből fincsi szopatás lehet.
Jul 11, 2018 11:05:58
Biztatási kár
(
x10)
Jul 11, 2018 11:11:03
x10)
Épp filózom, hogyan tovább :) Amúgy le a kalappal, lelkes csapat.
Biztatási kár
(
x10)
Jul 11, 2018 11:16:45
x10)
Sneckónak külön szolgálati közlemény! Attól, hogy magyarul írok itt, nem feltétlenül a magyar megrendelés. Mielőtt, még akcióba kezdenél.
-
Jul 11, 2018 11:16:52
Épp filózom, hogyan tovább :) Amúgy le a kalappal, lelkes csapat.
Kérd meg, hogy mutassák be a csapatot, hogy ki dolgozna a projekten, milyen tapasztalatokkal. Aztáh ha előkerül a faszverő neve, lehet tovább trollkodni.
Jul 11, 2018 11:16:52
símanó
(
x3)
Jul 11, 2018 11:17:27
x3)
Amúgy le a kalappal, lelkes csapat.
kérdezd meg, mekkora az egységteszt-lefedettségük!
símanó
(
x3)
Jul 11, 2018 11:23:15
x3)
Kérd meg, hogy mutassák be a csapatot, hogy ki dolgozna a projekten, milyen tapasztalatokkal.
magyarul is makogó vérprofi programozók előnyben!
Biztatási kár
(
x10)
Jul 11, 2018 11:26:27
x10)
Amúgy az én benyomásom szerint, a cég nem tud annyit vállalni, mint amit mutat. Valószínűleg a folyamatos álláshirdetések, pont emiatt vannak. Sőt, megkockáztatom, hogy soxor blöffölnek, mert amit átküldtek munkaanyagot, az minden csak nem referencia.
Gólya
(
x2)
Jul 11, 2018 11:28:26
x2)
Akkor már érthető hogy egy ilyen helyen megtartják a véjpjofi gányolót
2 napig csicskultam.
-
Jul 11, 2018 11:35:34
Amúgy az én benyomásom szerint, a cég nem tud annyit vállalni, mint amit mutat. Valószínűleg a folyamatos álláshirdetések, pont emiatt vannak. Sőt, megkockáztatom, hogy soxor blöffölnek, mert amit átküldtek munkaanyagot, az minden csak nem referencia.
Szerintem snecológiai szempontból a legjobb stratégia az infók begyűjtése. Nevek, mailcímek, stb. Aztán meglátjuk mire tudjuk használni ezeket.
Jul 11, 2018 11:35:34
Biztatási kár
(
x10)
Jul 11, 2018 11:36:44
x10)
Akkor már érthető hogy egy ilyen helyen megtartják a véjpjofi gányolót
Nekem is ez jött le! Amúgy meg a referenciájuk alapján, nem egy komoly cég. Szerintem kb 2 hétig tudom húzni a velük való kapcsolatot, de bent mindenki komolytalannak tartja őket. MegLÁSSUK!
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Jul 11, 2018 11:39:47
x4)
Jul 11, 2018 11:39:47
azt probald meg kideriteni, ott van-e meg a pupos. Jul 11, 2018 11:39:47
Biztatási kár
(
x10)
Jul 11, 2018 11:42:37
x10)
Megpróbálom, de itt mindenki legalább két nyelven beszél. Arra nem hivatkozhatok, kerítsenek egy magyarul beszélő kollegát a cégnél. Amúgy meg ez lenne a legjobb megoldás :D
-
Jul 11, 2018 11:48:17
Megpróbálom, de itt mindenki legalább két nyelven beszél. Arra nem hivatkozhatok, kerítsenek egy magyarul beszélő kollegát a cégnél. Amúgy meg ez lenne a legjobb megoldás :D
Valami kamu esélyegyenlőségi tesztet kellene kitöltetni velük, ahol be kellene jelölniük, hogy milyen országokból foglalkoztatnak migriket.
Jul 11, 2018 11:48:17
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 11, 2018 11:49:50
x37)
Ezt szerintem nyugodtan tekinthetjük coming outnak. Kicsit sajnálom Borit. Olyan életkörülményei vannak, hogy nem tudja kiélni a meleg vágyait, így szép lassan beleőrült a feszültségbe :(
-
Jul 11, 2018 12:00:59
Egyébként az sokkal szofisztikáltabb trollkodás lenne, ha valaki csinálna egy kamu ajánlatkérést azzal, hogy magyar felületet is kell csinálni, és csak akkor adjanak ajánlatot, ha van magyar programozójuk, és aztán lehetne kérni infókat sneciről.
Jul 11, 2018 12:00:59
-
Jul 11, 2018 12:36:15
*buzifal
Jul 11, 2018 12:36:15
broni
Jul 11, 2018 12:46:27
én is vonultama pridon!!!!!!!!!!!!!!!
Jul 11, 2018 12:46:27
-
Jul 11, 2018 12:48:35
Mekkora hetyetyézés mehet a melócsába. Föföfönok meg kejj szakityani asz összesz tártyalást.
Jul 11, 2018 12:48:35
-
Jul 11, 2018 12:52:51
Mekkora hetyetyézés mehet a melócsába. Föföfönok meg kejj szakityani asz összesz tártyalást.
Föföfőőőnök úr!
a legeslegjobb lenne, ha én kapnék itt a raktárba egy kinyitható kanapét, meg korlátlan melegvizet a zuhanyzóba, és akkor esetleg a cég el is költözhetne idővel.
előre is nagyon szépen köszöni,
a sodi
Jul 11, 2018 12:52:51
broni
Jul 11, 2018 12:53:30
azt hitttem, budaházyyyy gyurit szabadíccsuk ki.......
Jul 11, 2018 12:53:30
Biztatási kár
(
x10)
Jul 11, 2018 12:54:12
x10)
Egyébként az sokkal szofisztikáltabb trollkodás lenne, ha valaki csinálna egy kamu ajánlatkérést azzal, hogy magyar felületet is kell csinálni, és csak akkor adjanak ajánlatot, ha van magyar programozójuk, és aztán lehetne kérni infókat sneciről.
Ráadásul ehhez idő, és türelem is kell. Már biztos, hogy kiestek a pixisből a cégnél, mert 3 hónapot kértek a felkészülő, előkészítő munkára. Azt egyáltalán nem titkolták, hogy a cég erre nincs felkészülve (szerintem sohasem, és ezért hirdetnek állandóan)és az erőforrásuk most ehhez nincs meg. De azért tudnának, ha akarnának...
trendbeli garázdaság
Jul 11, 2018 12:54:17
Baromság. Debrecenbe, egy nagy egyetemi városba mehetett tanulni, nyilván a koliját vagy albérletét és az egész életvitelét akkor is fizették a szülők. Van egy programozói diplomája, élet Németországban, Sodinál biztosan jobban beszéli a nyelvet. Ez a lusta, parazita hulladék bármikor találhatott volna magának egy nettó 300 fölötti kezdőfizus állást Budapesten, ahol kedvére buzulhatna, még az anyjáéknak sem kéne tudnia róla. Ha nincsen diliflepnije, ami miatt gyámság alatt állna, akkor egyszerűen csak here, akinek marha kényelmes, hogy az anyja kinyalja a valagát otthon, az apja pedig pénzeli. És akkor nagy kegyesen évi egy-két hónapot robotol a gyárban, ahol még annyit sem keres, hogy a saját szükségleteit fedezze. Nem kell sajnálni ezt a kullancsot, saját magának bassza el az életét. Ahogy az összes többi retard.
Jul 11, 2018 12:54:17
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Jul 11, 2018 13:09:01
x4)
Jul 11, 2018 13:09:01
és saját bevallása szerint nem is köszön az anyjának ez a féreg, arra hajt hogy minél előbb megdübbenjen az öreg lány és az örökségből san franciscoba utazzon melegpornósztárok felszopójának. Jul 11, 2018 13:09:01
símanó
(
x3)
Jul 11, 2018 13:26:35
x3)
Alexandra ügynök lesz a trollvadászat Mata Hariba oltott Anna Chapmanje
kipockázott rajtszám
Jul 11, 2018 13:55:29
Jul 11, 2018 13:55:29
broni
Jul 11, 2018 14:09:31
broni?
index.hu/mindekozben/poszt/2018/07/10/vajon_miert_az_agynemutarto_a_piti_bunozok_utolso_mentsvara/
index.hu/mindekozben/poszt/2018/07/10/vajon_miert_az_agynemutarto_a_piti_bunozok_utolso_mentsvara/
még mindig teli seresdobozzal.........
Jul 11, 2018 14:09:31
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 11, 2018 14:21:40
x6)
broni?
Kisboros szorgalmasan feljegyzi a szerző nevét a troll-akták.xls-be.
(És bazmeg, gondolatban én is gyanakszok a kolleganőre.)
Újságíró troll
Jul 11, 2018 14:46:22
Kéne egy Törpés tréfák szócikk is... mi volt ez az elégetett mobilstick? Csak a Pitbullal pózoló férfi c. képre emlékszem, Sodi a facebookon tett közzé felhívást, hogy jelentkezzen a megrendelő mert a dőrpe készen van és a kérésnek megfelelően be is kereteztette xDD
A Törpéről már van szó a ki kicsoda cikkben. Ennyi szerintem bőven elég róla, nem ér ő többet ennél.
Jul 11, 2018 14:46:22
símanó
(
x3)
Jul 11, 2018 14:58:01
x3)
Ennyi szerintem bőven elég róla, nem ér ő többet ennél.
hát azért hetyetye:
Dőrpe pedig lehúzta sodit egy nagyobb összegre, amikor pedig Endre kérte a jussát, akkor bejelentette az addig egyszerre 3 munkahelyen dolgozni akaró Dőrpe,hogy aki bújt, aki nem, ő rákos, szóval nem fizet.
símanó
(
x3)
Jul 11, 2018 15:03:38
x3)
Törpapa terve, hogy ha egy állással 130-at keres akkor két állással 260-at. Havi kiadása 100 alatt lesz most, így ha ez a 260 valójában 100 lesz, akkor is lesz havi 100 feleslege.
Ennyi.
Ennyi.
a papúcsoss gonddónremzí már akkor devizáshaver volt, amikor még nem volt divat devizáshavernek lenni
Elsőéves
(
x3)
Jul 11, 2018 15:19:34
x3)
A hónapokig dologtalan Törpapánál eleve nagy esélye volt annak, hogy álláshalmozó lesz. :D Sneci a hosszútávú befeketetések nagy szakértője.
Fogsz te még engem rajongással szopni
símanó
(
x3)
Jul 11, 2018 15:21:10
x3)
Sneci a hosszútávú befeketetések nagy szakértője.
28 félév alatt erről nem volt szó, hahó!
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Jul 11, 2018 15:24:13
x4)
A bunkibankban nem a kamatlábakra figyelt... Nem is lett belőle rendes zsidó, csak egy szatír.
trendbeli garázdaság
Jul 11, 2018 15:34:03
A hónapokig dologtalan Törpapánál eleve nagy esélye volt annak, hogy álláshalmozó lesz. :D Sneci a hosszútávú befeketetések nagy szakértője.
Van valami konyhásnéni sajtpapírja, elvileg azzal akart dolgozni. De baszki milyen cég lehet, aki felveszi a dőrppét? Olyan konyhába, ahol embereknek főznek, higiéniai okokból nem engedném be, sertéstápot meg azért nem porciózhatna, mert a malac sem szereti a cigarettacsikket a moslékban, arról pedig még nem is volt szó, hogy hazalopná a cocák kajáját LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Jul 11, 2018 15:34:03
xray
(
x21)
Jul 11, 2018 15:40:26
x21)
Jul 11, 2018 15:40:26
még ahova fel is vették, azzal indított, h feljelentette a munkáltatót a nem csúszásmentesített lépcső miatt. Jul 11, 2018 15:40:26
xray
(
x21)
Jul 11, 2018 15:55:47
x21)
Jul 11, 2018 15:55:47
csak feketén vehették fel, mert eü könyve hétszentség, h nem volt. Jul 11, 2018 15:55:47
Mem diplómás tról
Jul 11, 2018 16:02:37
Sódi kügyé mék ety kis pészt mer ki talátam a Fikler haveródal hógy együtmegyük ki mémetórszákba dólgozni. Anyám életére eskűszök hógy ódakimt négy műszakót fogók válalni és seperc alat mek adóm a pézedet. Csak az elsö pár hónapba váróm a segícsékedet utáma már anyit fógok keresní hógy a tőrleztés melett ís urias életem lessz! Aranyószd be szekény rákós barátód útólsó éveít gódojj a sók kőzös kalamdra! Őlelek és váróm a pézt!
Jul 11, 2018 16:02:37
kötőjel
Jul 11, 2018 16:27:23
soder gyere már elő, ez parancs!
Jul 11, 2018 16:27:23
-
Jul 11, 2018 17:19:31
soder gyere már elő, ez parancs!
Nyüszítve fog visszajönni. Az univerzum intézi.
Jul 11, 2018 17:19:31
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Jul 11, 2018 17:24:28
x4)
A kiscigany uj videoit nezitek? A leepult forizssal kezdtek bunozomosdatasba.
Talaltak egy taskat egy kapualjban a terez krti robbantas környékén, es hivtak a 112-t, majd fel oraig sapitoztak, ujrahivtak oker hogy miert nem jonnek, kornyezo utcakban mar lattak ket jaror kocsit.
Es hogy miert mentek ki olyan lassan? Mert rossz utcát adtak meg :D
Talaltak egy taskat egy kapualjban a terez krti robbantas környékén, es hivtak a 112-t, majd fel oraig sapitoztak, ujrahivtak oker hogy miert nem jonnek, kornyezo utcakban mar lattak ket jaror kocsit.
Archer Dark
Jul 11, 2018 17:29:27
Én már megint becézgetik a tettest. A Bándy Kata ügyében is, ha jól emlékszem azt a mocskos akasztani való cigányt ,,Péntek Lacikának,, hívták. Most is Lacikázzák a robbantót. Az úrhölgynek amúgy a kokerók iránti fétise az a Novotni kapcsolata tönkremenetele után alakult ki?
Jul 11, 2018 17:29:27
Érdeklődő
Jul 11, 2018 18:31:15
Igen, akkor kapott rá a cigányfaszra. Snecit is rászoktatta, érdemes megnézni azt a képet, amikor Endre valami pláza parkolójában ismerkedik Ártatlan Lacika valami rokonával. Valami elképesztő gusztustalan, izzik közöttük a levegő.
De ha nem volt fasz, Sodinak jó volt a cigány muff is, Lacika anyukájával összejött egy forró éjszaka valami koszos szállodában, mikor lementek valami tárgyalásra.
Jul 11, 2018 18:31:15
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 11, 2018 18:53:54
x6)
csak feketén vehették fel, mert eü könyve hétszentség, h nem volt.
ne vicceljünk már, hiszen bizonyított, hogy felfedezte a rák gyógyszerét, hiszen csak így lehet még életben!
broni
Jul 11, 2018 19:03:45
hsjrá horvok, 6 sört bekaptam, eddig))))))))))))
Jul 11, 2018 19:03:45
símanó
(
x3)
Jul 11, 2018 19:07:13
x3)
a tacsímacsí pöri lesz az!
broni
Jul 11, 2018 19:11:47
hejj, pedig ma is epét háéntam regggel........kecit érdekli
gyerünk, kis modric, köcsög angolok!!!!!!!!!!!
(angolokat utálja össze haver, ismerős)
gyerünk, kis modric, köcsög angolok!!!!!!!!!!!
(angolokat utálja össze haver, ismerős)
Jul 11, 2018 19:11:47
Sárkányölő Roland
Jul 11, 2018 19:12:00
Jul 11, 2018 19:12:00
broni
Jul 11, 2018 19:19:01
Jul 11, 2018 19:19:01
Érdeklődő
(
x6)
Jul 11, 2018 19:23:51
x6)
Nem kimondottan, de kiderült, hogy "véletlenül" egy szobába került a leharcolt cigányasszonnyal. Persze itt szerénykedett, hogy csak alvás volt, de én biztos vagyok benne, hogy Vera mama mellett ő is felkerült a trófeák közé.
Érdemes visszakeresni a képet, pontosan Sneci esetének tűnik a hölgy.
broni
Jul 11, 2018 19:43:14
a rohadt nyját, ingfarktusom vam, előre horvátok!!!!!!!!!
Jul 11, 2018 19:43:14
xray
(
x21)
Jul 11, 2018 19:52:20
x21)
Jul 11, 2018 19:52:20
a rohadt nyját, ingfarktusom vam, előre horvátok!!!!!!!!!
gombold újra az inged. :) Jul 11, 2018 19:52:20
broni
Jul 11, 2018 19:59:20
áááááááááááááááá
na, meccs!!)))))))))))))))))))
bontottam még sört, jót tesz a májamnak))))))))))))))
na, meccs!!)))))))))))))))))))
bontottam még sört, jót tesz a májamnak))))))))))))))
Jul 11, 2018 19:59:20
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 11, 2018 20:13:35
Az úrhölgy lerendelte a pincsijét Pécsre, hogy tudósítson Ártatlan Lacika tárgyalásáról. Fizetett neki szállást valami panzióban, de a szobán (az ágyon?) osztozkodnia kellett a gyilkos anyjával.
Ha jól emlékszem ekkor volt a KFC-s sztori is. Endre zsebpénzt is kapott szolgálataiért Fórizstól, és a KFC-ben kikérte az XXL-es vödröt 3-4000 forintért. És büszkén mesélte, hogy a pultos csajszi hogyan csodálkozott ezen.
Jul 11, 2018 20:13:35
Biztatási kár
(
x10)
Jul 11, 2018 21:12:06
x10)
Sneckó! A php fejlesztő te lennél? Mert a megküldött anyagban 2018. augusztus 31-el van szerződésük az egyik munkatársukkal, és most keresnek egy állandó munkatársat hosszútávra.
Ígérem, ha lezárul az egyeztetés, felteszek részanyagokat a levelezésből. De csak annyit, hogy ne veszélyeztessen semmit :) Lehet már így is sokat írtam, mert ezek leírták, hogy a nyitott, belső kommunikáció az alapja annak, hogy munkatársaikkal, közvetlen és nyitott a viszony.
Nem akartam nekik visszaírni, hogy ha ennyire nyitottak, akkor miért kellett megalázni nyilvánosan a rendszergazdájukat minden átmenet nélkül, amitől sokkot kapott asodi :)
Ígérem, ha lezárul az egyeztetés, felteszek részanyagokat a levelezésből. De csak annyit, hogy ne veszélyeztessen semmit :) Lehet már így is sokat írtam, mert ezek leírták, hogy a nyitott, belső kommunikáció az alapja annak, hogy munkatársaikkal, közvetlen és nyitott a viszony.
Nem akartam nekik visszaírni, hogy ha ennyire nyitottak, akkor miért kellett megalázni nyilvánosan a rendszergazdájukat minden átmenet nélkül, amitől sokkot kapott asodi :)
seymour schwartz
(
x6)
Jul 11, 2018 21:44:12
x6)
még ahova fel is vették, azzal indított, h feljelentette a munkáltatót a nem csúszásmentesített lépcső miatt.
Gólya
(
x2)
Jul 11, 2018 21:54:25
x2)
Lehetett róla tavaly ősszel látni bjútyúb videókban, nagyon leépülve, lefogyva. Állítólag rákos, de még Sneci is lenézte mert állítása szerint titkosszolgák mérgezik. A recskás karácsonyi hazalátogatós flokkjában is feltűnik, akkor már nem tűnt ennyire utolsó stádiumosnak.
Gólya
(
x2)
Jul 11, 2018 22:01:03
x2)
Végstádiumosnak na
2 napig csicskultam.
Karandas
Jul 11, 2018 22:01:19
Cca. fél éve elég szarul nézett ki IRL, ahhoz képest a mostani videókon kicsattanó egészségnek örvend.
Edison se volt rögtön körte.
Jul 11, 2018 22:01:19
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jul 11, 2018 22:30:59
x7)
Napi bulvár, via Blikk.
blikk.hu/aktualis/vilag-titkai/ugy-ravataloztak-fel-a-veletlenul-lelott-tinit-ahogy-elt-playstation-kontrollerrel-a/0q3kl43
blikk.hu/aktualis/vilag-titkai/ugy-ravataloztak-fel-a-veletlenul-lelott-tinit-ahogy-elt-playstation-kontrollerrel-a/0q3kl43
Sodimama is tud ilyet: Beravatalozza faszát fogva, előtte három kamera és faptopon nyitva forum, kuruc.
símanó
(
x3)
Jul 11, 2018 23:51:35
x3)
faszát fogva, előtte három kamera és faptopon nyitva forum, kuruc.
helytelen. aron cute.
Archer Dark
Jul 12, 2018 01:48:24
Megint nagy a pofád korcs, de nem is sejted milyen közel vagyok hozzád, szinte már a nyakadba lihegek [no nem úgy, én nem akarok veled masztipartyzni] csak annyit mondhatok lesz itt sírás köcsög!
Veritas Omnia Vincit
Jul 12, 2018 01:48:24
La Haine
(
x2)
Jul 12, 2018 04:19:48
x2)
az egy hete feltoltott videok a robbantorol, a koruti kamera elemzesek korábbi videok ujra feltoltve, honapokkal ezelőtt fent voltak azok már. Az újakat nem tudom, majd bepótlom.
Egyik videojaban ott a novere Gyros boltja és cégének a neve, mint mellék retard, mellék szálának, mellék infoja.
La Haine
(
x2)
Jul 12, 2018 05:45:12
x2)
off RGL mellékretard + drfrzs
Bazmg. Belenézve az "arcelemzéses" videóba, összehasonlítják egy közérti felülről, mennyezetről fényképezett, alacsony felbontással készült arcképet, egy szemből készített fotóval, miszerint az egyiken az orrnyereg hossza teljesen más, mint "Lacika" turcsi rövid orra. Ebből következtetve nem Lacika a körúti robbantó.
Micsoda elmés következtetés.
Talán, ha Lacikát elvinnék a Panama kalapjában a közértbe és lefényképeztetnék újból a mennyezeti kamerával, vajon ugyanez a kép jönne-e ki, nem beszélve a körúti illegálisan felszerelt térdmagasságú kameráról, amin nyilván alulról készült kép...
Ez a#freekevinmitnick #freepapplacika mozgalom nem tudom mire jó, ennyire unatkoznak?
RGL is inkább napelemeket építhetne össze a cigányoknak vidéken, hogy valami haszna legyen, de mennyivel jobb élősködni, meg "tényfeltárni".
Bazmg. Belenézve az "arcelemzéses" videóba, összehasonlítják egy közérti felülről, mennyezetről fényképezett, alacsony felbontással készült arcképet, egy szemből készített fotóval, miszerint az egyiken az orrnyereg hossza teljesen más, mint "Lacika" turcsi rövid orra. Ebből következtetve nem Lacika a körúti robbantó.
Micsoda elmés következtetés.
Talán, ha Lacikát elvinnék a Panama kalapjában a közértbe és lefényképeztetnék újból a mennyezeti kamerával, vajon ugyanez a kép jönne-e ki, nem beszélve a körúti illegálisan felszerelt térdmagasságú kameráról, amin nyilván alulról készült kép...
Ez a
RGL is inkább napelemeket építhetne össze a cigányoknak vidéken, hogy valami haszna legyen, de mennyivel jobb élősködni, meg "tényfeltárni".
Archer Dark
Jul 12, 2018 05:59:27
A nővére rendes embernek tűnik. Nekem az jött le, hogy cigány lányként hozzáment egy törökhöz és a török kisiparos férje nem engedi neki, hogy élete végéig istápolja az élősködő RGL-t amiért a kiscigány haragszik rá, csakúgy mint a nagymamájára aki szintén kirakta a szűrét neki. Erre a robbantásos témára meg egzisztenciális okokból kattant rá, csakúgy mint a Sneci amikor szakítva polgári, Budai értékeivel Kásler lumpenjait ment filmezni. Fórizs ezért fizet nekik valamint szállást és élelmet biztosít ezeknek. Előre látom, hogy itt megint lesznek nagy pofonok a brokis dilidoki részéről [aki nem dolgozik, az is basszék te tetű!] csak azt nem értem ezeknek a retardáltaknak, ha nem derogál ezt az agresszív ciganofíl hermafroditát mindenhova követni bablevesért meg kakukkfészki kihúzhatós kanapéért, akkor miért derogálna az, hogy mondjuk egy középszerű munkahelyen szót fogadjanak egy átlagos, néhanapján kiabálós, de azért mégis józan főnökúrnak rendes középszerű fizuért?
Jul 12, 2018 05:59:27
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Jul 12, 2018 06:46:57
x4)
rgl családját nem szabad bántani, amennyire láttam a videóiból, mindegyik teljesen normális. Az élősködő életmódot nem támogatják, de mindenben segítettek a kisciganynak, hogy talpraállhasson, folyamatosan dolgoznak is, hasznos emberek.Minek kezdett el pörögni ezen a témán?
Ugyanez nem mondható el a RGL-ről, kisborosról, de még kisboros anyjáról sem, aki aktívan támogatja fiacskaja elmebetegségét és a trollvadászatot kajával es kvartéllyal. Nekik mehet a faszerdő!
La Haine
(
x2)
Jul 12, 2018 07:58:02
x2)
... akkor miért derogálna az, hogy mondjuk egy középszerű munkahelyen szót fogadjanak egy átlagos, néhanapján kiabálós, de azért mégis józan főnökúrnak rendes középszerű fizuért?
Elképzelhető, hogy a cigány szabadságvágy, a cigány karavánélet húzódhat meg a háttérben :DD
Gólya
(
x2)
Jul 12, 2018 07:59:10
x2)
Hé SoDi, volt már olyan hogy faszverés közben írtál ide?
2 napig csicskultam.
La Haine
(
x2)
Jul 12, 2018 08:08:18
x2)
Nem, mert akkor kitakarná aaron cute-ot a fórum lapfül.
Viszont ezen könnyen segítene egy kis áruhitel, és egy második monitor!
Viszont ezen könnyen segítene egy kis áruhitel, és egy második monitor!
Nicht unbedingt nein
Jul 12, 2018 08:46:04
Omától vissza kell szerezni a híres hasmonitort.
Jul 12, 2018 08:46:04
kripli figyelő
(
x12)
Jul 12, 2018 08:47:00
x12)
Jul 12, 2018 08:47:00
Cca. fél éve elég szarul nézett ki IRL, ahhoz képest a mostani videókon kicsattanó egészségnek örvend.
A cigány fasz csodákra képes.Impotosz is azután kezdett el Jul 12, 2018 08:47:00
broni
Jul 12, 2018 08:56:47
na, éljen horvátország!!!!!!!!!!!!!!
Jul 12, 2018 08:56:47
Bikini
Jul 12, 2018 09:19:10
Nánáná mindegy csak dolgozni ne kelljen...
Jul 12, 2018 09:19:10
símanó
(
x3)
Jul 12, 2018 10:08:00
x3)
recskás, mint meccsre járó, mint sportember, mint influencer :D, gyere, mesélj a kommenthaveroknak, mit gondolsz a vb-ről?
Gólya
(
x2)
Jul 12, 2018 10:12:46
x2)
recskás, mint meccsre járó, mint sportember, mint influencer :D, gyere, mesélj a kommenthaveroknak, mit gondolsz a vb-ről?
Evidenciákat. Nem tanították az etyetemen.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 12, 2018 10:14:58
x6)
A csinos fiatal focista srácokkal szívesen zuhanyozna együtt.
Palvin Barbara
Jul 12, 2018 11:26:20
Szarok Sodi faptopJara
Jul 12, 2018 11:26:20
broni
Jul 12, 2018 12:20:38
[quote=Palvin Barbara]Szarok Sodi faptopJara[/quote
én meg éhes vagyok................
én meg éhes vagyok................
Jul 12, 2018 12:20:38
Archer Dark
Jul 12, 2018 13:16:16
Őfelsége Borbély József él még?
Veritas Omnia Vincit
Jul 12, 2018 13:16:16
Biztatási kár
(
x10)
Jul 12, 2018 13:23:02
x10)
Akinek van kedve játszogathat a cég admin felületével. Ezek a szerencsétlenek a crm rendszer egy részét is itt kezelik. Miután, mi hétfőn egy elutasító választ fogunk adunni,így már nincs kockázat. Sőt, a mai meetingen, amikor a cég üzleti beszámolóját elemeztük ki, végleg elvetettük őket.
www.espresto.de/wp-login.php?redirect_to=https%3A%2F%2Fwww.espresto.de%2Fwp-admin%2F&reauth=1
www.espresto.de/wp-login.php?redirect_to=https%3A%2F%2Fwww.espresto.de%2Fwp-admin%2F&reauth=1
146 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™