Te.
Előadást.
Berlinben.
;D
Jogsi!
Pedig a Sodi már több mint egy évtizede szívatja a trollokat. Miközben egy univerzális zseni, arra is marad ideje, hogy idiótának tetesse magát és faszverő videókat töltsön fel a netre. A 25 000 eurós adósságot is csak a trollok kedvéért szedte össze, aztán ha megunja, csuklóból visszafizeti. (*pr*)
Semmi szükség erre, hisz asodi nem hazudik.
Csak tedd fel a polcra a jogsi meg a diploma meg a keresztlevél mellé.
Amikor beköltöztél milyen volt a kezdőálláspont? Koszos?
Ez is olyan mint az összes többi örök Jövő Héten.
A szigorúan fogott napi 28 fütyis időszak indulása óta ez hanyadik túlköltekezésed? Minden egyes nap túlfutottál, mi? :D
Tedd ki az excelt!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Baszki, első próbahétről első nap után hazamenekültél, sírva hívtad a fordos nénit.
De 25000 fütyivel tartozol, csak nem nekik.
Az nyem tyartyozás, mejt cak havi 449 eujót fizetek, ami pont 450 alatt vany
Csak a 150 euró védelmi pénz majdnem egy heti keretet nullázott le.
És ki tudja mennyivel ment túl a napi kerettel alaphangon. Olyan nincs hogy a SoDi ne Red Bullozzon, kávézgasson melócsában, girosztál, kiskóla is ciccen minden kemény, fórumozással telt melócsánap végén, sörikéből sem áll meg a napi egy (tényleg, számolni kellene vekniflokkok alatt hogy tudja-e tartani az egy dobozt*).
*kizárt dolog
Nem csoda hogy nem mer válaszolni :D Hahaha
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Ez már bennem is felmerült. :)
te nem fizettel vissza semmit, hanem felvettel egy ujabb hitelt es abbol fizetted vissza.
berlini profi jáva programozó aki napi 28 euróbol gazdálkodik
Nem rossz az ogregenerátor, de bennem felmerül azért, inceltyodi egy szobát bérel és nem a lakást. Szerintem még saját kulcsa sincs!
Esetleg, ha a vén ogre nem tartózkodik birtokon belül, (ritka eset lehet) nagykegyesen átad egy kulcsot,... ha ugyan, és nem az ajtó előtt kell megvárnia őt a kis zsendikének.
Halljuk sodó, mi az igazság, van kulcsod? Ne csak itt bekamuzd, mutasd is meg a flokkban, Többen Kérdezik!!
A vicces appot úgy hívják, hogy stroke.
A UK egy nettó befizető fe fogyatékos.
Igen, maguknak is kárt fognak okozni ha ez megtörténik, de szerinted honnan fogja az EU kipótolni azt a pénzt?
Ne hazudj, mert átveretek rajtad a kétkerekűvel te kopasz kutya!
Pécsett nincs virágkarnevál!
Mi sem láttuk sosem a Sodit hölgy társaságban, miért hinnénk el, hogy nem incel vagy homokos?
the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És akkor mi lesz? Végtelen felháborodásodban behajolsz, és egy halk "ja, bitte" kíséretében fizetsz neki - de persze nem nagyvonalúan amennyit kér, hanem belül anyázva, amennyit kér?
a főbérlőd egy perc alatt talál helyetted másik bérlőt, pont leszarja, hogy mik az elvárásaid.
ez csak neked szemelyisegteszt. es startbol megbuktad. Ahelyett hogy kitakaritanad a 10 nm-es odudat, ellatogattal anyadal egy viragfesztivalra. Buktal 150 eurot.
Gyagyás, te a fasz rossz oldalán állsz, neked semmilyen elvárásaid nem lehetnek. Seperc alatt talál magának másik, nálad kategóriákkal jobb albérlőt. Igaz ekkora balekot, akit le lehet húzni mindenre, nem fog.
Kenyér és víz.
Shrek leszar,szajbageciz teged es a joindulatod is. A penz beszel kutya ugat.
és ettől a főbérlőd pontosan hány euróval lesz szegényebb?
eddig az volt, hogy úgy baszott át, ahogy akart, te meg fizettél, balek. pl. új áron vetted meg a használt bútorokat.
a buta/proli ember a sajat hibaibol tanul, az okos/gazdag emberek pedig a masok hibaibol, de ezt hiaba mondom neked
Van olyan ismerősöd aki nem a pénz miatt áll szóba veled?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
1.- Használd a válasz gombot, te autista fasz!
2.- Ne fogalmazz ilyen túl modorosan, te autista fasz!
3.- Tudtam, hogy becsicskulsz, és max magadban anyázol, de mindent továbbra is szó nélkül kifizetsz, te autista fasz.
+1.- Az önálló élet első tapasztalatai a pechesebbje 18 év alatt szerzi meg, a normálisabbja 18-24 év között, a későn érőőbje mondjuk 24-28 év között. A retardáltabbja meg 37-38 évesen, te autista fasz.
a tévét mennyiért kellett megvennie?:))
azon röhögtem a legjobban, amikor az ogre a több éve használt szőnyeget 700 euróért vetette meg vele, aminek a tisztítási költsége kb. 50 euró lett volna.
hasonlóan nagy szopatás volt amikor oma 400 eurót fizettetett vele a poszterért.
snecinél nagyobb balek tényleg nincs a földön.
Ezt a Ps, pc játék vásárlási mániát sosem értettem. A kevésbé tehetősebbje a neten letölti a játékot, ha szükséges crackeli a játékot a gépet meg flash-eli. Én is csak azokat a játékokat veszem meg eredetiben amikért rajongok így támogatva a készítőket. De sneci irgalmatlanul sok pénzt elbaszott olyan játékokra amik meghaladjak az ertelmi képességet. De vajon miért?
Ez gyakorlatilag az összes játékra igaz. Még egy faék egyszerűségű autóversennyel sem boldogul, de még egy tic-tac-toe is kifogott rajta. Teljesen elitta az agyát a már az alkoholizmusa előtt sem túl értelmes púpos. Nem tudom elképzelni, hogy érdemi munkát végez a Seggprestónál.
szolárium csak 200 volt, mellette a swinger klub volt még 200 akkor.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
lehet a két márkás bringásdzseki is ebben a hónapban lett kicsengetve. az megint egy százas volt. és a kaució feltöltése is annyi, ebben a hónapban az már 800. 80/m2.
ráadásul az nem is szolárium csak egy kvarclámpa. fogalmatlan buta incel a SoDI.
Szerző:
sodika
Aug 20, 2019 22:03:08
Válasz
(0)
Bocsánat: öt éve mi volt, bia boa bla. Miért hinném el, hogy ma bármi másképp van. Sose láttam.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Aug 20, 2019 22:03:08
Sodi számokban
Aug 20, 2019 22:03:51
10nm élettér
8millió ft adósság
0 barát
8millió ft adósság
0 barát
Aug 20, 2019 22:03:51
sodika
Aug 20, 2019 22:06:05
No meg megfordítva: láttam a csalódott ISZTI-s iskolatársaimat, akik tényleg elhitték, hogy ők most piacképes szakmát kaptak, aztán csodálkoztak, hogy senki nem áll szóba velük.
Ha nekem mindent, ami fontos, és amit használok, Berlinben kellett megtanulnom, akkor vajon hálásnak kell lennem a haszontalan tanulmányokért a magyar államnak, vagy inkább haragudnom kéne rá m?
Ha nekem mindent, ami fontos, és amit használok, Berlinben kellett megtanulnom, akkor vajon hálásnak kell lennem a haszontalan tanulmányokért a magyar államnak, vagy inkább haragudnom kéne rá m?
Aug 20, 2019 22:06:05
sodika
Aug 20, 2019 22:06:12
Rá, na
Aug 20, 2019 22:06:12
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Aug 20, 2019 22:08:09
x7)
Tinderen feljött egy faszverő masszőz. Mielőtt töröltem megkérdeztem az árat.
Extrákkal 15000 HUF = 46 euro. Mennyi is egy ilyen sodiáron?
|__o__|
Extrákkal 15000 HUF = 46 euro. Mennyi is egy ilyen sodiáron?
sodika
Aug 20, 2019 22:09:03
Ennyi.
Minden eszköz, programtervezési technika, vagy módszer, amit ma használok olyan, hogy ezekről Pesten még csak nem is hallottam.
Csak ugye akkor faszról szólt a Rend-szám, az Iszti, az Elte, a Corvinus, és a pesti melók?
Minden eszköz, programtervezési technika, vagy módszer, amit ma használok olyan, hogy ezekről Pesten még csak nem is hallottam.
Csak ugye akkor faszról szólt a Rend-szám, az Iszti, az Elte, a Corvinus, és a pesti melók?
Aug 20, 2019 22:09:03
-
Aug 20, 2019 22:10:36
"vagy poppetről tartottam bent előadást Berlinben :D
Te.
Előadást.
Berlinben.
;D
Jogsi!
Aug 20, 2019 22:10:36
sodika
Aug 20, 2019 22:11:15
Szóval nekem ne okoskodjon senki a több évtizedeken át megfigyelt magyar és német valóságról.
Mit csinálok odakint, ami Pesten nincs?
A meló 95%-a ilyen.
Mit csinálok odakint, ami Pesten nincs?
A meló 95%-a ilyen.
Aug 20, 2019 22:11:15
sodika
Aug 20, 2019 22:12:04
Holnap feltöltöm a diákat.
:)
Aug 20, 2019 22:12:04
sodika
Aug 20, 2019 22:12:51
Na csá
Aug 20, 2019 22:12:51
-
Aug 20, 2019 22:16:35
Te.
Előadást.
Berlinben.
;D
Jogsi!
Előadást.
Berlinben.
;D
Jogsi!
Pedig a Sodi már több mint egy évtizede szívatja a trollokat. Miközben egy univerzális zseni, arra is marad ideje, hogy idiótának tetesse magát és faszverő videókat töltsön fel a netre. A 25 000 eurós adósságot is csak a trollok kedvéért szedte össze, aztán ha megunja, csuklóból visszafizeti. (*pr*)
Aug 20, 2019 22:16:35
-
Aug 20, 2019 22:17:50
Holnap feltöltöm a diákat.
Semmi szükség erre, hisz asodi nem hazudik.
Csak tedd fel a polcra a jogsi meg a diploma meg a keresztlevél mellé.
Aug 20, 2019 22:17:50
Alázó atka
Aug 20, 2019 22:19:54
Mindenki a munkahelyén tanulja meg a tényleges fogásokat, konkrét dolgokat, feladatokat, munkafolyamatokat, te balfasz.
Az egyetem és az iskola legfeljebb egy általános, nagyon tág, valamennyire stbail alapot ad.
Az IT világban pedig mindez alig értelmezhető, olyan gyors a fejlődés, ami tegnap még friss és modern, az ma már avitos és van újabb, jobb, stb.
Mindez egyébként nálad indifferens, mert egyetemet nem végeztél, sőt szerintem semmit nem tanultál ott, a lezárt indexed és a többi az mese.
Helyette retardokat filmeztél, pereket provokáltál, szexhirdetésekkel és cuki áronkával voltál elfoglalva, turbó fokozaton nácultál, stb,stb.
Tanulni egy hangot nem tanultál, ki is buktál mindenhonnan.
Itt ezt mindenki tudja, magadnak vetíthesz, de nekünk felesleges, megvan írásban is az akkori nagypofával előadott szöveged, ami a mostani kinyilkatkoztatásaidhoz hasonló.
A középsulit is valami Z vágányon bukdácsoltad végig nagy nehezen.
A brexithez csak annyit, fogalmad nincs az egészről, álltalában ezekeben a dolgokban szokott az lenni, jajhát végül a trolloknak volt igaza.
Mint a hazai válság ugye, ami állítólag padlóra tett benneteket, előtte még szerinted maga volt az aranybánya.
Csak nem neked, faszverő.
Az egyetem és az iskola legfeljebb egy általános, nagyon tág, valamennyire stbail alapot ad.
Az IT világban pedig mindez alig értelmezhető, olyan gyors a fejlődés, ami tegnap még friss és modern, az ma már avitos és van újabb, jobb, stb.
Mindez egyébként nálad indifferens, mert egyetemet nem végeztél, sőt szerintem semmit nem tanultál ott, a lezárt indexed és a többi az mese.
Helyette retardokat filmeztél, pereket provokáltál, szexhirdetésekkel és cuki áronkával voltál elfoglalva, turbó fokozaton nácultál, stb,stb.
Tanulni egy hangot nem tanultál, ki is buktál mindenhonnan.
Itt ezt mindenki tudja, magadnak vetíthesz, de nekünk felesleges, megvan írásban is az akkori nagypofával előadott szöveged, ami a mostani kinyilkatkoztatásaidhoz hasonló.
A középsulit is valami Z vágányon bukdácsoltad végig nagy nehezen.
A brexithez csak annyit, fogalmad nincs az egészről, álltalában ezekeben a dolgokban szokott az lenni, jajhát végül a trolloknak volt igaza.
Mint a hazai válság ugye, ami állítólag padlóra tett benneteket, előtte még szerinted maga volt az aranybánya.
Csak nem neked, faszverő.
Aug 20, 2019 22:19:54
Hiénaverő
(
x17)
Aug 20, 2019 22:31:39
x17)
Nagyképűsködik, szmájlizgat Recskaboy, mert megjött a kegyelemhitel. Azt képzeli a buta, autista zsidó hogy ez az ő pénze, pedig ennél nagyobbat nem is tévedhetne, és ezzel még Kohn & Grün Herr Direktor natyságos urak is egyetértenek, bizony!
150 fütyi már repült is az ogrénak a takarékoskodás jegyében, 50 ezerért takaríttat Csekonics báró úr.
Kezdőbb snecológusoknak zavaróak lehetnek a felpörgős, nagyképűsködős időszakok, de én ezeket szeretem a legjobban :D Ezek fényében igazán értékelhetőek, szórakoztatóak a péküjjünki sírósvideók, bőrré ázós túrák, Behajtó Brumi elől bujkálások, kanapé alól kotort ötforintosok, kegyelemfőzelékek.
Hamarosan -40.000 fütyi és 2. berlini untergang, nagyon várjuk már.
Okoskodj, hülyézzél, ngyképűsködj még kicsit Recskaboy!
Hahaha :D
150 fütyi már repült is az ogrénak a takarékoskodás jegyében, 50 ezerért takaríttat Csekonics báró úr.
Kezdőbb snecológusoknak zavaróak lehetnek a felpörgős, nagyképűsködős időszakok, de én ezeket szeretem a legjobban :D Ezek fényében igazán értékelhetőek, szórakoztatóak a péküjjünki sírósvideók, bőrré ázós túrák, Behajtó Brumi elől bujkálások, kanapé alól kotort ötforintosok, kegyelemfőzelékek.
Hamarosan -40.000 fütyi és 2. berlini untergang, nagyon várjuk már.
Okoskodj, hülyézzél, ngyképűsködj még kicsit Recskaboy!
Hahaha :D
Hiénaverő
(
x17)
Aug 20, 2019 22:34:11
x17)
Sneci tudod milyen jó lesz ezekkel a dumákkal szopatni téged Púpszászon?
Már most is élvezem, hát még a macskaólban, Golda Meir mindennapos felkérdezései között, amikor arról érdeklődik, mikor kezded az operátori melócsát mert ő a kaját biztosítja, a rezsit neked kell kiskáláznod mint az aranykorban :D
Már most is élvezem, hát még a macskaólban, Golda Meir mindennapos felkérdezései között, amikor arról érdeklődik, mikor kezded az operátori melócsát mert ő a kaját biztosítja, a rezsit neked kell kiskáláznod mint az aranykorban :D
sodika
Aug 20, 2019 22:35:34
Az a 150 nem "még egy", hanem a tisztaság a kezdőállspot. Onnantól lehet ezt rendben tartani.
Aug 20, 2019 22:35:34
sodika
Aug 20, 2019 22:37:00
Újszászról holnap drótozok.
Az van Újszászon.
A berlini jövőm meg a Java.
Ennyike :)
Az van Újszászon.
A berlini jövőm meg a Java.
Ennyike :)
Aug 20, 2019 22:37:00
sodika
Aug 20, 2019 22:37:06
Na csá
Aug 20, 2019 22:37:06
Hiénaverő
(
x17)
Aug 20, 2019 22:37:51
x17)
Az a 150 nem "még egy", hanem a tisztaság a kezdőállspot. Onnantól lehet ezt rendben tartani.
Amikor beköltöztél milyen volt a kezdőálláspont? Koszos?
Ez is olyan mint az összes többi örök Jövő Héten.
A szigorúan fogott napi 28 fütyis időszak indulása óta ez hanyadik túlköltekezésed? Minden egyes nap túlfutottál, mi? :D
Tedd ki az excelt!
Hiénaverő
(
x17)
Aug 20, 2019 22:38:57
x17)
Az egyik hitelkártya már tuti meg van bontva, ugye fütyiző? :D
sodika
Aug 20, 2019 22:40:10
Egyik se lesz sose.
Na csá
Na csá
Aug 20, 2019 22:40:10
Hiénaverő
(
x17)
Aug 20, 2019 22:41:24
x17)
Hányszor futottál túl a 28 fütyin, nacsá? Minden egyes nap mi? Ezért nem mersz felelni erre a roppant egyszerű kérdésre.
A hiteltornádó pörög tovább, juhuhuhúúú!!!! :DDDD
A hiteltornádó pörög tovább, juhuhuhúúú!!!! :DDDD
sodika
Aug 20, 2019 22:42:17
És nem nagyképű vagyok.
Ez egy tragikus élettörténet.
De nem az én hibám.
Hanem az országé.
Ennyi.
Csá
Soha többé nem írok ide.
De nem az én hibám.
Hanem az országé.
Ennyi.
Csá
Soha többé nem írok ide.
Aug 20, 2019 22:42:17
Hiénaverő
(
x17)
Aug 20, 2019 22:43:37
x17)
Mennyit kúrtál el eddig a napi 28 fütyin felül, Masztisrác? :D Nagyon kerülöd a kérdést, újabb deficitek érkeznek a -50 ezres takarítási költség mellé?
Hiénaverő
(
x17)
Aug 20, 2019 22:49:50
x17)
Sneci én csak segíteni szeretnék. EEmlékeztetlek időnként hogy te nem gazdag vagy hanem egy nyomorult adósrabszolga aki egyre lejjebb csúszik a hitelspirálban és legjobb esetben is 5 évig kell gályáznia ha nullán akar lenni. De nálad sosem jön be a legjobb eset, egyre csak adósodsz tovább. Mert nem tudod tartani a 28 fütyit.
Most is csak azért kérdezem, hogy jelezzem: a 28 fütyin felüli költések bizony újabb mínuszokat jelentenek, mint ez a 150 fütyi extra kiadás is. És te nem vagy Dagobert bácsi hogy a nagypáncélteremből fizetgesd az ogrét, hanem ez megint az útszéli zsidóbankok pénze, akiknek hamarosan 40 ezer fütyi plusz kamatfitymával fogsz lógni, úgyhogy érdekelne mirefel ezek a nagyképű monológok itt?
Félre ne értsd, én natyon, natttyon élvezem, juhuhuhúúú :D
Most is csak azért kérdezem, hogy jelezzem: a 28 fütyin felüli költések bizony újabb mínuszokat jelentenek, mint ez a 150 fütyi extra kiadás is. És te nem vagy Dagobert bácsi hogy a nagypáncélteremből fizetgesd az ogrét, hanem ez megint az útszéli zsidóbankok pénze, akiknek hamarosan 40 ezer fütyi plusz kamatfitymával fogsz lógni, úgyhogy érdekelne mirefel ezek a nagyképű monológok itt?
Félre ne értsd, én natyon, natttyon élvezem, juhuhuhúúú :D
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 20, 2019 22:59:32
Gyakorlott szakembernek hittem magam, amikor kijöttem Németországba.
Baszki, első próbahétről első nap után hazamenekültél, sírva hívtad a fordos nénit.
Aug 20, 2019 22:59:32
Zsidó bankár
Aug 20, 2019 23:00:03
Egyébként a hülye barom azt az egyszerű tényt nem fogja fel, hogy az idő pénz. Vesz magának egy kütyüt, eltelik egy kis idő, megunja, vesz magának még egyet, stb, stb...Ha azt a rengeteg elektronikai eszközt az időd menedzselésére fordítottad volna a pénzköltés helyett már meglenne a medencés BMW,de talán még egy shaját berlini odú is.
Aug 20, 2019 23:00:03
Hiénaverő
(
x17)
Aug 20, 2019 23:02:49
x17)
A hülye barom már alapból azt se fogja fel hogy a hitel az nem az ő pénze.
Sneci, tudtad hogy a TargoBank pénze az nem a Sotyikáé hanem elsősorban Matthias Targo nagyúré, a részvényeseié és a bankszámla-tulajdonosoké?
Sneci, tudtad hogy a TargoBank pénze az nem a Sotyikáé hanem elsősorban Matthias Targo nagyúré, a részvényeseié és a bankszámla-tulajdonosoké?
Örebro
(
x17)
Aug 20, 2019 23:03:32
x17)
gyagyås mikor jår le a johositvånyod ervenyessege?
sodika
Aug 20, 2019 23:05:10
Targo banknak, Fidor
Banknak, Consors banknak, és Advanzia banknak nem tartozok.
Az összesnek visszafizettem múlt héten mindent.
Aug 20, 2019 23:05:10
sodika
Aug 20, 2019 23:05:35
Na csá
Aug 20, 2019 23:05:35
-
Aug 20, 2019 23:07:28
Na csá
Az más.Aug 20, 2019 23:07:28
Hiénaverő
(
x17)
Aug 20, 2019 23:11:46
x17)
Hívogatnak a hitelkártyák és a hitelkeretek Sneci, alig bírsz már magaddal :D
A tartalék vészesen apad mert nem tudod betartani a 28 fütyit.
Mennyivel költekeztél túl a 28 fütyin, mióta megjött a megváltó zsidóhitel? :D Röhögök kurvára mert nem mersz válaszolni, iszkolsz Gyagyás :D
Ilyenkor hol a nagyképű szmájlizás? Hahaha
A tartalék vészesen apad mert nem tudod betartani a 28 fütyit.
Mennyivel költekeztél túl a 28 fütyin, mióta megjött a megváltó zsidóhitel? :D Röhögök kurvára mert nem mersz válaszolni, iszkolsz Gyagyás :D
Ilyenkor hol a nagyképű szmájlizás? Hahaha
-
Aug 20, 2019 23:13:48
És nem nagyképű vagyok.
De nem az én hibám.
Hanem az országé.
Ennyi.
Csá
Soha többé nem írok ide.
valami ujat is mondhatnal mar faszfejkem. Ez egy tragikus élettörténet.
De nem az én hibám.
Hanem az országé.
Ennyi.
Csá
Soha többé nem írok ide.
Aug 20, 2019 23:13:48
Zsidó bankár
Aug 20, 2019 23:17:02
Targo banknak, Fidor
Aug 20, 2019 23:17:02
tyodi
Aug 20, 2019 23:19:47
Az nyem tyartyozás, mejt cak havi 449 eujót fizetek, ami pont 450 alatt vany
Aug 20, 2019 23:19:47
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 20, 2019 23:20:18
Aug 20, 2019 23:20:18
-
Aug 20, 2019 23:20:33
Targo banknak, Fidor
tudod pontosan fogalmaznuk. Nem te fizetted vissza hanrm hitelbol fizetted vissza a szaros tartozasaidat. Banknak, Consors banknak, és Advanzia banknak nem tartozok.
Aug 20, 2019 23:20:33
Hiénaverő
(
x17)
Aug 20, 2019 23:23:57
x17)
És ki tudja mennyivel ment túl a napi kerettel alaphangon. Olyan nincs hogy a SoDi ne Red Bullozzon, kávézgasson melócsában, girosztál, kiskóla is ciccen minden kemény, fórumozással telt melócsánap végén, sörikéből sem áll meg a napi egy (tényleg, számolni kellene vekniflokkok alatt hogy tudja-e tartani az egy dobozt*).
*kizárt dolog
Nem csoda hogy nem mer válaszolni :D Hahaha
Hiénaverő
(
x17)
Aug 20, 2019 23:26:27
x17)
Mint csodás szirénhangok, úgy hívogatják a hitelkártyák a Gyagyást. Ezekkel lehet Csekonics lájfsztájlt tolni az elkövetkezendő években. Nélkülük csak a vézna 28 fütyülő marad naponta, azzal nem lehet jampizni :D
Hiénaverő
(
x17)
Aug 20, 2019 23:30:32
x17)
Sneci élő adásban vágd szét a hitelkártyáidat, akkor elhisszük hogy 28 fütyiből vegetálsz. Addig meg menj a kurva anyádba!
Hiénaverő
(
x17)
Aug 20, 2019 23:34:38
x17)
Sneci anyád tud a tízmilliós adósságokról?
Úgyis egy ágyban alszotok, szerinted ha felhívnánk, vagy elküldenénk neki SMS-ben a tartozásaid listáját, meg hogy mikre basztad el, lenne felkérdezés őseid földjén, Krakkóban?
Mi is Golda Meir mobilszáma? :D
Úgyis egy ágyban alszotok, szerinted ha felhívnánk, vagy elküldenénk neki SMS-ben a tartozásaid listáját, meg hogy mikre basztad el, lenne felkérdezés őseid földjén, Krakkóban?
Mi is Golda Meir mobilszáma? :D
Kolumbájni Recskaboy
Aug 20, 2019 23:37:18
150 euro / 28 euro = 5.36
hitelboy tobb mint 5 napi koltopenzt adott az ogrenak, lol. kiyosaki es brian tracy buszkek rad.
hitelboy tobb mint 5 napi koltopenzt adott az ogrenak, lol. kiyosaki es brian tracy buszkek rad.
Aug 20, 2019 23:37:18
Hiénaverő
(
x17)
Aug 20, 2019 23:37:56
x17)
Most kell ellátni infóval Goldát, rögtön fel tudja kérdezni a Gyagyást :D
-
Aug 20, 2019 23:38:34
Shrek most takarítás címén átvizsgálja a szobádat? A bicikliszereléskor eltört tükröt megvetted már?
Aug 20, 2019 23:38:34
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 20, 2019 23:40:02
Shrek most takarítás címén átvizsgálja a szobádat? A bicikliszereléskor eltört tükröt megvetted már?
Ez már bennem is felmerült. :)
Aug 20, 2019 23:40:02
Hiénaverő
(
x17)
Aug 20, 2019 23:41:21
x17)
Biztos vagyok benne hogy Schreck talál pár rejtett kárt is a 10 négyzetméteren... van egy olyan érzésem hogy -500 fütyi lesz a nagytakarítás vége.
Persze Recskaboy majd fölényesen mosolyog, miközben perkál Targo nagyúr pénzéből, ezzel is jelezve hogy őt nem húzták le.
Majd mereszd a szemed is jó tágra nyitva Sneci, nehogy autistának nézzen az ogre!
Persze Recskaboy majd fölényesen mosolyog, miközben perkál Targo nagyúr pénzéből, ezzel is jelezve hogy őt nem húzták le.
Majd mereszd a szemed is jó tágra nyitva Sneci, nehogy autistának nézzen az ogre!
Kolumbájni Recskaboy
Aug 20, 2019 23:42:55
ne aggodjatok trollok. most nagykepu a sodi mert nemreg kapta meg a hitelt. most is ugy sporol hogy utazik es szorja a penzt. par honap mulva lesz megegy 5000 euros hitelfelvetel.
Aug 20, 2019 23:42:55
Kolumbájni Recskaboy
Aug 20, 2019 23:46:28
Targo banknak, Fidor
te nem fizettel vissza semmit, hanem felvettel egy ujabb hitelt es abbol fizetted vissza.
Aug 20, 2019 23:46:28
Alázó atka
Aug 20, 2019 23:55:42
Remélem őrjöng majd, amikor visszatér a nájszköl lukba, mert pl. az ogre rendcsinálás címén kihúzza a kábelspagettit, kidob 1-2 dolgot, elcsomagol mindent... plusz újabb nagy károkat, penészt, egyebet fedez fel :)))
A nagyobb dolgokat pedig pl lehordja valami cimszóval a pincébe; útban vannak a takarításhoz, áramot fogyasztanak, kárt okoznak valahogy..akármi.
A végén itt fog tombolni, boldozott leveleket írni a németnek, percenként kettőt, majd végül havi százast és egyszeri kitudja mennyit fizet, csakhogy visszakapja saját cuccát, lényeg ugyebár a stressznélküli nyugika :)
A hazamenekülés után majd lesz itt mindenki hibás, az ogre, a rohadt németország ahol nem lehet élni, a gennyes cégek, lesz majd sírás, tombolás, éjetveszélyke...juhéjj! :D
A nagyobb dolgokat pedig pl lehordja valami cimszóval a pincébe; útban vannak a takarításhoz, áramot fogyasztanak, kárt okoznak valahogy..akármi.
A végén itt fog tombolni, boldozott leveleket írni a németnek, percenként kettőt, majd végül havi százast és egyszeri kitudja mennyit fizet, csakhogy visszakapja saját cuccát, lényeg ugyebár a stressznélküli nyugika :)
A hazamenekülés után majd lesz itt mindenki hibás, az ogre, a rohadt németország ahol nem lehet élni, a gennyes cégek, lesz majd sírás, tombolás, éjetveszélyke...juhéjj! :D
Aug 20, 2019 23:55:42
Shrek
Aug 20, 2019 23:57:16
Mi a fasz van veletek, he? Nem gondolkoztok??? A zárat lecseréltem a gecibe, oszt ennyikeh.
Na, csá!
Na, csá!
Aug 20, 2019 23:57:16
herr ogre
Aug 21, 2019 00:00:59
Sajnâlom!
Itt biztos valami tévedés lesz.
Itt nem lakik, soha nem is lakott ilyen!
Itt biztos valami tévedés lesz.
Itt nem lakik, soha nem is lakott ilyen!
Aug 21, 2019 00:00:59
Ószeres
Aug 21, 2019 00:03:29
150 Euróért elvittem a sok kacatot. Mondjuk nem tudom, mire lesz jó, és kinek, amikor savanyú geciszaga van mindennek. Ja izé, úgy értem, a kopasz úr fizetett 150-et, hogy bemenjek a szobába egy vegyvédelmi köpenyben. És még azt hittem, hogy én fogok jól járni... Púpos csávó, dögölj meg!
Aug 21, 2019 00:03:29
Alázó atka
Aug 21, 2019 00:05:12
Mi a fasz van veletek, he? Nem gondolkoztok??? A zárat lecseréltem a gecibe, oszt ennyikeh.
Na, csá!
Na, csá!
Nem rossz az ogregenerátor, de bennem felmerül azért, inceltyodi egy szobát bérel és nem a lakást. Szerintem még saját kulcsa sincs!
Esetleg, ha a vén ogre nem tartózkodik birtokon belül, (ritka eset lehet) nagykegyesen átad egy kulcsot,... ha ugyan, és nem az ajtó előtt kell megvárnia őt a kis zsendikének.
Halljuk sodó, mi az igazság, van kulcsod? Ne csak itt bekamuzd, mutasd is meg a flokkban, Többen Kérdezik!!
Aug 21, 2019 00:05:12
Kanos Aggastyán
Aug 21, 2019 00:10:16
Endre, te valamilyen vicces appot használsz, ami átalakítja a kommentjeidet agyrémmé?
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
Aug 21, 2019 00:10:16
Galla Miklós
Aug 21, 2019 00:10:34
Endrét itt ne keressék, mert elköltözött rég,
új lakása tágasabb, s a kilátás is szép.
Úgy néz ki, egy jó darabig én leszek most itt,
hát ne zargassanak már fúrton fúrt a ... mindenit!
új lakása tágasabb, s a kilátás is szép.
Úgy néz ki, egy jó darabig én leszek most itt,
hát ne zargassanak már fúrton fúrt a ... mindenit!
Aug 21, 2019 00:10:34
Dr. Kotász
Aug 21, 2019 00:33:45
Endre, te valamilyen vicces appot használsz, ami átalakítja a kommentjeidet agyrémmé?
A vicces appot úgy hívják, hogy stroke.
Aug 21, 2019 00:33:45
kötőjel nevű troll
Aug 21, 2019 00:45:39
Egy nodeal brexit csak erősíti, akik bent maradnak.
Aki szerint a német gazdaság pénzben úszik, az olvasgasson nemet szociális híreket. Ez baromság. :)
Sok a siralmas fizu odakint is.
Haszon meg Magyarországon is a menedzsmenté :)
Aki szerint a német gazdaság pénzben úszik, az olvasgasson nemet szociális híreket. Ez baromság. :)
Sok a siralmas fizu odakint is.
Haszon meg Magyarországon is a menedzsmenté :)
A UK egy nettó befizető fe fogyatékos.
Igen, maguknak is kárt fognak okozni ha ez megtörténik, de szerinted honnan fogja az EU kipótolni azt a pénzt?
Aug 21, 2019 00:45:39
fráter
Aug 21, 2019 01:38:47
anyám 900-ft-ot szopott össsze a virágkarneválon!!!!!!!!asszndja, vót egy toloszékes is,lábatlan, de azt elzavarta.
Ne hazudj, mert átveretek rajtad a kétkerekűvel te kopasz kutya!
Pécsett nincs virágkarnevál!
Aug 21, 2019 01:38:47
re zolis aktivista
Aug 21, 2019 01:54:22
Aug 21, 2019 01:54:22
D.Dezső
Aug 21, 2019 04:20:31
Bocsánat: öt éve mi volt, bia boa bla. Miért hinném el, hogy ma bármi másképp van. Sose láttam.
Mi sem láttuk sosem a Sodit hölgy társaságban, miért hinnénk el, hogy nem incel vagy homokos?
Aug 21, 2019 04:20:31
Kolumbájni Recskaboy
Aug 21, 2019 06:18:11
a takaritorobotok sztrajkolnak, vagy miert kell endre fizessen 150 eurot?
Aug 21, 2019 06:18:11
-
Aug 21, 2019 09:23:36
Sneci mennyit lennél hajlandó fizetni a tanszéki ducatóban biztosított stressznélküli nyugiért?
Aug 21, 2019 09:23:36
Kolumbájni Recskaboy
Aug 21, 2019 09:27:58
stressznelkuli nyugihoz szukseges kellekek: 25000 euros adossag
Aug 21, 2019 09:27:58
broni
Aug 21, 2019 09:40:21
the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 21, 2019 09:40:21
sodika
Aug 21, 2019 09:45:26
Igen. Ez most nála is személyiségteszt. Ennyi kurva sok pénzért elvárom, hogy ne véljen találni semmit, mert ellenkező esetben itt ért véget minden nagyvonalúságom utolsó morzsája is.
Aug 21, 2019 09:45:26
-
Aug 21, 2019 09:49:45
Igen. Ez most nála is személyiségteszt. Ennyi kurva sok pénzért elvárom, hogy ne véljen találni semmit, mert ellenkező esetben itt ért véget minden nagyvonalúságom utolsó morzsája is.
És akkor mi lesz? Végtelen felháborodásodban behajolsz, és egy halk "ja, bitte" kíséretében fizetsz neki - de persze nem nagyvonalúan amennyit kér, hanem belül anyázva, amennyit kér?
Aug 21, 2019 09:49:45
sodika
Aug 21, 2019 09:50:51
Ez innentől mindenkinél személyiségteszt. Nála arról, felfogta-e, hogy egy rendezett null-állapotot akarok, amit utána napi erőfeszítéssel lehet tartani.
Aug 21, 2019 09:50:51
sodika
Aug 21, 2019 09:52:04
Az lesz, hogy megvonom tőle a jóindulat feltételezését. Ezt jelenleg még Törpapának se tettem meg.
Aug 21, 2019 09:52:04
-
Aug 21, 2019 09:52:05
a főbérlőd egy perc alatt talál helyetted másik bérlőt, pont leszarja, hogy mik az elvárásaid.
Aug 21, 2019 09:52:05
Kolumbájni Recskaboy
Aug 21, 2019 09:53:51
Ez innentől mindenkinél személyiségteszt. Nála arról, felfogta-e, hogy egy rendezett null-állapotot akarok, amit utána napi erőfeszítéssel lehet tartani.
ez csak neked szemelyisegteszt. es startbol megbuktad. Ahelyett hogy kitakaritanad a 10 nm-es odudat, ellatogattal anyadal egy viragfesztivalra. Buktal 150 eurot.
Aug 21, 2019 09:53:51
Belső László
Aug 21, 2019 09:54:33
Megvonod a joindulat feltetelezeset? Wat?
Aug 21, 2019 09:54:33
stressznélküli nyugi
(
x2)
Aug 21, 2019 09:56:50
x2)
Az lesz, hogy megvonom tőle a jóindulat feltételezését. Ezt jelenleg még Törpapának se tettem meg.
Gyagyás, te a fasz rossz oldalán állsz, neked semmilyen elvárásaid nem lehetnek. Seperc alatt talál magának másik, nálad kategóriákkal jobb albérlőt. Igaz ekkora balekot, akit le lehet húzni mindenre, nem fog.
sodika
Aug 21, 2019 09:58:50
Most abból akarok kiindulni, hogy a 25 ezer után mindenki jóindulattal kíván támogatni a terveimben.
Eddig nem tapasztaltam mást.
Aug 21, 2019 09:58:50
Kolumbájni Recskaboy
Aug 21, 2019 09:59:11
Shrek leszar,szajbageciz teged es a joindulatod is. A penz beszel kutya ugat.
Aug 21, 2019 09:59:11
Kolumbájni Recskaboy
Aug 21, 2019 10:01:41
Milyen terveid vannak hitelboy? Lehuzos markot ingyen utaztatod, o meg ellopja a befektetett penzedet amit a studiora szantal?
Aug 21, 2019 10:01:41
-
Aug 21, 2019 10:02:40
és ettől a főbérlőd pontosan hány euróval lesz szegényebb?
eddig az volt, hogy úgy baszott át, ahogy akart, te meg fizettél, balek. pl. új áron vetted meg a használt bútorokat.
Aug 21, 2019 10:02:40
broni
Aug 21, 2019 10:04:40
fegyverbe!!!!!!!!!!!!!
Aug 21, 2019 10:04:40
sodika
Aug 21, 2019 10:04:42
Eddig az volt, hogy bizonyos dolgokat betudtam az önálló élet térén szerzett első tapasztalatoknak.
De a tanulságok itt is értékesek.
Aug 21, 2019 10:04:42
Kolumbájni Recskaboy
Aug 21, 2019 10:08:06
Eddig az volt, hogy bizonyos dolgokat betudtam az önálló élet térén szerzett első tapasztalatoknak.
a buta/proli ember a sajat hibaibol tanul, az okos/gazdag emberek pedig a masok hibaibol, de ezt hiaba mondom neked
Aug 21, 2019 10:08:06
bolgár jeti
(
x30)
Aug 21, 2019 10:08:25
x30)
Most abból akarok kiindulni, hogy a 25 ezer után mindenki jóindulattal kíván támogatni a terveimben.
Van olyan ismerősöd aki nem a pénz miatt áll szóba veled?
kripli figyelő
(
x12)
Aug 21, 2019 10:08:59
x12)
Inkább a meló kereséssel haladj gyagyás.Már lejárt lemez a főbérlős sztori,a cigánykurvás kamu nem volt rossz de másodjára már nem olyan szórakoztató.Dobnod kéne valamit mert a gumicsont már lehet kevés az intervencionista tagozatnak.
Fuvolázó Kobold
Aug 21, 2019 10:09:59
Te seggrontó faszlóbáló perverz retardált, hát most fizettél 50 ezer fütyikét arra, hogy a kvázi lakótársad ganézzon utánad. Én bazdmeg a vasvillát törném el a gennyes púpodon, ha így élne körülöttem bárki.
Egy valag pénzt basztál ki arra, hogy Srek Őrmester tüzetesen és legitim módon kutassa át a koszvadt odúdat.
Egy valag pénzt basztál ki arra, hogy Srek Őrmester tüzetesen és legitim módon kutassa át a koszvadt odúdat.
Aug 21, 2019 10:09:59
-
Aug 21, 2019 10:12:28
az ogre biztos észreveszi, hogy a tükör el van törve. ez megint 100 euró lesz. de szerintem a nyílászárókkal is lesz valami baj, az pedig nagyobb tétel lesz.
Aug 21, 2019 10:12:28
Asztronautista
Aug 21, 2019 10:12:48
Lassan 40 évesen kezdesz önálló életet? Hát nem kapkodtal el, gyagya.
Tudom, zavar ha sürgetnek :-)
(Normális esetben, ilyenkor az embernek már stabil élete és családja van, ahol te most tartasz az olyan 18-22 éves szint.)
Tudom, zavar ha sürgetnek :-)
(Normális esetben, ilyenkor az embernek már stabil élete és családja van, ahol te most tartasz az olyan 18-22 éves szint.)
Aug 21, 2019 10:12:48
Asztronautista
Aug 21, 2019 10:16:09
Csapkodtál a korcs végtagjaiddal a televert virágkarneválon, hogy "méhecske vagyok, méhecske vagyok"?
Aug 21, 2019 10:16:09
Ipari fertőtlenítőszer
Aug 21, 2019 10:18:28
Vajon mi kerül 150euróba egy takarításon?
www.amazon.com/Antiseptic-Industrial-Chemicals-Antiseptic-Antibacterial/dp/B07Q76KR4V
www.amazon.com/Antiseptic-Industrial-Chemicals-Antiseptic-Antibacterial/dp/B07Q76KR4V
Aug 21, 2019 10:18:28
-
Aug 21, 2019 10:49:49
1.- Használd a válasz gombot, te autista fasz!
2.- Ne fogalmazz ilyen túl modorosan, te autista fasz!
3.- Tudtam, hogy becsicskulsz, és max magadban anyázol, de mindent továbbra is szó nélkül kifizetsz, te autista fasz.
+1.- Az önálló élet első tapasztalatai a pechesebbje 18 év alatt szerzi meg, a normálisabbja 18-24 év között, a későn érőőbje mondjuk 24-28 év között. A retardáltabbja meg 37-38 évesen, te autista fasz.
Aug 21, 2019 10:49:49
-
Aug 21, 2019 11:08:44
amikor sas tanár úr húzott le 2,5 millióval, azt nem az önálló élet térén szerzett első tapasztalatoknak tudtad be? még hány lehúzást fogsz így átmasnizni, hogy ne kelljen beismerned, mekkora balek vagy?
Aug 21, 2019 11:08:44
trendbeli garázdaság
Aug 21, 2019 11:36:16
Trollok, senki ne higgye már el ennek a csicska szardarabnak, hogy önként fizet ki irreálisan sok pénzt mindenkinek, hahó!
Nem az történt, hogy Sodika besétált a masszázsszalonba faszt veretni, és a biztonság kedvéért dupla pénzt fizetett. Hanem jól átbaszták, és úgy próbálja magának megmagyarázni, hogy ő bizony nem balek, hogy hússzor leírja a trolloknak a hazugságait.
Herr Schreck sem azért takarítja ki a recskás odúját 150 euróért, mert az megkérte rá. A korcs egyszerűen ultimátumot kapott, hogy annyira undorító a szobája, hogy ki kell takarítani, amíg nincs otthon, ez pedig 150 eurócskába fáj. Erre pedig a fogát szívva hajbókolt a vén nácinak, és fizetett, mint a katonatiszt.
A Sodi természetesen egy hatalmas balek, de nem egy nagyvonalú dandy, hanem egy gyáva szar, akit ott basznak át, ahol tudnak. Nem ő akar 50.000 fütyiért halat enni, de ha már így alakult, akkor kifizeti, mert csicska. Nézzétek meg, hogy él! Moslékot zabál, olcsó, szar sört vedel, kanapén alszik. Nem luxusra költi a pénzét, hanem gyerekjátékokra, a többi meg a lehúzásokra megy el. Úgyhogy nagyon jól hangzik, hogy milyen nagyvonalú Recsító, de a valóság az, hogy mindenki átbassza, akivel csak találkozik. Csak ezt valahogy meg kell magának magyaráznia.
Küldhetjük a BALEK pólót, Púp? LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Nem az történt, hogy Sodika besétált a masszázsszalonba faszt veretni, és a biztonság kedvéért dupla pénzt fizetett. Hanem jól átbaszták, és úgy próbálja magának megmagyarázni, hogy ő bizony nem balek, hogy hússzor leírja a trolloknak a hazugságait.
Herr Schreck sem azért takarítja ki a recskás odúját 150 euróért, mert az megkérte rá. A korcs egyszerűen ultimátumot kapott, hogy annyira undorító a szobája, hogy ki kell takarítani, amíg nincs otthon, ez pedig 150 eurócskába fáj. Erre pedig a fogát szívva hajbókolt a vén nácinak, és fizetett, mint a katonatiszt.
A Sodi természetesen egy hatalmas balek, de nem egy nagyvonalú dandy, hanem egy gyáva szar, akit ott basznak át, ahol tudnak. Nem ő akar 50.000 fütyiért halat enni, de ha már így alakult, akkor kifizeti, mert csicska. Nézzétek meg, hogy él! Moslékot zabál, olcsó, szar sört vedel, kanapén alszik. Nem luxusra költi a pénzét, hanem gyerekjátékokra, a többi meg a lehúzásokra megy el. Úgyhogy nagyon jól hangzik, hogy milyen nagyvonalú Recsító, de a valóság az, hogy mindenki átbassza, akivel csak találkozik. Csak ezt valahogy meg kell magának magyaráznia.
Aug 21, 2019 11:36:16
bácskai zsidónéger
Aug 21, 2019 12:00:07
Sodi, ennyi idő után hogy látod, tényleg beleég a kép a Schrektől olcsón megvett tévédbe?
Aug 21, 2019 12:00:07
-
Aug 21, 2019 12:05:13
Sodi, ennyi idő után hogy látod, tényleg beleég a kép a Schrektől olcsón megvett tévédbe?
a tévét mennyiért kellett megvennie?:))
azon röhögtem a legjobban, amikor az ogre a több éve használt szőnyeget 700 euróért vetette meg vele, aminek a tisztítási költsége kb. 50 euró lett volna.
hasonlóan nagy szopatás volt amikor oma 400 eurót fizettetett vele a poszterért.
snecinél nagyobb balek tényleg nincs a földön.
Aug 21, 2019 12:05:13
Univerzum
Aug 21, 2019 12:07:04
Trollok, senki ne higgye már el ennek a csicska szardarabnak, hogy önként fizet ki irreálisan sok pénzt mindenkinek, hahó!
Ezt a Ps, pc játék vásárlási mániát sosem értettem. A kevésbé tehetősebbje a neten letölti a játékot, ha szükséges crackeli a játékot a gépet meg flash-eli. Én is csak azokat a játékokat veszem meg eredetiben amikért rajongok így támogatva a készítőket. De sneci irgalmatlanul sok pénzt elbaszott olyan játékokra amik meghaladjak az ertelmi képességet. De vajon miért?
Aug 21, 2019 12:07:04
-
Aug 21, 2019 12:12:22
bocs, 750 euróért kellett megvennie a szőnyeget.
a 400 eurós szoláriumot is azért vette az ogrénak, hogy most már legyen stressznélküli nyugi.
a 400 eurós szoláriumot is azért vette az ogrénak, hogy most már legyen stressznélküli nyugi.
Aug 21, 2019 12:12:22
trendbeli garázdaság
Aug 21, 2019 12:17:57
De sneci irgalmatlanul sok pénzt elbaszott olyan játékokra amik meghaladjak az ertelmi képességet.
Ez gyakorlatilag az összes játékra igaz. Még egy faék egyszerűségű autóversennyel sem boldogul, de még egy tic-tac-toe is kifogott rajta. Teljesen elitta az agyát a már az alkoholizmusa előtt sem túl értelmes púpos. Nem tudom elképzelni, hogy érdemi munkát végez a Seggprestónál.
Aug 21, 2019 12:17:57
bolgár jeti
(
x30)
Aug 21, 2019 12:18:11
x30)
bocs, 750 euróért kellett megvennie a szőnyeget.
-
Aug 21, 2019 12:19:21
mivel havi 50 eurót fizet a takarításra, ezért ebben a hónapban a 150 eurós takarítási lehúzással összesen 200 eurót fizet takarításért a 400 eurós szobára. 50 %.
Aug 21, 2019 12:19:21
Legalább_négy_karakter
Aug 21, 2019 12:31:04
mivel havi 50 eurót fizet a takarításra, ezért ebben a hónapban a 150 eurós takarítási lehúzással összesen 200 eurót fizet takarításért a 400 eurós szobára. 50 %.
lehet a két márkás bringásdzseki is ebben a hónapban lett kicsengetve. az megint egy százas volt. és a kaució feltöltése is annyi, ebben a hónapban az már 800. 80/m2.
Aug 21, 2019 12:31:04
Brian
(
x2)
Aug 21, 2019 12:38:40
x2)
ráadásul az nem is szolárium csak egy kvarclámpa. fogalmatlan buta incel a SoDI.
46 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™