« 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 »
1682747 komment.

Szerző: sodika Jul 24, 2012 16:06:44
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">-</div>Azt kérték, hogy MARADJJON TÁVOL A MÉDIA A SZERTARTÁSTÓL! ÉS EGYÁLTALÁN NE FÉNYKÉPEZZEN? KAMERÁZZON!</div>

Hazugság.

Az EREDETI közleményben a média "mértékletességét" kérték. Én mértékletes voltam, ezért bent nem fotóztam.
Jul 24, 2012 16:06:44

Szerző: sodika Jul 24, 2012 16:08:29
Válasz
(0)
Ráadásul a lépcsőháznak is ugyanazon oldalán.
Pont a Kata felett.

Kvázi mintha magát az áldozatot kérdeztük volna.
Jul 24, 2012 16:08:29

Szerző: - Jul 24, 2012 16:09:44
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ráadásul a lépcsőháznak is ugyanazon oldalán.
Pont a Kata felett.

Kvázi mintha magát az áldozatot kérdeztük volna.</div>

te segghülye vagy és gonosz is.

Azt hiszem itt az ideje turbó fokozatba kapcsolni. Te szopni akarsz még!
Jul 24, 2012 16:09:44

Szerző: pimpa Jul 24, 2012 16:09:46
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ráadásul a lépcsőháznak is ugyanazon oldalán.
Pont a Kata felett.

Kvázi mintha magát az áldozatot kérdeztük volna.</div>

gratulálok, te halottgyalázó.

Jul 24, 2012 16:09:46

Szerző: sodika Jul 24, 2012 16:10:41
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">-</div>te segghülye vagy</div>

A tényeket soroltam.
Majd meglátjátok a videóból.
Jul 24, 2012 16:10:41

Szerző: Trollopata Jul 24, 2012 16:11:04
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>
a szomszed-riport meg a retard-bohockodas koszonoviszonyban sincs ezzel</div>

Az a szomszéd

1) lány
2) ugyanolyan idős, mint a Kata volt
3) ugyanott lakik, mint ahol a Kata lakott
4) ugyanúgy csinos, mint ahogy a Kata is az volt
5) ugyanúgy értelmiséginek tűnik, ahogy a Kata is az volt

Ezért igenis hiteles, amit mond.
Ennyi.</div>

faszsag.
ot nem eroszakolta meg senki
ot nem gyilkolta meg senki
o soha nem talalkozott Lacikaval, Oszikaval, Janikaval
az egesz egy fantaziavilag.
egy mese, ami nem fedi a valosagot, hiszen arrol neki semmilyen HITELES informacioja nincs.
szinjatszokor. nem riport, hiszen neki nincs informacioja, csak fantaziaja.
nem oknyomozas, hiszen a tenyeket nem vetted figyelembe, inkabb valakinek a fantaziajara hagyatkoztal

ugyanugy csinos az relativ, lehet Lacika meg ha ez a csaj jon szembe is vele, nem akarja a faszat belemartani
ugyanugy ertelmiseginek tunik mi a faszom ez?
ennyi erovel teged mar reg az OPNI-ban kene apolni, mert autistanak tunsz
Jul 24, 2012 16:11:04

Szerző: sodika Jul 24, 2012 16:12:31
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>
ugyanugy ertelmiseginek tunik mi a faszom ez?</div>

Értelmesen és összeszedetten beszélt.
Vannak buta picsák, és vannak okos nők.

Mindegy, tényleg nem magyarázok nektek.

Majd megnézitek a videót.
Jul 24, 2012 16:12:31

Szerző: pimpa Jul 24, 2012 16:12:42
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">-</div>te segghülye vagy</div>

A tényeket soroltam.
Majd meglátjátok a videóból.</div>

mikor mikor mikor? soha nem lesz abból semmi. azt fogjuk meglátni a videóból, ahogy titán gyömöszöl valami undorító alkesz ribancot te meg fappogsz.

Jul 24, 2012 16:12:42

Szerző: Trollopata Jul 24, 2012 16:13:36
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">-</div>te segghülye vagy</div>

A tényeket soroltam.
Majd meglátjátok a videóból.</div>

itt van a baj a fejedben!
te tenyleg tenyeket sorolsz.
viszont ezekbol a tenyekbol NEM KOVETKEZIK, hogy ez a picsa barmit is tudna a gyilkossagrol.

o elkepzelte, hogy vele mit csinalna a gyilkos cigany.
ha igazan eletszeruen akartad volna megcsinalni, akkor nem avatod be, csak JaniOsziLaci-t rauszitod, es amikor mar megeroszakoltak es epp a kest/olmosbotot veszik elo, te elougrasz a bokorbol "TENYFELTAROK!" felkialtassal.
na ez egy valos eletszeru helyzet. nem pedig egy ember halalan otletelni, meg elszerepjatszani

tenyleg jo szandekbol mondom, hogy ezt a temat kurvagyorsan jegeld, mert meg leszel erte baszva.
Jul 24, 2012 16:13:36

Szerző: szpítsopp Jul 24, 2012 16:14:28
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>
ugyanugy ertelmiseginek tunik mi a faszom ez?</div>

Értelmesen és összeszedetten beszélt.

Mindegy, tényleg nem magyarázok nektek.

Majd megnézitek a videót.</div>

Sikolya és a koppányos kurvák melyik kategória, sodi?
Jul 24, 2012 16:14:28

Szerző: pimpa Jul 24, 2012 16:14:49
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>

Az a szomszéd

1) lány

Ennyi.</div>

faszsag.
ot nem eroszakolta meg senki
ot nem gyilkolta meg senki
o soha nem talalkozott Lacikaval, Oszikaval, Janikaval
az egesz egy fantaziavilag.
egy mese, ami nem fedi a valosagot, hiszen arrol neki semmilyen HITELES informacioja nincs.
szinjatszokor. nem riport, hiszen neki nincs informacioja, csak fantaziaja.
nem oknyomozas, hiszen a tenyeket nem vetted figyelembe, inkabb valakinek a fantaziajara hagyatkoztal

ugyanugy csinos az relativ, lehet Lacika meg ha ez a csaj jon szembe is vele, nem akarja a faszat belemartani
ugyanugy ertelmiseginek tunik mi a faszom ez?
ennyi erovel teged mar reg az OPNI-ban kene apolni, mert autistanak tunsz</div>

eszerint az állat szerint ha beszélsz egy nővel, az már kvázi olyan, mintha rekonstruálnád a gyilkosságot.

ez mindent elárul erről a beteg gyökérrlől
Jul 24, 2012 16:14:49

Szerző: szpítsopp Jul 24, 2012 16:15:19
Válasz
(8)
Sodi, marcsi tudja, hogy csak egy napot biciklitúrázol velük, mert másnap már utaznod kell az olimpiára? XD
Jul 24, 2012 16:15:19

Szerző: Trollopata Jul 24, 2012 16:15:36
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Értelmesen és összeszedetten beszélt.
</div>

meg csodalatos asszonyok is vannak...

ettol fuggetlenul en ertelmesen el tudok beszelgetni egy olyan lannyal, akinek pont annyi vegzettsege van, mint neked.
mas kerdes, hogy a biokemikus lanyokkal mas temarol beszelgetek.

szoval ha ezt levetitjuk a te sikodra, akkor ugye vegyunk egy enyhen serult riportert, egy agybajos titant, meg a dottornot. hat hozzatok kepest BARKI ertelmisegi, snecko!
Jul 24, 2012 16:15:36

Szerző: sodika Jul 24, 2012 16:16:35
Válasz
(0)
viszont ezekbol a tenyekbol NEM KOVETKEZIK, hogy ez a picsa barmit is tudna a gyilkossagrol.</div>

Pontosan ismeri, hogy milyen éjszaka a környék, így teljesen hiteles ő és a másik szomszéd előadása abban, hogy valami lehetséges-e vagy inkább kizárhatónak tűnik.

<b>PONTOSAN AZÉRT KÉRDEZTÜK MEG A SZOMSZÉDOKAT, HOGY BIZTOSAK LEGYÜNK BENNE: NEM CSAK MI KÉPZELGÜNK, NEHOGY VALAKI AZT MONDJA, HOGY ÖSSZESKÜVÉSELMÉLET-HÍVŐ BARMOK VAGYUNK.</b>

De tényleg nem magyarázok. Csá.
Jul 24, 2012 16:16:35

Szerző: Tutenchamun Jul 24, 2012 16:16:58
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Soós Józsi kíváncsiságból persze megpróbálta követni a szülőket a házukig, de sajnos elvesztettük őket egy piros lámpánál.</div>

sajnos? miért, mi lett volna, ha nem veszítitek el őket? odamentek hozzájuk 10 perccel azt követően, hogy eltemették a lányukat, és felteszitek nekik az idióta kérdéseiteket, meg elmondjátok nekik, hogy szerintetek nem is úgy történt a gyilok ahogy a rendőrök állítják?

nincs arra szó, hogy ti milyen köcsögök vagytok.
Jul 24, 2012 16:16:58

Szerző: sodika Jul 24, 2012 16:19:51
Válasz
(0)
tenyleg jo szandekbol mondom, hogy ezt a temat kurvagyorsan jegeld, mert meg leszel erte baszva.</div>

Jó. Jegelem.

<b>ÉN MOSTANTÓL EGYETLEN EGY SZÓT SEM MONDOK VAGY ÍROK ERRŐL A TÉMÁRÓL. VALÓSZÍNŰLEG KIZÁRÓLAG MÁSOK NYILATKOZATAIBÓL FOGOK DOLGOZNI A VIDEÓN, NEHOGY VALAKI AZT MONDJA, HOGY ÉN KAVAROM A SZART.</b>

Mások nyilatkozataival ugyanis nem lehet szart kavarni.
Főleg nem a szomszédok hiteles nyilatkozataival.

Ennyi.

És mostantól itt sem szólok hozzá ehhez.
Itt sem, és máshol sem.

A nyilatkozatokból és a kamerával rögzített objektív tényekből majd mindenki eldöntheti, mit gondol.
Jul 24, 2012 16:19:51

Szerző: Trollopata Jul 24, 2012 16:20:04
Válasz
(2)
* ásít *

berekesztem ezt a temat. majd ha kesz a video kifejtem megegyszer es utoljara. remelem a te kinzasodat is rekonstrualni kell majd oknyomozo modjara. rohadnal el ott, ahol vagy.
meg annyit azert, hogy az egesz napot osszeeskuves-elmelet gyartassal toltotted (gy.k. mit gondol a szomszed) szoval ez ongol volt.
Ezen kivul ha jol tudom mindenkit meglepett ez a gyilkossag, mert azon a kornyeken ilyen nem nagyon szokott elofordulni.
Foleg nem import gyilkoscigannyal.
De gondolom erre is van esszeru magyarazata az ertelmisegi szomszednak.
de most mar tenyleg
Na meló, csá.
Jul 24, 2012 16:20:04

Szerző: Tutenchamun Jul 24, 2012 16:22:28
Válasz
(2)
viszont ezekbol a tenyekbol NEM KOVETKEZIK, hogy ez a picsa barmit is tudna a gyilkossagrol.</div>

Pontosan ismeri, hogy milyen éjszaka a környék, így teljesen hiteles ő és a másik szomszéd előadása abban, hogy valami lehetséges-e vagy inkább kizárhatónak tűnik.

<b>PONTOSAN AZÉRT KÉRDEZTÜK MEG A SZOMSZÉDOKAT, HOGY BIZTOSAK LEGYÜNK BENNE: NEM CSAK MI KÉPZELGÜNK, NEHOGY VALAKI AZT MONDJA, HOGY ÖSSZESKÜVÉSELMÉLET-HÍVŐ BARMOK VAGYUNK.</b>

De tényleg nem magyarázok. Csá.</div>

idióta, az ottlakó csak a véleményét tudja elmondani, de magáról a gyilkosságról semmilyen tényt nem tud, mivel nem volt a tanúja.

te még mindig nem érted, hogy mi a különbség egy tény és egy vélemény között.

szerinted beidézi a bíróság az áldozat fölött lakó csajt, hogy megkérdezze tőle, "milyen éjszaka a környék"?

te tényleg ennyire hülye vagy?
Jul 24, 2012 16:22:28

Szerző: Trollopata Jul 24, 2012 16:22:53
Válasz
(4)
a szotaradbol pedig gyorsan torold az alabbi szavakat:

- Objektiv
- Tenyek
- Hiteles
- Riporter
- Sajtos

ezek csak ures frazisok, amiket NEKUNK tokeletesen hiaba puffogtatsz, ismerunk, mint a rossz penzt.
ennel mar a <b>NAGYBETUS BOLD</b> is jobb, az legalabb egyertelmuen hazugsag :D
Jul 24, 2012 16:22:53

Szerző: Bela Jul 24, 2012 16:25:35
Válasz
(4)
Hogy neked mekkora a pofad pup az utobbi idoben. Es mennyire ra fogsz baszni. Arrol meg elkepzelesed sincsen
Jul 24, 2012 16:25:35

Szerző: sodika Jul 24, 2012 16:26:36
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>odamentek hozzájuk 10 perccel azt követően, hogy eltemették a lányukat, és felteszitek nekik az idióta kérdéseiteket</div>

Én egyébként kivételesen minden ilyesmit elleneztem. Józsi csodálkozott is, miért vagyok ennyire szokatlanul "félős". Amikor láttam, hogy odamegy az emberekhez érdeklődni, kegyeleti okokból azonnal leléptem, és megvártam őt a kocsinál.

De hát ugye, mint tudjuk vannak olyan visszahúzódó, szerény emberek, mint én, és vannak rámenősebb emberek. Ízlések és pofonok, még ha nekem nagyon nem is tetszik néha a rámenősség.

Na mindegy. Csá.
Jul 24, 2012 16:26:36

Szerző: Sodó Jul 24, 2012 16:26:52
Válasz
(7)
Jó, a mostani katás megnyilatkozásai miatt sneci megérdemli a korbácsolást. Ezt az embert ki kell készíteni. Már közveszélyes, olyan hülye. (Bár egy autistától miért várunk empátiát?)
Jul 24, 2012 16:26:52

Szerző: pimpa Jul 24, 2012 16:28:21
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>odamentek hozzájuk 10 perccel azt követően, hogy eltemették a lányukat, és felteszitek nekik az idióta kérdéseiteket</div>

Én egyébként kivételesen minden ilyesmit elleneztem. Józsi csodálkozott is, miért vagyok ennyire szokatlanul "félős". Amikor láttam, hogy odamegy az emberekhez érdeklődni, kegyeleti okokból azonnal leléptem, és megvártam őt a kocsinál.

De hát ugye, mint tudjuk vannak olyan visszahúzódó, szerény emberek, mint én, és vannak rámenősebb emberek. Ízlések és pofonok, még ha nekem nagyon nem is tetszik néha a rámenősség.

Na mindegy. Csá.</div>

te nagyon visszahúzódó és szerény vagy. mostmár tényleg túlmentek minden határon. odamegy a csávó a roma feliratos pólójában érdeklődni a gyászoló családhoz. hát bazmeg. nincs bennetek emberi érzés. és szerinted ez a titángeci normális? szemét állatok vagytok.

Jul 24, 2012 16:28:21

Szerző: pimpa Jul 24, 2012 16:29:24
Válasz
(3)
érthetetlen, hogy miért voltál ilyen szerény endre. hiszen a nagy múltú 66 másodperc blog számára készítettél tényfeltáró riportot. vagy ez most a legendás utca hangjába ment?

Jul 24, 2012 16:29:24

Szerző: sodika Jul 24, 2012 16:30:21
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div>szemét állatok vagytok.</div>

Még egyszer:

1) erősen elleneztem
2) amikor mégis odament, én sietősen távoztam a másik irányba

Mindegy.
Jul 24, 2012 16:30:21

Szerző: Hitvány Patkány Jul 24, 2012 16:31:15
Válasz
(10)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>odamentek hozzájuk 10 perccel azt követően, hogy eltemették a lányukat, és felteszitek nekik az idióta kérdéseiteket</div>

Na mindegy. Csá.</div>

<b>Te tényleg hagytad, hogy ez az eszelős odamenjen a gyászoló rokonokhoz???</b>
Ilyenkor nem le kell lépni, hanem meg kell akadályozni, hogy a társaságodban lévő elmebeteg kegyeletsértő módon viselkedjen.
Tovább gondolva: Értelmes ember nem lóg elmebetegekkel
Még tovább gondolva: Tisztességes ember nem segít elmebetegeket meglógni a kényszergyógykezelés alól.
Jul 24, 2012 16:31:15

Szerző: Csak egy olvasó Jul 24, 2012 16:31:54
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">pimpa</div>szemét állatok vagytok.</div>

Még egyszer:

1) erősen elleneztem
2) amikor mégis odament, én sietősen távoztam a másik irányba

Mindegy.</div>
1. Mint a kilakoltatásoknál a rendőröknek ellenkezést, legutóbb mégis sikerült
2. Mint a Búza utcai kilakoltatásnál, amikor elvitték a csoportot, te mentél azonnal a másik irányba.
Jul 24, 2012 16:31:54

Szerző: pimpa Jul 24, 2012 16:32:55
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>odamentek hozzájuk 10 perccel azt követően, hogy eltemették a lányukat, és felteszitek nekik az idióta kérdéseiteket</div>

Na mindegy. Csá.</div>

<b>Te tényleg hagytad, hogy ez az eszelős odamenjen a gyászoló rokonokhoz???</b>
Ilyenkor nem le kell lépni, hanem meg kell akadályozni, hogy a társaságodban lévő elmebeteg kegyeletsértő módon viselkedjen.
Tovább gondolva: Értelmes ember nem lóg elmebetegekkel
Még tovább gondolva: Tisztességes ember nem segít elmebetegeket meglógni a kényszergyógykezelés alól.</div>

hát ennyi. valaki ilyet csinál , akkor én lelépek a gecibe és nem beszélek vele többet. pláne nem járok vele bulizni. gondolom titán eldicsekedett vele, hogy előző este a gyilkos családjával bulizott, és ott volt a buzikrónikás is
Jul 24, 2012 16:32:55

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jul 24, 2012 16:33:44
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Soós Józsi kíváncsiságból persze megpróbálta követni a szülőket a házukig, de sajnos elvesztettük őket egy piros lámpánál.</div>
Na ide figyelj, te retardalt fasz. Most mar tenyleg elegem lett beloled.

Egy temetes utan a lanyukat tragikus korulmenyek kozott elveszto, gyaszolo szuloket kovettetek kocsival? Es "sajnos" elvesztettetek oket egy piros lampanal?

Hat nem szorult beled egy csoppnyi tisztesseg sem?

Ez kesz. Sok mindent el tudtam kepzelni Sodirol, de meg par oraval ezelott is megeskudtem volna arra, hogy ilyen aljassagra nem kepes.

Ez talan a legundoritobb dolog, amit eletemben olvastam.

Es miert kerulhetett egyaltalan sor erre? Miert nincs ez a bolond Titan mar a gumicellaban? Sodi, imadkozz, hogy az orult kozveszelyes Soos ne tegyen kart senkiben amig meg kint van, mert senki le nem mossa rolad, hogy te okoztad a bajt.

Bassza meg, es meg te tagadod, hogy sulyosan elmebeteg lennel?
Jul 24, 2012 16:33:44

Szerző: Balogh Béla Jul 24, 2012 16:34:05
Válasz
(7)
Ha valaki lemaradt volna a címemről:

2030 Érd, Vöcsök u. 58.
Jul 24, 2012 16:34:05

Szerző: sodika Jul 24, 2012 16:35:00
Válasz
(0)
Üssem le? :)

Egyszer csak sietős léptekkel ellépett mellőlem. Pár másodpercig gondolkodtam, utána szóljak-e, de az ember egy temetőben mégse kiabálhat. Ezért inkább sarkon fordultam, és csendben távoztam.
Jul 24, 2012 16:35:00

Szerző: Hitvány Patkány Jul 24, 2012 16:36:29
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div>

hát ennyi. valaki ilyet csinál , akkor én lelépek a gecibe és nem beszélek vele többet. pláne nem járok vele bulizni. gondolom titán eldicsekedett vele, hogy előző este a gyilkos családjával bulizott, és ott volt a buzikrónikás is</div>

A legdurvább az ebben a fogyatékosban, hogy úgy közli a legocsmányabb részleteket, mintha "fun fact" lenne...
Jul 24, 2012 16:36:29

Szerző: fdfdffs Jul 24, 2012 16:36:58
Válasz
(2)
Sodó, felcsaptál paparazzinak?

Látom, nem is akármilyennek, nem éred be kiszel tünde pasijai után való nyomozással, egyből egy gyászóló családot vettél üldözőbe egy vágókép miatt. Gratulálok.
Jul 24, 2012 16:36:58

Szerző: pimpa Jul 24, 2012 16:37:39
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Üssem le? :)

Egyszer csak sietős léptekkel ellépett mellőlem. Pár másodpercig gondolkodtam, utána szóljak-e, de az ember egy temetőben mégse kiabálhat. Ezért inkább sarkon fordultam, és csendben távoztam.</div>

te mást se csinálsz egész életedben, csak mentegeted magad. te nem vagy hibás semmiért. te faszszopó, azért mérnem szóltál neki, hogy focimezben ne tegye be a lábát a temetőbe?
Jul 24, 2012 16:37:39

Szerző: Trollopata Jul 24, 2012 16:38:18
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Balogh Béla</div>Ha valaki lemaradt volna a címemről:

2030 Érd, Vöcsök u. 58.</div>

most irjak cikket vagy tenyfeltarsz elore mindent? :)
Jul 24, 2012 16:38:18

Szerző: Hitvány Patkány Jul 24, 2012 16:39:23
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Üssem le? :)

Egyszer csak sietős léptekkel ellépett mellőlem. Pár másodpercig gondolkodtam, utána szóljak-e, de az ember egy temetőben mégse kiabálhat. Ezért inkább sarkon fordultam, és csendben távoztam.</div>

Először azt akartam mondani hogy sprintlej utána, kapd el a karját, finoman húzd vissza és súgd a fülébe, hogy ilyet nem szabad csinálni... de jobban belegondolva: igen, üsd le.
Jul 24, 2012 16:39:23

Szerző: sodika Jul 24, 2012 16:40:17
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Hat nem szorult beled egy csoppnyi tisztesseg sem?</div>

Hátsó ülésről nem lehet kocsit vezetni.

Én egyáltalán nem is figyeltem oda, a Facebook-ra írtam éppen a nekrológot.

Akkor tudtam meg, hogy mit akart, amikor ideges lett, hogy nem sikerült, és elvesztette. <b>Ezután kérdeztem meg tőle, hogy mi nem sikerült pontosan, és mit vesztett el, mert nem értem.</b> :))

Mindegy.
Jul 24, 2012 16:40:17

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jul 24, 2012 16:40:32
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Üssem le? :)Egyszer csak sietős léptekkel ellépett mellőlem. Pár másodpercig gondolkodtam, utána szóljak-e, de az ember egy temetőben mégse kiabálhat. Ezért inkább sarkon fordultam, és csendben távoztam.</div>
Bazmeg, szoltal volna a rendoroknek, hogy ott egy kozveszelyes elmebeteg - papirja is van rola - es zaklatja a gyaszolo rokonsagot.

Utana meg vonattal hazamesz, es meg a szamat is kitorlod a mobilodbol, hogy veletlenul se kereulj meg egyszer ilyen fasszal kapcsolatba.

Erre te mit csinalsz? Beulsz melle az autoba, majd kovetitek szerencsetlen szuloket, mig "sajnos" el nem vesztitek oket egy piros lampanal.

De persze a minimalis empatia ott kezdodik, hogy eleve nem aszisztalsz ahhoz, hogy egy orjongo elmebeteg mas emberek temetesere menjen. De te ezt nem erted, mert elmebeteg vagy.
Jul 24, 2012 16:40:32

Szerző: szent korona radio Jul 24, 2012 16:41:05
Válasz
(5)
szeretnek kuldeni Kiss Endre Farkasnak egy szamot
A Pixies-tol a Where is my Spine cimu remekmuvet
Jul 24, 2012 16:41:05

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jul 24, 2012 16:43:04
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote">
<div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Hat nem szorult beled egy csoppnyi tisztesseg sem?</div>Hátsó ülésről nem lehet kocsit vezetni.Én egyáltalán nem is figyeltem oda, a Facebook-ra írtam éppen a nekrológot.Akkor tudtam meg, hogy mit akart, amikor ideges lett, hogy nem sikerült, és elvesztette. <b>Ezután kérdeztem meg tőle, hogy mi nem sikerült pontosan, és mit vesztett el, mert nem értem.</b> :))Mindegy.</div>
Te fasz. Meg ma is azt irtad, hogy "sajnos" elvesztettetek oket a piros lampanal.

Nem azt, hogy "a fasz Titan zaklatni akarta a gyaszolo szuloket, de hal' Istennek elvesztette oket egy piros lampanal".

Undorito vagy.
Jul 24, 2012 16:43:04

Szerző: sodika Jul 24, 2012 16:44:34
Válasz
(0)
Mindegy, csak azt akartam érzékeltetni, hogy hamis a vád, hogy a temetésen akár csak a legcsekélyebb mértékben is, akár öltözettel, akár viselkedéssel, kegyeletsértő módon viselkedtem volna.

Csendben, megfelelő öltözékben, és mindenféle kamerázás vagy fényképezés nélkül vettem részt rajta.

Ennyi.
Jul 24, 2012 16:44:34

Szerző: Tutenchamun Jul 24, 2012 16:44:51
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Hat nem szorult beled egy csoppnyi tisztesseg sem?</div>

Hátsó ülésről nem lehet kocsit vezetni.</div>

de azt el lehet dönteni, hogy kikkel ülsz be egy kocsiba, kikkel utazod körbe az országot és milyen célból.

megint kurva szarul hazudozol, csúsztatsz, csak azért, hogy magadat mentegesd az ocsmányságok alól, amiket közösen követtetek el az őrült barátaiddal.
Jul 24, 2012 16:44:51

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jul 24, 2012 16:45:12
Válasz
(7)
Puszta jelenleted kegyeletserto, Recskaboy.
Jul 24, 2012 16:45:12

Szerző: sodika Jul 24, 2012 16:45:30
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Te fasz. Meg ma is azt irtad, hogy "sajnos" elvesztettetek oket a piros lampanal.</div>

Utólag talán tényleg jó lett volna a vágókép.
De nem lényeges hiányosság.

Mindegy. Csá.
Jul 24, 2012 16:45:30

Szerző: Trollopata Jul 24, 2012 16:45:41
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote">
<div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Hat nem szorult beled egy csoppnyi tisztesseg sem?</div>Hátsó ülésről nem lehet kocsit vezetni.Én egyáltalán nem is figyeltem oda, a Facebook-ra írtam éppen a nekrológot.Akkor tudtam meg, hogy mit akart, amikor ideges lett, hogy nem sikerült, és elvesztette. <b>Ezután kérdeztem meg tőle, hogy mi nem sikerült pontosan, és mit vesztett el, mert nem értem.</b> :))Mindegy.</div>
Te fasz. Meg ma is azt irtad, hogy "sajnos" elvesztettetek oket a piros lampanal.

Nem azt, hogy "a fasz Titan zaklatni akarta a gyaszolo szuloket, de hal' Istennek elvesztette oket egy piros lampanal".

Undorito vagy.</div>

bizony bizony
a szavak azok szavak
a tettek pedig tettek
ami pedig evidencia, az evidencia is marad

van evidencionista szakag?
Jul 24, 2012 16:45:41

Szerző: Hitvány Patkány Jul 24, 2012 16:46:49
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mindegy, csak azt akartam érzékeltetni, hogy hamis a vád, hogy a temetésen akár csak a legcsekélyebb mértékben is, akár öltözettel, akár viselkedéssel, kegyeletsértő módon viselkedtem volna.

Csendben, megfelelő öltözékben, és mindenféle kamerázás vagy fényképezés nélkül vettem részt rajta.

Ennyi.</div>

Nem volt szükség rá, a másik elmebeteg zargatta helyetted is a gyászolókat, te pedig le se szartad, mert Az más.
Jul 24, 2012 16:46:49

Szerző: Tutenchamun Jul 24, 2012 16:47:04
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mindegy, csak azt akartam érzékeltetni, hogy hamis a vád, hogy a temetésen akár csak a legcsekélyebb mértékben is, akár öltözettel, akár viselkedéssel, kegyeletsértő módon viselkedtem volna.

Ennyi.</div>

a temető előtt fényképezgetted magad és tetted fel a facebookra, hogy mindenkinek eldicsekedhess, hogy te egy híres ember temetésén vagy. innentől nincs miről beszélni, te beteges magamutogató.
Jul 24, 2012 16:47:04

Szerző: Mordecháj Rosenzweig Jul 24, 2012 16:47:14
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hátsó ülésről nem lehet kocsit vezetni.

Én egyáltalán nem is figyeltem oda, a Facebook-ra írtam éppen a nekrológot.

Akkor tudtam meg, hogy mit akart, amikor ideges lett, hogy nem sikerült, és elvesztette. <b>Ezután kérdeztem meg tőle, hogy mi nem sikerült pontosan, és mit vesztett el, mert nem értem.</b> :))

Mindegy.</div>
Normális ember nem tartózkodik egy autóban ilyen emberrel...
Jul 24, 2012 16:47:14

Szerző: Urologus professzor Jul 24, 2012 16:47:20
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Te fasz. Meg ma is azt irtad, hogy "sajnos" elvesztettetek oket a piros lampanal.</div>

Mindegy. Csá.</div>

tudod mi a lenyeges hianyossag?

a fitymafeked!

igy lehet weggie-zni csak igazan!
Jul 24, 2012 16:47:20

Szerző: sodika Jul 24, 2012 16:48:29
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
a temető előtt fényképezgetted magad</div>

Csak miután láttam a többi sajtóst.
Amit adott helyen mindenki csinál, az nem illetlenség.
Jul 24, 2012 16:48:29

Szerző: pimpa Jul 24, 2012 16:48:31
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>

Mindegy. Csá.</div>

hiányzik a vágókép ugye? le lehetett volna kamerázni, ahogy zokognak ugye?

Jul 24, 2012 16:48:31

Szerző: Trollopata Jul 24, 2012 16:48:43
Válasz
(1)
sneci, arrol volt szo, ezt a temat jegeled!
inkabb vagd a videot, aztan beszelunk rola.
esetleg mutasd majd meg a szuloknek, mit szolnak hozza.
Jul 24, 2012 16:48:43

Szerző: sodika Jul 24, 2012 16:48:55
Válasz
(0)
Mindegy. Csá.
Jul 24, 2012 16:48:55

Szerző: sodika Jul 24, 2012 16:49:13
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>sneci, arrol volt szo, ezt a temat jegeled!</div>

Jogos. Csá.
Jul 24, 2012 16:49:13

Szerző: Trollopata Jul 24, 2012 16:49:21
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>

Amit adott helyen mindenki csinál, az nem illetlenség.</div>

BUZIFELVONULAS, Hahó!Hahó!Hahó!

a kurva kettos merce megint beleallt a seggedbe, azabaj!
Jul 24, 2012 16:49:21

Szerző: pimpa Jul 24, 2012 16:50:04
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>

értem, ha tehát egy csomó ember berohan egy templomba és ott elkezdenek szexelni, az nem illetlenség?

ha odaszarnak sírokra az nem illetlenség?

ha téged többen vernek, az nem illetlenség?
Jul 24, 2012 16:50:04

Szerző: pimpa Jul 24, 2012 16:50:04
Válasz
(0)

értem, ha tehát egy csomó ember berohan egy templomba és ott elkezdenek szexelni, az nem illetlenség?

ha odaszarnak sírokra az nem illetlenség?

ha téged többen vernek, az nem illetlenség?
Jul 24, 2012 16:50:04

Szerző: here Jul 24, 2012 16:50:31
Válasz
(2)
az a baj, hogy minden, ami itt történik arra vezethető vissza, hogy egy beszámíthatatlan, fogyatékos emberről van szó, aki képtelen felmérni a szavai, tettei, gondolatai következményeit és kontextusát. és az eddigiek alapján elég egyértelmű, hogy erre semmilyen szopás nem fogja megtanítani, egyszerűen hiányzik belőle ez a skill születéstől fogva
Jul 24, 2012 16:50:31

Szerző: Mordecháj Rosenzweig Jul 24, 2012 16:50:39
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Erkölcsi relativizmus.
Jul 24, 2012 16:50:39

Szerző: Trollopata Jul 24, 2012 16:53:51
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">here</div>az a baj, hogy minden, ami itt történik arra vezethető vissza, hogy egy beszámíthatatlan, fogyatékos emberről van szó, aki képtelen felmérni a szavai, tettei, gondolatai következményeit és kontextusát. és az eddigiek alapján elég egyértelmű, hogy erre semmilyen szopás nem fogja megtanítani, egyszerűen hiányzik belőle ez a skill születéstől fogva</div>
a szopas ebben az esetben retorzionak szamit majd, nem pedig oktatasi segedletnek. lehet, hogy ettol melyebbre sullyed, de ezzel is csak kozelebb kerul a KOTELEZO ES ELKERULHETETLEN kenyszergyogykezeleshez, amit mar muszajmellenyben, puha szobaban fog vegrehajtani rajta egy empatiatol mentes szakember
Jul 24, 2012 16:53:51

Szerző: pimpa Jul 24, 2012 16:54:03
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">Mordecháj Rosenzweig</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Erkölcsi relativizmus.</div>

sose értettem, hogy hogy hagyhatták az emberek, hogy összefogdoossák a zsidókat és elvigyék a lágerbe. hogy megfogják a horvátokat a faluban és belelőjék őket az emmésztőbe. hogy az orosz katonák megerőszakolják a kislányokat. hogy az amerikaiak le lángszórózzák a vietnámiakat. hát így. az iylen sodifélék miatt.

Jul 24, 2012 16:54:03

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jul 24, 2012 16:55:11
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Mordecháj Rosenzweig</div>Normális ember nem tartózkodik egy autóban ilyen emberrel...</div>
Igy van. Minden itt kezdodik. Aki csak egy kicsit is normalis meg ad az igenyessegre, az veletlenul sem mutatkozik egyutt olyan emberekkel, mint RGL vagy Titan.

Te meg kifejezetten keresed a tarsasagukat.

Te onkent utaztal el Titannal hivatlanul mas ember temetesere, hogy kihasznald mas ember gyaszat. Nagyon jol tudtad, hogy Titan egy veszelyes elmebeetg (papirja is van mar). Innentol kezdve rad hull vissza minden, amit ott tett.
Jul 24, 2012 16:55:11

Szerző: sodika Jul 24, 2012 16:55:37
Válasz
(0)
here :

Épp most vezettem le több példa alapján, hogy én legalább annyira, helyenként sokkal jobban is ügyeltem a kegyeleti kérdésekre, mint mások.

Mindegy.
Nem érdekel a véleményed már.

Meg senkié itt.
Jul 24, 2012 16:55:37

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jul 24, 2012 16:57:38
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>here :Épp most vezettem le több példa alapján, hogy én legalább annyira, helyenként sokkal jobban is ügyeltem a kegyeleti kérdésekre, mint mások.Mindegy.Nem érdekel a véleményed már.Meg senkié itt.</div>
Kesz van mar Marci honlapja, hogy ennyire raersz itt kommentelgetni?
Jul 24, 2012 16:57:38

Szerző: Tutenchamun Jul 24, 2012 16:58:01
Válasz
(3)

akkor miért nem mész kuplerájba kurvákat baszni? ott mindenki azt csinálja, Hahó!

vagy miért nem vonaglasz buzifelvonuláson félmeztelenül, kifestve, buziruhában? ott mindenki azt csinálja, Hahó!

te istenbarma.:)))
Jul 24, 2012 16:58:01

Szerző: here Jul 24, 2012 16:58:33
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div><div class="quote"><div class="author">here</div>az a baj, hogy minden, ami itt történik arra vezethető vissza, hogy egy beszámíthatatlan, fogyatékos emberről van szó, aki képtelen felmérni a szavai, tettei, gondolatai következményeit és kontextusát. és az eddigiek alapján elég egyértelmű, hogy erre semmilyen szopás nem fogja megtanítani, egyszerűen hiányzik belőle ez a skill születéstől fogva</div>
a szopas ebben az esetben retorzionak szamit majd, nem pedig oktatasi segedletnek. lehet, hogy ettol melyebbre sullyed, de ezzel is csak kozelebb kerul a KOTELEZO ES ELKERULHETETLEN kenyszergyogykezeleshez, amit mar muszajmellenyben, puha szobaban fog vegrehajtani rajta egy empatiatol mentes szakember</div>

á nem tudom, manapság elég sok kell ahhoz, hogy valakit hivatalosan is őrültnek nyilvánítsanak, miközben itt pl. nyilvánvalóan olyan valakiről van szó akit szülői/gondozói felügyelet nélkül kb. az utcára nem lehetne engedni, nemhogy "világnézeti döntéseket" hozni
Jul 24, 2012 16:58:33

Szerző: pimpa Jul 24, 2012 16:59:12
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>here :

Épp most vezettem le több példa alapján, hogy én legalább annyira, helyenként sokkal jobban is ügyeltem a kegyeleti kérdésekre, mint mások.

Mindegy.
Nem érdekel a véleményed már.

Meg senkié itt.</div>

nagyon szomorú szerintem mindenki. ismét bebizonyítottad, hogy egy érzéketlen szociopata neveletlen görény vagy.

hiába van nagy pofád a semmire.
Jul 24, 2012 16:59:12

Szerző: Tutenchamun Jul 24, 2012 17:02:05
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">here</div>az a baj, hogy minden, ami itt történik arra vezethető vissza, hogy egy beszámíthatatlan, fogyatékos emberről van szó, aki képtelen felmérni a szavai, tettei, gondolatai következményeit és kontextusát. és az eddigiek alapján elég egyértelmű, hogy erre semmilyen szopás nem fogja megtanítani, egyszerűen hiányzik belőle ez a skill születéstől fogva</div>

dehogynem. verni kell. erővel sneci is idomítható, Hahó!

az a baj, hogy nincs egy gyorsan mozgósítható troll különítményünk, egy fenyítő tagozat, amelyik ilyenkor odamenne a kolosy térre, és pedagógiai célzattal (semmi kegyetlenkedés, és öncélúság!) jól megverné snecit. így legközelebb tudná, hogy ezt nem szabad. 30-40 verés után már tudna normálisan viselkedni.
Jul 24, 2012 17:02:05

Szerző: Trollopata Jul 24, 2012 17:02:44
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">here</div>
á nem tudom, manapság elég sok kell ahhoz, hogy valakit hivatalosan is őrültnek nyilvánítsanak, miközben itt pl. nyilvánvalóan olyan valakiről van szó akit szülői/gondozói felügyelet nélkül kb. az utcára nem lehetne engedni, nemhogy "világnézeti döntéseket" hozni</div>

folyamataban nezd.
a kovetkezo lepes az utcan koldulas vagy a titan fele szivszuratas mar.
ott meg sok ember latja, valakinek szurja a szemet, es a lavina elindul.
raadasul boven el tudom kepzelin, hogy a kirendelt ugyved majd elmeorvosi szakvelemenyt ker snecire.
igy meguszhatja a felelossegre vonast is.
lesznek itt meg furcsasagok :D
Jul 24, 2012 17:02:44

Szerző: Trollopata Jul 24, 2012 17:04:35
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>dehogynem. verni kell. erővel sneci is idomítható, Hahó!

az a baj, hogy nincs egy gyorsan mozgósítható troll különítményünk, egy fenyítő tagozat, amelyik ilyenkor odamenne a kolosy térre, és pedagógiai célzattal (semmi kegyetlenkedés, és öncélúság!) jól megverné snecit. így legközelebb tudná, hogy ezt nem szabad. 30-40 verés után már tudna normálisan viselkedni.</div>

lol gyorsreagalasu snecifenyito-hadosztaly :D
amugy szerintem a fizikai bantalmazas minden esetben kontraproduktiv, csak megerositi az igazat.
na nem mintha nem erdemelne meg LOL

pelda: kivered a fogat, mondjuk veletlenul egy sorospoharral. szerinted megcsinaltatna?
Jul 24, 2012 17:04:35

Szerző: Mordecháj Rosenzweig Jul 24, 2012 17:07:49
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div>sose értettem, hogy hogy hagyhatták az emberek, hogy összefogdoossák a zsidókat és elvigyék a lágerbe. hogy megfogják a horvátokat a faluban és belelőjék őket az emmésztőbe. hogy az orosz katonák megerőszakolják a kislányokat. hogy az amerikaiak le lángszórózzák a vietnámiakat. hát így. az iylen sodifélék miatt.</div>
Tömegnyomás. Rajzolsz 2 ugyanolyan hosszú vonalat. Behívsz beszervezett embereket, meg tesztalanyokat. A beszervezetteknek megmondod, hogy magabiztosan mondják az egyikre, hogy hosszabb. A tesztalanyok egy időre elgondolkoznak, majd sorban mondják, hogy igen, az a hosszabb...
Az ember alapvetően könnyen befolyásolható primitív állat.
(egyébként a zsidók, a horvátok és a kislányok 'kezelése' között van egy csomó elméleti különbség, de ezt inkább nem ecsetelem)
Jul 24, 2012 17:07:49

Szerző: here Jul 24, 2012 17:09:06
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div><div class="quote"><div class="author">here</div>
á nem tudom, manapság elég sok kell ahhoz, hogy valakit hivatalosan is őrültnek nyilvánítsanak, miközben itt pl. nyilvánvalóan olyan valakiről van szó akit szülői/gondozói felügyelet nélkül kb. az utcára nem lehetne engedni, nemhogy "világnézeti döntéseket" hozni</div>

folyamataban nezd.
a kovetkezo lepes az utcan koldulas vagy a titan fele szivszuratas mar.
ott meg sok ember latja, valakinek szurja a szemet, es a lavina elindul.
raadasul boven el tudom kepzelin, hogy a kirendelt ugyved majd elmeorvosi szakvelemenyt ker snecire.
igy meguszhatja a felelossegre vonast is.
lesznek itt meg furcsasagok :D</div>

a szívszúratásos dolgokban biztos nem fog komolyan hinni, nekem csak úgy tűnik, mindig igazítja a "véleményét" azokhoz, akik éppen szóba állnak vele, úgy hogy elképzelése szerint senkit se sértsen meg, illetve a munkakerülő-önvédő világképéhez
Jul 24, 2012 17:09:06

Szerző: here Jul 24, 2012 17:12:22
Válasz
(2)
aztán persze ki tudja miket fog hangoztatni ha már csak molnártól-titántól remélhet megerősítést...
Jul 24, 2012 17:12:22

Szerző: sodika Jul 24, 2012 17:14:11
Válasz
(0)
Miért baj az, ha <b>érdekes</b> emberek társaságát keresem unalmas emberek helyett?

Nem értem.
Jul 24, 2012 17:14:11

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jul 24, 2012 17:16:34
Válasz
(8)
Nem lenne jobb <b>epelmeju</b> emberek tarsasagat keresni elmebeteg orultek helyett? Vagy ez meghaladja a kepessegeidet? Orulsz, ha egyaltalan valaki szoba all veled?

Nem ertem.
Jul 24, 2012 17:16:34

Szerző: Hitvány Patkány Jul 24, 2012 17:16:59
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Miért baj az, ha <b>érdekes</b> emberek társaságát keresem unalmas emberek helyett?

Nem értem.</div>

Te tényleg ekkora fogyatékos vagy?
Ezek nem érdekes emberek, hanem elmebetegek.
Jul 24, 2012 17:16:59

Szerző: Mordecháj Rosenzweig Jul 24, 2012 17:18:21
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Miért baj az, ha <b>érdekes</b> emberek társaságát keresem unalmas emberek helyett?</div>
Nem. Te elmebetegekét keresed, egészségesek helyett.
Jul 24, 2012 17:18:21

Szerző: here Jul 24, 2012 17:19:27
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Miért baj az, ha <b>érdekes</b> emberek társaságát keresem unalmas emberek helyett?

Nem értem.</div>

te érdekes embernek tartod magad?
Jul 24, 2012 17:19:27

Szerző: Amputált nagymama Jul 24, 2012 17:20:55
Válasz
(3)
SoDI vágjad már azt a kurva videót! Engem nagyon érdekel most már ezek után, hogy milyen tényeket tártatok fel Titánnal.
Jul 24, 2012 17:20:55

Szerző: ? Jul 24, 2012 17:27:29
Válasz
(1)

Ha a többi kútba ugrik akkor te is.Még be is ismered, hogy egy birka vagy.Ez kész :)))))))))))
Jul 24, 2012 17:27:29

Szerző: Trollopata Jul 24, 2012 17:27:50
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Mordecháj Rosenzweig</div><div class="quote"><div class="author">pimpa</div>sose értettem, hogy hogy hagyhatták az emberek, hogy összefogdoossák a zsidókat és elvigyék a lágerbe. hogy megfogják a horvátokat a faluban és belelőjék őket az emmésztőbe. hogy az orosz katonák megerőszakolják a kislányokat. hogy az amerikaiak le lángszórózzák a vietnámiakat. hát így. az iylen sodifélék miatt.</div>
Tömegnyomás. Rajzolsz 2 ugyanolyan hosszú vonalat. Behívsz beszervezett embereket, meg tesztalanyokat. A beszervezetteknek megmondod, hogy magabiztosan mondják az egyikre, hogy hosszabb. A tesztalanyok egy időre elgondolkoznak, majd sorban mondják, hogy igen, az a hosszabb...
Az ember alapvetően könnyen befolyásolható primitív állat.
(egyébként a zsidók, a horvátok és a kislányok 'kezelése' között van egy csomó elméleti különbség, de ezt inkább nem ecsetelem)</div>

<a href="http://freekvermeulen.blogspot.co.il/2008/08/monkey-story-experiment-involved-5.html" rel="nofollow" target="_blank">http://freekvermeulen.blogspot.co.il/2008/08/monkey-story-experiment-involved-5.html</a> (sneci ne klikkelj, nem emberi nyelven van)
Jul 24, 2012 17:27:50

Szerző: ? Jul 24, 2012 17:28:21
Válasz
(1)

Nem értem.</div>

Érdekesen sötét emberekét keresed te sokadik generációs értelmiségi.
Jul 24, 2012 17:28:21

Szerző: Trollopata Jul 24, 2012 17:29:31
Válasz
(1)
elterelesnek .il domain a link, hogy elrettentse az egybiteseket. de nagyon erdekes kiserlet amugy
Jul 24, 2012 17:29:31

Szerző: pimpa Jul 24, 2012 17:30:47
Válasz
(1)
recsi, titán legalább megcsinálta a nőt, ha már elvitte kirándulni, meg ott bírkóztak a susnyyásban?
Jul 24, 2012 17:30:47

Szerző: banshee Jul 24, 2012 17:31:30
Válasz
(8)

Az a szomszéd

1) lány

Ennyi.</div>

Azért hiteles, mert lány.

Azért hiteles, mert 25 éves.

Azért hiteles, mert ott lakik.

Azért hiteles, mert jól néz ki.

Azért hiteles, mert számodra értelmiséginek tűnik.

Mindezért hiteles, mert azt mondja, hogy szerinte nem úgy történt.

Anélkül hogy látott, hallott, észlelt volna valamit közvetlenül...
Jul 24, 2012 17:31:30

Szerző: Káoszkapitány Jul 24, 2012 17:32:07
Válasz
(3)

Nem értem.</div>

Közveszélyes őrültek, munkakerülő söpredék, cigányok és antifa retardok alkotják a társaságodat 100%-ban. Hogy ezek érdekesek-e? Nem tudom, számomra semmiképpen sem.
Jul 24, 2012 17:32:07

Szerző: sodika Jul 24, 2012 17:32:45
Válasz
(0)
Olyan emberek társaságát keresem, akiken keresztül érdekes videókat tudok készíteni. Ha felhív valaki találkozó kérdésében, az egyetlen szempont, amit átgondolok, hogy lehet-e ebből érdekes 66 másodperces videó, vagy sem.
Jul 24, 2012 17:32:45

Szerző: - Jul 24, 2012 17:33:16
Válasz
(4)

Na mindegy. Csá.</div>

"Szokatlanul félős", én behalok. SoDI, kurvára nem szokatlan már nekünk, hogy egy beszari kis nyuszi vagy. Mindenkihez dörgölőzöl, mindenkinek meg akarsz felelni, aki borsófőzeléket meg alienpörit ad a csicskulásodért, aztán ha a túl sok segg nyalása miatt valakivel konfliktusba kerülnél, behúzod a farkadat, és terelsz és makogsz, mint egy gyáva, fogyatékos makimajom.
Jul 24, 2012 17:33:16

Szerző: Kóser Szalonna Jul 24, 2012 17:33:43
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Olyan emberek társaságát keresem, akiken keresztül érdekes videókat tudok készíteni. Ha felhív valaki találkozó kérdésében, az egyetlen szempont, amit átgondolok, hogy lehet-e ebből érdekes 66 másodperces videó, vagy sem.</div>

Aaron Cute-tal készítenél videót, ratyiboy? ;D
Jul 24, 2012 17:33:43

Szerző: erdektelen ember Jul 24, 2012 17:34:09
Válasz
(2)
sneci!

valamit felreertesz/felremagyarazol.
on- es kozveszelyes, viziokkal terhelt agyu futobolondok NEM erdekes emberek.
illetve pont annyira, mint amennyire TE vagy erdekes a trolloknak.

mult heten egy hazibuliban bevonzottam egy lanyt, akinek PhD-je van biofizikabol. na, AZ erdekes, meg akkor is ha egy kukkot sem ertek belole, ugye.
meselt par dolgot, a felet sem ertem, de nagyon izgalmas ilyenekrol beszelgetni, meg laikuskent is
a cegben, ahol dolgozik most epp megujulo energiakat kutatnak, hogy jobba tegyek a bolygot.

nem szivet szurnak
nem ecselon-faszkolodnak
es egyiket sem uldozi a hatterhatalom.

latod a kulonbseget?
Jul 24, 2012 17:34:09

Szerző: ? Jul 24, 2012 17:35:27
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Olyan emberek társaságát keresem, akiken keresztül érdekes videókat tudok készíteni. Ha felhív valaki találkozó kérdésében, az egyetlen szempont, amit átgondolok, hogy lehet-e ebből érdekes 66 másodperces videó, vagy sem.</div>

A videóid egyben röhejesek és szánalmasak.
Jul 24, 2012 17:35:27

Szerző: Trollopata Jul 24, 2012 17:35:49
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Olyan emberek társaságát keresem, akiken keresztül érdekes videókat tudok készíteni. Ha felhív valaki találkozó kérdésében, az egyetlen szempont, amit átgondolok, hogy lehet-e ebből érdekes 66 másodperces videó, vagy sem.</div>

Aaron Cute-tal készítenél videót, ratyiboy? ;D</div>

evidenciakat
csak kiverik egymasnak, de semmi buzulas.

tenyleg sneci, vajon Aaron gepen a te masztivideod be van konyvjelzozve?

*parodiarovat* is lehetne, de sajnos nem az
Jul 24, 2012 17:35:49

Szerző: sodika Jul 24, 2012 17:36:14
Válasz
(0)
Ennyi.

Lehet-e érdekes a róla vagy a segítségével készített videó.
Ilyen szempontokat, hogy bűnöző-e, normális-e, erőszakos-e, nem vizsgálok.
Tud-e segíteni érdekes videó készítésében, ami érdekelheti az ismerőseimet.

Vagy érdekelheti-e az embereket az, ha róla készítek videót.
Jul 24, 2012 17:36:14

Szerző: ? Jul 24, 2012 17:36:42
Válasz
(4)
Egyáltalán ki a fasz mondta neked, hogy ez a 66 másodperces videó egy jó dolog?
Jul 24, 2012 17:36:42

Szerző: Káoszkapitány Jul 24, 2012 17:36:59
Válasz
(6)

A videóid érdektelenek és unalmasak. A 66 perces ötleted az idiotizmus legmélyebb szintje, ugyanis egy percben még egy érdekes témát sem lehet feldolgozni. És ez nem csak az itt kommentelő néhány tucat ember véleménye. Vagy már elfelejtetted, amit egy nemzeti érzelmű nő írt neked a féjszen? Megismétlem a kedvedért:

"NÉHA OLYAN KRITIKÁN ALULI TUDÓSÍTÁSOKAT ADSZ KI AMIT EGY 10 ÉVES GYEREK IS JOBBAN MEGCSINÁL"
Jul 24, 2012 17:36:59

Szerző: ? Jul 24, 2012 17:37:43
Válasz
(1)
"Tud-e segíteni érdekes videó készítésében, ami érdekelheti az ismerőseimet."

Én ezekkel az ismerősökkel nem dicsekednék.
Jul 24, 2012 17:37:43

Szerző: sodika Jul 24, 2012 17:37:59
Válasz
(0)
Ezt, hogy a riportalany, vagy akivel kamerázni megyek, normális-e, vagy bűnöző-e, azért nem vizsgálom, mert ha nem egy átlagos ember, az csak növeli az esélyét annak, hogy a róla vagy a segítségével készített videó érdekes lesz. Legyen érdekes a videó.

Ez az egyetlen szempont, amin gondolkodom.
Jul 24, 2012 17:37:59

Szerző: Káoszkapitány Jul 24, 2012 17:38:08
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>

Vagy érdekelheti-e az embereket az, ha róla készítek videót.</div>

A válasz: NEM
Jul 24, 2012 17:38:08

Szerző: ? Jul 24, 2012 17:38:25
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Olyan emberek társaságát keresem, akiken keresztül érdekes videókat tudok készíteni. Ha felhív valaki találkozó kérdésében, az egyetlen szempont, amit átgondolok, hogy lehet-e ebből érdekes 66 másodperces videó, vagy sem.</div>

A videóid érdektelenek és unalmasak. A 66 perces ötleted az idiotizmus legmélyebb szintje, ugyanis egy percben még egy érdekes témát sem lehet feldolgozni. És ez nem csak az itt kommentelő néhány tucat ember véleménye. Vagy már elfelejtetted, amit egy nemzeti érzelmű nő írt neked a féjszen? Megismétlem a kedvedért:

"NÉHA OLYAN KRITIKÁN ALULI TUDÓSÍTÁSOKAT ADSZ KI AMIT EGY 10 ÉVES GYEREK IS JOBBAN MEGCSINÁL"</div>

Az a nő biztos nem volt ismerős, meg nem is ért hozzá.
Jul 24, 2012 17:38:25

Szerző: Trollopata Jul 24, 2012 17:38:48
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ennyi.

Lehet-e érdekes a róla vagy a segítségével készített videó.
Ilyen szempontokat, hogy bűnöző-e, normális-e, erőszakos-e, nem vizsgálok.
Tud-e segíteni érdekes videó készítésében, ami érdekelheti az ismerőseimet.

Vagy érdekelheti-e az embereket az, ha róla készítek videót.</div>

Ennyi.

csinalsz majd bentlakokent dokumentumfilmet az OPNI-ban?
mifele ismeroseidet!?
az embereket ami erdekli, azt NEZIK is.
a te videodat meg lofasz se nezi

Ennyi.Ennyi.Ennyi.Ennyi.Ennyi.
Jul 24, 2012 17:38:48
« 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 »
1682747 komment.

0 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™