A faszommal bronikám, a faszommal!
óóóóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Balettozott neki.
hát azért hetyetye
balettozott neki!
hát azért hetyetye
én is szoktam, az uccán, a mutkór is akkorát estem, tiszta sár vótam)))))))))))))
SÁR?
nem szar?
hát azért hetyetye
nem báttya, de nagyon részeg vótam!!!!tekila, unikum, ser, bor......
Több oka van. Az egyik, hogy nincs pénzem elmenni innen.
A suttyó trendbeli is banki hitelből menőzik Pesten.
Bocs trollégák, hogy visszanyúlok ide, de nem tudtam elmenni emelett. Kisbuzi, nem arról van szó, hogy van másfél millád? Annyiból a világon bárhol újra tudod kezdeni. Vagy tényleg flepnis vagy, és bár a neveden van ennyi mondjuk örökség formájában, de csak a gondviselőd fér hozzá? LOOOOLLLLLLLLLLLLL
Lackó, én egy hátizsákkal jöttem fel anno pestre, gimi után pedig végigmelóztam egy nyarat, hogy legyen valami kezdő pénzem csóró kolisként. Apám és anyám egy egész életet végigdolgozott, de ahogy te is leírtad, ez Magyarországon, főleg keleten lószarra sem elég. Ők azzal támogattak, hogy kéthetente a kedvenceimet főzték, aztán jól felpakoltak kajával, hogy ne csak olcsó szemetet egyek legalább pár napig. Második félévtől már félállásban melóztam suli mellett, harmadév elején pedig már albiba tudtam költözni. Apám abban tudott segíteni, hogy filléres használt bútorokat szerzett nekem, amiket a saját kezével újított fel, aztán felhoztuk Pestre egy ismerős furgonjával.
Így kezdtem a fővárosi életemet, először koliban, aztán két másik egyetemistával egy nyolcadik kerületi albérletben. Viszont a nyilvános faszkiverő haveroddal ellentétben én lediplomáztam, és mivel addigra már volt több év munkatapasztalatom, rögtön el tudtam helyezkedni. Talán ha te is megpróbálnál kvalifikált melót szerezni, akkor nem anyádék tartanának el lassan negyven évesen, te parazita!
Mire odáig jutottam, hogy egy Orsósékkal jó kapcsolatokat ápoló cégnél jó pozícióba kerültem, már volt a hátam mögött jó pár komoly projekt referenciának. És igen, most már vehetek hitelből lakást, mert akkor is vissza tudnánk fizetni, ha valamelyikünk egy ideig munkanélküli lenne. Így három évvel korábban vettük meg a saját közös lakásunkat. Fogalmad sincs a felnőttek világáról, kisgyerek, neked még mindig a szüleid veszik a ruháidat és a játékaidat. Idióta.
*elgondolkodik a gondviselői projekt elindításán*
Valóban nem, mert ezt már nem először írta le neki.
Nem, ezek a déliek, talán még aranyfoguk is van!
Előre báttya, légy te az árvízi hajós!
Én meg púznám a refrént meg kaksinyögés hangokat adnák, olyan szorulásost
óóaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
youtu.be/K-EN8joo2mg
ez a zene, barbicica!!!!!!!!!!!!!
A lélek fütyül a pokolon
Erőszak vetés, feldobja a pusztítást
A szemem nagyok azoknak, akik szenvednek
A fájdalom örömeiért, megelégedésért
Amikor a fájdalmas könnyek hozzák a szomorú arcot
Amikor egy öngyilkos bumm felhívja az utat
Amikor a bánat megnyitja a kaput a vér nosztalgiájához
Amikor a torokfájás, mint egy köntöst, könnyek az elméd
A szívem a pokolba táncol
Nevetve kárhoztat, haragra kezd
A nyelvem a keresztények számára a bor
Fekete közösség, szép az ivasban
Amikor az új reggeli nap felkel a világon
Amikor a bolygónk csak egy kurva a fájdalomban
Amikor a Felségség fensége megáldja országunkat, hogy meghaljon
Amikor fekete sperma forral, gyilkosság az anyukájában
aranyfog!!!!!!!!!!!!!óóóaaarrgghhhhhhhhhhhhhhhh
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
dák örökség!!!!!!!!!
ez nem valami profos. hogy még időben visszaterelődjön a kakavonalra, ez inkább proffos.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
black-death metal, szivi!!!!!!!!
de inkább barbiszar, mint aranyrolex!!!!!!!!!!!!
a kép miatz újra meg kell néznem az Aliens-t, hogy jól aludjak.
hát azért hetyetye
minek örül ez a félkegyelmű?
MÉG több a foga, mint a füle
hát azért hetyetye
Veritas Omnia Vincit
* dinamót lehetne rá kötni, úgy forog a sírjában.. *
Szia, Cvi! Még mindig szopni jársz ide?
A Csicsek az vajon haverja a Csudutov Csudinkának meg a Csunderliknek?
Egy hitelbűnöző autentikus képét láthatjuk.
A gyémántot csak a barbiszar vágja, bronikám!
Erős legyél ki a rivót is állja, hejj!
[img src="https://img.sodika.dk/imgur.com/e8NPCYy.jpg"]
Bazd meg, ez a Saul fia sonderkommando kiszivárgott korai skicc felvétele!!
Faszom
és Én?
hát Bástya elvtárs már kutya?
nem döglött, te mocskos nekrozoofil herbáldíler bor8s lacika!
hát azért hetyetye
Máskor azért, ha "rádmozdul" egy nőszemély,inkább legyél kurva hálás és ragadd meg a soha vissza nem térő alkalmat arra, hogy kigyógyulj a buziságból (Ha már a Gyagyás ikonikus 10 évvel ezelőtti egyszemélyes tüntetése erre képtelen volt)
Veritas Omnia Vincit
Helytelen, pécs!
a retardok mindig hazudnak.
hát azért hetyetye
Bazmeg, és a következő komment rögtön a kisbuzié! Hallgat a szóra :DDDDDDDDDD
Kenyér és víz.
kamu :)))
mutasd meg a levelezést, a pénz mozgását, stb. mert így semmi értéke nincs a műsornak.
csak nem...
Zseryvel irattad meg a scriptet másfél millióért? :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Vagy a titokzatos kanadai programozóval
Nemzeti hős vok, jah.
en ugy berezeltem, hogy ramrugja az ajtot a tek, vagy egy bergyilkos, hogy inkabb segitek kiegesziteni a mailcim listat, ezekre a cimekre mindenkepp kuldj masolatot a trollaktakbol, zsir!
[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected],
[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected],[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected],[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected],[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected],
[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected],
nekünk nem kell, olvassuk a fórumot
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
|__o__|
Én ingyen elmondom.
Kiss Endre Farkas, Wedekindstrasse 23, Berlin, Németország
Kenyér és víz.
"Kösz a tanácsot, Rolika, de ő is azt akarta, mint anyám: bezárni ide.
Ő konkrétan féltékeny volt és attól rettegett, hogy ha "felszínre kerülök", lecsapnak rám más nők..."" :DDDDD anyád a hibás nyilván
Igen, nyilván nagyon kapósak a nők körében a zsíroshajú furabuzik.
Kenyér és víz.
A fogyatékos Boros Lacika Tiszavasváriból, a negyvenéves mamaholtelben lakó szűz, aki informatikus diplomával szalagmunkás a jabilnál és szabadidejében wannabe orosz titkosügynök Alexander néven. Ha még több szabadideje van, akkor halott kutyákat abuzál.
Kurva jó befektetés volt akkor az a pénz, nagy eredménye lett. Anyád helyében szétbasznám a fejeden a sodrófát, hogy ahelyett, hogy elköltöznél ebből a pénzből, a retard mániádat finanszírozod. Előbb szétcsapnám a fejed, aztán elvitetnélek a zárt osztályra, mert önveszélyes vagy. Kezet foghatsz a púpos mentoroddal, ő szokott ilyen jó üzleteket csinálni.
Ha anyád be akar zárni, akkor miért is trollozásra kúrtad el a pénzed, fogyaték? Beköltözhettél volna albérletbe egy városba, és hipp-hopp már nem is vagy bezárva. Édes jó Istenem, a fogyaték határai végtelenek.
Kösz a tanácsot, Rolika, de ő is azt akarta, mint anyám: bezárni ide.
Ő konkrétan féltékeny volt és attól rettegett, hogy ha "felszínre kerülök", lecsapnak rám más nők...
Szó szerint ezt mondta, hogy az én helyem itt van vidéken.
Ne szaladjunk el a lényeg mellett! Ezek szerint nem Lackó vigyáz az anyjára, hanem a kedves mama felügyeli a retardált gyerekét. Valószínűleg hivatalosan is gyámság alatt van Alexander ügynök, és ezért nem hagyhatja el az általa lenézett vidéket.
A második részen viszont nagyon röhögtem. Lackó, volt már neked olyan nőd, akivel személyesen is találkoztál? LOOOOLLLLLLLLLLLLLL
Szerző:
Fuvolázó Kobold
May 30, 2019 12:37:34
Válasz
(11)
Dehogy van letiltva. A legfontosabb fórumán, amely életének egyetlen szociális mentőövét jelenti, kurvára nincs letiltva. Endre, gyere szépen ide a fórumra, hetyetyézz egy vaskosat!
May 30, 2019 12:37:34
Saját lábán álló Lőrinc
May 30, 2019 12:54:45
Mi ez a miskolci Márk projekt a krónikásunk részéről? Lemaradtam, mint közbeszerzésen szerzett pénzről a számla.
May 30, 2019 12:54:45
Penzmento
(
x6)
May 30, 2019 14:18:05
x6)
Vályog twitch-stúdiót hitelezett meg herr Klein az újdonsült kistérségi barátainak. A Szent Római Birodalom udvari bankárának képzelve magát nyújtott Szóbeli Szerződésen alapuló jelképes többezer eurós tőke- (és rossz nyelvek szerint természetbeli) injekciót miskolci Márkéknak egy profi streamer-stúdióra. Az eredmény magáért beszél.
🕎Endigame🕎
broni
May 30, 2019 14:28:46
tex fúrta meg a hajót!!!!!!!!!!!!!!
May 30, 2019 14:28:46
Vízitex
May 30, 2019 15:18:21
tex fúrta meg a hajót!!!!!!!!!!!!!!
May 30, 2019 15:18:21
broni
May 30, 2019 15:32:40
óóóóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
May 30, 2019 15:32:40
kisbuzi triggerelo
May 30, 2019 15:38:46
40neves mamahotelben tengodo elettelen luzer aki egy informatikai vegzettseggel a szallag mellett all
May 30, 2019 15:38:46
Andi
(
x13)
May 30, 2019 15:55:46
x13)
Nyár közepén várhatóan megdől az eddigi rekordnézettség.
Még a legfanabb nézők is elterelő hadműveletnek érezhetik a világjárást, de nem lehet indokolatlanul röpködő SoDI a SoDI. A címadás lehet az egyik titka, itt kell újra romboló hatásúnak lenni, letaszítva az ötvenropis halakat, az ukráncsibenyalást és a fantasztikusan súlyos drónsérülést is. Ebben a neki könnyed és testhez simuló szakmában mi csak találgatni mertünk a csajokkal.
"jogi útra terelést megfékező térdkalapácsolás utáni magyarázó epizód".
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Még a legfanabb nézők is elterelő hadműveletnek érezhetik a világjárást, de nem lehet indokolatlanul röpködő SoDI a SoDI. A címadás lehet az egyik titka, itt kell újra romboló hatásúnak lenni, letaszítva az ötvenropis halakat, az ukráncsibenyalást és a fantasztikusan súlyos drónsérülést is. Ebben a neki könnyed és testhez simuló szakmában mi csak találgatni mertünk a csajokkal.
"jogi útra terelést megfékező térdkalapácsolás utáni magyarázó epizód".
Schwezoff Dávid
(
x6)
May 30, 2019 17:25:14
x6)
40neves mamahotelben tengodo elettelen luzer aki egy informatikai vegzettseggel a szallag mellett all
Balettozott neki.
Schwezoff Dávid
(
x6)
May 30, 2019 17:26:11
x6)
Kisbuzi, anyád tavaly volt 60 éves. Mivel lepted meg? Volt legalább egy konyhai mérleg, vagy maradt a dübbenés a hűs konyhai járólapon?
balettozott neki!
broni
May 30, 2019 17:29:59
balettozott neki!
én is szoktam, az uccán, a mutkór is akkorát estem, tiszta sár vótam)))))))))))))
May 30, 2019 17:29:59
Schwezoff Dávid
(
x6)
May 30, 2019 17:31:14
x6)
SÁR?
nem szar?
broni
May 30, 2019 17:38:13
SÁR?
nem szar?
nem szar?
May 30, 2019 17:38:13
trendbeli garázdaság
May 30, 2019 17:46:29
Több oka van. Az egyik, hogy nincs pénzem elmenni innen.
A suttyó trendbeli is banki hitelből menőzik Pesten.
Bocs trollégák, hogy visszanyúlok ide, de nem tudtam elmenni emelett. Kisbuzi, nem arról van szó, hogy van másfél millád? Annyiból a világon bárhol újra tudod kezdeni. Vagy tényleg flepnis vagy, és bár a neveden van ennyi mondjuk örökség formájában, de csak a gondviselőd fér hozzá? LOOOOLLLLLLLLLLLLL
Lackó, én egy hátizsákkal jöttem fel anno pestre, gimi után pedig végigmelóztam egy nyarat, hogy legyen valami kezdő pénzem csóró kolisként. Apám és anyám egy egész életet végigdolgozott, de ahogy te is leírtad, ez Magyarországon, főleg keleten lószarra sem elég. Ők azzal támogattak, hogy kéthetente a kedvenceimet főzték, aztán jól felpakoltak kajával, hogy ne csak olcsó szemetet egyek legalább pár napig. Második félévtől már félállásban melóztam suli mellett, harmadév elején pedig már albiba tudtam költözni. Apám abban tudott segíteni, hogy filléres használt bútorokat szerzett nekem, amiket a saját kezével újított fel, aztán felhoztuk Pestre egy ismerős furgonjával.
Így kezdtem a fővárosi életemet, először koliban, aztán két másik egyetemistával egy nyolcadik kerületi albérletben. Viszont a nyilvános faszkiverő haveroddal ellentétben én lediplomáztam, és mivel addigra már volt több év munkatapasztalatom, rögtön el tudtam helyezkedni. Talán ha te is megpróbálnál kvalifikált melót szerezni, akkor nem anyádék tartanának el lassan negyven évesen, te parazita!
Mire odáig jutottam, hogy egy Orsósékkal jó kapcsolatokat ápoló cégnél jó pozícióba kerültem, már volt a hátam mögött jó pár komoly projekt referenciának. És igen, most már vehetek hitelből lakást, mert akkor is vissza tudnánk fizetni, ha valamelyikünk egy ideig munkanélküli lenne. Így három évvel korábban vettük meg a saját közös lakásunkat. Fogalmad sincs a felnőttek világáról, kisgyerek, neked még mindig a szüleid veszik a ruháidat és a játékaidat. Idióta.
May 30, 2019 17:46:29
Hetero Hegesztő
May 30, 2019 17:50:30
*elgondolkodik a gondviselői projekt elindításán*
May 30, 2019 17:50:30
broni
May 30, 2019 18:09:08
1, 5 milla????black metal együtttes kell alapítani, ledarált csecsemők néven, én éneklek!!!!!!!!tuti a siker!!!!!!!hejj sátán!!!!!!!!4
May 30, 2019 18:09:08
Sodilegnagyobbrajongoja
May 30, 2019 18:14:32
Trendbeli, szerintem felesleges próbálkozni. Egy szót sem ért meg ebből.
May 30, 2019 18:14:32
broni
May 30, 2019 18:16:47
A lap szerint a hatóságok már nem keresnek túlélőket,
na, holnap hullakeresés, ezeknek a koreaiaknak sokmindenjük van!!!apple, meg ilyenek!!!!!!!ugye ezek nem a komcsik???????
na, holnap hullakeresés, ezeknek a koreaiaknak sokmindenjük van!!!apple, meg ilyenek!!!!!!!ugye ezek nem a komcsik???????
May 30, 2019 18:16:47
Saját lábán álló Lőrinc
May 30, 2019 19:13:45
Trendbeli, szerintem felesleges próbálkozni. Egy szót sem ért meg ebből.
Valóban nem, mert ezt már nem először írta le neki.
May 30, 2019 19:13:45
Kémlégy
(
x2)
May 30, 2019 19:20:00
x2)
A lap szerint a hatóságok már nem keresnek túlélőket,
Palvin Szarbi
May 30, 2019 20:16:46
1, 5 milla????black metal együtttes kell alapítani, ledarált csecsemők néven, én éneklek!!!!!!!!tuti a siker!!!!!!!hejj sátán!!!!!!!!4
May 30, 2019 20:16:46
broni
May 30, 2019 20:19:41
óóaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
youtu.be/K-EN8joo2mg
ez a zene, barbicica!!!!!!!!!!!!!
A lélek fütyül a pokolon
Erőszak vetés, feldobja a pusztítást
A szemem nagyok azoknak, akik szenvednek
A fájdalom örömeiért, megelégedésért
Amikor a fájdalmas könnyek hozzák a szomorú arcot
Amikor egy öngyilkos bumm felhívja az utat
Amikor a bánat megnyitja a kaput a vér nosztalgiájához
Amikor a torokfájás, mint egy köntöst, könnyek az elméd
A szívem a pokolba táncol
Nevetve kárhoztat, haragra kezd
A nyelvem a keresztények számára a bor
Fekete közösség, szép az ivasban
Amikor az új reggeli nap felkel a világon
Amikor a bolygónk csak egy kurva a fájdalomban
Amikor a Felségség fensége megáldja országunkat, hogy meghaljon
Amikor fekete sperma forral, gyilkosság az anyukájában
May 30, 2019 20:19:41
broni
May 30, 2019 20:26:18
aranyfog!!!!!!!!!!!!!óóóaaarrgghhhhhhhhhhhhhhhh
May 30, 2019 20:26:18
xray
(
x21)
May 30, 2019 20:35:34
x21)
May 30, 2019 20:35:34
jól fizetik a professzorokat, ha minderre telik. xd May 30, 2019 20:35:34
broni
May 30, 2019 20:50:35
jól fizetik a professzorokat, ha minderre telik. xd
dák örökség!!!!!!!!!
May 30, 2019 20:50:35
broni
May 30, 2019 21:00:15
még lehet aranyrolex is lesz valamelyik kis sárgán!!!!
May 30, 2019 21:00:15
broni
May 30, 2019 21:11:22
vagy találok egy jó , fiatal csajt)))))))))))))
ikszdé))))))))))))))))
ikszdé))))))))))))))))
May 30, 2019 21:11:22
Archer Dark
May 30, 2019 21:12:21
Mivel látványosan lapítasz Gaygyás, itt van két kérdés mára amit tetszőleges sorrendben megangolnázhatsz itt a trollok előtt:
1. Vitted e Barcelonába magaddal a kedvenc kancigányaidat és ha igen voltál e akkora balek, hogy te fizesd az utazásukat és az ottani kiadásaikat?
2. Jelenleg tudod e rendesen fizetni a felhalmozott árú hiteleid részleteit?
+3. Bónuszkérdés: Minek az ízére emlékszel jobban? 1. Rószamama szottyadt pinájáéra? 2. A berlini ukrán kurva, herpeszes szájára? 3. vagy Márk túrós faszára?
Veritas Omnia Vincit
1. Vitted e Barcelonába magaddal a kedvenc kancigányaidat és ha igen voltál e akkora balek, hogy te fizesd az utazásukat és az ottani kiadásaikat?
+3. Bónuszkérdés: Minek az ízére emlékszel jobban? 1. Rószamama szottyadt pinájáéra? 2. A berlini ukrán kurva, herpeszes szájára? 3. vagy Márk túrós faszára?
May 30, 2019 21:12:21
Andi
(
x13)
May 30, 2019 21:16:50
x13)
még lehet aranyrolex is lesz valamelyik kis sárgán!!!!
ez nem valami profos. hogy még időben visszaterelődjön a kakavonalra, ez inkább proffos.
broni
May 30, 2019 21:20:06
black-death metal, szivi!!!!!!!!
de inkább barbiszar, mint aranyrolex!!!!!!!!!!!!
May 30, 2019 21:20:06
Andi
(
x13)
May 30, 2019 21:27:48
x13)
Helyes. Ha valaki ennyire kitartó, biztos vagyok benne, hogy teljesül az álma. Szerintem ez nem lenne olyan nagy erőfeszítés Barbitól se.
Schwezoff Dávid
(
x6)
May 30, 2019 21:29:52
x6)
Mivel látványosan lapítasz Gaygyás, itt van két kérdés mára amit tetszőleges sorrendben megangolnázhatsz itt a trollok előtt:
a kép miatz újra meg kell néznem az Aliens-t, hogy jól aludjak.
xray
(
x21)
May 30, 2019 21:30:25
x21)
Schwezoff Dávid
(
x6)
May 30, 2019 21:32:21
x6)
MÉG több a foga, mint a füle
Andi
(
x13)
May 30, 2019 21:48:25
x13)
Nekem a Csernobil ugrott be a képről. Az HBO mennyit fizetett volna egy ilyen plakátarcért.
Archer Dark
May 30, 2019 21:56:35
Annak örül, hogy sikerült szintet lépnie és már nem a társadalom legalja által is megvetett elmeroggyantakkal haverkodik mint RGL, Tajgi, Molnáreff, hanem most konkrétan a társadalom legaljával a miskolci lumpenproli, vasazgató kancigányokkal. Ez az ő autista mércéjével már nagy szociális előrehaladás.
May 30, 2019 21:56:35
xray
(
x21)
May 30, 2019 22:21:12
x21)
May 30, 2019 22:21:12
Annak örül, hogy sikerült szintet lépnie és már nem a társadalom legalja által is megvetett elmeroggyantakkal haverkodik mint RGL, Tajgi, Molnáreff, hanem most konkrétan a társadalom legaljával a miskolci lumpenproli, vasazgató kancigányokkal. Ez az ő autista mércéjével már nagy szociális előrehaladás.
gyagyás meg a fegyverek. ha egy ilyet kéne eldobnia, akkor biztos hálál fia lenne, mert 1 méternél nem bírná messzebbre dobni. öngyilkos kommandósnak első osztályú lenne. xd May 30, 2019 22:21:12
Schwarz mama
May 30, 2019 22:34:15
* dinamót lehetne rá kötni, úgy forog a sírjában.. *
May 30, 2019 22:34:15
Archer Dark
May 30, 2019 22:58:10
Tudta?
Miközben ön becsületesen dolgozik és fizeti az adót, aközben Kiss Endre Farkas, Európa szerte Budapesten és Berlinben egyaránt, ki nem fizetett hiteleket halmoz fel, amelyekből gamer laptopot vesz, hogy 4k minőségben tudja feltölteni az internetre, nyilvános maszturbálását és amelyekből Európa nagyvárosaiba, Londonba, Barcelonába és Athénba tervezi betelepíteni a veszélyes miskolci cigánybűnözőket.
Ez veszélyes!
Ne hagyjuk, hogy Klein nevessen a végén!
Veritas Omnia Vincit
Miközben ön becsületesen dolgozik és fizeti az adót, aközben Kiss Endre Farkas, Európa szerte Budapesten és Berlinben egyaránt, ki nem fizetett hiteleket halmoz fel, amelyekből gamer laptopot vesz, hogy 4k minőségben tudja feltölteni az internetre, nyilvános maszturbálását és amelyekből Európa nagyvárosaiba, Londonba, Barcelonába és Athénba tervezi betelepíteni a veszélyes miskolci cigánybűnözőket.
Ez veszélyes!
May 30, 2019 22:58:10
-
May 30, 2019 23:03:56
A kép egyik felén egy okádék rühes dög, míg a másik felén egy galamb található..
May 30, 2019 23:03:56
sodilegnagyobbrajongoja
May 30, 2019 23:08:42
Holnap atomóra!
May 30, 2019 23:08:42
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 31, 2019 00:51:51
x37)
most mi a geci van? streamljema vizsgám hogy elhidd nem cvi vagyok.. vagyok : (( vagy csináljak egy selfi-t csicsekkel ő is odajár :DD
Szia, Cvi! Még mindig szopni jársz ide?
A Csicsek az vajon haverja a Csudutov Csudinkának meg a Csunderliknek?
Néző
May 31, 2019 07:02:46
Lesz ma flokk 4kor ahogy minden penteken?
May 31, 2019 07:02:46
-
May 31, 2019 08:05:45
Tudta?
Ez veszélyes!
Ez veszélyes!
Egy hitelbűnöző autentikus képét láthatjuk.
May 31, 2019 08:05:45
broni
May 31, 2019 09:00:13
hejj paski endre!!!!!!!!!!!!
May 31, 2019 09:00:13
Paski Endre
May 31, 2019 10:11:49
hejj paski endre!!!!!!!!!!!!
A gyémántot csak a barbiszar vágja, bronikám!
Erős legyél ki a rivót is állja, hejj!
May 31, 2019 10:11:49
Palvin Szarbi
May 31, 2019 10:50:13
Versenyezzünk! Ki tud több gecit szarni?!
Gyerünk csokifasz tankold meg a barna szalonom!!
Oaaaaahhhhhhhaaahhahhhh!!!
Gyerünk csokifasz tankold meg a barna szalonom!!
Oaaaaahhhhhhhaaahhahhhh!!!
May 31, 2019 10:50:13
kramalon
(
x8)
May 31, 2019 10:52:40
x8)
[img src="https://img.sodika.dk/imgur.com/e8NPCYy.jpg"]
Bazd meg, ez a Saul fia sonderkommando kiszivárgott korai skicc felvétele!!
-
May 31, 2019 11:21:03
Retardok színpadra, hopp!
May 31, 2019 11:21:03
lófaszjóska100
May 31, 2019 11:28:26
A másfél millás kérdésre visszatérve...
Írtam tegnap egy hosszabb bejegyzést, de elszállt, megismételni meg nem fogom, mert nem értek annyit.
Legutóbb akkor bántam meg, amikor megint rámmozdult egy troll nőszemély, bianki, aki tegnap meg már itt köpködött "szalay" néven. Nem lepett meg a húzása, mert mindig is tudtam, hogy mind egyformák vagytok: hazugok és megbízhatatlanok.
Az elszállt bejegyzésből azért egy-két mondat, hogy hol is az a másfél milla...
Gondolom emlékeztek még, hogy ez akkor volt, amikor véjpjofi és archer dark túlzásba vitte youtube-on a mocskolódást, én pedig vérdíjat tűztem ki a fejetekre.
És bizony volt jelentkező... Bejelentkezett egy "shikeremer" és feldobott benneteket... Mert mit gondoltok, honnan tudtam meg, hogy az egyiket R.Zsoltnak hívják, a másikat Cs.Rolandnak?
Retardok!
Már csak trendbeli hiányzik a listáról, de meglesz ő is...
Írtam tegnap egy hosszabb bejegyzést, de elszállt, megismételni meg nem fogom, mert nem értek annyit.
Legutóbb akkor bántam meg, amikor megint rámmozdult egy troll nőszemély, bianki, aki tegnap meg már itt köpködött "szalay" néven. Nem lepett meg a húzása, mert mindig is tudtam, hogy mind egyformák vagytok: hazugok és megbízhatatlanok.
Gondolom emlékeztek még, hogy ez akkor volt, amikor véjpjofi és archer dark túlzásba vitte youtube-on a mocskolódást, én pedig vérdíjat tűztem ki a fejetekre.
És bizony volt jelentkező... Bejelentkezett egy "shikeremer" és feldobott benneteket... Mert mit gondoltok, honnan tudtam meg, hogy az egyiket R.Zsoltnak hívják, a másikat Cs.Rolandnak?
Retardok!
May 31, 2019 11:28:26
Schwezoff Dávid
(
x6)
May 31, 2019 11:37:18
x6)
Retardok!
Retardok!
és Én?
hát Bástya elvtárs már kutya?
nem döglött, te mocskos nekrozoofil herbáldíler bor8s lacika!
lófaszjóska100
May 31, 2019 11:42:38
Ne erőlködj, retard. Rád ugyanaz vonatkozik, mint faszkiverőre.
Az akták amúgy fenn vannak neten, jól eldugva, és egy script felügyeli őket, amelynek bizonyos időközönként meg kell adnom egy jelszót.
Ha ez nem történik meg, szétküldi az infókat a benne megadott e-mail címekre.
Szóval lehet próbálkozni "ledarálással" meg "diliházzal", ahogy ígértétek...
Az akták amúgy fenn vannak neten, jól eldugva, és egy script felügyeli őket, amelynek bizonyos időközönként meg kell adnom egy jelszót.
May 31, 2019 11:42:38
xray
(
x21)
May 31, 2019 11:44:18
x21)
sürgősen keress fel egy pszichiátert! Az akták amúgy fenn vannak neten, jól eldugva, és egy script felügyeli őket, amelynek bizonyos időközönként meg kell adnom egy jelszót.
Archer Dark
May 31, 2019 11:44:23
...............................
Legutóbb akkor bántam meg, amikor megint rámmozdult egy troll nőszemély, bianki, aki tegnap meg már itt köpködött "szalay" néven...........................
Legutóbb akkor bántam meg, amikor megint rámmozdult egy troll nőszemély, bianki, aki tegnap meg már itt köpködött "szalay" néven...........................
Máskor azért, ha "rádmozdul" egy nőszemély,inkább legyél kurva hálás és ragadd meg a soha vissza nem térő alkalmat arra, hogy kigyógyulj a buziságból (Ha már a Gyagyás ikonikus 10 évvel ezelőtti egyszemélyes tüntetése erre képtelen volt)
May 31, 2019 11:44:23
-
May 31, 2019 11:49:33
Mas elkurvazza a penzt temeg elkoltotted egy telefonkonyvbol kitepett oldalra ugy hogy 40 evesen szuz vagy? :DDDDDDD Te meg sodraknal is nagyob balek vagy LOLOLOL
May 31, 2019 11:49:33
-
May 31, 2019 11:54:22
lolbazmeg, kisboros te kifizettél valakinek másfél millát troll adatokért? hülyébb vagy mint gondoltam. de ne csüggedj, mert ha megvannak nálad szerző adatai, azokat eladhatod Kaufmannnak egy milláért. jut is, marad is!
May 31, 2019 11:54:22
lófaszjóska100
May 31, 2019 11:57:40
"Máskor azért, ha "rádmozdul" egy nőszemély,inkább legyél kurva hálás és ragadd meg a soha vissza nem térő alkalmat arra, hogy kigyógyulj a buziságból (Ha már a Gyagyás ikonikus 10 évvel ezelőtti egyszemélyes tüntetése erre képtelen volt) "
Ő konkrétan féltékeny volt és attól rettegett, hogy ha "felszínre kerülök", lecsapnak rám más nők...
Na ilyen a ti világotok: kizárólag a személyi érdekek számítanak.
Ezért van az, hogy trendbeli is röhögve mutyizik orbánékkal, miközben annak politikája ellen papol, a felelősséget meg hárítja a szavazóira.
Ezért van az, hogy trendbeli is röhögve mutyizik orbánékkal, miközben annak politikája ellen papol, a felelősséget meg hárítja a szavazóira.
May 31, 2019 11:57:40
broni
May 31, 2019 12:03:25
na, utazok egyett
May 31, 2019 12:03:25
-
May 31, 2019 12:05:17
Mert mit gondoltok, honnan tudtam meg, hogy az egyiket R.Zsoltnak hívják, a másikat Cs.Rolandnak?
Mert mit gondoltok, honnan tudtam meg, hogy az egyiket R.Zsoltnak hívják, a másikat Cs.Rolandnak?
Helytelen, pécs!
May 31, 2019 12:05:17
Schwezoff Dávid
(
x6)
May 31, 2019 12:12:35
x6)
lolbazmeg, kisboros te kifizettél valakinek másfél millát troll adatokért? hülyébb vagy mint gondoltam. de ne csüggedj, mert ha megvannak nálad szerző adatai, azokat eladhatod Kaufmannnak egy milláért. jut is, marad is!
a retardok mindig hazudnak.
Archer Dark
May 31, 2019 12:14:02
Továbbra sem értem, hogy miért nem lehet a radírpók olyan szinte automatizált, hogy -10 lepontozás után automatikusan törli az éppen itt őrjöngő retardáltakat vagy az aktuálisan idetévedt gurulkát! Őkoboldásga méltóztassék visszatérni jámbor s hív trolljaihoz, mert imigyen uradalmát bitorló módon kisajátítják a panelproli alkeszok, a skizofrének és a kisherbálos kutyabuzik! Gyere vissza te fasz!
Veritas Omnia Vincit
May 31, 2019 12:14:02
fonatkoszás
May 31, 2019 12:38:20
Már a gondolattól is rázkódva röhögök, hogy bori kifizetett másfél millát egy trollnak sodika és tajgi ismert álneveinek email címeiért.
Bori! Nézd már meg, grafikus23 nincs véletlenül a címek között?
Nemzeti hős vok, jah.
Bori! Nézd már meg, grafikus23 nincs véletlenül a címek között?
May 31, 2019 12:38:20
December
May 31, 2019 12:43:42
Fizetett a lófaszt, ne legyetek már komolytalanok!
Már nekem fáj ez a sok kamu amit lenyon ez az elmebajos.
Már nekem fáj ez a sok kamu amit lenyon ez az elmebajos.
May 31, 2019 12:43:42
stressznélküli nyugi
(
x2)
May 31, 2019 12:51:43
x2)
Retardok színpadra, hopp!
Bazmeg, és a következő komment rögtön a kisbuzié! Hallgat a szóra :DDDDDDDDDD
-
May 31, 2019 12:56:04
vérdíjat tűzött ki a fejünkre, és a fejünk helyett kapott egy kamu nevet kamu mailcímmel.
May 31, 2019 12:56:04
Háttérhatalmi Shikerember
May 31, 2019 12:59:32
Ha már szóba kerültem.
Én voltam az aki borinak küldött két mail címet és két nevet. Nem másfelet fizetett érte. Sokkal kevesebbet. A másfél misi egy teljes listáért járt volna.
Hogy milyen neveket és címeket kapott jelképes hú-hú-húszezer forintért azt a Professzor Urak fantáziájára bízom.
Én voltam az aki borinak küldött két mail címet és két nevet. Nem másfelet fizetett érte. Sokkal kevesebbet. A másfél misi egy teljes listáért járt volna.
Hogy milyen neveket és címeket kapott jelképes hú-hú-húszezer forintért azt a Professzor Urak fantáziájára bízom.
May 31, 2019 12:59:32
-
May 31, 2019 13:03:26
Ha már szóba kerültem.
kamu :)))
mutasd meg a levelezést, a pénz mozgását, stb. mert így semmi értéke nincs a műsornak.
May 31, 2019 13:03:26
kripli figyelő
(
x12)
May 31, 2019 13:06:49
x12)
Szóval a kismolyhos felesbe fizette ki gyagyással a miskolci aaron cute bömbijét?
-
May 31, 2019 13:08:43
LISTA!
May 31, 2019 13:08:43
Fakenguru
(
x5)
May 31, 2019 13:26:10
x5)
Wow!!!
Hát azért hetyetye.
bolgár jeti
(
x30)
May 31, 2019 13:29:33
x30)
csak nem...
fonatkoszás
May 31, 2019 13:32:09
csak nem...
Vagy a titokzatos kanadai programozóval
May 31, 2019 13:32:09
-
May 31, 2019 13:44:51
en ugy berezeltem, hogy ramrugja az ajtot a tek, vagy egy bergyilkos, hogy inkabb segitek kiegesziteni a mailcim listat, ezekre a cimekre mindenkepp kuldj masolatot a trollaktakbol, zsir!
[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected],
[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected],[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected],[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected],[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected],
[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected],
May 31, 2019 13:44:51
FBI Office, Cleveland
May 31, 2019 13:51:49
nekünk nem kell, olvassuk a fórumot
May 31, 2019 13:51:49
atomora
May 31, 2019 14:01:33
4kor tiktak?
May 31, 2019 14:01:33
lófaszjóska100
May 31, 2019 14:01:46
Látom, beindult listán a vérengzés...
Zsery lesz a bűnbak? Miért pont ő? Úgy gondoljátok, különbek vagytok nála? Úgy gondoljátok, különbek vagytok bárkitől is?
Nektek köszönhetően liberális világot élünk, ami annyit jelent, hogy nincsenek már elvek, vagyis pénzért bárki feldobja a másikat, mindegy hogy haver, kolléga, rokon vagy családtag az illető. Pénz beszél, kutya ugat...
Nektek nincsenek elveitek, vegyétek már észre. Még amikor környezetvédelemről beszéltek, akkor is ott van számotokra valamilyen érdek a háttérben.
Trendbeli is köpködi Orbánt, de elfogadja tőle a mutyipénzt, és hogy tisztába tegye nem létező lelkiismeretét, egyszerűen letudja annyival: "a szavazók tehetnek róla".. Ilyen nagyon egyszerű ez! Ilyen nagyon egyszerű a ti világotok!
Akármelyik budapesti csatornapatkány több értéket képvisel nálatok, azokban legalább megvan a potenciál, hogy megbuktatják Tarlóst...
Bameg, Trendbeli és Buzigolyó! Látjátok hogy megkavartátok a trutyit! Ha nem folyton velem foglalkoznátok ezen a fórumon, most mindez nem derül ki...
Zsery lesz a bűnbak? Miért pont ő? Úgy gondoljátok, különbek vagytok nála? Úgy gondoljátok, különbek vagytok bárkitől is?
Nektek köszönhetően liberális világot élünk, ami annyit jelent, hogy nincsenek már elvek, vagyis pénzért bárki feldobja a másikat, mindegy hogy haver, kolléga, rokon vagy családtag az illető. Pénz beszél, kutya ugat...
Nektek nincsenek elveitek, vegyétek már észre. Még amikor környezetvédelemről beszéltek, akkor is ott van számotokra valamilyen érdek a háttérben.
Trendbeli is köpködi Orbánt, de elfogadja tőle a mutyipénzt, és hogy tisztába tegye nem létező lelkiismeretét, egyszerűen letudja annyival: "a szavazók tehetnek róla".. Ilyen nagyon egyszerű ez! Ilyen nagyon egyszerű a ti világotok!
Akármelyik budapesti csatornapatkány több értéket képvisel nálatok, azokban legalább megvan a potenciál, hogy megbuktatják Tarlóst...
Bameg, Trendbeli és Buzigolyó! Látjátok hogy megkavartátok a trutyit! Ha nem folyton velem foglalkoznátok ezen a fórumon, most mindez nem derül ki...
May 31, 2019 14:01:46
December
May 31, 2019 14:06:25
Jelentéktelen lúzer.
May 31, 2019 14:06:25
xray
(
x21)
May 31, 2019 14:10:15
x21)
kisruszki, takarodj már innen, mert kurva unalmas vagy!
bolgár jeti
(
x30)
May 31, 2019 14:11:09
x30)
Látom, beindult listán a vérengzés...
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 31, 2019 14:17:47
x7)
Retardok!
másfél millaert megmondom trendbeli valódi nevét, címet. Írtam tegnap egy hosszabb bejegyzést, de elszállt, megismételni meg nem fogom, mert nem értek annyit.
Retardok!
-
May 31, 2019 14:22:58
Még új vagyok itt, elmagyarázná nekem valaki lófaszjóska100 háttér történetét?
May 31, 2019 14:22:58
stressznélküli nyugi
(
x2)
May 31, 2019 14:25:02
x2)
másfél millaert megmondom trendbeli valódi nevét, címet.
Én ingyen elmondom.
Kiss Endre Farkas, Wedekindstrasse 23, Berlin, Németország
-
May 31, 2019 14:35:03
Mit vettél anyád 60. születésnapjára buzika? Troll címlistát?
May 31, 2019 14:35:03
-
May 31, 2019 14:44:44
Neked mi a bajod lófaszjóska100?
Itt az emberek társadalmilag hasznos munkát végeznek, az emberiség haladását szolgálják.
Mivel bántottak meg?
A sodipedia sajnos nem ír rólad semmit.
Itt az emberek társadalmilag hasznos munkát végeznek, az emberiség haladását szolgálják.
Mivel bántottak meg?
A sodipedia sajnos nem ír rólad semmit.
May 31, 2019 14:44:44
trendbeli garázdaság
May 31, 2019 14:50:02
Lackó, ez a történet annyira szánalmas, hogy remélem tényleg igaz! Ha tényleg fizetnél valakinek, hogy megadja két ember nevét, akik leírták, hogy kutyabaszó szűzbuzi vagy, bár erre semmi bizonyíték, csak valakinek az adott szava, akkor nagyobb balek vagy, mint Recsító LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
A valóság ezzel szemben az, hogy a gondviselőd rendelkezik a vagyonod felett, mert diliflepnid van, így örökre Tiszafaszomban maradsz. Azaz pontosabban csak addig, amíg a szüleid el tudnak látni, mert utána jön a diliház. Én szóltam.
A valóság ezzel szemben az, hogy a gondviselőd rendelkezik a vagyonod felett, mert diliflepnid van, így örökre Tiszafaszomban maradsz. Azaz pontosabban csak addig, amíg a szüleid el tudnak látni, mert utána jön a diliház. Én szóltam.
May 31, 2019 14:50:02
-
May 31, 2019 14:55:29
No de ki ez a lófaszjóska100? Légyszíves valaki magyarázza már el bővebben!
May 31, 2019 14:55:29
--
May 31, 2019 15:02:14
"Máskor azért, ha "rádmozdul" egy nőszemély,inkább legyél kurva hálás és ragadd meg a soha vissza nem térő alkalmat arra, hogy kigyógyulj a buziságból (Ha már a Gyagyás ikonikus 10 évvel ezelőtti egyszemélyes tüntetése erre képtelen volt) "
Ő konkrétan féltékeny volt és attól rettegett, hogy ha "felszínre kerülök", lecsapnak rám más nők..."" :DDDDD anyád a hibás nyilván
May 31, 2019 15:02:14
kripli figyelő
(
x12)
May 31, 2019 15:05:23
x12)
May 31, 2019 15:05:23
A fórum egyk szórakoztató skizo bohóca. May 31, 2019 15:05:23
stressznélküli nyugi
(
x2)
May 31, 2019 15:09:59
x2)
Igen, nyilván nagyon kapósak a nők körében a zsíroshajú furabuzik.
Boros Lászlóné
May 31, 2019 15:18:46
Múltkor a pennyben vettem egy légycsapót, ha megyünk valahova a prüntyőkémmel, ezzel szoktam a nyomában loholó modellalkatú tini lányokat csapkodni. Lackónak egyedül rám van szüksége az életben, míg meg nen dübbenek.
May 31, 2019 15:18:46
trendbeli garázdaság
May 31, 2019 15:32:36
Na, de hagyjuk a szűzbuzit, térjünk vissza a púposra!
Van egy elméletem, miért nincs netes aktivitása. Persze, Márkék is lehúzták, de azt még hónapokig magyarázni fogja magának, mennek a színes-szagos boldozott levelek, kell még idő, mire belátja, hogy ismét balek volt.
Szerintem a válasz ennél sokkal prózaibb. Ha megnézitek a legutóbbi fotóit, a jobb felső kettes fogán egy gigantikus lyuk éktelenkedik. Könnyen lehet, hogy berobbant, és amikor fájdalomcsillapítókkal teletömve elrohant a fogorvoshoz, az azt mondta, hogy ezen már nem lehet segíteni, gyökeréig szuvas a fog. És mivel gyulladásban volt a szája, muszáj volt kirántani. Viszont amíg az összes őrlőfoga rohad, addig épeszű fogorvos nem kezd el implantátumot beültetni, mert az gyakorlatilag egy instant fertőzést jelentene. Plusz foganként alsó hangon kétezer euró. Úgyhogy a fogatlan prókátor most valószínűleg azon lamentál, hogy protkót csináltasson, vagy ő is nyomja a lájvot foghíjasan, mint a miskolci haverok LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Van egy elméletem, miért nincs netes aktivitása. Persze, Márkék is lehúzták, de azt még hónapokig magyarázni fogja magának, mennek a színes-szagos boldozott levelek, kell még idő, mire belátja, hogy ismét balek volt.
Szerintem a válasz ennél sokkal prózaibb. Ha megnézitek a legutóbbi fotóit, a jobb felső kettes fogán egy gigantikus lyuk éktelenkedik. Könnyen lehet, hogy berobbant, és amikor fájdalomcsillapítókkal teletömve elrohant a fogorvoshoz, az azt mondta, hogy ezen már nem lehet segíteni, gyökeréig szuvas a fog. És mivel gyulladásban volt a szája, muszáj volt kirántani. Viszont amíg az összes őrlőfoga rohad, addig épeszű fogorvos nem kezd el implantátumot beültetni, mert az gyakorlatilag egy instant fertőzést jelentene. Plusz foganként alsó hangon kétezer euró. Úgyhogy a fogatlan prókátor most valószínűleg azon lamentál, hogy protkót csináltasson, vagy ő is nyomja a lájvot foghíjasan, mint a miskolci haverok LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
May 31, 2019 15:32:36
Brian
(
x2)
May 31, 2019 15:35:39
x2)
A fogyatékos Boros Lacika Tiszavasváriból, a negyvenéves mamaholtelben lakó szűz, aki informatikus diplomával szalagmunkás a jabilnál és szabadidejében wannabe orosz titkosügynök Alexander néven. Ha még több szabadideje van, akkor halott kutyákat abuzál.
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 31, 2019 15:38:33
x37)
Retardok!
Retardok!
Kurva jó befektetés volt akkor az a pénz, nagy eredménye lett. Anyád helyében szétbasznám a fejeden a sodrófát, hogy ahelyett, hogy elköltöznél ebből a pénzből, a retard mániádat finanszírozod. Előbb szétcsapnám a fejed, aztán elvitetnélek a zárt osztályra, mert önveszélyes vagy. Kezet foghatsz a púpos mentoroddal, ő szokott ilyen jó üzleteket csinálni.
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 31, 2019 15:41:00
x37)
Ha anyád be akar zárni, akkor miért is trollozásra kúrtad el a pénzed, fogyaték? Beköltözhettél volna albérletbe egy városba, és hipp-hopp már nem is vagy bezárva. Édes jó Istenem, a fogyaték határai végtelenek.
trendbeli garázdaság
May 31, 2019 15:45:34
Ne szaladjunk el a lényeg mellett! Ezek szerint nem Lackó vigyáz az anyjára, hanem a kedves mama felügyeli a retardált gyerekét. Valószínűleg hivatalosan is gyámság alatt van Alexander ügynök, és ezért nem hagyhatja el az általa lenézett vidéket.
A második részen viszont nagyon röhögtem. Lackó, volt már neked olyan nőd, akivel személyesen is találkoztál? LOOOOLLLLLLLLLLLLLL
May 31, 2019 15:45:34
77 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™