Mától már naponta úszom
Az adósságokban lol
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Mától már naponta úszom
a sörben?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Tegnap még tegnaptól volt!
Holnap meg majd holnaptólnem fogsz úszni!
21:04-kor elkezdte a flokkotnem vágni a Sodi, de mivel lassan egy óra alatt sem jutott a Sodi semmire, egyszerűbb, ha arra hivatkozik a Sodi, hogy már késő van, majd holnap vág a Sodi! És megint elúszott a Sodi egész estéje a semmivel!
De mégjobb, ha megint hajnali 2-ig fentmarad a Sodi, így holnap olyan lesz a Sodi, mint a mosott szar, és akkor holnap erre hivatkozva elhalaszthatod az úszás megkezdését holnaputánra!
Ugyanaz a bajod, mint a szenvedélybetegeknek!
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
LOOOL!
Fifi, azért maradj majd fent jó sokáig, így holnap a kialvatlanságra hivatkozva el tudja halasztani a Sodi az úszást és a flokkvágást is holnaputánra!
Így a következő halasztás megindoklására most két nap áll a Sodi rendelkezésére, addig kitalál a Sodi valamit magának, és ez egy pimaszul egyszerű megoldás, mert ismét nem kellett csinálni semmit sem a Sodinak!
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
Jájj a kurvá anyját Endi, nem leszakadt az a kibászott redőny. Tesó küldjé' má egy 1000 eurót mert beesik az eső, a devla bassza telibe.
Nem vagy alkoholista, neeeeeeem, neeeeeeeeeem...
Nem a nagy lófaszt nem.
Te kullancs.
Arra nem gondolsz, hogy a hitelkeret egy mézesmadzag? Nem ugyanaz a bank véletlenül, akinél az elbírálás is megy? Dörzsöltek ezek a zsidó bankok!
Nekem nincs 4 banknál számlám, és 5 kártyám sincs :(
Mondjuk nekem van olyan, ami 0 havidíjas, kicsit más színe van, mint a tiednek, és valami római katona van rajta. Mindegy.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
ELBARIKÁDOZNI AZ AJTÓT, GYORSAN!!!
ez is jo, a sodi azt gondolja, hogy vele bankarok foglalkoznak.
sneci, nem akarlak elkeseriteni, de a te jovedelmed a segilyke duplajat sem eri el, veled ugyintezon kivul talan a takarito, esetleg a portas beszeszelgetne.
Hehe persze majd könyörgünk neki, mintha bármit is számítana mit írnak a trollok.
Majadj vejün pojcukjos!
Mesélj a pénzügyeidről!
Mi a faszom az az ügyű? Egy ügyű már van :)
Amúgy belegondoltál te pöcsfej, mi lesz, ha egyszer előáll az a vészhelyzet, hogy hozzá kell nyúlni a vésztartalékhoz? Utána mi lesz, hogy fogod valaha is visszafizetni a 7 misit? (Költöi kérdés / pr)
Mert ilyen SoDI a SoDI
De ezek után már senki ne számítson semmire otthonról, ezt kell betartatni velük!
Már majdnem jó, még gyakorolj egy kicsit :)
Mert ilyen SoDI a SoDI
Már most be vagy baszva?
2 napig csicskultam.
tetves perverz állat! takarodj a kurva anyádba már, normális vagy? és ha egy gyerek olvassa ezt, akkor mi lesz? SENKIT SE ÉRDEKEL A FASZOD TE NYOMORULT PERVERZ NETSZATÍR!
Még mindig.
nem mindegy mekkora a fütyid, max. pisilésre használod, de azt is meghatározza a főbérlőd, hogyan teheted.:)))
életedben összesen 3szor basztál, így nem tudhatod, hogy a fütyid mérete inkább kellemetlen a nőknek, mint jó. szerintem egy átlagos 18 éves fiú többet tud a női testről, mint te.
Csatak részeg vagy, Fifi, igaz? Vajon mit szólna Herr Biersack, ha megtudná, hogy a farkad méretéről fórumozol munkaidőben?
Ráadásul nem is működik normálisan az a farok, ez a legnagyobb vicc az egészben. Te magad mesélted, hogy a swingeres ukrán prostituálttal is komoly merevedési problémáid voltak. A baszást se bírod, csak 1-2 percig maximum, mert fáj a hátad. Akkor meg mire vagy büszke? Arra, hogy térdig lóg a használhatatlan lőcsöd? Pffffffffff.
Aron cute ra hamarabb hangulatba jössz?
Tehát hangulatilag nem áll fel a farkad, mikor egy szép nő akarna beleülni? Gratulálok, Endre. Tudod, mit szoktak mondani? Azt, hogy az igazi férfi az, aki akkor is tud teljesíteni, amikor épp nincs kedve.
Ott van a 23 centis csodapiton, és kókadozik, mert nincs hangulatod baszni? Ez komoly?
Meddig tartott a swingerbe?
2 napig csicskultam.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
egy csőd a szexuális életed. 5 évente baszol, ami azt jelenti, hogy eddig 3szor dugtál életedben, és amikor nagy ritkán oda jutsz, akkor sem áll fel rendesen. most ugye a szexuális kultúrádat ne is boncolgassuk, egy átlagos gimnazista szintjén lehetsz.
ezek után dicsekszel a faszod méretével???
Hosszsn kell felizgatni a SoDI-t, mi?
De.ugye azt tudod, hogy ezt nem szabad beleszámolni a "menetbe" az akkor is 2 perc, ha előtte egy órán át próbálod a faszod aládúcolni, hogy egyenes legyen úgyahogy.
Faszom
Életedben háromszor dugtál, te akarsz nekem magyarázni a szexről? Hát most nagyon röhögök, bocsáss meg. Hogy a fenébe ne tudna a férfi, ha nincs kedve? Szerinted ha jön a csajom, és bújik, hogy szexeljünk, de én meg fáradt vagyok, akkor nem veszek erőt magamon? Nem vagy igazi férfi, Endre.
cc:
Sodi, te buzi vagy.
életedben nem basztál még szerelemből, fogalmad sincs milyen az amikor lelki kötődés van a partnerek között. majd 40 évesen még párkapcsolatod sem volt, nemhogy szerelmi kapcsolatod, együttléted, vagy bármi ilyesmi, ami a normális korodbeli férfiak 99,9 %-nak már régen megvolt.
te egy kibaszott deviáns vagy, egy társadalmi selejt.
a te lelkednek az kell, hogy ráérősen verje a faszát pár cuki fiú a jelenlétedben - persze buzulás az nuku. mivel nők nem tudják ezt megtenni, ezért nem is áll fel rájuk a sodi haszontalan fasza, ilyen natyon egyszerű ez.
A kollegina lelke is finom, ezért mihamarabb túl akart lenni az egészen, te pocakos giliszta.
gyagyås mindezt irod egy olyan håtterrel, hogy eddigi eletedben anyåd, vera neneden kivul volt meg 3 kurva, mondjuk azokat sem dugtad meg, tehåt marad az anyåd es a vera nened.
andi azóta is röhög a sodin, kapja a trolloktól a híreket, hogy éppen mennyi adóssága van a sodinak. pedig mekkora arca volt a sodinak, de sajnos csúfos bukás lett belőle, andi legyőzte a hitelspirálos sodit.
és neki még egy lakása is van nyíregyházán vagy hol. a földbe döngöli a balfasz snecit minden téren, akinek soha nem lesz saját lakása, vállalkozása, kapcsolata, aki képtelen egy idegen nyelvet megtanulni. természetes, hogy elzavarta a csődtömeget, ki a fene akarna egy ilyen szarmágnessel bármiben is közösködni?
Kene penz abrakra. Nyihaha. Meg lopuncira.
Espresto AG, Valentin Savulescu, Biersack, Felix Schwenzel, Lydia Selene Fahle
a sodi egy miskolci cigány fiúra gondolt nők helyett, és az univerzum teljesítette a vágyát.
Szívesen.
De endyke csak sörikét iszik.
Miért sürgeted zsidó?
Ősi pogány-mammonista ünnep a Kreditkártyahitel limitemelő Kedd.
Ilyenkor a hívek már a hóvégi éhezés, az olcsó alkohol és az autistaköd hatására egyfajta vallási révületbe esnek.
Behúzódnak bűzölgő pocokfészkükbe, kerülik a főbérlő tekintetét és inkább üvegbe hugyoznak.
Innen csak a pénzügyi istenek sms válasza csalja elő őket, ilyenkor a hitelkártya limit ünnepség következik többszázeurós kütyü spórolás, alkohol vásárlása, hiénák kifizetése, srek visszapótlás, duplakezes faszkiveretés, pinanyalás NEM szexuális alapon.
A fergeteget követi a Százalékszámító Szerda, ez már a fesztivál első komolyabb, kicsit valóságízűbb napja, de erről holnap bővebben, ma még mindenki ünnepel!!
Igaz szerelemre vágyik a sodi :3
Ezt kapja meg a cigányoktól.
Te mekkora kretén vagy!!!
Az a lány tisztes munkában az irodában magyon elfáradt ahol napi 8 orat dolgozik, hát persze hogy egybol beleul egy bűzlő gnompofa marfan szindrómás idegen szamárfaszába az első klubban munka után.
Nem vagy uriember sodi
Espresto AG
Aug 05, 2019 21:43:06
Ezért aztán megéri külföldön robotolni, ahol senki se szól hozzád te hülye.
Jews untermensch programming.
Jews untermensch programming.
Aug 05, 2019 21:43:06
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 05, 2019 21:43:41
x9)
Mától már naponta úszom
Az adósságokban lol
bolgár jeti
(
x30)
Aug 05, 2019 21:46:28
x30)
Mától már naponta úszom
a sörben?
Espresto AG
Aug 05, 2019 21:46:57
Hogy számolsz sodo hány év alatt éred el a 0-t? Maya Biersack national socializm
Aug 05, 2019 21:46:57
Német Tanácsadó
Aug 05, 2019 21:48:00
Nem viszem túlzásba.
Élni is kell. :)
Csak most már ésszel.
Mától már naponta úszom
Na csá
vidd csak túlzásba, 5 évig legalább a megtakarítást. Élni is kell. :)
Csak most már ésszel.
Mától már naponta úszom
Na csá
Aug 05, 2019 21:48:00
Kanos Aggastyán
Aug 05, 2019 21:51:05
Nem viszem túlzásba.
Csak most már ésszel.
Mától már naponta úszom
Na csá
Csak most már ésszel.
Mától már naponta úszom
Na csá
Tegnap még tegnaptól volt!
Holnap meg majd holnaptól
21:04-kor elkezdte a flokkot
De mégjobb, ha megint hajnali 2-ig fentmarad a Sodi, így holnap olyan lesz a Sodi, mint a mosott szar, és akkor holnap erre hivatkozva elhalaszthatod az úszás megkezdését holnaputánra!
Ugyanaz a bajod, mint a szenvedélybetegeknek!
Aug 05, 2019 21:51:05
sodika
Aug 05, 2019 21:54:15
Holnap este vágok vlogot inkább. Mégis.
Ma megünnepeltem a hitelkeret-emelést :)
Na csá
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Na csá
Aug 05, 2019 21:54:15
Kanos Aggastyán
Aug 05, 2019 21:59:51
Na csá
Na csá
LOOOL!
Fifi, azért maradj majd fent jó sokáig, így holnap a kialvatlanságra hivatkozva el tudja halasztani a Sodi az úszást és a flokkvágást is holnaputánra!
Így a következő halasztás megindoklására most két nap áll a Sodi rendelkezésére, addig kitalál a Sodi valamit magának, és ez egy pimaszul egyszerű megoldás, mert ismét nem kellett csinálni semmit sem a Sodinak!
Aug 05, 2019 21:59:51
-
Aug 05, 2019 22:00:23
hitelkeret emelest a nem sokan unnepelnek, talan csak az igazi balekok, mert az altalaban azt jelenti, hogy nem tudtad visszafizetni a felvett hitelt.
Aug 05, 2019 22:00:23
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 05, 2019 22:04:01
Angol tanulás hogy megy?
Mit tanultál ma?
Mit tanultál ma?
Aug 05, 2019 22:04:01
-
Aug 05, 2019 22:08:29
Na csá
micsoda buli lehetett. Ket sor utan kiverted? Ma megünnepeltem a hitelkeret-emelést :)
Na csá
Aug 05, 2019 22:08:29
Redőnyös Ronáldó
Aug 05, 2019 22:13:44
Anyámnál lévő tartalék arra jó, hogy ha van nála valami, pl. elromlik a redőny, akkor "Endi, kiveszem, és majd visszapótlom", és ez a mondat. De küldenem nem kell.
Jájj a kurvá anyját Endi, nem leszakadt az a kibászott redőny. Tesó küldjé' má egy 1000 eurót mert beesik az eső, a devla bassza telibe.
Aug 05, 2019 22:13:44
Örebro
(
x17)
Aug 05, 2019 22:31:17
x17)
mi van akaratgyenge geci, nem ugy volt, hogy soha többe nem irsz ide?
Néző
Aug 05, 2019 22:36:46
Sodi egy négykezessel minimum meg kell ünnepelned!
Bárcsak lenne nekem is ennyi penzem mint neked.
Gazdag vagy, mi meg szegenyek.
En pl csak 7 felevet jartam egyetemre, mondjuk nekem lett diplomám. :D
Bárcsak lenne nekem is ennyi penzem mint neked.
Gazdag vagy, mi meg szegenyek.
En pl csak 7 felevet jartam egyetemre, mondjuk nekem lett diplomám. :D
Aug 05, 2019 22:36:46
Hiénaverő
(
x17)
Aug 05, 2019 22:38:22
x17)
A SoDI megkapott egy újabb hitelt, ami shiker! Hosszabb lesz a műsor, több a szórakozás, nagyobb lesz a poáraesés!
Juhuhúúú!!!! :D
Csak nem egy beépített hitelkártyás troll hosszabbított a Gyagyásnak? :DDDD
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Juhuhúúú!!!! :D
Csak nem egy beépített hitelkártyás troll hosszabbított a Gyagyásnak? :DDDD
-
Aug 05, 2019 23:22:28
most hogy a púpos sikeresen bennmaradt a hitelspirálban, érdemes lenne indítani egy második marketingkampányt az espresto felé.
kellene egy nem túl hosszú, profin, civilizált hangnemben megírt matyarázóblog, németül (linkekkel, képekkel), ami felvilágosítaná a fritzeket hogy ki is valójában wolf klug.
ha ez kész van, akkor nem erőszakosan telespammelni mindenkit vele, hanem okosan, célzottan eljuttatni egy-egy érdeklődő kollégához, ügyfélhez stb. elég ha csak egynél eléri a célját, hogy elolvassa, utána elkezdődjön a pletyka a púposról.
ha kirúgatnánk miközben szarrá van adósodva, akkor az méltó lenne az évek óta lightosan vegetáló intervencionista szakiránynak.
trolls! we can do it!
kellene egy nem túl hosszú, profin, civilizált hangnemben megírt matyarázóblog, németül (linkekkel, képekkel), ami felvilágosítaná a fritzeket hogy ki is valójában wolf klug.
ha ez kész van, akkor nem erőszakosan telespammelni mindenkit vele, hanem okosan, célzottan eljuttatni egy-egy érdeklődő kollégához, ügyfélhez stb. elég ha csak egynél eléri a célját, hogy elolvassa, utána elkezdődjön a pletyka a púposról.
ha kirúgatnánk miközben szarrá van adósodva, akkor az méltó lenne az évek óta lightosan vegetáló intervencionista szakiránynak.
trolls! we can do it!
Aug 05, 2019 23:22:28
-
Aug 05, 2019 23:31:27
A terminátor magától öl,
A sodi magát rúgatja ki.
A sodi magát rúgatja ki.
Aug 05, 2019 23:31:27
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 05, 2019 23:36:17
x37)
Napi 28 Euró, Endre? És mi történik akkor, ha mondjuk bedurran a fogad, és azt mondja a fogorvos, hogy most azonnal ki kell kapni 5-6 örlőt, vagy jön a szeptikus sokk? Utána ott maradsz fogak nélkül, és tejbepapit fogsz nyammogni, mert nem lesz pénzed a fogpótlásra? Mi a fasznak fizetsz kondibérletet, amikor tele a város ingyenes (!) kültéri edzőparkokkal? A kőkeményen álló faszú Tajgi is olyanba járt, ott csinálta a nagytoloncot, ameddig pártfogót nem rendeltek ki mellé.
-
Aug 05, 2019 23:39:00
Sodi, a mediterrán pajtásaidnak elújságoltad már, hogy pénz áll a házhoz?
Aug 05, 2019 23:39:00
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 05, 2019 23:46:50
x38)
Azért nem 30, mert annyi nem marad. Napi 1 sört számoltam eleve, de azzal is csak 29. Talán januártól, mert decemberig még fizetem a bringára a havi 26 eurót.
Nem vagy alkoholista, neeeeeeem, neeeeeeeeeem...
Nem a nagy lófaszt nem.
Te kullancs.
Arra nem gondolsz, hogy a hitelkeret egy mézesmadzag? Nem ugyanaz a bank véletlenül, akinél az elbírálás is megy? Dörzsöltek ezek a zsidó bankok!
Nekem nincs 4 banknál számlám, és 5 kártyám sincs :(
Mondjuk nekem van olyan, ami 0 havidíjas, kicsit más színe van, mint a tiednek, és valami római katona van rajta. Mindegy.
ukrán kurvák
Aug 05, 2019 23:55:26
Na csá
Na csá
ELBARIKÁDOZNI AZ AJTÓT, GYORSAN!!!
Aug 05, 2019 23:55:26
-
Aug 06, 2019 00:18:56
Ünnepli a hitelkeret emelést lol. Hát a barátnőd születésnapját, a gyereked születését vagy ilyesmit nem tudsz ünnepelni. Neked marad ez.
Aug 06, 2019 00:18:56
-
Aug 06, 2019 00:31:15
Hatalmas csoda történt! Fél órája derült ki, hogy Márknak csak a telefonja volt rossz, azért nem tudta eddig elérni Endre. Szerencsére a barátságukkal minden rendben van!
Aug 06, 2019 00:31:15
-
Aug 06, 2019 01:45:16
sneci, erted te egyaltalan, hogy mi az a debit es credit card? a creditet a prolik es balekok lehuzasara talaltak ki, ebbol a lehuzasbol fizetik azokat, akik valoban tudjak hasznalni a cretdit kartyat.
creditnel az lenne az elony, hogy pontokat gyujtesz, vagy penzt irnak jova a vasarlasok utan, amit a hozzad hasonlo adosok fizetnek ki azoknak, akik idoben visszafizetik a hitelt. a bank nem hulye, nem annak ad szivesen hitelkeret emelest, akik jol jarnak a credit kartyaval, a keretemelet leginkabb a hozzad hasonlok kapjak, akik nem tudnak idoben fizetni, igy uzsora kamatot lehet felszamolni nekik.
megunnepelni azt, hogy balek vagy, az mar ertelmezhetetlen szintu sotetseg.
creditnel az lenne az elony, hogy pontokat gyujtesz, vagy penzt irnak jova a vasarlasok utan, amit a hozzad hasonlo adosok fizetnek ki azoknak, akik idoben visszafizetik a hitelt. a bank nem hulye, nem annak ad szivesen hitelkeret emelest, akik jol jarnak a credit kartyaval, a keretemelet leginkabb a hozzad hasonlok kapjak, akik nem tudnak idoben fizetni, igy uzsora kamatot lehet felszamolni nekik.
megunnepelni azt, hogy balek vagy, az mar ertelmezhetetlen szintu sotetseg.
Aug 06, 2019 01:45:16
Elsőéves
(
x3)
Aug 06, 2019 01:54:39
x3)
Sneci áruld már el, miért beszélsz olyan baromságokat, hogy "Tehát ott leszek, hogy 7 milliós vésztartalék, és mindenki nekem tartozik."
Ez a mondat ezer sebből vérzik. Az NEM vésztartalék, hogy van egy rakás hitelkártyád, amiről HITELBEN fel tudsz venni pénzt, meg van egy dispod amiről szintén HITELBEN fel tudsz venni pénzt. Ezek tartozások egészen addig, amíg vissza nem fizetsz mindent a banknak az utolsó fillérig.
Az, hogy adnak neked ilyen kártyákat nem azért van, mert BÍZNAK benned, hanem azért van, mert látják, hogy egyre nagyobb adósságtengerben úszol és aki már felvett 4 hitelt, arról tudják, hogy hajlamos felvenni egy ötödiket is, ezáltal még jobban eladósítva magát.
Aztán itt vannak ezek a tartozások. Szerintem minden épeszű ember tudja, hogy tartozással SOHA nem lehet számolni, pont ettől hívják tartozásnak. Nekem április óta lógnak több százezerrel egy munka után, amit akkor elvégeztem, minden hónapban felhívnak, hogy majd kifizetik, de a második ilyennél már régen lemondtam az összegről, mert tudtam, hoyg csak a linkelés megy és leírtam veszteségként. Engem egy magyar viszonylatban kurva nagy vállalat is átbaszott (mondjuk én voltam a hülye, mert szerződés nélkül megcsináltam nekik valamit)
Ehhez képest neked ott vannak a lumpen ismerőseid, akik 1000 forintos tételeket nem képesek neked évek óta kifizetni/törleszteni. Gondolod, hogy majd amikor a legnagyobb szarban vagy és verik az Ogre ajtaját a behajtók, akkor a dőrrppe meg a világhírű miskolci streamer majd megmenti a segget egy WU-s gyorssegéllyel?
Mégis miben reménykedsz? Hogy ezek az emberek, akik magasról szarnak rád és az egyetlen céljuk, hogy minél több pénzt lehúzzanak rólad, majd hirtelen megváltoznak és fizetnek, mint a katonatiszt?
Csak egy picit gondolkozz már két Krombacher között...
Fogsz te még engem rajongással szopni
Ez a mondat ezer sebből vérzik. Az NEM vésztartalék, hogy van egy rakás hitelkártyád, amiről HITELBEN fel tudsz venni pénzt, meg van egy dispod amiről szintén HITELBEN fel tudsz venni pénzt. Ezek tartozások egészen addig, amíg vissza nem fizetsz mindent a banknak az utolsó fillérig.
Az, hogy adnak neked ilyen kártyákat nem azért van, mert BÍZNAK benned, hanem azért van, mert látják, hogy egyre nagyobb adósságtengerben úszol és aki már felvett 4 hitelt, arról tudják, hogy hajlamos felvenni egy ötödiket is, ezáltal még jobban eladósítva magát.
Aztán itt vannak ezek a tartozások. Szerintem minden épeszű ember tudja, hogy tartozással SOHA nem lehet számolni, pont ettől hívják tartozásnak. Nekem április óta lógnak több százezerrel egy munka után, amit akkor elvégeztem, minden hónapban felhívnak, hogy majd kifizetik, de a második ilyennél már régen lemondtam az összegről, mert tudtam, hoyg csak a linkelés megy és leírtam veszteségként. Engem egy magyar viszonylatban kurva nagy vállalat is átbaszott (mondjuk én voltam a hülye, mert szerződés nélkül megcsináltam nekik valamit)
Ehhez képest neked ott vannak a lumpen ismerőseid, akik 1000 forintos tételeket nem képesek neked évek óta kifizetni/törleszteni. Gondolod, hogy majd amikor a legnagyobb szarban vagy és verik az Ogre ajtaját a behajtók, akkor a dőrrppe meg a világhírű miskolci streamer majd megmenti a segget egy WU-s gyorssegéllyel?
Mégis miben reménykedsz? Hogy ezek az emberek, akik magasról szarnak rád és az egyetlen céljuk, hogy minél több pénzt lehúzzanak rólad, majd hirtelen megváltoznak és fizetnek, mint a katonatiszt?
Csak egy picit gondolkozz már két Krombacher között...
uránvárosi sisakos piton
Aug 06, 2019 03:24:03
már egy ideje figyelem a fórumot. Amúgy ki ez a sodika? Jó nagy retard lehet
Aug 06, 2019 03:24:03
-
Aug 06, 2019 04:36:31
Mondjuk a túl sok kártya olyan hitelképesség vonatkozásban, mint a dispo. Bankárok agyfaszt kapnak tőle.
ez is jo, a sodi azt gondolja, hogy vele bankarok foglalkoznak.
sneci, nem akarlak elkeseriteni, de a te jovedelmed a segilyke duplajat sem eri el, veled ugyintezon kivul talan a takarito, esetleg a portas beszeszelgetne.
Aug 06, 2019 04:36:31
-
Aug 06, 2019 06:53:30
800futyis fizetessel hitelkeret emelest unnepelni? Sikeres ember nem lehetsz
Aug 06, 2019 06:53:30
Örebro
(
x17)
Aug 06, 2019 06:53:49
x17)
gyagyås, csak, hogy kicsit ertsd is a dolgokat a buta agyaddal, mivel veled szemben en evtizedek ota nem magyarorszågon elek, talån több tapasztalattal birok kårtya ugyben, szoval te nagyon buta fasz!
az, hogy kinek mennyi kårtyåja van, illetve több kårtyåja van, nem jelent semmit, illetve annyit, hogy a hitel limit szerint fizeted az eves dijat, ami ugyan nem sok, de a bankoknak egy fix bevetel.
ha ertened, azert emelik a hitelkeretedet, hogy többet fizessel eves dijnak, nem pedig azert mert a " bankårok" olyan kurva cukik.
minel több kårtyåd van, annål nagyobb a lehetöseg olyan diotåknak, mint te, hogy un. fizetesi zavar keletkezzen, ha ilyen van az pillanatok alatt råkerul a virtuålis kartonodra es a többi bank is tiltja a hitelkårtyåjidat.
gyagyås, most, hogy mår majdnem multimilliomos vagy tård elenk a 3 %-os kamatod papirjåt, alåzz le minket!
az, hogy kinek mennyi kårtyåja van, illetve több kårtyåja van, nem jelent semmit, illetve annyit, hogy a hitel limit szerint fizeted az eves dijat, ami ugyan nem sok, de a bankoknak egy fix bevetel.
ha ertened, azert emelik a hitelkeretedet, hogy többet fizessel eves dijnak, nem pedig azert mert a " bankårok" olyan kurva cukik.
minel több kårtyåd van, annål nagyobb a lehetöseg olyan diotåknak, mint te, hogy un. fizetesi zavar keletkezzen, ha ilyen van az pillanatok alatt råkerul a virtuålis kartonodra es a többi bank is tiltja a hitelkårtyåjidat.
gyagyås, most, hogy mår majdnem multimilliomos vagy tård elenk a 3 %-os kamatod papirjåt, alåzz le minket!
Twitch Istálló
Aug 06, 2019 07:32:08
Sodi most oldja meg a nagy problemakat az eszpresztonal. Kb. 15-25 programsort ir egy nap.
Aug 06, 2019 07:32:08
Re Tibi
Aug 06, 2019 07:36:41
Az ukran kurvak akiket sodi fizet hogy verjek ki a faszat annyira megizmosodtak hogy elnyertek az elso es masodik helyet a Kiev-i noi szkanderbajnoksagon.
Aug 06, 2019 07:36:41
egyik néző
Aug 06, 2019 08:34:58
Endre hahó, nehogy többet költs 28 eurónál, mert borul az excel.
Te csöves nagyfaszú hitelfüggő.
28 kicsi fütyis sodi asodi.
Olcsó tütükés sodi.
Egy sörös alkoholista sodi asodi.
Hol a legolcsóbb az alkohol sodi asodi.
Endi ezt a 28 euros mokat ezt egy csoves megoldja egy ubahn megallonal 15 perc alatt.
Te meg emiatt kamatrabszolgáskodsz Németisztánban?
Lassan a buzifürdőket is bezárják Endi mi lesz veled?
28 euro naponta?
Meddig 5 évig minden nap?
Ezzel az arányos fogorvosnéni, a duplaáras faszkiverető néni, az ogre, a Biersarck család meg AdósMárk és Impulzusvásárlás Iván is egyetért?
Te csöves nagyfaszú hitelfüggő.
28 kicsi fütyis sodi asodi.
Olcsó tütükés sodi.
Egy sörös alkoholista sodi asodi.
Hol a legolcsóbb az alkohol sodi asodi.
Endi ezt a 28 euros mokat ezt egy csoves megoldja egy ubahn megallonal 15 perc alatt.
Te meg emiatt kamatrabszolgáskodsz Németisztánban?
Lassan a buzifürdőket is bezárják Endi mi lesz veled?
28 euro naponta?
Meddig 5 évig minden nap?
Ezzel az arányos fogorvosnéni, a duplaáras faszkiverető néni, az ogre, a Biersarck család meg AdósMárk és Impulzusvásárlás Iván is egyetért?
Aug 06, 2019 08:34:58
tigris
Aug 06, 2019 08:37:04
nem úgy volt, hogy nem ír ide az akaratgyenge tolvaj hazaáruló szar sodi?
Aug 06, 2019 08:37:04
-
Aug 06, 2019 08:41:28
Ne zavarjátok el légyszi, végre jó a műsor..
Aug 06, 2019 08:41:28
Asztronautista
Aug 06, 2019 08:41:43
Sodi te olyan vagy ezzel a hitelesdivel, mint a cigányok a kaszinózással. Nyomogatod a gyümis gépet, pakolod a roulette asztalt hátha "most bejön".
Amikor buksz (azaz mindig) még nagyobb összeggel szaladsz a saját lóvéd után.
Mi faty ha nyem balek? :-)
Amikor buksz (azaz mindig) még nagyobb összeggel szaladsz a saját lóvéd után.
Mi faty ha nyem balek? :-)
Aug 06, 2019 08:41:43
egyik néző
Aug 06, 2019 08:44:54
Ne zavarjátok el légyszi, végre jó a műsor..
Hehe persze majd könyörgünk neki, mintha bármit is számítana mit írnak a trollok.
Majadj vejün pojcukjos!
Mesélj a pénzügyeidről!
Aug 06, 2019 08:44:54
-
Aug 06, 2019 08:46:29
sneci, a férfiaknak a te korodban a következő dolgok jelentik a nagy eseményeket: házasságkötés, gyerek születése, előléptetés a munkában.
neked pedig egy hitel felvétele.
érted, hogy miért élsz elbaszott életet? konzumidióta vagy, akinek a vásárlás, hitelek, fogyasztás körül forog az élete.
neked pedig egy hitel felvétele.
érted, hogy miért élsz elbaszott életet? konzumidióta vagy, akinek a vásárlás, hitelek, fogyasztás körül forog az élete.
Aug 06, 2019 08:46:29
700 ezer fütyi
(
x1)
Aug 06, 2019 09:23:57
x1)
Ez az egész tehát azt jelenti, hogy ha vészem az összes rendszeres kiadást (Netflix, kondi, tusfürdő, mobilnet, minden), kajával és napi egy sörrel, akkor pontosan napi 28 euróm marad bármi masra; játék, fürcsi, ügyű, utazás.
Ez napi 9100 Ft.
Napi 9 ezer Ft-ból meg kell tudom oldani minden ilyet. De ennyiből meg is oldom.
Ez napi 9100 Ft.
Napi 9 ezer Ft-ból meg kell tudom oldani minden ilyet. De ennyiből meg is oldom.
Mi a faszom az az ügyű? Egy ügyű már van :)
Amúgy belegondoltál te pöcsfej, mi lesz, ha egyszer előáll az a vészhelyzet, hogy hozzá kell nyúlni a vésztartalékhoz? Utána mi lesz, hogy fogod valaha is visszafizetni a 7 misit? (Költöi kérdés / pr)
broni
Aug 06, 2019 09:24:27
pina
Aug 06, 2019 09:24:27
sodika
Aug 06, 2019 09:24:55
Törpapának, Rolandnak, RGL-nek és Márknak is pontosan ezek a problémái. Jól mondod.
Aug 06, 2019 09:24:55
sodika
Aug 06, 2019 09:25:44
Kütyű. :)
De most épp nem kell semmi.
Talán Nintendo, de az se biztos
De most épp nem kell semmi.
Talán Nintendo, de az se biztos
Aug 06, 2019 09:25:44
sodika
Aug 06, 2019 09:26:56
Tartalék meg azt jelenti, nem lehet gond a kaja meg az albi, mint amikor 2014-ben voltam itt Berlinben.
Aug 06, 2019 09:26:56
Asztronautista
Aug 06, 2019 09:30:17
Telbaszott kurva anyádért nem használod a válasz gombot, te koszos migráns?
Aug 06, 2019 09:30:17
-
Aug 06, 2019 09:30:36
Tartalék meg azt jelenti, nem lehet gond a kaja meg az albi, mint amikor 2014-ben voltam itt Berlinben.
De ezek után már senki ne számítson semmire otthonról, ezt kell betartatni velük!
Aug 06, 2019 09:30:36
1
Aug 06, 2019 09:37:02
Nem dolgozol?
Aug 06, 2019 09:37:02
700 ezer fütyi
(
x1)
Aug 06, 2019 09:37:04
x1)
Kütyű. :)
Már majdnem jó, még gyakorolj egy kicsit :)
Twitch Istálló
Aug 06, 2019 09:37:11
Pup most biciklizik a munkahelyere. Hat igen nem lehet mindenkineg Audi A8-as.
Aug 06, 2019 09:37:11
sodika
Aug 06, 2019 09:49:13
Pont elég, ha 5 euróval jut több egy napra szabad költésnél, mint amekkora a fütyim.
Aug 06, 2019 09:49:13
sodika
Aug 06, 2019 09:49:25
Költésként, na
Aug 06, 2019 09:49:25
Gólya
(
x2)
Aug 06, 2019 09:51:36
x2)
Pont elég, ha 5 euróval jut több egy napra szabad költésnél, mint amekkora a fütyim.
Már most be vagy baszva?
tigris
Aug 06, 2019 09:52:57
tetves perverz állat! takarodj a kurva anyádba már, normális vagy? és ha egy gyerek olvassa ezt, akkor mi lesz? SENKIT SE ÉRDEKEL A FASZOD TE NYOMORULT PERVERZ NETSZATÍR!
Aug 06, 2019 09:52:57
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 06, 2019 09:55:30
Már most be vagy baszva?
Még mindig.
Aug 06, 2019 09:55:30
-
Aug 06, 2019 09:56:53
nem mindegy mekkora a fütyid, max. pisilésre használod, de azt is meghatározza a főbérlőd, hogyan teheted.:)))
életedben összesen 3szor basztál, így nem tudhatod, hogy a fütyid mérete inkább kellemetlen a nőknek, mint jó. szerintem egy átlagos 18 éves fiú többet tud a női testről, mint te.
Aug 06, 2019 09:56:53
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 06, 2019 10:03:15
x37)
Csatak részeg vagy, Fifi, igaz? Vajon mit szólna Herr Biersack, ha megtudná, hogy a farkad méretéről fórumozol munkaidőben?
Ráadásul nem is működik normálisan az a farok, ez a legnagyobb vicc az egészben. Te magad mesélted, hogy a swingeres ukrán prostituálttal is komoly merevedési problémáid voltak. A baszást se bírod, csak 1-2 percig maximum, mert fáj a hátad. Akkor meg mire vagy büszke? Arra, hogy térdig lóg a használhatatlan lőcsöd? Pffffffffff.
sodika
Aug 06, 2019 10:05:25
Nem szervi.
Hangulati.
Hangulati.
Aug 06, 2019 10:05:25
xray
(
x21)
Aug 06, 2019 10:05:51
x21)
asodifütyi azért kellemetlen egy "nőnek", mert csak lóg.
szóval, használhatatlan.
szóval, használhatatlan.
-
Aug 06, 2019 10:09:22
Nem szervi.
Hangulati.
Hangulati.
Aron cute ra hamarabb hangulatba jössz?
Aug 06, 2019 10:09:22
tyodika
Aug 06, 2019 10:09:26
Rossz hangulatú tyodi a tyodi, ha túl sok a női vendég a swingerklubban. Ezért leskelődök a nudistrandok környékén ahol tökéletes 80-20% a férfi-nő arány és a tyodi fütyizhet a bokrok mélyén a kőkemény farkával. Mert ilyen tyodi a tyodi.
Aug 06, 2019 10:09:26
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 06, 2019 10:11:17
x37)
Nem szervi.
Hangulati.
Hangulati.
Tehát hangulatilag nem áll fel a farkad, mikor egy szép nő akarna beleülni? Gratulálok, Endre. Tudod, mit szoktak mondani? Azt, hogy az igazi férfi az, aki akkor is tud teljesíteni, amikor épp nincs kedve.
Ott van a 23 centis csodapiton, és kókadozik, mert nincs hangulatod baszni? Ez komoly?
sodika
Aug 06, 2019 10:12:47
Ha nincs kedve, senki.
Pl. ha túl hamar akar a lényegre térni a csaj, az engem zavar.
Aug 06, 2019 10:12:47
Gólya
(
x2)
Aug 06, 2019 10:14:01
x2)
Ha nincs kedve, senki.
Meddig tartott a swingerbe?
xray
(
x21)
Aug 06, 2019 10:14:27
x21)
Nem szervi.
Hangulati.
miféle hangulat, te fogyaték? egy egészséges férfi testközelben egy meztelen nővel pillanatokon beül harcképes, te meg várod a merevedést, meg a hangulatot? ezt úgy hívják, h impotencia. Hangulati.
xray
(
x21)
Aug 06, 2019 10:15:27
x21)
Ha nincs kedve, senki.
te szerencsétlen fütyis, jól kibaszott veled az univerzum. xd Pl. ha túl hamar akar a lényegre térni a csaj, az engem zavar.
-
Aug 06, 2019 10:15:52
Nem szervi.
Hangulati.
Hangulati.
egy csőd a szexuális életed. 5 évente baszol, ami azt jelenti, hogy eddig 3szor dugtál életedben, és amikor nagy ritkán oda jutsz, akkor sem áll fel rendesen. most ugye a szexuális kultúrádat ne is boncolgassuk, egy átlagos gimnazista szintjén lehetsz.
ezek után dicsekszel a faszod méretével???
Aug 06, 2019 10:15:52
broni
Aug 06, 2019 10:15:56
kiiásták tajgit.
Aug 06, 2019 10:15:56
kramalon
(
x8)
Aug 06, 2019 10:17:28
x8)
Ha nincs kedve, senki.
Hosszsn kell felizgatni a SoDI-t, mi?
De.ugye azt tudod, hogy ezt nem szabad beleszámolni a "menetbe" az akkor is 2 perc, ha előtte egy órán át próbálod a faszod aládúcolni, hogy egyenes legyen úgyahogy.
Twitch Istálló
Aug 06, 2019 10:17:47
Az alkoholistak nagy reszenek merevedesi problemai vannak. Nem csoda. Na de sebaj. Matol csak egy sorike jut sodinak. Hatha mostmar felall a fasza.
Aug 06, 2019 10:17:47
kramalon
(
x8)
Aug 06, 2019 10:18:14
x8)
SoDI! A markod szokta engedni, hogy guminélkül belespriccelj? Az már kvázi baszás!
Faszom
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 06, 2019 10:18:41
x37)
Ha nincs kedve, senki.
Életedben háromszor dugtál, te akarsz nekem magyarázni a szexről? Hát most nagyon röhögök, bocsáss meg. Hogy a fenébe ne tudna a férfi, ha nincs kedve? Szerinted ha jön a csajom, és bújik, hogy szexeljünk, de én meg fáradt vagyok, akkor nem veszek erőt magamon? Nem vagy igazi férfi, Endre.
tigris
Aug 06, 2019 10:20:48
andi is azon röhögött már , hogy impotens asodi
Aug 06, 2019 10:20:48
sodika
Aug 06, 2019 10:22:46
Nem kellenek órák, de az orosz csaj rögtön az elején bele akart ülni. Így kezdjük. Hát, ez az én lelkemnek túl közvetlen, és gyors. A SoDI lelke finom.
Aug 06, 2019 10:22:46
xray
(
x21)
Aug 06, 2019 10:24:48
x21)
Aug 06, 2019 10:24:48
Nem kellenek órák, de az orosz csaj rögtön az elején bele akart ülni. Így kezdjük. Hát, ez az én lelkemnek túl közvetlen, és gyors. A SoDI lelke finom.
a te lelked mélyén a buzidémon az úr. Aug 06, 2019 10:24:48
Asztronautista
Aug 06, 2019 10:26:33
cc:
Sodi, te buzi vagy.
Aug 06, 2019 10:26:33
-
Aug 06, 2019 10:26:58
életedben nem basztál még szerelemből, fogalmad sincs milyen az amikor lelki kötődés van a partnerek között. majd 40 évesen még párkapcsolatod sem volt, nemhogy szerelmi kapcsolatod, együttléted, vagy bármi ilyesmi, ami a normális korodbeli férfiak 99,9 %-nak már régen megvolt.
te egy kibaszott deviáns vagy, egy társadalmi selejt.
Aug 06, 2019 10:26:58
-
Aug 06, 2019 10:28:05
Sodi! Most azonnal állj fel a munkából és menj el egy buzigyógyító tüntetésre, mert ha egy farkadra ülő nőre nem áll fel, akkor komoly bajban vagy!
Aug 06, 2019 10:28:05
Aug 06, 2019 10:30:52
a te lelkednek az kell, hogy ráérősen verje a faszát pár cuki fiú a jelenlétedben - persze buzulás az nuku. mivel nők nem tudják ezt megtenni, ezért nem is áll fel rájuk a sodi haszontalan fasza, ilyen natyon egyszerű ez.
Aug 06, 2019 10:30:52
ukrán kurvák
Aug 06, 2019 10:33:34
A kollegina lelke is finom, ezért mihamarabb túl akart lenni az egészen, te pocakos giliszta.
Aug 06, 2019 10:33:34
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 06, 2019 10:34:08
x37)
Ott van a swingerben a vadászbika, órák óta nézi a meztelen nőket. Aztán az ukrán kurva állítólag csókolgatta meg bújt, mielőtt szobára mentek volna. És még így is túl gyors, meg nincs hangulat???
Endre, itt nagyon komoly problémák vannak. Ez így konkrétan azt jelenti, hogy merevedési zavarod van, ami az impotencia első lépcsője. Ez lehet az állandó piázástól, de az általános rossz fizikai állapotodtól is. Ez téged csak azért nem zavar, mert kiverni a félig kókad pitont is ki lehet.
Azonnal fordulj orvoshoz! Simán lehet, hogy valami komoly keringési zavarod kezd kialakulni, ami a Marfan-szindrómásoknál elég valószínű.
Endre, itt nagyon komoly problémák vannak. Ez így konkrétan azt jelenti, hogy merevedési zavarod van, ami az impotencia első lépcsője. Ez lehet az állandó piázástól, de az általános rossz fizikai állapotodtól is. Ez téged csak azért nem zavar, mert kiverni a félig kókad pitont is ki lehet.
Azonnal fordulj orvoshoz! Simán lehet, hogy valami komoly keringési zavarod kezd kialakulni, ami a Marfan-szindrómásoknál elég valószínű.
xray
(
x21)
Aug 06, 2019 10:35:48
x21)
most, h kitárgyaltuk a tragikus és nevetséges nemi életedet, mifan a 3%-os hitellel, megkaptad már?
-
Aug 06, 2019 10:37:04
Sodi neked van több fogad, vagy Márknak? Szóba áll veled újra hogy megkapod a hitelt és nem kell nyomorognod?
Aug 06, 2019 10:37:04
Örebro
(
x17)
Aug 06, 2019 10:51:15
x17)
Ha nincs kedve, senki.
gyagyås mindezt irod egy olyan håtterrel, hogy eddigi eletedben anyåd, vera neneden kivul volt meg 3 kurva, mondjuk azokat sem dugtad meg, tehåt marad az anyåd es a vera nened.
-
Aug 06, 2019 10:52:32
andi is azon röhögött már , hogy impotens asodi
andi azóta is röhög a sodin, kapja a trolloktól a híreket, hogy éppen mennyi adóssága van a sodinak. pedig mekkora arca volt a sodinak, de sajnos csúfos bukás lett belőle, andi legyőzte a hitelspirálos sodit.
Aug 06, 2019 10:52:32
Hiénaverő
(
x17)
Aug 06, 2019 11:00:54
x17)
Andinak fossa a pénzt a művészeti bolt, Recskaboy meg a hiteltornádóban pörög :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
-
Aug 06, 2019 11:09:03
sneci miért nem shikerül bevonzanod a barátnőt, a rendszeres (nem ötévente) szexet? nézd meg a titok című filmet Hahó!
Aug 06, 2019 11:09:03
Aug 06, 2019 11:10:12
Andinak fossa a pénzt a művészeti bolt, Recskaboy meg a hiteltornádóban pörög :D
és neki még egy lakása is van nyíregyházán vagy hol. a földbe döngöli a balfasz snecit minden téren, akinek soha nem lesz saját lakása, vállalkozása, kapcsolata, aki képtelen egy idegen nyelvet megtanulni. természetes, hogy elzavarta a csődtömeget, ki a fene akarna egy ilyen szarmágnessel bármiben is közösködni?
Aug 06, 2019 11:10:12
Márk
Aug 06, 2019 11:13:57
Lúzer vagy sodi, még nekem is van bmw-m, felújított stúdióm, streamergépem, pedig az elmúlt egy évben 2 hetet ha dolgoztam! Kicsit többet kéne spórolnod, és neked is besegíteni az istállóba!
Aug 06, 2019 11:13:57
A titok
Aug 06, 2019 11:14:59
sneci miért nem shikerül bevonzanod a barátnőt, a rendszeres (nem ötévente) szexet? nézd meg a titok című filmet Hahó!
Nézzétek meg a titok című filmet. Ez alapján egyértelmű, hogy a sodi nem gondol nőkre. Aug 06, 2019 11:14:59
Twitch Istálló
Aug 06, 2019 11:18:46
Lúzer vagy sodi, még nekem is van bmw-m, felújított stúdióm, streamergépem, pedig az elmúlt egy évben 2 hetet ha dolgoztam! Kicsit többet kéne spórolnod, és neked is besegíteni az istállóba!
Kene penz abrakra. Nyihaha. Meg lopuncira.
Aug 06, 2019 11:18:46
-
Aug 06, 2019 11:35:34
Nézzétek meg a titok című filmet. Ez alapján egyértelmű, hogy a sodi nem gondol nőkre.
a sodi egy miskolci cigány fiúra gondolt nők helyett, és az univerzum teljesítette a vágyát.
Aug 06, 2019 11:35:34
Univerzum
Aug 06, 2019 11:36:03
Szívesen.
Aug 06, 2019 11:36:03
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 06, 2019 11:51:06
Endre!
Azonnal jelentkezzen különkiadással a közéleti flokk, hogy most szabad-e Coca Colát inni vagy sem!
Azonnal jelentkezzen különkiadással a közéleti flokk, hogy most szabad-e Coca Colát inni vagy sem!
Aug 06, 2019 11:51:06
Univerzum
Aug 06, 2019 11:58:22
Endre!
De endyke csak sörikét iszik.
Aug 06, 2019 11:58:22
egyik néző
Aug 06, 2019 12:04:48
Nem dolgozol?
Miért sürgeted zsidó?
Ősi pogány-mammonista ünnep a Kreditkártyahitel limitemelő Kedd.
Ilyenkor a hívek már a hóvégi éhezés, az olcsó alkohol és az autistaköd hatására egyfajta vallási révületbe esnek.
Behúzódnak bűzölgő pocokfészkükbe, kerülik a főbérlő tekintetét és inkább üvegbe hugyoznak.
Innen csak a pénzügyi istenek sms válasza csalja elő őket, ilyenkor a hitelkártya limit ünnepség következik többszázeurós kütyü spórolás, alkohol vásárlása, hiénák kifizetése, srek visszapótlás, duplakezes faszkiveretés, pinanyalás NEM szexuális alapon.
A fergeteget követi a Százalékszámító Szerda, ez már a fesztivál első komolyabb, kicsit valóságízűbb napja, de erről holnap bővebben, ma még mindenki ünnepel!!
Aug 06, 2019 12:04:48
awww so cute
Aug 06, 2019 12:08:20
Aug 06, 2019 12:08:20
Univerzum
Aug 06, 2019 12:09:00
Ezt kapja meg a cigányoktól.
Aug 06, 2019 12:09:00
egyik néző
Aug 06, 2019 12:15:02
Te mekkora kretén vagy!!!
Az a lány tisztes munkában az irodában magyon elfáradt ahol napi 8 orat dolgozik, hát persze hogy egybol beleul egy bűzlő gnompofa marfan szindrómás idegen szamárfaszába az első klubban munka után.
Nem vagy uriember sodi
Aug 06, 2019 12:15:02
-
Aug 06, 2019 12:18:25
nyilván nem hivatásos volt ha rögtön be akarta tenni a faszt. miután bekente síkosítóval. jaj, dehogyis.
Aug 06, 2019 12:18:25
sodika
Aug 06, 2019 12:21:02
Igen, utálom ezeket a hitelkártya-kamatokat, amiket most minden hónapban fizetek. Ezért akarok megszabadulni tőlük.
Aug 06, 2019 12:21:02
49 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Csak most már ésszel.
Mától már naponta úszom
Na csá