Szimpla kisstílű maffiózók, akik a fidesz tudtával és támogatásával lopnak, milliárdokat. Te ennyire hülye vagy, vagy az erkölcsi érzéked szűnt meg teljesen? Te magad is egy ilyen kamupárt "rendszergazdája" vagy mi a faszom voltál, tehát te is benne voltál a kamupárt bizniszben, mint Blogin.
csak fizetetlen kényszerpihenőre küldték, mert a szokásos tevékenysége (test unitok zöldre hazudása) helyett a székben előre-hátra dülöngélve, maga elé bámulva motyogott valami olyasmit hogy "foschni fokja, foschni fokja"
utolsó hazaáruló szar vagy, mert részt vettél a kamupártos bizniszben. Cigányok szavazatait akartátok megvenni. Letéptétek más pártok plakátjait és felülragasztottátok a tiétekkel. Féreg vagy.
Meg azért azt se felejtsük el, hogy Plugina azonnal elkezdett katapultálni a hájhitler mellől, ahogy forró lett a talaj. Szerintem csalódott ő eleget a szélsőjobbos társaságban, hogy zokszó nélkül hagyja ott őket. Ez persze nem menti fel az alól, hogy a kéregetők videóit később narrálta. De gondolom őt is befolyásolták olyan apróságot, mint hogy a pesti gárdavezír megkúrta a nőjét. :D
Ja és Sneci, ha megfigyeled Plugina amióta lepattant ezekből a jobber körökből, mást sem csinál, mint a vállalkozását építi, még ha nem is annyira, hogy legyen belőle igazán fancy árbevétele, de annyira bőven megél belőle, hogy ne legyenek 500 forintos problémái, mint a retardhaverjaidnak. Vagy éppen neked.
Szóval jobban teszed, ha nem hasonlítod magad hozzá, mert még ő is százezerszer kitartóbb és életképesebb, mint te.
te is csak kettőt tudtál összeszedni, bár az többe került
Púp, az megvan, hogy ezzel gyakorlatilag bűncselekményt ismertél be?
tehát ebből az üzletből se lett pénz. nem tudnál egy olyat mondani amiből lett?
például az, amikor jól dokumentálva felülragasztottátok a Jobbik plakátjait.
Mondjuk azon nagyon röhögtem, hogy te túszul ejtve autóztál a cigányvadászokkal, mert annyi pénz nem volt nálad, hogy egy vonatjegyet vegyél haza Pestre. Nem volt nálad se váltás ruha, se semmi, büdös voltál, mint az érett sajt, és kussoltál a kocsi hátuljában, mert még arra se merted kérni őket, hogy rakjanak ki valahol.
Az egész. Úgy hívják, hogy választási csalás.
Kocsonya, neked eddig is fényesen bejött a hobbijogászkodás. :D
Remek, látom sikerült rád hoznom a frászt. Ideges hetyetyézéssel majd tagadd le magad előtt is, de sajnos nem csak ijesztegettelek, valóban bűncselekményt követtél el.
Biztos prolipárt volt, egy sodihoz hasonló értelmiségi ebben is hátrányban van :DD
Súlyosan értelmi fogyatékosok nem büntethetők != megnyerted a peredet azt mantrázva, hogy a baromság az baromság.
Tudjuk, mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
Engem az érdekel, hogy a főbérlődnek miért kellett kiegészítened a kauciót? Megint összetörtél valamit?

Akkor ahogy látom elindult a Kiss és Tsa. Ügyvédi Iroda Berlin, Germany környékén.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Na, ezen fenyerítettem te fasz. Azért, mert szar munkát végzett az ügyészség és szemét módon sikerült téged bevádolni, még nem vagy te szakértője semminek se. Egészen jól dokumentált a nyökögésed, úgy hogy ne hazudozz púpos.

remélem most bemásolja a képet
ha nem jött össze, Zsidók vagytok.
Holnap tudunk reggel indulni
A legtöbb jogász nem egy sötét, zsúfol odúban lakik egy ex Wehrmacht Sturmbahnführerrel, aki ülve hugyoztatja. Nem tesznek ki nekik csalilegyet, nem húzzák le őket parkettára, és legfőképpen a legtöbb jogásznak nincs 25.000 Euró tartozása zsidóbankok felé.
Értelmiségiként nem ismeri a fehér ember wct, szomódon kijárt pottyantósba de itt Shrekknél folyamatosan tökrefossa a budit.
Ugye Endi ezért kellett pótolni a kauciót?
Megint otthagytad a budit magad után igaze?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Többször kussoltatták le Endrét, miközben próbált valami faszságot matyarázni a bíjóújnak. Baszták már le nem megfelelő megjelenésért is, talán a hasa lógott ki az ingből. De a legjellemzőbb az, hogy ameddig ment mindenféle bizonyítás, stb, addig recskás a szigszalagos faptoppal az ölében görnyed a vaksi szemeivel, mellette kamera, mert ő mindent jögzít, és bökdösi a pókujjaival a gombokat, úgy téve, mintha komoly jogi munkába merült volna. Aztán a bíróúr felkérdezi, mire Recskás bevallja, hogy nem figyelt éppen. Parádés.
Besser call Recskaboy!
Ne anyádból indulj ki.
Hát akkor sajnos csúszik a feleség keresés.
Sebaj, irány a szauna, textilmentes férfinap van!
Herr Schreck inkább a Kampfgruppe der Arbeiterklasséban* volt Gruppenführer.
*Munkásőrség.
Akkor nem csoda hogy igyekszik folyamatosan aláásni a burzsoá-értelmiségi albérlője megélhetését.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
"Hogy a sodi adna neked jogi tanácsot!" - 21. Századi német gyalázkodás. Berlin, Germany környéke.
a lakók megtalálták a kertben eldugdosott 40 rekesznyi sörösüveget
Jogosan tart attol hogy leokadsz/osszerecskazol berendezesi targyakat.
VS a valóság: "kéjem fokatja el a kétszejesét ketyejmes ujam, nszksz"
Igen, én vagyok. Nekem is van egy ilyen semmirekellő fiam mint a Sodi és azt mondták itt kapok majd tanácsot hogyan tereljem vissza a rendes életbe a 33 éves léhűtő, alkoholista fiamat
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
parádés ötlet!! csinálhatnátok ilyen cosplay burleszket Márkkal, hogy eljátszanátok hogy ő a vevő, te pedig a szokásos, foglamatlan, buta fejeddel magabiztosan ajánlanál neki műszaki marhaságokat
Az nem lehet, hogy inkább osztályvezető lennél a Tesco-nál? Az operátori állásból is lett volna előrelépési lehetőség.
Honnan tudod, hogy nem jutottál volna előre? Hacsak nem vagy fogyatékos, akkor tényleg megragadhattál volna legalul, de hát állítólag nem vagy az, ugye?
Te most őszinten leírtad, hogy csak azért van melód, mert egy nárcisztikus pszichopata vagy, akit se hazugság, se semmilyen más erkölcstelenség nem akadályoz abban, hogy megszerezze ami JÁR neki?
Egy troll se írhatta volna szebben, maximum rövidebben.
Reg elpatkolt hajlektalan lennel ha anyad nem terel a megfelelo palyara te kifordult belu ocsmany pupos geci, hat alkalmatlan vagy egy kibaszott rekesz megemelesere is meg tesco arufeltoltonek se vagy jo. Pont olyan vagy mint a 140 kilos szuszogo szodasuvegszemuveges biztonsagiorok.
Fasz?!
Moi?!
“Ilyen szülőkkel” és a segged alá tolt háttérrel elérhetted volna, hogy minden vagyonod elvesztése után ne befenyítve élj egy pudvás szobában, nyakig az adósságban és létbizonytalanságban, mindenféle limlom söpredék balekjaként.
Márknak is RGL-nek is ezt magyaráztam (...) az egyik legjelentősebb erősségemnek tekintem.
Normális ember ilyen szlömöknek legfeljebb annyit magyaráz, hogy ha nem takarodik az útjából, azt támadásnak fogja értelmezni és kezelni!
Ha neked ezek az erősségeid, hát mik a gyengeségeid?
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
megint nagy a pofád, recskás, ilyenkor jön a tátott szájjal faszerdő, amit teljes joggal meg is érdemelsz.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
czenki mama, egy öreg szenilis mámika is betette a szádba a faszt, te sikerjogász
Nana eletvitelszeruen tilos budapest kozterein tartozkodni! Ujszaszi macskaol lesz ebbol meg tablettasbor vedeles a faluvegi 32. szamu italboltban az anyja nyugdijabol mint minden rendes lecsuszott alkesz prolinal.
Ez nem sima dicsekvés vagy fenyegetés. Ez a túlélés a morál előtt elv még durvább változata. Most már nem egyszerűen azt mondja, hogy hajlandó erkölcstelenségre a túlélésért, hanem egyenesen azt írta, hogy büszke arra, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül képes hazudni, lopni, csalni azért, hogy megkapja a közposztálybeli komfortot, mert ez vitte "sikerre".
Konkrétan a masnis CV-re, a magyar tartozásokra, az otthoni lehúzásokra gondolt, meg még ki tudja mire. Komoly csontvázak lehetnek még a szekrényében, ha a Verával való kapcsolatára gondolunk.
Szemléletes :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Ja, csak a csövesek közt is, ahogy a börtönben is van egy hierarchia.
Sodi, tudom, hogy te a fiatal fiúkra szeretsz recskázni, de bent bizony minden kancigány gorillának a menyasszonya, és a csicskája leszel. Pláne, ha valahogy tudomást szereznek cigányidomári képességeidről. Kapsz egy hercig tetkót a homlokodra, ami egy felálló fasz köré írt "ÉRTELMISÉGINEK EZ JÁR" lesz. Kint a hajléktalanok pedig ugyanúgy csicskáztatni fognak, a koldusmaffia pedig szerteszéjjel tördeli kezed-lábad, ha ott merészelsz majd koldulni az ő területükön.
Ja, hát Berlinben orrbabaszták őkelmét.
Ideig-óráig. Aztán a hozzáállása, az ápolatlansága, a nagy pofája, meg a kommunikációnak szánt hetyetye miatt kibasszák onnan is.
Szerző:
evidencia
Aug 01, 2019 10:39:16
Válasz
(20)
A Sodit kirúgták.
Aug 01, 2019 10:39:16
Twitch Istálló
Aug 01, 2019 10:40:20
Munkaidobe forumozik mar tobb napja. Persze hogy kirugtak. Azert szamolgatot it 60%-os szorzoval mert most mar munkanelkuli segelybol el.
Espresto AG, Valentin Savulescu, Biersack, Felix Schwenzel, Lydia Selene Fahle
Aug 01, 2019 10:40:20
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 01, 2019 10:41:12
x37)
Háttéremberek meg a faszom.
Gulyás Marci remekük leleplezte, hogy szimpla kisstílű maffiózók azok mind.
Gulyás Marci remekük leleplezte, hogy szimpla kisstílű maffiózók azok mind.
Szimpla kisstílű maffiózók, akik a fidesz tudtával és támogatásával lopnak, milliárdokat. Te ennyire hülye vagy, vagy az erkölcsi érzéked szűnt meg teljesen? Te magad is egy ilyen kamupárt "rendszergazdája" vagy mi a faszom voltál, tehát te is benne voltál a kamupárt bizniszben, mint Blogin.
Twitch Istálló
Aug 01, 2019 10:48:04
Decemberbe mar itthon lessz a munkanelkuli sztar youtuber, a twich studios fadaszbika, a faszvero sztarugyved es penzugyi guru. Na itt oszd majd az eszt sneci a pupszaszi kocsmaba. Anyad majd lop a boltbol neked ennivalot.
Espresto AG, Valentin Savulescu, Biersack, Felix Schwenzel, Lydia Selene Fahle
Aug 01, 2019 10:48:04
sodika
Aug 01, 2019 10:48:41
Ennek semmi köze a marketing cégéhez.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Aug 01, 2019 10:48:41
símanó
(
x3)
Aug 01, 2019 10:50:17
x3)
A Sodit kirúgták.
csak fizetetlen kényszerpihenőre küldték, mert a szokásos tevékenysége (test unitok zöldre hazudása) helyett a székben előre-hátra dülöngélve, maga elé bámulva motyogott valami olyasmit hogy "foschni fokja, foschni fokja"
Aug 01, 2019 10:50:32
sneci, ha ilyen idegroncs vagy és ennyire ráérsz fórumozni, miért nem mész el drezdába vagy akárhová drónozni, faszt mutogatni? vagy ez sok egyszerre? márk- meg a munkanélküliség?
Aug 01, 2019 10:50:32
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 01, 2019 10:51:37
x37)
Ennek semmi köze a marketing cégéhez.
utolsó hazaáruló szar vagy, mert részt vettél a kamupártos bizniszben. Cigányok szavazatait akartátok megvenni. Letéptétek más pártok plakátjait és felülragasztottátok a tiétekkel. Féreg vagy.
-
Aug 01, 2019 10:53:53
Senki se számított a 2008-as válságra.
ja meg Gyurcsany stb. Aug 01, 2019 10:53:53
Elsőéves
Aug 01, 2019 10:54:38
Análplugin már 2005-ben is a Zöld Párt körül lebzselt, neki korrupt politikus/háttérember ismerősei vannak, te fasz! Egyikkel-másikkal a mai napig közös céget vezetnek. Ne szopd be, hogy ő a semmiből lett valaki.
Meg azért azt se felejtsük el, hogy Plugina azonnal elkezdett katapultálni a hájhitler mellől, ahogy forró lett a talaj. Szerintem csalódott ő eleget a szélsőjobbos társaságban, hogy zokszó nélkül hagyja ott őket. Ez persze nem menti fel az alól, hogy a kéregetők videóit később narrálta. De gondolom őt is befolyásolták olyan apróságot, mint hogy a pesti gárdavezír megkúrta a nőjét. :D
Ja és Sneci, ha megfigyeled Plugina amióta lepattant ezekből a jobber körökből, mást sem csinál, mint a vállalkozását építi, még ha nem is annyira, hogy legyen belőle igazán fancy árbevétele, de annyira bőven megél belőle, hogy ne legyenek 500 forintos problémái, mint a retardhaverjaidnak. Vagy éppen neked.
Szóval jobban teszed, ha nem hasonlítod magad hozzá, mert még ő is százezerszer kitartóbb és életképesebb, mint te.
Aug 01, 2019 10:54:38
Elsőéves
(
x3)
Aug 01, 2019 10:58:32
x3)
Elnézést kérek a visszatérő pátyi grammatikáért, még szokom a 14"-t meg az AZERTY billentyűzetet. :D Bejelentkeztem, hogy ne álnevezzek.
Fogsz te még engem rajongással szopni
sodika
Aug 01, 2019 11:11:38
Leszartuk mi a cigányok szavazatai. Csak a Szepessyt akartuk lehúzni. De ezek elbaszták, mert a cigányvajda csak vetített. Faszt ismeri ő a cigányait, én jobban ismerem őket, a városból érkezve. Nekem lett volna annyi eszem, hogy ingyen sört ígérjek nekik a végére, ne pedig az elején etessem őket szendviccsel, meg itassam őket bambival, ahogy történt.
Így hiába írta a Szepessy reggel, hogy fizet 500 ezer forintot, ha van 100 cigány egy fényképen, nem lett.
Így hiába írta a Szepessy reggel, hogy fizet 500 ezer forintot, ha van 100 cigány egy fényképen, nem lett.
Aug 01, 2019 11:11:38
símanó
(
x3)
Aug 01, 2019 11:13:45
x3)
te is csak kettőt tudtál összeszedni, bár az többe került
NidaRIP
Aug 01, 2019 11:17:54
Leszartuk mi a cigányok szavazatai. Csak a Szepessyt akartuk lehúzni. De ezek elbaszták, mert a cigányvajda csak vetített. Faszt ismeri ő a cigányait, én jobban ismerem őket, a városból érkezve. Nekem lett volna annyi eszem, hogy ingyen sört ígérjek nekik a végére, ne pedig az elején etessem őket szendviccsel, meg itassam őket bambival, ahogy történt.
Púp, az megvan, hogy ezzel gyakorlatilag bűncselekményt ismertél be?
Aug 01, 2019 11:17:54
sodika
Aug 01, 2019 11:22:39
Miféle bűncselekményt, te fasz? :)
Most mondom, hogy erről aznap reggel hivatalos szerződés született Nyíregyen köztünk meg a Szepessy között.
Most mondom, hogy erről aznap reggel hivatalos szerződés született Nyíregyen köztünk meg a Szepessy között.
Aug 01, 2019 11:22:39
Elsőéves
(
x3)
Aug 01, 2019 11:23:17
x3)
A Jéghideg Jogász ekkora baklövést soha nem csinálna, szerintem csak sodigen.exe :D
Hiénaverő
(
x17)
Aug 01, 2019 11:24:08
x17)
Ez lenne nemzety hazaffyas oldal?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
sodika
Aug 01, 2019 11:26:25
Szerinted mégis melyik része törvénytelen annak, amit leírtam, te idióta? :D
Aug 01, 2019 11:26:25
Hiénaverő
(
x17)
Aug 01, 2019 11:28:00
x17)
Elvszerű hogy a nagy hazaffy Zsendi cigányokkal akar kamupártos csalásokat elkövetni, egyszerűen zseniális, az elvek embere!
Aug 01, 2019 11:28:11
Miféle bűncselekményt, te fasz? :)
tehát ebből az üzletből se lett pénz. nem tudnál egy olyat mondani amiből lett?
Aug 01, 2019 11:28:11
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 01, 2019 11:30:07
x37)
például az, amikor jól dokumentálva felülragasztottátok a Jobbik plakátjait.
Mondjuk azon nagyon röhögtem, hogy te túszul ejtve autóztál a cigányvadászokkal, mert annyi pénz nem volt nálad, hogy egy vonatjegyet vegyél haza Pestre. Nem volt nálad se váltás ruha, se semmi, büdös voltál, mint az érett sajt, és kussoltál a kocsi hátuljában, mert még arra se merted kérni őket, hogy rakjanak ki valahol.
sodika
Aug 01, 2019 11:31:12
A csalás az lett volna, hogy fotosoppoljam oda a képre a cigányokat, de ezt határozottan elutasították
Aug 01, 2019 11:31:12
broni
Aug 01, 2019 11:31:27
háború!!!!!!!!!!!
Aug 01, 2019 11:31:27
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 01, 2019 11:31:48
x37)
Továbbá most hangosan felröhögtem, mert eszembe jutott az osztálytalálkozótok, ahol magadban dünnyögve úgy leittad magad Gergő Fubu pulóverében, hogy okádtál aztán eldőltél, mint a zsák. A volt osztálytársaid meg röhögve fotóztak, és az egészet feltették facebookra :D
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 01, 2019 11:37:24
x37)
Oda is úgy indultál el, hogy majd jól megdugsz valami hamvas seggű harmincas csajszit. Voltak is ránézésre mindenre kapható, otthonról két napra elengedett anyukák. De te egyedül ültél minden képen, hol pálinkával, hol sörrel a kezedben, idiótán vigyorogva, miközben a többiek beszélgettek, aztán párokra oszolva el-eltünedeztek szexelni, felmelegíteni a nosztalgikus tini románcokat. Te meg okádtál, a kutya felzabálta a hányásodat, aztán lefeküdtél aludni, egyedül.
Mondd, ehhez képest mi változott mostanra? A 850 fütyi SEMMIT nem ér, ha nincs kivel megosztanod. Ja bocs, de van. Lehúzós cigányokkal. Én kérek elnézést.
Mondd, ehhez képest mi változott mostanra? A 850 fütyi SEMMIT nem ér, ha nincs kivel megosztanod. Ja bocs, de van. Lehúzós cigányokkal. Én kérek elnézést.
NidaRIP
Aug 01, 2019 11:37:49
Az egész. Úgy hívják, hogy választási csalás.
Aug 01, 2019 11:37:49
Hiénaverő
(
x17)
Aug 01, 2019 11:43:12
x17)
Sneci a mi lett a Matyar Gazdaság Párttal? Tevékenyen részt vettél kamupártos választási csalásban.
sodika
Aug 01, 2019 11:46:05
Mi az, hogy "az egész"?
Ennek semmi értelme. :D
Aug 01, 2019 11:46:05
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 01, 2019 11:47:03
x37)
Mi az, hogy "az egész"?
Kocsonya, neked eddig is fényesen bejött a hobbijogászkodás. :D
NidaRIP
Aug 01, 2019 11:49:47
Mi az, hogy "az egész"?
Remek, látom sikerült rád hoznom a frászt. Ideges hetyetyézéssel majd tagadd le magad előtt is, de sajnos nem csak ijesztegettelek, valóban bűncselekményt követtél el.
Aug 01, 2019 11:49:47
Hiénaverő
(
x17)
Aug 01, 2019 11:52:19
x17)
Jó lenne ha egyszer borulnának a kamupártos ügyek és kicsit megrángatnák az abban résztvevőket, pl. a közismert Recskaboyt is :D
sodika
Aug 01, 2019 11:52:32
Aminek nincs értelme, annak nincs értelme.
A rendőrlista ügyelemet is azzal nyertem meg jogerősen, hogy 8ö%-ban ezt mondogattam. Ami baromság az baromság. És kész.
A rendőrlista ügyelemet is azzal nyertem meg jogerősen, hogy 8ö%-ban ezt mondogattam. Ami baromság az baromság. És kész.
Aug 01, 2019 11:52:32
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 01, 2019 11:56:31
x37)
A régi szép idők. Sodika idejött, hogy elbüszkélkedjen vele, hogy micsoda facebook oldalt csinált a Magyar Gazdaság Pártnak, 8 likeolóval. Pár órán belül "lett" egy másik MGP facebook oldal, aminek volt vagy 3-4000 követője, és ment a tényfeltárás Fórizsról, Sneciről. Még a 444-en is volt róla cikk, hogy micsoda párt ez az MGP :D
-
Aug 01, 2019 12:02:29
A régi szép idők. Sodika idejött, hogy elbüszkélkedjen vele, hogy micsoda facebook oldalt csinált a Magyar Gazdaság Pártnak, 8 likeolóval. Pár órán belül "lett" egy másik MGP facebook oldal, aminek volt vagy 3-4000 követője, és ment a tényfeltárás Fórizsról, Sneciről. Még a 444-en is volt róla cikk, hogy micsoda párt ez az MGP :D
Biztos prolipárt volt, egy sodihoz hasonló értelmiségi ebben is hátrányban van :DD
Aug 01, 2019 12:02:29
NidaRIP
Aug 01, 2019 12:03:24
Aminek nincs értelme, annak nincs értelme.
Súlyosan értelmi fogyatékosok nem büntethetők != megnyerted a peredet azt mantrázva, hogy a baromság az baromság.
Aug 01, 2019 12:03:24
sodika
Aug 01, 2019 12:28:28
Nem én vagyok fogyatékos, hanem 5 jogászból 4.
A saját szakmájukat sem értik.
Kb. erre jöttem rá a sikereim során. :D
Aug 01, 2019 12:28:28
NidaRIP
Aug 01, 2019 12:30:55
Tudjuk, mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
Aug 01, 2019 12:30:55
sodika
Aug 01, 2019 12:38:11
De ez most tény. A legtöbb jogásznál jobban értek a gyakorlati joghoz.
Aug 01, 2019 12:38:11
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 01, 2019 12:39:53
Akkor miért nem jogász lettél?
Aug 01, 2019 12:39:53
regginsnarT
(
x1)
Aug 01, 2019 12:41:06
x1)
A véredben van a szüleidtől, akik annyira fasza jogászok, hogy a rendszerváltás után meg a válság alatt sem tudtak mit kezdeni magukkal :)
-
Aug 01, 2019 12:44:30
Endi miért basztak ki?
Mit álmodtál?
Srekk papa főzött ebédet?
Postaládát megnézted?
Mikor indulunk a hitellel?
Mit álmodtál?
Srekk papa főzött ebédet?
Postaládát megnézted?
Mikor indulunk a hitellel?
Aug 01, 2019 12:44:30
sodika
Aug 01, 2019 12:46:32
Anyukám nem engedte.
Aug 01, 2019 12:46:32
Gólya
Aug 01, 2019 12:48:09
Elköpte a Gyagyás, hogy a cégénél válságstábot hoztak létre a troll helyzet kezelésére.
A turkálós melóról mikor kezdett el részletesen beszélni? Amikor már kibaszták.
Szóval a Gyagyást valóban kibaszták
A turkálós melóról mikor kezdett el részletesen beszélni? Amikor már kibaszták.
Szóval a Gyagyást valóban kibaszták
Aug 01, 2019 12:48:09
-
Aug 01, 2019 12:48:11
Anyukám nem engedte.
Engem az érdekel, hogy a főbérlődnek miért kellett kiegészítened a kauciót? Megint összetörtél valamit?
Aug 01, 2019 12:48:11
Elsőéves
(
x3)
Aug 01, 2019 12:52:01
x3)
Herr Biersack milyen ajánlólevelet írt neked Gyagyás? :D
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 01, 2019 12:54:48
x9)

Akkor ahogy látom elindult a Kiss és Tsa. Ügyvédi Iroda Berlin, Germany környékén.
Háttérhatalmi Shikerember
Aug 01, 2019 12:59:07
Na, ezen fenyerítettem te fasz. Azért, mert szar munkát végzett az ügyészség és szemét módon sikerült téged bevádolni, még nem vagy te szakértője semminek se. Egészen jól dokumentált a nyökögésed, úgy hogy ne hazudozz púpos.
Aug 01, 2019 12:59:07
regginsnarT
(
x1)
Aug 01, 2019 12:59:29
x1)

remélem most bemásolja a képet
ha nem jött össze, Zsidók vagytok.
Bejlin
(
x8)
Aug 01, 2019 13:04:33
x8)
Elképzelem ahogy Recskaboy ügyvédnek áll és az első komolyabb kérdésnél nekiáll hetyetyézni a bíróságon :D
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 01, 2019 13:05:49
x37)
A legtöbb jogász nem egy sötét, zsúfol odúban lakik egy ex Wehrmacht Sturmbahnführerrel, aki ülve hugyoztatja. Nem tesznek ki nekik csalilegyet, nem húzzák le őket parkettára, és legfőképpen a legtöbb jogásznak nincs 25.000 Euró tartozása zsidóbankok felé.
-
Aug 01, 2019 13:06:36
Értelmiségiként nem ismeri a fehér ember wct, szomódon kijárt pottyantósba de itt Shrekknél folyamatosan tökrefossa a budit.
Ugye Endi ezért kellett pótolni a kauciót?
Megint otthagytad a budit magad után igaze?
Aug 01, 2019 13:06:36
IsmeretlenJoAkaro
Aug 01, 2019 13:07:57
Az MGP elott sodi tolta egy ideig ZEP (Zold Ero Part) szekeret is. Arra ki emlekszik?
Aug 01, 2019 13:07:57
xray
(
x21)
Aug 01, 2019 13:08:00
x21)
Aug 01, 2019 13:08:00
Anyukám nem engedte.
szar érettségivel esélyed sem lett volna bekerülni, anyád pontosan tudta, h fogyatékos vagy, de azt hitte, mivel már akkor is érdekelt a net világa, hogy olyan pályára kéne menned, ami érdekel is. ugyan ebben is tévedett, mert egy kibaszott lusta és buta vagy, így maradt az érettségizett faszverő hülyegyerek fia. Aug 01, 2019 13:08:00
sodika
Aug 01, 2019 13:08:22
A legtöbb jogász mindig ugyanilyen szemét munkát végez. :)
Aug 01, 2019 13:08:22
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 01, 2019 13:09:35
x37)
Elképzelem ahogy Recskaboy ügyvédnek áll és az első komolyabb kérdésnél nekiáll hetyetyézni a bíróságon :D
Többször kussoltatták le Endrét, miközben próbált valami faszságot matyarázni a bíjóújnak. Baszták már le nem megfelelő megjelenésért is, talán a hasa lógott ki az ingből. De a legjellemzőbb az, hogy ameddig ment mindenféle bizonyítás, stb, addig recskás a szigszalagos faptoppal az ölében görnyed a vaksi szemeivel, mellette kamera, mert ő mindent jögzít, és bökdösi a pókujjaival a gombokat, úgy téve, mintha komoly jogi munkába merült volna. Aztán a bíróúr felkérdezi, mire Recskás bevallja, hogy nem figyelt éppen. Parádés.
-
Aug 01, 2019 13:09:39
Sodi! Az a rothadó fogú alkoholista akinek nincs diplomája és egy ótvaros nikecell odúban asztalon bontja az olcsósört az ugye nem számít prolinak?
Aug 01, 2019 13:09:39
havilúd
Aug 01, 2019 13:13:21
Besser call Recskaboy!
Aug 01, 2019 13:13:21
-
Aug 01, 2019 13:17:22
Ne anyádból indulj ki.
Aug 01, 2019 13:17:22
-
Aug 01, 2019 13:18:10
A Sodit kirúgták.
Hát akkor sajnos csúszik a feleség keresés.
Sebaj, irány a szauna, textilmentes férfinap van!
Aug 01, 2019 13:18:10
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 01, 2019 13:20:45
... nem egy sötét, zsúfol odúban lakik egy ex Wehrmacht Sturmbahnführerrel ...
*Munkásőrség.
Aug 01, 2019 13:20:45
Kanos Aggastyán
Aug 01, 2019 13:22:27
"Más szóval: az átlag elsőgenerációs reálértelmiségi szintén szarból van, nem csak az átlagzsidó."
Embercsoportokra jellemző dolgokat ki lehet mondani, de nincs sok értelme, hiszen ha XY-nal találkozol, akkor őt magát kell csak megítélni. Az általánosítás retardált dolog.
Az “átlagzsidó” nincs szarból!
Legfeljebb azok, akik önkényesen kisajátítják a képviseletüket, akik a származásukból, a holokausztból és a többségi társadalom provokálásával kiváltott antiszemita megnyilvánulásokból élnek.
De hát hasonló szarok minden embercsoportban vannak!
A “mélymagyarok” például a fentieknek ülnek fel, felülnek a provokációknak, és ezzel etetik az ebből élőket.
Az elsőgenerációs értelmiségiek?
Nehezebb dolguk van, hiszen az “egyszerű” szülők messze nem tudnak annyi műveltséget, élethez szükséges tudást vagy erkölcsi nevelést átadni, mint a többgenerációsok esetén. És ez látszani tud időnként. De nem mindenkinél!
A durva eseteket “kimosakodott prolinak” hívják.
A többi meg leült a seggére és –veled ellentétben- tanult, hogy többre vigye. Önmagához képest fejlődött, ennyi a lényeg. Talán jobban megbecsülte a lehetőséget, mert a szülei nem a bankból, kényelmesen “pattintották át” a tandíjat, hanem látta a fáradt, agyondolgozott kezüket, amint összeszámolták azt a sok pénzt, amit magukra sosem költöttek volna. És látta a reményben úszó tekintetüket, ami megható lehet.
Az értelmiségi szülők diplomátlan gyermeke a “deklasszálódott értelmiségi”.
És vannak a full diplomátlan családok, itt is rengeteg fajta embert találunk.
Szóval a témának shemmi értelme!
Magamat individualista liberálisnak mondanám, az egyénekben hiszek! Sokgenerációs értelmiségiként (nem alibidiplomák, hanem kimondottan a hasznos, nehéz fajták, doktori fokozatokkal) látom így.
Ha egy koldusnak pénzt adok, azt leguggolva teszem, úgy emberségesebb.
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
Embercsoportokra jellemző dolgokat ki lehet mondani, de nincs sok értelme, hiszen ha XY-nal találkozol, akkor őt magát kell csak megítélni. Az általánosítás retardált dolog.
Az “átlagzsidó” nincs szarból!
Legfeljebb azok, akik önkényesen kisajátítják a képviseletüket, akik a származásukból, a holokausztból és a többségi társadalom provokálásával kiváltott antiszemita megnyilvánulásokból élnek.
De hát hasonló szarok minden embercsoportban vannak!
A “mélymagyarok” például a fentieknek ülnek fel, felülnek a provokációknak, és ezzel etetik az ebből élőket.
Az elsőgenerációs értelmiségiek?
Nehezebb dolguk van, hiszen az “egyszerű” szülők messze nem tudnak annyi műveltséget, élethez szükséges tudást vagy erkölcsi nevelést átadni, mint a többgenerációsok esetén. És ez látszani tud időnként. De nem mindenkinél!
A durva eseteket “kimosakodott prolinak” hívják.
A többi meg leült a seggére és –veled ellentétben- tanult, hogy többre vigye. Önmagához képest fejlődött, ennyi a lényeg. Talán jobban megbecsülte a lehetőséget, mert a szülei nem a bankból, kényelmesen “pattintották át” a tandíjat, hanem látta a fáradt, agyondolgozott kezüket, amint összeszámolták azt a sok pénzt, amit magukra sosem költöttek volna. És látta a reményben úszó tekintetüket, ami megható lehet.
Az értelmiségi szülők diplomátlan gyermeke a “deklasszálódott értelmiségi”.
És vannak a full diplomátlan családok, itt is rengeteg fajta embert találunk.
Szóval a témának shemmi értelme!
Magamat individualista liberálisnak mondanám, az egyénekben hiszek! Sokgenerációs értelmiségiként (nem alibidiplomák, hanem kimondottan a hasznos, nehéz fajták, doktori fokozatokkal) látom így.
Ha egy koldusnak pénzt adok, azt leguggolva teszem, úgy emberségesebb.
Aug 01, 2019 13:22:27
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 01, 2019 13:22:37
x9)
*Munkásőrség.
*Munkásőrség.
Akkor nem csoda hogy igyekszik folyamatosan aláásni a burzsoá-értelmiségi albérlője megélhetését.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Aug 01, 2019 13:29:42
x7)
Az espresto honlapja szerint céges kirándulás van Potsdam-ba.
Valami közös céges nyári szünet lehet.
Vagy nem vitték a recskást, vagy onnan kommentel.
A kirúgásra sajnos még várni kell.
|__o__|
Valami közös céges nyári szünet lehet.
Vagy nem vitték a recskást, vagy onnan kommentel.
A kirúgásra sajnos még várni kell.
-
Aug 01, 2019 13:33:43
"Hogy a sodi adna neked jogi tanácsot!" - 21. Századi német gyalázkodás. Berlin, Germany környéke.
Aug 01, 2019 13:33:43
símanó
(
x3)
Aug 01, 2019 13:40:13
x3)
Engem az érdekel, hogy a főbérlődnek miért kellett kiegészítened a kauciót?
a lakók megtalálták a kertben eldugdosott 40 rekesznyi sörösüveget
sodika
Aug 01, 2019 13:44:46
Hogy biztonságban érezze magát. A kaució erről szól.
Érezze, de mihelyt lerakom, vele is közlöm, most már kurvára vége.
Aug 01, 2019 13:44:46
regginsnarT
(
x1)
Aug 01, 2019 13:48:22
x1)
Bejlin, csak nem id. Náczi László?
broni
Aug 01, 2019 13:48:30
sodi, térjél még, és tiéd lesz a mennnyek országa!!!!!!!!!!
első lépés az önkasztrálás!!!!!!!!!
első lépés az önkasztrálás!!!!!!!!!
Aug 01, 2019 13:48:30
-
Aug 01, 2019 13:50:10
Jogosan tart attol hogy leokadsz/osszerecskazol berendezesi targyakat.
Aug 01, 2019 13:50:10
símanó
(
x3)
Aug 01, 2019 13:50:22
x3)
VS a valóság: "kéjem fokatja el a kétszejesét ketyejmes ujam, nszksz"
Bejlin
(
x8)
Aug 01, 2019 13:52:48
x8)
Bejlin, csak nem id. Náczi László?
Igen, én vagyok. Nekem is van egy ilyen semmirekellő fiam mint a Sodi és azt mondták itt kapok majd tanácsot hogyan tereljem vissza a rendes életbe a 33 éves léhűtő, alkoholista fiamat
sodika
Aug 01, 2019 13:52:49
Te fasz. Arról beszélek, hogy ha még ez a "nehogy már ilyen szülőkkel és nagyszülőkkel bekoszoljam a kezem" gőg se lett volna meg bennem, akkor tényleg valami Tesco-ban lennék árufeltöltő, de a legjobb esetben is a Media Markt-ban eladó.
Márknak is RGL-nek is ezt magyaráztam, hogy ha még ennyi erőszakosság se lenne bennem, hogy kevés dolgot határozok el, de ahhoz a kevéshez kurva erőszakosan és írtózatosan makacsul ragaszkodok, akkor jelenleg valószínűleg valami hajléktalanszállón iszogatnám a langyos cukros teát. Éppen ezért ezt nehogy nem jellemhibám, de egyenesen az egyik legjelentősebb erősségemnek tekintem.
Márknak is RGL-nek is ezt magyaráztam, hogy ha még ennyi erőszakosság se lenne bennem, hogy kevés dolgot határozok el, de ahhoz a kevéshez kurva erőszakosan és írtózatosan makacsul ragaszkodok, akkor jelenleg valószínűleg valami hajléktalanszállón iszogatnám a langyos cukros teát. Éppen ezért ezt nehogy nem jellemhibám, de egyenesen az egyik legjelentősebb erősségemnek tekintem.
Aug 01, 2019 13:52:49
-
Aug 01, 2019 13:57:42
Dehát egy picike szobában laksz, és egy zsémbes öregúr mondja meg hogyan pisálj.
Aug 01, 2019 13:57:42
símanó
(
x3)
Aug 01, 2019 13:58:10
x3)
a legjobb esetben is a Media Markt-ban eladó
parádés ötlet!! csinálhatnátok ilyen cosplay burleszket Márkkal, hogy eljátszanátok hogy ő a vevő, te pedig a szokásos, foglamatlan, buta fejeddel magabiztosan ajánlanál neki műszaki marhaságokat
sodika
Aug 01, 2019 13:58:42
Ez a "én, fizikai, mifaszt, vagy operátori melót - hát inkább akkor haljon meg az egész világon minden egyes ember"-féle erőszakos hozzáállásom, és a gyermekkori elkényeztetettségem a legnagyobb előnyöm, mert ha ez a fajta erőszakosság és mély meggyőződés se lenne meg bennem, hogy a kézéposztálybeli jólét és kofort magától értetődik, a világ rendjéhez szervesen hozzátartozik, hogy a SoDI részesül belőle, és nem tekintenék minden kérülményt, elvetm és hatást, ami ezt veszélyezteti a világ rendjével ellentétesnek, amivel szemben bármit is teszek, az jellegénél fogva eleve nem lehet erkölcstelen, vagy jellemtelen, elvégre a világ rendjét szolgálja, akkor most kb. valami lecsúszott csöves lennék, de nem Berlinben dolgoznék úgy, hogy a városban az azonos programnyelvvel dolgozó kollégáim több mint fele a statisztika szerint kevesebbet keres nálam. Te fasz.
Aug 01, 2019 13:58:42
-
Aug 01, 2019 13:59:06
Te fasz. Arról beszélek, hogy ha még ez a "nehogy már ilyen szülőkkel és nagyszülőkkel bekoszoljam a kezem" gőg se lett volna meg bennem, akkor tényleg valami Tesco-ban lennék árufeltöltő, de a legjobb esetben is a Media Markt-ban eladó
Az nem lehet, hogy inkább osztályvezető lennél a Tesco-nál? Az operátori állásból is lett volna előrelépési lehetőség.
Honnan tudod, hogy nem jutottál volna előre? Hacsak nem vagy fogyatékos, akkor tényleg megragadhattál volna legalul, de hát állítólag nem vagy az, ugye?
Aug 01, 2019 13:59:06
-
Aug 01, 2019 14:01:24
Ez a "én, fizikai, mifaszt, vagy operátori melót - hát inkább akkor haljon meg az egész világon minden egyes ember"-féle erőszakos hozzáállásom, és a gyermekkori elkényeztetettségem a legnagyobb előnyöm, mert ha ez a fajta erőszakosság és mély meggyőződés se lenne meg bennem, hogy a kézéposztálybeli jólét és kofort magától értetődik, a világ rendjéhez szervesen hozzátartozik, hogy a SoDI részesül belőle, és nem tekintenék minden kérülményt, elvetm és hatást, ami ezt veszélyezteti a világ rendjével ellentétesnek, amivel szemben bármit is teszek, az jellegénél fogva eleve nem lehet erkölcstelen, vagy jellemtelen, elvégre a világ rendjét szolgálja, akkor most kb. valami lecsúszott csöves lennék, de nem Berlinben dolgoznék úgy, hogy a városban az azonos programnyelvvel dolgozó kollégáim több mint fele a statisztika szerint kevesebbet keres nálam. Te fasz.
Te most őszinten leírtad, hogy csak azért van melód, mert egy nárcisztikus pszichopata vagy, akit se hazugság, se semmilyen más erkölcstelenség nem akadályoz abban, hogy megszerezze ami JÁR neki?
Egy troll se írhatta volna szebben, maximum rövidebben.
Aug 01, 2019 14:01:24
D.Dezső
Aug 01, 2019 14:05:27
Sodi, hogy a kurvaistenfaszában vagy te ennyire csúnya?
Ugye tudod, hogy ingyen neked már soha sem lesz nőd? :)
Hogy a faszomba nézel ki itt is? Olyan az arcod mint az elefántembernek.
youtu.be/y8_MFvMF2AA?t=4501
Ugye tudod, hogy ingyen neked már soha sem lesz nőd? :)
youtu.be/y8_MFvMF2AA?t=4501
Aug 01, 2019 14:05:27
-
Aug 01, 2019 14:07:24
Te fasz. Arról beszélek, hogy ha még ez a "nehogy már ilyen szülőkkel és nagyszülőkkel bekoszoljam a kezem" gőg se lett volna meg bennem, akkor tényleg valami Tesco-ban lennék árufeltöltő, de a legjobb esetben is a Media Markt-ban eladó.
Reg elpatkolt hajlektalan lennel ha anyad nem terel a megfelelo palyara te kifordult belu ocsmany pupos geci, hat alkalmatlan vagy egy kibaszott rekesz megemelesere is meg tesco arufeltoltonek se vagy jo. Pont olyan vagy mint a 140 kilos szuszogo szodasuvegszemuveges biztonsagiorok.
Aug 01, 2019 14:07:24
Bejlin
(
x8)
Aug 01, 2019 14:07:53
x8)
Mivel Sodi ennyire ráér kommentelni most már biztos hogy kibaszták, ebből hamarosan lájfdéndzsör lesz :D Jövő héten
Kanos Aggastyán
Aug 01, 2019 14:18:48
Fasz?!
Moi?!
“Ilyen szülőkkel” és a segged alá tolt háttérrel elérhetted volna, hogy minden vagyonod elvesztése után ne befenyítve élj egy pudvás szobában, nyakig az adósságban és létbizonytalanságban, mindenféle limlom söpredék balekjaként.
Márknak is RGL-nek is ezt magyaráztam (...) az egyik legjelentősebb erősségemnek tekintem.
Normális ember ilyen szlömöknek legfeljebb annyit magyaráz, hogy ha nem takarodik az útjából, azt támadásnak fogja értelmezni és kezelni!
Ha neked ezek az erősségeid, hát mik a gyengeségeid?
Aug 01, 2019 14:18:48
xray
(
x21)
Aug 01, 2019 14:20:09
x21)
megint nagy a pofád, recskás, ilyenkor jön a tátott szájjal faszerdő, amit teljes joggal meg is érdemelsz.
Hiénaverő
(
x17)
Aug 01, 2019 14:26:58
x17)
Kezd előbújni az igazi Recskaboy, kurvanagy pofával észosztás hogy neki mi lyár a faszverésért és a nulla teljesítményért. Ezt nagyon szeretem, ezek után mindig orbitális szopások következnek.
tigris
Aug 01, 2019 14:28:59
czenki mama, egy öreg szenilis mámika is betette a szádba a faszt, te sikerjogász
Aug 01, 2019 14:28:59
Skoda Szuperbé
Aug 01, 2019 14:30:43
Az 1000MB ezerszer jobb, mint a szuperbé!
Az M-betű a masztira utal!
Fifi, tudunk indulni?
youtu.be/4yR6MtrpbFA?t=28
Az M-betű a masztira utal!
Fifi, tudunk indulni?
youtu.be/4yR6MtrpbFA?t=28
Aug 01, 2019 14:30:43
Hiénaverő
(
x17)
Aug 01, 2019 14:36:51
x17)
Kurvanagy ez az érvrendszer: Recskaboy lusta, hülye és ezért nem lenne képes megteremteni magának a megélhetést, így ez neki alanyi jogon JÁR.
Szerencsére ez csak átmenetileg biztosítható, hitelből. De egyszer elfogy a Targobank pénze és a SoDI oda kerül ahová való: a lecsúszott alkesz csövesek közé a Blahára.
Szerencsére ez csak átmenetileg biztosítható, hitelből. De egyszer elfogy a Targobank pénze és a SoDI oda kerül ahová való: a lecsúszott alkesz csövesek közé a Blahára.
-
Aug 01, 2019 14:40:47
De egyszer elfogy a Targobank pénze és a SoDI oda kerül ahová való: a lecsúszott alkesz csövesek közé a Blahára.
Nana eletvitelszeruen tilos budapest kozterein tartozkodni! Ujszaszi macskaol lesz ebbol meg tablettasbor vedeles a faluvegi 32. szamu italboltban az anyja nyugdijabol mint minden rendes lecsuszott alkesz prolinal.
Aug 01, 2019 14:40:47
-
Aug 01, 2019 14:45:42
Ez nem sima dicsekvés vagy fenyegetés. Ez a túlélés a morál előtt elv még durvább változata. Most már nem egyszerűen azt mondja, hogy hajlandó erkölcstelenségre a túlélésért, hanem egyenesen azt írta, hogy büszke arra, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül képes hazudni, lopni, csalni azért, hogy megkapja a közposztálybeli komfortot, mert ez vitte "sikerre".
Konkrétan a masnis CV-re, a magyar tartozásokra, az otthoni lehúzásokra gondolt, meg még ki tudja mire. Komoly csontvázak lehetnek még a szekrényében, ha a Verával való kapcsolatára gondolunk.
Aug 01, 2019 14:45:42
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Aug 01, 2019 14:45:48
x7)
sodi kinullázási terve:
|__o__|
tigris
Aug 01, 2019 14:46:45
cigányok kurvája! hol az ígért ERdélyi Tényfeltárás?
kurva anyádért hazudsz állandóan ?
kurva anyádért hazudsz állandóan ?
Aug 01, 2019 14:46:45
Hiénaverő
(
x17)
Aug 01, 2019 14:47:38
x17)
Hát még ha Golda meir megtudja milyen tízmillió fütyis előzmények után került újra hozzá a Gyagyás megőrzésre! :DD
Lesz itt még minimálbéres operátori melócsá, Gyöngyitől mindennap kőkemény felkérdezésekre számíthat Recskaboy. Ennyit a stressznélküli nyugiról hosszútávon :D
Lesz itt még minimálbéres operátori melócsá, Gyöngyitől mindennap kőkemény felkérdezésekre számíthat Recskaboy. Ennyit a stressznélküli nyugiról hosszútávon :D
Hiénaverő
(
x17)
Aug 01, 2019 14:48:25
x17)
sodi kinullázási terve:
Szemléletes :D
-
Aug 01, 2019 14:50:11
Sneci feltétlenül szólj ha megkaptad a hitelt, mert meg akarjuk ünnepelni a -9 millió fütyit.
Aug 01, 2019 14:50:11
NidaRIP
Aug 01, 2019 14:50:27
Ja, csak a csövesek közt is, ahogy a börtönben is van egy hierarchia.
Sodi, tudom, hogy te a fiatal fiúkra szeretsz recskázni, de bent bizony minden kancigány gorillának a menyasszonya, és a csicskája leszel. Pláne, ha valahogy tudomást szereznek cigányidomári képességeidről. Kapsz egy hercig tetkót a homlokodra, ami egy felálló fasz köré írt "ÉRTELMISÉGINEK EZ JÁR" lesz. Kint a hajléktalanok pedig ugyanúgy csicskáztatni fognak, a koldusmaffia pedig szerteszéjjel tördeli kezed-lábad, ha ott merészelsz majd koldulni az ő területükön.
Ja, hát Berlinben orrbabaszták őkelmét.
Aug 01, 2019 14:50:27
Hiénaverő
(
x17)
Aug 01, 2019 14:58:11
x17)
A Blaha csak átmeneti állomás lesz Recskaboy életében, amikor már nem tudja elviselni Púpszászon Gyöngyi anyu mindennapos felkérdezéseit és lebaszásait. Inkább lelép és Pestre megy hogy megmutassa a vén zsidó kurvának hogy nem olyan SoDI a SoDI, akit holmi operátori melócsákkal lehet napi szinten zargatni a macskaóljában. 1-2 napig elpecózik a csöves meg lumpen haverjainál, de előbb-utóbb elegük lesz belőle és kieszik a púpját. Ekkor jön egy, max 2 éjszaka az utcán, aztán ha már nagyon éhes SoDI lesz a SoDI akkor szépen megalázkodva visszasunnyog Púpszászra.
Gyöngyi majd oltja ezerrel, Zsendre meg a dudaorra alatt persze mormog majd hogy "kurvaanyád" meg ilyenek, de ettől függetlenül szépen csicskul majd mint a kisangyal. Lesz még sori biodroid a SoDI, ebben biztos vagyok. :D
Gyöngyi majd oltja ezerrel, Zsendre meg a dudaorra alatt persze mormog majd hogy "kurvaanyád" meg ilyenek, de ettől függetlenül szépen csicskul majd mint a kisangyal. Lesz még sori biodroid a SoDI, ebben biztos vagyok. :D
sodika
Aug 01, 2019 15:00:41
Nem érted. Nem azt magyarázom, hogy szerintem nekem mi "jár", csupán tényszerűen megállapítottam, hogy olyan jellemvonásaimat próbáljátok meg morális alapon a terhemre róni, melyek hiányában tényszerűen a Blahán lennék. Úgy nem lehet élni, mint pl. a Márk, hogy tekintélyalapon elmulaszt kurvaanyázni, amikor kéne (és még rám akadt ki, ha a simlis főnökével folytatott tárgyalásba vittem egy kis Trumpot, amikor KELL, mondván, hogy ő van helyzetben, és ezt meg kell érteni, holott LÓFASZT, senki sincs soha "helyzetben", mindenki egyenlő), és csendben emészti magát, ahelyett, hogy a világegyetem rendellenes működésének tekintené, ha éppen nem biztosított mindene, aminek szükségét érzi, és a világ meggyógyításáról szóló küldetésnek tekintené ennek orvoslátát, mint én szoktam.
Arról beszélek, hogy a szerény képességű gyereket igenis el kell kényeztetni, mert ha engem nem kényeztettek volna szarrá, akkor most csomó, egzisztenciális lemondást jelentő (a hétköznapi kényelmemre hátrányosan ható) dologra ugyanígy legyintenék, hogy "á, ez van, gáz, de hát ez van", ahelyett, hogy - mint most - kizárnám, hogy ez lehetséges lenne, és addig nyomnám kurva erőszakosan a dolgokat, amíg tényszerűen lehetetlenné is válna.
Arról beszélek, hogy a szerény képességű gyereket igenis el kell kényeztetni, mert ha engem nem kényeztettek volna szarrá, akkor most csomó, egzisztenciális lemondást jelentő (a hétköznapi kényelmemre hátrányosan ható) dologra ugyanígy legyintenék, hogy "á, ez van, gáz, de hát ez van", ahelyett, hogy - mint most - kizárnám, hogy ez lehetséges lenne, és addig nyomnám kurva erőszakosan a dolgokat, amíg tényszerűen lehetetlenné is válna.
Aug 01, 2019 15:00:41
-
Aug 01, 2019 15:00:46
Sneci mond mar el ha te megszorulnal es igazi lajfdendzsor lenne, melyik cimborad kuldene neked utolsoszazeurot?
Aug 01, 2019 15:00:46
Hiénaverő
(
x17)
Aug 01, 2019 15:04:55
x17)
Sneci hogy tetszik a felvázolt Púpszászi jövőkép? Mert ez lesz, te is tudod. Ha nem idén, akkor jövőre, de 40 éves korodra megint anyáddal fogsz lakni, Mordorban, egy sufniban, csak újabb -10M fütyivel.
A matyarországi tartozásaid sincsenek elfelejtve, ha mást nem, a diákhitelt biztos hogy kamatostól bevasalják. lehet majd tiltani a SoDI biodroid fizetését a bankszámláról, juhuhúúú!! :D
A matyarországi tartozásaid sincsenek elfelejtve, ha mást nem, a diákhitelt biztos hogy kamatostól bevasalják. lehet majd tiltani a SoDI biodroid fizetését a bankszámláról, juhuhúúú!! :D
NidaRIP
Aug 01, 2019 15:06:11
Lesz még sori biodroid a SoDI, ebben biztos vagyok. :D
Ideig-óráig. Aztán a hozzáállása, az ápolatlansága, a nagy pofája, meg a kommunikációnak szánt hetyetye miatt kibasszák onnan is.
Aug 01, 2019 15:06:11
sodika
Aug 01, 2019 15:07:32
Miért esek rendre kétségbe, és akadok ki, életveszélyt kiáltva a legkisebb veszélyt és nehézséget látva? Ugyanazért, amiért az a gondolat ordít a fejemben, amikor egzisztenciális nehézségekkel küzdő emberekkel találkozom. "HOGY A PICSÁBA FELEJTETT EL AZ EMBER IDEJÉBEN MEGIJEDNI". Úgyhogy ez a kiakadásra való hajlamom sem hátrányom, hanem kurvára előnyöm.
Miért ragaszkodom mindig makacsul az elképzeléseimhez, ignorálva szó szerint minden körülményt és érvet, ami akadályozni próbál ebben, legyen az BÁRMI és, és jöjjön bárkitől? Pont azért, mert ha még ennyire se lennék akaratos, akkor tényszerűen az utcán lennék. Tiszteletreméltó minden ágrólszakadt, aki etikett -és etikakönyvvel kel és fekszik, de én nem engedhetem ezt meg magamnak, mert bolondok házába juttatnának a hátrányos következményei.
Miért ragaszkodom mindig makacsul az elképzeléseimhez, ignorálva szó szerint minden körülményt és érvet, ami akadályozni próbál ebben, legyen az BÁRMI és, és jöjjön bárkitől? Pont azért, mert ha még ennyire se lennék akaratos, akkor tényszerűen az utcán lennék. Tiszteletreméltó minden ágrólszakadt, aki etikett -és etikakönyvvel kel és fekszik, de én nem engedhetem ezt meg magamnak, mert bolondok házába juttatnának a hátrányos következményei.
Aug 01, 2019 15:07:32
202 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™