Hitvány Patkány
Jul 25, 2012 21:11:27
Előre szólok, hogy senki fog neked összeszedett, értelmes válaszokat adni. Senkinek nem érsz annyi időt az életéből
"Küldjem el a szereplőket a büdös faszba, megkockáztatva, hogy a jövőben nem lesz lehetőség az ő közreműködésükkel értékes tudósítások világ elé tárására, vagy sem?"
Ha ilyen alapvető életvezetési tanácsokat kérsz másoktól, azzal kiállítod magadról a szegénységi bizonyítványt. Egy felnőtt, kifejlett személyiségű ember már magától is megoldja az ilyen problémákat. Persze te nem egy autonóm, kifejlett személyiséggel rendelkező ember vagy, hanem egy gecis papirzsepi, amit ide-oda dobál a szél
"Küldjem el a szereplőket a büdös faszba, megkockáztatva, hogy a jövőben nem lesz lehetőség az ő közreműködésükkel értékes tudósítások világ elé tárására, vagy sem?"
Ha ilyen alapvető életvezetési tanácsokat kérsz másoktól, azzal kiállítod magadról a szegénységi bizonyítványt. Egy felnőtt, kifejlett személyiségű ember már magától is megoldja az ilyen problémákat. Persze te nem egy autonóm, kifejlett személyiséggel rendelkező ember vagy, hanem egy gecis papirzsepi, amit ide-oda dobál a szél
Jul 25, 2012 21:11:27
sodika
Jul 25, 2012 21:11:35
Az igazat megvallva úgy készítem el a kérdőívet, hogy az kitöltő szervezeti tagságára, és olvasási szokásaira is rákérdezek, így nagyjából tudni fogom, egyes szervezeteken belül mi az általános vélekedés egyes kérdésekben.
És nem csak a leghangosabb ember véleményét fogom ismerni.
<b>Addig viszont igenis nagyon meghúzom magam.</b>
<b>Addig viszont igenis nagyon meghúzom magam.</b>
Jul 25, 2012 21:11:35
snecigány
Jul 25, 2012 21:12:44
"A régi radikális barátaid a betyárseregnek küldözgetik a képeid Hahó!
Nem tudom, hogy ez így van-e, de ha igen, pont ezért van szükség az igények felmérésére. "
most nem az igényről van szó, ahnem arról hogy végbélmagyarozó elmebetegekkel állsz szóba!
Akik durvábban gyalázzák a magyarságot mint a legelvetemültebb "libsi zsidók", akiket folyamatosan fikáztál te is
Nem tudom, hogy ez így van-e, de ha igen, pont ezért van szükség az igények felmérésére. "
most nem az igényről van szó, ahnem arról hogy végbélmagyarozó elmebetegekkel állsz szóba!
Akik durvábban gyalázzák a magyarságot mint a legelvetemültebb "libsi zsidók", akiket folyamatosan fikáztál te is
Jul 25, 2012 21:12:44
Géntolvaj református
Jul 25, 2012 21:12:54
Majd, ha nekilátsz feleségjelöltet keresni, kezd el kérdőíveket osztogatni nőknek a Blahán, hogy kiderítsd, mire buknak a leginkább. A pénzre, verdára vagy a 23 centire? Ugyanis magadtól nem tudsz rájönni, úgy tűnik.
Jul 25, 2012 21:12:54
Trollopata
Jul 25, 2012 21:13:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>
Te autista vagy. Nem szégyen ez</div>
Idiótaság.
A marketing alapszabálya, hogy mindig mindent mérni kell. Nicholas Viktor azért nagyon sikeres a marketingben, mert egy piros bugyi bereklámozását is 100%-ig műszaki szemlélettel közelíti meg.
<b>A közönség véleménye a megkérdezésük nélkül, és mérések nélkül szó szerint megjósolhatatlan.</b></div>
Nem idiotasag, autizmus!
Ezert nem erted, hogy a kozonseged ez a forum, es a velemenyek, amiket itt latsz valosak. Egy sajat magad altal felepitett semmitmondo kormondatokkal korulbastyazott hazugsagkastelyban a recskakanape gecifoltos agynemutartojaban vagy elbujva a valo vilag elol. Az egyetlen 'bejovo informacio' innen szarmazik, ez nem felel meg az egodnak, igy kizarod.
Orok korforgasban vagy, amibol soha nem torhetsz ki. Krizishelyzetben egyre nagyobbat hibazol, es most eleg nagy valoszinuseggel tonkre is fogod baszni az egesz eletedet, mar ami maradt belole. Es ezt mind, mind magadnak koszonheted. Bevonzottad magad a magnes kozepere, mozdulni sem tudsz. Levegot meg kapsz?
Te autista vagy. Nem szégyen ez</div>
Idiótaság.
A marketing alapszabálya, hogy mindig mindent mérni kell. Nicholas Viktor azért nagyon sikeres a marketingben, mert egy piros bugyi bereklámozását is 100%-ig műszaki szemlélettel közelíti meg.
<b>A közönség véleménye a megkérdezésük nélkül, és mérések nélkül szó szerint megjósolhatatlan.</b></div>
Nem idiotasag, autizmus!
Ezert nem erted, hogy a kozonseged ez a forum, es a velemenyek, amiket itt latsz valosak. Egy sajat magad altal felepitett semmitmondo kormondatokkal korulbastyazott hazugsagkastelyban a recskakanape gecifoltos agynemutartojaban vagy elbujva a valo vilag elol. Az egyetlen 'bejovo informacio' innen szarmazik, ez nem felel meg az egodnak, igy kizarod.
Orok korforgasban vagy, amibol soha nem torhetsz ki. Krizishelyzetben egyre nagyobbat hibazol, es most eleg nagy valoszinuseggel tonkre is fogod baszni az egesz eletedet, mar ami maradt belole. Es ezt mind, mind magadnak koszonheted. Bevonzottad magad a magnes kozepere, mozdulni sem tudsz. Levegot meg kapsz?
Jul 25, 2012 21:13:16
Tutenchamun
Jul 25, 2012 21:13:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
ja, akkor az a lényeg, hogy azok, akiknek még tegnap azt üzented, hogy nyalják ki, ne haragudjanak rád?:))</div>
Fenntartom, hogy hálátlanok, de meg akarom tudni, milyen motivációk mentén azok. Mert ezek a motivációk nem mellőzhető szempontok.</div>
ezt a "hálátlanságot" csak tegnap kezdted el hajtogatni. 2 esemény történt az utóbbi napokban amelyek miatt elkezdtek bírálni, és amely kritikákat nem tudtál feldolgozni.
1. bécigány söröskorsóval fejbe baszta azt a nőt, és te csináltál erről egy videót ami csak olaj volt a tűzre (lásd még: hídember), majd mindkét szereplőt nyilvánosan lehülyézted.
2. elmentél cigánybűnözőkkel és a egy cigány gyilkos családjával ismerkedni, és kitettél 50 fényképet, köztük olyanokat, ahol boldogan mosolyogsz kezet fogva egy nőverő cigánnyal, háttérben egy tolvaj cigánnyal.
ezek után pedig azt hiszed, hogy piackutatást kell végezned. nem érzed, hogy mekkora idióta vagy?
ja, akkor az a lényeg, hogy azok, akiknek még tegnap azt üzented, hogy nyalják ki, ne haragudjanak rád?:))</div>
Fenntartom, hogy hálátlanok, de meg akarom tudni, milyen motivációk mentén azok. Mert ezek a motivációk nem mellőzhető szempontok.</div>
ezt a "hálátlanságot" csak tegnap kezdted el hajtogatni. 2 esemény történt az utóbbi napokban amelyek miatt elkezdtek bírálni, és amely kritikákat nem tudtál feldolgozni.
1. bécigány söröskorsóval fejbe baszta azt a nőt, és te csináltál erről egy videót ami csak olaj volt a tűzre (lásd még: hídember), majd mindkét szereplőt nyilvánosan lehülyézted.
2. elmentél cigánybűnözőkkel és a egy cigány gyilkos családjával ismerkedni, és kitettél 50 fényképet, köztük olyanokat, ahol boldogan mosolyogsz kezet fogva egy nőverő cigánnyal, háttérben egy tolvaj cigánnyal.
ezek után pedig azt hiszed, hogy piackutatást kell végezned. nem érzed, hogy mekkora idióta vagy?
Jul 25, 2012 21:13:51
sodika
Jul 25, 2012 21:15:20
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>Előre szólok, hogy senki fog neked összeszedett, értelmes válaszokat adni.</div>
Hja kérem.
Nem írunk véleményt, nem írunk kritikát, nem adunk tanácsokat, de utólag reklamálunk. Szép.
<b>ANNYI TÖRTÉNT UGYANAKKOR, HOGY RÁJÖTTEM, EZ TÉNYLEG AZ ÉN HIBÁM. MARKETING TANULMÁNYAIMBÓL EMLÉKEZNEM KELLETT VOLNA RÁ, HOGY AZ EMBEREK LUSTÁK. HA NEM KÉRED ŐKET, NEM ÍRNAK VÉLEMÉNYT, LEGFELJEBB MAGUKBAN PUFFOGNAK.</b>
Aki felkérés, adódó lehetőség, és kifejezett forszírozás ellenére sem tölti ki a kérdőívet, nem írja meg a véleményét, nem foglal állást, nem fogalmaz meg tanácsot, azzal kapcsolatosan van a legegyszerűbb dolgom. <b>Az ilyen ember ugyanis elveszíti az erkölcsi alapját ahhoz, hogy utólag kritizáljon,</b> ergo érdektelenné válik, mi nem tetszik neki.
Hja kérem.
Nem írunk véleményt, nem írunk kritikát, nem adunk tanácsokat, de utólag reklamálunk. Szép.
<b>ANNYI TÖRTÉNT UGYANAKKOR, HOGY RÁJÖTTEM, EZ TÉNYLEG AZ ÉN HIBÁM. MARKETING TANULMÁNYAIMBÓL EMLÉKEZNEM KELLETT VOLNA RÁ, HOGY AZ EMBEREK LUSTÁK. HA NEM KÉRED ŐKET, NEM ÍRNAK VÉLEMÉNYT, LEGFELJEBB MAGUKBAN PUFFOGNAK.</b>
Aki felkérés, adódó lehetőség, és kifejezett forszírozás ellenére sem tölti ki a kérdőívet, nem írja meg a véleményét, nem foglal állást, nem fogalmaz meg tanácsot, azzal kapcsolatosan van a legegyszerűbb dolgom. <b>Az ilyen ember ugyanis elveszíti az erkölcsi alapját ahhoz, hogy utólag kritizáljon,</b> ergo érdektelenné válik, mi nem tetszik neki.
Jul 25, 2012 21:15:20
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 25, 2012 21:15:34
Ez egy 10 pontos hozzászólás, ezért nem árt még egyszer bemásolni ide.
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Sodi, legtöbb ember érti a többieket. Felismeri, ha a környezetének nem tetszik a munkája, gyakran anélkül is, hogy direktbe a szemébe mondanák. Ehhez a szociális szabályokat, az emberi viselkedésmintákat és a metakommunikációt kell jól ismerni, és az autistáknál ezen területek érzékelése sajnos sérült.
Te autista vagy. Nem szégyen ez, az imdb szerint Bill Gates-et is asperger-szindrómával diagnosztizálták, aztán mégis van mit a tejbe aprítania. Viszont segítségre van szükséged. Meg kell keresned egy szakembert, aki nem legyógyszerez, meg bolondokházába rak, hanem segít, hogy neked is legyenek "telepatikus" skilljeid, amivel megérted a többi embert.</div>
Sodi, riasztó látni, hogy milyen elképesztően alacsonyak a szociális képességeid. Kérjél szakembertől segítséget, mert különben úgy fogod leélni az életedet, hogy állandóan csak csodálkozol, hogy miért úgy viselkednek az emberek a környezetedben, ahogy.
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Sodi, legtöbb ember érti a többieket. Felismeri, ha a környezetének nem tetszik a munkája, gyakran anélkül is, hogy direktbe a szemébe mondanák. Ehhez a szociális szabályokat, az emberi viselkedésmintákat és a metakommunikációt kell jól ismerni, és az autistáknál ezen területek érzékelése sajnos sérült.
Te autista vagy. Nem szégyen ez, az imdb szerint Bill Gates-et is asperger-szindrómával diagnosztizálták, aztán mégis van mit a tejbe aprítania. Viszont segítségre van szükséged. Meg kell keresned egy szakembert, aki nem legyógyszerez, meg bolondokházába rak, hanem segít, hogy neked is legyenek "telepatikus" skilljeid, amivel megérted a többi embert.</div>
Sodi, riasztó látni, hogy milyen elképesztően alacsonyak a szociális képességeid. Kérjél szakembertől segítséget, mert különben úgy fogod leélni az életedet, hogy állandóan csak csodálkozol, hogy miért úgy viselkednek az emberek a környezetedben, ahogy.
Jul 25, 2012 21:15:34
sodika
Jul 25, 2012 21:16:41
<div class="quote"><div class="author">snecigány</div>végbélmagyarozó elmebetegekkel állsz szóba!</div>
Végbélmagyarozó emberekkel kapcsolatban mutattam meg egy videóban, hogy ostobaságokat beszélnek, így nem érdemlik meg, hogy az ember komolyan vegye őket. És ezeknek írtam le, hogy tessék szégyent érezni.
Végbélmagyarozó emberekkel kapcsolatban mutattam meg egy videóban, hogy ostobaságokat beszélnek, így nem érdemlik meg, hogy az ember komolyan vegye őket. És ezeknek írtam le, hogy tessék szégyent érezni.
Jul 25, 2012 21:16:41
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 25, 2012 21:16:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az igazat megvallva úgy készítem el a kérdőívet, hogy az kitöltő szervezeti tagságára, és olvasási szokásaira is rákérdezek, így nagyjából tudni fogom, egyes szervezeteken belül mi az általános vélekedés egyes kérdésekben.
<b>Addig viszont igenis nagyon meghúzom magam.</b></div>
Hány nem-troll válaszra számítasz?
<b>Addig viszont igenis nagyon meghúzom magam.</b></div>
Hány nem-troll válaszra számítasz?
Jul 25, 2012 21:16:48
snecigány
Jul 25, 2012 21:18:36
"
Küldjem el a szereplőket a büdös faszba, megkockáztatva, hogy a jövőben nem lesz lehetőség az ő közreműködésükkel értékes tudósítások világ elé tárására, vagy sem?"
Mégis milyen más lehetőség lenne mint a picsába elzavarás?
Milyen érdekes tudósításban működhet közre az, aki szarmagyarozik?
Küldjem el a szereplőket a büdös faszba, megkockáztatva, hogy a jövőben nem lesz lehetőség az ő közreműködésükkel értékes tudósítások világ elé tárására, vagy sem?"
Mégis milyen más lehetőség lenne mint a picsába elzavarás?
Milyen érdekes tudósításban működhet közre az, aki szarmagyarozik?
Jul 25, 2012 21:18:36
pimpa
Jul 25, 2012 21:19:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>Előre szólok, hogy senki fog neked összeszedett, értelmes válaszokat adni.</div>
Hja kérem.
Aki felkérés, adódó lehetőség, és kifejezett forszírozás ellenére sem tölti ki a kérdőívet, nem írja meg a véleményét, nem foglal állást, nem fogalmaz meg tanácsot, azzal kapcsolatosan van a legegyszerűbb dolgom. <b>Az ilyen ember ugyanis elveszíti az erkölcsi alapját ahhoz, hogy utólag kritizáljon,</b> ergo érdektelenné válik, mi nem tetszik neki.</div>
elég sokan leírták, hogy szart se érdekelnek a debil közvetítéseid, hogy a minőségük fos, és hogy egy barom vagy. mi kell még? elvárod, hogy az emberek ingyen adjanak tanácsokat??
Hja kérem.
Aki felkérés, adódó lehetőség, és kifejezett forszírozás ellenére sem tölti ki a kérdőívet, nem írja meg a véleményét, nem foglal állást, nem fogalmaz meg tanácsot, azzal kapcsolatosan van a legegyszerűbb dolgom. <b>Az ilyen ember ugyanis elveszíti az erkölcsi alapját ahhoz, hogy utólag kritizáljon,</b> ergo érdektelenné válik, mi nem tetszik neki.</div>
elég sokan leírták, hogy szart se érdekelnek a debil közvetítéseid, hogy a minőségük fos, és hogy egy barom vagy. mi kell még? elvárod, hogy az emberek ingyen adjanak tanácsokat??
Jul 25, 2012 21:19:37
Tutenchamun
Jul 25, 2012 21:19:42
1. nem lesz semmilyen kérdőív
2. ha mégis lenne, 10 ember sem fogja neked visszaküldeni
3. ha mégis lenne, a nemzeti médiumok le fognak szarni nagy ívben
ilyen nagyon egyszerű ez.
2. ha mégis lenne, 10 ember sem fogja neked visszaküldeni
3. ha mégis lenne, a nemzeti médiumok le fognak szarni nagy ívben
ilyen nagyon egyszerű ez.
Jul 25, 2012 21:19:42
sodika
Jul 25, 2012 21:19:50
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>elmentél cigánybűnözőkkel és a egy cigány gyilkos családjával ismerkedni, és kitettél 50 fényképet, köztük olyanokat, ahol boldogan mosolyogsz kezet fogva egy nőverő cigánnyal, háttérben egy tolvaj cigánnyal</div>
Na...
<b>Hát pont erről akarom megkérdezni az emberek véleményét, hogy ez baj-e.</b> Baj-e, hogy újságíróként furcsa emberek közé is elmegyek, csak hogy a nemzeti radikális közönség megfelelően tájékoztatva legyen, vagy sem.
Elsősorban pont hogy az lesz az egyik fő kérdés, hogy szerinted baj-e egy jó anyag, érdekes riport kedvéért ilyen-olyan emberekkel haverkodni, vagy sem.
<b>Abból indultam ki, hogy a sajtós, a krónikás feladata még a legelvakultabb ember szemében is az, hogy mindenről tudósítson, és igyekezzen ott lenni az események sűrűjében.</b>
Pont arról fogom megkérdezni az embereket, hogy szerintük tényleg így van-e, ahogy én gondoltam, hogy van.
Na...
<b>Hát pont erről akarom megkérdezni az emberek véleményét, hogy ez baj-e.</b> Baj-e, hogy újságíróként furcsa emberek közé is elmegyek, csak hogy a nemzeti radikális közönség megfelelően tájékoztatva legyen, vagy sem.
Elsősorban pont hogy az lesz az egyik fő kérdés, hogy szerinted baj-e egy jó anyag, érdekes riport kedvéért ilyen-olyan emberekkel haverkodni, vagy sem.
<b>Abból indultam ki, hogy a sajtós, a krónikás feladata még a legelvakultabb ember szemében is az, hogy mindenről tudósítson, és igyekezzen ott lenni az események sűrűjében.</b>
Pont arról fogom megkérdezni az embereket, hogy szerintük tényleg így van-e, ahogy én gondoltam, hogy van.
Jul 25, 2012 21:19:50
snecigány
Jul 25, 2012 21:21:22
"
Végbélmagyarozó emberekkel kapcsolatban mutattam meg egy videóban, hogy ostobaságokat beszélnek, így nem érdemlik meg, hogy az ember komolyan vegye őket. És ezeknek írtam le, hogy tessék szégyent érezni. "
de ezekkel akarsz később "értékes tudósításokat" készíteni?
És ne hazudj, nem a végbélmagyarozás miatt írtál neki, hanem amiatt mert szerinted a bűnözőmagyarok ölték meg Bándyt
Végbélmagyarozó emberekkel kapcsolatban mutattam meg egy videóban, hogy ostobaságokat beszélnek, így nem érdemlik meg, hogy az ember komolyan vegye őket. És ezeknek írtam le, hogy tessék szégyent érezni. "
de ezekkel akarsz később "értékes tudósításokat" készíteni?
És ne hazudj, nem a végbélmagyarozás miatt írtál neki, hanem amiatt mert szerinted a bűnözőmagyarok ölték meg Bándyt
Jul 25, 2012 21:21:22
sodika
Jul 25, 2012 21:21:30
<div class="quote"><div class="author">snecigány</div>Milyen érdekes tudósításban működhet közre az, aki szarmagyarozik?</div>
Ha, ez szintén érdekes felvetés.
A nagyon beteg véleményt hangoztató riportalanyt riasszuk-e el magunktól, vagy sem?
Érdekes, ezért megéri, hogy ott van, vagy inkább legyen az ilyen elküldve a faszba?
Ezt mind-mind meg akarom kérdezni az emberektől.
Ha, ez szintén érdekes felvetés.
A nagyon beteg véleményt hangoztató riportalanyt riasszuk-e el magunktól, vagy sem?
Érdekes, ezért megéri, hogy ott van, vagy inkább legyen az ilyen elküldve a faszba?
Ezt mind-mind meg akarom kérdezni az emberektől.
Jul 25, 2012 21:21:30
Tutenchamun
Jul 25, 2012 21:21:43
sneci, mióta is csinálod ezt a közvetítést? több, mint egy éve. azóta nem tudtál rájönni, hogy mire lenne igény? ezt mégis hogyan értékeled?:)))
Jul 25, 2012 21:21:43
sodika
Jul 25, 2012 21:22:06
<div class="quote"><div class="author">snecigány</div>hanem amiatt mert szerinted a bűnözőmagyarok ölték meg Bándyt</div>
<b>SZERINTEM????</b>
Te normális vagy????
<b>SZERINTEM????</b>
Te normális vagy????
Jul 25, 2012 21:22:06
Trollopata
Jul 25, 2012 21:22:37
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Ez egy 10 pontos hozzászólás, ezért nem árt még egyszer bemásolni ide.
Sodi, riasztó látni, hogy milyen elképesztően alacsonyak a szociális képességeid. Kérjél szakembertől segítséget, mert különben úgy fogod leélni az életedet, hogy állandóan csak csodálkozol, hogy miért úgy viselkednek az emberek a környezetedben, ahogy.</div>
<b>
Sneci menj el a haziorvosodhoz, es mondd neki, hogy kimerult vagy, szeretnel beszelgetni egy szakemberrel. Ingyen van, es az eleted megoldasanak es megjavitasanak egyetlen kiutja.</b>
Minden mas, amire te gondolsz, nem igaz. Akarmilyen rosszul is hangzik, akarmit is mondjon, hidd el nekem mas megoldas nincs, soha nem is volt, csak a reszeges apad meg az idegesito anyad basztak ra.
10 eve barmikor megoldhattad volna a problemaidat ezaltal, most a szukseg, a zsakutca vegen a betonfal kenyszerit ra. Ne feszitsd tul, mert meg a vegen nyalcsorgatokent vegzed. Mondjuk arrol kerek majd egy fenykepet
Sodi, riasztó látni, hogy milyen elképesztően alacsonyak a szociális képességeid. Kérjél szakembertől segítséget, mert különben úgy fogod leélni az életedet, hogy állandóan csak csodálkozol, hogy miért úgy viselkednek az emberek a környezetedben, ahogy.</div>
<b>
Sneci menj el a haziorvosodhoz, es mondd neki, hogy kimerult vagy, szeretnel beszelgetni egy szakemberrel. Ingyen van, es az eleted megoldasanak es megjavitasanak egyetlen kiutja.</b>
Minden mas, amire te gondolsz, nem igaz. Akarmilyen rosszul is hangzik, akarmit is mondjon, hidd el nekem mas megoldas nincs, soha nem is volt, csak a reszeges apad meg az idegesito anyad basztak ra.
10 eve barmikor megoldhattad volna a problemaidat ezaltal, most a szukseg, a zsakutca vegen a betonfal kenyszerit ra. Ne feszitsd tul, mert meg a vegen nyalcsorgatokent vegzed. Mondjuk arrol kerek majd egy fenykepet
Jul 25, 2012 21:22:37
snecigány
Jul 25, 2012 21:24:13
"
Pont arról fogom megkérdezni az embereket, hogy szerintük tényleg így van-e, ahogy én gondoltam, hogy van. "
Te fasz, már a legelején leírtuk, hogy egy független újságíró nem haverkodik gyilkos cigányokkal stb.
"A nagyon beteg véleményt hangoztató riportalanyt riasszuk-e el magunktól, vagy sem?
Ezt mind-mind meg akarom kérdezni az emberektől. "
Ezt magadtól nem tudod?
Elmebeteggel kb annyira kell foglalkozni, amennyire az index, hogy kb évente egy riportban beszámol molnárf aktuális őrjöngéséről.
Pont arról fogom megkérdezni az embereket, hogy szerintük tényleg így van-e, ahogy én gondoltam, hogy van. "
Te fasz, már a legelején leírtuk, hogy egy független újságíró nem haverkodik gyilkos cigányokkal stb.
"A nagyon beteg véleményt hangoztató riportalanyt riasszuk-e el magunktól, vagy sem?
Ezt mind-mind meg akarom kérdezni az emberektől. "
Ezt magadtól nem tudod?
Elmebeteggel kb annyira kell foglalkozni, amennyire az index, hogy kb évente egy riportban beszámol molnárf aktuális őrjöngéséről.
Jul 25, 2012 21:24:13
Hitvány Patkány
Jul 25, 2012 21:24:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>Előre szólok, hogy senki fog neked összeszedett, értelmes válaszokat adni.</div>
Hja kérem.
Akár ki is alakíthatnál egy saját személyiséget, saját véleménnyel és persze az azzal járó konfliktusok felvállalásával.
Lehetnél akár gerinces ember is és betarthatnád az ígéreteidet.
De mivel ezekhez kevés vagy, javaslom, hogy tegyél ki napi egy szavazást a Facebookra. Egy kattintásnál több időt senki sem szánna rád.
Hja kérem.
Akár ki is alakíthatnál egy saját személyiséget, saját véleménnyel és persze az azzal járó konfliktusok felvállalásával.
Lehetnél akár gerinces ember is és betarthatnád az ígéreteidet.
De mivel ezekhez kevés vagy, javaslom, hogy tegyél ki napi egy szavazást a Facebookra. Egy kattintásnál több időt senki sem szánna rád.
Jul 25, 2012 21:24:16
sodika
Jul 25, 2012 21:24:24
Pont ezt akarom megkérdezni.
Gáz-e furcsa múltú, furcsa hírekben érintett cigányok közé menni, és velük kedélyesen beszélgetve riportot készíteni, mert a végső anyag megér mindent, vagy nem gáz.
<b>Én eddig úgy gondoltam, hogy még a legcigányellenesebb ember is úgy áll hozzá, hogy oké, sajtósként, krónikásként ez a dolgod, haver.</b>
Egy pillanatig sem gondoltam mást, ezt magától értetődő evidenciaként kezeltem.
Lehetséges, hogy itt mégis tévedtem, ezért várom majd az emberek véleményét ebben az ügyben.
Gáz-e furcsa múltú, furcsa hírekben érintett cigányok közé menni, és velük kedélyesen beszélgetve riportot készíteni, mert a végső anyag megér mindent, vagy nem gáz.
<b>Én eddig úgy gondoltam, hogy még a legcigányellenesebb ember is úgy áll hozzá, hogy oké, sajtósként, krónikásként ez a dolgod, haver.</b>
Lehetséges, hogy itt mégis tévedtem, ezért várom majd az emberek véleményét ebben az ügyben.
Jul 25, 2012 21:24:24
szpítsopp
Jul 25, 2012 21:24:30
Sodi, szerintem hívd fel Novák Elődöt, és kérdezd meg, hogy mi a véleménye egy olyan emberről, akinek piackutatást kell tartania ahhoz, hogy eldöntse, jó dolog-e "náci végbélmagyarokat emberkísérletekre" használni. Ennek fényében találd ki, mit fognak szólni a kérdőívedhez, te elmebeteg.
Jul 25, 2012 21:24:30
snecigány
Jul 25, 2012 21:25:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigány</div>hanem amiatt mert szerinted a bűnözőmagyarok ölték meg Bándyt</div>
<b>SZERINTEM????</b>
Te normális vagy????</div>
ja, az általad molnárf cáfolataként szajkózott titán vagy melyik elmebeteg faszsága
<b>SZERINTEM????</b>
ja, az általad molnárf cáfolataként szajkózott titán vagy melyik elmebeteg faszsága
Jul 25, 2012 21:25:11
pimpa
Jul 25, 2012 21:25:18
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Ez egy 10 pontos hozzászólás, ezért nem árt még egyszer bemásolni ide.
<b>
10 eve barmikor megoldhattad volna a problemaidat ezaltal, most a szukseg, a zsakutca vegen a betonfal kenyszerit ra. Ne feszitsd tul, mert meg a vegen nyalcsorgatokent vegzed. Mondjuk arrol kerek majd egy fenykepet</div>
dehogy basztak rá. az anyja elég sokszor próbálta jó irányba terelgetni, de mindig elhajtotta, hogy az anyja egy idióta. "nem va-gyok ba-lek". "anyám hülye, mert basztatott, jaj a kapkodás miatt lett mindent" . "anyám egy idióta, nem tudja beosztani a pénzt" stb. stb.
<b>
10 eve barmikor megoldhattad volna a problemaidat ezaltal, most a szukseg, a zsakutca vegen a betonfal kenyszerit ra. Ne feszitsd tul, mert meg a vegen nyalcsorgatokent vegzed. Mondjuk arrol kerek majd egy fenykepet</div>
dehogy basztak rá. az anyja elég sokszor próbálta jó irányba terelgetni, de mindig elhajtotta, hogy az anyja egy idióta. "nem va-gyok ba-lek". "anyám hülye, mert basztatott, jaj a kapkodás miatt lett mindent" . "anyám egy idióta, nem tudja beosztani a pénzt" stb. stb.
Jul 25, 2012 21:25:18
sodika
Jul 25, 2012 21:26:27
<div class="quote"><div class="author">snecigány</div>
Te fasz, már a legelején leírtuk, hogy egy független újságíró nem haverkodik gyilkos cigányokkal stb</div>
???
<b>MIÉRT NE?</b>
Általában az a legérdekesebb téma, ha drogosok, bűnözők, és egyéb rossz emberek közé mész, esetleg a riport kedvéért is vegyülsz velük.
De persze lehet, hogy a nemzeti radikális közegnek erről ettől véleménye van. Ez majd ki fog derülni, ha így van.
Te fasz, már a legelején leírtuk, hogy egy független újságíró nem haverkodik gyilkos cigányokkal stb</div>
???
<b>MIÉRT NE?</b>
Általában az a legérdekesebb téma, ha drogosok, bűnözők, és egyéb rossz emberek közé mész, esetleg a riport kedvéért is vegyülsz velük.
De persze lehet, hogy a nemzeti radikális közegnek erről ettől véleménye van. Ez majd ki fog derülni, ha így van.
Jul 25, 2012 21:26:27
Káoszkapitány
Jul 25, 2012 21:26:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A lényeg, hogy hirtelen mindenkinek véleménye kezd lenni, de bazmeg, az elmúlt egy évben ezt mindenki szépen megtartotta magának, és basztak át erről nekem észrevételt, kritikát, vagy tanácsot küldeni.
A jelek szerint kérnem kell. :)
Ennyi.</div>
Az elmúlt években ezerszer elmondták már neked, hogy mi a probléma az egész "munkásságoddal", csak te éppen nagy ívben leszartad. Emlékezz, amikor elkezdtél a közveszélyes elmebetegekkel haverkodni, egy emberként mondta mindenki, hogy ebből bajod lesz. Te csak azért is. Most a molnáreffes-titános kapcsolatod révén keveredtél bele egy óriási faszerdőbe. Amikor elkezdtél otthonvédeni, mindenki mondta, hogy ez az egész dolog sántít, ne keveredj bele. Te juszt is mentél. És van képed azt állítani, hogy senki nem szólt csak magában pufogott.
A jelek szerint kérnem kell. :)
Ennyi.</div>
Az elmúlt években ezerszer elmondták már neked, hogy mi a probléma az egész "munkásságoddal", csak te éppen nagy ívben leszartad. Emlékezz, amikor elkezdtél a közveszélyes elmebetegekkel haverkodni, egy emberként mondta mindenki, hogy ebből bajod lesz. Te csak azért is. Most a molnáreffes-titános kapcsolatod révén keveredtél bele egy óriási faszerdőbe. Amikor elkezdtél otthonvédeni, mindenki mondta, hogy ez az egész dolog sántít, ne keveredj bele. Te juszt is mentél. És van képed azt állítani, hogy senki nem szólt csak magában pufogott.
Jul 25, 2012 21:26:47
snecigány
Jul 25, 2012 21:26:52
"
Lehetséges, hogy itt mégis tévedtem, ezért várom majd az emberek véleményét ebben az ügyben. "
Autista vagy.
Mert minden normálisan gondolkodó ember számáéra evidencia, hogy bűnözőkkel nem haverkodunk, végbélmagyarozókat még akkor is elküldjük a picsába, ha az illető később még segítségünkre lenne valamiben.
Lehetséges, hogy itt mégis tévedtem, ezért várom majd az emberek véleményét ebben az ügyben. "
Autista vagy.
Mert minden normálisan gondolkodó ember számáéra evidencia, hogy bűnözőkkel nem haverkodunk, végbélmagyarozókat még akkor is elküldjük a picsába, ha az illető később még segítségünkre lenne valamiben.
Jul 25, 2012 21:26:52
snecigány
Jul 25, 2012 21:27:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigány</div>
???
<b>MIÉRT NE?</b>
De persze lehet, hogy a nemzeti radikális közegnek erről ettől véleménye van. Ez majd ki fog derülni, ha így van.</div>
MERT NEM!
alapvető viselkedési norma.
???
<b>MIÉRT NE?</b>
De persze lehet, hogy a nemzeti radikális közegnek erről ettől véleménye van. Ez majd ki fog derülni, ha így van.</div>
MERT NEM!
alapvető viselkedési norma.
Jul 25, 2012 21:27:52
sodika
Jul 25, 2012 21:27:53
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>jó dolog-e "náci végbélmagyarokat emberkísérletekre" használni</div>
Molnártól a magam módján épp ma határolódtam el.
Ez a fajta elhatárolódás egy korábbi havertól TŐLEM nagyon erős dolog. Nyitott kapukat döngetsz.
Ez a fajta elhatárolódás egy korábbi havertól TŐLEM nagyon erős dolog. Nyitott kapukat döngetsz.
Jul 25, 2012 21:27:53
szpítsopp
Jul 25, 2012 21:28:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigány</div>hanem amiatt mert szerinted a bűnözőmagyarok ölték meg Bándyt</div>
<b>SZERINTEM????</b>
Azt mondtad Árpinak, nem értesz egyet a kijelentésével, tehát végülis szerinted igaza van. Azt már tudjuk, hogyha nem értesz egyet vele, akkor azt írod: "Tökéletesen igazad van, nagyon jól megragadtad a mondandó lényeg". Ha egyetértek, akkor nem értek egyet; ha nem értek egyet, akkor egyetértek, ez a két dolog logikailag ekvivalens, vagy hogy te is értsd, te elmebeteg: vitathatatlan, Hahó!
<b>SZERINTEM????</b>
Azt mondtad Árpinak, nem értesz egyet a kijelentésével, tehát végülis szerinted igaza van. Azt már tudjuk, hogyha nem értesz egyet vele, akkor azt írod: "Tökéletesen igazad van, nagyon jól megragadtad a mondandó lényeg". Ha egyetértek, akkor nem értek egyet; ha nem értek egyet, akkor egyetértek, ez a két dolog logikailag ekvivalens, vagy hogy te is értsd, te elmebeteg: vitathatatlan, Hahó!
Jul 25, 2012 21:28:24
sodika
Jul 25, 2012 21:28:37
MERT NEM!
alapvető viselkedési norma.</div>
Baromság. Jó riportért a pokolba is alászáll a jó riporter.
De mondom, kérdőívből majd kiderül, mi az emberek véleménye.
MERT NEM!
De mondom, kérdőívből majd kiderül, mi az emberek véleménye.
Jul 25, 2012 21:28:37
szpítsopp
Jul 25, 2012 21:28:56
*ja, lemaradt az XD
Jul 25, 2012 21:28:56
sodika
Jul 25, 2012 21:29:09
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>Egy kattintásnál több időt senki sem szánna rád.</div>
Hja kérem, akkor utólag se tessék kritikával illetni.
Az ilyen ember véleménye nem is érdekel. Ennyi.
Az ilyen ember véleménye nem is érdekel. Ennyi.
Jul 25, 2012 21:29:09
snecigány
Jul 25, 2012 21:29:20
"És van képed azt állítani, hogy senki nem szólt csak magában pufogott. "
mert mink csak zsidó trollok vagyunk.
és mivel rajtunk kívül mindenki leszarta, ezért kritikát sem kapott.
mert mink csak zsidó trollok vagyunk.
és mivel rajtunk kívül mindenki leszarta, ezért kritikát sem kapott.
Jul 25, 2012 21:29:20
pimpa
Jul 25, 2012 21:29:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>jó dolog-e "náci végbélmagyarokat emberkísérletekre" használni</div>
Ez a fajta elhatárolódás egy korábbi havertól TŐLEM nagyon erős dolog. Nyitott kapukat döngetsz.</div>
nem határolódtál el. kinyaltad a picsáját.
az elhatárolódás így hangzik magyarul: ELHATÁROLÓDOM TŐLED.
ennyi.
Ez a fajta elhatárolódás egy korábbi havertól TŐLEM nagyon erős dolog. Nyitott kapukat döngetsz.</div>
nem határolódtál el. kinyaltad a picsáját.
az elhatárolódás így hangzik magyarul: ELHATÁROLÓDOM TŐLED.
ennyi.
Jul 25, 2012 21:29:37
pimpa
Jul 25, 2012 21:30:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>Egy kattintásnál több időt senki sem szánna rád.</div>
Az ilyen ember véleménye nem is érdekel. Ennyi.</div>
akkor csináld tovább a szarodat, és sajnáltasd magad. hülye picsa.
Az ilyen ember véleménye nem is érdekel. Ennyi.</div>
akkor csináld tovább a szarodat, és sajnáltasd magad. hülye picsa.
Jul 25, 2012 21:30:08
snecigány
Jul 25, 2012 21:30:12
"
Az ilyen ember véleménye nem is érdekel. Ennyi. "
szemmel láthatóan érdekel, hiszen mélyen benyaltál nekik.
Az ilyen ember véleménye nem is érdekel. Ennyi. "
szemmel láthatóan érdekel, hiszen mélyen benyaltál nekik.
Jul 25, 2012 21:30:12
sodika
Jul 25, 2012 21:30:16
<b>Mert minden normálisan gondolkodó ember számáéra evidencia, hogy bűnözőkkel nem haverkodunk</b></div>
Sajtósként?
DEHOGYNEM.
Akkor tudod a jó anyagokat nyomni, ha sok az alvilági ismerős. Ebben semmi gáz nincs.
Szerintem. De megint csak igazságot tesz majd a kérdőív.
<b>Mert minden normálisan gondolkodó ember számáéra evidencia, hogy bűnözőkkel nem haverkodunk</b></div>
Sajtósként?
DEHOGYNEM.
Akkor tudod a jó anyagokat nyomni, ha sok az alvilági ismerős. Ebben semmi gáz nincs.
Szerintem. De megint csak igazságot tesz majd a kérdőív.
Jul 25, 2012 21:30:16
Tutenchamun
Jul 25, 2012 21:30:32
sneci, ilyenkor derül ki, hogy miközben újságírónak hazudod magad, gőzöd sincs erről a szakmáról.
szerinted sztoicsev ivánka is kérdőíveket osztogat az olvasóinak, hogy mi érdekli őket, vagy pedig tudja ezt, mert ez a szakmája? mit gondolsz erről, kicsi latinovits?:))
szerinted sztoicsev ivánka is kérdőíveket osztogat az olvasóinak, hogy mi érdekli őket, vagy pedig tudja ezt, mert ez a szakmája? mit gondolsz erről, kicsi latinovits?:))
Jul 25, 2012 21:30:32
sodika
Jul 25, 2012 21:31:12
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>
Az elmúlt években ezerszer elmondták már neked, hogy mi a probléma az egész "munkásságoddal", csak te éppen nagy ívben leszartad.</div>
Trolloktól le is szartam.
De ez nagyobb merítés lesz majd.
Ennyi.
Az elmúlt években ezerszer elmondták már neked, hogy mi a probléma az egész "munkásságoddal", csak te éppen nagy ívben leszartad.</div>
Ennyi.
Jul 25, 2012 21:31:12
snecigány
Jul 25, 2012 21:31:17
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigány</div>
MERT NEM!
De mondom, kérdőívből majd kiderül, mi az emberek véleménye.</div>
te tényleg ennyire hülye vagy vagy csak szopatsz minket?
Takarodj már el egy kibaszott pszichológushoz!
MERT NEM!
Takarodj már el egy kibaszott pszichológushoz!
Jul 25, 2012 21:31:17
Tutenchamun
Jul 25, 2012 21:32:12
sneci, dugd fel a picsádba az újságíró igazolványodat. ha nem tudod hogyan kell, kérdezd meg a tatai cicabuzit, majd ő szemlélteti egy zuhanykabinnal.
Jul 25, 2012 21:32:12
snecigány
Jul 25, 2012 21:32:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>
Ennyi.</div>
trollokon kívül mindenki leszar majd, ahogy eddig is tették.
téged csak egy kamerával játszogató hülyegyereknek tartanak, nem felnőtt embernek.
Ennyi.</div>
trollokon kívül mindenki leszar majd, ahogy eddig is tették.
téged csak egy kamerával játszogató hülyegyereknek tartanak, nem felnőtt embernek.
Jul 25, 2012 21:32:25
pimpa
Jul 25, 2012 21:32:43
Sajtósként?
DEHOGYNEM.
Szerintem. De megint csak igazságot tesz majd a kérdőív.</div>
NEM VAGY SAJTÓS!
Sajtósként?
DEHOGYNEM.
NEM VAGY SAJTÓS!
Jul 25, 2012 21:32:43
sodika
Jul 25, 2012 21:33:14
<b>Annyi valóban igaz, hogy egy pillanatig fel sem merült bennem, hogy a Jóni-féle társaság nem a "na, a krónikásunk oknyomoz, helyes" reakciókat váltja ki a nemzeti radikálisokból, hanem "miért haverkodik ez ilyen cigányokkal"-reakciót.</b>
De majd meglátjuk, mi a nagyobb közönség véleménye erről.
De majd meglátjuk, mi a nagyobb közönség véleménye erről.
Jul 25, 2012 21:33:14
szpítsopp
Jul 25, 2012 21:33:48
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, ilyenkor derül ki, hogy miközben újságírónak hazudod magad, gőzöd sincs erről a szakmáról.
szerinted sztoicsev ivánka is kérdőíveket osztogat az olvasóinak, hogy mi érdekli őket, vagy pedig tudja ezt, mert ez a szakmája? mit gondolsz erről, kicsi latinovits?:))</div>
Azért ne essünk túlzásokba kérlek, sneci Latinovits-szintű újságíró, még ha self-proclaimed is.
szerinted sztoicsev ivánka is kérdőíveket osztogat az olvasóinak, hogy mi érdekli őket, vagy pedig tudja ezt, mert ez a szakmája? mit gondolsz erről, kicsi latinovits?:))</div>
Azért ne essünk túlzásokba kérlek, sneci Latinovits-szintű újságíró, még ha self-proclaimed is.
Jul 25, 2012 21:33:48
sodika
Jul 25, 2012 21:34:03
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div>
NEM VAGY SAJTÓS!</div>
Gerillamédia, hahó.
Budaházy és Toroczkai szerint az egy fegyvernem.
NEM VAGY SAJTÓS!</div>
Gerillamédia, hahó.
Budaházy és Toroczkai szerint az egy fegyvernem.
Jul 25, 2012 21:34:03
Tutenchamun
Jul 25, 2012 21:34:09
sneci, vasárnap csináltad a riportokat a cigánybűnözőkkel, most pedig szerda este van, és még nincs kész az anyag. mit gondolsz erről, balfasz?:))
majd Jövő héten?
majd Jövő héten?
Jul 25, 2012 21:34:09
snecigány
Jul 25, 2012 21:35:01
Sajtósként?
DEHOGYNEM.
szerinted egy gyilkost "lacikázik" egy valódi újságíró?
Lacikázni a 10 éves áldozatot szokás.
"Annyi valóban igaz, hogy egy pillanatig fel sem merült bennem, hogy a Jóni-féle társaság nem a "na, a krónikásunk oknyomoz, helyes" reakciókat váltja ki a nemzeti radikálisokból, hanem "miért haverkodik ez ilyen cigányokkal"-reakciót.
"
ja, ennyire idióta vagy magadtól
ennyire nem vagy képes mások gondolkodásába, érzéseibe beleélni magadat. az autizmus egyik jele.
Sajtósként?
DEHOGYNEM.
Lacikázni a 10 éves áldozatot szokás.
"Annyi valóban igaz, hogy egy pillanatig fel sem merült bennem, hogy a Jóni-féle társaság nem a "na, a krónikásunk oknyomoz, helyes" reakciókat váltja ki a nemzeti radikálisokból, hanem "miért haverkodik ez ilyen cigányokkal"-reakciót.
"
ja, ennyire idióta vagy magadtól
ennyire nem vagy képes mások gondolkodásába, érzéseibe beleélni magadat. az autizmus egyik jele.
Jul 25, 2012 21:35:01
sodika
Jul 25, 2012 21:35:06
<b>Szóval visszahúzódok, amíg ELÉG NAGY MINTA ALAPJÁN nem ismerem az emberek véleményét.</b>
Ennyi.
Ennyi.
Jul 25, 2012 21:35:06
Trollopata
Jul 25, 2012 21:35:38
<div class="quote"><div class="author">snecigány</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigány</div>
MERT NEM!
Takarodj már el egy kibaszott pszichológushoz!</div>
<b>SNECI! A pokolba vezeto ut egyiranyu, te fasz! Onnan nem jossz vissza tudositassal, az egesz eleted pokolla valik, es elobb-utobb egy korhazban, majd egy intezetben talalod magadat.</b>
MERT NEM!
Takarodj már el egy kibaszott pszichológushoz!</div>
<b>SNECI! A pokolba vezeto ut egyiranyu, te fasz! Onnan nem jossz vissza tudositassal, az egesz eleted pokolla valik, es elobb-utobb egy korhazban, majd egy intezetben talalod magadat.</b>
Jul 25, 2012 21:35:38
sodika
Jul 25, 2012 21:35:49
</div>
Ha arról számol be, mit beszélnek a rokonai és hogyan?
<b>NANÁ HOGY!</b>
Mindegy, húzok. Csá.
</div>
<b>NANÁ HOGY!</b>
Mindegy, húzok. Csá.
Jul 25, 2012 21:35:49
snecigány
Jul 25, 2012 21:36:23
"
A tesztek szerint az Asperger-szindrómás gyerekek elméletben értik mások érzelmi reakcióit, és a szociális normákat;<18> az életben azonban nehézségeik vannak az alkalmazásukkal.<16> Az Asperger-szindrómás emberek megfigyelik, elemzik és merev szabályokba foglalják ezeket a normákat, és közvetlenül alkalmazzák őket, ezáltal merevnek vagy szociálisan naivnak tűnnek. A sikertelen kapcsolatteremtési kísérletek miatt eltompulhat a gyermekkori vágy a társaságra.<18>"
A tesztek szerint az Asperger-szindrómás gyerekek elméletben értik mások érzelmi reakcióit, és a szociális normákat;<18> az életben azonban nehézségeik vannak az alkalmazásukkal.<16> Az Asperger-szindrómás emberek megfigyelik, elemzik és merev szabályokba foglalják ezeket a normákat, és közvetlenül alkalmazzák őket, ezáltal merevnek vagy szociálisan naivnak tűnnek. A sikertelen kapcsolatteremtési kísérletek miatt eltompulhat a gyermekkori vágy a társaságra.<18>"
Jul 25, 2012 21:36:23
pimpa
Jul 25, 2012 21:37:00
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">pimpa</div>
NEM VAGY SAJTÓS!</div>
Gerillamédia, hahó.
Budaházy és Toroczkai szerint az egy fegyvernem.</div>
milyen gerillamédia te barom?
NEM VAGY SAJTÓS!</div>
Gerillamédia, hahó.
milyen gerillamédia te barom?
Jul 25, 2012 21:37:00
pimpa
Jul 25, 2012 21:37:28
</div>
<b>NANÁ HOGY!</b>
Mindegy, húzok. Csá.</div>
de te buliztál velük. közben pál marci a honlapra várt......
</div>
<b>NANÁ HOGY!</b>
Jul 25, 2012 21:37:28
sodika
Jul 25, 2012 21:37:30
Épp ezt mondom.
1) a már amúgy is a gépemen lévő anyagot feldolgozom a régi módon, a régi stílusban
2) jövőbeli anyagokkal kapcsolatban pedig a megfelelő merítésű piackutatás eredményei alapján járok VAGY NEM JÁROK el
Ennyi.
Addig pedig - igen - lényegében <b>visszahúzódom</b>.
1) a már amúgy is a gépemen lévő anyagot feldolgozom a régi módon, a régi stílusban
2) jövőbeli anyagokkal kapcsolatban pedig a megfelelő merítésű piackutatás eredményei alapján járok VAGY NEM JÁROK el
Ennyi.
Addig pedig - igen - lényegében <b>visszahúzódom</b>.
Jul 25, 2012 21:37:30
snecigány
Jul 25, 2012 21:38:14
</div>
<b>NANÁ HOGY!</b>
a lószart
te hivatkoztál rá lacikaként, és nem egy riportban ők.
</div>
<b>NANÁ HOGY!</b>
a lószart
te hivatkoztál rá lacikaként, és nem egy riportban ők.
sodilegnagyobbrajongoja
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Szóval visszahúzódok, amíg ELÉG NAGY MINTA ALAPJÁN nem ismerem az emberek véleményét.</b>
Ennyi.</div>
Hány válaszra számítasz? Mármint nem trollkodó válaszra?
Tényleg nem érted, hogy senki sem kíváncsi rád?
Ennyi.</div>
Hány válaszra számítasz? Mármint nem trollkodó válaszra?
Tényleg nem érted, hogy senki sem kíváncsi rád?
sodika
Jul 25, 2012 21:38:17
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div>
de te buliztál velük. közben pál marci a honlapra várt......</div>
Mondtam Marcinak is, hogy nem tudok hazarepülni.
És pénzem sincs.
Ilyen szituációban az a főnök, akié a kocsi.
Én pedig ki vagyok szolgáltatva neki.
És pénzem sincs.
Én pedig ki vagyok szolgáltatva neki.
Jul 25, 2012 21:38:17
Géntolvaj református
Jul 25, 2012 21:38:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Gerillamédia, hahó.
Tudjuk. Te így baszol oda a rendszernek. Faszbúkozással...
Tudjuk. Te így baszol oda a rendszernek. Faszbúkozással...
Jul 25, 2012 21:38:25
Tutenchamun
Jul 25, 2012 21:39:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Annyi valóban igaz, hogy egy pillanatig fel sem merült bennem, hogy a Jóni-féle társaság nem a "na, a krónikásunk oknyomoz, helyes" reakciókat váltja ki a nemzeti radikálisokból, hanem "miért haverkodik ez ilyen cigányokkal"-reakciót.</b>
De majd meglátjuk, mi a nagyobb közönség véleménye erről.</div>
ez a mi szerencsénk, hogy soha nem merül fel benned, hogy amit telepítesz, az éppen egy faszerdő. mi már akkor röhögtünk rajtad, amikor megjelentek az első kancigányos képek a faladon. de te még akkor is bizonygattad, hogy milyen híres emberrel fogsz találkozni, és micsoda anyag lesz ebből.
amikor elkezdtél bécigány körül legyeskedni, akkor is tudtuk, hogy faszerdő lesz belőle. és mi lett belőle? egy hatalmas faszerdő.
De majd meglátjuk, mi a nagyobb közönség véleménye erről.</div>
ez a mi szerencsénk, hogy soha nem merül fel benned, hogy amit telepítesz, az éppen egy faszerdő. mi már akkor röhögtünk rajtad, amikor megjelentek az első kancigányos képek a faladon. de te még akkor is bizonygattad, hogy milyen híres emberrel fogsz találkozni, és micsoda anyag lesz ebből.
amikor elkezdtél bécigány körül legyeskedni, akkor is tudtuk, hogy faszerdő lesz belőle. és mi lett belőle? egy hatalmas faszerdő.
Jul 25, 2012 21:39:04
sodika
Jul 25, 2012 21:39:09
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Tényleg nem érted, hogy senki sem kíváncsi rád?</div>
RÁM?
Itt nem az én személyem a lényeg.
Még egyszer:
<b>Általánosan, személyemtől független kérdések lesznek ezek, az összes kamerázó ember okítására.</b>
Tényleg nem érted, hogy senki sem kíváncsi rád?</div>
RÁM?
Itt nem az én személyem a lényeg.
Még egyszer:
<b>Általánosan, személyemtől független kérdések lesznek ezek, az összes kamerázó ember okítására.</b>
Jul 25, 2012 21:39:09
sodika
Jul 25, 2012 21:39:37
Mindegy.
Csá.
Csá.
Jul 25, 2012 21:39:37
Tutenchamun
Jul 25, 2012 21:40:04
sneci, hány forint van most a zsebedben, és mennyi a ledolgozott egyenleged?
Jul 25, 2012 21:40:04
pimpa
Jul 25, 2012 21:40:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">pimpa</div>
És pénzem sincs.
Én pedig ki vagyok szolgáltatva neki.</div>
három hete be kellett volna fejezned. de neked minden fontosabb volt. bulizni a gyilkos családjával, meg minden más. hazudsz megint.
És pénzem sincs.
három hete be kellett volna fejezned. de neked minden fontosabb volt. bulizni a gyilkos családjával, meg minden más. hazudsz megint.
Jul 25, 2012 21:40:08
Tutenchamun
Jul 25, 2012 21:40:23
hol a repcsi, púp?
Jul 25, 2012 21:40:23
Trollopata
Jul 25, 2012 21:40:28
NEM VAGY SAJTÓS!</div>
Gerillamédia, hahó.
Retardmedia bazdmeg, Hahó!
Az a ket diszfasz szerinted abbol el, hogy nyomja a hacacaret a maga kis beszukult modjan? Nekik van bankszamlajuk, ceguk, nyereseguk. Es minek neked fegyver? Te akarsz harcolni? Tudod, hogy Spartaban mi lett volna a neved? 'kupac a hegy aljan'.
Inkabb takarodj el dolgozni es pszichologushoz!
NEM VAGY SAJTÓS!</div>
Gerillamédia, hahó.
Retardmedia bazdmeg, Hahó!
Az a ket diszfasz szerinted abbol el, hogy nyomja a hacacaret a maga kis beszukult modjan? Nekik van bankszamlajuk, ceguk, nyereseguk. Es minek neked fegyver? Te akarsz harcolni? Tudod, hogy Spartaban mi lett volna a neved? 'kupac a hegy aljan'.
Inkabb takarodj el dolgozni es pszichologushoz!
Jul 25, 2012 21:40:28
Géntolvaj református
Jul 25, 2012 21:41:42
Sodi, mikor teszed fel a birkózós videót? És a Melcsikés dokumentumokat? Mikor végzel már a két hete tartó vacsival?
Jul 25, 2012 21:41:42
snecigány
Jul 25, 2012 21:41:54
Normál újságíró:
P. Lászlót gyilkossággal vádolják. Az édesanyját kérdeztük, mi a véleménye:
- Lacika mindig kedves gyerek volt.
Autista újságíró:
Lacikát gyilkossággal vádolják. Az anyucit kérdezzük, mi a véleménye erről:
Érted mi a különbség?
"
És pénzem sincs."
Már 20 napja várt egy olyan honlapra, amit utána 2 óra alatt összerakott egy troll! Mégis miért nem csináltad meg?
Ezen a fórumon minden nap sokszor ennyi időt basztál el!
Pénz? Minek, van ingyenes domain is. De egy .hu is csak 3 e ft kb.
P. Lászlót gyilkossággal vádolják. Az édesanyját kérdeztük, mi a véleménye:
Autista újságíró:
Lacikát gyilkossággal vádolják. Az anyucit kérdezzük, mi a véleménye erről:
Érted mi a különbség?
"
És pénzem sincs."
Már 20 napja várt egy olyan honlapra, amit utána 2 óra alatt összerakott egy troll! Mégis miért nem csináltad meg?
Ezen a fórumon minden nap sokszor ennyi időt basztál el!
Pénz? Minek, van ingyenes domain is. De egy .hu is csak 3 e ft kb.
Jul 25, 2012 21:41:54
pimpa
Jul 25, 2012 21:42:34
MINDIG MÁS A HIBÁS!
Jul 25, 2012 21:42:34
Káoszkapitány
Jul 25, 2012 21:43:00
Tehát az általad trollokként definiált, nagyrészt iskolázott, nyelveket beszélő és nem egy esetben jobboldali beállítottságú személyek véleményét leszarod, míg a titánok, ergéelek, molnáreffek, baloghok és hasonlók véleményét értékesnek és megfontolandónak tartod, vagy hogy téged idézzelek, "nem tudod eldönteni, hogy molnáreff zseni-e". Erre tényleg nem tudok mit mondani.
Jul 25, 2012 21:43:00
Fotelrocker_Presszócigány
Jul 25, 2012 21:43:10
vegyétek el snecitől, hogy félkövérrel írhasson, mert kibaszott irritáló vastagon olvasni az autista faszságait..
Jul 25, 2012 21:43:10
szodáj
Jul 25, 2012 21:43:30
Olyan régen voltam itt, alig tudom követni a történéseket, de ha már az Asperger szóba került, néhány tünet megdöbbentően illik sodira:
<i>zavart, például kerüli a szemkontaktust, vagy helytelenül alkalmazza a társas interakciókat szabályozó gesztusokat
kapcsolatteremtő képessége korához képest fejletlen
nincsenek spontán vágyai arra, hogy másokkal együtt tevékenykedjen
nem akar társas, vagy érzelmi kapcsolatokban részt venni
belefeledkezik egy vagy több sztereotipikus és korlátozott érdeklődési területbe, mely nagy mértékben eltér a normálistól
ragaszkodik speciális, semmi haszonnal nem járó rutinokhoz vagy rituálékhoz
folyamatosan foglalkozik egyes tárgyakkal, vagy annak részeinek vizsgálatával</i>
<i>zavart, például kerüli a szemkontaktust, vagy helytelenül alkalmazza a társas interakciókat szabályozó gesztusokat
kapcsolatteremtő képessége korához képest fejletlen
nincsenek spontán vágyai arra, hogy másokkal együtt tevékenykedjen
nem akar társas, vagy érzelmi kapcsolatokban részt venni
belefeledkezik egy vagy több sztereotipikus és korlátozott érdeklődési területbe, mely nagy mértékben eltér a normálistól
ragaszkodik speciális, semmi haszonnal nem járó rutinokhoz vagy rituálékhoz
folyamatosan foglalkozik egyes tárgyakkal, vagy annak részeinek vizsgálatával</i>
Jul 25, 2012 21:43:30
snecigány
Jul 25, 2012 21:43:42
"
Még egyszer:
Általánosan, személyemtől független kérdések lesznek ezek, az összes kamerázó ember okítására."
a többi kamerázó ezt tudja, vagy megkérdi a haverjaitól.
Még egyszer:
Általánosan, személyemtől független kérdések lesznek ezek, az összes kamerázó ember okítására."
a többi kamerázó ezt tudja, vagy megkérdi a haverjaitól.
Jul 25, 2012 21:43:42
Tutenchamun
Jul 25, 2012 21:48:19
És pénzem sincs.
mekkora hazugság már megint. mintha marci éppen akkor rendelte volna meg a honlapot. akkor már 20 napja elvállaltad a melót, Hahó! még a költségek egy részét is magadra vállaltad, Hahó!
tudod mekkora kárt okoztál marcinak?
És pénzem sincs.
mekkora hazugság már megint. mintha marci éppen akkor rendelte volna meg a honlapot. akkor már 20 napja elvállaltad a melót, Hahó! még a költségek egy részét is magadra vállaltad, Hahó!
tudod mekkora kárt okoztál marcinak?
Jul 25, 2012 21:48:19
szeszesember
Jul 25, 2012 21:49:15
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>tudod mekkora kárt okoztál marcinak?</div>Hát még a nemzetnek...! De ez már Gonda asztala.
Jul 25, 2012 21:49:15
Kérdezőbiztos
Jul 25, 2012 21:50:43
Még most sem hiszem el, hogy komolyan tanácsokat ad neki némely snecológus azok után amit leművelt és most is művel.
Ez menthetetlenül fogyatékos. Mostani mániákus szakaszának a jeligéje a : kérdőív, kérdőív, kérdőív, kérdőív...
Ez menthetetlenül fogyatékos. Mostani mániákus szakaszának a jeligéje a : kérdőív, kérdőív, kérdőív, kérdőív...
Jul 25, 2012 21:50:43
szeszesember
Jul 25, 2012 21:50:57
Púp, beteg vagy. Nem kicsit, nagyon. Takarodj el egy pszichiáterhez! Most.
Jul 25, 2012 21:50:57
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 25, 2012 21:51:28
Sodi, te nem vagy újságíró.
Te 30 éves korodra
- kvázi-csövesként egy irodai kanapén élsz
- milliós adósságod van
- kvázi-illegalitásban élsz: nem lehet a neveden semmi vagyon, nincs bankszámlád, nincs bankkártyád
- körözés alatt álltál, két büntetőper is van ellened. Esetleges pénzbüntetést nem tudnál kifizetni, úgyhogy börtön fenyeget
- ország-világ látta a recskavideóidat
- más levetett, megunt, két számmal túl nagy ruháiban jársz
- kényszeresen hazudozol, barátaidat is átvered, folyamatosan hitegeted
- rendes párkapcsolatot hírből sem ismersz
- vállalkozásaiddal indulásukat követően azonnal bebuktál
- akkor laksz jól, ha valaki meghív ebédre
stb. stb.
Egy szóval: te Recskaboy vagy, nem sajtós vagy újságíró.
Te 30 éves korodra
- kvázi-csövesként egy irodai kanapén élsz
- milliós adósságod van
- kvázi-illegalitásban élsz: nem lehet a neveden semmi vagyon, nincs bankszámlád, nincs bankkártyád
- körözés alatt álltál, két büntetőper is van ellened. Esetleges pénzbüntetést nem tudnál kifizetni, úgyhogy börtön fenyeget
- ország-világ látta a recskavideóidat
- más levetett, megunt, két számmal túl nagy ruháiban jársz
- kényszeresen hazudozol, barátaidat is átvered, folyamatosan hitegeted
- rendes párkapcsolatot hírből sem ismersz
- vállalkozásaiddal indulásukat követően azonnal bebuktál
- akkor laksz jól, ha valaki meghív ebédre
stb. stb.
Egy szóval: te Recskaboy vagy, nem sajtós vagy újságíró.
Jul 25, 2012 21:51:28
sodika
Jul 25, 2012 21:52:26
snecigány :
Oké, teljesen jogos, amit mondasz.
Erre majd térjünk vissza holnap.
Erre majd térjünk vissza holnap.
Jul 25, 2012 21:52:26
Káoszkapitány
Jul 25, 2012 21:52:58
Ha semmiképpen nem vagy képes lemondani a kamerázásról, akkor kamerázz teljesen politikamentes dolgokat, eseményeket. A téma kimeríthetetlen: természet, kiállítások, művészet, népi hagyományok, környezetvédelem, stb.
Jul 25, 2012 21:52:58
snecigány
Jul 25, 2012 21:53:11
<div class="quote"><div class="author">Kérdezőbiztos</div>Még most sem hiszem el, hogy komolyan tanácsokat ad neki némely snecológus azok után amit leművelt és most is művel.
Ez menthetetlenül fogyatékos. Mostani mániákus szakaszának a jeligéje a : kérdőív, kérdőív, kérdőív, kérdőív...</div>
a trollok egy része menthetetlenül jószívű és segítőkész.
Ez menthetetlenül fogyatékos. Mostani mániákus szakaszának a jeligéje a : kérdőív, kérdőív, kérdőív, kérdőív...</div>
a trollok egy része menthetetlenül jószívű és segítőkész.
Jul 25, 2012 21:53:11
szeszesember
Jul 25, 2012 21:54:29
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>snecigány :
Erre majd térjünk vissza holnap.</div>Már megint a hárítás. Baszod, az énvédő mechanizmusaid akadályoznak meg a gyógyulásban, te szar! Sebaj, én most már tényleg annak örülnék, ha utcára kerülnél. Tuti, hogy minden nap beléd rúgnék, és leköpnélek.
Erre majd térjünk vissza holnap.</div>Már megint a hárítás. Baszod, az énvédő mechanizmusaid akadályoznak meg a gyógyulásban, te szar! Sebaj, én most már tényleg annak örülnék, ha utcára kerülnél. Tuti, hogy minden nap beléd rúgnék, és leköpnélek.
Jul 25, 2012 21:54:29
Trollopata
Jul 25, 2012 21:55:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>snecigány :
Erre majd térjünk vissza holnap.</div>
Holnap kiderul, maradt-e meg valaki akit megkerdezhetsz?
Balfasz vagy, itt egybehangzo velemenyt olvashattal, most inkabb kivered es holnap tovabb rontasz a helyzeteden?
Erre majd térjünk vissza holnap.</div>
Holnap kiderul, maradt-e meg valaki akit megkerdezhetsz?
Balfasz vagy, itt egybehangzo velemenyt olvashattal, most inkabb kivered es holnap tovabb rontasz a helyzeteden?
Jul 25, 2012 21:55:13
szodáj
Jul 25, 2012 21:56:11
<div class="quote"><div class="author">snecigány</div><div class="quote"><div class="author">Kérdezőbiztos</div>Még most sem hiszem el, hogy komolyan tanácsokat ad neki némely snecológus azok után amit leművelt és most is művel.
a trollok egy része menthetetlenül jószívű és segítőkész.</div>
Azt hiszem én is tanácsokkal kezdtem (késői snecológus vagyok), és még mindig ott tartok, hogy nem tudom feldolgozni a tényt, hogy egyszerűen mindent ignorál ez az ember!
Most kezdek rájönni, hogy a gond az, hogy képtelen kilépni a komfortzónájából, neki jó így, ahogy van.
a trollok egy része menthetetlenül jószívű és segítőkész.</div>
Azt hiszem én is tanácsokkal kezdtem (késői snecológus vagyok), és még mindig ott tartok, hogy nem tudom feldolgozni a tényt, hogy egyszerűen mindent ignorál ez az ember!
Most kezdek rájönni, hogy a gond az, hogy képtelen kilépni a komfortzónájából, neki jó így, ahogy van.
Jul 25, 2012 21:56:11
snecigány
Jul 25, 2012 21:57:32
Olyan vagy mint egy kisgyerek:
de miért?
de miért?
de miért?
Teljesen alapvető dolgokat kell neked magyarázni.
de miért?
de miért?
de miért?
Teljesen alapvető dolgokat kell neked magyarázni.
Jul 25, 2012 21:57:32
Trollopata
Jul 25, 2012 22:01:00
<div class="quote"><div class="author">snecigány</div>Olyan vagy mint egy kisgyerek:
de miért?
de miért?
de miért?
Teljesen alapvető dolgokat kell neked magyarázni.</div>
a fontos dolgokat tobbszor kell elmondani, attol lesznek fontosak.
ami evidencia, az evidencia
sneci pedig egy (ahogy egy trolltars pontosan megfogalmazta) magasan funkcionalo autista, valoszinuleg megfejelve egy asperger-szindromaval.
falra hanyt bojszofozelek, barmit is irsz neki. elefantcsonttoronyban el egy masik dimenzioban
de miért?
de miért?
de miért?
a fontos dolgokat tobbszor kell elmondani, attol lesznek fontosak.
ami evidencia, az evidencia
sneci pedig egy (ahogy egy trolltars pontosan megfogalmazta) magasan funkcionalo autista, valoszinuleg megfejelve egy asperger-szindromaval.
falra hanyt bojszofozelek, barmit is irsz neki. elefantcsonttoronyban el egy masik dimenzioban
Jul 25, 2012 22:01:00
szeszesember
Jul 25, 2012 22:01:41
<div class="quote"><div class="author">snecigány</div>Teljesen alapvető dolgokat kell neked magyarázni.</div>De egy kisgyerek legalább megérti, ha elmagyarázzák neki. Vagy ha nem, akkor is van benne annyi belátás, hogy hallgat a felnőttekre, mert ők valószínűleg jobban tudják. De ez egy retardált. Minden lepereg róla.
Jul 25, 2012 22:01:41
Béla
Jul 25, 2012 22:01:56
<div class="quote"><div class="author">snecigány</div>Olyan vagy mint egy kisgyerek:
de miért?
de miért?
de miért?
Kérdeztem ezeket a szegény kicsi Endi, csak az anyja nem volt ott, az apja pedig részeg volt. Szomorú. Vajon még mik derülnek majd ki kicsi Endi egyetem előtti éveiről...bele sem merek gondolni.
de miért?
de miért?
de miért?
Kérdeztem ezeket a szegény kicsi Endi, csak az anyja nem volt ott, az apja pedig részeg volt. Szomorú. Vajon még mik derülnek majd ki kicsi Endi egyetem előtti éveiről...bele sem merek gondolni.
Jul 25, 2012 22:01:56
Káoszkapitány
Jul 25, 2012 22:02:56
De hiába, ahelyett, hogy azt mondaná, hogy tényleg, jogos, befejeztem, nekiáll közvéleményt kutatni. Az ész megáll.
Jul 25, 2012 22:02:56
szeszesember
Jul 25, 2012 22:03:38
Púp, zaklattak téged szexuálisan gyerek- vagy kamaszkorodban? Ne hazudj!
Jul 25, 2012 22:03:38
Kérdezőbiztos
Jul 25, 2012 22:05:24
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>De hiába, ahelyett, hogy azt mondaná, hogy tényleg, jogos, befejeztem, nekiáll közvéleményt kutatni. Az ész megáll.</div>
Dehogy áll neki.
Már írta, hogy nem 2 perc lesz. Az azt jelenti, hogy Jövő héten.
Dehogy áll neki.
Már írta, hogy nem 2 perc lesz. Az azt jelenti, hogy Jövő héten.
Jul 25, 2012 22:05:24
Trollopata
Jul 25, 2012 22:06:34
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>De hiába, ahelyett, hogy azt mondaná, hogy tényleg, jogos, befejeztem, nekiáll közvéleményt kutatni. Az ész megáll.</div>
Elore menekul. De itt mar nincs tobb hely, csak o ezt nem latja. Izgalmak allnak a snecologia tudomanya elott!
Raadasul termeszetes kornyezeteben lehet majd tanulmanyozni, semmilyen kulso troll-hatas nem kellett.
Priceless!
Elore menekul. De itt mar nincs tobb hely, csak o ezt nem latja. Izgalmak allnak a snecologia tudomanya elott!
Raadasul termeszetes kornyezeteben lehet majd tanulmanyozni, semmilyen kulso troll-hatas nem kellett.
Priceless!
Jul 25, 2012 22:06:34
Kérdezőbiztos
Jul 25, 2012 22:08:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>
nem értek egyet. megmondták itt neked nem kevesen</div>
Kulcsszó: ITT.
Azt leszarom.
Máshonnan összesen alig érkezett 2-3 kritika az elmúlt évben.</div>
Pont a segítőkész trollok miatt érzem úgy, hogy ez egy különösen hálátlan és mocskos hozzászólás ami miatt nem érdemel semmilyen segítséget.
nem értek egyet. megmondták itt neked nem kevesen</div>
Kulcsszó: ITT.
Azt leszarom.
Máshonnan összesen alig érkezett 2-3 kritika az elmúlt évben.</div>
Pont a segítőkész trollok miatt érzem úgy, hogy ez egy különösen hálátlan és mocskos hozzászólás ami miatt nem érdemel semmilyen segítséget.
Jul 25, 2012 22:08:13
snecigány
Jul 25, 2012 22:09:39
mégis mit vár, majd a Jobbikosok azt mondják, hogy haverkodj tovább a végbélmagyarozókkal, mert így készülhetnek érdekes riportok Orbán Ráhelről meg a rakétasilóról?
mégis mit vár, majd a Jobbikosok azt mondják, hogy haverkodj tovább a végbélmagyarozókkal, mert így készülhetnek érdekes riportok Orbán Ráhelről meg a rakétasilóról?
Jul 25, 2012 22:09:39
here
Jul 25, 2012 22:10:00
neki ráadásul ezek a közvetítések az élete, tehát kb. azt kérdezi most hogy "kedves emberek, úgy látszik hogy most elbasztam az életet(mindenki azt mondja, szóval biztos), úgyhogy légyszi mondjátok meg pontosan hogyan kéne folytatnom, legyen mondjuk népszavazás belőle"
neki ráadásul ezek a közvetítések az élete, tehát kb. azt kérdezi most hogy "kedves emberek, úgy látszik hogy most elbasztam az életet(mindenki azt mondja, szóval biztos), úgyhogy légyszi mondjátok meg pontosan hogyan kéne folytatnom, legyen mondjuk népszavazás belőle"
Jul 25, 2012 22:10:00
broni
Jul 25, 2012 22:12:43
milyen köz. kutatás??megint szétkurváztam, ittam az agyam, le vok maraqdva!!!!hejj jagoda, több burzsujt a gulágra!!!
Jul 25, 2012 22:12:43
Hitvány Patkány
Jul 25, 2012 22:13:44
<div class="quote"><div class="author">snecigány</div><div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>De hiába, ahelyett, hogy azt mondaná, hogy tényleg, jogos, befejeztem, nekiáll közvéleményt kutatni. Az ész megáll.</div>
mégis mit vár, majd a Jobbikosok azt mondják, hogy haverkodj tovább a végbélmagyarozókkal, mert így készülhetnek érdekes riportok Orbán Ráhelről meg a rakétasilóról?</div>
Egyszerűen gyáva saját döntéseket hozni. Mindenkinek benyal, trollokat küld a falára rendet rakni, de ahhoz is kevés, hogy a félnapos Molnár-alázás után végre egyértelműen elhajtsa a picsába. Ezért kell neki több tucat radikális, akire hivatkozhat.
mégis mit vár, majd a Jobbikosok azt mondják, hogy haverkodj tovább a végbélmagyarozókkal, mert így készülhetnek érdekes riportok Orbán Ráhelről meg a rakétasilóról?</div>
Egyszerűen gyáva saját döntéseket hozni. Mindenkinek benyal, trollokat küld a falára rendet rakni, de ahhoz is kevés, hogy a félnapos Molnár-alázás után végre egyértelműen elhajtsa a picsába. Ezért kell neki több tucat radikális, akire hivatkozhat.
Jul 25, 2012 22:13:44
2 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Igen.
<b>Meg is húzom.</b>
Amíg nincs objektív képem arról, hogy mit akarnak az emberek, nagyon meghúzom magam.
Utána pedig elfogadom a többség akaratát.
A kisebbségnek pedig Orbán Viktorosan fogom tudni mondani, hogy bocs, marginalitás vagy.
Most nem tudom, mert lehet, hogy éppen tényleg ő a többségi vélemény, csak én erről nem tudok.</div>
az emberek azt akarják, hogy egy élősködős, anyját gyalázó, mmagyar embereket fenyegető, tolvaj , náci, zsidózó görény ne szerepeljen. elég volt a fajtádból!