Akár igazi vagy, akár nem, ezek a gondolatok valódi sodizmusok.
Hogy a picsába felejtettét időben megijedni, amikor:
-elúszott a lakás
-egyik diplomát sem szerezted meg
-sorban, tetvek módjára leptek el a legalja trash alakok
-elúszott a családi vagyon több lépésben
-apránként befeketedett a németországi "fehér lap"
Ezalatt te az elméd által generált ködben:
-eltájolva vihogtál
-okoskodtál, szédítetted magad
-pazaroltál
-eladósodtál
Nem érzed, de ez már brutális mélység, ahová jutottál.
Tagadni nem tudod tovább, hogy nem vagy beszámítható!
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
Naná, hogy annak tartod, hiszen azokból is lehet tanulni.
Az a baj, hogy a képességeidhez és az igényekhez mérten túl drága szarokkal vetted körbe magad.
Az a hiba, hogy hitelből vetted.
* ásít *
ideges vagy faszverő szar? lesz még sokkal szarabb is, tartalékolj a dühkitörésekkel.
Ha minden folyton szétbaszódik, akkor rosszul csinálod. Ha ebben még kontinuitás is van, az már rég rossz. De ezt te nem veszed észre, mert ha képes lennél észrevenni, akkor arra is képes lennél, hogy normálisan csináld a dolgokat. Ez korlátoltság. És ördögi kör.
Sok fiatal még érettségi táján sem tudja, mivel is szeretne foglalkozni. Ilyenkor tényleg útkeresés kell. Neked kevesebb szak, és heti 1-2 nap meló kellett volna egy szélesebb spektrumú helyen.
Emlékszel még a fix.tv-re az ezredforduló utánról? Jó helyed lett volna ott! Alapítványi TV volt, amit egyetemisták csináltak. A média érdekel téged. A sok informatikai műsor mellett más témák is voltak, melyekbe bele tudtál volna kóstolni, és eldönteni, hogy merre tovább. 20-30 éves lányok-fiúk, egy részük ugyanígy kereste az utat, de ott meg is tehette. Több egykori gyerek ott indította el a saját megoldását…
Az országgal az van, hogy a “gondoskodó” kádárizmus egy gyámoltalan, tohonya, műveletlen, tespedt, funkcionális analfabéta, konzumidióta proli társadalmat hagyott maga mögött. Ezt el kell fogadni, ez a pálya. Viszont van pármillió intelligens ember is Magyarországon, hát velük kell foglalkozni, nem az NPC massza tömeggel. Ez a megoldás.
na EZ az igazi sodi az 10000000% ennél gyagyásabb autista körmondatot elképzelni se lehet..
egy barna Broni nick szerintem jól állna
langsam kollege.. a birkát nyírjuk, nem vágjuk le xDD
minden hiába herr prell, sajnos értesítettük az adóhivatalt, hogy csúnyán megvámol egy hátrányos helyzetű fiatalembert.
Az áruhitel alapból proli dolog.
A te helyzetedben meg az önsorsrontás netovábbja.
Hátborzongató küllemű alakokat pénzelni meg már elmekórtani eset!
Na és a krumplishal?
Kihangsúlyozni az árát, autentikusan proli dolog!
Egy abrosz nélküli asztalon két parasztgyerek visszataszító kincstári vigyorral a pofáján még szét is trancsírozza neked!
Ez a "válalkozó" pénzes prolik, a lakóparkos, affektáló söpredék "luxusa". E rétegnek nincs stílusa, de legalább pénze igen, és ezt el akarja költeni, rongyrázás gyanánt.
"Ha drága, akkor ez luxus."
Ez a célközönség a Hilton dísztermében vakarózna marokra fogott villával a kezében, elveszettnek érezné magát, nem is tudna viselkedni.
Ezt az ennivalót főszezonban, bármelyik felkapott balatoni városban 2 ezer forintért eléd teszik.
Nagyon elszemtelenedtél, Gyagyás!
Vigyázz a pina szádra, cigányok csicskája! ;)
Nyugi, a gecigránát érkezik, ne siettesd!
Te így beszélsz az én Édesanyámról, mert proli vagy.
Én szépen beszéltem Édesanyádról, mert én többgenerációs értelmiségi vagyok, és a neveltetés is ideértendő, ami nálad hinyzik.
Jószándékkal írtam neked a fentieket, de ezt támadásnak vetted. Az életpályád is igazolja, hogy elmebeteg vagy. Emiatt súlytalanok a szavaid, de ha előttem állva mondtad volna ezt, az öklöm arcodon csattant volna.
Ehh, sebaj. Van itt sok pajkos troll, majd eszembe jutnak a soraid, ha netán elkezdenélek sajnálni a csínytevéseid miatt...
gyagyås, csak ovatosan kerdem, talån nem inkåbb nemetul kellene megtanulni elöször?
Nem arról volt szó egy korábbi hozzászólásban, hogy nem dolgozol már az eddigi helyeden? Vagy ez még a felmondási idő ott?
Mit mondtal pontosan?
Ezt is fel tudja mutatni:
youtu.be/Zw6_pEKMZmo?t=337
Fasznak írógatsz akkor? Takarodj angoltanulást mímelve narutót nézni!
vö: "A kereszteny moral miatt adosodtam el"
Mennyibe kerultek a kutyuk a dron a telefon a rajztabla es a jatekok?
Van valami, amibol eros vagy?
Mi lett a twich-istállóval te fasz? Buzi márk megfenyegetett hogy ha nem hagyod békén a tartozással szétbassza a szádat?
Te csak shrek "vajas" kenyerét reggelized.
Ezt már hallottam valakitől. De mintha még mindíg köröznék.
Ja, Kaufmanndilnéék azért szopattak be... ;)
Ejj de jo lesz majd visszaidezni ezt hamarosan.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
az alapítványokat nem a cégjegyzékben tartják nyilván, mivel az alapítvány nem cég. ennyit arról, hogy ügyvédeket reggelizel. alapvető jogi kategóriákkal sem vagy tisztában.
Amikor orrba baszott a nagydarab német, akkor sem ijedtél meg? És mikor a rendőrbácsik egy óráig nyomták a csengőt, aztán bevittek, és zokogtál a vallatás alatt?
30 év alatt nem tudtál egy idegen nyelvet sem elsajátítani, de jövő hétre biztos menni fog.
Mondd, miért provokálsz minket ilyen blőd faszságokkal? Takarodjál vissza a kisszobába faszt verni; senki sem kíváncsi az autista őrjöngésedre. Akkor jelentkezzél, ha megvan a hitel, vagy a cigányok elkezdtek törleszteni.
annyiban volt csak érdekes, hogy szemléltetted, mennyire értesz a joghoz. kb. annyira, mint az idióta malacz, akit vagy tízszer elítéltek, miközben kurva okosnak gondolta magát. te czenki mama szintjén vagy. ne anyádból indulj ki, ő tényleg pocsék ügyvéd lehetett ha nyomorgó kisnyugdíjasként él.
Elárulom neked te Gyagya, hogy az egyik haverom operátori melóval keres 800.000 fütyit Budapest, Magyarország környékén. Ha te azóta dolgoznál operátorként, amióta megírtad ezt a kommentet, te is röhögve keresnél ennyit és hazaárulnod sem kéne egy öregúr kisszobájában, hanem élhetnél kétszintes kertes házban, ahogy a haverom. Meg lehetne RX8-ad is, ahogy neki. Meg talán több nőd is, ahogy neki.... :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Semmiféle menedékjogot nem kapott.
Nem véletlenül azt a papírt mutogatta, amit a menedékjogi kérelem beadásakor adnak, és nem magát a menedékjog megadásáról szólót.
Te jogászok gyöngye, te. :)
milyen menedékjog? láttál valami iratot erről, vagy csak elhitted az idióta malacz hazugságát? menedékjog, persze.:))
milyen jusztizmord? elsőfokon elítélték, másodfokon elítélték. és tíz másik ügyben is ugyanígy. a röfi csak egy piti, erőszakos bűnöző.
és vigyázz a szádra, mert közelebb vagyok hozzád, mint gondolnád. odamegyek reggel mikor indulsz a munkába, és kapsz egy maflást. kell az neked?
Fedezet? Papir se kellett van chatlog :))))))
nagyon nem is érdekel,ugye?
De most tenyleg fateroddal nem lehetne inni?
nyilvantarto.hu/hu/adatszolgaltatas_kapcsoaltfelvetel
3 és fél fütyi, a kurva anyád!
elképesztő, talán több, mint 5 éve azt se tudja, él-e még az édesapja.
a keresztény krónikás.
te tényleg egy trollfórumon várod, hogy elmondják neked, hol tartózkodik az apád? egy külön sodipédia bejegyzést érdemelne! ennyire abszurd dolgot még nem láttam.
előbb még azzal hencegtél, hogy mennyire értesz a joghoz, és ügyvédeket reggelizel. és most hirtelen nem tudod milyen jogi lehetőségeid vannak egy családtagod felkutatására?
például tettél már rendőrségi bejelentést a apád eltűnése miatt? mi van ha valami baj érte? mi van ha mondjuk segítségre szorul?
szerinted ha felveszi valahol a nyugdíját, akkor nem fogják kb. 5 perc alatt megtalálni?
hogy lehetsz ennyire...már nincsenek is szavaim erre. ha ennyire gyűlölöd apádat, akkor miért nem vallod be, hogy soha többé nem akarod látni? miért játszod itt a naívat, hogy te nem is tudod merre lehet?
Tesó, simán megkeressük neked Gergővel. Küldjél benzinpénzt aztán indulunk is.
Egy százas jó lenne, tudod, pályamatrica is kell, meg mielőtt ilyen hosszú útra megyek a bmw-vel ki kell cseréltetni a kuplungot is.
WU?
az is lehet, hogy elrabolták és valami tanyán tartják fogva. vagy az utcára tették.
Ez a Saját Megoldás!
@sodika, gondolkodtál már róla, hogy hitelből kötsz életbiztosítást apádra-anyádra a Reichben?
na pont ezzel szembesítünk téged, hogy mennyire nem érdekel téged az apád, szépen alá is támasztottad.
és mi van ha apád nem tud mailt írni? mi van ha agyvérzést kapott, és tehetetlenül fekszik?
-
Aug 01, 2019 18:07:56
Cserbenhagyásról jut eszembe.
Sneci miért nem keresed meg apádat? Miért nem apádat utaztatod a miskolci prolik helyett?
Sneci miért nem keresed meg apádat? Miért nem apádat utaztatod a miskolci prolik helyett?
Aug 01, 2019 18:07:56
broni
Aug 01, 2019 18:08:22
csak mint írtam, valami imposztor már lefoglalta a nevet....
Aug 01, 2019 18:08:22
Kanos Aggastyán
Aug 01, 2019 18:18:03
Ugyanazért, amiért az a gondolat ordít a fejemben, amikor egzisztenciális nehézségekkel küzdő emberekkel találkozom. "HOGY A PICSÁBA FELEJTETT EL AZ EMBER IDEJÉBEN MEGIJEDNI".
Akár igazi vagy, akár nem, ezek a gondolatok valódi sodizmusok.
Hogy a picsába felejtettét időben megijedni, amikor:
-elúszott a lakás
-egyik diplomát sem szerezted meg
-sorban, tetvek módjára leptek el a legalja trash alakok
-elúszott a családi vagyon több lépésben
-apránként befeketedett a németországi "fehér lap"
Ezalatt te az elméd által generált ködben:
-eltájolva vihogtál
-okoskodtál, szédítetted magad
-pazaroltál
-eladósodtál
Nem érzed, de ez már brutális mélység, ahová jutottál.
Tagadni nem tudod tovább, hogy nem vagy beszámítható!
Aug 01, 2019 18:18:03
sodika
Aug 01, 2019 18:19:48
Az más kérdés, hogy ahhoz, hogy egyáltalán ezzel a dilemmáival szembesülhessek, előbb céltudatosan ki kellett zárnom az elmémből minden olyan eshetőséget - találjon meg akár elméletben, akár a való életben, konkrét cselekvést megkövetelve tőlem -, ami olyan irányba terelte volna az életemet, mely ilyen dilemmák felmerülését kapásból kizárta volna.
Lehet itt pszichopatázni, de ez kurva logikus, és ezek a tények. Ez nem morális, hanem történelmi kérdés. Minden a saját előfeltételének a következménye, és miután engem minden egyes botlás csak a korábbinál jobb irányba terelt, az esetleges hibák taglalását is értelmetlennek tartom. A történeti előzmény nem hiba, hanem a jelenbe vezető krónika. Példa: ha nem maradok 5 évig az egyetemen bármi áron, vagynem üldöz haza az Andi, lehet, most hajléktalan lennék. Nem tudhatjuk.
Ennyi.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Lehet itt pszichopatázni, de ez kurva logikus, és ezek a tények. Ez nem morális, hanem történelmi kérdés. Minden a saját előfeltételének a következménye, és miután engem minden egyes botlás csak a korábbinál jobb irányba terelt, az esetleges hibák taglalását is értelmetlennek tartom. A történeti előzmény nem hiba, hanem a jelenbe vezető krónika. Példa: ha nem maradok 5 évig az egyetemen bármi áron, vagynem üldöz haza az Andi, lehet, most hajléktalan lennék. Nem tudhatjuk.
Ennyi.
Aug 01, 2019 18:19:48
Kanos Aggastyán
Aug 01, 2019 18:21:37
...az esetleges hibák taglalását is értelmetlennek tartom.
Naná, hogy annak tartod, hiszen azokból is lehet tanulni.
Aug 01, 2019 18:21:37
sodika
Aug 01, 2019 18:24:54
Hogy a picsába felejtettem el megijedni? Hát kerestem az utam, te fasz. Pont emiatt, hogy rendre a dolgok normális állása volt, hogy minden folyton szétbaszódik, nem tudtam semmi miatt megijedni, mert a kontinuitás szempontjából nem volt semmi rendkívüli. Ha minden szar, nem tudsz semmi miatt megijedni. Végül a megoldás az lett, hogy jól éreztem eközben: az egész országban sehol nincs megoldás.
Aug 01, 2019 18:24:54
-
Aug 01, 2019 18:26:08
Kényelmetlen kérdések ugye?
Kényelmetlen kérdések ugye?
Aug 01, 2019 18:26:08
sodika
Aug 01, 2019 18:34:13
Mész picsába a pazarlással is. Pont ti gúnyolódtatok folyton azzal, hogy kiborultam, amikor valami technikai eszköz nem működött. Az aztán kurvára nem hiba, hogy működő dolgokkal vettem körül magam a szemetek helyett.
Az egyetlen hiba a túl sok ps4 játék volt.
Aug 01, 2019 18:34:13
NY
Aug 01, 2019 18:37:01
Mész picsába a pazarlással is. Pont ti gúnyolódtatok folyton azzal, hogy kiborultam, amikor valami technikai eszköz nem működött. Az aztán kurvára nem hiba, hogy működő dolgokkal vettem körül magam a szemetek helyett.
Az a baj, hogy a képességeidhez és az igényekhez mérten túl drága szarokkal vetted körbe magad.
Aug 01, 2019 18:37:01
-
Aug 01, 2019 18:37:02
Az a hiba, hogy hitelből vetted.
Aug 01, 2019 18:37:02
kripli figyelő
(
x12)
Aug 01, 2019 18:37:56
x12)
Miért tartod a fórumot autista zárótűz alatt gyagyás?
Fősnecológus
Aug 01, 2019 18:38:00
* ásít *
Aug 01, 2019 18:38:00
NidaRIP
Aug 01, 2019 18:38:11
Ezt nem hiszem el. Komolyan, olvasom, amiket ír, és nem értem, mire akar kilyukadni. Ő ír egyáltalán, vagy odaszabadult valami droglaborból szökött csimpánz, és az csapkodja a billentyűit?
Aug 01, 2019 18:38:11
Aug 01, 2019 18:39:18
ideges vagy faszverő szar? lesz még sokkal szarabb is, tartalékolj a dühkitörésekkel.
Aug 01, 2019 18:39:18
kripli figyelő
(
x12)
Aug 01, 2019 18:45:45
x12)
A kamu 3% hiteled se tudod elintézni fogyaték.
pr
Aug 01, 2019 18:50:44
sneci, ha pénzre van szükséged szólj, a trollok örömmel utalnak.
Aug 01, 2019 18:50:44
Kanos Aggastyán
Aug 01, 2019 18:54:46
Hogy a picsába felejtettem el megijedni? Hát kerestem az utam, te fasz. Pont emiatt, hogy rendre a dolgok normális állása volt, hogy minden folyton szétbaszódik, nem tudtam semmi miatt megijedni, mert a kontinuitás szempontjából nem volt semmi rendkívüli. Ha minden szar, nem tudsz semmi miatt megijedni. Végül a megoldás az lett, hogy jól éreztem eközben: az egész országban sehol nincs megoldás.
Ha minden folyton szétbaszódik, akkor rosszul csinálod. Ha ebben még kontinuitás is van, az már rég rossz. De ezt te nem veszed észre, mert ha képes lennél észrevenni, akkor arra is képes lennél, hogy normálisan csináld a dolgokat. Ez korlátoltság. És ördögi kör.
Sok fiatal még érettségi táján sem tudja, mivel is szeretne foglalkozni. Ilyenkor tényleg útkeresés kell. Neked kevesebb szak, és heti 1-2 nap meló kellett volna egy szélesebb spektrumú helyen.
Emlékszel még a fix.tv-re az ezredforduló utánról? Jó helyed lett volna ott! Alapítványi TV volt, amit egyetemisták csináltak. A média érdekel téged. A sok informatikai műsor mellett más témák is voltak, melyekbe bele tudtál volna kóstolni, és eldönteni, hogy merre tovább. 20-30 éves lányok-fiúk, egy részük ugyanígy kereste az utat, de ott meg is tehette. Több egykori gyerek ott indította el a saját megoldását…
Az országgal az van, hogy a “gondoskodó” kádárizmus egy gyámoltalan, tohonya, műveletlen, tespedt, funkcionális analfabéta, konzumidióta proli társadalmat hagyott maga mögött. Ezt el kell fogadni, ez a pálya. Viszont van pármillió intelligens ember is Magyarországon, hát velük kell foglalkozni, nem az NPC massza tömeggel. Ez a megoldás.
Aug 01, 2019 18:54:46
-
Aug 01, 2019 18:55:00
Csak annyit mondok, hogy pont értelmetlen erkölcsi szabályok miatt, és a túlzottan szó szerint vett keresztényi morál miatt adósodtam el. Ennél kevésbé kell jézusnak lenni, egy ember nem veheti a vállára mindenki terheit. A cserbenhagyás nem szép dolog, de sajnos a legtöbb ember akkor is farkast kiált, amikor megszomjazik, és szimplán egy pohár vízre van szüksége.
na EZ az igazi sodi az 10000000% ennél gyagyásabb autista körmondatot elképzelni se lehet..
Aug 01, 2019 18:55:00
-
Aug 01, 2019 18:56:10
csak mint írtam, valami imposztor már lefoglalta a nevet....
egy barna Broni nick szerintem jól állna
Aug 01, 2019 18:56:10
broni
Aug 01, 2019 18:57:12
barbi??????????????????
Aug 01, 2019 18:57:12
Aug 01, 2019 18:57:33
Sneci, csak hogy tudd, herr Schreck is tudja hogy azért nem dolgozol, mert kibasztak. Aggódik. Lehet, hogy emelni fog.
Aug 01, 2019 18:57:33
Herr Prell
Aug 01, 2019 19:00:25
Sneci, csak hogy tudd, herr Schreck is tudja hogy azért nem dolgozol, mert kibasztak. Aggódik. Lehet, hogy emelni fog.
Aug 01, 2019 19:00:25
sodi barátai
Aug 01, 2019 19:05:09
minden hiába herr prell, sajnos értesítettük az adóhivatalt, hogy csúnyán megvámol egy hátrányos helyzetű fiatalembert.
Aug 01, 2019 19:05:09
Kanos Aggastyán
Aug 01, 2019 19:06:40
Az áruhitel alapból proli dolog.
A te helyzetedben meg az önsorsrontás netovábbja.
Hátborzongató küllemű alakokat pénzelni meg már elmekórtani eset!
Na és a krumplishal?
Kihangsúlyozni az árát, autentikusan proli dolog!
Egy abrosz nélküli asztalon két parasztgyerek visszataszító kincstári vigyorral a pofáján még szét is trancsírozza neked!
Ez a "válalkozó" pénzes prolik, a lakóparkos, affektáló söpredék "luxusa". E rétegnek nincs stílusa, de legalább pénze igen, és ezt el akarja költeni, rongyrázás gyanánt.
"Ha drága, akkor ez luxus."
Ez a célközönség a Hilton dísztermében vakarózna marokra fogott villával a kezében, elveszettnek érezné magát, nem is tudna viselkedni.
Ezt az ennivalót főszezonban, bármelyik felkapott balatoni városban 2 ezer forintért eléd teszik.
Aug 01, 2019 19:06:40
IsmeretlenJoAkaro
Aug 01, 2019 19:08:16
Sneci a habzsi-dozsi etyetyemista freeblogos idoben meg azt mondogattad, hogy aki jol banik a penzzel az a magyar minimalberbol is ki tud jonni, ezert nem erted hogy a sok proli hogyan adositja el magat. Megis hogy tortenhetett a -25 ezer euro? Talan rosszul banik a SoDI a penzzel?
Aug 01, 2019 19:08:16
sodika
Aug 01, 2019 19:11:55
Kurva anyád képességeimhez képest.
Nincs képesség. Meg pénz sincs.
Aug 01, 2019 19:11:55
Aug 01, 2019 19:17:03
gnóm az autista körmondataid azt mutatják, hogy valami komoly trauma ért. ha így megy tovább nincs messze a megérdemelt agyvérzés 37 évesen, bizony. mondjuk agyad kevés van, így jobbak az esélyeid.
Aug 01, 2019 19:17:03
Fekete bikapata
Aug 01, 2019 19:17:36
Nagyon elszemtelenedtél, Gyagyás!
Vigyázz a pina szádra, cigányok csicskája! ;)
Nyugi, a gecigránát érkezik, ne siettesd!
Aug 01, 2019 19:17:36
sodika
Aug 01, 2019 19:20:59
Faszom. Csak elkezdtem ma, mivel augusztus 1 van, angolozni. Meg mert egyre jobban érezni A heti meetingeken, hogy enyém a leggyengébb. Nehogy baj legyen belőle, jövő csütörtökön már felkészülve akarok menni.
Aug 01, 2019 19:20:59
IsmeretlenJoAkaro
Aug 01, 2019 19:22:35
Sneci ezt 2009-05-06.-án írtad:
"A világegyetem a javakat úgy áramoltatja feléd, amennyire hasznára vagy embertársaidnak. A sok pénz azt jelenti, hogy nagy szolgálatukra voltál."
Mit gondolsz most errol?
"A világegyetem a javakat úgy áramoltatja feléd, amennyire hasznára vagy embertársaidnak. A sok pénz azt jelenti, hogy nagy szolgálatukra voltál."
Mit gondolsz most errol?
Aug 01, 2019 19:22:35
Kanos Aggastyán
Aug 01, 2019 19:24:39
Te így beszélsz az én Édesanyámról, mert proli vagy.
Én szépen beszéltem Édesanyádról, mert én többgenerációs értelmiségi vagyok, és a neveltetés is ideértendő, ami nálad hinyzik.
Jószándékkal írtam neked a fentieket, de ezt támadásnak vetted. Az életpályád is igazolja, hogy elmebeteg vagy. Emiatt súlytalanok a szavaid, de ha előttem állva mondtad volna ezt, az öklöm arcodon csattant volna.
Ehh, sebaj. Van itt sok pajkos troll, majd eszembe jutnak a soraid, ha netán elkezdenélek sajnálni a csínytevéseid miatt...
Aug 01, 2019 19:24:39
sodika
Aug 01, 2019 19:28:53
Ez kurvára így van. Magyar módszerekkel haszontalan vagy, profi német módszerekkel pedig hasznos vagy, hiába dolgoztál ugyanannyit.
Na mindegy, szóval mától ha épp nem videózok, vagy stream-elek, angolozni fogok. Még út közben is. Légyen legalább kb. a németem szintjén. Nehogy ebből tényleg baj legyen. Ma ettől az egytől picit tényleg megijedtem. De szerencsére pont elseje van, és amúgy is ezt terveztem.
Úgyhogy mostantól veszett angolozás van. Nehogy ebből baj legyen.
Na mindegy, szóval mától ha épp nem videózok, vagy stream-elek, angolozni fogok. Még út közben is. Légyen legalább kb. a németem szintjén. Nehogy ebből tényleg baj legyen. Ma ettől az egytől picit tényleg megijedtem. De szerencsére pont elseje van, és amúgy is ezt terveztem.
Aug 01, 2019 19:28:53
Örebro
(
x17)
Aug 01, 2019 19:30:41
x17)
Ez kurvára így van. Magyar módszerekkel haszontalan vagy, profi német módszerekkel pedig hasznos vagy, hiába dolgoztál ugyanannyit.
gyagyås, csak ovatosan kerdem, talån nem inkåbb nemetul kellene megtanulni elöször?
-
Aug 01, 2019 19:32:07
Faszom. Csak elkezdtem ma, mivel augusztus 1 van, angolozni. Meg mert egyre jobban érezni A heti meetingeken, hogy enyém a leggyengébb. Nehogy baj legyen belőle, jövő csütörtökön már felkészülve akarok menni.
Nem arról volt szó egy korábbi hozzászólásban, hogy nem dolgozol már az eddigi helyeden? Vagy ez még a felmondási idő ott?
Aug 01, 2019 19:32:07
Again min the access!
Aug 01, 2019 19:34:07
Ugye lesz angolozos flokk9
Aug 01, 2019 19:34:07
Örebro
(
x17)
Aug 01, 2019 19:34:35
x17)
gyagyås, lassan negyven evesen semmid nincs a vilågon, amid van:
- 28.000 €
- alkoholista fater
- adocsalo anyåd
- pår miskolci cigåny akik lehuznak
- törpegnom aki mår lehuzott
- talån 18 sajåt fogad
- devizås haver aki lehuzott
- rengeteg adossågon magyarorszågon is
tehåt semmid olyan nincs amit fel tudnål mutatni, ennyire egyszeru.
- 28.000 €
- alkoholista fater
- adocsalo anyåd
- talån 18 sajåt fogad
sodika
Aug 01, 2019 19:37:29
Nem. Konkrét példa.
Azt akartam volna elmondani: Az első lenyílólista az első, a második a második diagrammot befolyásolja.
Németül vágtam volna. Beeinflussen az ige. És folyékonyan nyomtam volna a mondatot. De angolul beszéltünk, így annyit tudtam mondani, hogy az első az elsőhöz van, a második meg a másodikhoz. De közben is látszódott, hogy szenvedek a szórenddel.
Ilyen többé nem fordulhat elő.
Ezért mondom, hogy aki szarban van, az elfelejt megijedni. Én nem felejtek el. Vagyok annyira okos vágjam, hogy most jobb megijednem. :)
Azt akartam volna elmondani: Az első lenyílólista az első, a második a második diagrammot befolyásolja.
Németül vágtam volna. Beeinflussen az ige. És folyékonyan nyomtam volna a mondatot. De angolul beszéltünk, így annyit tudtam mondani, hogy az első az elsőhöz van, a második meg a másodikhoz. De közben is látszódott, hogy szenvedek a szórenddel.
Ezért mondom, hogy aki szarban van, az elfelejt megijedni. Én nem felejtek el. Vagyok annyira okos vágjam, hogy most jobb megijednem. :)
Aug 01, 2019 19:37:29
Fekete bikapata
Aug 01, 2019 19:38:26
Gyagyás, emlékszel, hogy mit mondott Andi, amikor már elege volt belőled? :)
Szét akarta loccsantani az agyadat a betonon, piszony...
Szerintem, ha rosszra fordul a viszonyotok Márkkal, akkor ő nem csak szavakkal fog dobálózni! Eléggé karakán gyereknek tűnik, a spicliket sem szereti ugyebár (minden szart kibeszélsz, te húgyagyú)...
Nos, be vagy azért kicsit szarva, nem igaz?
Vajon mennyire fenyített be a csávó, hogy egy másfél órás csidejóban kellett a seggét nyalnod???
Ezért dühöngsz, ezért keménykedsz itt; mert tudod, hogy Márk ellen nem léphetsz fel, hogy egy vita során kiegyenesítheti az orrodat?
Kiderült, hogy nem a szavak embere, máshogy intézi a vitákat?
Igyál egyet, bátor Sodi!!! :)
Szét akarta loccsantani az agyadat a betonon, piszony...
Szerintem, ha rosszra fordul a viszonyotok Márkkal, akkor ő nem csak szavakkal fog dobálózni! Eléggé karakán gyereknek tűnik, a spicliket sem szereti ugyebár (minden szart kibeszélsz, te húgyagyú)...
Nos, be vagy azért kicsit szarva, nem igaz?
Vajon mennyire fenyített be a csávó, hogy egy másfél órás csidejóban kellett a seggét nyalnod???
Ezért dühöngsz, ezért keménykedsz itt; mert tudod, hogy Márk ellen nem léphetsz fel, hogy egy vita során kiegyenesítheti az orrodat?
Kiderült, hogy nem a szavak embere, máshogy intézi a vitákat?
Igyál egyet, bátor Sodi!!! :)
Aug 01, 2019 19:38:26
Again mine the access!
Aug 01, 2019 19:40:13
Nem. Konkrét példa.
Mit mondtal pontosan?
Aug 01, 2019 19:40:13
Kanos Aggastyán
Aug 01, 2019 19:43:56
gyagyås, lassan negyven evesen semmid nincs a vilågon, amid van:
- 28.000 €
- alkoholista fater
- adocsalo anyåd
- talån 18 sajåt fogad
- 28.000 €
- alkoholista fater
- adocsalo anyåd
- talån 18 sajåt fogad
Ezt is fel tudja mutatni:
youtu.be/Zw6_pEKMZmo?t=337
Aug 01, 2019 19:43:56
sodika
Aug 01, 2019 19:44:13
A lényeg, hogy erről beszéltem. Az ostoba ember elfelejt időben megijedni. Én nem felejtek el. :)
Lássák a fejlődést már jövő héten, őszt nem lesz baj. :)
Lássák a fejlődést már jövő héten, őszt nem lesz baj. :)
Aug 01, 2019 19:44:13
egyik néző
Aug 01, 2019 19:45:47
Endre te magaddal beszélgetsz?
Senkit nem érdekel hogy mit hazudozol, kibasztak ugye?
Srekk papa mit főzött ma Sodikának?
Miért gyűlölted meg Márkot?
Senkit nem érdekel hogy mit hazudozol, kibasztak ugye?
Srekk papa mit főzött ma Sodikának?
Miért gyűlölted meg Márkot?
Aug 01, 2019 19:45:47
sodika
Aug 01, 2019 19:50:12
Hát szerintem ki fognának, ha nem javul az angolom, úgyhogy mostantól angolozás van kurvára.
Aug 01, 2019 19:50:12
NidaRIP
Aug 01, 2019 19:50:49
Hát szerintem ki fognának, ha nem javul az angolom, úgyhogy mostantól angolozás van kurvára.
Fasznak írógatsz akkor? Takarodj angoltanulást mímelve narutót nézni!
Aug 01, 2019 19:50:49
-
Aug 01, 2019 19:51:45
komoly feladatokat bizhatnak rad recsi, ha legordulo listakrol kell hadovalnod :). innen latszik, hogy potolhatatlan tagja lettel a csapatnak! xd
Aug 01, 2019 19:51:45
-
Aug 01, 2019 19:53:16
Annyi gazdatest kihasznalasa utan balek lett es lehuztak a piocak. Nem kene felcsapni az ertelmezo keziszotart a karma szocikknel?
Aug 01, 2019 19:53:16
sodika
Aug 01, 2019 19:55:53
Ez a belső projekt, te fasz. Ahol szándékosan és deklaráltan olyan frontend, angular feladatot vállaltam, amiben alapvetően általam nyíltan kihangsúlyozottan is gyenge vagyok, hogy tapasztalatot szerezzek. Ne szólj be.
Aug 01, 2019 19:55:53
Fekete bikapata
Aug 01, 2019 19:58:07
Miért nem válaszolsz, Gyagyás?
Félsz Márktól??? :)
Félsz Márktól??? :)
Aug 01, 2019 19:58:07
-
Aug 01, 2019 20:00:02
vö: "A kereszteny moral miatt adosodtam el"
Mennyibe kerultek a kutyuk a dron a telefon a rajztabla es a jatekok?
Aug 01, 2019 20:00:02
IsmeretlenJoAkaro
Aug 01, 2019 20:01:05
Ez a belső projekt, te fasz. Ahol szándékosan és deklaráltan olyan frontend, angular feladatot vállaltam, amiben alapvetően általam nyíltan kihangsúlyozottan is gyenge vagyok, hogy tapasztalatot szerezzek. Ne szólj be.
Van valami, amibol eros vagy?
Aug 01, 2019 20:01:05
sodika
Aug 01, 2019 20:03:10
Ügyvédeket reggelizek.
Abban erős vok.
Abban erős vok.
Aug 01, 2019 20:03:10
Univerzum
Aug 01, 2019 20:04:08
Mi lett a twich-istállóval te fasz? Buzi márk megfenyegetett hogy ha nem hagyod békén a tartozással szétbassza a szádat?
Aug 01, 2019 20:04:08
Univerzum
Aug 01, 2019 20:04:38
Ügyvédeket reggelizek.
Abban erős vok.
Abban erős vok.
Te csak shrek "vajas" kenyerét reggelized.
Aug 01, 2019 20:04:38
Univerzum
Aug 01, 2019 20:05:02
Buzi sodi fél a miskolci buzi kan cigánytól. XD.
Aug 01, 2019 20:05:02
Univerzum
Aug 01, 2019 20:05:32
Sosem kapsz vissza egy fillért sem jobb ha tudod.
Aug 01, 2019 20:05:32
Univerzum
Aug 01, 2019 20:06:07
Hamarosan kirúgnak. vagy már kirúgtak? Te terelő fasz.
Aug 01, 2019 20:06:07
Univerzum
Aug 01, 2019 20:07:11
Ha nem fizetsz márknak még 1000 eurót hegével,zolival meg gergővel meglátogat és véresre bassza a szádat. Jobb ha tudod.
Aug 01, 2019 20:07:11
-
Aug 01, 2019 20:08:24
Ügyvédeket reggelizek.
Abban erős vok.
Abban erős vok.
Ezt már hallottam valakitől. De mintha még mindíg köröznék.
Aug 01, 2019 20:08:24
Fekete bikapata
Aug 01, 2019 20:08:31
Ügyvédeket reggelizek.
Abban erős vok.
Abban erős vok.
Ja, Kaufmanndilnéék azért szopattak be... ;)
Aug 01, 2019 20:08:31
Univerzum
Aug 01, 2019 20:09:02
Meliyket szereted jobban sodrák?
A miskolci csicskalétet vagy az újszászi macskaólat ahol te leszel a macska hierarchia legalja az omega?
A miskolci csicskalétet vagy az újszászi macskaólat ahol te leszel a macska hierarchia legalja az omega?
Aug 01, 2019 20:09:02
IsmeretlenJoAkaro
Aug 01, 2019 20:09:25
Ügyvédeket reggelizek.
Abban erős vok.
Abban erős vok.
Ejj de jo lesz majd visszaidezni ezt hamarosan.
Aug 01, 2019 20:09:25
Univerzum
Aug 01, 2019 20:10:14
Sodrák. Téged sose szeretett senkisem még úgysem ha pénzel próbáltad megvenni őket.XD Egyedül fogsz meghalni egy dohos,penészes lyukban.
Aug 01, 2019 20:10:14
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 01, 2019 20:11:34
x9)
Szerintem az ügyvédreggelizős az ál-sodi volt.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
xray
(
x21)
Aug 01, 2019 20:12:16
x21)
Aug 01, 2019 20:12:16
évek óta tanulsz németül és angolul és lófaszt sem tudsz, erre elhatározod, h egy hét alatt megtanulsz. te világ hülyéje. xd Aug 01, 2019 20:12:16
sodika
Aug 01, 2019 20:12:45
Ha a Regászra gondolsz, ő picit elkésett. A Szabad Magyarországért Alapítvány idén február óra végelszámolás alatt áll. Keress rá a cégjegyzékben.
Aug 01, 2019 20:12:45
-
Aug 01, 2019 20:15:07
Ha a Regászra gondolsz, ő picit elkésett. A Szabad Magyarországért Alapítvány idén február óra végelszámolás alatt áll. Keress rá a cégjegyzékben.
az alapítványokat nem a cégjegyzékben tartják nyilván, mivel az alapítvány nem cég. ennyit arról, hogy ügyvédeket reggelizel. alapvető jogi kategóriákkal sem vagy tisztában.
Aug 01, 2019 20:15:07
Fekete bikapata
Aug 01, 2019 20:16:01
Fizetned kellett, részletekben...
(Amikor nem volt pénzed, csak eladósodva voltál!)
Arra gondoltam, te memóriazavaros idióta! ;)
(Amikor nem volt pénzed, csak eladósodva voltál!)
Arra gondoltam, te memóriazavaros idióta! ;)
Aug 01, 2019 20:16:01
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 01, 2019 20:17:47
x37)
Amikor orrba baszott a nagydarab német, akkor sem ijedtél meg? És mikor a rendőrbácsik egy óráig nyomták a csengőt, aztán bevittek, és zokogtál a vallatás alatt?
sodika
Aug 01, 2019 20:18:52
Akkor a civil szervezetek bírósági jegyzékében. Nem tök mindegy? A lényeg, hogy február 18 óta végelszámolás alatt áll.
Aug 01, 2019 20:18:52
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 01, 2019 20:20:50
x37)
30 év alatt nem tudtál egy idegen nyelvet sem elsajátítani, de jövő hétre biztos menni fog.
Mondd, miért provokálsz minket ilyen blőd faszságokkal? Takarodjál vissza a kisszobába faszt verni; senki sem kíváncsi az autista őrjöngésedre. Akkor jelentkezzél, ha megvan a hitel, vagy a cigányok elkezdtek törleszteni.
-
Aug 01, 2019 20:22:17
"Végül a megoldás az lett, hogy jól éreztem eközben: az egész országban sehol nincs megoldás."
Nemertem most akkor te vagy retardalt eletkeptelen vagy minden informatikus vagy fiatal ehendoglik magyarorszagon aki ittmarad?
Nemertem most akkor te vagy retardalt eletkeptelen vagy minden informatikus vagy fiatal ehendoglik magyarorszagon aki ittmarad?
Aug 01, 2019 20:22:17
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 01, 2019 20:22:33
x9)
Again mine the workplace
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
-
Aug 01, 2019 20:23:17
Akkor a civil szervezetek bírósági jegyzékében. Nem tök mindegy? A lényeg, hogy február 18 óta végelszámolás alatt áll.
annyiban volt csak érdekes, hogy szemléltetted, mennyire értesz a joghoz. kb. annyira, mint az idióta malacz, akit vagy tízszer elítéltek, miközben kurva okosnak gondolta magát. te czenki mama szintjén vagy. ne anyádból indulj ki, ő tényleg pocsék ügyvéd lehetett ha nyomorgó kisnyugdíjasként él.
Aug 01, 2019 20:23:17
broni
Aug 01, 2019 20:27:12
hajrá craiva!!!!mocskos honvéd!!!!!!!!!
youtu.be/Vq9Q3Qp955I
O lila láng!
Ó, örvénylő kerék, élet!
Megjelenik! Mozog! Emelkedik!
Gyere hozzám Bartzabel
A törvények szerint az isteni
Quell jön hozzám Bartzabel
A dühöngõ vérsejtekkel
jöjjön hozzám Bartzabel
A lándzsa, a kard és a varázslat
jöjjön hozzám Bartzabel A pokol megnyitó
szóval!
Ra Hoor Khuit!
Írta: Elohim!
Írta: Samael!
Seraphim szerint!
Hoor és Khem által!
Istenek által ov War!
Ares és Mars,
és hatalmas Thor!
Gyere hozzám Bartzabel
A hatalom által a párduc varázslatával
Gyere hozzám Bartzabel
a körözõ fellegvárnál
Gyere hozzám Bartzabel
Ezzel az elképzeléssel ov csodák
jönnek hozzám Bartzabel
A hold és a csillagok mellett esküszöm!
Ra Hoor Khuit!
Seraphim szerint!
Hoor és Khem által!
Istenek által ov War!
Ares és Mars,
és hatalmas Thor!
Istenek által ov War!
Khem és Hoor által!
Írta: Hachiman!
Mentu, és minden
És a te mestere,
Graphiel!
Gyere hozzám,
Bartzabel!
Forrás: LyricFind
Dalejrzők: Adam Darski
Bartzabel dalszöveg © Sony/ATV Music Publishing LLC
Itt érhető el:
ez a zene, dák hősök!!!!!!!!!!
youtu.be/Vq9Q3Qp955I
O lila láng!
Ó, örvénylő kerék, élet!
Megjelenik! Mozog! Emelkedik!
Gyere hozzám Bartzabel
A törvények szerint az isteni
Quell jön hozzám Bartzabel
A dühöngõ vérsejtekkel
jöjjön hozzám Bartzabel
A lándzsa, a kard és a varázslat
jöjjön hozzám Bartzabel A pokol megnyitó
szóval!
Ra Hoor Khuit!
Seraphim szerint!
Hoor és Khem által!
Istenek által ov War!
Ares és Mars,
és hatalmas Thor!
Gyere hozzám Bartzabel
A hatalom által a párduc varázslatával
Gyere hozzám Bartzabel
a körözõ fellegvárnál
Gyere hozzám Bartzabel
Ezzel az elképzeléssel ov csodák
jönnek hozzám Bartzabel
A hold és a csillagok mellett esküszöm!
Ra Hoor Khuit!
Seraphim szerint!
Hoor és Khem által!
Istenek által ov War!
Ares és Mars,
és hatalmas Thor!
Istenek által ov War!
Khem és Hoor által!
Írta: Hachiman!
Mentu, és minden
És a te mestere,
Graphiel!
Gyere hozzám,
Bartzabel!
Forrás: LyricFind
Dalejrzők: Adam Darski
Bartzabel dalszöveg © Sony/ATV Music Publishing LLC
Itt érhető el:
ez a zene, dák hősök!!!!!!!!!!
Aug 01, 2019 20:27:12
Elsőéves
(
x3)
Aug 01, 2019 20:32:06
x3)
Ez a "én, fizikai, mifaszt, vagy operátori melót - hát inkább akkor haljon meg az egész világon minden egyes ember"......
Elárulom neked te Gyagya, hogy az egyik haverom operátori melóval keres 800.000 fütyit Budapest, Magyarország környékén. Ha te azóta dolgoznál operátorként, amióta megírtad ezt a kommentet, te is röhögve keresnél ennyit és hazaárulnod sem kéne egy öregúr kisszobájában, hanem élhetnél kétszintes kertes házban, ahogy a haverom. Meg lehetne RX8-ad is, ahogy neki. Meg talán több nőd is, ahogy neki.... :D
sodika
Aug 01, 2019 20:32:09
Menj picsába.
Ha a megkapott menedékjoga nem bizonyíték a justizmordra, akkor mi lenne az? Az égő csipkebokor?
Ha a megkapott menedékjoga nem bizonyíték a justizmordra, akkor mi lenne az? Az égő csipkebokor?
Aug 01, 2019 20:32:09
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 01, 2019 20:35:08
Menj picsába.
Semmiféle menedékjogot nem kapott.
Nem véletlenül azt a papírt mutogatta, amit a menedékjogi kérelem beadásakor adnak, és nem magát a menedékjog megadásáról szólót.
Te jogászok gyöngye, te. :)
Aug 01, 2019 20:35:08
Fekete bikapata
Aug 01, 2019 20:35:37
Mi van Márkkal, Gyagyás?
Mikor lesz kész a stúdió, jövő héten???
Mikor lesz kész a stúdió, jövő héten???
Aug 01, 2019 20:35:37
-
Aug 01, 2019 20:36:41
Menj picsába.
milyen menedékjog? láttál valami iratot erről, vagy csak elhitted az idióta malacz hazugságát? menedékjog, persze.:))
milyen jusztizmord? elsőfokon elítélték, másodfokon elítélték. és tíz másik ügyben is ugyanígy. a röfi csak egy piti, erőszakos bűnöző.
és vigyázz a szádra, mert közelebb vagyok hozzád, mint gondolnád. odamegyek reggel mikor indulsz a munkába, és kapsz egy maflást. kell az neked?
Aug 01, 2019 20:36:41
Otis a balta
Aug 01, 2019 20:38:26
ha sodika annyira ért a joghoz, miért adott több ezer eurót kölcsön fedezet nélkül?
Aug 01, 2019 20:38:26
broni
Aug 01, 2019 20:39:23
sodi, adhatnál pénzt barbi szarára!!!!!!!!!!!!!!!keci!!!!!!
Aug 01, 2019 20:39:23
-
Aug 01, 2019 20:42:08
ha sodika annyira ért a joghoz, miért adott több ezer eurót kölcsön fedezet nélkül?
Fedezet? Papir se kellett van chatlog :))))))
Aug 01, 2019 20:42:08
-
Aug 01, 2019 20:54:09
Sodika még mindig adott a kérdés:
Miért nem keresed meg apádat? Miért nem apádat utaztatod a miskolci prolik helyett?
Öröm látni, mennyire kényelmetlen neked ez a téma. Nincs rá válaszod.:)
Minden nap tízszer fogom ismételni, hogy szembesülj a szaremberségeddel.
Méghogy te keresztény vagy! Nemhogy felebarátodat, de a saját családtagodat is leszarod. Felfoghatatlan, hogy vannak ilyen minőségtelen, szaremberek, mint te.
Miért nem keresed meg apádat? Miért nem apádat utaztatod a miskolci prolik helyett?
Öröm látni, mennyire kényelmetlen neked ez a téma. Nincs rá válaszod.:)
Minden nap tízszer fogom ismételni, hogy szembesülj a szaremberségeddel.
Méghogy te keresztény vagy! Nemhogy felebarátodat, de a saját családtagodat is leszarod. Felfoghatatlan, hogy vannak ilyen minőségtelen, szaremberek, mint te.
Aug 01, 2019 20:54:09
sodika
Aug 01, 2019 20:55:50
Írd meg hol van, és a következő hétvégén meglátogatom. Tatai és szomódi rokonok nem tudják.
Aug 01, 2019 20:55:50
Otis a balta
Aug 01, 2019 20:57:08
Írd meg hol van, és a következő hétvégén meglátogatom. Tatai és szomódi rokonok nem tudják.
nagyon nem is érdekel,ugye?
Aug 01, 2019 20:57:08
-
Aug 01, 2019 20:57:18
Sodika még mindig adott a kérdés:
De most tenyleg fateroddal nem lehetne inni?
Aug 01, 2019 20:57:18
Fekete bikapata
Aug 01, 2019 20:59:34
Elég nagy szégyen, hogy nem tudod, hogy hol van az apád, te csicskakapitány!
Aug 01, 2019 20:59:34
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 01, 2019 20:59:50
Ez még sodis mércével is megdöbbentő.
Évek óta nem tudja, hogy hol az apja, él-e egyáltalán vagy sem, de le se szarja.
Évek óta nem tudja, hogy hol az apja, él-e egyáltalán vagy sem, de le se szarja.
Aug 01, 2019 20:59:50
sodika
Aug 01, 2019 21:01:41
Tatai rokonok nem tudják.
Szomódi rokonok nem tudják.
Innentől elfogytak az eszközök.
Varázsoljak?
Varázsoljak?
Aug 01, 2019 21:01:41
_
Aug 01, 2019 21:04:40
Tatai rokonok nem tudják.
Varázsoljak?
Varázsoljak?
nyilvantarto.hu/hu/adatszolgaltatas_kapcsoaltfelvetel
3 és fél fütyi, a kurva anyád!
Aug 01, 2019 21:04:40
Otis a balta
Aug 01, 2019 21:05:33
Ez még sodis mércével is megdöbbentő.
elképesztő, talán több, mint 5 éve azt se tudja, él-e még az édesapja.
a keresztény krónikás.
Aug 01, 2019 21:05:33
-
Aug 01, 2019 21:07:02
te tényleg egy trollfórumon várod, hogy elmondják neked, hol tartózkodik az apád? egy külön sodipédia bejegyzést érdemelne! ennyire abszurd dolgot még nem láttam.
előbb még azzal hencegtél, hogy mennyire értesz a joghoz, és ügyvédeket reggelizel. és most hirtelen nem tudod milyen jogi lehetőségeid vannak egy családtagod felkutatására?
például tettél már rendőrségi bejelentést a apád eltűnése miatt? mi van ha valami baj érte? mi van ha mondjuk segítségre szorul?
szerinted ha felveszi valahol a nyugdíját, akkor nem fogják kb. 5 perc alatt megtalálni?
hogy lehetsz ennyire...már nincsenek is szavaim erre. ha ennyire gyűlölöd apádat, akkor miért nem vallod be, hogy soha többé nem akarod látni? miért játszod itt a naívat, hogy te nem is tudod merre lehet?
Aug 01, 2019 21:07:02
sodika
Aug 01, 2019 21:07:23
Ő nem ilyen lakcímbejelentőt típus. Aki akar, elér engem. Ír emailt.
Aug 01, 2019 21:07:23
Miskolci Márk
Aug 01, 2019 21:08:24
Tesó, simán megkeressük neked Gergővel. Küldjél benzinpénzt aztán indulunk is.
Egy százas jó lenne, tudod, pályamatrica is kell, meg mielőtt ilyen hosszú útra megyek a bmw-vel ki kell cseréltetni a kuplungot is.
WU?
Aug 01, 2019 21:08:24
broni
Aug 01, 2019 21:10:45
atomot szomódra!!!!!!!!!!!shalom israel!!!!!!!!!!!!fuck palesztina!!!!!!!!!
Aug 01, 2019 21:10:45
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 01, 2019 21:10:59
Azért az örökségre majd tartod a markod. Gusztustalan vagy.
Aug 01, 2019 21:10:59
Otis a balta
Aug 01, 2019 21:13:49
az is lehet, hogy elrabolták és valami tanyán tartják fogva. vagy az utcára tették.
Aug 01, 2019 21:13:49
-
Aug 01, 2019 21:14:06
Azért az örökségre majd tartod a markod. Gusztustalan vagy.
Ez a Saját Megoldás!
@sodika, gondolkodtál már róla, hogy hitelből kötsz életbiztosítást apádra-anyádra a Reichben?
Aug 01, 2019 21:14:06
-
Aug 01, 2019 21:14:34
na pont ezzel szembesítünk téged, hogy mennyire nem érdekel téged az apád, szépen alá is támasztottad.
és mi van ha apád nem tud mailt írni? mi van ha agyvérzést kapott, és tehetetlenül fekszik?
Aug 01, 2019 21:14:34
89 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

2 perc alatt lehet regisztálni. És legalább tudnánk melyik az igazi broni.