szpítsopp
Jul 23, 2012 06:19:21
Ilyen szigorúan veszik a deadline-okat egy félévente megjelenő periodikánál? :D
Jul 23, 2012 06:19:21
szpítsopp
Jul 23, 2012 06:20:08
Ja bocs, még egy szám sem jött ki, nem lehet megjelenési rendszerességről beszélni :D
Jul 23, 2012 06:20:08
sodika
Jul 23, 2012 06:20:50
Meg ilyen baromságot, ami másvalaki részéről jött, hogy a videóval kavarom a szart, amikor ők kavarják azzal, hogy mindenhol a söröspohárt osztják meg, és a videó semmi extrát nem tesz a történethez. <b>Én SOHA nem csinálok mást, csak feldolgozom az aktuális slágertémát.</b> Ez szombat este éppen a söröspohár volt. :)
Direkt nem generálok történeteket, mert az lenne a szarkavarás. Ha úszom a slágertémával, az nem az. :D
Direkt nem generálok történeteket, mert az lenne a szarkavarás. Ha úszom a slágertémával, az nem az. :D
Jul 23, 2012 06:20:50
Brian
Jul 23, 2012 06:21:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Egyébként meg milyen mosdatás, te szerencsétlen? Független, nemzeti radikális krónikás vagyok. Beszámolok arról, ami történik.</b>
Nem bántok senkit, aki a nemzeti radikalizmust nem bántja.
De bántok mindenkit, aki a nemzeti radikalizmust bántja.
A Béla is nekem jött tegnap, hogy nem elég objektív a pénteki eseményről szóló videóm, pedig, ha belegondolunk, annál objektívabb dolgot, mint hogy az összes, adott pillanatban elérhető szemtanút megkérdezzük, el sem lehet képzelni.
Reggelig meg persze hogy nem vártam az ő tanúira. A lapzárta az lapzárta. :)</div>
Mosakodj csak, recskás, de a kuruc-dossziédat te rakod össze mondatonként.
A Béla is nekem jött tegnap, hogy nem elég objektív a pénteki eseményről szóló videóm, pedig, ha belegondolunk, annál objektívabb dolgot, mint hogy az összes, adott pillanatban elérhető szemtanút megkérdezzük, el sem lehet képzelni.
Reggelig meg persze hogy nem vártam az ő tanúira. A lapzárta az lapzárta. :)</div>
Brian
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Egyébként meg milyen mosdatás, te szerencsétlen? Független, nemzeti radikális krónikás vagyok. Beszámolok arról, ami történik.</b>
sodika
Jul 23, 2012 06:22:08
<div class="quote"><div class="author">Brian</div>
Az mitől releváns, hogy a szomszédok, akiknek semmi közük nem volt az esethez, mit gondolnak?</div>
<b>Az, bazmeg, hogy ott laknak, ezért ők pontosan tudják, mert minden napjukat ott élik, ráadásul ugyanabban a házban, mint amelyikben a Bándy Kata élte, hogy mi lehetséges, és mi nem lehetséges.</b>
Ez teljesen egyértelmű.
Az mitől releváns, hogy a szomszédok, akiknek semmi közük nem volt az esethez, mit gondolnak?</div>
<b>Az, bazmeg, hogy ott laknak, ezért ők pontosan tudják, mert minden napjukat ott élik, ráadásul ugyanabban a házban, mint amelyikben a Bándy Kata élte, hogy mi lehetséges, és mi nem lehetséges.</b>
Ez teljesen egyértelmű.
Jul 23, 2012 06:22:08
Brian
Jul 23, 2012 06:23:04
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>Ilyen szigorúan veszik a deadline-okat egy félévente megjelenő periodikánál? :D</div>
Zsidó vagy. A lapzárta az lapzárta.
Zsidó vagy. A lapzárta az lapzárta.
Jul 23, 2012 06:23:04
sodika
Jul 23, 2012 06:26:04
<div class="quote"><div class="author">Brian</div>Mosakodj csak, recskás, de a kuruc-dossziédat te rakod össze mondatonként.</div>
:)
A Kuruc dossziék aktív emberekről szólnak.
Aki csak megfigyel, az nem aktív ember.
A megfigyelő krónikás csak megfigyelő krónikás.
<b>Kényes kérdésekben és szándékosan nem nyilvánítok személyes véleményt, csupán kommentár nélkül bemutatom a szemben álló felek állításait.</b>
Ha pedig egyik-másik történetben a szemben álló felek mindegyike úgy érzi, hogy a másik oldalnak kedvezek ugyanazzal az egyetlen egy anyagommal, <b>AZ JÓ JEL, MERT ONNAN LEHET FELISMERNI A TÉNYT, HOGY SIKERÜLT MAGAS SZÍNVONALON, OBJEKTÍVAN, ÉS TÁRGYILAGOSAN TUDÓSÍTANOM.</b>
Ennyi.
<b>Kényes kérdésekben és szándékosan nem nyilvánítok személyes véleményt, csupán kommentár nélkül bemutatom a szemben álló felek állításait.</b>
Ha pedig egyik-másik történetben a szemben álló felek mindegyike úgy érzi, hogy a másik oldalnak kedvezek ugyanazzal az egyetlen egy anyagommal, <b>AZ JÓ JEL, MERT ONNAN LEHET FELISMERNI A TÉNYT, HOGY SIKERÜLT MAGAS SZÍNVONALON, OBJEKTÍVAN, ÉS TÁRGYILAGOSAN TUDÓSÍTANOM.</b>
Ennyi.
Jul 23, 2012 06:26:04
Brian
Jul 23, 2012 06:26:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Brian</div>
Ez teljesen egyértelmű.</div>
Honnan tudnák? Őket is megtámadta már egy bebaszott cigány, megerőszakolta és megölte? Ez arrafelé mindenkivel megesik?
Honnan tudnák? Őket is megtámadta már egy bebaszott cigány, megerőszakolta és megölte? Ez arrafelé mindenkivel megesik?
Jul 23, 2012 06:26:16
sodika elborult elméje
Jul 23, 2012 06:28:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Brian</div>Mosakodj csak, recskás, de a kuruc-dossziédat te rakod össze mondatonként.</div>
Ennyi.</div>
*<i>Hídembej</i> fatyok, a kjónikás44!!4*
Ennyi.</div>
*<i>Hídembej</i> fatyok, a kjónikás44!!4*
Jul 23, 2012 06:28:07
sodika
Jul 23, 2012 06:34:21
A tárgyilagos és objektív tudósítás szerintem onnan ismerhető fel, hogy egyik fél mellé sem állunk oda harciasan a másik ellenében. <b>Ez minden, VALÓBAN színvonalas sajtótevékenység legalapvetőbb szakmai alapja.</b>
Ma például a végén már azért vitatkoztam a Titánékkal, mert felvetettem, az is egy létező lehetőség, hogy esetleg a rendőrség verziója a valós. Nem zárható ki az sem, és más sem, és túl sok a kérdőjel.
Én lettem a szemét, hogy hogy merészelem felvetni, hogy ezek a mocskok véletlenül valamiben is igazat mondhatnak, amikor mind ügynök féreg.
Szóval lehet röhögni a krónikási hozzáállásomon, <b>de pont EZ MENT MEG ATTÓL ENGEM, hogy később megbánható túlzások csapdájába essek</b>.
Ez pedig szerintem igenis okos dolog.
Okos dolog mindenkit meghallgatni.
Okos dolog mindegyik félhez odamenni.
Egy rendes sajtós ezt csinálja. <b>Mindenkihez odamegy, és mindenkinek bemutatja az álláspontját.</b>
Igazságot tenni nem a krónikásnak kell.
Ő csupán bemutatja az ütköző véleményeket.
Ma például a végén már azért vitatkoztam a Titánékkal, mert felvetettem, az is egy létező lehetőség, hogy esetleg a rendőrség verziója a valós. Nem zárható ki az sem, és más sem, és túl sok a kérdőjel.
Én lettem a szemét, hogy hogy merészelem felvetni, hogy ezek a mocskok véletlenül valamiben is igazat mondhatnak, amikor mind ügynök féreg.
Szóval lehet röhögni a krónikási hozzáállásomon, <b>de pont EZ MENT MEG ATTÓL ENGEM, hogy később megbánható túlzások csapdájába essek</b>.
Ez pedig szerintem igenis okos dolog.
Okos dolog mindenkit meghallgatni.
Okos dolog mindegyik félhez odamenni.
Egy rendes sajtós ezt csinálja. <b>Mindenkihez odamegy, és mindenkinek bemutatja az álláspontját.</b>
Igazságot tenni nem a krónikásnak kell.
Ő csupán bemutatja az ütköző véleményeket.
Jul 23, 2012 06:34:21
sodika
Jul 23, 2012 06:36:06
<b>ÉN NEM SZERETEK HADAKOZNI. HA NÉZETELTÉRÉS VAN, BEMUTATOM, DE TÁVOLSÁGOT TARTOK TŐLE. Nem az én dolgom.</b>
Ennyi.
Ennyi.
Jul 23, 2012 06:36:06
sodika
Jul 23, 2012 06:37:22
Kivéve ha valaki a Jobbikot vagy a nemzeti radikalizmust támadja. <b>Az olyan ember ellenség.</b>
Aki viszont sem a Jobbikot, sem a nemzeti radikalizmust nem támadja, <b>az nekem nem ellenségem</b>.
Ennyi.
ILYEN EGYSZERŰ.
Aki viszont sem a Jobbikot, sem a nemzeti radikalizmust nem támadja, <b>az nekem nem ellenségem</b>.
Ennyi.
ILYEN EGYSZERŰ.
Jul 23, 2012 06:37:22
sodika elborult elméje
Jul 23, 2012 06:37:27
Ne lepődj majd meg sodika, ha béjla úgy látja, hogy a következő alien-pörkölt sem a te dolgod lesz.
Jul 23, 2012 06:37:27
sodika
Jul 23, 2012 06:38:38
<div class="quote"><div class="author">Brian</div>
Honnan tudnák? Őket is megtámadta már egy bebaszott cigány, megerőszakolta és megölte? Ez arrafelé mindenkivel megesik?</div>
Ők járkálnak hazafele, illetve alszanak éjszaka.
Ők tudják, hogy milyen ott éjszaka.
Én nem tudhatom, ők tudják.
Ennyi.
Az is nagyon egyszerű, és feleslegesen bonyolítod.
Honnan tudnák? Őket is megtámadta már egy bebaszott cigány, megerőszakolta és megölte? Ez arrafelé mindenkivel megesik?</div>
Ők járkálnak hazafele, illetve alszanak éjszaka.
Ők tudják, hogy milyen ott éjszaka.
Én nem tudhatom, ők tudják.
Ennyi.
Az is nagyon egyszerű, és feleslegesen bonyolítod.
Jul 23, 2012 06:38:38
szpítsopp
Jul 23, 2012 06:38:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Kivéve ha valaki a Jobbikot vagy a nemzeti radikalizmust támadja. <b>Az olyan ember ellenség.</b>
Ennyi.
ILYEN EGYSZERŰ.</div>
Akkor sem, ha <b>FOGAKRÓL VAN SZÓ</b>??? :D
Ennyi.
ILYEN EGYSZERŰ.</div>
Akkor sem, ha <b>FOGAKRÓL VAN SZÓ</b>??? :D
Jul 23, 2012 06:38:48
szpítsopp
Jul 23, 2012 06:39:45
sneider, tiltsd már le a picsába a boldot sodikának, kurvára irritáló. ott vannak a gombok, azokkal majd eljátszik.
Jul 23, 2012 06:39:45
sodika
Jul 23, 2012 06:41:53
<div class="quote"><div class="author">sodika elborult elméje</div>Ne lepődj majd meg sodika, ha béjla úgy látja, hogy a következő alien-pörkölt sem a te dolgod lesz.</div>
Bélánál azt figyelem távolról, és csendben, hogy átadja-e a posztját a Koppány Csoport érdekében. Személy szerint nem akarom támadni őt, de a csoportérdeket kellene néznie, az pedig a személyével egybeolvadt keserű ízzel éppen kompromittálódva van.
Ott sajnos még szerintem se mehet minden tovább úgy, mint eddig.
Bélánál azt figyelem távolról, és csendben, hogy átadja-e a posztját a Koppány Csoport érdekében. Személy szerint nem akarom támadni őt, de a csoportérdeket kellene néznie, az pedig a személyével egybeolvadt keserű ízzel éppen kompromittálódva van.
Ott sajnos még szerintem se mehet minden tovább úgy, mint eddig.
Jul 23, 2012 06:41:53
Levelező Tagozat
Jul 23, 2012 06:44:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodika elborult elméje</div>Ne lepődj majd meg sodika, ha béjla úgy látja, hogy a következő alien-pörkölt sem a te dolgod lesz.</div>
Ott sajnos még szerintem se mehet minden tovább úgy, mint eddig.</div>
*már csak egy kávét kér*
*már csak egy kávét kér*
Jul 23, 2012 06:44:20
Brian
Jul 23, 2012 06:47:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodika elborult elméje</div>Ne lepődj majd meg sodika, ha béjla úgy látja, hogy a következő alien-pörkölt sem a te dolgod lesz.</div>
Szóval most sunyin kihátrálsz a béla mögül is? Tudod Sneci, ahogy szegény Hofi mondotta volt: a házatlan csiga hozzád képest gerincoszlop.
Szóval most sunyin kihátrálsz a béla mögül is? Tudod Sneci, ahogy szegény Hofi mondotta volt: a házatlan csiga hozzád képest gerincoszlop.
Jul 23, 2012 06:47:22
Brian
Jul 23, 2012 06:49:07
Magyar Hunor: Kikhez jársz te vendégségbe?! Te jó
Isten...
Kár, hogy a többi hazaffy nem koránkelő, most várhatok a Snecicsicskításra órákat.
Isten...
Kár, hogy a többi hazaffy nem koránkelő, most várhatok a Snecicsicskításra órákat.
Jul 23, 2012 06:49:07
sodileaks
Jul 23, 2012 07:31:13
titán a híres mecénás??? ááááá
erre nincsenek szavak... lehet tippelni hova fog előbb bekerülni sodó, börtönbe vagy diliházba.
erre nincsenek szavak... lehet tippelni hova fog előbb bekerülni sodó, börtönbe vagy diliházba.
Jul 23, 2012 07:31:13
Sneci Mind Tricks
Jul 23, 2012 07:41:43
na ez egy búcsúkomment: tegnap történt egy érdekes esemény, nem tudom, köze van-e az ezen a fórumon elkövetett hozzászólásaimhoz, van másik lehetőség is, de ha itt bárkinek bármi baja van velem, nyugodtan mondja meg, ti elég nyíltan el szoktátok mondani a véleményeteket mindenkiről. én szórakozni jöttem ide, mert érdekes jelenségnek találtam a snecológiát, tetszett a társaság, nem azért, hogy bárkivel konfliktusba kerüljek.
ami snecit illeti, ez már a legaljánál is lejjebb van, ehhez már tényleg idegek kellenek és gyomor. én anno egy tótawé linknek köszönhetően találtam rá a snecológiára, és sokáig csak olvastam, aztán egyszer csak nem bírtam tovább, és beírtam a sodi for president nicken egy kommentet. innentől kezdve kommentelek csak ide.
még egyszer elmondom, ha valakinek valami gondja van itt velem, csak mondja el szépen, ahogyan a tatai cicabuzinak szoktátok, én nem vagyok annyira retard, hogy ne fogjam fel. mivel csak elsőéves snecológus hallgató vagyok, én jöttem később, ezért tiszteletben fogom tartani egy már kialakult közösség véleményét.
ami snecit illeti, ez már a legaljánál is lejjebb van, ehhez már tényleg idegek kellenek és gyomor. én anno egy tótawé linknek köszönhetően találtam rá a snecológiára, és sokáig csak olvastam, aztán egyszer csak nem bírtam tovább, és beírtam a sodi for president nicken egy kommentet. innentől kezdve kommentelek csak ide.
még egyszer elmondom, ha valakinek valami gondja van itt velem, csak mondja el szépen, ahogyan a tatai cicabuzinak szoktátok, én nem vagyok annyira retard, hogy ne fogjam fel. mivel csak elsőéves snecológus hallgató vagyok, én jöttem később, ezért tiszteletben fogom tartani egy már kialakult közösség véleményét.
Jul 23, 2012 07:41:43
Brian
Jul 23, 2012 07:49:23
<div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>na ez egy búcsúkomment: tegnap történt egy érdekes esemény, nem tudom, köze van-e az ezen a fórumon elkövetett hozzászólásaimhoz, van másik lehetőség is, de ha itt bárkinek bármi baja van velem, nyugodtan mondja meg, ti elég nyíltan el szoktátok mondani a véleményeteket mindenkiről. én szórakozni jöttem ide, mert érdekes jelenségnek találtam a snecológiát, tetszett a társaság, nem azért, hogy bárkivel konfliktusba kerüljek.
még egyszer elmondom, ha valakinek valami gondja van itt velem, csak mondja el szépen, ahogyan a tatai cicabuzinak szoktátok, én nem vagyok annyira retard, hogy ne fogjam fel. mivel csak elsőéves snecológus hallgató vagyok, én jöttem később, ezért tiszteletben fogom tartani egy már kialakult közösség véleményét.</div>
Mifaaan?
Csak a magam nevében beszélhetek, de nem hiszem, hogy bármelyik snecológus okozott neked bármi kárt, problémát, el sem tudom képzelni, IRL fenyegettek vagy meghekkelték a dolgaidat... Mindenesetre szerintem bármi történt, nem itt kell keresni a tettest. Punk's not dead, tesó, ha mégis ezzel a fórummal kapcsolatos a dolog kicsináljuk a tettest. Senki nem basztathatja büntetlenül a snecológus kollégákat.
még egyszer elmondom, ha valakinek valami gondja van itt velem, csak mondja el szépen, ahogyan a tatai cicabuzinak szoktátok, én nem vagyok annyira retard, hogy ne fogjam fel. mivel csak elsőéves snecológus hallgató vagyok, én jöttem később, ezért tiszteletben fogom tartani egy már kialakult közösség véleményét.</div>
Mifaaan?
Csak a magam nevében beszélhetek, de nem hiszem, hogy bármelyik snecológus okozott neked bármi kárt, problémát, el sem tudom képzelni, IRL fenyegettek vagy meghekkelték a dolgaidat... Mindenesetre szerintem bármi történt, nem itt kell keresni a tettest. Punk's not dead, tesó, ha mégis ezzel a fórummal kapcsolatos a dolog kicsináljuk a tettest. Senki nem basztathatja büntetlenül a snecológus kollégákat.
Jul 23, 2012 07:49:23
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 23, 2012 08:09:44
A tegnapi nap fényében vajon van arra esély, hogy a Hermán-perhez kapcsolódóan elküldik Sodikát egy kis elmeorvosi vizsgálatra? Nagyon érik már a dolog.
Sneci Mind Tricks, te meg ne parázzál itten. Kizárt, hogy innen baszogasson valaki.
Sneci Mind Tricks, te meg ne parázzál itten. Kizárt, hogy innen baszogasson valaki.
Jul 23, 2012 08:09:44
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 23, 2012 08:13:10
Ha jól látom, Sodi megint nem aludt semmit sem az este.
03:15-kor és 05:49-kor is kommentált. Reggel 6:00 körül szabályos kommentcunamit szabadított ránk.
Szabadnap van ma az irodában, és nem kell távoznod? Vagy a Margit-szigeten egy padon fogsz majd napközben aludni?
03:15-kor és 05:49-kor is kommentált. Reggel 6:00 körül szabályos kommentcunamit szabadított ránk.
Szabadnap van ma az irodában, és nem kell távoznod? Vagy a Margit-szigeten egy padon fogsz majd napközben aludni?
Jul 23, 2012 08:13:10
Sneci Mind Tricks
Jul 23, 2012 08:14:48
köszi srácok, remélem is, bakker, ennyi felszavazás után, de még sosem történt velem ilyesmi.
Jul 23, 2012 08:14:48
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 23, 2012 08:17:04
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>Ha jól látom, Sodi megint nem aludt semmit sem az este.
Szabadnap van ma az irodában, és nem kell távoznod? Vagy a Margit-szigeten egy padon fogsz majd napközben aludni?</div>
Ja, most látom a face-én, hogy 5:45-re ért haza az irodába.
Komoly masztiparti lehetett.
Szabadnap van ma az irodában, és nem kell távoznod? Vagy a Margit-szigeten egy padon fogsz majd napközben aludni?</div>
Ja, most látom a face-én, hogy 5:45-re ért haza az irodába.
Komoly masztiparti lehetett.
Jul 23, 2012 08:17:04
Zulu
Jul 23, 2012 08:26:31
<div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>köszi srácok, remélem is, bakker, ennyi felszavazás után, de még sosem történt velem ilyesmi.</div>
Azt se tudjuk, hogy ki vagy. Ha valaki tortát kent a képedbe, vagy csirizzel és liszttel öntötte le a kocsidat, akkor előszőr azokat a rosszakaróidat vedd számba, akiknek egyáltalán esélyük van tudni, hogy ki vagy, és hol lehet megtalálni.
Azt se tudjuk, hogy ki vagy. Ha valaki tortát kent a képedbe, vagy csirizzel és liszttel öntötte le a kocsidat, akkor előszőr azokat a rosszakaróidat vedd számba, akiknek egyáltalán esélyük van tudni, hogy ki vagy, és hol lehet megtalálni.
Jul 23, 2012 08:26:31
csigafattyú
Jul 23, 2012 08:30:11
Biztos vagyok benne, hogy az Ügyvéd volt. Annak a fenevadnak semmi sem szent.
Jul 23, 2012 08:30:11
szpítsopp
Jul 23, 2012 08:33:10
btw, infós zsidók, Pandorát akarok hallgatni itthonról, van erre megoldás? US-en kívül elvileg már le van tiltva, sima proxyk mögül nem hozza be az oldalt
Jul 23, 2012 08:33:10
Sneci Mind Tricks
Jul 23, 2012 08:33:50
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>köszi srácok, remélem is, bakker, ennyi felszavazás után, de még sosem történt velem ilyesmi.</div>
Azt se tudjuk, hogy ki vagy. Ha valaki tortát kent a képedbe, vagy csirizzel és liszttel öntötte le a kocsidat, akkor előszőr azokat a rosszakaróidat vedd számba, akiknek egyáltalán esélyük van tudni, hogy ki vagy, és hol lehet megtalálni.</div>köszi. nem irl fenyegetés történt, rosszakaróm pedig tudomásom szerint nincsen. kárt nem tud ezen a gépen senki okozni, mert egy másikon vannak a munkával kapcsolatos dolgok, külön előfizetés is tartozik hozzá. csak tegnap, és aztán ma reggel erről a gépről le kellett takarítanom egy elég sunyi cuccot, ami olyan tartalmakat tett fel, amiből egy akár a fórumhoz is köthető. akár egy figyelmeztetés is lehetett, én úgy értelmeztem. csak azért kérdeztem, mert szeretném 100%-osan kizárni ezt a lehetőséget.
Azt se tudjuk, hogy ki vagy. Ha valaki tortát kent a képedbe, vagy csirizzel és liszttel öntötte le a kocsidat, akkor előszőr azokat a rosszakaróidat vedd számba, akiknek egyáltalán esélyük van tudni, hogy ki vagy, és hol lehet megtalálni.</div>köszi. nem irl fenyegetés történt, rosszakaróm pedig tudomásom szerint nincsen. kárt nem tud ezen a gépen senki okozni, mert egy másikon vannak a munkával kapcsolatos dolgok, külön előfizetés is tartozik hozzá. csak tegnap, és aztán ma reggel erről a gépről le kellett takarítanom egy elég sunyi cuccot, ami olyan tartalmakat tett fel, amiből egy akár a fórumhoz is köthető. akár egy figyelmeztetés is lehetett, én úgy értelmeztem. csak azért kérdeztem, mert szeretném 100%-osan kizárni ezt a lehetőséget.
Jul 23, 2012 08:33:50
Zulu
Jul 23, 2012 08:38:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
</div>
Te istentelen idióta, nem volt eddig is teljesen világos, hogy Titán egy elmebeteg barom? Nem tűnik fel, hogy hetek óta azon röhögünk, hogy kijelentette, hogy műholdról szúratják a szívét, meg hogy rakétasilók vannak az infopark mellett? És te most vitaalapnak teszed meg a paranoid képzelgéseit, és elkezded magyarázni neki, hogy "nem zárható ki az sem és más sem"?
Nincsenek szavak rá, annyira hülye vagy! Csinálj egy videót arról, ahogy megpróbálod meggyőzni, hogy "az is egy létező lehetőség" hogy nem műholdról szúratják a szívét, hanem csak a mellhártyája szúr be a mozgástól!
</div>
Te istentelen idióta, nem volt eddig is teljesen világos, hogy Titán egy elmebeteg barom? Nem tűnik fel, hogy hetek óta azon röhögünk, hogy kijelentette, hogy műholdról szúratják a szívét, meg hogy rakétasilók vannak az infopark mellett? És te most vitaalapnak teszed meg a paranoid képzelgéseit, és elkezded magyarázni neki, hogy "nem zárható ki az sem és más sem"?
Nincsenek szavak rá, annyira hülye vagy! Csinálj egy videót arról, ahogy megpróbálod meggyőzni, hogy "az is egy létező lehetőség" hogy nem műholdról szúratják a szívét, hanem csak a mellhártyája szúr be a mozgástól!
Jul 23, 2012 08:38:13
Sneci Mind Tricks
Jul 23, 2012 08:46:35
zulu: én nem vagyok profi it-s troll, lehet, csak ezért nem értem, mi történt...
Jul 23, 2012 08:46:35
Zulu
Jul 23, 2012 08:49:57
<div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>zulu: én nem vagyok profi it-s troll, lehet, csak ezért nem értem, mi történt...</div>
Akkor is inkább a munkatársaid nyomozgass, ha valaki egy faszt állított be háttérképnek a gépedre.
Akkor is inkább a munkatársaid nyomozgass, ha valaki egy faszt állított be háttérképnek a gépedre.
Jul 23, 2012 08:49:57
Ószövetségi Düh
Jul 23, 2012 08:50:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Brian</div>
Lassan írom, hogy megértsd: ezen emberek közül egy sem volt ott a bûncselekmény elkövetésénél. Nem tök mindegy, mit fantáziálnak össze a fotelból? Te teljesen hülye vagy. Te akarsz újságot írni, ennyi ésszel?
Lassan írom, hogy megértsd: ezen emberek közül egy sem volt ott a bûncselekmény elkövetésénél. Nem tök mindegy, mit fantáziálnak össze a fotelból? Te teljesen hülye vagy. Te akarsz újságot írni, ennyi ésszel?
Jul 23, 2012 08:50:09
Sneci Mind Tricks
Jul 23, 2012 08:51:57
egyébként engem lepne meg a legjobban, ha ez innen jött volna, de én tényleg nem látok bele más ember fejébe. na be is fejeztem, ha senkinek nem baszom a csőrét, akkor minden fasza.
Jul 23, 2012 08:51:57
Sneci Mind Tricks
Jul 23, 2012 08:53:08
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>zulu: én nem vagyok profi it-s troll, lehet, csak ezért nem értem, mi történt...</div>
Akkor is inkább a munkatársaid nyomozgass, ha valaki egy faszt állított be háttérképnek a gépedre.</div>jaja, kb. ennyire volt komoly a dolog...
Akkor is inkább a munkatársaid nyomozgass, ha valaki egy faszt állított be háttérképnek a gépedre.</div>jaja, kb. ennyire volt komoly a dolog...
Jul 23, 2012 08:53:08
Ószövetségi Düh
Jul 23, 2012 08:53:54
<div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>köszi srácok, remélem is, bakker, ennyi felszavazás után, de még sosem történt velem ilyesmi.</div>
Azt se tudjuk, hogy ki vagy. Ha valaki tortát kent a képedbe, vagy csirizzel és liszttel öntötte le a kocsidat, akkor előszőr azokat a rosszakaróidat vedd számba, akiknek egyáltalán esélyük van tudni, hogy ki vagy, és hol lehet megtalálni.</div>köszi. nem irl fenyegetés történt, rosszakaróm pedig tudomásom szerint nincsen. kárt nem tud ezen a gépen senki okozni, mert egy másikon vannak a munkával kapcsolatos dolgok, külön előfizetés is tartozik hozzá. csak tegnap, és aztán ma reggel erről a gépről le kellett takarítanom egy elég sunyi cuccot, ami olyan tartalmakat tett fel, amiből egy akár a fórumhoz is köthető. akár egy figyelmeztetés is lehetett, én úgy értelmeztem. csak azért kérdeztem, mert szeretném 100%-osan kizárni ezt a lehetőséget.</div>
Nem üzemeltetünk botnetet.
Remélem nem Internet Explorert használsz.
Azt se tudjuk, hogy ki vagy. Ha valaki tortát kent a képedbe, vagy csirizzel és liszttel öntötte le a kocsidat, akkor előszőr azokat a rosszakaróidat vedd számba, akiknek egyáltalán esélyük van tudni, hogy ki vagy, és hol lehet megtalálni.</div>köszi. nem irl fenyegetés történt, rosszakaróm pedig tudomásom szerint nincsen. kárt nem tud ezen a gépen senki okozni, mert egy másikon vannak a munkával kapcsolatos dolgok, külön előfizetés is tartozik hozzá. csak tegnap, és aztán ma reggel erről a gépről le kellett takarítanom egy elég sunyi cuccot, ami olyan tartalmakat tett fel, amiből egy akár a fórumhoz is köthető. akár egy figyelmeztetés is lehetett, én úgy értelmeztem. csak azért kérdeztem, mert szeretném 100%-osan kizárni ezt a lehetőséget.</div>
Nem üzemeltetünk botnetet.
Remélem nem Internet Explorert használsz.
Jul 23, 2012 08:53:54
Trollopata
Jul 23, 2012 08:55:13
<div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>zulu: én nem vagyok profi it-s troll, lehet, csak ezért nem értem, mi történt...</div>
itt a nickeden kivuli egyeduli informacio az IP-cimed, amit snecigecin kivul senki sem lathat (javits ki, ha tevednek)
se snecinek sem pedig artanynak nincs olyan informatikai hattere, hogy 'meghekkeljen'. az egesz mocskos lepratelepen esetleg gabucino ert valamennyire a szamitogephez, de neki meg kisebb dolga is nagyobb annal, hogy sodi-trollokra vadasszon.
en inkabb siman virusra vagy valami phishing-sitera tippelek, es arra, hogy valahol figyelmetlenul OK-t nyomtal Megse helyett ;)
ugyelj jobban hova klikkelsz, es csak biztos forrasbol erkezo emailt nyiss meg. ezen kivul hasznalj ertelmes virusirtot es emberhez melto bongeszot.
itt a nickeden kivuli egyeduli informacio az IP-cimed, amit snecigecin kivul senki sem lathat (javits ki, ha tevednek)
se snecinek sem pedig artanynak nincs olyan informatikai hattere, hogy 'meghekkeljen'. az egesz mocskos lepratelepen esetleg gabucino ert valamennyire a szamitogephez, de neki meg kisebb dolga is nagyobb annal, hogy sodi-trollokra vadasszon.
en inkabb siman virusra vagy valami phishing-sitera tippelek, es arra, hogy valahol figyelmetlenul OK-t nyomtal Megse helyett ;)
ugyelj jobban hova klikkelsz, es csak biztos forrasbol erkezo emailt nyiss meg. ezen kivul hasznalj ertelmes virusirtot es emberhez melto bongeszot.
Jul 23, 2012 08:55:13
Sneci Mind Tricks
Jul 23, 2012 08:55:17
fájerfoxot. explorert véletlenül sem.
Jul 23, 2012 08:55:17
snecigeci
Jul 23, 2012 08:57:04
<div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>egyébként engem lepne meg a legjobban, ha ez innen jött volna, de én tényleg nem látok bele más ember fejébe. na be is fejeztem, ha senkinek nem baszom a csőrét, akkor minden fasza.</div>
Ketten látjuk az ip-det, Zorg, meg én. A többieknek egy név vagy, és ennyi.
Ketten látjuk az ip-det, Zorg, meg én. A többieknek egy név vagy, és ennyi.
Jul 23, 2012 08:57:04
snecigeci
Jul 23, 2012 08:57:55
Ezért akár anyázhatod is a többieket, ha akarnának sem tudnának semmit csinálni ellened.
Jul 23, 2012 08:57:55
Sneci Mind Tricks
Jul 23, 2012 09:03:37
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Ezért akár anyázhatod is a többieket, ha akarnának sem tudnának semmit csinálni ellened.</div>ne vegyétek rossz néven, anyázni meg nem itt szoktam, hanem a volán mögött. :) ha ti azt mondjátok, elhiszem. azzal tisztában voltam, hogy kik látják az ip-met. ha nincs különösebb bajotok a hozzászólásaimmal, akkor részemről a téma lezárva. csak az van emögött, hogy rosszul esne, ha innen jött volna, ahhoz túl jól szórakoztam itt. na befejeztem.
písz.
písz.
Jul 23, 2012 09:03:37
snecigeci
Jul 23, 2012 09:07:39
Egyébként éppen egy fórumbotot írok, minden nap éjfélkor be fogja kommentelni az előző nap statisztikáit.
Pontozás: fel x, le y
Legaktívabb kommentelő: x
Legmagasabb pontszámú kommentelő: x
Lehet még bombázni ötletekkel. :)
Lehet még bombázni ötletekkel. :)
Jul 23, 2012 09:07:39
Trollopata
Jul 23, 2012 09:08:05
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Ketten látjuk az ip-det, Zorg, meg én. A többieknek egy név vagy, és ennyi.</div>
remelem az ip-cimeket azert nem tarolod vegtelen hosszu ideig :) nem mintha pont beleszarnek, de ha csak az elso harom byte-ot tarolod el, akkor is latod, hogy 'kb ugyanaz' az ip, de semmilyen szemelyes adatot nem tudnak rajtad szamonkerni. a trollocskak meg kvazi-biztonsagban erezhetik magukat.
remelem az ip-cimeket azert nem tarolod vegtelen hosszu ideig :) nem mintha pont beleszarnek, de ha csak az elso harom byte-ot tarolod el, akkor is latod, hogy 'kb ugyanaz' az ip, de semmilyen szemelyes adatot nem tudnak rajtad szamonkerni. a trollocskak meg kvazi-biztonsagban erezhetik magukat.
Jul 23, 2012 09:08:05
Sodichu
Jul 23, 2012 09:09:03
Elolvastam a termést, még most is képes vagyok meglepődni. Sodiból végleg gyakorló idióta lett. Amikor sok évvel ezelőtt beírtam az akkori lányblogjára, hogy ő egy "krónikás", annyira röhögtem ezen, mint az állat. Most meg azt látom, hogy ő önmagát Sir Robinnak aposztrofálva, teli pofával hol zsidó blikkezik, hol cigányokkal parolázik. Az, hogy Titán bármelyik szavát képes komolyan venni, egyértelmű jele annak, hogy innen nem nagyon van lejjebb. Igaz, Molnárnál is azt hittük az elején, hogy a tapéta előtti kamerába üvöltözés a mélypont, aztán képes volt fokozni.
Sodi, segítek. Te megbuktál.
Megbuktál az élet vizsgáján. Negyven felé robogva sehogyan sem állsz a családalapítással. Amit fel tudsz mutatni, az a csodálatos asszony. Erről felesleges is többet mondani.
Hogy az egyetemen "megbukásnak" számít-e az, hogy képtelen voltál elvégezni, döntsd el magad.
Megbuktál a nemzeti oldalon. A korábbi lelkes cerkófmajomból mára egy fura fickók által csicskáztatott, borsófőzeléken tartott "krónikás" lettél. Fel se tűnik neked, hogy az irányított droid / npc tökéletes példánya vagy. Neked jó filmeket kéne nézned, hogy minimálisan szembesülj azzal, mi az emberi világ. Javaslom, hogy nézd meg a Stalkert. Annyit fogsz belőle érzékelni, hogy három Titán bóklászik a fűben. Aztán egyszer talán rájössz, hogy több köze van a realitáshoz, mint a maláj meg amerikai mesefilmeknek, amiket csorgó nyállal bambulsz.
Megbuktál a családi életedben, gazdaságilag, érzelmileg, értelmileg... Mi a fenét akarsz még, miért lefelé kaparsz? Vagy rád is igaz a mondás: ha egy zsidó hülye, akkor nagyon hülye?
Paródiarovat, ikszdé
Sodi, segítek. Te megbuktál.
Megbuktál az élet vizsgáján. Negyven felé robogva sehogyan sem állsz a családalapítással. Amit fel tudsz mutatni, az a csodálatos asszony. Erről felesleges is többet mondani.
Hogy az egyetemen "megbukásnak" számít-e az, hogy képtelen voltál elvégezni, döntsd el magad.
Megbuktál a nemzeti oldalon. A korábbi lelkes cerkófmajomból mára egy fura fickók által csicskáztatott, borsófőzeléken tartott "krónikás" lettél. Fel se tűnik neked, hogy az irányított droid / npc tökéletes példánya vagy. Neked jó filmeket kéne nézned, hogy minimálisan szembesülj azzal, mi az emberi világ. Javaslom, hogy nézd meg a Stalkert. Annyit fogsz belőle érzékelni, hogy három Titán bóklászik a fűben. Aztán egyszer talán rájössz, hogy több köze van a realitáshoz, mint a maláj meg amerikai mesefilmeknek, amiket csorgó nyállal bambulsz.
Megbuktál a családi életedben, gazdaságilag, érzelmileg, értelmileg... Mi a fenét akarsz még, miért lefelé kaparsz? Vagy rád is igaz a mondás: ha egy zsidó hülye, akkor nagyon hülye?
Paródiarovat, ikszdé
Jul 23, 2012 09:09:03
Sodichu
Jul 23, 2012 09:10:33
Sneci Mind Tricks, milyen érzés volt rémülten kattyingatni a vonatozó öregekre, miközben kapkodtad hátra a fejed, hogy mikor sújt le rád a 23 centis csodával a Nemzet Féktelen Krónikása?
Paródiarovat ikszdé
Paródiarovat ikszdé
Jul 23, 2012 09:10:33
Sneci Mind Tricks
Jul 23, 2012 09:11:46
<div class="quote"><div class="author">Sodichu</div>Sneci Mind Tricks, milyen érzés volt rémülten kattyingatni a vonatozó öregekre, miközben kapkodtad hátra a fejed, hogy mikor sújt le rád a 23 centis csodával a Nemzet Féktelen Krónikása?
Paródiarovat ikszdé</div>mintha egy dombról gurulnék lefelé. :)
Paródiarovat ikszdé</div>mintha egy dombról gurulnék lefelé. :)
Jul 23, 2012 09:11:46
Sneci Mind Tricks
Jul 23, 2012 09:13:03
tegnap alig mertem elmenni otthonról, féltem, hogy egy bokor mögül kiugrik egy boxerrel sneci, titán meg szuratni fogja a szívemet. :)
Jul 23, 2012 09:13:03
Sodichu
Jul 23, 2012 09:13:21
"mintha egy dombról gurulnék lefelé."
:D
Jul 23, 2012 09:13:21
snecigeci
Jul 23, 2012 09:14:57
Sajnos SF miatt kénytelenek vagyunk tárolni a teljes ip-t. Viszont 24 óra után törlődnek.
Jul 23, 2012 09:14:57
Sneci Mind Tricks
Jul 23, 2012 09:15:51
snecigeci: én azt is tudom, hogy te voltál az, aki szkeptikus volt a recskavideók nyilvánosságra hozatalakor, hogy nem lesz-e ez kicsit erős trollkodás a gnómnak, nem tartok én itt snekit etikátlannak, Na meló, csá.
Jul 23, 2012 09:15:51
Sodichu
Jul 23, 2012 09:16:10
Én csak az első 45 másodpercet fogom megnézni Sodi videóiból. Az első 40 másodperc kamerábabámulást, és azt a csodás öt másodpercet, amikor elhangzik:
Saús Jaúzsef Titáán vaggyok.
A többi irreleváns.
Paródiarovat ikszdé.
Saús Jaúzsef Titáán vaggyok.
A többi irreleváns.
Paródiarovat ikszdé.
Jul 23, 2012 09:16:10
Trollopata
Jul 23, 2012 09:17:26
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Egyébként éppen egy fórumbotot írok, minden nap éjfélkor be fogja kommentelni az előző nap statisztikáit.
Lehet még bombázni ötletekkel. :)</div>
ha mar igy belejottel:
1. a pagination lehetne << < 1 2 ... 524 525 > >>
szebb, kisebb, kvazi-verprofi
2. statisztika mellett lehetne akar egy 'highlights' is, ami a naponta osszegyult legjobb kommenteket gyujti, mert ha napi 5-600 komment erkezik, konnyu elsiklani a zaftos threadek felett.
3. lehet, hogy faszsag, de ha megnyomom a 'Valasz' gombot, leszkrollozhatna a textboxhoz
4. ha a form is ajaxbol submitolna, nem fordulhatna elo olyan eset, hogy van X uj hozzaszolas, amit nem latok, mert az utolso oldalra dob vissza a submit (extrem eset, tudom, elobb olvasni kene, aztan irni)
Na meló, csá.
ha mar igy belejottel:
2. statisztika mellett lehetne akar egy 'highlights' is, ami a naponta osszegyult legjobb kommenteket gyujti, mert ha napi 5-600 komment erkezik, konnyu elsiklani a zaftos threadek felett.
3. lehet, hogy faszsag, de ha megnyomom a 'Valasz' gombot, leszkrollozhatna a textboxhoz
4. ha a form is ajaxbol submitolna, nem fordulhatna elo olyan eset, hogy van X uj hozzaszolas, amit nem latok, mert az utolso oldalra dob vissza a submit (extrem eset, tudom, elobb olvasni kene, aztan irni)
Na meló, csá.
Jul 23, 2012 09:17:26
Sneci Mind Tricks
Jul 23, 2012 09:22:28
nyugodtan töröljétek ki ezeket, mielőtt felébred a gnóm, ne örömködjön itt...
Jul 23, 2012 09:22:28
snecigeci
Jul 23, 2012 09:23:10
Köszi, ezek jó ötletek. A pagination átalakítása pont tegnap jutott eszembe nekem is.
Jul 23, 2012 09:23:10
Andy Dufresne
Jul 23, 2012 09:25:18
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Egyébként éppen egy fórumbotot írok, minden nap éjfélkor be fogja kommentelni az előző nap statisztikáit.
ha mar igy belejottel:
Na meló, csá.</div>
Ja, nekem is van olyan, hogy olvasas kozben kommentelnek es nem olvasom vegig az osszes kommentet, mielott irok.
ha mar igy belejottel:
Na meló, csá.</div>
Ja, nekem is van olyan, hogy olvasas kozben kommentelnek es nem olvasom vegig az osszes kommentet, mielott irok.
Jul 23, 2012 09:25:18
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 23, 2012 09:26:07
Nekem ket fejlesztesi igenyem lenne:
1. A paginationt (erre ez a szakkifejezes?) tenyleg at kell alakitani, mert a mostani felett eljart az ido.
2. Ha ugy irok kommentet, hogy valamilyen okbol kifolyolag ures a nev sora, akkor nem kuldi el a kommentet. Ez jo. Viszont jobb lenne, ha ilyenkor jonne valami hibauzenet es nem veszne el a szoveg, amit beirtal.
Kulonben fasza minden.
1. A paginationt (erre ez a szakkifejezes?) tenyleg at kell alakitani, mert a mostani felett eljart az ido.
2. Ha ugy irok kommentet, hogy valamilyen okbol kifolyolag ures a nev sora, akkor nem kuldi el a kommentet. Ez jo. Viszont jobb lenne, ha ilyenkor jonne valami hibauzenet es nem veszne el a szoveg, amit beirtal.
Kulonben fasza minden.
Jul 23, 2012 09:26:07
Andy Dufresne
Jul 23, 2012 09:29:04
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Nekem ket fejlesztesi igenyem lenne:
Kulonben fasza minden.</div>
Ha a vissza gombra kattintasz nem veszik el.
Ha a vissza gombra kattintasz nem veszik el.
Jul 23, 2012 09:29:04
Sneci Mind Tricks
Jul 23, 2012 09:29:25
ja, meg a sodikalandot is be kéne tenni fentre a linkek közé.
Jul 23, 2012 09:29:25
snecigeci
Jul 23, 2012 09:31:12
Összeírtam őket. Zorg-ot megvárom, hogy megcsináljon vmit a szerveren, utána mennek fel az updatek. Nem siettetem, mert minden egy folyamat, ő pedig egy szürke egér. :)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Jul 23, 2012 09:31:12
Andy Dufresne
Jul 23, 2012 09:37:05
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Összeírtam őket. Zorg-ot megvárom, hogy megcsináljon vmit a szerveren, utána mennek fel az updatek. Nem siettetem, mert minden egy folyamat, ő pedig egy szürke egér. :)
Na meló, csá.</div>
Varjuk es koszonjuk! :D
Na meló, csá.</div>
Varjuk es koszonjuk! :D
Jul 23, 2012 09:37:05
?
Jul 23, 2012 09:37:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Callahan</div>Annyira buta ez a Sodi. Azt hiszi, ha odamegy a gyilkoscigány családjához, és meghallgatja a meséiket, akkor közelebb kerül az igazsághoz.</div>
<b>HA NEM JÁROK UTÁNA A TÖRTÉNET HÁTTERÉNEK, AZ A BAJ, HA ÁTUTAZOM A FÉL ORSZÁGOT, HOGY RÉSZLETESEN FELKUTASSAM A RÉSZLETEKET, ÉS MINDENHOL - MÉG AZ ÁLDOZAT KÖZVETLEN SZOMSZÉDAINAK KÖRÉBEN IS - EMBEREKET HALLGATOK MEG, AZ A BAJ.</b>
Ti mindössze belém akartok kötni.
Tökre mindegy, mit csinálok.
Ha VALÓDI oknyomozó munkát végzet, az a baj, ha csak Kuruc cikkeket olvasok, és az alapján tájékozódom, akkor meg az a baj.
Minden baj. És mindennek az ellenkezője úgyszintén.
Tessék már elolvasni saját magatokat.</div>
Erre tök egyszerű a válasz. SZAR AMIT CSINÁLSZ, MERT NEM ÉRTESZ HOZZÁ. Egyébként senki nem kért rá, hogy ilyen faszságokat csinálj.
<b>HA NEM JÁROK UTÁNA A TÖRTÉNET HÁTTERÉNEK, AZ A BAJ, HA ÁTUTAZOM A FÉL ORSZÁGOT, HOGY RÉSZLETESEN FELKUTASSAM A RÉSZLETEKET, ÉS MINDENHOL - MÉG AZ ÁLDOZAT KÖZVETLEN SZOMSZÉDAINAK KÖRÉBEN IS - EMBEREKET HALLGATOK MEG, AZ A BAJ.</b>
Ti mindössze belém akartok kötni.
Tökre mindegy, mit csinálok.
Ha VALÓDI oknyomozó munkát végzet, az a baj, ha csak Kuruc cikkeket olvasok, és az alapján tájékozódom, akkor meg az a baj.
Minden baj. És mindennek az ellenkezője úgyszintén.
Tessék már elolvasni saját magatokat.</div>
Erre tök egyszerű a válasz. SZAR AMIT CSINÁLSZ, MERT NEM ÉRTESZ HOZZÁ. Egyébként senki nem kért rá, hogy ilyen faszságokat csinálj.
Jul 23, 2012 09:37:19
?
Jul 23, 2012 09:41:18
Pár napja tettem fel neked a kérdést, hogy hány napot adsz egy Bélának és egy Koppányon belüli konfliktusnak. Így legyen ötösöm a lottón.
Pár napja tettem fel neked a kérdést, hogy hány napot adsz egy Bélának és egy Koppányon belüli konfliktusnak. Így legyen ötösöm a lottón.
Jul 23, 2012 09:41:18
RSS
Jul 23, 2012 09:41:32
ha már fejlesztésekről volt szó jó lenne egy rss feed is :)
Jul 23, 2012 09:41:32
Echelon néni
Jul 23, 2012 09:46:57
Ibolya Molnar Kedves János, ennek a tapasztalatlan kislánynak (25 évesen???) a halálában közvetve ott van Orbán Viktor és Dr. Pintér Sándor. Ezt a kislány nem lett volna szabad felvenni a Rendőrségre, oda csak legalább 10 éves tapasztalattal és kiképzett pszichológust szabad felvenni. Nagyon gyanús az egész ügy.
Őőőő, izé. Ezeket hullarabló mocskokat hol tenyésztik?
Nem nagyon fórumoztam a hétvégén, de mondjátok, hogy nem Titán bírkózik azokon a képeken valakivel, hogy "rekonstruálják" a gyilkosságot?
Őőőő, izé. Ezeket hullarabló mocskokat hol tenyésztik?
Nem nagyon fórumoztam a hétvégén, de mondjátok, hogy nem Titán bírkózik azokon a képeken valakivel, hogy "rekonstruálják" a gyilkosságot?
Jul 23, 2012 09:46:57
Sodichu
Jul 23, 2012 09:49:46
Annak, hogy mi lesz Sodival, többféle kimenete lehetséges. Döntően a személyisége és a bíróság fogja eldönteni szerintem, hogy ér véget a kalandja.
Ideális esetben még néhány hétig, hónapig minden cigány csicskájaként készíti a vérciki tényfeltáró, antifasiszta videokat. Egy ponton észreveszi, hogy eredetileg azzal indultak el, hogy a világot jobbítják meg, ehelyett már rég a saját tudatát asszimilálja, hajlítgatja hozzá a valósághoz. (Már nem a cigányokkal, nem a gyilkosokkal van baj, hanem akik "bántják" a nemzeti radikálisokat.) Ideális esetben ilyenkor az ember összehúzza magát, és él tovább tüskével a szívében (nem a szuratás), majd hosszú-hosszú évek munkájával elgyászolja az elbaszott időt, az önégetést, az elbaszott energiát és hogy hülyeségekben hitt.
Sajnos rengeteg ponton bukhat a mutatvány. Én el tudom képzelni, hogy évekre beleragad a Molnáreff féle életmódba, és ciki ruhákban pózolgat majd a Blikk "újságíróinak" kéthetes lábnyomában.
Ott is necces a mutatvány, amikor esetleg ráébred, hogy az egész eleve egy rossz irányba elindult, antikrisztusi dolog volt. Ha túlkompenzáló a személyisége (szerintem Sodié az...), akkor a gyász és a normális élet felé fordulás, bűnbánat helyett az ellentétébe csaphat át. Azért is valószínűnek tartom ezt a verziót, mert az antifasisztákkal való szoros együttcsicskulás mintha tudatalatti igény volna a bennük való mélységes csalódásra, hogy aztán odacsapódjon valami még súlyosabb fasiszta vagy náci csőcselékhez (akik magukat természetesen valami világjobbító nemzeti radikálisoknak fogják mondani.)
Paródiarovat ikszdé
Ideális esetben még néhány hétig, hónapig minden cigány csicskájaként készíti a vérciki tényfeltáró, antifasiszta videokat. Egy ponton észreveszi, hogy eredetileg azzal indultak el, hogy a világot jobbítják meg, ehelyett már rég a saját tudatát asszimilálja, hajlítgatja hozzá a valósághoz. (Már nem a cigányokkal, nem a gyilkosokkal van baj, hanem akik "bántják" a nemzeti radikálisokat.) Ideális esetben ilyenkor az ember összehúzza magát, és él tovább tüskével a szívében (nem a szuratás), majd hosszú-hosszú évek munkájával elgyászolja az elbaszott időt, az önégetést, az elbaszott energiát és hogy hülyeségekben hitt.
Sajnos rengeteg ponton bukhat a mutatvány. Én el tudom képzelni, hogy évekre beleragad a Molnáreff féle életmódba, és ciki ruhákban pózolgat majd a Blikk "újságíróinak" kéthetes lábnyomában.
Ott is necces a mutatvány, amikor esetleg ráébred, hogy az egész eleve egy rossz irányba elindult, antikrisztusi dolog volt. Ha túlkompenzáló a személyisége (szerintem Sodié az...), akkor a gyász és a normális élet felé fordulás, bűnbánat helyett az ellentétébe csaphat át. Azért is valószínűnek tartom ezt a verziót, mert az antifasisztákkal való szoros együttcsicskulás mintha tudatalatti igény volna a bennük való mélységes csalódásra, hogy aztán odacsapódjon valami még súlyosabb fasiszta vagy náci csőcselékhez (akik magukat természetesen valami világjobbító nemzeti radikálisoknak fogják mondani.)
Paródiarovat ikszdé
Jul 23, 2012 09:49:46
Sodichu
Jul 23, 2012 09:55:23
"Ezt a kislány nem lett volna szabad felvenni a Rendőrségre, oda csak legalább 10 éves tapasztalattal és kiképzett pszichológust szabad felvenni."
Épp most lesz a rádióban beszélgetés (az is lehet, hogy holnap, szürke egérként most keltem, és kecskesajt falatozása közben kaptam el) a mindenféle kamupszichológusokról meg diploma nélküli kontár lélekgyogyikról.
Nekem ugyanide tartozik ez is, amikor valami Etelka vagy Jolánka elkezd okoskodni a témában. Fogalma sincs róla, mit csinált a rendőrségnél a pszichológus, fogalma sincs róla, milyen képzéseken van túl, miben mennyi gyakorlata van... És már meg is mondaná, hogy ki dolgozhatna a rendőrségnek.
Szerintem ő lehet az, aki nem vinné el pszichológushoz a gyerekét, "mert nem vagyunk hülyék", aztán ha mégis elparancsolná az oskola őket, akkor ott ötpercenként rászólna a pszichológusra, hogy "most a gyerekről beszélgetünk, engem ne kérdezzen".
Orvosnál ez a kategória lehet, aki bemegy az orvoshoz, és kikéri magának, hogy írjanak neki vizsgálat nélkül a szokásos receptköteles gyógyszerből.
Magyarország: a 20 millió szakértő országa. Csak a pillanatnyi kedvük dönti el, hogy kiköltöznek-e valami magyarázattal Londonba vagy a kanári szigetekre takarítani, ahonnan ugyanúgy osztják tovább az észt, mint ahogy az Budapestről tették.
Paródiarovat, xd
Épp most lesz a rádióban beszélgetés (az is lehet, hogy holnap, szürke egérként most keltem, és kecskesajt falatozása közben kaptam el) a mindenféle kamupszichológusokról meg diploma nélküli kontár lélekgyogyikról.
Nekem ugyanide tartozik ez is, amikor valami Etelka vagy Jolánka elkezd okoskodni a témában. Fogalma sincs róla, mit csinált a rendőrségnél a pszichológus, fogalma sincs róla, milyen képzéseken van túl, miben mennyi gyakorlata van... És már meg is mondaná, hogy ki dolgozhatna a rendőrségnek.
Szerintem ő lehet az, aki nem vinné el pszichológushoz a gyerekét, "mert nem vagyunk hülyék", aztán ha mégis elparancsolná az oskola őket, akkor ott ötpercenként rászólna a pszichológusra, hogy "most a gyerekről beszélgetünk, engem ne kérdezzen".
Orvosnál ez a kategória lehet, aki bemegy az orvoshoz, és kikéri magának, hogy írjanak neki vizsgálat nélkül a szokásos receptköteles gyógyszerből.
Magyarország: a 20 millió szakértő országa. Csak a pillanatnyi kedvük dönti el, hogy kiköltöznek-e valami magyarázattal Londonba vagy a kanári szigetekre takarítani, ahonnan ugyanúgy osztják tovább az észt, mint ahogy az Budapestről tették.
Paródiarovat, xd
Jul 23, 2012 09:55:23
Trollopata
Jul 23, 2012 09:56:18
ujabb tenyfeltaro korutra indul sneci, es lelkes kis csapata!
gardistabunozest leleplezo echelon-felvetellel varunk meg ma, te pupos szar!
<a href="http://www.fovarosi-hirhatar.hu/hir/a-gardista-evekig-rendszeresen-megeroszakolta-lanyat" rel="nofollow" target="_blank">http://www.fovarosi-hirhatar.hu/hir/a-gardista-evekig-rendszeresen-megeroszakolta-lanyat</a>
*parodiarovat*, hiszen ilyen dolgok ot nem erdeklik, egy ciganybunozot sem lehet mosdatni
gardistabunozest leleplezo echelon-felvetellel varunk meg ma, te pupos szar!
<a href="http://www.fovarosi-hirhatar.hu/hir/a-gardista-evekig-rendszeresen-megeroszakolta-lanyat" rel="nofollow" target="_blank">http://www.fovarosi-hirhatar.hu/hir/a-gardista-evekig-rendszeresen-megeroszakolta-lanyat</a>
*parodiarovat*, hiszen ilyen dolgok ot nem erdeklik, egy ciganybunozot sem lehet mosdatni
Jul 23, 2012 09:56:18
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 23, 2012 10:00:12
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Nem nagyon fórumoztam a hétvégén, de mondjátok, hogy nem Titán bírkózik azokon a képeken valakivel, hogy "rekonstruálják" a gyilkosságot?</div>
De, Titan es Forizs Eszter doktorno. Titan szervezhette az egesz turat.
Azt viszont nem ertem, hogy Sodi miert titkolta Titan szerepet ilyen sokaig. Meg a "rekonstrukcio"-nal is olyan fotokat tett fel, ahol nem latszik az arcuk.
Csak nem szegyelled te is oket?
De, Titan es Forizs Eszter doktorno. Titan szervezhette az egesz turat.
Azt viszont nem ertem, hogy Sodi miert titkolta Titan szerepet ilyen sokaig. Meg a "rekonstrukcio"-nal is olyan fotokat tett fel, ahol nem latszik az arcuk.
Csak nem szegyelled te is oket?
Jul 23, 2012 10:00:12
Sodichu
Jul 23, 2012 10:01:18
Vannak ilyen ősi bölcsességek, hogy:
"Bolond lyukból bolond szél fúj."
Nekem erről Saús Jaúzsef Tittán jut eszembe, többek között.
Paródiarovat, ikszdé
"Bolond lyukból bolond szél fúj."
Nekem erről Saús Jaúzsef Tittán jut eszembe, többek között.
Paródiarovat, ikszdé
Jul 23, 2012 10:01:18
Sodichu
Jul 23, 2012 10:02:46
Fórizs Eszter és további, az antikrisztus Júdásfaj extrémterrorizmusa miatt nem publikus személyek birkóznak azokon a felvételeken. Többen láthatatlanok.
Jul 23, 2012 10:02:46
sodika
Jul 23, 2012 10:03:46
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Azt viszont nem ertem, hogy Sodi miert titkolta Titan szerepet ilyen sokaig. Meg a "rekonstrukcio"-nal is olyan fotokat tett fel, ahol nem latszik az arcuk.</div>
Ezt egyfajta "sodis" poénnak szántam, hogy addig is lehessen találgatni.
Azt viszont nem ertem, hogy Sodi miert titkolta Titan szerepet ilyen sokaig. Meg a "rekonstrukcio"-nal is olyan fotokat tett fel, ahol nem latszik az arcuk.</div>
Ezt egyfajta "sodis" poénnak szántam, hogy addig is lehessen találgatni.
Jul 23, 2012 10:03:46
Trollopata
Jul 23, 2012 10:04:03
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Nekem ket fejlesztesi igenyem lenne:
1. igen, ez a szakkifejezes :)
2. erre lenne megoldas az ajaxos kuldes, viszont tenyleg megmarad a vissza gombra klikkelve
btw, ha ez tenyleg igy van, akkor ez sessionben van mentve?
Ha igen, lehetne akar az utolso altalam latott komment-re linkelni, mert mostanaban a kepek alapjan tudom, mit olvastam el, es mit nem :)
1. igen, ez a szakkifejezes :)
2. erre lenne megoldas az ajaxos kuldes, viszont tenyleg megmarad a vissza gombra klikkelve
btw, ha ez tenyleg igy van, akkor ez sessionben van mentve?
Ha igen, lehetne akar az utolso altalam latott komment-re linkelni, mert mostanaban a kepek alapjan tudom, mit olvastam el, es mit nem :)
Jul 23, 2012 10:04:03
Sodichu
Jul 23, 2012 10:05:37
Őrzök egy fotót, amin egy elég jó kisbusz látható. Autóval mentünk a Balaton partján valamelyik ősszel, amikor a kisbusz előttünk állt a lámpánál. A hátulján nagy HÍRHÁTTÉR matrica volt. Ennek már néhány éve (3-4-5?), akkor azon gondolkoztam, hogy villantok nekik hármat vagy kézjelekkel valami elvontat mutogatok nekik, hogy legyen mit gondolkozniuk.
Én azóta is azon gondolkozom, honnan volt ezeknek olyan fasza kisbuszuk. Sajnos a típusra nem emlékszem, a fotót vissza tudnám keresni, de nincs kedvem hozzá.
Én azóta is azon gondolkozom, honnan volt ezeknek olyan fasza kisbuszuk. Sajnos a típusra nem emlékszem, a fotót vissza tudnám keresni, de nincs kedvem hozzá.
Jul 23, 2012 10:05:37
Sneci Mind Tricks
Jul 23, 2012 10:05:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Kivéve ha valaki a Jobbikot vagy a nemzeti radikalizmust támadja. <b>Az olyan ember ellenség.</b>
Ennyi.
ILYEN EGYSZERŰ.</div>nem tudom elhinni, hogy sneci még mindig nem fogja fel, hogy ha cigánybűnözőkkel parolázik, recskaboyként emlegeti az index, hozzátéve, hogy jobbik-szimpatizáns krónikás, akkor azzal árt a jobbiknak. ha olyan ember áll be hangos nemzeti radikálisnak, akinek az életműve egy halom recskavideó, akkor az lejáratja a mozgalmat. szerintem valahol már ő is felfogta, hogy vérciki, csak egyszerűen nincs más választása, most már a túlélésről szól minden. ha nincs dögpörkölt, éhenhal. ha nem szopja le az éppen elérakott faszt tövig, akkor aznap nem eszik.
a börtönig, vagy a kényszergyógykezelésig még fog csinálni pár elég undorító dolgot, ezt biztosra veszem, talán elveszik a laptopját is a cigók egy szép napon, talán el is adják, ki tudja, de abban szerintem minden troll egyetért, hogy változás lesz záros határidőn belül sneci életében, és az már nem biztos, hogy vicces lesz. amióta bécigányról kiderültek ezek a dolgok, nem annyira tudok már nevetni ezen az egészen.
szerintem viccen kívül az az utolsó esélye, hogy beáll cigányvédő libsinek, de mit is beszélek, már meg is tette. ennek lehet örülni, mert ő mindenkire bajt hoz.
szerintem lassan bevallhatná a masztipartis kommentet is, az a libsi oldalon jó ajánlólevél lesz neki, aztán elmondhatja, hogy a zsidó trollok valójában nácik, akik csak a tolerancia és az emberi jogok melletti elkötelezettsége miatt bántják őt.
Ennyi.
ILYEN EGYSZERŰ.</div>nem tudom elhinni, hogy sneci még mindig nem fogja fel, hogy ha cigánybűnözőkkel parolázik, recskaboyként emlegeti az index, hozzátéve, hogy jobbik-szimpatizáns krónikás, akkor azzal árt a jobbiknak. ha olyan ember áll be hangos nemzeti radikálisnak, akinek az életműve egy halom recskavideó, akkor az lejáratja a mozgalmat. szerintem valahol már ő is felfogta, hogy vérciki, csak egyszerűen nincs más választása, most már a túlélésről szól minden. ha nincs dögpörkölt, éhenhal. ha nem szopja le az éppen elérakott faszt tövig, akkor aznap nem eszik.
a börtönig, vagy a kényszergyógykezelésig még fog csinálni pár elég undorító dolgot, ezt biztosra veszem, talán elveszik a laptopját is a cigók egy szép napon, talán el is adják, ki tudja, de abban szerintem minden troll egyetért, hogy változás lesz záros határidőn belül sneci életében, és az már nem biztos, hogy vicces lesz. amióta bécigányról kiderültek ezek a dolgok, nem annyira tudok már nevetni ezen az egészen.
szerintem viccen kívül az az utolsó esélye, hogy beáll cigányvédő libsinek, de mit is beszélek, már meg is tette. ennek lehet örülni, mert ő mindenkire bajt hoz.
szerintem lassan bevallhatná a masztipartis kommentet is, az a libsi oldalon jó ajánlólevél lesz neki, aztán elmondhatja, hogy a zsidó trollok valójában nácik, akik csak a tolerancia és az emberi jogok melletti elkötelezettsége miatt bántják őt.
Jul 23, 2012 10:05:51
Sodichu
Jul 23, 2012 10:07:00
"Ezt egyfajta "sodis" poénnak szántam, hogy addig is lehessen találgatni."
Nagyon kedves vagy a kvázikommenthaverokkal. Én már nem tudok röhögni Scholem Juszuf Tflinen, de remélem, te jól szórakozol cigányokkal parolázva.
Nagyon kedves vagy a kvázikommenthaverokkal. Én már nem tudok röhögni Scholem Juszuf Tflinen, de remélem, te jól szórakozol cigányokkal parolázva.
Jul 23, 2012 10:07:00
Sneci Mind Tricks
Jul 23, 2012 10:10:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Ezt egyfajta "sodis" poénnak szántam, hogy addig is lehessen találgatni.</div>mifan ecsém, nem tudsz aludni? most már igazán bevallhatnád a masztipartis kommentet, ezek után képek után az kifejezetten színvonalas megnyilvánulásnak számít.
Ezt egyfajta "sodis" poénnak szántam, hogy addig is lehessen találgatni.</div>mifan ecsém, nem tudsz aludni? most már igazán bevallhatnád a masztipartis kommentet, ezek után képek után az kifejezetten színvonalas megnyilvánulásnak számít.
Jul 23, 2012 10:10:22
Sodichu
Jul 23, 2012 10:12:01
"nem tudom elhinni, hogy sneci még mindig nem fogja fel, hogy ha cigánybűnözőkkel parolázik..."
Egy kicsit lépj hátra, és nézz magadra. Olyasmit csinálsz, mint amikor a szülőnek megmondják, hogy diszkalkuliás a gyereke. "Mi? Az én gyerekem nem hülye."
Még mindig azt a gombot nyomja néhány snecológus, hogy sodi alapvetően ugyanolyan ember, mint bárki más. Hogy valójában ő is értelmes, analitikusan gondolkozó, logikus, racionális és spirituális lény.
Talán csak be kéne ismerni, hogy egy idióta, és akkor végre összeomolhatna a Snecológia is, mert annyira megsajnálnánk szerencsétlent, hogy összedobnánk neki egy olyan háromkerekű shopper motorra, amivel élete végéig ülve maradhatna. Valamelyik burzsoá snecológus felfúrhatna a kormányra egy koreai dvd-lejátszót, kapna hozzá néhány szingapúrt mesefilmet, és soha többet nem forgatna "oknyomozó" meg "tényfeltáró" videokat ez a kis bugris faszcibáló.
Paródiarovat ikszdé
Egy kicsit lépj hátra, és nézz magadra. Olyasmit csinálsz, mint amikor a szülőnek megmondják, hogy diszkalkuliás a gyereke. "Mi? Az én gyerekem nem hülye."
Még mindig azt a gombot nyomja néhány snecológus, hogy sodi alapvetően ugyanolyan ember, mint bárki más. Hogy valójában ő is értelmes, analitikusan gondolkozó, logikus, racionális és spirituális lény.
Talán csak be kéne ismerni, hogy egy idióta, és akkor végre összeomolhatna a Snecológia is, mert annyira megsajnálnánk szerencsétlent, hogy összedobnánk neki egy olyan háromkerekű shopper motorra, amivel élete végéig ülve maradhatna. Valamelyik burzsoá snecológus felfúrhatna a kormányra egy koreai dvd-lejátszót, kapna hozzá néhány szingapúrt mesefilmet, és soha többet nem forgatna "oknyomozó" meg "tényfeltáró" videokat ez a kis bugris faszcibáló.
Paródiarovat ikszdé
Jul 23, 2012 10:12:01
Echelon néni
Jul 23, 2012 10:12:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Ezt egyfajta "sodis" poénnak szántam, hogy addig is lehessen találgatni.</div>
Fantasztikus volt.
Endre, te miért érzel különös vonzódást idősebb cigányasszonyok iránt?
Fantasztikus volt.
Endre, te miért érzel különös vonzódást idősebb cigányasszonyok iránt?
Jul 23, 2012 10:12:58
Sodichu
Jul 23, 2012 10:13:48
Sodi, ugye abban nincsen semmi buzis, ha csak leszopod, de nem nyeled le?
Jul 23, 2012 10:13:48
Hitvány Patkány
Jul 23, 2012 10:16:02
Recskás, saját bevallásod szerint 6 körül értél haza, 10-kor már ébren vagy.
Visszamentél egyáltalán az irodába aludni 1-2 órát, vagy beláttad, hogy teljesen felesleges?
Megkockáztatod, hogy kirabolnak és alszol pár órát valami nyilvános helyen, vagy inkább belöksz pár kávét és megpróbálod kihúzni addig, amíg a tőled viszolygó normális emberek elhagyják az irodát?
Recskás, saját bevallásod szerint 6 körül értél haza, 10-kor már ébren vagy.
Visszamentél egyáltalán az irodába aludni 1-2 órát, vagy beláttad, hogy teljesen felesleges?
Megkockáztatod, hogy kirabolnak és alszol pár órát valami nyilvános helyen, vagy inkább belöksz pár kávét és megpróbálod kihúzni addig, amíg a tőled viszolygó normális emberek elhagyják az irodát?
Jul 23, 2012 10:16:02
Brian
Jul 23, 2012 10:17:37
<div class="quote"><div class="author"> Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Fantasztikus volt.
Endre, te miért érzel különös vonzódást idősebb cigányasszonyok iránt?</div>
Állítólag a cigánypina édesebb. Mondjuk sodika nem szeret nyalni, mert a pina rossz szögben van,m de más okot nem tudok elképzelni.
Fantasztikus volt.
Endre, te miért érzel különös vonzódást idősebb cigányasszonyok iránt?</div>
Állítólag a cigánypina édesebb. Mondjuk sodika nem szeret nyalni, mert a pina rossz szögben van,m de más okot nem tudok elképzelni.
Jul 23, 2012 10:17:37
Géntolvaj református
Jul 23, 2012 10:19:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem szegény ártatlan, de amit például felemlegettek vele kapcsolatban itt-ott barátnő-ügyben marha régi történet, aminek a mostani esethez például tökre semmi köze.</div>
Tehát egyetemistakorában csinálta? Akkor meg van bocsátva. Minden 35 év alatti fojtogatott már nőket. Fiatalság bolondság.
Tehát egyetemistakorában csinálta? Akkor meg van bocsátva. Minden 35 év alatti fojtogatott már nőket. Fiatalság bolondság.
Jul 23, 2012 10:19:18
Sodichu
Jul 23, 2012 10:19:47
Állítólag az ember ínyén látszik, ha vannak cigány felmenői. Kékes-feketés színű az ínye, legalább részben. Sodi, akkor is van ez a kékesség, ha csak leszopsz egy cigányt?
Paródiarovat ikszdé
Paródiarovat ikszdé
Jul 23, 2012 10:19:47
Sneci Mind Tricks
Jul 23, 2012 10:20:16
<div class="quote"><div class="author">Sodichu</div>"nem tudom elhinni, hogy sneci még mindig nem fogja fel, hogy ha cigánybűnözőkkel parolázik..."
Paródiarovat ikszdé</div>szerintem kicsit bonyolultabb a helyzet. idióta, persze, de azért valahol ő is látja, mi a helyzet. kevésbé fogyatékos, mint amennyire szarember. tehát amikor hazudik, nem kell azt hinni, hogy nem tudja, mit csinál. tudja ő azt, nagyon is jól. ő így küzd, ilyen fogyatékos módon. pilinszky ezt úgy írta le, hogy: "saját lelkem paprikajancsija vagyok".
Paródiarovat ikszdé</div>szerintem kicsit bonyolultabb a helyzet. idióta, persze, de azért valahol ő is látja, mi a helyzet. kevésbé fogyatékos, mint amennyire szarember. tehát amikor hazudik, nem kell azt hinni, hogy nem tudja, mit csinál. tudja ő azt, nagyon is jól. ő így küzd, ilyen fogyatékos módon. pilinszky ezt úgy írta le, hogy: "saját lelkem paprikajancsija vagyok".
Jul 23, 2012 10:20:16
Sodichu
Jul 23, 2012 10:21:40
"Minden 35 év alatti fojtogatott már nőket."
Minden alapvetően 50 év alatti kváziegyetemista baszott már be úgy, hogy utána kitrancsírozott egy huszonötéves, alapvetően kváziegészséges fiatal pszichológuslányt, akit aztán kidobott a bozótba a bogaraknak meg a hangyáknak, mint egy zsák szemetet. NE KELLJEN MÁR EVIDENTYIÁKAT MATYARÁTYNI!!!
Paródiarovat ikszdé
Minden alapvetően 50 év alatti kváziegyetemista baszott már be úgy, hogy utána kitrancsírozott egy huszonötéves, alapvetően kváziegészséges fiatal pszichológuslányt, akit aztán kidobott a bozótba a bogaraknak meg a hangyáknak, mint egy zsák szemetet. NE KELLJEN MÁR EVIDENTYIÁKAT MATYARÁTYNI!!!
Paródiarovat ikszdé
Jul 23, 2012 10:21:40
Sneci Mind Tricks
Jul 23, 2012 10:22:22
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem szegény ártatlan, de amit például felemlegettek vele kapcsolatban itt-ott barátnő-ügyben marha régi történet, aminek a mostani esethez például tökre semmi köze.</div>
Tehát egyetemistakorában csinálta? Akkor meg van bocsátva. Minden 35 év alatti fojtogatott már nőket. Fiatalság bolondság.</div>az erőszakos ember nem változik olyan könnyen. az állatkínzókból lesznek a gyilkosok, többek közt. ezért elég fontos adalék a cigó személyiségéhez ez a kis szösszenet.
Tehát egyetemistakorában csinálta? Akkor meg van bocsátva. Minden 35 év alatti fojtogatott már nőket. Fiatalság bolondság.</div>az erőszakos ember nem változik olyan könnyen. az állatkínzókból lesznek a gyilkosok, többek közt. ezért elég fontos adalék a cigó személyiségéhez ez a kis szösszenet.
Jul 23, 2012 10:22:22
Echelon néni
Jul 23, 2012 10:22:45
"mert annyira megsajnálnánk szerencsétlent"
Két-három éve még úgy gondoltam, hogy létezik olyan élethelyzet, amikor képes lennék sajnálatot érezni Sodi iránt.
Ennek mára a nyoma is eltünt.
Annyira taszító és vállalhatatlan az egész figura, hogy tulajdonképpen az is jó érzéseket váltana ki belőlem, ha elöttem gyötörné valaki és ő anyukáját szólítva, Istenhez fohászkodva vívná haláltusáját.
Még a járdára szaró galamb is hasznosabb élőlény nála.
Két-három éve még úgy gondoltam, hogy létezik olyan élethelyzet, amikor képes lennék sajnálatot érezni Sodi iránt.
Ennek mára a nyoma is eltünt.
Annyira taszító és vállalhatatlan az egész figura, hogy tulajdonképpen az is jó érzéseket váltana ki belőlem, ha elöttem gyötörné valaki és ő anyukáját szólítva, Istenhez fohászkodva vívná haláltusáját.
Még a járdára szaró galamb is hasznosabb élőlény nála.
Jul 23, 2012 10:22:45
Géntolvaj református
Jul 23, 2012 10:23:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>És hogy mennyire megviselte ez az aljas vádaskodás.</div>
Ó, a kis mimózalelkű. Mások fojtogatása bezzeg nem viselte meg a kis érzékeny lelkecskéjét.
Ó, a kis mimózalelkű. Mások fojtogatása bezzeg nem viselte meg a kis érzékeny lelkecskéjét.
Jul 23, 2012 10:23:08
Sodichu
Jul 23, 2012 10:26:04
Köszi, Mind Tricks, nagyon tetszik a válaszod.
A Pilinszky-idézet hatalmas. Azt gondolom, hogy őnála ez éppen ellenkező előjellel fogalmazódik meg, egyfajta bűnbánat, megtöretettség elismerése. Épp a fordulat, a megtérés másik oldaláról, amikor az ember már látja, mit baszott el végképp.
Hirtelen azt akartam mondani, hogy lehetne ez a Snecológia jelmondata. De nem, mert ilyet csak az állíthat hitelesen, aki már lelkében megtért, aki teljesen átváltozott, akire a kegyelem kiáradt legalább annyira, hogy lássa magát a pokolban égni.
Sodi ettől fényévekre van. Ő egy folyamatosan, önként lefelé zuhanó szürke, szárnyas állat, aki a lelkek nagy folyamával száguld a sötét semmi felé, és azt hiszi, hogy jó társaságban helyesen cselekszik. Amikor mégis kinéz a pálya szélére, ott néha megpillant egy szomorú hajléktalant, aki valamivel lassabban zuhan, mint ő. Olyankor felkiált: EZ SHIKER!!!!
Paródiarovat, ikszdé
A Pilinszky-idézet hatalmas. Azt gondolom, hogy őnála ez éppen ellenkező előjellel fogalmazódik meg, egyfajta bűnbánat, megtöretettség elismerése. Épp a fordulat, a megtérés másik oldaláról, amikor az ember már látja, mit baszott el végképp.
Hirtelen azt akartam mondani, hogy lehetne ez a Snecológia jelmondata. De nem, mert ilyet csak az állíthat hitelesen, aki már lelkében megtért, aki teljesen átváltozott, akire a kegyelem kiáradt legalább annyira, hogy lássa magát a pokolban égni.
Sodi ettől fényévekre van. Ő egy folyamatosan, önként lefelé zuhanó szürke, szárnyas állat, aki a lelkek nagy folyamával száguld a sötét semmi felé, és azt hiszi, hogy jó társaságban helyesen cselekszik. Amikor mégis kinéz a pálya szélére, ott néha megpillant egy szomorú hajléktalant, aki valamivel lassabban zuhan, mint ő. Olyankor felkiált: EZ SHIKER!!!!
Paródiarovat, ikszdé
Jul 23, 2012 10:26:04
sodika
Jul 23, 2012 10:27:59
<div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>nem tudom elhinni, hogy sneci még mindig nem fogja fel, hogy ha cigánybűnözőkkel parolázik</div>
Ez egy bonyolult kérdés, mert most nem az egész múltját vizsgálom senkinek sem, hanem csak egyetlen mozdulatot.
Ha a múltra vonatkozó kényes kérdések merültek fel, most inkább ugortam gyorsan, mert <b>sajnos nem vagyok én annyira okos, hogy egyszerre sok, szorosan össze nem tartozó dolgot tartsak a fejemhez</b>.
Bármelyik riportalany esetleges múltjának a jelen üggyel való párhuzamos feldolgozása férfiként lehet, hogy meghaladja az én intellektuális képességeimet; elsősorban mert nem vagyok nő, így egyszerre csak egy dologra tudok jól koncentrálni.
Ez egy bonyolult kérdés, mert most nem az egész múltját vizsgálom senkinek sem, hanem csak egyetlen mozdulatot.
Ha a múltra vonatkozó kényes kérdések merültek fel, most inkább ugortam gyorsan, mert <b>sajnos nem vagyok én annyira okos, hogy egyszerre sok, szorosan össze nem tartozó dolgot tartsak a fejemhez</b>.
Bármelyik riportalany esetleges múltjának a jelen üggyel való párhuzamos feldolgozása férfiként lehet, hogy meghaladja az én intellektuális képességeimet; elsősorban mert nem vagyok nő, így egyszerre csak egy dologra tudok jól koncentrálni.
Jul 23, 2012 10:27:59
Sneci Mind Tricks
Jul 23, 2012 10:28:04
egyébként a cigánybarát belvárosi zsidógyerekek, ha tényleg vannak ilyenek, elég keveset tudhatnak a cigány kápók áldásos tevékenységéről a lágerekben. a legszadistábbak közt volt néhány ilyen, gyakran homoszexuálisok is voltak még ehhez.
Jul 23, 2012 10:28:04
sodika
Jul 23, 2012 10:29:03
...tartsak a fejem<b>ben</b>, na...
Jul 23, 2012 10:29:03
Sodichu
Jul 23, 2012 10:29:27
"elsősorban mert nem vagyok nő, így egyszerre csak egy dologra tudok jól koncentrálni"
Te oknyomozók gyöngye. Oknyomozóként ugye csak nők képesek dolgozni? Ahogy a teszkó csak hosszútáválló világbajnokokat alkalmaz árufeltöltésre.
Tényleg, árulhatnál fagyit kerekesszékből!
Te oknyomozók gyöngye. Oknyomozóként ugye csak nők képesek dolgozni? Ahogy a teszkó csak hosszútáválló világbajnokokat alkalmaz árufeltöltésre.
Jul 23, 2012 10:29:27
Brian
Jul 23, 2012 10:30:27
<div class="quote"><div class="author">Sodichu</div>"elsősorban mert nem vagyok nő, így egyszerre csak egy dologra tudok jól koncentrálni"
:D</div>
Inkább ne, elképzeltem a házilag felvert tejszínt.
:D</div>
Inkább ne, elképzeltem a házilag felvert tejszínt.
Jul 23, 2012 10:30:27
sodika
Jul 23, 2012 10:30:30
<div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>egyébként a cigánybarát belvárosi zsidógyerekek</div>
Még egyszer, mert nem érted.
<b>Nem vagyok annyira okos, hogy egyszerre sok dolgot tartsak a fejemben, ezért a múltbeli - többek között a Kuruc.info által is megemlített - ügyek kérdését egyszerűen átugrottam, ha szó is került, mint jelen vizsgálat szempontjából irreleváns körülményt.</b>
Még egyszer, mert nem érted.
<b>Nem vagyok annyira okos, hogy egyszerre sok dolgot tartsak a fejemben, ezért a múltbeli - többek között a Kuruc.info által is megemlített - ügyek kérdését egyszerűen átugrottam, ha szó is került, mint jelen vizsgálat szempontjából irreleváns körülményt.</b>
Jul 23, 2012 10:30:30
Sodichu
Jul 23, 2012 10:30:42
A Sorstalanság filmben Nemcsák "Vágási Feri" Károly szerintem elég jól hozza a buzi cigánykápó szerepét. Sodi szerintem azt a filmet se látta.
Jul 23, 2012 10:30:42
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Péntek Lászlót senki nem mosdatja.
Kérdéseket teszünk fel.
<b>UGYANAZOKAT A KÉRDÉSEKET, MINT AMILYENEKET BÁNDY KATA SZOMSZÉDAI, hahó.</b></div>
Az mitől releváns, hogy a szomszédok, akiknek semmi közük nem volt az esethez, mit gondolnak? Szerintem te abban reménykedsz, hogy ha nemsokára bekerülsz, legalább a Lacika melletted áll majd. Igazad is van, csak mögötted fog, nagyon szorosan. Vagy előtted, amikor térdelsz. De hogy előtte Pál Marcival kezdve az egész fészes retardjobb csapat téged fog ma szopatni, az 100 % így előre is.