« 5431 5432 5433 5434 5435 5436 5437 5438 5439 5440 »
1734093 komment.

Szerző: Kanos Aggastyán Aug 08, 2019 22:26:03
Válasz
(3)
töppedt buzigolyók
Nem sokkal azután, hogy hazamenekítették a lefogyott és teljesen megháborodott Endrét, jelentkezett nála valami cigány csaj, hogy ő külföldön lakik az arab faszijával, de az állandóan seggbe erőszakolja, úgyhogy haza akar menekülni. És hogy szívesen összeköltözne Endrével...

NSZKSZ, annyira jók ezek a pult alóli sztorik! :)

Fifi, ezt kár volt kihagynod, shimán répázhattad volna kedvedre! Hülye! Talán fideókat is lehetett volna csinálni, majd egy perverz oldalon eladni, mint shaját megoldás.
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
Aug 08, 2019 22:26:03

Szerző: - Aug 08, 2019 22:34:35
Válasz
(5)
Kanos Aggastyán
NSZKSZ, annyira jók ezek a pult alóli sztorik! :)

Fifi, ezt kár volt kihagynod, shimán répázhattad volna kedvedre! Hülye! Talán fideókat is lehetett volna csinálni, majd egy perverz oldalon eladni, mint shaját megoldás.

Nem, a csaj kikötötte hogy nem dughatja meg én legalábbis úgy emlékszem. Arról beszélgettek hogy milyen szar a seggszex.
Aug 08, 2019 22:34:35

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Aug 08, 2019 22:37:40
Válasz
(3)
-
Nem, a csaj kikötötte hogy nem dughatja meg én legalábbis úgy emlékszem. Arról beszélgettek hogy milyen szar a seggszex.
sneci egy csaj számára még lelki szemétládának is szar, nem hogy dugópajtinak.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Aug 08, 2019 22:37:40

Szerző: zsír Aug 08, 2019 22:48:04
Válasz
(4)
-
gyenge a zsírgenerátor, sry

Nem generátor vagyok.
Mivel igazoljam?
Az a "dübbenés" pár éve nem úgy volt, ahogy itt előadtam, hogy a hívásotok után történt.
Veszekedés után történt, miután közöltem vele, hogy megyek el.
Két perccel később elvágódott, én pedig hülyét csináltam magamból. Eszmeralda meg ugye még a rendőröket is rámhívta...
Ez lezajlott még egy párszor, mámrint a dübbenés, és mindig azután, hogy a tudtára adtam, hogy menni akarok el.

Elsőre még nem esett le, hogy csak szimulál...

Még annyit, hogy kettőnk közül valakinek valóban van papírja arról, hogy elmebeteg, de hogy kinek, azt nem írom le...

Aug 08, 2019 22:48:04

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 08, 2019 22:54:38
Válasz
(2)
Nenj innen a faszba, NSZKSZ, nem kell idevonzani a nyomorult migrit!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Aug 08, 2019 22:54:38

Szerző: - Aug 08, 2019 22:56:30
Válasz
(4)
nyilvános faszkiverő

yupyup, gyenge gen.
Aug 08, 2019 22:56:30

Szerző: zsír Aug 08, 2019 22:56:35
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő

Te meg baszd meg a kurva anyádat, zsidó fasz!
Aug 08, 2019 22:56:35

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 08, 2019 22:59:25
Válasz
(3)
Ejnye, nem kell megsértődni, elég, ha befogod a pofád, elkotródsz a picsába innen, ha akarod, út közben meg is dögölhetsz. Bizony.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Aug 08, 2019 22:59:25

Szerző: zsír Aug 08, 2019 23:03:26
Válasz
(4)
nyilvános faszkiverő
Ejnye, nem kell megsértődni, elég, ha befogod a pofád, elkotródsz a picsába innen, ha akarod, út közben meg is dögölhetsz. Bizony.

Eddig 500-an nézték meg youtube-on, ahogy kilőlek az ablakon a picsába.
Képzeld mennyi fogják látni, ha majd élőben történik ez,és címlapra kerül.
Az lesz majd a hírnév... és a shaját megoldás. Retard...
Aug 08, 2019 23:03:26

Szerző: Kanos Aggastyán Aug 08, 2019 23:04:20
Válasz
(4)
sodika
Kesz van-e ez meg az a weboldalon, mindent megkapott-e a grafikustól, mi hiányzik még, miért nincd még mrg. Szeret főnök lenni.

Kész van -e a 4 nap alatt összedobható twiccstálló, amire 1 milliót kapott?
Miért nincs kész?
Mi az a sok törött gipszkarton?
Komolyan gondolod a nyolc szál laminált padlót?

Főnök úgy lehet valaki, ha tanul. Az úgy nem működik, hogy az értékes emberek nyakára ül egy értéktelen, és az ő tudásukon utazik!

Ilyet csak az OKJ-s ingatlanos paraziták csinálnak, akik egy mondatot sem tudnak hibátlanul leírni.

Vagy a mindenki által felpróbált és megunt parasztlányok, amikor beházasodnak egy vagyonba élősködni.
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
Aug 08, 2019 23:04:20

Szerző: Törpspa Aug 08, 2019 23:15:20
Válasz
(5)
Ez lesz baszki az örök rejtély, hogy mikor eredeti a zsírgeci kisboros és mikor fake.
Én sosem tudom eldönteni.
Aug 08, 2019 23:15:20

Szerző: Zsir Aug 08, 2019 23:19:35
Válasz
(-1)
Amugy mi ujsag, zsidok?
Ki is tart el epp benneteket, Orban vagy Soros?
Aug 08, 2019 23:19:35

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 08, 2019 23:21:21
Válasz
(7)
Bárcsak lehetnék én is Márk, hogy ne a Soros vagy az Orbán tartson el, hanem ASODI :(((((
Aug 08, 2019 23:21:21

Szerző: ... Aug 08, 2019 23:21:33
Válasz
(2)
Zsir
Amugy mi ujsag, zsidok?

Engem Orbán, nem is akárhogy.
Aug 08, 2019 23:21:33

Szerző: Dicsak Boyz Aug 08, 2019 23:25:41
Válasz
(8)
Zsir
Amugy mi ujsag, zsidok?

Herr Andreas Tschekonitch
Aug 08, 2019 23:25:41

Szerző: Radírpók Aug 08, 2019 23:28:01
Válasz
(6)
* elmorzsol egy könnycseppet *
Aug 08, 2019 23:28:01

Szerző: ... Aug 08, 2019 23:29:40
Válasz
(2)
Nem gyenge, ahogy összefújja a szél a szemetet.
Sodiszar, Zsír (ha ő az) és az összes mellékretard itt kukkol
Aug 08, 2019 23:29:40

Szerző: Bepisilve sírtam a trollo Aug 08, 2019 23:30:49
Válasz
(5)
...
Nem gyenge, ahogy összefújja a szél a szemetet.
Sodiszar, Zsír (ha ő az) és az összes mellékretard itt kukkol
Kivéve tajgit, neki nem engedi a pártfogója.
Aug 08, 2019 23:30:49

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 08, 2019 23:37:30
Válasz
(1)
zsír
Nem generátor vagyok.
Mivel igazoljam?
Az a "dübbenés" pár éve nem úgy volt, ahogy itt előadtam, hogy a hívásotok után történt.
Veszekedés után történt, miután közöltem vele, hogy megyek el.
Két perccel később elvágódott, én pedig hülyét csináltam magamból. Eszmeralda meg ugye még a rendőröket is rámhívta...
Ez lezajlott még egy párszor, mámrint a dübbenés, és mindig azután, hogy a tudtára adtam, hogy menni akarok el.

Elsőre még nem esett le, hogy csak szimulál...

Még annyit, hogy kettőnk közül valakinek valóban van papírja arról, hogy elmebeteg, de hogy kinek, azt nem írom le...

Hehe, erre a sztorira emlékszem. Anyád dübbent a kövön, te meg ahelyett hogy a mentőket hívtad volna, ráérősen átsétáltál a Piroska presszóba egy féldecire. Tudod, mi ebben a nevetséges, Zsír? Az, hogy ez 5 éve történt, te meg azóta is otthon dekkolsz. Az utca végébe nem költöztél el, nem hogy Amerikába...
Aug 08, 2019 23:37:30

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 08, 2019 23:39:05
Válasz
(3)
Jut eszembe, Zsír. Azért miután felkúrtad anyádat, és dübbenés lett a vége, csak idetoltad a hazug pofádat, és nemi erőszakkal meg gyilkolással fenyegetőztél, mert hogy szerinted mi akartuk anyádat megölni. Kaszablokka, igaz, te hazug szemétláda?
Aug 08, 2019 23:39:05

Szerző: Zsénó (Snecológus-pontszám: 44832x22) Aug 08, 2019 23:53:08
Válasz
(13)
Csak a szokásos:

Farkas Endre Kiss
19 mins ·

Vlog szombat reggel.

Most inkább alszom, de holnap este befejetem. BOCS
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Aug 08, 2019 23:53:08

Szerző: Ürlyézus Aug 08, 2019 23:55:41
Válasz
(3)
kiboros? Zsir?
Segitsetek a felzarkozasban egy kezdo snecologia hallgatonak pls
Aug 08, 2019 23:55:41

Szerző: - Aug 09, 2019 00:12:02
Válasz
(9)
Ürlyézus
kiboros? Zsir?
egy tiszavasvári ukrajnai migri, egy biotobot a szerelőszalag mellől, aki súlyos üldözési mánában szenved. egyesek herbál dilerként tartják számon, aki halott kutyák fényképezésével tölti az idejét, egyébkent incel, a nőktől retteg és hasselhof a zsánere.
Aug 09, 2019 00:12:02

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Aug 09, 2019 00:21:04
Válasz
(5)
Ürlyézus
kiboros? Zsir?

Sodipedia szerint:
Időszakosan megjelenő, rendkívül fárasztó ellentroll. Egy egyezség értelmében minden további vele kapcsolatos információt töröltünk, de a szerkesztőség egyhangú véleménye szerint a nyájas olvasónak is jobb lesz így.

az egyezség szerint eltakarodik a fórumról, de mindig visszeszi a fene.
Aug 09, 2019 00:21:04

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Aug 09, 2019 00:30:58
Válasz
(4)
xray
Sodipedia szerint:
Időszakosan megjelenő, rendkívül fárasztó ellentroll. Egy egyezség értelmében minden további vele kapcsolatos információt töröltünk, de a szerkesztőség egyhangú véleménye szerint a nyájas olvasónak is jobb lesz így.

az egyezség szerint eltakarodik a fórumról, de mindig visszeszi a fene.
a zsír ragadványnév meg a zselézett hajáról kapta, de szerintem kacsazsírral keni.
Aug 09, 2019 00:30:58

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 09, 2019 00:52:07
Válasz
(13)
Incel. Ez a helyes szó. Lassan alulról veri a 40-et, de nővel még soha nem volt, sőt, kimondottan gyűlöli őket. A trollok feleségeit/barátnőit következetesen kurvázza, véleménye szerint a nők csak baszásra valók. Édesanyjával ambivalens viszonyt ápol. Elvileg azért lakik otthon, mert ápolja a mamát, de gyakorlatilag ez inkább fordítva van. Édesapja Németországban dolgozik már jó ideje, a családot nem sűrűn látja, de pénzt küld haza. Zsírnak van egy öccse, aki mostanában diplomázhat. Kerüli Zsírt. Az egész családjuknak van egy ilyen diszfunkcionális jellege, valószínűleg nem kis részben Zsír kezeletlen skizofréniájának köszönhetően. A kutyabaszós meg herbálterjesztős sztoriknak nem kell sok hitelt adni; bár az első döglött kutyás sztorit ő maga osztotta meg velünk. Lacika nagyon szereti a '80-as évek filmjeit, sorozatait, a synthwave zenét, és más ilyen retró dolgokat. Fényképezgetni is szokott, állapotához képest megdöbbentően jól. Ő egy olyan mellékretard, aki ha nem járna ide a faszért sorba állni, akkor nem zavarna sok vizet. Helyi szinten (Tiszafaszvári) mindenki ismeri, amolyan fura buzi/falu bolondja státuszban van. Állítólag többször volt a rendőrségen feljelenteni a fórumot, de ennek már öt éve, úgyhogy valószínűleg a feljelentés landolt a kör alakú gyűjtőben, a rendőrök pedig rötyögtek egy jót a flepnisen meg a mamáján. Amikor van melója, akkor a Jabilban dolgozik összeszerelőként. Időnként elküldik, időnként újra felveszik. Sakkozott a vasvári sakk-klubban, állítólag jó eredményei voltak. Felsőfokú végzettséggel rendelkezik, ezzel Endrét kilométerekkel lehagyva. Szakmáját nem gyakorolja (lásd: Jabil).

Ha valami kimaradt, majd a többi trolléga kiegészíti.
Aug 09, 2019 00:52:07

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Aug 09, 2019 00:52:52
Válasz
(2)
sodika
:)

Ez az 1500 stimmel.
Az a gomb. :D

Pont erről beszélek.

Púp, ha 1500 Ft-os órabért gomboknak hívsz, akkor egy 1137,5 Ft-ost (325*28/8) minek neveznél?
Aug 09, 2019 00:52:52

Szerző: Twitch Istálló Aug 09, 2019 02:54:44
Válasz
(7)
Szerintetek sodi mire fogja kolteni a napi 28 eurot?
Espresto AG, Valentin Savulescu, Biersack, Felix Schwenzel, Lydia Selene Fahle
Aug 09, 2019 02:54:44

Szerző: - Aug 09, 2019 04:50:16
Válasz
(13)
ne magadból indulj ki, ez a bér nem grafikusi munkára van hanem szórólapozásért. mondjuk neked még ez a szint is elérhetetlen volt, talán jó memóriájú trollégák még emlékeznek, hogy neked milyen órabéred volt. talán 100ft?

Hetven-valahány forint volt ködbéreket is figyelembe véve

Azt hiszem volt olyan melócsá is ahol végül több lett a ködbér mint a keresete, kvázi fizetett a fönökúrnak hogy dolgozhasson...
Aug 09, 2019 04:50:16

Szerző: Félpjofi pjogamozó Aug 09, 2019 05:37:03
Válasz
(4)
Ürlyézus
kiboros? Zsir?
http://sodipedia.sodika.org/index.php?title=Kisboros&oldid=2641
Aug 09, 2019 05:37:03

Szerző: Félpjofi pjogamozó Aug 09, 2019 05:46:35
Válasz
(9)
Rengeteg pletyka van kisborosról, amit a falusiak terjesztenek, és több forrásból részben megerősítették a helyiek. Persze mindig kicsit más a story, de valami alapja csak lehet.

A leggyakoribb, hogy az apja molesztálta kiskorában, és erre rájött az anyja. Vádalku keretében külföldre kellett költöznie, és azóta is súlyos havi összeget fizet kártérítésként. Valószínűleg ebbe őrült bele az anyja, aki azóta sem dolgozik. Zsír elmondása szerint papíros elmebeteg, zsír pedig gyűlöli, amiért engedte hogy az apja megússza az egészet. Van hogy hetekig nem is köszön neki, többek szerint direkt idegesítő hogy minél előbb kipurcanjon (megdübbenjen), és az örökségből végre Los Angelesbe költözhessen, ahol gazdag zsidó producerek szexrabszolgájaként szerezne színészi munkákat.
Aug 09, 2019 05:46:35

Szerző: Félpjofi pjogamozó Aug 09, 2019 05:53:53
Válasz
(12)
A jabilban is állandóan összetűzésbe kerül mindenkivel.

Tudja hogy állandóan rajta röhögnek, mindenkiben trollt lát, volt hogy székkel fenyegette munkatársait, ami miatt hazaküldték. Volt hogy balettcipő lopással kapták rajra a kilépésnél.

Paranoid skizofrén, többek között meg van győződve róla, hogy a trollok figyelik minden lépését, ott vannak a jabilban, a helyi fideszben, emellett a zuhanyrózsába rejtett poloskával hallgatják le, valamint a szomszédnak adományozott zsidó kémkakassal idegesítik a trollok, aki minden reggel kukorékol, csak hogy őt idegesitse.

Egészen az Orbán klánig feltérképezte az állítása szerint indexes és 444-es újságírókból álló trollsereget. Hol azzal próbálja hergelni a trollokat, hogy a fidesznek szurkol csak hogy a zsidó trollokat idegesitse, hol pedig arról panaszkodik, hogy mindent tönkretesznek a fideszes trollok.
Aug 09, 2019 05:53:53

Szerző: Félpjofi pjogamozó Aug 09, 2019 05:59:08
Válasz
(11)
Van egy brazil szerelme, Esmeralda, akivel sokszor webcamozottz ezzekkel a felvételekkel tartják sakkban egymást. Paranoiája miatt Esmaraldát is mindig a fórumon látja mindenkiben, a "brazilt", aki még inget is ígért neki, de sosem küldött. Ehelyett teleszórta a netet zsír rajongásával, különböző vendégkonybekben. Érdemes rákeresni a kisboros1, tiszavasvári, boros László szavakra.
Aug 09, 2019 05:59:08

Szerző: Félpjofi pjogamozó Aug 09, 2019 06:11:49
Válasz
(14)
Állítása szerint külön aktákat vezet a trollokról (amit azok trollok.xls-nek szoktak csufólni), ebben vezet a trollokról minden apró mozzanatot, amit elhintenek magukról. Többeket azonosítani is vélt, Szabó, Kovács stb, persze ezeket csak kitalálta, és mint később bevallotta a wikipediáról gyűjtötte a leggyakoribb vezetékneveket.

Lelkes trollvadász, ha feltűnik egy új retard, egyből megkeresi a troll aktákkal, így került össze a másik skizofrén cvi-vel is, de hamar leépítette, mert cvi a legunalmasabb mellékretard, róla nem is kell többet tudni.

Kisebb vagyont (állítása szerint másfél millió forintot) spórolt össze a jabilos minimálbérből, amit kifejezetten a trollok levadászására szán. Többször álmodozott a trollok megöléséről, csavarhúzó nyakbavágáról, akció filmbe illő lekaratézásáról, persze ebben mindig megakadályozta, hogy ki kellett volna mozdulnia tiszavasváriból. Ezt az összeget később a darkweben elutalta valakinek, aki beazonosított neki pár random embert majd felszívódott az összeggel.
Aug 09, 2019 06:11:49

Szerző: RGL igazsága Aug 09, 2019 06:50:41
Válasz
(6)
A lecsúszás művészete.

www.facebook.com/cselponthu/
Aug 09, 2019 06:50:41

Szerző: uránvárosi sisakos piton Aug 09, 2019 07:59:22
Válasz
(1)
Nekem (is) a flokk a legfontosabb!!!!
Aug 09, 2019 07:59:22

Szerző: Ürlyézus Aug 09, 2019 08:16:45
Válasz
(2)
Koszonom a kisboros infot, a sodipedia eleg szukszavu volt.
Shoderak, melovancsá?
Aug 09, 2019 08:16:45

Szerző: Twitch Istálló Aug 09, 2019 09:05:55
Válasz
(10)
ifj. Boros László, aka. Kisboros, Zsír, Bori. Tiszavasvári mamahotellakó, önjelölt fotóművész, tényfeltáró és internethuszár (egyes információk szerint illegális cigicsempész), aki jelenleg 32 évesen a szülői házban él munka nélkül. SoDI lelkes kommentelője, később nagy trollvadász. Végzettségére nézve munkanélküli kvázi-programozó, diplomázásától kezdve immár nyolcadik éve él munkanélküliként, bár egyszer sikerült kb egy évre elzavarni a Jabilhoz betanított munkásnak, azonban hamarosan onnan is lapátra került. Azóta fel sem merült nála, hogy munkát keressen, vagy bármilyen módon eltartsa magát. 32 évesen még szűz, nem volt kapcsolata nőkkel, (többen valószínűsítik, hogy homoszexuális), viszont interneten keresztül már küldött képeket egykori "szerelmének" meztelen alsótestéről, folytatva a retardok által létrehozott fütyikamerás hagyományt. Enyhe bipoláris zavarban szenved, nincsenek barátai, társas kapcsolatai, sem céljai. Szeret online pókert játszani, valamint eredményeket ért el sakkban, ennek ellenére logikai tudását képtelen alkalmazni. Korábban már összetűzésbe keveredett Szőke Zoltánnal, egy tiszavasvári fideszes képviselővel is, akiről lejárató cikkeket terjesztett a neten, amiért a képviselő úr nagy ruházással fenyegette meg, és csak édesanyja könyörgésére volt hajlandó elállni attól, hogy rendesen helybenhagyják a debil hülyegyerekét. Később azt hallucinálta, hogy fekete autókból figyelik a házukat. Másik mániája, hogy zuhanyrózsába helyezett mikrofonon keresztül hallgatják le. Nagy '80-as évek-rajongó, kedvenc sorozata a Columbo és a Knight Rider, gyűjti a Popcorn és Bravo magazin-posztereket.

Első felbukkanása retardkörökben a Molnár F. Árpádhoz és a Hírháttérhez kapcsolódó fórumokhoz köthető, ahol folyamatosan védelmébe vette az elmebeteg ELI-t, aki azonban nem volt kíváncsi önjelölt védelmezőjére, és egy idő után elhajtotta a francba. Jellemző tulajdonsága, hogy okoskodásával, fölényeskedésével sok ellenséget szerzett magának, egyéni rekordot tart fent fórumkitiltásokból.

Története Sodi fórumán
SoDI fórumán egy rosszul sikerült Facebookos akciót követően jelent meg: a nőverő kommunista Kiss Roland (Tajgetosz) szárnysegédjeként Charles Lee Ray néven nagyképűsködött a trollokkal, ám egy bizonyos Szabónak (Kisboros ősellensége) köszönhetően hamar lebukott. Hamar kiváltotta a trollok indulatát stílusával, fenyegetőzéseivel, viszont nagyon hamar be lehetett csicskítani. Rendszeres visszajáró alakja lett a fórumnak, unalmas picsogását, emós nyálverését viszont a trollok hamar megunták, és igyekeztek tudtára adni, hogy tűnjön el a fórumról, ám ezt képtelen volt felfogni, folyamatosan vissza-visszajárt. Ilyenkor végtelen ciklusba kerül: először erőszakkal fenyegetőzik, majd kőkeményen csicskul, és rendszerint 1-2 napra a Facebook-profilját is inaktívvá tesz (később persze, ha visszanyerte a bátorságát, visszaállítja). Ilyenkor arra hivatkozik, hogy bepánikolt és minden megengedett számára.

Kisboros a cigicsempész
Ezt megelégelve egyesek feltelefonálták Laci édesanyját, aki állítólag pár napra eldugta 32 éves gyernőtt hülyegyereke elől a klaviatúrát. Persze később sem állt le, így a radikálisabb intervencionisták elhatározták hogy kicsit megleckéztetik a tiszavasvári buzihuszárt: cigarettahirdetéseket adtak fel a nevében, majd később Indiából és több külföldi címről rendeltek neki szexuális segédeszközöket és nagy mennyiségű dohányárut. Kisborosék vezetékes telefonja éjjel-nappal csörgött, arra viszont hónapokig képtelen volt, hogy lecseréltesse a telefonszámot, amit a trollok többször tanácsoltak neki. Életképtelenségére jellemző, hogy 2014-ben nincs mobiltelefonja, ami a vonalas alternatívája lehetett volna. Minden telefoncsörgés alkalmával megjelent a fórumon feljelentéssel, belezéssel, veréssel fenyegetőzve, míg 3 hónap után Borospapa megelégelte a hülye fiacskája teremtette áldatlan állapotokat, és végre lecserélte a telefonszámot.

Kisboros, a trollvadász
Miután példaképe, Tajgetosz börtönbe vonult, Kisboros munkakeresés helyett át kívánta venni a helyét mint Legfőbb Trollvadász. Állítólag minden egyes trollról aktákat vezet, bár kérdés hogy minek, hiszen fél év alatt egyetlen trollt sem tudott beazonosítani. Bosszúját úgy kívánta elérni, hogy 1. feljelenti a fórumot, bár ebből végül semmi nem lett, vagy a rendőrségen hajtották el, vagy Borosné zavarta vissza a gyerekszobába ezzel a hülyeséggel. 2: a trollaktákat elküldte Sherlock Porksnak, hogy majd a tininindzsákkal jól megverik a trollokat (mindet egyenként), de Árti retardáltnak nevezte és szintén elhajtotta a picsába. Az eszköztelenné vált trollvadász így jelenleg üres fenyegetőzésben éli ki bosszúvágyát. Állítása szerint életcélja, hogy leszámoljon a trollokkal. Segítőkészebb kommentelők többször is jelezték neki, hogy inkább a munkakeresésre és a szülői házból való elköltözésre kellene inkább koncentrálnia, de Laci hajthatatlan maradt. Mostanában a Sodipédia-szócikk szokta kiváltani őrjöngéseit.

Az egyezség
A trollok egyezséget ajánlottak Lacikának: ha bemutat egy munkáltatói igazolást, egy fényképet amin a munkahelyén dolgozik és egy olyan felvételt, amin meg van mosva a haja, azt a gyógyulás jelének tekintik, és eltávolítják a szócikket. Mindezidáig ez (mint látható) nem történt meg.
Espresto AG, Valentin Savulescu, Biersack, Felix Schwenzel, Lydia Selene Fahle
Aug 09, 2019 09:05:55

Szerző: iligy troll Aug 09, 2019 09:10:11
Válasz
(3)
És volt egy szép, távirányítós játékautója!
Aug 09, 2019 09:10:11

Szerző: Schwarz nagyi Aug 09, 2019 09:11:51
Válasz
(3)
sodika
Ha a Twitch fossa; abból veszek gyárat is.

Na csá.
Alkotói tevékenység.
Soha többé nem irok ide.

Zsidók vagytok.

Gyárat? Mazeltov, kisunokám, mazeltov!
Aug 09, 2019 09:11:51

Szerző: - Aug 09, 2019 09:14:07
Válasz
(4)
Tisztelt Admin! Az utóbbi idõben egy volt nõ ismerõsöm (Sz Judit, "mahikibeach", "kiégett szocmunkás") féltékenységbõl zaklatni kezdett, és a nevemben irkál be mocskolódó szövegeket különbözõ oldalakra. Itt is megtette, ezért kérném a Boros László néven írt komment törlését.

Stb...
Aug 09, 2019 09:14:07

Szerző: Kémlégy (Snecológus-pontszám: 4638x2) Aug 09, 2019 09:28:01
Válasz
(4)
Sodi, a gyárat a medencés iroda előtt vagy után tervezed megvenni?
Aug 09, 2019 09:28:01

Szerző: - Aug 09, 2019 09:32:02
Válasz
(2)
Kémlégy
Sodi, a gyárat a medencés iroda előtt vagy után tervezed megvenni?

fosni fogja. mindegy. márk.
Aug 09, 2019 09:32:02

Szerző: - Aug 09, 2019 09:35:48
Válasz
(5)
Endi jelentkezz be, elindult a Pénzhagyó Péntek?
Hogy megy az álláskeresés?
Márkkal dumáltok?
Mikor indul a pénzfosó, jövőhéten, vagy most leszarod mert van hitelpénzed?
Aug 09, 2019 09:35:48

Szerző: Protipp Pityu Aug 09, 2019 10:10:21
Válasz
(3)
-
Tisztelt Admin! Az utóbbi idõben egy volt nõ ismerõsöm (Sz Judit, "mahikibeach", "kiégett szocmunkás") féltékenységbõl zaklatni kezdett, és a nevemben irkál be mocskolódó szövegeket különbözõ oldalakra. Itt is megtette, ezért kérném a Boros László néven írt komment törlését.

Stb...

Légy férfi, dugd meg végre és kész.
Itt senkit nem érdekel a szerelmi drámátok.
Aug 09, 2019 10:10:21

Szerző: broni Aug 09, 2019 10:29:38
Válasz
(2)
dózsa lászló(1942-)

565. pina. megbaszva. sziget tegnap.* ásít *
Aug 09, 2019 10:29:38

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 09, 2019 10:49:29
Válasz
(8)
Kisborost jegeljük egyelőre, majd elővesszük a fagyóból ha Sneci megint megsértődik és újabb Soha többet nem írok ide-éra elé nézünk.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Aug 09, 2019 10:49:29

Szerző: - Aug 09, 2019 11:06:33
Válasz
(2)
továbbra is gyenge a zsírgenerátor. legalább kaszablokkáznál egyet, vagy valami. ez így kevés.
Aug 09, 2019 11:06:33

Szerző: zsír Aug 09, 2019 11:14:41
Válasz
(-2)
A történet további része nyilván újabb erőforrásokat fog igényelni, amit bár másra szántam, de hát így voltam azzal a másfél millával is...amit remélem te sem gondolod komolyan, hogy puszta szórakozásból dobtam ki az ablakon.
Momentumos retard.
Aug 09, 2019 11:14:41

Szerző: sodika Aug 09, 2019 11:18:53
Válasz
(0)
A Boros azután állt rá a trollozásra, hogy anno átküldtem neki a saját "Banshee barátnője munkahelyének a telefonszáma" részletességű nyilvántartásomat.

Megirigyelte az alaposságomat. :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Aug 09, 2019 11:18:53

Szerző: Zseniális autista Aug 09, 2019 11:21:06
Válasz
(15)
Banshee barátnőjének a munkahelyének a telefonszámának a számrendszere: 10
Aug 09, 2019 11:21:06

Szerző: Aug 09, 2019 11:21:51
Válasz
(6)
sodika
A Boros azután állt rá a trollozásra, hogy anno átküldtem neki a saját "Banshee barátnője munkahelyének a telefonszáma" részletességű nyilvántartásomat.

milyen nyilvántartás? de hisz a trollok ártalmatlanok, nem? gondolom amilyen balek vagy ingyen adtad át.
Aug 09, 2019 11:21:51

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 09, 2019 11:23:55
Válasz
(4)
Balfasz vagy Bori! Trollozás helyett kezdj élni már inkább így 40 felé! Vagy ennyire vonzó a Kajmán és Tajgi életútja? Hol voltál nyaralni az idén? Mikor költözöl el? mikor mész el kivizsgálásra? Ezekkel foglalkozz.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Aug 09, 2019 11:23:55

Szerző: - Aug 09, 2019 11:26:22
Válasz
(6)
sodika

Mindenki megszopta aki a trollokra támadt. Te, malacz, kisruszki. Nincs túl sok eszetek, dehát retardok vagytok.
Aug 09, 2019 11:26:22

Szerző: - Aug 09, 2019 11:39:05
Válasz
(14)
Na meg tajgi. Ő konkrétan egy évet ült előzetesben mert pimaszkodott a trollokkal.
Aug 09, 2019 11:39:05

Szerző: - Aug 09, 2019 11:45:57
Válasz
(8)
-
Na meg tajgi. Ő konkrétan egy évet ült előzetesben mert pimaszkodott a trollokkal.
meg intézett magának néhány felkérezésecskét.

ebből a lazább az cipőnézegetés volt zseryvel, a komolyabb pedig egészen bepisilésig ment, olyan jól sikerült. az egy év előzetes pedig a csúcs volt eddig, lássuk kisboros te meddig jutsz.
Aug 09, 2019 11:45:57

Szerző: Ürlyézus Aug 09, 2019 11:50:52
Válasz
(4)
-
meg intézett magának néhány felkérezésecskét.

ebből a lazább az cipőnézegetés volt zseryvel, a komolyabb pedig egészen bepisilésig ment, olyan jól sikerült. az egy év előzetes pedig a csúcs volt eddig, lássuk kisboros te meddig jutsz.

Omfg, micsoda aranybanya sodi es kore :D
Reszleteket meeeeeeg.
Aug 09, 2019 11:50:52

Szerző: EVIDENCIÁKAT Aug 09, 2019 11:59:41
Válasz
(9)
autizmus != alaposság
Aug 09, 2019 11:59:41

Szerző: - Aug 09, 2019 12:01:23
Válasz
(17)
Sneci és mit akartál kezdeni banshee csajának számával? El akartad csábítani? És shikerült?
Aug 09, 2019 12:01:23

Szerző: - Aug 09, 2019 12:01:39
Válasz
(19)
sodika

Faszerdőbe kergettél egy beteg embert.
Te aljas szemétláda.
Aug 09, 2019 12:01:39

Szerző: - Aug 09, 2019 12:06:14
Válasz
(4)
-
Mindenki megszopta aki a trollokra támadt. Te, malacz, kisruszki. Nincs túl sok eszetek, dehát retardok vagytok.

Dehát a malacz nagyerejű nyomozása milyen sikeres volt nem?
Aug 09, 2019 12:06:14

Szerző: - Aug 09, 2019 12:13:15
Válasz
(4)
-
Dehát a malacz nagyerejű nyomozása milyen sikeres volt nem?

A malacz konkrétan egy kanadába menekült a trollok elől. Mert azt ugye nem gondolta senki, hogy a trolloknak nem volt része a legutóbbi ügyében elért shikerekben...;)
Aug 09, 2019 12:13:15

Szerző: - Aug 09, 2019 12:35:16
Válasz
(5)
Ezt, hogy a bíróbácsi is potencionálisan lehet troll a retardok sosem értik meg.
Aug 09, 2019 12:35:16

Szerző: Pofánbaszó Aug 09, 2019 12:40:39
Válasz
(6)
sodika

Pofán leszel baszva!
Aug 09, 2019 12:40:39

Szerző: Pontosítás Aug 09, 2019 12:44:22
Válasz
(5)
"Vagy a mindenki által felpróbált és megunt parasztlányok" Sodi által nem.
Aug 09, 2019 12:44:22

Szerző: Sittes Sanyi Aug 09, 2019 12:50:11
Válasz
(5)
-

De aztán tanult egy kis tiszteletet a pimasz lurkó.
Aug 09, 2019 12:50:11

Szerző: Ürlyézus Aug 09, 2019 12:58:03
Válasz
(0)
malacz? Tomket?
Aug 09, 2019 12:58:03

Szerző: Röff Aug 09, 2019 12:59:26
Válasz
(13)
Ürlyézus
malacz? Tomket?
Milyen monitor faszparaszt! Ott sem voltam, ráadásul ők adták nekem!
Aug 09, 2019 12:59:26

Szerző: Aug 09, 2019 13:00:18
Válasz
(8)
azért is jobb hogy megkapta a hitelt, mert most egész nap a netet bújja, hogy mire költse, nem ér rá itt őrjöngeni. fogadok, hogy még a héten lesz egy komoly spórolás
Aug 09, 2019 13:00:18

Szerző: - Aug 09, 2019 13:03:10
Válasz
(3)
azért is jobb hogy megkapta a hitelt, mert most egész nap a netet bújja, hogy mire költse, nem ér rá itt őrjöngeni. fogadok, hogy még a héten lesz egy komoly spórolás
Mekkora szerencse hogy Márk újra elérhető és végre megint barátok. Mostmár nem magányos a sodi, tudnak tervezgetni.
Aug 09, 2019 13:03:10

Szerző: sodika Aug 09, 2019 13:03:27
Válasz
(-2)
Nem lesz. Napi 9 ezer van.
Plusz eleve betervezett dolgok.

Még egyszer nem esem ugyanabba a hibába.
Aug 09, 2019 13:03:27

Szerző: - Aug 09, 2019 13:05:42
Válasz
(4)
sodika

Ez pont ugy igaz ahogy soha tobbet nem irsz ide.
Aug 09, 2019 13:05:42

Szerző: sodika Aug 09, 2019 13:06:47
Válasz
(-1)
Be van tervezve:

450 Nintendo
500 anyámmal Krakkó
350 szeptemberi út Márkkal
100 utolsó kaució részlet a 400-hoz
50 utolsó hiteljártya-kamatok
16 utolsó Paperwhite részlet

Ezeken felül bármi csak akkor, ha belefér a napi 9 ezerbe.
Aug 09, 2019 13:06:47

Szerző: sodika Aug 09, 2019 13:07:08
Válasz
(0)
Hitelkártya, na
Aug 09, 2019 13:07:08

Szerző: Zseniális autista Aug 09, 2019 13:08:16
Válasz
(13)
kujva autokorrekt, na
Aug 09, 2019 13:08:16

Szerző: - Aug 09, 2019 13:08:43
Válasz
(6)
Ha már a saját anyádat gyűlölöd, Márk beteg anyjának miért nem segítesz?
Aug 09, 2019 13:08:43

Szerző: Aug 09, 2019 13:09:11
Válasz
(5)
sodika

diákhitel törlesztés is betervezett dolog volt de ennyit érnek a terveid. te egy hibatengerben vergődsz hazátlan korcs
Aug 09, 2019 13:09:11

Szerző: Zseniális autista Aug 09, 2019 13:09:18
Válasz
(10)
kurva, na
Aug 09, 2019 13:09:18

Szerző: púp-orr-sérv-fogász (Snecológus-pontszám: 14774x7) Aug 09, 2019 13:09:58
Válasz
(10)
Ha Márk annyit keres, mint sodika, akkor a szeptemberi úton már mindent saját maga fizet a helyszínen?
|__o__|
Aug 09, 2019 13:09:58

Szerző: Dr. Brinkmann Aug 09, 2019 13:12:41
Válasz
(6)
-
Ha már a saját anyádat gyűlölöd, Márk beteg anyjának miért nem segítesz?

Nem a testvére volt beteg a múltkor?
Lehet penészes az egész ház, mindenki lebetegszik a gombspóráktól és teljes renoválásra van szükség?

Sodi, hallod ezt?

Jól értette Márk és a családja, hogy megkaptad a 25000 eurót?
Aug 09, 2019 13:12:41

Szerző: sodika Aug 09, 2019 13:12:43
Válasz
(0)
Nem magának. Azt még utoljára én.
Ezzel még segítem az elején.
Mert ezt még megígértem.

De úgy fizetem, hogy elengedtem emiatt 300 sarat, tehát fizikailag magának fizeti.
Aug 09, 2019 13:12:43

Szerző: Ravasz Sodi a Sodi Aug 09, 2019 13:14:21
Válasz
(16)
sodika
De úgy fizetem, hogy elengedtem emiatt 300 sarat, tehát fizikailag magának fizeti.

Micsoda szemtelenül pimasz megoldás.
Aug 09, 2019 13:14:21

Szerző: Molnár Kiki Aug 09, 2019 13:16:07
Válasz
(6)
Lesz ma élesedő román vlog 16-kor?
Esetleg 23:23-kor?

Vagy elsodikázódik holnapig, mert ganajrészegre iszod magad a hitelünneplő péntekesti szertartásodban?

Bebaszós lájv este?
Aug 09, 2019 13:16:07

Szerző: Herr Biersack Aug 09, 2019 13:16:43
Válasz
(8)
sodika
Nem magának. Azt még utoljára én.
Ezzel még segítem az elején.
Mert ezt még megígértem.

Herr Schodi! Mit csinál már megint??? Miért nem dolgozik! Azonnal vissza a munkába! Einz-zwei!
Aug 09, 2019 13:16:43

Szerző: - Aug 09, 2019 13:17:38
Válasz
(7)
sodika

Nem tűnt fel, hogy ugyanazokat a hibákat követed el újra és újra már évek óta? Mit gondolsz hogy lett 9 milliós tartozásod?
Aug 09, 2019 13:17:38

Szerző: - Aug 09, 2019 13:20:33
Válasz
(4)
sodika
Be van tervezve:

450 Nintendo
500 anyámmal Krakkó

Minek neked paperwhite?
Orvoshoz készülsz?
Aug 09, 2019 13:20:33

Szerző: Librarian girl Aug 09, 2019 13:23:09
Válasz
(2)
sodika
Be van tervezve:

450 Nintendo
500 anyámmal Krakkó

Mit olvasol a paperwhite-on?

Faszverés @ FKK-BAD in Germany, Advanced 2.0
Aug 09, 2019 13:23:09

Szerző: sodika Aug 09, 2019 13:24:18
Válasz
(14)
Angolozáshoz. Meg mert ezt nudista strandon is lehet olvasni. Látszik a napon.
Aug 09, 2019 13:24:18

Szerző: Saturn Officail Aug 09, 2019 13:28:43
Válasz
(13)
Sehr geerter herr Kiss,
Egy forumon láttuk, hogy önnek sok problémája van az autokorrektel. Szeretnénk figyelmébe ajánlani Android telefonhoz is csatlakoztatható Bluetooth billentyűzetünket. Javasoljuk, hogy rendeljen egyet a munkahelyére is.

Várjuk vissza szeretettel üzletünkbe!
Aug 09, 2019 13:28:43

Szerző: Spórolás Soma Aug 09, 2019 13:33:12
Válasz
(12)
Én ebből egyből kettőt vennék, egyet úgyis elhagysz a buszon.
Aug 09, 2019 13:33:12

Szerző: - Aug 09, 2019 13:36:42
Válasz
(5)
sodika

Nem úgy volt, hogy az olvasás időpocsékolás, és csak arra való, hogy az ember az orvosi rendelő várójában elüsse vele az időt?
Aug 09, 2019 13:36:42

Szerző: tigris Aug 09, 2019 13:36:45
Válasz
(5)
sodika

Az S9 is tökéletesen látszik a napon te undorító szatír
Aug 09, 2019 13:36:45

Szerző: Aug 09, 2019 13:37:08
Válasz
(7)
sodika

mostanában eléggé ráérsz fórumozni napközben az ident nickeden. mi változott? tegnap mennyivel tovább kellett bent maradnod?
Aug 09, 2019 13:37:08

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Aug 09, 2019 13:37:13
Válasz
(14)
Tegnap vagy tegnapelőtt másolta be itt valaki másfél évvel ezelőttről az akkori fogadkozásodat, hogy 7700 euró mínusznál jársz, de innentől most már tuti biztos spórolás van, és minden rendben lesz.

Ehelyett másfél év alatt 17000 euróval növelted a tartozásod.

Most is itt hulyited magad a spórolással, majd felirsz 1500 (!) euró értékben luxuskiadást, hogy ezt még meg kell ejteni a spórolás kezdete előtt.

Keress professzionális segítséget, mert ez tarthatatlan.

Aug 09, 2019 13:37:13

Szerző: Félpjofi pjogamozó Aug 09, 2019 13:41:46
Válasz
(5)
zsír
A történet további része nyilván újabb erőforrásokat fog igényelni, amit bár másra szántam, de hát így voltam azzal a másfél millával is...amit remélem te sem gondolod komolyan, hogy puszta szórakozásból dobtam ki az ablakon.
Momentumos retard.
Kidobtad az ablakon? Csak nem atütötte az autiködöt a valóság tiszafaszvári, Hungary környékén?

Mit szólsz hozzá hogy a trollok segíteni akartak, és előre megmondták ez lesz a vége?

Mennyi pénzt szándékozol még erre költeni?
Aug 09, 2019 13:41:46

Szerző: Ürlyézus Aug 09, 2019 13:45:46
Válasz
(4)
Nagyon szorakoztato a musor SoDi es kisboros. Meg pls pls
Aug 09, 2019 13:45:46

Szerző: - Aug 09, 2019 13:48:30
Válasz
(12)
sodika

Mar ertem! Lehuz 100ezerre es hivatalosan sem kell visszaadnia cserebe nem huz le 200ra. Igy tenyleg kijon a matek. Egy penzugyi zseni a Sodi!
Aug 09, 2019 13:48:30

Szerző: megbízható trollvadász Aug 09, 2019 13:48:46
Válasz
(10)
zsír, egy szolid milliócskáért átküldöm az igazi trolllistát meg leleplezem aki lehúzott.
Aug 09, 2019 13:48:46
« 5431 5432 5433 5434 5435 5436 5437 5438 5439 5440 »
1734093 komment.

126 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™