« 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 »
1682747 komment.

Szerző: Mordecháj Rosenzweig Jul 24, 2012 19:47:43
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div>mordi: tényleg azt hittem, hogy ő találta ki. ekkora baromságot, mint a mániákus módon ismételgetett 66 másodperc igazán sodisnak tűnt</div>
Értelmetlen dolgok paroxisztikus ismételgetése mindig is jellemző volt az őrültekre.
Jul 24, 2012 19:47:43

Szerző: szeszesember Jul 24, 2012 19:47:43
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem szeretek embereket magamra haragítani, ezért nem mondok olyasmit senkinek, hogy őrültségeket beszélne.</div>Ennek semmi értelme.
Jul 24, 2012 19:47:43

Szerző: banshee Jul 24, 2012 19:48:01
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Tehát arra a felvetésre, hogy az érzékelésem sérülhetett, az a válaszom, hogy semmi baj sincs az érzékelésemmel, pusztán azt csinálom, hogy az értelmetlennek hangzó mondatokat elengedem a fülem mellett, és kizárólagosan a többi gondolat összessége alapján ítélem meg azt, akivel együtt akarok működni.

A személyről is a többi gondolat alapján alakítom ki a képemet. Ennyi.</div>

Púp bazmeg, attól még hogy elengeded a füled mellett, ki lett mondva, nem érted?

Nem lehet megítélni úgy egy embert hogy a neked tetsző dolgait észreveszed a többit meg ignorálod.
Jul 24, 2012 19:48:01

Szerző: Pintér Jul 24, 2012 19:48:09
Válasz
(9)
* gonoszan dörzsöli a kezeit *
Jul 24, 2012 19:48:09

Szerző: banshee Jul 24, 2012 19:49:02
Válasz
(7)
Ja, a Kata meg nem rendőrlány volt hanem a rendőrségen dolgozó civil közalkalmazott.
Jul 24, 2012 19:49:02

Szerző: D4nte Jul 24, 2012 19:49:47
Válasz
(11)
Nehogy bevegyétek a mai színészkedést! Egyszerűen minden oldalról (leginkább a Jobbik oldalról) kapott a mi Sodink és most próbálja menteni a menthetőt.

Megérti engem fenyegetni Sneci?
Jul 24, 2012 19:49:47

Szerző: szeszesember Jul 24, 2012 19:49:53
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>Ja, a Kata meg nem rendőrlány volt hanem a rendőrségen dolgozó civil közalkalmazott.</div>És ezt egy Molnár szerinted felfogja?
Jul 24, 2012 19:49:53

Szerző: sodika Jul 24, 2012 19:50:56
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">D4nte</div>Megérti engem fenyegetni Sneci?</div>

Neked ehhez semmi közöd.
Jul 24, 2012 19:50:56

Szerző: D4nte Jul 24, 2012 19:50:56
Válasz
(10)
Remélem örültél a mai meglepinek! Ezentúl pedig jobb ha elfelejted a nevemet és soha többet nem jut eszedbe engem fenyegetni!
Jul 24, 2012 19:50:56

Szerző: snecigány Jul 24, 2012 19:51:25
Válasz
(7)
Molnárf, titán és a társaik elmebetegek.
Pál Marci érdekes ember, biztos sok érdekeset tud mesélni a fegyverekről, kincskeresésről, történelemről.
Gonda is érdekes ember.
stb.
de a te haverjaid tisztán elmebetegek.

te meg Aspergeres/Magasan funkcionáló autista vagy. Sajnos ennek a diagnosztikája a 80-as, 90-es években fejletlen volt, ezért nem ismerték fel nálad, és könyveltek el szimplán furcsának.
Jul 24, 2012 19:51:25

Szerző: sodika Jul 24, 2012 19:52:21
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>Ha egy nagy határ szarban találsz pár még meg nem emésztett ételmaradékot, akkor kajának minősíted és bezabálod?</div>

Attól függ. Ezek stabil egzisztenciát kemény munkával fenntartó, dolgozó, autót vezető emberek. Ergo nem abból indul ki az ember, ha egy ilyet lát, hogy beteg.

Ha az ilyen embert lát, inkább az értelmes gondolatai figyel. De mégis csak közel 100 ezres törlesztős hitelt fizet az egyikük a saját munkájából. Lehet mellette beteg? Talán aligha.

Ez a fő kérdés, ugye.
Jul 24, 2012 19:52:21

Szerző: sodika Jul 24, 2012 19:53:03
Válasz
(0)
Ha egy ilyen ember lát... na
Jul 24, 2012 19:53:03

Szerző: snecigány Jul 24, 2012 19:53:06
Válasz
(2)
""Tud-e segíteni érdekes videó készítésében, ami érdekelheti az ismerőseimet."

Én ezekkel az ismerősökkel nem dicsekednék. "

Mi a gondod a trollokkal? Hiszen más ismerőse nincs snecinek, aki a videóit nézné.
Jul 24, 2012 19:53:06

Szerző: Hitvány Patkány Jul 24, 2012 19:53:34
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>
De ugye belátod, hogy ez faszság és változtatsz rajta igaz?</div>

Nem szeretek embereket magamra haragítani, ezért nem mondok olyasmit senkinek, hogy őrültségeket beszélne.</div>

Hallgass ide! Én felszínesen hallottam már rólad a kurucról és a 168órából, még mielőtt snecológus lettem.
A konfrontáció az élet velejárója, nincs vele semmi baj, így fejlődik a társadalom.
Te akkor lettél valamennyire híres, amikor felvállaltál konfrontációkat. Például, amikor Sherlock Porksról cikkeztél a választási csalása kapcsán, azt lehozta a kuruc. Ennél lényegesen kisebb konfrontáció elküldeni a picsába a "tényfeltárókat".
Róluk rajtuk kívűl mindenki tudja, hogy elmebetegek, és semmit nem kapsz a jóvoltukból, csak értetlenséget, lenézést és kritikát. Hidd el jobb lesz neked. Nemsokára Molnár F dührohamot kap és felkérdez. Készülj fel, ideje helyes döntést hoznod.
Én segítek.
Jul 24, 2012 19:53:34

Szerző: sodileaks Jul 24, 2012 19:54:02
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">D4nte</div>Remélem örültél a mai meglepinek! Ezentúl pedig jobb ha elfelejted a nevemet és soha többet nem jut eszedbe engem fenyegetni!</div>

Elmesélhetnéd mi volt a meglepi, ha publikus.
Jul 24, 2012 19:54:02

Szerző: snecigány Jul 24, 2012 19:54:49
Válasz
(7)
"Tessék várni, mert hova jutottam már el megint, hahó. :D "

eljutottál Pécsre, miközben Pál Marci meg bejárja Európát bringával. persze te vagy a különleges, ő meg egy szürke egér.
Jul 24, 2012 19:54:49

Szerző: pimpa Jul 24, 2012 19:55:13
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">D4nte</div>Remélem örültél a mai meglepinek! Ezentúl pedig jobb ha elfelejted a nevemet és soha többet nem jut eszedbe engem fenyegetni!</div>

haha, mivolt ?? be lett csicskítva a buziboy?
Jul 24, 2012 19:55:13

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jul 24, 2012 19:55:14
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">Kérdezőbiztos</div>Milyen naívak vagytok, baszom...
Szerintetek fog változni? Mániás szakasz, hahó!
Most éppen ilyen kifakadásban nyilvánul meg, hahó! Azért próbálkozzatok, megható egy kicsit.</div>
Valami ilyesmit akartam én is írni.

Be ne dőljetek neki!

Jobbról-balról kapta a durvábbnál durvább pofonokat az elmúlt pár napban (megérdemelten), hát pillanatnyilag összeomlott a teher alatt. De valójában semmi sem változott.

Hiszen most sem azt írja, hogy felhagy az egésszel, mert belátta, hogy szar minden, amit csinál. Nem. Most is a közönsége a hibás, mert nem értékelik azt a sok munkát, amit értük végez. Ő a nagy művész, akinek persze mindig igaza van az életben, csak a sok szürke egér nem tudja felfogni az ő nagyságát.

Sodi videózásfüggő. Vannak autisták, akik fejből megtanulják a New York-i telefonkönyvet, mások mondjuk matematikaprofesszorok lesznek. Sodival kicseszett a sors és a recskázást és a videózást juttatta neki. Már vagy 10 éve legalább folyamatosan löki a sok szart az internetre. Ezzel még akkor sem tudna az egyik napról a másikra felhagyni, ha akarná.

És ha megnézitek a kitöréseit, ott is azt írja, hogy majd kéthetente azért elmegy egy "kiemelkedően fontos" eseményre. Szófal lófaszt akar változni. Ahhoz akaraterőre lenne szüksége, az meg neki nincs.

Sodi egyetlen elvi esélye a gyógyulásra az orvosi segítség. Azt pedig nem nézem ki belőle, hogy ezt a lépést meg tudná tenni. Pláne nem egyedül. Barátai meg nincsenek, akik segíthetnének neki. Csak lúzer prolik, paranoiás elmebetegek és egyéb elcseszett egzisztenciák, akik fokozatosan egyre mélyebbre rántják a fertőbe.
Jul 24, 2012 19:55:14

Szerző: sodika Jul 24, 2012 19:55:27
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">D4nte</div>Remélem örültél a mai meglepinek!</div>

Nem volt semmiféle meglepi.

Nem egyvalamivel vagy egyvalakivel van tele a faszom.
Hanem az összes oldalról az összes fasszal.

Magyar embernek akkor felelsz meg, ha klikkesedsz, és éppen az ő klikkjéhez állsz. A független ember szarkavaró lesz, még akkor is, ha tényleg független.

Magyar ember nem képes elképzelni a független embert.

Ez pedig kibaszottul szánalmas.
Jul 24, 2012 19:55:27

Szerző: szeszesember Jul 24, 2012 19:55:53
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ezek stabil egzisztenciát kemény munkával fenntartó, dolgozó, autót vezető emberek.</div>Egy ilyet mutass!
Jul 24, 2012 19:55:53

Szerző: - Jul 24, 2012 19:57:06
Válasz
(3)
Népszerűsítettem Sodika hétvégi tevékenységét. Lehet, hogy kapott jópár rajongói levelet is facen.

Marcinak készül a honlap? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jul 24, 2012 19:57:06

Szerző: sodika Jul 24, 2012 19:57:30
Válasz
(0)
Ha a független ember valami hihetetlen csoda, akkor a független ember eltűnik, és néha elmegy fontosabb nemzeti eseményekre, oszt kész.

Ennyi.
Jul 24, 2012 19:57:30

Szerző: pimpa Jul 24, 2012 19:57:53
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>

Nem szeretek embereket magamra haragítani, ezért nem mondok olyasmit senkinek, hogy őrültségeket beszélne.</div>

ha nem szeretsz embereket magadra haragítani, akkor miért fröcsögtél a buzikra? miért ávósoztál? miért akartál rendőröket írtani? miért zsidózol?

Jul 24, 2012 19:57:53

Szerző: IsmeretlenJoAkaro Jul 24, 2012 19:58:11
Válasz
(3)
Sodi, most futott el mellettem az olimpiai langgal egy feka. Neked hogy all az olimpiai terved?
Jul 24, 2012 19:58:11

Szerző: D4nte Jul 24, 2012 19:58:30
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">D4nte</div>Megérti engem fenyegetni Sneci?</div>

Neked ehhez semmi közöd.</div>

Nem én írtam sodika. Legyetek kedvesek nem írni a nevemben, köszönöm. Te meg ne aggódj, majd tudod, ha én írok, addig vedd semmisnek a kommenteket.
Jul 24, 2012 19:58:30

Szerző: szeszesember Jul 24, 2012 19:59:10
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>

ha nem szeretsz embereket magadra haragítani, akkor miért fröcsögtél a buzikra? miért ávósoztál? miért akartál rendőröket írtani? miért zsidózol?</div>Sherlock Porksról meg ugye ne is beszéljünk...
Jul 24, 2012 19:59:10

Szerző: Káoszkapitány Jul 24, 2012 20:00:05
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>Sodi, most futott el mellettem az olimpiai langgal egy feka. Neked hogy all az olimpiai terved?</div>

Nézd meg gyorsan, hogy megvan-e a telefonod és a pénztárcád.
Jul 24, 2012 20:00:05

Szerző: pimpa Jul 24, 2012 20:00:13
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">D4nte</div>Remélem örültél a mai meglepinek!</div>

Magyar embernek akkor felelsz meg, ha klikkesedsz, és éppen az ő klikkjéhez állsz. A független ember szarkavaró lesz, még akkor is, ha tényleg független.

Ez pedig kibaszottul szánalmas.</div>

na kezdődik a magyargyalázás
Jul 24, 2012 20:00:13

Szerző: snecigány Jul 24, 2012 20:01:04
Válasz
(5)
"
A kurva hálátlanság tényleg éri meg a fáradtságot.

Akkor már inkább tényleg legyen meg a havi 200 azzal, hogy nem megyek sehova, csak melózok keményen.

Oszt nyalja ki mindenki, ha kéthetente egyszer történik valami tényleg érdekes, arra elmegyek. "

Soha többet nem írok ideSoha többet nem írok ideSoha többet nem írok ideSoha többet nem írok ideSoha többet nem írok ideSoha többet nem írok ideSoha többet nem írok ideSoha többet nem írok ideSoha többet nem írok ideSoha többet nem írok ideSoha többet nem írok ideSoha többet nem írok ideSoha többet nem írok ideSoha többet nem írok ide
Jul 24, 2012 20:01:04

Szerző: Kérdezőbiztos Jul 24, 2012 20:01:44
Válasz
(3)
Független.
Az.
Jul 24, 2012 20:01:44

Szerző: szeszesember Jul 24, 2012 20:01:54
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">D4nte</div>Remélem örültél a mai meglepinek!</div>

Ez pedig kibaszottul szánalmas.</div>Úgy beszélsz, mint Kóka Jani haverod.
Jul 24, 2012 20:01:54

Szerző: pimpa Jul 24, 2012 20:02:18
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Kérdezőbiztos</div>Független.
Az.</div>

mi lesz a következő? heteroszexuálisnak fogja titulálni magát?
Jul 24, 2012 20:02:18

Szerző: TomcatMWI Jul 24, 2012 20:02:28
Válasz
(12)
na végre egy oldalra kerültünk Gyagyás.

Jul 24, 2012 20:02:28

Szerző: snecigány Jul 24, 2012 20:03:15
Válasz
(3)
"HOGY JAJ, TÉNYLEG, MILYEN ÉRDEKES A VIDEÓ, DE AZ MÁR IGENIS ELVÁRHATÓ, HOGY HA, BAZMEG, AZ Ő TÁJÉKOZÓDÁSA ÉRDEKÉBEN ÉS FÁRADOK, AKKOR UTÁNA FOGJA BE A MOCSKOS POFÁJÁT, BAZMEG, ÉS NE HÁLÁTLANKODJON, HOGY EZ MIÉRT ÍGY, MIÉRT ÚGY, MIÉRT EZZEL, MIÉRT ITT, MIÉRT NEM OTT, MEG MINDEN EGYÉB SZAR."

mégis ki kérte hogy csinálj videókat?
a nagybetűk már az elmebetegség jelei, mint molnárf-nél?
Jul 24, 2012 20:03:15

Szerző: Hitvány Patkány Jul 24, 2012 20:03:29
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Kérdezőbiztos</div>Milyen naívak vagytok, baszom...
Szerintetek fog változni? Mániás szakasz, hahó!
Most éppen ilyen kifakadásban nyilvánul meg, hahó! Azért próbálkozzatok, megható egy kicsit.</div>
Valami ilyesmit akartam én is írni.

Be ne dőljetek neki!

Jobbról-balról kapta a durvábbnál durvább pofonokat az elmúlt pár napban (megérdemelten), hát pillanatnyilag összeomlott a teher alatt. De valójában semmi sem változott.

Hiszen most sem azt írja, hogy felhagy az egésszel, mert belátta, hogy szar minden, amit csinál. Nem. Most is a közönsége a hibás, mert nem értékelik azt a sok munkát, amit értük végez. Ő a nagy művész, akinek persze mindig igaza van az életben, csak a sok szürke egér nem tudja felfogni az ő nagyságát.

Sodi videózásfüggő. Vannak autisták, akik fejből megtanulják a New York-i telefonkönyvet, mások mondjuk matematikaprofesszorok lesznek. Sodival kicseszett a sors és a recskázást és a videózást juttatta neki. Már vagy 10 éve legalább folyamatosan löki a sok szart az internetre. Ezzel még akkor sem tudna az egyik napról a másikra felhagyni, ha akarná.

És ha megnézitek a kitöréseit, ott is azt írja, hogy majd kéthetente azért elmegy egy "kiemelkedően fontos" eseményre. Szófal lófaszt akar változni. Ahhoz akaraterőre lenne szüksége, az meg neki nincs.

Sodi egyetlen elvi esélye a gyógyulásra az orvosi segítség. Azt pedig nem nézem ki belőle, hogy ezt a lépést meg tudná tenni. Pláne nem egyedül. Barátai meg nincsenek, akik segíthetnének neki. Csak lúzer prolik, paranoiás elmebetegek és egyéb elcseszett egzisztenciák, akik fokozatosan egyre mélyebbre rántják a fertőbe.</div>

Abban teljesen igazad van, hogy ez csak pillanatnyi összeomlás és jelenleg esze ágában sincs változni.
Viszont a faszerdő, amit saját magának telepített hamarosan elviselhetetlen lesz. Még azt hiszi, hogy a recskakanapéra visszavonulva, két hetente kamerázva kibújik a hurokból, de ne félj, ez a terv hamar össze fog omlani.
Jul 24, 2012 20:03:29

Szerző: szeszesember Jul 24, 2012 20:03:30
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div><div class="quote"><div class="author">Kérdezőbiztos</div>Független.
Az.</div>

mi lesz a következő? heteroszexuálisnak fogja titulálni magát?</div>Vagy keresztény-konzervatív hazafinak. Netán vérprofi informatikusnak.
Jul 24, 2012 20:03:30

Szerző: sodika Jul 24, 2012 20:04:18
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">-</div>Lehet, hogy kapott jópár rajongói levelet is facen.</div>

Nem, nem kaptam semmit. Kizárólag ezt a fórumot olvastam, valamit a pécsi esemény Facebook falánál figyeltem a hozzászólásokat.

<b>Az olyan félkegyelmű emberek, akik még a múlt heti Sherlock Porks-cikk nyomán írt válogatásom láttán is képesek tovább szarkavarózni, annyira lejjebb vannak annál, amit én a saját szintemen válaszra, vagy akár jellemzésre méltónak tartok, hogy igazából dolgozzon az ilyenek seggagyúak kedvéért önzetlenül bármin is a radai rosseb.</b>

Az, hogy közben még a pénteki Varga-Balogh téma kapcsán is én lettem mindkét oldalról a szarkavaró, amiért összefoglaltam egy videóba a kiadott közleményeket, és néhány beszámolót, csak rátett egy lapáttal.

Én nem fogok senkivel se klikkesedni.

Ha magyar ember klikkekben gondolkodik, akkor inkább hagyom a picsába az egészet, mert <b>AZ ÉN SZEMEMBEN A GITTEGYLETES PÁRTOSKODÁS OLYANNYIRA SZÁNALMAS, ALACSONY RENDŰ, FELESLEGES TEVÉKENYSÉG</b>, hogy egyszerűen szavakkal le sem írható, mennyire lenézem, és lesajnálom mindenkit, aki nem képes ennél nagyobb távlatokban gondolkodni.

Ennyi.
Jul 24, 2012 20:04:18

Szerző: banshee Jul 24, 2012 20:04:25
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>Ha egy nagy határ szarban találsz pár még meg nem emésztett ételmaradékot, akkor kajának minősíted és bezabálod?</div>

Attól függ. Ezek stabil egzisztenciát kemény munkával fenntartó, dolgozó, autót vezető emberek. Ergo nem abból indul ki az ember, ha egy ilyet lát, hogy beteg.

Ha az ilyen embert lát, inkább az értelmes gondolatai figyel. De mégis csak közel 100 ezres törlesztős hitelt fizet az egyikük a saját munkájából. Lehet mellette beteg? Talán aligha.

Ez a fő kérdés, ugye.</div>

Baszod, lehet tud koncentrálni a munkájára, amit racionálisan végez (majmot is be lehet idomítani motort vezetni, ugye), de maga a gondolatvilága egy katyvasz.
Jul 24, 2012 20:04:25

Szerző: pimpa Jul 24, 2012 20:04:42
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div><div class="quote"><div class="author">pimpa</div><div class="quote"><div class="author">Kérdezőbiztos</div>Független.
Az.</div>

mi lesz a következő? heteroszexuálisnak fogja titulálni magát?</div>Vagy keresztény-konzervatív hazafinak. Netán vérprofi informatikusnak.</div>

nane, ahhoz azért már pofa kéne
Jul 24, 2012 20:04:42

Szerző: Tex Jul 24, 2012 20:06:44
Válasz
(9)
Sneci van egy lehetőség itt Cegléden. Épp pénztárost keresnek a helyi hipermarketbe. Be tudlak ajánlani és a szállással se lesz gondod.

A fizetés nem valami jó, de néha leesik egy-két májkrém konzerv meg mirelit pizza. Szóval megvan itt is az okosság.
Jul 24, 2012 20:06:44

Szerző: snecigány Jul 24, 2012 20:06:46
Válasz
(3)
a trollok már első nap megmondták, hogy mekkora faszság az a "rekonstrukció"
ha megkérded őket, már előtte is szóltak volna.

a jövőben halgass inkább rájuk.
Jul 24, 2012 20:06:46

Szerző: szeszesember Jul 24, 2012 20:07:14
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ha magyar ember klikkekben gondolkodik, akkor inkább hagyom a picsába az egészet, mert <b>AZ ÉN SZEMEMBEN A GITTEGYLETES PÁRTOSKODÁS OLYANNYIRA SZÁNALMAS, ALACSONY RENDŰ, FELESLEGES TEVÉKENYSÉG</b>, hogy egyszerűen szavakkal le sem írható, mennyire lenézem, és lesajnálom mindenkit, aki nem képes ennél nagyobb távlatokban gondolkodni.

Ennyi.</div>Tegnap ki is írta azt, hogy Jobbik forever?
Jul 24, 2012 20:07:14

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jul 24, 2012 20:08:00
Válasz
(4)
Sodi, ugye nem haragszol, hogy egy-két screenshot társaságában megírtam Baloghnak, hogy "kis szaros gittegyletnek" tartod a Koppány Csoportot.

Csak a te érdekedben tettem. Most fel kell égetni minden hidat, ha ki akarsz törni az eddigi posványból.
Jul 24, 2012 20:08:00

Szerző: sodika Jul 24, 2012 20:08:41
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Sherlock PorksMWI</div>na végre egy oldalra kerültünk Gyagyás.</div>

Nem kerültem én semmilyen oldalra.
Csak éppen leszarom a szart is.

Az ember önzetlenül fárad, <b>direkt nem áll be semmilyen szaros klikkbe</b>, direkt megpróbál objektív lenni, direkt távolságot tart a pártoskodóktól, és még így is bevonják a pártoskodásba.

<b>BAZMEG, A PÁRTOSKODÓK OLDJÁK MEG EGYMÁS KÖZÖTT, ÉS FOGJÁK FEL, HOGY ÉN ELKÉPESZTŐ MÓDON LE TUDOM SZARNI, HOGY IGAZA VAN-E VALAMELYIKÜKNEK, AMIKOR TELJESEN NYILVÁNVALÓ, HOGY GITTEGYELETEKKEL ÖSSZEFÜGGÉSBEN EGYIKNEK SINCS IGAZA, ÉS EGYSZERRE MINDKETTEJÜKNEK.</b>

Engem ilyen faszságokba ne rángasson be senki.

És ne próbáljon már célzatosságot keresni abban, hogy éppen ki az interjúalanyom, mert ha az ember egy témát fel akar dolgozni, akkor a sátán orra alá is odadugja a kamerát. Főleg akkor, ha az a hír, hogy az illetőről pont az derült ki, hogy mégse ő a sátán.
Jul 24, 2012 20:08:41

Szerző: A mángorló Jul 24, 2012 20:09:10
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">-</div>Lehet, hogy kapott jópár rajongói levelet is facen.</div>

Nem, nem kaptam semmit. Kizárólag ezt a fórumot olvastam, valamit a pécsi esemény Facebook falánál figyeltem a hozzászólásokat.

Én nem fogok senkivel se klikkesedni.

Ha magyar ember klikkekben gondolkodik, akkor inkább hagyom a picsába az egészet, mert <b>AZ ÉN SZEMEMBEN A GITTEGYLETES PÁRTOSKODÁS OLYANNYIRA SZÁNALMAS, ALACSONY RENDŰ, FELESLEGES TEVÉKENYSÉG</b>, hogy egyszerűen szavakkal le sem írható, mennyire lenézem, és lesajnálom mindenkit, aki nem képes ennél nagyobb távlatokban gondolkodni.

Ennyi.</div>

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ne lódítsd te kis huncut!Hahó!
Jul 24, 2012 20:09:10

Szerző: Blogin es a mokusok Jul 24, 2012 20:09:28
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Sherlock PorksMWI</div>na végre egy oldalra kerültünk Gyagyás.</div>
Na, ez meg neked shiker, te elbaszott buddhista naci, te! Inkabb gondolkodnal el ezen, es elhuznal valami masik orszagba uj lappal kezdeni.
Jul 24, 2012 20:09:28

Szerző: szeszesember Jul 24, 2012 20:09:44
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az ember önzetlenül fárad</div>
1) Nem vagy ember.
2) Még életedben nem csináltál semmit önzetlenül.
Jul 24, 2012 20:09:44

Szerző: D4nte Jul 24, 2012 20:10:21
Válasz
(3)

Ez pedig kibaszottul szánalmas.</div>

Ezt sem én írtam, de igaz, ne jusson eszedbe engem fenyegetni ezután, de azt hiszem ezt megértetted délelőtt is. És azt is tudnád, ha én akarnék neked keresztbe tenni, ezt magadnak szartad tök egyedül... És még egyszer kérem, ne csicskítsátok a nevemben srácok! Majd én intézem, ha hülyeségeket irkál rólam - amit ugye nem fog megtenni - és véletlenül észreveszem, vagy elkülditek nekem. Köszkösz.

Esetleg egy színes nicket is elfogadok, de nem tudom mi a menete...

Soha többet nem írok ide Jövő héten Na meló, csá.
Jul 24, 2012 20:10:21

Szerző: sodika Jul 24, 2012 20:10:22
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div>Tegnap ki is írta azt, hogy Jobbik forever?</div>

Állj, állj, állj!

<b>Jobbik Forever, és HVIM forever.</b> :DDDDD

Pártoskodást értve én arról beszélek, ha ennél kisebb, csoport vagy egyesület-szinten történik gittegyletek között vita.
Jul 24, 2012 20:10:22

Szerző: szeszesember Jul 24, 2012 20:11:13
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szeszesember</div>Tegnap ki is írta azt, hogy Jobbik forever?</div>

Állj, állj, állj!

Pártoskodást értve én arról beszélek, ha ennél kisebb, csoport vagy egyesület-szinten történik gittegyletek között vita.</div>HVIM-ről szó sem volt, púposkorcs. Nagy gittegylet jó, kis gittegylet nem jó?
Jul 24, 2012 20:11:13

Szerző: sodika Jul 24, 2012 20:13:35
Válasz
(0)
Az ember megpróbál - <b>szigorúan egy-egy meghatározott videó erejéig és kedvéért</b> szélesebb látókörre szert tenni <b>PONTOSAN AZÉRT, MERT AZ AZ ÁLLANDÓ KRITIKA ÉRI, HOGY MONOMÁNIÁS</b>, és erre a szélesebb látókörű, objektívebb tudósítás felé tett lépések alapján ő lesz a szarkavaró, aki kétes alakokkal közösködik.

Mindenki nyalja ki.
Jul 24, 2012 20:13:35

Szerző: Káoszkapitány Jul 24, 2012 20:13:59
Válasz
(11)
Július 24.
Soha többet nem kamerázok, keményen dolgozom mostantól. Mindenkinek a kurva anyját, főleg a molnáréknak, micsoda felháborító dolgokat írt, Úristen!

Július 25.
Kéthetente azért kamerázok, de ettől eltekintve meló ezerrel. Molnár nem úgy értette, és engem nem a személy érdekel, hanem amit gondol.

Július 26.
Heti egy kamerázás, nem több és nem kevesebb. Végül is nem rossz ember a molnár, még mindig nem tudom, hogy zseni-e.

Július 27.
Hát ezt nem hagyhatom ki, ma is hívtak az Echelon tanúk filmezni, igaz, hogy nem tudok így dolgozni, de Árpád felvilágosított, hogy nem a munka a fontos, hanem a tényfeltárás. Mától minden nap kamerázok. Pont.

Jul 24, 2012 20:13:59

Szerző: Balogh Béla Jul 24, 2012 20:14:16
Válasz
(7)
Mi folyik itt Endre? Ha valami gondod van a Koppány Csoporttal akkor legyen benned anyi,hogy személyesen odaállsz és a szemembe mondod.

Hirtelen büdösek lettek neked az Otthonvédők?
Jul 24, 2012 20:14:16

Szerző: Trollopata Jul 24, 2012 20:14:29
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szeszesember</div>Tegnap ki is írta azt, hogy Jobbik forever?</div>

Állj, állj, állj!

Pártoskodást értve én arról beszélek, ha ennél kisebb, csoport vagy egyesület-szinten történik gittegyletek között vita.</div>

Sajnos a vilag mar csak ilyen. A Jobbikkal egyutt jar a slepp is. Mivel az egesz gyulevesz horda kivenhedt nyilasok, borfejuek, gardistak es egyeb agyhalott elemek egyvelege, ezert mit vartal?
Ezekkel azonosit mar mindenki.
a HVIM-et pedig gyorsan felejtsd el, azoknak egytol egyig bortonben a helye!
Jul 24, 2012 20:14:29

Szerző: szeszesember Jul 24, 2012 20:14:41
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az ember megpróbál - <b>szigorúan egy-egy meghatározott videó erejéig és kedvéért</b> szélesebb látókörre szert tenni <b>PONTOSAN AZÉRT, MERT AZ AZ ÁLLANDÓ KRITIKA ÉRI, HOGY MONOMÁNIÁS</b>, és erre a szélesebb látókörű, objektívebb tudósítás felé tett lépések alapján ő lesz a szarkavaró, aki kétes alakokkal közösködik.

Mindenki nyalja ki.</div>Szerintem még egy troll sem nevezett téged monomániásnak, szellemi fogyatékos nyomoréknak viszont annál több.
Jul 24, 2012 20:14:41

Szerző: sodika Jul 24, 2012 20:14:47
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div>HVIM-ről szó sem volt, púposkorcs. Nagy gittegylet jó, kis gittegylet nem jó?</div>

A gittegylet az gittegylet.
A Jobbik és a HVIM nem gittegylet.

Ők sokkal nagyobbak ennél: megkerülhetetlen, stabil bázisok. Aki őket támadja, a magyarságot támadja.

Ami ennél kisebb, az a gittegylet.
Jul 24, 2012 20:14:47

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jul 24, 2012 20:15:47
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az ember önzetlenül fárad</div>
Te nem önzetlenül fáradsz, hanem a mérhetetlen lustaságod és munkaundorod miatt kerestél magadnak valami pótcselekvést. Csak hogy elmondhasd, azért nem tudsz dolgozni, pénzt keresni és magadról gondoskodni, mert állítólag valami értékes tevékenységet végzel a köz javára.
Jul 24, 2012 20:15:47

Szerző: szeszesember Jul 24, 2012 20:16:01
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><a>Hanem mi a pék fasza?</a></div>
Jul 24, 2012 20:16:01

Szerző: Laci Betyár Jul 24, 2012 20:16:12
Válasz
(8)
Szóval a Betyársereg a gittegylet? Nem lesz ennek jó vége öcsém!
Jul 24, 2012 20:16:12

Szerző: szeszesember Jul 24, 2012 20:16:37
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A Jobbik és a HVIM nem gittegylet.</div>Hanem mi a pék fasza?
Jul 24, 2012 20:16:37

Szerző: sodika Jul 24, 2012 20:16:44
Válasz
(0)
Mindegy, mindenki le van szarva.
Ami a gépen van, apránként feldolgozom, és ennyi volt.

Max. kiemelt nemzeti események jöjjenek, oszt kész.
Jul 24, 2012 20:16:44

Szerző: snecigány Jul 24, 2012 20:18:02
Válasz
(2)
"

Mert akkor éppen az ő érdekük, hogy legyen érdekes tudósítás tőlem róluk. Mindegy.

nagyon érdekes tudósítás :DD te hol hallottál olyat, hogy bárki vesz az rtl-nek kamerát? vagy a tv2-nek? faszfej. szerinted mit fognak neked mondani? sodikutya megvettük a kamerát jösz velünk, ahova csettintünk. a polót minek vetted fel, te független ferkó?
"

általában az újságíró szokta meghívni a riportalanyt egy kávéára vagy ebédre, nem fordítva
Jul 24, 2012 20:18:02

Szerző: Káoszkapitány Jul 24, 2012 20:18:07
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>

Ők sokkal nagyobbak ennél: megkerülhetetlen, stabil bázisok. Aki őket támadja, a magyarságot támadja.
</div>

Miért nem a kibaszott elmebeteg magyargyalázó haverodat oktatod ki arról, hogy ki támadja a magyarságot??? Na húzz innen a faszba, de gyorsan.
Jul 24, 2012 20:18:07

Szerző: sodika Jul 24, 2012 20:18:07
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Laci Betyár</div>Szóval a Betyársereg a gittegylet? Nem lesz ennek jó vége öcsém!</div>

Van jó gittegylet is. A jó gittegylet az, amelyik nem klikkesedik, hanem éli a maga életét, más nemzeti csoportok támadása nélkül.

Mindegy.
Jul 24, 2012 20:18:07

Szerző: Trollopata Jul 24, 2012 20:18:40
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szeszesember</div>HVIM-ről szó sem volt, púposkorcs. Nagy gittegylet jó, kis gittegylet nem jó?</div>

Ami ennél kisebb, az a gittegylet.</div>

Nagyon el vagy tevedve kicsi sneci, de halistennek most elszigetelted magad ezektol a bazisoktol. Inkabb orulnel neki. Akit azok kivetnek magukbol, egybol feljebb lep az evolucios rangletran. Bar nalad meg messze a letra teteje, de most egy lepest megtettek helyetted a Jobbikosok.
Jul 24, 2012 20:18:40

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jul 24, 2012 20:18:57
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mindegy, mindenki le van szarva.
Ami a gépen van, apránként feldolgozom, és ennyi volt.

Max. kiemelt nemzeti események jöjjenek, oszt kész.</div>
Azért a Hermán-peres tárgyalásodról ugye majd tudósítasz?

Mondjuk az egy kiemelt nemzeti esemény lesz, úgyhogy gondolom igen.
Jul 24, 2012 20:18:57

Szerző: sodika Jul 24, 2012 20:19:22
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Balogh Béla</div>
Hirtelen büdösek lettek neked az Otthonvédők?</div>

Nem lett büdös semmi, de a klikkesedéstől undorodom.
Sokan láthatóan nem képesek néni az ügyeket.

Csak a klikkeket. Ez pedig undorító.
Jul 24, 2012 20:19:22

Szerző: Laci Betyár Jul 24, 2012 20:20:43
Válasz
(4)
Te akarod megmondani nekünk, hogy működjön a Betyársereg? TE AKARSZ MINKET KIOKTATNI?
Jul 24, 2012 20:20:43

Szerző: Balogh Béla Jul 24, 2012 20:20:49
Válasz
(4)
Sodi tiltsd le a kommentelést!!!
Jul 24, 2012 20:20:49

Szerző: Káoszkapitány Jul 24, 2012 20:21:16
Válasz
(5)
Amit te klikként aposztrofálsz, azt úgy nevezik, hogy elkötelezettség. Te egy gyáva fasz vagy, aki sosem merte felvállalni a véleményét, mert nem is volt véleménye, nagyrészt ezért lettél "sajtós", hogy elbújhass a faszkamera mögé.
Jul 24, 2012 20:21:16

Szerző: szpítsopp Jul 24, 2012 20:22:20
Válasz
(3)
Dinnyés Bélának nem akaródzik visszavonni a like-ot. Mit szólsz ehhez sodi?
Jul 24, 2012 20:22:20

Szerző: Káoszkapitány Jul 24, 2012 20:23:48
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>Dinnyés Bélának nem akaródzik visszavonni a like-ot. Mit szólsz ehhez sodi?</div>

Semmit. Ő nem klikkesedik és nem konfrontálódik.
Jul 24, 2012 20:23:48

Szerző: sodika Jul 24, 2012 20:24:14
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>
Nagyon el vagy tevedve kicsi sneci, de halistennek most elszigetelted magad ezektol a bazisoktol.</div>

Nem, nem szigetelődtem én el senkitől és semmitől. :D

Hatalmas tévedés.

Csak a KEZDŐDŐ jeleit látom annak, hogy ha a korábbi stílusban folytatnám, <b>AKKOR elszigetelődnék</b>.

Ezért inkább nem érek rá senkinek, mert kevés kivételtől eltekintve nem érdemli meg senki, hogy az ő kedvéért mással összevesszek. Meg a másik sem, hogy a kedvéért az elsővel.

Nem szereztem ellenségeket, csak azt látom, hogy ha nem szelektálok a témák között, akkor ez fokozatosan megtörténne, annyit pedig nem ér pár videó, hogy miattuk haragban legyen bármilyen értékes emberrel.

Leszek inkább az, aki néha egy-egy ütős anyagot szállít.
Jul 24, 2012 20:24:14

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jul 24, 2012 20:24:33
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>Dinnyés Bélának nem akaródzik visszavonni a like-ot. Mit szólsz ehhez sodi?</div>
Biztos forrásból tudom, hogy ő is csak felületesen olvasta el a hozzászólást és véletlenül lájkolt.
Jul 24, 2012 20:24:33

Szerző: snecigány Jul 24, 2012 20:25:19
Válasz
(3)
"

Attól függ. Ezek stabil egzisztenciát kemény munkával fenntartó, dolgozó, autót vezető emberek. Ergo nem abból indul ki az ember, ha egy ilyet lát, hogy beteg."

Mégis mit dolgozik titán?

És már párszor elmagyaráztuk, hogy attól mert vezet, még lehet elmebeteg.
Jul 24, 2012 20:25:19

Szerző: szeszesember Jul 24, 2012 20:25:28
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>Dinnyés Bélának nem akaródzik visszavonni a like-ot. Mit szólsz ehhez sodi?</div>Már megvan az Y-terve: <a href="http://www.youtube.com/watch?v=cc_8FYXJTZk#t=36s" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=cc_8FYXJTZk#t=36s</a>
Jul 24, 2012 20:25:28

Szerző: Balogh Béla Jul 24, 2012 20:25:46
Válasz
(5)
A nevemben való írkálás be lehet fejezni!

Endre te pedig ne utasítgass engem! MAjd személyesen megbeszéljük ezeket.
Jul 24, 2012 20:25:46

Szerző: Kérdezőbiztos Jul 24, 2012 20:26:42
Válasz
(2)
Már megint elkezdte alakítgatni a valóságot a kis világához.
Jajj, de szép!
Jul 24, 2012 20:26:42

Szerző: Bognár Tibor Jul 24, 2012 20:27:33
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">Balogh Béla</div>Sodi tiltsd le a kommentelést!!!</div>

Ezt csak én kérhetem Endrétől, hogy a korsó álljon a valagadba!
Jul 24, 2012 20:27:33

Szerző: Faszmocsári krokodil Jul 24, 2012 20:27:49
Válasz
(8)
Sneci, szia!
Én és a kis családom már nagyon várunk! Előreláthatóan mikorra érsz az erdő szélére, ahol már várlak? Hétvégéig kihúzod, vagy előtte kicsúszik már a talaj a lábad alól? A világ össztüzet zúdít rád, amit kizárólag magadnak köszönhetsz, bevonzottad a legtutibb rémálmot, kérdezd meg Sherlock Porkst milyen evickélni a zsobbikos foscunamiban. Ezen kívül megorrolt rád a Kappan is, egy egész csoport félbolond haragszik rád! Gyere gyorsan, várlak!
Jul 24, 2012 20:27:49

Szerző: snecigány Jul 24, 2012 20:28:06
Válasz
(3)
"
Az, hogy közben még a pénteki Varga-Balogh téma kapcsán is én lettem mindkét oldalról a szarkavaró, amiért összefoglaltam egy videóba a kiadott közleményeket, és néhány beszámolót, csak rátett egy lapáttal."

már akkor megmondták a trollok, hogy szopás lesz belőle, de persze nem hitted el.
Jul 24, 2012 20:28:06

Szerző: szeszesember Jul 24, 2012 20:28:06
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>Dinnyés Bélának nem akaródzik visszavonni a like-ot. Mit szólsz ehhez sodi?</div>Már megvan az Y-terve: <a href="http://www.youtube.com/watch?v=cc_8FYXJTZk#t=36s" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=cc_8FYXJTZk#t=36s</a></div>Így jobb: <a href="http://www.youtube.com/watch?v=cc_8FYXJTZk#t=176s" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=cc_8FYXJTZk#t=176s</a>
Jul 24, 2012 20:28:06

Szerző: Hitvány Patkány Jul 24, 2012 20:28:46
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>
Nagyon el vagy tevedve kicsi sneci, de halistennek most elszigetelted magad ezektol a bazisoktol.</div>

Nem, nem szigetelődtem én el senkitől és semmitől. :D

Hatalmas tévedés.

Csak a KEZDŐDŐ jeleit látom annak, hogy ha a korábbi stílusban folytatnám, <b>AKKOR elszigetelődnék</b>.

Ezért inkább nem érek rá senkinek, mert kevés kivételtől eltekintve nem érdemli meg senki, hogy az ő kedvéért mással összevesszek. Meg a másik sem, hogy a kedvéért az elsővel.

Nem szereztem ellenségeket, csak azt látom, hogy ha nem szelektálok a témák között, akkor ez fokozatosan megtörténne, annyit pedig nem ér pár videó, hogy miattuk haragban legyen bármilyen értékes emberrel.

Leszek inkább az, aki néha egy-egy ütős anyagot szállít.</div>

Most a saját érdekedben válaszolj nagyon óvatosan.
<b> Ki mered jelenteni, hogy a hírhátteres slepp értékes emberekből áll?</b>
Jul 24, 2012 20:28:46

Szerző: sodileaks Jul 24, 2012 20:28:49
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">Balogh Béla</div>A nevemben való írkálás be lehet fejezni!

Endre te pedig ne utasítgass engem! MAjd személyesen megbeszéljük ezeket.</div>

bárcsak az igazi lennél...
Jul 24, 2012 20:28:49

Szerző: sodika Jul 24, 2012 20:31:42
Válasz
(0)
Senki kedvéért nem veszek össze senkivel.

Ez a lényeg.

A "nem állsz eléggé mellettem" pedig faszság, mert a vitákat én mindig KÖZÉPRŐL mutatom meg, és JUSZT SEM vagyok hajlandó a középről elmozdulni.

<b>Akkor inkább kerülöm a vitára okot adó témákat.</b>

A legtöbb téma ilyen (lásd Jóni-interjú, Bándy-tényfeltárás, Balogh-Varga ügy, megkérdőjelezhető emberek kilakoltatása, stb...), ezért inkább ezektől tartózkodom.

Maradok inkább az olyan témáknál, amiért nemzeti érzelmű ember biztos nem fog belém kötni. Ennyi.

A megosztó témák nem a videó szereplői ellen fordítják az embereket, hanem ellenem, mert ott voltam, vagy én dolgoztam fel, ez pedig faszság.

Ami már vinyón van ilyen, azt feldolgozom, de egyébként vége, új már nem lesz.
Jul 24, 2012 20:31:42

Szerző: sodika Jul 24, 2012 20:32:34
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>
<b> Ki mered jelenteni, hogy a hírhátteres slepp értékes emberekből áll?</b></div>

Olvastam, hogy ha az ember egy ilyen kérdésre válaszol, akkor a válasza függvényében meg lesz a keresve a megfelelő ember.

Ezért inkább leszarlak, provokáló troll.
Jul 24, 2012 20:32:34

Szerző: szeszesember Jul 24, 2012 20:32:44
Válasz
(3)
Púp, szerinted Orbán zseni, normális, furcsa, vagy elmebeteg?

<a href="http://kuruc.info/r/2/99117/" rel="nofollow" target="_blank">http://kuruc.info/r/2/99117/</a>
Jul 24, 2012 20:32:44

Szerző: Kroko tanár úr Jul 24, 2012 20:33:07
Válasz
(7)
Sodika itt az ideje bocsánatot kérned a kedvesemtől a sok mocskolódásért. Hogy merted géntolvajnak nevezni?

És ne hivatkozz rám! Ki mondta neked, hogy te is nevezheted így?

Találkozunk a bíróságon. Kell a pénz!
Jul 24, 2012 20:33:07

Szerző: Mordecháj Rosenzweig Jul 24, 2012 20:33:17
Válasz
(3)
Sodi, minek köszönhető az, hogy 30 évesen nincs konzisztens világnézeted?
Jul 24, 2012 20:33:17

Szerző: Trollopata Jul 24, 2012 20:34:12
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Senki kedvéért nem veszek össze senkivel.

Ez a lényeg.

A "nem állsz eléggé mellettem" pedig faszság, mert a vitákat én mindig KÖZÉPRŐL mutatom meg, és JUSZT SEM vagyok hajlandó a középről elmozdulni.

A legtöbb téma ilyen (lásd Jóni-interjú, Bándy-tényfeltárás, Balogh-Varga ügy, megkérdőjelezhető emberek kilakoltatása, stb...), ezért inkább ezektől tartózkodom.

Maradok inkább az olyan témáknál, amiért nemzeti érzelmű ember biztos nem fog belém kötni. Ennyi.

A megosztó témák nem a videó szereplői ellen fordítják az embereket, hanem ellenem, mert ott voltam, vagy én dolgoztam fel, ez pedig faszság.

Ami már vinyón van ilyen, azt feldolgozom, de egyébként vége, új már nem lesz.</div>

sneci, szerintem ugy kellene uriasan befejezni, hogy egy 660 masodperces videot adnal ki. igy volt szep ez a korszak!
Jul 24, 2012 20:34:12

Szerző: Hitvány Patkány Jul 24, 2012 20:34:12
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Senki kedvéért nem veszek össze senkivel.

Ez a lényeg.

Ami már vinyón van ilyen, azt feldolgozom, de egyébként vége, új már nem lesz.</div>

Én előre szólok neked, hogy ezt nem úszod meg kihátrálással és óvatos manőverezéssel. Az egyetlen esélyed, ha szépen odadobod az elmebetegeket, meg a kappanokat a jobbikosoknak, sőt a kurucnak. Molnár F. tegnapi ámokfutása bőven elég lenne. Segítek, ha arról van szó.
Jul 24, 2012 20:34:12

Szerző: Amerika Kapitány Jul 24, 2012 20:34:17
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nagyon megfogta a gondolkodásomat az a Molnár F. Árpád által ismételgetett gondolat, hogy az az elmebeteg, aki mást elmebetegnek mond.</div>

Buta púp, olvasd már át Molnár néhány írását.
Folyamatosan elmebetegezik.
Jul 24, 2012 20:34:17

Szerző: szeszesember Jul 24, 2012 20:34:23
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">Mordecháj Rosenzweig</div>Sodi, minek köszönhető az, hogy 30 évesen nincs konzisztens világnézeted?</div>Annak, hogy retardált. Evidenciák...
Jul 24, 2012 20:34:23

Szerző: Amerika Kapitány Jul 24, 2012 20:36:18
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ami már vinyón van ilyen, azt feldolgozom, de egyébként vége, új már nem lesz.</div>

Végre egy jó hír.
Belátod végre, hogy autista vagy, és képtelen vagy felmérni a szituációkat? Fütyikamera helyett a munka felé fordulsz?
Nagyon helyes.
Jul 24, 2012 20:36:18

Szerző: tudálélkos Jul 24, 2012 20:37:21
Válasz
(3)
elküldte már vki molnárnak sodika válaszát és a kommentjeit, ahol gittegyletnek meg elmebetegnek nevezi?

és azzal dicsekszik, hogy ő nme figyel Molnár Eli Árpád tényfeltáró leleplező szavaira?
Jul 24, 2012 20:37:21

Szerző: Varga Krisztián Jul 24, 2012 20:37:47
Válasz
(3)
Látom most végre itt vagy sodi! Nem tudom megtaláltak-e a hazafi barátaim akiknek írtam este de remélem beszéltek a fejeddel!! Mert az amit csinálsz az nem hazafihoz méltó, Magyarhoz sem! A Facebbok faladat elolvastam és teljes mértékben el vagyok képedve amit megengedsz hogy ott follyon!!!

Hogyan mondhatod magadat nemzeti érzelmű embernek ha mocskos retkeket mosdatsz videókban és a többi?? Tegnap is írtam ám neked mégsem válaszoltál!!
Jul 24, 2012 20:37:47

Szerző: Káoszkapitány Jul 24, 2012 20:37:56
Válasz
(7)
Basszus, a délutáni ál-katarzis után már megint ugyanazt a lapos, közhelyekkel teli, halálosan unalmas és értelmetlen faszságot nyomja, amit eddig...
*sóhajt*
Jul 24, 2012 20:37:56

Szerző: Mordecháj Rosenzweig Jul 24, 2012 20:40:05
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div><div class="quote"><div class="author">Mordecháj Rosenzweig</div>Sodi, minek köszönhető az, hogy 30 évesen nincs konzisztens világnézeted?</div>Annak, hogy retardált. Evidenciák...</div>
Nyilván nem a valós válaszra vagyok kíváncsi, hanem a Sodi által kitaláltra.
Jul 24, 2012 20:40:05

Szerző: Pál Márton Jul 24, 2012 20:40:09
Válasz
(12)
Sodi nem kell tovább szenvednek a honlappal. Találtunk mást aki megcsinálja. Nálam leírtad magad.
Jul 24, 2012 20:40:09

Szerző: szeszesember Jul 24, 2012 20:40:41
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Mordecháj Rosenzweig</div>Nyilván nem a valós válaszra vagyok kíváncsi, hanem a Sodi által kitaláltra.</div>:(
Jul 24, 2012 20:40:41
« 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 »
1682747 komment.

0 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™