Varázsgombás András utca 23/a, Tiszafaszom.
Mert ha herbál, akkor csakis Boros László!
19 éves hazzaffy. Volt kemény 5 éves amikor a malac ablogját írta, meg 7 2006-ban. Azóta Sherlock Porks már jópárszor megkerülte a világot a hatóságok elől való futtában. Hogy 2018-ban még mindig vannak követői, egyszerűen felfoghatatlan....
Ingatkanügyek
A dagadék a felnőttek világából száműzött pszichopata. Ha a te életed sem szólna másról, mint lehúzható tinik és fiatalok felkutatásáról, neked is lennének követőid. Pláne, ha egy értelmes felnőtt, pláne nő nem állna szóba veled. Most képzeld el, hogy halakat őrzöl valahol Ontarioban, nyomja az agyadat a liter geci, rettegsz a lebukástól, de akkor figyelemkurva vagy, hogy nem bírod ki közönség nélkül. Maradnak a szerencsétlen, buta gyerekek, akik helyetted ugrálnak, ha te már illegalitásba vonultál. És mivel a röfit nem érdekli, hogy egy szerencsétlen kis hülyének elbaszódik az élete, továbbra is játssza a zsírführert.
Hol tombol most?
A kor azért nem ad felmentést arra, ha valaki meggondolatlanul cselekszik. Én most 21 vagyok, de már 16 évesen is tisztában voltam az erőviszonyokkal. A Cucunak, ha jót akarnak akkor lehetőleg ne hangolják még jobban ellene a sorsáról döntő bírákat, hanem inkább küldjenek neki pénzt marcipánra. A Tomicica olyan mint egy disztópikus Pán Péter, de ami meglehetősen ironikus, hogy pont a vesztét is a siheder korú gurulkái okozták, ha jól emlékszem az ominózus verekedés ami miatt most szoptatják, az is abból lett, hogy egy 20 éves gurulka lebuzizta a kokerót a saját házában, aztán az nekirontott a gyesznó meg kapva kapott a proli énje számára igen kedvező körülményen és ő is elkezdett verekedni.
Veritas Omnia Vincit
Vámház körút
Jaaaa, neem....
Én meg nem. Első generációs értelmiségi vagyok, ráadásul vidékről, keletről. Amikor 18 évesen felkerültem Pestre, nagyon nem voltam képben egy csomó dolgot illetően. Tudtam vezetni, pálinkát főzni, tudtam, hogy gumit kell húzni, ha le akarok feküdni egy csajjal, de fogalmam sem volt arról, hogy milyen következménye van például az internetes ugatásnak. Na persze olyan hülye nem voltam, mint a kisbuzi, hogy az élő fába is belekössek LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Sajnálom ezt a szerencsétlen gyereket na, mert hülye mint a seggem, de mégiscsak egy negyven pluszos visszaeső bűnöző rángatta bele az egészbe.
Úgy értem, hogy azért ügyészbe, rendőrbe, tanárba nem kötöttem bele soha. Amúgy a többi dologban én is hasonló utat járok be, vidéki vagyok és első generációs értelmiségi. Ami a gumit illeti ott nem voltam mindég körültekintő, igaz törvénytelen utódot nem hagytam magam után mert szerencsére a másik fél szedte a tablettát.
Veritas Omnia Vincit
Nem tudom, mi a tudományos konszenzus ez ügyben, de az apa tanúvallomásában az van, hogy a malacz buzizott, az ő agya borult el és ő is ütött először: www.youtube.com/watch?v=Y-tW-k9-kiE&t=3m52s
A beszélgetés ezen szakaszán a négyes vezetője megjegyzést tett a fiam hajára, és hogy milyen a feje, majd állította a fiamról, hogy biztos azért ilyen a hajad mert buzi vagy.
Erre a fiam ideges lett és vissza válaszolt, hogy te vagy a buzi. Az idősebb visszakérdezett, hogy én a buzi?, majd elkérte a jobb oldalán álló fiatalembertől a kezében levő fekete színű lámpáját és egyből ütött a bal arca felé, de azt, hogy eltalálta-e azt nem láttam a sötét miatt.
Ez olyan tipikusan Cucu. Ahogy olvastam szinte előre elképzeltem, hogy ez olyan eset lehetett mint amikor a körülötte állókat mindég arra kérte, hogy fogják meg a kamerát. Szerintem fétise van a tömegverekedések iránt, azért akar mindég másokat belevonni a saját konfliktusaiba, azért szeretett tüntetésekre is járni. Csak azt nem értem miért nem lett inkább focidrukker? Igaz, egy szurkolói keménymagban nem igazán bírnák elviselni a folyamatos okoskodását ami szintén szokása neki.
Veritas Omnia Vincit
Meg mert halál szar a kondija. Nem járok már jó ideje NB1-es meccsekre, de anno vidéken az került be az ultrák közé, aki kivívta a tiszteletet. A tokás egy sörösüvegvállú, pálcikakarú teleszart búvárruha. Az összes ember akit megvert kis pondró volt vagy nő. Toró ellen már nem mert felállni a hájhitler. Ha ehhez hozzáadjuk még a mindenkinél mindent jobban tudó attitűdjét, akkor elég könnyen kijön a matek, hogy a focihuligánok között nagyon rövid lenne a koca karrierje, és után kalapozhatna össze a gurulkáknál új fogakra LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
És persze vamzer is (volt?), azt meg nem igazán szeretik a szurkolói berkekben.
Erről hol lehet olvasni? Zaklatásért 100+ telefonhívás után szoktak eljárást indítani, letöltendőhöz komoly előzmények kellenek.
Most egy jéghideg jogászra lenne szükségünk... Nem ismer valaki egyet?
kuláj))))))))))
ha már úgyis a "humoros" résznél járunk a szemináriumban, lehetne rögtön halott tinicsajok + death metál tükörfordítás?
NSZKSZ prof úr!!!4
tokmindegy, mind meghalunk
varg vikernes, cica.
börönőr vagy???????????
SALUTARI DIN ROMANIA
i vove yoe.
gtatula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!te vagy a kedvencem!!!!!!!!!!!!!csak a libsiuk törölnek((((((((((
Még a disznónak is nehezen jön össze egy letöltendő. De a lényeg az, hogy a gurulkák most fosnak. Lehet nekik említeni sittes sanyit, ahogy a disznó szokta a tolvajoknak.
|__o__|
áh, bármikor kinyirhatsztsz valami pattkányt!!!!
Román Ortodox lettél?
Példa nélkül álló eset!
*pr*
hát azért hetyetye
csókolom a kezét, nagyságos úr!!!!!!!!!!!!!
Jelentem, már elkaptuk!
Tekintettel a gazdasági válságra, feldolgoztuk szuvlakiba és megetettük vele Athén egyik legsanyarúbb sorsú hajléktalanját Kerekesz Fráteroszt. A tolószékes nem győzte dicsérni azt a finom bárányhúst amiből készítettük neki ezt a finom könyöradomány eledelt. Remélhetőleg senki nem fogja keresni az eltűnt delikvenst...........
okádnom kell, de ezen hangosan röhögök))))))))))))
Free Constantinople!!!!!!!
Kill Erdogan!!!!!!!!
Ciprusig!!!!!!!!
*nem jellemző rá*
eszt én ís mekostoltam vólna!!!
Mit képzelsz, bozgor? Egy dák úr nem dolgozik!
egyik anyám vót!!!!!!!!!!!!!
A hasüregébe önállóan visszatuszkolt sérve már lassan zúzógyomorrá törzsfejlödik. Ne sürgesd, zsidó!
🕎Endigame🕎
A SoDI önmagát gyógyítja, hahó!
Utald el nekem, én félreteszem neked!
Kicsit azért már unalmas, hogy itt sokan mások kussoltatásában élik ki magukat, ha nem tetszik Prof. Dr. Bronislav Kaminski előadása akkor nem kell hallgatni. Lehet gurulni. Hejj Poglavnik! Atomot párizsra! Öld a muszlimot!
Múlt héten beszéltem telefonon a szolgáltatóddal és sajnos azt mondták nem adhatják ki, kihez tartozik az IP címed. Van egy rendőr ismerősöm, holnap megkérem, hogy telefonáljon ő be munkahelyről mintha hivatalos ügy lenne. Akkor kezdődnek majd csak az igazi éjjeli baszások te retek!
Miért nem gurulsz?Le!
Mi a faszt pampogsz, gondod van?
Talán te jobb kontentet gyártasz?
ez bárkivel működik, ha broni helyére beírok egy nevet?
cáfolhatatlan, hogy megérte hitelből drónt venni!
Hát ennyire gyönyörű lakótelepi parkolót felülnézetből hol látsz még? A parkolófetisiszták milliói iratkoznak fel a flokkra!
hát azért hetyetye
meg jani báttyánk!!!!!!!!!!!
köcsög kestorosok bekaphatják))))))))))
0049-23-23-23-23, Rufen Sie an!
hát azért hetyetye
Nálunk tegnap fasza bulit nyomtak.
Thx!
Ismersz olyan youtube lejátszót Androidra, ami háttérbe rakva / lezárva is tovább játszik?
Szerző:
Kasszablokka
Jul 23, 2018 18:41:29
Válasz
(3)
Egy démonkakas rendel!
Jul 23, 2018 18:41:29
Démonkakas
Jul 23, 2018 18:49:15
15 herbál rendel.
Hogy hova?
Vámház körút Redarmy Street.
Hogy hova?
Jul 23, 2018 18:49:15
evidenciák
Jul 23, 2018 19:18:33
15 herbál rendel.
Hogy hova?
Hogy hova?
Varázsgombás András utca 23/a, Tiszafaszom.
Mert ha herbál, akkor csakis Boros László!
Jul 23, 2018 19:18:33
seymour schwartz
(
x6)
Jul 23, 2018 19:21:15
x6)
Ez a gurulka csak egy a malacz áldozatai közül, aki a neki célpontot jelentő emberek ellen eszközül használja a hülyéket. Megszámolni sem lehet, hogy hány idióta szopott már a malacz miatt.
19 éves hazzaffy. Volt kemény 5 éves amikor a malac ablogját írta, meg 7 2006-ban. Azóta Sherlock Porks már jópárszor megkerülte a világot a hatóságok elől való futtában. Hogy 2018-ban még mindig vannak követői, egyszerűen felfoghatatlan....
trendbeli garázdaság
Jul 23, 2018 19:28:36
A dagadék a felnőttek világából száműzött pszichopata. Ha a te életed sem szólna másról, mint lehúzható tinik és fiatalok felkutatásáról, neked is lennének követőid. Pláne, ha egy értelmes felnőtt, pláne nő nem állna szóba veled. Most képzeld el, hogy halakat őrzöl valahol Ontarioban, nyomja az agyadat a liter geci, rettegsz a lebukástól, de akkor figyelemkurva vagy, hogy nem bírod ki közönség nélkül. Maradnak a szerencsétlen, buta gyerekek, akik helyetted ugrálnak, ha te már illegalitásba vonultál. És mivel a röfit nem érdekli, hogy egy szerencsétlen kis hülyének elbaszódik az élete, továbbra is játssza a zsírführert.
Jul 23, 2018 19:28:36
-
Jul 23, 2018 19:37:47
Egy démonkakas rendel!
Hol tombol most?
Jul 23, 2018 19:37:47
Archer Dark
Jul 23, 2018 19:44:34
A kor azért nem ad felmentést arra, ha valaki meggondolatlanul cselekszik. Én most 21 vagyok, de már 16 évesen is tisztában voltam az erőviszonyokkal. A Cucunak, ha jót akarnak akkor lehetőleg ne hangolják még jobban ellene a sorsáról döntő bírákat, hanem inkább küldjenek neki pénzt marcipánra. A Tomicica olyan mint egy disztópikus Pán Péter, de ami meglehetősen ironikus, hogy pont a vesztét is a siheder korú gurulkái okozták, ha jól emlékszem az ominózus verekedés ami miatt most szoptatják, az is abból lett, hogy egy 20 éves gurulka lebuzizta a kokerót a saját házában, aztán az nekirontott a gyesznó meg kapva kapott a proli énje számára igen kedvező körülményen és ő is elkezdett verekedni.
Jul 23, 2018 19:44:34
Démonkakas
Jul 23, 2018 20:11:37
Hol tombol most?
Jaaaa, neem....
Jul 23, 2018 20:11:37
trendbeli garázdaság
Jul 23, 2018 20:36:10
A kor azért nem ad felmentést arra, ha valaki meggondolatlanul cselekszik. Én most 21 vagyok, de már 16 évesen is tisztában voltam az erőviszonyokkal.
Én meg nem. Első generációs értelmiségi vagyok, ráadásul vidékről, keletről. Amikor 18 évesen felkerültem Pestre, nagyon nem voltam képben egy csomó dolgot illetően. Tudtam vezetni, pálinkát főzni, tudtam, hogy gumit kell húzni, ha le akarok feküdni egy csajjal, de fogalmam sem volt arról, hogy milyen következménye van például az internetes ugatásnak. Na persze olyan hülye nem voltam, mint a kisbuzi, hogy az élő fába is belekössek LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Sajnálom ezt a szerencsétlen gyereket na, mert hülye mint a seggem, de mégiscsak egy negyven pluszos visszaeső bűnöző rángatta bele az egészbe.
Jul 23, 2018 20:36:10
Archer Dark
Jul 23, 2018 21:03:58
Én meg nem.
Úgy értem, hogy azért ügyészbe, rendőrbe, tanárba nem kötöttem bele soha. Amúgy a többi dologban én is hasonló utat járok be, vidéki vagyok és első generációs értelmiségi. Ami a gumit illeti ott nem voltam mindég körültekintő, igaz törvénytelen utódot nem hagytam magam után mert szerencsére a másik fél szedte a tablettát.
Jul 23, 2018 21:03:58
alpaka nagyi
Jul 23, 2018 21:05:32
A Tomicica olyan mint egy disztópikus Pán Péter, de ami meglehetősen ironikus, hogy pont a vesztét is a siheder korú gurulkái okozták, ha jól emlékszem az ominózus verekedés ami miatt most szoptatják, az is abból lett, hogy egy 20 éves gurulka lebuzizta a kokerót a saját házában, aztán az nekirontott a gyesznó meg kapva kapott a proli énje számára igen kedvező körülményen és ő is elkezdett verekedni.
Nem tudom, mi a tudományos konszenzus ez ügyben, de az apa tanúvallomásában az van, hogy a malacz buzizott, az ő agya borult el és ő is ütött először: www.youtube.com/watch?v=Y-tW-k9-kiE&t=3m52s
A beszélgetés ezen szakaszán a négyes vezetője megjegyzést tett a fiam hajára, és hogy milyen a feje, majd állította a fiamról, hogy biztos azért ilyen a hajad mert buzi vagy.
Erre a fiam ideges lett és vissza válaszolt, hogy te vagy a buzi. Az idősebb visszakérdezett, hogy én a buzi?, majd elkérte a jobb oldalán álló fiatalembertől a kezében levő fekete színű lámpáját és egyből ütött a bal arca felé, de azt, hogy eltalálta-e azt nem láttam a sötét miatt.
Jul 23, 2018 21:05:32
Archer Dark
Jul 23, 2018 21:15:36
majd elkérte a jobb oldalán álló fiatalembertől a kezében levő fekete színű lámpáját és egyből ütött a bal arca felé, de azt, hogy eltalálta-e azt nem láttam a sötét miatt.
Ez olyan tipikusan Cucu. Ahogy olvastam szinte előre elképzeltem, hogy ez olyan eset lehetett mint amikor a körülötte állókat mindég arra kérte, hogy fogják meg a kamerát. Szerintem fétise van a tömegverekedések iránt, azért akar mindég másokat belevonni a saját konfliktusaiba, azért szeretett tüntetésekre is járni. Csak azt nem értem miért nem lett inkább focidrukker? Igaz, egy szurkolói keménymagban nem igazán bírnák elviselni a folyamatos okoskodását ami szintén szokása neki.
Jul 23, 2018 21:15:36
trendbeli garázdaság
Jul 23, 2018 21:25:03
Csak azt nem értem miért nem lett inkább focidrukker? Igaz, egy szurkolói keménymagban nem igazán bírnák elviselni a folyamatos okoskodását ami szintén szokása neki.
Meg mert halál szar a kondija. Nem járok már jó ideje NB1-es meccsekre, de anno vidéken az került be az ultrák közé, aki kivívta a tiszteletet. A tokás egy sörösüvegvállú, pálcikakarú teleszart búvárruha. Az összes ember akit megvert kis pondró volt vagy nő. Toró ellen már nem mert felállni a hájhitler. Ha ehhez hozzáadjuk még a mindenkinél mindent jobban tudó attitűdjét, akkor elég könnyen kijön a matek, hogy a focihuligánok között nagyon rövid lenne a koca karrierje, és után kalapozhatna össze a gurulkáknál új fogakra LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
És persze vamzer is (volt?), azt meg nem igazán szeretik a szurkolói berkekben.
Jul 23, 2018 21:25:03
Frei Tamás
(
x1)
Jul 23, 2018 21:27:04
x1)
Profesorul Bronislaw! Sunt acasă! În țara mea românească, în capitala Bucureștiului! Trăiască Condoreanu! Traiesc din nou Garda de Fier! Imperiul nostru este Tisa!
Voi spune celor două cizme că sunt în București toată săptămâna. Căutați pentru Novotel!
Si vis pacem, para bellum
Voi spune celor două cizme că sunt în București toată săptămâna. Căutați pentru Novotel!
Jóska bácsi
Jul 23, 2018 21:37:41
Erről hol lehet olvasni? Zaklatásért 100+ telefonhívás után szoktak eljárást indítani, letöltendőhöz komoly előzmények kellenek.
Jul 23, 2018 21:37:41
-
Jul 23, 2018 21:51:35
Most egy jéghideg jogászra lenne szükségünk... Nem ismer valaki egyet?
Jul 23, 2018 21:51:35
broni
Jul 23, 2018 22:27:13
pina, nbezárt a kocsma, tele vok, kecik)))))))))))))
Jul 23, 2018 22:27:13
broni
Jul 23, 2018 22:38:55
Kincsem, ha jönnél, a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon 40-50 percet késnek a vonatok a vihar miatt, ezzel kalkulálj.
kuláj))))))))))
kuláj))))))))))
Jul 23, 2018 22:38:55
-
Jul 23, 2018 22:47:45
kuláj))))))))))
ha már úgyis a "humoros" résznél járunk a szemináriumban, lehetne rögtön halott tinicsajok + death metál tükörfordítás?
NSZKSZ prof úr!!!4
Jul 23, 2018 22:47:45
broni
Jul 23, 2018 23:03:51
bocs, teez nem viccből csinálom...............magmt késsítem fel.....amugy anyám előnnakaer megölni, nincs kedvem fordítni...de a ba bosszú hidegen tálalva)))))))))))))
Jul 23, 2018 23:03:51
-
Jul 23, 2018 23:07:59
bocs, teez nem viccből csinálom...............magmt késsítem fel.....amugy anyám előnnakaer megölni, nincs kedvem fordítni...de a ba bosszú hidegen tálalva)))))))))))))
tokmindegy, mind meghalunk
Jul 23, 2018 23:07:59
broni
Jul 23, 2018 23:17:23
www.dailymail.co.uk/news/article-5983115/R-Kelly-sings-troubles-revealing-19-minute-song.html ezek menti a tengerből a 4444 féle mjmom.van higító, petikém????????
Jul 23, 2018 23:17:23
broni
Jul 23, 2018 23:23:34
a legundorítobb oldalak
:444
kuruc
origo
:444
kuruc
origo
Jul 23, 2018 23:23:34
Andi
(
x13)
Jul 23, 2018 23:31:26
x13)
na mi a zene kecik?
broni, te tudod.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
broni, te tudod.
broni
Jul 23, 2018 23:40:09
na mi a zene kecik?
broni, te tudod.
+broni, te tudod.
varg vikernes, cica.
Jul 23, 2018 23:40:09
Andi
(
x13)
Jul 23, 2018 23:55:12
x13)
Még nem tudom, de ez hirtelen elég jó.
"körbevesznek a csodás és barátságos kevesek"
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
broni
Jul 24, 2018 00:01:26
Még nem tudom, de ez hirtelen elég jó.
börönőr vagy???????????
Jul 24, 2018 00:01:26
Lord Azázel
Jul 24, 2018 00:06:48
jön a kakas, kisboros...
putyinkakas... putty! seggedbe száll...
sötét szárnyaival beliálnak tojását idézi meg...
mint a szúpercegés úgy zúg a
dübb!dübb! dübbenés e bús éjféltájon...
JÖVÖK ÉRTED, ZSÍR.
JÖVÖK...........
putyinkakas... putty! seggedbe száll...
sötét szárnyaival beliálnak tojását idézi meg...
mint a szúpercegés úgy zúg a
dübb!dübb! dübbenés e bús éjféltájon...
JÖVÖK ÉRTED, ZSÍR.
JÖVÖK...........
Jul 24, 2018 00:06:48
broni
Jul 24, 2018 00:11:16
Jul 24, 2018 00:11:16
Penzmento
(
x6)
Jul 24, 2018 00:13:34
x6)
A prof megint Mr. Hyde-ra szintetikázta magát.
🕎Endigame🕎
MUIE BOZGORI
Jul 24, 2018 00:16:30
youtu.be/hX4KwKbTTTQ
én is
poglavnik
salut)))))))))
én is
poglavnik
salut)))))))))
SALUTARI DIN ROMANIA
Jul 24, 2018 00:16:30
broni
Jul 24, 2018 00:38:33
A prof megint Mr. Hyde-ra szintetikázta magát.
i vove yoe.
Jul 24, 2018 00:38:33
broni
Jul 24, 2018 00:58:29
Oooooooooohhhhhhhhhh!
gtatula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!te vagy a kedvencem!!!!!!!!!!!!!csak a libsiuk törölnek((((((((((
Jul 24, 2018 00:58:29
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jul 24, 2018 01:13:49
x7)
Még a disznónak is nehezen jön össze egy letöltendő. De a lényeg az, hogy a gurulkák most fosnak. Lehet nekik említeni sittes sanyit, ahogy a disznó szokta a tolvajoknak.
broni
Jul 24, 2018 01:44:20
áh, bármikor kinyirhatsztsz valami pattkányt!!!!
Jul 24, 2018 01:44:20
Sárkányölő Roland
Jul 24, 2018 01:46:53
akkor sittes Sanyi onnan jött? Jul 24, 2018 01:46:53
broni
Jul 24, 2018 01:55:46
a menyből!!!!!!!!!!!!!!!!!isten teremtménye !!!!!!!!!!
Jul 24, 2018 01:55:46
broni
Jul 24, 2018 02:38:36
kecibe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!őléd meg sfráteert,hejj de bebasztam...........gyertrk..............asszonydjaa kurbaanyám, hívják a zszsrukat, ha dalololh..azt akarom)))))))))))őljenekmeg, hejj isids!!!!!!!!!!!!!
Jul 24, 2018 02:38:36
broni
Jul 24, 2018 02:54:01
beléptem az isis-be, mallah akbar, megtértem,az igaz hitre!!!!!!!!!!!!
Jul 24, 2018 02:54:01
Jóska bácsi
Jul 24, 2018 07:09:18
megtértem,az igaz hitre!!!!!!!!!!!!
Román Ortodox lettél?
Jul 24, 2018 07:09:18
broni
Jul 24, 2018 12:53:08
got morgen!!!jó bebasztam tegnam))))))))))))
Jul 24, 2018 12:53:08
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 24, 2018 12:58:10
x6)
got morgen!!!jó bebasztam tegnam))))))))))))
Példa nélkül álló eset!
*pr*
broni
Jul 24, 2018 13:01:05
rgl gyujtogat görögbe, a debil minicigó!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jul 24, 2018 13:01:05
broni
Jul 24, 2018 13:22:10
Példa nélkül álló eset!
*pr*
*pr*
csókolom a kezét, nagyságos úr!!!!!!!!!!!!!
Jul 24, 2018 13:22:10
broni
Jul 24, 2018 13:54:21
isten segítse a görög népet!!!!!!!!!!!!
Jul 24, 2018 13:54:21
Abrosz Tisztakosz
Jul 24, 2018 13:56:23
rgl gyujtogat görögbe, a debil minicigó!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelentem, már elkaptuk!
Tekintettel a gazdasági válságra, feldolgoztuk szuvlakiba és megetettük vele Athén egyik legsanyarúbb sorsú hajléktalanját Kerekesz Fráteroszt. A tolószékes nem győzte dicsérni azt a finom bárányhúst amiből készítettük neki ezt a finom könyöradomány eledelt. Remélhetőleg senki nem fogja keresni az eltűnt delikvenst...........
Jul 24, 2018 13:56:23
broni
Jul 24, 2018 14:24:38
Jelentem, már elkaptuk!
Jul 24, 2018 14:24:38
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 24, 2018 14:31:20
x6)
Megint odabasztunk Asszet Elnökúrnak:
Lelőttek egy szíriai vadászgépet Izrael felett
index.hu/kulfold/2018/07/24/izrael_sziria_repulo/
hát azért hetyetye
Lelőttek egy szíriai vadászgépet Izrael felett
index.hu/kulfold/2018/07/24/izrael_sziria_repulo/
Abrosz Tisztakosz
Jul 24, 2018 14:32:00
Free Constantinople!!!!!!!
Kill Erdogan!!!!!!!!
Ciprusig!!!!!!!!
Jul 24, 2018 14:32:00
proland farka
Jul 24, 2018 14:53:59
Példa nélkül álló eset!
*pr*
*pr*
*nem jellemző rá*
Jul 24, 2018 14:53:59
broni?
Jul 24, 2018 16:24:41
Jul 24, 2018 16:24:41
papúcsoss séf
Jul 24, 2018 16:56:18
Jelentem, már elkaptuk!
eszt én ís mekostoltam vólna!!!
Jul 24, 2018 16:56:18
-
Jul 24, 2018 17:01:13
444.hu/2018/07/24/agressziv-roman-zokniarusokat-fogtak-el-bekescsaban
Jul 24, 2018 17:01:13
broni
Jul 24, 2018 17:16:23
egyik anyám vót!!!!!!!!!!!!!
Jul 24, 2018 17:16:23
broni
Jul 24, 2018 19:54:19
na, én ledöglök, szar a gyomrom..........
pina.
pina.
Jul 24, 2018 19:54:19
Karandas
Jul 24, 2018 21:34:48
Endre!
Most, hogy volt szusszanásnyi időd a fórumozás mellőzésével, sikerült utánaolvasnod, hogy szükséged van-e őrlőfogakra?
Edison se volt rögtön körte.
Most, hogy volt szusszanásnyi időd a fórumozás mellőzésével, sikerült utánaolvasnod, hogy szükséged van-e őrlőfogakra?
Jul 24, 2018 21:34:48
-
Jul 24, 2018 21:52:59
Én most arra lennék kíváncsi most spec honnan veszi az életvezetési tanácsokat, szomszédok rick&morty stb. Multkor eszembe jutott ez a sztori úgy elkezdtem röhögni a kretén gyagyáson xD
Jul 24, 2018 21:52:59
La Haine
(
x2)
Jul 24, 2018 21:58:17
x2)
Történelmének egyik legsúlyosabb sörösüvegválsága fenyegeti Németországot
Mintha nem lenne elég, hogy rasszizmusra hivatkozva Mesut Özil otthagyta a német válogatottat, most egy még nagyobb csapás fenyegeti Németországot: a sörösüvegválság.
A legújabb hőhullámok hatására ugyanis igencsak megnőtt a germán sörkereslet, de nem a folyékony kenyér, hanem a sörösüveg kínálati korlátaival találkozott először. Az üvegeket jellemzően évente egyszer rendelik meg a főzdék, és nagyon gyakran nincs lehetőségük utánrendelni. A sörösdoboz pedig egyszerűen nem része a német sörkultúrának.
A németek rászoktak, hogy ebben a melegben nem váltják vissza a kiürített sörösüvegeket, inkább kidobják vagy otthon halmozzák fel őket. Ezzel sörösüvegenként 8-15 eurócenttől esnek el. A Német Sörfőzdék Szövetségének szóvivője szerint nyáron amúgy is jellemző, hogy későn viszik vissza az üvegeket a boltokba a fogyasztók, de ez a jelenség idén kritikus méreteket öltött.
Ennél volt azért már súlyosabb év is: 2012-ben a híres müncheni Hofbräu csak üres üvegek fejében adott el sört. A bochumi Moritz Ferge sörfőzde most odáig jutott, hogy a Facebookon kéri kedvelői segítségét, váltsák vissza felhalmozott sörösüvegeiket.
(The Telegraph)
Lehet mégis összejön a streamer gép? Csak vissza kell vinni az üvegeket!

Töröljétek ezt a kommentet, kivéve az utolsó hozzászólásomat.
Mintha nem lenne elég, hogy rasszizmusra hivatkozva Mesut Özil otthagyta a német válogatottat, most egy még nagyobb csapás fenyegeti Németországot: a sörösüvegválság.
A legújabb hőhullámok hatására ugyanis igencsak megnőtt a germán sörkereslet, de nem a folyékony kenyér, hanem a sörösüveg kínálati korlátaival találkozott először. Az üvegeket jellemzően évente egyszer rendelik meg a főzdék, és nagyon gyakran nincs lehetőségük utánrendelni. A sörösdoboz pedig egyszerűen nem része a német sörkultúrának.
A németek rászoktak, hogy ebben a melegben nem váltják vissza a kiürített sörösüvegeket, inkább kidobják vagy otthon halmozzák fel őket. Ezzel sörösüvegenként 8-15 eurócenttől esnek el. A Német Sörfőzdék Szövetségének szóvivője szerint nyáron amúgy is jellemző, hogy későn viszik vissza az üvegeket a boltokba a fogyasztók, de ez a jelenség idén kritikus méreteket öltött.
Ennél volt azért már súlyosabb év is: 2012-ben a híres müncheni Hofbräu csak üres üvegek fejében adott el sört. A bochumi Moritz Ferge sörfőzde most odáig jutott, hogy a Facebookon kéri kedvelői segítségét, váltsák vissza felhalmozott sörösüvegeiket.
(The Telegraph)
Lehet mégis összejön a streamer gép? Csak vissza kell vinni az üvegeket!

La Haine
(
x2)
Jul 24, 2018 22:19:11
x2)
Leugrott Potsdam, Waldbad Templin, Germany közelébe 6 perc drónreptetésért, egy autóparkolóba.
"Na, jó. Oké. Szerintem ez jó felvétel lett. Nem jöttünk hiába, jól van akkor, gyere le." - zárja elégedetten a reptetést.
Megéri megnézni a felvételt, natyon izgalmas.
Töröljétek ezt a kommentet, kivéve az utolsó hozzászólásomat.
"Na, jó. Oké. Szerintem ez jó felvétel lett. Nem jöttünk hiába, jól van akkor, gyere le." - zárja elégedetten a reptetést.
Kémlégy
(
x2)
Jul 24, 2018 22:23:47
x2)
Mennyi adóssága lehet mostanra vajon? Elérte már a 14.000 eurót?
Penzmento
(
x6)
Jul 24, 2018 22:29:30
x6)
Endre!
A hasüregébe önállóan visszatuszkolt sérve már lassan zúzógyomorrá törzsfejlödik. Ne sürgesd, zsidó!
-
Jul 24, 2018 22:44:55
Mi lehet a csatornapatkánnyal, asodival? Vajon lehúzta megint a főbérlő?
Jul 24, 2018 22:44:55
Mortal Danger
Jul 24, 2018 22:45:42
A SoDI önmagát gyógyítja, hahó!
Jul 24, 2018 22:45:42
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 24, 2018 22:50:26
x38)
Ja, a púpját is hogy meggyógyította a napi 100 fekvőtámasszal és felüléssel, ahogy ígérte!
* pr *
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
* pr *
-
Jul 24, 2018 23:00:20
Jövő héten már kigyúrta magát a Sodi?
Jul 24, 2018 23:00:20
-
Jul 24, 2018 23:14:46
Kisrühes már nem akarja elkapni a trollokat? Megdübbent?
Jul 24, 2018 23:14:46
Jóska bácsi
Jul 24, 2018 23:49:31
Sodi, minden hónap elején tegyél félre 300 EUR-t. Akkor majd kikecmeregsz az adósságodból.
Kezd el jövő héten!
Kezd el jövő héten!
Jul 24, 2018 23:49:31
-
Jul 24, 2018 23:59:21
igazán visszatérhetne már a sodi, mert nélküle egyre több idő jut a szimpadon a legunalmasabb retardnak, broninak.
az lmúlt 2 nap azzal telt hogy 20-30 hulladék broni komment között kellett kutatgatni az értelmes troll kommenteket.
az lmúlt 2 nap azzal telt hogy 20-30 hulladék broni komment között kellett kutatgatni az értelmes troll kommenteket.
Jul 24, 2018 23:59:21
Fickler
Jul 25, 2018 00:05:13
Sodi, minden hónap elején tegyél félre 300 EUR-t. Akkor majd kikecmeregsz az adósságodból.
Kezd el jövő héten!
Kezd el jövő héten!
Utald el nekem, én félreteszem neked!
Jul 25, 2018 00:05:13
.
Jul 25, 2018 00:08:28
igazán visszatérhetne már a sodi, mert nélküle egyre több idő jut a szimpadon a legunalmasabb retardnak, broninak.
Kicsit azért már unalmas, hogy itt sokan mások kussoltatásában élik ki magukat, ha nem tetszik Prof. Dr. Bronislav Kaminski előadása akkor nem kell hallgatni. Lehet gurulni. Hejj Poglavnik! Atomot párizsra! Öld a muszlimot!
Jul 25, 2018 00:08:28
Andi
(
x13)
Jul 25, 2018 00:12:57
x13)
A "szimpad" tényleg olyan kicsi telefonkártyákból van összeragasztgatva?
-
Jul 25, 2018 00:33:53
azért nem csodálom hogy egy typo-ból sportértéket csináló egyed épp broni rajongója
Jul 25, 2018 00:33:53
IP látó Irén
Jul 25, 2018 00:35:19
mert,....
Professzor úr is megmondta
Professzor úr is megmondta
Múlt héten beszéltem telefonon a szolgáltatóddal és sajnos azt mondták nem adhatják ki, kihez tartozik az IP címed. Van egy rendőr ismerősöm, holnap megkérem, hogy telefonáljon ő be munkahelyről mintha hivatalos ügy lenne. Akkor kezdődnek majd csak az igazi éjjeli baszások te retek!
Jul 25, 2018 00:35:19
Stréber troll
Jul 25, 2018 00:55:37
Miért nem gurulsz?Le!
Mi a faszt pampogsz, gondod van?
Talán te jobb kontentet gyártasz?
Jul 25, 2018 00:55:37
Stréber troll
Jul 25, 2018 01:14:31
Amugy is te valami buzi vagy, hogy kutatod a trollkommenteket?
Netán trollvadász?
Probálsz éket ütni a tanszéken belül, széthúzás a bandában stb?
El nem tudom képzelni, hogy valaki folyamatosan arra bassza az idejét hogy egy előadót basztat.
Démoncimbi/kisherbálos/gurulka ne bassz fel.
Mert hogy nem forumtroll vagy az tutifix, azoknak van humorérzékük vagy ha nem tetszik görgetnek szò nélkül.
Netán trollvadász?
Probálsz éket ütni a tanszéken belül, széthúzás a bandában stb?
El nem tudom képzelni, hogy valaki folyamatosan arra bassza az idejét hogy egy előadót basztat.
Démoncimbi/kisherbálos/gurulka ne bassz fel.
Mert hogy nem forumtroll vagy az tutifix, azoknak van humorérzékük vagy ha nem tetszik görgetnek szò nélkül.
Jul 25, 2018 01:14:31
-
Jul 25, 2018 07:56:37
Lolbazmeg, a Baszó ellen is nagyerejű nyomozás kezdődik?
Jul 25, 2018 07:56:37
Hiénaverő
(
x17)
Jul 25, 2018 08:40:42
x17)
Ja, a kussoltatók legurulhatnának már mert soderáció lesz.
Baszó 4 PRESIDENT!!44
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Baszó 4 PRESIDENT!!44
Kövezzetek meg de...
Jul 25, 2018 08:45:43
...én mindig jót röhögtem a baszón xd
Jul 25, 2018 08:45:43
broni
Jul 25, 2018 08:55:04
éljen baszó!!!!!!!!!!
Jul 25, 2018 08:55:04
Penzmento
(
x6)
Jul 25, 2018 09:38:44
x6)
Baszó az ász
🕎Endigame🕎
Brian
(
x2)
Jul 25, 2018 10:00:44
x2)
üDV DUBLINBÓL ceglédről MINDENKINEK! hol vagy broni? itt basszák barbit a szaracénok herbálért, tex meg mindenkinek azt meséli, hogy megvert téged a kocsmában mert szidtad a magyarokat
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Jul 25, 2018 10:09:21
x4)
Az alairasomat a cimsorba kell masolni, bronitlanitja az aktualis oldalt. A javascriptet beillesztesnel torolni szokta az elejerol, de konyvjelzoben is mukodik. Hasznaljatok inkabb ezt, mint hetente sirni egyszer broni miatt, annak ugyis csak az lesz a vegez hogy eljoj ertetek a Vasgarda!
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Brian
(
x2)
Jul 25, 2018 10:22:09
x2)
Az alairasomat a cimsorba kell masolni, bronitlanitja az aktualis oldalt. A javascriptet beillesztesnel torolni szokta az elejerol, de konyvjelzoben is mukodik. Hasznaljatok inkabb ezt, mint hetente sirni egyszer broni miatt, annak ugyis csak az lesz a vegez hogy eljoj ertetek a Vasgarda!
ez bárkivel működik, ha broni helyére beírok egy nevet?
Gólya
(
x2)
Jul 25, 2018 10:31:36
x2)
soditlanítani most nem kell a fórumot. Gyere vissza a kommenthaverokhoz! :(
2 napig csicskultam.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 25, 2018 10:34:23
x6)
Leugrott Potsdam, Waldbad Templin, Germany közelébe 6 perc drónreptetésért, egy autóparkolóba.
cáfolhatatlan, hogy megérte hitelből drónt venni!
Hát ennyire gyönyörű lakótelepi parkolót felülnézetből hol látsz még? A parkolófetisiszták milliói iratkoznak fel a flokkra!
700 ezer fütyi
(
x1)
Jul 25, 2018 11:35:48
x1)
youtu.be/gGOuUNFVkXk?t=268
4:30-nál a sodi majdnem nekiküldi a drónt a kis furgonnak, még csipog is, hogy túl közel van.
És a videó legelelején miért remeg a keze úgy, mint egy masszív alkesznek? Oh, wait.
Mert ilyen SoDI a SoDI
4:30-nál a sodi majdnem nekiküldi a drónt a kis furgonnak, még csipog is, hogy túl közel van.
És a videó legelelején miért remeg a keze úgy, mint egy masszív alkesznek? Oh, wait.
broni
Jul 25, 2018 12:10:12
Baszó az ász
meg jani báttyánk!!!!!!!!!!!
köcsög kestorosok bekaphatják))))))))))
Jul 25, 2018 12:10:12
broni
Jul 25, 2018 14:12:23
444.hu/2018/07/25/egy-kinai-no-ratetovaltatta-a-telefonszamat-fogyatekos-fiara
sodira is rá kell!!!!!!!!!!!!
Jul 25, 2018 14:12:23
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 25, 2018 14:22:49
x6)
444.hu/2018/07/25/egy-kinai-no-ratetovaltatta-a-telefonszamat-fogyatekos-fiara
0049-23-23-23-23, Rufen Sie an!
broni
Jul 25, 2018 14:24:53
tajginak a pöcsén van, mikroszámmmokal, csak nagyítóval látni!!!!!!!!!
Jul 25, 2018 14:24:53
broni
Jul 25, 2018 14:31:23
444.hu/2018/07/25/olyan-rossz-ellatast-kapott-a-judas-priest-bukarestben-hogy-maguk-is-alig-hittek-el
ezek még élnek?örüljenek, hogy a szent dák földre léphetttek!!!!!
Jul 25, 2018 14:31:23
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 25, 2018 14:35:16
x16)
444.hu/2018/07/25/olyan-rossz-ellatast-kapott-a-judas-priest-bukarestben-hogy-maguk-is-alig-hittek-el
Nálunk tegnap fasza bulit nyomtak.
broni
Jul 25, 2018 14:57:28
pest is dák főld!!!!!!!!!
Jul 25, 2018 14:57:28
Démonkakas
Jul 25, 2018 15:25:00
Thx!
Ismersz olyan youtube lejátszót Androidra, ami háttérbe rakva / lezárva is tovább játszik?
Jul 25, 2018 15:25:00
-
Jul 25, 2018 15:28:25
Sneci, csinálj egy összegző flokkot, hogy milyen eredményeket értél el, hogy a flokk fejlesztése során milyen növekedést tapasztaltál.
Konkrétan mennyi feliratkozót, megtekintést hozott a drón, a rajztábla, a vr stb.
Csinálj egy elemzést arról, hogy az egyes fejlesztések milyen bevételt generáltak.
Konkrétan mennyi feliratkozót, megtekintést hozott a drón, a rajztábla, a vr stb.
Csinálj egy elemzést arról, hogy az egyes fejlesztések milyen bevételt generáltak.
Jul 25, 2018 15:28:25
-
Jul 25, 2018 15:30:05
Hogy áll az animációs csatorna?
Jul 25, 2018 15:30:05
Gólya
(
x2)
Jul 25, 2018 15:32:18
x2)
Hol van a csontanimáció?
Lesz csontanimáció?
Hallod??
2 napig csicskultam.
Lesz csontanimáció?
Hallod??
-
Jul 25, 2018 15:39:03
A januárban vásárolt 150 feliratkozót mikor iratkoztatja le aki ezt a szopatást intézte? Olyan viccesen mutatna a 150 feliratkozó több mint 1 évi flokkolás után. Igaz, a 300 is viccesen mutat.
Jul 25, 2018 15:39:03
131 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™