« 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 »
1682748 komment.

Szerző: Tutenchamun Jul 25, 2012 22:16:42
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">broni</div>milyen köz. kutatás??megint szétkurváztam, ittam az agyam, le vok maraqdva!!!!hejj jagoda, több burzsujt a gulágra!!!</div>

mutasd az a lotyót akinél voltál.
Jul 25, 2012 22:16:42

Szerző: sodika Jul 25, 2012 22:17:16
Válasz
(0)
<b>Látjátok. Épp itt látható, hogy minden éremnek sok oldala van.</b>

"Domján Tibor Sodi mi ez a faszság? :)
55 perce · Tetszik

Kiss Endre Farkas Én se tudom, Molnár miért mond ilyeneket.
De ha egyszer ilyet mond, megmutatom, hogy téved.
Erről szól ez a videó. :)
20 perce · Szerkesztve · Tetszik
Domján Tibor aha.. és mikor juttok el odáig, hogy nem a Molnár-t akarjátok kijavítani... hanem találtok másik témát?
19 perce · Tetszik
Domján Tibor arról meg amiről úgy gondoljátok, hogy a Molnár téved... azt meg hagyjátok érni... majd kiderül alapon... (mellékesen megjegyzem eddig az esetében nem nagyon tudok ilyenről...)
17 perce · Tetszik

Kiss Endre Farkas Molnár itt nem általános témákról beszél, hanem kimondottam rólam.
Nem tudom, hogy kitől származik a felvétel, és mi volt a feltett kérdés, amire válaszol.
De itt van, és rólam szól, rólam állít kijelentő dolgokat, ezért reagáltam rá ezzel a videóval. És csak ezért.
Azt állítja, hogy én írhattam Soósnak a mai Bándy Kata cikkét. Fotókkal és videóval cáfolom, hogy így lenne.
Meg hogy nyilván nincsenek is trollok, minden ellenem hamisított leírt tébolyt ki tud nézni belőlem.
Ez a mondat pedig a Bándy Kata kapcsán írt gondolatai kapcsán érdekes.
8 perce · Szerkesztve · Tetszik

Kiss Endre Farkas Az, hogy vannak-e trolljaim, vagy hogy én írom-e Soós cikkeit, nem tévedés kérdése, hanem ténykérdés. :) Vannak trollok, egy ilyen zaklathatta ma Molnárt is, erre CSAK MÁRÓL ez a bizonyíték, és Soós József saját maga írja, amit ír. (No meg az a bizonyíték a trollokra, - a korábban az olvasóközönség elé tárt ezer másik mellett: <a href="http://bit.ly/NK0WSH" rel="nofollow" target="_blank">http://bit.ly/NK0WSH</a>), hogy a rólam szóló gúnyfórum hozzászólásait nem írhatom egy személyben én, mert ahhoz 24 órában ébren lévő, és csak ezzel foglalkozó Superman-nek kellene lennem.)

Sherlock Porks friss, mai cikkét kiegészítő dokumentumok, érdekességek
‎66masodperc.wordpress.com
Sherlock Porks (akivel mellesleg a mai napig haragban vagyok) ma engem is érintve ír az ...
Bővebben
9 perce · Szerkesztve · Tetszik ·
Domján Tibor Szerintem azért oltott le egy picit, mert pl. bejegyzéseken keresztül sajtóközleményt próbáltál íratni vele Bándy Kata lelki üdvének megkövetése céljából... :D miközben meg sem akarod hallani a Molnár közlendőjét ezzel kapcsolatban... Nem beszélve arról, hogy miért kérik számon a Hírháttér-t olyan ügyekben amiben nem akar elmélyedni... ennek ellenére véleménye miért ne lehetne a dologról...
8 perce · Tetszik
Tálos Attila Azért annyira nem akarom bántani Árpibácsit, de kár lenne arról vitatkozni, hogy ki mond tébolyult őrültségeket... :D
7 perce · Tetszik
Domján Tibor szerintem neked nem is kell vitatkoznod senkivel ilyenekről... :D
4 perce · Tetszik

Kiss Endre Farkas ‎Domján Tibor: Az egy dolog, hogy véleménye van, és más dolog, hogy ha beszélgetünk róla, akkor reagáljon észérvekkel, olvassa el a soraimat, és helyezzen el vele szemben saját érveket. Mert így tényleg lehetséges, hogy a végén én leszek meggyőzve az ő igazáról. De ha megfigyeled, az érvek ilyetén ütköztetése teljesen elmaradt, így a végén már csak azt tudtam reagálni, hogy "bazmeg, te el sem olvasod, amit írok, és meg sem próbálsz válaszolni rá". Mert látszólag tényleg ez volt a helyzet. Én megpróbáltam érvelni a saját elgondolásom mellett, ő ellenben meg sem próbálta feldolgozni az én érveimet. Lehet amellett is érvelni, persze, hogy nincs szükség sajtóközleményre, de ennek a módja az, hogy ellenvéleményt és ellenérveket sorakoztatunk fel az amellett szóló érvekkel szemben, hogy mégis csak lehet. Szerintem. :)"

<a href="https://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/335587169861663" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/335587169861663</a>
Jul 25, 2012 22:17:16

Szerző: broni Jul 25, 2012 22:17:35
Válasz
(3)
oks, linkelem, de ne szivasséátok, rendes csaj....
Jul 25, 2012 22:17:35

Szerző: sodika Jul 25, 2012 22:18:19
Válasz
(0)
Vagy na... így van a teljes.

Domján Tibor Sodi mi ez a faszság? :)
57 perce · Tetszik

Kiss Endre Farkas Én se tudom, Molnár miért mond ilyeneket.
De ha egyszer ilyet mond, megmutatom, hogy téved.
Erről szól ez a videó. :)
22 perce · Szerkesztve · Tetszik
Domján Tibor aha.. és mikor juttok el odáig, hogy nem a Molnár-t akarjátok kijavítani... hanem találtok másik témát?
21 perce · Tetszik
Domján Tibor arról meg amiről úgy gondoljátok, hogy a Molnár téved... azt meg hagyjátok érni... majd kiderül alapon... (mellékesen megjegyzem eddig az esetében nem nagyon tudok ilyenről...)
19 perce · Tetszik

Kiss Endre Farkas Molnár itt nem általános témákról beszél, hanem kimondottam rólam.
Nem tudom, hogy kitől származik a felvétel, és mi volt a feltett kérdés, amire válaszol.
De itt van, és rólam szól, rólam állít kijelentő dolgokat, ezért reagáltam rá ezzel a videóval. És csak ezért.
Azt állítja, hogy én írhattam Soósnak a mai Bándy Kata cikkét. Fotókkal és videóval cáfolom, hogy így lenne.
Meg hogy nyilván nincsenek is trollok, minden ellenem hamisított leírt tébolyt ki tud nézni belőlem.
10 perce · Szerkesztve · Tetszik

Kiss Endre Farkas Az, hogy vannak-e trolljaim, vagy hogy én írom-e Soós cikkeit, nem tévedés kérdése, hanem ténykérdés. :) Vannak trollok, egy ilyen zaklathatta ma Molnárt is, erre CSAK MÁRÓL ez a bizonyíték, és Soós József saját maga írja, amit ír. (No meg az a bizonyíték a trollokra, - a korábban az olvasóközönség elé tárt ezer másik mellett: <a href="http://bit.ly/NK0WSH" rel="nofollow" target="_blank">http://bit.ly/NK0WSH</a>), hogy a rólam szóló gúnyfórum hozzászólásait nem írhatom egy személyben én, mert ahhoz 24 órában ébren lévő, és csak ezzel foglalkozó Superman-nek kellene lennem.)

Sherlock Porks friss, mai cikkét kiegészítő dokumentumok, érdekességek
‎66masodperc.wordpress.com
Sherlock Porks (akivel mellesleg a mai napig haragban vagyok) ma engem is érintve ír az ellene munkálkodó állítólagos névtelen trollokról. Ezek a lenyomozhatatlan ismeretlenek lehetnek azok a titokzatos ne...
10 perce · Szerkesztve · Tetszik ·
Domján Tibor Szerintem azért oltott le egy picit, mert pl. bejegyzéseken keresztül sajtóközleményt próbáltál íratni vele Bándy Kata lelki üdvének megkövetése céljából... :D miközben meg sem akarod hallani a Molnár közlendőjét ezzel kapcsolatban... Nem beszélve arról, hogy miért kérik számon a Hírháttér-t olyan ügyekben amiben nem akar elmélyedni... ennek ellenére véleménye miért ne lehetne a dologról...
10 perce · Tetszik
Tálos Attila Azért annyira nem akarom bántani Árpibácsit, de kár lenne arról vitatkozni, hogy ki mond tébolyult őrültségeket... :D
9 perce · Tetszik
Domján Tibor szerintem neked nem is kell vitatkoznod senkivel ilyenekről... :D
6 perce · Tetszik

Kiss Endre Farkas ‎Domján Tibor: Az egy dolog, hogy véleménye van, és más dolog, hogy ha beszélgetünk róla, akkor reagáljon észérvekkel, olvassa el a soraimat, és helyezzen el vele szemben saját érveket. Mert így tényleg lehetséges, hogy a végén én leszek meggyőzve az ő igazáról. De ha megfigyeled, az érvek ilyetén ütköztetése teljesen elmaradt, így a végén már csak azt tudtam reagálni, hogy "bazmeg, te el sem olvasod, amit írok, és meg sem próbálsz válaszolni rá". Mert látszólag tényleg ez volt a helyzet. Én megpróbáltam érvelni a saját elgondolásom mellett, ő ellenben meg sem próbálta feldolgozni az én érveimet. Lehet amellett is érvelni, persze, hogy nincs szükség sajtóközleményre, de ennek a módja az, hogy ellenvéleményt és ellenérveket sorakoztatunk fel az amellett szóló érvekkel szemben, hogy mégis csak lehet. Szerintem. :)
2 perce · Tetszik

<a href="https://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/335587169861663" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/335587169861663</a>
Jul 25, 2012 22:18:19

Szerző: snecigány Jul 25, 2012 22:18:25
Válasz
(6)
"Látjátok. Épp itt látható, hogy minden éremnek sok oldala van."

Te most egy másik hírhátteres elmebetegre hivatkozol?
Nekik akarsz megfelelni?
Jul 25, 2012 22:18:25

Szerző: broni Jul 25, 2012 22:18:49
Válasz
(3)
<a href="http://www.beszamolok.com/lap/szexpartner/index.php?lid=194473" rel="nofollow" target="_blank">http://www.beszamolok.com/lap/szexpartner/index.php?lid=194473</a>

Jul 25, 2012 22:18:49

Szerző: sodika Jul 25, 2012 22:19:43
Válasz
(0)
Vagy mégsem, a második nem kell.

Mindegy.

Szóval vannak itt ütköző érvek, na.

<b>De Molnárral szemben is nekem van igazam. Én érveltem, ő pedig eltűnt érvek nélkül.</b>
Jul 25, 2012 22:19:43

Szerző: snecigány Jul 25, 2012 22:20:10
Válasz
(5)
faszán becsicskított domján is.
Jul 25, 2012 22:20:10

Szerző: sodika Jul 25, 2012 22:20:23
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">snecigány</div>
Nekik akarsz megfelelni?</div>

Nem.

<b>Őt akarom meggyőzni arról, hogy igenis nekem volt ma igazam. :D</b>
Jul 25, 2012 22:20:23

Szerző: snecigány Jul 25, 2012 22:20:40
Válasz
(3)
"

10 perce · Szerkesztve · Tetszik"

Magyarán nem a végbélmagyarozás zavar, hanem az hogy rólad írt kifejezetten rosszakat
Jul 25, 2012 22:20:40

Szerző: Trollopata Jul 25, 2012 22:20:44
Válasz
(2)
valaki rendeljen a Kolosy terre egy nagy hordo oklozozsirt, sneci szerintem nagyfogyasztova valik az elkovetkezo napokban.
Jul 25, 2012 22:20:44

Szerző: sodika Jul 25, 2012 22:20:58
Válasz
(0)
Mindegy.
csá
Jul 25, 2012 22:20:58

Szerző: Káoszkapitány Jul 25, 2012 22:21:17
Válasz
(8)
Sodi most arcul köpte azokat, akik sosem ártottak neki (maximum röhögtek a rejszolásán és kifigurázták a marhaságait) és mindig igyekeztek észérvekkel, türelmesen és normális hangnemben meggyőzni. Bezzeg molnáreffékkel milyen szépen elbeszélget a féjszen, őket emberszámba veszi. Kit érdekel, hogy domján jobbik-gyalázó oldalakat oszt meg, molnáreff szarmagyarokról beszél, ugyan már, ők jó hazafik, megérdemlik, hogy hogy figyelembe vegye a véleményüket.

Jul 25, 2012 22:21:17

Szerző: snecigány Jul 25, 2012 22:21:36
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigány</div>
Nekik akarsz megfelelni?</div>

Nem.

<b>Őt akarom meggyőzni arról, hogy igenis nekem volt ma igazam. :D</b></div>

mégis minek?

egy elmebeteget NEM lehet meggyőzni, mert elmebeteg.

Jul 25, 2012 22:21:36

Szerző: sodika Jul 25, 2012 22:22:55
Válasz
(0)
A lényeg ez:

<b>De ha megfigyeled, az érvek ilyetén ütköztetése teljesen elmaradt, így a végén már csak azt tudtam reagálni, hogy "bazmeg, te el sem olvasod, amit írok, és meg sem próbálsz válaszolni rá". Mert látszólag tényleg ez volt a helyzet. Én megpróbáltam érvelni a saját elgondolásom mellett, ő ellenben meg sem próbálta feldolgozni az én érveimet.</b>

Vagyis megint nálam az erkölcsi és minden szempontú győzelem és igazság. Pont.
Jul 25, 2012 22:22:55

Szerző: Tutenchamun Jul 25, 2012 22:24:23
Válasz
(1)
sneci, mennyi pénz van a zsebedben, és mennyi a ledolgozott egyenleged?
Jul 25, 2012 22:24:23

Szerző: sodika Jul 25, 2012 22:24:38
Válasz
(0)
Káoszkapitány :

Neked most kizárólag azért nagy az arcod, mert egészen véletlenül ma bebizonyosodott rólad, hogy tényleg jobboldali troll vagy, és nem csak annak hazudod magad.

A probléma ott kezdődik, hogy magadat kivetíted a többiekre is, ez pedig óriási hiba.
Jul 25, 2012 22:24:38

Szerző: Tutenchamun Jul 25, 2012 22:24:54
Válasz
(1)
hol a repcsi, púp?
Jul 25, 2012 22:24:54

Szerző: snecigány Jul 25, 2012 22:25:04
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A lényeg ez:

<b>De ha megfigyeled, az érvek ilyetén ütköztetése teljesen elmaradt, így a végén már csak azt tudtam reagálni, hogy "bazmeg, te el sem olvasod, amit írok, és meg sem próbálsz válaszolni rá". Mert látszólag tényleg ez volt a helyzet. Én megpróbáltam érvelni a saját elgondolásom mellett, ő ellenben meg sem próbálta feldolgozni az én érveimet.</b>

Vagyis megint nálam az erkölcsi és minden szempontú győzelem és igazság. Pont.</div>

egy elmebeteggel szemben egyetlen erkölcsi győzelem van, ha teljesen elhatárolódsz tőle minden témában és elküldöd a francba, hogy sohase írjon a faladra és soha nem állsz vele szóba.

Ezzel szemben te a végbélmagyarozót győzködöd, majd később még haverkodni is akarsz vele
Jul 25, 2012 22:25:04

Szerző: broni Jul 25, 2012 22:25:16
Válasz
(6)
linkeltem a csajt, valaki összefoglalná röviden,mit csinálét megint endi???
Jul 25, 2012 22:25:16

Szerző: snecigány Jul 25, 2012 22:25:50
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Káoszkapitány :

Neked most kizárólag azért nagy az arcod, mert egészen véletlenül ma bebizonyosodott rólad, hogy tényleg jobboldali troll vagy, és nem csak annak hazudod magad.

A probléma ott kezdődik, hogy magadat kivetíted a többiekre is, ez pedig óriási hiba.</div>

még az előző fórumodon volt egy felmérés, többségében jobbos trollok voltak
Jul 25, 2012 22:25:50

Szerző: broni Jul 25, 2012 22:25:56
Válasz
(7)
ja, segget csak akkor nyal, ha jól ki van mosva!!!!!))
Jul 25, 2012 22:25:56

Szerző: Tutenchamun Jul 25, 2012 22:27:02
Válasz
(2)

A probléma ott kezdődik, hogy magadat kivetíted a többiekre is, ez pedig óriási hiba.</div>

idióta, bármikor 100 %-os biztonsággal alakítok neked egy vérjobbos figurát. de ugyanez mehet balossal is.
Jul 25, 2012 22:27:02

Szerző: sodika Jul 25, 2012 22:27:10
Válasz
(0)
Nehogy már egyetlen, egészen véletlenül valóban jobbos Káoszkapitány akarja reprezentálni a többségében még mindig fasisztázó senkiháziakból álló trollokat.

A gárdaper óta rólam mindenki pontosan tudja, hogy az ilyen alaptalan és kéretlen képviseletek láttán én mindig ugrok, hogy harsányan röhögjek.

<a href="http://sodi.freeblog.hu/files/doksi/garda/beavatkozas/gardabeavatkozas.pdf" rel="nofollow" target="_blank">http://sodi.freeblog.hu/files/doksi/garda/beavatkozas/gardabeavatkozas.pdf</a>
Jul 25, 2012 22:27:10

Szerző: snecigány Jul 25, 2012 22:27:16
Válasz
(5)

<a href="http://szavazo.net/showpoll.php?id=77796&amp;type=link">Szavazás!</a>

szavazzatok!
Jul 25, 2012 22:27:16

Szerző: banshee Jul 25, 2012 22:27:43
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigány</div>
Te fasz, már a legelején leírtuk, hogy egy független újságíró nem haverkodik gyilkos cigányokkal stb</div>

???

<b>MIÉRT NE?</b>

Általában az a legérdekesebb téma, ha drogosok, bűnözők, és egyéb rossz emberek közé mész, esetleg a riport kedvéért is vegyülsz velük.

De persze lehet, hogy a nemzeti radikális közegnek erről ettől véleménye van. Ez majd ki fog derülni, ha így van.</div>

Mit mond neked az a régi magyar közmondás hogy aki korpa közé keveredik azt megeszik a disznók?

Amúgy igen, vannak egyes újságíróknak alvilági informátoraik. De nem fotózkodnak velük...
Jul 25, 2012 22:27:43

Szerző: sodika Jul 25, 2012 22:28:01
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
idióta, bármikor 100 %-os biztonsággal alakítok neked egy vérjobbos figurát. de ugyanez mehet balossal is.</div>

Volt egy biztos jel róla, hogy nem csak alakít, de ez most részletkérdés.
Jul 25, 2012 22:28:01

Szerző: sodika Jul 25, 2012 22:28:50
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">snecigány</div><a href="http://szavazo.net/showpoll.php?id=77796&amp;type=link">Szavazás!</a>

szavazzatok!</div>

Az egy szál jobbos én vagyok.

Egyébként nem ilyen színvonaltalan szavazást fogok csinálni, lol.
Jul 25, 2012 22:28:50

Szerző: snecigány Jul 25, 2012 22:29:03
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">broni</div>linkeltem a csajt, valaki összefoglalná röviden,mit csinálét megint endi???</div>

elment Bándy gyilkosának családjával tényfeltárni, 2 napig velük haverkodott.
Aztán molnárf egy barátságos kirohanást intézett a "végbélmagyarok" ellen sneci facse-falán.
Jul 25, 2012 22:29:03

Szerző: sodika Jul 25, 2012 22:29:28
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Amúgy igen, vannak egyes újságíróknak alvilági informátoraik. De nem fotózkodnak velük...</div>

Ha csak egyetlen riporthoz kellenek, miért ne?
Jul 25, 2012 22:29:28

Szerző: Hitvány Patkány Jul 25, 2012 22:29:44
Válasz
(4)

Neked most kizárólag azért nagy az arcon, mert Molnár elküldte a fegyverhordozóját, aki hajlandó veled békés vitát folytatni, ha nem hozod szóba a legdurvább dolgokat -szarmagyarozás, megérdemelten véresre vert emberek 2006-ban stb.- és a végén békésen megalászkodsz.

A probléma ott kezdődik, hogy ezt a békés pillanatot kivetíted a jövőre is, ami súlyos hiba. Vagy Molnár fog szétszopatni, vagy a Jobbikosok miatta.
Jul 25, 2012 22:29:44

Szerző: snecigány Jul 25, 2012 22:30:31
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigány</div><a href="http://szavazo.net/showpoll.php?id=77796&amp;type=link">Szavazás!</a>

szavazzatok!</div>

Egyébként nem ilyen színvonaltalan szavazást fogok csinálni, lol.</div>

ez egy perc volt.

a te színvonalas munkád gyümölcsét ugye már élvezi Marci.

te meg nem jobbos vagy, mert egy jobbos nem tűri, hogy az üzenőfalán végbélmagyarozzanak és hasonlók, hanem azonnal megszakít az ilyennel minden kapcsolatot.
Jul 25, 2012 22:30:31

Szerző: snecigány Jul 25, 2012 22:32:20
Válasz
(3)
"

Ha csak egyetlen riporthoz kellenek, miért ne? "

Miért?
Miért?
Miért?

mint egy kisgyerek!

Azért mert nem! Alapvető viselkedési dolgokat nem tudsz, amivel már egy 17 éves is régen tisztában van.
Jul 25, 2012 22:32:20

Szerző: broni Jul 25, 2012 22:33:11
Válasz
(5)
ja, a haverkodást még láttam,azt hittem, valami nagy balhé volt, összeverekedett tyrion meg endi sipolyán, vagy hasonló
Jul 25, 2012 22:33:11

Szerző: sodika Jul 25, 2012 22:33:16
Válasz
(0)
Domján Tibor én értem, hogy nem érted... :D de igazából csak annyit akartam mondani az egésszel kapcsolatban, hogy ha az adás nem megy át kellő mértékben vagy időben... akkor azt beszéljétek meg személyesen vagy privátba... de ha lehet, ne ezt kelljen már blogolni az idiótáknak kínjukban... :DD
9 perce · Tetszik

Kiss Endre Farkas ‎Domján Tibor: Oké. Én hiszek abban, hogy úriemberek meg tudják vitatni észérvekkel a dolgokat. Csakhogy ez ma elmaradt, mert Molnár az érvelés egy fontos pontján válasz nélkül távozott. Ez nekem nem tűnt úriemberi megközelítésnek, de biztos konzervatív és maradi vagyok. :) Ennyi.
Jul 25, 2012 22:33:16

Szerző: snecigány Jul 25, 2012 22:33:19
Válasz
(6)
ja és molnárf-hez képest még a legbalosabb troll is nagyobb hazafi.
Jul 25, 2012 22:33:19

Szerző: snecigány Jul 25, 2012 22:34:34
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Domján Tibor én értem, hogy nem érted... :D de igazából csak annyit akartam mondani az egésszel kapcsolatban, hogy ha az adás nem megy át kellő mértékben vagy időben... akkor azt beszéljétek meg személyesen vagy privátba... de ha lehet, ne ezt kelljen már blogolni az idiótáknak kínjukban... :DD
9 perce · Tetszik

Kiss Endre Farkas ‎Domján Tibor: Oké. Én hiszek abban, hogy úriemberek meg tudják vitatni észérvekkel a dolgokat. Csakhogy ez ma elmaradt, mert Molnár az érvelés egy fontos pontján válasz nélkül távozott. Ez nekem nem tűnt úriemberi megközelítésnek, de biztos konzervatív és maradi vagyok. :) Ennyi.</div>

haverkodj csak tovább elmebetegekkel, más ember úgysem fog már melletted állni.

Jul 25, 2012 22:34:34

Szerző: Géntolvaj református Jul 25, 2012 22:34:45
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">broni</div><a href="http://www.beszamolok.com/lap/szexpartner/index.php?lid=194473" rel="nofollow" target="_blank">http://www.beszamolok.com/lap/szexpartner/index.php?lid=194473</a></div>

A ruházatából úgy látom, hívő keresztény. Te kinyalattad a segged a fasiszta, klerikális reakcióval?!
Jul 25, 2012 22:34:45

Szerző: snecigány Jul 25, 2012 22:35:07
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">broni</div>ja, a haverkodást még láttam,azt hittem, valami nagy balhé volt, összeverekedett tyrion meg endi sipolyán, vagy hasonló</div>

dehogy, endre benyalt molnárf-nek
Jul 25, 2012 22:35:07

Szerző: sodika Jul 25, 2012 22:35:31
Válasz
(0)
<b>Rátesz egy lapáttal. :(
Rátesz egy lapáttal. :(
Rátesz egy lapáttal. :(</b>
<a href="https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4373561825065.2180787.1468622787" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4373561825065.2180787.1468622787</a>

"Multimédia Hírháttér A legközelebbi kilakoltatásnál többen fogunk odamenni a rendőrökhöz, és elmondjuk, hogy igazából annyira leszarjuk Bándyt, mint ők a kilakoltatott és megölt áldozatokat, az emeletről leugrott 84 éves asszonytól kezdve, aki felgyújtotta a lakását, mikor a 15. kerületi rendőrpatkányhóhér kilakoltatni akarta, meg az összes többi önfelgyújtott és öngyilkos lett áldozatot. Azt is megmondjuk nekik, hogy innen is látszik, hogy Bándy Kata egy moslék bűnöző volt, hogy a magyarság legundorítóbb fasisztái és hitlerista férgei őrjöngenek érte, amik állatokként méginkább gyűlölködnek azon, hogy a fasizmust mentális betegségnek és elmebetegségnek nevezzük. Azt is megmondjuk, mit fognak erre tenni: SEMMIT! Csak provokáljon engem vagy bárki Keresztyén antifasiszta emberjogvédőt a XV. kerületi rendőrkapitány vagy bármely rendőri vezető, és soha az életbe nem szállunk le róluk, amíg életfogytig tartó fegyházban nem végzik! Ahogyan Vizoviczkivel ebántunk, úgy ezekkel a csicska fasiszta piti nácilábtörlő bűnözőkkel is elbánunk! Bándy legyen a nácik és a lefizetett rendőrbűnözők keresztje, amik köpni-nyelni nem fognak, amikor nekik megyünk a fentiekkel, ahogyan eddig is lapítottak, amik pedig újabb házkutatásokkal és fasisztázásokkal próbálkoznak, azoknak pedig rászállunk nem csak az ő üzleteikre, de Pintér Sándor milliárdos üzleteire is, a józsefvárosi rendőrbűnözőpiac bezárásától a rendőrbűnözői keleti pályaudvar összezúzásához is, ahogyan ezek a magyarbűnöző fasiszta gyáva férgek az idős asszonyokra rontottak rá és lőtték, verték, és öngyilkolták őket halomra!"

<b>Beszarok. :(</b>
Jul 25, 2012 22:35:31

Szerző: Káoszkapitány Jul 25, 2012 22:35:58
Válasz
(7)
Neked az a rögeszméd, hogy aki téged bármilyen kritikával illet, az csakis baloldali lehet és az ellenséged, aki pedig esetleg elhív kamerázni, az hazafi és a barátod. Ez meg a te óriási tévedésed. De mindegy, én részemről befejeztem ezt a meddő vitát.
Jul 25, 2012 22:35:58

Szerző: sodika Jul 25, 2012 22:36:51
Válasz
(2)
Jó, Molnár F. Árpáddal tényleg nem lehet érvekkel értekezni.

Igazatok volt. Ez reménytelen. :(
Jul 25, 2012 22:36:51

Szerző: snecigány Jul 25, 2012 22:37:04
Válasz
(3)
jobbos:balos 10:3

persze ezt úgysem hiszed el sneci, úgyhogy menj vissza szépen domjánhoz meg molnárf-hez és bélucihoz, ők az igazi jobbosok.
Jul 25, 2012 22:37:04

Szerző: snecigány Jul 25, 2012 22:37:57
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Jó, Molnár F. Árpáddal tényleg nem lehet érvekkel értekezni.

Igazatok volt. Ez reménytelen. :(</div>

tééééényleeeeeeg?????

elküldöd már a picsába és elhatárolódsz tőle egyértelműen?
Jul 25, 2012 22:37:57

Szerző: Hitvány Patkány Jul 25, 2012 22:39:00
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Rátesz egy lapáttal. :(
Rátesz egy lapáttal. :(</b>
<a href="https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4373561825065.2180787.1468622787" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4373561825065.2180787.1468622787</a>

"Multimédia Hírháttér A legközelebbi kilakoltatásnál többen fogunk odamenni a rendőrökhöz, és elmondjuk, hogy igazából annyira leszarjuk Bándyt, mint ők a kilakoltatott és megölt áldozatokat, az emeletről leugrott 84 éves asszonytól kezdve, aki felgyújtotta a lakását, mikor a 15. kerületi rendőrpatkányhóhér kilakoltatni akarta, meg az összes többi önfelgyújtott és öngyilkos lett áldozatot. Azt is megmondjuk nekik, hogy innen is látszik, hogy Bándy Kata egy moslék bűnöző volt, hogy a magyarság legundorítóbb fasisztái és hitlerista férgei őrjöngenek érte, amik állatokként méginkább gyűlölködnek azon, hogy a fasizmust mentális betegségnek és elmebetegségnek nevezzük. Azt is megmondjuk, mit fognak erre tenni: SEMMIT! Csak provokáljon engem vagy bárki Keresztyén antifasiszta emberjogvédőt a XV. kerületi rendőrkapitány vagy bármely rendőri vezető, és soha az életbe nem szállunk le róluk, amíg életfogytig tartó fegyházban nem végzik! Ahogyan Vizoviczkivel ebántunk, úgy ezekkel a csicska fasiszta piti nácilábtörlő bűnözőkkel is elbánunk! Bándy legyen a nácik és a lefizetett rendőrbűnözők keresztje, amik köpni-nyelni nem fognak, amikor nekik megyünk a fentiekkel, ahogyan eddig is lapítottak, amik pedig újabb házkutatásokkal és fasisztázásokkal próbálkoznak, azoknak pedig rászállunk nem csak az ő üzleteikre, de Pintér Sándor milliárdos üzleteire is, a józsefvárosi rendőrbűnözőpiac bezárásától a rendőrbűnözői keleti pályaudvar összezúzásához is, ahogyan ezek a magyarbűnöző fasiszta gyáva férgek az idős asszonyokra rontottak rá és lőtték, verték, és öngyilkolták őket halomra!"

<b>Beszarok. :(</b></div>

Persze hogy rátesz, hisz elmebeteg
Ha van tököd, nem Domjánnal jópofizol, hanem kiraksz egy posztot, amiben felkérdezed ezt a söpredéket a szarmagyarozásért meg ezért a gyalázatért. Ha nem kérnek bocsánatot akkor végeztetek egymással.
Jul 25, 2012 22:39:00

Szerző: Amerika Kapitány Jul 25, 2012 22:39:16
Válasz
(12)
Sodika, te vagy az első ember a világtörténelemben, aki egy trollhadsereggel a háta mögött csicskult be.
Mintha Dzsingisz kán a mongol sereg éléről inkább hazament volna Youtube-videókat forgatni, mert azzal sokkal jobban be lehet alázni a gaz ellent, mintha elfoglalnánk az országát, és leöldösnénk őket.

Akkora csicska vagy, hogy arra már mértékegység sincs.
Jul 25, 2012 22:39:16

Szerző: broni Jul 25, 2012 22:39:59
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div><div class="quote"><div class="author">broni</div><a href="http://www.beszamolok.com/lap/szexpartner/index.php?lid=194473" rel="nofollow" target="_blank">http://www.beszamolok.com/lap/szexpartner/index.php?lid=194473</a></div>

A ruházatából úgy látom, hívő keresztény. Te kinyalattad a segged a fasiszta, klerikális reakcióval?!</div>

ja, azt mondta, szépen megmostam..))mondjuk én se maradtam adós, benyomtam a nyelvem a fingoba, amig tudtam))

spoiler:amugy a vargo hoaték levégják a jamie lannister kezéta 3-adik kötetbe, a kurva anyád vargo hoat!!!
Jul 25, 2012 22:39:59

Szerző: szpítsopp Jul 25, 2012 22:40:05
Válasz
(3)
Jól értem, most azt idézgeted be, ahogy egy jobbikgyűlölő elmebeteggel parolázol, mr 'jobbik forever'?
Jul 25, 2012 22:40:05

Szerző: sodileaks Jul 25, 2012 22:40:13
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Rátesz egy lapáttal. :(
...
</b></div>

kár, hogy ezt már nem fogod élőben közvetíteni, mert elvágtad magad minden oldalon
Jul 25, 2012 22:40:13

Szerző: snecigány Jul 25, 2012 22:40:14
Válasz
(7)
segítek:

"Molnár F. Árpád teljesen vállalhatatlan és a magyarságra elfogadhatatlanul sértő véleményeket írt. Tőle teljesen elhatárolódom, többet nem működök vele együtt semmilyen kérdésben sem, minden kapcsolatot megszakítok vele"
Jul 25, 2012 22:40:14

Szerző: sodika Jul 25, 2012 22:40:15
Válasz
(0)
elküldöd már a picsába és elhatárolódsz tőle egyértelműen?</div>

Hát... fürdök, aztán ja.
Jul 25, 2012 22:40:15

Szerző: Amerika Kapitány Jul 25, 2012 22:40:21
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Jó, Molnár F. Árpáddal tényleg nem lehet érvekkel értekezni.</div>

Miért, veled lehet? Te is elmebeteg vagy.
Jul 25, 2012 22:40:21

Szerző: Trollopata Jul 25, 2012 22:40:28
Válasz
(1)
na latod. kuldd el a picsaba, es ne foglalkozz vele, o egy orult. zarkaban a helye, ott uvoltozhetne a vizioit.
Jul 25, 2012 22:40:28

Szerző: szpítsopp Jul 25, 2012 22:40:42
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Jó, Molnár F. Árpáddal tényleg nem lehet érvekkel értekezni.

Nahát, nahát, milyen meglepő, ugye, te elmebeteg?
Jul 25, 2012 22:40:42

Szerző: Tutenchamun Jul 25, 2012 22:40:45
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigány</div><a href="http://szavazo.net/showpoll.php?id=77796&amp;type=link">Szavazás!</a>

szavazzatok!</div>

Egyébként nem ilyen színvonaltalan szavazást fogok csinálni, lol.</div>

sneci, nálad (meg az országban jellemzően) azt jelenti a jobbos-balos felosztás, hogy melyik birkanyájban bégetsz 4 évente a választáson, ill. 2 választás között, és melyik balos vagy jobbos ideológiát hazudó pártnak adsz korlátlan felhatalmazást a lopásra.

eleve szánalmas ha valaki bármelyik birkanyáj tagja, de az meg űberszánalmas, ha valakinek a birkanyájhoz való tartozása ilyen masszívan határozza meg a tudatát és (ál)identitását, mint pl. neked, meg az összes tüntetéseken tobzódó birkatársadnak.

Jul 25, 2012 22:40:45

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jul 25, 2012 22:40:50
Válasz
(5)

Látszik, hogy mennyire sikerült becsicskítanod. Látszik, hogy teljesen összeroppant lelkileg.
Jul 25, 2012 22:40:50

Szerző: szpítsopp Jul 25, 2012 22:41:05
Válasz
(2)
elküldöd már a picsába és elhatárolódsz tőle egyértelműen?</div>

Hát... fürdök, aztán ja.[/quote

Vacsi után!
Jul 25, 2012 22:41:05

Szerző: Géntolvaj református Jul 25, 2012 22:42:57
Válasz
(3)
Sodi, miért jópofizol a Domjánnal? Domján rossz ember, mivel nem szereti a nemzeti rendezvényeket. Továbbá a magyarság ellensége is, mivel támadja a Jobbikot. Hogy lehetsz ennyire következetlen?
Jul 25, 2012 22:42:57

Szerző: Amerika Kapitány Jul 25, 2012 22:43:45
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">operátroll</div>Molnár azt üzeni, hogy minden amit mondott feltétel nélkül igaz rá, később kapsz több anyagot is például amikor a személyiségzavaraid taglalja és szerinte a pszichopátia jellemező a leginkább rád!</div>

Molnár profi a pszichoanalízisben, elvégre maga is részt vett egy csomóban, mint alany.
Bécigány is képzett jogász, eleget ült már a vádlottak padján ahhoz, hogy meglegyen a rutinja.
Sodika pedig az IT security professzora, mivel annyiszor törték már fel a weboldalait, hogy rengeteg tapasztalatot szerzett.

Ha ez a három kretén egyszer bűnszövetséget alapít, az lesz a banda neve:
<b>A Vérprofik</b>
Jul 25, 2012 22:43:45

Szerző: Mordecháj Rosenzweig Jul 25, 2012 22:44:01
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Neked most kizárólag azért nagy az arcod, mert egészen véletlenül ma bebizonyosodott rólad, hogy tényleg jobboldali troll vagy, és nem csak annak hazudod magad.</div>
Mennyiben derült ki róla jobban, mint pl. rólam?
Jul 25, 2012 22:44:01

Szerző: Amerika Kapitány Jul 25, 2012 22:46:38
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nehogy már egyetlen, egészen véletlenül valóban jobbos Káoszkapitány akarja reprezentálni a többségében még mindig fasisztázó senkiháziakból álló trollokat.</div>

Buta púp, döntsd már el, hogy benácultunk vagy zsidók vagyunk!
Jul 25, 2012 22:46:38

Szerző: sodika Jul 25, 2012 22:47:13
Válasz
(0)
Árpád szerint Bándy Katát az Isten ölte meg.

"Nem csoda, hogy az Isten rendőrpszichológusokat is öl."

<a href="https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4373561825065.2180787.1468622787&amp;type=1&amp;comment_id=4745660&amp;offset=0&amp;total_comments=78" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4373561825065.2180787.1468622787&amp;type=1&amp;comment_id=4745660&amp;offset=0&amp;total_comments=78</a>
Jul 25, 2012 22:47:13

Szerző: sodika Jul 25, 2012 22:48:52
Válasz
(0)
Faszom, ehhez már tényleg nem lehet normálisan hozzászólni. Ez bizony már - bevallom, akármilyen meglepő is - az én ultra-békülékeny személyiségem képességeit is meghaladja. :(
Jul 25, 2012 22:48:52

Szerző: szeszesember Jul 25, 2012 22:50:25
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Árpád szerint Bándy Katát az Isten ölte meg.

<a href="https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4373561825065.2180787.1468622787&amp;type=1&amp;comment_id=4745660&amp;offset=0&amp;total_comments=78" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4373561825065.2180787.1468622787&amp;type=1&amp;comment_id=4745660&amp;offset=0&amp;total_comments=78</a></div>Bannold már a picsába, és a faladon meg küldd el a kurva anyjába!
Jul 25, 2012 22:50:25

Szerző: Káoszkapitány Jul 25, 2012 22:50:26
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Faszom, ehhez már tényleg nem lehet normálisan hozzászólni. Ez bizony már - bevallom, akármilyen meglepő is - az én ultra-békülékeny személyiségem képességeit is meghaladja. :(</div>

Őrült, hát mit vársz tőle???
Jul 25, 2012 22:50:26

Szerző: Géntolvaj református Jul 25, 2012 22:50:58
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Faszom, ehhez már tényleg nem lehet normálisan hozzászólni. Ez bizony már - bevallom, akármilyen meglepő is - az én ultra-békülékeny személyiségem képességeit is meghaladja. :(</div>

Most miért magyarázol evidenciákat?
Jul 25, 2012 22:50:58

Szerző: sodika Jul 25, 2012 22:51:09
Válasz
(0)
Mindegy, fürdök, pakolok, oszt szülök erre valami méltó választ. :(
Jul 25, 2012 22:51:09

Szerző: szeszesember Jul 25, 2012 22:51:57
Válasz
(7)
Sneci, mikor kérsz bocsánatot a trolloktól, és utána külön Hitvány Patkánytól?
Jul 25, 2012 22:51:57

Szerző: szeszesember Jul 25, 2012 22:52:33
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>fürdök</div>Miért hazudsz folyamatosan, zsidó?
Jul 25, 2012 22:52:33

Szerző: sodika Jul 25, 2012 22:53:02
Válasz
(0)
Addig kigondolom, hogy mit.

Ez, hogy még rá is tesz, ráadásul ilyen visszataszító módon, tényleg meglepett engem. :(

Így hirtelen fingom sincs, mit tudok ilyenkor csinálni.

Átgondolom mindjárt. :(
Jul 25, 2012 22:53:02

Szerző: Béla Jul 25, 2012 22:53:43
Válasz
(5)
Miért pakolsz? Kibasztak az irodából?
Jul 25, 2012 22:53:43

Szerző: szeszesember Jul 25, 2012 22:54:28
Válasz
(10)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Addig kigondolom, hogy mit.

Ez, hogy még rá is tesz, ráadásul ilyen visszataszító módon, tényleg meglepett engem. :(

Átgondolom mindjárt. :(</div><b>BANNOLOD A PICSÁBA, TÖRLÖD AZ ISMERŐSEID KÖZÜL, UTÁNA MEG KIÍROD A FALADRA, HOGY A KURVA ANYJÁT AZ ILYENNEK!</b>
Jul 25, 2012 22:54:28

Szerző: Amerika Kapitány Jul 25, 2012 22:54:59
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Árpád szerint Bándy Katát az Isten ölte meg.

<a href="https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4373561825065.2180787.1468622787&amp;type=1&amp;comment_id=4745660&amp;offset=0&amp;total_comments=78" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4373561825065.2180787.1468622787&amp;type=1&amp;comment_id=4745660&amp;offset=0&amp;total_comments=78</a></div>

Te megfingathattad volna a trollokkal, de ehelyett csak illedelmesen mosolyogtál, hagytad, hogy Molnáref a derekad köré fonja a karjait, mélyen a szemedbe nézzen, és eljárja veled a csicskatangót:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=tdbt-sx5MDc" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=tdbt-sx5MDc</a>
Jul 25, 2012 22:54:59

Szerző: broni Jul 25, 2012 22:55:36
Válasz
(3)
<a href="http://youtu.be/h3eIjseKZCs" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/h3eIjseKZCs</a>

endi, ha unod őket, leküldöm a haverokat segíteni bakker!!!))))))
Jul 25, 2012 22:55:36

Szerző: Géntolvaj református Jul 25, 2012 22:55:48
Válasz
(6)
Sodi, ezt olvastad már? A kappanok támadják Vonát. Ehhez mit szólsz?
<a href="http://www.hazafiak.com/?page_id=1777" rel="nofollow" target="_blank">http://www.hazafiak.com/?page_id=1777</a>
Jul 25, 2012 22:55:48

Szerző: szeszesember Jul 25, 2012 22:59:21
Válasz
(6)
Egyébként nincs mód elvenni a hazafiak.com domaint ezektől a pondróktól? Kikérem magamnak, hogy ilyen retek cigánybűnöző Balogh Bél(a)férgek hazafinak nevezzék magukat.
Jul 25, 2012 22:59:21

Szerző: Káoszkapitány Jul 25, 2012 22:59:44
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mindegy, fürdök, pakolok, oszt szülök erre valami méltó választ. :(</div>

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=_pZBh3-EHJE" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=_pZBh3-EHJE</a>
Jul 25, 2012 22:59:44

Szerző: Mordecháj Rosenzweig Jul 25, 2012 23:01:25
Válasz
(3)

</div>
A mindenkit szerető Isten embereket öl? Egyáltalán örömére való a szenvedés? Ez új.
Jul 25, 2012 23:01:25

Szerző: snecigány Jul 25, 2012 23:04:37
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Addig kigondolom, hogy mit.

Átgondolom mindjárt. :(</div>

segítek:

"Molnár F. Árpád teljesen vállalhatatlan és a magyarságra elfogadhatatlanul sértő véleményeket írt. Tőle teljesen elhatárolódom, többet nem működök vele együtt semmilyen kérdésben sem, minden kapcsolatot megszakítok vele"
Jul 25, 2012 23:04:37

Szerző: szpítsopp Jul 25, 2012 23:04:48
Válasz
(5)
Sodi, a faladon Molnár épp a megmaradt haverjaidat anyázza. Meddig hagyod még tombolni ezt a 'zsenit', te elmebeteg?
Jul 25, 2012 23:04:48

Szerző: szeszesember Jul 25, 2012 23:06:42
Válasz
(5)
Feljelentő Feri ugye nincs még szabadságon? Molnár Férget a Bándy Katáról írt sorai miatt meg kellene fingatni. A magyarsággyalázás miatt pedig el kell kalapálni.
Jul 25, 2012 23:06:42

Szerző: snecigány Jul 25, 2012 23:09:01
Válasz
(6)
"Multimédia Hírháttér
Somogyi! Neked anyád mit szól ahhoz, hogy fel vagy háborodva és őrjöngsz, mint egy pintéri rendőrbűnöző, amikor meghallod, hogy a fasizmus betegség? Anyádat küldd már a számítógéphez, vagy hívjon fel minket telefonon, adjon már magyarázatot, hogyan viseli, hogy a fia csak egy ilyen tróger fasiszta féreg lett. Az ilyen elcseszett genetikai korcs beteg gyerek legfeljebb egy reszkető rendőrbűnöző vezetőnek okoz örömet, amilyen Pintér Sándor! Minden normálisabb ember - még ha nagyon hülye is - nagyon szomorkodik és kesereg, ha nő, akkor pedig bármikor sír amiatt, hogy a gyereke csak egy rendőrszintű fasiszta féreg. Anyádat is megkérdeznénk, mi a véleménye arról, hogy a hitlerizmus azonos a súlyos pszichopátiával és a szkizoid személyiségzavarral, illetve a tudathasadásos elmebetegséggel. Kíváncsiak vagyunk, hogyan küzdött meg azzal, hogy Hitler csaknem mindenkit kiirtott, aki nem volt olyan ocsmány náci rendőrszintű bűnöző fasiszta tróger, amilyen te vagy és Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány, aki Pintér Sándor utasításait követve azt követelte tőlünk rendőrbűnözőin keresztül, hogy fejezzük be a fasiszta bűnözők elleni feljelentéseket és álljunk be Orbán Viktor fajüldöző politikájába és náci soraiba, különben újabb és újabb házkutatások, fegyveres elhurcolások, betiltások és terror vár ránk, és előbb-utóbb megölnek, ha nem leszünk mi is fasiszta férgek, mert fajtájuk ezt követeli. Nem csoda, hogy az Isten rendőrpszichológusokat is öl. Aki ilyen bűnöző náci férgeket átenged az alkalmassági vizsgán, minden rendesebb rendszerben vagy életfogytig tartó fegyházban, vagy halálbüntetéssel végzi államellenes szervezkedésért és nemzetbiztonsági katasztrófahelyzet előállításáért. Vannak még államok, ahol a fasizmust halálos bánként üldözik. Nem úgy, mint a Leon Panetta-David Petraeus-féle USÁ-ban, ahol ahányszor megnyikkannak ezek a náci ivadékú elmebetegek, annyiszor okádják körbe a bolygón, hogy nekik a demokrácia alapja, hogy a kuruc.info működhessen a magyarság ellen, a HÍRHÁTTÉR pedig totális titkokban üldözés és betiltás alatt legyen. Nos: ahogy Előre Mondtuk: így adósítottuk el a fasizmusra előkészített ikerfosállamot: az USÁ-t és Magyarországot. Van-e pintéri vagy tóth tamási fasiszta görény patkányféreg, aminek nem tetszik valami?! Orbán fasiszta bándys rendőrférgei! Ide veletek, Hitler időseket pusztító gyáva, kapzsi, sörétes és csontszilánkos antikrisztus hulladékai!"

ezt írta annak a srácnak, aki teljesen normálisan beszélgetett sneci falán.
Jul 25, 2012 23:09:01

Szerző: m. Jul 25, 2012 23:09:27
Válasz
(2)
Mit mondtam, snecko? Meg vacsorazhattal is volna vegre!
Jul 25, 2012 23:09:27

Szerző: Amerika Kapitány Jul 25, 2012 23:09:30
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mindegy, fürdök, pakolok, oszt szülök erre valami méltó választ. :(</div>

Pakolsz? Utazol a Bahamákra?
Jul 25, 2012 23:09:30

Szerző: szeszesember Jul 25, 2012 23:09:33
Válasz
(3)
Púpos, Molnár még mindig a te profilodon őrjöng. Mikor baszod már ki, és küldöd el a kurva anyjába?
Jul 25, 2012 23:09:33

Szerző: broni Jul 25, 2012 23:10:53
Válasz
(4)
mit írt molnár a lányról????
Jul 25, 2012 23:10:53

Szerző: Géntolvaj református Jul 25, 2012 23:11:11
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div>Púpos, Molnár még mindig a te profilodon őrjöng. Mikor baszod már ki, és küldöd el a kurva anyjába?</div>

Sodi nagyon intellektuális módon fog visszavágni. Majd meglátod...
Jul 25, 2012 23:11:11

Szerző: sodika Jul 25, 2012 23:11:15
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>Sodi, a faladon Molnár épp a megmaradt haverjaidat anyázza.</div>

Nincsenek megmaradt és elpártolt haverjaim.
Rosszul felmért közönségigény van, amit kezelnem kell.

Erre szolgál a piackutatás.
Jul 25, 2012 23:11:15

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jul 25, 2012 23:11:56
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mindegy, fürdök, pakolok, oszt szülök erre valami méltó választ. :(</div>

Pakolsz? Utazol a Bahamákra?</div>
Hülye vagy. Holnap hajnalban indul a biciklitúra Marcival.
Jul 25, 2012 23:11:56

Szerző: Hitvány Patkány Jul 25, 2012 23:11:58
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">broni</div>mit írt molnár a lányról????</div>

Többek között ezt:

<b>Szégyen egy szaros bűnöző likvidálása körül ekkora patáliát rendezni csak azért, mert végre egy cigány ölt, nem egy rühes, koszos, bűnöző, fasiszta szarmagyar.
</b>
Jul 25, 2012 23:11:58

Szerző: szeszesember Jul 25, 2012 23:12:39
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">broni</div>mit írt molnár a lányról????</div><a href="http://www.facebook.com/media/set/?set=a.4373561825065.2180787.1468622787&amp;type=1" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/media/set/?set=a.4373561825065.2180787.1468622787&amp;type=1</a>
Jul 25, 2012 23:12:39

Szerző: szpítsopp Jul 25, 2012 23:13:13
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">broni</div>mit írt molnár a lányról????</div>

"Szégyen egy szaros bűnöző likvidálása körül ekkora patáliát rendezni csak azért, mert végre egy cigány ölt, nem egy rühes, koszos, bűnöző, fasiszta szarmagyar. Jogvédőnek semmi keresni valója fasiszta ürügyű magyarbűnöző temetésén, amire zömében a magyarbűnöző rendőrség és a magyarbűnöző fasiszta antiszociális pszichopata hitlerista nézetűek mennek el."
Jul 25, 2012 23:13:13

Szerző: sodika Jul 25, 2012 23:13:56
Válasz
(0)
<b>Wolf Gábornak van ez a zseniális megjegyzése: "boldog vagyok atomreaktor helyett a marketing osztályon dolgozom, mert ha valamit elrontok, másnap ki tudom javítani".</b> :D

Nemzeti radikális közösséget "itt vannak a bűnözők"-től eltérő kontextusban cigány családdal traktálni rossz ötlet. Felírom magamnak, és elfogadom, hogy ezt a tényt el kell fogadni, és a jövőben figyelembe kell venni.
Jul 25, 2012 23:13:56

Szerző: szpítsopp Jul 25, 2012 23:14:11
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>Sodi, a faladon Molnár épp a megmaradt haverjaidat anyázza.</div>

Erre szolgál a piackutatás.</div>

<b>BASZD MÁR KI MOLNÁRT A PICSÁBA TE ELMEBETEG!</b>
Jul 25, 2012 23:14:11

Szerző: szpítsopp Jul 25, 2012 23:16:00
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Wolf Gábornak van ez a zseniális megjegyzése: "boldog vagyok atomreaktor helyett a marketing osztályon dolgozom, mert ha valamit elrontok, másnap ki tudom javítani".</b> :D

Nemzeti radikális közösséget "itt vannak a bűnözők"-től eltérő kontextusban cigány családdal traktálni rossz ötlet. Felírom magamnak, és elfogadom, hogy ezt a tényt el kell fogadni, és a jövőben figyelembe kell venni.</div>

Mi a halál fasza köze van ennek a végbélmagyarozó elmebeteghez, akit még mindig hagysz tombolni, te elmebeteg?
Jul 25, 2012 23:16:00

Szerző: szpítsopp Jul 25, 2012 23:16:48
Válasz
(5)
Komolyan mondom, én foglak megverni, ha nem baszod ki Molnárt. Aztán őt is.
Jul 25, 2012 23:16:48

Szerző: Tutenchamun Jul 25, 2012 23:17:17
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mindegy, fürdök, pakolok, oszt szülök erre valami méltó választ. :(</div>

Pakolsz? Utazol a Bahamákra?</div>
Hülye vagy. Holnap hajnalban indul a biciklitúra Marcival.</div>

letenyénél fogom őket utolérni, Hahó!
Jul 25, 2012 23:17:17

Szerző: Brutális Troll Jul 25, 2012 23:17:28
Válasz
(5)
Mindenről screenshot készül, sneci, és folyamatosan frissítem a kiküldött anyagokat. ENgedd csak molnárgörényt tovább tombolni az adatlapodon, őt majd beszámíthatatlannak nyilvánítják, téged pedig börtönbe zárnak. Nem volt elég a tegnapi orbános viccelődésed, most itt még tered engedsz egy ilyen alpári kegyeletsértésnek is?
Jul 25, 2012 23:17:28

Szerző: sodika Jul 25, 2012 23:17:39
Válasz
(0)
Kiss Endre Farkas Világos.
Tehát Péntek László az Isten, vagy legalábbis az Úr angyala.
Értem.
Köszönjük, Emese. :(

<a href="https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4373561825065.2180787.1468622787&amp;type=1&amp;comment_id=4745750&amp;offset=0&amp;total_comments=82" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4373561825065.2180787.1468622787&amp;type=1&amp;comment_id=4745750&amp;offset=0&amp;total_comments=82</a>
Jul 25, 2012 23:17:39

Szerző: Kérdezőbiztos Jul 25, 2012 23:17:47
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>Sodi, a faladon Molnár épp a megmaradt haverjaidat anyázza.</div>

Erre szolgál a piackutatás.</div>

<b>BASZD MÁR KI MOLNÁRT A PICSÁBA TE ELMEBETEG!</b></div>

Minek bassza ki?
Felőlem pl nyomathatja, tök jó móka.
Sodrákot is lejáratja, magát is, mit akartok még?
Jul 25, 2012 23:17:47
« 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 »
1682748 komment.

1 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™