Impotens! Indíts egy yt csatornát "nem basztak meg a sitten" címmel, és minden pénteken pontban 4-kor tegyél ki egy magyarázkodó videót!
adjon fel hirdetést is valamelyik nagy példányszámú lapban. xd
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
KAMUNICK, ez ki van zárva.
ZSÍRoshaj förevör!
hát azért hetyetye
soha
Jövő héten
hát azért hetyetye
Sajnálom ezt a szerencsétlent, mert fél karja van, és nyilván célt akart találni az életének. De ha jól értem a történetét, akkor a rokkantnyugdíjából fenn tudná tartani a lakását, de ehelyett inkább adósságokat halmozott fel, hogy a teljesen piacképtelen videóit gyártsa. Ez konkrétan a recskás modellje! Sodmány is meg tudna élni a fizetéséből, de ehelyett inkább egy érdektelen és pénzt soha nem termelő hobbira hivatkozva milliós tartozásokat halmozott fel.
Ilyenkor gondolom azt, hogy vissza kéne állítani az adósok börtönét, és az ilyen alakokat gyámság alá helyezni. A fizetésüket egyszerűen egy állami számlára kéne utalniuk, amiből először levonják a lakbért és a rezsit, és minden nap kiutalnának nekik kaját, félévente meg kapnának pár ruhát. A pénz egy része egy biztonsági alapba menne, a többit megkapnák zsebpénznek, heti bontásban. Az ilyen életképtelen retardoktól meg kell vonni az önálló pénzügyi döntések jogát.
Ajvé!
Én téged szopnálak le cukika
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Engem, nem zsíros a hajam.
Fújbazmeg, belem kifordult.
Visszapumpálom hátulról.
sodipedia.sodika.org/index.php?title=A_Rocskai_klan
NSZKSZ!!
korlátlan napi 10 percre, amíg az ogre el nem zárja a vizet a nettel együtt :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Az még él?
Én ksznsz! (ez a helyes szórend, ugye?)
Várok javaslatokat, mikről olvasnátok még szívesen cikket a Sodipedián?
Kisboros nagyon kapálózik, hogy visszakapja a szócikkét. Ki lehet egészíteni a balettcipővel és a székes támadással. Zsírnak mehet a faszerdő!
Zsír túl unalmas, az a baj. Volt itt már egészen komplett szócikk, aki akarja visszarakhatja.
Viszont lehet hogy költök egy Alexander ügynök & a trollok novellát, ebben lenne fantázia. Kicsit ugyan más kicsengése és végeredménye lenne, mint zsír brainboosterezett, démoncimbiktől zsongó fejében, de hát ez van.
Volt még egy projektem, hogy Kodály Zoltán nicknév alatt az 1. oldaltól egészen az utolsóig végigpörgetem a fórumot, és összegyűjtöm az összes bekékült verset, költeményt, ami csak született valaha.
Csak ez akkora projekt lenne, hogy egyelőre nincs energiám nekiállni, de lehet hogy egyszer belevágok.
Oké, de amikor valaki azt mondja hogy köszönöm, a másik meg hogy én köszönöm, ott innen indul a szórend, nem?
A tanszék nyelvészeti munkacsoportjának segítségét kérem!
nagyon szépen köszönöm szépen, h elmondhattam. xd
Ebből az igazi gyöngyszem a Tajgi asszony balladája volt!
forum.sodika.org/index.php?pageNo=4459

ÓóóóoaÓÓoooóoóóóóoÓaaarrrggghhhhh!!!!!
@@@@@@ @@@@@@
@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@
@@@@@@@
@@@
@
Ez már a szórakoztató, informatív flokk?
Ahhoz képest, hogy korábban gyilkost mosdatott, ártatlan lacikát, ahhoz képest már nem durva egy pedofil mosdatása.
Unokáját? Sem a faptop, sem a drón nem fog teherbeesni.
|__o__|
micsoda kínszenvedés lehet neki, hogy nem írhat ide :)
annál nagyobbat fog ütni, amikor újra megjelenik és
- jönnek az andizós kommentek
- minden troll konteóról kiderül hogy igaz (kivéve ahol a valóság még durvább)
- hatszáz színes-boldos screenshot az excelből, ogrés levelezésből
- másahibás
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
SoDI vlogja
Hú, azért durva, hogy így reggelre Index címlapos lett a sztori...
1 órája
1
jános bahrani
Egy szexuális bűnözőt védtél meg a vlogodban, már másodjára. Sztem kevesebb pedofil feliratkozód lesz, mint egészséges leiratkozó.
1 órája
jános bahrani
Természetesen beperelhetsz, de egy pedofilvédő vagy.
57 perce
SoDI vlogja
@jános bahrani : Mi az másodjára? Most szerinted védek bárkit is?
55 perce
SoDI vlogja
@jános bahrani : Múlt héten még kevés volt az infó, ezért indokolt volt óvatosnak lenni, a 444 cikke után pedig még szerintem is elég sok infó van ahhoz, hogy ne védjük tovább az illetőt. Röviden összefoglalva erről szól ez a videóm.
52 perce
jános bahrani
Azt mondtad, mindenkit beperelsz aki azt mondja pedofilt mosdatsz. Sztem te egy pedofilt védesz, mosdatsz. Te egy undorító pedofilmosdató vagy. Mikor perelsz?
21 perce
jános bahrani
Most is a pedofilt véded, nézd vissza az ezerszer megvágott vlogodat, ott van minden.
20 perce
SoDI vlogja
@jános bahrani : A dolog függ a szövegkörnyezettöl is. Itt pl. megusztad, mert minden kerdesedre tudtam rögtön megnyugtato valasszal szolgalni, latod.
18 perce
jános bahrani
Ez nem változtat a tényen, hogy egy pedofilt védesz a vlogodban. Szégyellhetnéd magad, de ezek után ez már hiú ábránd. Egy ócska pedofiltámogató szar vagy. Undorító amit csinálsz.
14 perce
jános bahrani
Mit úsztam meg? Egy gyáva szar vagy, aki nem mer perelni, pedig ezt mondta.
13 perce
jános bahrani
Hihetetlen, hogy a trollokat fikázod - miközben ellentmondasz önmagadnak, miszerint ignorálod őket - és a pedofilt élteted, hogy milyen okos döntést hozott amikor támadják a pedofilsága miatt és hozzád hasonlóan hallgatott, majd hazudozott.
46 perce
SoDI vlogja
Nem azt mondom, hogy okos döntést hozott. Azt mondom, hogy múlt héten még úgy tűnt, hogy nagyon okos döntést hozott, most pedig már nem tűnik úgy. A saját trolljaim pedig csak példák itt. Nem Nosikát, hanem a múltheti videómat magyarázom.
41 perce
jános bahrani
Már múlt héten is a pedofilt védted, nézd vissza a vlogodat. Most meg azt mondod, hogy okos döntést hozott amikor próbált kiangolnázni a korábbi tetteiból, tagadva és ignorálva azokat. Ócska pedofilvédő vagy.
20 perce
Inkább erről kéne tényfeltárni a főnökénél, mert ez kőkemény tény.
Az univerzum már intézi neki. És ezzel még herr schrekk is egyetért.
Az a jó Sodikám, hogy az ilyen okoskodások soha nem vonzzák be az amúgy ártalmatlan akcionista trollokat. Ki van zárva. Stresszmentes nyugi az élet. Juhuhú.
hát azért hetyetye
Vàrjuk, hogy mi lesz baszott vajon?
Wedekindstrasse 22., Herr Manfred Prell lakása. De általában a ház mögötti kertben a padon az üres sörösüvegek környékén találod!
hát azért hetyetye
Lolbazmeg, beszart, és eltüntette a munkaidőben írt kommentjeit.
Nszksz. Szerintem nem lesz időm elnézni, mert munkaügyben utazom, de majd meglátom.
"az, hogy a trollokat képes vagyok teljes mértékben ignorálni, az nekem egy hosszú tanulási folyamat eredménye volt."
hát azért hetyetye
Gyakorlatilag 100%, hogy a régi gépen vágja a flokkot. Gondolom kitalálta, hogy 2 óra és 20 perc között mégsincs akkora különbség, hogy az indokolja a Vegas átrakását a másik gépre. Meg így legalább ameddig a béna faptop kerreg a rendereléssel, addig tud full HD-ban gémelni a jó gépen Twitchre. Erre akár pénzt is mernék tenni.
Proland! RGL azért került az IMEI-be, mert BOLOND. Több helyről van papírja arról, hogy skizofréniás. Te meg azért, mert nem bírta a segged a faszt. Kis különbség, mégis jelentős.
A belső kertbe nem lehet kívülről bejutni, csak a lépcsőházból, egyébként lőttem volna pár fotót onnan is, amikor a kapucsengőt fotóztam.
A kobold lukja a beépített erkélyre ("télikert") nyílik, ami pedig a belső kertre, az se látszik kintről.
Igazából kívülről az épületen semmi extra nincs, ha nem tervez a trolléga valamilyen trollkodást (felcsöngetni kaputelefonon/bedobni valamit a postaládába/órákat leskelődni a gnóm után munkába menet előtt), sok értelme nincs odamászni.
Hangsúlyozza, hogy ebédszünetben. Talán fél, hogy a trollok írnak a főnök úrnak, hogy munkaidőben kommentelget?
Ez erősen kvázi-ignorálás kategória. Úgy ignorál, hogy közben fél a trolloktól.
Szerintem is ez van, de egyszerűen nem bírja felfogni az agyam, hogy hogyan lehet valaki ilyen szinten sötét.
Megint konkrétan heti 1-2 óra (vállalhatatlan színvonalú, őt se szórakoztató) játékért kúrta ki közel egy havi bevételét laptopra, hogy aztán továbbra is heti 5-10 órát idegeskedhessen a faptopon az egyetlen hobbijának (a faszverés nem hobbi) a művelése közben.
Úgy, hogy érzelmi nyomorék, retard. Gondolom az apja is verte az anyját, ezt látta otthon, neki ez a normális.
Szerző:
Fakenguru
(
x5)
Nov 12, 2018 09:05:56
Válasz
(5)
x5)
Válasz
(5)
A flokkvago flokk!!!!!
Hát azért hetyetye.
broni
Nov 12, 2018 09:12:51
óóargghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Nov 12, 2018 09:12:51
törzsgyökeres
(
x1)
Nov 12, 2018 09:19:27
x1)
A pénteki flokk szombatra, majd vasárnapra, majd hétfőre, majd keddre, és végül péntekre csúszik, aztán kezdődik az egész előlről. Hiszen minden egy folyamat. És ez még nem az igazi flokk, ez még csak egy technikai próba. Az igazi flokk már nem fog késni.
Och-Kom Taot
(
x3)
Nov 12, 2018 09:22:28
x3)
mint lelkes mellékretardológusnak, aki idén az rgl speckollt is felvette igazán örömteli látnom az ilyen szép kommenteket, ahol a retardok egymást ekézik :)
(rgl új yt csatornájáról a komment)
Chanson de Roland
1 day ago (edited)
A hozzászólásomat látom törölted, akkor Sodi videója alatt erre felvetésre is válaszolhatsz: "Elrabolhattok, megkínozhattok, bezárhattok, majd jól megbaszathattok engem, is ahogy a Kiss Rolandot."
Ezt a baromságot te állítottad egy videóban? A trollok ezt állítják, én is láttam az ominózus videót, de úgy látszik ők azt hallanak amit hallani akarnak és nem azt amit valóban hallaniuk kellene ( szelektív a hallásuk), de leginkább meghalniuk kellene. Nos akkor válaszolj a videó alatt a trollnak, vagy itt ne nekem kelljen vitatkozni egy közléskényszeres hazugság miatt velük évek óta vagy keress meg egy vatikáni exorcistát, mert szükséged van rá, na csá. Erre verik magukat, hogy ők mekkora sztárok, szerintem ideje lenne ha elvennéd a kárörvendő kedvüket és nyilatkoznál az ügyben - ilyen egyszerű a kérdés.
Te mióta dolgozol be a spicliszolgálatoknak, mint a fideszes sodi geci haverod?
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Chanson de Roland
1 day ago (edited)
A hozzászólásomat látom törölted, akkor Sodi videója alatt erre felvetésre is válaszolhatsz: "Elrabolhattok, megkínozhattok, bezárhattok, majd jól megbaszathattok engem, is ahogy a Kiss Rolandot."
Ezt a baromságot te állítottad egy videóban? A trollok ezt állítják, én is láttam az ominózus videót, de úgy látszik ők azt hallanak amit hallani akarnak és nem azt amit valóban hallaniuk kellene ( szelektív a hallásuk), de leginkább meghalniuk kellene. Nos akkor válaszolj a videó alatt a trollnak, vagy itt ne nekem kelljen vitatkozni egy közléskényszeres hazugság miatt velük évek óta vagy keress meg egy vatikáni exorcistát, mert szükséged van rá, na csá. Erre verik magukat, hogy ők mekkora sztárok, szerintem ideje lenne ha elvennéd a kárörvendő kedvüket és nyilatkoznál az ügyben - ilyen egyszerű a kérdés.
-
Nov 12, 2018 09:26:39
mint lelkes mellékretardológusnak, aki idén az rgl speckollt is felvette igazán örömteli látnom az ilyen szép kommenteket, ahol a retardok egymást ekézik :)
Chanson de Roland
1 day ago (edited)
Chanson de Roland
1 day ago (edited)
Impotens! Indíts egy yt csatornát "nem basztak meg a sitten" címmel, és minden pénteken pontban 4-kor tegyél ki egy magyarázkodó videót!
Nov 12, 2018 09:26:39
Deficás Hafer
(
x1)
Nov 12, 2018 09:43:38
x1)
Két résszel ezelőtt 10percig fejtegette, milyen unalmas, amikor előre tudja, hogy magyarázkodni fognak a retard haverok. Persze itt sem ismer magára, mert autista.
Ja és persze a flokk a legfontosabb természetesen.
Ja és persze a flokk a legfontosabb természetesen.
kramalon
(
x8)
Nov 12, 2018 10:52:50
x8)
Nem akarok ötletet adni, de szerintem még pár hét és jönnek a Best Of flokkok, összevágja egy-egy epizódra a három legnézetteb, legunalmasabb, leginformatívabb, legviccesrbb szerelős flokkokat és(!) még azok is késni fognak.
Pedig már nem lehet a lassú renderelésre kenni.
Faszom
Pedig már nem lehet a lassú renderelésre kenni.
xray
(
x21)
Nov 12, 2018 11:17:45
x21)
adjon fel hirdetést is valamelyik nagy példányszámú lapban. xd
lackogen
Nov 12, 2018 13:05:32
Hajat mostam szárazsamponnal.
Nov 12, 2018 13:05:32
Schwezoff Dávid
(
x6)
Nov 12, 2018 13:18:35
x6)
Hajat mostam szárazsamponnal.
KAMUNICK, ez ki van zárva.
ZSÍRoshaj förevör!
-
Nov 12, 2018 14:01:37
444.hu/2018/11/12/kamaszoktol-csalhatott-ki-meztelen-kepeket-a-nepszeru-magyar-youtuber
Hahó! Megírtuk a sztorit, várjuk kommentekben a tényfeltárást, hogy ki próbálta védeni a perverz Nosikát!
Hahó! Megírtuk a sztorit, várjuk kommentekben a tényfeltárást, hogy ki próbálta védeni a perverz Nosikát!
Nov 12, 2018 14:01:37
Újságíró troll
Nov 12, 2018 14:09:55
Rocskai klános cikknek mikor várható a kikerülése a Sodipediára?
Nov 12, 2018 14:09:55
broni
Nov 12, 2018 14:32:12
soha
Nov 12, 2018 14:32:12
Schwezoff Dávid
(
x6)
Nov 12, 2018 14:32:49
x6)
Jövő héten
lackogen
Nov 12, 2018 14:38:39
Pumped Gabót nézitek ti is éjjelente?
Nov 12, 2018 14:38:39
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 12, 2018 15:03:55
x37)
Evidencia, hogy a púpos mindig a pedókat védi. Egyáltalán már az érthetetlen számomra, hogy miért próbált belefolyni ebbe az egészbe totál külsősként?
Deficás Hafer
(
x1)
Nov 12, 2018 15:04:50
x1)
Nov 12, 2018 15:04:50
Evidencia, hogy a púpos mindig a pedókat védi. Egyáltalán már az érthetetlen számomra, hogy miért próbált belefolyni ebbe az egészbe totál külsősként?
mások hátán akar felkapaszkodni, mert az általa előállított tartalom finoman szólva is értékelhetetlen. Nov 12, 2018 15:04:50
broni
Nov 12, 2018 15:15:41
[quote=lackogen]Pumped Gabót nézitek ti is éjjelente?[/quote
csak rá verem!!!!!!!!!!!!
csak rá verem!!!!!!!!!!!!
Nov 12, 2018 15:15:41
awk
Nov 12, 2018 16:59:33
www.facebook.com/photo.php?fbid=10218251986550111&set=a.1250023689738
A baloldal kjónikása is bajba kerül néha
Nov 12, 2018 16:59:33
trendbeli garázdaság
Nov 12, 2018 17:14:52
www.facebook.com/photo.php?fbid=10218251986550111&set=a.1250023689738
Sajnálom ezt a szerencsétlent, mert fél karja van, és nyilván célt akart találni az életének. De ha jól értem a történetét, akkor a rokkantnyugdíjából fenn tudná tartani a lakását, de ehelyett inkább adósságokat halmozott fel, hogy a teljesen piacképtelen videóit gyártsa. Ez konkrétan a recskás modellje! Sodmány is meg tudna élni a fizetéséből, de ehelyett inkább egy érdektelen és pénzt soha nem termelő hobbira hivatkozva milliós tartozásokat halmozott fel.
Ilyenkor gondolom azt, hogy vissza kéne állítani az adósok börtönét, és az ilyen alakokat gyámság alá helyezni. A fizetésüket egyszerűen egy állami számlára kéne utalniuk, amiből először levonják a lakbért és a rezsit, és minden nap kiutalnának nekik kaját, félévente meg kapnának pár ruhát. A pénz egy része egy biztonsági alapba menne, a többit megkapnák zsebpénznek, heti bontásban. Az ilyen életképtelen retardoktól meg kell vonni az önálló pénzügyi döntések jogát.
Nov 12, 2018 17:14:52
Zsidó Zsolt
Nov 12, 2018 17:17:06
Ajvé!
Nov 12, 2018 17:17:06
broni
Nov 12, 2018 17:17:38
anyám asszondja, szétszopná gabót.............
Nov 12, 2018 17:17:38
Pumped Gabó
Nov 12, 2018 17:31:23
anyám asszondja, szétszopná gabót.............
Nov 12, 2018 17:31:23
broni
Nov 12, 2018 17:44:37
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Nov 12, 2018 17:44:37
lackogen
Nov 12, 2018 17:45:34
Nov 12, 2018 17:45:34
Pumped Gabó
Nov 12, 2018 17:57:55
Nov 12, 2018 17:57:55
broni
Nov 12, 2018 18:16:04
[quote=Pumped Gabó]Fújbazmeg, belem kifordult.[/quote
meg narkós is.
meg narkós is.
Nov 12, 2018 18:16:04
malaczpörgés.gen
Nov 12, 2018 18:19:43
Nincs vlog mert letiltattam asodit!!
Addig nem lesz flokk amíg be nem hódol bekem!!!
Retardtrollok vagytok!
Addig nem lesz flokk amíg be nem hódol bekem!!!
Retardtrollok vagytok!
Nov 12, 2018 18:19:43
lackogen
Nov 12, 2018 19:18:01
Visszapumpálom hátulról.
Nov 12, 2018 19:18:01
Sodipédia Szerkesztőség
Nov 12, 2018 19:35:57
NSZKSZ!!
Nov 12, 2018 19:35:57
Penzmento
(
x6)
Nov 12, 2018 20:00:56
x6)
Nszksz
🕎Endigame🕎
Deficás Hafer
(
x1)
Nov 12, 2018 20:10:04
x1)
Miért nem készül el reggelig a flokk? Van már matyarászkodás?
broni
Nov 12, 2018 20:13:33
. Egyszer állítólag annyira feldühödött az élősködő recskás pimaszságán, hogy leköpte
szép vót, mágnás úr, sodit leköpni pzítivum!!!!!!!!!
szép vót, mágnás úr, sodit leköpni pzítivum!!!!!!!!!
Nov 12, 2018 20:13:33
bolgár jeti
(
x30)
Nov 12, 2018 20:23:48
x30)
korlátlan vízfogyasztásom van
korlátlan napi 10 percre, amíg az ogre el nem zárja a vizet a nettel együtt :)
broni
Nov 12, 2018 20:31:01
youtu.be/SrwOLUGWaOw
ez a zene, ogre úr!!!!!!!!!
Íme!
The Libertine összes libertinusok
Szemmel koromfekete és arany haja
Impozáns fizikum, szoborszerű, mint egy görög isten,
a pöcs mének és a szíve kő
A leggazdagabb főurak, az idő a kezét ...
kéthetenként ő felmerül
az éjszaka határtalan vice
a szörnyű dissipations
ez a világ még nem látott ...
Szemüveg borzalmak
Gyakorlatok kicsapongás
Orgia a vér és könnyek
True paragons szennyeződést!
Könyvelõi
nem kímélik a földet, és nem költenek
arra, hogy megválasztják a választott
tizenöt tizenöt lányt minden olyan eseményre,
amelyet egy kolostorba bebörtönöznek
nem ismerik az eljövendő borzalmakat
Ó, ezek a szegény, szerencsétlen gálák ....
A sorsuk vérbe van zárva
Az orgia előtt este
a Libertine megvizsgálja az állományát.
Távolítanak el és tökéletesen
átszőtték a tágas tollakat, és félelmet keltettek.
Egyetlen folt nem megengedett.
A ránc nem észlelhető.
Egyetlen hiba azt jelenti, hogy az elutasítást
és elutasítást sohasem fogadják el. ..
Fecseg és megvizsgálja a csillogó, csupasz testüket,
megvizsgálja minden repedezést és szétzúzza Szájukat
szopogatja és szétzúzza a cuntsukat
A szamaraikat letörli és szelídíti a szarukat
Amint az ellenőrzés befejeződik,
a lányok sorakoznak,
Egy-tizenötödik, a rend, amelyben lesznek áldozatul
a mi elvesztett nemesünk pokoli szenvedélyei
. A padláson zárva a következő éjszakaig
. A félelem rettegése, várva a végzetükre
. Egyenként, a lányokat idézi
. egy rúd, erős és egyenletes
Amikor a bőrük pirosra válik, mint a bor, gyorsan rágcsálik õket
Miközben verte a hátukat egy cukornál,
megcsókolja a cuntsukat. Mindkét lyukban deflowered és erőteljesen átengedik a testüket.
A Libertine felkap egy lándzsát, hatszor
egyszer minden egyes pakliban
egyszer minden egyes szelet
A gyomor mindkét oldalán
meggyengült a vérvesztés
a lányok szomorúan állnak és elveszítik
. Egy szalaggal jutalmazza őket,
hogy a még
kínozandó kínzást nevezzék ki, mint amit a szamárban
rágnak, hogy az ablakon áthúzzák őket a pincébe ... A
pokol várja!
Tizenöt kínzó gép
szörnyű és ötletes
Tizenöt hóhér
elkék és titokzatos
Amikor az időzítés helyes, a jelzés adódik
A nagy zörögés és a szörnyű sikolyok
a gép beindulása
A kimondhatatlan gerjesztés állapotában
a hasával ragasztott
szúróval a Libertine habzó a szájban
Csontok, törött és megolvadt
bőr, faragott és égett
végtagok, levágva és forralva
A Halál büdössége kitölti a szobát,
melyet földönkívüli káromlás kísér,
és kiáltja, mint egy bika
fújtatója, amely elfojtja a tizenöt lány
lázadását. A Lázár nyájfájása véres cum-ot verhet az anyád arcán!
Minden egyes pillanatban a szenvedélye
addig növekszik, amíg végül nem tud többé magában
ragadni a jizmust a dühös ecstasyban!
A végső gyilkos szenvedély,
a Les 120 Journées de Sodome, 1785-ös nagydöntője,
ez a zene, ogre úr!!!!!!!!!
Íme!
The Libertine összes libertinusok
Szemmel koromfekete és arany haja
Impozáns fizikum, szoborszerű, mint egy görög isten,
a pöcs mének és a szíve kő
A leggazdagabb főurak, az idő a kezét ...
kéthetenként ő felmerül
az éjszaka határtalan vice
a szörnyű dissipations
ez a világ még nem látott ...
Szemüveg borzalmak
Gyakorlatok kicsapongás
Orgia a vér és könnyek
True paragons szennyeződést!
Könyvelõi
nem kímélik a földet, és nem költenek
arra, hogy megválasztják a választott
tizenöt tizenöt lányt minden olyan eseményre,
amelyet egy kolostorba bebörtönöznek
nem ismerik az eljövendő borzalmakat
Ó, ezek a szegény, szerencsétlen gálák ....
A sorsuk vérbe van zárva
Az orgia előtt este
a Libertine megvizsgálja az állományát.
Távolítanak el és tökéletesen
átszőtték a tágas tollakat, és félelmet keltettek.
Egyetlen folt nem megengedett.
A ránc nem észlelhető.
Egyetlen hiba azt jelenti, hogy az elutasítást
és elutasítást sohasem fogadják el. ..
Fecseg és megvizsgálja a csillogó, csupasz testüket,
megvizsgálja minden repedezést és szétzúzza Szájukat
szopogatja és szétzúzza a cuntsukat
A szamaraikat letörli és szelídíti a szarukat
Amint az ellenőrzés befejeződik,
a lányok sorakoznak,
Egy-tizenötödik, a rend, amelyben lesznek áldozatul
a mi elvesztett nemesünk pokoli szenvedélyei
. A padláson zárva a következő éjszakaig
. A félelem rettegése, várva a végzetükre
. Egyenként, a lányokat idézi
. egy rúd, erős és egyenletes
Amikor a bőrük pirosra válik, mint a bor, gyorsan rágcsálik õket
Miközben verte a hátukat egy cukornál,
megcsókolja a cuntsukat. Mindkét lyukban deflowered és erőteljesen átengedik a testüket.
A Libertine felkap egy lándzsát, hatszor
egyszer minden egyes pakliban
egyszer minden egyes szelet
A gyomor mindkét oldalán
meggyengült a vérvesztés
a lányok szomorúan állnak és elveszítik
. Egy szalaggal jutalmazza őket,
hogy a még
kínozandó kínzást nevezzék ki, mint amit a szamárban
rágnak, hogy az ablakon áthúzzák őket a pincébe ... A
pokol várja!
Tizenöt kínzó gép
szörnyű és ötletes
Tizenöt hóhér
elkék és titokzatos
Amikor az időzítés helyes, a jelzés adódik
A nagy zörögés és a szörnyű sikolyok
a gép beindulása
A kimondhatatlan gerjesztés állapotában
a hasával ragasztott
szúróval a Libertine habzó a szájban
Csontok, törött és megolvadt
bőr, faragott és égett
végtagok, levágva és forralva
A Halál büdössége kitölti a szobát,
melyet földönkívüli káromlás kísér,
és kiáltja, mint egy bika
fújtatója, amely elfojtja a tizenöt lány
lázadását. A Lázár nyájfájása véres cum-ot verhet az anyád arcán!
Minden egyes pillanatban a szenvedélye
addig növekszik, amíg végül nem tud többé magában
ragadni a jizmust a dühös ecstasyban!
A végső gyilkos szenvedély,
a Les 120 Journées de Sodome, 1785-ös nagydöntője,
Nov 12, 2018 20:31:01
malaczpörgésgen
Nov 12, 2018 20:39:29
letiltatom a buzi pumpedet.
Nov 12, 2018 20:39:29
-
Nov 12, 2018 21:46:49
letiltatom a buzi pumpedet.
Az még él?
Nov 12, 2018 21:46:49
bónusz kontent
Nov 12, 2018 22:25:06
Puskás körözési fotóját figyeljétek :D
index.hu/techtud/tortenelem/2018/11/10/harmincas_evek_budapesti_rablotamadasok/
index.hu/techtud/tortenelem/2018/11/10/harmincas_evek_budapesti_rablotamadasok/
Nov 12, 2018 22:25:06
NeotonBaszó
Nov 12, 2018 22:59:07
Holnap hajnalig.....
B A S Z O K !!!!!!!!!!!
A S Z O K !!!!!!!!!!!
S Z O K !!!!!!!!!!!
Z O K !!!!!!!!!!!
O K !!!!!!!!!!!
K !!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!
!!!!!!!!
!!!!!!!
!!!!!!
!!!!!
!!!!
!!!
!!
!
B A S Z O K !!!!!!!!!!!
A S Z O K !!!!!!!!!!!
S Z O K !!!!!!!!!!!
Z O K !!!!!!!!!!!
O K !!!!!!!!!!!
K !!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!
!!!!!!!!
!!!!!!!
!!!!!!
!!!!!
!!!!
!!!
!!
!
Nov 12, 2018 22:59:07
Újságíró troll
Nov 12, 2018 22:59:42
NSZKSZ!!
NSZKSZ!!
Nov 12, 2018 22:59:42
evidenciák
Nov 12, 2018 23:05:43
Kisboros nagyon kapálózik, hogy visszakapja a szócikkét. Ki lehet egészíteni a balettcipővel és a székes támadással. Zsírnak mehet a faszerdő!
Nov 12, 2018 23:05:43
Újságíró troll
Nov 12, 2018 23:19:39
Zsír túl unalmas, az a baj. Volt itt már egészen komplett szócikk, aki akarja visszarakhatja.
Viszont lehet hogy költök egy Alexander ügynök & a trollok novellát, ebben lenne fantázia. Kicsit ugyan más kicsengése és végeredménye lenne, mint zsír brainboosterezett, démoncimbiktől zsongó fejében, de hát ez van.
Volt még egy projektem, hogy Kodály Zoltán nicknév alatt az 1. oldaltól egészen az utolsóig végigpörgetem a fórumot, és összegyűjtöm az összes bekékült verset, költeményt, ami csak született valaha.
Csak ez akkora projekt lenne, hogy egyelőre nincs energiám nekiállni, de lehet hogy egyszer belevágok.
Nov 12, 2018 23:19:39
xray
(
x21)
Nov 12, 2018 23:23:10
x21)
Nov 12, 2018 23:23:10
nszksz, ez a helyes. Nov 12, 2018 23:23:10
Tökéletes lúzer
Nov 12, 2018 23:25:37
Azért van abban valami báj, hogy zsír évek óta kapálózik minden fórumon, helyi jobbikon innen, tengeren túl hogy ellenségeket gyűjtsön, de annyira jelentéktelen, hogy még egy szócikket sem érdemel a sodipédián.
Egy örök vesztes, akinek életében nem volt kapcsolata, egy darab barátja sem, az egyetlen szexuális élménye pedig az, hogy az apja molesztálta kiskorában, mielőtt vádalku keretében németországba menekült.
Az emiatt kapott sérelemdíjból menőzik kiskora óta, hogy a többieket heccelje, de még székkel fenyegetőzéssel is csak egy öblös körberöhögést tud kiváltani.
Egy örök vesztes, akinek életében nem volt kapcsolata, egy darab barátja sem, az egyetlen szexuális élménye pedig az, hogy az apja molesztálta kiskorában, mielőtt vádalku keretében németországba menekült.
Az emiatt kapott sérelemdíjból menőzik kiskora óta, hogy a többieket heccelje, de még székkel fenyegetőzéssel is csak egy öblös körberöhögést tud kiváltani.
Nov 12, 2018 23:25:37
Deficás Hafer
(
x1)
Nov 12, 2018 23:28:59
x1)
Sodi barátom, remek döntés volt, hogy BTS fanfiction csatornát indítottál Aaron Cute helyett.
www.youtube.com/watch?v=siQsYs8V7yA
Kevesebb, mint 1 év alatt 4500 feliratkozó, szép teljesítmény!
www.youtube.com/watch?v=siQsYs8V7yA
Kevesebb, mint 1 év alatt 4500 feliratkozó, szép teljesítmény!
Újságíró troll
Nov 12, 2018 23:53:10
nszksz, ez a helyes.
Oké, de amikor valaki azt mondja hogy köszönöm, a másik meg hogy én köszönöm, ott innen indul a szórend, nem?
Nov 12, 2018 23:53:10
xray
(
x21)
Nov 13, 2018 00:06:25
x21)
ez nem nyelvészeti kérdés, hanem idézet, amit gyagyás alkotott. A tanszék nyelvészeti munkacsoportjának segítségét kérem!
nagyon szépen köszönöm szépen, h elmondhattam. xd
Népies helyzetdal
Nov 13, 2018 00:25:39
Kisborika a klozetban
Véres pendelyét kimossa
Véres seggét, mikropöcsét
A szaros víz megcsapdossa
Ó irgalom, atyám ne bassz meg!!
Véres pendelyét kimossa
Nov 13, 2018 00:25:39
trendbeli garázdaság
Nov 13, 2018 00:34:10
Kisborika a klozetban
Véres pendelyét kimossa
Véres pendelyét kimossa
Ebből az igazi gyöngyszem a Tajgi asszony balladája volt!
forum.sodika.org/index.php?pageNo=4459
Nov 13, 2018 00:34:10
Boros László, Tiszavasvár
Nov 13, 2018 00:54:00

Nov 13, 2018 00:54:00
David Hasselhoff
Nov 13, 2018 01:38:34
Nov 13, 2018 01:38:34
David Hasselhoff
Nov 13, 2018 01:55:11
@@@@@@ @@@@@@
@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@
@@@@@@@
@@@
@
Nov 13, 2018 01:55:11
pedofilkritikák.de
Nov 13, 2018 08:07:07
NOSIKA ÜGYÉRŐL MÉG EGYSZER SoDI vlogja S02E45 - 1/2 | A 444 friss cikke alapján
Eheti VR teszt a heti epizód holnapi részletében
A videóban szóba kerül Nosika és a 444.hu
www.youtube.com/watch?v=Z-60njp_IE0
www.youtube.com/watch?v=Z-60njp_IE0
Nov 13, 2018 08:07:07
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 13, 2018 08:07:12
Kvázi-flokk van.
15 perc vekni a pedofil youtuberesről.
Nem nézem meg, majd legyen hogyvolt!
15 perc vekni a pedofil youtuberesről.
Nem nézem meg, majd legyen hogyvolt!
Nov 13, 2018 08:07:12
-
Nov 13, 2018 08:10:05
NOSIKA ÜGYÉRŐL MÉG EGYSZER SoDI vlogja S02E45 - 1/2 | A 444 friss cikke alapján
youtube.com/watch?v=Z-60njp_IE0
youtube.com/watch?v=Z-60njp_IE0
Nov 13, 2018 08:10:05
Deficás Hafer
(
x1)
Nov 13, 2018 08:53:08
x1)
Nov 13, 2018 08:53:08
ráadásul rövid pörgős is, ami hétvégén érkezett. Nov 13, 2018 08:53:08
La Haine
(
x2)
Nov 13, 2018 08:54:14
x2)
S02E45 (1/2) Hogy volt...
- Ma egy kis Nosika ügy jön, holnap meg VR sisak, devizás haver, VR teszt, mert persze, hogy nem csinálta meg a vlogot keddre sem.
- Aki le meri pedofilozni az előző epizódban bevédett Nosikát, azt maga az Ördög Ügyvédje, dr. Kiss Endre Farkas fogja becsületsértésért feljelenteni. Ehhez képest nekiáll matyarázkodni, ugyanakkor óvatoskodva kerülgeti a forró kását, nehogy ki kelljen mondja azt, amit a 444 és ma már az index is megírt.

- A korábban nyilvános farokverő videója miatt elhíresült Endre fél a megbélyegzéstől, csakúgy mint MFÁ, és a látszatát is kerülni kell, ha kiskorúval vagy egy helyiségben, például egy szauna zuhanyzójában!
- Endre erkölcsi normájába az nem fér bele, hogy valaki 20 kiskorútól kérjen lenge öltözetű képet, de egy! az belefér.
- Egészen elképesztő módon próbálja védeni a pedofil botrányba keveredett online cimboráját, az Ördög Ügyvédjét nem lehet meggyőzni a 444 cikkben linkelt videóban lévő összevágott hangfelvételekkel, továbbra is normálisnak tartja, hogy egy 30 éves felnőtt férfi, kora tízenéves kislányokról kérjen fürdőruhás képeket, popsifotót.
- 7-8 feliratkozót veszítve hunyászkodik meg a youtube közönsége előtt, a továbbiakban nem fog pedofilgyanús embereket védelmébe venni. Persze ezt is csak azért, mert nehogy feliratkozókat veszítsen.
- Tovább folytatja az elképesztőbbnél elképesztőbb érveit Nosika védelmében, szerinte ha egy pedofilt egy éven belül megfognak akkor meg kell büntetni, de 4-5 év után nehogy már bántsák szegényt.
- Sodikát a rendszerváltás környékén, 13 éves korában ejtette rabul Michael Douglas "Zaklatás" c. filmje, amiben megtanulta, hogy nem mindig a nő az áldozat. El sem tudom képzelni mit művelhettek vele kiskorában.
- Az ügyvédúr a #metoo botrányt bagatelizálja továbbra is, szerinte nem lehet nemi alapon definiálni a szexuális zaklatást, mert mi van ha valaki biszexuális és mind a férfiakat zaklatja, mind a nőket, hekkeli meg szavaival a definíciót, de nem érti meg, hogy egy biszex ember is egyszerre csak egy féle nemű embert zaklat, egyszer nőt, egyszer meg férfit
Ennyi volt a geciunalmas, geciszar matyarázkodós, vloghelyettesítő trágyaepizód.
Töröljétek ezt a kommentet, kivéve az utolsó hozzászólásomat.
- Ma egy kis Nosika ügy jön, holnap meg VR sisak, devizás haver, VR teszt, mert persze, hogy nem csinálta meg a vlogot keddre sem.
- Aki le meri pedofilozni az előző epizódban bevédett Nosikát, azt maga az Ördög Ügyvédje, dr. Kiss Endre Farkas fogja becsületsértésért feljelenteni. Ehhez képest nekiáll matyarázkodni, ugyanakkor óvatoskodva kerülgeti a forró kását, nehogy ki kelljen mondja azt, amit a 444 és ma már az index is megírt.

- A korábban nyilvános farokverő videója miatt elhíresült Endre fél a megbélyegzéstől, csakúgy mint MFÁ, és a látszatát is kerülni kell, ha kiskorúval vagy egy helyiségben, például egy szauna zuhanyzójában!
- Endre erkölcsi normájába az nem fér bele, hogy valaki 20 kiskorútól kérjen lenge öltözetű képet, de egy! az belefér.
- Egészen elképesztő módon próbálja védeni a pedofil botrányba keveredett online cimboráját, az Ördög Ügyvédjét nem lehet meggyőzni a 444 cikkben linkelt videóban lévő összevágott hangfelvételekkel, továbbra is normálisnak tartja, hogy egy 30 éves felnőtt férfi, kora tízenéves kislányokról kérjen fürdőruhás képeket, popsifotót.
- 7-8 feliratkozót veszítve hunyászkodik meg a youtube közönsége előtt, a továbbiakban nem fog pedofilgyanús embereket védelmébe venni. Persze ezt is csak azért, mert nehogy feliratkozókat veszítsen.
- Tovább folytatja az elképesztőbbnél elképesztőbb érveit Nosika védelmében, szerinte ha egy pedofilt egy éven belül megfognak akkor meg kell büntetni, de 4-5 év után nehogy már bántsák szegényt.
- Sodikát a rendszerváltás környékén, 13 éves korában ejtette rabul Michael Douglas "Zaklatás" c. filmje, amiben megtanulta, hogy nem mindig a nő az áldozat. El sem tudom képzelni mit művelhettek vele kiskorában.
- Az ügyvédúr a #metoo botrányt bagatelizálja továbbra is, szerinte nem lehet nemi alapon definiálni a szexuális zaklatást, mert mi van ha valaki biszexuális és mind a férfiakat zaklatja, mind a nőket, hekkeli meg szavaival a definíciót, de nem érti meg, hogy egy biszex ember is egyszerre csak egy féle nemű embert zaklat, egyszer nőt, egyszer meg férfit
Ennyi volt a geciunalmas, geciszar matyarázkodós, vloghelyettesítő trágyaepizód.
Gyanús vagy sneci
Nov 13, 2018 09:00:12
Lassan sneci tobbet magyarázkodik, mint amennyit az érintett. Szerintem az erőszakos bűnözőket az erőszakos bűnözők, a tolvajokat a tolvajokat szokták mentegetni. Vajon mi lapulhat a bunkibankos sztori mögött, ha már attól kiborul, hogy kiskorúval van egy légtérben ez a beteges hajlamú aberrált?
Nov 13, 2018 09:00:12
pedofilkritikák.de
Nov 13, 2018 09:05:31
mindig kérdezed recskás, hogy miért gyűlölnek a trollok. hát éppen az ilyen nézeteid miatt. gonosz szekrénybuzi szar vagy, aki mások zaklatásait, gyilkosságait próbálja kisebbíteni haszonvágyból, csak hogy legyen az érdektelen flokjának pár plusz nézője.
Nov 13, 2018 09:05:31
-
Nov 13, 2018 09:06:25
88 látogató???
Nov 13, 2018 09:06:25
broni
Nov 13, 2018 09:07:55
dózsa miatt..........
Nov 13, 2018 09:07:55
-
Nov 13, 2018 09:08:10
mindig kérdezed recskás, hogy miért gyűlölnek a trollok. hát éppen az ilyen nézeteid miatt. gonosz szekrénybuzi szar vagy, aki mások zaklatásait, gyilkosságait próbálja kisebbíteni haszonvágyból, csak hogy legyen az érdektelen flokjának pár plusz nézője.
Ahhoz képest, hogy korábban gyilkost mosdatott, ártatlan lacikát, ahhoz képest már nem durva egy pedofil mosdatása.
Nov 13, 2018 09:08:10
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 13, 2018 09:30:26
x7)
Dagi Nosikának igazi rajongók küldik a popsifotókat, míg a púpos sodikának a trollok álprofiljai küldik a fiu és lány képeket (valószínű)
De a sodi nem él vissza népszerűségével.
|__o__|
De a sodi nem él vissza népszerűségével.
xray
(
x21)
Nov 13, 2018 09:31:50
x21)
gyagyás, nincsenek szavak az aljasságodra. rohadék perverz állat vagy, az ilyenek szokták a saját lányukat, unokájukat megbecsteleníteni. ha megdöglesz, szebb lesz a világ.
kábító pitonszag
Nov 13, 2018 09:33:02
Dagi Nosikának igazi rajongók küldik a popsifotókat, míg a púpos sodikánakról a trollok álprofiljai küldik a fiu és lányfaszos képeket
Nov 13, 2018 09:33:02
-
Nov 13, 2018 09:40:24
Megint Bándy Kata üzemmódban van a kobold, ideje egy komolyabb faszerdőnek.
Nov 13, 2018 09:40:24
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 13, 2018 09:41:28
x7)
gyagyás, nincsenek szavak az aljasságodra. rohadék perverz állat vagy, az ilyenek szokták a saját lányukat, unokájukat megbecsteleníteni. ha megdöglesz, szebb lesz a világ.
Unokáját? Sem a faptop, sem a drón nem fog teherbeesni.
sherif és sherifné
Nov 13, 2018 09:43:18
sneci, hiába hivatkozol gonosz trollokra, ez a főnökeidet meg a kollégáidat is érdekelni fogja, hogy megint egy pedofilt védesz nyilvánosan.
Nov 13, 2018 09:43:18
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 13, 2018 10:00:45
x7)
"az, hogy a trollokat képes vagyok teljes mértékben ignorálni, az nekem egy hosszú tanulási folyamat eredménye volt."
Ignorálás = flokkban válaszol többeknek.
|__o__|
bolgár jeti
(
x30)
Nov 13, 2018 10:12:02
x30)
micsoda kínszenvedés lehet neki, hogy nem írhat ide :)
annál nagyobbat fog ütni, amikor újra megjelenik és
- jönnek az andizós kommentek
- minden troll konteóról kiderül hogy igaz (kivéve ahol a valóság még durvább)
- hatszáz színes-boldos screenshot az excelből, ogrés levelezésből
- másahibás
Nov 13, 2018 10:15:38
hehe, sneci megkérdeztem a cégednél, hogy mit szólnak, hogy egy pedofil szar dolgozik náluk. letették. már ismernek, de azért elküldtem nekik a pedofiltámogató vlogod átiratát.
Nov 13, 2018 10:15:38
-
Nov 13, 2018 10:16:08
SoDI vlogja
Hú, azért durva, hogy így reggelre Index címlapos lett a sztori...
1 órája
1
jános bahrani
Egy szexuális bűnözőt védtél meg a vlogodban, már másodjára. Sztem kevesebb pedofil feliratkozód lesz, mint egészséges leiratkozó.
1 órája
jános bahrani
Természetesen beperelhetsz, de egy pedofilvédő vagy.
57 perce
SoDI vlogja
@jános bahrani : Mi az másodjára? Most szerinted védek bárkit is?
55 perce
SoDI vlogja
@jános bahrani : Múlt héten még kevés volt az infó, ezért indokolt volt óvatosnak lenni, a 444 cikke után pedig még szerintem is elég sok infó van ahhoz, hogy ne védjük tovább az illetőt. Röviden összefoglalva erről szól ez a videóm.
52 perce
jános bahrani
Azt mondtad, mindenkit beperelsz aki azt mondja pedofilt mosdatsz. Sztem te egy pedofilt védesz, mosdatsz. Te egy undorító pedofilmosdató vagy. Mikor perelsz?
21 perce
jános bahrani
Most is a pedofilt véded, nézd vissza az ezerszer megvágott vlogodat, ott van minden.
20 perce
SoDI vlogja
@jános bahrani : A dolog függ a szövegkörnyezettöl is. Itt pl. megusztad, mert minden kerdesedre tudtam rögtön megnyugtato valasszal szolgalni, latod.
18 perce
jános bahrani
Ez nem változtat a tényen, hogy egy pedofilt védesz a vlogodban. Szégyellhetnéd magad, de ezek után ez már hiú ábránd. Egy ócska pedofiltámogató szar vagy. Undorító amit csinálsz.
14 perce
jános bahrani
Mit úsztam meg? Egy gyáva szar vagy, aki nem mer perelni, pedig ezt mondta.
13 perce
Nov 13, 2018 10:16:08
-
Nov 13, 2018 10:17:03
jános bahrani
Tényleg a kollégáid tudják, hogy te ilyen áldozathibáztató ócska náci szar vagy? Vagy nekik nem mondod el ezeket? Hogy mentegeted a gyilkost? Hogy mentegeted a szexuális zaklatót?
7 perce
SoDI vlogja
Ez mind a te magamvelemenyed, troll, hogy ugy mondjam: mind hazugsag.
6 perce
Tényleg a kollégáid tudják, hogy te ilyen áldozathibáztató ócska náci szar vagy? Vagy nekik nem mondod el ezeket? Hogy mentegeted a gyilkost? Hogy mentegeted a szexuális zaklatót?
7 perce
SoDI vlogja
Ez mind a te magamvelemenyed, troll, hogy ugy mondjam: mind hazugsag.
6 perce
Nov 13, 2018 10:17:03
-
Nov 13, 2018 10:18:11
jános bahrani
Hihetetlen, hogy a trollokat fikázod - miközben ellentmondasz önmagadnak, miszerint ignorálod őket - és a pedofilt élteted, hogy milyen okos döntést hozott amikor támadják a pedofilsága miatt és hozzád hasonlóan hallgatott, majd hazudozott.
46 perce
SoDI vlogja
Nem azt mondom, hogy okos döntést hozott. Azt mondom, hogy múlt héten még úgy tűnt, hogy nagyon okos döntést hozott, most pedig már nem tűnik úgy. A saját trolljaim pedig csak példák itt. Nem Nosikát, hanem a múltheti videómat magyarázom.
41 perce
jános bahrani
Már múlt héten is a pedofilt védted, nézd vissza a vlogodat. Most meg azt mondod, hogy okos döntést hozott amikor próbált kiangolnázni a korábbi tetteiból, tagadva és ignorálva azokat. Ócska pedofilvédő vagy.
20 perce
Nov 13, 2018 10:18:11
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 13, 2018 10:22:16
Jól értem, hogy a púpos munkaidőben kommentelget a YouTube-ra?
Ilyen hosszú pórázon tartják a bérrabszolgákat Berlin, Germany környékén?
Nov 13, 2018 10:22:16
-
Nov 13, 2018 10:24:39
Jól értem, hogy a púpos munkaidőben kommentelget a YouTube-ra?
Nov 13, 2018 10:24:39
-
Nov 13, 2018 10:30:56
Megint Bándy Kata üzemmódban van a kobold, ideje egy komolyabb faszerdőnek.
Az univerzum már intézi neki. És ezzel még herr schrekk is egyetért.
Nov 13, 2018 10:30:56
kábító pitonszag
(
x1)
Nov 13, 2018 11:04:18
x1)
Látom máris megy az angolnázás, hihetetlen mennyire nem vagy képes tanulni a saját hibáidból, Sneci.
Adósság hogy áll? Menetelünk már a dicső 30e eurós álomhatár felé? Vagy most már tényleg (*pr*) spórolás van?
A flokk ugye nem azért késik fél hetet és érkezik darabokban, mert valami sötét autista okból az új ROG helyett a faptopon vágsz inkább? Parádés vétel volt a túlárazott szarod megint, ha az is a sarokban porosodik, heti max 1-2 órát használod játékstreamben anyázásra.
Adósság hogy áll? Menetelünk már a dicső 30e eurós álomhatár felé? Vagy most már tényleg (*pr*) spórolás van?
A flokk ugye nem azért késik fél hetet és érkezik darabokban, mert valami sötét autista okból az új ROG helyett a faptopon vágsz inkább? Parádés vétel volt a túlárazott szarod megint, ha az is a sarokban porosodik, heti max 1-2 órát használod játékstreamben anyázásra.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Nov 13, 2018 11:07:35
x6)
Az a jó Sodikám, hogy az ilyen okoskodások soha nem vonzzák be az amúgy ártalmatlan akcionista trollokat. Ki van zárva. Stresszmentes nyugi az élet. Juhuhú.
-
Nov 13, 2018 11:08:10
Elindult a retardfight! De ezt miért a flokk alá írja rolinda?
Chanson de Roland
Rácz Gábor az IMEI-ből szabadult, meglehetősen gyenge a börtöntűrőképessége.A venyige utcai BV börtönfolyosón mondta valaki, hogy elvitték az IMEI-be, most megerősítette - eszerint igaz a hír. Vicc, hogy ez a faszkalap szabadult az IMEI-ből és két éve engem zaklat(nak) ezzel a baromsággal, aki a venyige 2732/Z-ből szabadultam. Visszaéléseket védsz azzal, hogy nem törlöd a személyes adattal visszaélő trollt, provokátor geci, vicc, hogy pont te tartasz jogprédikációt. Viszont siker, mert az egyik hozzászólását töröltettem, a csatornád lesz a következő te majomparádé, én szóltam előre. Fostalicska.
12 perce (szerkesztve)
Chanson de Roland
Rácz Gábor az IMEI-ből szabadult, meglehetősen gyenge a börtöntűrőképessége.A venyige utcai BV börtönfolyosón mondta valaki, hogy elvitték az IMEI-be, most megerősítette - eszerint igaz a hír. Vicc, hogy ez a faszkalap szabadult az IMEI-ből és két éve engem zaklat(nak) ezzel a baromsággal, aki a venyige 2732/Z-ből szabadultam. Visszaéléseket védsz azzal, hogy nem törlöd a személyes adattal visszaélő trollt, provokátor geci, vicc, hogy pont te tartasz jogprédikációt. Viszont siker, mert az egyik hozzászólását töröltettem, a csatornád lesz a következő te majomparádé, én szóltam előre. Fostalicska.
12 perce (szerkesztve)
Nov 13, 2018 11:08:10
-
Nov 13, 2018 11:12:58
dózsa miatt..........
Vàrjuk, hogy mi lesz baszott vajon?
Nov 13, 2018 11:12:58
Úton Berlinbe
Nov 13, 2018 11:20:06
Mi is Sodi címe?
Nov 13, 2018 11:20:06
Schwezoff Dávid
(
x6)
Nov 13, 2018 11:24:42
x6)
Mi is Sodi címe?
Wedekindstrasse 22., Herr Manfred Prell lakása. De általában a ház mögötti kertben a padon az üres sörösüvegek környékén találod!
-
Nov 13, 2018 11:33:47
Nov 13, 2018 11:33:47
Úton Berlinbe
Nov 13, 2018 11:41:47
Nszksz. Szerintem nem lesz időm elnézni, mert munkaügyben utazom, de majd meglátom.
Nov 13, 2018 11:41:47
Schwezoff Dávid
(
x6)
Nov 13, 2018 11:42:41
x6)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 13, 2018 11:47:18
x37)
Látom máris megy az angolnázás, hihetetlen mennyire nem vagy képes tanulni a saját hibáidból, Sneci.
Gyakorlatilag 100%, hogy a régi gépen vágja a flokkot. Gondolom kitalálta, hogy 2 óra és 20 perc között mégsincs akkora különbség, hogy az indokolja a Vegas átrakását a másik gépre. Meg így legalább ameddig a béna faptop kerreg a rendereléssel, addig tud full HD-ban gémelni a jó gépen Twitchre. Erre akár pénzt is mernék tenni.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 13, 2018 11:49:20
x37)
Elindult a retardfight! De ezt miért a flokk alá írja rolinda?
Chanson de Roland
12 perce (szerkesztve)
Chanson de Roland
12 perce (szerkesztve)
Proland! RGL azért került az IMEI-be, mert BOLOND. Több helyről van papírja arról, hogy skizofréniás. Te meg azért, mert nem bírta a segged a faszt. Kis különbség, mégis jelentős.
becsicskult vadászbika
Nov 13, 2018 12:19:28
SoDI vlogja
1 perce
Na, most az ebedszünetben adtam neked moderatori jogot.
Törölj amit akarsz, nem fogom soha többe felülbiralni.
1 perce
Nov 13, 2018 12:19:28
spionfliege
Nov 13, 2018 12:19:31
A belső kertbe nem lehet kívülről bejutni, csak a lépcsőházból, egyébként lőttem volna pár fotót onnan is, amikor a kapucsengőt fotóztam.
A kobold lukja a beépített erkélyre ("télikert") nyílik, ami pedig a belső kertre, az se látszik kintről.
Igazából kívülről az épületen semmi extra nincs, ha nem tervez a trolléga valamilyen trollkodást (felcsöngetni kaputelefonon/bedobni valamit a postaládába/órákat leskelődni a gnóm után munkába menet előtt), sok értelme nincs odamászni.
Nov 13, 2018 12:19:31
-
Nov 13, 2018 12:23:05
SoDI vlogja
1 perce
1 perce
Hangsúlyozza, hogy ebédszünetben. Talán fél, hogy a trollok írnak a főnök úrnak, hogy munkaidőben kommentelget?
Ez erősen kvázi-ignorálás kategória. Úgy ignorál, hogy közben fél a trolloktól.
Nov 13, 2018 12:23:05
kábító pitonszag
(
x1)
Nov 13, 2018 12:28:19
x1)
Szerintem is ez van, de egyszerűen nem bírja felfogni az agyam, hogy hogyan lehet valaki ilyen szinten sötét.
Megint konkrétan heti 1-2 óra (vállalhatatlan színvonalú, őt se szórakoztató) játékért kúrta ki közel egy havi bevételét laptopra, hogy aztán továbbra is heti 5-10 órát idegeskedhessen a faptopon az egyetlen hobbijának (a faszverés nem hobbi) a művelése közben.
-
Nov 13, 2018 12:36:12
Érti valaki, hogy a seggbe kúrt rolinda mit pattog ennyit a seggbe kúrásán? Talán el akarja adni a seggszüzességét, és fél, hogy elbasszuk neki a bizniszt?
Chanson de Roland
Ami meg Németh Balázst illeti, a blogomra feltettem (még nem nyilvános)dátum szerint a börtönlevelelezésemet, ebből az derül ki, hogy a Venyige utcai BV-ben voltam 2015.01.01-2015.06.11 ig én fogom Németh Balázs nevű fostalicska köcsögöt feljelenteni, mert azzal rágalmaz, hogy nem zárkából szabadítottak, hanem az IMEI-ből, ami nevetséges vádaskodás. és most hajlandó voltam ennek a másik büdös patkánynak a röfögésére reagálni. Most az ügyész hápogás papírjait keresem amiben hápog ellenem, hogy börtönbüntetésémet kéri, pontosan azért mert nem tanúsítottam semmiféle megbánást, emiatt a hülye miatt ment másodfokra az ügy, ésfelelseges munkát csinált az adófizetőknek és az államnak, a köcsög trolljaid meg erre verik magukat, nos bizonyára nem tanúsít megbánást az, aki rettentően fosik mindféle Sittes Sándoroktól, álomvilágban élsz te is RGL is félrebeszél és atrolljaid is nullák, simán cáfolom az állításaikat, betartva a józan logika álláspontját.
20 perce
Chanson de Roland
le lehet szállni fos Kiss Endre Farkas (Recskaboy) és többi szarházi, mert mostmár a verés része jön, aki nem elégszik meg azzal a ténnyel, hogy nem ért nemi abúzus abörtönben, és tényszerűen nem tanúsítotam semmiféle megbánást, annak a fogai is ki lesznek verve. Annak is aki nem hajlandó innen kimodeárlni a trollokat, na viszlát patkány
17 perce
Chanson de Roland
Ezzel kell foglalkoznom, hogy az ügyészi fellebbezést előkotorjam valahonnan, ha nem találom, akkor is beszerzem az iratot a bíróságon keresztül, és onnantól egyezzünk meg, hogy befogjátoka moslék pofátokat, mert elveszítettétek a játszmát velem szemben iylen egyszerű ez, mert bizony aki nem tanúsít megbánást, az nem fél semmitől, sem az államtól, sem a sitteseitől, sem a rendőrségtől, sem feljelentőtől, sem az ügyésztől, sem a bíróságtól.
14 perce
Chanson de Roland
Ami meg Németh Balázst illeti, a blogomra feltettem (még nem nyilvános)dátum szerint a börtönlevelelezésemet, ebből az derül ki, hogy a Venyige utcai BV-ben voltam 2015.01.01-2015.06.11 ig én fogom Németh Balázs nevű fostalicska köcsögöt feljelenteni, mert azzal rágalmaz, hogy nem zárkából szabadítottak, hanem az IMEI-ből, ami nevetséges vádaskodás. és most hajlandó voltam ennek a másik büdös patkánynak a röfögésére reagálni. Most az ügyész hápogás papírjait keresem amiben hápog ellenem, hogy börtönbüntetésémet kéri, pontosan azért mert nem tanúsítottam semmiféle megbánást, emiatt a hülye miatt ment másodfokra az ügy, ésfelelseges munkát csinált az adófizetőknek és az államnak, a köcsög trolljaid meg erre verik magukat, nos bizonyára nem tanúsít megbánást az, aki rettentően fosik mindféle Sittes Sándoroktól, álomvilágban élsz te is RGL is félrebeszél és atrolljaid is nullák, simán cáfolom az állításaikat, betartva a józan logika álláspontját.
20 perce
Chanson de Roland
le lehet szállni fos Kiss Endre Farkas (Recskaboy) és többi szarházi, mert mostmár a verés része jön, aki nem elégszik meg azzal a ténnyel, hogy nem ért nemi abúzus abörtönben, és tényszerűen nem tanúsítotam semmiféle megbánást, annak a fogai is ki lesznek verve. Annak is aki nem hajlandó innen kimodeárlni a trollokat, na viszlát patkány
17 perce
Chanson de Roland
Ezzel kell foglalkoznom, hogy az ügyészi fellebbezést előkotorjam valahonnan, ha nem találom, akkor is beszerzem az iratot a bíróságon keresztül, és onnantól egyezzünk meg, hogy befogjátoka moslék pofátokat, mert elveszítettétek a játszmát velem szemben iylen egyszerű ez, mert bizony aki nem tanúsít megbánást, az nem fél semmitől, sem az államtól, sem a sitteseitől, sem a rendőrségtől, sem feljelentőtől, sem az ügyésztől, sem a bíróságtól.
14 perce
Nov 13, 2018 12:36:12
Dühös troll
Nov 13, 2018 12:43:13
Fel nem foghatom, hogy férfi létére miként verheti magát valaki arra, hogy gyáva nőverőként börtönben ült.
Nov 13, 2018 12:43:13
-
Nov 13, 2018 12:44:29
Proland, verd össze a trollokat, verd ki a fogaikat, mert így végre vissza tudsz kerülni az első seggbe kúrásod helyszínére, a sittre!
Nov 13, 2018 12:44:29
-
Nov 13, 2018 12:46:12
Fel nem foghatom, hogy férfi létére miként verheti magát valaki arra, hogy gyáva nőverőként börtönben ült.
Úgy, hogy érzelmi nyomorék, retard. Gondolom az apja is verte az anyját, ezt látta otthon, neki ez a normális.
Nov 13, 2018 12:46:12
-
Nov 13, 2018 12:54:05
Mennyiért árulod a picsádat Roland? Kiközvetítelek gazdag zsidó producereknek, akiket kisboros akart leszopni a színész karrierje érdekében.
Nov 13, 2018 12:54:05
-
Nov 13, 2018 13:02:16
Zsery! Roland tiltani akar a cipőnézegetés miatt.
Chanson de Roland
Az, hogy miért nem lehet tiltani, Magyari-t, Tomanovicsot és Impotentia Fatalist az egy másik kérdés, jó lenne ha valaki válasozlna rá, én feltételezem, hogy direkt letilottak engem, így ha tudják, hogy kinek van moderátri joga a csatronán a moderátort ki tudják játszani ezzel atrükkel. A facebookon is hasonlóképp működik. A facebook oldalaknál.
7 perce (szerkesztve)
Chanson de Roland
Az, hogy miért nem lehet tiltani, Magyari-t, Tomanovicsot és Impotentia Fatalist az egy másik kérdés, jó lenne ha valaki válasozlna rá, én feltételezem, hogy direkt letilottak engem, így ha tudják, hogy kinek van moderátri joga a csatronán a moderátort ki tudják játszani ezzel atrükkel. A facebookon is hasonlóképp működik. A facebook oldalaknál.
7 perce (szerkesztve)
Nov 13, 2018 13:02:16
-
Nov 13, 2018 13:03:19
róland, olyan papírt mutass, hogy nem basztak seggbe a börtönben, vagy az imei-ben, akkor trollok is el fogják hinni! xd
Nov 13, 2018 13:03:19
68 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™