Sodi a kurva anyádat emiatt is.
Btw nszksz!
Faszom
- Gépkocsinyeremény-betétkönyvbe fektetik a maradék kb. 200.000Ft-nyi pénzt
Erről még nem hallottam, úgyhogy utánaolvastam, úgy tűnik igazán értelmes dologba sikerült fognia ismét a Bata-családnak:
"Megéri-e?
Erre mit mondhatnék? Ha szeretsz játszani és izgulni hónapról-hónapra, hátha te nyertél, akkor nem annyira drága formája a reménykedésnek, mint az alternatívái a kaparós sorsjegytől kezdve a lottóig és kisebb eséllyel leszel tőle szenvedélybeteg. Megtakarításnak és befektetésnek nem ajánlom, de hát nem is arra való. Inkább játék ez, mint bankbetét."
kiszamolo.hu/a-gepkocsinyeremeny-betetkonyvekrol/
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
[img src="https://image.ibb.co/n5scKf/sodiverfoltok.jpg"]
Csak nem a lehugyozott lábtörlőhöz van szerencsénk?
Gecibuta sodika a rendelkezésre álló információk alapján megint a legjobb döntést hozta.
BALFASZ
Nemzeti hős vok, jah.
Aszt nem tanították meg az etyetemen, hahó!
hát azért hetyetye
Tegyük fel, hogy megnyerik a kocsit (pr). Akkor azt regisztráltatni kell, el kell hozni a telephelyről. Gyöngyinek szerintem ezer éve lejárt a jogsija, úgyhogy egyből úgy indulna a buli, hogy fizetik a tárolását, amíg nem találnak valakit, aki ráér elhozni. Az autó megérkezik Púpszászra. Innentől pedig fizetni kell keményen. Kötelező, súlyadó, benzin, olaj és a többi. Havonta több tízezret elvisz egy autó fenntartása akkor is, ha nem járnak vele. Ki fizetné? Gyöngyi a 65 ezres nyugdíjából? LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Úgyhogy szépen csengetne a recskás azért, hogy az anyja esetleg havi egyszer elguruljon a kocsival a Pennybe. Erre jönnének a parkolási és egyéb bírságok, amiket ezek szerint Golda Meir rendszeresen gyűjteni szokott. Lehet, hogy mégis drukkolok, hogy megnyerjék!
Tehát értelmes befektetés helyett sikerült megint baromságot csinálni.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
titán tényleg meghalt??????????most marhulok, mmint texnél, komolyan kérdem....
Kiderült, hogy a HAARP tartotta életben, Ő meg pont a leállításáért harcolt. Mint kiderült sikerrel, mindhalálig!
Ki tudod kérni az autó árát is, nem kötelető elhoznod.
Csak gondoltam szólok, mielőtt drukkolnál nekik.
Az se sokkal jobb opció:
-Gyöngyi mama befizetheti vele az elmaradt büntiket, tartozásokat
-a gyagyás elkölti gyerekjátékokra/elissza/elbuziszaunázza, ill. odaadja a devizáshavernek vagy az ogrénak
Kenyér és víz.
Csak gondoltam, szólok, hogy itt Sodiról és az anyjáról van szó. Gyöngyinek volt egy autója még Pátyon, amire már nem tudta fizetni a súlyadót és a kötelezőt, ezért kivonatta a forgalomból, ahelyett, hogy eladta volna. Így szépen elrohadt a kertben. Tehát én nem félnék tőle, hogy a recskásék értelmes döntést hoznak.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Esetleg Fáraók kincsét, faszparaszt!
444.hu/2018/11/19/megeroszakoltak-egy-not-budapest-belvarosaban
Nem
Ezerszer meg lett mondva a fadászpikának, hogy az ő múltjával nincs semmi keresnivalója a youtube-on. Ha egyszer véletlenül valahogy befutna, rögtön előkerülne a faszverés-náculás, és vége is lenne a dalnak abban a pillanatban. A trolloknak be se kéne avatkozni, a google megold mindent.
Kommentekben mehet a tényfeltárás a gyagyásról.
Kenyér és víz.
Olyan van amiben van 5 bili, abból egy Barbié egy Renié, a másik háromba pedig Fráter, Tőrpe és Rósza rottyant. Neked meg tippelni kell a látvány alapján és ha nem talált akkor meg kell enni.
Faszom
ez kemény............
Jó, és mi benne a büntetés számára?
Remélem még sok ilyen shikeres magyar frutyúber networking kísérleted lesz, Gyagyás! :D
Ez a Csintalanos sztori, amit a videóban emleget ez a picsatel azért nem a legtriviálisabb, nem top3-as találat Googleben. Lehet egy koca-snecológusba tenyerelt a berlini hídember?
Tiszafaszomban füstöl a trollexcel!
A recskás MINDIG hazudik. Tehát biztos, hogy kevesebbet kapott, másrészt az sem valószínű, hogy azért kapta, amit állít. Lehet, hogy ez a Sas tanáruras kárpi, ami miatt hazajött?
"- Gépkocsinyeremény-betétkönyvbe fektetik a maradék kb. 200.000Ft-nyi pénzt és az elkészült weblap projekt karbantartásáért a jövőben kapott rendszeres havi 30.000Ft-ot is."
Erre irtam hogy 30 k havi karbantartás.
nincs azzal bajom, én magára a fő mű gányolására írtam, hogy talán kevesebb mint egy ezres volt óránként. bár inkább hajlok arra, hogy ez valami tanár uras kárpi lehet, ahogy azt valaki feljebb említette. ki az a fasz, aki két évet vár egy két hetes melóra?
Az a lényeg, hogy császti-szunics trolléga teszi a dolgát, az Univerzum irányításával.
sztem a másik sokkal érdekesebb, szórakoztatóbb, bár egyetlen flokját sem láttam. viszont sneci - a valamikori fiatalember, aki pereket provokál maga ellen - még tőle is fosik, ki tudja mi lenne egy komoly flokkercsatában:
A dűlő dílere5 órája
Mit szólsz hozzá, hogy az a gerinctelen Piscatel a hátad mögött elkezdett téged fikázni ?
SoDI vlogja
SoDI vlogja5 órája
Nem hallottam rola. Hol, mivel?
A dűlő dílere
A dűlő dílere4 órája
Van egy pár napos videója, "Beszélgessünk kötetlenül #3 - Taktikainak válasz, Herby jelenség, SoDI figyelemre szomjazik". A rád vonatkozó rész 14:20-nál kezdődik. Szerinte engedély nélkül reklámoztad magad nála, sikertelen vagy, meg szó szerint "kibaszott szánalmas elmebeteg, nagymagyar". Idéz egy csintalanos esetet is, nem tudom, hogy valós dolgokat állított-e rólad, gyanítom, hogy nem.
SoDI vlogja
SoDI vlogja4 órája
@A dűlő dílere : Hat a Csintalant valoban nem szeretem. :) De ez ott Piscatel-nek egy szimpla politikai velemenye, nem baj az, joga van hozza.
A dűlő dílere
A dűlő dílere4 órája
Te tudod, szerintem téged személyedben is sértett azzal, hogy elmebeteg vagy, meg szánalmas, mert reklámozod magad. Mindenesetre figyelj oda rá, szeret provokálni és minden vágya bíróságra menni.
SoDI vlogja
SoDI vlogja4 órája
@A dűlő dílere : Azt nem rolam irta, hanem a nevemben irogato trollrol. :)
A dűlő dílere
A dűlő dílere3 órája
Ő nem trollt emlegetett, hanem SoDIt. De ha nem te írtad azokat a hozzászólásokat, esélyes, hogy maga csinálta, hiszen le tudta volna ellenőrizni, hogy az igazi csatornád írta-e, vagy sem. Na mindegy, én csak gondoltam szólok.
SoDI vlogja
SoDI vlogja3 órája
@A dűlő dílere : Lusta volt.
Nem, mert azóta rákapott a TV Shopra meg az Asztro TV-re.
A csávó és 8.7K feliratkozója csak a nagymatyarkodásról tud, semmi infó Recskaboyról, faszkiverő videóiról, Velvet-cikkről és hasonlókról, ergo a lényeg maradt ki.
Mehet a tényfeltárás a videó alatt, Hahó!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Ezek emberi lábnyomok és ahogy látom szarba is lépett az illető...
broni?????
Sodipediát is linkeljétek be neki. Onnan még csemegézhet. Hátha valamelyik videójában meg is említi, a hatástöbbszörözés végett.
Ó, hogy broni linkjei nyíljanak meg neked automatikusan, mikor átpörgetsz rajtuk.
Amúgy meg a témához visszatérve. A vloggerek és bloggerek nagy része ezt hobbiból csinálja. Ergo, szereti csinálni, fleccől rá energiát. Sokaknak ez az önmegvalósítás útja. Hogy olyan témáról beszélnek, amiről szeretnek. Lásd: horgászat, elhagyott romok felderítése, történelmi dolgok, filmkritikák.
A sodi pedig látványosan unja. Görcsösen próbál betagózodni a youtube-os társadalomba. Ezért próbál úszni az árral. Nosikánál is rühes féreg módjára nyomult a dögszagra. Biztos bloggerháborút szimatolt. Arra gondolt, hogy most botrányhőssé válik.
Ez a vloggolás csak egy kényszercselekvés. Egy autista kisgyerek ugrálása a felnőttek felé. Hogy nézzétek, tudok biciklit szerelni. Nézzétek, segítek anyámnak. Nézzétek jártam Prágába.
És ennyi. Mikor eljut ezekre a helyekre, már ott van. Nem tud mit kezdeni magával. Nem utazza be ezeket, nem érzi át az élvezetet. Sodika soha nem fogja megérezni, hogy milyen a kemény munka. Milyen órákon át dolgozni, hogy értéket teremtsen. Legyen az egy festmény, regény, vers vagy vlog elkészítése. Milyen érzés ha akadályokba ütközik, és aztán önerejéből átmászik rajtuk. Nem, sőt neki jó az akadályok előtti fosmeleg mocsárban dagonyáznia, és autista halálhörgéseket hallatnia, mint valami ocsmány lápi goblin.
Na, pont ugyan ezt irtam le a flokk alatt, de soderál a koboldgeci.
Si vis pacem, para bellum
Vett x ezer euróért vloggercuccot, de nem tudja, hogy mire vevők az emberek. Normális nézője nincs, van egy-két felszopókoboldja, meg néhány troll, akik hiába mondják, hogy szar az amit csinál, őt ez inkább megerősíti abban, hogy folytassa a fosvihart.
Mondjuk a belengetett HW-SW téma jónak tűnik, de úgyis elbassza. Ha a HW rész olyan szintű lesz, mint a VR-sisak szétszerelése, akkor garantált lesz a SoDI-quality.
Pedig csinálhatna LEGO robotos videókat(csodálom, hogy az infantilis hülye gyerek azt nem szereti), lehetne smarthome room topic is, vagy egy spin-off sorozat devizás haverral kapcsolatban(komolyan érdekel annak az életcsászárnak a szerencsétlenkedése). De ezt úgyis ignorálja SoDI, mert troll vagyok.
Az kellene a bejlini pincegoblinnak, hogy valaki elkapja a csuklójánál fogva, és kirántsa az autista álomvilágából. Abból a párhuzamos univerzumból, ahol jó amit csinál.
Aztán pofonveri, hogy fejlődnie kell. Igen is személyes brandet kellene építenie. Hagyni ezt a beszólogatást, a náculást meg a retardok felszopását. Kibaszni a tiszafaszvári Frankeistein szörnyét és Retardo Maradonát a kommentszekcióból.
És tényleg informatív dolgokat csinálni. De ehhez szenvedély kell. Nézzük végig a nagy vloggereket. Pewdiedie, TheVR, Radics Peti, Retroshock és mások.
Az a közös bennük, hogy szeretik a nézőiket, hálásak nekik. Nem egy kussban lévő közönséget látnak bennük. Hanem tudják, hogy ha látszik, hogy szeretik a nézőiket, akkor ők is szeretni fogják őket.
Nekem is van egy blogom Kevesen olvassák rendszeresen igaz, de rohadt hálás vagyok nekik ezért, és ha csak azért a húsz emberért csinálom és fejlődök, akkor csak azért a húsz emberért csinálom.
Sodi viszont egy önvezérelt, bipoláris szar. Aki csak nyomatja a magáét, ami csupán Le Haine professzor úr nagyon is szórakoztató hogyvoltjainak alapanyagai.
Ennyi, ezen kellene változtatnia. Kellene, de a sodi olyan mint a klimaxban szenvedő pszichozisos unokanővérem. Az is csak magáról pofázik.
Sodi is csak magáról pofázik. Nem hajlandó elismerni, hogy a vloggerfelszerelés csak egy mankó neki. A vlogger pedig mint előadóművésznek önmagát is be kell raknia a produkciójába. De ez minden szórakoztatási és gyönyörködtetési ágnál is így van.
Csak akkor ér valamit, ha maga a szerző, festő vagy vlogger belerakja a személyiségének jobbik felét (nem úgy LaciXD). Sodinak ehhez viszont évek hosszú pszichológiai és gyógypedagógiai munkája után jöhet össze.
Ilyen ASMR videót SoDI is tud csinálni.
Két órás fitymacsattogás.
hát azért hetyetye
Nincs azzal semmi baj. Az ilyen speciális prosztatamasszírozó nyereg, Hahó!
Csak szétnyomja a tökeit, de legalább azt a kis esély is megszűnik, hogy valaha szaporodni fog.
Dózsa Laci bá?
hát azért hetyetye
NEM
ez dózsa)))))))))))))))
Januártól csajozik a sodi, mert egy éves munkaviszonya lesz.
Csak februártól!
13 hónap munkaviszonynak kell lennie az autista elmélet alapján.
Ha felvinnél egy csajt (ez hatalmas *pr*), szerinted mit szólna a 10nm-es penészlyukadhoz?
2 napig csicskultam.
Kíváncsi vagyok mi lesz az új kifogás, hogy miért nem kezd el a csőbuzi sodi csajozni. Előbb ki kell gyúrnia magát és csak utána? Vagy majd ha anyagilg "rendbejön"? Netalán be kell szerezni a csajozáshoz új ruhatárat ami hosszadalmas folyamat? Esetleg télen hideg van azért nem lehet csajozni? Ki mire tippel?
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Minek csajozna ebben az 5 eves ciklusban mar baszott haho!
a többgenerációs értelmiségiek gyermekét láthatjuk, már csak a taknyát kellene megennie/a pólójába törölnie, oh wait... :))
kramalon
(
x8)
Nov 19, 2018 11:49:41
x8)
Toldi lesz az a Kinizsi.
Sodi a kurva anyádat emiatt is.
Btw nszksz!
Och-Kom Taot
(
x3)
Nov 19, 2018 11:52:58
x3)
- Gépkocsinyeremény-betétkönyvbe fektetik a maradék kb. 200.000Ft-nyi pénzt
Erről még nem hallottam, úgyhogy utánaolvastam, úgy tűnik igazán értelmes dologba sikerült fognia ismét a Bata-családnak:
"Megéri-e?
Erre mit mondhatnék? Ha szeretsz játszani és izgulni hónapról-hónapra, hátha te nyertél, akkor nem annyira drága formája a reménykedésnek, mint az alternatívái a kaparós sorsjegytől kezdve a lottóig és kisebb eséllyel leszel tőle szenvedélybeteg. Megtakarításnak és befektetésnek nem ajánlom, de hát nem is arra való. Inkább játék ez, mint bankbetét."
kábító pitonszag
(
x1)
Nov 19, 2018 12:13:33
x1)
S02E46 Hogy volt...
P.S.
- A berlini trolloknak hagyott némi nyomot, Manfredék ajtajához gyanús foltok vezetnek...
P.S.
- A berlini trolloknak hagyott némi nyomot, Manfredék ajtajához gyanús foltok vezetnek...
[img src="https://image.ibb.co/n5scKf/sodiverfoltok.jpg"]
Csak nem a lehugyozott lábtörlőhöz van szerencsénk?
kábító pitonszag
(
x1)
Nov 19, 2018 12:13:58
x1)
fonatkoszás
Nov 19, 2018 12:14:01
"Megéri-e?
"Megéri-e?
Gecibuta sodika a rendelkezésre álló információk alapján megint a legjobb döntést hozta.
BALFASZ
Nov 19, 2018 12:14:01
kramalon
(
x8)
Nov 19, 2018 12:22:45
x8)
Első mondatok a retardok születésénél
Minden rendben...
SoDI: már kint van az állkapocs
Devizáshaver: elállítottuk a csuklóvérzést
Fórizs: kisfiú lett! Legalábbis ekkora klitoriszt még nem láttam!
Zsery: de a szájában volt a fütyije
Korokó: akkor visszük is metélni
Bécigány: már rá is markolt a tárcámra
Rósza: már be is kakált
Malacz: de hova lett a szívhangmonitor???
Dőrpe: de benzinszagot érzek!
Gonda: hé ez a gatyámban turkál!
Róland: kislány lett! Legalábbis ekkora klitoriszt még nem láttam!
RGL: mintha sírás közben "bazmeg"-et hallottam volna!
Tex: májkrém szagot érzek
Faszom
Minden rendben...
leendő devizás haver
Nov 19, 2018 12:40:28
Egyébként ez már komolyan az a flokk, amit ő szórakoztatónak és tömörnek tart? Vagy az még mindig nem ez, de már tényleg mindjárt jövőhéten ha nem csúszik és minden úgy alakul a csillagok állása szerint is úgy fest a dolog, akkor lehet, hogy jön?
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
Nov 19, 2018 12:40:28
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 19, 2018 12:50:24
x9)
Az hogy jútyúbot néz szerelés közben, tökéletesen jellemzi a személyiségét.
Van valami munka, de akkor is infantilis módon azt a kiskaput keresi, hogy hol lehetne közben szórakozni (A lehető legtágabb értelemben természetesen, igazából időt elbaszni, miközben kvázi dolgozik), mint valami kisgyerek akit megkértek, hogy takarítsa ki a szobáját, és közben muszáj hogy menjen valami zaj.
A gnóm annyira figyelemhiányos kripli, hogy nem tud férfi módra koncentrálni és dolgozni!
Hé púp, arra nem gondoltál még, hogy esetleg ha koncentrálnál egyvalamire (a munkára), akkor esetleg meglenne az a medencés iroda?
Ha már az erkölcsi értékeket nem veszed a szívedre, mint nagy keresztény, a protestáns munkaetikára azért füllhetne a fogad!
Van valami munka, de akkor is infantilis módon azt a kiskaput keresi, hogy hol lehetne közben szórakozni (A lehető legtágabb értelemben természetesen, igazából időt elbaszni, miközben kvázi dolgozik), mint valami kisgyerek akit megkértek, hogy takarítsa ki a szobáját, és közben muszáj hogy menjen valami zaj.
A gnóm annyira figyelemhiányos kripli, hogy nem tud férfi módra koncentrálni és dolgozni!
Hé púp, arra nem gondoltál még, hogy esetleg ha koncentrálnál egyvalamire (a munkára), akkor esetleg meglenne az a medencés iroda?
Ha már az erkölcsi értékeket nem veszed a szívedre, mint nagy keresztény, a protestáns munkaetikára azért füllhetne a fogad!
Schwezoff Dávid
(
x6)
Nov 19, 2018 12:55:59
x6)
a protestáns munkaetikára azért füllhetne a fogad!
Aszt nem tanították meg az etyetemen, hahó!
trendbeli garázdaság
Nov 19, 2018 12:59:03
"Megéri-e?
"Megéri-e?
Tegyük fel, hogy megnyerik a kocsit (pr). Akkor azt regisztráltatni kell, el kell hozni a telephelyről. Gyöngyinek szerintem ezer éve lejárt a jogsija, úgyhogy egyből úgy indulna a buli, hogy fizetik a tárolását, amíg nem találnak valakit, aki ráér elhozni. Az autó megérkezik Púpszászra. Innentől pedig fizetni kell keményen. Kötelező, súlyadó, benzin, olaj és a többi. Havonta több tízezret elvisz egy autó fenntartása akkor is, ha nem járnak vele. Ki fizetné? Gyöngyi a 65 ezres nyugdíjából? LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Úgyhogy szépen csengetne a recskás azért, hogy az anyja esetleg havi egyszer elguruljon a kocsival a Pennybe. Erre jönnének a parkolási és egyéb bírságok, amiket ezek szerint Golda Meir rendszeresen gyűjteni szokott. Lehet, hogy mégis drukkolok, hogy megnyerjék!
Nov 19, 2018 12:59:03
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 19, 2018 13:03:40
x9)
"Megéri-e?
"Megéri-e?
Tehát értelmes befektetés helyett sikerült megint baromságot csinálni.
broni
Nov 19, 2018 13:06:10
Első mondatok a retardok születésénél
Minden rendben...
Minden rendben...
Nov 19, 2018 13:06:10
broni
Nov 19, 2018 13:16:16
jav:nem marhulok
index.hu/belfold/2018/11/19/borton_veres_vademeles/#
free the hero women!!!!!!!!!!!!!!!!!!
index.hu/belfold/2018/11/19/borton_veres_vademeles/#
free the hero women!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 19, 2018 13:16:16
Captain Echelon
Nov 19, 2018 13:19:23
titán tényleg meghalt??????
Kiderült, hogy a HAARP tartotta életben, Ő meg pont a leállításáért harcolt. Mint kiderült sikerrel, mindhalálig!
Nov 19, 2018 13:19:23
broni
Nov 19, 2018 13:31:34
rip.
Nov 19, 2018 13:31:34
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 19, 2018 13:38:35
Lehet, hogy ez egy gonosz előítélet, de az én szememben a gepkocsinyeremémy-betétkönyv mindig a kádári proliság jelképe volt.
Nov 19, 2018 13:38:35
broni
Nov 19, 2018 13:46:38
kádár, gyurcsány, orbán, lóg magasan,
lóg mán.
ja, kádártnak már midnegy. azért egy felakasztott csontváz jól mutat.
lóg mán.
ja, kádártnak már midnegy. azért egy felakasztott csontváz jól mutat.
Nov 19, 2018 13:46:38
Dühös troll
Nov 19, 2018 14:23:39
Nov 19, 2018 14:23:39
stressznélküli nyugi
(
x2)
Nov 19, 2018 14:33:34
x2)
Az se sokkal jobb opció:
-Gyöngyi mama befizetheti vele az elmaradt büntiket, tartozásokat
-a gyagyás elkölti gyerekjátékokra/elissza/elbuziszaunázza, ill. odaadja a devizáshavernek vagy az ogrénak
trendbeli garázdaság
Nov 19, 2018 14:34:36
Csak gondoltam, szólok, hogy itt Sodiról és az anyjáról van szó. Gyöngyinek volt egy autója még Pátyon, amire már nem tudta fizetni a súlyadót és a kötelezőt, ezért kivonatta a forgalomból, ahelyett, hogy eladta volna. Így szépen elrohadt a kertben. Tehát én nem félnék tőle, hogy a recskásék értelmes döntést hoznak.
Nov 19, 2018 14:34:36
xray
(
x21)
Nov 19, 2018 14:42:16
x21)
Nov 19, 2018 14:42:16
Egyébként ez már komolyan az a flokk, amit ő szórakoztatónak és tömörnek tart? Vagy az még mindig nem ez, de már tényleg mindjárt jövőhéten ha nem csúszik és minden úgy alakul a csillagok állása szerint is úgy fest a dolog, akkor lehet, hogy jön?
kétségtelenül szórakoztató, én legalábbis jókat röhögök a félnótáson. a pince meg fenomenális. xd Nov 19, 2018 14:42:16
broni
Nov 19, 2018 14:49:52
hozzátok fel a némát)))))))))))))))))))))
Nov 19, 2018 14:49:52
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 19, 2018 14:51:46
x9)
Ennyi erővel lottószelvényt is lehetett volna venni a kötvények árából.
Kvázi ez is szerencsejáték.
Efrajim Canuck
Nov 19, 2018 14:52:19
Ennyi erővel lottószelvényt is lehetett volna venni a kötvények árából.
Esetleg Fáraók kincsét, faszparaszt!
Nov 19, 2018 14:52:19
Och-Kom Taot
(
x3)
Nov 19, 2018 14:59:03
x3)
broni
Nov 19, 2018 15:05:57
olyan játék nincs, ahol celeb jócsajok szarát lehet megnyerni???????(pld barbiét)
Nov 19, 2018 15:05:57
Deficás Hafer
(
x1)
Nov 19, 2018 15:21:12
x1)
Elmélet: a sodi éjszaka, utolsó pillanatban csinálta a flokkot, ezért készült a pincében.
broni
Nov 19, 2018 15:32:41
Nov 19, 2018 15:32:41
broni
Nov 19, 2018 15:38:26
nem kiss roland volt???sittes nőkínzó!!!!!!!!!!!
Nov 19, 2018 15:38:26
-
Nov 19, 2018 15:41:11
nem kiss roland volt???sittes nőkínzó!!!!!!!!!!!
444.hu/2018/11/19/megeroszakoltak-egy-not-budapest-belvarosaban
Nem
Nov 19, 2018 15:41:11
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 19, 2018 15:44:48
x37)
"kibaszott szánalmas elmebeteg"
Sodiról pár mondat egy másik vloggertől:
youtu.be/g63A2K31_5g?t=883
Ezerszer meg lett mondva a fadászpikának, hogy az ő múltjával nincs semmi keresnivalója a youtube-on. Ha egyszer véletlenül valahogy befutna, rögtön előkerülne a faszverés-náculás, és vége is lenne a dalnak abban a pillanatban. A trolloknak be se kéne avatkozni, a google megold mindent.
stressznélküli nyugi
(
x2)
Nov 19, 2018 15:51:21
x2)
broni
Nov 19, 2018 15:51:22
sodi, herr sreck be fog ám falazni élve a pincébe, a bűr hűjjjön rád!!!!!!!!!
Nov 19, 2018 15:51:22
Deficás Hafer
(
x1)
Nov 19, 2018 15:54:00
x1)
Nov 19, 2018 15:54:00
vicces, hogy ezt szó szerint elmondta nosikáról. Semmi hasonlóságot nem fedezett fel, mert autista. Nov 19, 2018 15:54:00
kramalon
(
x8)
Nov 19, 2018 16:10:32
x8)
olyan játék nincs, ahol celeb jócsajok szarát lehet megnyerni???????(pld barbiét)
Olyan van amiben van 5 bili, abból egy Barbié egy Renié, a másik háromba pedig Fráter, Tőrpe és Rósza rottyant. Neked meg tippelni kell a látvány alapján és ha nem talált akkor meg kell enni.
broni
Nov 19, 2018 16:14:42
ez kemény............
Nov 19, 2018 16:14:42
-
Nov 19, 2018 16:17:58
Jó, és mi benne a büntetés számára?
Nov 19, 2018 16:17:58
kábító pitonszag
(
x1)
Nov 19, 2018 16:23:36
x1)
Remélem még sok ilyen shikeres magyar frutyúber networking kísérleted lesz, Gyagyás! :D
Ez a Csintalanos sztori, amit a videóban emleget ez a picsatel azért nem a legtriviálisabb, nem top3-as találat Googleben. Lehet egy koca-snecológusba tenyerelt a berlini hídember?
Tiszafaszomban füstöl a trollexcel!
-
Nov 19, 2018 16:36:00
Kiváncsi lennék arra a weblapra, és a cégre is, aki havi 30k-t fizet egy weblap "karbantartásáért".
Nem IT-soknak: Ennyiből 1 évre ki tudnák fizetni a hostingdijat, továbbá 300k körüli összegből már egy fullos webshopot...stb leprogramoznak neki számlával.
Nem IT-soknak: Ennyiből 1 évre ki tudnák fizetni a hostingdijat, továbbá 300k körüli összegből már egy fullos webshopot...stb leprogramoznak neki számlával.
Nov 19, 2018 16:36:00
trendbeli garázdaság
Nov 19, 2018 16:49:32
Kiváncsi lennék arra a weblapra, és a cégre is, aki havi 30k-t fizet egy weblap "karbantartásáért".
A recskás MINDIG hazudik. Tehát biztos, hogy kevesebbet kapott, másrészt az sem valószínű, hogy azért kapta, amit állít. Lehet, hogy ez a Sas tanáruras kárpi, ami miatt hazajött?
Nov 19, 2018 16:49:32
Hamilton
Nov 19, 2018 17:07:09
Barbi kulája már inkább tejcsoki, ha érted mire gondolok ;))))
Nov 19, 2018 17:07:09
Dr. Zacher
Nov 19, 2018 17:07:41
Endre, ne eméssze magát. Itt a tudományos magyarázata, az Ön alkoholizmusának.
index.hu/techtud/egeszseg/2018/11/19/hideg_van_es_a_nap_se_sut_igyunk/
index.hu/techtud/egeszseg/2018/11/19/hideg_van_es_a_nap_se_sut_igyunk/
Nov 19, 2018 17:07:41
broni
Nov 19, 2018 17:08:10
[quote=Hamilton]Barbi kulája már inkább tejcsoki, ha érted mire gondolok ;))))[/quote
kuss, nigger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kuss, nigger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 19, 2018 17:08:10
broni
Nov 19, 2018 17:20:02
Itthon ufónak érezte magát, Hollandiáig menekült a kerekesszékes egyetemista
fráter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fráter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 19, 2018 17:20:02
Nov 19, 2018 17:24:26
azt mondta, hogy két évet gányolt ezzel és kapott érte 265ezret. az kb havi 11 rongy. elmondása szerint minden hétvégén dolgozott rajta, így talán még az ezer forintos órabért sem érte el. ez shiker! mondjuk annak örülök, hogy a végrehajtó bácsi már megtalálta sodimama számláját és azon nyomban le is rántotta. egyébként hiába mondod, hogy ignorálod a trollokat, ha a trollok kívánságait teljesíted - picigliszerelés - vagy nekik válaszolsz - mégish tyegíthem éttesanyámat. észrevetted gnóm, hogy la heine hogyvoltjai rendre több likeot kapnak, mint a flokkjaid? azért mert az övé tényleg szórakoztató és informatív
Nov 19, 2018 17:24:26
-
Nov 19, 2018 17:31:05
azt mondta, hogy két évet gányolt ezzel és kapott érte 265ezret. az kb havi 11 rongy. elmondása szerint minden hétvégén dolgozott rajta, így talán még az ezer forintos órabért sem érte el. ez shiker! mondjuk annak örülök, hogy a végrehajtó bácsi már megtalálta sodimama számláját és azon nyomban le is rántotta. egyébként hiába mondod, hogy ignorálod a trollokat, ha a trollok kívánságait teljesíted - picigliszerelés - vagy nekik válaszolsz - mégish tyegíthem éttesanyámat. észrevetted gnóm, hogy la heine hogyvoltjai rendre több likeot kapnak, mint a flokkjaid? azért mert az övé tényleg szórakoztató és informatív
"- Gépkocsinyeremény-betétkönyvbe fektetik a maradék kb. 200.000Ft-nyi pénzt és az elkészült weblap projekt karbantartásáért a jövőben kapott rendszeres havi 30.000Ft-ot is."
Nov 19, 2018 17:31:05
broni
Nov 19, 2018 17:36:05
el-gó nyereménybetétkönyv nincs????????????????
Nov 19, 2018 17:36:05
Nov 19, 2018 17:37:13
nincs azzal bajom, én magára a fő mű gányolására írtam, hogy talán kevesebb mint egy ezres volt óránként. bár inkább hajlok arra, hogy ez valami tanár uras kárpi lehet, ahogy azt valaki feljebb említette. ki az a fasz, aki két évet vár egy két hetes melóra?
Nov 19, 2018 17:37:13
Och-Kom Taot
(
x3)
Nov 19, 2018 17:40:14
x3)
egy biztos a havi 30 rongyért mindenféle apróság miatt ugráltatni fogja a főnökúr a vadászbikát, így a rendszeres ideggörcsök garantáltak
kábító pitonszag
Nov 19, 2018 17:47:57
Jól értem, hogy Gyöngyin 120-140 kilós parkolóbírság tartozást hajtottak be? Ezek ugye régi tartozásai, nem furikázik valami tragaccsal a "kisnyugdíjas" öreglány még mindig?
Egyébként milyen szakadék lumpen fehércigány család már ez?
Nov 19, 2018 17:47:57
-
Nov 19, 2018 18:18:23
ez a piszkafa gyerek kb. egy szinvonal snecivel, meg a videoik tartalma is hasonlo, az egyik bringat "szerel", a masik gallyaz es kozben total erdektelen temakrol gagyarasznak. jo, ez a piszkafa legalabb tud folyamatosan beszelni, es nem egy hetig tart kirakni a flokkjat.
b+, sneci, annyira a legaljat kepviseled a yt videosoknak, hogy az is hatalmas csoda lenne, ha feliratkozoszamban megkozelitened piszkafat.
b+, sneci, annyira a legaljat kepviseled a yt videosoknak, hogy az is hatalmas csoda lenne, ha feliratkozoszamban megkozelitened piszkafat.
Nov 19, 2018 18:18:23
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 19, 2018 18:19:54
Nem azt mondta egy éve, hogy a stressznélküli nyugi érdekében már nem vállal több magyar melócsát?
És nem arról volt szó, hogy Gyöngyinek bőven elég a 80 (?) ezres nyugdíja, ezért nem kell már támogatni?
És nem arról volt szó, hogy Gyöngyinek bőven elég a 80 (?) ezres nyugdíja, ezért nem kell már támogatni?
Nov 19, 2018 18:19:54
-
Nov 19, 2018 18:26:58
Jól értem, hogy Gyöngyin 120-140 kilós parkolóbírság tartozást hajtottak be? Ezek ugye régi tartozásai, nem furikázik valami tragaccsal a "kisnyugdíjas" öreglány még mindig?
Az a lényeg, hogy császti-szunics trolléga teszi a dolgát, az Univerzum irányításával.
Nov 19, 2018 18:26:58
xray
(
x21)
Nov 19, 2018 18:33:13
x21)
itt mindenki folyamatosan beleveri a félrevert orrát a hazugságaiba, de mániákusan és szemrebbenés nélkül folytatja, mintha mi sem történt volna. ebből látszik, h javíthatatlanul notórius hazudozó.
Bamberger Rauchbier
Nov 19, 2018 18:45:46
Ez a mai flokk is annyira volt izgalmas, mint egy bármicvó.
Nov 19, 2018 18:45:46
Nov 19, 2018 18:50:50
ez a piszkafa gyerek kb. egy szinvonal snecivel, meg a videoik tartalma is hasonlo, az egyik bringat "szerel", a masik gallyaz es kozben total erdektelen temakrol gagyarasznak. jo, ez a piszkafa legalabb tud folyamatosan beszelni, es nem egy hetig tart kirakni a flokkjat.
sztem a másik sokkal érdekesebb, szórakoztatóbb, bár egyetlen flokját sem láttam. viszont sneci - a valamikori fiatalember, aki pereket provokál maga ellen - még tőle is fosik, ki tudja mi lenne egy komoly flokkercsatában:
A dűlő dílere5 órája
Mit szólsz hozzá, hogy az a gerinctelen Piscatel a hátad mögött elkezdett téged fikázni ?
SoDI vlogja
SoDI vlogja5 órája
Nem hallottam rola. Hol, mivel?
A dűlő dílere
A dűlő dílere4 órája
Van egy pár napos videója, "Beszélgessünk kötetlenül #3 - Taktikainak válasz, Herby jelenség, SoDI figyelemre szomjazik". A rád vonatkozó rész 14:20-nál kezdődik. Szerinte engedély nélkül reklámoztad magad nála, sikertelen vagy, meg szó szerint "kibaszott szánalmas elmebeteg, nagymagyar". Idéz egy csintalanos esetet is, nem tudom, hogy valós dolgokat állított-e rólad, gyanítom, hogy nem.
SoDI vlogja
SoDI vlogja4 órája
@A dűlő dílere : Hat a Csintalant valoban nem szeretem. :) De ez ott Piscatel-nek egy szimpla politikai velemenye, nem baj az, joga van hozza.
A dűlő dílere
A dűlő dílere4 órája
Te tudod, szerintem téged személyedben is sértett azzal, hogy elmebeteg vagy, meg szánalmas, mert reklámozod magad. Mindenesetre figyelj oda rá, szeret provokálni és minden vágya bíróságra menni.
SoDI vlogja
SoDI vlogja4 órája
A dűlő dílere
A dűlő dílere3 órája
Ő nem trollt emlegetett, hanem SoDIt. De ha nem te írtad azokat a hozzászólásokat, esélyes, hogy maga csinálta, hiszen le tudta volna ellenőrizni, hogy az igazi csatornád írta-e, vagy sem. Na mindegy, én csak gondoltam szólok.
SoDI vlogja
SoDI vlogja3 órája
@A dűlő dílere : Lusta volt.
Nov 19, 2018 18:50:50
Bamberger Rauchbier
Nov 19, 2018 19:12:28
...
Nem, mert azóta rákapott a TV Shopra meg az Asztro TV-re.
Nov 19, 2018 19:12:28
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 19, 2018 19:12:59
x37)
ez a dűlő dílere vagy kisboros, vagy cvi. Mindenesetre ritka tenyérbemászó idiótának tűnik.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 19, 2018 19:15:34
x37)
444.hu/2018/11/19/megvettek-almaik-otthonat-de-a-nyugalom-helyett-egy-orult-varta-oket
ez bazmeg mintha Kisborosról szólna. Ne mondja nekem senki, hogy akkor neki nincs flepnije.
ez bazmeg mintha Kisborosról szólna. Ne mondja nekem senki, hogy akkor neki nincs flepnije.
vonatozó öregurak
Nov 19, 2018 19:18:04
több barátom is kérdezi, nem lehetne valami kreatívkodás a sespresto oldalán, ha már munkaidőben is pedofilt véd a gnóm a neten? esetleg főnökkislánynak kéne beszámolni, hogy sneci mennyire ráér munkaidőben zaklatott kiscsajokon röhögni és csak a leiratkozók száma miatt vonja vissza a szavait.
Nov 19, 2018 19:18:04
Hiénaverő
(
x17)
Nov 19, 2018 19:26:53
x17)
A csávó és 8.7K feliratkozója csak a nagymatyarkodásról tud, semmi infó Recskaboyról, faszkiverő videóiról, Velvet-cikkről és hasonlókról, ergo a lényeg maradt ki.
Mehet a tényfeltárás a videó alatt, Hahó!
-
Nov 19, 2018 19:33:27
Ezek emberi lábnyomok és ahogy látom szarba is lépett az illető...
broni?????
Nov 19, 2018 19:33:27
Bamberger Rauchbier
Nov 19, 2018 19:40:32
Nov 19, 2018 19:40:32
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 19, 2018 19:42:05
x16)
Sodipediát is linkeljétek be neki. Onnan még csemegézhet. Hátha valamelyik videójában meg is említi, a hatástöbbszörözés végett.
-
Nov 19, 2018 19:52:53
SoDI vlogja 4 órája
a védelmi pénzt sem Sherlock Porksnek ajánlottad, hanem a nevében írogató trollnak ugye xD
a védelmi pénzt sem Sherlock Porksnek ajánlottad, hanem a nevében írogató trollnak ugye xD
Nov 19, 2018 19:52:53
broni
Nov 19, 2018 20:11:05
youtu.be/WsQrxqIFP9Q
Szívja a féreget az én kötelességemben
Nem tudja, hogy a szava eltörik
Legyen nyitott a szemrehányáshoz
Csak a bolondság fog megbosszulni engem
Veszély lámpákat lóg
Csöndben elérve a halott csillagokat
Csodálatosan csak a beteg dalt használja
A hidegnek melegednie kell
Miért van a nedves vörös állapotom
Hogy tovább figyelmeztessem magam
A farkasok látják a halálomat
Hogy nincs kegyelem
Az öröm már rég elmúlt
Szárak furcsán és kényelmesen
Áldás "Isten vágyából
Ne menj tovább oda
Bátorítsd a szablya fogantyúját
Büntesse szabadon
Lassan a hajnalig
Csak ritkán tér vissza
Erős fájdalmat tapasztalsz ezen a helyen
Nem engedhettem meg magamnak
Menj fel magasan a vérszomjas idõhöz
Die vicces és leginkább
Hogy nincs kegyelem
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!
Veszély lámpákat lóg
Csöndben elérve a halott csillagokat
Csodálatosan csak a beteg dalt használja
A hidegnek melegednie kell
Hogy nincs kegyelem
Az öröm már rég elmúlt
Szárak furcsán és kényelmesen
Áldás "Isten vágyából
Ne menj tovább oda
Bátorítsd a szablya fogantyúját
Büntesse szabadon
Lassan a hajnalig
Csak ritkán tér vissza
Erős fájdalmat tapasztalsz ezen a helyen
Nem engedhettem meg magamnak
Menj fel magasan a vérszomjas idõhöz
Die vicces és leginkább
Hogy nincs kegyelem
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!
Nov 19, 2018 20:11:05
Haveri érdeklődés
Nov 19, 2018 20:46:06
youtu.be/T8dQZXGbnJc?t=27
Ez is egy szórakoztató tartalom. Hahó!
Ez is egy szórakoztató tartalom. Hahó!
Ó, hogy broni linkjei nyíljanak meg neked automatikusan, mikor átpörgetsz rajtuk.
Amúgy meg a témához visszatérve. A vloggerek és bloggerek nagy része ezt hobbiból csinálja. Ergo, szereti csinálni, fleccől rá energiát. Sokaknak ez az önmegvalósítás útja. Hogy olyan témáról beszélnek, amiről szeretnek. Lásd: horgászat, elhagyott romok felderítése, történelmi dolgok, filmkritikák.
A sodi pedig látványosan unja. Görcsösen próbál betagózodni a youtube-os társadalomba. Ezért próbál úszni az árral. Nosikánál is rühes féreg módjára nyomult a dögszagra. Biztos bloggerháborút szimatolt. Arra gondolt, hogy most botrányhőssé válik.
Ez a vloggolás csak egy kényszercselekvés. Egy autista kisgyerek ugrálása a felnőttek felé. Hogy nézzétek, tudok biciklit szerelni. Nézzétek, segítek anyámnak. Nézzétek jártam Prágába.
És ennyi. Mikor eljut ezekre a helyekre, már ott van. Nem tud mit kezdeni magával. Nem utazza be ezeket, nem érzi át az élvezetet. Sodika soha nem fogja megérezni, hogy milyen a kemény munka. Milyen órákon át dolgozni, hogy értéket teremtsen. Legyen az egy festmény, regény, vers vagy vlog elkészítése. Milyen érzés ha akadályokba ütközik, és aztán önerejéből átmászik rajtuk. Nem, sőt neki jó az akadályok előtti fosmeleg mocsárban dagonyáznia, és autista halálhörgéseket hallatnia, mint valami ocsmány lápi goblin.
Nov 19, 2018 20:46:06
Frei Tamás
(
x1)
Nov 19, 2018 21:07:01
x1)
Na, pont ugyan ezt irtam le a flokk alatt, de soderál a koboldgeci.
Bamberger Rauchbier
Nov 19, 2018 21:27:00
Vett x ezer euróért vloggercuccot, de nem tudja, hogy mire vevők az emberek. Normális nézője nincs, van egy-két felszopókoboldja, meg néhány troll, akik hiába mondják, hogy szar az amit csinál, őt ez inkább megerősíti abban, hogy folytassa a fosvihart.
Mondjuk a belengetett HW-SW téma jónak tűnik, de úgyis elbassza. Ha a HW rész olyan szintű lesz, mint a VR-sisak szétszerelése, akkor garantált lesz a SoDI-quality.
Pedig csinálhatna LEGO robotos videókat(csodálom, hogy az infantilis hülye gyerek azt nem szereti), lehetne smart
Nov 19, 2018 21:27:00
Haveri érdeklődés
Nov 19, 2018 21:36:59
Pedig csinálhatna LEGO robotos videókat(csodálom, hogy az infantilis hülye gyerek azt nem szereti), lehetne smart home room topic is, vagy egy spin-off sorozat devizás haverral kapcsolatban(komolyan érdekel annak az életcsászárnak a szerencsétlenkedése). De ezt úgyis ignorálja SoDI, mert troll vagyok.
Pedig csinálhatna LEGO robotos videókat(csodálom, hogy az infantilis hülye gyerek azt nem szereti), lehetne smart home room topic is, vagy egy spin-off sorozat devizás haverral kapcsolatban(komolyan érdekel annak az életcsászárnak a szerencsétlenkedése). De ezt úgyis ignorálja SoDI, mert troll vagyok.
Az kellene a bejlini pincegoblinnak, hogy valaki elkapja a csuklójánál fogva, és kirántsa az autista álomvilágából. Abból a párhuzamos univerzumból, ahol jó amit csinál.
Aztán pofonveri, hogy fejlődnie kell. Igen is személyes brandet kellene építenie. Hagyni ezt a beszólogatást, a náculást meg a retardok felszopását. Kibaszni a tiszafaszvári Frankeistein szörnyét és Retardo Maradonát a kommentszekcióból.
És tényleg informatív dolgokat csinálni. De ehhez szenvedély kell. Nézzük végig a nagy vloggereket. Pewdiedie, TheVR, Radics Peti, Retroshock és mások.
Az a közös bennük, hogy szeretik a nézőiket, hálásak nekik. Nem egy kussban lévő közönséget látnak bennük. Hanem tudják, hogy ha látszik, hogy szeretik a nézőiket, akkor ők is szeretni fogják őket.
Nekem is van egy blogom Kevesen olvassák rendszeresen igaz, de rohadt hálás vagyok nekik ezért, és ha csak azért a húsz emberért csinálom és fejlődök, akkor csak azért a húsz emberért csinálom.
Sodi viszont egy önvezérelt, bipoláris szar. Aki csak nyomatja a magáét, ami csupán Le Haine professzor úr nagyon is szórakoztató hogyvoltjainak alapanyagai.
Ennyi, ezen kellene változtatnia. Kellene, de a sodi olyan mint a klimaxban szenvedő pszichozisos unokanővérem. Az is csak magáról pofázik.
Sodi is csak magáról pofázik. Nem hajlandó elismerni, hogy a vloggerfelszerelés csak egy mankó neki. A vlogger pedig mint előadóművésznek önmagát is be kell raknia a produkciójába. De ez minden szórakoztatási és gyönyörködtetési ágnál is így van.
Csak akkor ér valamit, ha maga a szerző, festő vagy vlogger belerakja a személyiségének jobbik felét (nem úgy LaciXD). Sodinak ehhez viszont évek hosszú pszichológiai és gyógypedagógiai munkája után jöhet össze.
Nov 19, 2018 21:36:59
xray
(
x21)
Nov 19, 2018 21:53:44
x21)
uraim, aki snecinek tanácsokat ad és reménykedik a foganatban, az olyan impossible mission, mintha valaki egy ujjal egy üstököst a pályájáról el akarna téríteni.
Bamberger Rauchbier
Nov 19, 2018 21:55:53
Nov 19, 2018 21:55:53
R.I.P. BABA san
Nov 19, 2018 22:05:43
Ilyen ASMR videót SoDI is tud csinálni.
Két órás fitymacsattogás.
Nov 19, 2018 22:05:43
-
Nov 19, 2018 22:21:44
uraim, aki snecinek tanácsokat ad és reménykedik a foganatban, az olyan impossible mission, mintha valaki egy ujjal egy üstököst a pályájáról el akarna téríteni.
hát azért hetyetye
Nov 19, 2018 22:21:44
Hihetetlen
Nov 19, 2018 23:08:13
Bazd meg Sodi!
Még mindig nem fordítottad meg a nyereg alatti fémet?
A Trollok jó fejek voltak amikor a kibaszott biciklidet szerelted és szóltak te idióta, hogy felfelé áll a nyereg. Neked ülés, hogy értsed.
Fordítva szerelted össze, a nyereg alatti kis csavarnak hátrafelé kell néznie.
Milyen hardvert akarsz te jövő héten összerakni, ha egy kurva üléscsövet és nyerget nem tudsz összerakni?!
A Trollok jó fejek voltak amikor a kibaszott biciklidet szerelted és szóltak te idióta, hogy felfelé áll a nyereg. Neked ülés, hogy értsed.
Milyen hardvert akarsz te jövő héten összerakni, ha egy kurva üléscsövet és nyerget nem tudsz összerakni?!
Nov 19, 2018 23:08:13
Bamberger Rauchbier
Nov 19, 2018 23:17:20
Bazd meg Sodi!
Nov 19, 2018 23:17:20
Mr. Minit
Nov 19, 2018 23:23:43
A berlini kulcsmásoló kollégákat kérdezem, hogy megoldható lenne-e?
Nov 19, 2018 23:23:43
Mr Montana
Nov 19, 2018 23:34:02
Csak szétnyomja a tökeit, de legalább azt a kis esély is megszűnik, hogy valaha szaporodni fog.
Nov 19, 2018 23:34:02
Szajhák nyögései!
Nov 20, 2018 00:10:23
Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....
AHHH!!!!!!!!!!!!!
AHHH!!!!!!!!!!!!!
Nov 20, 2018 00:10:23
leiratkozó
Nov 20, 2018 04:39:56
Az előző flokkban azt mondta, utoljára foglalkozik Nosikával. Nyelvtanilag hazudós, ezért leiratkozom.
Nov 20, 2018 04:39:56
Schwezoff Dávid
(
x6)
Nov 20, 2018 07:16:51
x6)
Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....
AHHH!!!!!!!!!!!!!
AHHH!!!!!!!!!!!!!
Dózsa Laci bá?
Novák Előd
Nov 20, 2018 07:22:19
Dózsa Laci bá?
NEM
Nov 20, 2018 07:22:19
broni
Nov 20, 2018 08:48:16
NEM
ez dózsa)))))))))))))))
Nov 20, 2018 08:48:16
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 20, 2018 08:59:41
x37)
Le is szarná a Nosikát amúgy, ha nem pedóügybe keveredett volna. Viszont Endre kényszert érez, ha nőverésről, nők meggyilkolásáról vagy kisgyerekek zaklatásáról van szó, hogy belepofázzon, mivel ezek a témák érdeklik. Amiről soha nem fog videót csinálni, az az egyszerű, hétköznapi heteroszexuális szex, korban hozzáillő nővel.
törzsgyökeres
(
x1)
Nov 20, 2018 09:20:15
x1)
Le is szarná a Nosikát amúgy, ha nem pedóügybe keveredett volna. Viszont Endre kényszert érez, ha nőverésről, nők meggyilkolásáról vagy kisgyerekek zaklatásáról van szó, hogy belepofázzon, mivel ezek a témák érdeklik. Amiről soha nem fog videót csinálni, az az egyszerű, hétköznapi heteroszexuális szex, korban hozzáillő nővel.
Deficás Hafer
(
x1)
Nov 20, 2018 09:33:24
x1)
Nov 20, 2018 09:33:24
meg 1-2 évet varhatna, ha kipotyognak a csonkjai, üdébb lesz a lehellete Nov 20, 2018 09:33:24
Gólya
(
x2)
Nov 20, 2018 09:33:29
x2)
Csak februártól!
Ha felvinnél egy csajt (ez hatalmas *pr*), szerinted mit szólna a 10nm-es penészlyukadhoz?
Deficás Hafer
(
x1)
Nov 20, 2018 09:37:04
x1)
Csak februártól!
a pincét már előkészítette a beteges hajlamú játékához. Remélem RGL előbb jár arra mint egy ártatlan német lány... 13 hónap munkaviszonynak kell lennie az autista elmélet alapján.
Herr Schrekk
Nov 20, 2018 10:38:57
a pincét már előkészítette a beteges hajlamú játékához. Remélem RGL előbb jár arra mint egy ártatlan német lány...
A pincét én készítettem elő.Minden előkészült csak aznem értem mit keres picikli olaj a perzsa szőnyegen és az antik vörös kanapén. Nov 20, 2018 10:38:57
Och-Kom Taot
(
x3)
Nov 20, 2018 10:50:37
x3)
Kíváncsi vagyok mi lesz az új kifogás, hogy miért nem kezd el a csőbuzi sodi csajozni. Előbb ki kell gyúrnia magát és csak utána? Vagy majd ha anyagilg "rendbejön"? Netalán be kell szerezni a csajozáshoz új ruhatárat ami hosszadalmas folyamat? Esetleg télen hideg van azért nem lehet csajozni? Ki mire tippel?
Sodi-genTrial.exe
Nov 20, 2018 11:02:21
Erre most kivételesen válaszolok.
A német csibék felszedésének előkészítésére tett erőgyűjtésemnek a része az, hogy az új ruhák mellett legyen egyfajta hírem, amit más videósok figyelmének magára vonásával akarok elérni.
Ennek lényege az, hogy megfigyelem távolról az indexképeiket, aztán utána tíz másodperceket belepörgettek, hogy megtaláljam a gesztusaikat és a gyenge pontjaikat.
Viszont erről bővebben a hétfői informatív és szórakoztató blogomba fogok beszélni. Ugyanis ha pénteken már megvan a felvétel, és már elkezdtem vágni, az kvázi a vloggal való foglalkozást jelenti.
Szóval egy izgalmas, informatív vlogban megkaphatják lelkes nézőim. Na, vágás csá.
Soha többé nem írok ide.
A német csibék felszedésének előkészítésére tett erőgyűjtésemnek a része az, hogy az új ruhák mellett legyen egyfajta hírem, amit más videósok figyelmének magára vonásával akarok elérni.
Ennek lényege az, hogy megfigyelem távolról az indexképeiket, aztán utána tíz másodperceket belepörgettek, hogy megtaláljam a gesztusaikat és a gyenge pontjaikat.
Viszont erről bővebben a hétfői informatív és szórakoztató blogomba fogok beszélni. Ugyanis ha pénteken már megvan a felvétel, és már elkezdtem vágni, az kvázi a vloggal való foglalkozást jelenti.
Szóval egy izgalmas, informatív vlogban megkaphatják lelkes nézőim. Na, vágás csá.
Soha többé nem írok ide.
Nov 20, 2018 11:02:21
Deficás Hafer
(
x1)
Nov 20, 2018 11:02:54
x1)
Nov 20, 2018 11:02:54
kell majd csajozós pdf, plusz csajozós kütyük Nov 20, 2018 11:02:54
-
Nov 20, 2018 11:29:16
a botoxolas is jo 5let volt sodi, a csajozas elokeszuletenek reszekent elmehetnel 1-1 kezelesre, ami egyben remek flokktema!
Nov 20, 2018 11:29:16
Dr. Úr
Nov 20, 2018 11:44:24
Mire feltöltjük botoxxal azt a Mariana-árok méretű táskát herr gyagyásh gombszemei alatt, csődbe is megy szerencsétlen xD
Nov 20, 2018 11:44:24
-
Nov 20, 2018 11:58:00
Minek csajozna ebben az 5 eves ciklusban mar baszott haho!
Nov 20, 2018 11:58:00
Deficás Hafer
(
x1)
Nov 20, 2018 12:01:47
x1)
Schrekk vetethetne vele egy botox gépet.
kramalon
(
x8)
Nov 20, 2018 12:28:46
x8)
Sodigyűlölő, segíts, ma nagyon utálom Sodit, de annyira, hogy kifejezni sem tudom!!
Faszom
kramalon
(
x8)
Nov 20, 2018 12:55:56
x8)
Kommentár nélkül rovat
Faszom
Mikrocsip
Nov 20, 2018 13:00:21
Kommentár nélkül rovat
a többgenerációs értelmiségiek gyermekét láthatjuk, már csak a taknyát kellene megennie/a pólójába törölnie, oh wait... :))
Nov 20, 2018 13:00:21
126 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Róland elmegy az orvoshoz.
- Doktorúr! Nagyon nagy impotenciám van, sehogy se áll a faszom...
- Kedves Farkarossz, itt ez a piros por, használja ezt.
Egy hét múlva:
- Doktorúr, kipróbáltam, de semmi...
- Rendben, itt ez a kék por, próbálja meg ezt.
Újabb hét eltelik:
- Te burzs.. doktor úr, ez se használ.
- Akkor próbálja meg a fehér port.
Tajgi másnap telefonál:
- Doktorúr, maga csodatevő, áll mint Kinizsi budára mutató rúdja!!
- Ja hát kérem, a cement az cement.
Toldi lesz az a Kinizsi.