Az OCH-KOM is ezt jelenti, ugye?
Szuper Bé meg tüdőcske
lutheránus volt?
hát azért hetyetye
te isten barma.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
lyófan, majd erre is fityelek jöfő héttől
Hugyozod le a legjobb éveidet a wcben...
De csak ÜLVE!
Mondjuk téged a fütyizésen meg a hitelvásárláson kívül nem érdekel semmi...
És el is érkeztünk a lényeghez. Púp annyira üres és igénytelen, hogy tényleg a világon senkit nem érdekelnek a szar flokkjai, mert látványosan unatkozik közben. Aztán meg bután bámul a jó tágra nyitott malacszemeivel, hogy miért nem jönnek a nézők.
Simán lehet, hogy rosszul értette nemlétező nyelvtudásával a leendő Java-projekteket is. Csak annyit mondtak neki, hogy ezentúl ő főzi a kávét.
kommenista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó de hát neki egy beüvegezett erkély valami növénnyel télikertet jelent, szóval meg sem lepődünk már.
Faszom
Hja, Pécs is felzárkózott a 21. század kihívásaihoz.
Faszom
haggyatok mán engem azzal a kurva pécsel!!!!eccer vótam fradimecsen, már írtam!!!!!!!!!!!
Pedig meglehetett volna az első flokk epizód ingyen kamerával hahó!
még ki is verhettem vóna!!!!!!!!!!!!
nem a lelátón fostam egyett!!!!!!!!!!!!!!
A csavar, hogy ennek a retard-incel gallerynek a vezére Fórizs a BASZÓ.
Látatlanban mondom, hogy nagyobb nézettsége lesz, mint a tyodi féle vekniflokknak.
Kenyér és víz.
nszksz.lesz extra is a szociális temetésről.
egyébként tegnap pro urbe díjat kaptam az önkörmányzattól, mivel hajnalonként vidám nótázásommal szórakoztatom a lakossságot.
Örökre el van tiltva Verától. Egy milliót kapott csak ezért. Nem volt kommunista, mindvégig hithű opportunisták voltunk. Az életképtelen Fifi Flock Jenő kísérleti gyereke, de valamit nagyon elbasztak, se mi, sem az anyja nem tehet semmiről.
tiszáig!!!!!!!!!!!!
mondjuk ez érthető, sneciék mostanában sokat utaznak
Szívesen
Hogy a faszomba sikerult ennyi bankkal kapcsolatba kerulnod??????
Mi a faszt csinaltal?
Adósságot.
Uno reverse card :D
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
nana!
Az első után a google ads dobálta fel neki szeritem a többi fantasztikus ajánlatot.
Faszom
4 etyetemi szakra járok, 4 banknak tartozom. evidenciákat.
Mondom, egy kuglóf van az agya helyén.
+ 4 kezes faszveretés
1) A németeknél tanultam meg a verziókezelő rendszereket. Az összes Pesti meló az volt, hogy töltsd fel ftp-n. Másról nem is hallottam. Se Subversion, se Git
2) A németeknél tanultam meg a tervezési mintákat. Pesten valódi objektumorientált tervezés sosem volt. Sehol.
3) A németeknél tanultam meg az egységteszteket. Pesten sosem írtunk teszteket.
konkretan emlekszem, hogy a verziokezelokrol is az infos trollok vilagositottak fel kozel 10eve. te akkor azt hazudtad rola, hogy tudod mi az mert olvastal rola, de miutan beegtel arrol hadovaltal, hogy ezek ilyen uri huncutsagok, nektek ilyesmi nem kell.
Szerintem leépülése már elérte azt a szintet, hogy elhiszi magának ezeket.
ein Volk,
ein Reich,
keine Sodi!
hát azért hetyetye
ha adnak neki hitelt újszászon, akkor miért ne?
Hol? A helyi kiskocsmában? Ott nem hiszem, hogy hitelképes lenne.
Inkább számológéppel. XD
óóarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tűz!!!!!!!!!!!!!!!
hol csuhám??????!!!!!!!!!!!!!!
Kérdés, hogy hogyan mennének utána? Ugyanaz, mint a magyar bankoknál. A magyarok nem mennek németbe, a németek nem jönnek Magyarországra, ugyanis nem beszélik egymás nyelvét. Az addig ok, hogy most már 2 európai országban nem lehet bankszámlája a Gaygyásnak, de ez akkor is egy hatalmas lyuk a bankrendszeren. Eljátssza még ezt huszonötször?
HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
Endi is! ;)
lesz, lesz! 150 eurós!
Pontosan melyik árokparton? Kutyát is elástál?
Semmi ami megőrizte volna az értékét és segített volna visszafizetni az adósságát.
Tényleg, Sodi, miért nem vállalsz szabadúszó php munkákat? Azzal lehetne extra költőpénzed, portfóliót is tudnál építeni.
A munkaeszközöd megvan hozzá.
Az agyára gondolsz?
A Staurnos kollégáktól azt az információt kaptuk, hogy nem. Viszont nálunk van egy 25000 eurós követelés, ami miatt kénytelenek leszünk Herr Kisst befogni éseladni a szír haverjainknak, hogy rajta próbálják ki az új idegmérgüket törvény erejével behajtani a tartozását.
Kész, geci, meghaltam!
Ezt a Törpös vitát felrakhatnád soundcloudra vagy youtube-ra, hátha tudunk segíteni a békítésben.
Tényleg, Sodi, miért nem vállalsz szabadúszó php munkákat? Azzal lehetne extra költőpénzed, portfóliót is tudnál építeni.
A kérdésre a második mondat a válasz! ikszdé
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
A faptop 2.0-ra
Hitelre vett egy géjmer laptopot 1000 nemtudom mennyi euróért. A régi faptopot először megtartotta "render gépnek" ami a sarokban kerregett, aztán csinált egy friss telepítést és lebaszta grátiszba karácsonyra Goldának Púpszászra. (Fertőtlenítőt nem mellékelt mellé)
persze, ahogy flokk is lett, csak a "Hülye Vegas nem ment végig a renderen..." ahogy a Hülye Sodi nem ment végig a wolfon.
pedig még a nevét is innen lopta a céges futáshoz, Wolf Smart = Wolf Einstein
Ez már az IMEI-ben készült kép? Az a pizsama nagyon ottvan
Faszom
Nem, a berlini egyetemen térinformatikát tanult, négyzetráccsal ismerkedtek, valamint a jó öreg "kockás füzettel", a tantárgy tisztelete miatt szerezte be ezt a mintás pizsit.
(Egyesek szerint Schreckkel amőbázni is szoktak rajta, amit a főbérlő minden meccs után kimos 50 euróért.)
Szerző:
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Aug 21, 2019 12:44:40
Válasz
(3)
x7)
Válasz
(3)
Ha mégis egész lakást venne ki, senki nem takarítana utána akkor ott egy vegyi/biológiai fegyvertár lenne.
|__o__|
trendbeli garázdaság
Aug 21, 2019 12:44:52
Nagyon örülök, hogy bekerült a köztudatba, hogy a Sodi valójában incel. Maximum pénzért veretheti a faszát, de baszni még pénzért sem baszik vele senki. És az érdekes az, hogy a recskás baráti köre is csupa incelből áll. Proland, a kajmán, RGL (aki nem dolgozik nem is baszhat! ez az élet törvénye!), a dőrppe. Mind basznának, de nem tudnak. Púp, itt az ideje, hogy deklaráljátok az incel státuszotokat, és megalapítsátok a magyar incelmozgalmat! Tüntethetnétek a baszás jogáért! LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Aug 21, 2019 12:44:52
-
Aug 21, 2019 12:48:37
Lehúzásokkal egybevéve már lehetne legális albérlete, vagy egy törlesztőre vett lakása lol
Aug 21, 2019 12:48:37
Fuvolázó Kobold
Aug 21, 2019 12:52:48
Endre, baszom azt a kecske fejedet! Hát eltűröd, hogy itt belepofázzanak a trollok abba, hogy hogyan laksz? Nem szólsz semmit, mikor azzal vádolnak, hogy egy utolsó csicska módjára megint lehúzott a házibácsi?!
Mondom a megoldást, kicsi állkapcásom, egyetlen pitonidomárom!!!
1) Hazamész, ott a neved a postaládán, bejutsz a saját kulcsoddal.
2) Hugyozol egy öblöset. Állva, bőségesen, olyan csobogással, hogy a pincében is hallatszik.
3) Beteszel egy mosást. Rengeteg öblítővel, mosószerrel, ahogy az urak!
4) Leülsz a nappaliba és bontasz egy sört, a laptopot kiteszed magad mellé.
5) A Tv-t arra a csatornára kapcsolod, ami neked tetszik.
6) Ha fázol, befűtesz. Ha meleged van, benyomod a klímát. A fűtés és hűtés addig menjen, ameddig kedved tartja.
7) Ezeket leszel szíves élőben streamelni is.
Na ha ezek közül bármelyik is gondot okoz, azaz a felsoroltakat nem teheted meg maradéktalanul, akkor drága lókadtfaszú kisbarátom, te bizony nem albérlő vagy, hanem egy utolsó balfasz, a balekok legszánalmasabb csicskája.
Mondom a megoldást, kicsi állkapcásom, egyetlen pitonidomárom!!!
1) Hazamész, ott a neved a postaládán, bejutsz a saját kulcsoddal.
2) Hugyozol egy öblöset. Állva, bőségesen, olyan csobogással, hogy a pincében is hallatszik.
3) Beteszel egy mosást. Rengeteg öblítővel, mosószerrel, ahogy az urak!
4) Leülsz a nappaliba és bontasz egy sört, a laptopot kiteszed magad mellé.
5) A Tv-t arra a csatornára kapcsolod, ami neked tetszik.
6) Ha fázol, befűtesz. Ha meleged van, benyomod a klímát. A fűtés és hűtés addig menjen, ameddig kedved tartja.
7) Ezeket leszel szíves élőben streamelni is.
Na ha ezek közül bármelyik is gondot okoz, azaz a felsoroltakat nem teheted meg maradéktalanul, akkor drága lókadtfaszú kisbarátom, te bizony nem albérlő vagy, hanem egy utolsó balfasz, a balekok legszánalmasabb csicskája.
Aug 21, 2019 12:52:48
Škoda Superb
Aug 21, 2019 12:58:39
amikor a SoDI emlékeztet és kioktat. ;)
Az OCH-KOM is ezt jelenti, ugye?
Aug 21, 2019 12:58:39
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 21, 2019 13:03:43
x6)
na, itt is van tűzijáték, felgyutottam egy földön alvó részeget.
lutheránus volt?
xray
(
x21)
Aug 21, 2019 13:21:28
x21)
Eddig az volt, hogy bizonyos dolgokat betudtam az önálló élet térén szerzett első tapasztalatoknak.
De a tanulságok itt is értékesek.
állj egy villamos elé és szerezz tapasztalatokat és írd le, h mit tanultál belőle! az is első tapasztalat lesz.De a tanulságok itt is értékesek.
te isten barma.
-
Aug 21, 2019 13:30:46
Endre,
Venned kellett volna egy fullos fémkeresőt mondjuk 2000 euroert és mehettél volna világhâborús cuccokat keresni, van egy csomó hely Berlinben és környékén ahol legális, kimehettél volna a buzistrandok mellé erdőbe csörtetni.
Amit találsz 2. Vh cucc azt megtarthatod-eladhatod legálisan, de tele van a környéked minden ősi cuccal, találsz egy romai aranyat leadod, megveszik a muzeumok azonnal...
Ebből raksz fel kontentet a youtubera angolul és ennyike.
Az ilyesmi hobbizást százezrek nézik, ráadásul nem ruppótlan tinik, meg csövesek, hanem felnőtt, jól kereső polgárok akiknek nem fáj hetente 20 dollár donate, ha megkapják a kontentet.
Mondjuk téged a fütyizésen meg a hitelvásárláson kívül nem érdekel semmi..
A világ egyik legjobb, legélhetőbb, legszabadabb városában tevékenykedsz évek óta és egyedül az jön le hogy lehet kukkolni meg impulzusvásárolni hitelből.
Venned kellett volna egy fullos fémkeresőt mondjuk 2000 euroert és mehettél volna világhâborús cuccokat keresni, van egy csomó hely Berlinben és környékén ahol legális, kimehettél volna a buzistrandok mellé erdőbe csörtetni.
Amit találsz 2. Vh cucc azt megtarthatod-eladhatod legálisan, de tele van a környéked minden ősi cuccal, találsz egy romai aranyat leadod, megveszik a muzeumok azonnal...
Az ilyesmi hobbizást százezrek nézik, ráadásul nem ruppótlan tinik, meg csövesek, hanem felnőtt, jól kereső polgárok akiknek nem fáj hetente 20 dollár donate, ha megkapják a kontentet.
A világ egyik legjobb, legélhetőbb, legszabadabb városában tevékenykedsz évek óta és egyedül az jön le hogy lehet kukkolni meg impulzusvásárolni hitelből.
Aug 21, 2019 13:30:46
nemsodi
Aug 21, 2019 13:33:20
Endre,
lyófan, majd erre is fityelek jöfő héttől
Aug 21, 2019 13:33:20
Herr Schreck
Aug 21, 2019 13:46:15
De csak ÜLVE!
Aug 21, 2019 13:46:15
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 21, 2019 13:47:43
x9)
Hagyjuk már ezt az "ilyen meg olyan kontent kéne a flokkra" dolgot. A szponyszor meg a nészők csak alibi, kifogás hogy miért kellett elbaszni annyi pénzt. Endre sose hitt abban, hogy ő flokkal fog pénzt keresni. Esetleg halvány reményként élt a lelkében (már ha van neki) valahol, de mindig is tudta nagyon jól, hogy ez csak egy nagy kifogás arra, hogy lóbálhassa a pitont és beszélhessen magáról.
Ez a "beszélek magamról" dolog akár még be is jöhetett volna, ha nem lenne geci ronda és emellé geci hülye is, de ez a kettő se lett volna TALÁN akadály, ha e mellé nem a legboomberebb, leg geci unalmasabb "hobbik" és "elfoglaltságok" társulnak.
Sodi vlogja unalmas, mert maga asodi hülye és unalmas. Mert ilyen sodi asodi. Unalmas és hülye sodi asodi.
Ez a "beszélek magamról" dolog akár még be is jöhetett volna, ha nem lenne geci ronda és emellé geci hülye is, de ez a kettő se lett volna TALÁN akadály, ha e mellé nem a legboomberebb, leg geci unalmasabb "hobbik" és "elfoglaltságok" társulnak.
Sodi vlogja unalmas, mert maga asodi hülye és unalmas. Mert ilyen sodi asodi. Unalmas és hülye sodi asodi.
Legalább_négy_karakter
Aug 21, 2019 13:48:30
a fémkeresőt nem bírná a háta, egy d kat fostartályról beszélünk. már attól liheg ha feláll sörért.
Aug 21, 2019 13:48:30
trendbeli garázdaság
Aug 21, 2019 13:51:03
Mondjuk téged a fütyizésen meg a hitelvásárláson kívül nem érdekel semmi...
És el is érkeztünk a lényeghez. Púp annyira üres és igénytelen, hogy tényleg a világon senkit nem érdekelnek a szar flokkjai, mert látványosan unatkozik közben. Aztán meg bután bámul a jó tágra nyitott malacszemeivel, hogy miért nem jönnek a nézők.
Aug 21, 2019 13:51:03
broni
Aug 21, 2019 13:58:54
hugyozni akartam a főtéren, de teli van kmerával, a kurva anyját, keci kamerák, mióta ezek vannak, nem lehet semmit szétbaszni((((((((
Aug 21, 2019 13:58:54
Csak egy olvasó
(
x9)
Aug 21, 2019 14:05:43
x9)
Nem tudom elképzelni, hogy érdemi munkát végez a Seggprestónál.
Simán lehet, hogy rosszul értette nemlétező nyelvtudásával a leendő Java-projekteket is. Csak annyit mondtak neki, hogy ezentúl ő főzi a kávét.
broni
Aug 21, 2019 14:20:25
lutheránus volt?
kommenista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 21, 2019 14:20:25
piton
Aug 21, 2019 14:20:46
INCEl e az aki a szexualisan legaktivabbb evekben (20as 30as) gyakorlatilag 0 valos baszast hozott ossze ?
IncelSODI ha te ugy gondolod nem vagy az definialnad ennek a csoportnak a fogalmat ? ki az akkor ha te nem szamitassz annnak
IncelSODI ha te ugy gondolod nem vagy az definialnad ennek a csoportnak a fogalmat ? ki az akkor ha te nem szamitassz annnak
Aug 21, 2019 14:20:46
kramalon
(
x8)
Aug 21, 2019 15:01:59
x8)
ráadásul az nem is szolárium csak egy kvarclámpa. fogalmatlan buta incel a SoDI.
Jó de hát neki egy beüvegezett erkély valami növénnyel télikertet jelent, szóval meg sem lepődünk már.
kramalon
(
x8)
Aug 21, 2019 15:06:16
x8)
hugyozni akartam a főtéren, de teli van kmerával, a kurva anyját, keci kamerák, mióta ezek vannak, nem lehet semmit szétbaszni((((((((
banshee
Aug 21, 2019 15:06:57
VISSZATÉRTEM
Aug 21, 2019 15:06:57
broni
Aug 21, 2019 15:14:09
haggyatok mán engem azzal a kurva pécsel!!!!eccer vótam fradimecsen, már írtam!!!!!!!!!!!
Aug 21, 2019 15:14:09
xray
(
x21)
Aug 21, 2019 15:22:09
x21)
olyan nagy hatással voltál a városra, h tiszteletbeli pécsiként vagy nyilvántartva. nem kented össze szarral a stadiont? Aug 21, 2019 15:22:09
xray
(
x21)
x21)
olyan nagy hatással voltál a városra, h tiszteletbeli pécsiként vagy nyilvántartva. nem kented össze szarral a stadiont? Aug 21, 2019 15:22:09
banshee barátnője
Aug 21, 2019 15:22:16
help, incelSODI zaklat!!!
Aug 21, 2019 15:22:16
-
Aug 21, 2019 15:24:15
Aug 21, 2019 15:24:15
broni
Aug 21, 2019 15:25:16
még ki is verhettem vóna!!!!!!!!!!!!
Aug 21, 2019 15:25:16
Motivációrombolás
Aug 21, 2019 15:47:14
Te sodi, emlékszel amikor a vlog előtti csatornádon ecseteltrd hogy ez az RGL milyen hülye, hiszen kis zene kéne, meg koncepció és befutna a vlogja?
Ha te csinálnád ahogy kell, befutna vele?
Igy a három és feledik évadnál hogy értékeled a teljesítményed annak fényében, hogy a kiscigány már akkor megmondta hagyd őt békén a hülyeségeiddel?
1-től 10-ig terjedő skálán hányasra értékeled a flokk sikerét? Tekintve hogy számolatlanul öntötted bele a német zsidóbankok pénzét, de megközelíteni sem tudtad a hajléktalan, paranoid skizofrén barátod sikerét, még azzal együtt sem, hogy volt hogy hónapokig diliházban volt, nem vlogolt?
Te hány részt néztél vissza a saját flokkodból? Szerinted érdekes? Ugye, hogy nagyon unalmas, senkit sem érdeklő sodi a sodi? Még te is leszarod az egészet, akkora foshalom az egész tyodi flokkja, na akkor képzeld el, egy nem retard mit érez.
Az egyetlen re zoli néző került 7.5 millió forintba, amiből egy lakást vehettél volna, ha nem lennél balfasz.
De senkit sem érdekel a sodi. A sodi az incel vlogja. Mert unalmas, senkit sem érdeklő sodi a sodi. Aki nem tud értékelhető tartalmat előállítani, mert balek és incel. Szarból van a sodi, piszony.
Ha te csinálnád ahogy kell, befutna vele?
Igy a három és feledik évadnál hogy értékeled a teljesítményed annak fényében, hogy a kiscigány már akkor megmondta hagyd őt békén a hülyeségeiddel?
1-től 10-ig terjedő skálán hányasra értékeled a flokk sikerét? Tekintve hogy számolatlanul öntötted bele a német zsidóbankok pénzét, de megközelíteni sem tudtad a hajléktalan, paranoid skizofrén barátod sikerét, még azzal együtt sem, hogy volt hogy hónapokig diliházban volt, nem vlogolt?
Te hány részt néztél vissza a saját flokkodból? Szerinted érdekes? Ugye, hogy nagyon unalmas, senkit sem érdeklő sodi a sodi? Még te is leszarod az egészet, akkora foshalom az egész tyodi flokkja, na akkor képzeld el, egy nem retard mit érez.
Az egyetlen re zoli néző került 7.5 millió forintba, amiből egy lakást vehettél volna, ha nem lennél balfasz.
De senkit sem érdekel a sodi. A sodi az incel vlogja. Mert unalmas, senkit sem érdeklő sodi a sodi. Aki nem tud értékelhető tartalmat előállítani, mert balek és incel. Szarból van a sodi, piszony.
Aug 21, 2019 15:47:14
broni
Aug 21, 2019 15:50:29
olyan nagy hatással voltál a városra, h tiszteletbeli pécsiként vagy nyilvántartva. nem kented össze szarral a stadiont?
nem a lelátón fostam egyett!!!!!!!!!!!!!!
Aug 21, 2019 15:50:29
-
Aug 21, 2019 15:52:41
És az érdekes az, hogy a recskás baráti köre is csupa incelből áll. Proland, a kajmán, RGL (aki nem dolgozik nem is baszhat! ez az élet törvénye!), a dőrppe. Mind basznának, de nem tudnak.
A csavar, hogy ennek a retard-incel gallerynek a vezére Fórizs a BASZÓ.
Aug 21, 2019 15:52:41
álbroni
Aug 21, 2019 15:56:46
[quote=Motivációrombolás]
/quote]
re-zoli megér ennyit sőt töbet is!!!!!!! sodi vegyél még föl hitelt!!!!!
/quote]
re-zoli megér ennyit sőt töbet is!!!!!!! sodi vegyél még föl hitelt!!!!!
Aug 21, 2019 15:56:46
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 21, 2019 16:02:46
x9)
Unironikusan amúgy a fos kamerával készített sodi vlogja 0. epizód volt a legjobb.
broni
Aug 21, 2019 16:04:34
én is rakok fel videót, nem macska fára mászósat, hanem anyám felakasztja magát a diófára ciműt!!!!!!!
Aug 21, 2019 16:04:34
stressznélküli nyugi
(
x2)
Aug 21, 2019 16:17:17
x2)
én is rakok fel videót, nem macska fára mászósat, hanem anyám felakasztja magát a diófára ciműt!!!!!!!
Látatlanban mondom, hogy nagyobb nézettsége lesz, mint a tyodi féle vekniflokknak.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Aug 21, 2019 16:25:37
x7)
Javítás:
A hamburgi festett néger ültette a WC-re. Shreck inkább elkér 50 eurot minden mellépisilés vagy mellégecizés alkalmával.
|__o__|
A hamburgi festett néger ültette a WC-re. Shreck inkább elkér 50 eurot minden mellépisilés vagy mellégecizés alkalmával.
broni
Aug 21, 2019 16:27:41
egyébként tegnap pro urbe díjat kaptam az önkörmányzattól, mivel hajnalonként vidám nótázásommal szórakoztatom a lakossságot.
Aug 21, 2019 16:27:41
Érdeklődő
(
x6)
Aug 21, 2019 17:11:40
x6)
Endre, nem akarsz ellátogatni Vera mama sírjához? Kiváló flokktéma lenne! És jó embernek is látszanál, ha kifejtenéd a sírra borulva, hogy mennyi mindent köszönhetsz a vén kommunista ribancnak! Erre jönnének ám a donétek!
még éltet a remény
(
x1)
Aug 21, 2019 17:18:53
x1)
Rocskai János
Aug 21, 2019 17:21:52
Endre, nem akarsz ellátogatni Vera mama sírjához? Kiváló flokktéma lenne! És jó embernek is látszanál, ha kifejtenéd a sírra borulva, hogy mennyi mindent köszönhetsz a vén kommunista ribancnak! Erre jönnének ám a donétek!
Örökre el van tiltva Verától. Egy milliót kapott csak ezért. Nem volt kommunista, mindvégig hithű opportunisták voltunk. Az életképtelen Fifi Flock Jenő kísérleti gyereke, de valamit nagyon elbasztak, se mi, sem az anyja nem tehet semmiről.
Aug 21, 2019 17:21:52
Univerzum
Aug 21, 2019 17:43:13
Vágatlan felvételek shrek otthonában.
Úgy látom shrek igazán örül annak hogy sneci nincs otthon.
m.youtube.com/watch?v=z_HWtzUHm6s
Úgy látom shrek igazán örül annak hogy sneci nincs otthon.
m.youtube.com/watch?v=z_HWtzUHm6s
Aug 21, 2019 17:43:13
broni
Aug 21, 2019 17:45:54
444.hu/2019/08/21/make-romania-great-again-feliratu-sapkat-ajandekozott-trump-a-roman-elnoknek?fbclid=IwAR2jGEasMayyBSaQ0HneTrsyerGpeo-gbCRl7ivcMTTwiaDkNvRpTvqtgVk
broni!!!
broni!!!
tiszáig!!!!!!!!!!!!
Aug 21, 2019 17:45:54
broni
Aug 21, 2019 17:56:00
Aug 21, 2019 17:56:00
Legalább_négy_karakter
Aug 21, 2019 17:59:49
index.hu/belfold/2019/08/21/fellazadtak_a_mav_utasai/
mondjuk ez érthető, sneciék mostanában sokat utaznak
Aug 21, 2019 17:59:49
stressznélküli nyugi
(
x2)
Aug 21, 2019 18:02:36
x2)
index.hu/kulfold/2019/08/21/8_eves_volkswagen_golf_140_km_h_nemet_autopalya_szaguldozott_rendorok_leallosav/
Gyagyás nem akarod ezt kommentálni? Egy 8 éves gyerek is lealázza vezetésben a sodit! Tüdőcske, superb, juhuhúúú!
Kenyér és víz.
Gyagyás nem akarod ezt kommentálni? Egy 8 éves gyerek is lealázza vezetésben a sodit! Tüdőcske, superb, juhuhúúú!
Pécsi Önkormányzat
Aug 21, 2019 18:14:25
Szívesen
Aug 21, 2019 18:14:25
Legalább_négy_karakter
Aug 21, 2019 18:16:14
hol vannak a krakkói képek gnóm? vagy már krakkóra sem telik, csak virágkarneválra?
Aug 21, 2019 18:16:14
Néző
Aug 21, 2019 18:34:36
Targo banknak, Fidor
Banknak, Consors banknak, és Advanzia banknak nem tartozok.
Az összesnek visszafizettem múlt héten mindent.
Banknak, Consors banknak, és Advanzia banknak nem tartozok.
Az összesnek visszafizettem múlt héten mindent.
Mi a faszt csinaltal?
Aug 21, 2019 18:34:36
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 21, 2019 18:56:29
Mi a faszt csinaltal?
Mi a faszt csinaltal?
Adósságot.
Aug 21, 2019 18:56:29
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 21, 2019 18:59:29
x9)
halál a vasutasokra!!!!!!!!!!!!!
Uno reverse card :D
twicstálló
Aug 21, 2019 19:08:05
* szépen lassan elfelejtődik Márkkal együtt *
Aug 21, 2019 19:08:05
Záhonyi Pista
Aug 21, 2019 19:21:24
index.hu/belfold/2019/08/21/fellazadtak_a_mav_utasai/
nana!
Aug 21, 2019 19:21:24
kramalon
(
x8)
Aug 21, 2019 19:51:51
x8)
Mi a faszt csinaltal?
Mi a faszt csinaltal?
Az első után a google ads dobálta fel neki szeritem a többi fantasztikus ajánlatot.
-
Aug 21, 2019 19:55:49
Mi a faszt csinaltal?
Mi a faszt csinaltal?
Aug 21, 2019 19:55:49
broni
Aug 21, 2019 20:16:06
youtu.be/_MRmFjMT7pc
ez a zene, humanisták!!!!!!!!!!!!
Az áldozat rítusai sötétségben, húsát kínálva neked ...
Mester, a tűz alvilágának uralkodója, akit vágyom, az oltáron várva.
Csillagok, amelyek ragyognak, a hold, amely elrejti a hegyek mögött emeleteket Carthage ezeken a területein, ahol Baal uralkodik legmagasabban, miközben állunk a fekete halálos trónok, a tűz trónjainak szélén, végtelenségig égő csecsemők áldozatait a pokoli tűz gödörében a végzet ezen éjszaka.
Gyerek, áldozatom, most megérkezett az ideje, feküdjön most az oltáron, és elpusztuljon az örök tűzben a Baali pokolból származó tűzben, égve, miközben a napenergia istenei a te testét a földről és a tengerből idézik, és rituálisan felajánlja az ősi halálkirályt. vér.
A holdra, az ég kozmikus trónjára a halál dalait énekelek, mikor mélyen vágom a csecsemő testét.
Oh! Ősi rítus a telihold ezen éjszaka!
Áldozat! Áldozat! Öld meg a gyermeket éjjel.
Vágjuk le a húst, égessük el a csontokat, terítsük el a hamukat a trónon.
A mélységben lévő démonokat az emberek szertartásaival hívták fel.
Áldás! Áldozat! Öld meg a gyermeket éjjel.
A mélységben lévő démonokat a csecsemő halálának rítusaival hívták össze.
ez a zene, humanisták!!!!!!!!!!!!
Az áldozat rítusai sötétségben, húsát kínálva neked ...
Mester, a tűz alvilágának uralkodója, akit vágyom, az oltáron várva.
Csillagok, amelyek ragyognak, a hold, amely elrejti a hegyek mögött emeleteket Carthage ezeken a területein, ahol Baal uralkodik legmagasabban, miközben állunk a fekete halálos trónok, a tűz trónjainak szélén, végtelenségig égő csecsemők áldozatait a pokoli tűz gödörében a végzet ezen éjszaka.
Gyerek, áldozatom, most megérkezett az ideje, feküdjön most az oltáron, és elpusztuljon az örök tűzben a Baali pokolból származó tűzben, égve, miközben a napenergia istenei a te testét a földről és a tengerből idézik, és rituálisan felajánlja az ősi halálkirályt. vér.
A holdra, az ég kozmikus trónjára a halál dalait énekelek, mikor mélyen vágom a csecsemő testét.
Oh! Ősi rítus a telihold ezen éjszaka!
Áldozat! Áldozat! Öld meg a gyermeket éjjel.
A mélységben lévő démonokat az emberek szertartásaival hívták fel.
Áldás! Áldozat! Öld meg a gyermeket éjjel.
A mélységben lévő démonokat a csecsemő halálának rítusaival hívták össze.
Aug 21, 2019 20:16:06
Dr. Kotász
Aug 21, 2019 20:24:22
Egy valag pénzt basztál ki arra, hogy Srek Őrmester tüzetesen és legitim módon kutassa át a koszvadt odúdat.
Mondom, egy kuglóf van az agya helyén.
Aug 21, 2019 20:24:22
-
Aug 21, 2019 20:29:27
+ 4 kezes faszveretés
Aug 21, 2019 20:29:27
broni
Aug 21, 2019 20:32:24
sreck ezóta mennyi kecit kapart le a falról........
Aug 21, 2019 20:32:24
-
Aug 21, 2019 20:35:04
1) A németeknél tanultam meg a verziókezelő rendszereket. Az összes Pesti meló az volt, hogy töltsd fel ftp-n. Másról nem is hallottam. Se Subversion, se Git
2) A németeknél tanultam meg a tervezési mintákat. Pesten valódi objektumorientált tervezés sosem volt. Sehol.
3) A németeknél tanultam meg az egységteszteket. Pesten sosem írtunk teszteket.
konkretan emlekszem, hogy a verziokezelokrol is az infos trollok vilagositottak fel kozel 10eve. te akkor azt hazudtad rola, hogy tudod mi az mert olvastal rola, de miutan beegtel arrol hadovaltal, hogy ezek ilyen uri huncutsagok, nektek ilyesmi nem kell.
Aug 21, 2019 20:35:04
Sillingó Sándor
Aug 21, 2019 20:36:39
és tőlem semmit se tanultál?
Aug 21, 2019 20:36:39
xray
(
x21)
Aug 21, 2019 20:37:46
x21)
Aug 21, 2019 20:37:46
pontosan. folyamatosan hazudozik. Aug 21, 2019 20:37:46
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 21, 2019 20:42:06
pontosan. folyamatosan hazudozik.
Aug 21, 2019 20:42:06
xray
(
x21)
Aug 21, 2019 20:51:46
x21)
Aug 21, 2019 20:51:46
semmivel nem lehet kizökkenteni ebből hazugság cunamiból, pedig számtalanszor belevertük a félrevert orrát a mocskos hazugságaiba. ignorálja, vagy szmájlizik az idiótája. Aug 21, 2019 20:51:46
broni
Aug 21, 2019 20:59:22
sodi, ki vagy tiltva németből, újszászon kell laknod!!!!!!!!!!!
Aug 21, 2019 20:59:22
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 21, 2019 21:03:34
x6)
ein Volk,
ein Reich,
keine Sodi!
xray
(
x21)
Aug 21, 2019 21:06:19
x21)
Aug 21, 2019 21:06:19
neki mindegy, a lényeg , h legyen net, a kütyüit már megvette, az anyja majd főz neki és ezzel teljesen elégedettt lesz, csak a bankokat hagyja ki a számitásból. ja, meg a korlátlan melegvizet. xd Aug 21, 2019 21:06:19
-
Aug 21, 2019 21:12:33
Aug 21, 2019 21:12:33
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 21, 2019 21:15:25
Hol? A helyi kiskocsmában? Ott nem hiszem, hogy hitelképes lenne.
Aug 21, 2019 21:15:25
símanó
(
x3)
Aug 21, 2019 21:17:18
x3)
az ogre közben már lángszóróval dolgozik a faszverő kotorékában
-
Aug 21, 2019 21:18:30
Inkább számológéppel. XD
Aug 21, 2019 21:18:30
broni
Aug 21, 2019 21:19:51
óóarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tűz!!!!!!!!!!!!!!!
hol csuhám??????!!!!!!!!!!!!!!
Aug 21, 2019 21:19:51
broni
Aug 21, 2019 21:27:04
még pár hónapja pesten a buzi, ill bulinegyedbe hajnalba kikiabált nekem valaki, hogy ne üvölts már, te barom!!!!!
Aug 21, 2019 21:27:04
xray
(
x21)
Aug 21, 2019 21:27:42
x21)
Aug 21, 2019 21:27:42
a lakatos nemrég ment el, az új zár csak úgy csillog-villog. Aug 21, 2019 21:27:42
Bankár Bernhardt
Aug 21, 2019 21:34:02
neki mindegy, a lényeg , h legyen net, a kütyüit már megvette, az anyja majd főz neki és ezzel teljesen elégedettt lesz, csak a bankokat hagyja ki a számitásból. ja, meg a korlátlan melegvizet. xd
Kérdés, hogy hogyan mennének utána? Ugyanaz, mint a magyar bankoknál. A magyarok nem mennek németbe, a németek nem jönnek Magyarországra, ugyanis nem beszélik egymás nyelvét. Az addig ok, hogy most már 2 európai országban nem lehet bankszámlája a Gaygyásnak, de ez akkor is egy hatalmas lyuk a bankrendszeren. Eljátssza még ezt huszonötször?
Aug 21, 2019 21:34:02
xray
(
x21)
Aug 21, 2019 21:37:25
x21)
Aug 21, 2019 21:37:25
nem hiszem, h ne lenne magyar adósságbehajtó cégekkel kapcsolatuk. Aug 21, 2019 21:37:25
Galla Miklós
Aug 21, 2019 21:47:52
Milyen processzort használ a SoDI?
Hát Incel i3-at!
HAHAHAHA
Hát Incel i3-at!
HAHAHAHA
Aug 21, 2019 21:47:52
Sas József
Aug 21, 2019 21:48:22
Milyen processzort használ a SoDI?
Hát Incel i3-at!
HAHAHAHA
Hát Incel i3-at!
HAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
Aug 21, 2019 21:48:22
XXIII. Incel Pápa
Aug 21, 2019 21:56:03
SoDI, tudtál a flokkal haladni?
Aug 21, 2019 21:56:03
REtard ZOLI
Aug 21, 2019 21:59:16
ne hallgass a trollokra sodi, jo a flokkod, én csakis ezt hallgatom, miközben kisállatokat ások el az árokparton
Aug 21, 2019 21:59:16
Golda Meir
Aug 21, 2019 22:00:20
a lakatos nemrég ment el
Endi is! ;)
Aug 21, 2019 22:00:20
XXIII. Incel Pápa
Aug 21, 2019 22:04:01
Lesz németcsibenyalás Jövő héten????
Aug 21, 2019 22:04:01
artikulálatlan fókahang
Aug 21, 2019 22:04:07
* hasít a púpszászi éjszakába *
Aug 21, 2019 22:04:07
Herr Schreck
Aug 21, 2019 22:05:05
Lesz németcsibenyalás Jövő héten????
lesz, lesz! 150 eurós!
Aug 21, 2019 22:05:05
kisboros1
Aug 21, 2019 22:41:58
ne hallgass a trollokra sodi, jo a flokkod, én csakis ezt hallgatom, miközben kisállatokat ások el az árokparton
Pontosan melyik árokparton? Kutyát is elástál?
Aug 21, 2019 22:41:58
Herr Schreck
Aug 21, 2019 22:42:19
Kiss úr, miután elhúztam a recskanapét, egy penészlényekből álló kolónia tárult a szemem elé, ráadásul már elérték a civilizációnak azt a szintjét, hogy jogokat követeltek tőlem. Sajnos be kellett vetnem a nagypapi flammenwerferjét, a szoba teljes tartalma megsemmisült. Teljes renovációra lesz szükség, ennek költségei a következő lakbérrel esedékesek.
További kellemes stresszmentes nyaralást, remélem az ingóságai között nem volt semmi különösen értékes!
További kellemes stresszmentes nyaralást, remélem az ingóságai között nem volt semmi különösen értékes!
Aug 21, 2019 22:42:19
Néző
Aug 21, 2019 22:52:14
Endre micsinálsz épp? Vágod a flokkot?
Aug 21, 2019 22:52:14
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 21, 2019 22:54:26
x9)
Kiss úr, miután elhúztam a recskanapét, egy penészlényekből álló kolónia tárult a szemem elé, ráadásul már elérték a civilizációnak azt a szintjét, hogy jogokat követeltek tőlem. Sajnos be kellett vetnem a nagypapi flammenwerferjét, a szoba teljes tartalma megsemmisült. Teljes renovációra lesz szükség, ennek költségei a következő lakbérrel esedékesek.
Semmi ami megőrizte volna az értékét és segített volna visszafizetni az adósságát.
soldat
Aug 21, 2019 22:59:42
lesz wolfenstein végigjátszás folytatás?
Aug 21, 2019 22:59:42
Dr. Kotász
Aug 21, 2019 23:10:24
Az agyára gondolsz?
Aug 21, 2019 23:10:24
Kreditsachbearbeiter
Aug 21, 2019 23:11:18
remélem az ingóságai között nem volt semmi különösen értékes!
A Staurnos kollégáktól azt az információt kaptuk, hogy nem. Viszont nálunk van egy 25000 eurós követelés, ami miatt kénytelenek leszünk Herr Kisst befogni és
Aug 21, 2019 23:11:18
Törpspa
Aug 21, 2019 23:19:11
Kiss úr, miután elhúztam a recskanapét, egy penészlényekből álló kolónia tárult a szemem elé, ráadásul már elérték a civilizációnak azt a szintjét, hogy jogokat követeltek tőlem.
Kész, geci, meghaltam!
Aug 21, 2019 23:19:11
Mediátor
Aug 22, 2019 00:08:22
Törpapa 20 perces telefonbeszélgetést küldött, amiben az aktuális kilakoltatóival vitatkozik.
Ezt a Törpös vitát felrakhatnád soundcloudra vagy youtube-ra, hátha tudunk segíteni a békítésben.
Aug 22, 2019 00:08:22
Univerzum
Aug 22, 2019 00:13:04
Sneci, megtaláltam az ősödet. A fókahangok alapján sikerült be azonosítani.
m.youtube.com/watch?v=3L7VJl76i9U
m.youtube.com/watch?v=3L7VJl76i9U
Aug 22, 2019 00:13:04
Kanos Aggastyán
Aug 22, 2019 00:30:22
A kérdésre a második mondat a válasz! ikszdé
Aug 22, 2019 00:30:22
Kanos Aggastyán
Aug 22, 2019 00:36:42
Azért pár hetet megint kibírtam, de ez a mostani agyrohasztó cunami volt. Lelkileg elfáradtam, megpróbálok ismét pár év szünetet tartani, bár nem tudom sikerül -e. :D
Köszönet a trollégáknak a brutáljó sztorikért és a vidám percekért! A legjobbakat kívánom mindenkinek!!!
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
Köszönet a trollégáknak a brutáljó sztorikért és a vidám percekért! A legjobbakat kívánom mindenkinek!!!
Aug 22, 2019 00:36:42
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 22, 2019 00:38:10
x9)
Az agyára gondolsz?
A faptop 2.0-ra
-
Aug 22, 2019 01:00:38
Hogy/mikor szerezte be az új laptopot? Erről lemaradtam.
Aug 22, 2019 01:00:38
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 22, 2019 01:02:49
x9)
Hogy/mikor szerezte be az új laptopot? Erről lemaradtam.
Hitelre vett egy géjmer laptopot 1000 nemtudom mennyi euróért. A régi faptopot először megtartotta "render gépnek" ami a sarokban kerregett, aztán csinált egy friss telepítést és lebaszta grátiszba karácsonyra Goldának Púpszászra. (Fertőtlenítőt nem mellékelt mellé)
Pizsamás Frodo
Aug 22, 2019 01:41:09
2100€ volt a gép, de kapott 20% kedvezményt. DxbOduk3WxM?t=198
Aug 22, 2019 01:41:09
Farkas Egykő
Aug 22, 2019 01:49:55
lesz wolfenstein végigjátszás folytatás?
persze, ahogy flokk is lett, csak a "Hülye Vegas nem ment végig a renderen..." ahogy a Hülye Sodi nem ment végig a wolfon.
pedig még a nevét is innen lopta a céges futáshoz, Wolf Smart = Wolf Einstein
Aug 22, 2019 01:49:55
kramalon
(
x8)
Aug 22, 2019 02:22:32
x8)
2100€ volt a gép, de kapott 20% kedvezményt. DxbOduk3WxM?t=198
Pizsamás Frodo
Aug 22, 2019 02:34:28
Nem, a berlini egyetemen térinformatikát tanult, négyzetráccsal ismerkedtek, valamint a jó öreg "kockás füzettel", a tantárgy tisztelete miatt szerezte be ezt a mintás pizsit.
(Egyesek szerint Schreckkel amőbázni is szoktak rajta, amit a főbérlő minden meccs után kimos 50 euróért.)
Aug 22, 2019 02:34:28
134 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™