« 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 »
1682747 komment.

Szerző: Sneci Mind Tricks Jul 23, 2012 11:19:48
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>SMT:

igazi ferfi vagyok, koszonom :) mar ultettem vagy 5 fat is.

A Sorstalansagrol csak annyit, hogy a magyartanarom sok-sok evvel a Nobel-dij odaitelese elott kotelezo olvasmanynak adta fel a konyvet, mert idezem: 'a legjobb irodalmi mu, ami a temaban magyarul szuletett'.

az ido ot igazolta.

es ne felejtsuk el, hogy az irodalmi Nobel-dijat a magyar nyelv kapta, meg akkor is, ha csak egy zsido irt valamit valami holokausztrol!</div>trollopata, a "csak egy zsidó" kitételre semmi szükség nem volt. pont ez a szar ebben az országban, hogy egy normális kritikát sem lehet mondani kertészről, mert mindenki mindenfélét lát mögötte. olvasd el a zálogost, én is el fogok olvasni pár kertészt. a kudarc itt is van a polcon.

na látom közben a másik kommentedet, nietzsche óriási kedvencem, és olvastam (jó régen), a tragédia születését. a német titanizmus, romantika, aztán a görögimádat, szépségideál, testkultusz, ilyesmik, nagyon érdekesek, nem véletlenül hallgatok pl. laibach-ot. ők például ezt mondják magukról: "our music is industrial, our language is political" ennél többről nincs szó, és mégis félre tudják érteni egyesek... <a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&amp;v=hhkvR9uMyU4" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&amp;v=hhkvR9uMyU4</a>
Jul 23, 2012 11:19:48

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jul 23, 2012 11:20:25
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote">
<div class="author">snecigány</div>mégis mi köze a lakóépületnek a bűncselekményhez?</div>Az, hogy a rendőrség azt állítja, hogy Kata önként sétált oda a gyilkosság helyszínére. Tegnap azt próbáltuk meg rekonstruálni, hogy a környék alapján ez mennyire életszerű.</div>

Sodi, de hiszen ti teljesen alkalmatlanok vagytok annak megallapitasara, hogy valami eletszeru vagy sem.

Te egy kanapelako recskagnom vagy, aki annyira nem tud semmit az elet dolgairol, hogy lepten-nyomon bedol a trollok szivatasanak (Ballay-Kis).

Titan egy manifeszt elmebeteg, aki szerint raketasilok vannak budai uszodak alatt meg aki meg van gyozodve arrol, hogy Obama egy muholdrol szuratja a szivet.

Mit tudtok ti az elet dolgairol? Semmit.
Jul 23, 2012 11:20:25

Szerző: pimpa Jul 23, 2012 11:20:54
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">pimpa</div>
aztakurva bazmeg. na ez az amit</div>

Na, jó, tréfálkozzon veletek a hóhér.
Nem értitek úgyse. Csá.</div>

te azon viccelődsz, hogy anyádat ütik. te mókamester te.

rá fog fagyni egyszer a torz vigyor arra a ronda ápolatlan, görbeorrú pofádra.

Jul 23, 2012 11:20:54

Szerző: Echelon néni Jul 23, 2012 11:21:35
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">pimpa</div>
aztakurva bazmeg. na ez az amit</div>

Na, jó, tréfálkozzon veletek a hóhér.
Nem értitek úgyse. Csá.</div>

Tréfa? Saját anyáddal? Te idióta vagy. Ilyet még Péntek Lacika sem csinál szerintem, pedig benne nem sok szeretnivalót találnék.

Leköpnélek legszívesebben.
Jul 23, 2012 11:21:35

Szerző: Béla Jul 23, 2012 11:21:56
Válasz
(5)
"Brit tudósok kimutatták, hogy sneci egy elvtelen gyáva szardarab, aki az anyja megveréséről álmodozik. Hozzátették, hogy szerencsére egyedi esetről van szó, és mivel jó eséllyel impotens az alany, így nem is öröklődik tovább."
Jul 23, 2012 11:21:56

Szerző: Hitvány Patkány Jul 23, 2012 11:22:31
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>Elintézted, hogy egy veszélyes elmebeteg szabadon jár-kel az utcán. Ez shiker!</div>

Tessék a tisztelt hivatalnak a törvény szerint dolgozni.</div>

Rendben, ezzel beismerted, hogy neked köszönhető, hogy egy közveszélyes elmebeteg (egy percig sem tagadtad, hogy az lenne) szabadon garázdálkodhat.
Ha Titán bárkiben is kárt tesz, azt keservesen megbánod.
Persze törvény szerint.
Jul 23, 2012 11:22:31

Szerző: Sneci Mind Tricks Jul 23, 2012 11:22:31
Válasz
(0)
jól emlékszem, hogy van ilyen könyv is, hogy a német titanizmus? mintha olvastam volna, és caspar david friedrich torlódó jéghegyek c. festménye lenne a borítón. szerintem valamikor azt is olvastam.
Jul 23, 2012 11:22:31

Szerző: Sodichu Jul 23, 2012 11:22:34
Válasz
(0)
Sodi, én egy kvázihúszéves fiatalember vagyok, és a rádió telefonál nekem. Érted ezt?

Bazmeg, elkezdem szkennelni a keresztlevelemet, a bérmálkozási emléklapomat, az általános iskolai kitűnő bizonyítványomat, a kitűnő érettségi bizonyítványomat és a diplomámat. A szakdolgozatom természetesen fenn van mindkét gépemen pdf-ben és doc-ban is. Két nyelvvizsgám van, most kezdek kínaiul tanulni. Családos ember vagyok. Tudnék még mondani ezt-azt, amit már fel se fognál. Jelenleg is posztgraduális képzésben vagyok, önkéntes szolgálatot is végzek.

Te egy darab szar vagy, mélységesen sajnállak.

Soha többet nem írok ide. Hahó! Hahó! Jövő héten

:D
Jul 23, 2012 11:22:34

Szerző: snecigány Jul 23, 2012 11:22:46
Válasz
(2)
"
A történetet közelebb hozni az olvasóhoz?
Dehogynem. Ez a cél. "

te a GYILKOST hoztad közelebb az emberekhez.
ezt semmilyen újságíró nem teszi.
az áldozatot szokás becézni, mert ő az áldozat. de a gyilkos iránt egy normális ember sem akar becézéssel részvétet kelteni.

Jul 23, 2012 11:22:46

Szerző: Béla Jul 23, 2012 11:23:56
Válasz
(1)
Sneci, ugye azért annyit a te csökött agyad is képes felfogni (pavlovi alapon), hogy minél nagyobb a pofád, minél nagyobbnak képzeled a mellényt magadon, annál hamarabb, és kíméletlenebbül sújt le rád a faszerdő?

Erről nem akarsz egy excelt csinálni?
Jul 23, 2012 11:23:56

Szerző: Sodichu Jul 23, 2012 11:24:02
Válasz
(0)
SMT,

le a kalappal, nem okoskodom tovább. Én most rendeltem meg azt a könyvet, tegnap este. :)

Jul 23, 2012 11:24:02

Szerző: Béla Jul 23, 2012 11:24:57
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Sodichu</div>Sodi, én egy kvázihúszéves fiatalember vagyok, és a rádió telefonál nekem. Érted ezt?

Bazmeg, elkezdem szkennelni a keresztlevelemet, a bérmálkozási emléklapomat, az általános iskolai kitűnő bizonyítványomat, a kitűnő érettségi bizonyítványomat és a diplomámat. A szakdolgozatom természetesen fenn van mindkét gépemen pdf-ben és doc-ban is. Két nyelvvizsgám van, most kezdek kínaiul tanulni. Családos ember vagyok. Tudnék még mondani ezt-azt, amit már fel se fognál. Jelenleg is posztgraduális képzésben vagyok, önkéntes szolgálatot is végzek.

Te egy darab szar vagy, mélységesen sajnállak.

Soha többet nem írok ide. Hahó! Hahó! Jövő héten

:D</div>

Te szürke egér vagy.
Jul 23, 2012 11:24:57

Szerző: snecigeci Jul 23, 2012 11:25:03
Válasz
(1)
Sodi, melyik parkban héderelsz?
Jul 23, 2012 11:25:03

Szerző: Sneci Mind Tricks Jul 23, 2012 11:26:10
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Sodichu</div>SMT,

le a kalappal, nem okoskodom tovább. Én most rendeltem meg azt a könyvet, tegnap este. :)</div>ugye nem a zálogost? és részemről a megtiszteltetés, ez valami hihetetlen, hogy ennek a retardált ganajtúrónak ilyen kommentelői vannak. XD
Jul 23, 2012 11:26:10

Szerző: Echelon néni Jul 23, 2012 11:28:01
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Sodi, melyik parkban héderelsz?</div>

Westendben szokott csövezni időnként, free wifi és ingyen légkondi, sőt mivel a mosdóért sem kell fizetni az a hely egy szükség-recskabunkerként is funkcionál nála.
Jul 23, 2012 11:28:01

Szerző: sodika Jul 23, 2012 11:28:33
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>Sneci, ugye azért annyit a te csökött agyad is képes felfogni (pavlovi alapon), hogy minél nagyobb a pofád, minél nagyobbnak képzeled a mellényt magadon, annál hamarabb, és kíméletlenebbül sújt le rád a faszerdő?</div>

Elmentem valahova forgatni egy aktuális ügyben.
Ha ez bűn, tessék engem megkövezni.

Ennyi.
Jul 23, 2012 11:28:33

Szerző: Béla Jul 23, 2012 11:29:46
Válasz
(11)
Ne szopkodjuk már egymás faszát gyerekek. Lehet itt egy troll tesco árufeltöltő is, akkor is nagyságrendekkel jobb ember, és többet ért el, mint sneci. Tényleg ne álljunk már le olyan nüanszokat kitárgyalni, hogy melyik trollnak hány diplomája van, ki hány nyelven beszél közép-felsőfokon, ki vett éppen új autót magának, vagy az anyjának (annak megveréséről álmodozás helyett), ki skálázott ki magának 5 perc alatt repcsiiit, ki hová megy nem egy napra nyaralni, stb.

*prolihergelés*
Jul 23, 2012 11:29:46

Szerző: Béla Jul 23, 2012 11:30:52
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>Sneci, ugye azért annyit a te csökött agyad is képes felfogni (pavlovi alapon), hogy minél nagyobb a pofád, minél nagyobbnak képzeled a mellényt magadon, annál hamarabb, és kíméletlenebbül sújt le rád a faszerdő?</div>

Ennyi.</div>

Miért nem dolgozol? Mikor lesz kész pálmarcsi honlapja?

Anyádra azért vagy ma különösen dühös, mert kidobott 3 óra alvás után a recskanapéról, és még valami rezsihozzájárulást is kért?
Jul 23, 2012 11:30:52

Szerző: Echelon néni Jul 23, 2012 11:31:01
Válasz
(2)
Endre, hányszor volt olyan eddig, hogy sumákban felvettél egy jó csajt az utcán, majd gyorsan egy nyilvános mosdóba húzódva, forrónyomom kiverted?
Jul 23, 2012 11:31:01

Szerző: Echelon néni Jul 23, 2012 11:31:48
Válasz
(1)
forrónyomon
Jul 23, 2012 11:31:48

Szerző: Béla Jul 23, 2012 11:32:17
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>Sneci, ugye azért annyit a te csökött agyad is képes felfogni (pavlovi alapon), hogy minél nagyobb a pofád, minél nagyobbnak képzeled a mellényt magadon, annál hamarabb, és kíméletlenebbül sújt le rád a faszerdő?</div>

Ennyi.</div>

Egyébként már el sem mered mondani, mikor, és hol lesz forgatás, mert félsz attól, hogy valaki odaköszön: "Szevasz Recskaboy!".

:DDD Te önálló ember, te.
Jul 23, 2012 11:32:17

Szerző: pimpa Jul 23, 2012 11:39:29
Válasz
(2)
azért ez bazmeg, hogy ezek képesek az elmebeteg titánnal és egy kuruzsló alkesz nővel meggyalázni egy halott emlékét. ez nagyon kemény.

Jul 23, 2012 11:39:29

Szerző: Echelon néni Jul 23, 2012 11:41:41
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div>azért ez bazmeg, hogy ezek képesek az elmebeteg titánnal és egy kuruzsló alkesz nővel meggyalázni egy halott emlékét. ez nagyon kemény.</div>

Ennek margóján pedig saját anyja fizikai bántalmazásáról ábrándozni/ponénkodni.

Én úgy érzem, hogy az igazi összeomlás már a spájzban van. Endre, te nem érzed, hogy ez már mindennek az alja?
Jul 23, 2012 11:41:41

Szerző: snecigány Jul 23, 2012 11:43:27
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author"> Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">pimpa</div>azért ez bazmeg, hogy ezek képesek az elmebeteg titánnal és egy kuruzsló alkesz nővel meggyalázni egy halott emlékét. ez nagyon kemény.</div>

Én úgy érzem, hogy az igazi összeomlás már a spájzban van. Endre, te nem érzed, hogy ez már mindennek az alja?</div>

majd egy titán-molnáf féle elmebeteg válik belőle is. dolgozni lusta, pál marci honlapját is baszik összerakni.
Jul 23, 2012 11:43:27

Szerző: Echelon néni Jul 23, 2012 11:43:34
Válasz
(1)
<a href="http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4367353669865&amp;set=a.4367348069725.2180598.1468622787&amp;type=1&amp;theater" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4367353669865&amp;set=a.4367348069725.2180598.1468622787&amp;type=1&amp;theater</a>

Ez a csúcs. brádösip.
Jul 23, 2012 11:43:34

Szerző: pimpa Jul 23, 2012 11:43:45
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author"> Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">pimpa</div>azért ez bazmeg, hogy ezek képesek az elmebeteg titánnal és egy kuruzsló alkesz nővel meggyalázni egy halott emlékét. ez nagyon kemény.</div>

Én úgy érzem, hogy az igazi összeomlás már a spájzban van. Endre, te nem érzed, hogy ez már mindennek az alja?</div>

velünk nem lehet poénkodni, megmondta a közkedvelt, népszerű, társaság középpontja Endre, aki töretlenül tart a nemzetközi népszerűség felé.
Jul 23, 2012 11:43:45

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jul 23, 2012 11:44:17
Válasz
(1)
Mindenesetre jo hallani, hogy Titant beutaltak kenyszergyogykezelesre.

Buta Sodinak koszonhetoen meg par hetig futkarozhat kint, de ami kesik nem mulik, es most mar biztosra veszem, hogy rovidesen racsukjak a gumicella ajtajat. Ez shiker.

Koszonjuk ezt az uj infot Sodi.
Jul 23, 2012 11:44:17

Szerző: snecigeci Jul 23, 2012 11:44:25
Válasz
(1)
Sneci, holnap 10 órakor kappányos esemény lesz. Pont jó az időpont, téged ugye 8-kor kúrnak ki az irodából, így még egy kávé is belefér előtte.
Jul 23, 2012 11:44:25

Szerző: Sneci Mind Tricks Jul 23, 2012 11:44:57
Válasz
(1)

Én úgy érzem, hogy az igazi összeomlás már a spájzban van. Endre, te nem érzed, hogy ez már mindennek az alja?</div>pont erről beszéltem reggel. nem lesz ennek jó vége, recskaboy!!! Hahó! Hahó! Hahó!
Jul 23, 2012 11:44:57

Szerző: Sneci Mind Tricks Jul 23, 2012 11:47:29
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Mindenesetre jo hallani, hogy Titant beutaltak kenyszergyogykezelesre.

Buta Sodinak koszonhetoen meg par hetig futkarozhat kint, de ami kesik nem mulik, es most mar biztosra veszem, hogy rovidesen racsukjak a gumicella ajtajat. Ez shiker.

Koszonjuk ezt az uj infot Sodi.</div>snecit nem lehetne szintén beutalni? legalább együtt lehetnének, két szuratás közt egy masztiparti, szerintem ez érthető.
Jul 23, 2012 11:47:29

Szerző: Trollopata Jul 23, 2012 11:50:12
Válasz
(1)
nem erzem azt, hogy ertelme lenne ezt tovabb feszegetni.
egyszeruen nem erti, nem is akarja megerteni.
neki Mohacs kell, azaz egy jol iranyzott
- Bela alkesz
- Titan elmebeteg
- Uj barataid a romabunozok

vagy egyeb bevonzott faszok altal elkovetett faszerdo-telepites a szadba.

Tudod, ezek nem a trollok.
Ezek kozveszelyes, elmebeteg elemek. Oket meg aztan annyira sem tudod kiszamita, mint esetleg a trollokat.
Ok nem recskaboyos molinot csinalnak hirtelen felindulasbol, hanem belerangatnak valami olyanba, amibol se kimosakodni se kimaszni nem fogsz tudni.
aztan majd a birosagon mondhatod, hogy aki bunozo, az bunozo, aki tenyfeltaro az meg tenyfeltaro, ettol fuggetlenul bunreszessegel es neglect-el fognak siman elkaszalni, akarmit hebegsz-habogsz.

tudod, amikor itt nagy mellennyel jogkoveto magatartasrol beszelsz, majd utana segget csinalsz a szadbol, az ide vezet. a koppanyosokat nem veszi komolyan a birosag, viszont az elmebetegeket annal inkabb.

te tenyleg gyogyoba akarsz vonulni ezek miatt?
Jul 23, 2012 11:50:12

Szerző: SoDI = Magyargyűlölő Jul 23, 2012 11:51:04
Válasz
(6)
"A független krónikás senkit nem bánt, aki a nemzeti radikálisokat nem bántja. Ha Jóniék Jobbikozni kezdtek volna, megvédtem volna a Jobbikot."

<b>VS</b>

"A tárgyilagos és objektív tudósítás szerintem onnan ismerhető fel, hogy egyik fél mellé sem állunk oda harciasan a másik ellenében. Ez minden, VALÓBAN színvonalas sajtótevékenység legalapvetőbb szakmai alapja."

Na, pont ennyi a logika és a következetesség minden szavadban, mint a fenti két, tőled vett idézetben, Sneci!
Jul 23, 2012 11:51:04

Szerző: pimpa Jul 23, 2012 11:52:46
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">SoDI = Magyargyűlölő</div>"A független krónikás senkit nem bánt, aki a nemzeti radikálisokat nem bántja. Ha Jóniék Jobbikozni kezdtek volna, megvédtem volna a Jobbikot."

<b>VS</b>

"A tárgyilagos és objektív tudósítás szerintem onnan ismerhető fel, hogy egyik fél mellé sem állunk oda harciasan a másik ellenében. Ez minden, VALÓBAN színvonalas sajtótevékenység legalapvetőbb szakmai alapja."

Na, pont ennyi a logika és a következetesség minden szavadban, mint a fenti két, tőled vett idézetben, Sneci!</div>

költői kérdés. hazudott megint a recskagnóm. na és?
Jul 23, 2012 11:52:46

Szerző: Echelon néni Jul 23, 2012 11:54:48
Válasz
(1)
Azon gondolkodj el Sodi, hogy vajon a saját gépkocsival és lakással rendelkező, Groby-s futárral pakkoltató, etyetemista úrigyerek bratyizott volna cigánybűnözőkkel vagy sem?
Fel sem merül benned, hogy hová jutottál és ez milyen szomorú kudarc, ugye?
Jul 23, 2012 11:54:48

Szerző: IsmeretlenJoAkaro Jul 23, 2012 12:01:36
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author"> Echelon néni</div>Azon gondolkodj el Sodi, hogy vajon a saját gépkocsival és lakással rendelkező, Groby-s futárral pakkoltató, etyetemista úrigyerek bratyizott volna cigánybűnözőkkel vagy sem?
Fel sem merül benned, hogy hová jutottál és ez milyen szomorú kudarc, ugye?</div>

Ez az anyja hibaja, haho! Az apjanak tobbet kellett volna vernie, hogy SoDInak a palyakezdo szakasza alatt is megadjon mindent. Egy kvazi-frissdiplomastol nem varhato el, hogy eltartsa magat, haho! Haho! Haho!
Jul 23, 2012 12:01:36

Szerző: Sneci Mind Tricks Jul 23, 2012 12:05:27
Válasz
(1)
sneci, úgy érzem, mégiscsak el kellene olvasnod azt az etikett könyvet, ha megvan még.
Jul 23, 2012 12:05:27

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jul 23, 2012 12:08:02
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div><div class="quote">
<div class="author">Echelon néni</div>Azon gondolkodj el Sodi, hogy vajon a saját gépkocsival és lakással rendelkező, Groby-s futárral pakkoltató, etyetemista úrigyerek bratyizott volna cigánybűnözőkkel vagy sem? Fel sem merül benned, hogy hová jutottál és ez milyen szomorú kudarc, ugye?</div>Ez az anyja hibaja, haho! Az apjanak tobbet kellett volna vernie, hogy SoDInak a palyakezdo szakasza alatt is megadjon mindent. Egy kvazi-frissdiplomastol nem varhato el, hogy eltartsa magat, haho! Haho! Haho!</div>

Az anyja, es a rendszer, azaz a zsidok hibaja.

Milyen orszag mar az, ahol egy fontos kozfeladatot ellato kronikas nem tud megelni facebook posztok megosztasabol?

Jul 23, 2012 12:08:02

Szerző: sodika Jul 23, 2012 12:08:18
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>a koppanyosokat nem veszi komolyan a birosag, viszont az elmebetegeket annal inkabb.</div>

Megint úgy beszélsz, mintha ezek az emberek tagadnák, hogy elmebetegnek próbálják nyilvánítani őket (esetlegesen egyikükkel-másikukkal meg is tehették), miközben ez nincs így, sőt: kifejezetten nyilvánosságot keresnek ahhoz a körülményhez, hogy - interpretációjuk szerint - ezen a módon próbálja leállítani őket és a tényfeltárásaikat a ún. hatalom, és úgymond a titkosszolgálatok.
Jul 23, 2012 12:08:18

Szerző: Echelon néni Jul 23, 2012 12:08:43
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>sneci, úgy érzem, mégiscsak el kellene olvasnod azt az etikett könyvet, ha megvan még.</div>

Kíváncsi lennék mikor olvasott utoljára <b>bármilyen</b> könyvet.
Jul 23, 2012 12:08:43

Szerző: Sneci Mind Tricks Jul 23, 2012 12:10:05
Válasz
(1)
sneci, szerinted ők nem elmebetegek?
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&amp;v=6fsAN1aqRjE" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&amp;v=6fsAN1aqRjE</a>
Jul 23, 2012 12:10:05

Szerző: sodika Jul 23, 2012 12:11:10
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>belerangatnak valami olyanba, amibol se kimosakodni se kimaszni nem fogsz tudni.</div>

Mégis mibe tudnának belerángatni?
Nem is értem.
Jul 23, 2012 12:11:10

Szerző: Sodichu Jul 23, 2012 12:12:05
Válasz
(2)
"Azon gondolkodj el Sodi, hogy vajon a saját gépkocsival és lakással rendelkező, Groby-s futárral pakkoltató, etyetemista úrigyerek bratyizott volna cigánybűnözőkkel vagy sem?
Fel sem merül benned, hogy hová jutottál és ez milyen szomorú kudarc, ugye?"

Arról ne feledkezzünk meg, hogy sneci számára a jelen állapota fejlődési illúzió. Ő a tudata tágulásának, a személyisége fejlődésének észleli azt, ami történik.

Mi történik? A korábban a merev személyiségű sneci a valóságot akkomodálta a személyiségéhez. Jelenleg a személyiségét asszimilálja a folyton változó külső valósághoz. Ha most kicserélnénk az antifasiszta bolondokat bohócdoktorokra, ő azt is teljesen jól el tudná fogadni. Az már az analitikusra tartozik, hogy vajon a túlélés érdekében alakul-e úgy, hogy a teljesen értelmetlen, nagy váltásokat is igyekszik a világ normális működéseként felfogni. Valószínűleg egyikünk se csinálná máshogy, ha a szülők lepasszolnák vidékre a válás idejére, ha Pátyra költöztetnék az elbénázott budai lakásból, ha egy recskakanapéra kényszerülne.

Ő most éppen azt éli át, hogy izgalmas, újszerű, kockázatos dolgokat csinál. A paraziták r-stratégiájából most átcsapott a K-stratégiásokhoz: férfias, izmos cigányokkal bandázik és fotózkodik éjszaka. Azon a szinten van, mint egy 14 éves vidéki fiatal, aki kimegy sötétedés után a haverokkal cigizni. Ez egy fontos, kikerülhetetlen fejlődési fázis. Még akár jól is kijöhetne belőle, de sajnos a felnőtt világban már könnyű kisiklani...

:)
Jul 23, 2012 12:12:05

Szerző: Csak egy olvasó Jul 23, 2012 12:12:42
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author"> Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>sneci, úgy érzem, mégiscsak el kellene olvasnod azt az etikett könyvet, ha megvan még.</div>

Kíváncsi lennék mikor olvasott utoljára <b>bármilyen</b> könyvet.</div>
Sajnos még nem betegedett meg azóta sem, így nem jut el orvosi rendelőbe. Evidenciákat...
Jul 23, 2012 12:12:42

Szerző: IsmeretlenJoAkaro Jul 23, 2012 12:13:17
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>a koppanyosokat nem veszi komolyan a birosag, viszont az elmebetegeket annal inkabb.</div>

Megint úgy beszélsz, mintha ezek az emberek tagadnák, hogy elmebetegnek próbálják nyilvánítani őket (esetlegesen egyikükkel-másikukkal meg is tehették), miközben ez nincs így, sőt: kifejezetten nyilvánosságot keresnek ahhoz a körülményhez, hogy - interpretációjuk szerint - ezen a módon próbálja leállítani őket és a tényfeltárásaikat a ún. hatalom, és úgymond a titkosszolgálatok.</div>

Megint ugy beszelsz mintha tagadnad, hogy tenyleg elmebetegek.
Jul 23, 2012 12:13:17

Szerző: sodika Jul 23, 2012 12:13:24
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>sneci, szerinted ők nem elmebetegek?
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&amp;v=6fsAN1aqRjE" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&amp;v=6fsAN1aqRjE</a></div>

Miután mindkét, videóban szereplő személyt személyesen is ismerem, és így tudom, hogy ebben egy nagy adag mesterkélt színészkedés is van, ráadásul a videó leírásából az is pontosan tudható, hogy később Árpád saját maga törölte az eredeti felvételt, azt tudom csak mondani, hogy ebben az esetben nem szabad az első benyomás alapján ítélni.
Jul 23, 2012 12:13:24

Szerző: Sneci Mind Tricks Jul 23, 2012 12:13:25
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>belerangatnak valami olyanba, amibol se kimosakodni se kimaszni nem fogsz tudni.</div>

Mégis mibe tudnának belerángatni?
Nem is értem.</div>azt sem érted, mi baja a fél országnak a cigányokkal. lehet, hogy ezt a két dolgot egyszerre fogod megérteni. XD
Jul 23, 2012 12:13:25

Szerző: Sodichu Jul 23, 2012 12:13:28
Válasz
(0)
"Mégis mibe tudnának belerángatni?
Nem is értem."

Abban a mélysötét mocsárban is van ám lejjebb, amiben tipródsz, hahó! Hahó!

Jul 23, 2012 12:13:28

Szerző: Sneci Mind Tricks Jul 23, 2012 12:14:35
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>sneci, szerinted ők nem elmebetegek?
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&amp;v=6fsAN1aqRjE" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&amp;v=6fsAN1aqRjE</a></div>

Miután mindkét, videóban szereplő személyt személyesen is ismerem, és így tudom, hogy ebben egy nagy adag mesterkélt színészkedés is van, ráadásul a videó leírásából az is pontosan tudható, hogy később Árpád saját maga törölte az eredeti felvételt, azt tudom csak mondani, hogy ebben az esetben nem szabad az első benyomás alapján ítélni.</div>és a szuratás is igaz, obamajom a műhódról kűldi a sugarakat.
Jul 23, 2012 12:14:35

Szerző: Echelon néni Jul 23, 2012 12:14:40
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>a koppanyosokat nem veszi komolyan a birosag, viszont az elmebetegeket annal inkabb.</div>

Megint úgy beszélsz, mintha ezek az emberek tagadnák, hogy elmebetegnek próbálják nyilvánítani őket (esetlegesen egyikükkel-másikukkal meg is tehették), miközben ez nincs így, sőt: kifejezetten nyilvánosságot keresnek ahhoz a körülményhez, hogy - interpretációjuk szerint - ezen a módon próbálja leállítani őket és a tényfeltárásaikat a ún. hatalom, és úgymond a titkosszolgálatok.</div>

Teljesen mindegy, hogy ezek az emberek minek tekintik magukat a tények azt mutatják, hogy súlyos elmebetegek.
A számos mentális betegség fő tünete a betegségtudat hiánya.
Ez egyébként rád is jellemző.
Jul 23, 2012 12:14:40

Szerző: pimpa Jul 23, 2012 12:15:03
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>sneci, szerinted ők nem elmebetegek?

Miután mindkét, videóban szereplő személyt személyesen is ismerem, és így tudom, hogy ebben egy nagy adag mesterkélt színészkedés is van, ráadásul a videó leírásából az is pontosan tudható, hogy később Árpád saját maga törölte az eredeti felvételt, azt tudom csak mondani, hogy ebben az esetben nem szabad az első benyomás alapján ítélni.</div>

szerinted aki egy ilyen videot kirak magáról, az normáils?

aztán törli, amivel jelzi, hogy ő is érzi, hogy ez így nem okés. de szerinted ezek az emberek teljesen épek. és te az ő faszukat szopod, mert "híresek".

Jul 23, 2012 12:15:03

Szerző: Sodichu Jul 23, 2012 12:16:45
Válasz
(1)
Sodinak az a híres ember, aki szerepelt már a Tesco reklámújságban vagy a Blikkben.

Jul 23, 2012 12:16:45

Szerző: Béla Jul 23, 2012 12:17:07
Válasz
(2)
Jóni Csabi, mintha már ezer éve ismernéd. Hogy te mennyire buta vagy sneci, arra nincsenek szavak.
Jul 23, 2012 12:17:07

Szerző: sodika Jul 23, 2012 12:17:44
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>Megint ugy beszelsz mintha tagadnad, hogy tenyleg elmebetegek.</div>

Mindkettő keresőképes, autót vezető ember.
Én ezt látom.

Azt, hogy emellett kicsit furcsák, szintén érzékelem, de éppen ezért próbálok figyelni rájuk, hogy rájöjjek: valójában zsenik, vagy a furcsaságuk mögött ennél prózaibb ok áll.

Pál Marci éjjel szintén ezt írta rám, hogy ne közösködjek elmebetegekkel, mert bajba kerülhetek, de még így sem tiszta előttem, hogy mégis miként kerülhetnék bajba.
Jul 23, 2012 12:17:44

Szerző: Géntolvaj református Jul 23, 2012 12:17:47
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Sőt, szakemberek elmondják, hogy a feleség által bántalmazott férjek esetében SOKKAL NAGYOBB a látencia, mint a fordított felállásnál, mert egy megvert férj a társadalmi nyomás miatt aztán tényleg szégyell az igazságszolgáltatáshoz fordulni.</b>

Ennyit a nőverés kérdéséről.</div>

Tehát egy 16 éves lányt összeverésével nem érdemes foglalkozni, mert léteznek olyan nők, akik férfiakat vernek. Mi van? MI VAN? MIVAAAAAAAAAN?????

Na, jó, ez nekem már sok. Soha többet nem írok ide.
Jul 23, 2012 12:17:47

Szerző: Sneci Mind Tricks Jul 23, 2012 12:18:23
Válasz
(1)
sneci jobb lenne neked is, ha nem tudnának téged valami mocsoksághoz felhasználni. inkább menj a dunának, te vérprofi. hidd el, azzal jobban fogsz járni. XD
Jul 23, 2012 12:18:23

Szerző: sodika Jul 23, 2012 12:19:20
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>azt sem érted, mi baja a fél országnak a cigányokkal</div>

Olvasom a Kurucon a híreket.
Mindegyiket elolvasom.

De személyesen akkor sem tapasztaltam még semmi ilyesmit. Az erőszakos cigány olyan nekem, mint Colombo felesége. Mindenki mesél róla, de én még nem láttam olyat. :D
Jul 23, 2012 12:19:20

Szerző: Sneci Mind Tricks Jul 23, 2012 12:19:24
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>Megint ugy beszelsz mintha tagadnad, hogy tenyleg elmebetegek.</div>

Mindkettő keresőképes, autót vezető ember.
Én ezt látom.

Azt, hogy emellett kicsit furcsák, szintén érzékelem, de éppen ezért próbálok figyelni rájuk, hogy rájöjjek: valójában zsenik, vagy a furcsaságuk mögött ennél prózaibb ok áll.

Pál Marci éjjel szintén ezt írta rám, hogy ne közösködjek elmebetegekkel, mert bajba kerülhetek, de még így sem tiszta előttem, hogy mégis miként kerülhetnék bajba.</div>a zsidó tyanájúj is keresőképes volt, te tudod a legjobban...
Jul 23, 2012 12:19:24

Szerző: Sodichu Jul 23, 2012 12:19:25
Válasz
(3)
Te idióta, én olyan (diagnosztizált) elmebeteget is ismerek, aki BICIKLIZNI tud. Te még azt se tudsz, szóval még betegebb lehetsz.

Tudsz biciklizni?

Jul 23, 2012 12:19:25

Szerző: Echelon néni Jul 23, 2012 12:19:28
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>Jóni Csabi, mintha már ezer éve ismernéd. Hogy te mennyire buta vagy sneci, arra nincsenek szavak.</div>

Szociopata. Bizalmaskodó, könnyen köt felszínes ismerettségeket.
Jul 23, 2012 12:19:28

Szerző: snecigeci Jul 23, 2012 12:20:21
Válasz
(3)
Az elmebetegségnek mi köze az autóvezetéshez? Teljesen hülye vagy?

Jul 23, 2012 12:20:21

Szerző: pimpa Jul 23, 2012 12:20:40
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author"> Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>Jóni Csabi, mintha már ezer éve ismernéd. Hogy te mennyire buta vagy sneci, arra nincsenek szavak.</div>

Szociopata. Bizalmaskodó, könnyen köt felszínes ismerettségeket.</div>

szimplán buzi. megpróbálta becserkészni a csabit, ha már lacikát a mocskos ávó leültette
Jul 23, 2012 12:20:40

Szerző: Béla Jul 23, 2012 12:21:09
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Pál Marci éjjel szintén ezt írta rám, hogy ne közösködjek elmebetegekkel, mert bajba kerülhetek, de még így sem tiszta előttem, hogy mégis miként kerülhetnék bajba.</div>

Végre megmoccantak a rozsdás fogaskerekek abban a nehéz fejedben, hibbant? Elkezdtél gondolkodni, vajon az út, amire tegnap léptél, hová vezet?

Balfasz.
Jul 23, 2012 12:21:09

Szerző: Sodichu Jul 23, 2012 12:21:10
Válasz
(4)
"De személyesen akkor sem tapasztaltam még semmi ilyesmit. Az erőszakos cigány olyan nekem, mint Colombo felesége. Mindenki mesél róla, de én még nem láttam olyat. "

Majd ha nem egy kibaszott kanapén vered a faszod, hanem eljársz dolgozni, és megtapasztalod, amikor csak úgy levetetik veled a cigányok a bankkártyádról a pénzt este vagy elkérik a telefonod és betörik a fejed csak úgy, akkor rájössz, hogy van erőszakos cigány. Te az a fajta faszfej vagy, aki hüledezik a tévé előtt, amikor bemutatják neki a pingvint meg a fogkefegyártás bonyolultságát?

Jul 23, 2012 12:21:10

Szerző: sodika Jul 23, 2012 12:21:16
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Tehát egy 16 éves lányt összeverésével nem érdemes foglalkozni</div>

Még a Kuruc szerint sem összeverésről volt szó, hanem arról, hogy nehezen viselte a szakítást, és ezért haragjában megragadta a nyakát, és a falhoz nyomta. Vagy valami ilyesmit írtak. Erről egyébként nem mondta, hogy hazugság, viszont elmondta, hogy marha régi ügy.
Jul 23, 2012 12:21:16

Szerző: Sneci Mind Tricks Jul 23, 2012 12:21:31
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>azt sem érted, mi baja a fél országnak a cigányokkal</div>

Mindegyiket elolvasom.

De személyesen akkor sem tapasztaltam még semmi ilyesmit. Az erőszakos cigány olyan nekem, mint Colombo felesége. Mindenki mesél róla, de én még nem láttam olyat. :D</div>elolvastad a kurucos cikket, amit tegnap linkeltem a bűnöző törzsekről? csak idő és alkalom kérdése, sneckó, meddig lesz meg a laptopod, mikor nyomják bele az iroda kulcsát egy rágóba, hogy kireszeljék, stb. nem lesz kár érted. :)
Jul 23, 2012 12:21:31

Szerző: Echelon néni Jul 23, 2012 12:22:37
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>azt sem érted, mi baja a fél országnak a cigányokkal</div>

Mindegyiket elolvasom.

De személyesen akkor sem tapasztaltam még semmi ilyesmit. Az erőszakos cigány olyan nekem, mint Colombo felesége. Mindenki mesél róla, de én még nem láttam olyat. :D</div>

Endre, te tényleg egy másik valóságban élsz.
Jul 23, 2012 12:22:37

Szerző: SoDI = Magyargyűlölő Jul 23, 2012 12:23:02
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Olvasom a Kurucon a híreket.
Mindegyiket elolvasom.

De személyesen akkor sem tapasztaltam még semmi ilyesmit. Az erőszakos cigány olyan nekem, mint Colombo felesége. Mindenki mesél róla, de én még nem láttam olyat. :D</div>

Ezzel most azt mondod, hogy hazudik a Kuruc?
Jul 23, 2012 12:23:02

Szerző: sodika Jul 23, 2012 12:23:15
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>Végre megmoccantak a rozsdás fogaskerekek abban a nehéz fejedben, hibbant? Elkezdtél gondolkodni, vajon az út, amire tegnap léptél, hová vezet?</div>

Milyen út?
Készítettem egy riportot.

Akkor Hajdú Péter is süllyedésben van, mert interjút készített a Cosma-ügy néhány szereplőjével?

Ugyan már.
Jul 23, 2012 12:23:15

Szerző: pimpa Jul 23, 2012 12:23:26
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Tehát egy 16 éves lányt összeverésével nem érdemes foglalkozni</div>

Még a Kuruc szerint sem összeverésről volt szó, hanem arról, hogy nehezen viselte a szakítást, és ezért haragjában megragadta a nyakát, és a falhoz nyomta. Vagy valami ilyesmit írtak. Erről egyébként nem mondta, hogy hazugság, viszont elmondta, hogy marha régi ügy.</div>

okés. akkor most ha ez ilyen csip csup ügy, akkor gondolom nincs ellene kifogásod, hogy ha megfogom a nyakad, és nekibaszlak a falnak. mikor és hol tehetem meg?

Jul 23, 2012 12:23:26

Szerző: Latinovits Jul 23, 2012 12:23:48
Válasz
(1)
<div class="author">Géntolvaj református</div>Tehát egy 16 éves lányt összeverésével nem érdemes foglalkozni</div>Még a Kuruc szerint sem összeverésről volt szó, hanem arról, hogy nehezen viselte a szakítást, és ezért haragjában megragadta a nyakát, és a falhoz nyomta. Vagy valami ilyesmit írtak. Erről egyébként nem mondta, hogy hazugság, viszont elmondta, hogy marha régi ügy.</div>

mert az elfogadható szerinted, ha egy szakítás után a nyakánál fogva a falhoz nyomnak egy nőt? te szerencsétlen retardált...

elárulom neked, minden normális embernek van az életében fájdalmas szakítása, ami kurvára tud fájni (tudom, ez neked furcsa, mert te nem ismered a szeretet nevű valamit), de így akkor sem viselkednek, csak az őrültek
Jul 23, 2012 12:23:48

Szerző: Sodichu Jul 23, 2012 12:24:15
Válasz
(0)
"Még a Kuruc szerint sem összeverésről volt szó, hanem arról, hogy nehezen viselte a szakítást, és ezért haragjában megragadta a nyakát, és a falhoz nyomta. Vagy valami ilyesmit írtak. Erről egyébként nem mondta, hogy hazugság, viszont elmondta, hogy marha régi ügy."

Te büdös, onkológiai fasz! Amelyik állat bánt egy nőt, az nem férfi, de nem is ember. Bármiről is legyen szó. Bármikor.

Azért, mert te otthon végignézted a béna szüleidet, máshol tisztelik és szeretik egymást az emberek.

Jul 23, 2012 12:24:15

Szerző: pimpa Jul 23, 2012 12:24:27
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>Végre megmoccantak a rozsdás fogaskerekek abban a nehéz fejedben, hibbant? Elkezdtél gondolkodni, vajon az út, amire tegnap léptél, hová vezet?</div>

Milyen út?

Akkor Hajdú Péter is süllyedésben van, mert interjút készített a Cosma-ügy néhány szereplőjével?

Ugyan már.</div>

aztakurva, neked hajdu péter az etalon :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

BALFASZ
Jul 23, 2012 12:24:27

Szerző: sodika Jul 23, 2012 12:24:30
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">SoDI = Magyargyűlölő</div>Ezzel most azt mondod, hogy hazudik a Kuruc?</div>

<b>Nem.</b>
Teljesen egyértelmű, hogy igazat mond, mert ha ennyi tanúvallomás van, és minden napra jut valami kapcsolódó hír, akkor ez Borsodban nyilván tényleg létező probléma.
Jul 23, 2012 12:24:30

Szerző: Csak egy olvasó Jul 23, 2012 12:24:59
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Sőt, szakemberek elmondják, hogy a feleség által bántalmazott férjek esetében SOKKAL NAGYOBB a látencia, mint a fordított felállásnál, mert egy megvert férj a társadalmi nyomás miatt aztán tényleg szégyell az igazságszolgáltatáshoz fordulni.</b>

Ennyit a nőverés kérdéséről.</div>

Tehát egy 16 éves lányt összeverésével nem érdemes foglalkozni, mert léteznek olyan nők, akik férfiakat vernek. Mi van? MI VAN? MIVAAAAAAAAAN?????

Na, jó, ez nekem már sok. Soha többet nem írok ide.</div>
Csubakka védelem.
Jul 23, 2012 12:24:59

Szerző: Béla Jul 23, 2012 12:25:04
Válasz
(4)
Sneci, az elmúlt 24 óra végleg meggyőzött arról, hogy te is elmebeteg vagy. Kevésbé súlyos, mint pl. Titán, de nagyon is beteg az elméd.

Te tényleg gyagyás vagy.
Jul 23, 2012 12:25:04

Szerző: pimpa Jul 23, 2012 12:25:21
Válasz
(5)
MOND MÁR MEG TE TORZ KÖCSÖG, HOGY MIKOR VÁGHATLAK A NYAKADNÁL FOGVA A FALHOZ. NE FÉLJ NEM FOG FÁJNI! CSABIKA BARÁTNŐJE IS TÚLDRAMATIZÁLTA!
Jul 23, 2012 12:25:21

Szerző: sodika Jul 23, 2012 12:25:40
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Latinovits</div>mert az elfogadható szerinted, ha egy szakítás után a nyakánál fogva a falhoz nyomnak egy nőt?</div>

Hol írtam, hogy elfogadható?
Azt írtam, hogy nem "verte össze".
Jul 23, 2012 12:25:40

Szerző: pimpa Jul 23, 2012 12:25:59
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">SoDI = Magyargyűlölő</div>Ezzel most azt mondod, hogy hazudik a Kuruc?</div>

<b>Nem.</b>
Teljesen egyértelmű, hogy igazat mond, mert ha ennyi tanúvallomás van, és minden napra jut valami kapcsolódó hír, akkor ez Borsodban nyilván tényleg létező probléma.</div>

menjél egyszer végig a népszínház utcán te baromállat.
Jul 23, 2012 12:25:59

Szerző: SoDI = Magyargyűlölő Jul 23, 2012 12:25:59
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Akkor Hajdú Péter is süllyedésben van, mert interjút készített a Cosma-ügy néhány szereplőjével?</div>

Marian <b>Cozma</b>, te utolsó szar proli!
Jul 23, 2012 12:25:59

Szerző: Latinovits Jul 23, 2012 12:26:01
Válasz
(4)
<div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>Megint ugy beszelsz mintha tagadnad, hogy tenyleg elmebetegek.</div>Mindkettő keresőképes, autót vezető ember.Én ezt látom.Azt, hogy emellett kicsit furcsák, szintén érzékelem, de éppen ezért próbálok figyelni rájuk, hogy rájöjjek: valójában zsenik, vagy a furcsaságuk mögött ennél prózaibb ok áll.Pál Marci éjjel szintén ezt írta rám, hogy ne közösködjek elmebetegekkel, mert bajba kerülhetek, de még így sem tiszta előttem, hogy mégis miként kerülhetnék bajba.</div>

még így sem tiszta? hadd segítsek. zsidótanárúr, Ballay-Kis, jelképes huhuhúszezer, álSherlock Porksnak becsicskulás megvan? fogadd el, hogy képtelen vagy megérteni, mit akarnak az emberek, csakis azt hiszed el szó szerint, amit mondanak.
Jul 23, 2012 12:26:01

Szerző: Sneci Mind Tricks Jul 23, 2012 12:27:05
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Latinovits</div>mert az elfogadható szerinted, ha egy szakítás után a nyakánál fogva a falhoz nyomnak egy nőt?</div>

Hol írtam, hogy elfogadható?
Azt írtam, hogy nem "verte össze".</div>az erőszak az erőszak, buzikám.
Jul 23, 2012 12:27:05

Szerző: pimpa Jul 23, 2012 12:27:19
Válasz
(1)

hallod te fasz. balogh béla barátod, aki söröskorsóval ütötte a nőt szerinted nem erőszakos cigány?
Jul 23, 2012 12:27:19

Szerző: sodika Jul 23, 2012 12:27:44
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>elolvastad a kurucos cikket, amit tegnap linkeltem a bűnöző törzsekről?</div>

Végig nem olvastam el.
Azt a részletet olvastam el, amit idemásoltatok belőle.

Meg is mutattam Olivérnek (pont itt), mit írnak róla a fórumokon. Erre mondta, hogy jaj már, ez marha régi ügy, le is zárták azóta.
Jul 23, 2012 12:27:44

Szerző: pimpa Jul 23, 2012 12:28:28
Válasz
(2)
ENDRE NEM VÁLASZOLTÁL, HOGY MIKOR ÉS HOL NEM VERHETLEK MEG A FALNAK NYOMÁSSAL?
Jul 23, 2012 12:28:28

Szerző: sodika Jul 23, 2012 12:28:57
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div>balogh béla barátod, aki söröskorsóval ütötte a nőt szerinted nem erőszakos cigány?</div>

Sajnos a történet alapján jelenleg nagyon az a látszat, mintha az lenne. Ezért mondom, hogy meg kellene fontolnia a vezetőség átadását.
Jul 23, 2012 12:28:57

Szerző: Sodichu Jul 23, 2012 12:28:59
Válasz
(3)
"Akkor Hajdú Péter is süllyedésben van, mert interjút készített a Cosma-ügy néhány szereplőjével?"

Már megint ezek a képzelgések.

Segítek, te szar. Tudsz róla, hogy jelenleg ha egy magyar cég Iránnal üzletel, akkor utána nem igazán áll vele szóba a többi piaci szereplő? Szerinted miért lehet ez? Csak nem azért, mert bizonyos szereplőkkel NEM ÉRDEMES, NEM AJÁNLOTT, NEM KÍVÁNATOS üzletelni? Nem, nem azért, mert anticionisták vagy mik, hanem mert olyanok, amilyenek.

Te nem Hajdú Péter vagy. Te egy béna wannabe trash-celeb vagy, akit néha röhögve kibasz címlapra az index, mert egy következetlen faszként dísznáciként zsidó vagy és kamerába vered a faszodat. Te, mint ilyen, elmentél a gyilkos rokonaival parolázni, meg gyakorló elmebetegekkel, akik világvezetőket fenyegetnek a nevetséges youtube-csatornáikon, amik arra jók, hogy néha a napiszaron behozzanak száz klikket meg húsz kommentet tiniktől.

:D
Jul 23, 2012 12:28:59

Szerző: IsmeretlenJoAkaro Jul 23, 2012 12:29:03
Válasz
(4)
SoDI, Hajdu Peter es te kozted az a kulonbseg, hogy o egy riporter (bar annak nem tul jo), mig te egy retardalt hulyegyerek vagy, aki a futyikamerajaval riportereset jatszik. Epp ugy be fogod szopni mintha egy 8 eves kisgyerek, aki tuzoltosat jatszik odaszaladna eloltani egy langolo epuletet.
Jul 23, 2012 12:29:03

Szerző: Echelon néni Jul 23, 2012 12:29:27
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div>hallod te fasz. balogh béla barátod, aki söröskorsóval ütötte a nőt szerinted nem erőszakos cigány?</div>

Ez mi volt? Erről csúnyán lemaradtam.
Jul 23, 2012 12:29:27

Szerző: pimpa Jul 23, 2012 12:29:31
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>elolvastad a kurucos cikket, amit tegnap linkeltem a bűnöző törzsekről?</div>

Végig nem olvastam el.

Meg is mutattam Olivérnek (pont itt), mit írnak róla a fórumokon. Erre mondta, hogy jaj már, ez marha régi ügy, le is zárták azóta.</div>

JÓ AKKOR HOL ÉS MIKOR AZT MOND MEG. egy barátnőmről msot derült ki, hogy lepofozta a volt fiúja. kurva nagy sokként élte meg. rémálmai vannak meg minden. szerinted ez semmi, olivér szerint ez régi ügy.

szóval hol és mikor, válaszolj már te rohadt barom!
Jul 23, 2012 12:29:31

Szerző: Béla Jul 23, 2012 12:30:10
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>Végre megmoccantak a rozsdás fogaskerekek abban a nehéz fejedben, hibbant? Elkezdtél gondolkodni, vajon az út, amire tegnap léptél, hová vezet?</div>

Milyen út?

Ugyan már.</div>

Figyelj jól gyagyás, mert egyszer magyarázom el: te nem riportot készítettél, hanem hajnalig haverkodtál erőszakos cigányokkal, Lacikának és Csabikának hívva őket, kézfogós fényképeket feltöltve. Még jó, hogy nem ölelkeztetek. Ez nem riport, hanem egy szerencsétlen idióta álriporteri balfaszkodása, amit nem azért csinál, mert ez lenne az életcélja, vagy mert valóban az igazság érdekli. Hanem csak azért, mert szociopata vagy, és miután Titán beígért egy brosófőzeléket, egynapos nyaralást, te cserébe, barterrabszolgaként, videóztál-fényképeztél neki. Közben még ország-világ előtt nyilvánvalóvá tetted, hogy sötét gyilkos-mosdató, erőszakos cigányokkal parolázol, erre még a gyér számú kommentelőid is figyelmeztettek. Sőt, olyannyira sötét vagy, hogy annak hatása alatt, hogy a Csabi szólt hozzád két jó szót, és nem tépett szét, mint egy papírlapot, még megtagadod az elvbarátaidat is, a Jobbikot, a kurucot is, utóbbit még egybe is mosod finoman a Blikkel.

Nem érzed, hogy teljesen balfasz vagy, tényleg?
Jul 23, 2012 12:30:10

Szerző: pimpa Jul 23, 2012 12:30:24
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author"> Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">pimpa</div>hallod te fasz. balogh béla barátod, aki söröskorsóval ütötte a nőt szerinted nem erőszakos cigány?</div>

Ez mi volt? Erről csúnyán lemaradtam.</div>

bécigány valami kocsmában odatántorgott valami nőhöz, és kibaszta a fogát egy söröskancsóval, meg széthasította a száját. csak mert elküldték, hogy ne szerepeljen, meg ne fogdossa a nőket.

Jul 23, 2012 12:30:24

Szerző: Csak egy olvasó Jul 23, 2012 12:30:49
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>elolvastad a kurucos cikket, amit tegnap linkeltem a bűnöző törzsekről?</div>

Végig nem olvastam el.

Meg is mutattam Olivérnek (pont itt), mit írnak róla a fórumokon. Erre mondta, hogy jaj már, ez marha régi ügy, le is zárták azóta.</div>
Már megint valaki más mondta, te gerincoszlop. Mindig ide lyukadunk ki. Írsz valami baromságot, ezt az orrod alá dörgölik, erre "valaki más mondta..."
Jul 23, 2012 12:30:49

Szerző: Sodichu Jul 23, 2012 12:31:22
Válasz
(0)
Sodi, te úgy képzeled el az elmebetegeket, hogy begyógyszizva csorgatják a nyálukat a Lipóton?

Annyit segítek, de szakértő zseni, hogy a Lipótot 2007-ben bezárták. Szerinted azóta hol vannak az elmebetegek?

Jul 23, 2012 12:31:22

Szerző: pimpa Jul 23, 2012 12:31:28
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">pimpa</div>balogh béla barátod, aki söröskorsóval ütötte a nőt szerinted nem erőszakos cigány?</div>

Sajnos a történet alapján jelenleg nagyon az a látszat, mintha az lenne. Ezért mondom, hogy meg kellene fontolnia a vezetőség átadását.</div>

az előbb azt írtad, hogy még nem találkoztál erőszakos cigánnyal. miért hazudsz?
Jul 23, 2012 12:31:28

Szerző: Béla Jul 23, 2012 12:33:17
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>elolvastad a kurucos cikket, amit tegnap linkeltem a bűnöző törzsekről?</div>

Végig nem olvastam el.

JÓ AKKOR HOL ÉS MIKOR AZT MOND MEG. egy barátnőmről msot derült ki, hogy lepofozta a volt fiúja. kurva nagy sokként élte meg. rémálmai vannak meg minden. szerinted ez semmi, olivér szerint ez régi ügy.

szóval hol és mikor, válaszolj már te rohadt barom!</div>

Egy létrás Ducato is ott lesz a környéken, ne lepődj majd meg.
Jul 23, 2012 12:33:17

Szerző: sodika Jul 23, 2012 12:33:19
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>hajnalig haverkodtál erőszakos cigányokkal, Lacikának és Csabikának hívva őket, kézfogós fényképeket feltöltve</div>

A kézfogás emberi üdvözlés.
Amikor találkozol valakivel, kezet fogsz vele.

A Lacika és Csabi írói fordulat, hogy az olvasó átérezze a helyszín hangulatát.

Éjjel 3-kor pedig nem tudok hazarepülni, mint a Superman. Meg kell várnom, amíg indul az autó.
Jul 23, 2012 12:33:19

Szerző: Latinovits Jul 23, 2012 12:33:32
Válasz
(1)
<div class="author">Latinovits</div>mert az elfogadható szerinted, ha egy szakítás után a nyakánál fogva a falhoz nyomnak egy nőt?</div>Hol írtam, hogy elfogadható?Azt írtam, hogy nem "verte össze".</div>

és az szerinted más? attól még nem egy agresszív baromállat? elmondom neked a nagy titkot: mindenki szokott szakítani, és mindenkit dobtak már valamikor. ez is velejárója a normális emberi életnek. és nagyon szomorú tud lenni, de az emberek elsöprő többsége nem vágja a nyakánál fogva a falhoz az exét szakításkor. belegondoltál már, mások miért képesek normális módon, nem agresszív proli állatként kezelni a szakítás fájdalmát?

jó persze, miért is kérdezek ilyet, te meg az érzelmek...
Jul 23, 2012 12:33:32

Szerző: Sodichu Jul 23, 2012 12:33:53
Válasz
(1)
"Erre mondta, hogy jaj már, ez marha régi ügy, le is zárták azóta."

Meg hát nem is ő volt, tetsziktudni.

Sodi, te idióta vagy. Csak az nem basz át, aki nem akar. VEGYÉL EGY KIBASZOTT NONI JUICE-t, AZZAL LEGALÁBB NEM SÉRTED MEG AZ ÁLDOZAT CSALÁDJÁT ÉS GYÁSZOLÓIT.

Paródiarovat.
Jul 23, 2012 12:33:53

Szerző: sodika Jul 23, 2012 12:35:11
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div>szerinted ez semmi, olivér szerint ez régi ügy.</div>

Nem azt mondtam, hogy semmi.

Azt mondtam, hogy nem vagyok olyan okos ember, hogy képes legyek egyszerre hatszáz dologgal foglalkozni, így ha olyan dolog kerül elő, ami érinti szorosan az aktuálisan feldolgozott témát, a képességeimhez igazítom a témafeldolgozást, vagyis a mellékes oldalágakat a végeredmény érthetősége érdekében ignorálom.
Jul 23, 2012 12:35:11

Szerző: kuruc.info Jul 23, 2012 12:35:15
Válasz
(3)
SoDI, miért érzem úgy az eddigiekből, hogy a Blikkel tekintesz minket egyenrangúnak? Miért kérdőjelezed meg, amit írunk?

Szeretnél egy dossziét magadról? Azt hiszed, nem tudunk a Velvetes cikkről, vagy a trolljaidról?
Jul 23, 2012 12:35:15
« 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 »
1682747 komment.

3 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™