A púpos keres kb. 2400-2500 eurót. Abból törleszt 450 eurót, ugyanennyit fizet a lakásért. Vesz bérletet is meg van egy-két előfizetése. Az még mindig csak 1000 euró. Ha napi 28 eurója marad, az még mindig csak durván 1800. Mire megy el a maradék 6-700 euró???
Egyébként mehetne egy levél Herr Biersacknak egy magyar cég nevében, hogy a recskás jelentkezett hozzájuk egy állásra, és beírta az EsPrestót referenciának. Viszont nem adott meg hozzá elérhetőséget, úgyhogy a neten kellett kikeresni, de ez a cég komolyan veszi a szakmai tapasztalatot, ezért szeretné lekáderezni a leendő kollégát. Milyen munkákat végzett, mennyire voltak elégedettek vele, a közösségben hogyan működött? Mehet angolul, hiszen az az IT nemzetközi nyelve, és meg lehetne említeni, hogy sok külföldi ügyfelük van, rendszeresek a videókonferenciák, ezért arra is kíváncsi a magyar cég, hogy Púp valóban professional szinten beszél-e angolul, ahogy az önéletrajzába beleírta.
Ha nem válaszolnak, akkor egy hét után érkezhet az első pizza átvételes fizetéssel Recsító nevére az irodába, aztán pár karton Berliner Kindl, tanga és szaunatörölköző, síkosító.
Bakker, miféle bank ez, ahol ilyen mézes-mázosan fogalmaznak, mint egy parfümöt áruló cigány a tesco parkolóban??? "ich freue mich" így, "ich freue mich" úgy. Ahogy olvasom, az öregeket ingyenes utazással bepalizó Topshop, hitgyüli, meg hasonlók szóhasználata jut eszembe. Ez nekem nagyon büdös, szerintem valami irtózatos faszerdőbe navigáltad magad.
Mondd már el, melyik bank ez. Ne foss az "ártalmatlan trolloktól", tudjuk már a Targobankot, meg a Consort Finanz-ot is, mégsincs tőle semmi bajod. De mi sztem 10 perc alatt utánajárunk, mi itt a lehúzás vagy mibe szerveztek be. A hitelfeltételeket most is elolvasás nélkül írtad alá, ahogy szoktad, ugye?
Arra a porszívóra SZÜKSÉGED VAN!
Nincs mese, ilyenkor bizony áruhitelt kell felvenni! Siess, mielőtt mások felmarkolják előled!!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
újszászi tartalékba 100 €
Még szerencse, hogy ez a 100 euró életveszély esetén azonnal söröcskévé tud alakulni LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Egyébként meg ne szopja be senki, hogy a recskás tényleg az anyja kezébe ad havi 100 eurót!
Téged egy űrtechnikás szívlapáttal kéne agyonverni.
We are SoDI! / World's SoDI unite!
nekem mondjuk van robotporszívóm. VISZONT ANYÁM NEM NYOMOROG.
hát azért hetyetye
Kriptába temették a kedves mamát?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Napi 10 euró kajára? Mit eszel ennyiert homokot kaviccsal?
Fogorvosra mennyit terveztél be?
Rendszeres kiadás lesz ;)
*Integet*
"Majd visszapótolja" *pr
Reggelire veszel 10 euroért sajtot, sonkát, kiflit, paradicsomot, talán egy kis narancslé is belefér. És ebéd meg vacsora? Gyümölcs, csoki? Ennél többet költ kajára a minicigó is.
Ez nem vesz olyan kaját ami nem készétel. Nem tud megkenni egy vajas kenyeret, nem tud felvágni egy paradicsomot. Neki az előre csomagot benzinkutas szendvics, a sarki török döner és az Aldi-s ravioli konzerv a napi kajája. A mikrót talán tudja használni (de mintha arról is letiltotta volna már Shrek mert odaégetett benne valamit. Azóta csak úgy használhatja, hogy ott van végig mellette)
Ennyiből Berlinben nem ebédelsz meg, te faszpók. Mondjuk egy döner meg egy raviolikonzerv kijön belőle.
Mi? Egy kifőzdés ebédmenü 1500 Ft, ezen kivül jó lenne reggelizni valamit, sőt éjszakára is kell valami, mert korgó gyomorral nehéz elaludni. Mondd már meg pls, hogy napi 3250 Ft-ból, egy felnőttet hogy élelmeznél? Mit kellene enni?
te vilågoolgår, azert tökönszurtam volna magam, ha hårom ev kulföldi elet utån igy kellett volna fillereskednem.
azert az jellemzö, mi a fontossågi sorrend nålag, a rohado fogaid? apåd vagy a bunözö anyåd meghal, miböl fizeted a temetest, miböl veszel alsogatyåt, fogkremet etc....etc.
Hát erre van a szociális temetés nem? Bár a Sodi nem birna kiásni egy szabvány sírt arra a kipámat felteszem....
* szomorúan integet *
megérte a 2 sört?
hát azért hetyetye
Mármint melyik gépedről az otthoniról?
Meg a célozgatások hogy a forumozas miatt tovább kell maradnod?
Endre te most lebuktál, munkanélküli vagy!!
Számításaim szerint 1074 Euród marad, ha a felesleges költségeket lefaragod. Az 30 nappal számolva 35 Euró/nap. Kezdjük itt. Aztán folytassuk ott, hogy ebből legalább 5 EUR/nap kajára fog menni, mert 10 Euróból nem jössz ki. Így marad 30. Tessék, Endre, segítettem. A te számításaid és költségszinted szerint havi 150 Euró minuszt termeltél volna, így viszont nullán vagy.
Ez nem baj! Ha korábban mennél haza, akkor otthonról írnál ide, nem nagy különbség!
A "neked dolgozó" "barátaid" mikor kezdenek neked dolgozni?
A "befektetéseid" mikortól kezdenek termelni?
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
Ki lehet hozni ennyiből, még kevesebből is, de ahhoz főzni kell. Mivel a púpos nem tud főzni, ezért eleve megbukott az egész költségvetése.
Meg amugy is ez a kretén minden hónapot 31 nappal számolt.
Van ott még 2 napnyi 28 euró tartalék ez az alkohol vésztartalék lesz.
Bocsanat, uj fatyok a tanszheken, tvics-stallo, 28 eur annyi az elet, shiker!
Minek venne alsógatyát? Háromnaponta kifordítja, csá
hát azért hetyetye
De hát hogyan tudná? Ügyvédi úton? Akiknek kölcsön adott egyből kezdhetik úgy, hogy azt sem tudják ki ez a púpos korcs. Illetve nem hiszem, hogy egyáltalán eljut odáig. Sodi addig fog a pénze után menni, amíg hajtja a lelkesedés, hogy bármit is viszontláthat belőle, utána gyorsan feladja és elkönyveli veszteségnek, majd éli tovább az életét, mintha mi sem történt volna. Itt megint a bankrendszer, illetve a német állam fog pórul járni, mert valójában nekik nincs esélyük, hogy valaha is viszontlássák a pénzüket. 5-10-15 évnyi részletfizetés? Örüljön ha a következő 1-2 évet megéri!
"Én ezt sosem gondoltam volna a Márkról"
"majd odamegyek a szaros miskolci putrihoz és lebaszok neki 300 eurót a szaros streamólra"
Meg a KREDENC.
Az is megfann utye?
hát azért hetyetye
jelzálogot??? na mutasd csak azt a papírt, hadd röhögjünk rajta, ütyféd úr!
jobb is, ha nem jártatod a pofád, mert rohadt nagy verés lesz: xd
Na akkor mégegyszer: Márk nem fog befejezni semmit, erre kár is több szót vesztegetni.
A papír a devizáshaverral még akkor sem ér sokat, ha jól fogalmaztad meg (kizárt). Ugyanis a végrehajtásához bírósági döntés kell. Ez egy több tárgyalásból álló, drága és hosszú folyamat lesz, aminek során be kell bizonyítanod, hogy tényleg kölcsönbe adtad a pénzt, tényleg lejárt már a fizetési határidő és nem törlesztett a devizáshaver korábban. Ha végigmegy a per, és megnyered akkor ki lehet adni végrehajtónak, akinek viszont előre kell fizetni,hogy dolgozzon. Ezután jöhet az, hogy elárverezteted a házát, vagy ilyesmi, de az így szerzett bevételen a többi hitelezővel osztozol, akik közül néhány (pl. gyerektartás) valószínűleg elsőbbséget élvez majd veled szemben.
A dőrpe ugyanez, csak papír nélkül, és kisebb összegre, szóval a jogi eljárás költsége bőven meg fogja haladni azt a pénzt, amit amit be akarsz hajtani rajta. Persze azt is hozzácsaphatod a behajtáshoz, csak ugye annyival többet kell fizetni előre a végrehajtónak, a fizetés esélyét pedig tudjuk.
nyilvån jo uzletember vagy gyagyås, hiszen dözsölhetsz napi 28 eurobol. :-)
1. még el sem indult, nem hogy bármilyen bevételt termelt volna
2. akkor jó üzlet egy befektetés, amikor már el is költötted a befolyt profitot. egész addig csak elméletben jó üzlet. de te még életedben nem kötöttél jó üzletet. amikor üzeletet kötöttél, abból mindig óriási bukás lett. még egyetlen üzleted sem sikerült.
tényleg, mi lett a cégbirodalommal? sikerült visszadobni az adótartozásos céget?:))))
és szerinted ezt a jelzálogjogot bejegyzi a földhivatal, ütyféd úr?:)
Na, az tök jó sodika, akkor ha a tanúk nem tagadják le az egészet, és nem csesztétek el a szövegezést, és nincs visszadatálva, meg hasonlók, még az is lehet, hogy egy bíróság megítélné neked a pénzt.
Mindehhez semmi más dolgod nincs, mint a megfelelő, formailag kötött felszólítások elküldése után beadni egy keresetlevelet, kifizetni az illetéket, megjelenni pár tárgyaláson, nem ideggörcsöt kapni, amikor budapestre utazásod után derül ki, hogy a devizáshaver vesegörcsöt kapott, és sajnos megint nem tud megjelenni a tárgyaláson, kivárni az ítéletet (addigra talán kifut a 25 ezer eurós hiteled is, juhéé!) utána fizetni a végrehajtónak szintén viszonylag sokat, majd bízni a csodában, hogy ha három bank, az állam, és ki tudja még ki egy vasat se tud kiszedni belőle, majd te, neked majd sikerül.
Szerintem esélyes sodika, vágj bele azonnal, és csinálj róla vlogot, én nézném!
Nem érted, hogy kampóval lopja a cigány az áramot???
A villanyszámla Miskolcon a legolcsóbb a világon, ezt sem érted meg?
A mi szervezetünk pedig készen áll, hogy szegény roma polgártársunkat megvédjük a nyíltan náci, fasiszta, fajgyűlölő szélsőséges zsarolásaitól.
Nem úgy volt, hogy egytől nem írsz ide te púpos fasz?
Jaj dehogy kapná vissza. Még ebben a szigorúan hipotetikus esetben sem.
Kurva jó üzlet, megkapod a nulla forint felét.
Az idők végezetéig :)
hehe, ennek kezd olyan szaga lenni, mint amikor a tanár uras ügyben azt hitted, hogy ha valaki nagy tartozásról mutat egy kamu papírt, akkor annak nagy vagyona van.:))
kicsi hülyém, hát persze hogy márk rábólintott a nagy üzletre, mert pontosan tudta, hogy kurvára nem lesz ott semmilyen stúdió, semmilyen projekt nem fog elindulni, az egész csak arra kellett, hogy belőled kihúzza a pénzt. tudod miben vettél részesedést? a nagy büdös semmiben. márk majd széttárja a kezét, hogy bocs, de a keresztapja nagybátyjának a dédunokájának kellett az istálló, mert venezuelai kishörcsögöket akar tenyészteni, és nem mondhatott nemet a családnak.
Nagyon okos vagy! Csak egy fillért se fogsz látni. Miért?
1. Nem is indul el soha, csak ha kifizeted megint a hiányzó eszközök árát (Markica nem fog beletenni egy fillért sem!!)
2. Elindul, de Markica nem várja meg, hogy felpörögjön (nem is fog soha), mert nem fog éveket elbaszni az életéből, nem akkora idióta, mint te.
3. Elindul, és havi lófasz mennyiségű pénzt termel majd Márknak, aki ugye levonja a villanyszámlát, az idejét, a csöpögő csapot, és HOPPÁ! nem maradt neked semmi, amit küldhetne.
4. Elindul, és sok pénz fog bejönni belőle. Ez esetben sem kapsz szart se, Márk majd hozzád fog baszni egy kis alamizsnát, ha nagyon magyarázkodsz, aztán örökre le fog szarni. Az ötletet nem védted le, igazából adtál neki puszira pénzt, ha akarja visszafizeti, ha nem akarja, nem. Alapít egy céget, azon keresztül szedi a bevételt, neked semmi közöd hozzá, vagy akármi.
Te balfasz!
És azt hogy nem fog elindulni a műsor?
A szokásosnál is hülyébb vagy.
Frontátvonulás van?
Nem érted. A valóság ez:
Van egy üres szoba, amibe Márk nem fog semmit vásárolni. Nem hülye ő sem, amire TÉNYLEG akart, arra költött (festés, stb.), amit meg leszar (Twitch), azt meg inkább a kocsira meg a fogaira költötte. Az, hogy te nem eszközöket vettél, hanem csak pénzt adtál, a legnagyobb idiótaság volt. Szóval, ha holnap bemondja, hogy nincs pénze, akkor csak úgy lesz ebből stúdió, ha kifizeted (megint). A pénzt ő kezeli, nem igaz? Akkor mi a biztosíték, hogy kapsz egy fillért is? Semmi? Na ugye!
Idióta balfasz vagy. Befektetted a pénzed egy fekete lyukba.
trendbeli garázdaság
Aug 08, 2019 12:48:36
Na megjött. Faszaság van.
Napi 9 ezer szabad költés (ebben szeptemberi Nintendo már benne van 450 euróval, azon felül), nem több, és mostantól minden rendben van, és fenntartható. :)
Napi 9 ezer szabad költés (ebben szeptemberi Nintendo már benne van 450 euróval, azon felül), nem több, és mostantól minden rendben van, és fenntartható. :)
A púpos keres kb. 2400-2500 eurót. Abból törleszt 450 eurót, ugyanennyit fizet a lakásért. Vesz bérletet is meg van egy-két előfizetése. Az még mindig csak 1000 euró. Ha napi 28 eurója marad, az még mindig csak durván 1800. Mire megy el a maradék 6-700 euró???
Egyébként mehetne egy levél Herr Biersacknak egy magyar cég nevében, hogy a recskás jelentkezett hozzájuk egy állásra, és beírta az EsPrestót referenciának. Viszont nem adott meg hozzá elérhetőséget, úgyhogy a neten kellett kikeresni, de ez a cég komolyan veszi a szakmai tapasztalatot, ezért szeretné lekáderezni a leendő kollégát. Milyen munkákat végzett, mennyire voltak elégedettek vele, a közösségben hogyan működött? Mehet angolul, hiszen az az IT nemzetközi nyelve, és meg lehetne említeni, hogy sok külföldi ügyfelük van, rendszeresek a videókonferenciák, ezért arra is kíváncsi a magyar cég, hogy Púp valóban professional szinten beszél-e angolul, ahogy az önéletrajzába beleírta.
Ha nem válaszolnak, akkor egy hét után érkezhet az első pizza átvételes fizetéssel Recsító nevére az irodába, aztán pár karton Berliner Kindl, tanga és szaunatörölköző, síkosító.
Aug 08, 2019 12:48:36
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 08, 2019 12:50:19
x16)
De azt írja, ha majd kell még lé, szóljak.
Wenn ich Sie als Kreditspezialist überzeugt habe, empfehlen Sie mich gerne im Freundes- oder Bekanntenkreis weiter. Natürlich freue ich mich auch künftig über eine Nachricht von Ihnen, sobald weiterer Finanzierungsbedarf besteht.
Wenn ich Sie als Kreditspezialist überzeugt habe, empfehlen Sie mich gerne im Freundes- oder Bekanntenkreis weiter. Natürlich freue ich mich auch künftig über eine Nachricht von Ihnen, sobald weiterer Finanzierungsbedarf besteht.
Bakker, miféle bank ez, ahol ilyen mézes-mázosan fogalmaznak, mint egy parfümöt áruló cigány a tesco parkolóban??? "ich freue mich" így, "ich freue mich" úgy. Ahogy olvasom, az öregeket ingyenes utazással bepalizó Topshop, hitgyüli, meg hasonlók szóhasználata jut eszembe. Ez nekem nagyon büdös, szerintem valami irtózatos faszerdőbe navigáltad magad.
Mondd már el, melyik bank ez. Ne foss az "ártalmatlan trolloktól", tudjuk már a Targobankot, meg a Consort Finanz-ot is, mégsincs tőle semmi bajod. De mi sztem 10 perc alatt utánajárunk, mi itt a lehúzás vagy mibe szerveztek be. A hitelfeltételeket most is elolvasás nélkül írtad alá, ahogy szoktad, ugye?
A SÁTÁN
Aug 08, 2019 12:51:13
Tök menő a reklámfilmben, hogy tiszta a csaj után a szoba. Csak horror az ára.
Arra a porszívóra SZÜKSÉGED VAN!
Nincs mese, ilyenkor bizony áruhitelt kell felvenni! Siess, mielőtt mások felmarkolják előled!!
Aug 08, 2019 12:51:13
sodika
Aug 08, 2019 12:53:14
albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
sör 30 €
bicikli 26 €
háztartási szer 25 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
összesen 1 583 €
2451 a bevétel.
Marad tehát 868 euró.
Ez 28 euró naponta.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
sör 30 €
bicikli 26 €
háztartási szer 25 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
összesen 1 583 €
2451 a bevétel.
Marad tehát 868 euró.
Ez 28 euró naponta.
Aug 08, 2019 12:53:14
xray
(
x21)
Aug 08, 2019 12:53:59
x21)
COFIDIS xd Mondd már el, melyik bank ez. Ne foss az "ártalmatlan trolloktól", tudjuk már a Targobankot, meg a Consort Finanz-ot is, mégsincs tőle semmi bajod. De mi sztem 10 perc alatt utánajárunk, mi itt a lehúzás vagy mibe szerveztek be. A hitelfeltételeket most is elolvasás nélkül írtad alá, ahogy szoktad, ugye?
sodika
Aug 08, 2019 12:54:18
Nincs narancs link a gépemről?
Mindegy. Úgy sem írok már ide.
Du 1-től.
Csá
Du 1-től.
Csá
Aug 08, 2019 12:54:18
trendbeli garázdaság
Aug 08, 2019 12:55:01
Még szerencse, hogy ez a 100 euró életveszély esetén azonnal söröcskévé tud alakulni LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Egyébként meg ne szopja be senki, hogy a recskás tényleg az anyja kezébe ad havi 100 eurót!
Aug 08, 2019 12:55:01
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 08, 2019 12:55:14
x9)
Egész este itt fogod baszni a rezet
sodika
Aug 08, 2019 12:55:26
De én írtam.
Szóval így néz ez ki:
albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
sör 30 €
bicikli 26 €
háztartási szer 25 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
összesen 1 583 €
2451 a bevétel.
Marad tehát 868 euró.
Ez 28 euró naponta.
Na csá.
Tényleg az volt az utolsó beírásom.
Szóval így néz ez ki:
albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
sör 30 €
bicikli 26 €
háztartási szer 25 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
összesen 1 583 €
2451 a bevétel.
Marad tehát 868 euró.
Ez 28 euró naponta.
Na csá.
Aug 08, 2019 12:55:26
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 08, 2019 12:57:14
x9)
Mi a fasznak fizetsz elő Netflixre, kondira?
-
Aug 08, 2019 12:58:24
Még nincs egy óra, de már 15 ezret költöttem. Ebédeltem, bementem a dm-be fogápolasi cuccokért, meg vettem 5000-ért gyümölcsöt, zöldséget.
Sok shikert a napi 28 eurós nyomorgáshoz 5 éven át.
Sok shikert a napi 28 eurós nyomorgáshoz 5 éven át.
Aug 08, 2019 12:58:24
-
Aug 08, 2019 12:59:20
Jó, mondjuk főbérlőnek van több hagyományos is. Csak azok nem ilyen űrtechnikásak, hogy faszom szűnő, meg minden. És 2019 van. De elsőként kipróbálom azokat.
Téged egy űrtechnikás szívlapáttal kéne agyonverni.
Aug 08, 2019 12:59:20
sodika
Aug 08, 2019 12:59:46
Kaján felül 28.
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Aug 08, 2019 12:59:46
-
Aug 08, 2019 13:00:12
Szarul keresel, sneci. Ez van. Mondjuk 40-es juniorként nem is lesz ez soha máshogy. Bizony.
Aug 08, 2019 13:00:12
regisztrált troll
Aug 08, 2019 13:00:15
Aug 08, 2019 13:00:15
igéret
Aug 08, 2019 13:00:31
2018 január 13-án igértél egy elektoromos longboardot.
"Egyébként most nézem, hogy manapság már nem csak drón, de elektromos longboard nélkül se vlogger a vlogger"
Akkor erre az ujításra még 6 évet ne számítsunk igaz?
6 Évig nem is fogsz hazautazni?
Nem látom a költséget a karácsonyi ajándékra a süleidnek, meg a kedvesednek.
6 év alatt ti egyszer sem mentek nyaralni?
Endre az a szerencséd, hogy jók a fogaid, a következő 6 évben max egy tömés tébére.
Endre én reálisnak tartom, hogy ön a következő 5 évben nem vesz kütyüt.
"Egyébként most nézem, hogy manapság már nem csak drón, de elektromos longboard nélkül se vlogger a vlogger"
Akkor erre az ujításra még 6 évet ne számítsunk igaz?
6 Évig nem is fogsz hazautazni?
Nem látom a költséget a karácsonyi ajándékra a süleidnek, meg a kedvesednek.
6 év alatt ti egyszer sem mentek nyaralni?
Endre az a szerencséd, hogy jók a fogaid, a következő 6 évben max egy tömés tébére.
Endre én reálisnak tartom, hogy ön a következő 5 évben nem vesz kütyüt.
Aug 08, 2019 13:00:31
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 08, 2019 13:01:22
x6)
Nekem nincs takarítórobotom, viszont
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 08, 2019 13:03:06
x9)
Kriptába temették a kedves mamát?
-
Aug 08, 2019 13:08:23
Kaján felül 28.
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Aug 08, 2019 13:08:23
sodika
Aug 08, 2019 13:09:22
Utolsó utáni beírás: itt Berlinben bemész a boltba, és minden élelmiszer pontosan olyan olcsó, mint Pesten, sőt: sokszor olcsóbb is.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Aug 08, 2019 13:09:22
The Dentist
Aug 08, 2019 13:09:35
De én írtam.
Szóval így néz ez ki:
albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
sör 30 €
bicikli 26 €
háztartási szer 25 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
összesen 1 583 €
2451 a bevétel.
Marad tehát 868 euró.
Ez 28 euró naponta.
Na csá.
Szóval így néz ez ki:
albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
sör 30 €
bicikli 26 €
háztartási szer 25 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
összesen 1 583 €
2451 a bevétel.
Marad tehát 868 euró.
Ez 28 euró naponta.
Na csá.
Fogorvosra mennyit terveztél be?
Rendszeres kiadás lesz ;)
Aug 08, 2019 13:09:35
Aldi-Nord Raviolikonzerv
Aug 08, 2019 13:09:53
*Integet*
Aug 08, 2019 13:09:53
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 08, 2019 13:14:13
Újszászi 100 eurós tartalék?
Ugye tudod, hogy ezt az anyád azonnal el fogja költeni, amint megszorul anyagilag?
Ugye tudod, hogy ezt az anyád azonnal el fogja költeni, amint megszorul anyagilag?
Aug 08, 2019 13:14:13
sodika
Aug 08, 2019 13:15:57
Utolsó utáni utáni: kétnapi szabad pénzből megvan a priority repjegy Pestre meg vissza.
Ne legyetek hülyék.
na tényleg végleg csá.
Ne legyetek hülyék.
na tényleg végleg csá.
Aug 08, 2019 13:15:57
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 08, 2019 13:16:00
x9)
Újszászi 100 eurós tartalék?
"Majd visszapótolja" *pr
-
Aug 08, 2019 13:16:04
Utolsó utáni beírás: itt Berlinben bemész a boltba, és minden élelmiszer pontosan olyan olcsó, mint Pesten, sőt: sokszor olcsóbb is.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Reggelire veszel 10 euroért sajtot, sonkát, kiflit, paradicsomot, talán egy kis narancslé is belefér. És ebéd meg vacsora? Gyümölcs, csoki? Ennél többet költ kajára a minicigó is.
Aug 08, 2019 13:16:04
sodika
Aug 08, 2019 13:18:41
Mivel kirúgtak megyek masztopartizni, többet nem írok sárga névvel
Aug 08, 2019 13:18:41
regisztrált troll
Aug 08, 2019 13:22:13
Ez nem vesz olyan kaját ami nem készétel. Nem tud megkenni egy vajas kenyeret, nem tud felvágni egy paradicsomot. Neki az előre csomagot benzinkutas szendvics, a sarki török döner és az Aldi-s ravioli konzerv a napi kajája. A mikrót talán tudja használni (de mintha arról is letiltotta volna már Shrek mert odaégetett benne valamit. Azóta csak úgy használhatja, hogy ott van végig mellette)
Aug 08, 2019 13:22:13
sodika
Aug 08, 2019 13:22:18
Utolsó utáni utáni: Pesten is bőven megoldja mindenki a napi kaját 325ö Ft-ból, és Berlinben még olcsóbb is a kaja.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Aug 08, 2019 13:22:18
broni
Aug 08, 2019 13:26:17
na, már összeszoptam egy hévjegy árát!!!!!!!!
Aug 08, 2019 13:26:17
-
Aug 08, 2019 13:26:41
Utolsó utáni utáni: Pesten is bőven megoldja mindenki a napi kaját 325ö Ft-ból, és Berlinben még olcsóbb is a kaja.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Ennyiből Berlinben nem ebédelsz meg, te faszpók. Mondjuk egy döner meg egy raviolikonzerv kijön belőle.
Aug 08, 2019 13:26:41
regisztrált troll
Aug 08, 2019 13:26:44
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Mi? Egy kifőzdés ebédmenü 1500 Ft, ezen kivül jó lenne reggelizni valamit, sőt éjszakára is kell valami, mert korgó gyomorral nehéz elaludni. Mondd már meg pls, hogy napi 3250 Ft-ból, egy felnőttet hogy élelmeznél? Mit kellene enni?
Aug 08, 2019 13:26:44
Örebro
(
x17)
Aug 08, 2019 13:30:51
x17)
De én írtam.
Szóval így néz ez ki:
albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
sör 30 €
bicikli 26 €
háztartási szer 25 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
összesen 1 583 €
2451 a bevétel.
Marad tehát 868 euró.
Ez 28 euró naponta.
Na csá.
Szóval így néz ez ki:
albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
sör 30 €
bicikli 26 €
háztartási szer 25 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
összesen 1 583 €
2451 a bevétel.
Marad tehát 868 euró.
Ez 28 euró naponta.
Na csá.
te vilågoolgår, azert tökönszurtam volna magam, ha hårom ev kulföldi elet utån igy kellett volna fillereskednem.
azert az jellemzö, mi a fontossågi sorrend nålag, a rohado fogaid? apåd vagy a bunözö anyåd meghal, miböl fizeted a temetest, miböl veszel alsogatyåt, fogkremet etc....etc.
regisztrált troll
Aug 08, 2019 13:31:48
Hát erre van a szociális temetés nem? Bár a Sodi nem birna kiásni egy szabvány sírt arra a kipámat felteszem....
Aug 08, 2019 13:31:48
50 ezer forintos hal
Aug 08, 2019 13:32:32
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
* szomorúan integet *
Aug 08, 2019 13:32:32
broni
Aug 08, 2019 13:33:36
én már rég kiássatam anyám sírját két sörért!!!!!
Aug 08, 2019 13:33:36
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 08, 2019 13:38:21
x6)
én már rég kiássatam anyám sírját két sörért!!!!!
megérte a 2 sört?
broni
Aug 08, 2019 13:42:22
még él((((((((((((((
Aug 08, 2019 13:42:22
-
Aug 08, 2019 13:56:54
Nincs narancs link a gépemről?
Du 1-től.
Csá
Du 1-től.
Csá
Mármint melyik gépedről az otthoniról?
Meg a célozgatások hogy a forumozas miatt tovább kell maradnod?
Endre te most lebuktál, munkanélküli vagy!!
Aug 08, 2019 13:56:54
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 08, 2019 14:01:26
x37)
albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 0 € járj futni vagy kondiparkba
mobilnet 35 €
sör 0 € Igyál vizet, most spórolás van
bicikli 26 €
háztartási szer 25 €
tévédíj 17 €
netflix 0 € nem kell netflix, nézz youtube-ot vagy olvass
2451 a bevétel.
Marad tehát 868 euró.
Ez 28 euró naponta.
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 0 € járj futni vagy kondiparkba
mobilnet 35 €
sör 0 € Igyál vizet, most spórolás van
bicikli 26 €
háztartási szer 25 €
tévédíj 17 €
netflix 0 € nem kell netflix, nézz youtube-ot vagy olvass
2451 a bevétel.
Marad tehát 868 euró.
Ez 28 euró naponta.
Számításaim szerint 1074 Euród marad, ha a felesleges költségeket lefaragod. Az 30 nappal számolva 35 Euró/nap. Kezdjük itt. Aztán folytassuk ott, hogy ebből legalább 5 EUR/nap kajára fog menni, mert 10 Euróból nem jössz ki. Így marad 30. Tessék, Endre, segítettem. A te számításaid és költségszinted szerint havi 150 Euró minuszt termeltél volna, így viszont nullán vagy.
trendbeli garázdaság
Aug 08, 2019 14:01:59
Egyébként ki tudna jönni napi 10 euróból, ha tudna és hajlandó lenne főzni. De ez nem áll fent.
Így marad a legótvarabb döner, ipari szendvics, raviolikonzerv. A legegészségtelenebb, legszarabb minőségű készételek, amik tovább rombolják a már szétkaszabolt emésztőrendszerét.
a maradék 8,5 euróból pedig kényelmesen kijön a szokásos napi 6-os rekesz Berliner Kindl.
Így marad a legótvarabb döner, ipari szendvics, raviolikonzerv. A legegészségtelenebb, legszarabb minőségű készételek, amik tovább rombolják a már szétkaszabolt emésztőrendszerét.
a maradék 8,5 euróból pedig kényelmesen kijön a szokásos napi 6-os rekesz Berliner Kindl.
Aug 08, 2019 14:01:59
Kanos Aggastyán
Aug 08, 2019 14:02:12
Mindegy. Tényleg nem írok ide, mert a sok szünet miatt este 6-kor mehetek haza.
Sőt: egyáltalán nem.
Csá.
Csá.
Ez nem baj! Ha korábban mennél haza, akkor otthonról írnál ide, nem nagy különbség!
A "neked dolgozó" "barátaid" mikor kezdenek neked dolgozni?
A "befektetéseid" mikortól kezdenek termelni?
Aug 08, 2019 14:02:12
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 08, 2019 14:05:14
x37)
Ki lehet hozni ennyiből, még kevesebből is, de ahhoz főzni kell. Mivel a púpos nem tud főzni, ezért eleve megbukott az egész költségvetése.
Kanos Aggastyán
Aug 08, 2019 14:05:15
Az elmebetegség legnagyobb hazugsága, hogy nem érezteti önmaga létezését.
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
Aug 08, 2019 14:05:15
igéret
Aug 08, 2019 14:11:38
Meg amugy is ez a kretén minden hónapot 31 nappal számolt.
Van ott még 2 napnyi 28 euró tartalék ez az alkohol vésztartalék lesz.
Aug 08, 2019 14:11:38
-
Aug 08, 2019 14:13:50
Endre most kerestünk neked vagy 100 eurot, porondra hopp!
Aug 08, 2019 14:13:50
-
Aug 08, 2019 14:19:28
Endre ezt a többszáz eurót amit itt a trollégák kerestek, mi nem kérjük vissza, hanem részesedést szeretnénk vásárolni Márk tartozásából.
Ezt nem kell soha visszaadnod, csak adj át 100 eurót, vagy egy db fog megcsináltatását Márk tartozásából a trolloknak.
A maradék százas meg mehet fejlesztésekre.
Ezt nem kell soha visszaadnod, csak adj át 100 eurót, vagy egy db fog megcsináltatását Márk tartozásából a trolloknak.
A maradék százas meg mehet fejlesztésekre.
Aug 08, 2019 14:19:28
Ürlyézus
Aug 08, 2019 14:27:07
Te mit sürgeted te zsidó?
Tán emlékeztetnünk kell...
28 euró az élet!
Tán emlékeztetnünk kell...
28 euró az élet!
Bocsanat, uj fatyok a tanszheken, tvics-stallo, 28 eur annyi az elet, shiker!
Aug 08, 2019 14:27:07
-
Aug 08, 2019 14:31:21
Endre most nézem a csatornád analitikáját, látom micsoda sikereket értél el az utóbbi két videóddal.
Miben különbözik Márk a többi szereplőtől? 0-2$
Haragszom-e valakire | SoDI vlogja extra 0-3$
Ezeket a pénzeket te megosztod Márkékkal, merthogy róluk meg a tartozásaikról szól a videó
+ socialblade trolloknak kérdés:
A detailed statistics alatt mutat a Recskásnak valami live aktivitást 2019-08-06-án.
De nem látom csideó nyomát..
eszty ény nyem éjtem..
Miben különbözik Márk a többi szereplőtől? 0-2$
Haragszom-e valakire | SoDI vlogja extra 0-3$
Ezeket a pénzeket te megosztod Márkékkal, merthogy róluk meg a tartozásaikról szól a videó
+ socialblade trolloknak kérdés:
A detailed statistics alatt mutat a Recskásnak valami live aktivitást 2019-08-06-án.
De nem látom csideó nyomát..
eszty ény nyem éjtem..
Aug 08, 2019 14:31:21
broni
Aug 08, 2019 14:34:26
sodi, te miért nem focizol??????????
Aug 08, 2019 14:34:26
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 08, 2019 14:35:11
x6)
Minek venne alsógatyát? Háromnaponta kifordítja, csá
broni
Aug 08, 2019 14:44:55
én a függöny sarkával szoktam kitörölni a seggem.
Aug 08, 2019 14:44:55
-
Aug 08, 2019 14:47:19
Szerző: sodika Mar 25, 2018 17:58:08
-Mennyinél tartasz? -7700 euró?
8000 alatt, és szerdán már fizu.
Szóval minden rendben van, csak mostantól észnél kell lenni.
Devizás haverral nem tudom, mi van, rákérdezek.
Áprilisban még nem akarok drónt, de májukban mindenképp.
Úgy értem, májusban már haver nélkül is megveszem, szóval lehet hogy a drón érdekében áprilisban is spórolós hónapot próbálok meg tartani ennek érdekében.
-Mennyinél tartasz? -7700 euró?
8000 alatt, és szerdán már fizu.
Szóval minden rendben van, csak mostantól észnél kell lenni.
Devizás haverral nem tudom, mi van, rákérdezek.
Áprilisban még nem akarok drónt, de májukban mindenképp.
Úgy értem, májusban már haver nélkül is megveszem, szóval lehet hogy a drón érdekében áprilisban is spórolós hónapot próbálok meg tartani ennek érdekében.
Aug 08, 2019 14:47:19
xray
(
x21)
Aug 08, 2019 14:47:46
x21)
Mindegy. Tényleg nem írok ide, mert a sok szünet miatt este 6-kor mehetek haza.
Csá.
úgy könnyű, h be sem kellett menni, xd Sőt: egyáltalán nem.
Csá.
trendbeli garázdaság
Aug 08, 2019 14:53:39
A legjobb, hogy a púposnak esélye sincs behajtani a kintlevőségeit. Egyikről sincs szerződése, csak annyit tud bizonyítani, hogy ismerőseinek utalt pénzt. Ahogy elkezd arcoskodni, elindul egy per, amiben a recskásnak bizonyítania kell, hogy kölcsönadott, nem csak pacsira.
Ki kell kérni adatokat a Facebooktól, ami nem megy túl gyorsan, az ügyvédeknek és ügyészeknek át kell rágniuk magukat a gyagyás autista körmondatain, az alperesek nyilván mindent meg fognak tenni, hogy megakasszák a tárgyalást, Púpnak utazgatnia kell stb. Tehát jó pár évig garantált a freakshow, mire egyáltalán ítélet születik. Ha tényleg Golda Meir képviseli a hülye fiát, garantált a bukás, de még egy jó ügyvéddel is csak részleges shiker érhető el. Mivel még chatlog bizoníték sincs arra, hogy mindegyik utalás kölcsön lett volna, ezért annak maximum a felét-harmadát tudják ráverni Márka, a dőrppére és a devizás "haverra".
Ezt azt jelenti, hogy Púp két-három évig nem jut pénzhez, miközben már masszívan életveszélyben lesz. És csak a per lezárultával indulhat bármiféle végrehajtás. Ami az eredményig megint csak a Sodit terheli anyagilag. És persze sok sikert végrehajtani bármit a dőrppén, akinek egy banyatankja van, talán még a nyizik centert is eladta egy üveg piáért azóta. Aztán ott van a devizás, aki még a saját lányának sem fizet. Ugyan ingatlanai vannak, amikre jó sok idő után kerülhet egy újabb jelzálog, de Recsi előtt még sok másik követelő van, úgyhogy ha valamikor árverezés is lesz, neki már garantáltan nem jut semmi. Márknak pedig semmi nincs a nevén. A lakás az anyjáé, a kocsi sem valószínű, hogy a nevén van, de ha mégis, akkor addig majd szépen eladja, ahogy a kütyüket is.
Tehát a Sodi pár százezret tud jó esetben évek alatt visszaszerezni a pénzéből, és ez optimista becslés. Viszotn ezután jön fincsi része a dolognak, amikor Márk és a haverok meglátogatják Púpszászon Gyöngyit vagy Berlinben a faszverőt. Ők nem a lábtörlőt fogják lehugyozni, mint a buzigyárosok, hanem még három kanyart tesznek a Sodi már így is kajsza, askenázi kilincsorrába, juhú!
Ki kell kérni adatokat a Facebooktól, ami nem megy túl gyorsan, az ügyvédeknek és ügyészeknek át kell rágniuk magukat a gyagyás autista körmondatain, az alperesek nyilván mindent meg fognak tenni, hogy megakasszák a tárgyalást, Púpnak utazgatnia kell stb. Tehát jó pár évig garantált a freakshow, mire egyáltalán ítélet születik. Ha tényleg Golda Meir képviseli a hülye fiát, garantált a bukás, de még egy jó ügyvéddel is csak részleges shiker érhető el. Mivel még chatlog bizoníték sincs arra, hogy mindegyik utalás kölcsön lett volna, ezért annak maximum a felét-harmadát tudják ráverni Márka, a dőrppére és a devizás "haverra".
Ezt azt jelenti, hogy Púp két-három évig nem jut pénzhez, miközben már masszívan életveszélyben lesz. És csak a per lezárultával indulhat bármiféle végrehajtás. Ami az eredményig megint csak a Sodit terheli anyagilag. És persze sok sikert végrehajtani bármit a dőrppén, akinek egy banyatankja van, talán még a nyizik centert is eladta egy üveg piáért azóta. Aztán ott van a devizás, aki még a saját lányának sem fizet. Ugyan ingatlanai vannak, amikre jó sok idő után kerülhet egy újabb jelzálog, de Recsi előtt még sok másik követelő van, úgyhogy ha valamikor árverezés is lesz, neki már garantáltan nem jut semmi. Márknak pedig semmi nincs a nevén. A lakás az anyjáé, a kocsi sem valószínű, hogy a nevén van, de ha mégis, akkor addig majd szépen eladja, ahogy a kütyüket is.
Tehát a Sodi pár százezret tud jó esetben évek alatt visszaszerezni a pénzéből, és ez optimista becslés. Viszotn ezután jön fincsi része a dolognak, amikor Márk és a haverok meglátogatják Púpszászon Gyöngyit vagy Berlinben a faszverőt. Ők nem a lábtörlőt fogják lehugyozni, mint a buzigyárosok, hanem még három kanyart tesznek a Sodi már így is kajsza, askenázi kilincsorrába, juhú!
Aug 08, 2019 14:53:39
-
Aug 08, 2019 15:00:09
Ravasz sodi a sodi, a playstation kontóján tartja a pénzét értékes játékok formájában, ott nem fér hozzá a vagyonkájához a végrehajtó!
Aug 08, 2019 15:00:09
-
Aug 08, 2019 15:00:25
sneci a tanár úr és apóda ellen is megnyerte a pert, micsoda arcoskodás volt a diadalról, és arról, hogy neki ez életjáradék lesz, tehát nem is érte kár. aztán most nem annyira hallani arról, hogy csordogálna ez az életjáradék.
Aug 08, 2019 15:00:25
broni
Aug 08, 2019 15:02:32
még tajgi temetésére se jöttél haza, sodi.csak pár 8 éves vót kint, akiket felrugdosott foci közben a lakótelepen, röhögni.
Aug 08, 2019 15:02:32
Terminátor
Aug 08, 2019 15:30:23
A legjobb, hogy a púposnak esélye sincs behajtani a kintlevőségeit.
De hát hogyan tudná? Ügyvédi úton? Akiknek kölcsön adott egyből kezdhetik úgy, hogy azt sem tudják ki ez a púpos korcs. Illetve nem hiszem, hogy egyáltalán eljut odáig. Sodi addig fog a pénze után menni, amíg hajtja a lelkesedés, hogy bármit is viszontláthat belőle, utána gyorsan feladja és elkönyveli veszteségnek, majd éli tovább az életét, mintha mi sem történt volna. Itt megint a bankrendszer, illetve a német állam fog pórul járni, mert valójában nekik nincs esélyük, hogy valaha is viszontlássák a pénzüket. 5-10-15 évnyi részletfizetés? Örüljön ha a következő 1-2 évet megéri!
Aug 08, 2019 15:30:23
.
Aug 08, 2019 15:39:21
egy Andi szerű rápörgés lesz majd, ahol évekig bosszút forral. "Én ezt sosem gondoltam volna a Márkról"
"majd odamegyek a szaros miskolci putrihoz és lebaszok neki 300 eurót a szaros streamólra"
Aug 08, 2019 15:39:21
sodika
Aug 08, 2019 15:43:05
Na akkor még egyszer:
Márk pénzzel nem tartozik. Azzal tartozik, hogy befejezi a stúdiót, karbantartja, elindítja a műsort, csináltat weblapot és lógót, üzemelteti az egészet saját költségen, és elküldi az összes bevétel felét.
Devizással van papír. Még jelzálogot is bejegyeztethetek, azt is beleírtuk, ha elmarad.
Törpapának WU ment, és megvan a WU papír.
Márk pénzzel nem tartozik. Azzal tartozik, hogy befejezi a stúdiót, karbantartja, elindítja a műsort, csináltat weblapot és lógót, üzemelteti az egészet saját költségen, és elküldi az összes bevétel felét.
Devizással van papír. Még jelzálogot is bejegyeztethetek, azt is beleírtuk, ha elmarad.
Aug 08, 2019 15:43:05
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 08, 2019 15:44:51
x6)
Na akkor még egyszer:
Meg a KREDENC.
Az is megfann utye?
-
Aug 08, 2019 15:46:49
Na akkor még egyszer:
jelzálogot??? na mutasd csak azt a papírt, hadd röhögjünk rajta, ütyféd úr!
Aug 08, 2019 15:46:49
xray
(
x21)
Aug 08, 2019 15:47:17
x21)
Na akkor még egyszer:
fosol a márk gyerektől, h felrúg és az orrod még ferdébbre veri? Márk pénzzel nem tartozik. Azzal tartozik, hogy befejezi a stúdiót, karbantartja, elindítja a műsort, csináltat weblapot és lógót, üzemelteti az egészet saját költségen, és elküldi az összes bevétel felét.
jobb is, ha nem jártatod a pofád, mert rohadt nagy verés lesz: xd
sodika
Aug 08, 2019 15:51:10
Seggfej. Nem adok bele soha semmit az üzemeltetési költségekbe, nem is én csinálom, mégis enyém minden minden bevétel fele.
Kurva jó üzletet kötöttem ezzel.
Gondolkozz már.
Gondolkozz már.
Aug 08, 2019 15:51:10
Terminátor
Aug 08, 2019 15:51:32
Tehát akkor még egyszer:
- Márkot kibaszottul nem érdekli, hogy mit mondtál neki, elküldted a pénzt, az ott is marad. Azt hiszed, hogy a főnöke vagy? Balfasz.
- Devizás nagyon jól tudja, hogy akár az Atyaúristennel is irattathatsz papírt, az sem fog érdekelni senkit. Mit fogsz csinálni? Beperled? Hehe, sok szerencsét hozzá Magyarországon.
- Dörppe meg WU-s papír. Jó vicc.
- Márkot kibaszottul nem érdekli, hogy mit mondtál neki, elküldted a pénzt, az ott is marad. Azt hiszed, hogy a főnöke vagy? Balfasz.
- Devizás nagyon jól tudja, hogy akár az Atyaúristennel is irattathatsz papírt, az sem fog érdekelni senkit. Mit fogsz csinálni? Beperled? Hehe, sok szerencsét hozzá Magyarországon.
- Dörppe meg WU-s papír. Jó vicc.
Aug 08, 2019 15:51:32
-
Aug 08, 2019 15:52:16
Na akkor még egyszer:
Na akkor mégegyszer: Márk nem fog befejezni semmit, erre kár is több szót vesztegetni.
A papír a devizáshaverral még akkor sem ér sokat, ha jól fogalmaztad meg (kizárt). Ugyanis a végrehajtásához bírósági döntés kell. Ez egy több tárgyalásból álló, drága és hosszú folyamat lesz, aminek során be kell bizonyítanod, hogy tényleg kölcsönbe adtad a pénzt, tényleg lejárt már a fizetési határidő és nem törlesztett a devizáshaver korábban. Ha végigmegy a per, és megnyered akkor ki lehet adni végrehajtónak, akinek viszont előre kell fizetni,hogy dolgozzon. Ezután jöhet az, hogy elárverezteted a házát, vagy ilyesmi, de az így szerzett bevételen a többi hitelezővel osztozol, akik közül néhány (pl. gyerektartás) valószínűleg elsőbbséget élvez majd veled szemben.
A dőrpe ugyanez, csak papír nélkül, és kisebb összegre, szóval a jogi eljárás költsége bőven meg fogja haladni azt a pénzt, amit amit be akarsz hajtani rajta. Persze azt is hozzácsaphatod a behajtáshoz, csak ugye annyival többet kell fizetni előre a végrehajtónak, a fizetés esélyét pedig tudjuk.
Aug 08, 2019 15:52:16
Örebro
(
x17)
Aug 08, 2019 15:53:05
x17)
Seggfej. Nem adok bele soha semmit az üzemeltetési költségekbe, nem is én csinálom, mégis enyém minden minden bevétel fele.
Gondolkozz már.
Gondolkozz már.
nyilvån jo uzletember vagy gyagyås, hiszen dözsölhetsz napi 28 eurobol. :-)
-
Aug 08, 2019 15:54:18
El ne felejtsem: Van két tanú aláírása a devizáshaverral kötött kölcsönszerződésen? Ha nincs, akkor az már nem bizonyító erejű magánokirat, hanem csak egy fecni, amit figyelembe vehet ugyan a bíróság, de lehet, hogy ehelyett inkább elfogadja az alperes álláspontját, miszerint minden hazugság, amit előadtál, és kizárólag azért perled, mert te is anyagi gondokkal küszködsz.
Aug 08, 2019 15:54:18
-
Aug 08, 2019 15:55:56
Gondolkozz már.
Gondolkozz már.
1. még el sem indult, nem hogy bármilyen bevételt termelt volna
2. akkor jó üzlet egy befektetés, amikor már el is költötted a befolyt profitot. egész addig csak elméletben jó üzlet. de te még életedben nem kötöttél jó üzletet. amikor üzeletet kötöttél, abból mindig óriási bukás lett. még egyetlen üzleted sem sikerült.
tényleg, mi lett a cégbirodalommal? sikerült visszadobni az adótartozásos céget?:))))
Aug 08, 2019 15:55:56
sodika
Aug 08, 2019 15:56:23
Van két tanú. Még a tulajdoni lapon lévő helyrajzi szám is rögzítve van. Mindkét ingatlanához.
Aug 08, 2019 15:56:23
-
Aug 08, 2019 15:57:08
A Dr. Fórizs volt ott a Parlament melletti étteremben, amikor megíratták a papírt és gulyáslevessel pecsételték le.
Aug 08, 2019 15:57:08
-
Aug 08, 2019 15:57:19
99%, hogy semmi sem lees az ólból;
0.9% hogy valami lófasz pénzt fog hozni, abból semmit sem kap a sodi
Ha meg bejön az ötlet és 1 ezrelék eséllyel fosni fogja a pénzt, akkor a sodi visszakapja a pénzét és Márk elküldi a kurva anyjába
0.9% hogy valami lófasz pénzt fog hozni, abból semmit sem kap a sodi
Ha meg bejön az ötlet és 1 ezrelék eséllyel fosni fogja a pénzt, akkor a sodi visszakapja a pénzét és Márk elküldi a kurva anyjába
Aug 08, 2019 15:57:19
sodika
Aug 08, 2019 15:59:30
Egyébként stúdió: részesedést vettem egy egyébként költségesen üzemeltethető dologban úgy, hogy a költségekbe, így különösen a villanyszámlába sose adok bele semmit, mégis enyém az összes bevétel felé korlátlan ideig.
Ez kurva jó üzlet. Nekem.
Ti meg jöttök olyan baromságokkal, mint az építőanyagok valós költségei. Kit érdekel?
Örök részesedésem van a projektben. Kurva jó megállapodás. Nekem.És ő rábólintott. Így.
Ti meg jöttök olyan baromságokkal, mint az építőanyagok valós költségei. Kit érdekel?
Örök részesedésem van a projektben. Kurva jó megállapodás. Nekem.És ő rábólintott. Így.
Aug 08, 2019 15:59:30
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Aug 08, 2019 15:59:59
x7)
Gyagyás!
Olyasmi ügybe keveredtél, mint ezek a balekek, amint látod simán feljelenthető: index.hu/belfold/2019/08/06/egy_51_eves_no_masok_fotoival_15_milliot_csalt_ki_egy_internetes_tarskereson/
Mondj egy végső dátumon amire el kell indulnia a studiónak, vagy megteszed a feljelentést csalásért chat logokat, WU papírokat csatolva.
|__o__|
Olyasmi ügybe keveredtél, mint ezek a balekek, amint látod simán feljelenthető: index.hu/belfold/2019/08/06/egy_51_eves_no_masok_fotoival_15_milliot_csalt_ki_egy_internetes_tarskereson/
Mondj egy végső dátumon amire el kell indulnia a studiónak, vagy megteszed a feljelentést csalásért chat logokat, WU papírokat csatolva.
tigris
Aug 08, 2019 16:00:25
sodi jól értem, hogy még el sem indult a csatorna, de te már elköltötted a bevételt fejben ??? :DDD retardált vagy
Aug 08, 2019 16:00:25
-
Aug 08, 2019 16:02:45
Van két tanú. Még a tulajdoni lapon lévő helyrajzi szám is rögzítve van. Mindkét ingatlanához.
és szerinted ezt a jelzálogjogot bejegyzi a földhivatal, ütyféd úr?:)
Aug 08, 2019 16:02:45
-
Aug 08, 2019 16:03:32
Na, az tök jó sodika, akkor ha a tanúk nem tagadják le az egészet, és nem csesztétek el a szövegezést, és nincs visszadatálva, meg hasonlók, még az is lehet, hogy egy bíróság megítélné neked a pénzt.
Mindehhez semmi más dolgod nincs, mint a megfelelő, formailag kötött felszólítások elküldése után beadni egy keresetlevelet, kifizetni az illetéket, megjelenni pár tárgyaláson, nem ideggörcsöt kapni, amikor budapestre utazásod után derül ki, hogy a devizáshaver vesegörcsöt kapott, és sajnos megint nem tud megjelenni a tárgyaláson, kivárni az ítéletet (addigra talán kifut a 25 ezer eurós hiteled is, juhéé!) utána fizetni a végrehajtónak szintén viszonylag sokat, majd bízni a csodában, hogy ha három bank, az állam, és ki tudja még ki egy vasat se tud kiszedni belőle, majd te, neked majd sikerül.
Szerintem esélyes sodika, vágj bele azonnal, és csinálj róla vlogot, én nézném!
Aug 08, 2019 16:03:32
ÉMÁSZ
Aug 08, 2019 16:04:02
Egyébként stúdió: részesedést vettem egy egyébként költségesen üzemeltethető dologban úgy, hogy a költségekbe, így különösen a villanyszámlába sose adok bele semmit...
Nem érted, hogy kampóval lopja a cigány az áramot???
A villanyszámla Miskolcon a legolcsóbb a világon, ezt sem érted meg?
Aug 08, 2019 16:04:02
Jogvédő
Aug 08, 2019 16:05:16
vagy megteszed a feljelentést csalásért chat logokat, WU papírokat csatolva.
A mi szervezetünk pedig készen áll, hogy szegény roma polgártársunkat megvédjük a nyíltan náci, fasiszta, fajgyűlölő szélsőséges zsarolásaitól.
Aug 08, 2019 16:05:16
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Aug 08, 2019 16:06:09
x7)
A twitch studióról milyen papír van? Márk két haverja a szóbeli tanu?
|__o__|
sodika
Aug 08, 2019 16:08:44
Arról nem kell még.
Megbízók Márkban.
Majd a részletekről kell, indulás előtt. Talán.
Devizádban is megbíztam. Akkor írtuk csak papírt, amikor már egymillió felett jártunk.
Megbízók Márkban.
Devizádban is megbíztam. Akkor írtuk csak papírt, amikor már egymillió felett jártunk.
Aug 08, 2019 16:08:44
Háttérhatalmi Shikerember
Aug 08, 2019 16:09:18
Arról nem kell még.
Megbízók Márkban.
Megbízók Márkban.
Nem úgy volt, hogy egytől nem írsz ide te púpos fasz?
Aug 08, 2019 16:09:18
sodika
Aug 08, 2019 16:10:30
Akkor már a devizást védte, hogy papíron engedélyezek részletfizetést.
Most is már Márkot védené, ha rögzítenénk, hogy nem kérhetem vissza a stúdióra küldött sok pénzt.
Most is már Márkot védené, ha rögzítenénk, hogy nem kérhetem vissza a stúdióra küldött sok pénzt.
Aug 08, 2019 16:10:30
-
Aug 08, 2019 16:10:36
Jaj dehogy kapná vissza. Még ebben a szigorúan hipotetikus esetben sem.
Aug 08, 2019 16:10:36
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 08, 2019 16:12:09
Gondolkozz már.
Gondolkozz már.
Kurva jó üzlet, megkapod a nulla forint felét.
Az idők végezetéig :)
Aug 08, 2019 16:12:09
-
Aug 08, 2019 16:12:50
Egyébként stúdió: részesedést vettem egy egyébként költségesen üzemeltethető dologban úgy, hogy a költségekbe, így különösen a villanyszámlába sose adok bele semmit, mégis enyém az összes bevétel felé korlátlan ideig.
hehe, ennek kezd olyan szaga lenni, mint amikor a tanár uras ügyben azt hitted, hogy ha valaki nagy tartozásról mutat egy kamu papírt, akkor annak nagy vagyona van.:))
kicsi hülyém, hát persze hogy márk rábólintott a nagy üzletre, mert pontosan tudta, hogy kurvára nem lesz ott semmilyen stúdió, semmilyen projekt nem fog elindulni, az egész csak arra kellett, hogy belőled kihúzza a pénzt. tudod miben vettél részesedést? a nagy büdös semmiben. márk majd széttárja a kezét, hogy bocs, de a keresztapja nagybátyjának a dédunokájának kellett az istálló, mert venezuelai kishörcsögöket akar tenyészteni, és nem mondhatott nemet a családnak.
Aug 08, 2019 16:12:50
-
Aug 08, 2019 16:13:50
Arról nem kell még.
Megbízók Márkban.
Megbízók Márkban.
Nagyon okos vagy! Csak egy fillért se fogsz látni. Miért?
1. Nem is indul el soha, csak ha kifizeted megint a hiányzó eszközök árát (Markica nem fog beletenni egy fillért sem!!)
2. Elindul, de Markica nem várja meg, hogy felpörögjön (nem is fog soha), mert nem fog éveket elbaszni az életéből, nem akkora idióta, mint te.
3. Elindul, és havi lófasz mennyiségű pénzt termel majd Márknak, aki ugye levonja a villanyszámlát, az idejét, a csöpögő csapot, és HOPPÁ! nem maradt neked semmi, amit küldhetne.
4. Elindul, és sok pénz fog bejönni belőle. Ez esetben sem kapsz szart se, Márk majd hozzád fog baszni egy kis alamizsnát, ha nagyon magyarázkodsz, aztán örökre le fog szarni. Az ötletet nem védted le, igazából adtál neki puszira pénzt, ha akarja visszafizeti, ha nem akarja, nem. Alapít egy céget, azon keresztül szedi a bevételt, neked semmi közöd hozzá, vagy akármi.
Te balfasz!
Aug 08, 2019 16:13:50
sodika
Aug 08, 2019 16:14:44
Bocsánat: azt a kockázatot, hogy elindul a műsor, és nem jön be semmi pénz, aminek értelmezhető lenne a fele, vállaltam. Igen.
Aug 08, 2019 16:14:44
töppedt buzigolyók
Aug 08, 2019 16:16:29
Faszt vettél Te, nem részesedést, hülyegyerek. Fogsz Te még itt sírni, hogy kizârtak a bizniszbol a cigányok
Aug 08, 2019 16:16:29
sodika
Aug 08, 2019 16:17:32
Nem vonhatja le se a villanyszámlát, se az idejét. Ez a megállapodás. Mindenkié a bevétel fele.
És nem kell, hogy belerakjon pénzt, maximum vissza. De az engem hol érdekel? Én már kifizettem azt.
És nem kell, hogy belerakjon pénzt, maximum vissza. De az engem hol érdekel? Én már kifizettem azt.
Aug 08, 2019 16:17:32
-
Aug 08, 2019 16:18:26
ugye marcius aprilis kornyekere tervezted eredetileg az indulast, most augusztus van, es nem ugy nez ki, hogy iden tudnatok indulni vele. raer jovore, vagy kell meg egy plusz evnyi rahangolodas?
Aug 08, 2019 16:18:26
Cigányidomár
Aug 08, 2019 16:19:00
Tényleg nem akarom a trollurakat hergelni, de miért nézzük ki egy cigányból, hogy bármit is fel tud építeni? Azt a pénzt elrakták, felélték, ki tudja mi lett belőle, semmilyen Twitch meg projekt nem lesz belőle. Sodi meg futhat a pénze után, mert egy B-A-L-E-K.
Aug 08, 2019 16:19:00
-
Aug 08, 2019 16:19:25
Bocsánat: azt a kockázatot, hogy elindul a műsor, és nem jön be semmi pénz, aminek értelmezhető lenne a fele, vállaltam. Igen.
És azt hogy nem fog elindulni a műsor?
Aug 08, 2019 16:19:25
sodika
Aug 08, 2019 16:19:55
De én vállalok a marketingre időt. De mondom, indulás előtt ezt is leírjuk, hogy ő is védve legyen attól, nehogy visszakérjem a pénzem. Az ő biztonsága érdekében kell majd leírnunk, hogy nem kérhetem.
Aug 08, 2019 16:19:55
-
Aug 08, 2019 16:20:53
Emlékeztek, hogy sodika szerint Márk kitalálta, hogy valami maszek fuvarozásból fog megélni?
Két napra rá jött ez a cikk az abcúgtól: 444.hu/2019/08/07/tizezrekert-visznek-bevasarolni-az-uzsoras-soforok
Ez a biznisz tetszett meg Full 100% hetero Márknak, 8 hónap előzetes után egy felüggesztettel a feje felett.
Két napra rá jött ez a cikk az abcúgtól: 444.hu/2019/08/07/tizezrekert-visznek-bevasarolni-az-uzsoras-soforok
Ez a biznisz tetszett meg Full 100% hetero Márknak, 8 hónap előzetes után egy felüggesztettel a feje felett.
Aug 08, 2019 16:20:53
xray
(
x21)
Aug 08, 2019 16:21:53
x21)
Nem vonhatja le se a villanyszámlát, se az idejét. Ez a megállapodás. Mindenkié a bevétel fele.
és kit érdekel, h miféle szóbeli megállapodást vizionálsz? ritka nagy barom vagy. És nem kell, hogy belerakjon pénzt, maximum vissza. De az engem hol érdekel? Én már kifizettem azt.
-
Aug 08, 2019 16:22:13
Gondolkozz már.
Gondolkozz már.
A szokásosnál is hülyébb vagy.
Frontátvonulás van?
Aug 08, 2019 16:22:13
-
Aug 08, 2019 16:23:00
Nem érted. A valóság ez:
Van egy üres szoba, amibe Márk nem fog semmit vásárolni. Nem hülye ő sem, amire TÉNYLEG akart, arra költött (festés, stb.), amit meg leszar (Twitch), azt meg inkább a kocsira meg a fogaira költötte. Az, hogy te nem eszközöket vettél, hanem csak pénzt adtál, a legnagyobb idiótaság volt. Szóval, ha holnap bemondja, hogy nincs pénze, akkor csak úgy lesz ebből stúdió, ha kifizeted (megint). A pénzt ő kezeli, nem igaz? Akkor mi a biztosíték, hogy kapsz egy fillért is? Semmi? Na ugye!
Idióta balfasz vagy. Befektetted a pénzed egy fekete lyukba.
Aug 08, 2019 16:23:00
57 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Csá.