"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Arra a német egészségügyre célzol, amelyikkel nem csináltatod meg a fogaidat?
Veszélyben a Sodifórum! Hamarosan annyira ismert lesz a recskás, hogy nem ér majd rá ide járni, mert tízmillió másik fórumon is osztania kell majd az eszet.
Screenshotokat nszksz.
Nem okoz neki azonnali örömöt, azért.
Legozz, azert vetted a kamerat te fogyatekos.
Novembertől, mi? Miért nem Jövő héten?
Te elhiszed magadnak ezeket a hülyeségeket?
Ez milyen argumentáció? Ne sodikázd el nekem a választ, angolnázgass csak.
Várj, segítek, az argumentáció érvelést jelent, nem kell googleba csépelni, tudom, hogy nehezedre esik gépelni.
Szóval? Ha megvan az összes, akkor miért kell a maradék egy? Mellesleg egyikkel sem tudsz értelmesen játszani.
hehe
Recskagép, figyeljél csak ide! Ideje lenne leckéket venned egykori plátói szerelmedtől.
Majdnem 650 feliratkozója van, és nem akárhol, hanem egy zs kategóriás megosztón, mivel yt-ról kibaszták. Van talán 6-7 videója összvissz, neked meg yt-on, ahová minden boldogtalan odatéved, alig harmadannyi feliratkozód van a tököm se tudja hány évad után.
De figyeld csak meg a vaksi hunyorgó szemeddel:
-Lehet TC-t szeretni vagy sem, de nem lehet mondani, hogy ne lenne beszélőkéje, humora, egy jellegzetes karaktere.
-vágókép alig 1-2 volt benne, mégis minden fontosat megtudtunk a városról, az ottani életről.
-érdekes helyekre vitte a nézőt, nem csak bebaszva kolbászolt a városban.
-magyar vonatkozású helyeket is bemutatott, nem csak a buziszaunák és pride a célpontjai.
-megmutatta, mi vár egy városra, ahol győzedelmes a buzipropaganda.
-egybefüggő, értelmes módon beszélt, nem szavanként kellett összevágni a mondandóját.
-vállalható kinézettel áll a kamera elé, nem egy izzadó, ragyás veknit és a szanaszét töredezett sárga fogait kell néznünk 10 centiről.
-még a trollok felé is kikacsintott (ablaktalan szuterén :D)
Érted már, miért vagy tehetségtelen szar és miért nem lesz neked a büdös életben vlogger karriered???
hehe
Egészségügybe csak akkor mész, ha már sürgősen műteni kell. Szinte biztos vagyok benne, hohy pl a rendszeres szűrővizsgálatokra sem jársz el. Laborba magadtól tán még sosem voltál, max amikor a kórházban feküdtél, akkor csináltak. Neked tök mindegy, hogy magyar, német vagy kirgiz egészségügy.
Igen.
Mennyire stabilan érezheti magát az, aki számol ezzel az eshetőséggel, nem?
hehe
Egy éve lassan beárazta, hogy munkanélküli lesz. Amint lejár az autisegély, rögtön el fogják küldeni. Az is csoda, hogy ennyi ideig megtartották. Lásd még: folyamatosan fosik a felkérdezésektől, abszolút tisztában van azzal, hogy a munkája nem bír ki egy alaposabb project review-t.
Minden zsidó bankár nevében: FASZASÁG VAN, juhuhú
hát azért hetyetye
na, a végét pont jól látod. A te fizikai állapotod alatt már csak a halál van!
hát azért hetyetye
Beszarás, hogy valaki kap ekkora lehetőségeket, aztán mindent elbasz szisztematikusan.
hehe
Jól beszél a troll tesa, a twicstalló is fosni fogja a pénzt. Még egy pár ezer kéne bele és indulni fogunk, száz százalék!
Tessék, sneci! Itt egy reprezentatív piackutatás. Miket látnának tőled szívesen a nézőik. Mások komoly pénzeket fizetnek egy ilyenre, te pedig pimaszul egyszerűen egy napra alkalmazottaid közé fogadtad a nézőket. Így kell ingyen foglalkoztatni egy rakás embert, akik ráadásul önzetlenül, és lelkesen teszik a dolgukat.
Még hogy nem kapsz visszacsatolást a videóidról.
Ezt most viccnek szántad, de szó szerint így van. Pontosan ez a helyzet.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Pontosan! Ezaz! És nem vagy depressziós sem, előtted ajtók nyílnak sorban, míg mások maguk előtt, önként csukják be őket!
Érted te az ilyen embereket, sneci? Olyanok, mintha a saját lábukkal gáncsolnák ki magukat. Örülj neki, hogy nem ilyen vagy!
Serv integet
Hanyasig szedett fajdalomcsillapito a foggyulladasra integet
Korhaz egy nathas ovis miatt integet
Mi lesz igy veled 40 felett?
Persze hogy nem vagyok az. A depresszív hangulat nem jelent depressziót, csak nincsenek színes lámpáim, és zavaros még a vlog terve .
Neked semmilyenre. Annak, aki nem hülye:
-prosztata 5 évente, 40 fölött 2 évente, 50 fölött évente.
-teljes labor 2 évente, háziorvos ingyen elküld,
-tüdőszűrés 2 évente, szintén ingyen van.
-fogászati szűrés + fogkőeltávolítás 1/2 évente (!)
Mivel nem baszol és nem is fogsz, ez a te esetedben igaz. Ráadásul ha minden jól megy, nem éred meg az ötvenet, juhú!
Pedig szerintem ott végre fel tudnád durrantani a szamár farkad, te incel fasz... De utána valld ám be nekünk, hogy homérosz vagy, mert már többen kérdezik, hogy mi az igazság.
hehe
Egy leépült csöves fél(?)alkoholista vagy, nulla kondival.
Ilyen körülményekkel neked kurvára évente kellene menned elég sokrétű kiviszgálásra, de hidd el, én pl annak örülök a legjobban, ha nagy pofával és azzal a buta arcoddal vigyorogva beírsz ide egy ilyet, mert semmi másra nem vágyom jobban, mint arra, hogy full betegen, messzi kameraállásból, nyeldekelve, nyökögve panaszkodj, hogy lerobbantál megint valami nyavajától.
Remélem valami rákos daganat lesz a következő, ami ki is nyír a picsába, hosszú szenvedések után, ofkorsz.
Én ennek a megcsináltatásnak nagyon sok akadályát látom ennél az embernél, de tegyük fel, hogy összeszedi rá a lóvét, vagy felvesz rá egy hitelt és elmegy. Szerintem az első fájdalmasabb beavatkozásnál úgy összeszarná magát, hogy többet nem menne vissza. Aztán itt megmagyarázná, hogy a kifizetett 3000 euró előlegért miért nem kár, és miért jók így a fogai.
De ugye mind tudjuk, hogy erre már sajnos nem fog sor kerülni, pedig beszarnék a röhögéstől.
hehe
Remélem valami rákos daganat lesz a következő, ami ki is nyír a picsába, hosszú szenvedések után, ofkorsz.
Gratulálok.
A karma olyan, hogy az ilyen visszaüt, ugye tudod? ;)
Ja persze, végül is akkor is csináltak vérképet, mikor az intenzíven dögledeztél a megműtött sérveddel, és nem értették, hogy miért nem gyógyulsz. Kíváncsi lennék az akkori értékeidre, Sneci.
Folyamatosan gyulladásban van a szervezeted, nem sportolsz, szart eszel, piálsz. Elemi érdeked lenne évente labort csináltatni.
De te még egy kibaszott fogászhoz se mész el. Ez biztos hogy valami fogyatéknak a tünete amúgy, a saját egészség szándékos elhanyagolása.
Reménykedj csak ebben.
De egyelőre kettőnk közül (főleg a saját fizikai állapotom teljes és a tiéd részleges ismeretében) szerintem te állsz "nyerésre".
Én nyugodt vagyok, Endre. Fél évente járok fogorvosi szűrésre, most februárban voltam teljes laboron. Persze én heti hatszor (!) sportolok és dietetikus által összerakott étrenden vagyok, úgyhogy könnyen beszélek gondolom. Téged mi tart vissza attól, hogy egészséges legyél? Miféle autizmus az, ami miatt nem tudsz elmenni orvoshoz, csak ha már vészhelyzet van? Szarból vagy, hahó!
Így van. Ezért vagy te kripli.
gyagyås ne ignoråld a kerdest, van jogsid?:-)
Elég ha mutogatod a kondibérletet, mint legutóbb.
Az pont elég.
Miért pont novembertől? Október 11-e van. Miért nem holnaptól? Nincs kondibérleted? Szarból vagy?
Az autiködgenerátor. A Sodi a saját kitekert világában egy jóképű, vonzó, sikeres informatikus. Ha elkezdene sportolni, kiderülne, hogy még a legegyszerűbb kardiogyakorlatoktól is kikészül, bármiféle ügyességet igénylő feladat angyalszárny kategória neki, ráadásul jó eséllyel újabb testi fogyatékosságaira derülne fény. Púp pedig nem akar szembenézni a valósággal. Ezért inkább sörhassal, bordapúppal és szétrohadt fogakkal recskázik Schreck kisszobájában.
Ugyanez a hikomat E-kategóriás Quasimodo viszont utcai cipőben 36 perc alatt futott 7 kilométert, mert be volt szarva, hogy ha rajta megy el a csapat ideje, akkor felkérdezi a főnökúr. Tehát kényszerítő erő hatására képes olyan tartalékokat mozgósítani, amik a sportoláshoz kellenek. Nem véletlenül létezik a "retard strength" fogalma.
egyébként honnan tudod, h nincs-e valami öröklött genetikai hajlamod valami komoly betegségre, leszámítva az agybajod, mert az már kiütközött rajtad.
a nagy mellényed lesz még szűk rád.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
zseniáalis jövőhéten a köbön abbol baj nemlehet
a buziszancsikban majd megnézik neked az öreg bácsik!
SOTE Snecológia labor
Faszom
nszksz.
Közelebb, közelebb jöjjön, amíg minden ég
Minden magzatnak egy fáklya
A misszionáriusok? ajkak dühöngő lángokban
Halál és a sperma, végre megégünk
Kőris és szén
Gyere közelebb, jöjjön közelebb
Kőris és szén
A bűnös és az ártatlan ugyanaz
Könnyű borotvalapák nyugtalan tánc
Köldök-húroink és elfeledett bűneink
Kőris és szén
Szent vagy a vágy korona? a városnak égnie kell
A kenyérnek és a húsnak a fogadalmát kell követnie
A has, a nyelv és az abortusz ugyanaz
Az élő és halottak minden képe
El fog pusztulni a lángokban
Elpusztul a lángban
Elpusztul a lángban
Elpusztul!
Gyere, gyere közelebb, amíg semmi nem lélegzik
Gyere közelebb,
És gyere figyelmeztetés nélkül
A próféta? hamu és szén
Vak, de ezer kereső fegyverrel
Kőris és szén?
Meg tudod lépni a pokol szájait?
Szent vagy a vágy korona?
A városnak égnie kell
Minden kép az élő és a halott?
Szent vagy mocskos trón?
Minden nemzetnek meg kell égnie
A király és a kurva végre együtt
A has, a nyelv és a kereső ugyanaz
A sír és a fa minden darabja
Elpusztul a lángban
Elpusztul a lángban
Elpusztul a lángban?
youtu.be/jxwrci3U35o
ez a zene, tarlós szopós!!!!!!!!!hejjj, pestiek, tüntesétek már el azt vén szart!!!!!!
Khm.
Szaros?
XD
Sry, magaslabda.
Faszom
Ez a mondat mi a faszt akar jelenteni?
Rákos vagy sneci?
Lehet hogy a megtalált rák rosszindulatú és már csak néhány éved van hátra? Ezért költekezel úgy mint ha nem lenne holnap?
Alkohol rákja van. Burjánzanak a belében az alkoholos sejtek.
Valószínű, hogy apai ágon öröklött hajlam.
Faszom
barbi???????????????????????????????
Inkább írd azt, hogy Jövő héten. Az hihetőbb.
Ne hallgass a trollokra, neked van igazad, mint mindig. Ha tavaly nem volt semmi bajod, idén mi bajod lenne? Egyik évről a másikra? Ilyen a világon nincs, csak a sarlatán orvosok szerint!
Mint amikor Zserynek kívántad hogy haljon meg lassú, keserves kínok között, mikor visszakövetelte az 50 euróját? Visszaütött a karma Recskaboy, az egész fos életed egy lassú, kínlódó haldoklás :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
áá, fater is alkesz vót, mégis 57 évig élt, akkkor vittte el a rák!!!!!!!!!!tüdő, csontáttétel.rendes vót, sose mondta, hogy ne igyál fiam, inkábbb tanuljál, bementünk egy szupermarketbe, mindig a legfaszábbb söröket vette nekem..., ginis, dab, wernesgrüner, pauliner, stb...
Hejj Elena Csauseszku!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
sajsze, lebuktunk, mindig mondta, hogy nicu, ovatosan a nettel, keci!!!!!!
Bokatokni van rajta?
borka és sodi szex videom van szex, 1 milllárd ft, va, plusz barbiszar.
Szerző:
bolgár jeti
(
x30)
Oct 11, 2019 09:55:14
Válasz
(13)
x30)
Válasz
(13)
broni
Oct 11, 2019 09:55:52
gyuccccsuk fel a legokészletet!!!!!!!!!!!!!
Oct 11, 2019 09:55:52
Erdogan
Oct 11, 2019 09:56:59
telepicsunk kurdokat kazincbarcikara!
Oct 11, 2019 09:56:59
-
Oct 11, 2019 10:02:02
Miután novembertől heti háromszor már tényleg edzek, meg fejlődik a technika is, ráadásul nekem a német egészségüggyel van dolgom, 95-100 é simán cél.
Arra a német egészségügyre célzol, amelyikkel nem csináltatod meg a fogaidat?
Oct 11, 2019 10:02:02
Hugo boss tokni
Oct 11, 2019 10:02:57
Sodrák a trash csoportban osztja most az eszet.
Oct 11, 2019 10:02:57
-
Oct 11, 2019 10:07:57
Veszélyben a Sodifórum! Hamarosan annyira ismert lesz a recskás, hogy nem ér majd rá ide járni, mert tízmillió másik fórumon is osztania kell majd az eszet.
Oct 11, 2019 10:07:57
-
Oct 11, 2019 10:08:26
Screenshotokat nszksz.
Oct 11, 2019 10:08:26
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 11, 2019 10:11:44
x37)
Vajon miért nem csináltatja meg a fogait? Nem csak a pénz az akadály, az tuti, mert a húzás-tömés azért nem angyalszárny ott kint sem. Biztos, hogy ez valami autista becsípődés, hogy ameddig elöl jók a fogai (értsd, nem esik ki), addig nincs baj. Más az első lyukas fognál elmegy megcsináltatni, ez az igénytelen fogyatékos meg még minket győzköd arról, hogy minden oké a fogaival?
Hiénaverő
(
x17)
Oct 11, 2019 10:12:14
x17)
Az igénytelenség.
-
Oct 11, 2019 10:23:43
Vajon miért nem csináltatja meg a fogait? Nem csak a pénz az akadály, az tuti, mert a húzás-tömés azért nem angyalszárny ott kint sem. Biztos, hogy ez valami autista becsípődés, hogy ameddig elöl jók a fogai (értsd, nem esik ki), addig nincs baj. Más az első lyukas fognál elmegy megcsináltatni, ez az igénytelen fogyatékos meg még minket győzköd arról, hogy minden oké a fogaival?
Nem okoz neki azonnali örömöt, azért.
Oct 11, 2019 10:23:43
IMEI
Oct 11, 2019 10:40:37
Ez a 60% amiről a recskás magyaráz hogy mem szabad túllépni nem a munkanélkülisegély?
A munkanélkülisegély lenne a vésztartalék?
Oct 11, 2019 10:40:37
Néző
Oct 11, 2019 10:44:25
Ma este én nyomok Grid stream-et. :)
Legozz, azert vetted a kamerat te fogyatekos.
Oct 11, 2019 10:44:25
IMEI
Oct 11, 2019 10:46:24
Sodrák melyik trash csoportban van?
Oct 11, 2019 10:46:24
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 11, 2019 10:55:31
Miután novembertől heti háromszor már tényleg edzek
Novembertől, mi? Miért nem Jövő héten?
Te elhiszed magadnak ezeket a hülyeségeket?
Oct 11, 2019 10:55:31
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 11, 2019 11:02:04
x7)
A Grid csak azért kell, mert amúgy is megvan az összes autós játék PS4-re. Miért pont ez ne legyen.
Ez milyen argumentáció? Ne sodikázd el nekem a választ, angolnázgass csak.
Várj, segítek, az argumentáció érvelést jelent, nem kell googleba csépelni, tudom, hogy nehezedre esik gépelni.
Szóval? Ha megvan az összes, akkor miért kell a maradék egy? Mellesleg egyikkel sem tudsz értelmesen játszani.
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 11, 2019 11:02:26
x16)
Malaczflokk: bitchute.com/video/7nH5okEbfovE/
(Wikipedián reklámozza be)
Hogyvolt:
- kis piros autot vezet Torontóba
- Már inkább Novák Elődre hasonlít, mint disznóra.
- párszázszor elhangzik, hogy buzi, miközben szelfibottal járkál a buzinegyedben.
- erős angol akcentussal tolja a magyart.
- stb...
(Wikipedián reklámozza be)
Hogyvolt:
- kis piros autot vezet Torontóba
- Már inkább Novák Elődre hasonlít, mint disznóra.
- párszázszor elhangzik, hogy buzi, miközben szelfibottal járkál a buzinegyedben.
- erős angol akcentussal tolja a magyart.
- stb...
Recskagép, figyeljél csak ide! Ideje lenne leckéket venned egykori plátói szerelmedtől.
Majdnem 650 feliratkozója van, és nem akárhol, hanem egy zs kategóriás megosztón, mivel yt-ról kibaszták. Van talán 6-7 videója összvissz, neked meg yt-on, ahová minden boldogtalan odatéved, alig harmadannyi feliratkozód van a tököm se tudja hány évad után.
-Lehet TC-t szeretni vagy sem, de nem lehet mondani, hogy ne lenne beszélőkéje, humora, egy jellegzetes karaktere.
-vágókép alig 1-2 volt benne, mégis minden fontosat megtudtunk a városról, az ottani életről.
-magyar vonatkozású helyeket is bemutatott, nem csak a buziszaunák és pride a célpontjai.
-egybefüggő, értelmes módon beszélt, nem szavanként kellett összevágni a mondandóját.
-vállalható kinézettel áll a kamera elé, nem egy izzadó, ragyás veknit és a szanaszét töredezett sárga fogait kell néznünk 10 centiről.
Érted már, miért vagy tehetségtelen szar és miért nem lesz neked a büdös életben vlogger karriered???
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 11, 2019 11:31:17
x7)
Én csak egy dologba szeretnék itt belekötni. Túlzásnak tartom, hogy TC-nek van humora. Egy igazi, folyton befeszült, kompexusos fasz, aki nem érti a viccet. Amúgy meg baszódj meg recskás, szánalmas vagy.
Én csak egy dologba szeretnék itt belekötni. Túlzásnak tartom, hogy TC-nek van humora. Egy igazi, folyton befeszült, kompexusos fasz, aki nem érti a viccet. Amúgy meg baszódj meg recskás, szánalmas vagy.
szebasztiánka
Oct 11, 2019 11:36:07
Miután novembertől heti háromszor már tényleg edzek, meg fejlődik a technika is, ráadásul nekem a német egészségüggyel van dolgom, 95-100 é simán cél.
Egészségügybe csak akkor mész, ha már sürgősen műteni kell. Szinte biztos vagyok benne, hohy pl a rendszeres szűrővizsgálatokra sem jársz el. Laborba magadtól tán még sosem voltál, max amikor a kórházban feküdtél, akkor csináltak. Neked tök mindegy, hogy magyar, német vagy kirgiz egészségügy.
Oct 11, 2019 11:36:07
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 11, 2019 11:44:16
Ez a 60% amiről a recskás magyaráz hogy mem szabad túllépni nem a munkanélkülisegély?
Igen.
Oct 11, 2019 11:44:16
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 11, 2019 12:02:24
x7)
Igen.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 11, 2019 12:05:53
x37)
Egy éve lassan beárazta, hogy munkanélküli lesz. Amint lejár az autisegély, rögtön el fogják küldeni. Az is csoda, hogy ennyi ideig megtartották. Lásd még: folyamatosan fosik a felkérdezésektől, abszolút tisztában van azzal, hogy a munkája nem bír ki egy alaposabb project review-t.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 11, 2019 12:19:30
x6)
tobb mint 800 eurot fizetsz a kamatra csak egy honapba.
Minden zsidó bankár nevében: FASZASÁG VAN, juhuhú
xray
(
x21)
Oct 11, 2019 12:24:56
x21)
snci, ne hallgass a trollokra, mindent teljesen jól csinálsz. amikor szükségét érezted a flokk érdekében kütyüket vásárolni, az csak hitelből tudtad megcsinálni. a 30k hitelt simán vissza tudod fizetni, mert biztos állásod van, folyamatosan képzed magad, amit a munkahelyed is jutalmazni fog. egészséges vagy, a betegségekre 0 esélyed van. mindenki csak irigykedik rád.
*pr*
*pr*
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 11, 2019 12:25:04
x6)
???
Bazmeg, az 1 hónaptól is agyfaszt kaptam. :) Ezért nem értettem, miként képes a munkakereséssel bárki is hónapokig szenvedni.
Ez nem terv, csak biztosítom magamnak a nyugalom elvi feltételeit.
Ha meg munkaképtelenre betegszik az ember, akkor neki már úgyis mindegy. Az amúgy is a halál, ha valaki fizikuma már irodai munkához is kevés.
Bazmeg, az 1 hónaptól is agyfaszt kaptam. :) Ezért nem értettem, miként képes a munkakereséssel bárki is hónapokig szenvedni.
Ez nem terv, csak biztosítom magamnak a nyugalom elvi feltételeit.
Ha meg munkaképtelenre betegszik az ember, akkor neki már úgyis mindegy. Az amúgy is a halál, ha valaki fizikuma már irodai munkához is kevés.
na, a végét pont jól látod. A te fizikai állapotod alatt már csak a halál van!
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 11, 2019 12:51:20
x7)
Beszarás, hogy valaki kap ekkora lehetőségeket, aztán mindent elbasz szisztematikusan.
trendbeli garázdaság
Oct 11, 2019 13:06:54
Megnéztem a röfi csidejóját. 42 évesen egy tízéves nagyiautóval menőzik a gurulkáknak, miközben tök magányos, és szidja azt a liberális rendszert, aminek köszönhetően nem került börtönbe. Oké, szokásos Porks-tempó.
Ezzel szemben itt van a recskás, aki jó fizetés mellett, legálisan dolgozik az EU egyik legélhetőbb, legizgalmasabb városában, miközben bárhova utazhat az illegális bevándorló csülkössel ellentétben. Ráadásul Púp nem is negyvenes szardarab, kedvére csajozhatna vagy pasizhatna, és jól érezhetné magát.
Ezzel szemben egy undorító kisszobában baszik be minden este, és próbál játszani gyerekeknek szánt játékokkal, miközben egy vérgeci főbérlő húzza le folyamatosan. Nem ismeri a várost, ahol él, nem talált más helyeken olyat, ami érdekli, látványosan épül le, miközben szép lassan a mélybe rántja az adósságspirál. Ráadásul ő a többszörösen elítélt bűnözővel ellentétben tényleg tiszta lappal indulhatott egy új helyen. Komolyan, recskás, művészet úgy elbaszni egy életet, hogy még a nyomorult tokás is egy shikerembernek tűnik melletted LOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Ezzel szemben itt van a recskás, aki jó fizetés mellett, legálisan dolgozik az EU egyik legélhetőbb, legizgalmasabb városában, miközben bárhova utazhat az illegális bevándorló csülkössel ellentétben. Ráadásul Púp nem is negyvenes szardarab, kedvére csajozhatna vagy pasizhatna, és jól érezhetné magát.
Ezzel szemben egy undorító kisszobában baszik be minden este, és próbál játszani gyerekeknek szánt játékokkal, miközben egy vérgeci főbérlő húzza le folyamatosan. Nem ismeri a várost, ahol él, nem talált más helyeken olyat, ami érdekli, látványosan épül le, miközben szép lassan a mélybe rántja az adósságspirál. Ráadásul ő a többszörösen elítélt bűnözővel ellentétben tényleg tiszta lappal indulhatott egy új helyen. Komolyan, recskás, művészet úgy elbaszni egy életet, hogy még a nyomorult tokás is egy shikerembernek tűnik melletted LOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Oct 11, 2019 13:06:54
broni
Oct 11, 2019 13:13:19
viszont nagy a faszom., nálunk még a bicskáscigányok is intellligensebben nyilvánulnak meg úri társaságban.
Oct 11, 2019 13:13:19
ytong mark
Oct 11, 2019 13:23:50
snci, ne hallgass a trollokra, mindent teljesen jól csinálsz. amikor szükségét érezted a flokk érdekében kütyüket vásárolni, az csak hitelből tudtad megcsinálni. a 30k hitelt simán vissza tudod fizetni, mert biztos állásod van, folyamatosan képzed magad, amit a munkahelyed is jutalmazni fog. egészséges vagy, a betegségekre 0 esélyed van. mindenki csak irigykedik rád.
*pr*
*pr*
Jól beszél a troll tesa, a twicstalló is fosni fogja a pénzt. Még egy pár ezer kéne bele és indulni fogunk, száz százalék!
Oct 11, 2019 13:23:50
Önátbaszó manó
Oct 11, 2019 13:32:27
Csak így tovább, SoDI! Kevés ember viszi ilyen sokra, mint Te! Mélyről jöttél és magasra törsz, hát nehogy már ne ihasson meg a SoDI napi 4 sört. Ez megjár neked, hiszen elvégzed a munkád, nem? Na ugye.
A nézők tényleg csak a nem megfelelő megvilágítás miatt ignoráltak eddig, de ezentúl majd másképp lesz, pláne, ha lezárul a kreatív tervezés.
Jól tetted, hogy hitelt vettél fel mindenre, mert egy komoly vállalkozásba be kell fektetni, ez nyilván idővel megtérül majd.
A haveroknak és a srekknek leszurkolt zseton pedig jó helyen van ott náluk, mert legalább tanultál belőle. Különben is macerás elköltözni, mindenki imád egy kifosott alsógatyás vén fasszal együtt élni szimbiózisban. Kell a fenének a magány.
Csak így tovább! Még jelentkezem!
A nézők tényleg csak a nem megfelelő megvilágítás miatt ignoráltak eddig, de ezentúl majd másképp lesz, pláne, ha lezárul a kreatív tervezés.
Jól tetted, hogy hitelt vettél fel mindenre, mert egy komoly vállalkozásba be kell fektetni, ez nyilván idővel megtérül majd.
A haveroknak és a srekknek leszurkolt zseton pedig jó helyen van ott náluk, mert legalább tanultál belőle. Különben is macerás elköltözni, mindenki imád egy kifosott alsógatyás vén fasszal együtt élni szimbiózisban. Kell a fenének a magány.
Csak így tovább! Még jelentkezem!
Oct 11, 2019 13:32:27
Facebook csop tag
Oct 11, 2019 14:05:03
Oct 11, 2019 14:05:03
Laci
Oct 11, 2019 14:25:08
Az opciók közül miért hiányzik a fazonnyírás és a masztiparty? A csajom kérdezi XD
Oct 11, 2019 14:25:08
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 11, 2019 15:06:54
x16)
Tessék, sneci! Itt egy reprezentatív piackutatás. Miket látnának tőled szívesen a nézőik. Mások komoly pénzeket fizetnek egy ilyenre, te pedig pimaszul egyszerűen egy napra alkalmazottaid közé fogadtad a nézőket. Így kell ingyen foglalkoztatni egy rakás embert, akik ráadásul önzetlenül, és lelkesen teszik a dolgukat.
Még hogy nem kapsz visszacsatolást a videóidról.
broni
Oct 11, 2019 15:12:16
sodi hol lesz felravatalozva, újszászon vagy berlinbe??????
Oct 11, 2019 15:12:16
broni
Oct 11, 2019 15:27:03
engem a szent péter bazilikában kell felravatalozni, a véres-szaros csuhában!!!!!!!!!!!áldasssék az úr!!!!!!!!!!!!
Oct 11, 2019 15:27:03
sodika
Oct 11, 2019 15:37:14
Oct 11, 2019 15:37:14
sodika
Oct 11, 2019 15:40:25
Szűrővizsgálat????
Mégis miféle szűrővizsgálatra kéne járni 40 éves kor alatt? :)))
Ne legyetek már teljesen hülyék! :D
Oct 11, 2019 15:40:25
Önátbaszó manó
Oct 11, 2019 15:41:25
Pontosan! Ezaz! És nem vagy depressziós sem, előtted ajtók nyílnak sorban, míg mások maguk előtt, önként csukják be őket!
Érted te az ilyen embereket, sneci? Olyanok, mintha a saját lábukkal gáncsolnák ki magukat. Örülj neki, hogy nem ilyen vagy!
Oct 11, 2019 15:41:25
broni
Oct 11, 2019 15:45:25
sírok))))))))))))))))))))
Oct 11, 2019 15:45:25
Fb magyar moderator
Oct 11, 2019 15:48:18
Szűrővizsgálat????
Serv integet
Hanyasig szedett fajdalomcsillapito a foggyulladasra integet
Korhaz egy nathas ovis miatt integet
Mi lesz igy veled 40 felett?
Oct 11, 2019 15:48:18
sodika
Oct 11, 2019 15:49:20
Persze hogy nem vagyok az. A depresszív hangulat nem jelent depressziót, csak nincsenek színes lámpáim, és zavaros még a vlog terve .
Oct 11, 2019 15:49:20
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 11, 2019 15:52:16
x37)
Szűrővizsgálat????
Neked semmilyenre. Annak, aki nem hülye:
-prosztata 5 évente, 40 fölött 2 évente, 50 fölött évente.
-teljes labor 2 évente, háziorvos ingyen elküld,
-tüdőszűrés 2 évente, szintén ingyen van.
-fogászati szűrés + fogkőeltávolítás 1/2 évente (!)
sodika
Oct 11, 2019 15:55:06
Volt 2016-ban meg 2017-ben ezek közül minden.
Oct 11, 2019 15:55:06
sodika
Oct 11, 2019 15:55:41
Prosztata persze nem, de oda bőven elég 50 év körül járni.
Oct 11, 2019 15:55:41
broni
Oct 11, 2019 15:57:28
prosztatamasszázs megadildóval!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 11, 2019 15:57:28
trendbeli garázdaság
Oct 11, 2019 15:58:04
Mivel nem baszol és nem is fogsz, ez a te esetedben igaz. Ráadásul ha minden jól megy, nem éred meg az ötvenet, juhú!
Oct 11, 2019 15:58:04
sodika
Oct 11, 2019 15:58:14
Januárban leszek még csak 38.
Ne viccelődjünk már. :)
Oct 11, 2019 15:58:14
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 11, 2019 15:58:30
x7)
Pedig szerintem ott végre fel tudnád durrantani a szamár farkad, te incel fasz... De utána valld ám be nekünk, hogy homérosz vagy, mert már többen kérdezik, hogy mi az igazság.
törpspa
Oct 11, 2019 16:03:11
Januárban leszek még csak 38.
Egy leépült csöves fél(?)alkoholista vagy, nulla kondival.
Ilyen körülményekkel neked kurvára évente kellene menned elég sokrétű kiviszgálásra, de hidd el, én pl annak örülök a legjobban, ha nagy pofával és azzal a buta arcoddal vigyorogva beírsz ide egy ilyet, mert semmi másra nem vágyom jobban, mint arra, hogy full betegen, messzi kameraállásból, nyeldekelve, nyökögve panaszkodj, hogy lerobbantál megint valami nyavajától.
Oct 11, 2019 16:03:11
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 11, 2019 16:03:27
x7)
Én ennek a megcsináltatásnak nagyon sok akadályát látom ennél az embernél, de tegyük fel, hogy összeszedi rá a lóvét, vagy felvesz rá egy hitelt és elmegy. Szerintem az első fájdalmasabb beavatkozásnál úgy összeszarná magát, hogy többet nem menne vissza. Aztán itt megmagyarázná, hogy a kifizetett 3000 euró előlegért miért nem kár, és miért jók így a fogai.
De ugye mind tudjuk, hogy erre már sajnos nem fog sor kerülni, pedig beszarnék a röhögéstől.
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 11, 2019 16:07:06
Arra azért majd kíváncsi leszek, hogy akkor mi lesz a magyarázkodás, amikor az első Orbit-rágó esik ki.
Oct 11, 2019 16:07:06
sodika
Oct 11, 2019 16:07:15
Gratulálok.
Oct 11, 2019 16:07:15
trendbeli garázdaság
Oct 11, 2019 16:08:26
Púp pontosan tudja, hogy egy komolyabb kivizsgálás során egyből küldenék 2-3 nagyobb beavatkozásra. Ez pedig betegszabit, tehát biztos anyagi csődöt jelentene. Ráadásul egy bárányhimlő majdnem kicsinálta, a sérvműtétje után pedig a szokásosnál két héttel tovább volt a kórházban, mert annyira szarból van, hogy még az orvosok sem értették, miért nem gyógyul. Retteg a kórháztól, mert pontosan tudja, hogy onnan jó eséllyel már csak tepsiben jön ki.
Szerintem pár éven belül jönnek majd az egyre súlyosabb testi tünetek. Látni már most sem lát, a fogait hamarosan elveszíti, de a méretes bordapúp és a szar ágy miatt kinéz nemsokári egy gerincsérv, jó esetben részleges bénulás is. Már várom, hogy bringa helyett tolószékben videózza magát a nudistrand körüli susnyásban a roncs szar.
Szerintem pár éven belül jönnek majd az egyre súlyosabb testi tünetek. Látni már most sem lát, a fogait hamarosan elveszíti, de a méretes bordapúp és a szar ágy miatt kinéz nemsokári egy gerincsérv, jó esetben részleges bénulás is. Már várom, hogy bringa helyett tolószékben videózza magát a nudistrand körüli susnyásban a roncs szar.
Oct 11, 2019 16:08:26
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 11, 2019 16:08:29
x37)
Volt 2016-ban meg 2017-ben ezek közül minden.
Ja persze, végül is akkor is csináltak vérképet, mikor az intenzíven dögledeztél a megműtött sérveddel, és nem értették, hogy miért nem gyógyulsz. Kíváncsi lennék az akkori értékeidre, Sneci.
Folyamatosan gyulladásban van a szervezeted, nem sportolsz, szart eszel, piálsz. Elemi érdeked lenne évente labort csináltatni.
De te még egy kibaszott fogászhoz se mész el. Ez biztos hogy valami fogyatéknak a tünete amúgy, a saját egészség szándékos elhanyagolása.
broni
Oct 11, 2019 16:09:36
simán kinézel 45-nek.nekem olyan az arcom, mint a babapopsi.
Oct 11, 2019 16:09:36
sodika
Oct 11, 2019 16:09:42
Kicsit ki akarom élvezni a kurva nyugalmat. Mielőtt olyan új problémákon törném a fejem, mint fogorvos.
Azért. Nem hiányzik új probléma, amire gondolni, amit még kell szervezni, stb. Megérdemlem a nyugalmat kicsit, azért.
40 se vagyok. Nyugi már.
Azért. Nem hiányzik új probléma, amire gondolni, amit még kell szervezni, stb. Megérdemlem a nyugalmat kicsit, azért.
40 se vagyok. Nyugi már.
Oct 11, 2019 16:09:42
sodika
Oct 11, 2019 16:11:19
Igen, gyorsabban kellett volna gyógyulnia, de ami fiatalos sejt, az rákos. :D
Úgyhogy jól van ez így.
Úgyhogy jól van ez így.
Oct 11, 2019 16:11:19
törpspa
Oct 11, 2019 16:11:55
Gratulálok.
Reménykedj csak ebben.
De egyelőre kettőnk közül (főleg a saját fizikai állapotom teljes és a tiéd részleges ismeretében) szerintem te állsz "nyerésre".
Oct 11, 2019 16:11:55
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 11, 2019 16:13:27
x37)
Kicsit ki akarom élvezni a kurva nyugalmat. Mielőtt olyan új problémákon törném a fejem, mint fogorvos.
40 se vagyok. Nyugi már.
40 se vagyok. Nyugi már.
Én nyugodt vagyok, Endre. Fél évente járok fogorvosi szűrésre, most februárban voltam teljes laboron. Persze én heti hatszor (!) sportolok és dietetikus által összerakott étrenden vagyok, úgyhogy könnyen beszélek gondolom. Téged mi tart vissza attól, hogy egészséges legyél? Miféle autizmus az, ami miatt nem tudsz elmenni orvoshoz, csak ha már vészhelyzet van? Szarból vagy, hahó!
sheriff és sheriffné
Oct 11, 2019 16:15:36
Gratulálok.
Így van. Ezért vagy te kripli.
Oct 11, 2019 16:15:36
sodika
Oct 11, 2019 16:16:25
Majd novembertől sportolok.
Oct 11, 2019 16:16:25
Örebro
(
x17)
Oct 11, 2019 16:18:33
x17)
gyagyås ne ignoråld a kerdest, van jogsid?:-)
törpspa
Oct 11, 2019 16:21:12
Elég ha mutogatod a kondibérletet, mint legutóbb.
Az pont elég.
Oct 11, 2019 16:21:12
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 11, 2019 16:25:14
x37)
Miért pont novembertől? Október 11-e van. Miért nem holnaptól? Nincs kondibérleted? Szarból vagy?
trendbeli garázdaság
Oct 11, 2019 16:29:05
Miféle autizmus az, ami miatt nem tudsz elmenni orvoshoz, csak ha már vészhelyzet van?
Az autiködgenerátor. A Sodi a saját kitekert világában egy jóképű, vonzó, sikeres informatikus. Ha elkezdene sportolni, kiderülne, hogy még a legegyszerűbb kardiogyakorlatoktól is kikészül, bármiféle ügyességet igénylő feladat angyalszárny kategória neki, ráadásul jó eséllyel újabb testi fogyatékosságaira derülne fény. Púp pedig nem akar szembenézni a valósággal. Ezért inkább sörhassal, bordapúppal és szétrohadt fogakkal recskázik Schreck kisszobájában.
Oct 11, 2019 16:29:05
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 11, 2019 16:36:47
x37)
Ugyanez a hikomat E-kategóriás Quasimodo viszont utcai cipőben 36 perc alatt futott 7 kilométert, mert be volt szarva, hogy ha rajta megy el a csapat ideje, akkor felkérdezi a főnökúr. Tehát kényszerítő erő hatására képes olyan tartalékokat mozgósítani, amik a sportoláshoz kellenek. Nem véletlenül létezik a "retard strength" fogalma.
broni
Oct 11, 2019 16:39:33
Egy békés New Jersey-i közösségben tavaly augusztus óta, tehát több mint egy éven át két különös jelenségre lettek figyelmesek:
Furcsa levelek jelentek meg a helyi farmerek postaládájában, ezekben valaki azt kérte, hadd folytasson szexuális kapcsolatot lovakkal, tehenekkel és más, nagytestű jószágokkal.
Házilag gyártott, gumiabroncsok ellen kitett tüskés szerkezeteket találtak a kocsibejárókon. (Volt egy család, ami egy hónap alatt hatszor kapott defektet.)
tex vót amcsba????????????
Furcsa levelek jelentek meg a helyi farmerek postaládájában, ezekben valaki azt kérte, hadd folytasson szexuális kapcsolatot lovakkal, tehenekkel és más, nagytestű jószágokkal.
Házilag gyártott, gumiabroncsok ellen kitett tüskés szerkezeteket találtak a kocsibejárókon. (Volt egy család, ami egy hónap alatt hatszor kapott defektet.)
tex vót amcsba????????????
Oct 11, 2019 16:39:33
xray
(
x21)
Oct 11, 2019 16:42:57
x21)
esküdni mertem volna, h így fogod értelmezni. xdegyébként honnan tudod, h nincs-e valami öröklött genetikai hajlamod valami komoly betegségre, leszámítva az agybajod, mert az már kiütközött rajtad.
a nagy mellényed lesz még szűk rád.
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 11, 2019 16:50:49
x9)
Akkor lesz ma stream, púp?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 11, 2019 17:33:20
x7)
Recskás, te nagyon nagy színész vagy. A briós kamerád azért jobb, mint a flokker, mert jobban lekezeli az eszeveszett faszrángatásod, mintha több FPS-t tudna, de nem vagyok én geológus. Lényeg, hogy a faszveréshez vetted, nem kell itt előadni magad..
hehe
broni
Oct 11, 2019 17:35:40
kocsma
Oct 11, 2019 17:35:40
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 11, 2019 17:43:40
x7)
Sodi! Te olyan hülye vagy bazdmeg, hogy fogalmad sincs róla, hogy merre kell a kamerát fordítani ahhoz, hogy látszódj benne. Éppen azt nézem, hogy egy olyan mozdulattal szerencsétlenkedsz öt órát, ami másnak öt másodperc...
hehe
-
Oct 11, 2019 18:06:32
zseniáalis jövőhéten a köbön abbol baj nemlehet
Oct 11, 2019 18:06:32
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 11, 2019 18:41:58
x9)
Majd dobj linket a streamről!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
még éltet a remény
Oct 11, 2019 19:10:01
a buziszancsikban majd megnézik neked az öreg bácsik!
Oct 11, 2019 19:10:01
broni
Oct 11, 2019 19:18:03
na, kihalt a kocsma, megittam 2 sert oszt hazajöttem, meg vetttem azért sereket))))))))))nyáron elment a lovesz mindenkinek. sodi, vágd le a faszod!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 11, 2019 19:18:03
broni
Oct 11, 2019 19:31:06
nyáron ilyen kor már 25-30 ember is volt, most meg senki.....
keci ősz.felgyutttalak!!!!!!!!!!!
Oct 11, 2019 19:31:06
xray
(
x21)
Oct 11, 2019 19:48:33
x21)
nyáron ilyen kor már 25-30 ember is volt, most meg senki.....
várjuk sneci bölcsességeit ....hogy ne éld az életed. keci ősz.felgyutttalak!!!!!!!!!!!
kramalon
(
x8)
Oct 11, 2019 19:49:34
x8)
sodi hol lesz felravatalozva, újszászon vagy berlinbe??????
SOTE Snecológia labor
broni
Oct 11, 2019 19:53:22
SOTE Snecológia labor
nszksz.
Közelebb, közelebb jöjjön, amíg minden ég
Minden magzatnak egy fáklya
A misszionáriusok? ajkak dühöngő lángokban
Halál és a sperma, végre megégünk
Kőris és szén
Gyere közelebb, jöjjön közelebb
Kőris és szén
A bűnös és az ártatlan ugyanaz
Könnyű borotvalapák nyugtalan tánc
Köldök-húroink és elfeledett bűneink
Kőris és szén
Szent vagy a vágy korona? a városnak égnie kell
Az élő és halottak minden képe
Elpusztul a lángban
Elpusztul a lángban
Elpusztul!
Gyere, gyere közelebb, amíg semmi nem lélegzik
Gyere közelebb,
És gyere figyelmeztetés nélkül
A próféta? hamu és szén
Vak, de ezer kereső fegyverrel
Kőris és szén?
Meg tudod lépni a pokol szájait?
Szent vagy a vágy korona?
A városnak égnie kell
Minden kép az élő és a halott?
Szent vagy mocskos trón?
Minden nemzetnek meg kell égnie
A király és a kurva végre együtt
A has, a nyelv és a kereső ugyanaz
A sír és a fa minden darabja
Elpusztul a lángban
Elpusztul a lángban
Elpusztul a lángban?
youtu.be/jxwrci3U35o
ez a zene, tarlós szopós!!!!!!!!!hejjj, pestiek, tüntesétek már el azt vén szart!!!!!!
Oct 11, 2019 19:53:22
kramalon
(
x8)
Oct 11, 2019 19:56:03
x8)
simán kinézel 45-nek.nekem olyan az arcom, mint a babapopsi.
Khm.
Szaros?
XD
Sry, magaslabda.
IMEI
Oct 11, 2019 20:00:47
Igen, gyorsabban kellett volna gyógyulnia, de ami fiatalos sejt, az rákos. :D
Úgyhogy jól van ez így.
Úgyhogy jól van ez így.
Rákos vagy sneci?
Lehet hogy a megtalált rák rosszindulatú és már csak néhány éved van hátra? Ezért költekezel úgy mint ha nem lenne holnap?
Oct 11, 2019 20:00:47
kramalon
(
x8)
Oct 11, 2019 20:02:34
x8)
Rákos vagy sneci?
Rákos vagy sneci?
broni
Oct 11, 2019 20:03:19
Khm.
Szaros?
XD
Sry, magaslabda.
Szaros?
XD
Sry, magaslabda.
barbi???????????????????????????????
Oct 11, 2019 20:03:19
-
Oct 11, 2019 20:04:25
Inkább írd azt, hogy Jövő héten. Az hihetőbb.
Oct 11, 2019 20:04:25
-
Oct 11, 2019 20:06:14
Gratulálok.
rad eleg rendesen visszautott.folyamatosan szopod a faszt A karma olyan, hogy az ilyen visszaüt, ugye tudod? ;)
Oct 11, 2019 20:06:14
--
Oct 11, 2019 20:19:17
Megy a műsor twiccsen!
Oct 11, 2019 20:19:17
Kémlégy
(
x2)
Oct 11, 2019 20:20:40
x2)
Szűrővizsgálat????
Ne hallgass a trollokra, neked van igazad, mint mindig. Ha tavaly nem volt semmi bajod, idén mi bajod lenne? Egyik évről a másikra? Ilyen a világon nincs, csak a sarlatán orvosok szerint!
Hiénaverő
(
x17)
Oct 11, 2019 20:21:09
x17)
Gratulálok.
Mint amikor Zserynek kívántad hogy haljon meg lassú, keserves kínok között, mikor visszakövetelte az 50 euróját? Visszaütött a karma Recskaboy, az egész fos életed egy lassú, kínlódó haldoklás :D
Karcinóma Kálmán
Oct 11, 2019 20:22:21
* kényelmesen berendezkedik a sodi vastagbelében, várja az esti söröcskét *
Oct 11, 2019 20:22:21
broni
Oct 11, 2019 20:22:55
áá, fater is alkesz vót, mégis 57 évig élt, akkkor vittte el a rák!!!!!!!!!!tüdő, csontáttétel.rendes vót, sose mondta, hogy ne igyál fiam, inkábbb tanuljál, bementünk egy szupermarketbe, mindig a legfaszábbb söröket vette nekem..., ginis, dab, wernesgrüner, pauliner, stb...
Oct 11, 2019 20:22:55
Zsénó
(
x22)
Oct 11, 2019 20:26:45
x22)
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Állatok! Hú!
Oct 11, 2019 20:30:30
Oct 11, 2019 20:30:30
broni
Oct 11, 2019 20:34:41
mindjárt felrakom a webkabot, oszt anyámmal csinálunk bebaszós livót!!!!!!!!!!!!!
Oct 11, 2019 20:34:41
Hiénaverő
(
x17)
Oct 11, 2019 20:37:06
x17)
mindjárt felrakom a webkabot, oszt anyámmal csinálunk bebaszós livót!!!!!!!!!!!!!
Hejj Elena Csauseszku!
broni
Oct 11, 2019 20:41:08
Hejj Elena Csauseszku!
sajsze, lebuktunk, mindig mondta, hogy nicu, ovatosan a nettel, keci!!!!!!
Oct 11, 2019 20:41:08
Dzsémszkum 2019
Oct 11, 2019 20:42:46
sodi neked még a lábujjaid is pókujjtartásban vannak xD Te mutáns xDDDD
Oct 11, 2019 20:42:46
Mr Montana
Oct 11, 2019 20:49:32
Automata váltóval játszol te gyagyás. Ha ezt sem tudod, hogy akarsz így jogsit.
Oct 11, 2019 20:49:32
-
Oct 11, 2019 20:51:35
sodi neked még a lábujjaid is pókujjtartásban vannak xD Te mutáns xDDDD
Bokatokni van rajta?
Oct 11, 2019 20:51:35
broni
Oct 11, 2019 20:58:09
Bokatokni van rajta?
borka és sodi szex videom van szex, 1 milllárd ft, va, plusz barbiszar.
Oct 11, 2019 20:58:09
117 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™